an online Instagram web viewer

#seberangtakir medias

Photos

PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕
.
.
BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak  bersiap  pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi  nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉
.
.
Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆
.
.
WHATSAPP 013-4553384
WHATSAPP 013-4553384 .

CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. .
CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕ . . BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak bersiap pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉 . . Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆 . . WHATSAPP 013-4553384 WHATSAPP 013-4553384 . CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. . CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕ . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕
.
.
BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak  bersiap  pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi  nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉
.
.
Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆
.
.
WHATSAPP 013-4553384
WHATSAPP 013-4553384 .

CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. .
CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕ . . BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak bersiap pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉 . . Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆 . . WHATSAPP 013-4553384 WHATSAPP 013-4553384 . CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. . CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕ . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕
.
.
BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak  bersiap  pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi  nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉
.
.
Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆
.
.
WHATSAPP 013-4553384
WHATSAPP 013-4553384 .

CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. .
CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕ . . BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak bersiap pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉 . . Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆 . . WHATSAPP 013-4553384 WHATSAPP 013-4553384 . CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. . CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕ . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕
.
.
BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak  bersiap  pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi  nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉
.
.
Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆
.
.
WHATSAPP 013-4553384
WHATSAPP 013-4553384 .

CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. .
CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN, SET KOSMETIK BERSIAP CEPAT ❕❕❕ . . BERBALOI BALOI LAH ❕❕ product Tahan 3-4bulan pulak tu. Nak bersiap pum Superjimat hanya dengan sepantas 3minit jer uolls dah boleh cantik JUST Spray FaceMist Dyxy+Dap2 Bccream Dyxy dah FLAWLESS,GLOWING MOWING. Lipstick Dyxy pulak bukan semata-mata lipstick tapi dia juga boleh dijadikan sebagai bluser & eyeshadow uolls dah tak perlu membazir beli eyeshadow,bluser semua tu dah hihihi nampak tak DYXY KOSMETIK sangat-sangat SUPERJIMAT 😉 . . Apabila hang pa tekan jer link keramat di bawah ni..pasti anda jadi cantik sepantas kilat perghhh macam magic pulak kan 😆 . . WHATSAPP 013-4553384 WHATSAPP 013-4553384 . CEPAT-CEPAT JANGAN MELEPAS, NANTI DIKEBAS. . CEPAT INI BUKAN CUBAAN MEMANG BETUL❕❕❕ . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Take note ye 😉.
.

Pakej A ( brownies 6' )
2 RM 35

Pakej B ( brownies 8' )
3 RM 100 .

Nak join order? Boleh terus whatsapp ye.. 🌼
.

#sayajual #brownies #_ainabakery #butikwandayusry #durianburung #seberangtakir #tokjiring #dataranaustin #gongbadak #tamandesatanjungdamai #umt #unisza #baturakit #freshfromtheoven
[ ALOE VERA ] - MENGATASI IRITASI

Salah satu bahan yang terkandung dalam #Fefet Sireh Premium, iaitu Aloe Vera. Tersangat kaya akan khasiat tak ternilai.

Salah satu khasiatnya ialah megatasi iritasi. Sebab tu kebanyakkan pengguna #Fefet akan lega amat sangat lepas konsisten penggunaan, sebab gatal gatal iritasi lesap gitu je.

Selamat tau pakai #Fefet di seluruh anggota badan. 100% bahan semulajadi. Jangan kau ragu ragu sayangggg 😘

#AloeVera #doyoufefet ?
.
.
.
#fefet™ #sirehpremium #pencuciwanita #no1palingwow #pencucisireh #gelsireh #specialingredient #puerariamirifica #kualaterennganu #kualanerus #seberangtakir #bandaraustin #airportkualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #keputihan #gatalgatal #missv #keputihanteruk #keputihanberbau
[ ALOE VERA ] - MENGATASI IRITASI Salah satu bahan yang terkandung dalam #Fefet  Sireh Premium, iaitu Aloe Vera. Tersangat kaya akan khasiat tak ternilai. Salah satu khasiatnya ialah megatasi iritasi. Sebab tu kebanyakkan pengguna #Fefet  akan lega amat sangat lepas konsisten penggunaan, sebab gatal gatal iritasi lesap gitu je. Selamat tau pakai #Fefet  di seluruh anggota badan. 100% bahan semulajadi. Jangan kau ragu ragu sayangggg 😘 #AloeVera  #doyoufefet  ? . . . #fefet ™ #sirehpremium  #pencuciwanita  #no1palingwow  #pencucisireh  #gelsireh  #specialingredient  #puerariamirifica  #kualaterennganu  #kualanerus  #seberangtakir  #bandaraustin  #airportkualaterengganu  #agentwanted  #dropshipwanted  #keputihan  #gatalgatal  #missv  #keputihanteruk  #keputihanberbau 
Butter Cake. An old-school cake always has a special meaning in our hearts 💕 Thank you Cikyah 🌸
.
#fatinazmicakes #170818 #seberangtakir #kualaterengganukek #kualanerus #umt #unisza #gongbadak #dataranaustin #terengganubaker
OPEN ORDER ! .

Pakej A ( brownies 6' )
2 RM 35

Pakej B ( brownies 8' )
3 RM 100 .

Nak join order? Boleh terus whatsapp ye.. 🌼
.

#sayajual #brownies #_ainabakery #butikwandayusry #durianburung #seberangtakir #tokjiring #dataranaustin #gongbadak #tamandesatanjungdamai #umt #unisza #baturakit #freshfromtheoven
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Tudiaaaa, terliur tak? 😆 Order masih open ya untuk sesiapa yang berminat. Harga pun mampu milik, dijamin akan memuaskan perut anda. Kami buat COD area K. Nerus. Yang nak order 🚗 , boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Ataupun boleh selfpickup 🚪
#dungun #marang #reviewmalaysia #manir #wakaftembesu #bukitpayung #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu #smakh #ganukite #ganu #sayajualmurah#chocojarmalaysia #chocojarmurah #sayajualmakanan #sayajualonline
Tudiaaaa, terliur tak? 😆 Order masih open ya untuk sesiapa yang berminat. Harga pun mampu milik, dijamin akan memuaskan perut anda. Kami buat COD area K. Nerus. Yang nak order 🚗 , boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Ataupun boleh selfpickup 🚪 #dungun  #marang  #reviewmalaysia  #manir  #wakaftembesu  #bukitpayung  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu  #smakh  #ganukite  #ganu  #sayajualmurah #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #sayajualmakanan  #sayajualonline 
Someone is getting engaged on my birthday 😍 one of my favourite sista. Congratulations sista ! Semoga sampai ke jinjang pelamin dan berkekalan hingga ke Syurga aamiin 😘
.
Asyik buat hantaran orang je. Bila nk buat hantaran sendiri ? 🤭
.
#fatinazmitarts #170818 #hantarantunangterengganu #seberangtakir #kualaterengganukek #kualanerus #umt #unisza #terengganubaker #dataranaustin #gongbadak #hantaranterengganu
OPEN ORDER ! .

Pakej A ( brownies 6' )
2 RM 35

Pakej B ( brownies 8' )
3 RM 100 .

Nak join order? Boleh terus whatsapp ye.. 🌼
.

