an online Instagram web viewer

#seriummi medias

Photos

Berseri2 wajah Lady Boss @bellealyahya selepas menggunakan #SerumSeriNaraa πŸ’―πŸ’•
.
.
#SeriNaraa diperbuat daripada bahan2 organik dan tiada bahan kimia merbahaya, sesuai digunakan oleh semua skin types. 😘
.
.
Antara bahan2 yang termasuk dalam pembuatan Seri Naraa adalah:
.
.
🌿 Lavender
πŸ… Tomato extract
🍢 Olive oil
.
.
Bagi mendapatkan kesan yang terbaik, ikuti langkah2 di bawah:
.
.
Cleanser #SeriSoap ➑ Toner ➑ #SeriNaraaSerum ➑ Moisturizer ❀
.
.
Sebotol serum hanya dijual pada harga RM60, GET ONE and FEEL IT FOR YOURSELF, how much it can do for you. πŸ… #KareenaShawl amd #RoyalBellaJubah pun ada jugak. πŸ’•
.
.
Tekan link di bio kak Yusra untuk mendapatkan #SeriNaraa and #FreeGiftsExclusiveSeriBeauty πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰
.
.
#SeriToks #SeriFT #SeriGroup #BAlovers #BellaAmmaraLovers #SugarbelleLovers #SeriLovers #BelleAlYahya #ZianaZain #BellaAmmara #TKG #TeamKakakGigih #TeamBAKL #TeamBellaAmmaraKualaLumpur #PSBAKL #SeriV #SeriBeauty #SeriBella #SeriUmmi
Berseri2 wajah Lady Boss @bellealyahya selepas menggunakan #SerumSeriNaraa  πŸ’―πŸ’• . . #SeriNaraa  diperbuat daripada bahan2 organik dan tiada bahan kimia merbahaya, sesuai digunakan oleh semua skin types. 😘 . . Antara bahan2 yang termasuk dalam pembuatan Seri Naraa adalah: . . 🌿 Lavender πŸ… Tomato extract 🍢 Olive oil . . Bagi mendapatkan kesan yang terbaik, ikuti langkah2 di bawah: . . Cleanser #SeriSoap  ➑ Toner ➑ #SeriNaraaSerum  ➑ Moisturizer ❀ . . Sebotol serum hanya dijual pada harga RM60, GET ONE and FEEL IT FOR YOURSELF, how much it can do for you. πŸ… #KareenaShawl  amd #RoyalBellaJubah  pun ada jugak. πŸ’• . . Tekan link di bio kak Yusra untuk mendapatkan #SeriNaraa  and #FreeGiftsExclusiveSeriBeauty  πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ . . #SeriToks  #SeriFT  #SeriGroup  #BAlovers  #BellaAmmaraLovers  #SugarbelleLovers  #SeriLovers  #BelleAlYahya  #ZianaZain  #BellaAmmara  #TKG  #TeamKakakGigih  #TeamBAKL  #TeamBellaAmmaraKualaLumpur  #PSBAKL  #SeriV  #SeriBeauty  #SeriBella  #SeriUmmi 
#SusuIbuMengandung yang terbaik hanya untuk anda #SeriBeautyLovers #BellaAmmaraLovers 😘
.
.
Mual2 tambah lagi dengan time bekerja yang panjang bagai tak tertahan, kekadang boleh rasa macam nk nangis sorang2 kat tandas office tu. 😣
.
.
Jangan risau, #SeriGroup ada penyelesaian terbaik untuk anda. Bringing to you the one and only, #SeriUmmi providing you with all the nutrients you need in one go. ❀
.
.
All in a box for only RM49/box and lepas bersalin pun of course boleh minum lagi, untuk cantikkan kulit atau percepatkan proses penyembuhan luka Cesarean (kalau ada). 😍
.
.
Kak Yusra suka tambah madu bila minum, so terhasil lah #IcedHoneyChocolateDrinkSeriUmmi yang BEST sgt2. 🍯🍫
.
.
Tekan link di bio kak Yusra hari ini juga. πŸ˜‰πŸ’―
.
.
#SeriToks #SeriFT #SeriGroup #BAlovers #BellaAmmaraLovers #SugarbelleLovers #SeriLovers #BelleAlYahya #ZianaZain #BellaAmmara #TKG #TeamKakakGigih #TeamBAKL #TeamBellaAmmaraKualaLumpur #PSBAKL #SeriV #SeriBeauty #SeriBella #SeriUmmi
#SusuIbuMengandung  yang terbaik hanya untuk anda #SeriBeautyLovers  #BellaAmmaraLovers  😘 . . Mual2 tambah lagi dengan time bekerja yang panjang bagai tak tertahan, kekadang boleh rasa macam nk nangis sorang2 kat tandas office tu. 😣 . . Jangan risau, #SeriGroup  ada penyelesaian terbaik untuk anda. Bringing to you the one and only, #SeriUmmi  providing you with all the nutrients you need in one go. ❀ . . All in a box for only RM49/box and lepas bersalin pun of course boleh minum lagi, untuk cantikkan kulit atau percepatkan proses penyembuhan luka Cesarean (kalau ada). 😍 . . Kak Yusra suka tambah madu bila minum, so terhasil lah #IcedHoneyChocolateDrinkSeriUmmi  yang BEST sgt2. 🍯🍫 . . Tekan link di bio kak Yusra hari ini juga. πŸ˜‰πŸ’― . . #SeriToks  #SeriFT  #SeriGroup  #BAlovers  #BellaAmmaraLovers  #SugarbelleLovers  #SeriLovers  #BelleAlYahya  #ZianaZain  #BellaAmmara  #TKG  #TeamKakakGigih  #TeamBAKL  #TeamBellaAmmaraKualaLumpur  #PSBAKL  #SeriV  #SeriBeauty  #SeriBella  #SeriUmmi 
