an online Instagram web viewer

#sedap medias

Photos

Get yours energy with honey beefactory!!
.

DM/Whatsapp untuk order👇
💖💖💖💖💖
+60146199159
+60146199159
+60146199159

COD KAWASAN👇 :
.
🐝SELURUH JOHOR BHARU
🐝PASIR GUDANG
🐝SKUDAI
🐝Tampoi
🐝Pulai
🐝CIQ
🐝BBU
🐝KEMPAS
🐝LARKIN
🐝KULAI
🐝PLENTONG
🐝MASAI
🐝JUSCO TEBRAU
🐝ULU TIRAM
🐝PERMAS
🐝JOHOR JAYA
🐝GELANG PATAH
🐝KLUANG
🐝MERSING
🐝NUSAJAYA
🐝KOTA TINGGI
🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN)
🐝BATU PAHAT

#maduroyal #madusarang #madubar #maduterbaik #terlajaklaris #meletop #madukelulutsachet #bazaaronline #bazaarpaknil #kesihatan #sihat
#agentmadushuib #agentwanted #dropshipwanted #agentmadujohor #sedap #akusuka #madujb#stokismadujb #madujohor #madubatupahat #honeygold #honeytualangtongkatali #honeystick #honeygrape
Get yours energy with honey beefactory!! . DM/Whatsapp untuk order👇 💖💖💖💖💖 +60146199159 +60146199159 +60146199159 COD KAWASAN👇 : . 🐝SELURUH JOHOR BHARU 🐝PASIR GUDANG 🐝SKUDAI 🐝Tampoi 🐝Pulai 🐝CIQ 🐝BBU 🐝KEMPAS 🐝LARKIN 🐝KULAI 🐝PLENTONG 🐝MASAI 🐝JUSCO TEBRAU 🐝ULU TIRAM 🐝PERMAS 🐝JOHOR JAYA 🐝GELANG PATAH 🐝KLUANG 🐝MERSING 🐝NUSAJAYA 🐝KOTA TINGGI 🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) 🐝BATU PAHAT #maduroyal  #madusarang  #madubar  #maduterbaik  #terlajaklaris  #meletop  #madukelulutsachet  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #kesihatan  #sihat  #agentmadushuib  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentmadujohor  #sedap  #akusuka  #madujb #stokismadujb  #madujohor  #madubatupahat  #honeygold  #honeytualangtongkatali  #honeystick  #honeygrape 
Hai semua👋🏻👋🏻 sis ada jual choco jar dengan harga yang best gilerr 😍
Bosan takde makanan?? Stress belajar?? semua sis ada jual choco jar dengan harga yang best gilerr 😍
Bosan takde makanan?? Stress belajar?? ChocoJar Cadbury 🍫 🎉RM 10 utk sebotol 🎉RM 18 utk dua botol 😍😍😍😍
Murah Murah Murah 😉 Ada harga COMBO lagi tuuu ✌
Jangan lepaskan peluang untuk membeli stok terhad yang pasti sedap dan semestinya sekali beli pasti nak lagi 😘
Untuk pembelian boleh whatsapp 
0175392498 - lidya
01112362902 -teha
0102324065 -syira atau cod area ampang 😊
#sayadahcubaandabilalagi #chocoricemurah #sedap #confirmketagih #ketagih #mengigilnaklagi #ampang #ipoh
Hai semua👋🏻👋🏻 sis ada jual choco jar dengan harga yang best gilerr 😍 Bosan takde makanan?? Stress belajar?? semua sis ada jual choco jar dengan harga yang best gilerr 😍 Bosan takde makanan?? Stress belajar?? ChocoJar Cadbury 🍫 🎉RM 10 utk sebotol 🎉RM 18 utk dua botol 😍😍😍😍 Murah Murah Murah 😉 Ada harga COMBO lagi tuuu ✌ Jangan lepaskan peluang untuk membeli stok terhad yang pasti sedap dan semestinya sekali beli pasti nak lagi 😘 Untuk pembelian boleh whatsapp 0175392498 - lidya 01112362902 -teha 0102324065 -syira atau cod area ampang 😊 #sayadahcubaandabilalagi  #chocoricemurah  #sedap  #confirmketagih  #ketagih  #mengigilnaklagi  #ampang  #ipoh 
Get yours energy with honey beefactory!!
.

DM/Whatsapp untuk order👇
💖💖💖💖💖
+60146199159
+60146199159
+60146199159

COD KAWASAN👇 :
.
🐝SELURUH JOHOR BHARU
🐝PASIR GUDANG
🐝SKUDAI
🐝Tampoi
🐝Pulai
🐝CIQ
🐝BBU
🐝KEMPAS
🐝LARKIN
🐝KULAI
🐝PLENTONG
🐝MASAI
🐝JUSCO TEBRAU
🐝ULU TIRAM
🐝PERMAS
🐝JOHOR JAYA
🐝GELANG PATAH
🐝KLUANG
🐝MERSING
🐝NUSAJAYA
🐝KOTA TINGGI
🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN)
🐝BATU PAHAT

#maduroyal #madusarang #madubar #maduterbaik #terlajaklaris #meletop #madukelulutsachet #bazaaronline #bazaarpaknil #kesihatan #sihat
#agentmadushuib #agentwanted #dropshipwanted #agentmadujohor #sedap #akusuka #madujb#stokismadujb #madujohor #madubatupahat #honeygold #honeytualangtongkatali #honeystick #honeygrape
Get yours energy with honey beefactory!! . DM/Whatsapp untuk order👇 💖💖💖💖💖 +60146199159 +60146199159 +60146199159 COD KAWASAN👇 : . 🐝SELURUH JOHOR BHARU 🐝PASIR GUDANG 🐝SKUDAI 🐝Tampoi 🐝Pulai 🐝CIQ 🐝BBU 🐝KEMPAS 🐝LARKIN 🐝KULAI 🐝PLENTONG 🐝MASAI 🐝JUSCO TEBRAU 🐝ULU TIRAM 🐝PERMAS 🐝JOHOR JAYA 🐝GELANG PATAH 🐝KLUANG 🐝MERSING 🐝NUSAJAYA 🐝KOTA TINGGI 🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) 🐝BATU PAHAT #maduroyal  #madusarang  #madubar  #maduterbaik  #terlajaklaris  #meletop  #madukelulutsachet  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #kesihatan  #sihat  #agentmadushuib  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentmadujohor  #sedap  #akusuka  #madujb #stokismadujb  #madujohor  #madubatupahat  #honeygold  #honeytualangtongkatali  #honeystick  #honeygrape 
Wow wow wow wow

Hanya 2 set boleh turun 14kg.

Sape yang berminat boleh dm atau whatsapp

0145239590
0145239590
0145239590

#klubnalalehtestimoni #bakarlemak #kopiviral #lemak #klubna #laleh #buanglemakeha #masalahperiod #teammedina #klubnalaleh #kurusberkesan #ubatkurusselamat #teamjet #ubatkurusmujarab #ubatkurussgtberkesan #detok #asamboi #sedap #kopipagi #kopimalam #fit #produkviral #medinadesire #kuruscepat #kenyang #ubatmurah
Get yours energy with honey beefactory!!
.

DM/Whatsapp untuk order👇
💖💖💖💖💖
+60146199159
+60146199159
+60146199159

COD KAWASAN👇 :
.
🐝SELURUH JOHOR BHARU
🐝PASIR GUDANG
🐝SKUDAI
🐝Tampoi
🐝Pulai
🐝CIQ
🐝BBU
🐝KEMPAS
🐝LARKIN
🐝KULAI
🐝PLENTONG
🐝MASAI
🐝JUSCO TEBRAU
🐝ULU TIRAM
🐝PERMAS
🐝JOHOR JAYA
🐝GELANG PATAH
🐝KLUANG
🐝MERSING
🐝NUSAJAYA
🐝KOTA TINGGI
🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN)
🐝BATU PAHAT