#sayajual #brownies #_ainabakery #butikwandayusry #durianburung #seberangtakir #tokjiring #dataranaustin #gongbadak #tamandesatanjungdamai #umt #unisza #baturakit #freshfromtheoven
Semoga kita terus kuat 😄
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Semoga kita terus kuat 😄 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩
STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋
. 
Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 
#marang #dungun #manir #hiliran #tokjembal #bukittokbeng #seberangtakir #wakaftembesu #gongbadak #dataranaustin #codumt #unisza #kualaterengganu #kualanerus #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmurah #reviewmalaysia #ricemilksoap #homemademalaysia
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩 STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋ . Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 #marang  #dungun  #manir  #hiliran  #tokjembal  #bukittokbeng  #seberangtakir  #wakaftembesu  #gongbadak  #dataranaustin  #codumt  #unisza  #kualaterengganu  #kualanerus  #sayajualonline  #sayajual  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #ricemilksoap  #homemademalaysia 
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩
STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋
. 
Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 
#marang #dungun #manir #hiliran #tokjembal #bukittokbeng #seberangtakir #wakaftembesu #gongbadak #dataranaustin #codumt #unisza #kualaterengganu #kualanerus #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmurah #reviewmalaysia #ricemilksoap #homemademalaysia
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩 STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋ . Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 #marang  #dungun  #manir  #hiliran  #tokjembal  #bukittokbeng  #seberangtakir  #wakaftembesu  #gongbadak  #dataranaustin  #codumt  #unisza  #kualaterengganu  #kualanerus  #sayajualonline  #sayajual  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #ricemilksoap  #homemademalaysia 
🌠
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
🌠 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Have faith in Allah 🌠
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Have faith in Allah 🌠 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
💄💄💄💄LIP SCRUB 💄💄💄💄
Bibir gelupas? Bibir kering? Bibir hitam? Jangan bimbang. Kami menjual scrub untuk bibir yang bermasalah seperti ini 😊 . 
Scrub bibir membantu membuang kotoran yang terdapat pada bibir anda. Tekstur lips scrub ini juga lembut seperti jeli. Bagi anda yang tidak gemar dengan scrub jenis kasar, bolehlah cuba lip scrub temyracle 😊 insha'Allah  bibir anda akan bebas dari segala kotoran. Bukan itu sahaja, lip scrub ini adalah homemade. Antara bahan utama yang digunakan termasuklah :-
👉 Organic fine sugar
👉 Fruit extract (dapat menggantikan pewarna)
👉 Pure milk chocolate (susu segar)
Bagi yang berminat, boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 
#sayajualonline #codganu #kualaterengganu #ganu #seberangtakir #telukketapang #codunisza #ilpgongbadak #gongbadak #kualanerus #dungun #sayajualmurah #reviewmalaysia #kosmetikmalaysia #dataranaustin #pantaibatuburok #batuenam #baturakit #bukittunggal #wakaftembesu #codmanir #hiliran #bukitpayung #temyracle #temyraclekualaterengganu #temyracleganu #besut #codumt #umt
💄💄💄💄LIP SCRUB 💄💄💄💄 Bibir gelupas? Bibir kering? Bibir hitam? Jangan bimbang. Kami menjual scrub untuk bibir yang bermasalah seperti ini 😊 . Scrub bibir membantu membuang kotoran yang terdapat pada bibir anda. Tekstur lips scrub ini juga lembut seperti jeli. Bagi anda yang tidak gemar dengan scrub jenis kasar, bolehlah cuba lip scrub temyracle 😊 insha'Allah bibir anda akan bebas dari segala kotoran. Bukan itu sahaja, lip scrub ini adalah homemade. Antara bahan utama yang digunakan termasuklah :- 👉 Organic fine sugar 👉 Fruit extract (dapat menggantikan pewarna) 👉 Pure milk chocolate (susu segar) Bagi yang berminat, boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 #sayajualonline  #codganu  #kualaterengganu  #ganu  #seberangtakir  #telukketapang  #codunisza  #ilpgongbadak  #gongbadak  #kualanerus  #dungun  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #kosmetikmalaysia  #dataranaustin  #pantaibatuburok  #batuenam  #baturakit  #bukittunggal  #wakaftembesu  #codmanir  #hiliran  #bukitpayung  #temyracle  #temyraclekualaterengganu  #temyracleganu  #besut  #codumt  #umt 
💄💄💄💄LIP SCRUB 💄💄💄💄
Bibir gelupas? Bibir kering? Bibir hitam? Jangan bimbang. Kami menjual scrub untuk bibir yang bermasalah seperti ini 😊 . 
Scrub bibir membantu membuang kotoran yang terdapat pada bibir anda. Tekstur lips scrub ini juga lembut seperti jeli. Bagi anda yang tidak gemar dengan scrub jenis kasar, bolehlah cuba lip scrub temyracle 😊 insha'Allah  bibir anda akan bebas dari segala kotoran. Bukan itu sahaja, lip scrub ini adalah homemade. Antara bahan utama yang digunakan termasuklah :-
👉 Organic fine sugar
👉 Fruit extract (dapat menggantikan pewarna)
👉 Pure milk chocolate (susu segar)
Bagi yang berminat, boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 
#sayajualonline #codganu #kualaterengganu #ganu #seberangtakir #telukketapang #codunisza #ilpgongbadak #gongbadak #kualanerus #dungun #sayajualmurah #reviewmalaysia #kosmetikmalaysia #dataranaustin #pantaibatuburok #batuenam #baturakit #bukittunggal #wakaftembesu #codmanir #hiliran #bukitpayung #temyracle #temyraclekualaterengganu #temyracleganu #besut #codumt #umt
💄💄💄💄LIP SCRUB 💄💄💄💄 Bibir gelupas? Bibir kering? Bibir hitam? Jangan bimbang. Kami menjual scrub untuk bibir yang bermasalah seperti ini 😊 . Scrub bibir membantu membuang kotoran yang terdapat pada bibir anda. Tekstur lips scrub ini juga lembut seperti jeli. Bagi anda yang tidak gemar dengan scrub jenis kasar, bolehlah cuba lip scrub temyracle 😊 insha'Allah bibir anda akan bebas dari segala kotoran. Bukan itu sahaja, lip scrub ini adalah homemade. Antara bahan utama yang digunakan termasuklah :- 👉 Organic fine sugar 👉 Fruit extract (dapat menggantikan pewarna) 👉 Pure milk chocolate (susu segar) Bagi yang berminat, boleh DM atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 #sayajualonline  #codganu  #kualaterengganu  #ganu  #seberangtakir  #telukketapang  #codunisza  #ilpgongbadak  #gongbadak  #kualanerus  #dungun  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #kosmetikmalaysia  #dataranaustin  #pantaibatuburok  #batuenam  #baturakit  #bukittunggal  #wakaftembesu  #codmanir  #hiliran  #bukitpayung  #temyracle  #temyraclekualaterengganu  #temyracleganu  #besut  #codumt  #umt 
😌😌😌
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😌😌😌 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
😌😌😌
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😌😌😌 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Anda mengalami masalah blackhead di muka yang teruk? Ramai pula yang tegur apa bintik-bintik hitam kat dahi. Mesti korang rasa malu kan? Takpe, kami ade produk yang khas untuk korang iaitu Peach Face Scrub. Bimbang akan bahan-bahan yang terdapat dalam ni? Takpe ❗ Semuanya adalah 100% organik dan homemade 🌱 . 
Antara kebaikan Peach Face Scrub adalah :
👉 Mengurangkan blackheads
👉 Memudarkan jeragat
👉 Lebihan minyak pada muka akan terkeluar
👉  Jerawat akan mula mengecut
Cepat❗ Jangan tunggu lama-lama, nanti habis kan haaa menyesal tak sudah. Harga scrub adalah harga mampu milik. Bagi yang berminat boleh DM 📩 atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Kami juga buat COD area K. Nerus 🚘
. 
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Anda mengalami masalah blackhead di muka yang teruk? Ramai pula yang tegur apa bintik-bintik hitam kat dahi. Mesti korang rasa malu kan? Takpe, kami ade produk yang khas untuk korang iaitu Peach Face Scrub. Bimbang akan bahan-bahan yang terdapat dalam ni? Takpe ❗ Semuanya adalah 100% organik dan homemade 🌱 . Antara kebaikan Peach Face Scrub adalah : 👉 Mengurangkan blackheads 👉 Memudarkan jeragat 👉 Lebihan minyak pada muka akan terkeluar 👉 Jerawat akan mula mengecut Cepat❗ Jangan tunggu lama-lama, nanti habis kan haaa menyesal tak sudah. Harga scrub adalah harga mampu milik. Bagi yang berminat boleh DM 📩 atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Kami juga buat COD area K. Nerus 🚘 . #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Anda mengalami masalah blackhead di muka yang teruk? Ramai pula yang tegur apa bintik-bintik hitam kat dahi. Mesti korang rasa malu kan? Takpe, kami ade produk yang khas untuk korang iaitu Peach Face Scrub. Bimbang akan bahan-bahan yang terdapat dalam ni? Takpe ❗ Semuanya adalah 100% organik dan homemade 🌱 . 
Antara kebaikan Peach Face Scrub adalah :
👉 Mengurangkan blackheads
👉 Memudarkan jeragat
👉 Lebihan minyak pada muka akan terkeluar
👉  Jerawat akan mula mengecut
Cepat❗ Jangan tunggu lama-lama, nanti habis kan haaa menyesal tak sudah. Harga scrub adalah harga mampu milik. Bagi yang berminat boleh DM 📩 atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Kami juga buat COD area K. Nerus 🚘
. 
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Anda mengalami masalah blackhead di muka yang teruk? Ramai pula yang tegur apa bintik-bintik hitam kat dahi. Mesti korang rasa malu kan? Takpe, kami ade produk yang khas untuk korang iaitu Peach Face Scrub. Bimbang akan bahan-bahan yang terdapat dalam ni? Takpe ❗ Semuanya adalah 100% organik dan homemade 🌱 . Antara kebaikan Peach Face Scrub adalah : 👉 Mengurangkan blackheads 👉 Memudarkan jeragat 👉 Lebihan minyak pada muka akan terkeluar 👉 Jerawat akan mula mengecut Cepat❗ Jangan tunggu lama-lama, nanti habis kan haaa menyesal tak sudah. Harga scrub adalah harga mampu milik. Bagi yang berminat boleh DM 📩 atau whatsapp 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Kami juga buat COD area K. Nerus 🚘 . #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
. Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
. Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
[ PETUA NENEK ] - MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN

Masalah ni memang dihadapi kebanyakan wanita. Wanita moden, gadus kampung semua tak terkecuali. Tapi, ada baiknya amalkan petua nenek ni kalau uols rajin tau.

CARANYA : - Ambil beberapa keping daun sireh.
- Segenggam pinang kering yang dihiris nipis.
- Direbus bersama air sebanyak 1 liter sehingga mendidih.
- Biarkan sejuk.
- Campurkan dengan sedikit air bersih.
- Buat basuhan pada bahagian alat sulit wanita.
- Lakukan 3 kali sehari untuk beberapa hari atau sehingga masalah selesai.

Faham ke idok?
Mudah tak?
Ke nak lagi mudah?

Sebab akak dah jumpa cara mudah. Nenek zaman dulu kala, akak zaman moden sikit. Tauuuu, uolss bizi manjang kan. Paham!

Meh la ikut cara akak pakai pencuci wanita 7 dalam 1 ni. Namanya #Fefet Sireh Premium. Kandungannya memang natural tau. Ada sireh, akar serapat, manjakani, pueraria mirifica, aloe vera, vitamin c & e. InsyaAllah, sama cepat & mujarab untuk merawat keputihan 😍
.
.

#doyoufefet #fefet™ #sirehpremium #pencuciwanita #no1palingwow #pencucisireh #gelsireh #specialingredient #puerariamirifica #kualaterennganu #kualanerus #seberangtakir #bandaraustin #airportkualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #keputihan #gatalgatal #missv #keputihanteruk #keputihanberbau #fefetkualaterengganu #agenwanted
[ PETUA NENEK ] - MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN Masalah ni memang dihadapi kebanyakan wanita. Wanita moden, gadus kampung semua tak terkecuali. Tapi, ada baiknya amalkan petua nenek ni kalau uols rajin tau. CARANYA : - Ambil beberapa keping daun sireh. - Segenggam pinang kering yang dihiris nipis. - Direbus bersama air sebanyak 1 liter sehingga mendidih. - Biarkan sejuk. - Campurkan dengan sedikit air bersih. - Buat basuhan pada bahagian alat sulit wanita. - Lakukan 3 kali sehari untuk beberapa hari atau sehingga masalah selesai. Faham ke idok? Mudah tak? Ke nak lagi mudah? Sebab akak dah jumpa cara mudah. Nenek zaman dulu kala, akak zaman moden sikit. Tauuuu, uolss bizi manjang kan. Paham! Meh la ikut cara akak pakai pencuci wanita 7 dalam 1 ni. Namanya #Fefet  Sireh Premium. Kandungannya memang natural tau. Ada sireh, akar serapat, manjakani, pueraria mirifica, aloe vera, vitamin c & e. InsyaAllah, sama cepat & mujarab untuk merawat keputihan 😍 . . #doyoufefet  #fefet ™ #sirehpremium  #pencuciwanita  #no1palingwow  #pencucisireh  #gelsireh  #specialingredient  #puerariamirifica  #kualaterennganu  #kualanerus  #seberangtakir  #bandaraustin  #airportkualaterengganu  #agentwanted  #dropshipwanted  #keputihan  #gatalgatal  #missv  #keputihanteruk  #keputihanberbau  #fefetkualaterengganu  #agenwanted 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Potong sejuring bawak g makang birra pata. Ambik angin skek. 🍰 
#dapurfilzah #chocolatecaramelcoffee #telukketapang #telagadaing #seberangtakir #gongbadak #kualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus  atau selfpickup 🚗  Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA
👇👇👇👇👇👇👇👇
🍫 MILO
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 CADBURY
🍫 KINDERBUENO

