an online Instagram web viewer

#serigroupagent medias

Photos

Morninggggg ❀ Pagi ni kita share feedback untuk #SeriV ! Haa sesiapa yang ada rasa gatal2 bahagian miss V dia beh try  #SeriV. InshaAllah hilang gatal2, masalah bau pun hilang & confidence korang pun akan meningkat 😍
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Morninggggg ❀ Pagi ni kita share feedback untuk #SeriV  ! Haa sesiapa yang ada rasa gatal2 bahagian miss V dia beh try #SeriV . InshaAllah hilang gatal2, masalah bau pun hilang & confidence korang pun akan meningkat 😍 . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Ni la dia kelebihan minyak lavender yang terkandung dalam #SeriV ❀ InshaAllah memberi keselesaan buat kaum wanita & menjadi penyelamat rumah tangga tau πŸ˜†
.

Sebotol hanya RM39 (50ml), boleh tahan sebulan setengah kalau pakai hari2.
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Ni la dia kelebihan minyak lavender yang terkandung dalam #SeriV  ❀ InshaAllah memberi keselesaan buat kaum wanita & menjadi penyelamat rumah tangga tau πŸ˜† . Sebotol hanya RM39 (50ml), boleh tahan sebulan setengah kalau pakai hari2. . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Perempuan & keputihan bukan lah sesuatu yg tidak normal. Tapi boleh jadi tidak normal bila rasa gatal2, keputihan bertukar warna & bau yang semacam. Kalau korang ada tanda2 ni disarankan untuk berjumpa dgn doktor cecepat ye. Atau korang juga boleh try #SeriV untuk membantu atasi masalah keputihan ni
.

Sebotol 50ml, tahan sebulan setengah if pakai hari2. .

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Perempuan & keputihan bukan lah sesuatu yg tidak normal. Tapi boleh jadi tidak normal bila rasa gatal2, keputihan bertukar warna & bau yang semacam. Kalau korang ada tanda2 ni disarankan untuk berjumpa dgn doktor cecepat ye. Atau korang juga boleh try #SeriV  untuk membantu atasi masalah keputihan ni . Sebotol 50ml, tahan sebulan setengah if pakai hari2. . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Haluuuu selamat petang semuaaa! Ok petang ni zaf nak share dgn korang salah satu feedback dari customer yg beli #SerumSerinaara dua hari lepas. Harini dia share dgn zaf kulit dia dah lembut & jerawat pun dah mengecut lepas pakai #SerumSerinaara ❀ .  #feedbackseribyzze

Serum Serinaara still ada stok lagi & makin hari makin laku keras πŸ˜‚ Meh ws zaf kalau nak cuba.
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Haluuuu selamat petang semuaaa! Ok petang ni zaf nak share dgn korang salah satu feedback dari customer yg beli #SerumSerinaara  dua hari lepas. Harini dia share dgn zaf kulit dia dah lembut & jerawat pun dah mengecut lepas pakai #SerumSerinaara  ❀ . #feedbackseribyzze  Serum Serinaara still ada stok lagi & makin hari makin laku keras πŸ˜‚ Meh ws zaf kalau nak cuba. . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Sesiapa yang stay area Cheras, KL atau station LRT berdekatan & nak cod ? Haa ws zaf sekarang ye. Siap dapat free gift best best tauuu πŸ˜‰πŸ‘
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Sesiapa yang stay area Cheras, KL atau station LRT berdekatan & nak cod ? Haa ws zaf sekarang ye. Siap dapat free gift best best tauuu πŸ˜‰πŸ‘ . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
Assalammualaikum lovelies πŸ’ž
.
Sis memang ada ready stock. No worries πŸ˜‰
.
Sabun Serisoap πŸ…
Serum Serinaara πŸ…
☝🏻️ 2 items ini below RM90 😱 .
Dah lah organic. Worth it for your money lovelies. .
DM/call/whatsapp
πŸ“± 016-7157642
.
#serisoappasirgudang #serinaarapasirgudang #serigroupagent #sabuntomato #serumtomato #serum #instabeauty #setcantik
KULIT RASA MOIST JE TAU!
.

