an online Instagram web viewer

#scarystory medias

Photos

Sanatorium france.
We are really busy at the moment. But we will try to make a new video next month! .
.
. 
#urbex #urbexfrance #amazing #buildings #blackandwhite #buildings #exploring #instagram #scarystory #photo #dutch #netherlands #pool #amateurphotography #old #travel #awesome #instagood  #forgottenplaces #worldtravel #dark #world #urbexlife #adventure #abandoned  #urbanexploring #hospital #lostintime #spooky
Just prank
.
.
Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment.

Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!!
credit:@ghosthunter_story-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Just prank . . Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment. Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!! credit:@ghosthunter_story- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits 
Hello everyone, I'm Lady Sinister and welcome to my Instagram! I created this account to support my new YouTube channel where I narrate scary stories and creepy pastas! As a matter of fact, my first video is up on my channel, check it out in the link in my bio 💀.
.
It's my first video so be nice 😋 lol! .
Picture: pexels.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#horror #scary #halloween #chills #youtube #newyoutuber #new #picoftheday #creepy #weird #scarystories #narrate #story #scarystory #spooky #ladysinister
Hello everyone, I'm Lady Sinister and welcome to my Instagram! I created this account to support my new YouTube channel where I narrate scary stories and creepy pastas! As a matter of fact, my first video is up on my channel, check it out in the link in my bio 💀. . It's my first video so be nice 😋 lol! . Picture: pexels.com . . . . . . . . . . . #horror  #scary  #halloween  #chills  #youtube  #newyoutuber  #new  #picoftheday  #creepy  #weird  #scarystories  #narrate  #story  #scarystory  #spooky  #ladysinister 
Di antara banyaknya hutan terseram di dunia, nampaknya Hutan Aokigahara inilah yang paling terkenal.

Hutan yang berada di kaki Gunung Fuji ini memang dikenal sebagai “Hutan Bunuh Diri". Setidaknya ada puluhan sampai ratusan kasus bunuh diri yang terjadi setiap tahunnya di Aokigahara.

Banyak orang bunuh diri di hutan ini dengan cara menggantung dirinya di pohon. Menurut masyarakat setempat, energi negatif di hutan ini memperkuat kesedihan pengunjung hutan dan memberikan sugesti untuk bunuh diri.

Aokigahara juga dikenal sebagai hutan yang bisa menyesatkan pengunjung karena sangat luas. Pengunjung yang datang kemari dan tidak berniat untuk bunuh diri biasanya akan menandai jalannya dengan pita agar mereka bisa menemukan jalan keluar.

Sumber: bacaterus.com

#bacaterus #hutan #hutanaokigahara #aokigaharaforest #suicideforest #japan #ceritahorror #ceritamistis #kisahmisteri #horrorstory #ghoststory #scaryplaces #scarystory #horror #placetovisit
Di antara banyaknya hutan terseram di dunia, nampaknya Hutan Aokigahara inilah yang paling terkenal. Hutan yang berada di kaki Gunung Fuji ini memang dikenal sebagai “Hutan Bunuh Diri". Setidaknya ada puluhan sampai ratusan kasus bunuh diri yang terjadi setiap tahunnya di Aokigahara. Banyak orang bunuh diri di hutan ini dengan cara menggantung dirinya di pohon. Menurut masyarakat setempat, energi negatif di hutan ini memperkuat kesedihan pengunjung hutan dan memberikan sugesti untuk bunuh diri. Aokigahara juga dikenal sebagai hutan yang bisa menyesatkan pengunjung karena sangat luas. Pengunjung yang datang kemari dan tidak berniat untuk bunuh diri biasanya akan menandai jalannya dengan pita agar mereka bisa menemukan jalan keluar. Sumber: bacaterus.com #bacaterus  #hutan  #hutanaokigahara  #aokigaharaforest  #suicideforest  #japan  #ceritahorror  #ceritamistis  #kisahmisteri  #horrorstory  #ghoststory  #scaryplaces  #scarystory  #horror  #placetovisit 
“Horror is the removal of masks.” — Robert Bloch

