an online Instagram web viewer

#serumkulitberminyak medias

Photos

Mana pipi? Mana pau tu?
.
.
Kang pakai blusher terbabas smpai idung dh mcm badut dh. Jadi ayuh save videonya๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜
Mana pipi? Mana pau tu? . . Kang pakai blusher terbabas smpai idung dh mcm badut dh. Jadi ayuh save videonya๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜
Sebelum kau menutup mata,izinkan ku mencuri masamu sayang๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜
Sebelum kau menutup mata,izinkan ku mencuri masamu sayang๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜
#TipsByDora Boleh ke nak share tutorial makeup ni?
.
 On โŒ On
#TipsByDora  Boleh ke nak share tutorial makeup ni? . On โŒ On
Siapa oily skin angkat tangan?
.
Korang geng Dora. Tapi since dh pakai AINAA serum ni skin takdelah oily mcm goreng telur. Oily manja2 jurr
.
So jom bertukar ke AINAA serumโค
Siapa oily skin angkat tangan? . Korang geng Dora. Tapi since dh pakai AINAA serum ni skin takdelah oily mcm goreng telur. Oily manja2 jurr . So jom bertukar ke AINAA serumโค
Tag makwe korang tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tag makwe korang tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ni bukan slow mo tapi ni lembap๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sedap kan background music tu?
.
Siapa tahu tajuk dia?
Ni bukan slow mo tapi ni lembap๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Sedap kan background music tu? . Siapa tahu tajuk dia?
Happy holiday utk yang dh mula bercutiโคโค
.
Dora mmg cuti dan nak habis dh pon
.
Dont forget AINAA serum dan AINAA cleanser nk pi holiday
Happy holiday utk yang dh mula bercutiโคโค . Dora mmg cuti dan nak habis dh pon . Dont forget AINAA serum dan AINAA cleanser nk pi holiday
#TipsByDora OMG seriusly guys? So kalau korang perasan muka korang ada pori trsumbat,cepat2 cuci muka dgn AINAA cleanser taw. Jangan biarkan kulit muka korang kotor๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Lets grab AINAA cleanser dgn Dora
#TipsByDora  OMG seriusly guys? So kalau korang perasan muka korang ada pori trsumbat,cepat2 cuci muka dgn AINAA cleanser taw. Jangan biarkan kulit muka korang kotor๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Lets grab AINAA cleanser dgn Dora
Syedewa kongsi tips nak lukis eyeliner
.
Nak kasi mata korang nampak WOW gitu ya!
.
Siapa suke ?
Syedewa kongsi tips nak lukis eyeliner . Nak kasi mata korang nampak WOW gitu ya! . Siapa suke ?
Korang ada ciri kulit kering tak?
.
Utk makeup kulit kering kene apply moisturizer supaya makeup taknmpk cakey lepas 6-8 jam
.
Jadi jangan lupa daptkan AINAA serum utk kita pakai sblm makeup. Then,baru makeup korang nampak smooth and cantik
.
Save ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Korang ada ciri kulit kering tak? . Utk makeup kulit kering kene apply moisturizer supaya makeup taknmpk cakey lepas 6-8 jam . Jadi jangan lupa daptkan AINAA serum utk kita pakai sblm makeup. Then,baru makeup korang nampak smooth and cantik . Save ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Eh nak kiss sape tu muncung2 tu๐Ÿ˜‚
.
Tau la AINAA lipmatte ni best tapi jangan la kiss sembarangan
.
Debar kitew org nak kiss kitew
.
Korang dh dapatkan ke AINAA lipmatte ni ? Serius best sbb sekali pakai bukan jatuh cinta tapi jatuh sume bende๐Ÿ˜›
Eh nak kiss sape tu muncung2 tu๐Ÿ˜‚ . Tau la AINAA lipmatte ni best tapi jangan la kiss sembarangan . Debar kitew org nak kiss kitew . Korang dh dapatkan ke AINAA lipmatte ni ? Serius best sbb sekali pakai bukan jatuh cinta tapi jatuh sume bende๐Ÿ˜›
Dulu Dora selalu tgk pasangan ni. Selalu stalk dekat ig diorg.Tgk video2 Hafiz buat utk Ainaa.Kalau kt tuiter ramai org kecam dua pasangan ni sbb katanya nk menunjuk kebahagiaan dan nak showw off their relationship goal. Rasanya warga tuiter tu jeles๐Ÿ˜†
.
Tapi Dora takdela tak suke diorg sbb Dora rasa apa yg diorg buat tu tkdela keterlaluan sgt. For me,apa yang Hafiz buat tu adalah utk buatkan Ainaa tu gembira. Berapa ramai perempuan yg nak typical lelaki mcm Hafiz. Bae terox.I pon nak lelaki cm tu๐Ÿ˜‚ .
.
Apa yang Hafiz buat tu mendidik lelaki kt luar sana tu supaya appreciate their partner. Bukan kalau xcantik kau tinggal-tinggalkan. Dah lawa kau hegeh-hegehkan. Kalau sume cm Hafiz xwujud la "Men are trash"
.
So,Hafiz teruskan gembirakan Ainaa and Dora akan teruskan misi cari lelaki mcm Hafiz๐Ÿ˜›
Dulu Dora selalu tgk pasangan ni. Selalu stalk dekat ig diorg.Tgk video2 Hafiz buat utk Ainaa.Kalau kt tuiter ramai org kecam dua pasangan ni sbb katanya nk menunjuk kebahagiaan dan nak showw off their relationship goal. Rasanya warga tuiter tu jeles๐Ÿ˜† . Tapi Dora takdela tak suke diorg sbb Dora rasa apa yg diorg buat tu tkdela keterlaluan sgt. For me,apa yang Hafiz buat tu adalah utk buatkan Ainaa tu gembira. Berapa ramai perempuan yg nak typical lelaki mcm Hafiz. Bae terox.I pon nak lelaki cm tu๐Ÿ˜‚ . . Apa yang Hafiz buat tu mendidik lelaki kt luar sana tu supaya appreciate their partner. Bukan kalau xcantik kau tinggal-tinggalkan. Dah lawa kau hegeh-hegehkan. Kalau sume cm Hafiz xwujud la "Men are trash" . So,Hafiz teruskan gembirakan Ainaa and Dora akan teruskan misi cari lelaki mcm Hafiz๐Ÿ˜›
Hai guys. 50 botol serum grapesolutionskin  baru release. Harga rm25 free postage. Hari ni ada cod tau area kelantan. Postage pun ada. Promosi until 31Aug. Harga seperti biasa Rm29.90.

