an online Instagram web viewer

#sayangmalaysia medias

Photos

Our Cultural & Heritage Tour Programme is open for all! If you’re planning to explore Central Market in a group, reach for us at 03-2031 0399 to book fun art and craft session!
.
.
More details at http://centralmarket.com.my/events-detail.php?id=10
.
.
#CulturalHeritageTourProgramme #Booking #Slot #CentralMarket#PasarSeni #KualaLumpur #Malaysia #AboutKL #SayangMalaysia
HELLO OCTOBER😍
.
Iye.betul. 
Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan.
.

Kenapa terlajak jimat?.
✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan.
✅Sustained released
✅100% natural
✅The best Vitamin C
✅Multipurpose
.
Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe.
.
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin in the WORLD yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam .kan?
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? 
Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?
.
Kite nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi.
.
NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.
•
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia
HELLO OCTOBER😍 . Iye.betul. Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan. . Kenapa terlajak jimat?. ✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan. ✅Sustained released ✅100% natural ✅The best Vitamin C ✅Multipurpose . Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada 🌸180 biji 🌸Tahan 6 bulan 🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx. 🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂 . I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe. . Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin in the WORLD yang bersifat sustained released. 😘 . Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam .kan? . Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan? . Kite nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘 . KELEBIHAN VITAMIN C 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . ❤Cerahkan kulit. ❤Jerawat degil ❤Jerawat pasir ❤Sunburn ❤Kulit sensitif ❤Ekzema ❤Resdung ❤Kurangkan simptom demam. ❤Kulit lebih GEBU ❤Kulit lebih LEMBUT ❤Melembapkan kulit ❤Kurangkan garis kedutan wajah. ❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda ❤Hasilkan kolagen dalam badan. ❤Kurangkan selesema ❤Gantikan tisu rosak ❤Sembuhkan luka ❤LEBATKAN rambut ❤Kawal KELEMUMUR ❤Kawal RAMBUT GUGUR ❤Elak UBAN ❤Rendahkan DARAH TINGGU ❤Rendahkan paras INSULIN ❤Halang serangan JANTUNG ❤Kawal DIABETIS. Banyak kan benefit dia? Jangan fikir lagi. . NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? . http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee . POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾" . • #haslinashaklee  #followforlike  #followback  #likeforfollow  #followbackteam  #likes  #likesforlikes  #instagood  #instadaily  #instafollow  #instalife  #instagram  #instagrammer   #shakleeterengganu  #shakleesetiu  #shakleekelantan  #shakleeunisza  #shakleeumt  #shaklee  #herbalifemalaysia   #codterengganu  #terengganu  #shakleebesut  #shakleeumt  #shakleegongbadak  #sayangmalaysia 
HELLO OCTOBER😍
.
Iye.betul. 
Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan.
.

Kenapa terlajak jimat?.
✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan.
✅Sustained released
✅100% natural
✅The best Vitamin C
✅Multipurpose
.
Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe.
.
Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin in the WORLD yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam .kan?
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? 
Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?
.
Kite nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.
.
Banyak kan benefit dia?
.
Jangan fikir lagi.
.
NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.
•
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia
HELLO OCTOBER😍 . Iye.betul. Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan. . Kenapa terlajak jimat?. ✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan. ✅Sustained released ✅100% natural ✅The best Vitamin C ✅Multipurpose . Kenapa ramai sangat terkejut bila Sis cakap Vitamin C Shaklee ni ada 🌸180 biji 🌸Tahan 6 bulan 🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx. 🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂 . I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe. . Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin in the WORLD yang bersifat sustained released. 😘 . Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam .kan? . Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan? . Kite nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘 . KELEBIHAN VITAMIN C 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . ❤Cerahkan kulit. ❤Jerawat degil ❤Jerawat pasir ❤Sunburn ❤Kulit sensitif ❤Ekzema ❤Resdung ❤Kurangkan simptom demam. ❤Kulit lebih GEBU ❤Kulit lebih LEMBUT ❤Melembapkan kulit ❤Kurangkan garis kedutan wajah. ❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda ❤Hasilkan kolagen dalam badan. ❤Kurangkan selesema ❤Gantikan tisu rosak ❤Sembuhkan luka ❤LEBATKAN rambut ❤Kawal KELEMUMUR ❤Kawal RAMBUT GUGUR ❤Elak UBAN ❤Rendahkan DARAH TINGGU ❤Rendahkan paras INSULIN ❤Halang serangan JANTUNG ❤Kawal DIABETIS. . Banyak kan benefit dia? . Jangan fikir lagi. . NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? . http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee . POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾" . • #haslinashaklee  #followforlike  #followback  #likeforfollow  #followbackteam  #likes  #likesforlikes  #instagood  #instadaily  #instafollow  #instalife  #instagram  #instagrammer   #shakleeterengganu  #shakleesetiu  #shakleekelantan  #shakleeunisza  #shakleeumt  #shaklee  #herbalifemalaysia   #codterengganu  #terengganu  #shakleebesut  #shakleeumt  #shakleegongbadak  #sayangmalaysia 
Pulau Perhentian terletak di Terengganu Malaysia, yg sgt popular di kalangan pelancong2 dri dalam dan luar negara...Nak merasai pengalaman bercuti di pulau perhentian tak? 😊😊 Jom dapatkan PAKEJ PULAU PERHENTIAN PROMOSI EARLY BIRD 2019. Nak bgi diskaun promosi sehingga 40% yg membuat tempahan awal...Boleh klik link ini utk dapatkan info seterusnya 👇