#maduroyal #madusarang #madubar #maduterbaik #terlajaklaris #meletop #madukelulutsachet #bazaaronline #bazaarpaknil #kesihatan #sihat
#agentmadushuib #agentwanted #dropshipwanted #agentmadujohor #sedap #akusuka #madujb#stokismadujb #madujohor #madubatupahat #honeygold #honeytualangtongkatali #honeystick #honeygrape
Get yours energy with honey beefactory!! . DM/Whatsapp untuk order👇 💖💖💖💖💖 +60146199159 +60146199159 +60146199159 COD KAWASAN👇 : . 🐝SELURUH JOHOR BHARU 🐝PASIR GUDANG 🐝SKUDAI 🐝Tampoi 🐝Pulai 🐝CIQ 🐝BBU 🐝KEMPAS 🐝LARKIN 🐝KULAI 🐝PLENTONG 🐝MASAI 🐝JUSCO TEBRAU 🐝ULU TIRAM 🐝PERMAS 🐝JOHOR JAYA 🐝GELANG PATAH 🐝KLUANG 🐝MERSING 🐝NUSAJAYA 🐝KOTA TINGGI 🐝SINGAPORE (BOTANIC GARDEN) 🐝BATU PAHAT #maduroyal  #madusarang  #madubar  #maduterbaik  #terlajaklaris  #meletop  #madukelulutsachet  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #kesihatan  #sihat  #agentmadushuib  #agentwanted  #dropshipwanted  #agentmadujohor  #sedap  #akusuka  #madujb #stokismadujb  #madujohor  #madubatupahat  #honeygold  #honeytualangtongkatali  #honeystick  #honeygrape 
Hey semua ! Tngh mncri kudapan yg sdp ke ? Ni hotcheesepop menyediakan keenakan yg sngt nikmat untuk anda semua , ada 3 flavour pilihan hati anda semua -Hotcheesepop
-choccheesepop -cinimoncheesepop 
#cheesepop #makananviral #makanamurah #makan #hotcheesepopviral #sedap #kudapanenak #kudapanviral #barangviral
@mamamoist #mudahnyabuatkek
.
.
Dari sis budak dan sekarang mak budak..dgn partner sis @najihahnadzir sampai sekarang..walau bahan mentah berkali kali naik harga tapi kami tak pernah ganti dgn brand lain sbb dah cuba berjenis jenis tp tak sedap..mahal pun kami terpaksa guna jgk dan cuba cut cost kat benda lain..terutama Serbuk Koko..nope! X ada yg boleh lawan kualiti satu tu..
.
.
Itu secret yg paling besar..brand apa nanti sis kongsikan.. Anna Olson pun guna brand ni utk show Baked With Anna Olson kat Food Network Channel..ya kami guna yg tu..paling mahal walau dr kilang koko sendiri..air mata pun air mata lahh nakkk
.
.
Yg penting paling sedappp paling terbaik kami nak serve pd semua customer..packaging soon kita upgrade lg sbb nak kena habiskan 10k pcs ni duluu
.
TQ pd semua cust dan future cust ❤❤ #syukuralhamdulillah
#tepungkekchocolate 
#tepungkeksegera
#kekcoklatleleh 
#sedap
#mudahnyabuatkek 
#foodporn
#sayamasak
#kek
#coklatmoist 
#coklat
#sayajual
#annaolson
@mamamoist #mudahnyabuatkek  . . Dari sis budak dan sekarang mak budak..dgn partner sis @najihahnadzir sampai sekarang..walau bahan mentah berkali kali naik harga tapi kami tak pernah ganti dgn brand lain sbb dah cuba berjenis jenis tp tak sedap..mahal pun kami terpaksa guna jgk dan cuba cut cost kat benda lain..terutama Serbuk Koko..nope! X ada yg boleh lawan kualiti satu tu.. . . Itu secret yg paling besar..brand apa nanti sis kongsikan.. Anna Olson pun guna brand ni utk show Baked With Anna Olson kat Food Network Channel..ya kami guna yg tu..paling mahal walau dr kilang koko sendiri..air mata pun air mata lahh nakkk . . Yg penting paling sedappp paling terbaik kami nak serve pd semua customer..packaging soon kita upgrade lg sbb nak kena habiskan 10k pcs ni duluu . TQ pd semua cust dan future cust ❤❤ #syukuralhamdulillah  #tepungkekchocolate  #tepungkeksegera  #kekcoklatleleh  #sedap  #mudahnyabuatkek  #foodporn  #sayamasak  #kek  #coklatmoist  #coklat  #sayajual  #annaolson 
Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung
.
Masak apa hari ni😋😋
TELUR DADAR TERUNG BAKAR🍆

BAHAN-BAHAN:
🍆2 biji terung(saya pakai 1 je sbb terung gemuks) 🍆Bakar terung atas api sekali dengan kulit hingga warna ungu bertukar hitam.
Biarkan sejuk dan buang kulit terung

2 biji telur
Daun sup/ bawang merah/cili padi
Garam dan perasa secukupnya

Pecahkan telur dalam bekas dan pukul sekejap. Masukkan daun sup, bawang, cili padi,garam dan bahan perasa.

Masukkan terung dalam bekas berisi telur tadi, lenyekkan pakai garpu. 
Masukkan dalam kuali yang berisi minyak panas. Tuangkan baki telur.Goreng macam buat telur dadar biasa tu.

Siap! Sedia untuk dinikmati
.
Kredit nana ereena
.
LIKE & SHARE
FOLLOW INSTAGRAM
.
www.instagram.com/resepi_ala_kampung/
www.instagram.com/resepi_ala_kampung/
.
Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami
.
#instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung
Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . Masak apa hari ni😋😋 TELUR DADAR TERUNG BAKAR🍆 BAHAN-BAHAN: 🍆2 biji terung(saya pakai 1 je sbb terung gemuks) 🍆Bakar terung atas api sekali dengan kulit hingga warna ungu bertukar hitam. Biarkan sejuk dan buang kulit terung 2 biji telur Daun sup/ bawang merah/cili padi Garam dan perasa secukupnya Pecahkan telur dalam bekas dan pukul sekejap. Masukkan daun sup, bawang, cili padi,garam dan bahan perasa. Masukkan terung dalam bekas berisi telur tadi, lenyekkan pakai garpu. Masukkan dalam kuali yang berisi minyak panas. Tuangkan baki telur.Goreng macam buat telur dadar biasa tu. Siap! Sedia untuk dinikmati . Kredit nana ereena . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie  #sedap  #makanan  #ibu  #terbaik  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #delish  #instagood  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #masak  #minuman  #cuisine  #instagood  #instaseleb  #mahn  #viralmalaysia  #omnomnom  #breakfast  #resepi_ala_kampung 
Apa Alasan Wanita mempunyai Payudara Besar ? 😊

Kebanyakan Orang melihat Seseorang dari Penampilannya

Terutama Wanita . Mereka mempunyai Kesibukan lebih dalam Merawat Penampilannya dibanding Pria

Dan ada 3 Alasan kenapa Wanita menginginkan Payudara Besar/Sempurna :

1. Memperbaiki Penampilan

Hal Pertama yg Dilihat Pria salah satunya adalah Payudara Wanita

2. ASET Wanita

Ya Payudara merupakan salah Satu Aset Bagi kaum Wanita dimana dapat Memikat Kaum Pria dan harus selalu Dirawat

3. Tidak mau Diejek / Direndahkan

Banyak dari kita saat mempunyai Payudara Kecil kadang bisa dijadikan Bahan Ejekan / Candaan

Buruknya mereka menerima saja Ejekan Tersebut dan makin Merasa Rendah Diri . Karna itu mereka menginginkan Payudara Besar 
Apa Anda sudah punya Payudara Besar, Kencang dan Padat ?

Jika Belum . Konsultasikan sekarang yuk 😊
📲 PIN:tienshi2
📲 WA. : 085794558470

#instafood #foodporn #wowkuliner #dietmulaibesok #videomasak #laperbaper #jktfoodbang #jktfooddestination #pecel #tongseng #sambal #jajanan #pedes #kulinerjakarta #kuliner #bakmi #bakso #sedap #enak #mukbang #yahud #dessert #kulinerjkt #nasigoreng #ancol #indonesia #goodnews #news #sulawesi #sulawesiselatan
Apa Alasan Wanita mempunyai Payudara Besar ? 😊 Kebanyakan Orang melihat Seseorang dari Penampilannya Terutama Wanita . Mereka mempunyai Kesibukan lebih dalam Merawat Penampilannya dibanding Pria Dan ada 3 Alasan kenapa Wanita menginginkan Payudara Besar/Sempurna : 1. Memperbaiki Penampilan Hal Pertama yg Dilihat Pria salah satunya adalah Payudara Wanita 2. ASET Wanita Ya Payudara merupakan salah Satu Aset Bagi kaum Wanita dimana dapat Memikat Kaum Pria dan harus selalu Dirawat 3. Tidak mau Diejek / Direndahkan Banyak dari kita saat mempunyai Payudara Kecil kadang bisa dijadikan Bahan Ejekan / Candaan Buruknya mereka menerima saja Ejekan Tersebut dan makin Merasa Rendah Diri . Karna itu mereka menginginkan Payudara Besar Apa Anda sudah punya Payudara Besar, Kencang dan Padat ? Jika Belum . Konsultasikan sekarang yuk 😊 📲 PIN:tienshi2 📲 WA. : 085794558470 #instafood  #foodporn  #wowkuliner  #dietmulaibesok  #videomasak  #laperbaper  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #pecel  #tongseng  #sambal  #jajanan  #pedes  #kulinerjakarta  #kuliner  #bakmi  #bakso  #sedap  #enak  #mukbang  #yahud  #dessert  #kulinerjkt  #nasigoreng  #ancol  #indonesia  #goodnews  #news  #sulawesi  #sulawesiselatan 
Lelaki pun boleh minum tauuu birdnest collagen ni.  Sebab rasa dia yang sedap then ia mampu memberikan tenaga kepada peminumnya. .
.

Rugi yang amat kalau tak tryyy lagiii.  Seriusss wajib tryyy. .
.

#fgwaletbykakjol#fgwalet#fgwaletbukitmertajam#birdnestcollagen#airsarangburung#sarangburungwalet#bazaronline#bazaarpaknil#igers#trustedseller#tenaga#cantik#ibumengandung#dalampantang#seriburindu#pujaanhatikanda#sedap#perisalongan#aloevera#buahgoji
😀
.
Time malam macam ni Kalo tiba2 lapar, coach sarankan minum air suam 2 @ 3 cawan k! .
Then kalo masih lapar, baru lah cari buah utk alas perut. .
Dah x perlu makan yg tinggi kalori Sbb badan dah x mampu nak proses makanan lagi time ni.. .
Coach doakan yg TERBAIK k! 💪🏻🔥🔥
.
.
#coachlia8020 - 019 900 9087
->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat)
.
#coachlia8020 #turunberat #nakkurus #nakkuruscepat #turunberatbadan #sedap #sukamakan #sukamakan #sizebesar #bajubesar #kurus #jubahbesar #makanmakan #kurussihat #motivasi #kempiskanperut #kecilkanpeha #sizebesar #naksihat #bakarlemak #nakkuruskanbadan #makanmalam #tambahlike #kurustanpaberlapar #gemuk #sedapgiler #kuruscantik #dietkalori #nakfakta #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian
😀 . Time malam macam ni Kalo tiba2 lapar, coach sarankan minum air suam 2 @ 3 cawan k! . Then kalo masih lapar, baru lah cari buah utk alas perut. . Dah x perlu makan yg tinggi kalori Sbb badan dah x mampu nak proses makanan lagi time ni.. . Coach doakan yg TERBAIK k! 💪🏻🔥🔥 . . #coachlia8020  - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) . #coachlia8020  #turunberat  #nakkurus  #nakkuruscepat  #turunberatbadan  #sedap  #sukamakan  #sukamakan  #sizebesar  #bajubesar  #kurus  #jubahbesar  #makanmakan  #kurussihat  #motivasi  #kempiskanperut  #kecilkanpeha  #sizebesar  #naksihat  #bakarlemak  #nakkuruskanbadan  #makanmalam  #tambahlike  #kurustanpaberlapar  #gemuk  #sedapgiler  #kuruscantik  #dietkalori  #nakfakta  #igersmalaysia  #vscomalaysia  #dubsmashmalaysian 
#Repost @mymakantv (@get_repost)
・・・
Hei penggemar dessert, korang mesti cuba French Puff Mihimihi yang rangup di luar dengan inti ais krim Gula Melaka atau creamy mascarpone custard yang beraneka perisa.