#dungun #marang #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakanan #reviewmalaysia #chocojarmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong #tokjembal #manir #hiliran #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu
Sesiape yg nak order chocojar, boleh pm saya 👻 Kami juga buat COD area K. Nerus atau selfpickup 🚗 Boleh DM atau WhatsApp saya ke 0108444309 atau terus tekan link di bio 📲 Tak rugi pun beli sebab ramai customer yang sama repeat order SAMPAI 2-3 BEKAS. Feedback? Alhamdulillah semua positif. Harga juga mampu milik 😊 coklat dia memang meleleh, sekali rasa pasti nak lagi ⚠Chocojar ni memang laku keras, jadi order cepat sebelum terlambat ❗❗❗❗❗❗ TOPPING YANG ADA 👇👇👇👇👇👇👇👇 🍫 MILO 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 CADBURY 🍫 KINDERBUENO #dungun  #marang  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakanan  #reviewmalaysia  #chocojarmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong  #tokjembal  #manir  #hiliran  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu 
Moga kita tidak tergolong dalam kalangan tersebut 🙍
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Moga kita tidak tergolong dalam kalangan tersebut 🙍 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Muka berminyak? Berjerawat? Pendek kata, adakah muka anda bermasalah? Usah resah, usah gelisah. Kami menjual produk yang insha'Allah dapat menyelesaikan segala masalah muka yang anda alami sekarang iaitu Purifying detox mask. Kandungan detox mask ini bebas dari bahan yang berbahaya. Ianya 100% organik 🌱 dan homemade 🍯  Ramai yang telah mencuba mask ini dan kesemua FEEDBACK yang diterima adalah POSITIF. Mereka dah cuba, anda bila lagi? 😊 Belum cuba belum tahu macam mana hasil. Bagi para wanita di luar sana, tak perlu habiskan ribu-riban di spa. Anda boleh manjakan diri anda di rumah sahaja, lagi selesa ❗ Apa tunggu lagi? Order cepat sebelum terlambat.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 010844309  atau terus tekan link di bio 📲 . Kami juga membuat COD area K.Nerus dan manir 🚘
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Muka berminyak? Berjerawat? Pendek kata, adakah muka anda bermasalah? Usah resah, usah gelisah. Kami menjual produk yang insha'Allah dapat menyelesaikan segala masalah muka yang anda alami sekarang iaitu Purifying detox mask. Kandungan detox mask ini bebas dari bahan yang berbahaya. Ianya 100% organik 🌱 dan homemade 🍯 Ramai yang telah mencuba mask ini dan kesemua FEEDBACK yang diterima adalah POSITIF. Mereka dah cuba, anda bila lagi? 😊 Belum cuba belum tahu macam mana hasil. Bagi para wanita di luar sana, tak perlu habiskan ribu-riban di spa. Anda boleh manjakan diri anda di rumah sahaja, lagi selesa ❗ Apa tunggu lagi? Order cepat sebelum terlambat. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 010844309 atau terus tekan link di bio 📲 . Kami juga membuat COD area K.Nerus dan manir 🚘 #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Muka berminyak? Berjerawat? Pendek kata, adakah muka anda bermasalah? Usah resah, usah gelisah. Kami menjual produk yang insha'Allah dapat menyelesaikan segala masalah muka yang anda alami sekarang iaitu Purifying detox mask. Kandungan detox mask ini bebas dari bahan yang berbahaya. Ianya 100% organik 🌱 dan homemade 🍯  Ramai yang telah mencuba mask ini dan kesemua FEEDBACK yang diterima adalah POSITIF. Mereka dah cuba, anda bila lagi? 😊 Belum cuba belum tahu macam mana hasil. Bagi para wanita di luar sana, tak perlu habiskan ribu-riban di spa. Anda boleh manjakan diri anda di rumah sahaja, lagi selesa ❗ Apa tunggu lagi? Order cepat sebelum terlambat.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 010844309  atau terus tekan link di bio 📲 . Kami juga membuat COD area K.Nerus dan manir 🚘
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Muka berminyak? Berjerawat? Pendek kata, adakah muka anda bermasalah? Usah resah, usah gelisah. Kami menjual produk yang insha'Allah dapat menyelesaikan segala masalah muka yang anda alami sekarang iaitu Purifying detox mask. Kandungan detox mask ini bebas dari bahan yang berbahaya. Ianya 100% organik 🌱 dan homemade 🍯 Ramai yang telah mencuba mask ini dan kesemua FEEDBACK yang diterima adalah POSITIF. Mereka dah cuba, anda bila lagi? 😊 Belum cuba belum tahu macam mana hasil. Bagi para wanita di luar sana, tak perlu habiskan ribu-riban di spa. Anda boleh manjakan diri anda di rumah sahaja, lagi selesa ❗ Apa tunggu lagi? Order cepat sebelum terlambat. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 010844309 atau terus tekan link di bio 📲 . Kami juga membuat COD area K.Nerus dan manir 🚘 #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
😊😊
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😊😊 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
😊😊
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😊😊 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
W A A B E G U M .
Model @waabgm 
Client @casalwaboutique @casalwa_terengganu 
Fotog @studio.clickpro .
.
📲 WHATSAPP +60145423626 .
.
#makeupartist #makeuptunang #makeupnikah #makeupkonvo #naturalmakeup #makeupoutdoor  #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #mua #nanaevo #thesswedding #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #nanaweddingplanner
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Another batch of Original and NuChoc Hokkaido Cheesetarts today 😍
.
#fatinazmitarts #160818 #kualanerus #umt #kualaterengganukek #seberangtakir #unisza #gongbadak #dataranaustin #terengganubaker
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Kombinasi penjagaan luaran dan dalaman ni memang akak tak tinggal. Hari-hari amalkan.
.
Untuk penjagaan muka luar, of course akak guna skincare Youth. Cleanser, Toner, Moisturizer (siang), dan Night Cream (malam). Sebab akak yakin dengan kandungan dia. 👍
.
Untuk dalaman pulak, untuk kulit, basic semestinya Vita C ni. Yang ni pun akak tak tinggal. Tak makan Vita C rasa macam tak lengkap. Haha. Akak consume bukan untuk nak cantik-cantik, sebab untuk kesihatan keseluruhan jugak.
.
Yelah. Sekarang environment kita camane kan. Pencemaran sana sini, virus cepat je merebak, so kita perlukan satu sistem pertahanan tubuh yang kuat. Takdelah senang jangkit ye dok. 💪
.
So, untuk korang yang duk pening cari, fikir, nak consume apa untuk kulit ni, meh contact akak. Bajet tight? Takpe, jangan bimbang, akak akan cadangkan yang terbaik sesuai dengan bajet korang. 😍
.
.
Whatsapp 013-3130901.
www.wasap.my/60133130901.
.
Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #tokjembal #shakleelovers  #readystock #vitacshaklee #setcantikshaklee #posmalaysia #poslaju #baturakit #instep #shakleebaturakit #youthiful #youthshaklee #youthterengganu #MYShakleeYouth #MYShakleeBeauty #lookyoungerlonger #skincareshakleeterbaru #setkulitcantik
Kombinasi penjagaan luaran dan dalaman ni memang akak tak tinggal. Hari-hari amalkan. . Untuk penjagaan muka luar, of course akak guna skincare Youth. Cleanser, Toner, Moisturizer (siang), dan Night Cream (malam). Sebab akak yakin dengan kandungan dia. 👍 . Untuk dalaman pulak, untuk kulit, basic semestinya Vita C ni. Yang ni pun akak tak tinggal. Tak makan Vita C rasa macam tak lengkap. Haha. Akak consume bukan untuk nak cantik-cantik, sebab untuk kesihatan keseluruhan jugak. . Yelah. Sekarang environment kita camane kan. Pencemaran sana sini, virus cepat je merebak, so kita perlukan satu sistem pertahanan tubuh yang kuat. Takdelah senang jangkit ye dok. 💪 . So, untuk korang yang duk pening cari, fikir, nak consume apa untuk kulit ni, meh contact akak. Bajet tight? Takpe, jangan bimbang, akak akan cadangkan yang terbaik sesuai dengan bajet korang. 😍 . . Whatsapp 013-3130901. www.wasap.my/60133130901. . Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #shakleeterbaik  #seberangtakir  #promosishaklee  #umt  #unisza  #ipgkualaterengganu  #gongbadak  #tokjembal  #shakleelovers  #readystock  #vitacshaklee  #setcantikshaklee  #posmalaysia  #poslaju  #baturakit  #instep  #shakleebaturakit  #youthiful  #youthshaklee  #youthterengganu  #MYShakleeYouth  #MYShakleeBeauty  #lookyoungerlonger  #skincareshakleeterbaru  #setkulitcantik 
Sekarang ni ramai anak-anak muda tak suka melakukan pantang. Belum habis pantang lagi mereka dah berani keluar rumah atau makan mengikut selera tekak sahaja.
.
Mereka beranggapan berpantang tu kolot. Ada baiknya kita dengar nasihat orang tua daripada diri sendiri yang binasa.
.
Adik akak tengah berpantang sekarang belom 30 hari lagi Alhamdulillah so far okay dia pantang makan dan lain-lain. Hujung tahun turn akak plak hehe ;)
.
.
.
#fefet™ #sirehpremium #pencuciwanita #no1palingwow #pencucisireh #gelsireh #specialingredient #puerariamirifica #kualaterennganu #kualanerus #seberangtakir #bandaraustin #airportkualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #keputihan #gatalgatal #missv #keputihanteruk #keputihanberbau
Sekarang ni ramai anak-anak muda tak suka melakukan pantang. Belum habis pantang lagi mereka dah berani keluar rumah atau makan mengikut selera tekak sahaja. . Mereka beranggapan berpantang tu kolot. Ada baiknya kita dengar nasihat orang tua daripada diri sendiri yang binasa. . Adik akak tengah berpantang sekarang belom 30 hari lagi Alhamdulillah so far okay dia pantang makan dan lain-lain. Hujung tahun turn akak plak hehe ;) . . . #fefet ™ #sirehpremium  #pencuciwanita  #no1palingwow  #pencucisireh  #gelsireh  #specialingredient  #puerariamirifica  #kualaterennganu  #kualanerus  #seberangtakir  #bandaraustin  #airportkualaterengganu  #agentwanted  #dropshipwanted  #keputihan  #gatalgatal  #missv  #keputihanteruk  #keputihanberbau 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Sis susah hati. 
Bukan susah hati ape. Cume tak faham.  Ape salah sis ni. 
Sis makan Pink Lady asalnye sebab nk upkan semula breast. Nak naikkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. 
Tapi .... lain pulak la si Pink Lady ni bagi kat i.
I jadi tak keruan! nak tak nak i kena hadap akibat nya ni seumur hidup!  Tapi sis tetap sykur dengan rezeki allah bagi.. 😇