http://bit.ly/PROMOSI2K19

Terima kasih..😉😉 #pakejpulauperhentianbynor_jaa #ppbnorjaa_gallery #agentsahdnamie #dnamieleisure #jomlepakperhentian #jomlepakperhentianisland #pakejpulauperhentian #pulauperhentianbesar #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #longbeach #fireshow #pulauperhentian #perhentian #perhentianisland #watertaxi #pakejlongbeach #pulauperhentiankecil #packageperhentianisland #kakipulau #kakilepak #kakitravel #perhentianwindmill #visitterengganu #artismalaysia #sayangmalaysia
Pulau Perhentian terletak di Terengganu Malaysia, yg sgt popular di kalangan pelancong2 dri dalam dan luar negara...Nak merasai pengalaman bercuti di pulau perhentian tak? 😊😊 Jom dapatkan PAKEJ PULAU PERHENTIAN PROMOSI EARLY BIRD 2019. Nak bgi diskaun promosi sehingga 40% yg membuat tempahan awal...Boleh klik link ini utk dapatkan info seterusnya 👇 http://bit.ly/PROMOSI2K19 Terima kasih..😉😉 #pakejpulauperhentianbynor_jaa  #ppbnorjaa_gallery  #agentsahdnamie  #dnamieleisure  #jomlepakperhentian  #jomlepakperhentianisland  #pakejpulauperhentian  #pulauperhentianbesar  #pakejpulauperhentianmurah  #pakejpulaumurah  #longbeach  #fireshow  #pulauperhentian  #perhentian  #perhentianisland  #watertaxi  #pakejlongbeach  #pulauperhentiankecil  #packageperhentianisland  #kakipulau  #kakilepak  #kakitravel  #perhentianwindmill  #visitterengganu  #artismalaysia  #sayangmalaysia 
🌸BFF MUSLIMAH VERSION🌸
TOTEBAG RM10 PER PCS [HARGA TDK TERMASUK POS]. WHATSAPP 📲011-1656 7439
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagmalaysia #totebag #sayajualtotebag #totebagmurahmalaysia #sayajual #sayajualbeg #bazarpaknil #pamoga #terlajaklaris #lokal #lokalah #barangrare #Malaysia #sayangmalaysia
SERAM 😣😣
Swipe 👉 nak tengok #setcantikshaklee buat transformasi 😊
.
NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? .
http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee .
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.
•
#haslinashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer  #shakleeterengganu #shakleesetiu
#shakleekelantan
#shakleeunisza
#shakleeumt #shaklee #herbalifemalaysia  #codterengganu
#terengganu
#shakleebesut
#shakleeumt
#shakleegongbadak
#sayangmalaysia
SERAM 😣😣 Swipe 👉 nak tengok #setcantikshaklee  buat transformasi 😊 . NAK DAPATKAN PRODUK  SHAKLEE? . http://www.wasap.my/60104391064/sayanakshaklee . POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾" . • #haslinashaklee  #followforlike  #followback  #likeforfollow  #followbackteam  #likes  #likesforlikes  #instagood  #instadaily  #instafollow  #instalife  #instagram  #instagrammer   #shakleeterengganu  #shakleesetiu  #shakleekelantan  #shakleeunisza  #shakleeumt  #shaklee  #herbalifemalaysia   #codterengganu  #terengganu  #shakleebesut  #shakleeumt  #shakleegongbadak  #sayangmalaysia 
Hujan je kan musim sekarang ni? Haaa jangan lupa Tips Ni 💯
*
*
#madusyuib 
#dtp5b2018 
#himpunanlawakmalays 
#careforhomeless 
#tvetmara 
#y15 
#sayangmalaysia 
#viral 
#viralmalaysia 
#idola
Jom amalkan doa ni “ Segala puji bagi Allah, sempurnakanlah akhlakku, sebagaimana Engkau telah sempurnakan rupa wajahku “ amin 
#madusyuib 
#dtp5b2018 
#himpunanlawakmalays 
#careforhomeless 
#tvetmara 
#y15 
#sayangmalaysia 
#viral 
#viralmalaysia 
#idola
Throwback
@Regran_ed from @munsng.photography -  Fashion Ethnic Creative Competition Borneo Arts Festival 2018
.
.
•📌Financial Park, Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA
•
•
.
#Dekatje #Labuan #BorneoArtsFestival2018
#BAF2018 #BorneoArtsFestival #VisitMalaysia2020 #TourismMalaysia #LabuanTourism #TourismMalaysiaLabuan #SayangMalaysia #MalaysiaTrulyAsia #TourismThroughArts #MySeniBudaya #Borneo #KakiSeni #Malaysia #Brunei #Indonesia  #culture #instaculture #arts #instaarts #perekafesyen #fesyen #designer #instafashion #fashion #portraitphotography #portrait
Throwback @Regran_ed from @munsng.photography - Fashion Ethnic Creative Competition Borneo Arts Festival 2018 . . •📌Financial Park, Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA • • . #Dekatje  #Labuan  #BorneoArtsFestival2018  #BAF2018  #BorneoArtsFestival  #VisitMalaysia2020  #TourismMalaysia  #LabuanTourism  #TourismMalaysiaLabuan  #SayangMalaysia  #MalaysiaTrulyAsia  #TourismThroughArts  #MySeniBudaya  #Borneo  #KakiSeni  #Malaysia  #Brunei  #Indonesia  #culture  #instaculture  #arts  #instaarts  #perekafesyen  #fesyen  #designer  #instafashion  #fashion  #portraitphotography  #portrait 
Special Promotion until the end of year 2018. For those guests staying at our hotel branches will have our food voucher RM 4.90 in every staying day to enjoy your meal at PULAU LABUAN COFFEE HOUSE. The food vouchers will issue by our counter receptionists for you in every your staying day with us.