Terdetik nak cuba Serum Serinaara? Haa jgn tunggu2, cuba dulu & lihat lah hasil dia yg sangat best. Kulit akan start jadi lembut, jerawat pun takde & nampak berseri sgt walaupun tak pakai makeup 😍
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
KULIT RASA MOIST JE TAU! . Terdetik nak cuba Serum Serinaara? Haa jgn tunggu2, cuba dulu & lihat lah hasil dia yg sangat best. Kulit akan start jadi lembut, jerawat pun takde & nampak berseri sgt walaupun tak pakai makeup 😍 . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Tq dear shopping #SerumSerinaara dengan zaf ❀ Siapa yang nak dapatkan Serum Serinaara ni meh ws zaf ye 😊
.

Serum Serinaara ni inshaAllah dapat kecilkan liang pori uolss dan lembutkan kulit muka uolss sebab ada vitamin C tauuu. Best sangat!
. 
Zaf open juga utk cod area CHERAS, KL & STATION LRT BERDEKATAN sahaja. Kalau jauh dont worry zaf boleh pos kan dkt korang πŸ‘
.

Nak Order? Tekan je link di bio ye 😍❀
Tq dear shopping #SerumSerinaara  dengan zaf ❀ Siapa yang nak dapatkan Serum Serinaara ni meh ws zaf ye 😊 . Serum Serinaara ni inshaAllah dapat kecilkan liang pori uolss dan lembutkan kulit muka uolss sebab ada vitamin C tauuu. Best sangat! . Zaf open juga utk cod area CHERAS, KL & STATION LRT BERDEKATAN sahaja. Kalau jauh dont worry zaf boleh pos kan dkt korang πŸ‘ . Nak Order? Tekan je link di bio ye 😍❀
Bangun pagi gosok gigi, cuci muka dan mandi. Lepastu jangan lupa pakai Serum Serinaara yang wangi bau lavender ni tau ❀ .

InshaAllah bintik2 hitam, jeragat, jerawat, kulit kering akan sembuh bila pakai Serum Serinaara. Yang penting kene rajin ye hehe
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Bangun pagi gosok gigi, cuci muka dan mandi. Lepastu jangan lupa pakai Serum Serinaara yang wangi bau lavender ni tau ❀ . InshaAllah bintik2 hitam, jeragat, jerawat, kulit kering akan sembuh bila pakai Serum Serinaara. Yang penting kene rajin ye hehe . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Rutin yang kak @bellealyahya selalu buat sebelum tidur ❀ Mula2 cuci muka dgn Serisoap untuk buang segala kotoran yang ada dekat kulit muka kita. Lepastu barulah kita apply SeriNaara Serum Tomato ni agar kulit sentiasa nampak awet muda,  lembap & glowing! .

Nak try? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Rutin yang kak @bellealyahya selalu buat sebelum tidur ❀ Mula2 cuci muka dgn Serisoap untuk buang segala kotoran yang ada dekat kulit muka kita. Lepastu barulah kita apply SeriNaara Serum Tomato ni agar kulit sentiasa nampak awet muda, lembap & glowing! . Nak try? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Hilangkan jeragat, jerawat & bintik2 hitam dimuka hanya dengan serum Serinaara ❀ Selain itu, serinaara jugak akan melembabkan kulit yang kering. Siapa yang selalu duduk bawah aircond & terdedah dengan udara luar mesti pakai Serinaara sebelum keluar rumah 😍
.

Sebotol RM60 (20ml) tahan selama sebulan atau lebih bergantung pada penggunaan πŸ’ž
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Hilangkan jeragat, jerawat & bintik2 hitam dimuka hanya dengan serum Serinaara ❀ Selain itu, serinaara jugak akan melembabkan kulit yang kering. Siapa yang selalu duduk bawah aircond & terdedah dengan udara luar mesti pakai Serinaara sebelum keluar rumah 😍 . Sebotol RM60 (20ml) tahan selama sebulan atau lebih bergantung pada penggunaan πŸ’ž . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Korang yang dah 20 tahun ke atas patut start dah pakai Serum #Serinaara . Kenapa? Sebab serinaara mengandungi anti-aging yang mana sesuai utk kulit wajah yg berumur 20 tahun & keatas ❀ Supaya mampu melembabkan kulit & vitamin C jugak bertindak mencerah & melembabkan kulit. .