Sis makan Pink Lady ni baru 2 botol. 
Tiba-tiba period tak datang. Sis panik la wei. 
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! i tak puas hati. Sis pergi scan. Allah Maha Kaya!! Makan Pink Lady,dapat BABY!!!! Syukur2. Sis dah 3weeks pregnant dah. Doakan sis sihat sepanjang kehamilan..... Dan kepada sis yg dalam fasa berusaha nak baby... boleh pm i ok. I nak share with you produk yg AWESOME ni. Kita usaha sama2 k. 
#pinkladybodyperfection
#babypinklady
#trustedagent
#sayajualsayamakan
#pinkladyoriginalterengganu #besut #tembila #kelantan #unisza #gongbadak #tokjembal #dapo pata #uptownkontena #seberangtakir #kualanerus
Sis susah hati. Bukan susah hati ape. Cume tak faham. Ape salah sis ni. Sis makan Pink Lady asalnye sebab nk upkan semula breast. Nak naikkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. Tapi .... lain pulak la si Pink Lady ni bagi kat i. I jadi tak keruan! nak tak nak i kena hadap akibat nya ni seumur hidup! Tapi sis tetap sykur dengan rezeki allah bagi.. 😇 Sis makan Pink Lady ni baru 2 botol. Tiba-tiba period tak datang. Sis panik la wei. Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! i tak puas hati. Sis pergi scan. Allah Maha Kaya!! Makan Pink Lady,dapat BABY!!!! Syukur2. Sis dah 3weeks pregnant dah. Doakan sis sihat sepanjang kehamilan..... Dan kepada sis yg dalam fasa berusaha nak baby... boleh pm i ok. I nak share with you produk yg AWESOME ni. Kita usaha sama2 k. #pinkladybodyperfection  #babypinklady  #trustedagent  #sayajualsayamakan  #pinkladyoriginalterengganu  #besut  #tembila  #kelantan  #unisza  #gongbadak  #tokjembal  #dapo  pata #uptownkontena  #seberangtakir  #kualanerus 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Tudia bak hianggg..padu sepadu padunya.
Masih x percaya dgn PINKLADY? 
PINKLADY 😘👍 BERPISAH TIADA. 
whatsapp +60142951178 untuk menempah Pinklady.

#pinkladybodyperfection #pinkladyterengganu #pinkladyoriginalterengganu #pinkladyterbaik #pinkladyhq #umt #unisza #gongbadak #besut #tembila #tokjembal #dapopata #uptownkontena #airport #seberangtakir #kualaberang #kualanerus #kualarompin
[ PETUA NENEK ] - MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN
.
Masalah ni memang dihadapi kebanyakan wanita. Wanita moden, gadus kampung semua tak terkecuali. Tapi, ada baiknya amalkan petua nenek ni kalau uols rajin tau
.
CARANYA :
.
- Ambil beberapa keping daun sireh.
- Segenggam pinang kering yang dihiris nipis.
- Direbus bersama air sebanyak 1 liter sehingga mendidih.
- Biarkan sejuk.
- Campurkan dengan sedikit air bersih.
- Buat basuhan pada bahagian alat sulit wanita.
- Lakukan 3 kali sehari untuk beberapa hari atau sehingga masalah selesai
.
Faham ke idok?
Mudah tak?
Ke nak lagi mudah?
.
Sebab akak dah jumpa cara mudah. Nenek zaman dulu kala, akak zaman moden sikit. Tauuuu, uolss bizi manjang kan. Paham!
.
Meh la ikut cara akak pakai pencuci wanita 7 dalam 1 ni. Namanya #Fefet Sireh Premium. Kandungannya memang natural tau. Ada sireh, akar serapat, manjakani, pueraria mirifica, aloe vera, vitamin c & e. InsyaAllah, sama cepat & mujarab untuk merawat keputihan 😍
.
.