Siapa kata #SeriUmmi hanya boleh minum plain? No, no, no. πŸ˜‰β€
.
.
Kita jadi creative sikit, buat #SeriUmmiSmoothie atau #IceBlendedSeriUmmi, time2 buat assignment atau tugasan rumah boleh lah ENJOYYYY, kan? πŸ’•
.
.
Terutamanya time2 cuaca panas ni tekak kering tapi senang lapar. Tiap2 hari dok pikir nk makan apa lagi bosannn, setuju tak haha? πŸ˜‚
.
.
So tkyah pikir pjg2, jimat duit lunch, sekaligus dpt bentuk badan slim at RM49/sekotak sahaja. 😍 Dengan #FreeGiftsExclusiveSeriBeauty πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰
.
.
Tekan link di bio kak Yusra hari ini juga. 😘
.
.
#SeriToks #SeriFT #SeriGroup #BAlovers #BellaAmmaraLovers #SugarbelleLovers #SeriLovers #BelleAlYahya #ZianaZain #BellaAmmara #TKG #TeamKakakGigih #TeamBAKL #TeamBellaAmmaraKualaLumpur #PSBAKL #SeriV #SeriBeauty #SeriBella #SeriUmmi
Siapa kata #SeriUmmi  hanya boleh minum plain? No, no, no. πŸ˜‰β€ . . Kita jadi creative sikit, buat #SeriUmmiSmoothie  atau #IceBlendedSeriUmmi , time2 buat assignment atau tugasan rumah boleh lah ENJOYYYY, kan? πŸ’• . . Terutamanya time2 cuaca panas ni tekak kering tapi senang lapar. Tiap2 hari dok pikir nk makan apa lagi bosannn, setuju tak haha? πŸ˜‚ . . So tkyah pikir pjg2, jimat duit lunch, sekaligus dpt bentuk badan slim at RM49/sekotak sahaja. 😍 Dengan #FreeGiftsExclusiveSeriBeauty  πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ . . Tekan link di bio kak Yusra hari ini juga. 😘 . . #SeriToks  #SeriFT  #SeriGroup  #BAlovers  #BellaAmmaraLovers  #SugarbelleLovers  #SeriLovers  #BelleAlYahya  #ZianaZain  #BellaAmmara  #TKG  #TeamKakakGigih  #TeamBAKL  #TeamBellaAmmaraKualaLumpur  #PSBAKL  #SeriV  #SeriBeauty  #SeriBella  #SeriUmmi 
#SeriUmmi sesuai diminum untuk golongan ibu2 mengandung dan juga remaja tau. 😍
.
.
Menambah tenaga untuk aktiviti seharian, paling bagus untuk #SeriBeautyLovers yang lasak sukan selalu. πŸ’•
.
.
Wanita bekerja pun boleh minum time break kalau tk ada masa nk pergi lunch. Keeps you full until your next meal! 😘
.
.
Paling best? It's chocolate-flavoured and now at INTRODUCTORY PRICE RM49/box. Comes with #ExclusiveFreeGiftsSeriBeauty πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠ
.
.
So jangan tunggu lama2 nanti habis. Banyak dh masuk meminang dh. πŸ˜‰
.
.
Tekan link di bio kak Yusra ja. ❀
.
.
#SeriToks #SeriFT #SeriGroup #BAlovers #BellaAmmaraLovers #SugarbelleLovers #SeriLovers #BelleAlYahya #ZianaZain #BellaAmmara #TKG #TeamKakakGigih #TeamBAKL #TeamBellaAmmaraKualaLumpur #PSBAKL #SeriV #SeriBeauty #SeriBella #SeriUmmi
#SeriUmmi  sesuai diminum untuk golongan ibu2 mengandung dan juga remaja tau. 😍 . . Menambah tenaga untuk aktiviti seharian, paling bagus untuk #SeriBeautyLovers  yang lasak sukan selalu. πŸ’• . . Wanita bekerja pun boleh minum time break kalau tk ada masa nk pergi lunch. Keeps you full until your next meal! 😘 . . Paling best? It's chocolate-flavoured and now at INTRODUCTORY PRICE RM49/box. Comes with #ExclusiveFreeGiftsSeriBeauty  πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠ . . So jangan tunggu lama2 nanti habis. Banyak dh masuk meminang dh. πŸ˜‰ . . Tekan link di bio kak Yusra ja. ❀ . . #SeriToks  #SeriFT  #SeriGroup  #BAlovers  #BellaAmmaraLovers  #SugarbelleLovers  #SeriLovers  #BelleAlYahya  #ZianaZain  #BellaAmmara  #TKG  #TeamKakakGigih  #TeamBAKL  #TeamBellaAmmaraKualaLumpur  #PSBAKL  #SeriV  #SeriBeauty  #SeriBella  #SeriUmmi 
#seriummi bagus utk ibu yg preggy & ibu menyusu jugak tau