Mereka boleh didapati di IOI City Mall Putrajaya dan Sunway Velocity Mall.

Apa yang special sangat tentang French Puff ini adalah kerenyahan ia yang enak sekali. Ia juga tidak manis sangat dan boleh dinikmati bebas rasa bersalah. Very guilt free!

Semua French Puff Mihimihi dibakar secara fresh di kedai (oleh kerana itu kadang2 kena tunggu kejap) dan juga ditabur dengan badam cincang untuk tekstur lebih sedap dan mewah.

Harga:-
Original - 7.90
Strawberry - 8.90
Dark Chocolate - 8.90
Matcha - 8.90
.
.
Mihimihi's French puff is an oblong crispy mascarpone custard puff that's freshly baked in store and topped with finely chopped almonds. The exterior is crunchy yet melts in your mouth.

Their mascarpone custard is homemade with only natural ingredients without any artificial flavorings. So the taste and sweetness you get is completely natural from the fruits and dark chocolate used.

Their puffs are baked constantly to ensure their freshness and will be piped with a variety of flavored custards or ice cream upon order. The flavors available include Gula Melaka ice cream, vanilla, chocolate, strawberry and Matcha
.
【Mihimihi Malaysia】
[1] LG-K10, IOI City Mall Putrajaya
[2] Lot 3-56a, Level 3, Sunway Velocity Mall
10am - 10pm

#Halal #putrajaya #frenchpuff #dessert #custard #icecream #MyMakanTV HawkerFood #Halal #Sedap #Dessert #Snack #Kuih #klfoodie #vitdaily #makanmanaharini #foodviral #makananviral #likeforlikes #jalanjalancarimakan #jjcm #viralfood #makanmana
#Repost  @mymakantv (@get_repost) ・・・ Hei penggemar dessert, korang mesti cuba French Puff Mihimihi yang rangup di luar dengan inti ais krim Gula Melaka atau creamy mascarpone custard yang beraneka perisa. Mereka boleh didapati di IOI City Mall Putrajaya dan Sunway Velocity Mall. Apa yang special sangat tentang French Puff ini adalah kerenyahan ia yang enak sekali. Ia juga tidak manis sangat dan boleh dinikmati bebas rasa bersalah. Very guilt free! Semua French Puff Mihimihi dibakar secara fresh di kedai (oleh kerana itu kadang2 kena tunggu kejap) dan juga ditabur dengan badam cincang untuk tekstur lebih sedap dan mewah. Harga:- Original - 7.90 Strawberry - 8.90 Dark Chocolate - 8.90 Matcha - 8.90 . . Mihimihi's French puff is an oblong crispy mascarpone custard puff that's freshly baked in store and topped with finely chopped almonds. The exterior is crunchy yet melts in your mouth. Their mascarpone custard is homemade with only natural ingredients without any artificial flavorings. So the taste and sweetness you get is completely natural from the fruits and dark chocolate used. Their puffs are baked constantly to ensure their freshness and will be piped with a variety of flavored custards or ice cream upon order. The flavors available include Gula Melaka ice cream, vanilla, chocolate, strawberry and Matcha . 【Mihimihi Malaysia】 [1] LG-K10, IOI City Mall Putrajaya [2] Lot 3-56a, Level 3, Sunway Velocity Mall 10am - 10pm #Halal  #putrajaya  #frenchpuff  #dessert  #custard  #icecream  #MyMakanTV  HawkerFood #Halal  #Sedap  #Dessert  #Snack  #Kuih  #klfoodie  #vitdaily  #makanmanaharini  #foodviral  #makananviral  #likeforlikes  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #viralfood  #makanmana 
.
BROWN RICE + TUNA + THAI SOS.
.
SETIAP HARI MENU YANG BERBEZA.
SEDAP & SIHAT.
.
.
#makansedapmakansihat #makansedap #makansihat #bangi #kajang #putrajaya #healthyfood #makansihatbajet #bajetset #nakkurus #nakcantik #sihat #sedap #makan #instafood #malaysia #fooddelivery #terimakasih #kamaladli
mushrooms, onions, tomatoes, slice of turkey ham & salad wholegrain wraps😍❤️ #foodporn #sedap#homemade
.
BROWN RICE + TUNA + THAI SOS.
.
SETIAP HARI MENU YANG BERBEZA.
SEDAP & SIHAT.
.
.
#makansedapmakansihat #makansedap #makansihat #bangi #kajang #putrajaya #healthyfood #makansihatbajet #bajetset #nakkurus #nakcantik #sihat #sedap #makan #instafood #malaysia #fooddelivery #terimakasih #kamaladli
.
BROWN RICE + TUNA + THAI SOS.
.
SETIAP HARI MENU YANG BERBEZA.
SEDAP & SIHAT.
.
.
#makansedapmakansihat #makansedap #makansihat #bangi #kajang #putrajaya #healthyfood #makansihatbajet #bajetset #nakkurus #nakcantik #sihat #sedap #makan #instafood #malaysia #fooddelivery #terimakasih #kamaladli
Bismillahirrahmanirrahim,
.
🔵Beberapa hari lepas saya ada share resipi & video karipap sardin yang sedap (pada selera saya😉) dan tak liat walaupun setelah sejuk. Klik #karipapsardinsurianti
.
🔵Ada followers yang bertanya cara saya frozenkan karipap.
.
🔵Selain dari kaedah bakar seperti yang saya tunjukkan dalam video, boleh juga jika digoreng sekejap dalam 1-2 minit dalam minyak panas. 
Tunggu sejuk baru boleh disimpan dalam bekas dan kemudian difrozenkan.
.
🔵Berapa lama boleh tahan ? Biasanya saya buat 1 kg tepung dan dalam masa tak sampai 2 minggu habis digoreng. Jika cara penyimpanan yang betul, saya jangkakan dalam 1 bulan masih elok lagi.
.
🔵Selamat mencuba 😊✌️
.
.
#jendeladapursurianti #karipapsardinsurianti #sardinecurrypuffs  #teatime  #karipap #karipapsardin  #sedap #minumpetang #happyteatime #foodie #foodporn #foodphoto #foodaddict #foodblogger #foodbloggers #foodies #foodstyling #foodlover #foodphotographer #foodstagram #foodgasm
Bismillahirrahmanirrahim, . 🔵Beberapa hari lepas saya ada share resipi & video karipap sardin yang sedap (pada selera saya😉) dan tak liat walaupun setelah sejuk. Klik #karipapsardinsurianti  . 🔵Ada followers yang bertanya cara saya frozenkan karipap. . 🔵Selain dari kaedah bakar seperti yang saya tunjukkan dalam video, boleh juga jika digoreng sekejap dalam 1-2 minit dalam minyak panas. Tunggu sejuk baru boleh disimpan dalam bekas dan kemudian difrozenkan. . 🔵Berapa lama boleh tahan ? Biasanya saya buat 1 kg tepung dan dalam masa tak sampai 2 minggu habis digoreng. Jika cara penyimpanan yang betul, saya jangkakan dalam 1 bulan masih elok lagi. . 🔵Selamat mencuba 😊✌️ . . #jendeladapursurianti  #karipapsardinsurianti  #sardinecurrypuffs  #teatime  #karipap  #karipapsardin  #sedap  #minumpetang  #happyteatime  #foodie  #foodporn  #foodphoto  #foodaddict  #foodblogger  #foodbloggers  #foodies  #foodstyling  #foodlover  #foodphotographer  #foodstagram  #foodgasm 
Cheesekut - combination of cream cheese, fresh milk, biscuits & other sweet things such as Oreo, nestum, milo.

