an online Instagram web viewer

#semenyih medias

Photos

lagi dan lagi korean flower😘
.
so untuk tempahan korang boleh buat
awal 3 minggu untuk slot2 yg available
.
kalau lewat takut-takut order dah penuh hihi, saper nak jawab karang nih😅
.
more details: klik link kat bio☝🏻😽
.
atau whatsapp admin untuk details +60163789816❤️
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi
lagi dan lagi korean flower😘 . so untuk tempahan korang boleh buat awal 3 minggu untuk slot2 yg available . kalau lewat takut-takut order dah penuh hihi, saper nak jawab karang nih😅 . more details: klik link kat bio☝🏻😽 . atau whatsapp admin untuk details +60163789816❤️ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi 
Dah makan malam? Jom join mereka di @hotstation_bangi 😉

Kami buka sehingga pukul 11.00malam.
..........
..........
🏢RESTORAN HOT STATION &
The SAPORI
NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan
..........
..........
👩‍🍳👨‍🍳BUSINESS HOURS:
📆Isnin-Ahad / Monday-Sunday:
🕐1.00pm-11.00pm
📆Jumaat / Friday:
🕓4.00pm-11.00pm
..........
..........
Contact Us
☎ 0382103586
📱0173066144
📱0193760055
..........
..........
❌ STRICTLY NO SMS/MESSENGER
..........
..........
🏍🏍DELIVERY DETAIL
🏡 SEKSYEN 3&4 BANGI SAHAJA
🕖 7.00PM-11.00PM WEEKDAYS
🕗 8.00PM-11.00PM WEEKENDS
.........
.........
🚗 🚗Waze/Google Map: Hot Station Bangi
..........
..........
#hotstationbangi #thesapori #westernfood #italian #pasta #halal #delicious #instafood #jjcmtv3 #deliverybangi #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #upm #mfi #gmi #uniten #kptm #kajang #serdang #sepang #semenyih #putrajaya #homestaybangi

ARE YOU HOT ENOUGH?
Dah makan malam? Jom join mereka di @hotstation_bangi 😉 Kami buka sehingga pukul 11.00malam. .......... .......... 🏢RESTORAN HOT STATION & The SAPORI NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan .......... .......... 👩‍🍳👨‍🍳BUSINESS HOURS: 📆Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 🕐1.00pm-11.00pm 📆Jumaat / Friday: 🕓4.00pm-11.00pm .......... .......... Contact Us ☎ 0382103586 📱0173066144 📱0193760055 .......... .......... ❌ STRICTLY NO SMS/MESSENGER .......... .......... 🏍🏍DELIVERY DETAIL 🏡 SEKSYEN 3&4 BANGI SAHAJA 🕖 7.00PM-11.00PM WEEKDAYS 🕗 8.00PM-11.00PM WEEKENDS ......... ......... 🚗 🚗Waze/Google Map: Hot Station Bangi .......... .......... #hotstationbangi  #thesapori  #westernfood  #italian  #pasta  #halal  #delicious  #instafood  #jjcmtv3  #deliverybangi  #jalanjalancarimakan  #bangiperdana  #bandarbarubangi  #bangi  #ukm  #upm  #mfi  #gmi  #uniten  #kptm  #kajang  #serdang  #sepang  #semenyih  #putrajaya  #homestaybangi  ARE YOU HOT ENOUGH?
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 
Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki.

#kotawarisan #sepang #bbst #nilai #ipdsepang #skkotawarisan #smkserisepang #xiamenuniversitymalaysia #deliverytauhubergedil #deliverybergediltauhu #bergediltauhu #tauhubergedil #frozenfood #tauhubergedilfrozen #tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bbst #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #semenyih #pj #etiqa #etiqatakaful #cyberjaya #putrajaya #kajang
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki. #kotawarisan  #sepang  #bbst  #nilai  #ipdsepang  #skkotawarisan  #smkserisepang  #xiamenuniversitymalaysia  #deliverytauhubergedil  #deliverybergediltauhu  #bergediltauhu  #tauhubergedil  #frozenfood  #tauhubergedilfrozen  #tauhubergedil  #bergediltauhu  #bergedil  #kotawarisan  #bbst  #bandarbarusalaktinggi  #nilai  #bbn  #enstek  #klia  #klia2  #mitsui  #semenyih  #pj  #etiqa  #etiqatakaful  #cyberjaya  #putrajaya  #kajang 
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 
Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki.

#kotawarisan #sepang #bbst #nilai #ipdsepang #skkotawarisan #smkserisepang #xiamenuniversitymalaysia #deliverytauhubergedil #deliverybergediltauhu #bergediltauhu #tauhubergedil #frozenfood #tauhubergedilfrozen #tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bbst #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #semenyih #pj #etiqa #etiqatakaful #cyberjaya #putrajaya #kajang
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki. #kotawarisan  #sepang  #bbst  #nilai  #ipdsepang  #skkotawarisan  #smkserisepang  #xiamenuniversitymalaysia  #deliverytauhubergedil  #deliverybergediltauhu  #bergediltauhu  #tauhubergedil  #frozenfood  #tauhubergedilfrozen  #tauhubergedil  #bergediltauhu  #bergedil  #kotawarisan  #bbst  #bandarbarusalaktinggi  #nilai  #bbn  #enstek  #klia  #klia2  #mitsui  #semenyih  #pj  #etiqa  #etiqatakaful  #cyberjaya  #putrajaya  #kajang 
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 
Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki.

#kotawarisan #sepang #bbst #nilai #ipdsepang #skkotawarisan #smkserisepang #xiamenuniversitymalaysia #deliverytauhubergedil #deliverybergediltauhu #bergediltauhu #tauhubergedil #frozenfood #tauhubergedilfrozen #tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bbst #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #enstek #klia #klia2 #mitsui #semenyih #pj #etiqa #etiqatakaful #cyberjaya #putrajaya #kajang
🌸 F.E.E.D.B.A.C.K. 🌸 Belum cuba belum tahu.✨Kalau dah cuba pasti nak lagi..kalau rasa terliur cepat2 PM/DM kami🤩. Sebarang tempahan / pertanyaan PM/DM 0166815172 lebih mudah click link di Bio kami. ✨Thank you for those yg support✌🏻kami. Semoga dimurahkan rezeki. #kotawarisan  #sepang  #bbst  #nilai  #ipdsepang  #skkotawarisan  #smkserisepang  #xiamenuniversitymalaysia  #deliverytauhubergedil  #deliverybergediltauhu  #bergediltauhu  #tauhubergedil  #frozenfood  #tauhubergedilfrozen  #tauhubergedil  #bergediltauhu  #bergedil  #kotawarisan  #bbst  #bandarbarusalaktinggi  #nilai  #bbn  #enstek  #klia  #klia2  #mitsui  #semenyih  #pj  #etiqa  #etiqatakaful  #cyberjaya  #putrajaya  #kajang 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
.
Alhamdullillah, hari ni saya sempat ambik stok Kopi Pegaga Warisan kat HQ
.
Bukan pertama kali saya restok tapi dah berkali saya restok Kopi Pegaga sbb permintaan Kopi Pegaga semakin hari semakin ramai customer yang order. Bukan sekotak tapi berkarton2.
.

VERY HOT SELLING COFFEE IN TOWN!
.

Alhamdulillah. ❤️😘😊 .
.
❤️💛💜💚💛💜
Trusted business partners
.
www.wasap.my/60172825865/Nak_Kopi_Pegaga
.

اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ
.