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Hai guys. 50 botol serum grapesolutionskin baru release. Harga rm25 free postage. Hari ni ada cod tau area kelantan. Postage pun ada. Promosi until 31Aug. Harga seperti biasa Rm29.90. #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Basic things you should have
.
1) makeup remover
2) facewash
3) toner
4) serum
5) moiturizer
.
So pilih AINAA cleanser sbb ianya bertindak sbg (facewash + makeupremover) dan pilih AINAA serum sbb ianya ( moisturizer + help treat skin problem )
Basic things you should have . 1) makeup remover 2) facewash 3) toner 4) serum 5) moiturizer . So pilih AINAA cleanser sbb ianya bertindak sbg (facewash + makeupremover) dan pilih AINAA serum sbb ianya ( moisturizer + help treat skin problem )
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ

COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN)

#serummalaysia 
#serumkelantan 
#serumkecantikan 
#feedbackserum
#serumkulitjerawat 
#serumkulitkering 
#serumkulitberminyak 
#serumkulitsihat 
#serumkulitflawless
#grapesolutionskin
#grapeseedserum
#pelembapkulit
#pelembapkulitmurah 
#pelembapmukaviral 
#pelembapmukamalaysia 
#pelembapmukaterbaik
#baju 
#kimonocardigan 
#bajumurah 
#bajuwanitamurah 
#bajumurahmeriah
Thankyou dik grab serum. Sape2 yang nak join postage untuk promosi serum grapesolutionskin boleh lekaih pm eyka. Hrga promosi sekarang rm25. Free postage. Promosi freegift nars fd dah TAMAT ๐Ÿ’ฅ COD AVAILABLE :: MACHANG,P.PUTIH,BACHOK. (KELANTAN) #serummalaysia  #serumkelantan  #serumkecantikan  #feedbackserum  #serumkulitjerawat  #serumkulitkering  #serumkulitberminyak  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #grapesolutionskin  #grapeseedserum  #pelembapkulit  #pelembapkulitmurah  #pelembapmukaviral  #pelembapmukamalaysia  #pelembapmukaterbaik  #baju  #kimonocardigan  #bajumurah  #bajuwanitamurah  #bajumurahmeriah 
SERUM ANTI ACNE ๐Ÿ˜ memberikan banyak manfaat pada kulit๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŽ€ Mengeringkan Jerawat
๐ŸŽ€ Mengobati Jerawat
๐ŸŽ€ Mencegah Jerawat
๐ŸŽ€ Membunuh Bakteri Penyebab Jerawat
๐ŸŽ€ Menghilangkan Komedo
๐ŸŽ€ Mengontrol Minyak Berlebih
.
Kenapa Harus Roromendut menjadi pilihan skincare rutin dan jangka panjang mu โค
๐Ÿ‹ Produk 100% Herbal
๐Ÿ‹ Halal MUI
๐Ÿ‹ BPOM
๐Ÿ‹ No Animal Testing
๐Ÿ‹ Nano Infusion System
๐Ÿ‹ No merkuri
๐Ÿ‹ Aman untuk Bumil Busui