#food #foodporn #foodie #foodgasm #foodgawker #delicious #scrumptious #tasty #sedap #localfood #yummy #instafood
Malam ii makan laksa takpa ka buleyh😂😆😋
#myfav #laksa #laksautara #sedap #sukasangat
#ChillChill with icy-cold draft beer 🍻 and tasty bar bites 🍢 every evening at #STREATThai Jaya One! And don't forget to catch our live band performance 🎼🎤 every Fri, Sat & Sun as you unwind for the weekend 😋
.
.
.
.
.
#eatatstreat #streat #malaysia #thaifood#kualalumpur #petalingjaya #kl #pj#kepong #manjalara #desaparkcity #food#streetfood #eat #hungry #instafood#foodpic #foodie #sedap #malaysianfoodie#yummy #delicious #makantime #aroi#jayaone #timeoutkl #klfoodie #eatnowkl
#ChillChill  with icy-cold draft beer 🍻 and tasty bar bites 🍢 every evening at #STREATThai  Jaya One! And don't forget to catch our live band performance 🎼🎤 every Fri, Sat & Sun as you unwind for the weekend 😋 . . . . . #eatatstreat  #streat  #malaysia  #thaifood #kualalumpur  #petalingjaya  #kl  #pj #kepong  #manjalara  #desaparkcity  #food #streetfood  #eat  #hungry  #instafood #foodpic  #foodie  #sedap  #malaysianfoodie #yummy  #delicious  #makantime  #aroi #jayaone  #timeoutkl  #klfoodie  #eatnowkl 
Chicken Katsu
By @lilykitc88

Bahan :
300 gr ayam fillet
2 butir telur kocok lepas
2 sdm susu cair
1 sdt garam
1/2 sdt merica bubuk
1/2 sdt garlic powder
5 sdm tepung roti
Minyak untuk mengoreng

Caranya :

Balurkan ayam kedalam kocokan telur yang telah dicampur dengan susu cair, garam, garlic powder dan merica. Kemudian masukan kedalam tepung roti, dan masukan lagi kedalam kocokan telur dan terakhir masukan kedalam tepung roti kembali. Goreng dalam minyak panas yang banyak sampai ayam matang dan kuning kecoklatan.
Selamat mencoba

#chickenkatsu #resepchickenkatsu #katsu #yummy #enak #sedap #resepayamgoreng #f52gram #foodporn #repost #resepmasakan #resepnusantara #resep_dapurku #dapurresep #dapurcooking #marimemasak #salkomsel #thegaring194 - #regrann
Chicken Katsu By @lilykitc88 Bahan : 300 gr ayam fillet 2 butir telur kocok lepas 2 sdm susu cair 1 sdt garam 1/2 sdt merica bubuk 1/2 sdt garlic powder 5 sdm tepung roti Minyak untuk mengoreng Caranya : Balurkan ayam kedalam kocokan telur yang telah dicampur dengan susu cair, garam, garlic powder dan merica. Kemudian masukan kedalam tepung roti, dan masukan lagi kedalam kocokan telur dan terakhir masukan kedalam tepung roti kembali. Goreng dalam minyak panas yang banyak sampai ayam matang dan kuning kecoklatan. Selamat mencoba #chickenkatsu  #resepchickenkatsu  #katsu  #yummy  #enak  #sedap  #resepayamgoreng  #f52gram  #foodporn  #repost  #resepmasakan  #resepnusantara  #resep_dapurku  #dapurresep  #dapurcooking  #marimemasak  #salkomsel  #thegaring194  - #regrann 
@Regran_ed from @rinihasrita -  Hari ini sayur lagi saya buat capcay kuah dengan udang

Resep :

2 bonggol pok coy potong cuci bersih
1 buah wortel kupas cuci bersih potong menyerong
5 buah Jagung muda potong serong
Kol secukupnya potong2
100 gr Udang
3 butir bawang putih geprek cincang kasar
Lada bubuk
Garam
Penyedap rasa
3 sdm minyak goreng

Cara buat :
1. Tumis bawang putih dengan minyak masukan wortel dan udang bolak balik sampai udang berubah warna masukan air (kira2 aja)
2. Setelah wortel matang masukan jagung muda, kol, masukan garam, lada, penyedap rasa terakhir masukan pokchoi bolak balik tes rasa

#capcaykuah #capcay #capcayudang
#menusehat #masakhariini #berbagiresep #instagram #instalike #like4like #instapost #instaporn #instapic #enakbanget
#sedap #buatansendiri #homecooking #foodlovers #foodporn #foodpost #foodpics
#food #masakanindonesia #vegetables #sayur #udang - #regrann
@Regran_ed from @rinihasrita - Hari ini sayur lagi saya buat capcay kuah dengan udang Resep : 2 bonggol pok coy potong cuci bersih 1 buah wortel kupas cuci bersih potong menyerong 5 buah Jagung muda potong serong Kol secukupnya potong2 100 gr Udang 3 butir bawang putih geprek cincang kasar Lada bubuk Garam Penyedap rasa 3 sdm minyak goreng Cara buat : 1. Tumis bawang putih dengan minyak masukan wortel dan udang bolak balik sampai udang berubah warna masukan air (kira2 aja) 2. Setelah wortel matang masukan jagung muda, kol, masukan garam, lada, penyedap rasa terakhir masukan pokchoi bolak balik tes rasa #capcaykuah  #capcay  #capcayudang  #menusehat  #masakhariini  #berbagiresep  #instagram  #instalike  #like4like  #instapost  #instaporn  #instapic  #enakbanget  #sedap  #buatansendiri  #homecooking  #foodlovers  #foodporn  #foodpost  #foodpics  #food  #masakanindonesia  #vegetables  #sayur  #udang  - #regrann 
@Regran_ed from @theawesomeculture -  Keep on tagging!!! Tinggal lagi 14 hari untuk anda berpeluang memenangi RM300 tunai! .
.
We are celebrating our 1st anniversary on the 21st December 2018! How time flies ok! In conjunction with our anniversary, we are giving away RM300 cash! Yeaaah RM300!! Nak takkk? So macam mana nak menang? Read below!

How to participate?

1. Make sure to FOLLOW our Instagram
2. TAG your friends, loved ones and family in the comments below (maximum 10 friends) 
3. We will post this anniversary post everyday, the more you tag, the higher chances to win the cash!
4. Malaysian citizen

Make sure you tag a different person everytime. And no fake accounts please! 
The person who tags the most number of friends will win the cash prize. 
This contest will run from 28th October 2018 until 31st December 2018.

Winner will be announced on the 1st January 2019. We will contact the winner within a week after the announcement. 
So make sure to tag as many as you can!

If you have any questions, just ask us in the comments below! *** This contest is not related/organised/affliated to Instagram.  It is solely organised by The Awesome Culture. 
#TACRM300 #yogurt #plainyogurt #instafood #yogurtdrink #yogurtmalaysia #freedeliverykl #foodandbeverages #kualalumpur #montkiara #petalingjaya #damansara  #sayajual #onlinefood #yogurtdelivery  #fitmalaysia  #igersmalaysia #sedap #eatdrinkkl #healthy #eatcleanmalaysia #jjcm2018  #halal - #regrann
@Regran_ed from @theawesomeculture - Keep on tagging!!! Tinggal lagi 14 hari untuk anda berpeluang memenangi RM300 tunai! . . We are celebrating our 1st anniversary on the 21st December 2018! How time flies ok! In conjunction with our anniversary, we are giving away RM300 cash! Yeaaah RM300!! Nak takkk? So macam mana nak menang? Read below! How to participate? 1. Make sure to FOLLOW our Instagram 2. TAG your friends, loved ones and family in the comments below (maximum 10 friends) 3. We will post this anniversary post everyday, the more you tag, the higher chances to win the cash! 4. Malaysian citizen Make sure you tag a different person everytime. And no fake accounts please! The person who tags the most number of friends will win the cash prize. This contest will run from 28th October 2018 until 31st December 2018. Winner will be announced on the 1st January 2019. We will contact the winner within a week after the announcement. So make sure to tag as many as you can! If you have any questions, just ask us in the comments below! *** This contest is not related/organised/affliated to Instagram. It is solely organised by The Awesome Culture. #TACRM300  #yogurt  #plainyogurt  #instafood  #yogurtdrink  #yogurtmalaysia  #freedeliverykl  #foodandbeverages  #kualalumpur  #montkiara  #petalingjaya  #damansara  #sayajual  #onlinefood  #yogurtdelivery  #fitmalaysia  #igersmalaysia  #sedap  #eatdrinkkl  #healthy  #eatcleanmalaysia  #jjcm2018  #halal  - #regrann 
Sedap rupanya aiskrim Magnum White Chocolate ni, sebelum ni belikan untuk anak-anak jer... #food #foodporn #foodie #foodgasm #foodgawker #delicious #scrumptious #tasty #sedap #localfood #yummy #instafood
Siapa yang suka coklat?🙋🙋🙋 ChocoCrispy yang penuh bercoklat ..
🍫Suka coklat yang tak manis sangat?
🍫Tengah mencari chocorice yang rangup walaupun buka tutup banyak kali?
🍫Nak cari yang memuaskan dan tak muak bila makan?
🍫Mencari chocorice yang senang dibawa ke mana sahaja?
🍫Haaa tengah stress buat assignment atau kerja?

