an online Instagram web viewer

#sayasharekebaikan medias

Photos

🍊🍊 *VITA C COLLAGEN 2000MG* 🍊🍊
| ANTI AGEING | MOISTURIZE | REPAIRING | *FUNGSI KOLAGEN* :
-Membantu meningkatkan kadar kolagen pada lapisan kulit.
-Membantu mengurangkan garis dan kedutan pada kulit.
-Melambatkan proses penuaan (Anti Ageing).
-Menegangkan dan menganjalkan keseluruhan permukaan kulit.
-Membantu meningkatkan kelembapan dan menyegarkan kulit.
-Mengembalikan kesihatan kulit.
-Merawat dan menghilangkan parut jerawat.
-Melindungi kulit daripada radikal bebas.
-Menguatkan sel-sel otot tubuh badan. *FUNGSI VITAMIN C 2000MG* :
-Mencerahkan kulit.
-Merawat kulit yang kekurangan kolagen, kulit kering dan kusam.
-Mengelakkan pigmentasi dan pertumbuhan jerawat.
-Melambatkan proses penuaan (Anti Ageing).
-Sebagai antioksidan untuk memperbaiki sel tubuh badan dan dan jaringan kulit yang rosak.
-Melindungi daya tahan tubuh badan daripada radikal bebas.
-Melancarkan peredaran saliran darah dan menyihatkan kulit.
-Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam. *CARA PENGAMBILAN* :
- 2 kali sehari. - 1 kali (1 sudu makan) pada waktu pagi selepas sarapan.
- 1 kali (1 sudu makan) pada waktu malam sebelum tidur
- Minum air putih 2 hingga 3 liter sehari.
- Elak minum minuman berkafein dan berkarbonat.  #ytbs #teamytbs #dropshipdiperlukan #yourstrulybeautyskincare #agentsahytbs #putihpinkishytbs #sayasharekebaikan #whatsapp0168728317
🍊🍊 *VITA C COLLAGEN 2000MG* 🍊🍊 | ANTI AGEING | MOISTURIZE | REPAIRING | *FUNGSI KOLAGEN* : -Membantu meningkatkan kadar kolagen pada lapisan kulit. -Membantu mengurangkan garis dan kedutan pada kulit. -Melambatkan proses penuaan (Anti Ageing). -Menegangkan dan menganjalkan keseluruhan permukaan kulit. -Membantu meningkatkan kelembapan dan menyegarkan kulit. -Mengembalikan kesihatan kulit. -Merawat dan menghilangkan parut jerawat. -Melindungi kulit daripada radikal bebas. -Menguatkan sel-sel otot tubuh badan. *FUNGSI VITAMIN C 2000MG* : -Mencerahkan kulit. -Merawat kulit yang kekurangan kolagen, kulit kering dan kusam. -Mengelakkan pigmentasi dan pertumbuhan jerawat. -Melambatkan proses penuaan (Anti Ageing). -Sebagai antioksidan untuk memperbaiki sel tubuh badan dan dan jaringan kulit yang rosak. -Melindungi daya tahan tubuh badan daripada radikal bebas. -Melancarkan peredaran saliran darah dan menyihatkan kulit. -Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam. *CARA PENGAMBILAN* : - 2 kali sehari. - 1 kali (1 sudu makan) pada waktu pagi selepas sarapan. - 1 kali (1 sudu makan) pada waktu malam sebelum tidur - Minum air putih 2 hingga 3 liter sehari. - Elak minum minuman berkafein dan berkarbonat. #ytbs  #teamytbs  #dropshipdiperlukan  #yourstrulybeautyskincare  #agentsahytbs  #putihpinkishytbs  #sayasharekebaikan  #whatsapp0168728317 
Cerita psal tomato ni, sis tertarik bah dgn sorg pelakon ni. Cntik btul kulit dia. Rupanya rahsia dia, dia lumur tomato d muka n tangan dia. 😍
.
.
Bila p pasar, beli la tomato.. kasi bahagi dua. Satu buat sambal. Satu lg, blend then kasi buat ice cube. Bila suda keras, sambil2 begosip sma kakk2 sy, kmi sapu2 la d muka. .
.
.

X sngka sis terjumpa sabun tomato serisoap d perbuat dri tomato. Terus sis beli. 😍😍 hahahaha.. wangi dan bntuk dia tu mcm maw d mkn jak ar. 
Jom lawat ig sis untk mengetahui tntg kebaikan & khasiat tomato yg sis akn share. 😊 semoga bermanfaat yah. 
#serisoap #seritoks #seribella #sabuntomato #sayasharekebaikan
Cerita psal tomato ni, sis tertarik bah dgn sorg pelakon ni. Cntik btul kulit dia. Rupanya rahsia dia, dia lumur tomato d muka n tangan dia. 😍 . . Bila p pasar, beli la tomato.. kasi bahagi dua. Satu buat sambal. Satu lg, blend then kasi buat ice cube. Bila suda keras, sambil2 begosip sma kakk2 sy, kmi sapu2 la d muka. . . . X sngka sis terjumpa sabun tomato serisoap d perbuat dri tomato. Terus sis beli. 😍😍 hahahaha.. wangi dan bntuk dia tu mcm maw d mkn jak ar. Jom lawat ig sis untk mengetahui tntg kebaikan & khasiat tomato yg sis akn share. 😊 semoga bermanfaat yah. #serisoap  #seritoks  #seribella  #sabuntomato  #sayasharekebaikan 
Hye followers.! Nak share kebaikan menggunakan serum vitamin C annona. Saya sendiri pun mulanya pengguna bila dah rasa keberkesanannya dan kebaikan saya share and rekemen pada orang2 yang alami masalah jerawat, kulit tona tak sekata, kulit kering dan macam2 lagi lah. Antara komen2 pengguna yang share kebaikan selepas gunakan serum ni. Im so happy for you guys and thank you for trusting on me. I just sharing the good things with the people. 
So whatsapp guys untuk order 📱- 0175057366