Skull pictured in photo cast and hand-painted by Adam Roberts .
.
.
.
#artist #writer #author #writersofinstagram #authorsofinstagram #published #publishedauthor #publishedwriter #soundscapes #soundscaper #darkambient #darkambientmusic #dark #scary #spooky #horror #horrorstory #scarystory #scarystories #ghoststories #terror #terrorart  #darkfantasy #fantasy
Snag our Sanderson Sisters Squad Goals Tee on wildflowercowgirlco.com or at the Downtown Market this weekend! 🧡
Snag our Sanderson Sisters Squad Goals Tee on wildflowercowgirlco.com or at the Downtown Market this weekend! 🧡
‼️NATIONAL COMIC BOOK DAY‼️
What are some of your favorites? 🤗
‼️NATIONAL COMIC BOOK DAY‼️ What are some of your favorites? 🤗
Even light can be found in the darkest of places... •
•
•
Legend goes... "  if a servant were foolish enough to displease her, they would be hung out of one of the castle windows, the men by their necks and the women by their hair. " •
•
From the website - https://www.theirishplace.com/608/red-mary-ghost-leamaneh-castle/
•
•
•
#hauntedcastle #irishcastles #nikon #historicalphotography #photography #lightanddark #ancient #history #loveireland #abandonedcastle #abandoned #castles #leamanehcastle #redmary
Even light can be found in the darkest of places... • • • Legend goes... "  if a servant were foolish enough to displease her, they would be hung out of one of the castle windows, the men by their necks and the women by their hair. " • • From the website - https://www.theirishplace.com/608/red-mary-ghost-leamaneh-castle/ • • • #hauntedcastle  #irishcastles  #nikon  #historicalphotography  #photography  #lightanddark  #ancient  #history  #loveireland  #abandonedcastle  #abandoned  #castles  #leamanehcastle  #redmary 
Yikes
•
•
•
•
•
#Scary#scarystories#scarystory#horror#horrorstory#horrorstories
Credit: Thescaryfacts
Kisses from the misses 🤡 | 📷@ashleyaaraujo
.
.
.
.
👻Factory of Terror opens Oct 5th👻
Kisses from the misses 🤡 | 📷@ashleyaaraujo . . . . 👻Factory of Terror opens Oct 5th👻
Pulang dari Rumah Sakit

Ini cerita nyata gue, saat itu gue masih kelas 1 SMA. Lokasinya di Jepara, Jawa Tengah. Ceritanya saat itu kakak gue ada di rumah sakit terus gue disuruh ibu gue untuk anterin ke rumah sakit. Pas saat itu cuacaya hujan deras selesai isyak, jadi nunggu hujan reda.

Ditunggu & ditunggu, akhirya hujan reda juga. Saat itu sekitar jam 22.34, gue berangkat ke RS ama ibu gue. Pas berangkat masih aman2 saja. Pas udah sampe, gue nurunin ibu gue lalu gue langsung pulang. Jaraknya RS ama rumah gue cukup jauh. Pas pulangnya cuacanya agak gerimis & mendung kilat ngeri2 gimana gitu. Jalanan juga sepi, padahal jalan kota & rumah gue tepatnya di desa tapi bukan yang terpencil & gue ngendarai motor pelan2 maklum anak desa main ke kota.

Ok, to the point ajah. Saat lewati jalan yang kataya angker, gue mikir / bicara dalam hati: ini nih tempat kayak gini serem.
& gue mencoba gak mikir yang macem2 pokoknya.

Nah pas lewatin jembatan, GUE LIHAT CEWEK NYEBRANG BROOO.

Bajunya putih rambutya panjang sebahu tapi kumel, dianya melayang gitu, tapi aneh Katanya hantu kan gak ada bayangannya. Tapi dia puya. Karena di sebelah si hantu itu ada genangan air bekas ujan.

Belum sempat si hantu ke pertengahan jalan dia udah ilang, gw coba istigfar ama baca ayat kursi. Mungkin jarak gue ama si dia sekitar 3 meter. Untung aja dia ngilang, kalo enggak pasti gue udah tabrak tu hantu.