HANYA SATU JAWAPAN SAHAJA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI KAN ADA.. ➡ws sekarang 
0194609583(tekan number  di bio)

#coklatjar #coklatjarmurah
 #coklatpadu #coklatjarsedap #sedap #
Siapa yang suka coklat?🙋🙋🙋 ChocoCrispy yang penuh bercoklat .. 🍫Suka coklat yang tak manis sangat? 🍫Tengah mencari chocorice yang rangup walaupun buka tutup banyak kali? 🍫Nak cari yang memuaskan dan tak muak bila makan? 🍫Mencari chocorice yang senang dibawa ke mana sahaja? 🍫Haaa tengah stress buat assignment atau kerja? HANYA SATU JAWAPAN SAHAJA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI KAN ADA.. ➡ws sekarang 0194609583(tekan number di bio) #coklatjar  #coklatjarmurah  #coklatpadu  #coklatjarsedap  #sedap  #
Guess who’s back? The all-new Panasonic Cubie Oven (NU-SC300BMPQ). Bigger, bolder, better!
.
The one oven to rule 'em all - this kitchen must-have 
saves you from using traditional pots and pans for cooking thanks to its versatile cooking functions. 
Compact on the outside, spacious on the inside, its upgraded 30L capacity is ready to whip up that festive feast!
.
.
.
#Panasonic #PanasonicMalaysia #MYPanasonic 
#PanasonicMY #PanasonicCubie #NUSC300BMPQ 
#HappyHoliday #ChristmasWithPanasonic #InstaTech #cookingathome #lovecooking #easycooking #lunch #cookingtips #breakfast #dinner #steam #grill #homecook #MasakDenganPanasonic #masakan
#sedap #KitchenAppliance #Electronics #instagood #photooftheday #nomnomnom #superheatedsteam #MultiFunctions #ChristmasDinner
Guess who’s back? The all-new Panasonic Cubie Oven (NU-SC300BMPQ). Bigger, bolder, better! . The one oven to rule 'em all - this kitchen must-have saves you from using traditional pots and pans for cooking thanks to its versatile cooking functions. Compact on the outside, spacious on the inside, its upgraded 30L capacity is ready to whip up that festive feast! . . . #Panasonic  #PanasonicMalaysia  #MYPanasonic  #PanasonicMY  #PanasonicCubie  #NUSC300BMPQ  #HappyHoliday  #ChristmasWithPanasonic  #InstaTech  #cookingathome  #lovecooking  #easycooking  #lunch  #cookingtips  #breakfast  #dinner  #steam  #grill  #homecook  #MasakDenganPanasonic  #masakan  #sedap  #KitchenAppliance  #Electronics  #instagood  #photooftheday  #nomnomnom  #superheatedsteam  #MultiFunctions  #ChristmasDinner 
Apa yang mereka kata Selepas Makan Chocolate Spring Rolls

Anda bila lagi...??? Jom dapatkan sekarang

http://DapurArisya.wasap.my
http://DapurArisya.wasap.my 
#fooddelivery #chocolatespringrolls #dapurarisya #chocolate #popiah #makananmalaysia #intididalam #sedap #viralfood #tasteselebriti #jalanjalancarimakan #jjcm #lunchbox #breakfast #jomcuba #dinner #supper #makantengahari #mudah #cepat #masakanpanas #jombeli #projektopuppahala #springrolls #sayursegar #sihat #berkhasiat #jomviral #pastisedap #insyaallahsedap
Apa yang mereka kata Selepas Makan Chocolate Spring Rolls Anda bila lagi...??? Jom dapatkan sekarang http://DapurArisya.wasap.my http://DapurArisya.wasap.my #fooddelivery  #chocolatespringrolls  #dapurarisya  #chocolate  #popiah  #makananmalaysia  #intididalam  #sedap  #viralfood  #tasteselebriti  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #lunchbox  #breakfast  #jomcuba  #dinner  #supper  #makantengahari  #mudah  #cepat  #masakanpanas  #jombeli  #projektopuppahala  #springrolls  #sayursegar  #sihat  #berkhasiat  #jomviral  #pastisedap  #insyaallahsedap 
.
JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !!
.
.
JENIS KEROPOK YANG DIJUAL:

1) Keropok Lekor Rebus (5 btg)
2) Keropok Lekor Premium (10 btg)
3) Jejari Goreng (20 btg)
4) Bebola Goreng (20 biji)
5) Bebola (Moza) (10 biji)
6) Bebola (Nandos) (10 biji)

FREE COD DI BANDAR MUAR !!
.
.
PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10%

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER ---
.
.
#keropoklekor #keropokpozi #lekorpoziganu #ganukite #makanan #sedap #bebolaikan #muar #muo #bandardiraja #syedsaddiq #ledang #tangkak #melaka #lokalah #minumpetang #jamuan #kenduri #juadahmelayu #affsuzuki #harimaumalaya
. JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !! . . JENIS KEROPOK YANG DIJUAL: 1) Keropok Lekor Rebus (5 btg) 2) Keropok Lekor Premium (10 btg) 3) Jejari Goreng (20 btg) 4) Bebola Goreng (20 biji) 5) Bebola (Moza) (10 biji) 6) Bebola (Nandos) (10 biji) FREE COD DI BANDAR MUAR !! . . PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10% CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER --- . . #keropoklekor  #keropokpozi  #lekorpoziganu  #ganukite  #makanan  #sedap  #bebolaikan  #muar  #muo  #bandardiraja  #syedsaddiq  #ledang  #tangkak  #melaka  #lokalah  #minumpetang  #jamuan  #kenduri  #juadahmelayu  #affsuzuki  #harimaumalaya 
Nasi kandar
#sedap gila
Alhamdulillah syukur😊 Another +ve feedback from our dear cust💕
.
Kepuasan anda Kebahagian kami🙈 aceyywahh ayat. Berpujangga sungguh noh. Ampa hat mana teringin jeruk sedap macam zaman parameswara bukak melaka tu haa bleh la mai oder dengan Piya😅😂
.
Kita bukak oder smpai khamis malam jumaat❤.
.
Sabtu & Ahad hari COD PELAM 😊
.
#pelamasamboi #snek #sedap #auwmmmmm #syukuralhamdulillah #perda #penang #penanti #seberangjaya #permatangpauh #uitmpp #psp #smttarp #usm #pelamsedap #mairasaaa #masammanis #perghhhh #molek #pelamlemak #asamboii #somtam #jambuasamboii #uptownperda #hotandspicy
Alhamdulillah syukur😊 Another +ve feedback from our dear cust💕 . Kepuasan anda Kebahagian kami🙈 aceyywahh ayat. Berpujangga sungguh noh. Ampa hat mana teringin jeruk sedap macam zaman parameswara bukak melaka tu haa bleh la mai oder dengan Piya😅😂 . Kita bukak oder smpai khamis malam jumaat❤. . Sabtu & Ahad hari COD PELAM 😊 . #pelamasamboi  #snek  #sedap  #auwmmmmm  #syukuralhamdulillah  #perda  #penang  #penanti  #seberangjaya  #permatangpauh  #uitmpp  #psp  #smttarp  #usm  #pelamsedap  #mairasaaa  #masammanis  #perghhhh  #molek  #pelamlemak  #asamboii  #somtam  #jambuasamboii  #uptownperda  #hotandspicy 
Setiap kali hujung tahun mesti banyak jualan dengan potongan harga berganda-ganda kan? Honestly Tasha pon suka shopping. Pantang tengok perkataan 'SALE' je berdebar jantung ibarat cinta pandang pertama!

Kejap... Nak bagitahu ni Susu Kambing Kurma Madu By Wawairfan (SKKM) ada buat YEAR END SALE taw RM50 jer tidak termasuk postage 😍

#sayajual #susu #SKKM #SKKMbywawairfan #susukambingkurmamadu #newpackaging #wawairfanresources #hotitems #directhq #sedap #kulit #cerah #mulus #lembut #cantik #sihatdancantik #kulitcantik #cantikluardalam #nakcantikjangankedekut #original #popular #lakukeras #murah #viral #meletop #tawang #bachok #pengkalanchepa #kelantan
Setiap kali hujung tahun mesti banyak jualan dengan potongan harga berganda-ganda kan? Honestly Tasha pon suka shopping. Pantang tengok perkataan 'SALE' je berdebar jantung ibarat cinta pandang pertama! Kejap... Nak bagitahu ni Susu Kambing Kurma Madu By Wawairfan (SKKM) ada buat YEAR END SALE taw RM50 jer tidak termasuk postage 😍 #sayajual  #susu  #SKKM  #SKKMbywawairfan  #susukambingkurmamadu  #newpackaging  #wawairfanresources  #hotitems  #directhq  #sedap  #kulit  #cerah  #mulus  #lembut  #cantik  #sihatdancantik  #kulitcantik  #cantikluardalam  #nakcantikjangankedekut  #original  #popular  #lakukeras  #murah  #viral  #meletop  #tawang  #bachok  #pengkalanchepa  #kelantan 
Seafood always makes a great Choice 💯 !!
Always At Mocha Restaurant .
.
.

Our address: 📍 30, Jalan Bbp 1, Taman Bukit Beruang Permai, 75450 Ayer Keroh, Melaka. ⏰Open at : 1:00 PM closed at 1:00 AM
. .
.
.
.
.
.
.

#nothingisordinary #myfab5 #f52grams #dailyfoodfeed #lovefood #eatingfortheinsta #flatlay #spoonfeed #huffposttaste #infatuation #buzzfeast #feedyoursoull #cheatmeal #tastingtable #forkyeah #heresmyfood #eater #eattheworld #foodandwine #foodblogfeed #foodandwine #instafood #foodporn #melaka #malaysia #bukitberuang #ayerkeroh #sedap #makan #makansedap
Seafood always makes a great Choice 💯 !! Always At Mocha Restaurant . . . Our address: 📍 30, Jalan Bbp 1, Taman Bukit Beruang Permai, 75450 Ayer Keroh, Melaka. ⏰Open at : 1:00 PM closed at 1:00 AM . . . . . . . . #nothingisordinary  #myfab5  #f52grams  #dailyfoodfeed  #lovefood  #eatingfortheinsta  #flatlay  #spoonfeed  #huffposttaste  #infatuation  #buzzfeast  #feedyoursoull  #cheatmeal  #tastingtable  #forkyeah  #heresmyfood  #eater  #eattheworld  #foodandwine  #foodblogfeed  #foodandwine  #instafood  #foodporn  #melaka  #malaysia  #bukitberuang  #ayerkeroh  #sedap  #makan  #makansedap 
Contoh menu 5 bintang dalam group online..
.
Menu yang seimbang perlu ada karbo komplek, protin dan fiber..contoh karbo yang sihay seperti beras perang, sayur2 dan sweet potato..
.
Klik link dalam bio untuk info program sesi Januari
.
Coach ned +601129996256
.
#jomkurus #jk1m #kurus #nakkurus #ramping #demica #kerengga #buanglemak #gemok #sedapgiler #sedap #gymmalaysia #fitmalaysia #fitnessmalaysia #jomkurusmalaysia #zumbamalaysia #nona #cantikberhijab #tudung #tudungbawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbadanbesar #selangor #kotabharu #artis #kerjakahwin #bawalbidang50 #tipsdiet
Contoh menu 5 bintang dalam group online.. . Menu yang seimbang perlu ada karbo komplek, protin dan fiber..contoh karbo yang sihay seperti beras perang, sayur2 dan sweet potato.. . Klik link dalam bio untuk info program sesi Januari . Coach ned +601129996256 . #jomkurus  #jk1m  #kurus  #nakkurus  #ramping  #demica  #kerengga  #buanglemak  #gemok  #sedapgiler  #sedap  #gymmalaysia  #fitmalaysia  #fitnessmalaysia  #jomkurusmalaysia  #zumbamalaysia  #nona  #cantikberhijab  #tudung  #tudungbawal  #bawalchiffonmurah  #bawalbidang45  #bawalbidang50  #bawalbadanbesar  #selangor  #kotabharu  #artis  #kerjakahwin  #bawalbidang50  #tipsdiet 
Setiap kali hujung tahun mesti banyak jualan dengan potongan harga berganda-ganda kan? Honestly Tasha pon suka shopping. Pantang tengok perkataan 'SALE' je berdebar jantung ibarat cinta pandang pertama!

