an online Instagram web viewer

#sejuk medias

Photos

TESTIMONI FARHANAH SHORT STORY 😍
.
.
Semalam kak ida dapat wasap dari orang kuat Amanah. Dapat gambar team mereka lepas Mesyuarat Tahunan Angkatan Wanita Amanah Negara (AWAN).
.
Waahhh, Bukan main mereka berfarhanah ye. Sedondon pulak tu... #Ceria sungguh, laaa... Nampak muda❗
.
Memang best pakai Farhanah ni, mereka kata. Bayangkanlah, dilitupi dengan material chiffon yang super lembut bak sutera. Fuhhhh nyamannya. #Sejuk terasa dari pagi sampai petang. .
Awning plak tak buat perangai, baik je #sado sampai ke sudah. Leh tutup pipi pau lak tu.
.
Yang dah dapat grab kelima lima koleksi farhanah tu, tahniah ye.
.
Ada yang ambil kesempatan, lengkapkan kelima-lima koleksi Farhanah minggu ni. Kebetulan tengah #SalesDuoSaver. Jimat RM58! Tervibrate dah wallet asben hakak tu ha...Yeeeha😜
.
😍😍😍
.
#HeejabScarf
#SalesDuoSaver
#tudunglabuhmagik
#teamTLM
TESTIMONI FARHANAH SHORT STORY 😍 . . Semalam kak ida dapat wasap dari orang kuat Amanah. Dapat gambar team mereka lepas Mesyuarat Tahunan Angkatan Wanita Amanah Negara (AWAN). . Waahhh, Bukan main mereka berfarhanah ye. Sedondon pulak tu... #Ceria  sungguh, laaa... Nampak muda❗ . Memang best pakai Farhanah ni, mereka kata. Bayangkanlah, dilitupi dengan material chiffon yang super lembut bak sutera. Fuhhhh nyamannya. #Sejuk  terasa dari pagi sampai petang. . Awning plak tak buat perangai, baik je #sado  sampai ke sudah. Leh tutup pipi pau lak tu. . Yang dah dapat grab kelima lima koleksi farhanah tu, tahniah ye. . Ada yang ambil kesempatan, lengkapkan kelima-lima koleksi Farhanah minggu ni. Kebetulan tengah #SalesDuoSaver . Jimat RM58! Tervibrate dah wallet asben hakak tu ha...Yeeeha😜 . 😍😍😍 . #HeejabScarf  #SalesDuoSaver  #tudunglabuhmagik  #teamTLM 
Senja di Istana Negara. Lucky bisa berada disini. Indah dan yang pasti sejuk sekali. Betah banget disini 🍃✨🧡
-
#mood #today #photooftheday #indonesia #istananegara #daydream #blessed #nature #home #nyaman #sejuk #seperti #dipelukan #kekasih #hehe
Seng dijak koyo ngene iki sopo seng gelem?
|| Tag koncomu seng jomblo 📍
||
💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak
Pengen fotomu  tak repost? Melu sarate :
1. Follow @curug_surodipo
2. Like foto sek
3. Tag @curug_surodipo 
4. Hastag #curugsurodipo 
5. (gas repost)
|| Seng due foto : @wifie.foeya
-TEMANGGUNG BERSENYUM-

#curugsurodipo #temanggung #temanggunggandem #temanggungku #temanggunghits #temanggungan #temanggungexplor #aslitemanggung #temanggungpeople #temanggunghits #keindahanalam #mytripmyadventure #sejuk #jawatengah #jateng #indah #negriatasawan #jomblo
Seng dijak koyo ngene iki sopo seng gelem? || Tag koncomu seng jomblo 📍 || 💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak Pengen fotomu tak repost? Melu sarate : 1. Follow @curug_surodipo 2. Like foto sek 3. Tag @curug_surodipo 4. Hastag #curugsurodipo  5. (gas repost) || Seng due foto : @wifie.foeya -TEMANGGUNG BERSENYUM- #curugsurodipo  #temanggung  #temanggunggandem  #temanggungku  #temanggunghits  #temanggungan  #temanggungexplor  #aslitemanggung  #temanggungpeople  #temanggunghits  #keindahanalam  #mytripmyadventure  #sejuk  #jawatengah  #jateng  #indah  #negriatasawan  #jomblo 
Chasing dreams 🍃
||
💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak
Pengen fotomu  tak repost? Melu sarate :
1. Follow @curug_surodipo
2. Like foto sek
3. Tag @curug_surodipo 
4. Hastag #curugsurodipo 
5. (gas repost)
|| Seng due foto : @ihsan_maulana_
-TEMANGGUNG BERSENYUM-

#curugsurodipo #temanggung #temanggunggandem #temanggungku #temanggunghits #temanggungan #temanggungexplor #aslitemanggung #temanggungpeople #temanggunghits #keindahanalam #mytripmyadventure #sejuk #jawatengah #jateng #indah #negriatasawan
Chasing dreams 🍃 || 💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak Pengen fotomu tak repost? Melu sarate : 1. Follow @curug_surodipo 2. Like foto sek 3. Tag @curug_surodipo 4. Hastag #curugsurodipo  5. (gas repost) || Seng due foto : @ihsan_maulana_ -TEMANGGUNG BERSENYUM- #curugsurodipo  #temanggung  #temanggunggandem  #temanggungku  #temanggunghits  #temanggungan  #temanggungexplor  #aslitemanggung  #temanggungpeople  #temanggunghits  #keindahanalam  #mytripmyadventure  #sejuk  #jawatengah  #jateng  #indah  #negriatasawan 
Bawal Serene
——
Cantik tak warna baru Bawal Serene🙈 Warna mauve ni dah ada dalam list oder. Lagipun warna mauve dh jadi warna best seller✨
——
Dapatkan malam ni jangan lupa, psttt ada harga promosi tau🤗
——
Klik je link warna biru kat bio kita😘
#rosaceaes #epscarf #ironlessbawal #bawal #tudung #senangbentuk #sejuk
Bawal Serene —— Cantik tak warna baru Bawal Serene🙈 Warna mauve ni dah ada dalam list oder. Lagipun warna mauve dh jadi warna best seller✨ —— Dapatkan malam ni jangan lupa, psttt ada harga promosi tau🤗 —— Klik je link warna biru kat bio kita😘 #rosaceaes  #epscarf  #ironlessbawal  #bawal  #tudung  #senangbentuk  #sejuk 
Jagalah aku, maka aku akan menjagamu kelak di akhirat - 
Jadi tidak ada alasan meninggalkanmu :)
||
💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak
Pengen fotomu  tak repost? Melu sarate :
1. Follow @curug_surodipo
2. Like foto sek
3. Tag @curug_surodipo 
4. Hastag #curugsurodipo 
5. (gas repost)
|| Seng due foto :
-TEMANGGUNG BERSENYUM-

#curugsurodipo #temanggung #temanggunggandem #temanggungku #temanggunghits #temanggungan #temanggungexplor #aslitemanggung #temanggungpeople #temanggunghits #keindahanalam #mytripmyadventure #sejuk #jawatengah #jateng #indah #negriatasawan
Jagalah aku, maka aku akan menjagamu kelak di akhirat - Jadi tidak ada alasan meninggalkanmu :) || 💔 Curhatan bab ati mampir : @de.ekak Pengen fotomu tak repost? Melu sarate : 1. Follow @curug_surodipo 2. Like foto sek 3. Tag @curug_surodipo 4. Hastag #curugsurodipo  5. (gas repost) || Seng due foto : -TEMANGGUNG BERSENYUM- #curugsurodipo  #temanggung  #temanggunggandem  #temanggungku  #temanggunghits  #temanggungan  #temanggungexplor  #aslitemanggung  #temanggungpeople  #temanggunghits  #keindahanalam  #mytripmyadventure  #sejuk  #jawatengah  #jateng  #indah  #negriatasawan 
@haier_id turut mendukung dan mensukseskan ASIAN GAMES 2018.