#doyoufefet #fefet™ #sirehpremium #pencuciwanita #no1palingwow #pencucisireh #gelsireh #specialingredient #puerariamirifica #kualaterennganu #kualanerus #seberangtakir #bandaraustin #airportkualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #keputihan #gatalgatal #missv #keputihanteruk #keputihanberbau #fefetkualaterengganu #agenwanted
[ PETUA NENEK ] - MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN . Masalah ni memang dihadapi kebanyakan wanita. Wanita moden, gadus kampung semua tak terkecuali. Tapi, ada baiknya amalkan petua nenek ni kalau uols rajin tau . CARANYA : . - Ambil beberapa keping daun sireh. - Segenggam pinang kering yang dihiris nipis. - Direbus bersama air sebanyak 1 liter sehingga mendidih. - Biarkan sejuk. - Campurkan dengan sedikit air bersih. - Buat basuhan pada bahagian alat sulit wanita. - Lakukan 3 kali sehari untuk beberapa hari atau sehingga masalah selesai . Faham ke idok? Mudah tak? Ke nak lagi mudah? . Sebab akak dah jumpa cara mudah. Nenek zaman dulu kala, akak zaman moden sikit. Tauuuu, uolss bizi manjang kan. Paham! . Meh la ikut cara akak pakai pencuci wanita 7 dalam 1 ni. Namanya #Fefet  Sireh Premium. Kandungannya memang natural tau. Ada sireh, akar serapat, manjakani, pueraria mirifica, aloe vera, vitamin c & e. InsyaAllah, sama cepat & mujarab untuk merawat keputihan 😍 . . #doyoufefet  #fefet ™ #sirehpremium  #pencuciwanita  #no1palingwow  #pencucisireh  #gelsireh  #specialingredient  #puerariamirifica  #kualaterennganu  #kualanerus  #seberangtakir  #bandaraustin  #airportkualaterengganu  #agentwanted  #dropshipwanted  #keputihan  #gatalgatal  #missv  #keputihanteruk  #keputihanberbau  #fefetkualaterengganu  #agenwanted 
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩
STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋
. 
Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap 😍😍😍. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 
#marang #dungun #manir #hiliran #tokjembal #bukittokbeng #seberangtakir #wakaftembesu #gongbadak #dataranaustin #codumt #unisza #kualaterengganu #kualanerus #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmurah #reviewmalaysia #ricemilksoap #homemademalaysia
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩 STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋ . Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap 😍😍😍. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 #marang  #dungun  #manir  #hiliran  #tokjembal  #bukittokbeng  #seberangtakir  #wakaftembesu  #gongbadak  #dataranaustin  #codumt  #unisza  #kualaterengganu  #kualanerus  #sayajualonline  #sayajual  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #ricemilksoap  #homemademalaysia 
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩
STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋
. 
Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan.
. 
Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 
#marang #dungun #manir #hiliran #tokjembal #bukittokbeng #seberangtakir #wakaftembesu #gongbadak #dataranaustin #codumt #unisza #kualaterengganu #kualanerus #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualmurah #reviewmalaysia #ricemilksoap #homemademalaysia
Muka berminyak? Masalah pori terbuka? Member tegur badan korang berbau ? 😩 STOPP❗❗❗❗❗❗❗❗✋✋✋ . Kami ada jalan penyelesaian khas untuk korang yang ada masalah muka mahupun badan iaitu Rice Milk Soap. Sabun ini dapat mengurangkan lebihan minyak di muka. Lepas ni takde la hidung dengan dahi berkilat 🙌 tambahan pula, rice milk soap juga akan mengecilkan pori-pori korang. insha'Allah blackhead di muka korang akan beransur-ansur kurang dan lenyap dari pandangan. muka pun takde la kena tegur sebab blackheads kan 😄 bagi badan yang berbau, korang jangan nangis. Sabun ini mempunyai bau yang sangat wangi. Ia dapat mengelakkan badan dari bau yang tidak menyenangkan. . Bagi yang berminat boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗 #marang  #dungun  #manir  #hiliran  #tokjembal  #bukittokbeng  #seberangtakir  #wakaftembesu  #gongbadak  #dataranaustin  #codumt  #unisza  #kualaterengganu  #kualanerus  #sayajualonline  #sayajual  #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #reviewmalaysia  #ricemilksoap  #homemademalaysia 
SUAMI KINI TELAH BERUBAH
.
Saya baru anak satu, tetapi suami tidak ambil tahu tentang kami berdua. Makan minum kami, sakit demam kami, malah tidak langsung menjengok kami. Bila talipon kami dimarahi atau bergaduh. Anak sakit masuk Hospital pun tak ambil tahu. .
Sejak bertemu dengan mandian garam Lady Millionaire, rasa kebas-kebas tangan, rasa benda-benda merayap mulai hilang. Rezeki melimpah ruah sejak amalkan Lady Millionaire. Suami pun dah mula positif, dan tidak bergaduh lagi, yang paling best suami sudah mula talipon dan tidak marah-marah lagi. Akhirnya suami pun sudah mula memberanikan diri untuk balik rumah , syukur Alhamdulillah. Sekurang-kurangnya langkah pertama telah dia mulakan……
.
Sekarang ni suami macam tak puas pandang, asal pandang je senyum senyum, asal pandang je tenung lama lama seolah olah ada je yang tak kena.

Akhirnya suami luahkan perasaannya, "kenapa sekarang abang rasa tenang je bersama sayang, tak tau nak ungkap dengan kata kata yang abang memang tak puas pandang wajah sayang. Rasa macam ada magnet je menarik abang ke sisi sayang dan sentiasa nak duk dekat je dengan sayang. "
.
Wow!!! dengar je ungkapannya, sekarang ini berggetarr jiwa, macam orang baru je hihihi. . . 
Alhamdulillah hidup kami hepi sekarang . Terima kasih Allah.