Kejap... Nak bagitahu ni Susu Kambing Kurma Madu By Wawairfan (SKKM) ada buat YEAR END SALE taw RM50 jer tidak termasuk postage 😍

#sayajual #susu #SKKM #SKKMbywawairfan #susukambingkurmamadu #newpackaging #wawairfanresources #hotitems #directhq #sedap #kulit #cerah #mulus #lembut #cantik #sihatdancantik #kulitcantik #cantikluardalam #nakcantikjangankedekut #original #popular #lakukeras #murah #viral #meletop #tawang #bachok #pengkalanchepa #kelantan
Setiap kali hujung tahun mesti banyak jualan dengan potongan harga berganda-ganda kan? Honestly Tasha pon suka shopping. Pantang tengok perkataan 'SALE' je berdebar jantung ibarat cinta pandang pertama! Kejap... Nak bagitahu ni Susu Kambing Kurma Madu By Wawairfan (SKKM) ada buat YEAR END SALE taw RM50 jer tidak termasuk postage 😍 #sayajual  #susu  #SKKM  #SKKMbywawairfan  #susukambingkurmamadu  #newpackaging  #wawairfanresources  #hotitems  #directhq  #sedap  #kulit  #cerah  #mulus  #lembut  #cantik  #sihatdancantik  #kulitcantik  #cantikluardalam  #nakcantikjangankedekut  #original  #popular  #lakukeras  #murah  #viral  #meletop  #tawang  #bachok  #pengkalanchepa  #kelantan 
"weiii, makan apa ni?" Inilah soalan yang paling susah nak jawab. Kalau dalam peperiksaan soalan objektif boleh jadi subjektif jawabannya. Inilah hasilnya dari membiarkan perut kosong diisi juga dengan Sup Daging & Telur Dadar. Nasi mana nasi?!! Hahaha... Believe me, I love food! 
#happytummyhappyme #beefsoup #rice #friedegss #food #foodoftheday #foodpics #foodie #eat #foodporn #ilovefood #eatpraylove #milo #sedap #simple #love #live #happy
FEEDBACK SKKM💕
Kalau tak menjadi dari mana datangnya feedbackkan? Nak cantik seluruh badan? Jom grab's skkm now😘

#sayajual #susu #SKKM #SKKMbywawairfan #susukambingkurmamadu #newpackaging #wawairfanresources #hotitems #directhq #sedap #kulit #cerah #mulus #lembut #cantik #sihatdancantik #kulitcantik #cantikluardalam #nakcantikjangankedekut #original #popular #lakukeras #murah #viral #meletop #tawang #bachok #pengkalanchepa #kelantan
FEEDBACK SKKM💕 Kalau tak menjadi dari mana datangnya feedbackkan? Nak cantik seluruh badan? Jom grab's skkm now😘 #sayajual  #susu  #SKKM  #SKKMbywawairfan  #susukambingkurmamadu  #newpackaging  #wawairfanresources  #hotitems  #directhq  #sedap  #kulit  #cerah  #mulus  #lembut  #cantik  #sihatdancantik  #kulitcantik  #cantikluardalam  #nakcantikjangankedekut  #original  #popular  #lakukeras  #murah  #viral  #meletop  #tawang  #bachok  #pengkalanchepa  #kelantan 
Yuhuuuuuu Alhamdulillahhhhh 
Dapat lagik review dari shohabat dekat Ipoh pulok... Admin akan tukar packaging supaya kejadian2 seperti minyak tumpah/pecah tak berlaku lagik😉😉😉😉
Terima kasih sebab beli Sambal Warisan Emak😍
Dan terima kasih jugak diatas comment yg diberikan.. Kami akan baiki lagi apa2 yg boleh dibaiki, dan tingkatkan lagi kualiti Sambal Warisan Emak💪💪💪💪💪💪💪💪
.
.
.
#sedap #sambalcili #SAMBALWARISANEMAK #sambalgoreng  #sambalikanbilis #travel #foodie #yummy #satisfyingfood #instafood #igfood
Yuhuuuuuu Alhamdulillahhhhh Dapat lagik review dari shohabat dekat Ipoh pulok... Admin akan tukar packaging supaya kejadian2 seperti minyak tumpah/pecah tak berlaku lagik😉😉😉😉 Terima kasih sebab beli Sambal Warisan Emak😍 Dan terima kasih jugak diatas comment yg diberikan.. Kami akan baiki lagi apa2 yg boleh dibaiki, dan tingkatkan lagi kualiti Sambal Warisan Emak💪💪💪💪💪💪💪💪 . . . #sedap  #sambalcili  #SAMBALWARISANEMAK  #sambalgoreng   #sambalikanbilis  #travel  #foodie  #yummy  #satisfyingfood  #instafood  #igfood 
after many many years I finally cooked this Crab 😂 
My husband is not a crab fan. its only me but not all the time. Once in a blue moon. So I get to cook this today. Enjoyed by me n my dad. My kids to scared 2 even touch it 😂 
Lemak cili api ketam 😋😋 #sedap #cookingforfamyislove
#deliciousmeal #followus #likes2likes #malaysiatrulyasia #makingfresh #crab #batucaves #tamanraintree #halalcooking #lifeasaparents #freshfood #masakathome
Choco rice by @nureliasuhana RM10 only 💓
#viral
#murah 
#sedap 
#bubblerice
Choco rice by @nureliasuhana RM10 only 💓
#viral
#murah 
#sedap 
#bubblerice
Clue: makanan seafood pake saus yang endeeus banget.

Ajak temen Saselovers juga untuk ikutan yok!
.
.
.
#sajiansedap #sase #saselovers #saji #sedap #TabloidSAJI #majalahSEDAP #masak #cooking #resep #recipe #homemade #resepmudah #easyrecipe #tips #trick #instafood #kuliner #foodstagram #cook #sasetrivia #trivia #kuis #quiz #game #games
Kalau ada nasi hangat di rumah, jangan lupa bikin Cah Kangkung yang super enak ini di rumah. Resepnya langsung aja contek dari video berikut ini.

Tag teman kamu juga untuk bagikan resep mudah ini yok~~
.
.
#sajiansedap #sase #saselovers #saji #sedap #TabloidSAJI #majalahSEDAP #masak #cooking #resep #recipe #homemade #resepmudah #easyrecipe #tips #trick #instafood #kuliner #foodstagram #cook #cahkangkung #resepcahkangkung #kangkung #resep #resepkangkung #resepcahkangkung
Kalau ada nasi hangat di rumah, jangan lupa bikin Cah Kangkung yang super enak ini di rumah. Resepnya langsung aja contek dari video berikut ini. Tag teman kamu juga untuk bagikan resep mudah ini yok~~ . . #sajiansedap  #sase  #saselovers  #saji  #sedap  #TabloidSAJI  #majalahSEDAP  #masak  #cooking  #resep  #recipe  #homemade  #resepmudah  #easyrecipe  #tips  #trick  #instafood  #kuliner  #foodstagram  #cook  #cahkangkung  #resepcahkangkung  #kangkung  #resep  #resepkangkung  #resepcahkangkung 
Kuew teow sup & sirap bandung @ Cars Kitchen #sedap #foodie
Kuew teow sup & sirap bandung @ Cars Kitchen #sedap  #foodie 
chicken chop rm5 ... murah , sedapp yang penting memang kenyang .. tak mcm kat kedai lain .. nama ja rm5 ayam kecik n tak sedap ... coslow dia mmg bestt 👍👍 nampak tu siap minta lebihh lagii .. hahaha

#chickenchop #murah #sedap #kenyang #sungaiudang #kedai #donconner #kedah
First time rasa ni.. "Laksa Mee Pangkor"
Padahal hampir tiap tahun dtg sini..
#SEDAP 😋😋😋😋😋
First time rasa ni.. "Laksa Mee Pangkor" Padahal hampir tiap tahun dtg sini.. #SEDAP  😋😋😋😋😋
MIN KAFFE COOKIES 😍 with CHOCOLATE CHIPS. 👉🏻sedap 👉🏻rangup 👉🏻perisa MIN KAFFE 👉🏻ada cip coklat
HANYA RM23! 😍 #biskut #cookies #biskutsedap #coklat #coklatcip #cipcoklat #biskutviral #sedap #minkaffe #biskutkopi #minkaffecookies
Burkajo atau bubur kacang ijo pasti jadi menu yang sedap banget disantap pas sarapan atau pas cuaca lagi dingin. Nah, habis lihat video ini, pasti langsung tahu cara bikin Bubur Kacang Hijau yang enak banget ala penjual warkop.
.
.
.
#sajiansedap #sase #saselovers #saji #sedap #TabloidSAJI #majalahSEDAP #masak #cooking #resep #recipe #homemade #resepmudah #easyrecipe #tips #trick #instafood #kuliner #foodstagram #cook #buburkacanghijau #burkajo #resep #resepburkajo #kacanghijau
Burkajo atau bubur kacang ijo pasti jadi menu yang sedap banget disantap pas sarapan atau pas cuaca lagi dingin. Nah, habis lihat video ini, pasti langsung tahu cara bikin Bubur Kacang Hijau yang enak banget ala penjual warkop. . . . #sajiansedap  #sase  #saselovers  #saji  #sedap  #TabloidSAJI  #majalahSEDAP  #masak  #cooking  #resep  #recipe  #homemade  #resepmudah  #easyrecipe  #tips  #trick  #instafood  #kuliner  #foodstagram  #cook  #buburkacanghijau  #burkajo  #resep  #resepburkajo  #kacanghijau 
Sedap nasi lemak depan Maybank Bandar Baru Ampang Spectrum..
#makanansedap
#sedap
#nasilemaksedap
Saselovers coba cek wadah bekal plastik yang ada di rumah. Terus cium baunya. Masih ada bau gak sedapnya? Kesel kan? Nahhh, mimin punya tips biar wadah plastik yang Saselovers punya itu bisa ilang baunya dan bersih total. Tag temen-temennya Saselovers biar tau tips bersihin wadah plastik yang baunya gak enak~
.
.
.
#sajiansedap #sase #saselovers #saji #sedap #TabloidSAJI #majalahSEDAP #masak #cooking #resep #recipe #homemade #resepmudah #easyrecipe #tips #trick #instafood #kuliner #foodstagram #cook #wadahplastik #bekal #tempatbekal #wadahbekal #tips
Saselovers coba cek wadah bekal plastik yang ada di rumah. Terus cium baunya. Masih ada bau gak sedapnya? Kesel kan? Nahhh, mimin punya tips biar wadah plastik yang Saselovers punya itu bisa ilang baunya dan bersih total. Tag temen-temennya Saselovers biar tau tips bersihin wadah plastik yang baunya gak enak~ . . . #sajiansedap  #sase  #saselovers  #saji  #sedap  #TabloidSAJI  #majalahSEDAP  #masak  #cooking  #resep  #recipe  #homemade  #resepmudah  #easyrecipe  #tips  #trick  #instafood  #kuliner  #foodstagram  #cook  #wadahplastik  #bekal  #tempatbekal  #wadahbekal  #tips 
#sedap jugak rupanya #oden  nih.. pestime buat 😁😁😁 #syukuralhamdulillah 
#syukurselalu 
#tomyam
Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung
.
Jemput makan semua ...maggie goreng je mlm nie ...resepi campak2 ...ade yg suka makan mcm nie dak?

RESEPI  MAGGIE GORENG CAMPAK2

Bawang putih 2biji - diketuk
Cabai melaka -3biji diketuk
Sos cili - lbh kurang 2sudu besar
Sos tiram - agak2
Kicap pekat - agak2
Kuib pati ayam maggie- agak2
Udang n sotong
Sawi
Taugeh
Sebungkus maggi

Cara2 * Rebus maggie n toskan
* Tumis bawang putih hingga naik bau
* Masukkan sos cili, sos tiram, kicap pekat, kuib pati ayam  n cabai melaka..masak sekejap
* masukkan sotong n udang.. gaul sekejap
* masukkan maggi n sawi... gaul sebati...
* tutup api n last sekali letak taugeh... Bahan hiasan
* Telor ayam goreng
* Daun bawang
* limau nipis...
* Bawang goreng 
Selamat mencuba😋😋😋 Tak reti sgt nak tulis resepi ni sbb masa msk main campak2 jer... Kredit Resepi : Juma Natull.
.
LIKE & SHARE
FOLLOW INSTAGRAM
.
www.instagram.com/resepi_ala_kampung/
www.instagram.com/resepi_ala_kampung/
.
Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami
.
#instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #instagood #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #viralmalaysia #omnomnom #breakfast #resepi_ala_kampung
Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . Jemput makan semua ...maggie goreng je mlm nie ...resepi campak2 ...ade yg suka makan mcm nie dak? RESEPI MAGGIE GORENG CAMPAK2 Bawang putih 2biji - diketuk Cabai melaka -3biji diketuk Sos cili - lbh kurang 2sudu besar Sos tiram - agak2 Kicap pekat - agak2 Kuib pati ayam maggie- agak2 Udang n sotong Sawi Taugeh Sebungkus maggi Cara2 * Rebus maggie n toskan * Tumis bawang putih hingga naik bau * Masukkan sos cili, sos tiram, kicap pekat, kuib pati ayam n cabai melaka..masak sekejap * masukkan sotong n udang.. gaul sekejap * masukkan maggi n sawi... gaul sebati... * tutup api n last sekali letak taugeh... Bahan hiasan * Telor ayam goreng * Daun bawang * limau nipis... * Bawang goreng Selamat mencuba😋😋😋 Tak reti sgt nak tulis resepi ni sbb masa msk main campak2 jer... Kredit Resepi : Juma Natull. . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie  #sedap  #makanan  #ibu  #terbaik  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #delish  #instagood  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #masak  #minuman  #cuisine  #instagood  #instaseleb  #mahn  #viralmalaysia  #omnomnom  #breakfast  #resepi_ala_kampung 
Deliciousness overload. Who love akok kedut(egg baled pudding)? My favorite food for all time😋..
Sapa suka akok kedut? Akok kuala besut yg sedap. Kuih kegemaran aku sepanjang masa😋..
••••••••❤️❤️❤️❤️•••••••••
#dinner #eat  #yummy #foodstagram #food #yummyfood #photooftheday #foodoftheday #foodphotography  #foodphoto #enak #foodpics #iphone #monday #picoftheday #instafoodie #foodshare #makan #enak #foodie #instafood #foodporn #delicious #sedap #sleepy  #iphone6splus #photography #akok #photoshoot #igfood
Deliciousness overload. Who love akok kedut(egg baled pudding)? My favorite food for all time😋.. Sapa suka akok kedut? Akok kuala besut yg sedap. Kuih kegemaran aku sepanjang masa😋.. ••••••••❤️❤️❤️❤️••••••••• #dinner  #eat  #yummy  #foodstagram  #food  #yummyfood  #photooftheday  #foodoftheday  #foodphotography  #foodphoto  #enak  #foodpics  #iphone  #monday  #picoftheday  #instafoodie  #foodshare  #makan  #enak  #foodie  #instafood  #foodporn  #delicious  #sedap  #sleepy  #iphone6splus  #photography  #akok  #photoshoot  #igfood 
Thank you for the awesome review! Great food ends with great ending ! #satisfactionguaranteed #alwaysgood #sg #sgfood #sedap #delicious #thickbigjuicychickenpatties #xadelly
🍜 Soba Noodles with Chicken Stir Fry - easiest thing to whip up on a busy weeknight! The two on the left is lower in carb without the soba so perfect for those who follows a lower carb diet. Question: Who here loves soba? 🙋🏽‍♀️ #asianmealprep
🍜 Soba Noodles with Chicken Stir Fry - easiest thing to whip up on a busy weeknight! The two on the left is lower in carb without the soba so perfect for those who follows a lower carb diet. Question: Who here loves soba? 🙋🏽‍♀️ #asianmealprep 
Ini tempat makan langgananku dulu... Yep, waktu masih kerja di TV. Biasanya kalau jam makan siang bakalan rame banget sama anak anak mahasiswa ama pegawai kantoran.
.
.
Warung kwetiaw Imbon (Imam Bonjol) ini rame karena murah dan enak. Lihat yammie ini? Hanya 12K. Sudah ada mie dengan tauge ditambah topping ayam kecap, potongan telur, udang goreng tepung dan pangsit goreng. Itungannya sudah kumplit kan ya.
.
.
Bumbu Yam ini sederhana, garem, penyedap rasa, minyak bawang, cuka, bawang putih goreng ditambah taburan daun bawang. Lalu diaduk bersama mie. Ada rasa gurih dan asam yang makin pas jika diberi taburan merica bubuk.
.
.
Kangen sudah terbayar, bahagia sore saya sederhana. Bisa makan yamie kantong cekak tanpa antri. 
Kalau kamu?
.
.
www.tukangjalanjajan.com
#yammie
#yamie
#mieayam
#kwetiawimbon
#tukangjalanjajan
Ini tempat makan langgananku dulu... Yep, waktu masih kerja di TV. Biasanya kalau jam makan siang bakalan rame banget sama anak anak mahasiswa ama pegawai kantoran. . . Warung kwetiaw Imbon (Imam Bonjol) ini rame karena murah dan enak. Lihat yammie ini? Hanya 12K. Sudah ada mie dengan tauge ditambah topping ayam kecap, potongan telur, udang goreng tepung dan pangsit goreng. Itungannya sudah kumplit kan ya. . . Bumbu Yam ini sederhana, garem, penyedap rasa, minyak bawang, cuka, bawang putih goreng ditambah taburan daun bawang. Lalu diaduk bersama mie. Ada rasa gurih dan asam yang makin pas jika diberi taburan merica bubuk. . . Kangen sudah terbayar, bahagia sore saya sederhana. Bisa makan yamie kantong cekak tanpa antri. Kalau kamu? . . www.tukangjalanjajan.com #yammie  #yamie  #mieayam  #kwetiawimbon  #tukangjalanjajan 
FRESH FROM OVEN!
.
Order still on! Cepat cepat whatsapp untuk order sebelum order ditutup nanti kempunan pula🤤
.
🍪RM 25 (220g)
🏠 Self pickup at Pandan Indah
🚗 Delivey Charge RM 10 (KL & SHAH ALAM)
. 
Will taste the best choclate chic in every bite!
.
#theullalaaa #theullalaaacookies #queenbaker #chocochip #chocolatechip #chocolatechipbyrinadin #kudapan #jajan #sedap #gila #cookiesmonster #cookieslover #ampang #shahalam #kualalumpur #subangjaya #petalingjaya #klangvalley #localfood #localproduct #lovefromtheoven #homebaked #foodporn #premium #tiktok
FRESH FROM OVEN! . Order still on! Cepat cepat whatsapp untuk order sebelum order ditutup nanti kempunan pula🤤 . 🍪RM 25 (220g) 🏠 Self pickup at Pandan Indah 🚗 Delivey Charge RM 10 (KL & SHAH ALAM) . Will taste the best choclate chic in every bite! . #theullalaaa  #theullalaaacookies  #queenbaker  #chocochip  #chocolatechip  #chocolatechipbyrinadin  #kudapan  #jajan  #sedap  #gila  #cookiesmonster  #cookieslover  #ampang  #shahalam  #kualalumpur  #subangjaya  #petalingjaya  #klangvalley  #localfood  #localproduct  #lovefromtheoven  #homebaked  #foodporn  #premium  #tiktok 
Alhamdulillah
Balek keje terus packing sambal, tampal sticker sume terus zoommmmmm pegi COD area bandar seri alam🤩... hehehehehee selamat menikmati Sambal Warisan Emak... Saye jual😘😘😘😘😘😘😘
.
.
.
#sedap #sambalcili #SAMBALWARISANEMAK #sambalgoreng  #sambalikanbilis #travel #foodie #yummy #satisfyingfood #instafood #igfood
Oden Homemade. Periuk kecik, belasah jelah. Baru nak buat sebab baru nampak pes Asam Pedas Adabi tu, kalau tak jangan harap la ada kat Giant ke Econsave ke Tesco ke Hero ke. Dah tak viral, baru try. Ok lah, dah lama tak review, sejak kerja baru kat negara orang ni. Apepun, jemput eh yugais?
😋💕🍴🇲🇾 #laparhungry #makanan #jjcm #foodink #malaysiafood #makanmana #foodlover #foodie #kakimakan #foodporn #foodblogger #kelablakidiet #foodstagram #foodhunting #makan #eat #lapar #hungry #makansedap #instafood #foodgasm #food #foodnetwork #delicious #sedap #malaysia #halal #halalfood #padubeb #inzallicious
Oden Homemade. Periuk kecik, belasah jelah. Baru nak buat sebab baru nampak pes Asam Pedas Adabi tu, kalau tak jangan harap la ada kat Giant ke Econsave ke Tesco ke Hero ke. Dah tak viral, baru try. Ok lah, dah lama tak review, sejak kerja baru kat negara orang ni. Apepun, jemput eh yugais? 😋💕🍴🇲🇾 #laparhungry  #makanan  #jjcm  #foodink  #malaysiafood  #makanmana  #foodlover  #foodie  #kakimakan  #foodporn  #foodblogger  #kelablakidiet  #foodstagram  #foodhunting  #makan  #eat  #lapar  #hungry  #makansedap  #instafood  #foodgasm  #food  #foodnetwork  #delicious  #sedap  #malaysia  #halal  #halalfood  #padubeb  #inzallicious 
Keep on tagging!!! Tinggal lagi 14 hari untuk anda berpeluang memenangi RM300 tunai! .
.
We are celebrating our 1st anniversary on the 21st December 2018! How time flies ok! In conjunction with our anniversary, we are giving away RM300 cash! Yeaaah RM300!! Nak takkk? So macam mana nak menang? Read below!