18 Agustus - 2 September 2018, Jakarta - Palembang

#indopacific #indopacificnusantara #haier #haierindonesia #airconditioner #airconditioning #nyaman #sejuk #segar #dingin #murah #top #berkualitas #aftersalesservices #terjangkau #jujur #terjamin #maintenance #cooling #ac #pendingin #pendinginruangan #perfectcomfort
[ AMBOI ❗SERONOKNYA SEMUA ANAK BERANAK BANTAI PAKAI! 😂]
.
.
Yer sis. Lurveya Lemon Mask ni..memang seronok pakai. Menceriakan seluruh keluarga gitu ! Bukan kulit sis yang #PENAT & kelesuan tu je jadi lebih segar & sihat, seluruh family pun ikut gembira! 😍.
.
Teksturenya #lembut, #sejuk menyegarkan.
Untuk peel off, tapi TIDAK MENYAKITKAN. Macam ber spa dirumah giteww.
.
.
Dah try? Komen la siket 😘
Minat nak cuba? Komen “PM” nanti Cikda kasi link wasap.
[ AMBOI ❗SERONOKNYA SEMUA ANAK BERANAK BANTAI PAKAI! 😂] . . Yer sis. Lurveya Lemon Mask ni..memang seronok pakai. Menceriakan seluruh keluarga gitu ! Bukan kulit sis yang #PENAT  & kelesuan tu je jadi lebih segar & sihat, seluruh family pun ikut gembira! 😍. . Teksturenya #lembut , #sejuk  menyegarkan. Untuk peel off, tapi TIDAK MENYAKITKAN. Macam ber spa dirumah giteww. . . Dah try? Komen la siket 😘 Minat nak cuba? Komen “PM” nanti Cikda kasi link wasap.
[NEW ARRIVAL] – 
NOW LAUNCHED! #MiniKURUNGHASNI KHAS BUAT KORG YG SUKA BERGAYA .. YG PALING #MERCIKSS .. YG BAKAL BUAT ORG SEKELILING KORG JELES HABIS ! 💰 RM105 SM / RM110 SS TERMASUK POSTAGE (Add rm10 forr xxl)
📲 www.wasap.my/60129068335/MINIKURUNGHASNI

Ehh apa kata korg try Mini Kurung HASNI ni .. confirm cantik letopss korg nanti.. .
Bukan sahaja boleh dipakai utk majlis2 tertentu ja tau korg.. Pakai pergi office pon sesuai sesangat ni haa.. Dgn #CUTTINGLOOSE yg mampu buat korg selesa sesangat ! .
.
JOM BACA APA YG MENARIK DGN Mini Kurung HASNI NI !
.
🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN: sejenis kain yg bertekstur lembut & beralun.. 🌸 MATERIAL KAIN Dari #BATEK corak #KLASSIK  Direka khas Mini Kurung HASNI dengan material kain yg #sejuk bila dipakai..tak ade la korang rimas tgh2 panas nnti kan .. 🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer ) 🌸 LESS IRON :Dengan  Mini Kurung HASNI korang tak yah dah gigih nk iron baju bagai.. iron sikit2 dah siap ! 🌸 MEMPUNYAI 5 Warna dan kain #BERBUNGA kecil2 yg sesuai digayakan dimana sahaja..yg pasti mampu buat korang tampak muda & cantik d majlis2 atau office korang nnti tau ! 🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan.
🌸 Potongan Kain MERMAID
🌸 saiz Dari XS S M L XL XXL

Haa dah tau kan ap yg specialnya Mini kurung HASNI ni.. P/s‼️ stock sangat2 LIMITED tau.. ————————————————— 🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 7 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
[NEW ARRIVAL] – NOW LAUNCHED! #MiniKURUNGHASNI  KHAS BUAT KORG YG SUKA BERGAYA .. YG PALING #MERCIKSS  .. YG BAKAL BUAT ORG SEKELILING KORG JELES HABIS ! 💰 RM105 SM / RM110 SS TERMASUK POSTAGE (Add rm10 forr xxl) 📲 www.wasap.my/60129068335/MINIKURUNGHASNI Ehh apa kata korg try Mini Kurung HASNI ni .. confirm cantik letopss korg nanti.. . Bukan sahaja boleh dipakai utk majlis2 tertentu ja tau korg.. Pakai pergi office pon sesuai sesangat ni haa.. Dgn #CUTTINGLOOSE  yg mampu buat korg selesa sesangat ! . . JOM BACA APA YG MENARIK DGN Mini Kurung HASNI NI ! . 🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN: sejenis kain yg bertekstur lembut & beralun.. 🌸 MATERIAL KAIN Dari #BATEK  corak #KLASSIK  Direka khas Mini Kurung HASNI dengan material kain yg #sejuk  bila dipakai..tak ade la korang rimas tgh2 panas nnti kan .. 🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer ) 🌸 LESS IRON :Dengan Mini Kurung HASNI korang tak yah dah gigih nk iron baju bagai.. iron sikit2 dah siap ! 🌸 MEMPUNYAI 5 Warna dan kain #BERBUNGA  kecil2 yg sesuai digayakan dimana sahaja..yg pasti mampu buat korang tampak muda & cantik d majlis2 atau office korang nnti tau ! 🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan. 🌸 Potongan Kain MERMAID 🌸 saiz Dari XS S M L XL XXL Haa dah tau kan ap yg specialnya Mini kurung HASNI ni.. P/s‼️ stock sangat2 LIMITED tau.. ————————————————— 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 7 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
Selamat siang .
Ayoo yang butuh Ac baru beserta pemasangan dan material bisa hubungi COOL AC Teknik 15. Tersedia berbagai merek Ac. Dan berbagai Pk. Yang jelas LOW watt yaaa . 
Dapatkan harga diskon selama bulan agustus 2018 !!!! #coolAc #sejuk #serviceAc #maintenanceAC #sharpinverter #daikinindonesia #airconditioner #Ac #LG #samsung #carrier
Pergilah, jelajahi, dan nikmati karena di dunia ini banyak tempat yang begitu indah🌱

#curugcinulangcicalengka#curugcinulang#curugcinulangbandung#sejuk#sejukhati#isthebest#mantapjiwa
.
Apa Kelebihan snowcap
✅ianya serap peluh
✅dijamin tidak berkedut
✅masuk mesin tak longgar tapi saya tak galakkan basuh mesin.bagus pakai tangan saja untuk inner lebih tahan lama.
✅inner jenis melekap kat dahi
✅dijamin tidak sakit telinga,tak pekak
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
.
#snowcapberhantu #snowcapbychefiza #snowcapbyfyzacouture #serappeluh #kain #lembut #sejuk #selesa #takpekak #sayajual #bazarpaknil #cantik #jomcantik #murah #inner #bazar #janganbencicintaku #sayajualmurah
. Apa Kelebihan snowcap ✅ianya serap peluh ✅dijamin tidak berkedut ✅masuk mesin tak longgar tapi saya tak galakkan basuh mesin.bagus pakai tangan saja untuk inner lebih tahan lama. ✅inner jenis melekap kat dahi ✅dijamin tidak sakit telinga,tak pekak ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa . #snowcapberhantu  #snowcapbychefiza  #snowcapbyfyzacouture  #serappeluh  #kain  #lembut  #sejuk  #selesa  #takpekak  #sayajual  #bazarpaknil  #cantik  #jomcantik  #murah  #inner  #bazar  #janganbencicintaku  #sayajualmurah 
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung..
.
Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung.
.
Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung.
.
Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. .
Sampai jumpa..
.
***
Podomoro Park.. Harmony with Nature
Phone : 022 7152 0888
Whatsapp : 0813 8888 2700
Web : www.podomoropark.com
IG : @podomoroparkbdg
FB : podomoroparkbandung
Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung ***
#podomoro #podomoropark #podomoroparkbandung #homeresort #home #resort #living #nature #green #premium #worldclass #bandung #sejuk #alam #holiday #family #healthy #healthylife #life #fiveelement #air #lake #mountain #tree #collectivegarden #space
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung.. . Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung. . Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung. . Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. . Sampai jumpa.. . *** Podomoro Park.. Harmony with Nature Phone : 022 7152 0888 Whatsapp : 0813 8888 2700 Web : www.podomoropark.com IG : @podomoroparkbdg FB : podomoroparkbandung Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung *** #podomoro  #podomoropark  #podomoroparkbandung  #homeresort  #home  #resort  #living  #nature  #green  #premium  #worldclass  #bandung  #sejuk  #alam  #holiday  #family  #healthy  #healthylife  #life  #fiveelement  #air  #lake  #mountain  #tree  #collectivegarden  #space 
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung..
.
Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung.
.
Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung.
.
Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. .
Sampai jumpa..
.
***
Podomoro Park.. Harmony with Nature
Phone : 022 7152 0888
Whatsapp : 0813 8888 2700
Web : www.podomoropark.com
IG : @podomoroparkbdg
FB : podomoroparkbandung
Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung ***
#podomoro #podomoropark #podomoroparkbandung #homeresort #home #resort #living #nature #green #premium #worldclass #bandung #sejuk #alam #holiday #family #healthy #healthylife #life #fiveelement #air #lake #mountain #tree #collectivegarden #space
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung.. . Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung. . Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung. . Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. . Sampai jumpa.. . *** Podomoro Park.. Harmony with Nature Phone : 022 7152 0888 Whatsapp : 0813 8888 2700 Web : www.podomoropark.com IG : @podomoroparkbdg FB : podomoroparkbandung Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung *** #podomoro  #podomoropark  #podomoroparkbandung  #homeresort  #home  #resort  #living  #nature  #green  #premium  #worldclass  #bandung  #sejuk  #alam  #holiday  #family  #healthy  #healthylife  #life  #fiveelement  #air  #lake  #mountain  #tree  #collectivegarden  #space 
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung..
.
Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung.
.
Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung.
.
Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. .
Sampai jumpa..
.
***
Podomoro Park.. Harmony with Nature
Phone : 022 7152 0888
Whatsapp : 0813 8888 2700
Web : www.podomoropark.com
IG : @podomoroparkbdg
FB : podomoroparkbandung
Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung ***
#podomoro #podomoropark #podomoroparkbandung #homeresort #home #resort #living #nature #green #premium #worldclass #bandung #sejuk #alam #holiday #family #healthy #healthylife #life #fiveelement #air #lake #mountain #tree #collectivegarden #space
Mari raih semangat kemerdekaan bersama Podomoro Park Bandung.. . Hadiri event "INDEPENDENCE IN HERITAGE", pada tanggal 16 Agustus 2018 pukul 18.00 - 21.00 WIB, bertempat di Podomoro Pavilion jalan Diponegoro no 27 Bandung. . Akan dimeriahkan oleh penampilan dari Saung Angklung Udjo, tarian tradisional, dan dihangatkan oleh sajian makan malam special. Serta tentunya penawaran menarik dari Podomoro Park Bandung. . Dapatkan kesempatan ini untuk mewujudkan kemerdekaan hidup yang lebih berkualitas bersama keluarga tercinta. . Sampai jumpa.. . *** Podomoro Park.. Harmony with Nature Phone : 022 7152 0888 Whatsapp : 0813 8888 2700 Web : www.podomoropark.com IG : @podomoroparkbdg FB : podomoroparkbandung Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung *** #podomoro  #podomoropark  #podomoroparkbandung  #homeresort  #home  #resort  #living  #nature  #green  #premium  #worldclass  #bandung  #sejuk  #alam  #holiday  #family  #healthy  #healthylife  #life  #fiveelement  #air  #lake  #mountain  #tree  #collectivegarden  #space 
Jika lelah istirahatlah