Nur, Perak
__________
.
ANTARA PERKARA-PERKARA YANG ANDA SELALU HADAPI
------------------------------ # sempit rezeki
# kebocoran wang, banyak duit masuk tapi banyak jugak keluar
# stress
# susah dapat sale
# bisnes merudum...asyik rugi je
# masalah rumahtangga
# Tension je 
# susah naik pangkat
# fikiran serabut, tak tenang
# gangguan sihir dan jin 
Wasap 0105487126
SUAMI KINI TELAH BERUBAH . Saya baru anak satu, tetapi suami tidak ambil tahu tentang kami berdua. Makan minum kami, sakit demam kami, malah tidak langsung menjengok kami. Bila talipon kami dimarahi atau bergaduh. Anak sakit masuk Hospital pun tak ambil tahu. . Sejak bertemu dengan mandian garam Lady Millionaire, rasa kebas-kebas tangan, rasa benda-benda merayap mulai hilang. Rezeki melimpah ruah sejak amalkan Lady Millionaire. Suami pun dah mula positif, dan tidak bergaduh lagi, yang paling best suami sudah mula talipon dan tidak marah-marah lagi. Akhirnya suami pun sudah mula memberanikan diri untuk balik rumah , syukur Alhamdulillah. Sekurang-kurangnya langkah pertama telah dia mulakan…… . Sekarang ni suami macam tak puas pandang, asal pandang je senyum senyum, asal pandang je tenung lama lama seolah olah ada je yang tak kena. Akhirnya suami luahkan perasaannya, "kenapa sekarang abang rasa tenang je bersama sayang, tak tau nak ungkap dengan kata kata yang abang memang tak puas pandang wajah sayang. Rasa macam ada magnet je menarik abang ke sisi sayang dan sentiasa nak duk dekat je dengan sayang. " . Wow!!! dengar je ungkapannya, sekarang ini berggetarr jiwa, macam orang baru je hihihi. . . Alhamdulillah hidup kami hepi sekarang . Terima kasih Allah. Nur, Perak __________ . ANTARA PERKARA-PERKARA YANG ANDA SELALU HADAPI ------------------------------ # sempit rezeki # kebocoran wang, banyak duit masuk tapi banyak jugak keluar # stress # susah dapat sale # bisnes merudum...asyik rugi je # masalah rumahtangga # Tension je # susah naik pangkat # fikiran serabut, tak tenang # gangguan sihir dan jin Wasap 0105487126
😊😊
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😊😊 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
😌😌😌
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
😌😌😌 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Celah-celah badan ada daki? Warna kulit tidak sekata? Kulit kusam? Mesti korang rasa insecure kan? Haaa meh sini. Kami ingin memperkenalkan anda semua kepada produk iaitu whitening body scrub🚿
. 
Kebaikan yang anda akan dapat adalah melembapkan kulit, membuatkan warna kulit anda sekata, menanggalkan sel kulit mati dan membuang daki yang ada pada celah-celah badan. Whitening scrub bukan sahaja memutihkan, malah kandungannya adalah selamat disebabkan oleh bahan-bahannya 100% organik. Antara bahan utama adalah :
👉 Mineral sea salt
👉 Organic soap base
👉 Vitamins
👉 Flavours
👉 Colours
. 
Bagi yang berminat, boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗. #marang #dungun # kualaterengganu #kualanerus #kemaman #manir #hiliran #tokjembal #gongbadak #codumt #unisza #seberangtakir #dataranaustin #bukitpayong #wakaftembesu #sayajual #sayajualonline #reviewmalaysia #padangnenas #sayajualmurah #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #agenttemyracle #temyracleganu #whiteningbodyscrub
Celah-celah badan ada daki? Warna kulit tidak sekata? Kulit kusam? Mesti korang rasa insecure kan? Haaa meh sini. Kami ingin memperkenalkan anda semua kepada produk iaitu whitening body scrub🚿 . Kebaikan yang anda akan dapat adalah melembapkan kulit, membuatkan warna kulit anda sekata, menanggalkan sel kulit mati dan membuang daki yang ada pada celah-celah badan. Whitening scrub bukan sahaja memutihkan, malah kandungannya adalah selamat disebabkan oleh bahan-bahannya 100% organik. Antara bahan utama adalah : 👉 Mineral sea salt 👉 Organic soap base 👉 Vitamins 👉 Flavours 👉 Colours . Bagi yang berminat, boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗. #marang  #dungun  # kualaterengganu #kualanerus  #kemaman  #manir  #hiliran  #tokjembal  #gongbadak  #codumt  #unisza  #seberangtakir  #dataranaustin  #bukitpayong  #wakaftembesu  #sayajual  #sayajualonline  #reviewmalaysia  #padangnenas  #sayajualmurah  #sayajualscrub  #bodyscrubmalaysia  #agenttemyracle  #temyracleganu  #whiteningbodyscrub 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Tu die tengok cheese meleleh keluar.. Terliur bak hang... Di tambah cheese tu bukan cheese biasa ye. Cheese + cili. Cukup sepurna dimakan dengan buger tu ha. 😍😍😍
#kajang #putrajaya #bandarbarusalaktinggi #semenyih #gongbadak #kualaterengganu #seberangtakir
#bukittokbeng
#cheesebomb #cheesebombviral #cheesebombkajang #sayajual #bazarpaknil #kajang #ukm #bangi #semenyih #putrajaya
FIRST STEP TO BEAUTY.
.
Ramai customer yang tanya akak,  dalam SET CANTIK SHAKLEE, kalau bajet minimum, vitamin yang mana yang penting untuk consume.
.
Jawapannya, yang paling asas semestinya Vita C. Vita C jugak lah yang paling jimat. Satu botol ada 180biji. Boleh tahan 6bulan tau kalau consume 1biji sehari.
.
Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah:
.
✔ MenCERAHkan kulit wajah dan badan
✔ Menjadikan kulit lebih LEMBUT
✔ Membantu mengatasi JERAWAT degil
✔ Memperbaiki & mengurangkan peetumbuhan JERAWAT HALUS / PASIR .
✔ Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi
✔ Bagus untuk masalah ALERGI & RESDUNG
✔ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Memudarkan kesan PARUT jerawat
✔ Mengurangkan MINYAK di muka
✔ Menghalang pigmen penyebab utama JERAGAT
✔ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
✔ Memperbaiki & menyembuhkan luka .
✔ Mengatasi masalah GUSI BERDARAH
✔ Meningkatkan kesuburan
 Dan banyak lagi!
.
.
Whatsapp 013-3130901.
.
Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #lecithinshaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alfalfashaklee #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #osteomatrix #vitacshaklee #setcantikshaklee #espshaklee #posmalaysia #poslaju #baturakit #instep #shakleebaturakit
FIRST STEP TO BEAUTY. . Ramai customer yang tanya akak, dalam SET CANTIK SHAKLEE, kalau bajet minimum, vitamin yang mana yang penting untuk consume. . Jawapannya, yang paling asas semestinya Vita C. Vita C jugak lah yang paling jimat. Satu botol ada 180biji. Boleh tahan 6bulan tau kalau consume 1biji sehari. . Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah: . ✔ MenCERAHkan kulit wajah dan badan ✔ Menjadikan kulit lebih LEMBUT ✔ Membantu mengatasi JERAWAT degil ✔ Memperbaiki & mengurangkan peetumbuhan JERAWAT HALUS / PASIR . ✔ Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi ✔ Bagus untuk masalah ALERGI & RESDUNG ✔ Bagus untuk atasi SUNBURN ✔ Menegangkan kulit wajah ✔ Memudarkan kesan PARUT jerawat ✔ Mengurangkan MINYAK di muka ✔ Menghalang pigmen penyebab utama JERAGAT ✔ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan ✔ Memperbaiki & menyembuhkan luka . ✔ Mengatasi masalah GUSI BERDARAH ✔ Meningkatkan kesuburan Dan banyak lagi! . . Whatsapp 013-3130901. . Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮 #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #shakleeterbaik  #seberangtakir  #promosishaklee  #lecithinshaklee  #umt  #unisza  #ipgkualaterengganu  #gongbadak  #trustedsid  #tokjembal  #shakleelovers  #alfalfashaklee  #kurus  #cantik  #alhamdulillah  #customer  #readystock  #setkurusshaklee  #osteomatrix  #vitacshaklee  #setcantikshaklee  #espshaklee  #posmalaysia  #poslaju  #baturakit  #instep  #shakleebaturakit 
.
.
Assalamualaikum semua
.
Selamat hari Rabu🌹
.
Hari ni kaklin nak tunjuk Palazzo Helena warna Dark Blue pulak..ada peminat dark blue tak kat sini?💙
.
Ada yang kata bila pakai warna biru nampak langsing..betul ke ni😅
.
Apa-apa pun biru memang ngancam teruks😘
.
Item : palazzo helena
Warna : dark blue
Harga : RM59 exc pos
Combo 2 pcs : RM100 with postage
Combo with blouse Irdina : RM127 with postage
.
Berminat nak order boleh whatsapp kaklin sekarang 0105793945
.
#palazzomuslimah #palazzopants #pantsmurah #blouseironless #ajimaura #terapiinstagram #edukids #palazzokids #palazzoviral #blouselace #blouserm30 #salemerdeka #malaysiaku #merdekasale #artistmalaysia #semerahcintahumairah#cintabukankristal #klikpengantinmusimsalju #ampang #jasin #selayang #bangi #tamansriserdang #seluarsukanwanita #kasutkerja #sneakersmurahmalaysia #iphonemurahmalaysia #seberangtakir #seberangprai #jelutong
. . Assalamualaikum semua . Selamat hari Rabu🌹 . Hari ni kaklin nak tunjuk Palazzo Helena warna Dark Blue pulak..ada peminat dark blue tak kat sini?💙 . Ada yang kata bila pakai warna biru nampak langsing..betul ke ni😅 . Apa-apa pun biru memang ngancam teruks😘 . Item : palazzo helena Warna : dark blue Harga : RM59 exc pos Combo 2 pcs : RM100 with postage Combo with blouse Irdina : RM127 with postage . Berminat nak order boleh whatsapp kaklin sekarang 0105793945 . #palazzomuslimah  #palazzopants  #pantsmurah  #blouseironless  #ajimaura  #terapiinstagram  #edukids  #palazzokids  #palazzoviral  #blouselace  #blouserm30  #salemerdeka  #malaysiaku  #merdekasale  #artistmalaysia  #semerahcintahumairah #cintabukankristal  #klikpengantinmusimsalju  #ampang  #jasin  #selayang  #bangi  #tamansriserdang  #seluarsukanwanita  #kasutkerja  #sneakersmurahmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #seberangtakir  #seberangprai  #jelutong 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋magic foundation(ALL IN ONE)
💋sun block SPF 50+
💋tekstur sekata & mudah meresap
💋tidak berminyak
💋tahan lama (5-8 jam)
💋tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
😱TUDUNG EXCLUSIVE
😱BEG MAKEUP
😱EXTRA GIFT 😱
.
😱FREE POSTAGE / COD