#bestseller #kopipegagawarisanmannaplus #kopi #manna #pegaga #dayangbeautysecrets #bangi #semenyih #kajang
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . Alhamdullillah, hari ni saya sempat ambik stok Kopi Pegaga Warisan kat HQ . Bukan pertama kali saya restok tapi dah berkali saya restok Kopi Pegaga sbb permintaan Kopi Pegaga semakin hari semakin ramai customer yang order. Bukan sekotak tapi berkarton2. . VERY HOT SELLING COFFEE IN TOWN! . Alhamdulillah. ❤️😘😊 . . ❤️💛💜💚💛💜 Trusted business partners . www.wasap.my/60172825865/Nak_Kopi_Pegaga . اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ . #bestseller  #kopipegagawarisanmannaplus  #kopi  #manna  #pegaga  #dayangbeautysecrets  #bangi  #semenyih  #kajang 
Brownies untuk dulang hantaran. Box ni saiz 9 inch ya. Memang just nice aje letak kat dulang hantaran. Thanks Syafiq. #hantaran #gift #engage #sayajualdessert #bangiavenue #kajang #nilai #semenyih #dapursempit
[ TIPS RINGKAS ] MEMBERSIH , MERAWAT DAN MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT HARIAN.. SET INI TERPILIH KERANA KUALITINYA UNTUK PASARAN ASTRO GO SHOP TAU.... .
.
Tak perlu lagi kalut2 setiap hari , pening kepala setiap bulan utk restock skincare yang bermacam2 ... .
ARYZA menawarkan solusi kecantikan kulit bebas bahan berbahaya yg merosakkkan kulit dengan cara seringkas2 boleh... membersih dan merawat..
.
Pilihan Lisdawati 😍😍😍. 40an nampak macam 30an kan.. 2 steps sahaja..tak payah runsing.
. 🍀KELEBIHAN Aryza Chia Miracle Oil
.
• Melembapkan kulit. Menyegarkan kulit yang penat dan kusam. Meningkatkan seri kulit.
• Tinggi antioksida. Ejen anti penuaan terbaik.
• Sebagai make-up primer, melindungi kulit anda dari irritasi, mengekalkan make-up lebih lama dan glowing secara semulajadi.
• Merawat masalah jerawat dan parut.
• Menyegarkan dan menenangkan. Sesuai untuk kegunaan sebagai minyak ‘massage’
• Mengurangkan ketegangan otot.
• Merawat lingkaran gelap bawah mata. Mengurangkan kedutan halus dan liang roma besar.
• Merawat masalah kegatalan kulit, eczema dan kulit sensitif untuk semua peringkat umur.
• Menggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut.
• Mengurangkan rambut gugur dan melewatkan uban.
• Menyihatkan kuku.
• Merawat masalah stretch-mark untk ibu mengandung dan bersalin.
• Merawat masalah bibir kering dan menggelupas.
• Merawat masalah tumit kaki, kering dan merekah.
• Mempercepatkan kadar penyembuhan luka
.
.
Dapatkan set Combo Aryza  Cleanser + Face Oil berasaskan bijian Chia Seed Pertama di Malaysia. Kini Laris di Go Shop.
.
Kami menawarkan set Trial ok.. + freegift Aryza Chia Seed the Superfood. 😍😍😍. Apa yang baik untuk dalaman baik juga untuk luaran..😍
.
www.wasap.my/0176398987/acs
Free delivery Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya 🌹Pos ke seluruh Malaysia
#aryzachiaseed #kajang #semenyih #uitm #ukm #upm #kptm #aryzastokiskajang #aryzabbcspf30 #aryzaliquidcleanser #chiaseedoil #glowing #flawless #vendorbandarbarubangi #pregnant #mummysupplement #omega3 #babyfood #healthy #beauty#aryzachiamiracleoil
[ TIPS RINGKAS ] MEMBERSIH , MERAWAT DAN MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT HARIAN.. SET INI TERPILIH KERANA KUALITINYA UNTUK PASARAN ASTRO GO SHOP TAU.... . . Tak perlu lagi kalut2 setiap hari , pening kepala setiap bulan utk restock skincare yang bermacam2 ... . ARYZA menawarkan solusi kecantikan kulit bebas bahan berbahaya yg merosakkkan kulit dengan cara seringkas2 boleh... membersih dan merawat.. . Pilihan Lisdawati 😍😍😍. 40an nampak macam 30an kan.. 2 steps sahaja..tak payah runsing. . 🍀KELEBIHAN Aryza Chia Miracle Oil . • Melembapkan kulit. Menyegarkan kulit yang penat dan kusam. Meningkatkan seri kulit. • Tinggi antioksida. Ejen anti penuaan terbaik. • Sebagai make-up primer, melindungi kulit anda dari irritasi, mengekalkan make-up lebih lama dan glowing secara semulajadi. • Merawat masalah jerawat dan parut. • Menyegarkan dan menenangkan. Sesuai untuk kegunaan sebagai minyak ‘massage’ • Mengurangkan ketegangan otot. • Merawat lingkaran gelap bawah mata. Mengurangkan kedutan halus dan liang roma besar. • Merawat masalah kegatalan kulit, eczema dan kulit sensitif untuk semua peringkat umur. • Menggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut. • Mengurangkan rambut gugur dan melewatkan uban. • Menyihatkan kuku. • Merawat masalah stretch-mark untk ibu mengandung dan bersalin. • Merawat masalah bibir kering dan menggelupas. • Merawat masalah tumit kaki, kering dan merekah. • Mempercepatkan kadar penyembuhan luka . . Dapatkan set Combo Aryza Cleanser + Face Oil berasaskan bijian Chia Seed Pertama di Malaysia. Kini Laris di Go Shop. . Kami menawarkan set Trial ok.. + freegift Aryza Chia Seed the Superfood. 😍😍😍. Apa yang baik untuk dalaman baik juga untuk luaran..😍 . www.wasap.my/0176398987/acs Free delivery Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya 🌹Pos ke seluruh Malaysia #aryzachiaseed  #kajang  #semenyih  #uitm  #ukm  #upm  #kptm  #aryzastokiskajang  #aryzabbcspf30  #aryzaliquidcleanser  #chiaseedoil  #glowing  #flawless  #vendorbandarbarubangi  #pregnant  #mummysupplement  #omega3  #babyfood  #healthy  #beauty #aryzachiamiracleoil 
It's only few weeks more before I'm popping another squirrel! 😍
.
So, what do I decide to bring inside my hospital bag?
.
Definitely the best ones for my little squirrel. And that is Seedlings range of baby protection & pampering products! 💜👶🏻
.
I myself already merasmikan Seedlings Baby Oil for to use on my tummy. Smells so warm and nice, and no more itchy tummy. Yay!
.
So, dear mommies & daddies, give your special one the best protection in the early days, give the Seedlings. 💜
.
DM/Whatsapp to know more about Seedlings. All individual items are under RM100! .
#bangi #kajang #malaysia #sabah #sarawak #selangor #semenanjung #semenyih #premiumstarterkit #essentialoils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingmalaysia #younglivingdistributor #younglivingdistributormalaysia #seedlings
It's only few weeks more before I'm popping another squirrel! 😍 . So, what do I decide to bring inside my hospital bag? . Definitely the best ones for my little squirrel. And that is Seedlings range of baby protection & pampering products! 💜👶🏻 . I myself already merasmikan Seedlings Baby Oil for to use on my tummy. Smells so warm and nice, and no more itchy tummy. Yay! . So, dear mommies & daddies, give your special one the best protection in the early days, give the Seedlings. 💜 . DM/Whatsapp to know more about Seedlings. All individual items are under RM100! . #bangi  #kajang  #malaysia  #sabah  #sarawak  #selangor  #semenanjung  #semenyih  #premiumstarterkit  #essentialoils  #youngliving  #younglivingessentialoils  #younglivingbangi  #younglivingkajang  #younglivingmalaysia  #younglivingdistributor  #younglivingdistributormalaysia  #seedlings 
assalamu'alaikum wbt & salam sejahtera ke atas diri kalian
.
syukur kita kehadrat Allah swt
yg telah memberi banyak nikmat yg tak terhingga
.
apabila seseorang manusia itu mengingati Allah, hatinya akan merasai ketenangan
.
more details: klik link kat bio☝🏻😽
.
atau whatsapp admin untuk details +60132033058 ❤️
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #surpriseputrajaya #surprisebangi #floralcakemalaysia #floralcupcakemalaysia #sayajualcupcake #sayajualcupcakehantaran #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #cupcakehantaran #hantarantunang #hantarankawin #kekkahwin #kekbajetbangi #kekmurahupm #kekmurahmsu #kekmurahselangor
assalamu'alaikum wbt & salam sejahtera ke atas diri kalian . syukur kita kehadrat Allah swt yg telah memberi banyak nikmat yg tak terhingga . apabila seseorang manusia itu mengingati Allah, hatinya akan merasai ketenangan . more details: klik link kat bio☝🏻😽 . atau whatsapp admin untuk details +60132033058 ❤️ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #surpriseputrajaya  #surprisebangi  #floralcakemalaysia  #floralcupcakemalaysia  #sayajualcupcake  #sayajualcupcakehantaran  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #cupcakehantaran  #hantarantunang  #hantarankawin  #kekkahwin  #kekbajetbangi  #kekmurahupm  #kekmurahmsu  #kekmurahselangor 
Salam gai's updated class baru-baru ni ,hebatkan diorang ni👍🏻 tahniah student!
.
so kalau korang ade basic deco boleh join class korean flower ni
.
insyaAllah
.
more details: klik link kat bio☝🏻😽
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi
Salam gai's updated class baru-baru ni ,hebatkan diorang ni👍🏻 tahniah student! . so kalau korang ade basic deco boleh join class korean flower ni . insyaAllah . more details: klik link kat bio☝🏻😽 . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi 
Thank you customer order! 😍 #semenyih
.
ROTI GOLOK ViRAL ORIGINAL by @dapurnana_k 🔥🔥
.
OPEN ORDER UTK RABU (17/10/2018)
Roti golok viral Original 🔥🔥
Untuk order whatsapp 0126470896 atau klik link dibio☝🏻
.
.

#rotigolokviral #rotigolokviralsemenyih #rotigolokviralkajangbangi #rotigolokviralkajang #rotigolokviralbangi #rotigolokgebu #rotigolokviralnana #semenyihbaker #semenyih #foodseliverysemenyih #fooddeliverykajangsemenyihbangi
Thank you customer order! 😍 #semenyih
.
ROTI GOLOK ViRAL ORIGINAL by @dapurnana_k 🔥🔥
.
OPEN ORDER UTK RABU (17/10/2018)
Roti golok viral Original 🔥🔥
Untuk order whatsapp 0126470896 atau klik link dibio☝🏻
.
.

#rotigolokviral #rotigolokviralsemenyih #rotigolokviralkajangbangi #rotigolokviralkajang #rotigolokviralbangi #rotigolokgebu #rotigolokviralnana #semenyihbaker #semenyih #foodseliverysemenyih #fooddeliverykajangsemenyihbangi
Salam takziah kepada keluarga Allahyarham Saleem Iklim yang meninggal dunia di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia jam 6.15 pagi Ahad, 14 Okt, 2018.

#personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar
Salam takziah kepada keluarga Allahyarham Saleem Iklim yang meninggal dunia di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia jam 6.15 pagi Ahad, 14 Okt, 2018. #personalloan  #loanmudahluluss  #ampang  #sepang  #gombak  #puchong  #setapak  #wangsamaju  #setiawangsa  #shahalam  #putrajaya  #klang  #subangjaya  #cheras  #kajang  #rawang  #kualaselangor  #semenyih  #selayang  #bangi  #kualalumpur  #klcc  #damansara  #selangor  #petalingjaya  #batucaves  #airasia  #johorbahru  #ipoh  #alorsetar 
❗️Jangan biarkan bateri phone korang kembung guys BAHAYA TU !
.
Cepat2 bawak tukar dengan kami @fzrepairphone 😁
.
Kami service depan korang, Tak lama pon 15 minit siap tukar bateri baru insyaallah.
.
.
Boleh Call/Wasap kami atau terus tekan link di bio @fzrepairphone untuk pertanyaan dan service repair
..
☎️ 017-2308655
.
☎️ ‭019-2641032‬
..
#repairiphone#iphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#Serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#putrajaya
❗️Jangan biarkan bateri phone korang kembung guys BAHAYA TU ! . Cepat2 bawak tukar dengan kami @fzrepairphone 😁 . Kami service depan korang, Tak lama pon 15 minit siap tukar bateri baru insyaallah. . . Boleh Call/Wasap kami atau terus tekan link di bio @fzrepairphone untuk pertanyaan dan service repair .. ☎️ 017-2308655 . ☎️ ‭019-2641032‬ .. #repairiphone #iphone #iphonerosak #baikiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #repairiphoneselangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #upm #Serdang #puchong #cheras #semenyih #nilai #bandarseriputra #cyberjaya #petalingjaya #putrajaya 
Thank you customer order! 😍 #semenyih
.
ROTI GOLOK ViRAL ORIGINAL by @dapurnana_k 🔥🔥
.
OPEN ORDER UTK RABU (17/10/2018)
Roti golok viral Original 🔥🔥
Untuk order whatsapp 0126470896 atau klik link dibio☝🏻
.
.