#vcsannonaserum. #serumvitaminC. 
#vcsannonaskincare
#sayasharekebaikan 
#sayagunasayajual
#whatsappme.
Hye followers.! Nak share kebaikan menggunakan serum vitamin C annona. Saya sendiri pun mulanya pengguna bila dah rasa keberkesanannya dan kebaikan saya share and rekemen pada orang2 yang alami masalah jerawat, kulit tona tak sekata, kulit kering dan macam2 lagi lah. Antara komen2 pengguna yang share kebaikan selepas gunakan serum ni. Im so happy for you guys and thank you for trusting on me. I just sharing the good things with the people. So whatsapp guys untuk order 📱- 0175057366 #vcsannonaserum . #serumvitaminC . #vcsannonaskincare  #sayasharekebaikan  #sayagunasayajual  #whatsappme .
.
Bagi makan apa tu?
.
Ni anak saya 2 ketul 😂😂
.
Bagi makan omega je. Minyak ikan tu.
.
Untuk apa minyak omega ni kalau kanak2 makan.
.
Share dari pengalaman la ye.
.
Untuk kesihatan yang paling penting. Tingkatkan sistem imun mereka.
.
Kalau kena hujan susah sikit la nak selsema n demam.
.
Beza jugak masa tak bagi dulu omega ni.
.
Hantar nursery kalau ada budak lain yang tak sihat ke demam mesti anak kita kena jangkit jugak.
.
Tapi lepas bagi omega ni Alhamdulillah susah nak berjangkit.
.
Dah bagi omega pada anak hari ni?
.
#sayasharekebaikan #bagianakomega #omegauntukkanak2
. Bagi makan apa tu? . Ni anak saya 2 ketul 😂😂 . Bagi makan omega je. Minyak ikan tu. . Untuk apa minyak omega ni kalau kanak2 makan. . Share dari pengalaman la ye. . Untuk kesihatan yang paling penting. Tingkatkan sistem imun mereka. . Kalau kena hujan susah sikit la nak selsema n demam. . Beza jugak masa tak bagi dulu omega ni. . Hantar nursery kalau ada budak lain yang tak sihat ke demam mesti anak kita kena jangkit jugak. . Tapi lepas bagi omega ni Alhamdulillah susah nak berjangkit. . Dah bagi omega pada anak hari ni? . #sayasharekebaikan  #bagianakomega  #omegauntukkanak2 
Jom grab tuk kesihatan kulit, rambut dan wajah yang lebih baik.. Murah jer.. 😍😍 Direct wasap
FIEZA +60177595099

#kulitcantik #kulitkusam #masalahkulit #murah #murah2  #paknilbazaar #sayapakaisayajual #sayasharekebaikan
Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :
➮ Pertama di dunia dan di Malaysia
➮ Di suntik/ di sembur garam laut dalam
➮ Di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
➮ SUNTIKAN CAHAYA DHUHA yg tinggi FAR INFRA RED RAY (FIR)..cahaya ni mmg terkenal dgn khasiat rawatan luarbiasa....Allah banyak mention abt Dhuha dlm Al Quran.. so cahaya ni bukan biasa2!! #sayaguna
#sayasharekebaikan
Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang : ➮ Pertama di dunia dan di Malaysia ➮ Di suntik/ di sembur garam laut dalam ➮ Di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan ➮ SUNTIKAN CAHAYA DHUHA yg tinggi FAR INFRA RED RAY (FIR)..cahaya ni mmg terkenal dgn khasiat rawatan luarbiasa....Allah banyak mention abt Dhuha dlm Al Quran.. so cahaya ni bukan biasa2!! #sayaguna  #sayasharekebaikan 
Salah satu sebab kenapa wanita-wanita diseru guna bioseleza.... berbaloi sangat2. Selain tadah darah kotor keluar kita mau jaga rahim kita.

Kenapa kecantikan luaran saja mau jaga?... kesihatan dalaman terutamanya rahim kita mesti mau jaga betul2.

Pad bioseleza RM30 bulih guna 2x sebulan.... once ko pakai kamu akan rasa berbaloi guna. 
Sebab:
❌keputihan
❌senggugut

Lagiii....
✔Period teratur
✔Rasa lebih bertenaga
✔Lebih selesa dan yakin
✔Semua kotoran ditarik keluar 
Guna dulu baru percaya. Untuk order sila whatsapp maksu.

0168376431

#sayapenggunasetia
#bioseleza
#sayasharekebaikan
#sayajual
#projekstg
#bizwithpleasure
Salah satu sebab kenapa wanita-wanita diseru guna bioseleza.... berbaloi sangat2. Selain tadah darah kotor keluar kita mau jaga rahim kita. Kenapa kecantikan luaran saja mau jaga?... kesihatan dalaman terutamanya rahim kita mesti mau jaga betul2. Pad bioseleza RM30 bulih guna 2x sebulan.... once ko pakai kamu akan rasa berbaloi guna. Sebab: ❌keputihan ❌senggugut Lagiii.... ✔Period teratur ✔Rasa lebih bertenaga ✔Lebih selesa dan yakin ✔Semua kotoran ditarik keluar Guna dulu baru percaya. Untuk order sila whatsapp maksu. 0168376431 #sayapenggunasetia  #bioseleza  #sayasharekebaikan  #sayajual  #projekstg  #bizwithpleasure 
SELAMAT PAGI UOLLSS 
Pagi ni sis nak share Miracle by Lancome! Salah satu perfume yang PALING TOP BY DEXANDRA !. Fresh spicy, floral, fruity, tropical, DAN aquatic😍 Buah litch yang fresh-fresh dan bunga magnolia buatkan wangian ni berbau tropical dan floral. Sesuai untuk sis yang cari wangian fresh-fresh tapi soft! Memang sesuai! Confirm puas hati!

Nak dapatkan info lanjut De'Xandra?

SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018
SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018
SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018

#dexandra #dexandraperfume #perfume #fenomenadexandra #wangiankehidupan #berbaloibaloi #sayasharekebaikan
SELAMAT PAGI UOLLSS Pagi ni sis nak share Miracle by Lancome! Salah satu perfume yang PALING TOP BY DEXANDRA !. Fresh spicy, floral, fruity, tropical, DAN aquatic😍 Buah litch yang fresh-fresh dan bunga magnolia buatkan wangian ni berbau tropical dan floral. Sesuai untuk sis yang cari wangian fresh-fresh tapi soft! Memang sesuai! Confirm puas hati! Nak dapatkan info lanjut De'Xandra? SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018 SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018 SMS/WhatsApp/Telegram --> 010-4175018 #dexandra  #dexandraperfume  #perfume  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #berbaloibaloi  #sayasharekebaikan 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Semoga dipermudahkan segala urusan kita hari ni.
#sayasebarkanilmu
#sayasharekebaikan
#sediakanpayung
#jomsembang
#withlotoflove
#janganterlambat 
#1001kebaikan
PROMOSI SAMPAI 31 AUGUST. 
BUY 5 FREE 1. 
#SAYAJUAL
#SAYAMINUM
#SAYASHAREKEBAIKAN
#AMALKANSETIAPPAGI.

ANDA SUDA? 
WHATSAPP ME - 0178605375.
Terkesan dgn kata2 ummi bln 11 taun lepas,ummi ckp kat my bff ni,nnti kawen ika pkai kebaya tau.Jmpe this sem ambil master skali.makin sihat j aku tgk kau 😀😀😀 Last2 decide nk beli PB ngn kite.
Eyh jangan risau la,mmg mahal pong tp boleh byr ansuran.Nak jgk?ambil no phone ni,save na 📱011-19436258.kite deal harga smpai jadi beli.Dah FITTING,confirm nk beli.kire jadila kn?nk harga kasih syg??whatsapp trus la.

Jmpe biz partner smlm kasi Pb mak die yg dah repair.nak tnye,ad x korset mane2 kalau beli then bila rosak boleh baiki FOC??? kalau ad,bgtau ika yea..nk tau jgk.

Pb 🌼70% kesihatan 🌼30% kecantikan 🌼warranty seumur hidup

#pbthebest 
#korsetantikanser
#JomBeijing 
#jomsihatsama2 
#Sayasharekebaikan
Terkesan dgn kata2 ummi bln 11 taun lepas,ummi ckp kat my bff ni,nnti kawen ika pkai kebaya tau.Jmpe this sem ambil master skali.makin sihat j aku tgk kau 😀😀😀 Last2 decide nk beli PB ngn kite. Eyh jangan risau la,mmg mahal pong tp boleh byr ansuran.Nak jgk?ambil no phone ni,save na 📱011-19436258.kite deal harga smpai jadi beli.Dah FITTING,confirm nk beli.kire jadila kn?nk harga kasih syg??whatsapp trus la. Jmpe biz partner smlm kasi Pb mak die yg dah repair.nak tnye,ad x korset mane2 kalau beli then bila rosak boleh baiki FOC??? kalau ad,bgtau ika yea..nk tau jgk. Pb 🌼70% kesihatan 🌼30% kecantikan 🌼warranty seumur hidup #pbthebest  #korsetantikanser  #JomBeijing  #jomsihatsama2  #Sayasharekebaikan