Yang baru nemu Roromendut yg di cari buruan Followโœ” dan Jangan lupa Hubungiโœ” Admin karena stok Rebutan ๐Ÿ˜

Yang kemarin belum kebagian, buruan order sebanyak banyaknya untuk perawatan mu cantik & ganteng ๐Ÿ˜‰ .
โคORDER & KONSULTASIโค
----------------------
Bbm: 52B8710D
Line: wanti_rahayu
Wa: 085842968418
blog: roromendutbeautyskinkraton.blogspot.com
.
Cilacap ๐Ÿšš JNE TIKI POS
Jogja ๐Ÿšš JNE TIKI POS
๐Ÿ’ฐBRI-BNI-MANDIRI
___________________________
๐Ÿšš๐Ÿ’ฐFREE ONGKIR๐Ÿ’ฐ๐Ÿšš
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
shopee.co.id/tiwantiolshop
------------------------------
๐Ÿ’† RORO MENDUT Perawatan WAJAH &TUBUH Indonesia --------------------------------
#serumantiacne #serumjerawat #mengobatijerawat #menghilangkanjerawat #membunuhbakterijerawat #mengontrolminyakberlebih #skincareantiacne #hilangkanjerawat #mencegahjerawat #menutrisikulit #vitaminkulit #jerawatbatu #jerawatbruntusan #jerawatpasir #jerawatnanah #alasbedakkulitsensitif #serumkulitberminyak #solusikulitberjerawat #solusikulitberminyak #tiwantiolshop_roromendut #tiwantiolshop3_kosmetik #agenroromendut #openresellerroromendut #like4follow #likeforlike
SERUM ANTI ACNE ๐Ÿ˜ memberikan banyak manfaat pada kulit๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŽ€ Mengeringkan Jerawat ๐ŸŽ€ Mengobati Jerawat ๐ŸŽ€ Mencegah Jerawat ๐ŸŽ€ Membunuh Bakteri Penyebab Jerawat ๐ŸŽ€ Menghilangkan Komedo ๐ŸŽ€ Mengontrol Minyak Berlebih . Kenapa Harus Roromendut menjadi pilihan skincare rutin dan jangka panjang mu โค ๐Ÿ‹ Produk 100% Herbal ๐Ÿ‹ Halal MUI ๐Ÿ‹ BPOM ๐Ÿ‹ No Animal Testing ๐Ÿ‹ Nano Infusion System ๐Ÿ‹ No merkuri ๐Ÿ‹ Aman untuk Bumil Busui Yang baru nemu Roromendut yg di cari buruan Followโœ” dan Jangan lupa Hubungiโœ” Admin karena stok Rebutan ๐Ÿ˜ Yang kemarin belum kebagian, buruan order sebanyak banyaknya untuk perawatan mu cantik & ganteng ๐Ÿ˜‰ . โคORDER & KONSULTASIโค ---------------------- Bbm: 52B8710D Line: wanti_rahayu Wa: 085842968418 blog: roromendutbeautyskinkraton.blogspot.com . Cilacap ๐Ÿšš JNE TIKI POS Jogja ๐Ÿšš JNE TIKI POS ๐Ÿ’ฐBRI-BNI-MANDIRI ___________________________ ๐Ÿšš๐Ÿ’ฐFREE ONGKIR๐Ÿ’ฐ๐Ÿšš ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ shopee.co.id/tiwantiolshop ------------------------------ ๐Ÿ’† RORO MENDUT Perawatan WAJAH &TUBUH Indonesia -------------------------------- #serumantiacne  #serumjerawat  #mengobatijerawat  #menghilangkanjerawat  #membunuhbakterijerawat  #mengontrolminyakberlebih  #skincareantiacne  #hilangkanjerawat  #mencegahjerawat  #menutrisikulit  #vitaminkulit  #jerawatbatu  #jerawatbruntusan  #jerawatpasir  #jerawatnanah  #alasbedakkulitsensitif  #serumkulitberminyak  #solusikulitberjerawat  #solusikulitberminyak  #tiwantiolshop_roromendut  #tiwantiolshop3_kosmetik  #agenroromendut  #openresellerroromendut  #like4follow  #likeforlike 
#TipsByDora Some simple routine that I share for you guys
.
Oh ya! Korang kene dapatkan sleeping mask drpd nano white sbb ianya sgt la best. Especially utk oily face sbb ia akan buatkan muka korang less oily esoknya