#rotigolokviral #rotigolokviralsemenyih #rotigolokviralkajangbangi #rotigolokviralkajang #rotigolokviralbangi #rotigolokgebu #rotigolokviralnana #semenyihbaker #semenyih #foodseliverysemenyih #fooddeliverykajangsemenyihbangi
Renovation progress for Client's house at #SereneHeights #Bangi

Contact us for full Interior Design Consultation & Renovation Package:
ilusihafiezd@gmail.com

View our Work Progress at our Facebook page:
www.facebook.com/ilusihafiezd

#ilusihafiezdDesign #perekadalaman #hiasandalaman #idmalaysia #rekabentukdalaman #interiordesigner #interiordesignmalaysia #interiordesign #idmalaysia #interiordesignermalaysia #interiormalaysia #ubahsuairumah #home #homedesign #residential #idrenovation #idsemenyih #rumah #malaysia #kualalumpur #selangor #ecohill #setiaecohill #semenyih #Ampang #kajang #ecomajestic #nilaiSeremban
Renovation progress for Client's house at #SereneHeights  #Bangi  Contact us for full Interior Design Consultation & Renovation Package: ilusihafiezd@gmail.com View our Work Progress at our Facebook page: www.facebook.com/ilusihafiezd #ilusihafiezdDesign  #perekadalaman  #hiasandalaman  #idmalaysia  #rekabentukdalaman  #interiordesigner  #interiordesignmalaysia  #interiordesign  #idmalaysia  #interiordesignermalaysia  #interiormalaysia  #ubahsuairumah  #home  #homedesign  #residential  #idrenovation  #idsemenyih  #rumah  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #ecohill  #setiaecohill  #semenyih  #Ampang  #kajang  #ecomajestic  #nilaiSeremban 
Tq to @azerinzainal 👍🏻😘
😘😘 Nak macam ni 😍😍
👉🏻candle light dinner
👉🏻Celebrate Birthday
👉🏻celebrate Anniversary 👉🏻Baby shower terus 👇🏻 Wasap/call 
019-7323274☎️☎️ #mothersday 
#ballonzuzasurprise #gombak #kualalumpur 
#selayang #semenyih #sayasukabunga 
#sayasukacoklat #sayasukaballon
#sayasukasurprise  #decobirthday #jannanicker #jannanick #birthdaymak #tamanmelati #tamanmelawati #anniversary #semenyih #kajang #birthdaymama #jibbyeast  #subangjayamedicalcentre #bukitjelutung #convo #padangbalang #padangbalanggombak #padangbalangsentul #pwtc #mattafair2018
Tq to @azerinzainal 👍🏻😘 😘😘 Nak macam ni 😍😍 👉🏻candle light dinner 👉🏻Celebrate Birthday 👉🏻celebrate Anniversary 👉🏻Baby shower terus 👇🏻 Wasap/call 019-7323274☎️☎️ #mothersday  #ballonzuzasurprise  #gombak  #kualalumpur  #selayang  #semenyih  #sayasukabunga  #sayasukacoklat  #sayasukaballon  #sayasukasurprise  #decobirthday  #jannanicker  #jannanick  #birthdaymak  #tamanmelati  #tamanmelawati  #anniversary  #semenyih  #kajang  #birthdaymama  #jibbyeast  #subangjayamedicalcentre  #bukitjelutung  #convo  #padangbalang  #padangbalanggombak  #padangbalangsentul  #pwtc  #mattafair2018 
Lapar ekk?  Meh la rasa chocojar viral daripada @chocojarutagha 💗
.
Harga :
Banjir - RM13
flavor - RM15 .
.
boleh ws di +601374258 or klik di bio tau 💗 #chocojarsemenyih #chocojarsedap #chocoricemurahmalaysia #chocoricekajang #beranang #kajang #semenyih
NCMS JADI PILIHAN DI PERTANDINGAN FUTSAL (TERTUTUP DUN SEMENYIH)

Terima kasih kepada YB Bakhtiar bin Mohd Nor dan Dun Semenyih kerana telah menempah sebanyak 250 pek Nasi Campur MAI SINI (Menu Ayam bakar dan Ayam goreng kunyit) untuk para peserta Pertandingan Futsal. 
Anjuran Pejabat Ahli Dewan Negeri Selangor Kawasan Semenyih, YB Bakhtiar bin Mohd Nor pada 30 September 2018 (20 Muharram 1440H). Pertandingan telah diadakan di Dewan sukan Dato Mohd Said, Rinching Tengah.

Semoga berpuashati dengan perkhidmatan dan hidangan yang disediakan.

#feedbackncms ***** Hubungi tim pesanan kami untuk membuat tempahan.

Ain www.wasap.my/60133631288
Ayu www.wasap.my/60193654871
Nora www.wasap.my/601133256684 "Setiap suapan adalah ibadah"

Like FB page NCMS
facebook.com/ncmsinstaqlim/

Follow IG NCMS
instagram.com/nasicampur_mai_sini/

#kekcoklatmaisini #kekcoklat #nasi #nasicampurmaisini #ncms #instaqlim #maahadtahfiz #tahfizvokasional #tilapiamerah #dimsum #fooddeliverykl #fooddelivershahalam #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverysemenyih #bazarpaknil #smartselangor #semenyih
NCMS JADI PILIHAN DI PERTANDINGAN FUTSAL (TERTUTUP DUN SEMENYIH) Terima kasih kepada YB Bakhtiar bin Mohd Nor dan Dun Semenyih kerana telah menempah sebanyak 250 pek Nasi Campur MAI SINI (Menu Ayam bakar dan Ayam goreng kunyit) untuk para peserta Pertandingan Futsal. Anjuran Pejabat Ahli Dewan Negeri Selangor Kawasan Semenyih, YB Bakhtiar bin Mohd Nor pada 30 September 2018 (20 Muharram 1440H). Pertandingan telah diadakan di Dewan sukan Dato Mohd Said, Rinching Tengah. Semoga berpuashati dengan perkhidmatan dan hidangan yang disediakan. #feedbackncms  ***** Hubungi tim pesanan kami untuk membuat tempahan. Ain www.wasap.my/60133631288 Ayu www.wasap.my/60193654871 Nora www.wasap.my/601133256684 "Setiap suapan adalah ibadah" Like FB page NCMS facebook.com/ncmsinstaqlim/ Follow IG NCMS instagram.com/nasicampur_mai_sini/ #kekcoklatmaisini  #kekcoklat  #nasi  #nasicampurmaisini  #ncms  #instaqlim  #maahadtahfiz  #tahfizvokasional  #tilapiamerah  #dimsum  #fooddeliverykl  #fooddelivershahalam  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliverysemenyih  #bazarpaknil  #smartselangor  #semenyih 
Lunch/dinner idea for babies. Simple yet mengenyangkan . Yang penting sihat dan berkhasiat 😉
.
Simple Butternut Squash Cheesy Soup

by @littlesquickle
.

Bahan:
▪️Butternut squash potong dadu
▪️Brokoli
▪️Unsalted butter
▪️Bawang putih
▪️Mixed herbs
▪️Sekeping cheese Beqa (Green box)
▪️Farm fresh milk
▪️Pasta #eatalianexpress

Ambil semua bentuk pasta Eatalian Express barulah nampak menarik sikit. Hee 😉
.
Cara:
1. Steamkan brokoli dan butternut squash sehingga lembut
2. Tumis bawang putih
3. Tuangkan susu dan letak cheese. Gaul sebati
4. Tabur sedikit mixed herbs
5. Masukkan brokoli dan labu yang dah disteam

Soup is ready! Boleh makan dengan pasta ataupun nasi. Menu sesuai untuk 8 bulan ke atas.

#eatalianexpressrecipe

#kualalumpur #kajang #ampang #cheras #klcc #tamanmaluri #tamandagang #tamandatodemang #equine #semenyih #puchong #desapandan #eeresepi #eerecipe #kuisbangi #bangi #babypasta #kidspasta #babyfood #solidfood
Lunch/dinner idea for babies. Simple yet mengenyangkan . Yang penting sihat dan berkhasiat 😉 . Simple Butternut Squash Cheesy Soup by @littlesquickle . Bahan: ▪️Butternut squash potong dadu ▪️Brokoli ▪️Unsalted butter ▪️Bawang putih ▪️Mixed herbs ▪️Sekeping cheese Beqa (Green box) ▪️Farm fresh milk ▪️Pasta #eatalianexpress  Ambil semua bentuk pasta Eatalian Express barulah nampak menarik sikit. Hee 😉 . Cara: 1. Steamkan brokoli dan butternut squash sehingga lembut 2. Tumis bawang putih 3. Tuangkan susu dan letak cheese. Gaul sebati 4. Tabur sedikit mixed herbs 5. Masukkan brokoli dan labu yang dah disteam Soup is ready! Boleh makan dengan pasta ataupun nasi. Menu sesuai untuk 8 bulan ke atas. #eatalianexpressrecipe  #kualalumpur  #kajang  #ampang  #cheras  #klcc  #tamanmaluri  #tamandagang  #tamandatodemang  #equine  #semenyih  #puchong  #desapandan  #eeresepi  #eerecipe  #kuisbangi  #bangi  #babypasta  #kidspasta  #babyfood  #solidfood 
Kek Pandan Gula Melaka,terima kasih Puan Azian dari Seksyen 3 Bangi.
.
#kekpgm#pandangulamelaka#kekpandan#kekbangi#bandarbarubangi#kajang#nilai#semenyih
Nak bibir kekal cantik dan menawan gunalah Fever Glam !