Apply setiap kali lepas cuci muka atau before makeuo supaya makeup tahan lama dari pagi hingga ke malam hikss.
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Korang yang dah 20 tahun ke atas patut start dah pakai Serum #Serinaara  . Kenapa? Sebab serinaara mengandungi anti-aging yang mana sesuai utk kulit wajah yg berumur 20 tahun & keatas ❀ Supaya mampu melembabkan kulit & vitamin C jugak bertindak mencerah & melembabkan kulit. . Apply setiap kali lepas cuci muka atau before makeuo supaya makeup tahan lama dari pagi hingga ke malam hikss. . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Siapa dah try #SeriNaara angkat tangan sikitπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
.

Banyak tau kebaikan bila kita amalkan pakai serum #SeriNaara ni. Antaranya merawat kulit yang kering, mencerahkan kulit & mengecilkan liang pori❀ best kan!?
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Siapa dah try #SeriNaara  angkat tangan sikitπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ . Banyak tau kebaikan bila kita amalkan pakai serum #SeriNaara  ni. Antaranya merawat kulit yang kering, mencerahkan kulit & mengecilkan liang pori❀ best kan!? . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
.
.ALAMAK! DAH JATUH CINTA PLAK! . . 
U olls memang suka buat Sis sakit jantung aje kan? Ingatkan nak marah,  rupanya nak bagitau u olls happy dengan Serisoap! Haih sabor jelah dapat customer yang nakal cam u olls ni πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Dah cakap Serisoap ni memang bagus,  sampaikan kulit u olls pon boleh berkurang kusamnya.  Kalu pakai setahun,  tak ke flawless & glowing u olls? πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Tak Nak Try ke? Haa.. Jom Hubungi Sekarang! +6011-19675607
.
.
#serisoapfeedback #serigroupagent #serigroupselangor 
#seribella #serigroup #serisoap
. .ALAMAK! DAH JATUH CINTA PLAK! . . U olls memang suka buat Sis sakit jantung aje kan? Ingatkan nak marah, rupanya nak bagitau u olls happy dengan Serisoap! Haih sabor jelah dapat customer yang nakal cam u olls ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . . Dah cakap Serisoap ni memang bagus, sampaikan kulit u olls pon boleh berkurang kusamnya. Kalu pakai setahun, tak ke flawless & glowing u olls? πŸ™ˆπŸ™ˆ . . Tak Nak Try ke? Haa.. Jom Hubungi Sekarang! +6011-19675607 . . #serisoapfeedback  #serigroupagent  #serigroupselangor  #seribella  #serigroup  #serisoap 
Jom dengar apa yang kak @bellealyahya nak share tentang Seriummi 🌸
.

Seriummi mengandungi tomato, safron, kurma, labu & barli yang memberi banyak kebaikan kepada si ibu dan juga anak πŸ‘Ά .

Nak cuba? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Jom dengar apa yang kak @bellealyahya nak share tentang Seriummi 🌸 . Seriummi mengandungi tomato, safron, kurma, labu & barli yang memberi banyak kebaikan kepada si ibu dan juga anak πŸ‘Ά . Nak cuba? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Sesuai sangat untuk preggy mommy ❀ Rasa coklat buat uols tak mual time minum. Siapa dah try mesti suka kan? .

Item: Seriummi
Price: RM49
.

NAK ? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍✨
Sesuai sangat untuk preggy mommy ❀ Rasa coklat buat uols tak mual time minum. Siapa dah try mesti suka kan? . Item: Seriummi Price: RM49 . NAK ? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍✨
Morning uolss! Pagi pagi ni elok start breakfast dgn Serummi dulu . Cara dia senang je. Dua sudu susu untuk segelas cawan. Then masukkam air panas & campir sikit dgn air sejuk sikit supaya senang nak minum. Kacau kacau, taraaaa dah siap!
.

Senang kan? Memang bertenaga dari pagi ke malam❀
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Morning uolss! Pagi pagi ni elok start breakfast dgn Serummi dulu . Cara dia senang je. Dua sudu susu untuk segelas cawan. Then masukkam air panas & campir sikit dgn air sejuk sikit supaya senang nak minum. Kacau kacau, taraaaa dah siap! . Senang kan? Memang bertenaga dari pagi ke malam❀ . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Why SeriUmmi? Salah satu bahan yang ada dlm SeriUmmi ialah kurma yang mana menambahkan lagi tenaga kita!
.