.
Gudnite sayangโค๐ŸŒŸ
#TipsByDora  Some simple routine that I share for you guys . Oh ya! Korang kene dapatkan sleeping mask drpd nano white sbb ianya sgt la best. Especially utk oily face sbb ia akan buatkan muka korang less oily esoknya . Gudnite sayangโค๐ŸŒŸ
Part 3๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Okay done muka dh bersih dr sebarang makeup and kotoran
Part 3๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Okay done muka dh bersih dr sebarang makeup and kotoran
Part 2๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Gosok makeup yang ada dekat muka utk makesure muka korang bersih dan suci
Part 2๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Gosok makeup yang ada dekat muka utk makesure muka korang bersih dan suci
Part 1๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Double cleansing dgn AINAA cleanser. Dapat remove sume makeup either waterproof or tak
Part 1๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Double cleansing dgn AINAA cleanser. Dapat remove sume makeup either waterproof or tak
Eyebag tu susah nak hilang sbb kt rumah ni asyik tidur je
.
Eyebag bukan berlaku kalau korang kurang tido je,tapi kalau terlebih tido pon ada beg kat bawah mata tu
.
Eyebag no hal asal muka bersih sesuci murni
.
Siapa yang buat skincare routine mcm Dora?
Eyebag tu susah nak hilang sbb kt rumah ni asyik tidur je . Eyebag bukan berlaku kalau korang kurang tido je,tapi kalau terlebih tido pon ada beg kat bawah mata tu . Eyebag no hal asal muka bersih sesuci murni . Siapa yang buat skincare routine mcm Dora?
Salam sore anak2,mukanya udah ditepek serum atau belum?
.
Kalau belum gi mana mau bersih mukanya?
.
Ayuh beli sama ibuk Dora ya๐Ÿ˜‚
Salam sore anak2,mukanya udah ditepek serum atau belum? . Kalau belum gi mana mau bersih mukanya? . Ayuh beli sama ibuk Dora ya๐Ÿ˜‚
RM79 for this two items
.
Jimat tak? Once use,mmg akan jatuh cinta dgn AINAA cosmetic ni
.
AINAA cosmetic ni dalam box yang cantik dn exclusive so boleh buat sbg hadiah kalau gf merajuk and hantaran kahwen. Konfirm pasangan korang suke!
RM79 for this two items . Jimat tak? Once use,mmg akan jatuh cinta dgn AINAA cosmetic ni . AINAA cosmetic ni dalam box yang cantik dn exclusive so boleh buat sbg hadiah kalau gf merajuk and hantaran kahwen. Konfirm pasangan korang suke!
Being expose to the sunlight directly make your skin dry and dull. It also cause freckles.
.
So wash your face with AINAA cleanser and apply AINAA serum sebelum keluar rumah. Then jangan lupa pakai sunblock yaโค๐Ÿ˜
Being expose to the sunlight directly make your skin dry and dull. It also cause freckles. . So wash your face with AINAA cleanser and apply AINAA serum sebelum keluar rumah. Then jangan lupa pakai sunblock yaโค๐Ÿ˜
Cantik, Flawless
.
Rahsianya AINAA serum dan AINAA cleanser๐ŸŒŸโœจ
Cantik, Flawless . Rahsianya AINAA serum dan AINAA cleanser๐ŸŒŸโœจ
SALES STILL ONSZZ
-
Harga promo kita on tak on? -