Lipmatte code Unicorn 💋

RM36/pcs

3 gabungan bahan yang wajib uols tahu.
✔️ Argan oil
✔️ Shea butter
✔️ Vitamin E

#feverglam #feverglamstokis #selangor #kajang #semenyih #makeuplover #lipmatte #lipmattelover #mua #mascara #eyeliner #foundation #makeupartist #cosmetic #highquality #limitededition #special #2018 #kosmetikmurah #sale #malaysia #nude #bold #lipstikmurah #agentneeded #motifviral #sephora #gorgeous
Nak bibir kekal cantik dan menawan gunalah Fever Glam ! Lipmatte code Unicorn 💋 RM36/pcs 3 gabungan bahan yang wajib uols tahu. ✔️ Argan oil ✔️ Shea butter ✔️ Vitamin E #feverglam  #feverglamstokis  #selangor  #kajang  #semenyih  #makeuplover  #lipmatte  #lipmattelover  #mua  #mascara  #eyeliner  #foundation  #makeupartist  #cosmetic  #highquality  #limitededition  #special  #2018  #kosmetikmurah  #sale  #malaysia  #nude  #bold  #lipstikmurah  #agentneeded  #motifviral  #sephora  #gorgeous 
VICTORIA SANDWICH pun boleh jadi hantaran pertunangan, hantaran kawin & birthday gift
.
Dah tak payah pening pening lagi nak bagi apa.
.
Untuk harga, boleh klik bio di atas tu tau sayanggg
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #surpriseputrajaya #surprisebangi #floralcakemalaysia #floralcupcakemalaysia #sayajualcupcake #sayajualcupcakehantaran #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #cupcakehantaran #hantarantunang #hantarankawin #kekkahwin #kekbajetbangi #kekmurahupm #kekmurahmsu #kekmurahselangor
VICTORIA SANDWICH pun boleh jadi hantaran pertunangan, hantaran kawin & birthday gift . Dah tak payah pening pening lagi nak bagi apa. . Untuk harga, boleh klik bio di atas tu tau sayanggg . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #surpriseputrajaya  #surprisebangi  #floralcakemalaysia  #floralcupcakemalaysia  #sayajualcupcake  #sayajualcupcakehantaran  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #cupcakehantaran  #hantarantunang  #hantarankawin  #kekkahwin  #kekbajetbangi  #kekmurahupm  #kekmurahmsu  #kekmurahselangor 
🚚 DELIVERY / COD

1) Beranang 
2) Semenyih
3) Kajang
4) Bangi

Contact us +60172045044 (whatsApp). Click link on our bio to order 🌸
#feverglam #feverglamstokis #selangor #kajang #semenyih #makeuplover #lipmatte #lipmattelover #mua #mascara #eyeliner #foundation #makeupartist #cosmetic #highquality #limitededition #special #2018 #kosmetikmurah #sale #malaysia #nude #bold #lipstikmurah #agentneeded #motifviral #sephora #gorgeous
Woww! Best nya pavlova ni!! Tengok la toppings atas tu full of chocolate
Heaven nyaa rasa pavlova ni
.
Nak try? Nak order? Haa cepat ws kaksis, nak kaksis buat delivery pun boleh sayang sayang
.
Untuk detail dan nak tanya tanya pun boleh ws je kaksis dekat bio tuuu
.
Much love, kaksis ❤️
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #surpriseputrajaya #surprisebangi #floralcakemalaysia #floralcupcakemalaysia #sayajualcupcake #sayajualcupcakehantaran #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #cupcakehantaran #hantarantunang #hantarankawin #kekkahwin #kekbajetbangi #kekmurahupm #kekmurahmsu #kekmurahselangor
Woww! Best nya pavlova ni!! Tengok la toppings atas tu full of chocolate Heaven nyaa rasa pavlova ni . Nak try? Nak order? Haa cepat ws kaksis, nak kaksis buat delivery pun boleh sayang sayang . Untuk detail dan nak tanya tanya pun boleh ws je kaksis dekat bio tuuu . Much love, kaksis ❤️ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #surpriseputrajaya  #surprisebangi  #floralcakemalaysia  #floralcupcakemalaysia  #sayajualcupcake  #sayajualcupcakehantaran  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #cupcakehantaran  #hantarantunang  #hantarankawin  #kekkahwin  #kekbajetbangi  #kekmurahupm  #kekmurahmsu  #kekmurahselangor 
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs

Popia Carbonara - 5biji RM5
Sardin Roll - 10biji RM4
Popia Sayur - 10biji RM4
Karipap pusing sardin - 10biji RM4
Karipap pusing kentang - 10biji RM4
Kuih Badak - 10biji RM4
Kuih kacang - 10biji RM4

Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen

#kuihkacanghijau #kuihbadak #frozen #homemade #popia #carbonara #sardinroll #sardin #kajangperdana #mantin #beranang #tasikkesuma #bandartasikkesuma #bangi #bandarrinching #semenyihkajangbangi #semenyih #sritanjung #bandarteknologikajang #murahtapisedap #kenecuba #tescosemenyih
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs Popia Carbonara - 5biji RM5 Sardin Roll - 10biji RM4 Popia Sayur - 10biji RM4 Karipap pusing sardin - 10biji RM4 Karipap pusing kentang - 10biji RM4 Kuih Badak - 10biji RM4 Kuih kacang - 10biji RM4 Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen #kuihkacanghijau  #kuihbadak  #frozen  #homemade  #popia  #carbonara  #sardinroll  #sardin  #kajangperdana  #mantin  #beranang  #tasikkesuma  #bandartasikkesuma  #bangi  #bandarrinching  #semenyihkajangbangi  #semenyih  #sritanjung  #bandarteknologikajang  #murahtapisedap  #kenecuba  #tescosemenyih 
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs

Popia Carbonara - 5biji RM5
Sardin Roll - 10biji RM4
Popia Sayur - 10biji RM4
Karipap pusing sardin - 10biji RM4
Karipap pusing kentang - 10biji RM4
Kuih Badak - 10biji RM4
Kuih kacang - 10biji RM4

Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen

#kuihkacanghijau #kuihbadak #frozen #homemade #popia #carbonara #sardinroll #sardin #kajangperdana #mantin #beranang #tasikkesuma #bandartasikkesuma #bangi #bandarrinching #semenyihkajangbangi #semenyih #sritanjung #bandarteknologikajang #murahtapisedap #kenecuba #tescosemenyih
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs Popia Carbonara - 5biji RM5 Sardin Roll - 10biji RM4 Popia Sayur - 10biji RM4 Karipap pusing sardin - 10biji RM4 Karipap pusing kentang - 10biji RM4 Kuih Badak - 10biji RM4 Kuih kacang - 10biji RM4 Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen #kuihkacanghijau  #kuihbadak  #frozen  #homemade  #popia  #carbonara  #sardinroll  #sardin  #kajangperdana  #mantin  #beranang  #tasikkesuma  #bandartasikkesuma  #bangi  #bandarrinching  #semenyihkajangbangi  #semenyih  #sritanjung  #bandarteknologikajang  #murahtapisedap  #kenecuba  #tescosemenyih 
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs

Popia Carbonara - 5biji RM5
Sardin Roll - 10biji RM4
Popia Sayur - 10biji RM4
Karipap pusing sardin - 10biji RM4
Karipap pusing kentang - 10biji RM4
Kuih Badak - 10biji RM4
Kuih kacang - 10biji RM4

Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen

#kuihkacanghijau #kuihbadak #frozen #homemade #popia #carbonara #sardinroll #sardin #kajangperdana #mantin #beranang #tasikkesuma #bandartasikkesuma #bangi #bandarrinching #semenyihkajangbangi #semenyih #sritanjung #bandarteknologikajang #murahtapisedap #kenecuba #tescosemenyih
Open Order Kuih Frozen untuk slot cod Jumaat. Minimum 2 packs Popia Carbonara - 5biji RM5 Sardin Roll - 10biji RM4 Popia Sayur - 10biji RM4 Karipap pusing sardin - 10biji RM4 Karipap pusing kentang - 10biji RM4 Kuih Badak - 10biji RM4 Kuih kacang - 10biji RM4 Charge COD bergantung pada kawasan ye. Nak tempah untuk majlis kecil-kecilan kakak terima juga😇 Berminat boleh terus tekan link untuk booking slot cod www.wasap.my/60173058048/kuihfrozen #kuihkacanghijau  #kuihbadak  #frozen  #homemade  #popia  #carbonara  #sardinroll  #sardin  #kajangperdana  #mantin  #beranang  #tasikkesuma  #bandartasikkesuma  #bangi  #bandarrinching  #semenyihkajangbangi  #semenyih  #sritanjung  #bandarteknologikajang  #murahtapisedap  #kenecuba  #tescosemenyih 
Tara ta ta ta..... I'm loving it! 😍
.
...
Kenapa Tara ta ta ta? 
Kenapa tak para pa pa pa?
.
..
Sebab di ucapkan tata (selamat tinggal) kpd yg tak order kek pecan butterscotch ni. .
...
Tak order rugi! Bcoz loyal customer akk pun byk kali repeat kek pecan ni. Nampak tak kesedapannya? Lain machiammm bak hang!
.
..
Order whatsapp 0189679788
#bangi #bandarseriputra #bukitmahkota #nilai #kajang #bandarbarubangi #semenyih #pajam #bangiavenue #kptmbangi #uniklmfibangi #ukm #putrajaya #hospitalserdang #viral #kekviral #sabrinabakery #instafamous #foodporn #foodblogger #selangor #ruangrezekihanania #bazaar #makanansedap  #thegreaterthestorm #thebrightertherainbow
Tara ta ta ta..... I'm loving it! 😍 . ... Kenapa Tara ta ta ta? Kenapa tak para pa pa pa? . .. Sebab di ucapkan tata (selamat tinggal) kpd yg tak order kek pecan butterscotch ni. . ... Tak order rugi! Bcoz loyal customer akk pun byk kali repeat kek pecan ni. Nampak tak kesedapannya? Lain machiammm bak hang! . .. Order whatsapp 0189679788 #bangi  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #nilai  #kajang  #bandarbarubangi  #semenyih  #pajam  #bangiavenue  #kptmbangi  #uniklmfibangi  #ukm  #putrajaya  #hospitalserdang  #viral  #kekviral  #sabrinabakery  #instafamous  #foodporn  #foodblogger  #selangor  #ruangrezekihanania  #bazaar  #makanansedap  #thegreaterthestorm  #thebrightertherainbow 
8 roses + 3 daisy + 2 pingpong with filler Rm149. Optional Bear Rm25 #saujanautama #semenyih #serikembangan #cheras #bandarbarubangi #kajang#serikembangan #UKM #UPM #saujanaimpian
Nak pergi ke tapi x da masa!!
X sanggup nak hadap jem...
Kena bayar parking plak!! Apakata book jea dgn nani..beri lokasi n sya dtg terus ke rumah anda..lagi senang.. Just wasup sya di 0109618116
(Sya cover area kajang/bangi/semenyih)
#nakcantik #nakcantikcarisaya #mobilespa #mobilespakajang #aahomemobile #hilangjeragat #beauty #beautycare #kajang #bangi #bandarbarubangi #semenyih #semenyihkajangbangi
[ TIPS RINGKAS ] MEMBERSIH , MERAWAT DAN MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT HARIAN.. SET INI TERPILIH KERANA KUALITINYA UNTUK PASARAN ASTRO GO SHOP TAU.... .
.
Tak perlu lagi kalut2 setiap hari , pening kepala setiap bulan utk restock skincare yang bermacam2 ... .
ARYZA menawarkan solusi kecantikan kulit bebas bahan berbahaya yg merosakkkan kulit dengan cara seringkas2 boleh... membersih dan merawat..
.
Pilihan Lisdawati 😍😍😍. 40an nampak macam 30an kan.. 2 steps sahaja..tak payah runsing.
. 🌱Kelebihan Aryza chia Liquid Cleanser .
• Membersihkan kulit wajah hingga jauh kedalam
• Sulphate free tanpa buih atau bahan2 chemical sesuai untuk kulit sensitive
• Membersihkan muka tanpa meninggalkan kesan kering, tegang pada kulit muka
• Melembapkan kulit serta mengawal pengeluaran minyak muka
• Anti bakteria juga Anti-fungal
• Melindungi kulit daripada pencemaran dari alam sekitar • Mengurangkan inflamasi kulit serta mengecutkan jerawat
• Mencerahkan kulit
• Mengurangkan iritasi kuit
• Memudarkan parut
• Memudarkan pigmentasi kulit serta masalah jeragat
• Memberikan sensasi kesegarn dan sejuk pada kulit serta merta.
.
Dapatkan set Combo Aryza  Cleanser + Face Oil berasaskan bijian Chia Seed Pertama di Malaysia. Kini Laris di Go Shop.
.
Kami menawarkan set Trial ok.. + freegift Aryza Chia Seed the Superfood. 😍😍😍. Apa yang baik untuk dalaman baik juga untuk luaran..😍
.
www.wasap.my/0176398987/acs
Free delivery Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya 🌹Pos ke seluruh Malaysia
#aryzachiaseed #kajang #semenyih #uitm #ukm #upm #kptm #aryzastokiskajang #aryzabbcspf30 #aryzaliquidcleanser #chiaseedoil #glowing #flawless #vendorbandarbarubangi #pregnant #mummysupplement #omega3 #babyfood #healthy #beauty#aryzachiamiracleoil
[ TIPS RINGKAS ] MEMBERSIH , MERAWAT DAN MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT HARIAN.. SET INI TERPILIH KERANA KUALITINYA UNTUK PASARAN ASTRO GO SHOP TAU.... . . Tak perlu lagi kalut2 setiap hari , pening kepala setiap bulan utk restock skincare yang bermacam2 ... . ARYZA menawarkan solusi kecantikan kulit bebas bahan berbahaya yg merosakkkan kulit dengan cara seringkas2 boleh... membersih dan merawat.. . Pilihan Lisdawati 😍😍😍. 40an nampak macam 30an kan.. 2 steps sahaja..tak payah runsing. . 🌱Kelebihan Aryza chia Liquid Cleanser . • Membersihkan kulit wajah hingga jauh kedalam • Sulphate free tanpa buih atau bahan2 chemical sesuai untuk kulit sensitive • Membersihkan muka tanpa meninggalkan kesan kering, tegang pada kulit muka • Melembapkan kulit serta mengawal pengeluaran minyak muka • Anti bakteria juga Anti-fungal • Melindungi kulit daripada pencemaran dari alam sekitar • Mengurangkan inflamasi kulit serta mengecutkan jerawat • Mencerahkan kulit • Mengurangkan iritasi kuit • Memudarkan parut • Memudarkan pigmentasi kulit serta masalah jeragat • Memberikan sensasi kesegarn dan sejuk pada kulit serta merta. . Dapatkan set Combo Aryza Cleanser + Face Oil berasaskan bijian Chia Seed Pertama di Malaysia. Kini Laris di Go Shop. . Kami menawarkan set Trial ok.. + freegift Aryza Chia Seed the Superfood. 😍😍😍. Apa yang baik untuk dalaman baik juga untuk luaran..😍 . www.wasap.my/0176398987/acs Free delivery Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya 🌹Pos ke seluruh Malaysia #aryzachiaseed  #kajang  #semenyih  #uitm  #ukm  #upm  #kptm  #aryzastokiskajang  #aryzabbcspf30  #aryzaliquidcleanser  #chiaseedoil  #glowing  #flawless  #vendorbandarbarubangi  #pregnant  #mummysupplement  #omega3  #babyfood  #healthy  #beauty #aryzachiamiracleoil 
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose?

Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi.

100% Natural
100% Halal
100% Berkesan!

Price : RM 85 free postage

Untuk order 👇
📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut
.
FB Page: Perfume Mulut Wangi
IG: @perfumemulut.wangi
http://howssofbeaute.com
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #noraessential #testimoni #erezeki #eusahawan #pewangimulut  #pewanginafas #penyegarmulut #baumulut #atasibaumulut #mulutwangi #sayajual #bazaarpaknil #viral #perfume #noraessentialmurah #perfumemurah #dropshipwanted #perfumemulutwangi #noraessential #howssofbeaute #perfumemulutwangi #dexandrahq #beranang #semenyih #kajang
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose? Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi. 100% Natural 100% Halal 100% Berkesan! Price : RM 85 free postage Untuk order 👇 📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut . FB Page: Perfume Mulut Wangi IG: @perfumemulut.wangi http://howssofbeaute.com . #perfumemulut  #perfumemulutviral  #noraessential  #testimoni  #erezeki  #eusahawan  #pewangimulut  #pewanginafas  #penyegarmulut  #baumulut  #atasibaumulut  #mulutwangi  #sayajual  #bazaarpaknil  #viral  #perfume  #noraessentialmurah  #perfumemurah  #dropshipwanted  #perfumemulutwangi  #noraessential  #howssofbeaute  #perfumemulutwangi  #dexandrahq  #beranang  #semenyih  #kajang 
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose?

Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi.

100% Natural
100% Halal
100% Berkesan!

Price : RM 85 free postage

Untuk order 👇
📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut
.
FB Page: Perfume Mulut Wangi
IG: @perfumemulut.wangi
http://howssofbeaute.com
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #noraessential #testimoni #erezeki #eusahawan #pewangimulut  #pewanginafas #penyegarmulut #baumulut #atasibaumulut #mulutwangi #sayajual #bazaarpaknil #viral #perfume #noraessentialmurah #perfumemurah #dropshipwanted #perfumemulutwangi #noraessential #howssofbeaute #perfumemulutwangi #dexandrahq #beranang #semenyih #kajang
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose? Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi. 100% Natural 100% Halal 100% Berkesan! Price : RM 85 free postage Untuk order 👇 📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut . FB Page: Perfume Mulut Wangi IG: @perfumemulut.wangi http://howssofbeaute.com . #perfumemulut  #perfumemulutviral  #noraessential  #testimoni  #erezeki  #eusahawan  #pewangimulut  #pewanginafas  #penyegarmulut  #baumulut  #atasibaumulut  #mulutwangi  #sayajual  #bazaarpaknil  #viral  #perfume  #noraessentialmurah  #perfumemurah  #dropshipwanted  #perfumemulutwangi  #noraessential  #howssofbeaute  #perfumemulutwangi  #dexandrahq  #beranang  #semenyih  #kajang 
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose?

Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi.

100% Natural
100% Halal
100% Berkesan!