Baaanyak sangat manfaat #seriummi ni. Nanti sis nur share k😘

#preggymommy #breastfeed #ebm #milk #delicious #seriummi
Hai semua! Siapa lagi yg belum cuba COFFE SCRUB NI? πŸ€”

Sis nak bagitau ni, scrub ni bukan sahaja boleh pakai kat muka tapi boleh jgk dipakai kat badan. Haa menarik kan πŸ˜†
Baru lahh cantik seluruh badan 😍
.
KELEBIHAN COFFE SCRUB
🌻 Menanggalkan sel kulit mati
🌻 Menegangkan kulit
🌻 Kurangkan masalah eye bag
🌻 Menghitamkan rambut
🌻 Hilangkan bau badan
🌻 Hilangkan selulit

Jom cantik dengan coffee scrub sekarang!
Cepat order sementara stok masih banyak ni! Laku keras macam pisang goreng panas dah πŸ”₯

HARGA: RM35
.
πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10
πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara

KENAPA PERLU TUNGGU LAGI?
πŸ“² Whatsapp +60169673679
*klik link di bio

#seribeauty #seribella #serisoap
#serinaara #seritoks #serift #seriummi #seriv 
#sugarbelle #peeloffgoldmask #goldmask
#coffescrub #lipsscrub #scrub #mask #gold
Hai semua! Siapa lagi yg belum cuba COFFE SCRUB NI? πŸ€” Sis nak bagitau ni, scrub ni bukan sahaja boleh pakai kat muka tapi boleh jgk dipakai kat badan. Haa menarik kan πŸ˜† Baru lahh cantik seluruh badan 😍 . KELEBIHAN COFFE SCRUB 🌻 Menanggalkan sel kulit mati 🌻 Menegangkan kulit 🌻 Kurangkan masalah eye bag 🌻 Menghitamkan rambut 🌻 Hilangkan bau badan 🌻 Hilangkan selulit Jom cantik dengan coffee scrub sekarang! Cepat order sementara stok masih banyak ni! Laku keras macam pisang goreng panas dah πŸ”₯ HARGA: RM35 . πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10 πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara KENAPA PERLU TUNGGU LAGI? πŸ“² Whatsapp +60169673679 *klik link di bio #seribeauty  #seribella  #serisoap  #serinaara  #seritoks  #serift  #seriummi  #seriv  #sugarbelle  #peeloffgoldmask  #goldmask  #coffescrub  #lipsscrub  #scrub  #mask  #gold 
Saya #trustedseller dan agen yang sah tau.. Jom order.. Rugi tau tak cuba pakai produk #seribeautyofficial smua best².. Tak caya, cuba beli salah satu produk dari @seribeautyofficial ni pasti repeat lagikkkk... 😍😍😍 #Repost @seribeautyofficial (@get_repost)
・・・
SERIBEAUTY DELIVERY πŸ›΅
.

Lebih prefer COD atau tak sempat nak order melalui online , jangan risau #teamseribeautyofficial bersedia untuk buat penghantaran dimana saja anda berada.
.
.
Whatsapp Cik Seri +6017-6900845 / +6017-839 6900 & type
COD Area : XXX
Produk :XXX
.
boleh juga refer @ayfa_ctrohayu atau mana2 agent dalam comment di bawah πŸ˜‡
.

#seribeautyofficial #seribella #serisoap #serihariiniseriselamanya #seritoks #eehberserinyadia #seriummi #serift #produklakukeras #tabletdetox #teamtomato #tablettomato #COD #seribeautydelivery
Saya #trustedseller  dan agen yang sah tau.. Jom order.. Rugi tau tak cuba pakai produk #seribeautyofficial  smua bestΒ².. Tak caya, cuba beli salah satu produk dari @seribeautyofficial ni pasti repeat lagikkkk... 😍😍😍 #Repost  @seribeautyofficial (@get_repost) ・・・ SERIBEAUTY DELIVERY πŸ›΅ . Lebih prefer COD atau tak sempat nak order melalui online , jangan risau #teamseribeautyofficial  bersedia untuk buat penghantaran dimana saja anda berada. . . Whatsapp Cik Seri +6017-6900845 / +6017-839 6900 & type COD Area : XXX Produk :XXX . boleh juga refer @ayfa_ctrohayu atau mana2 agent dalam comment di bawah πŸ˜‡ . #seribeautyofficial  #seribella  #serisoap  #serihariiniseriselamanya  #seritoks  #eehberserinyadia  #seriummi  #serift  #produklakukeras  #tabletdetox  #teamtomato  #tablettomato  #COD  #seribeautydelivery 
SERIBEAUTY DELIVERY πŸ›΅
.

Lebih prefer COD atau tak sempat nak order melalui online , jangan risau #teamseribeautyofficial bersedia untuk buat penghantaran dimana saja anda berada.
.
.
Whatsapp Cik Seri +6017-6900845 / +6017-839 6900 & type
COD Area : XXX
Produk :XXX
.
boleh juga refer @ayfa_ctrohayu atau mana2 agent dalam comment di bawah πŸ˜‡
.

#seribeautyofficial #seribella #serisoap #serihariiniseriselamanya #seritoks #eehberserinyadia #seriummi #serift #produklakukeras #tabletdetox #teamtomato #tablettomato #COD #seribeautydelivery
SERIBEAUTY DELIVERY πŸ›΅ . Lebih prefer COD atau tak sempat nak order melalui online , jangan risau #teamseribeautyofficial  bersedia untuk buat penghantaran dimana saja anda berada. . . Whatsapp Cik Seri +6017-6900845 / +6017-839 6900 & type COD Area : XXX Produk :XXX . boleh juga refer @ayfa_ctrohayu atau mana2 agent dalam comment di bawah πŸ˜‡ . #seribeautyofficial  #seribella  #serisoap  #serihariiniseriselamanya  #seritoks  #eehberserinyadia  #seriummi  #serift  #produklakukeras  #tabletdetox  #teamtomato  #tablettomato  #COD  #seribeautydelivery 
Seriummi
🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
β˜• Tomato
β˜• Labu
β˜• Air kelapa
β˜• Saffron
β˜• Barli
β˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
πŸ‘© Ibu hamil
πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi
πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
πŸ… Mencegah rasa mual
πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu
πŸ… Membaiki kualiti air ketuban
πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now 😘

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy
Seriummi 🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: β˜• Tomato β˜• Labu β˜• Air kelapa β˜• Saffron β˜• Barli β˜• Kurma Boleh diambil oleh; πŸ‘© Ibu hamil πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan πŸ… Mencegah rasa mual πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu πŸ… Membaiki kualiti air ketuban πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now 😘 #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil  #pregnant  #pregnancy  #mommy  #mama  #healthypregnancy 
Seriummi
🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
β˜• Tomato
β˜• Labu
β˜• Air kelapa
β˜• Saffron
β˜• Barli
β˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
πŸ‘© Ibu hamil
πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi
πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
πŸ… Mencegah rasa mual
πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu
πŸ… Membaiki kualiti air ketuban
πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now 😘

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy
Seriummi 🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: β˜• Tomato β˜• Labu β˜• Air kelapa β˜• Saffron β˜• Barli β˜• Kurma Boleh diambil oleh; πŸ‘© Ibu hamil πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan πŸ… Mencegah rasa mual πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu πŸ… Membaiki kualiti air ketuban πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now 😘 #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil  #pregnant  #pregnancy  #mommy  #mama  #healthypregnancy 
Seriummi
🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi.

Bahan utama:
β˜• Tomato
β˜• Labu
β˜• Air kelapa
β˜• Saffron
β˜• Barli
β˜• Kurma

Boleh diambil oleh;
πŸ‘© Ibu hamil
πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi
πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil

Benefits:
πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi
πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan
πŸ… Mencegah rasa mual
πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu
πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu
πŸ… Membaiki kualiti air ketuban
πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi
πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung

Harga: RM49

Leave your comment or click link in my bio to order now 😘

#seriummi #seriummifeedback
#serigroup #susubadan
#susuibu #susu #susuibususuterbaikdidunia #sugarbelle #sugarbellecosmetic #tomato #barley #safron #kurma #labu #airkelapa #nakmengandung #nakbaby #nakbabylagi #naktambahsusu #merancanghamil #rezekianak #usahahamil #pregnant #pregnancy #mommy #mama #healthypregnancy
Seriummi 🍫 Susu formula berperisa coklat yang boleh diambil bagi kesihatan ibu & bayi. Bahan utama: β˜• Tomato β˜• Labu β˜• Air kelapa β˜• Saffron β˜• Barli β˜• Kurma Boleh diambil oleh; πŸ‘© Ibu hamil πŸ‘© Ibu yang menyusukan bayi πŸ‘© Wanita yang merancang ingin hamil Benefits: πŸ… Mencantikkan kulit ibu & bayi πŸ… Memberikan tenaga kepada ibu sepanjang kehamilan πŸ… Mencegah rasa mual πŸ… Mengawal paras gula dalam darah ibu πŸ… Merangsang pengeluaran susu ibu πŸ… Membaiki kualiti air ketuban πŸ… Mengurangkan risiko demam kuning bayi πŸ… Mengatasi masalah kencing kotor & sembelit bagi ibu mengandung Harga: RM49 Leave your comment or click link in my bio to order now 😘 #seriummi  #seriummifeedback  #serigroup  #susubadan  #susuibu  #susu  #susuibususuterbaikdidunia  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #tomato  #barley  #safron  #kurma  #labu  #airkelapa  #nakmengandung  #nakbaby  #nakbabylagi  #naktambahsusu  #merancanghamil  #rezekianak  #usahahamil  #pregnant  #pregnancy  #mommy  #mama  #healthypregnancy 
SeriFT Fat Burning Jelly
Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango.
.
SeriFT ni mampu :
πŸ€Meningkatkan tenaga
πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung
πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat
πŸ€ Mengurangkan rasa lapar
πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah
πŸ€ Menurunkan berat badan
.
Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau.
.
Harga : RM79
.
Nanti kita guide awak cara makan dia 😍
.
#serift #seriftfeedback #serigroup #seritoks #seritoksfeedback #seribella #seribellafeedback #serisoap #serisoapfeedback #seriummi #seriummifeedback #nakkurus #naksihat #hotbody #fitbody #healthybody #kurus #bodycantik #toughbody #goodbyefat #hotbody #nakkurus #nicebody #fatburner #jellyfatburner
SeriFT Fat Burning Jelly Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango. . SeriFT ni mampu : πŸ€Meningkatkan tenaga πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat πŸ€ Mengurangkan rasa lapar πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah πŸ€ Menurunkan berat badan . Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau. . Harga : RM79 . Nanti kita guide awak cara makan dia 😍 . #serift  #seriftfeedback  #serigroup  #seritoks  #seritoksfeedback  #seribella  #seribellafeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #seriummi  #seriummifeedback  #nakkurus  #naksihat  #hotbody  #fitbody  #healthybody  #kurus  #bodycantik  #toughbody  #goodbyefat  #hotbody  #nakkurus  #nicebody  #fatburner  #jellyfatburner 
SeriFT Fat Burning Jelly
Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango.
.
SeriFT ni mampu :
πŸ€Meningkatkan tenaga
πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung
πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat
πŸ€ Mengurangkan rasa lapar
πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah
πŸ€ Menurunkan berat badan
.
Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau.
.
Harga : RM79
.
Nanti kita guide awak cara makan dia 😍
.
#serift #seriftfeedback #serigroup #seritoks #seritoksfeedback #seribella #seribellafeedback #serisoap #serisoapfeedback #seriummi #seriummifeedback #nakkurus #naksihat #hotbody #fitbody #healthybody #kurus #bodycantik #toughbody #goodbyefat #hotbody #nakkurus #nicebody #fatburner #jellyfatburner
SeriFT Fat Burning Jelly Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango. . SeriFT ni mampu : πŸ€Meningkatkan tenaga πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat πŸ€ Mengurangkan rasa lapar πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah πŸ€ Menurunkan berat badan . Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau. . Harga : RM79 . Nanti kita guide awak cara makan dia 😍 . #serift  #seriftfeedback  #serigroup  #seritoks  #seritoksfeedback  #seribella  #seribellafeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #seriummi  #seriummifeedback  #nakkurus  #naksihat  #hotbody  #fitbody  #healthybody  #kurus  #bodycantik  #toughbody  #goodbyefat  #hotbody  #nakkurus  #nicebody  #fatburner  #jellyfatburner 
SeriFT Fat Burning Jelly
Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango.
.
SeriFT ni mampu :
πŸ€Meningkatkan tenaga
πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung
πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat
πŸ€ Mengurangkan rasa lapar
πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah
πŸ€ Menurunkan berat badan
.
Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau.
.
Harga : RM79
.
Nanti kita guide awak cara makan dia 😍
.
#serift #seriftfeedback #serigroup #seritoks #seritoksfeedback #seribella #seribellafeedback #serisoap #serisoapfeedback #seriummi #seriummifeedback #nakkurus #naksihat #hotbody #fitbody #healthybody #kurus #bodycantik #toughbody #goodbyefat #hotbody #nakkurus #nicebody #fatburner #jellyfatburner
SeriFT Fat Burning Jelly Made from pineapple, aloe vera, brown seaweed & african mango. . SeriFT ni mampu : πŸ€Meningkatkan tenaga πŸ€ Meningkatkan kadar metabolisme & denyutan jantung πŸ€ Membakar lemak dengan lebih cepat πŸ€ Mengurangkan rasa lapar πŸ€ Mengawal paras gula dalam darah πŸ€ Menurunkan berat badan . Boleh diambil oleh lelaki & wanita sebelum bersenam tau. . Harga : RM79 . Nanti kita guide awak cara makan dia 😍 . #serift  #seriftfeedback  #serigroup  #seritoks  #seritoksfeedback  #seribella  #seribellafeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #seriummi  #seriummifeedback  #nakkurus  #naksihat  #hotbody  #fitbody  #healthybody  #kurus  #bodycantik  #toughbody  #goodbyefat  #hotbody  #nakkurus  #nicebody  #fatburner  #jellyfatburner 
Ramai yg tanya macam ni πŸ‘‡πŸ»
.
Sis lelaki boleh ke pakai Serisoap ni? πŸ€”
Boleh sangat uolls. Serisoap ni bukan untuk perempuan je tau. Tapi lelaki pun boleh pakai jgk. Takde masalah, jangan risau. Lagi2 kalau yg muka berminyak tu, memang sangat digalakkan pakai.

Haa sekarang dah tau kan. Apa tunggu lagi? Tag abg2, adik2, pacik2 korg cepat. Baru la sama2 flawless gitu πŸ˜†
.
πŸ“HARGA SERISOAP RM29
.
πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10
πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara

KENAPA PERLU TUNGGU LAGI?
πŸ“² Whatsapp +60169673679
*klik link di bio

#seribeauty #seribella #serisoap
#serinaara #seritoks #serift #seriummi #seriv 
#sugarbelle #peeloffgoldmask #goldmask
#coffescrub #lipsscrub #scrub
Ramai yg tanya macam ni πŸ‘‡πŸ» . Sis lelaki boleh ke pakai Serisoap ni? πŸ€” Boleh sangat uolls. Serisoap ni bukan untuk perempuan je tau. Tapi lelaki pun boleh pakai jgk. Takde masalah, jangan risau. Lagi2 kalau yg muka berminyak tu, memang sangat digalakkan pakai. Haa sekarang dah tau kan. Apa tunggu lagi? Tag abg2, adik2, pacik2 korg cepat. Baru la sama2 flawless gitu πŸ˜† . πŸ“HARGA SERISOAP RM29 . πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10 πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara KENAPA PERLU TUNGGU LAGI? πŸ“² Whatsapp +60169673679 *klik link di bio #seribeauty  #seribella  #serisoap  #serinaara  #seritoks  #serift  #seriummi  #seriv  #sugarbelle  #peeloffgoldmask  #goldmask  #coffescrub  #lipsscrub  #scrub 
"Miss J makin kering dan kecut" 😍
.
Alhamdulillah, dah ramai yang bagi feedback positive tentang serisoap ni. Memang terbaik gila πŸ‘
.
Fiyaa pun dah guna & cuba sendiri, memang terbukti berkesan sangat. Muka fiyaa makin cerah & rasa tegang je πŸ˜ŠπŸ˜€
.
Harga : RM29 sahaja!
.
Whatsapp fiyaa sekarang di 0132896854 atau uolls boleh klik link kat bio diatas hehe 😊
.
#seribeauty #serisoap #sabuntomato #seribella #serinaaraserum #seriummi #seritoks #seribellaforall #serihariniseriselamanya #produkmuslim #halal #luluskkm #sayajualsayapakai
"Miss J makin kering dan kecut" 😍 . Alhamdulillah, dah ramai yang bagi feedback positive tentang serisoap ni. Memang terbaik gila πŸ‘ . Fiyaa pun dah guna & cuba sendiri, memang terbukti berkesan sangat. Muka fiyaa makin cerah & rasa tegang je πŸ˜ŠπŸ˜€ . Harga : RM29 sahaja! . Whatsapp fiyaa sekarang di 0132896854 atau uolls boleh klik link kat bio diatas hehe 😊 . #seribeauty  #serisoap  #sabuntomato  #seribella  #serinaaraserum  #seriummi  #seritoks  #seribellaforall  #serihariniseriselamanya  #produkmuslim  #halal  #luluskkm  #sayajualsayapakai 
Bismillahirrahmanirrahim.
.
Assalamualaikum semua 🌸 insyaAllah ari ni admin nak balik ampang. Meh org ampang meh order produk @seribeautyofficial dgn saya..klik je link whtsapp di bio πŸ“±
.
List your order before 11 pagi ya..013-4447630 (hajar).
.
#cod #cashondelivery #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampangpoint #seribella #seritoks #serisoap #seriummi #serinaara #seriFT
Selamat pagi uolls! πŸ˜„
Dah cuci muka dgn Serisoap? Dah pakai Serinaara jgk ke? πŸ€”
.
Siapa yg belum ada kedua2 Serisoap & Serinaara ni jom order cepat. Sebab sangat berkesan pada korg yg ada masalah jerawat & kulit kusam

Tengok la sis Seri ni. Berseri-seri kan? Tak jeles ke tuu? 😌
.
.
πŸ“Œ SERINAARA RM60
πŸ“Œ SERISOAP RM29
.
πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10
πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara

KENAPA PERLU TUNGGU LAGI?
πŸ“² Whatsapp +60169673679
*klik link di bio

#seribeauty #seribella #serisoap
#serinaara #seritoks #serift #seriummi #seriv 
#sugarbelle #peeloffgoldmask #goldmask
#coffescrub #lipsscrub #scrub
Selamat pagi uolls! πŸ˜„ Dah cuci muka dgn Serisoap? Dah pakai Serinaara jgk ke? πŸ€” . Siapa yg belum ada kedua2 Serisoap & Serinaara ni jom order cepat. Sebab sangat berkesan pada korg yg ada masalah jerawat & kulit kusam Tengok la sis Seri ni. Berseri-seri kan? Tak jeles ke tuu? 😌 . . πŸ“Œ SERINAARA RM60 πŸ“Œ SERISOAP RM29 . πŸ“¬ SM RM8 | SS RM10 πŸš™ COD AREA: Sg. Buloh, Kuang, Paya Jaras, Bukit Rahman Putra, Kota Damansara KENAPA PERLU TUNGGU LAGI? πŸ“² Whatsapp +60169673679 *klik link di bio #seribeauty  #seribella  #serisoap  #serinaara  #seritoks  #serift  #seriummi  #seriv  #sugarbelle  #peeloffgoldmask  #goldmask  #coffescrub  #lipsscrub  #scrub 
6th Anniversary Sale!!
.
.
INI hadiah istimewa buat #BAlovers semperna dengan ulang tahun Bella Ammara yang ke 6. Bella Ammara menawarkan potongan harga yang sangat rendah khas buat anda. Haaaa… korang boleh lahh melaram sakan raya haji nanti dengan baju-baju dari Bella Ammara… yeyyyyy!!!! .
.
.
Cepat whatsapp cikT !!β €
Whatsapp +60126954497β €
#galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers
6th Anniversary Sale!! . . INI hadiah istimewa buat #BAlovers  semperna dengan ulang tahun Bella Ammara yang ke 6. Bella Ammara menawarkan potongan harga yang sangat rendah khas buat anda. Haaaa… korang boleh lahh melaram sakan raya haji nanti dengan baju-baju dari Bella Ammara… yeyyyyy!!!! . . . Cepat whatsapp cikT !!β € Whatsapp +60126954497β € #galaxynote8  #bellaammara  #bellaammararaya2018  #teamBA  #sugarbelle  #seriummi  #teamdropshipBA  #teammerechik  #arissajubah  #chasiakurung  #rebeccadress  #salynnakurung  #royalbellajubah  #royalbellakurung  #hautebellajubah  #hautebellakurung  #BAimondkurung  #ArabellaJubah  #baimondsjubah  #teamsuperagentBA  #teamseriavengers 
6th Anniversary Sale!!
.
.
INI hadiah istimewa buat #BAlovers semperna dengan ulang tahun Bella Ammara yang ke 6. Bella Ammara menawarkan potongan harga yang sangat rendah khas buat anda. Haaaa… korang boleh lahh melaram sakan raya haji nanti dengan baju-baju dari Bella Ammara… yeyyyyy!!!! .
.
.
Cepat whatsapp cikT !!β €
Whatsapp +60126954497β €
#galaxynote8 #bellaammara #bellaammararaya2018 #teamBA #sugarbelle #seriummi #teamdropshipBA #teammerechik #arissajubah #chasiakurung #rebeccadress #salynnakurung #royalbellajubah #royalbellakurung #hautebellajubah #hautebellakurung #BAimondkurung #ArabellaJubah #baimondsjubah #teamsuperagentBA #teamseriavengers
6th Anniversary Sale!! . . INI hadiah istimewa buat #BAlovers  semperna dengan ulang tahun Bella Ammara yang ke 6. Bella Ammara menawarkan potongan harga yang sangat rendah khas buat anda. Haaaa… korang boleh lahh melaram sakan raya haji nanti dengan baju-baju dari Bella Ammara… yeyyyyy!!!! . . . Cepat whatsapp cikT !!β € Whatsapp +60126954497β € #galaxynote8  #bellaammara  #bellaammararaya2018  #teamBA  #sugarbelle  #seriummi  #teamdropshipBA  #teammerechik  #arissajubah  #chasiakurung  #rebeccadress  #salynnakurung  #royalbellajubah  #royalbellakurung  #hautebellajubah  #hautebellakurung  #BAimondkurung  #ArabellaJubah  #baimondsjubah  #teamsuperagentBA  #teamseriavengers