#alam #bukit #gunung #indah #sejuk #pemandangan #bagus
senang sudah buat susu anak 😍boleh dapat air suam direct dari penapis air. senang kerja, wife pun mesti happy 😆

harga mampu milik k :) jom whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60198123617 - shienna 
#cuckoo #cuckookotakinabalu #kingtop #iristop #fushiontop #penapisair #waterfilter #waterpurifier #panas #sejuk #suam #air #water #alkaliringan #mineral #airmineral
💋Celebrity Feminine Scrub Wash💋
Also great for preggy mummies .
. 💋What is CFsW? *
Details Celebrity Feminine Scrub Wash by Skin Stories* 💋Price :SGD20 💋Quantity* : 100ML 💋Funtions* :
•Cleanse & Treat Vagina from white discharge & itching •Clear bacteria & Fungus
•Lighten Miss V & inner thighs 
CFSW contains soft mini scrub
•Comforting to those who have frequent sweating
•Miss V will always have cool sensation feelings
•Diminishes odour & gives a pleasant fragrance •Return pH to Miss V. pH FW is 3.8 - 4.3 (Slightly Acidic) (pH Normal Faraj)
💓Will last 2-3 month depends on usage
💓Miss V will always have icy cool feeling and freshness •
💓Treats minor/mini wound causes by scratching •
💓Helps to cleanse old 'blood' from period or after post natel
💓Increase inner confidence .
. 💋Suitable for* : (1) Married Women (2) Single Women
(3) Post natel mummies/preggies mummiez
(4) Women who have white discharge and itching problems 
5) Women who is on period
(6) Sorry men is not allowed to use .
. 💋Ingredients * :
•Polyethylene Scrub •Magnolia Stemcell
•Manjakani
•Mint
•Betel •Witch Hazel
•Aloe Vera
Plus many otherss
.
.
#skinstories
#femininewash
#washscrub
#keputihanhilang
#sejuk
#wangi
#wash
#scrub
#bersih
#nomorepantyliner
#onlinesellersg
💋Celebrity Feminine Scrub Wash💋 Also great for preggy mummies . . 💋What is CFsW? * Details Celebrity Feminine Scrub Wash by Skin Stories* 💋Price :SGD20 💋Quantity* : 100ML 💋Funtions* : •Cleanse & Treat Vagina from white discharge & itching •Clear bacteria & Fungus •Lighten Miss V & inner thighs CFSW contains soft mini scrub •Comforting to those who have frequent sweating •Miss V will always have cool sensation feelings •Diminishes odour & gives a pleasant fragrance •Return pH to Miss V. pH FW is 3.8 - 4.3 (Slightly Acidic) (pH Normal Faraj) 💓Will last 2-3 month depends on usage 💓Miss V will always have icy cool feeling and freshness • 💓Treats minor/mini wound causes by scratching • 💓Helps to cleanse old 'blood' from period or after post natel 💓Increase inner confidence . . 💋Suitable for* : (1) Married Women (2) Single Women (3) Post natel mummies/preggies mummiez (4) Women who have white discharge and itching problems 5) Women who is on period (6) Sorry men is not allowed to use . . 💋Ingredients * : •Polyethylene Scrub •Magnolia Stemcell •Manjakani •Mint •Betel •Witch Hazel •Aloe Vera Plus many otherss . . #skinstories  #femininewash  #washscrub  #keputihanhilang  #sejuk  #wangi  #wash  #scrub  #bersih  #nomorepantyliner  #onlinesellersg 
Tujuan hidup gue :

Menghapus masa lalu
Merubah masa kini
Menata masa depan

Bukan :

Membahas masa lalu
Mengabaikan masa kini
Merusak masa depan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ledom 
#model 
#selebhits 
#seleb 
#selebgram 
#selebgramindonesiahit 
#bandunghits 
#ciwidey 
#punclutbandung 
#kojek
#ajay
#sejuk
#Indah
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm
💪Set silver boleh naik 5-8 cm
😻Set gold boleh naik 8-10 cm
👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm
🙀Set super boleh naik 13-15cm
😎Set combo boleh naik 15-20cm
.
🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN🔷

JOM ORDER 😍
👇
⤵⤵⤵⤵⤵⤵
☎WASSAP : +6016-803 5298
============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm 💪Set silver boleh naik 5-8 cm 😻Set gold boleh naik 8-10 cm 👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm 🙀Set super boleh naik 13-15cm 😎Set combo boleh naik 15-20cm . 🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN🔷 JOM ORDER 😍 👇 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎WASSAP : +6016-803 5298 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
Home sweet home
(Another my mother’s friend home)
#peaceful#home#house#green#pink#sejuk#homesweethome #plants
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm
💪Set silver boleh naik 5-8 cm
😻Set gold boleh naik 8-10 cm
👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm
🙀Set super boleh naik 13-15cm
😎Set combo boleh naik 15-20cm
.
🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH
 BERJALAN🔷

JOM ORDER 😍
👇
⤵⤵⤵⤵⤵⤵
☎WASSAP : +6016-803 5298
============>>>>>>>>>>>>>>
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #mersing #terlajaklaris #terlajakgol #terlajaktinggi#ubattinggimy
UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. 😃Set bronze boleh naik 2-5 cm 💪Set silver boleh naik 5-8 cm 😻Set gold boleh naik 8-10 cm 👳🏼Set platinum boleh naik 10-13 cm 🙀Set super boleh naik 13-15cm 😎Set combo boleh naik 15-20cm . 🔶GIVEAWAY CONTEST TENGAH BERJALAN🔷 JOM ORDER 😍 👇 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ☎WASSAP : +6016-803 5298 ============>>>>>>>>>>>>>>#kampar #mersing #yongpeng #serendah #selangor #kuah #tapah #sungaiudang #masjidtanah #senai #pontinkecil #bentung #lumut #klcc #penang #sejuk #comel #amik  #ubattinggi_my  #mersing  #terlajaklaris  #terlajakgol  #terlajaktinggi #ubattinggimy 
Mandian halau jin 🤣🤣
Cam seram je bunyinya

Biasanya mereka yang ada masalah 3s (saka, santau dan sihir)  akan berubat guna bidara dalam perubatan islam. Mandian ni dah memudahkan merekalah sebenarnya. Tak perlu nak pening cari daun bidara. 
Daun bidara dalam mandian ni pun dipetik pada setiap hari Jumaat. In shaa Allah membantu mereka yang memerlukan. 
Bidara ni banyak khasiat. Pohon bidara pun ada disebut dalam Al Quran. Jin memang tak suka bau bidara ni. 
Selain 3s,mandian bidara ni pun bagus untuk 👉gatal2 badan
👉kulit kasar
👉tumit kaki merekah
👉emosi tak stabil 👉letih2 badan
👉panas badan
👉sukar tidur malam