Price : RM 85 free postage

Untuk order 👇
📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut
.
FB Page: Perfume Mulut Wangi
IG: @perfumemulut.wangi
http://howssofbeaute.com
.
#perfumemulut #perfumemulutviral #noraessential #testimoni #erezeki #eusahawan #pewangimulut  #pewanginafas #penyegarmulut #baumulut #atasibaumulut #mulutwangi #sayajual #bazaarpaknil #viral #perfume #noraessentialmurah #perfumemurah #dropshipwanted #perfumemulutwangi #noraessential #howssofbeaute #perfumemulutwangi #dexandrahq #beranang #semenyih #kajang
❗❗ Perhatian Kepada Suami @ Isteri Yang Nak Mulut Wangi Bau Bunga 🌹🌹🌹. Pernah Hidu Bunga Rose Segar Tak? Wangi Kan? Nak Tak Kalau Bau Mulut Busuk Bertukar Bau Seharum Rose? Nak Sembur Perfume Biasa, Mana Boleh... Panas Lidah BEB!! Sebab Tu Kami Cipta Perfume Mulut Noraessential !! Tanpa Alkohol Tapi Wangi Semerbakkk MashaAllah!! Lepas Nie Nak Bercakap Jarak 1 Inci Pon Takde Masalah Dah. Nak Cium Suami @ Isteri Pun, Confirm Diorang Tak Tolakkk Dah hihihi. 100% Natural 100% Halal 100% Berkesan! Price : RM 85 free postage Untuk order 👇 📲 http://www.wasap.my/+601156737696/perfumemulut . FB Page: Perfume Mulut Wangi IG: @perfumemulut.wangi http://howssofbeaute.com . #perfumemulut  #perfumemulutviral  #noraessential  #testimoni  #erezeki  #eusahawan  #pewangimulut  #pewanginafas  #penyegarmulut  #baumulut  #atasibaumulut  #mulutwangi  #sayajual  #bazaarpaknil  #viral  #perfume  #noraessentialmurah  #perfumemurah  #dropshipwanted  #perfumemulutwangi  #noraessential  #howssofbeaute  #perfumemulutwangi  #dexandrahq  #beranang  #semenyih  #kajang 
Sauna..
Dalam berpantang,kita digalakkan dalam keadaan berpanas..sb itu rawatn smsa berpantang semuanya hangat2..panas2...
Makanannya pun y ad functionnye panas la katakan..cth,lada hitam..tp ktika jaundice jgn mkn dulu taw...bg laluan kuning nye trun n nomal..baru boleh start ngn lada hitam..
Bile kite dalam panas,kite mudah keluar peluh,badan terasa ringan kerana rempah herba y d dalam sauna itu mmberi tindak balas y baik dalam blood circulation kite...
Hrini last sauna utk cust ni..jdy yaya bg special herba...
Ginger herbs from china...
Fuhhh..die kata mmg lain dri y lain..
Sdap sgt..mnitik2 peluh...
Tu y terlajak kurus tnpa sedari tu..
.
Pakej berpantang 7 hari k atas yaya bgi korg rasa sauna ni..
Haa..
Mmg best..
X cube x taw..dah cuba jatuh hati taw...
#saunaku
#sauna
#pecahlemak
#bloodcirculation
#pakejberpantang
#bersalin44hari
#kl
#selangor
#cheras
#kajang
#bandarbarubangi
#semenyih
#hululaangat
Sauna.. Dalam berpantang,kita digalakkan dalam keadaan berpanas..sb itu rawatn smsa berpantang semuanya hangat2..panas2... Makanannya pun y ad functionnye panas la katakan..cth,lada hitam..tp ktika jaundice jgn mkn dulu taw...bg laluan kuning nye trun n nomal..baru boleh start ngn lada hitam.. Bile kite dalam panas,kite mudah keluar peluh,badan terasa ringan kerana rempah herba y d dalam sauna itu mmberi tindak balas y baik dalam blood circulation kite... Hrini last sauna utk cust ni..jdy yaya bg special herba... Ginger herbs from china... Fuhhh..die kata mmg lain dri y lain.. Sdap sgt..mnitik2 peluh... Tu y terlajak kurus tnpa sedari tu.. . Pakej berpantang 7 hari k atas yaya bgi korg rasa sauna ni.. Haa.. Mmg best.. X cube x taw..dah cuba jatuh hati taw... #saunaku  #sauna  #pecahlemak  #bloodcirculation  #pakejberpantang  #bersalin44hari  #kl  #selangor  #cheras  #kajang  #bandarbarubangi  #semenyih  #hululaangat 
Grab it NOW. Only on Tuesday! 
Whatsapp www.wasap.my/0163332455 or click link on bio 👆🏻 to book your slot. Do it now before it’s last.. .
Clean House, Clean Mind.. .
#cleaningservice #cucirumahkajang #kajang #parttimemaidmurah #parttimemaidkajang #cheras #balakong #semenyih #bangi #housecleaning #officecleaning #maidmurah #maidkajang #maidbalakong #maidcheras #maidsemenyih #maidbangi
#parttimemaidmalaysia #housecleaningkajang #housecleaning #homecare # homecleaning
Grab it NOW. Only on Tuesday! Whatsapp www.wasap.my/0163332455 or click link on bio 👆🏻 to book your slot. Do it now before it’s last.. . Clean House, Clean Mind.. . #cleaningservice  #cucirumahkajang  #kajang  #parttimemaidmurah  #parttimemaidkajang  #cheras  #balakong  #semenyih  #bangi  #housecleaning  #officecleaning  #maidmurah  #maidkajang  #maidbalakong  #maidcheras  #maidsemenyih  #maidbangi  #parttimemaidmalaysia  #housecleaningkajang  #housecleaning  #homecare  # homecleaning
The Pop cake🎉🎊
.
Untuk order atau nak tanya apa2 dekat kaksis, boleh ws ye dekat bio dekat atas.
.
Bukan tu jee, uolls boleh customized sendiri design yang uolss suka. Hantar je gambar. InsyaAllah harga sangat berpatutan. Kaksis jamin 💯
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #surpriseputrajaya #surprisebangi #floralcakemalaysia #floralcupcakemalaysia #sayajualcupcake #sayajualcupcakehantaran #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #cupcakehantaran #hantarantunang #hantarankawin #kekkahwin #kekbajetbangi #kekmurahupm #kekmurahmsu #kekmurahselangor
The Pop cake🎉🎊 . Untuk order atau nak tanya apa2 dekat kaksis, boleh ws ye dekat bio dekat atas. . Bukan tu jee, uolls boleh customized sendiri design yang uolss suka. Hantar je gambar. InsyaAllah harga sangat berpatutan. Kaksis jamin 💯 . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #surpriseputrajaya  #surprisebangi  #floralcakemalaysia  #floralcupcakemalaysia  #sayajualcupcake  #sayajualcupcakehantaran  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #cupcakehantaran  #hantarantunang  #hantarankawin  #kekkahwin  #kekbajetbangi  #kekmurahupm  #kekmurahmsu  #kekmurahselangor 
Promo 15 - 31 October 2018
💮4 mosaic snack store 2.9L 💮RRP: RM148.80

WhatsApp for special price!

#tupperwaremurah #tupperwareseller  #tupperwaresemenyih #tupperwaremantin #tupperwareberanang #tupperwareseremban #tupperwaresenawang #tupperwarekajang #tupperwarebangi #semenyih #beranang #mantin #seremban #bangi #kajang
Promo 15 - 31 October 2018
💮4 modular mates square 2.6L
💮2 modular mates square 5.2L 💮RRP: RM199.90

WhatsApp for special price!

#tupperwaremurah #tupperwareseller  #tupperwaresemenyih #tupperwaremantin #tupperwareberanang #tupperwareseremban #tupperwaresenawang #tupperwarekajang #tupperwarebangi #semenyih #beranang #mantin #seremban #bangi #kajang
Tengkiyuuu kak Fiza Indah Water Lab Centre Bukit Jalil😘

Nasi tomato 18pack
Bihun sup daging 15pack

Nak order meh wassap terus
0138013647 Wany

#tqAllah#nasitomatoayamasakmerah#acartimunenas#bihunsupdaging#sedapyakmat#semenyih#bangi#kajang#bandarteknologi#syukurselalu#
Tau tak foundation sangat penting utk kulit kita!
.
Bukan utk cantik je tau,tapi foundation sebagai pelindung daripada habuk di wajah yang menyebabkan pembetukan blackhead/whitehead dan jerawat akibat daripada pori-pori yang tersumbat.
.
Foundation juga berfungsi sebagai alas sebelum pemakaian makeup.
.
Berminat untuk mengetahui mengenai produk Mary Kay? Wasap utk laily bantu 😉
.
Laily💖
0132925871
Your Beauty Consultant
.
#marykaysemenyih
#marykaykajang #semenyihkajangbangi #semenyih #bangi #cheras #balakong #kulitsihat #marykay💋 #marykaybotanicaleffect #marykaybylaily
Tau tak foundation sangat penting utk kulit kita! . Bukan utk cantik je tau,tapi foundation sebagai pelindung daripada habuk di wajah yang menyebabkan pembetukan blackhead/whitehead dan jerawat akibat daripada pori-pori yang tersumbat. . Foundation juga berfungsi sebagai alas sebelum pemakaian makeup. . Berminat untuk mengetahui mengenai produk Mary Kay? Wasap utk laily bantu 😉 . Laily💖 0132925871 Your Beauty Consultant . #marykaysemenyih  #marykaykajang  #semenyihkajangbangi  #semenyih  #bangi  #cheras  #balakong  #kulitsihat  #marykay 💋 #marykaybotanicaleffect  #marykaybylaily 
Esok baru nak start membakor. Sabtu ni pulak ada project sikit. ☺️ Ada yg nak selit order Brownies cookies tak?? If nak order click link whatsapp dekat bio tauuu.. 😘

Lambat tinggal k bai. 😝
.
.
.
#nectarandsugar 
#homebaker #bakerkajang #bangi #kajang #semenyih #halalantoyyiban #muslimproduct #freshfromtheoven #sayajualdessert #dessert #premiumingredients #treatsbyns #bazarpaknil
Type : Square scarf ( bawal )