Ramai dah berebut nak harga promo niiii
-
Cepat serbuuuuu. Langgar tiang pun takpa! Asalkan dapat promo BBS ๐Ÿ˜
SALES STILL ONSZZ - Harga promo kita on tak on? - Ramai dah berebut nak harga promo niiii - Cepat serbuuuuu. Langgar tiang pun takpa! Asalkan dapat promo BBS ๐Ÿ˜
Ya habibbi ya habibbi hihi. Cantiknyaaa bila serum bougas sekata dgn make up kita! Make up tak bercapuk then yg paling best make up tahan je sepanjang hari tau! .
.

Aaaaa bestnyaaa!! Suka tak serum ni? Kalau suka cepat grab sementara tengah sales! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ya habibbi ya habibbi hihi. Cantiknyaaa bila serum bougas sekata dgn make up kita! Make up tak bercapuk then yg paling best make up tahan je sepanjang hari tau! . . Aaaaa bestnyaaa!! Suka tak serum ni? Kalau suka cepat grab sementara tengah sales! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Gudnitez sayangโคโค
.
Apply AINAA serum dulu taw
Gudnitez sayangโคโค . Apply AINAA serum dulu taw
Eh yeke kak Cida?
.
Siapa baru tahu pasal fakta sebenar di sebalik mitos ubat gigi ni?
.
Put your hands up!
Eh yeke kak Cida? . Siapa baru tahu pasal fakta sebenar di sebalik mitos ubat gigi ni? . Put your hands up!
Apa nak buat ni blackhead and whitehead ddk je dekat hidung ni?
.
Asal pegang je rasa kasar je kt muka ni.Hmmmm
.
Eh awak jangan risau eh,awak cuci je muka pakai AINAA cleanser mesti blackhead and whitehead akan kurang and lama2 hilang
.
Suke tak?
.
Lepas ni pegang muka je rasa soft and smooth je
.
Jom grab AINAA serum dan AINAA cleanser
Apa nak buat ni blackhead and whitehead ddk je dekat hidung ni? . Asal pegang je rasa kasar je kt muka ni.Hmmmm . Eh awak jangan risau eh,awak cuci je muka pakai AINAA cleanser mesti blackhead and whitehead akan kurang and lama2 hilang . Suke tak? . Lepas ni pegang muka je rasa soft and smooth je . Jom grab AINAA serum dan AINAA cleanser
JERAGAT?
.
Jeragat terjadi kalau korang sekalu terdedah kepada cahaya matahari tanpa memakai perlindungan which is sunblock/sunscreen. Melanocyte akan menghasilkan melanin dan melanin dipengaruhi oleh sinaran UV drpd matahari
.
Jeragat lebih muda trjadi kepada golongan berusia kerana kebolehan badan utk merawat dn menghasilkan sel kulit berkurang
.
Jadi dgn penggunaan AINAA serum dpt mmbantu mengurangkan jeragat dan jangan lupa apply sunblock before keluar rumah supaya sntiasa dilindungi.
JERAGAT? . Jeragat terjadi kalau korang sekalu terdedah kepada cahaya matahari tanpa memakai perlindungan which is sunblock/sunscreen. Melanocyte akan menghasilkan melanin dan melanin dipengaruhi oleh sinaran UV drpd matahari . Jeragat lebih muda trjadi kepada golongan berusia kerana kebolehan badan utk merawat dn menghasilkan sel kulit berkurang . Jadi dgn penggunaan AINAA serum dpt mmbantu mengurangkan jeragat dan jangan lupa apply sunblock before keluar rumah supaya sntiasa dilindungi.
JANGAN MALAS SCROLL !! Tengok perubahan kulit adik nie, dari penuh parut gelap dekat muka now LICIN, BERSERI JER KULIT dia