Selain bidara, mandian ni juga diperkaya dengan Peppermint dan lavender. Jadi bila guna tu, rasa nyaman dan tenang je. 
Badan letih balik kampung nanti hilang lepas mandi guna mandian bidara ni. 
500ml
RM35 sebotol 
WA 0177580195 
#mandianbidara #mukarasecret #suci #segar #nyaman #daunbidara #peppermint #lavender #bidara #sejuk #codjb #codtampoi
Mandian halau jin 🤣🤣 Cam seram je bunyinya Biasanya mereka yang ada masalah 3s (saka, santau dan sihir) akan berubat guna bidara dalam perubatan islam. Mandian ni dah memudahkan merekalah sebenarnya. Tak perlu nak pening cari daun bidara. Daun bidara dalam mandian ni pun dipetik pada setiap hari Jumaat. In shaa Allah membantu mereka yang memerlukan. Bidara ni banyak khasiat. Pohon bidara pun ada disebut dalam Al Quran. Jin memang tak suka bau bidara ni. Selain 3s,mandian bidara ni pun bagus untuk 👉gatal2 badan 👉kulit kasar 👉tumit kaki merekah 👉emosi tak stabil 👉letih2 badan 👉panas badan 👉sukar tidur malam Selain bidara, mandian ni juga diperkaya dengan Peppermint dan lavender. Jadi bila guna tu, rasa nyaman dan tenang je. Badan letih balik kampung nanti hilang lepas mandi guna mandian bidara ni. 500ml RM35 sebotol WA 0177580195 #mandianbidara  #mukarasecret  #suci  #segar  #nyaman  #daunbidara  #peppermint  #lavender  #bidara  #sejuk  #codjb  #codtampoi 
@aiceindonesia 🍨
#segar
#sejuk
#dingin
Setelah tiga kali revisi, akhirnya acc juga, baru denah sih masih jauh perjalanan, sebenarnya untuk presentasi saya biasa pakai yang berwarna, tapi kali ini sedang malas jadi hitam putih saja.

Pemilik menginginkan rumah dengan bukaan sebanyak-banyaknya untuk meminimalisir penggunaan penerangan dan penyejuk buatan di siang hari

Bagaimana bentuk facade rumah ini nantinya, ikuti postingan selanjutnya ya

#denah #denah rumah #arsitekturtropis #tropicalarchitecture #jendela #rumah #adem #sejuk #bekasi #desainrumah #denahrumahdualantai #denahrumah2lantai #skyland
Setelah tiga kali revisi, akhirnya acc juga, baru denah sih masih jauh perjalanan, sebenarnya untuk presentasi saya biasa pakai yang berwarna, tapi kali ini sedang malas jadi hitam putih saja. Pemilik menginginkan rumah dengan bukaan sebanyak-banyaknya untuk meminimalisir penggunaan penerangan dan penyejuk buatan di siang hari Bagaimana bentuk facade rumah ini nantinya, ikuti postingan selanjutnya ya #denah  #denah  rumah #arsitekturtropis  #tropicalarchitecture  #jendela  #rumah  #adem  #sejuk  #bekasi  #desainrumah  #denahrumahdualantai  #denahrumah2lantai  #skyland 
Setelah tiga kali revisi, akhirnya acc juga, baru denah sih masih jauh perjalanan, sebenarnya untuk presentasi saya biasa pakai yang berwarna, tapi kali ini sedang malas jadi hitam putih saja.

Pemilik menginginkan rumah dengan bukaan sebanyak-banyaknya untuk meminimalisir penggunaan penerangan dan penyejuk buatan di siang hari

Bagaimana bentuk facade rumah ini nantinya, ikuti postingan selanjutnya ya

#denah #denah rumah #arsitekturtropis #tropicalarchitecture #jendela #rumah #adem #sejuk #bekasi #desainrumah #denahrumahdualantai #denahrumah2lantai
Setelah tiga kali revisi, akhirnya acc juga, baru denah sih masih jauh perjalanan, sebenarnya untuk presentasi saya biasa pakai yang berwarna, tapi kali ini sedang malas jadi hitam putih saja. Pemilik menginginkan rumah dengan bukaan sebanyak-banyaknya untuk meminimalisir penggunaan penerangan dan penyejuk buatan di siang hari Bagaimana bentuk facade rumah ini nantinya, ikuti postingan selanjutnya ya #denah  #denah  rumah #arsitekturtropis  #tropicalarchitecture  #jendela  #rumah  #adem  #sejuk  #bekasi  #desainrumah  #denahrumahdualantai  #denahrumah2lantai 
*Kampung Tahfidz Jatiluhur*

Maukah anda memiliki investasi berupa Kavling Produktif & Kavling Villa, maupun rumah atau ruko, di Kawasan Agrowisata Islami..?. Investasi property yang bisa memberikan *passive income yang menguntungkan dan bisa diwariskan untuk anak cucu* di hari depan. Jika iya.. maka Kampung Tahfidz Jatiluhur adalah jawabannya. 
Investasi Properti yang Menguntungkan Dipadukan dengan Kebun yang Produktif Di Kawasan Wisata yang Indah Waduk Jatiluhur.
Dapatkan Promo Beli Kavling Bonus Kavling

Tahukah Anda?. Ternyata buah durian menurut iGrow menduduki peringkat teratas High Return Invetasi Buah.

Di Kampung Tahfidz Jatilihur, jika per kavling ditanami *2 pohon durian* yang insyaAllah menghasilkan *50 buah/pohon* dengan *bobot sekitar 6 kg/buah.* Jika kita asumsikan harga per kg durian adalah Rp 80.000. Maka income untuk Anda selama 1 tahun adalah: *(2 pohon x 50 buah) x (6 kg x Rp 80rb) = Rp 48.000.000/kav/tahun*

Sangat menarik bukan? Yakin gak mau beli kavlingnya ketika harga masih murah?

Jangan Lupakan Potensi Ini.

Selain kavling yang dapat ditanami dengan pohon buah dan pohon produktif lainnya, tersedia pula *ruko dan kavling villa di lokasi ini.* Sehingga Anda dapat *membangun villa yang ramah lingkungan*. Baik untuk keperluan liburan sendiri maupun disewakan kepada para pengunjung.

Jika dalam sebulan disewa selama *10 hari* dengan sewa *300rb/malam,* maka Anda bisa mendapatkan *Rp 3.000.000/bulan.* Belum lagi jika Anda memiliki ruko, atau bahkan mendapatkan promo Beli Kavling Villa Bonus Kavling Kebun.

Yuuk ikuti gathering terdekatnya yg in sya Allaah diadakan pada:
*Hari/tgl: Ahad, 26 Agustus 2018*
*Pukul: 11.00 - selesai*
*Lokasi: Kampung Tahfidz Jatiluhur Desa Kertamanah kec Sukasari Jatiluhur Purwakarta*

So, segera manfaatkan kesempatan yang tersedia untuk anda. 
Booking sekarang juga untuk mengamankan harga *promo spesial bulan Agustus.* Untuk informasi lebih lengkap hub WA 085777802788 dengan Utami

#assets #property #investasisyariah #kavling #tanah #kebun #jatilihur #murah #masadepan #pensiun #villa #kementrian #dokterkecantikan #pajerosport #real #aman #sejuk #rumahtahfidzqu #syekhalijabeer #hafidzquran
*Kampung Tahfidz Jatiluhur* Maukah anda memiliki investasi berupa Kavling Produktif & Kavling Villa, maupun rumah atau ruko, di Kawasan Agrowisata Islami..?. Investasi property yang bisa memberikan *passive income yang menguntungkan dan bisa diwariskan untuk anak cucu* di hari depan. Jika iya.. maka Kampung Tahfidz Jatiluhur adalah jawabannya. Investasi Properti yang Menguntungkan Dipadukan dengan Kebun yang Produktif Di Kawasan Wisata yang Indah Waduk Jatiluhur. Dapatkan Promo Beli Kavling Bonus Kavling Tahukah Anda?. Ternyata buah durian menurut iGrow menduduki peringkat teratas High Return Invetasi Buah. Di Kampung Tahfidz Jatilihur, jika per kavling ditanami *2 pohon durian* yang insyaAllah menghasilkan *50 buah/pohon* dengan *bobot sekitar 6 kg/buah.* Jika kita asumsikan harga per kg durian adalah Rp 80.000. Maka income untuk Anda selama 1 tahun adalah: *(2 pohon x 50 buah) x (6 kg x Rp 80rb) = Rp 48.000.000/kav/tahun* Sangat menarik bukan? Yakin gak mau beli kavlingnya ketika harga masih murah? Jangan Lupakan Potensi Ini. Selain kavling yang dapat ditanami dengan pohon buah dan pohon produktif lainnya, tersedia pula *ruko dan kavling villa di lokasi ini.* Sehingga Anda dapat *membangun villa yang ramah lingkungan*. Baik untuk keperluan liburan sendiri maupun disewakan kepada para pengunjung. Jika dalam sebulan disewa selama *10 hari* dengan sewa *300rb/malam,* maka Anda bisa mendapatkan *Rp 3.000.000/bulan.* Belum lagi jika Anda memiliki ruko, atau bahkan mendapatkan promo Beli Kavling Villa Bonus Kavling Kebun. Yuuk ikuti gathering terdekatnya yg in sya Allaah diadakan pada: *Hari/tgl: Ahad, 26 Agustus 2018* *Pukul: 11.00 - selesai* *Lokasi: Kampung Tahfidz Jatiluhur Desa Kertamanah kec Sukasari Jatiluhur Purwakarta* So, segera manfaatkan kesempatan yang tersedia untuk anda. Booking sekarang juga untuk mengamankan harga *promo spesial bulan Agustus.* Untuk informasi lebih lengkap hub WA 085777802788 dengan Utami #assets  #property  #investasisyariah  #kavling  #tanah  #kebun  #jatilihur  #murah  #masadepan  #pensiun  #villa  #kementrian  #dokterkecantikan  #pajerosport  #real  #aman  #sejuk  #rumahtahfidzqu  #syekhalijabeer  #hafidzquran 
Setiap pembelian 3 pcs #JamuAsmara
K.sham bagi free sample feminine wash #chantiq 
Suka ke tak?