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxycosmetic 
#dyxylover
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#wakafberuas 
#kualanerus 
#baturakit
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#bandarkualaterengganu
#tokjembal
#padangmidin
#seberangtakir
#wakaftembesu
#pinkladyoriginal
#pengadangbaru
#pinkladyterengganu
#chendering
#marang
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . 😱TUDUNG EXCLUSIVE 😱BEG MAKEUP 😱EXTRA GIFT 😱 . 😱FREE POSTAGE / COD WHATSAPP 013-4553384 (fast respon) . AGENT DIPERLUKAN DROPSHIP DIPERLUKAN.  #dyxyterengganu   #dyxycosmetic   #dyxylover  #codkualaterengganu   #codterengganu   #kualaterengganu   #terengganu   #wakafberuas   #kualanerus  #baturakit  #bukitpayong   #batuburuk   #gongbadak  #dyxykualaterengganu   #kualaibai  #dyxycosmeticsmalaysia  #manir   #sekmung  #ganu   #pantaitimur   #bandarkualaterengganu  #tokjembal  #padangmidin  #seberangtakir  #wakaftembesu  #pinkladyoriginal  #pengadangbaru  #pinkladyterengganu  #chendering  #marang 
Celah-celah badan ada daki? Warna kulit tidak sekata? Kulit kusam? Mesti korang rasa insecure kan? Haaa meh sini. Kami ingin memperkenalkan anda semua kepada produk iaitu whitening body scrub🚿
. 
Kebaikan yang anda akan dapat adalah melembapkan kulit, membuatkan warna kulit anda sekata, menanggalkan sel kulit mati dan membuang daki yang ada pada celah-celah badan. Whitening scrub bukan sahaja memutihkan, malah kandungannya adalah selamat disebabkan oleh bahan-bahannya 100% organik. Antara bahan utama adalah :
👉 Mineral sea salt
👉 Organic soap base
👉 Vitamins
👉 Flavours
👉 Colours
. 
Bagi yang berminat, boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗. #marang #dungun # kualaterengganu #kualanerus #kemaman #manir #hiliran #tokjembal #gongbadak #codumt #unisza #seberangtakir #dataranaustin #bukitpayong #wakaftembesu #sayajual #sayajualonline #reviewmalaysia #padangnenas #sayajualmurah #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #agenttemyracle #temyracleganu #whiteningbodyscrub
Celah-celah badan ada daki? Warna kulit tidak sekata? Kulit kusam? Mesti korang rasa insecure kan? Haaa meh sini. Kami ingin memperkenalkan anda semua kepada produk iaitu whitening body scrub🚿 . Kebaikan yang anda akan dapat adalah melembapkan kulit, membuatkan warna kulit anda sekata, menanggalkan sel kulit mati dan membuang daki yang ada pada celah-celah badan. Whitening scrub bukan sahaja memutihkan, malah kandungannya adalah selamat disebabkan oleh bahan-bahannya 100% organik. Antara bahan utama adalah : 👉 Mineral sea salt 👉 Organic soap base 👉 Vitamins 👉 Flavours 👉 Colours . Bagi yang berminat, boleh DM saya 📩 atau whatsapp 0108444309 📲 atau terus tekan link di bio. Kami juga membuat COD area K. Nerus 🚗. #marang  #dungun  # kualaterengganu #kualanerus  #kemaman  #manir  #hiliran  #tokjembal  #gongbadak  #codumt  #unisza  #seberangtakir  #dataranaustin  #bukitpayong  #wakaftembesu  #sayajual  #sayajualonline  #reviewmalaysia  #padangnenas  #sayajualmurah  #sayajualscrub  #bodyscrubmalaysia  #agenttemyracle  #temyracleganu  #whiteningbodyscrub 
Dengki itu hanyalah milik orang yang tidak menghargai kelebihannya sendiri 😊
. 
Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨
.
Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗
#codumt #codunisza #umt #unisza #dataranaustin #gongbadak #ganu #kualaterengganu #dungun #marang #manir #hiliran #bukitpayung #seberangtakir #telukketapang #temyracleganu #chocojarganu #sayajualmakanan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #reviewmalaysia #wakaftembesu
Dengki itu hanyalah milik orang yang tidak menghargai kelebihannya sendiri 😊 . Muka berjerawat? Bibir kering? Nak cantik? Nak kulit bersih? Produk temyracle kan ada 💄 Dijamin 100% homemade tanpa mengandungi bahan-bahan mercury mahupun yang berbahaya. SHINE YOUR BEAUTY ✨ . Lapar? Terasa nak makan coklat, tapi tak mampu? Jangan risau! Kami menjual Chocojar dengan harga yang mampu milik. Tidak lupa juga, coklat dia meleleh aje dan sangat lazat. Rugi kalau tak cuba! Sekali beli,pasti nak lagi. Kami menerima banyak feedback positive daripada customer. Ada juga customer sama yang repeat order sampai 2/3 bekas sekaligus 🍫Chocojar ni laku keras jadi order cepat sebelum terlambat❗ #codumt  #codunisza  #umt  #unisza  #dataranaustin  #gongbadak  #ganu  #kualaterengganu  #dungun  #marang  #manir  #hiliran  #bukitpayung  #seberangtakir  #telukketapang  #temyracleganu  #chocojarganu  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualmakeup  #reviewmalaysia  #wakaftembesu 
Alhamdulillah.. positive feedback from the the customer 😌 saya jual yaa 😊 Order cepat sebelum terlambat. Topping dah tak banyak 🍫🍫🍫 #feedbacksnb #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #kualaterengganu #chocojarganu #sayajual #terengganu #codunisza #umt #seberangtakir #telukketapang #coddataranaustin #unisza #umt #gongbadakkualaterengganu #smakh #ganukite #ganu #sayajualmurah#chocojarmalaysia #chocojarmurah #sayajualmakanan #sayajualonline #marang #dungun #reviewmalaysia #wakaftembesu #bukitpayong
Alhamdulillah.. positive feedback from the the customer 😌 saya jual yaa 😊 Order cepat sebelum terlambat. Topping dah tak banyak 🍫🍫🍫 #feedbacksnb  #dataranaustin  #gongbadak  #kualanerus  #kualaterengganu  #chocojarganu  #sayajual  #terengganu  #codunisza  #umt  #seberangtakir  #telukketapang  #coddataranaustin  #unisza  #umt  #gongbadakkualaterengganu  #smakh  #ganukite  #ganu  #sayajualmurah #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #sayajualmakanan  #sayajualonline  #marang  #dungun  #reviewmalaysia  #wakaftembesu  #bukitpayong