How to participate?

1. Make sure to FOLLOW our Instagram
2. TAG your friends, loved ones and family in the comments below (maximum 10 friends) 
3. We will post this anniversary post everyday, the more you tag, the higher chances to win the cash!
4. Malaysian citizen

Make sure you tag a different person everytime. And no fake accounts please! 
The person who tags the most number of friends will win the cash prize. 
This contest will run from 28th October 2018 until 31st December 2018.

Winner will be announced on the 1st January 2019. We will contact the winner within a week after the announcement. 
So make sure to tag as many as you can!

If you have any questions, just ask us in the comments below! *** This contest is not related/organised/affliated to Instagram.  It is solely organised by The Awesome Culture. 
#TACRM300 #yogurt #plainyogurt #instafood #yogurtdrink #yogurtmalaysia #freedeliverykl #foodandbeverages #kualalumpur #montkiara #petalingjaya #damansara  #sayajual #onlinefood #yogurtdelivery  #fitmalaysia  #igersmalaysia #sedap #eatdrinkkl #healthy #eatcleanmalaysia #jjcm2018  #halal
Keep on tagging!!! Tinggal lagi 14 hari untuk anda berpeluang memenangi RM300 tunai! . . We are celebrating our 1st anniversary on the 21st December 2018! How time flies ok! In conjunction with our anniversary, we are giving away RM300 cash! Yeaaah RM300!! Nak takkk? So macam mana nak menang? Read below! How to participate? 1. Make sure to FOLLOW our Instagram 2. TAG your friends, loved ones and family in the comments below (maximum 10 friends) 3. We will post this anniversary post everyday, the more you tag, the higher chances to win the cash! 4. Malaysian citizen Make sure you tag a different person everytime. And no fake accounts please! The person who tags the most number of friends will win the cash prize. This contest will run from 28th October 2018 until 31st December 2018. Winner will be announced on the 1st January 2019. We will contact the winner within a week after the announcement. So make sure to tag as many as you can! If you have any questions, just ask us in the comments below! *** This contest is not related/organised/affliated to Instagram. It is solely organised by The Awesome Culture. #TACRM300  #yogurt  #plainyogurt  #instafood  #yogurtdrink  #yogurtmalaysia  #freedeliverykl  #foodandbeverages  #kualalumpur  #montkiara  #petalingjaya  #damansara  #sayajual  #onlinefood  #yogurtdelivery  #fitmalaysia  #igersmalaysia  #sedap  #eatdrinkkl  #healthy  #eatcleanmalaysia  #jjcm2018  #halal 
Craving for crispy fried chicken? Enjoy this crispy chicken chop for only Rm10.90 only at Grellas Wangsa Maju

Jom let's Grellas Wangsa Maju
🔥Crispy Fish Buttered rice dari RM9.90
🔥Crispy Chicken buttered rice rm10.90
🔥 Crispy Chicken Chop RM10.90
🔥 Fish and Chips RM11.90
🔥Grilled Lamb Burger RM15.90
🔥Grilled Chicken RM12.90
🔥Grilled Chicken and Rice RM14.90
🔥Cheesy Beef Spaghetti RM15.90
🔥1/4 pound Beef Burger RM13.90

Ada lagi.....
*Grilled Lamb butter rice RM18.90
*Marinated Grilled Lamb Chops RM26.90
*Australian Striploin Steak 250g RM39.90
*Grilled Salmon and Chips RM29.90

Halal 100 % Milik Muslim 
Lokasi kami...Belakang Wangsa Walk Mall sebelah Bank Islam

Buka setiap hari dari 12pm ke 10.30mlm
Jumaat buka pukul 2.30pm ke 11mlm

Call 0341315114
WA 0162474555
#halal #grellas #grellaswangsamaju #grellasmalaysia #lamb #bbqlovers #beef #chicken #taruc #tarucian #tarcian #tarc #sedap #sedapgiler #delicious #foodporn #steak #striploin #wangsawalkmall #wangsawalk #meatlover #melawatimall #klbestfood #klrestaurant #klfoodie #saltedegg #klcc
Craving for crispy fried chicken? Enjoy this crispy chicken chop for only Rm10.90 only at Grellas Wangsa Maju Jom let's Grellas Wangsa Maju 🔥Crispy Fish Buttered rice dari RM9.90 🔥Crispy Chicken buttered rice rm10.90 🔥 Crispy Chicken Chop RM10.90 🔥 Fish and Chips RM11.90 🔥Grilled Lamb Burger RM15.90 🔥Grilled Chicken RM12.90 🔥Grilled Chicken and Rice RM14.90 🔥Cheesy Beef Spaghetti RM15.90 🔥1/4 pound Beef Burger RM13.90 Ada lagi..... *Grilled Lamb butter rice RM18.90 *Marinated Grilled Lamb Chops RM26.90 *Australian Striploin Steak 250g RM39.90 *Grilled Salmon and Chips RM29.90 Halal 100 % Milik Muslim Lokasi kami...Belakang Wangsa Walk Mall sebelah Bank Islam Buka setiap hari dari 12pm ke 10.30mlm Jumaat buka pukul 2.30pm ke 11mlm Call 0341315114 WA 0162474555 #halal  #grellas  #grellaswangsamaju  #grellasmalaysia  #lamb  #bbqlovers  #beef  #chicken  #taruc  #tarucian  #tarcian  #tarc  #sedap  #sedapgiler  #delicious  #foodporn  #steak  #striploin  #wangsawalkmall  #wangsawalk  #meatlover  #melawatimall  #klbestfood  #klrestaurant  #klfoodie  #saltedegg  #klcc