Ya Allah, terharu tengok perubahan dia dan rasa happy sangat bila dapat feedback yang terbaik macam ni. Alhamdullilah ๐Ÿ’•
.
Korang yang ada masalah sama, tak perlu risau lagi, InsyaAllah BOUGAS BEAUTY SERUM boleh dapat membantu. InsyaAllah. ๐Ÿ˜๐ŸŒธโค๏ธ
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautypuncakalam #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #yanatroopers #faceserum
JANGAN MALAS SCROLL !! Tengok perubahan kulit adik nie, dari penuh parut gelap dekat muka now LICIN, BERSERI JER KULIT dia Ya Allah, terharu tengok perubahan dia dan rasa happy sangat bila dapat feedback yang terbaik macam ni. Alhamdullilah ๐Ÿ’• . Korang yang ada masalah sama, tak perlu risau lagi, InsyaAllah BOUGAS BEAUTY SERUM boleh dapat membantu. InsyaAllah. ๐Ÿ˜๐ŸŒธโค๏ธ . #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #cantikhanya3titik  #bougasbeautypuncakalam  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #yanatroopers  #faceserum 
AINAA serum dan AINAA cleanser boleh bantu korang utk atasi masalah kulit tersebut
.
Seronok tak?
AINAA serum dan AINAA cleanser boleh bantu korang utk atasi masalah kulit tersebut . Seronok tak?
MAKIN LAMA MAKIN KETAGIH
-
Ketagih apa? Ketagih nak titis bougas serum nie lar. Kulit makin better hari ke hari. Lembap, glowing, bersih. Sebelum nie mampu jeles tengok kulit orang lain jer, sekarang nie kulit sendiri macam tuh!! ๐Ÿ˜
-
Korg yang belum cuba takkan pernah paham perasaan nie. Sebab tuh lar once customer dah cuba, confirm dorg akan repeat order, sebab semua dah ketagih dengan kulit bersih lawa ๐Ÿ˜
-
So yang belum cuba, cepat-cepat cuba ok! Stok very limited sekarang nie. Kilang pon pening nak penuhkan permintaan serum yang makin viral nie
-
Cepat whatsapp zureen sekarang! Setiap pembelian dengan yana korg akan dapat free gift masker original from KOREA ๐Ÿ’•
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
MAKIN LAMA MAKIN KETAGIH - Ketagih apa? Ketagih nak titis bougas serum nie lar. Kulit makin better hari ke hari. Lembap, glowing, bersih. Sebelum nie mampu jeles tengok kulit orang lain jer, sekarang nie kulit sendiri macam tuh!! ๐Ÿ˜ - Korg yang belum cuba takkan pernah paham perasaan nie. Sebab tuh lar once customer dah cuba, confirm dorg akan repeat order, sebab semua dah ketagih dengan kulit bersih lawa ๐Ÿ˜ - So yang belum cuba, cepat-cepat cuba ok! Stok very limited sekarang nie. Kilang pon pening nak penuhkan permintaan serum yang makin viral nie - Cepat whatsapp zureen sekarang! Setiap pembelian dengan yana korg akan dapat free gift masker original from KOREA ๐Ÿ’• - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰
.
1 PCS RM 69 (Save Rm 6)
2 PCS RM 130 (Save Rm 20)
3 PCS RM 189 (Save Rm 36)
.
WhatsApp
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
.
Or click the link on the bio above โค๏ธ
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰ . 1 PCS RM 69 (Save Rm 6) 2 PCS RM 130 (Save Rm 20) 3 PCS RM 189 (Save Rm 36) . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 . Or click the link on the bio above โค๏ธ
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰
.
1 PCS RM 69 (Save Rm 6)
2 PCS RM 130 (Save Rm 20)
3 PCS RM 189 (Save Rm 36)
.
WhatsApp
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
.
Or click the link on the bio above โค๏ธ
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰ . 1 PCS RM 69 (Save Rm 6) 2 PCS RM 130 (Save Rm 20) 3 PCS RM 189 (Save Rm 36) . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 . Or click the link on the bio above โค๏ธ
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰
.
1 PCS RM 69 (Save Rm 6)
2 PCS RM 130 (Save Rm 20)
3 PCS RM 189 (Save Rm 36)
.
WhatsApp
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
๐Ÿ“ฒ 013-388 1387
.
Or click the link on the bio above โค๏ธ
PROMO! PROMO! PROMO! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Dont miss out our EID PROMOTION! Valid from 14-16 August ONLY! ๐ŸŽ‰ . 1 PCS RM 69 (Save Rm 6) 2 PCS RM 130 (Save Rm 20) 3 PCS RM 189 (Save Rm 36) . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 ๐Ÿ“ฒ 013-388 1387 . Or click the link on the bio above โค๏ธ
SALE DATANG LAGI!!!
-
Sempena raya haji bakal tiba, kita buat sale untuk korang!
-
1 RM69
2 RM130 -

Cepat serbuuuuuu!! Boleh join our lucky draw tauuu
-
Nak tahu lebih detail about the lucky draw boleh DM or KLIK LINK WS DI BIO!
SALE DATANG LAGI!!! - Sempena raya haji bakal tiba, kita buat sale untuk korang! - 1 RM69 2 RM130 - Cepat serbuuuuuu!! Boleh join our lucky draw tauuu - Nak tahu lebih detail about the lucky draw boleh DM or KLIK LINK WS DI BIO!
Hari ni ada promo yang super best.. Sempena HARI RAYA QURBAN yang makin tiba, hq buat promo gila-gila untuk korang boleh miliki wajah yang cantik pada raya qurban ini.

Tak rugi..
Untuk COD ๐Ÿš˜ kota damansara
๐Ÿš˜ shah alam
๐Ÿš˜ puchong
๐Ÿš˜ klang
๐Ÿ“ซ setiap hari waktu bekerja.. #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum  #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam#bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor  #bougasbeautypuchong  #bougasbeautykotadamansara  #cantikhanya3titik #dropshipneeded #dropshipwanted #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless  #serumviral
Hari ni ada promo yang super best.. Sempena HARI RAYA QURBAN yang makin tiba, hq buat promo gila-gila untuk korang boleh miliki wajah yang cantik pada raya qurban ini. Tak rugi.. Untuk COD ๐Ÿš˜ kota damansara ๐Ÿš˜ shah alam ๐Ÿš˜ puchong ๐Ÿš˜ klang ๐Ÿ“ซ setiap hari waktu bekerja.. #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #bougasbeautypuchong  #bougasbeautykotadamansara  #cantikhanya3titik  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumviral 
Healthy skin and brighter skin๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Healthy skin and brighter skin๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Nampak tak perbezaan dia tuu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ shoooo prettayy , cantik sgt kulit dia skrg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sis happy sbb produk sis jual mmg trusted and buat cust pun happy ๐Ÿ˜Šalhamdulillah ๐Ÿ’• #satiesfiedcustomer
Nampak tak perbezaan dia tuu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ shoooo prettayy , cantik sgt kulit dia skrg! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sis happy sbb produk sis jual mmg trusted and buat cust pun happy ๐Ÿ˜Šalhamdulillah ๐Ÿ’• #satiesfiedcustomer 
A very good testimony become from a very good product. Am i right girls/boys? So jom tengok testimoni boekk from our cust! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -
-