Gue pun masih baca doa sambil gemeteran, setelah lewat tempat itu, gue langsung tancep gas ama baca doa moga2 gak di tumpangin tu hantu, & alhamdulillah gue selamat sentosa same rumah. End
credit:@ghosthunter_story-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Pulang dari Rumah Sakit Ini cerita nyata gue, saat itu gue masih kelas 1 SMA. Lokasinya di Jepara, Jawa Tengah. Ceritanya saat itu kakak gue ada di rumah sakit terus gue disuruh ibu gue untuk anterin ke rumah sakit. Pas saat itu cuacaya hujan deras selesai isyak, jadi nunggu hujan reda. Ditunggu & ditunggu, akhirya hujan reda juga. Saat itu sekitar jam 22.34, gue berangkat ke RS ama ibu gue. Pas berangkat masih aman2 saja. Pas udah sampe, gue nurunin ibu gue lalu gue langsung pulang. Jaraknya RS ama rumah gue cukup jauh. Pas pulangnya cuacanya agak gerimis & mendung kilat ngeri2 gimana gitu. Jalanan juga sepi, padahal jalan kota & rumah gue tepatnya di desa tapi bukan yang terpencil & gue ngendarai motor pelan2 maklum anak desa main ke kota. Ok, to the point ajah. Saat lewati jalan yang kataya angker, gue mikir / bicara dalam hati: ini nih tempat kayak gini serem. & gue mencoba gak mikir yang macem2 pokoknya. Nah pas lewatin jembatan, GUE LIHAT CEWEK NYEBRANG BROOO. Bajunya putih rambutya panjang sebahu tapi kumel, dianya melayang gitu, tapi aneh Katanya hantu kan gak ada bayangannya. Tapi dia puya. Karena di sebelah si hantu itu ada genangan air bekas ujan. Belum sempat si hantu ke pertengahan jalan dia udah ilang, gw coba istigfar ama baca ayat kursi. Mungkin jarak gue ama si dia sekitar 3 meter. Untung aja dia ngilang, kalo enggak pasti gue udah tabrak tu hantu. Gue pun masih baca doa sambil gemeteran, setelah lewat tempat itu, gue langsung tancep gas ama baca doa moga2 gak di tumpangin tu hantu, & alhamdulillah gue selamat sentosa same rumah. End credit:@ghosthunter_story- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits 
Como dije, aquí vuelvo con la historia de Joseph Merrick, el hombre Elefante.
Nació en Leicester, y en su infancia fue un niño normal. Cuando tenía 11 años, un suceso cambió su vida para siempre, la muerte de su madre. Para entonces, su cuerpo ya había comenzado a deformarse.
Sufrió maltratos de la segunda esposa de su padre, y rechazo social.
Así, acabó en exhibiéndose en una feria de atrocidades, donde un cirujano le ofreció cariño y protección a cambio de estudiar su caso.
Su vida cambió, y comenzó a hacer vida social con su voz cultivada y buenas maneras, cautivando a quienes lo trataban, que destacaban su enorme sensibilidad.
Pero no todo era bonito, sus deformidades hacían para él complicadísimas las tareas cotidianas.
Murió debido a que su enorme cabeza se le fue hacia atrás y se rompió el cuello.
#fear #miedo #exorcismo #paranormal #fantasmas #ghost #creepy #dark #scary #horror #creepypasta #spooky #scarystories #blood #slenderman #halloween #ghosts #macabre #bendrowned #gore #weird #evil #haunted #terror #horrormovies #horrormovie #darkart #scarystory #killer #horrorfan
Como dije, aquí vuelvo con la historia de Joseph Merrick, el hombre Elefante. Nació en Leicester, y en su infancia fue un niño normal. Cuando tenía 11 años, un suceso cambió su vida para siempre, la muerte de su madre. Para entonces, su cuerpo ya había comenzado a deformarse. Sufrió maltratos de la segunda esposa de su padre, y rechazo social. Así, acabó en exhibiéndose en una feria de atrocidades, donde un cirujano le ofreció cariño y protección a cambio de estudiar su caso. Su vida cambió, y comenzó a hacer vida social con su voz cultivada y buenas maneras, cautivando a quienes lo trataban, que destacaban su enorme sensibilidad. Pero no todo era bonito, sus deformidades hacían para él complicadísimas las tareas cotidianas. Murió debido a que su enorme cabeza se le fue hacia atrás y se rompió el cuello. #fear  #miedo  #exorcismo  #paranormal  #fantasmas  #ghost  #creepy  #dark  #scary  #horror  #creepypasta  #spooky  #scarystories  #blood  #slenderman  #halloween  #ghosts  #macabre  #bendrowned  #gore  #weird  #evil  #haunted  #terror  #horrormovies  #horrormovie  #darkart  #scarystory  #killer  #horrorfan 
TIME TO GET SPOOKY, LAKEHEAD!!! The ESA is DYING to get our hands on your SCARY STORIES for our "Halloween Horror Short Story Contest!" Stories can be up to 2500 words in length; the DEADline for submissions is OCT. 21st. Ah, ah, ah! 
Winners will be announced on All Hallows Eve, Oct. 31st. Prizes are listed on the poster above. 
Now, ghosts and ghouls, time to get writing!!! Send all submissions to luartery@lakeheadu.ca.

#esa #esavents #mylakehead #writing #halloween #october #scarystory #lakehead #university #spooky #autumn #horror
TIME TO GET SPOOKY, LAKEHEAD!!! The ESA is DYING to get our hands on your SCARY STORIES for our "Halloween Horror Short Story Contest!" Stories can be up to 2500 words in length; the DEADline for submissions is OCT. 21st. Ah, ah, ah! Winners will be announced on All Hallows Eve, Oct. 31st. Prizes are listed on the poster above. Now, ghosts and ghouls, time to get writing!!! Send all submissions to luartery@lakeheadu.ca. #esa  #esavents  #mylakehead  #writing  #halloween  #october  #scarystory  #lakehead  #university  #spooky  #autumn  #horror 
Our latest post is a story that @brianavmaddox wrote for a school assignment a couple of years ago and has been updating little by little ever since. With September coming to a close, fall just beginning, and October starting next week, it seemed fitting that we should share a scary story that @brianavmaddox wrote. Click on the link in our bio to read the full story, and feel free to leave any feedback and/or comments! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lifeandanthropology #themusingsofamaddox #halloween #story #stories #scarystory #scarystories #scary #poltergeist #poltergeisteffect #spooky #spookystories #writer #author #shortstories #shortstory #october #halloweenstories
Our latest post is a story that @brianavmaddox wrote for a school assignment a couple of years ago and has been updating little by little ever since. With September coming to a close, fall just beginning, and October starting next week, it seemed fitting that we should share a scary story that @brianavmaddox wrote. Click on the link in our bio to read the full story, and feel free to leave any feedback and/or comments! . . . . . . . . . . . . . . . #lifeandanthropology  #themusingsofamaddox  #halloween  #story  #stories  #scarystory  #scarystories  #scary  #poltergeist  #poltergeisteffect  #spooky  #spookystories  #writer  #author  #shortstories  #shortstory  #october  #halloweenstories 
Ten elegant już śmieszy i straszy na Youtube 😄 wbijajcie na Pawlun TV na odsłuch Doktora Pawluna 🔥🔥🔥 #DoktorPawlun #5 #hot #elegant  #dochodzimydokonca #płyta #me #scarystory #pawluntv #channel #Youtube #dr #aye #pozdrawiam
What would you do if this came up in your way 😁?!
Black Wolf.
.
.
🎥 Siddharth Ghandi
·
·
#horror #snowcap #scaryclown #photooftheday #snowy #scarystory #snowman #scarystuff #scaryshit #mountains #snowboarding #snowfall #scarymovies #horrormovies #snowing #scarystories #spooky #spring #creepy #nature #snow #snowboard #scary #winter #scarymovie
I got Freddy Krueger...and nope 😂😂 (( I have no idea who October is, so don't ask me. If you know who it is, pls tell me..))
#scary #horror #creepy #creepshow #creepypasta #creepymovies #creepystories #creepystory #creepyclown #creepydolls #creepshot #scarystories #scaryclown #scarymovies #scarystory #horrormovies #horrorstories #horrorstory #horrorshow #jeffthekiller #weird #ghosts #poltergeist #poltergeists #paranormal #morbid #monster #creature #psychopath
I got Freddy Krueger...and nope 😂😂 (( I have no idea who October is, so don't ask me. If you know who it is, pls tell me..)) #scary  #horror  #creepy  #creepshow  #creepypasta  #creepymovies  #creepystories  #creepystory  #creepyclown  #creepydolls  #creepshot  #scarystories  #scaryclown  #scarymovies  #scarystory  #horrormovies  #horrorstories  #horrorstory  #horrorshow  #jeffthekiller  #weird  #ghosts  #poltergeist  #poltergeists  #paranormal  #morbid  #monster  #creature  #psychopath 
‪Fallen Dreams and Ejaculate for Men‬
By Georgio Armani‬
Created by the prisoners at Jefferson Correctional Institution
⛓‪What do you think prison smells like?⛓
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#podcast #ghost #ghoul #scarystory #beerbabes #ghoststory #scary #occult #paranormal #haunted #comedy #funny #funnyshit #beerstagram  #girlswhodrinkbeer #besties #creepy #creepypasta #boosandbrewspodcast #dead #afterlife #podcastersofinstagram #comedypodcast #florida #prison #typography #ad
‪Fallen Dreams and Ejaculate for Men‬ By Georgio Armani‬ Created by the prisoners at Jefferson Correctional Institution ⛓‪What do you think prison smells like?⛓ - - - - - - - - - - - - #podcast  #ghost  #ghoul  #scarystory  #beerbabes  #ghoststory  #scary  #occult  #paranormal  #haunted  #comedy  #funny  #funnyshit  #beerstagram  #girlswhodrinkbeer  #besties  #creepy  #creepypasta  #boosandbrewspodcast  #dead  #afterlife  #podcastersofinstagram  #comedypodcast  #florida  #prison  #typography  #ad 
Bentuknya gak asing
.
.
Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment.

Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!!
credit:@horrornmystery-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Bentuknya gak asing . . Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment. Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!! credit:@horrornmystery- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits 
Ever wanted to talk to the dead? Find out what happens when the dead come alive with ouija boards. Check out my new video by clicking on the link on my profile!

#creepy #creepypasta #creepyreadings #creepyvideo #creepypastafamily #creepypastareddit #scary #scarystories #scarystory #scaryvideo #horror #horrorstories #horrorstory #horrorvideo #youtube #youtuber #smallyoutuber #video #videocreator #nosleep #nosleepreddit #reddit #redditnosleep #redditstories #storiesfromreddit #story #storytime #ouijaboard #ouija #ouijaboardstories
Ever wanted to talk to the dead? Find out what happens when the dead come alive with ouija boards. Check out my new video by clicking on the link on my profile! #creepy  #creepypasta  #creepyreadings  #creepyvideo  #creepypastafamily  #creepypastareddit  #scary  #scarystories  #scarystory  #scaryvideo  #horror  #horrorstories  #horrorstory  #horrorvideo  #youtube  #youtuber  #smallyoutuber  #video  #videocreator  #nosleep  #nosleepreddit  #reddit  #redditnosleep  #redditstories  #storiesfromreddit  #story  #storytime  #ouijaboard  #ouija  #ouijaboardstories 
Find out how one sweet treat break turned into a murder. Check the latest mamas on iTunes & Stitcher!
.
.
.
.
#podcast #podcasts #story #storytime #storytelling #storyteller #scary #scarystories #scarystory #ghost #ghoststories #ghoststory #female #feminist #feminism #women #woman #girl #history #herstory #myth #mythology #lore #folklore #legends #truecrime #paranormal #haunted #hauntings
What is your favourite urban legend or spooky story? #urbanlegend #urbanlegends #participationtime #spookystory #scarystory #folklore #hauntings #comment
! ЭТИ ФОТОГРАФИИ НИ КАК НЕ ОТНОСЯТСЯ К ТЕМЕ ПОСТА("кроме последней шестой фотки) (Листай)!
.
.
.

Сидя сегодня на геометрии у меня вдруг дико заболел глаз. Сначала я подумал что как всегда, и ничего страшного. Такое часто бывает.
Но боль только увеличивалась, и под конец её невозможно было терпеть. Но эта боль отразилось на моем глазу-у меня лопнул капиляр, и это было заметно.
Когда боль немного уменьшилась, у меня полилась слеза из глаза, а потом я стал плохо видеть... Будто все в тумане или слизе... Пришлось пить обезболивающее.
Скорее всего обезболивающее помогло, так как приступов боли в глазу я больше не чувствовал ...
.
.
Но у меня такое чувство, будто сегодня моё зрение очень ухудшилось...
.
Не знаю, зачем я это написал. Просто хотелось поделиться ¯\_(ツ)_/¯
.
#likeforlikes #like4likes #eyes #blood #scarystory #лайкивзаимно #взаимныйлайк #взаимныелайки #глаз #страшныеистории #закат #sunset #sun #scary #солнце #beautiful #see #глаза #sky #cloud #небо #облака
! ЭТИ ФОТОГРАФИИ НИ КАК НЕ ОТНОСЯТСЯ К ТЕМЕ ПОСТА("кроме последней шестой фотки) (Листай)! . . . Сидя сегодня на геометрии у меня вдруг дико заболел глаз. Сначала я подумал что как всегда, и ничего страшного. Такое часто бывает. Но боль только увеличивалась, и под конец её невозможно было терпеть. Но эта боль отразилось на моем глазу-у меня лопнул капиляр, и это было заметно. Когда боль немного уменьшилась, у меня полилась слеза из глаза, а потом я стал плохо видеть... Будто все в тумане или слизе... Пришлось пить обезболивающее. Скорее всего обезболивающее помогло, так как приступов боли в глазу я больше не чувствовал ... . . Но у меня такое чувство, будто сегодня моё зрение очень ухудшилось... . Не знаю, зачем я это написал. Просто хотелось поделиться ¯\_(ツ)_/¯ . #likeforlikes  #like4likes  #eyes  #blood  #scarystory  #лайкивзаимно  #взаимныйлайк  #взаимныелайки  #глаз  #страшныеистории  #закат  #sunset  #sun  #scary  #солнце  #beautiful  #see  #глаза  #sky  #cloud  #небо  #облака 
That's what I call a scary story, when you order a new book and it comes looking like this! Kind of creepy... Really creepy 😳 #bookhorror  #books #scarystory #creepybook #blackandwhite #damagedbook  #scarybook #book
🕸 - چنگال کافران 🐾 ▪️ - این وسیله ی شکنجه از یک تکه فلز با دو نوک چنگالی تیز تشکیل شده بود که به یک کمربند یا تسمه وصل می شد. یکی از نوک های دو شاخه و تیز این چنگال در زیر چانه و طرف دیگر روی استخوان جناغ سینه قرار می گرفت. سپس از تسمه یا کمربند برای محکم کردن و ثابت کردن چنگال در گردن قربانی استفاده می شد. ▪️ - بعد از آن قربانی را دار زده یا به نحوی در هوا معلق می کردند که نتواند بخوابد. اگر سر قربانی پایین می آمد نوک های تیز چنگال گلو و سینه ی او را سوراخ می کرد.
- ⛓ #ScaryStory
- ⛓ @Horror_Storry
🕸 - چنگال کافران 🐾 ▪️ - این وسیله ی شکنجه از یک تکه فلز با دو نوک چنگالی تیز تشکیل شده بود که به یک کمربند یا تسمه وصل می شد. یکی از نوک های دو شاخه و تیز این چنگال در زیر چانه و طرف دیگر روی استخوان جناغ سینه قرار می گرفت. سپس از تسمه یا کمربند برای محکم کردن و ثابت کردن چنگال در گردن قربانی استفاده می شد. ▪️ - بعد از آن قربانی را دار زده یا به نحوی در هوا معلق می کردند که نتواند بخوابد. اگر سر قربانی پایین می آمد نوک های تیز چنگال گلو و سینه ی او را سوراخ می کرد. - ⛓ #ScaryStory  - ⛓ @Horror_Storry
Buat kalian yg sedang bekerja. Semangat kerjanya. Banyak2 bersyukur sudah punya pekerjaan... Jangan mengeluh: gaji kecil. Jarak jauh. Capek.. Dll ... Karna diluar sana masih banyak yg belum beruntung & sedang bersusah payah mencari pekrjaan.
.
.
Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment.

Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!!
credit:@horrornmystery-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Buat kalian yg sedang bekerja. Semangat kerjanya. Banyak2 bersyukur sudah punya pekerjaan... Jangan mengeluh: gaji kecil. Jarak jauh. Capek.. Dll ... Karna diluar sana masih banyak yg belum beruntung & sedang bersusah payah mencari pekrjaan. . . Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment. Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!! credit:@horrornmystery- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits 
💀💀💀💀💀💀💀💀💀
No te quedes por fuera y atrévete a vivir una experiencia del más allá... #FearCamp  #halloween #lanochedelosmuertos .
Informes  320 245 0389 - 304 427 7722 - 300 829 9456
.
Link en la Bio 👆🏻
.
#haunted #scary #horror #paranormal #ghost #scaryfacts  #ghosts #dark  #horrorstory #conspiracytheories #scarystory #horrorstories #conspiracy #mystery #hauntedhouse #story #theories #spook  #paranormalactivity #actividadparanormal #psicofonias #spiritbox #Tabio  #Cundinamarca #campamentoparanormal
💀💀💀💀💀💀💀💀💀 No te quedes por fuera y atrévete a vivir una experiencia del más allá... #FearCamp  #halloween  #lanochedelosmuertos  . Informes 320 245 0389 - 304 427 7722 - 300 829 9456 . Link en la Bio 👆🏻 . #haunted  #scary  #horror  #paranormal  #ghost  #scaryfacts  #ghosts  #dark  #horrorstory  #conspiracytheories  #scarystory  #horrorstories  #conspiracy  #mystery  #hauntedhouse  #story  #theories  #spook  #paranormalactivity  #actividadparanormal  #psicofonias  #spiritbox  #Tabio  #Cundinamarca  #campamentoparanormal 
“I have seen the dark universe yawning
Where the black planets roll without aim,
Where they roll in their horror unheeded,
Without knowledge, or lustre, or name.” — H.P. Lovecraft, ‘Nemesis’
.
.
.
.
#artist #writer #author #writersofinstagram #authorsofinstagram #published #publishedauthor #publishedwriter #soundscapes #soundscaper #darkambient #darkambientmusic #dark #scary #spooky #horror #horrorstory #scarystory #scarystories #ghoststories #terror #terrorart  #darkfantasy #fantasy
“I have seen the dark universe yawning Where the black planets roll without aim, Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge, or lustre, or name.” — H.P. Lovecraft, ‘Nemesis’ . . . . #artist  #writer  #author  #writersofinstagram  #authorsofinstagram  #published  #publishedauthor  #publishedwriter  #soundscapes  #soundscaper  #darkambient  #darkambientmusic  #dark  #scary  #spooky  #horror  #horrorstory  #scarystory  #scarystories  #ghoststories  #terror  #terrorart  #darkfantasy  #fantasy 
Kesalahan aplikasi (error) atau memang ada penampakannya?!
.
.
Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment.

Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!!
credit:@ghosthunter_story-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Kesalahan aplikasi (error) atau memang ada penampakannya?! . . Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment. Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!! credit:@ghosthunter_story- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits 
The dream haunted her every night. It came in swift like a summer storm and left her paralyzed with dread. It was not until she was sitting in the booth, waiting for her date, that she realized where she was. When he sat down across from her, she knew exactly what to do. She had planned it since the dream had started just in case. He did not expect it. It was over quick and she faded into the shadows of the city streets. The dream did not return.
The dream haunted her every night. It came in swift like a summer storm and left her paralyzed with dread. It was not until she was sitting in the booth, waiting for her date, that she realized where she was. When he sat down across from her, she knew exactly what to do. She had planned it since the dream had started just in case. He did not expect it. It was over quick and she faded into the shadows of the city streets. The dream did not return.
#septemberbookchallenge Day 20: Thriller: Every fall I read Braun Stoker’s Dracula. It’s a classic scary novel that chills my blood every time.
#septemberbookchallenge  Day 20: Thriller: Every fall I read Braun Stoker’s Dracula. It’s a classic scary novel that chills my blood every time.
Only time the cops ever knocked on my door is when looking for my uncle 🙄 #JoeBlackStory -
-
#Scarystories #Scary#Horrorstories #Horrorstory#Creepy#Scarystory #Invasion#zombie#danger#morbid#grim#monster
real witch caught on camera..
what do you think is it real
comment below.
.
.
.
.
.
.
#ghost #horror #scary #creepy #paranormal #haunted #spooky#art #creepypasta #mystery #story #scarystory #horrorstories#horrorfacts #spook #alien #theory #scaryfacts #scarythread#illuminati #horrorstory #scare #shanedawson#conspiracytheories #shane #theories #Conspiracies #ghostbc#Conspiracytheory #bhfyp
What you think?
Credit to @lilconspiracies ❣️
Follow @tweethreads 📩
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
#story #scary #scarystories #threads #twitterthreads #twitter #tweets #tweet #conspiracytheory #thread #spooky #shook #myth #creepy #facts #true #scarystory #love #twittermemes #stories #halloween #ufo #demons #haunted #hauntedhouse #scared #scaryfacts
Penelitian yang dipublikasikan dalam Journal of Counseling Psychology mengungkapkan, pria yang merasa dirinya seorang playboy atau merasa mudah untuk mempermainkan wanita memiliki gangguan mental atau psikopat, meski mereka tak menyadarinya.

Para pria yang terlalu percaya diri bahwa mereka bisa selalu memenangkan hati wanita memiliki sejumlah karakter dan kepribadian serupa.

Pria seperti ini cenderung menyukai hal2 berisiko tinggi, menganggap wanita lebih rendah dari pria, gila status sosial & hobi mengendalikan emosi orang lain.

Tag ssorang yang menurut kamu playboy cap lucinta lucknut.
.
.
Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment.

Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!!
credit:@horrornmystery-
#scary #creepy #scream #scare #horror #haunted #hauntedhouse #horrorfilms #scarymovies #horrormovies #freddy #it #jigsaw #chuckie #annabelle #scarystories #scarystory #horroraddict #paranormal #ghost #ghostadventures #zakbagans #arrongoodwin #billytolley #jaywasley #ghosthunting #cemetery #ghosts #spirits
Penelitian yang dipublikasikan dalam Journal of Counseling Psychology mengungkapkan, pria yang merasa dirinya seorang playboy atau merasa mudah untuk mempermainkan wanita memiliki gangguan mental atau psikopat, meski mereka tak menyadarinya. Para pria yang terlalu percaya diri bahwa mereka bisa selalu memenangkan hati wanita memiliki sejumlah karakter dan kepribadian serupa. Pria seperti ini cenderung menyukai hal2 berisiko tinggi, menganggap wanita lebih rendah dari pria, gila status sosial & hobi mengendalikan emosi orang lain. Tag ssorang yang menurut kamu playboy cap lucinta lucknut. . . Mau comment tapi gak bisa? Kolom comment berbatas atau limit? Fix itu karna kamu belum follow akun ini. Ane setting Harus follow utk bisa comment. Jangan lupa double tap & tag temen kamu guys!! credit:@horrornmystery- #scary  #creepy  #scream  #scare  #horror  #haunted  #hauntedhouse  #horrorfilms  #scarymovies  #horrormovies  #freddy  #it  #jigsaw  #chuckie  #annabelle  #scarystories  #scarystory  #horroraddict  #paranormal  #ghost  #ghostadventures  #zakbagans  #arrongoodwin  #billytolley  #jaywasley  #ghosthunting  #cemetery  #ghosts  #spirits