C
H
A
N
T
I
Q 
Penangan hebat si #chantiqq

#Chantiq ni apa??
Jom nak cite kisah dia ni.. New baby Dari ombak laut dalam trading.. alhamdulillah 4tahun menanti,Allah hadirkan is tepat pada waktunya!

Skali penggunaan insyaallah uolss pasti tertawan Dgn rasa #dingin #sejuk bekunya yg membuatkan cik v anda segar bugar, lembut bersih extra ketat melekat!! Pure manjakani Dan sireh adalah gabungan terbaik untuk penjagaan dalaman wanita Dan itulah yg kita terapkan dlm membentuk formula ini... Sample #chantiq hanya RM2(6ml)Anda boleh gunakan sehingga 10-15kali penggunaan.. pekat likat! guna sikit je dh memadai 😍😍 Tiada cod
Caj pos Rm8sm RM12 ss

Tapi...
Sekarang nak bg #free je dengan setiap pembelian 3 pcs jamu Asmara.

Jom dapatkan sekarang sebelum org lain yang samun

01111017761 cepat tekan no tu sementara stock masih ada.
Setiap pembelian 3 pcs #JamuAsmara  K.sham bagi free sample feminine wash #chantiq  Suka ke tak? C H A N T I Q Penangan hebat si #chantiqq  #Chantiq  ni apa?? Jom nak cite kisah dia ni.. New baby Dari ombak laut dalam trading.. alhamdulillah 4tahun menanti,Allah hadirkan is tepat pada waktunya! Skali penggunaan insyaallah uolss pasti tertawan Dgn rasa #dingin  #sejuk  bekunya yg membuatkan cik v anda segar bugar, lembut bersih extra ketat melekat!! Pure manjakani Dan sireh adalah gabungan terbaik untuk penjagaan dalaman wanita Dan itulah yg kita terapkan dlm membentuk formula ini... Sample #chantiq  hanya RM2(6ml)Anda boleh gunakan sehingga 10-15kali penggunaan.. pekat likat! guna sikit je dh memadai 😍😍 Tiada cod Caj pos Rm8sm RM12 ss Tapi... Sekarang nak bg #free  je dengan setiap pembelian 3 pcs jamu Asmara. Jom dapatkan sekarang sebelum org lain yang samun 01111017761 cepat tekan no tu sementara stock masih ada.
Thanks kak @_ichalofficial012
Sudah order 3 foto sekaligus, semoga berkesan 🙏

Open order edit foto bergerak
Murah meriah payment via pulsa
Kapan lagi jadikan fotomu berkesan?

#editfoto #jasaeditfoto #explorejogja #jogja #editfotobergerakmurah #visitindonesia #indonesia #fotoberkesan #enjoy #calm #calmdown #castle #pantai #gunung #foto #jomblo #keren #unik #followersindonesia #followersaktif #followforfollowback #pemandangan #alam #sejuk #indah #senja #awan #langit
Thanks kak @_ichalofficial012 Sudah order 3 foto sekaligus, semoga berkesan 🙏 Open order edit foto bergerak Murah meriah payment via pulsa Kapan lagi jadikan fotomu berkesan? #editfoto  #jasaeditfoto  #explorejogja  #jogja  #editfotobergerakmurah  #visitindonesia  #indonesia  #fotoberkesan  #enjoy  #calm  #calmdown  #castle  #pantai  #gunung  #foto  #jomblo  #keren  #unik  #followersindonesia  #followersaktif  #followforfollowback  #pemandangan  #alam  #sejuk  #indah  #senja  #awan  #langit 
Wilujeung Enjing kasadaya, Dina Dinteun Rebo Nyunda Urang Ngamumule Bahasa Sunda Ulah Hilap Kapurwadaksi Nu Aya Dijawa Barat. *
*
*
*
*
*
*
📍 Mountain Breeze Banjaran, Bandung Selatan *
*
*
*

#resto #batukincir #menstyle #infobanjaran #mansbestfriend #baleendah #sejuk #alamindah #stanbay #tibanjaran #infobdg #bandungkuliner #instagream #likeme #instaphoto #bandungselatanfotografi #hobbyphotographer #fotoshoot #likes4like #hiburanrakyat #selalubersukur #selalubahagia😊 #netizen #dm #pres #manly_indonesia #jawabarat #jawabaratkeren #jawabaratjuara
Wilujeung Enjing kasadaya, Dina Dinteun Rebo Nyunda Urang Ngamumule Bahasa Sunda Ulah Hilap Kapurwadaksi Nu Aya Dijawa Barat. * * * * * * * 📍 Mountain Breeze Banjaran, Bandung Selatan * * * * #resto  #batukincir  #menstyle  #infobanjaran  #mansbestfriend  #baleendah  #sejuk  #alamindah  #stanbay  #tibanjaran  #infobdg  #bandungkuliner  #instagream  #likeme  #instaphoto  #bandungselatanfotografi  #hobbyphotographer  #fotoshoot  #likes4like  #hiburanrakyat  #selalubersukur  #selalubahagia 😊 #netizen  #dm  #pres  #manly_indonesia  #jawabarat  #jawabaratkeren  #jawabaratjuara 
Berhentilah menjadi bayangan, Karena semu tak ingin kuharapkan.
Dan nyata tak ingin ku khayalkan, sebab angan belum tentu jadi harapan

#wilujengenjing 
#beach #pantai🌴 #pangandaranbeach #pasirputih #ombak #karang #angin #tenang #sejuk
Subhanallah... smoga yang like dan berkomentar amiin segera d karuniai momongan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ 
Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ?
.
.
info selengkapnya bisa konsultasi via WA 085713701107
Subhanallah... smoga yang like dan berkomentar amiin segera d karuniai momongan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ .. آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ? . . info selengkapnya bisa konsultasi via WA 085713701107
Pagi 😊awali pagi dg smile berbagi kebahagiaan  utk semua 😇smg hr ini lbh bersemangat menyongsong masa dpn yg lbh baek... Better... Better... 😘#pagi#sejuk#semangat#better#go..#always smile ☺
Pagi 😊awali pagi dg smile berbagi kebahagiaan utk semua 😇smg hr ini lbh bersemangat menyongsong masa dpn yg lbh baek... Better... Better... 😘#pagi #sejuk #semangat #better #go ..#always  smile ☺
Menara Anugrah dan banyak gedung lainnya hehehe
Banyak gedung kantor gedung hotel dan gedung apartemen hehehee
Tetap adem sejuk nyaman apalagi sama dia

#menaraanugrah #megakuningan #apartemen #kantor #hotel #gedung #adem #sejuk #nyaman #dia
🌺KHAS PEMINAT JUBAH SAFIYYA🌺 -JUBAH SAFIYYA 2018 BAKAL MENJADI REBUTAN KAUM HAWA

Sangat selesa apabila di pakai - Kain SEJUK dan LEMBUT bila di pakai
- tidak melekat di badan
- Terdapat 9 WARNA HOT
- Material : COMO CREPE

Sesuai sangat DIGAYAKAN ke :
- semua majlis2 keramaian
- baju sedondon untuk Majlis Marhaban, HELWA atau Persatuan Guru-guru - Baju sedondon Bridesmaid - Dan Banyak lagi ...
.
NAK ORDER CEPAT2 YE.  SIS TAK JAMIN STOK BERTAHAN LAMA 
Harga RM120
sm+8/ss+10

#lycollection #jubahsafiyya #selesa #kainlembut #sejuk#comocrepe #murah #promo #iglovers #followme #
🌺KHAS PEMINAT JUBAH SAFIYYA🌺 -JUBAH SAFIYYA 2018 BAKAL MENJADI REBUTAN KAUM HAWA Sangat selesa apabila di pakai - Kain SEJUK dan LEMBUT bila di pakai - tidak melekat di badan - Terdapat 9 WARNA HOT - Material : COMO CREPE Sesuai sangat DIGAYAKAN ke : - semua majlis2 keramaian - baju sedondon untuk Majlis Marhaban, HELWA atau Persatuan Guru-guru - Baju sedondon Bridesmaid - Dan Banyak lagi ... . NAK ORDER CEPAT2 YE. SIS TAK JAMIN STOK BERTAHAN LAMA Harga RM120 sm+8/ss+10 #lycollection  #jubahsafiyya  #selesa  #kainlembut  #sejuk #comocrepe  #murah  #promo  #iglovers  #followme  #
Saat rasa tak lagi peka 
Bukan berarti tak lagi ingin 
Hanya saja butuh ruang 
Untuk bahagia tanpa kecewa .
.
.
.
.
.
#exploresumut #pulausamosir #indah #happy #sejuk #damaiindonesiaku @xploresumut
With @wardanisimanjuntak 
Berdua saja bisa apa lagi rame 😁
Good morning!
Don’t you think “green” is the best for this summer? Looking at the “green”,make our head refresh, eyes getting cooler and Our feeling are refreshing as well. There is a garden in each one of Risshisha Hotels, so you can enjoy the “green” anytime. The garden we want to introduce now is garden in "Shiseijuku Isami" room.  Please enjoy it〜
この夏にお緑が一番目に良いと思われていないでしょうか?お緑を見ると頭がスッキリし、目が涼しくなるし、さらに気持ちもさわやか感じになると思います。立志社の各一軒にお庭がありますのでいつでも楽しめるようになっております。今のご紹介したいお庭が至誠宿の勇み「イサミ」です。お楽しみに〜
Selamat pagi! Bukankah melihat hehijauan adalah hal yang pas dilakukan di musim panas?melihat hehijauan membuat kepala terasa segar, mata terasa dingin, dan hati pun terasa sejuk. Di setiap kamar Risshisha terdapat sebuah taman jadi anda bisa menikmatinya kapanpun. Kali ini kami akan memperkenalkan taman yang ada di kamar “SHISEI JUKU ISAMI”. Selamat menikmati〜
We offer to support you in three languages ENG-JPN-IDN. So do not hesitate to contact us. 
Reserve/お問い合わせ/pemesanan
Mobile phone :+81 754681417
Email : info-rss@risshisha-group.com
Direct Message is Available 
For detail: 
http://www.risshisha-group.com/

#kyotojapan #hotel #traditional #traveling #risshisha #machiya #isami#summerholiday #garden#green#refresh 
#日本京都#ホテル#旅館 #旅行 #観光地 #泊まる#立志社 #町家#勇み 
#kyotojepang #hotel #tradisional #risshisha #machiya #musimpanas #liburan#sejuk#taman
Good morning! Don’t you think “green” is the best for this summer? Looking at the “green”,make our head refresh, eyes getting cooler and Our feeling are refreshing as well. There is a garden in each one of Risshisha Hotels, so you can enjoy the “green” anytime. The garden we want to introduce now is garden in "Shiseijuku Isami" room. Please enjoy it〜 この夏にお緑が一番目に良いと思われていないでしょうか?お緑を見ると頭がスッキリし、目が涼しくなるし、さらに気持ちもさわやか感じになると思います。立志社の各一軒にお庭がありますのでいつでも楽しめるようになっております。今のご紹介したいお庭が至誠宿の勇み「イサミ」です。お楽しみに〜 Selamat pagi! Bukankah melihat hehijauan adalah hal yang pas dilakukan di musim panas?melihat hehijauan membuat kepala terasa segar, mata terasa dingin, dan hati pun terasa sejuk. Di setiap kamar Risshisha terdapat sebuah taman jadi anda bisa menikmatinya kapanpun. Kali ini kami akan memperkenalkan taman yang ada di kamar “SHISEI JUKU ISAMI”. Selamat menikmati〜 We offer to support you in three languages ENG-JPN-IDN. So do not hesitate to contact us. Reserve/お問い合わせ/pemesanan Mobile phone :+81 754681417 Email : info-rss@risshisha-group.com Direct Message is Available For detail: http://www.risshisha-group.com/ #kyotojapan  #hotel  #traditional  #traveling  #risshisha  #machiya  #isami #summerholiday  #garden #green #refresh  #日本京都 #ホテル #旅館  #旅行  #観光地  #泊まる #立志社  #町家 #勇み  #kyotojepang  #hotel  #tradisional  #risshisha  #machiya  #musimpanas  #liburan #sejuk #taman 
Pagi dunia! 
Semoga harimu menyejukan 
seperti rimbunnya pohon :)
.
.
.
.
.
.
.
#rimbun #blur #tree #sejuk  #telkomuniversity #vsco #vscodaily #landscape #sakura #awan #clouds
Sejuknya tempat ini.... . .

#tamanbunganusantara #fotografer #terbang #sejuk
Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📞  WHATSAPP : 016-6210453
Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia  #johor  #selawak  #malaka  #sepang  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #ipoh  #kuching  #sukang  #intesional  #worldwide  #tiensyariah  #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah  📞 WHATSAPP : 016-6210453
Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📞  WHATSAPP : 016-6210453
Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia  #johor  #selawak  #malaka  #sepang  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #ipoh  #kuching  #sukang  #intesional  #worldwide  #tiensyariah  #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah  📞 WHATSAPP : 016-6210453
BUAH-BUAHAN BAGUS UNTUK KESIHATAN KE??😞
.
JAWAPAN : YA
.
🍹Kerana buah-buahan merupakan makanan alami yang memiliki kandungan vitamin dan mineral yang sangat baik untuk tubuh badan agar sentiasa segar.
.
Like facebook page kami :
(Derblend) .
Atau boleh hubungi atau ws kami di :
(01137986970)
(01137986970)
(01137986970)
#sedap #sejuk #aisblend
BUAH-BUAHAN BAGUS UNTUK KESIHATAN KE??😞 . JAWAPAN : YA . 🍹Kerana buah-buahan merupakan makanan alami yang memiliki kandungan vitamin dan mineral yang sangat baik untuk tubuh badan agar sentiasa segar. . Like facebook page kami : (Derblend) . Atau boleh hubungi atau ws kami di : (01137986970) (01137986970) (01137986970) #sedap  #sejuk  #aisblend 
Thanks kak @_ichalofficial012
Sudah order 3 foto sekaligus, semoga berkesan 🙏

Open order edit foto bergerak
Murah meriah payment via pulsa
Kapan lagi jadikan fotomu berkesan?

#editfoto #jasaeditfoto #explorejogja #jogja #editfotobergerakmurah #visitindonesia #indonesia #fotoberkesan #enjoy #calm #calmdown #castle #pantai #gunung #foto #jomblo #keren #unik #followersindonesia #followersaktif #followforfollowback #pemandangan #alam #sejuk #indah #senja #awan #langit
Thanks kak @_ichalofficial012 Sudah order 3 foto sekaligus, semoga berkesan 🙏 Open order edit foto bergerak Murah meriah payment via pulsa Kapan lagi jadikan fotomu berkesan? #editfoto  #jasaeditfoto  #explorejogja  #jogja  #editfotobergerakmurah  #visitindonesia  #indonesia  #fotoberkesan  #enjoy  #calm  #calmdown  #castle  #pantai  #gunung  #foto  #jomblo  #keren  #unik  #followersindonesia  #followersaktif  #followforfollowback  #pemandangan  #alam  #sejuk  #indah  #senja  #awan  #langit 
Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📞  WHATSAPP : 016-6210453
Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia  #johor  #selawak  #malaka  #sepang  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #ipoh  #kuching  #sukang  #intesional  #worldwide  #tiensyariah  #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah  📞 WHATSAPP : 016-6210453
Setelah diliat liat ternyata banyak posting tentang makanan...😁😁😁...mungkin karena yg empunya doyan kuliner (kuliner.......kayanya lebih tepat doyan makan😜😜😜).... Sebenernya semua postingan hanya sekedar untuk mengenang ajah.... Gak ada unsur riya,  iri,  dengki, apa lagi riba... (halah ngomong apa🙄🙄🙄)..... Yang diposting apa captionnya apa😅😅😅... Maklum lah ya ini cuma serpihan remahan rengginang... 😝😝😝...Apa yang anda lihat hanya serpihan jepret dan banyak unsur kesengajaan untuk dikenang.. 😍😍😍 jangan lupa bahagia😇😇😇
.
.
.
#jepretku 
#jepretku1414 
#serpihanjepretKu 
#sederhanaku 
#serpihanjepret 
#nikmatku 
#bahagiaku 
#alamku
#negeriku
#sejuk
#damai
#tentram
#panen
#cengkih 
#berjemur 
#janganlupabahagia
Setelah diliat liat ternyata banyak posting tentang makanan...😁😁😁...mungkin karena yg empunya doyan kuliner (kuliner.......kayanya lebih tepat doyan makan😜😜😜).... Sebenernya semua postingan hanya sekedar untuk mengenang ajah.... Gak ada unsur riya, iri, dengki, apa lagi riba... (halah ngomong apa🙄🙄🙄)..... Yang diposting apa captionnya apa😅😅😅... Maklum lah ya ini cuma serpihan remahan rengginang... 😝😝😝...Apa yang anda lihat hanya serpihan jepret dan banyak unsur kesengajaan untuk dikenang.. 😍😍😍 jangan lupa bahagia😇😇😇 . . . #jepretku  #jepretku1414  #serpihanjepretKu  #sederhanaku  #serpihanjepret  #nikmatku  #bahagiaku  #alamku  #negeriku  #sejuk  #damai  #tentram  #panen  #cengkih  #berjemur  #janganlupabahagia 
Old Skull Caladium
.
jangan melulu salahkan rokok jika ada yang mati sebab adanya penyakit ganas
ingat dan pertimbangkan pula bagaimana dan seperti apa makananmu itu
sebab tembakau dan cengkeh juga masih tanaman layak konsumsi
. .
There is no filter detected
.
#caladium #colocasia #keladihias #tanamanliar #tanamancantik #tanamankece #tanamanunik #tanamannarsis #dikebun #kebunbunga #kebunku #kebunkota #tamanbunganusantara #sejuk #segar #natural #alami #lestari #alamindonesia
Old Skull Caladium . jangan melulu salahkan rokok jika ada yang mati sebab adanya penyakit ganas ingat dan pertimbangkan pula bagaimana dan seperti apa makananmu itu sebab tembakau dan cengkeh juga masih tanaman layak konsumsi . . There is no filter detected . #caladium  #colocasia  #keladihias  #tanamanliar  #tanamancantik  #tanamankece  #tanamanunik  #tanamannarsis  #dikebun  #kebunbunga  #kebunku  #kebunkota  #tamanbunganusantara  #sejuk  #segar  #natural  #alami  #lestari  #alamindonesia 
Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📞Wechat : doctorkejaptinggii
📞  WHATSAPP : +60 11-5151 8540
Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia  #johor  #selawak  #malaka  #sepang  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #ipoh  #kuching  #sukang  #intesional  #worldwide  #tiensyariah  #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah  📞Wechat : doctorkejaptinggii 📞 WHATSAPP : +60 11-5151 8540
Berita baik utk si penggemar tudung souk.. Bermula hari nie sehingga 23 ogos 2018 ada harga promosi semperna sambutan hari raya aidiladha.. Jom grab cecepat uolls selagi stock masih ada.. http://www.wasap.my/601155052610

#tudung #tudungsouk #tudungsoukbcf #inner #innersilang #innersilangbcf  #selesa #selesadipakai #sejuk #kainsejuk #antikedut #kainantikedut
12 | 8 | 2018 ,AHAD
JERAM TOI , NEGERI SEMBILAN
.
"Lahirnya sesuatu yang suci dari tempat yg sukar dan suci "
.
@kelabfasstrain
.
#jeramToi #n9 #waterfall #sejuk #minahCap #cool #hiking #hiker
.
.
The moment when you suddenly stop and check your phone isn't in your pant pocket.. But it inside the jacket..😋 and then sun set view and a can of beer by the wharf was made your day.. #younghenrys version🍺😋🤙
.
.
.
.
. 
Menatap saja aku tak jemu.. Bayangkan, Jika aku miliki cerah Indah Itu.. Hari Ku tak akan padam berlalu, apalagi sendu membiru.. Hanya kata beradu tawa, canda perlahan manja, dekap menjadi erat Dan kita berdua.. Aku dan Kammmmmmm....😖 vret.. Knapa jadi kamseupay gini..😅🤣 Ya deh.. Kamu yang Ku maksud..😊 Kamu yang masih belum ditemukan, baru lawakannya saja.. #temulawak version 🍶😋🤙
.
.
😂 😂 😂 😂 😂 ✌️
.
.
 #matah #matahkelur #matahfolyfe #pennyboard #cussgazzing #sunset #wharf  #city #citylife #sajak #sejuk #sambrag #pujangga #waurauh #streetphotography #street #melancolia #madafaka #wakandaforever #seremgen #montogen
. . The moment when you suddenly stop and check your phone isn't in your pant pocket.. But it inside the jacket..😋 and then sun set view and a can of beer by the wharf was made your day.. #younghenrys  version🍺😋🤙 . . . . . Menatap saja aku tak jemu.. Bayangkan, Jika aku miliki cerah Indah Itu.. Hari Ku tak akan padam berlalu, apalagi sendu membiru.. Hanya kata beradu tawa, canda perlahan manja, dekap menjadi erat Dan kita berdua.. Aku dan Kammmmmmm....😖 vret.. Knapa jadi kamseupay gini..😅🤣 Ya deh.. Kamu yang Ku maksud..😊 Kamu yang masih belum ditemukan, baru lawakannya saja.. #temulawak  version 🍶😋🤙 . . 😂 😂 😂 😂 😂 ✌️ . . #matah  #matahkelur  #matahfolyfe  #pennyboard  #cussgazzing  #sunset  #wharf  #city  #citylife  #sajak  #sejuk  #sambrag  #pujangga  #waurauh  #streetphotography  #street  #melancolia  #madafaka  #wakandaforever  #seremgen  #montogen 
[NEW ARRIVAL] FAZZ POKET CARDIGAN .
Best sangat cardigan ni, sebab dia:
.
[+] ANTI KEDUT
[+] SOPAN, TAK TERLALU LABUH TAK TERLALU SINGKAT
[+] MATERIAL SEJUKKKK
[+] ADA POKET KIRI DAN KANAN
.
.
Sesuai dengan namanya -- FAZZ Cardigan, memang FAST sangat nak bersiap, cepat & pantas! .

Tak payah gosok, sarung terus siap!
.
===================
UKURAN FAZZ POKET
===================
.
#FazzPoket Cardigan ada 2 sizes:
.
NORMAL SIZE
---------------------
🌷Bahu : 15 inches
🌷Labuh cardigan: 34 inches
🌷Labuh lengan : 21.5 inches
🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 19 inches
🌷Ukurlilit ketiak: 16 inches
🌷Ukurlilit lengan: 13 inches
🌷Open front (tiada butang) .
.
.
XL SIZE
---------------
🌷Bahu : 16 inches
🌷Labuh cardigan : 34 inches
🌷Labuh lengan : 21.5 inches
🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 21 inches
🌷Ukurlilit ketiak: 18 inches
🌷Ukurlilit lengan: 14 inches
🌷Open front (tiada butang)
.
.
MATERIAL: knitted campuran, stretchable
.
.
===================
HARGA FAZZ POKET
===================
.
🌷 1 helai : RM69 🌷 Postage RM7 (1 helai). Tambahan postage RM2 untuk setiap helaian yang seterusnya.
.
===================
UNTUK PEMBELIAN/PERTANYAAN
===================
DM atau Klik link wassap kami ye 😘
.
.
#FazzPoketCardigan 
#cardiganpoket
#fazzcardigan
#nielovafashioniesta
#cardigankualaterengganu
#cardiganterengganu
#sayajualcardigan 
#cardigancantik 
#cardiganlabuh
#longcardigan
#cardiganmurah
#cardigancantik
#cardiganselesa
#zliahcardigan
#teamzliah #nielovafashioniesta #selesa #sejuk #longgar #stylist #ctdk #kualaterengganu #ganukite #cardiganmuslimah
[NEW ARRIVAL] FAZZ POKET CARDIGAN . Best sangat cardigan ni, sebab dia: . [+] ANTI KEDUT [+] SOPAN, TAK TERLALU LABUH TAK TERLALU SINGKAT [+] MATERIAL SEJUKKKK [+] ADA POKET KIRI DAN KANAN . . Sesuai dengan namanya -- FAZZ Cardigan, memang FAST sangat nak bersiap, cepat & pantas! . Tak payah gosok, sarung terus siap! . =================== UKURAN FAZZ POKET =================== . #FazzPoket  Cardigan ada 2 sizes: . NORMAL SIZE --------------------- 🌷Bahu : 15 inches 🌷Labuh cardigan: 34 inches 🌷Labuh lengan : 21.5 inches 🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 19 inches 🌷Ukurlilit ketiak: 16 inches 🌷Ukurlilit lengan: 13 inches 🌷Open front (tiada butang) . . . XL SIZE --------------- 🌷Bahu : 16 inches 🌷Labuh cardigan : 34 inches 🌷Labuh lengan : 21.5 inches 🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 21 inches 🌷Ukurlilit ketiak: 18 inches 🌷Ukurlilit lengan: 14 inches 🌷Open front (tiada butang) . . MATERIAL: knitted campuran, stretchable . . =================== HARGA FAZZ POKET =================== . 🌷 1 helai : RM69 🌷 Postage RM7 (1 helai). Tambahan postage RM2 untuk setiap helaian yang seterusnya. . =================== UNTUK PEMBELIAN/PERTANYAAN =================== DM atau Klik link wassap kami ye 😘 . . #FazzPoketCardigan  #cardiganpoket  #fazzcardigan  #nielovafashioniesta  #cardigankualaterengganu  #cardiganterengganu  #sayajualcardigan  #cardigancantik  #cardiganlabuh  #longcardigan  #cardiganmurah  #cardigancantik  #cardiganselesa  #zliahcardigan  #teamzliah  #nielovafashioniesta  #selesa  #sejuk  #longgar  #stylist  #ctdk  #kualaterengganu  #ganukite  #cardiganmuslimah 
Jadilah seperti AIR yang 
Dapat memadamkan api 
#rasa #perjuangan #pesona #doa #harapan #sejuk #bahagia #women #hijab #jadulbanget #happy
Slamat malam kopidomer
Buruan dateng yu malam ini😋 
Ada EVENT dari decolgen
Bersama radio ardan 😋
.
Dapatkan voucher gratis makanan
.
.
Ada akustik juga nih buruan datang 😋😋😋
Hanya di kedai kopidome Bandung
#kopidome #bandung #bijak #nongkrong #ngopi #ngemil #santai #katakatabijak #juara #cafe #kedai #kulinerbandung #kuliner #minuman #hits #kopi #cemilan #tempatngopi #latte #barista #coffe #nyegerin #tempatnongkrong #tempatnangring #latte #steak #nikmat #sejuk #lezat #populer #hot
Slamat malam kopidomer Buruan dateng yu malam ini😋 Ada EVENT dari decolgen Bersama radio ardan 😋 . Dapatkan voucher gratis makanan . . Ada akustik juga nih buruan datang 😋😋😋 Hanya di kedai kopidome Bandung #kopidome  #bandung  #bijak  #nongkrong  #ngopi  #ngemil  #santai  #katakatabijak  #juara  #cafe  #kedai  #kulinerbandung  #kuliner  #minuman  #hits  #kopi  #cemilan  #tempatngopi  #latte  #barista  #coffe  #nyegerin  #tempatnongkrong  #tempatnangring  #latte  #steak  #nikmat  #sejuk  #lezat  #populer  #hot 
Slamat malam kopidomer
Buruan dateng yu malam ini😋 
Ada EVENT dari decolgen
Bersama radio ardan 😋
.
Dapatkan voucher gratis makanan
.
.
Ada akustik juga nih buruan datang 😋😋😋
Hanya di kedai kopidome Bandung
#kopidome #bandung #bijak #nongkrong #ngopi #ngemil #santai #katakatabijak #juara #cafe #kedai #kulinerbandung #kuliner #minuman #hits #kopi #cemilan #tempatngopi #latte #barista #coffe #nyegerin #tempatnongkrong #tempatnangring #latte #steak #nikmat #sejuk #lezat #populer #hot
Slamat malam kopidomer Buruan dateng yu malam ini😋 Ada EVENT dari decolgen Bersama radio ardan 😋 . Dapatkan voucher gratis makanan . . Ada akustik juga nih buruan datang 😋😋😋 Hanya di kedai kopidome Bandung #kopidome  #bandung  #bijak  #nongkrong  #ngopi  #ngemil  #santai  #katakatabijak  #juara  #cafe  #kedai  #kulinerbandung  #kuliner  #minuman  #hits  #kopi  #cemilan  #tempatngopi  #latte  #barista  #coffe  #nyegerin  #tempatnongkrong  #tempatnangring  #latte  #steak  #nikmat  #sejuk  #lezat  #populer  #hot 
Nyiur Melambai,  Indahnya kota ini sangat Menyejukan Hati
. . . . 
#God'screation#manadocity#indah#langitnya#hijaupohonnya#segarudaranya#sejuk#howgreatthouart
(Pit)ulasan 🚲#gunung wangi#gunung bangkel#langit biru#desa#kota#pohon#sejuk#nice view#riding#33#looking 4 some......??😄😁😎🚲👓
Pic by Yudhi Sulistyo 👍
Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

order ;
📲 WhatsApp: 011-3108 4565

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #alorsetar #kedah
Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * order ; 📲 WhatsApp: 011-3108 4565 #malaysia  #johor  #selawak  #malaka  #sepang  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #ipoh  #kuching  #sukang  #intesional  #worldwide  #tiensyariah  #healthy  #penang  #klcc  #kualalumpur  #comel  #amik  #sejuk  #sarikei  #sarawak  #alorsetar  #kedah 
Mari maknai kemerdekaan dengan mewujudkan hidup yang lebih berkualitas bersama Podomoro Park Bandung.
.
Dalam semangat kemerdekaan ini, Podomoro Park mengadakan program INDEPENDENCE PROMO. 
Bagi 17 pembeli pertama masing-masing akan mendapatkan  logam mulia seberat sepuluh gram, diskon 8 persen, dan cicilan 45 kali (syarat dan ketentuan berlaku).
.
Segera raih kesempatan emas ini, karena ini adalah peluang terbaik untuk mendapatkan harga terbaik dan keuntungan terbanyak.
.
***
Podomoro Park.. Harmony with Nature
Phone : 022 7152 0888
Whatsapp : 0813 8888 2700
Web : www.podomoropark.com
IG : @podomoroparkbdg
FB : podomoroparkbandung
Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung
Mari maknai kemerdekaan dengan mewujudkan hidup yang lebih berkualitas bersama Podomoro Park Bandung. . Dalam semangat kemerdekaan ini, Podomoro Park mengadakan program INDEPENDENCE PROMO. Bagi 17 pembeli pertama masing-masing akan mendapatkan logam mulia seberat sepuluh gram, diskon 8 persen, dan cicilan 45 kali (syarat dan ketentuan berlaku). . Segera raih kesempatan emas ini, karena ini adalah peluang terbaik untuk mendapatkan harga terbaik dan keuntungan terbanyak. . *** Podomoro Park.. Harmony with Nature Phone : 022 7152 0888 Whatsapp : 0813 8888 2700 Web : www.podomoropark.com IG : @podomoroparkbdg FB : podomoroparkbandung Marketing Gallery : Podomoro Pavilion, Jl. Diponegoro No 27 Bandung
Hallo kopidomer
Malam ini pada kmana nih??? Mending gabung yu di kedai kopidome Bandung 
Ada event seru nih nanti malam tepatnya jam 7 
Lokasi di kedai kopidome Bandung
Jl.W.R Supratman No.45A Bandung

Yu mampir sini mimin tunggu ya 😉
#kopidome #bandung #bijak #nongkrong #ngopi #ngemil #santai #katakatabijak #juara #cafe #kedai #kulinerbandung #kuliner #minuman #hits #kopi #cemilan #tempatngopi #latte #barista #coffe #nyegerin #tempatnongkrong #tempatnangring #latte #steak #nikmat #sejuk #lezat #populer #hot
Hallo kopidomer Malam ini pada kmana nih??? Mending gabung yu di kedai kopidome Bandung Ada event seru nih nanti malam tepatnya jam 7 Lokasi di kedai kopidome Bandung Jl.W.R Supratman No.45A Bandung Yu mampir sini mimin tunggu ya 😉 #kopidome  #bandung  #bijak  #nongkrong  #ngopi  #ngemil  #santai  #katakatabijak  #juara  #cafe  #kedai  #kulinerbandung  #kuliner  #minuman  #hits  #kopi  #cemilan  #tempatngopi  #latte  #barista  #coffe  #nyegerin  #tempatnongkrong  #tempatnangring  #latte  #steak  #nikmat  #sejuk  #lezat  #populer  #hot 
Water Cool split unit cassette
* tukar compressor, filter drier, service strainer,vacuum,  refill gas test commisioning
#sejuk nyaman
Water Cool split unit cassette * tukar compressor, filter drier, service strainer,vacuum, refill gas test commisioning #sejuk  nyaman
Ketika bayang merangkul tebaran hawa dingin. Lambaran impian melayang, terombang-ambing di udara tanpa arah. Tentang sisa cerita. Tentang sisa usia. Tentang sisa langkah. Dan tentang keentahan yang menyatakan semua belum tertuntaskan.
.
.
.
Cukup? Belum.
#foto #photo #fotografi #photography #landscape #landscapephotography #canon #siluet #silhouette #composition #borobudur #temple #candi #candiborobudur #kabut #pagi #sejuk #dingin #punthuksetumbu #magelang #exploremagelang #jelajahmagelang #aadc2
Ketika bayang merangkul tebaran hawa dingin. Lambaran impian melayang, terombang-ambing di udara tanpa arah. Tentang sisa cerita. Tentang sisa usia. Tentang sisa langkah. Dan tentang keentahan yang menyatakan semua belum tertuntaskan. . . . Cukup? Belum. #foto  #photo  #fotografi  #photography  #landscape  #landscapephotography  #canon  #siluet  #silhouette  #composition  #borobudur  #temple  #candi  #candiborobudur  #kabut  #pagi  #sejuk  #dingin  #punthuksetumbu  #magelang  #exploremagelang  #jelajahmagelang  #aadc2