Baru dua botol kot dah nampak kesan kalau teruskan secara konsisten? Wahhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
A very good testimony become from a very good product. Am i right girls/boys? So jom tengok testimoni boekk from our cust! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - - Baru dua botol kot dah nampak kesan kalau teruskan secara konsisten? Wahhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Every purchase of AINAA cleanser will get this magical card. The card that will make you to love yourself๐ŸŒŸโค
Every purchase of AINAA cleanser will get this magical card. The card that will make you to love yourself๐ŸŒŸโค
Perlu diingatkan juga PAKAI produk yang mahal asal selamat takpe. Jangan sebab nak murah korang bedal yg harga rm30/20/10 bukan makin elok. Takut makin worst muka elok jadi breakout.
.
-
Dinasihatkan lagi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Setiap pembelian produk skincare dapatkan dengan Authorised Agent/Stokist yang sah tau! โ˜๐Ÿผ๐Ÿ˜
Perlu diingatkan juga PAKAI produk yang mahal asal selamat takpe. Jangan sebab nak murah korang bedal yg harga rm30/20/10 bukan makin elok. Takut makin worst muka elok jadi breakout. . - Dinasihatkan lagi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Setiap pembelian produk skincare dapatkan dengan Authorised Agent/Stokist yang sah tau! โ˜๐Ÿผ๐Ÿ˜
Hi otw balik kerja ke tu? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Hati hati yg balik dengan motor ke kereta ke semoga selamat sampai rumah. Yang tgh hadap jem tu kot kot tgh scroll ig , dlm serum ni dah ada ingredients utk rawat kulit muka korang ๐Ÿ˜
.
.