Material : Chiffon with pearl & blings

Price : RM 59.00

Whatsapp 📲
http://www.wasap.my/60172640288

We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊

Find us : 🔎
Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition

Waze : 🚗
NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR

#bawaltabur #bawal #squarescarf #bawalchiffon #charmedbymarsya  #stokisvendor #vendorboutique #cheras #semenyih #bandartunrazak #exclusivecollection #BTHO #lakevalley #suasana #suadamai #suarasa #suakasih #cherasperdana #damaiperdana #baiduri #tamankotacheras #balakong #kajang #hululangat #bangi #cherasselatan #bandartunhusseinonn #putrajaya #serdang
Type : Square scarf ( bawal ) Material : Chiffon with pearl & blings Price : RM 59.00 Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60172640288 We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊 Find us : 🔎 Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition Waze : 🚗 NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR #bawaltabur  #bawal  #squarescarf  #bawalchiffon  #charmedbymarsya   #stokisvendor  #vendorboutique  #cheras  #semenyih  #bandartunrazak  #exclusivecollection  #BTHO  #lakevalley  #suasana  #suadamai  #suarasa  #suakasih  #cherasperdana  #damaiperdana  #baiduri  #tamankotacheras  #balakong  #kajang  #hululangat  #bangi  #cherasselatan  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #serdang 
#winniethepooh in the house 🤩
Click link in bio to order 😊
#stickernamamurah
IPHONE 7+ SECONDHAND
.
•ORIGINAL SECONDHAND
•NO RECON ❌
•NO REFURBISHED ❌
.
•PRE-ORDERED 🚚
•COD AVAILABLE ✔️
•POSTAGE AVAILABLE ✔️
.
CLICK LINK FOR MORE 👇🏻
.
KITA BORAK SAMPAI JADI 🤝🔥
.
#iphone #iphonemalaysia #apple #gadget #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphoneX
#murah #barangmurah #Cyberjaya #Puchong #Bangi #Semenyih #SeriKembangan #Serdang
IPHONE 7+ SECONDHAND . •ORIGINAL SECONDHAND •NO RECON ❌ •NO REFURBISHED ❌ . •PRE-ORDERED 🚚 •COD AVAILABLE ✔️ •POSTAGE AVAILABLE ✔️ . CLICK LINK FOR MORE 👇🏻 . KITA BORAK SAMPAI JADI 🤝🔥 . #iphone  #iphonemalaysia  #apple  #gadget  #iphonemurah  #iphone5  #iphone6  #iphone6s  #iphone6plus  #iphone6splus  #iphone7  #iphone7plus  #iphone8  #iphone8plus  #iphoneX  #murah  #barangmurah  #Cyberjaya  #Puchong  #Bangi  #Semenyih  #SeriKembangan  #Serdang 
Type : Square scarf ( bawal )

Material : Chiffon with pearl & blings

Price : RM 59.00

Whatsapp 📲
http://www.wasap.my/60172640288

We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊

Find us : 🔎
Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition

Waze : 🚗
NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR

#bawaltabur #bawal #squarescarf #bawalchiffon #charmedbymarsya  #stokisvendor #vendorboutique #cheras #semenyih #bandartunrazak #exclusivecollection #BTHO #lakevalley #suasana #suadamai #suarasa #suakasih #cherasperdana #damaiperdana #baiduri #tamankotacheras #balakong #kajang #hululangat #bangi #cherasselatan #bandartunhusseinonn #putrajaya #serdang
Type : Square scarf ( bawal ) Material : Chiffon with pearl & blings Price : RM 59.00 Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60172640288 We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊 Find us : 🔎 Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition Waze : 🚗 NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR #bawaltabur  #bawal  #squarescarf  #bawalchiffon  #charmedbymarsya   #stokisvendor  #vendorboutique  #cheras  #semenyih  #bandartunrazak  #exclusivecollection  #BTHO  #lakevalley  #suasana  #suadamai  #suarasa  #suakasih  #cherasperdana  #damaiperdana  #baiduri  #tamankotacheras  #balakong  #kajang  #hululangat  #bangi  #cherasselatan  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #serdang 
Type : Square scarf ( bawal )

Material : Chiffon with pearl & blings

Price : RM 59.00

Whatsapp 📲
http://www.wasap.my/60172640288

We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊

Find us : 🔎
Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition

Waze : 🚗
NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR

#bawaltabur #bawal #squarescarf #bawalchiffon #charmedbymarsya  #stokisvendor #vendorboutique #cheras #semenyih #bandartunrazak #exclusivecollection #BTHO #lakevalley #suasana #suadamai #suarasa #suakasih #cherasperdana #damaiperdana #baiduri #tamankotacheras #balakong #kajang #hululangat #bangi #cherasselatan #bandartunhusseinonn #putrajaya #serdang
Type : Square scarf ( bawal ) Material : Chiffon with pearl & blings Price : RM 59.00 Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60172640288 We are open Monday - Saturday 11am-10pm 😊 Find us : 🔎 Landmark : Same row with Top Steak & Maths Clinic Tuition Waze : 🚗 NO.6A, JALAN SUARASA 8/7, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, 43200 CHERAS SELANGOR #bawaltabur  #bawal  #squarescarf  #bawalchiffon  #charmedbymarsya   #stokisvendor  #vendorboutique  #cheras  #semenyih  #bandartunrazak  #exclusivecollection  #BTHO  #lakevalley  #suasana  #suadamai  #suarasa  #suakasih  #cherasperdana  #damaiperdana  #baiduri  #tamankotacheras  #balakong  #kajang  #hululangat  #bangi  #cherasselatan  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #serdang 
Alhamdulillah selesai sudah tugas kami,terima kasih kepada yang terlibat dan terima kasih kepada Eco Venture park kerana memberi kepercayaan penuh kepada kami,semoga bertemu kembali..event the north face outdoor challence

#madnessjourney #madnessadventure #eachexperienceisunique #thenorthface #lifeguard 
#aquaputramalaysia
#bomba #semenyih
Hari ini readymade, aduhai sayang😅
jom kite ke @rarakitchy
.
more details: klik link kat bio☝🏻😽
.
atau whatsapp admin untuk details +60163789816❤️
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #terasjernang #kekcheras #bangilama #bangiperdana #kekbangi #bakerybangi #baking #rarakitchy #sayajualkek #jualkek #sayajual #putrajaya #kajang #bakerbangi #bangi #tempahkekbangi #rarakitchy #bandarbarubangi #seksyen3bangi #bangiseksyen3 #seksyen2bangi #bangisentral #keksedapbangi
Hari ini readymade, aduhai sayang😅 jom kite ke @rarakitchy . more details: klik link kat bio☝🏻😽 . atau whatsapp admin untuk details +60163789816❤️ . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #keksemenyih  #terasjernang  #kekcheras  #bangilama  #bangiperdana  #kekbangi  #bakerybangi  #baking  #rarakitchy  #sayajualkek  #jualkek  #sayajual  #putrajaya  #kajang  #bakerbangi  #bangi  #tempahkekbangi  #rarakitchy  #bandarbarubangi  #seksyen3bangi  #bangiseksyen3  #seksyen2bangi  #bangisentral  #keksedapbangi 
Jom ramai2 kita sihatkan badan n kuatkan stamina💪💪💪😃
#earodanceteam#senamrobik #senamrobiksemenyih#ecohill #semenyih
Shawl Cotton Jersey | Rm 15 .
.
.
.
💥 Material: Cotton high quality .
💥Measurement : 1.8m x 0.7m .
💥 Labuh boleh adjust .
💥Kain tak panas & selesa .
💥travel friendly .
.
.
.
Untuk oder boleh whatsapp atau klik link di bio .
.
.
.
#shawl #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawlmalas #shawlviral #shawlmalasmurah #shawlmurah #shawlsyatilla #shawlcotton #shawlcottonmurah #semenyih #kajang #nilai #usim #nilaicollage
Shawl Cotton Jersey | Rm 15 .
.
.
.
💥 Material: Cotton high quality .
💥Measurement : 1.8m x 0.7m .
💥 Labuh boleh adjust .
💥Kain tak panas & selesa .
💥travel friendly .
.
.
.
Untuk oder boleh whatsapp atau klik link di bio .
.
.
.
#shawl #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawlmalas #shawlviral #shawlmalasmurah #shawlmurah #shawlsyatilla #shawlcotton #shawlcottonmurah #semenyih #kajang #nilai #usim #nilaicollage
Shawl Cotton Jersey | Rm 15 .
.
.
.
💥 Material: Cotton high quality .
💥Measurement : 1.8m x 0.7m .
💥 Labuh boleh adjust .
💥Kain tak panas & selesa .
💥travel friendly .
.
.
.
Untuk oder boleh whatsapp atau klik link di bio .
.
.
.
#shawl #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawlmalas #shawlviral #shawlmalasmurah #shawlmurah #shawlsyatilla #shawlcotton #shawlcottonmurah #semenyih #kajang #nilai #usim #nilaicollage
Good morning beautiful ladies 💖 💖

Jumpa mlm nih, zumba fitness bersama Zin Lina 💃 💃 🔥

Kekal fit! Kekal sihat! Kekal cergas! 💪 💪

#semenyih
#paskalthemovie
#tv3
#kurus
Good morning beautiful ladies 💖 💖 Jumpa mlm nih, zumba fitness bersama Zin Lina 💃 💃 🔥 Kekal fit! Kekal sihat! Kekal cergas! 💪 💪 #semenyih  #paskalthemovie  #tv3  #kurus 
PANDAI TEKAN, SYIOK JE ANAK
DENGAR BUNYI .
.
.
SEKARANG TENGOK FON PUN TAKNAK 😍
.
Alhamdulillah sape tak suka bila anak berubah jadi lebih baik kan . .
Penangan buku berbunyi memang best untuk anak . .
#ebokkuislamik #eBookSE #ebookislamikmurah #ebookislamikmommyhana  #bukukanakkanak #bukumagikanak #ebookmurahmalaysia #islamiciqbook #educationaltoy
#ebookislamik #childrenbooks 
#appletreeipad #ipadelektronik
#bandarseriputra #bukitmahkota #kuis #bandarputeri #nilai3 #bangiavenue #bangi #kajang #semenyih #bukukanakkanak 
#bukuanak #bukumagik #ebook
PANDAI TEKAN, SYIOK JE ANAK DENGAR BUNYI . . . SEKARANG TENGOK FON PUN TAKNAK 😍 . Alhamdulillah sape tak suka bila anak berubah jadi lebih baik kan . . Penangan buku berbunyi memang best untuk anak . . #ebokkuislamik  #eBookSE  #ebookislamikmurah  #ebookislamikmommyhana  #bukukanakkanak  #bukumagikanak  #ebookmurahmalaysia  #islamiciqbook  #educationaltoy  #ebookislamik  #childrenbooks  #appletreeipad  #ipadelektronik  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #kuis  #bandarputeri  #nilai3  #bangiavenue  #bangi  #kajang  #semenyih  #bukukanakkanak  #bukuanak  #bukumagik  #ebook 
Phone anda ada masalah ??
.
.
👨‍🔧Kami ada, Kami service repair face to face di area anda KL & SELANGOR(kami datang tempat anda repair depan2).
.
📌Tak perlu nak tinggal phone lama2
Hanya 30 minit siap service insyaallah & bergantung pada kerosakan .
.
•Boleh Call & Wasap kami atau terus tekan link di bio untuk pertanyaan dan service repair.
..
☎️ 017-2308656
.
☎️019-2641032‬
..
#repairiphone#iphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#Serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#putrajaya
Phone anda ada masalah ?? . . 👨‍🔧Kami ada, Kami service repair face to face di area anda KL & SELANGOR(kami datang tempat anda repair depan2). . 📌Tak perlu nak tinggal phone lama2 Hanya 30 minit siap service insyaallah & bergantung pada kerosakan . . •Boleh Call & Wasap kami atau terus tekan link di bio untuk pertanyaan dan service repair. .. ☎️ 017-2308656 . ☎️019-2641032‬ .. #repairiphone #iphone #iphonerosak #baikiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #repairiphoneselangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #upm #Serdang #puchong #cheras #semenyih #nilai #bandarseriputra #cyberjaya #petalingjaya #putrajaya 
Adakah anda mempunyai masalah berikut:-
===============================
.
➡️Anak anda dah berumur setahun? 2 tahun? 3 tahun ? 4tahun? 5 tahun atau 6 tahun?
.
➡️Anda mencari sesuatu yang istimewa untuk anak anda??🎈🛍🎁🎊
.
➡️Anda tak tahu macam mana nak menghilangkan ketagihan gadget si manja anda??😪
.
➡️Anak anda sukar membuka mulut ketika belajar?😷😷
.
➡️Anda tak tahu cara menarik perhatian si manja untuk belajar?😩
.
➡️Anda tiada masa untuk membantu si manja belajar??😖
.
🌹Hanya  #EbookkuSE dapat membantu menyelesaikan masalah  anda 😍😍😍
.
Berminat click link di bio ig .
.
#ebokkuislamik #eBookSE #ebookislamikmurah #ebookislamikmommyhana  #bukukanakkanak #bukumagikanak #ebookmurahmalaysia #islamiciqbook #educationaltoy
#ebookislamik #childrenbooks 
#appletreeipad #ipadelektronik
#bandarseriputra #bukitmahkota #kuis #bandarputeri #nilai3 #bangiavenue #bangi #kajang #semenyih #bukukanakkanak 
#bukuanak #bukumagik #ebook
Adakah anda mempunyai masalah berikut:- =============================== . ➡️Anak anda dah berumur setahun? 2 tahun? 3 tahun ? 4tahun? 5 tahun atau 6 tahun? . ➡️Anda mencari sesuatu yang istimewa untuk anak anda??🎈🛍🎁🎊 . ➡️Anda tak tahu macam mana nak menghilangkan ketagihan gadget si manja anda??😪 . ➡️Anak anda sukar membuka mulut ketika belajar?😷😷 . ➡️Anda tak tahu cara menarik perhatian si manja untuk belajar?😩 . ➡️Anda tiada masa untuk membantu si manja belajar??😖 . 🌹Hanya #EbookkuSE  dapat membantu menyelesaikan masalah anda 😍😍😍 . Berminat click link di bio ig . . #ebokkuislamik  #eBookSE  #ebookislamikmurah  #ebookislamikmommyhana  #bukukanakkanak  #bukumagikanak  #ebookmurahmalaysia  #islamiciqbook  #educationaltoy  #ebookislamik  #childrenbooks  #appletreeipad  #ipadelektronik  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #kuis  #bandarputeri  #nilai3  #bangiavenue  #bangi  #kajang  #semenyih  #bukukanakkanak  #bukuanak  #bukumagik  #ebook 
Assalamualaikum. InsyaAllah Sabtu ni Dapursempit ada trip delivery ke Seremban dan Senawang di beberapa pick up point ya. Boleh WA 013-6007058 utk details apa yg available time tu. Slot limited. Cukup slot kite close ye. #seriusbuyyeronly #nofussybuyer #sayajualcake #sayajualdessert #bangiavenue #kajang #nilai #semenyih #seremban #senawang #dapursempit
Assalammualaikum! Jom order kek yang cantik & cute ni. Kek kami semua mengikut budget anda tapi semestinya cantik menarik dan tertarik. Sesuai untuk dijadikan hantaran, birthday celebration .
Jom place order sekarang! Whatapps 013-2033058 for more detail 😊
.
#kekbangi #jualkek #kekhantaran #cheras #semenyih #kekkajang #kekputrajaya #surpriseputrajaya #surprisebangi #floralcakemalaysia #floralcupcakemalaysia #sayajualcupcake #sayajualcupcakehantaran #doorgiftmurah #doorgiftmalaysia #cupcakehantaran #hantarantunang #hantarankawin #kekkahwin #kekbajetbangi #kekmurahupm #kekmurahmsu #kekmurahselangor
Assalammualaikum! Jom order kek yang cantik & cute ni. Kek kami semua mengikut budget anda tapi semestinya cantik menarik dan tertarik. Sesuai untuk dijadikan hantaran, birthday celebration . Jom place order sekarang! Whatapps 013-2033058 for more detail 😊 . #kekbangi  #jualkek  #kekhantaran  #cheras  #semenyih  #kekkajang  #kekputrajaya  #surpriseputrajaya  #surprisebangi  #floralcakemalaysia  #floralcupcakemalaysia  #sayajualcupcake  #sayajualcupcakehantaran  #doorgiftmurah  #doorgiftmalaysia  #cupcakehantaran  #hantarantunang  #hantarankawin  #kekkahwin  #kekbajetbangi  #kekmurahupm  #kekmurahmsu  #kekmurahselangor 
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah.
.
.

Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne.
.
.

Khasiat Jamu Mutyara Beauty
.
. * Memanaskan badan
* Merawat luka dalaman selepas bersalin
* Menghilangkan keputihan
* Mengecutkan rahim/ peranakan
* Membuang angin
* Memulihkan tenaga
* Membantu melawaskan pembuangan
* Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
* Anti bakteria/ merawat kegatalan
* Membantu merawat kulit
* Anti penuaan/ awet muda
* membantu menambah susu badan
* membantu proses detoksifikasi
* Membantu menurunkan berat badan
* Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah. . . Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne. . . Khasiat Jamu Mutyara Beauty . . * Memanaskan badan * Merawat luka dalaman selepas bersalin * Menghilangkan keputihan * Mengecutkan rahim/ peranakan * Membuang angin * Memulihkan tenaga * Membantu melawaskan pembuangan * Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah * Anti bakteria/ merawat kegatalan * Membantu merawat kulit * Anti penuaan/ awet muda * membantu menambah susu badan * membantu proses detoksifikasi * Membantu menurunkan berat badan * Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah.
.
.

Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne.
.
.

Khasiat Jamu Mutyara Beauty
.
. * Memanaskan badan
* Merawat luka dalaman selepas bersalin
* Menghilangkan keputihan
* Mengecutkan rahim/ peranakan
* Membuang angin
* Memulihkan tenaga
* Membantu melawaskan pembuangan
* Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
* Anti bakteria/ merawat kegatalan
* Membantu merawat kulit
* Anti penuaan/ awet muda
* membantu menambah susu badan
* membantu proses detoksifikasi
* Membantu menurunkan berat badan
* Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah. . . Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne. . . Khasiat Jamu Mutyara Beauty . . * Memanaskan badan * Merawat luka dalaman selepas bersalin * Menghilangkan keputihan * Mengecutkan rahim/ peranakan * Membuang angin * Memulihkan tenaga * Membantu melawaskan pembuangan * Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah * Anti bakteria/ merawat kegatalan * Membantu merawat kulit * Anti penuaan/ awet muda * membantu menambah susu badan * membantu proses detoksifikasi * Membantu menurunkan berat badan * Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah.
.
.

Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne.
.
.

Khasiat Jamu Mutyara Beauty
.
. * Memanaskan badan
* Merawat luka dalaman selepas bersalin
* Menghilangkan keputihan
* Mengecutkan rahim/ peranakan
* Membuang angin
* Memulihkan tenaga
* Membantu melawaskan pembuangan
* Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
* Anti bakteria/ merawat kegatalan
* Membantu merawat kulit
* Anti penuaan/ awet muda
* membantu menambah susu badan
* membantu proses detoksifikasi
* Membantu menurunkan berat badan
* Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Jamu Mutyara Beauty dihasilkan dengan ramuan istimewa bahan semula jadi serta campuran herba, kunyit, halia, akar serapat, Kacip Fatimah. . . Tak ketinggalan ia juga direka dengan campuran buah Delima dan Cayenne. . . Khasiat Jamu Mutyara Beauty . . * Memanaskan badan * Merawat luka dalaman selepas bersalin * Menghilangkan keputihan * Mengecutkan rahim/ peranakan * Membuang angin * Memulihkan tenaga * Membantu melawaskan pembuangan * Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah * Anti bakteria/ merawat kegatalan * Membantu merawat kulit * Anti penuaan/ awet muda * membantu menambah susu badan * membantu proses detoksifikasi * Membantu menurunkan berat badan * Membantu menganjalkan aset wanita (payu dara/ punggung)
Assalamualaikum...
Selamat bercuti semua..
Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.
Assalamualaikum... Selamat bercuti semua.. Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.
Assalamualaikum...
Selamat bercuti semua..
Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.
Assalamualaikum... Selamat bercuti semua.. Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.
Assalamualaikum...
Selamat bercuti semua..
Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.
Assalamualaikum... Selamat bercuti semua.. Sebelum mulakan tugas harian, ambil sesudu JamuTyara untuk kekal cergas sepanjang hari ☺.