Haaa nampak kan betapa hebatnya SeriUmmi ni. Why not try dulu baru korang boleh tahu kesedapan & khasiat yang ada dlm SeriUmmi ni ❀ .

Item: Seriummi
Price: RM49
.

Available untuk COD & POS πŸ’ž
.

Whatsapp us now atau klik je link di bio 😍✨
Why SeriUmmi? Salah satu bahan yang ada dlm SeriUmmi ialah kurma yang mana menambahkan lagi tenaga kita! . Haaa nampak kan betapa hebatnya SeriUmmi ni. Why not try dulu baru korang boleh tahu kesedapan & khasiat yang ada dlm SeriUmmi ni ❀ . Item: Seriummi Price: RM49 . Available untuk COD & POS πŸ’ž . Whatsapp us now atau klik je link di bio 😍✨
Sedapnyaa petang petang ni dapat minum hot chocolate 😍 Itu la Seriummi, sedap macam hot chocolate ❀ Sekali minum mesti nak lagi hehe
.

Item: SeriUmmi
Price: RM49
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Sedapnyaa petang petang ni dapat minum hot chocolate 😍 Itu la Seriummi, sedap macam hot chocolate ❀ Sekali minum mesti nak lagi hehe . Item: SeriUmmi Price: RM49 . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Mulakam hari anda dengan SeriUmmi ❀ Baru la bertenaga nak ke mana mana. Sesuai sangat untuk preggy mummy & yang tak preggy pun boleh minum jugak. Sebab Seriummi ni akan memberi tenaga supaya tak cepat lemau. Rasa coklat yang sedap buat korang nak tambah secawan lagi πŸ™Š
.

Item: SeriUmmi
Price: RM49
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Mulakam hari anda dengan SeriUmmi ❀ Baru la bertenaga nak ke mana mana. Sesuai sangat untuk preggy mummy & yang tak preggy pun boleh minum jugak. Sebab Seriummi ni akan memberi tenaga supaya tak cepat lemau. Rasa coklat yang sedap buat korang nak tambah secawan lagi πŸ™Š . Item: SeriUmmi Price: RM49 . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
The best soap everrrr! 😍😍😍 Sis sendiri pun suka sangat2 dgn Serisoap ni hehe
.

Nak cuba? Whatsapp sis sekarang ye!
The best soap everrrr! 😍😍😍 Sis sendiri pun suka sangat2 dgn Serisoap ni hehe . Nak cuba? Whatsapp sis sekarang ye!
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
SeriBella RM60 /30 Tablets

Cara pengambilan SeriBella

Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari.

Digalakkan untuk minum air putih secukupnya,

Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty #serigroupagent
SeriBella RM60 /30 Tablets Cara pengambilan SeriBella Ambil 2 biji sebelum atau selepas makan pada waktu pagi atau malam. Untuk kesan maksima, ambil 3 biji sehari. Digalakkan untuk minum air putih secukupnya, Kesan bileh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon individu. #seribellabeauty  #serigroupagent 
Tomato merupakan salah satu buah yang mempunyai anti oksidan yang sangat tinggi ❀ Salah satu kelebihan tomato ni ialah untuk merawat kulit & merawat sunburn. Bila guna sabun Serisoap ni kulit akan start pulih sikit demi sikit. Sebab tu la muka kak belle kita ni sentiasa cantik je hehe 😍 .

Item: Serisoap

Price: RM29
.

Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Tomato merupakan salah satu buah yang mempunyai anti oksidan yang sangat tinggi ❀ Salah satu kelebihan tomato ni ialah untuk merawat kulit & merawat sunburn. Bila guna sabun Serisoap ni kulit akan start pulih sikit demi sikit. Sebab tu la muka kak belle kita ni sentiasa cantik je hehe 😍 . Item: Serisoap Price: RM29 . Nak Order? Whatsapp: +6018-9749431 atau klik je link di bio 😍❀
Alhamdulillah Thank you dear!
.
Madu Cinta ❀️
Themra Epimedyumlu Macun
βœ…100% natural
βœ…Approved KKM
βœ…Halal 
#serigroup #serigroupagent #coduitmshahalam
Madu Cinta ❀️
Themra Epimedyumlu Macun
βœ…100% natural
βœ…Approved KKM
βœ…Halal 
#serigroup #serigroupagent #coduitmshahalam
antara bahan utama madu ni :

5 Kelebihan Horny Goat Weed

Horny Goat Weed adalah sejenis tumbuhan yang digunakan dalam perubatan Cina. Berikut adalah antara kegunaan rumpai ini :

kembalikan lemah lutut dan sakit-sakit sendir

merawat osteoartritis

membantu dalam mengembalikan tenaga keletihan mental dan fizikal, juga dapat membantu dalam kehilangan ingatan

membantu dalam penyakit darah tinggi, penyakit jantung dan bronkitis
membantu menguatkan tulang lemah (osteoporosis) sebagai tonik.

prestasi seksual termasuk mati pucuk (ED). membantu dalam meningkatkan libido iaitu membangkitkan keinginan seksual.

Sebarang pertanyaa boleh DM saya ataupun click sahaja Bio Ig @agent_sugarbelle_klang_ πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #serigroupagent#maducinta#sugarbelleklang #sugarbellecosmetic#klang
antara bahan utama madu ni : 5 Kelebihan Horny Goat Weed Horny Goat Weed adalah sejenis tumbuhan yang digunakan dalam perubatan Cina. Berikut adalah antara kegunaan rumpai ini : kembalikan lemah lutut dan sakit-sakit sendir merawat osteoartritis membantu dalam mengembalikan tenaga keletihan mental dan fizikal, juga dapat membantu dalam kehilangan ingatan membantu dalam penyakit darah tinggi, penyakit jantung dan bronkitis membantu menguatkan tulang lemah (osteoporosis) sebagai tonik. prestasi seksual termasuk mati pucuk (ED). membantu dalam meningkatkan libido iaitu membangkitkan keinginan seksual. Sebarang pertanyaa boleh DM saya ataupun click sahaja Bio Ig @agent_sugarbelle_klang_ πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #serigroupagent #maducinta #sugarbelleklang  #sugarbellecosmetic #klang 
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? βœ”memberi kesan yg cepat (30-40min)
βœ”menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
βœ”menambah sensasi ketika bersama
βœ”tiada lagi ereksi pra matang

Yg paling penting, macun ni πŸ’―% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya

Sebarang pertanyaa boleh DM saya ataupun click sahaja Bio Ig saya @agent_sugarbelle_klang_ πŸ’•πŸ’•πŸ’• #serigroupagent#maducinta#bellealyahya#sugarbelleklang#sugarbellecosmetic#klang
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? βœ”memberi kesan yg cepat (30-40min) βœ”menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri βœ”menambah sensasi ketika bersama βœ”tiada lagi ereksi pra matang Yg paling penting, macun ni πŸ’―% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya Sebarang pertanyaa boleh DM saya ataupun click sahaja Bio Ig saya @agent_sugarbelle_klang_ πŸ’•πŸ’•πŸ’• #serigroupagent #maducinta #bellealyahya #sugarbelleklang #sugarbellecosmetic #klang 
Siang sis sibuk dengan rutin & bisnes. Malam sis manjakan wajah dengan #serinaara.
.
Sis share info #serinaara dengan you all.
. 
Nak cuba, pm sis.
Nak COD, seluruh JB sis onz!
.
Whatsapp/call:
πŸ“± 016-7157642

#serum #serinaaraserum #antiaging #serigroup #serigroupagent
Rezeki Syawal ke-3 😍
.
Dah dipinang, esok sis cod yer... .
Kan sis dah bagitahu, sis ada READY STOCK... kalau you all nearby, sis onz jer cod 😘 
#instabeauty #serigroup #serigroupagent #tomato #soap #cod #senai #skudai #pasirgudang #johorbahru
Salam 27 Ramadan 1439H
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Ada yang terlepas join postage SERISOAP & SERINAARA untuk raya ni?? .
Tinggal di Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya & sekitar Johor Bahru?? .
Sis ada untuk COD kepada you all, ESOK & LUSA (13&14 Jun 2018) .
Harga promo masih lagi ONZ tau;
.
Serisoap RM27 (NP: RM29)
*sabun & scrub*
.
Serinaara RM55 (NP: RM60)
*serum*
.
To place order; - nama
- produk & kuantiti
- address
- no tel

Whatsapp πŸ“² 016-7157642

Kami akan reply dengan detail confirm order. 
Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat! 
#serigroupagent #serigroup #serigroupjb #sabuntomato #serum #teamtomatoletop #instabeauty #berseri #syawal
Salam 27 Ramadan 1439H 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Ada yang terlepas join postage SERISOAP & SERINAARA untuk raya ni?? . Tinggal di Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya & sekitar Johor Bahru?? . Sis ada untuk COD kepada you all, ESOK & LUSA (13&14 Jun 2018) . Harga promo masih lagi ONZ tau; . Serisoap RM27 (NP: RM29) *sabun & scrub* . Serinaara RM55 (NP: RM60) *serum* . To place order; - nama - produk & kuantiti - address - no tel Whatsapp πŸ“² 016-7157642 Kami akan reply dengan detail confirm order. Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat! #serigroupagent  #serigroup  #serigroupjb  #sabuntomato  #serum  #teamtomatoletop  #instabeauty  #berseri  #syawal 
πŸ”₯SERIFT SERIFT SERIFTπŸ”₯
-
Menggunakan 100% bahan semula jadi untuk membantu pembakaran lemak badan. Tidak menggunakan sebarang jenis gula mahupun gula tiruan
-
Antara kebaikan Serift ialah:
1. Mempercepatkan proses pembakaran lemak
2. Membantu mengawal kadar kolestrol didalam badan
3. Meningkatkan kadar metabolisme dalam badan
4. Menjadikan badan lebih sihat
- .
.
.
.

Nak order? Ws kita 017-2685767 .
.
#seriFT #seritoks #combokurus #seribella #seritopqueen #serigrouphq #serigroupagent
πŸ”₯SERIFT SERIFT SERIFTπŸ”₯ - Menggunakan 100% bahan semula jadi untuk membantu pembakaran lemak badan. Tidak menggunakan sebarang jenis gula mahupun gula tiruan - Antara kebaikan Serift ialah: 1. Mempercepatkan proses pembakaran lemak 2. Membantu mengawal kadar kolestrol didalam badan 3. Meningkatkan kadar metabolisme dalam badan 4. Menjadikan badan lebih sihat - . . . . Nak order? Ws kita 017-2685767 . . #seriFT  #seritoks  #combokurus  #seribella  #seritopqueen  #serigrouphq  #serigroupagent 
Selamat menyambut bulan Ramadhan. Semoga Ramadhan kali ini penuh barakah InshaAllah. 
Abid(hamba, amar makruf nahi mungkar) dan khalifah (menyampaikan ilmu tentang agama Allah) kita di atas muka bumi ini takmauu lupaa yaπŸ•‹  #seritoks #seribella #serisoap #seritokspagoh #seribellapagoh #serisoappagoh #seritoksfeedback #seribellafeedback #serisoapfeedback #seritoksjb #seribellajb #serisoapjb #serigroup #serigroupagent #seritoksbbu #seribellabbu #serisoapbbu 
#seritoksmuar
#seribellamuar
#serisoapmuar
#seritoksuthmpagoh 
#serisoaputhmpagoh
#seribellauthmpagoh
Selamat menyambut bulan Ramadhan. Semoga Ramadhan kali ini penuh barakah InshaAllah. Abid(hamba, amar makruf nahi mungkar) dan khalifah (menyampaikan ilmu tentang agama Allah) kita di atas muka bumi ini takmauu lupaa yaπŸ•‹ #seritoks  #seribella  #serisoap  #seritokspagoh  #seribellapagoh  #serisoappagoh  #seritoksfeedback  #seribellafeedback  #serisoapfeedback  #seritoksjb  #seribellajb  #serisoapjb  #serigroup  #serigroupagent  #seritoksbbu  #seribellabbu  #serisoapbbu  #seritoksmuar  #seribellamuar  #serisoapmuar  #seritoksuthmpagoh  #serisoaputhmpagoh  #seribellauthmpagoh