Tapi korang kena juga penuhi cara pemakaian skincare korang juga ๐Ÿ˜›โ˜๐Ÿผ Kalau asyik nak harap kan produk je 10 tahun kulit korang takkan elok. So what to do is WAJIB pakai pencuci muka, toner, serum, moisturiser and foundation! -
Hi otw balik kerja ke tu? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Hati hati yg balik dengan motor ke kereta ke semoga selamat sampai rumah. Yang tgh hadap jem tu kot kot tgh scroll ig , dlm serum ni dah ada ingredients utk rawat kulit muka korang ๐Ÿ˜ . . Tapi korang kena juga penuhi cara pemakaian skincare korang juga ๐Ÿ˜›โ˜๐Ÿผ Kalau asyik nak harap kan produk je 10 tahun kulit korang takkan elok. So what to do is WAJIB pakai pencuci muka, toner, serum, moisturiser and foundation! -
Naf dah ada favourite serum untuk kulit glowing & cerah. Tapi serum ni sangat sangat selamat!! ๐Ÿ˜
โ€ข
Jeng. Jeng. Jeng. Terbaru untuk set pencerahan kulit by Mary Kay. Nama pun best je sebut. LumiVie dari Korea tau. Dengan teknologi terhebat. Mutiara hitam
โ€ข
LumiVie Skincare dengan kuasa mutiara hitam. Di sebalik misteri keindahan mutiara hitam terserlah kulit yang cerah. Berharga dan jarang ditemui, mutiara hitam telah lama melambangkan kecantikan unik
โ€ข
LumiVie Skincare akan membantu memberikan manfaat multi-fungsi kepada kulit you all:
โ€ข
1๏ธโƒฃ Mencerahkan
2๏ธโƒฃ Menyegarkan
3๏ธโƒฃ Melembapkan
โ€ข
You all confirm akan suka. Lucky me dapat try Mary Kay Lumivie Intensive Serum. Baru je launching tau tapi naff dah try awal before official launch kat sini (Malaysia & Singapore)
โ€ข
Sebab you all confirm suka:
.
โœ… Ekstrak mutiara hitam terbukti mengimpak proses-proses yang melindungi dan mencerahkan kulit dan juga membantu meningkatkan energi kulit
.
โœ… Opti-Bright Complex yang eksklusif menyasarkan pelbagai sumber warna kulit yang tidak sekata
.
โœ… Ekstrak khas tumbuhan persisiran pantai, samphire, terbukti meningkatkan saluran air dalam kulit
โ€ข
Ingat lagi MelaCEP Serum?? LumiVie Intensive Serum lagi power dari MelaCEP Ultimate Serum. ๐Ÿ˜ฑ So, yang nak putih gebu cantik dengan cara ๐Ÿ’ฏ selamat tu, jangan lupa cepat-cepat order tau!
โ€ข
Whatsapp Naff - 019.209.5114 or click jer link kat bio โค๏ธ
โ€ข
#serumputihkankulit #serumjeragatmurah #serumkulitkering #serumkulitkusam #serumkulitberminyak #serumputih #serumputihpekatglow #marykayserumputih #marykayserummelacep #serumlumivieintensivemarykay #serumlumiviemarykay
Naf dah ada favourite serum untuk kulit glowing & cerah. Tapi serum ni sangat sangat selamat!! ๐Ÿ˜ โ€ข Jeng. Jeng. Jeng. Terbaru untuk set pencerahan kulit by Mary Kay. Nama pun best je sebut. LumiVie dari Korea tau. Dengan teknologi terhebat. Mutiara hitam โ€ข LumiVie Skincare dengan kuasa mutiara hitam. Di sebalik misteri keindahan mutiara hitam terserlah kulit yang cerah. Berharga dan jarang ditemui, mutiara hitam telah lama melambangkan kecantikan unik โ€ข LumiVie Skincare akan membantu memberikan manfaat multi-fungsi kepada kulit you all: โ€ข 1๏ธโƒฃ Mencerahkan 2๏ธโƒฃ Menyegarkan 3๏ธโƒฃ Melembapkan โ€ข You all confirm akan suka. Lucky me dapat try Mary Kay Lumivie Intensive Serum. Baru je launching tau tapi naff dah try awal before official launch kat sini (Malaysia & Singapore) โ€ข Sebab you all confirm suka: . โœ… Ekstrak mutiara hitam terbukti mengimpak proses-proses yang melindungi dan mencerahkan kulit dan juga membantu meningkatkan energi kulit . โœ… Opti-Bright Complex yang eksklusif menyasarkan pelbagai sumber warna kulit yang tidak sekata . โœ… Ekstrak khas tumbuhan persisiran pantai, samphire, terbukti meningkatkan saluran air dalam kulit โ€ข Ingat lagi MelaCEP Serum?? LumiVie Intensive Serum lagi power dari MelaCEP Ultimate Serum. ๐Ÿ˜ฑ So, yang nak putih gebu cantik dengan cara ๐Ÿ’ฏ selamat tu, jangan lupa cepat-cepat order tau! โ€ข Whatsapp Naff - 019.209.5114 or click jer link kat bio โค๏ธ โ€ข #serumputihkankulit  #serumjeragatmurah  #serumkulitkering  #serumkulitkusam  #serumkulitberminyak  #serumputih  #serumputihpekatglow  #marykayserumputih  #marykayserummelacep  #serumlumivieintensivemarykay  #serumlumiviemarykay 
Assalamualaikum , good morning ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ sedut nafas segar pepagi make you feel fresh! ๐Ÿข๐Ÿ’•
Assalamualaikum , good morning ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ sedut nafas segar pepagi make you feel fresh! ๐Ÿข๐Ÿ’•
Hello monday morningโค๐Ÿ˜‹
Hello monday morningโค๐Ÿ˜‹
#TipsByDora Simple way to wash your makeup brushes to keep them them hygiene
#TipsByDora  Simple way to wash your makeup brushes to keep them them hygiene
Belakang tu kedai NAJIB dan kawan2 ke๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Belakang tu kedai NAJIB dan kawan2 ke๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Look at dat skin๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
Grab produk AINAA dari Dora utk kulit cemtu
Look at dat skin๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค—๐Ÿค— . . Grab produk AINAA dari Dora utk kulit cemtu
Pasangan yang selalu jadi tumpuan netizen .
.
Setuju ke tak?
Pasangan yang selalu jadi tumpuan netizen . . Setuju ke tak?
Who is your first love?
.
.
Kalau pakai AINAA serum boleh buat korang flawless takkan nak cari lain kan?
Who is your first love? . . Kalau pakai AINAA serum boleh buat korang flawless takkan nak cari lain kan?
I loike theseee๐Ÿ˜†๐Ÿ˜
.
.
Kecik tapi powerfull boh
I loike theseee๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ . . Kecik tapi powerfull boh
Please DOUBLE TAP to see the miracleโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค
Please DOUBLE TAP to see the miracleโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค