an online Instagram web viewer

#segamat medias

Photos

K.Sumii sajer jelah nak share kat korang. Warna lipstick apa yang sesuai dengan warnaa kulitt korang.. Tak adalah nantii orang tengok korang macam mak limah balik kampung.. .
.
Semua yang kita lakukan, kecantikkan, or penjagaan kulitt memerlukan ilmu or pengetahuan.. Bukan main beda jaa.. .
.
#thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #ufora #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #codjbarea #twc #suriasoap
K.Sumii sajer jelah nak share kat korang. Warna lipstick apa yang sesuai dengan warnaa kulitt korang.. Tak adalah nantii orang tengok korang macam mak limah balik kampung.. . . Semua yang kita lakukan, kecantikkan, or penjagaan kulitt memerlukan ilmu or pengetahuan.. Bukan main beda jaa.. . . #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #ufora  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat  #codjbarea  #twc  #suriasoap 
Tengok tu, kalo kita usaha dan tak takot mencube. Kita akan dapat apa yang kita nak. Nie tak, alasan jaa lebihh.. Usaha tak lagii.. .
.
Meh berii kepercayaan korang kat #suriasoap & #twc untuk menjaga kecantikkan dan merawat kulitt korang.. .
.
#thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #ufora #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #codjbarea #twc #suriasoap
Tengok tu, kalo kita usaha dan tak takot mencube. Kita akan dapat apa yang kita nak. Nie tak, alasan jaa lebihh.. Usaha tak lagii.. . . Meh berii kepercayaan korang kat #suriasoap  & #twc  untuk menjaga kecantikkan dan merawat kulitt korang.. . . #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #ufora  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat  #codjbarea  #twc  #suriasoap 
Aiyooo,.. time nak pi rumah sanak sedare, kekawan, crushh 😚 or musuh dalam selimut. Time tu lah miss jerawatt nak tumhuh macam dibaja baja oleh dedak ayam.. .
.
Peninh tau tak. Nantii sibuk nak kene cover miss j tu. Yerlah, takkan nak tayang muke macamtu ja. Kene lah jaga sikit penampilan.. Miss J nie lagii suke tumbuh time raya sebab pemakanan kita tau.. .
.
🍝MAKANAN BERMINYAK, macam rendang ayam, kuah kacang, ayam masak merah, lemang semua ko balun time raya. Kesian kat perut dengan kulitt korang.. .
.
🍝AIR MANIS, toksah citer lah as bermacam air masuk perut campur campur pon sama. Air gas, air sirap, air limau, cendol semua ko hirupp. Sampaii luper air kosong nak minum.. .
.
🌅 PERSEKITARAN, time raya kehulu kehilir korang jalan. Pastu dari rumah ke rumah bertukar, muke korang jadii panas, berpeluh, habuk semua melekat.. .
.
#thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #ufora #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #codjbarea #twc #suriasoap
Aiyooo,.. time nak pi rumah sanak sedare, kekawan, crushh 😚 or musuh dalam selimut. Time tu lah miss jerawatt nak tumhuh macam dibaja baja oleh dedak ayam.. . . Peninh tau tak. Nantii sibuk nak kene cover miss j tu. Yerlah, takkan nak tayang muke macamtu ja. Kene lah jaga sikit penampilan.. Miss J nie lagii suke tumbuh time raya sebab pemakanan kita tau.. . . 🍝MAKANAN BERMINYAK, macam rendang ayam, kuah kacang, ayam masak merah, lemang semua ko balun time raya. Kesian kat perut dengan kulitt korang.. . . 🍝AIR MANIS, toksah citer lah as bermacam air masuk perut campur campur pon sama. Air gas, air sirap, air limau, cendol semua ko hirupp. Sampaii luper air kosong nak minum.. . . 🌅 PERSEKITARAN, time raya kehulu kehilir korang jalan. Pastu dari rumah ke rumah bertukar, muke korang jadii panas, berpeluh, habuk semua melekat.. . . #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #ufora  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat  #codjbarea  #twc  #suriasoap 
Bukan salah akk tau...
Jerawat dah kurang..
Makin cerah kulitnya...
Semua penangan Absorbent c...
Tunggu ape lagi?
Pakat order ramai2...
Www.wasap.my/60127355272
#segamat
#foreverliving
#absorbentc
#aloeveragel
Glittzglow adalah product pertama yang ISTIMEWA boleh makan dan juga boleh dibuat masker muka. 😉

JOM TENGOK VIDEO INI 👇 
#RoserichEmpires
#glittzglow
#leezAF

NAK?? WASSAP : 0196131492
SET COMBO 
http://www.wasap.my/+60196131492

#promosi
#hargaterjunlombong
#MaxXSlim #glittzglow #murah #original
#anniversary #HQ #Johor #Segamat #KualaLumpur #kurussebelumraya #misikurus2018 #kurussihat #slim #promosiraya #saizplus #stokis #trusted #hariraya #kebayamerah #gebu #makan #sihat #seimbang
Glittzglow adalah product pertama yang ISTIMEWA boleh makan dan juga boleh dibuat masker muka. 😉 JOM TENGOK VIDEO INI 👇 #RoserichEmpires  #glittzglow  #leezAF  NAK?? WASSAP : 0196131492 SET COMBO http://www.wasap.my/+60196131492 #promosi  #hargaterjunlombong  #MaxXSlim  #glittzglow  #murah  #original  #anniversary  #HQ  #Johor  #Segamat  #KualaLumpur  #kurussebelumraya  #misikurus2018  #kurussihat  #slim  #promosiraya  #saizplus  #stokis  #trusted  #hariraya  #kebayamerah  #gebu  #makan  #sihat  #seimbang 
Assalamualaikum ... 😘
.
📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾
.
🔥VINTAGE 80's ELMO CARTOON Original T-Shirts
TM © copyrights JIM HENSON PRODUCTIONS. INC
( MADE IN USA )
.
↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍
↔Excellent Quality Condition 🎖🎖
↔Warna Tshirt Masih Padu BIRU PEKAT lagi! Cun 👌
↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar
.
↔PRINTED DEPAN/BELAKANG BAJU
↔MATERIAL : 100% Cotton
↔COLOUR : DARK BLUE
↔SAIZ : CUTTING Saiz L
↔ARMPIT : 21' INCH
↔LABUH : 28' INCH
↔ALL SINGLE STITCH ATAS/BAWAH BAJU
↔TIADA TULANG TEPI
↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE

HARGA T'SHIRT :
💲-RM 52 PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak)
.
✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292
=========================== **
🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE POSLAJU SAHAJA🔥
=========================== **
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
🌹
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam  #kakishopping #bundleonline  #segamat
Assalamualaikum ... 😘 . 📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾 . 🔥VINTAGE 80's ELMO CARTOON Original T-Shirts TM © copyrights JIM HENSON PRODUCTIONS. INC ( MADE IN USA ) . ↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍 ↔Excellent Quality Condition 🎖🎖 ↔Warna Tshirt Masih Padu BIRU PEKAT lagi! Cun 👌 ↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar . ↔PRINTED DEPAN/BELAKANG BAJU ↔MATERIAL : 100% Cotton ↔COLOUR : DARK BLUE ↔SAIZ : CUTTING Saiz L ↔ARMPIT : 21' INCH ↔LABUH : 28' INCH ↔ALL SINGLE STITCH ATAS/BAWAH BAJU ↔TIADA TULANG TEPI ↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE HARGA T'SHIRT : 💲-RM 52 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) . ✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292 =========================== ** 🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE POSLAJU SAHAJA🔥 =========================== ** . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). 🌹 #kl  #kualalumpur  #malaysia  #streetwearmalaysia  #uitm  #uiam  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap  #uthm  #outdoorjacket  #adidasmurah  #adidasbundle  #hoody  #windbreaker  #jacket  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #prelovedbajumalaysia  #prelovedmalaysia  #bundleitem  #uptownshshalam  #kakishopping  #bundleonline  #segamat 
SET KEBAYA BAJET 🌸
.
KEBAYA LAYLA #amandarfaapink
.
Price : RM75 SM
Add RM10 SS
.
Material : Lace
.
Others : Ada zip bahagian depan
.
Ukurun (inci) :
Bahu 14.5
Dada 40
Labuh 28.5
Pinggang full getah 28-40
Punggung 40
Labuh 39.5
.
Click #amandarfaabajukebaya for more item
.
Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
WA 019-3203390 to purchase
#babydollkurung #bajukurunglace #bajukurunglacemurah #bajuconvo #kebayapendekmalaysia #bajudinnermalaysia #kebayamodenmurah #kebayadinnermurah #bajukurungmoden #minikurungmodenmurah #sarawakian #universitimalaya #kurungbridesmaid #bajubridemaids #sabahan #bajukurungbridesmaid #serembanmacammacamada #malamberinai #segamat #uitmsegamat #utmskudai #minikurungkedah #bajukedahmoden #amandarfaazzagent
SET KEBAYA BAJET 🌸 . KEBAYA LAYLA #amandarfaapink  . Price : RM75 SM Add RM10 SS . Material : Lace . Others : Ada zip bahagian depan . Ukurun (inci) : Bahu 14.5 Dada 40 Labuh 28.5 Pinggang full getah 28-40 Punggung 40 Labuh 39.5 . Click #amandarfaabajukebaya  for more item . Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . WA 019-3203390 to purchase #babydollkurung  #bajukurunglace  #bajukurunglacemurah  #bajuconvo  #kebayapendekmalaysia  #bajudinnermalaysia  #kebayamodenmurah  #kebayadinnermurah  #bajukurungmoden  #minikurungmodenmurah  #sarawakian  #universitimalaya  #kurungbridesmaid  #bajubridemaids  #sabahan  #bajukurungbridesmaid  #serembanmacammacamada  #malamberinai  #segamat  #uitmsegamat  #utmskudai  #minikurungkedah  #bajukedahmoden  #amandarfaazzagent 
BAHAYA KE TIDAK TOKSIN DALAM BADAN.? Macam-macam masalah kesihatan akan timbul akibat daripada pengumpulan toksin di dalam badan. Antaranya, tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Di dapati, kebanyakkan kes penyakit yang dirujuk, hampir 90% adalah berpunca daripada toksin badan.

Bagaimana toksin terjadi? ☑️Amalan memakan makanan segera, berlemak, zat pengawet, perisa tambahan, pewarna tiruan dalam makanan dan minuman. ☑️Radiasi daripada alatan elektronik seperti komputer, telefon bimbit dan televisyen. ☑️Merokok ☑️Makan buah-buahan atau sayuran yang diawet dengan bahan kimia ☑️Makan daging merah yang diawet atau disejuk beku. 
JADI MACAM MANA NAK SINGKIRKAN TOKSIN?

Jawapannya dengan ber "detox".
Jom cuba Glow Shine Rosehip dan Blossom C sekarang..!! Pagi2 mesti membuang tau.. tandanya badan tengah mendetox.. singkirkan toksin yg berlebihan tu.😉 😍 #VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaok #photobookmalaysia
BAHAYA KE TIDAK TOKSIN DALAM BADAN.? Macam-macam masalah kesihatan akan timbul akibat daripada pengumpulan toksin di dalam badan. Antaranya, tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Di dapati, kebanyakkan kes penyakit yang dirujuk, hampir 90% adalah berpunca daripada toksin badan. Bagaimana toksin terjadi? ☑️Amalan memakan makanan segera, berlemak, zat pengawet, perisa tambahan, pewarna tiruan dalam makanan dan minuman. ☑️Radiasi daripada alatan elektronik seperti komputer, telefon bimbit dan televisyen. ☑️Merokok ☑️Makan buah-buahan atau sayuran yang diawet dengan bahan kimia ☑️Makan daging merah yang diawet atau disejuk beku. JADI MACAM MANA NAK SINGKIRKAN TOKSIN? Jawapannya dengan ber "detox". Jom cuba Glow Shine Rosehip dan Blossom C sekarang..!! Pagi2 mesti membuang tau.. tandanya badan tengah mendetox.. singkirkan toksin yg berlebihan tu.😉 😍 #VitCGlowNShine  #BlossomC  #HydraGlowSerum  #BabyGlowFoundation  #RiceVitaCScrub  #akmaabdullahbeaute  #mampumilik  #supplements  #skincare  #beautyskincare  #beautycare  #sayajual  #sayajualmurah  #glowingskin  #vitamins  #putihgebu  #jerawat  #parutjerawat  #buanglemak  #segamat  #puncakjalil  #serikembangan  #IDzafStore  #teamAyra  #youcanduit  #kitaok  #photobookmalaysia 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633.

#toppercakesegamat #segamat.cakehouse #onecakeonetopper #handmadetopper #neverregret #frozentopper #animetopper #bridetopper #chrometopper #marveltopper #minitopper #3Dtopper #weddingtopper #engagedtopper #eventtopper #partytopper #newideanewdesign #fixprice #lovesegamat #lovemalaysia
📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633. #toppercakesegamat  #segamat .cakehouse #onecakeonetopper  #handmadetopper  #neverregret  #frozentopper  #animetopper  #bridetopper  #chrometopper  #marveltopper  #minitopper  #3Dtopper  #weddingtopper  #engagedtopper  #eventtopper  #partytopper  #newideanewdesign  #fixprice  #lovesegamat  #lovemalaysia 
'Marvel mini set topper' 📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633.

#toppercakesegamat #segamat.cakehouse #onecakeonetopper #handmadetopper #neverregret #frozentopper #animetopper #bridetopper #chrometopper #marveltopper #minitopper #3Dtopper #weddingtopper #engagedtopper #eventtopper #partytopper #newideanewdesign #fixprice #lovesegamat #lovemalaysia
'Marvel mini set topper' 📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633. #toppercakesegamat  #segamat .cakehouse #onecakeonetopper  #handmadetopper  #neverregret  #frozentopper  #animetopper  #bridetopper  #chrometopper  #marveltopper  #minitopper  #3Dtopper  #weddingtopper  #engagedtopper  #eventtopper  #partytopper  #newideanewdesign  #fixprice  #lovesegamat  #lovemalaysia 
'Gold glitter topper'
📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633.

#toppercakesegamat #segamat.cakehouse #onecakeonetopper #handmadetopper #neverregret #frozentopper #animetopper #bridetopper #chrometopper #marveltopper #minitopper #3Dtopper #weddingtopper #engagedtopper #eventtopper #partytopper #newideanewdesign #fixprice #lovesegamat #lovemalaysia
'Gold glitter topper' 📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601161207633. #toppercakesegamat  #segamat .cakehouse #onecakeonetopper  #handmadetopper  #neverregret  #frozentopper  #animetopper  #bridetopper  #chrometopper  #marveltopper  #minitopper  #3Dtopper  #weddingtopper  #engagedtopper  #eventtopper  #partytopper  #newideanewdesign  #fixprice  #lovesegamat  #lovemalaysia 
'Gold glitter topper'
📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601111428104 / +601161207633.

#toppercakesegamat #segamat.cakehouse #onecakeonetopper #handmadetopper #neverregret #frozentopper #animetopper #bridetopper #chrometopper #marveltopper #minitopper #3Dtopper #weddingtopper #engagedtopper #eventtopper #partytopper #newideanewdesign #fixprice #lovesegamat #lovemalaysia
'Gold glitter topper' 📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601111428104 / +601161207633. #toppercakesegamat  #segamat .cakehouse #onecakeonetopper  #handmadetopper  #neverregret  #frozentopper  #animetopper  #bridetopper  #chrometopper  #marveltopper  #minitopper  #3Dtopper  #weddingtopper  #engagedtopper  #eventtopper  #partytopper  #newideanewdesign  #fixprice  #lovesegamat  #lovemalaysia 
'Gold glitter topper'
📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601111428104 / +601161207633.

#toppercakesegamat #segamat.cakehouse #onecakeonetopper #handmadetopper #neverregret #frozentopper #animetopper #bridetopper #chrometopper #marveltopper #minitopper #3Dtopper #weddingtopper #engagedtopper #eventtopper #partytopper #newideanewdesign #fixprice #lovesegamat #lovemalaysia
'Gold glitter topper' 📣📣Dapatkan Topper cake & menempah cake di @segamat.cakehouse alaf baru kini lebih produktif dan efektif khas untuk pelanggan yg di sayangi. Ape beza topper kami? Istimewanya kami adelah 'handmade' 📝dan anda boleh tentukan design kesukaan 💕anda. Cepat tempah📖 sekarang dan tentukan design anda di topper cake 🍰segamat. Anda menyesal tidak memilikinya😉. Hubungi kami di talian +601111428104 / +601161207633. #toppercakesegamat  #segamat .cakehouse #onecakeonetopper  #handmadetopper  #neverregret  #frozentopper  #animetopper  #bridetopper  #chrometopper  #marveltopper  #minitopper  #3Dtopper  #weddingtopper  #engagedtopper  #eventtopper  #partytopper  #newideanewdesign  #fixprice  #lovesegamat  #lovemalaysia 
Coming back here after 3 long years, making me realize so many things that I have been missing out. This trip have helped me refresh my thoughts so much. #AWeekendInHometown #Johorian #Segamat
Coming back here after 3 long years, making me realize so many things that I have been missing out. This trip have helped me refresh my thoughts so much. #AWeekendInHometown  #Johorian  #Segamat 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
INAI RAMBUT & HAIR GROWTH SERUM
.
Masalah KUTU, rambut gugur, kelemumur, rambut rosak, kusam & kusut masai ? .
.
Dah guna inai rambut korg perlu apply serum untuk terapi rambut taw. Selain rambut serum ni boleh apply dekat bulu mata, misai, janggut. Super jimat set combo pilihan ramai .
.
TAPI stok untuk serum terhad, first come, first serve. Meh lekaih rembat set combo ni .

inaimurah #inaikening #inaihalal #inaikuku #inaikulim #inairambutmurah #inairambutsemulajadi #inairambuthalal  #kulim #kedah #bazarpaknil #inaimurahmalaysia #inaicelupmurah #inaimerahasli #uiagombak #inaikonmerah #inaipengantin #inaitunang #inaikuku #inaihipster #inaiinstant #inaisanding #inairambut #inaiborongmurah #inaiborong #segamat #shahalam #putrajaya #kualalumpur #besut #kuantan
INAI RAMBUT & HAIR GROWTH SERUM . Masalah KUTU, rambut gugur, kelemumur, rambut rosak, kusam & kusut masai ? . . Dah guna inai rambut korg perlu apply serum untuk terapi rambut taw. Selain rambut serum ni boleh apply dekat bulu mata, misai, janggut. Super jimat set combo pilihan ramai . . TAPI stok untuk serum terhad, first come, first serve. Meh lekaih rembat set combo ni . inaimurah #inaikening  #inaihalal  #inaikuku  #inaikulim  #inairambutmurah  #inairambutsemulajadi  #inairambuthalal  #kulim  #kedah  #bazarpaknil  #inaimurahmalaysia  #inaicelupmurah  #inaimerahasli  #uiagombak  #inaikonmerah  #inaipengantin  #inaitunang  #inaikuku  #inaihipster  #inaiinstant  #inaisanding  #inairambut  #inaiborongmurah  #inaiborong  #segamat  #shahalam  #putrajaya  #kualalumpur  #besut  #kuantan 
BLOUSE PLUS SIZE
Rm25 pos 8 sm /10 ss

Bahu 17-18
Dada 46-48
Labuh 31
Labuh tgn 20

Material : moss crepe / cotton

#blousecantik #bajumurahmalaysia #blousemurahmalaysia #blousemurah #bajumurah #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #unisza #chemor #penang #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
Tasikmalaya
.
.
.
#segamat
.
Tau tak kehebatan Brush gemok comel yg akan sentiasa jadi peneman bc cream korang?
.
.
Brush Dyxy
===================
🎀Bulunya sintetik
🎀Sangat berkesan untuk menutup cela
🎀Memberi effect flawless dan rata
🎀Makeup tidak akan bercapuk
🎀Menjimatkan & membuat bcc tahan lama sehingga 3-4 bulan berbanding penggunaan span
🎀Life span 1-5 years
🎀Boleh di basuh untuk mengekalkan kebersihannya
.
.
Best kan? Wasap kite, click je link dekat bio yAa 🤗💕
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD SEGAMAT
.
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance
. Tau tak kehebatan Brush gemok comel yg akan sentiasa jadi peneman bc cream korang? . . Brush Dyxy =================== 🎀Bulunya sintetik 🎀Sangat berkesan untuk menutup cela 🎀Memberi effect flawless dan rata 🎀Makeup tidak akan bercapuk 🎀Menjimatkan & membuat bcc tahan lama sehingga 3-4 bulan berbanding penggunaan span 🎀Life span 1-5 years 🎀Boleh di basuh untuk mengekalkan kebersihannya . . Best kan? Wasap kite, click je link dekat bio yAa 🤗💕 . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD SEGAMAT . . Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamtyka  #teamyayaMyra  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxybrush  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentea  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxykedah  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxysegamat  #dyxymelaka  #dyxynegerisembilan  #dyxylabis  #dyxyyongpeng  #dyxychaah  #dyxylayanglayang  #dyxysimpangrenggam  #vendorsegamat  #codsegamat  #marykaysegamat  #uitmsegamat  #kolejkomunitisegamat  #segamat  #dyxyviral  #aidilfitri  #dropshipmalaysia  #lagisyantikdance 
For Reservations and Inquiries Contact Amanrazi:
📲 (Whatsapp | Telegram) +60174472462 ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co
✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co
.
.
.
📷📷📷
Official Facebook : Aman Razi
Official Page instagram : two_eight.co / amarazi28.co

#nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids #malayweddingguide 
#gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer #liveupdate #sanding #pakejmurah #bridetobe #pelamin #kenduri #weddingphotography #perkahwinan #portraiture #portrait #johor #segamat #tamanyayasan #malaysianphotografer #weddingguide #weddingtipsandtricks
For Reservations and Inquiries Contact Amanrazi: 📲 (Whatsapp | Telegram) +60174472462 ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co . . . 📷📷📷 Official Facebook : Aman Razi Official Page instagram : two_eight.co / amarazi28.co #nikah  #bridesmaid  #weddingvillage  #malaywedding  #weddinglove  #bridemaids  #malayweddingguide  #gambarkahwin  #bridemaidsdress  #pakejbajet  #malaywedd  #igers  #photografer  #malaysianphotografer  #liveupdate  #sanding  #pakejmurah  #bridetobe  #pelamin  #kenduri  #weddingphotography  #perkahwinan  #portraiture  #portrait  #johor  #segamat  #tamanyayasan  #malaysianphotografer  #weddingguide  #weddingtipsandtricks 
For Reservations and Inquiries Contact Amanrazi:
📲 (Whatsapp | Telegram) +60174472462 ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co
✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co
.
.
.
📷📷📷
Official Facebook : Aman Razi
Official Page instagram : two_eight.co / amarazi28.co

#nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids #malayweddingguide 
#gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer #liveupdate #sanding #pakejmurah #bridetobe #pelamin #kenduri #weddingphotography #perkahwinan #portraiture #portrait #johor #segamat #tamanyayasan #malaysianphotografer #weddingguide #weddingtipsandtricks
For Reservations and Inquiries Contact Amanrazi: 📲 (Whatsapp | Telegram) +60174472462 ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co ✅http://www.wasap.my/+60174472462/twoeight.co . . . 📷📷📷 Official Facebook : Aman Razi Official Page instagram : two_eight.co / amarazi28.co #nikah  #bridesmaid  #weddingvillage  #malaywedding  #weddinglove  #bridemaids  #malayweddingguide  #gambarkahwin  #bridemaidsdress  #pakejbajet  #malaywedd  #igers  #photografer  #malaysianphotografer  #liveupdate  #sanding  #pakejmurah  #bridetobe  #pelamin  #kenduri  #weddingphotography  #perkahwinan  #portraiture  #portrait  #johor  #segamat  #tamanyayasan  #malaysianphotografer  #weddingguide  #weddingtipsandtricks 
DRIVE GERMAN 🇩🇪, WEAR LANUN!
.
@armadalanunjohorbatupahat 
@armadalanunjohormuar 
@armadalanunjohorkotatinggi 
@armadablackpearl
.
E-catalogue @armadalanunjohor
.
#lanunjohor #kaptenjlanun #thesouthernpirates #johorsoutherntigers #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #armadalanunjohor #muar #segamat #kulai #johorbaharu #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun #lanunlife #ch4mpions #jdtforall #jdtuntuksemua #jewelofthesouth #permataselatan #wc2018germany
DRIVE GERMAN 🇩🇪, WEAR LANUN! . @armadalanunjohorbatupahat @armadalanunjohormuar @armadalanunjohorkotatinggi @armadablackpearl . E-catalogue @armadalanunjohor . #lanunjohor  #kaptenjlanun  #thesouthernpirates  #johorsoutherntigers  #johordt  #harimauselatan  #luaskankuasamu  #jdt  #lokalah  #weareproudlanunjohor  #officialjdt  #armadalanunjohor  #muar  #segamat  #kulai  #johorbaharu  #pontian  #ledang  #kotatinggi  #batupahat  #kluang  #mersing  #sayamemanglanun  #lanunlife  #ch4mpions  #jdtforall  #jdtuntuksemua  #jewelofthesouth  #permataselatan  #wc2018germany 
What do you have in your mind as you get this #photo share your #opinion with me 😊 #malaysia #johor #segamat
Its still not too late to get your DAD a perfect gift. Just head over to Guardian Segamat Central to grab it.

Guardian, Ground Floor Segamat Central

#MYSegamatCentral #SC #Segamat #Guardian #promotion  #specialprice #fathersdaygifts #omron #bloodpressure #bloodpressuremonitor #bloodpressurecheck #hem7130 #healthy
Hari kedua dah kena mengadap benda nie 🤣 Indah sngat #syawal ini 🤣 #cefr #english #teacher #sir #malaysia #bukitsiput #segamat #johor
Pon pon 🔉🔉 Kerepek curry cheese kini kembali menghantui anda 👻

Harga yang ditawarkan serendah Rm16 .

@kakak_chef menyediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia . 
Berminat ? Ws 01116457010 .

#kerepekcoklat #kerepekcheese #kerepeknestum #segamat  #kv #labis #tenang #mrsm #vokasional #johor #melaka #nismilan #malaysia
Assalamualaikum semua 😍Iphone 6S 64gb
😍Gold
😍RM1150 🎉full set with box
🎉free posting semenanjung Malaysia

#phonemurah #android #xperia #sony #malaysia #johor #segamat #segamatjohor #jb #pahang #selangor #kl #kualalumpur #perak #kedah #ios #diskaun #hargamurah #jualan #shopping #shoppingonline #phones #gadgets #iphonegadget #gadget #gadgetmurah #sonyxperia #sony #sonyxperiaz5
Assalamualaikum ... 😘
.
📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾
.
🔥VINTAGE PEANUTS SNOOPY STAIL By UNIQLO UT Original T-shirt
.
↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍
↔Excellent Quality Condition 🎖🎖
↔Warna Tshirt Masih Padu lagi! Cun 👌
↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar.
.
↔MATERIAL : 100% Cotton
↔COLOUR : CREAM
↔SAIZ : CUTTING Saiz M
↔ARMPIT : 19.5' INCH
↔LABUH : 27' INCH
↔ALL SINGLE STITCH ATAS/BAWAH BAJU
↔TIADA TULANG TEPI
↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE

HARGA T'SHIRT :
💲-RM 32 PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak)
.
✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292
=========================== **
🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE POSLAJU SAHAJA🔥
=========================== **
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
🌹
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam  #kakishopping #bundleonline  #segamat
Assalamualaikum ... 😘 . 📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾 . 🔥VINTAGE PEANUTS SNOOPY STAIL By UNIQLO UT Original T-shirt . ↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍 ↔Excellent Quality Condition 🎖🎖 ↔Warna Tshirt Masih Padu lagi! Cun 👌 ↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar. . ↔MATERIAL : 100% Cotton ↔COLOUR : CREAM ↔SAIZ : CUTTING Saiz M ↔ARMPIT : 19.5' INCH ↔LABUH : 27' INCH ↔ALL SINGLE STITCH ATAS/BAWAH BAJU ↔TIADA TULANG TEPI ↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE HARGA T'SHIRT : 💲-RM 32 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) . ✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292 =========================== ** 🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE POSLAJU SAHAJA🔥 =========================== ** . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). 🌹 #kl  #kualalumpur  #malaysia  #streetwearmalaysia  #uitm  #uiam  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap  #uthm  #outdoorjacket  #adidasmurah  #adidasbundle  #hoody  #windbreaker  #jacket  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #prelovedbajumalaysia  #prelovedmalaysia  #bundleitem  #uptownshshalam  #kakishopping  #bundleonline  #segamat 
LIMITED STOCK !
🌼 Kain lembut, sangat selesa 
CODE: C172
Rm70
POSTAGE: FREE POSTAGE SM 💪, +Rm5 SS

DETAIL:
#ksssport
Color : black pink grey white
Size : 36-40

MINAT 
DM & WHATSAPP
(Ade link di Bio)
0125274350
0125274350
-
-
-
-
#sayajualkasut#kasutmurahmalaysia#kasutmalaysiamurah#kasutsukan#sportshoesmurah#sportshoesmalaysia#kasutsarung#kasutreadystock#kasutreadystockmalaysia#kasutkorea#kasutkoreamurah#kasutkoreamalaysia#kasutclarks#kasutaldo#kasutzara#aldomalaysia#zaramalaysia#setapak#segamat#kasutflatmalaysia#kasutflat#kasutflatmurah
LIMITED STOCK ! 🌼 Kain lembut, sangat selesa CODE: C172 Rm70 POSTAGE: FREE POSTAGE SM 💪, +Rm5 SS DETAIL: #ksssport  Color : black pink grey white Size : 36-40 MINAT DM & WHATSAPP (Ade link di Bio) 0125274350 0125274350 - - - - #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutsukan #sportshoesmurah #sportshoesmalaysia #kasutsarung #kasutreadystock #kasutreadystockmalaysia #kasutkorea #kasutkoreamurah #kasutkoreamalaysia #kasutclarks #kasutaldo #kasutzara #aldomalaysia #zaramalaysia #setapak #segamat #kasutflatmalaysia #kasutflat #kasutflatmurah 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurah #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #raya2018  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurah  #serikembangan  #negerisembilan  #pulaupinang  #dengkil  #rawang  #kedah  #kokdiang  #putrajaya  #cheras  #tanjungmalim 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurah #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #raya2018  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurah  #serikembangan  #negerisembilan  #pulaupinang  #dengkil  #rawang  #kedah  #kokdiang  #putrajaya  #cheras  #tanjungmalim 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurah #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #raya2018  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurah  #serikembangan  #negerisembilan  #pulaupinang  #dengkil  #rawang  #kedah  #kokdiang  #putrajaya  #cheras  #tanjungmalim 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #rayahaji #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurahmalaysia #bajukebayamurah #bentong #raub #terengganu #marang #kerteh #selayang #slimriver #ampangpark
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #rayahaji  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurahmalaysia  #bajukebayamurah  #bentong  #raub  #terengganu  #marang  #kerteh  #selayang  #slimriver  #ampangpark 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurah #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #raya2018  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurah  #serikembangan  #negerisembilan  #pulaupinang  #dengkil  #rawang  #kedah  #kokdiang  #putrajaya  #cheras  #tanjungmalim 
VEE KEBAYA
RM65 pos 10 sm /15 ss

Free Size
Bahu 16
Dada 40
Lilit ketiak 18 
Labuh tgn 22
Labuh baju tepi 23
Labuh depan 31
Pinggang 26-36
Lilit punggung 38-40 
Labuh kain 39

Material : moss crepe

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikurung #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #kebayamurah #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
VEE KEBAYA RM65 pos 10 sm /15 ss Free Size Bahu 16 Dada 40 Lilit ketiak 18 Labuh tgn 22 Labuh baju tepi 23 Labuh depan 31 Pinggang 26-36 Lilit punggung 38-40 Labuh kain 39 Material : moss crepe #bajukurungmurah  #bajukurungmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia  #kurungmodenmalaysia  #raya2018  #kurungmoden  #minikurung  #shahalam  #gerik  #petalingjaya  #muar  #segamat  #yongpeng  #ululangat  #serdang  #kebayamurah  #serikembangan  #negerisembilan  #pulaupinang  #dengkil  #rawang  #kedah  #kokdiang  #putrajaya  #cheras  #tanjungmalim 
Assalamualaikum ... 😘
.
📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾
.
🔥PEANUTS SNOOPY Original T-Shirts
©copyrights United Feature Synaicate.Inc
( MADE IN JAPAN )
.
↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍
↔'LIKE NEW Condition' Baju Belum Kena Air Lg Mcm Baru😁😁
↔Excellent Quality Condition 🎖🎖
↔Warna Tshirt Masih Padu! Cun 👌
↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar
.
↔MATERIAL :  100% Cotton
↔COLOUR :  CREAM
↔SAIZ : CUTTING Saiz M
↔ARMPIT : 19' INCH
↔LABUH : 27' INCH
↔DOUBLE STITCH
↔ADA TULANG TEPI
↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE

HARGA T'SHIRT :
💲-RM 32 PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak)
.
✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292
=========================== **
🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE SAHAJA🔥
=========================== **
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
🌹
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam  #kakishopping #bundleonline  #segamat
Assalamualaikum ... 😘 . 📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋 🇲🇾🇲🇾 . 🔥PEANUTS SNOOPY Original T-Shirts ©copyrights United Feature Synaicate.Inc ( MADE IN JAPAN ) . ↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍 ↔'LIKE NEW Condition' Baju Belum Kena Air Lg Mcm Baru😁😁 ↔Excellent Quality Condition 🎖🎖 ↔Warna Tshirt Masih Padu! Cun 👌 ↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar . ↔MATERIAL : 100% Cotton ↔COLOUR : CREAM ↔SAIZ : CUTTING Saiz M ↔ARMPIT : 19' INCH ↔LABUH : 27' INCH ↔DOUBLE STITCH ↔ADA TULANG TEPI ↔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE HARGA T'SHIRT : 💲-RM 32 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) . ✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292 =========================== ** 🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE SAHAJA🔥 =========================== ** . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). 🌹 #kl  #kualalumpur  #malaysia  #streetwearmalaysia  #uitm  #uiam  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap  #uthm  #outdoorjacket  #adidasmurah  #adidasbundle  #hoody  #windbreaker  #jacket  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #prelovedbajumalaysia  #prelovedmalaysia  #bundleitem  #uptownshshalam  #kakishopping  #bundleonline  #segamat 
.
🚨 ITEM SOLD 🚨
============================ **
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
🌹
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam  #kakishopping #bundleonline  #segamat
. 🚨 ITEM SOLD 🚨 ============================ ** . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). 🌹 #kl  #kualalumpur  #malaysia  #streetwearmalaysia  #uitm  #uiam  #upm  #uum  #unikl  #usm  #ukm  #unimap  #uthm  #outdoorjacket  #adidasmurah  #adidasbundle  #hoody  #windbreaker  #jacket  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #bazarpaknil  #bazar  #prelovedbajumalaysia  #prelovedmalaysia  #bundleitem  #uptownshshalam  #kakishopping  #bundleonline  #segamat 
Kurung Ariani
Rm65
Pos sm rm10 ss rm15

Free Size
Bahu 14-16
Dad 34-40
Labuh 27

Pinggang full getah
Punggung 34-40
Labuh 42

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikuru #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
Kurung Ariani
Rm65
Pos sm rm10 ss rm15

Free Size
Bahu 14-16
Dad 34-40
Labuh 27

Pinggang full getah
Punggung 34-40
Labuh 42

#bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #raya2018 #kurungmoden #minikuru #shahalam #gerik #petalingjaya #muar #segamat #yongpeng #ululangat #serdang #serikembangan #negerisembilan #pulaupinang #dengkil #rawang #kedah #kokdiang #putrajaya #cheras #tanjungmalim
Orang kaki kiut boleh pakai tak?

Boleh sahaja. Stokin ni bersifat memeri tau. Kalau orang mengandung pun boleh pakai.

Sis jangan risau. InsyaAllah terpelihara aurat nanti.

Nak guna satu untuk diri sendiri?

Sekarang ada promosi, beli 10-17psg PERCUMA POSTAGE.
Boleh tukar hari-hari.
.
📲 0177893143
#KaptenSock #stokinsoka #stokin #sokaplain #sokaalien #stokinsokasegamat #pulapol #stokinsokamalaysian #segamat #pulapolsegamat #promosi #freepostage #jompakaistokin #jomtutupaurat
Orang kaki kiut boleh pakai tak? Boleh sahaja. Stokin ni bersifat memeri tau. Kalau orang mengandung pun boleh pakai. Sis jangan risau. InsyaAllah terpelihara aurat nanti. Nak guna satu untuk diri sendiri? Sekarang ada promosi, beli 10-17psg PERCUMA POSTAGE. Boleh tukar hari-hari. . 📲 0177893143 #KaptenSock  #stokinsoka  #stokin  #sokaplain  #sokaalien  #stokinsokasegamat  #pulapol  #stokinsokamalaysian  #segamat  #pulapolsegamat  #promosi  #freepostage  #jompakaistokin  #jomtutupaurat 
🍃[Brainphotography08]
📸 ALBUM // PHOTOBOOK // ACRYLIC ALBUM : CUSTOM ALBJM // STICKY ALBUM // MOCKUPALBUM // MEGAZINE ALBUM
📷 #brainphotography .
🔍 www.facebook.com/brainphotography
.
📧 brainphotography@yahoo.com
IG: brainphotography_official
.
☎️ 01127609428 WhatsApp
.
📍 STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor
.
ALBUM
#segamat #gemas #keratong  #AshaGugurlBridal #takamelor #taufeeqadamweddingplanner #acrylic #customalbum #photobook #lizschanteqbridal  #stickyalbum #takahpengkoi  #storyalbum #taufeeqAdamWedding #landscape #AshaGugurl #emilicioustouch #azlizaabdulhamid #labis #acrylicalbum #zarasofea #mockupalbum #maokil #selancar #megazinealbum #taufeeqadambridal
🍃[Brainphotography08] 📸 ALBUM // PHOTOBOOK // ACRYLIC ALBUM : CUSTOM ALBJM // STICKY ALBUM // MOCKUPALBUM // MEGAZINE ALBUM 📷 #brainphotography  . 🔍 www.facebook.com/brainphotography . 📧 brainphotography@yahoo.com IG: brainphotography_official . ☎️ 01127609428 WhatsApp . 📍 STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor . ALBUM #segamat  #gemas  #keratong  #AshaGugurlBridal  #takamelor  #taufeeqadamweddingplanner  #acrylic  #customalbum  #photobook  #lizschanteqbridal  #stickyalbum  #takahpengkoi  #storyalbum  #taufeeqAdamWedding  #landscape  #AshaGugurl  #emilicioustouch  #azlizaabdulhamid  #labis  #acrylicalbum  #zarasofea  #mockupalbum  #maokil  #selancar  #megazinealbum  #taufeeqadambridal 
🍃[Brainphotography08]
📸 ALBUM // PHOTOBOOK // ACRYLIC ALBUM : CUSTOM ALBJM // STICKY ALBUM // MOCKUPALBUM // MEGAZINE ALBUM
📷 #brainphotography .
🔍 www.facebook.com/brainphotography
.
📧 brainphotography@yahoo.com
IG: brainphotography_official
.
☎️ 01127609428 WhatsApp
.
📍 STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor
.
ALBUM
#segamat #gemas #keratong  #AshaGugurlBridal #takamelor #taufeeqadamweddingplanner #acrylic #customalbum #photobook #lizschanteqbridal  #stickyalbum #takahpengkoi  #storyalbum #taufeeqAdamWedding #landscape #AshaGugurl #emilicioustouch #azlizaabdulhamid #labis #acrylicalbum #zarasofea #mockupalbum #maokil #selancar #megazinealbum #taufeeqadambridal
🍃[Brainphotography08] 📸 ALBUM // PHOTOBOOK // ACRYLIC ALBUM : CUSTOM ALBJM // STICKY ALBUM // MOCKUPALBUM // MEGAZINE ALBUM 📷 #brainphotography  . 🔍 www.facebook.com/brainphotography . 📧 brainphotography@yahoo.com IG: brainphotography_official . ☎️ 01127609428 WhatsApp . 📍 STUDIO: No 13A, Jln Panglima, Taman Bendahara, Segamat Johor . ALBUM #segamat  #gemas  #keratong  #AshaGugurlBridal  #takamelor  #taufeeqadamweddingplanner  #acrylic  #customalbum  #photobook  #lizschanteqbridal  #stickyalbum  #takahpengkoi  #storyalbum  #taufeeqAdamWedding  #landscape  #AshaGugurl  #emilicioustouch  #azlizaabdulhamid  #labis  #acrylicalbum  #zarasofea  #mockupalbum  #maokil  #selancar  #megazinealbum  #taufeeqadambridal 
🍥Pure Soap by Jelly🍥
.
Dijamin 100% Original Thailand

Sesuai untuk yang ingin memutihkan kulit tampak lebih sihat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia.
.
💦Hasil yang diperoleh💦
🍬Kulit putih sihat 
Mengurangi kedutan
🍭Membuat kulit  halus dan lembut
🍬Mengurangi bintik-bintik hitam
🍭Mengurangi bekas jerawat
🍬Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya
🍭Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat
🍬Melindungi kulit dari radikal bebas
🍭Melambatkan penuaan dini pada kulit
🍬 Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengawal minyak yang menyebabkan jerawat . 💦💦Bagaimana untuk hasil maksimal?💦💦
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan biarkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (sesuai untuk wajah dan Tubuh)

Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan glowing .

Harga ::
1 bar RM29.00
Promo Ramadhan free RM25 .
Pos Rm8sm, RM12ss
.
 #soap #sabun #puresoap #puresoapmurah #puresoapbyjelly  #puresoaporiginal #sabunputih  #harikshop #kulitkusamtiadalagi #obatjerawat #organikskincare #loveit #raya2018 #glowingskin #flawless #tipscantik #awekcendol #bebeh #johor #segamat #perlis #melaka #kulitsihat #cewek #hot #kosmetik #murahshop #produkkecantikan #malaysia #putih
🍥Pure Soap by Jelly🍥 . Dijamin 100% Original Thailand Sesuai untuk yang ingin memutihkan kulit tampak lebih sihat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. . 💦Hasil yang diperoleh💦 🍬Kulit putih sihat Mengurangi kedutan 🍭Membuat kulit halus dan lembut 🍬Mengurangi bintik-bintik hitam 🍭Mengurangi bekas jerawat 🍬Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya 🍭Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat 🍬Melindungi kulit dari radikal bebas 🍭Melambatkan penuaan dini pada kulit 🍬 Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengawal minyak yang menyebabkan jerawat . 💦💦Bagaimana untuk hasil maksimal?💦💦 Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan biarkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (sesuai untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan glowing . Harga :: 1 bar RM29.00 Promo Ramadhan free RM25 . Pos Rm8sm, RM12ss . #soap  #sabun  #puresoap  #puresoapmurah  #puresoapbyjelly  #puresoaporiginal  #sabunputih  #harikshop  #kulitkusamtiadalagi  #obatjerawat  #organikskincare  #loveit  #raya2018  #glowingskin  #flawless  #tipscantik  #awekcendol  #bebeh  #johor  #segamat  #perlis  #melaka  #kulitsihat  #cewek  #hot  #kosmetik  #murahshop  #produkkecantikan  #malaysia  #putih 
Bila masuk dlm perkampungan bekok ni terasa betul mcm zmn sy kecik2 dulu. Semua calm je.. Org2 pun happy je. Tak nampak muka stress pun. 😍
.
#bekok #segamat #perkampungan #iamherbalifecoach #horror #nostalgia
YAY OPEN HOUSE SALE 🎉 Psst stok memang tak banyak mana da,ada design yg tinggal few pieces jur soo nak kasi clear semua stok kak warda lanje harga paling jimatzz ok 😘
___
Full katalog dan list harga sila swipe kiri ye dearies ❤ See next post utk tgk katalog KOLEKSI JUBAH ON SALE 🌹
___
Sale ni sampai 30 jun jur tau awaa, jom cecepat dm atau click link Whatsapp Kami di bahagian info ig kami 💐
.
.
.
#wardaraya2018 #wardarayabarulahsempurna #wbhsaleopenhouse
YAY OPEN HOUSE SALE 🎉 Psst stok memang tak banyak mana da,ada design yg tinggal few pieces jur soo nak kasi clear semua stok kak warda lanje harga paling jimatzz ok 😘 ___ Full katalog dan list harga sila swipe kiri ye dearies ❤ See next post utk tgk katalog KOLEKSI JUBAH ON SALE 🌹 ___ Sale ni sampai 30 jun jur tau awaa, jom cecepat dm atau click link Whatsapp Kami di bahagian info ig kami 💐 . . . #wardaraya2018  #wardarayabarulahsempurna  #wbhsaleopenhouse 
Bulan Ramadhan lepas ramai yang grab pakej promosi ejen baru. Modal seratus lebih je.

Stokis pon lenjan buat sales 4,5 angka. Senyum je memasing beraya.

Dah masuk Syawal ni ramai dah kering poket kan?

Jom buat side income dengan produk #gadisjolobu 
Jangan risau tak laku. Kita guide sampai jadi.

Nak buat side income tak?
.
.
Whatsapp terus 
011-11115002
011-11115002
011-11115002
Bulan Ramadhan lepas ramai yang grab pakej promosi ejen baru. Modal seratus lebih je. Stokis pon lenjan buat sales 4,5 angka. Senyum je memasing beraya. Dah masuk Syawal ni ramai dah kering poket kan? Jom buat side income dengan produk #gadisjolobu  Jangan risau tak laku. Kita guide sampai jadi. Nak buat side income tak? . . Whatsapp terus 011-11115002 011-11115002 011-11115002
Antara punca bagaimana boleg terjadinya strok. Elok kita cegah sebelum terjadi. Jangan risau minyak zaitun telah diuji dan dibuktikan bahawa ianya mampu mencegah dari berlakunya strok.
.
.
Tahukah anda hampir 40,000 orang yang terkena penyakit strok dan statistik menunjukkan risiko yang terkena penyakit ini ialah lelaki dewasa 😰
.
.
Amalkan 2 sudu pati minyak zaitun sehari Insyallah ia mampu mencegah dari strok! .
.
Dapatkan PROMOSI sekarang ❗️
.

Harga yang tak masuk akal ! apabila membuat pembelian atas talian 😱😱😱
.
.
So tunggu ape lagi semua ?
Dapatkan dari produk dari @olivehousesegamat SEKARANG!
.
.
"Prevent is better than cure" .
.
JANGAN TUNGGU LAGI❗️
. 📲whatsapp terus:
0183936623
0183936623
0183936623
.
.
↗️Click terus link dekat bio pun bole tanpa save number ☺️
.
#olivehouse #olivehousesegamat #quranicfood #makanankesihatan #highquality #superfood #agentolivehousesegamat #webeginwithnature #100%organik #sayajual #sayajualQuranfood #sayajualmakanansunnah #segamat #labis #johorbahru #johor #segamatjohor #minyakzaitun #buahteen #buahtin #buahdelima #cukabuahtin #jusdelima #makananberkhasiat#badansihat #kencingmanis #jantung #darahtinggi #agenolivehousejohor #backtonature
Antara punca bagaimana boleg terjadinya strok. Elok kita cegah sebelum terjadi. Jangan risau minyak zaitun telah diuji dan dibuktikan bahawa ianya mampu mencegah dari berlakunya strok. . . Tahukah anda hampir 40,000 orang yang terkena penyakit strok dan statistik menunjukkan risiko yang terkena penyakit ini ialah lelaki dewasa 😰 . . Amalkan 2 sudu pati minyak zaitun sehari Insyallah ia mampu mencegah dari strok! . . Dapatkan PROMOSI sekarang ❗️ . Harga yang tak masuk akal ! apabila membuat pembelian atas talian 😱😱😱 . . So tunggu ape lagi semua ? Dapatkan dari produk dari @olivehousesegamat SEKARANG! . . "Prevent is better than cure" . . JANGAN TUNGGU LAGI❗️ . 📲whatsapp terus: 0183936623 0183936623 0183936623 . . ↗️Click terus link dekat bio pun bole tanpa save number ☺️ . #olivehouse  #olivehousesegamat  #quranicfood  #makanankesihatan  #highquality  #superfood  #agentolivehousesegamat  #webeginwithnature  #100 %organik #sayajual  #sayajualQuranfood  #sayajualmakanansunnah  #segamat  #labis  #johorbahru  #johor  #segamatjohor  #minyakzaitun  #buahteen  #buahtin  #buahdelima  #cukabuahtin  #jusdelima  #makananberkhasiat #badansihat  #kencingmanis  #jantung  #darahtinggi  #agenolivehousejohor  #backtonature 
Hari-hari timbang berat badan..
Tak turun Juga..
Perut pula semakin buncit.. 😐

Jangan berlengah lagi.. Jom cairkan lemak yang ada tu..Telan je MaxXSlim 1 Biji Sehari.. 🔥PENGAKUAN PENGGUNA 👉 BERAT BADAN DAH TURUN, PERUT PUN DAH KEMPIS🔥 
Jangan biarkan lemak dan berat meningkat.. Dapatkan MaxXSlim sekarang 📱
http://MaxXSlimStokis.wasap.my

019-6131492
019-6131492
019-6131492
.
#maxxslimoriginal
#maxxslimselangor
#maxxslimsegamat
#maxxslimmurah
#stokismaxxslim
#jomkurus
#slim #sebelumraya
#kurussihat #kurus
#selamat
#maxxslimFia
#feedbackMaxxslim
#MaxxslimOri
#PilAjaib
#MaxXSlimBooster
#maxxcombo
#MaxXSlimCombo
#segamat #Johor #MisiKurus2018 #Promosi #JimatBelanja #Glittzglow #stokis #trusted
Hari-hari timbang berat badan.. Tak turun Juga.. Perut pula semakin buncit.. 😐 Jangan berlengah lagi.. Jom cairkan lemak yang ada tu..Telan je MaxXSlim 1 Biji Sehari.. 🔥PENGAKUAN PENGGUNA 👉 BERAT BADAN DAH TURUN, PERUT PUN DAH KEMPIS🔥 Jangan biarkan lemak dan berat meningkat.. Dapatkan MaxXSlim sekarang 📱 http://MaxXSlimStokis.wasap.my 019-6131492 019-6131492 019-6131492 . #maxxslimoriginal  #maxxslimselangor  #maxxslimsegamat  #maxxslimmurah  #stokismaxxslim  #jomkurus  #slim  #sebelumraya  #kurussihat  #kurus  #selamat  #maxxslimFia  #feedbackMaxxslim  #MaxxslimOri  #PilAjaib  #MaxXSlimBooster  #maxxcombo  #MaxXSlimCombo  #segamat  #Johor  #MisiKurus2018  #Promosi  #JimatBelanja  #Glittzglow  #stokis  #trusted 
Ya❗❗ Ibu menyusu pon makan MaxXSlim nak saiz badan S , dan nampak MUDA sentiasa.😍 Nak dapatkan badan seperti Sis ini👇👇
Wajib beli MaxXSlim 😉
📱
http://MaxXSlimStokis.wasap.my

019-6131492
019-6131492
019-6131492
.
#maxxslimoriginal
#maxxslimselangor
#maxxslimsegamat
#maxxslimmurah
#stokismaxxslim
#jomkurus
#slim #sebelumraya
#kurussihat #kurus
#selamat
#maxxslimFia
#feedbackMaxxslim
#MaxxslimOri
#PilAjaib
#MaxXSlimBooster
#maxxcombo
#MaxXSlimCombo
#segamat #Johor #MisiKurus2018 #Promosi #JimatBelanja #Glittzglow #stokis #trusted
Ya❗❗ Ibu menyusu pon makan MaxXSlim nak saiz badan S , dan nampak MUDA sentiasa.😍 Nak dapatkan badan seperti Sis ini👇👇 Wajib beli MaxXSlim 😉 📱 http://MaxXSlimStokis.wasap.my 019-6131492 019-6131492 019-6131492 . #maxxslimoriginal  #maxxslimselangor  #maxxslimsegamat  #maxxslimmurah  #stokismaxxslim  #jomkurus  #slim  #sebelumraya  #kurussihat  #kurus  #selamat  #maxxslimFia  #feedbackMaxxslim  #MaxxslimOri  #PilAjaib  #MaxXSlimBooster  #maxxcombo  #MaxXSlimCombo  #segamat  #Johor  #MisiKurus2018  #Promosi  #JimatBelanja  #Glittzglow  #stokis  #trusted 
8 SEBAB PERUT BUNCIT

TAPI... KAMI ADA 1 CARA UNTUK HILANGKAN BUNCIT DGN MUDAH 👇👇👇👇👇👇
M.A.X.X.S.L.I.M

#wasap_0196131492
http://MaxXSlimStokis.wasap.my

019-6131492
019-6131492
019-6131492
.
#maxxslimoriginal
#maxxslimselangor
#maxxslimsegamat
#maxxslimmurah
#stokismaxxslim
#jomkurus
#slim #sebelumraya
#kurussihat #kurus
#selamat
#maxxslimFia
#feedbackMaxxslim
#MaxxslimOri
#PilAjaib
#MaxXSlimBooster
#maxxcombo
#MaxXSlimCombo
#segamat #Johor #MisiKurus2018 #Promosi #JimatBelanja #Glittzglow #stokis #trusted
8 SEBAB PERUT BUNCIT TAPI... KAMI ADA 1 CARA UNTUK HILANGKAN BUNCIT DGN MUDAH 👇👇👇👇👇👇 M.A.X.X.S.L.I.M #wasap_0196131492  http://MaxXSlimStokis.wasap.my 019-6131492 019-6131492 019-6131492 . #maxxslimoriginal  #maxxslimselangor  #maxxslimsegamat  #maxxslimmurah  #stokismaxxslim  #jomkurus  #slim  #sebelumraya  #kurussihat  #kurus  #selamat  #maxxslimFia  #feedbackMaxxslim  #MaxxslimOri  #PilAjaib  #MaxXSlimBooster  #maxxcombo  #MaxXSlimCombo  #segamat  #Johor  #MisiKurus2018  #Promosi  #JimatBelanja  #Glittzglow  #stokis  #trusted 
#ootd raya kesepuluh😉
#alishainsyirah #throwback at #segamat
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
Restock💥 Copy Original 1:1 round neck t-shirt💯 Size until XXL‼️ #fila #filayyyymovement #filaoriginal #filamalaysia #filamurahmalaysia #filamurahmalaysia #filamurah #segamat #johor
Hotwheels Ferrari 355
Condition : Old card, Card may have softcorner 
Harga : RM35
#segamat 
#hotwheels 
#hotwheelscollectors 
#hotwheelsforsalemalaysia
Glamgirl ni collagen+asset enhancement. Pastu packaging dia pulak ampunn!! Syantek sangat uols. Jangan risau kompem tak malu lah nak usung sana sini. Dalamnya ade 21sachet sahaja. Ekh, kenapa ganjil? Kenapa sikit sangat? Kenapa? Kenapa?? Sebabnya once uols datang bula/period uols kena stop ya😘
Rm89 exc postage/cod charge.
.
For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻
.
#ReviewBombshellCream #ReviewGlamGirl #BombshellCream #BombshellJohor #bombshellagentjb
#Bombshelljb #GlamJuiceForGirl #BombshellBreastCream #BombshellSegamat #BombshellMuar #BombshellTangkak #Segamat #BombshellJementah #MuoMutiaraJoho #Muar #Tangkak #Sagil #GunungLedang #TamanYayasan #sispakaisisjual  #productviral #mesticuba #bazarkaratsegamat #tetek #asetpadu #tenangisgood #Labis #Chaah #YongPeng #BatuAnam
Glamgirl ni collagen+asset enhancement. Pastu packaging dia pulak ampunn!! Syantek sangat uols. Jangan risau kompem tak malu lah nak usung sana sini. Dalamnya ade 21sachet sahaja. Ekh, kenapa ganjil? Kenapa sikit sangat? Kenapa? Kenapa?? Sebabnya once uols datang bula/period uols kena stop ya😘 Rm89 exc postage/cod charge. . For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻 . #ReviewBombshellCream  #ReviewGlamGirl  #BombshellCream  #BombshellJohor  #bombshellagentjb  #Bombshelljb  #GlamJuiceForGirl  #BombshellBreastCream  #BombshellSegamat  #BombshellMuar  #BombshellTangkak  #Segamat  #BombshellJementah  #MuoMutiaraJoho  #Muar  #Tangkak  #Sagil  #GunungLedang  #TamanYayasan  #sispakaisisjual  #productviral  #mesticuba  #bazarkaratsegamat  #tetek  #asetpadu  #tenangisgood  #Labis  #Chaah  #YongPeng  #BatuAnam 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
LJ LEATHER KEY CHAIN AVAILABLE NOW!
.
Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila whatsapp +60188710789
.
@armadalanunjohorbatupahat 
@armadalanunjohormuar 
@armadalanunjohorkotatinggi 
@armadablackpearl
.
E-catalogue @armadalanunjohor
.
#lanunjohor #kaptenjlanun #thesouthernpirates #johorsoutherntigers #johordarultakzim #johordt #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt #lokalah #weareproudlanunjohor #officialjdt #armadalanunjohor #muar #segamat #kulai #johorbaharu #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #sayamemanglanun #lanunlife #ch4mpions #jdtforall #jdtuntuksemua #jewelofthesouth #permataselatan
LJ LEATHER KEY CHAIN AVAILABLE NOW! . Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sila whatsapp +60188710789 . @armadalanunjohorbatupahat @armadalanunjohormuar @armadalanunjohorkotatinggi @armadablackpearl . E-catalogue @armadalanunjohor . #lanunjohor  #kaptenjlanun  #thesouthernpirates  #johorsoutherntigers  #johordarultakzim  #johordt  #harimauselatan  #luaskankuasamu  #jdt  #lokalah  #weareproudlanunjohor  #officialjdt  #armadalanunjohor  #muar  #segamat  #kulai  #johorbaharu  #pontian  #ledang  #kotatinggi  #batupahat  #kluang  #mersing  #sayamemanglanun  #lanunlife  #ch4mpions  #jdtforall  #jdtuntuksemua  #jewelofthesouth  #permataselatan 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
CONVERSE 
0197789771 wasap
Size 7.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc7uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #converse  #converseshoes #conversemurah
CONVERSE (leather)
0197789771 wasap
Size 5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc5uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #converse  #converseshoes #conversemurah
CONVERSE 
0197789771 wasap
Size 9uk
USED 100% ORIGINAL
Rm90 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc9uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #converse  #converseshoes #conversemurah
LOTTO
0197789771 wasap
Size 7.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_7uk

#awang_bundle_4 #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #uitmsegamat #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #kasutperempuan #kasutjogging #joggingshoes #wakdoyok #kipidap #jdt #kasutbola #kasutfutsal #lotto #lottoshoes
LOTTO 0197789771 wasap Size 7.5uk USED 100% ORIGINAL Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5 (Cndition Terbaikkk) PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_7uk  #awang_bundle_4  #segamat  #sayajual  #kasutbundle  #kasutmurah  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejohor  #joho  #bazarkaratjb  #kilangbateri  #uitmsegamat  #preloved  #vscocam  #ootd  #sneakers  #sneakersmalaysia  #kasutperempuan  #kasutjogging  #joggingshoes  #wakdoyok  #kipidap  #jdt  #kasutbola  #kasutfutsal  #lotto  #lottoshoes 
LOTTO
0197789771 wasap
Size 8.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_8uk

#awang_bundle_4 #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #uitmsegamat #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #kasutperempuan #kasutjogging #joggingshoes #wakdoyok #kipidap #jdt #kasutbola #kasutfutsal #lotto #lottoshoes
LOTTO 0197789771 wasap Size 8.5uk USED 100% ORIGINAL Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5 (Cndition Terbaikkk) PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_8uk  #awang_bundle_4  #segamat  #sayajual  #kasutbundle  #kasutmurah  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejohor  #joho  #bazarkaratjb  #kilangbateri  #uitmsegamat  #preloved  #vscocam  #ootd  #sneakers  #sneakersmalaysia  #kasutperempuan  #kasutjogging  #joggingshoes  #wakdoyok  #kipidap  #jdt  #kasutbola  #kasutfutsal  #lotto  #lottoshoes 
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now!

Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220

Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis 
WHATSAPP 011 11550554 
WHATSAPP 011 11550554  #candybuffetjb #candybuffetmurah #partyprint #partyplannerjb #kilangbateri #joho #birthdaymalaysia #birthdaybrunei #majlisaqiqah #partysetkl #eventplannerjb #surprisedeliveryjb #kidspartymalaysia #joho #eventsg #partyplannersg #limbang #partysetkl #serawak #partyplannerbn #brunei #partyprint #candybuffetmurah #partysetjb #majlisaqiqah #partyplannerjb #segamat
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now! Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis WHATSAPP 011 11550554 WHATSAPP 011 11550554 #candybuffetjb  #candybuffetmurah  #partyprint  #partyplannerjb  #kilangbateri  #joho  #birthdaymalaysia  #birthdaybrunei  #majlisaqiqah  #partysetkl  #eventplannerjb  #surprisedeliveryjb  #kidspartymalaysia  #joho  #eventsg  #partyplannersg  #limbang  #partysetkl  #serawak  #partyplannerbn  #brunei  #partyprint  #candybuffetmurah  #partysetjb  #majlisaqiqah  #partyplannerjb  #segamat 
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now!

Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220

Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis 
WHATSAPP 011 11550554 
WHATSAPP 011 11550554  #candybuffetjb #candybuffetmurah #partyprint #partyplannerjb #kilangbateri #joho #birthdaymalaysia #birthdaybrunei #majlisaqiqah #partysetkl #eventplannerjb #surprisedeliveryjb #kidspartymalaysia #joho #eventsg #partyplannersg #limbang #partysetkl #serawak #partyplannerbn #brunei #partyprint #candybuffetmurah #partysetjb #majlisaqiqah #partyplannerjb #segamat
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now! Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis WHATSAPP 011 11550554 WHATSAPP 011 11550554 #candybuffetjb  #candybuffetmurah  #partyprint  #partyplannerjb  #kilangbateri  #joho  #birthdaymalaysia  #birthdaybrunei  #majlisaqiqah  #partysetkl  #eventplannerjb  #surprisedeliveryjb  #kidspartymalaysia  #joho  #eventsg  #partyplannersg  #limbang  #partysetkl  #serawak  #partyplannerbn  #brunei  #partyprint  #candybuffetmurah  #partysetjb  #majlisaqiqah  #partyplannerjb  #segamat 
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now!

Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220
Printable Party Set Gold RM220

Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis 
WHATSAPP 011 11550554 
WHATSAPP 011 11550554  #candybuffetjb #candybuffetmurah #partyprint #partyplannerjb #kilangbateri #joho #birthdaymalaysia #birthdaybrunei #majlisaqiqah #partysetkl #eventplannerjb #surprisedeliveryjb #kidspartymalaysia #joho #eventsg #partyplannersg #limbang #partysetkl #serawak #partyplannerbn #brunei #partyprint #candybuffetmurah #partysetjb #majlisaqiqah #partyplannerjb #segamat
Good news the price still same !!! Hurry up guys,the slots almost full for July .Order Now! Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Printable Party Set Gold RM220 Eeiiiiiii renyah nye nak organise majlis harijadi.. kita nak buat untuk raikan anak kita serta kawan-kawan dia dan tetamu.. mestilah kita nak buat yang terbaik! Kepelbagaian produk kami pasti dapat memenuhi keperluan anda penyediaan barangan keperluan birthday, bahkan hampir kesemua jenis acara - baby shower, wedding, bachelorette, retirement.. apa sahaja majlis WHATSAPP 011 11550554 WHATSAPP 011 11550554 #candybuffetjb  #candybuffetmurah  #partyprint  #partyplannerjb  #kilangbateri  #joho  #birthdaymalaysia  #birthdaybrunei  #majlisaqiqah  #partysetkl  #eventplannerjb  #surprisedeliveryjb  #kidspartymalaysia  #joho  #eventsg  #partyplannersg  #limbang  #partysetkl  #serawak  #partyplannerbn  #brunei  #partyprint  #candybuffetmurah  #partysetjb  #majlisaqiqah  #partyplannerjb  #segamat