Our hotel branches are HOTEL PULAU LABUAN 1, HOTEL PULAU LABUAN 2, PULAU LABUAN INN & HPL APARTMENT, all in town area.
•
• 📌 Hotel Pulau Labuan, Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA
•
•

#DekatJe #Labuan #TourismMalaysia #VisitMalaysia2020 #TourismMalaysiaLabuan #SayangMalaysia #MalaysiaTrulyAsia #mydestination  #explore #explorelabuan #exploremalaysia #beautifuldestinations #wonderful_places #wanderlust #igersmy #instatravel #travelblogger #iamtb #travelgram #islandlife #neverstoptraveling #discovernewplaces #outdoors #kakitravel #amazingplaces #sunseasand #tropical #instabeach #nature #travel
Special Promotion until the end of year 2018. For those guests staying at our hotel branches will have our food voucher RM 4.90 in every staying day to enjoy your meal at PULAU LABUAN COFFEE HOUSE. The food vouchers will issue by our counter receptionists for you in every your staying day with us. Our hotel branches are HOTEL PULAU LABUAN 1, HOTEL PULAU LABUAN 2, PULAU LABUAN INN & HPL APARTMENT, all in town area. • • 📌 Hotel Pulau Labuan, Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA • • #DekatJe  #Labuan  #TourismMalaysia  #VisitMalaysia2020  #TourismMalaysiaLabuan  #SayangMalaysia  #MalaysiaTrulyAsia  #mydestination  #explore  #explorelabuan  #exploremalaysia  #beautifuldestinations  #wonderful_places  #wanderlust  #igersmy  #instatravel  #travelblogger  #iamtb  #travelgram  #islandlife  #neverstoptraveling  #discovernewplaces  #outdoors  #kakitravel  #amazingplaces  #sunseasand  #tropical  #instabeach  #nature  #travel 
Hii adik-adik !! Cikgu bawak tempat yang sama jee tiap-tiap tahun bila rombongan sekolah😐😐haa apa kata adik-adik ajak cikgu buat lawatan di Mini Malaysia!!! Kak teja bagi harga mur mur jeeeeee 😍😍okay kalau nak buat sukan neka pun boleh tau.. Call kak teja 062349989/0162340241#minimalaysia #kampungbudaya #sayangmalaysia
Hii adik-adik !! Cikgu bawak tempat yang sama jee tiap-tiap tahun bila rombongan sekolah😐😐haa apa kata adik-adik ajak cikgu buat lawatan di Mini Malaysia!!! Kak teja bagi harga mur mur jeeeeee 😍😍okay kalau nak buat sukan neka pun boleh tau.. Call kak teja 062349989/0162340241#minimalaysia  #kampungbudaya  #sayangmalaysia 
Sebahagian dari tokoh yang banyak berjasa dan berjuang kepada negara.
.
Memories are the key not to the past 
But to the future 💪
.
#proud #throwback #Malaysia #history #streetphotography #photography #picoftheday #sayangmalaysia #past #instadaily #instatravel #travelogue #travelblogger #hero #weekend #travel #floria
I have adopted "NOW" it's your turn, conservation for future generations. Follow us and visit our website at www.exploresandakan.com www.borneotrails.com www.borneonaturelodge.com.my
#borneo #sabahPOTD #tourismalaysia #wildlife #nature #sabah #turtle #conservation #borneotrails #protectourturtles #supportwildlife #sayangmalaysia
We are selling all furniture and appliances individually as well as of Sunday.
.
Different, different apartments available.
.
Please come to Jalan Taman Seputeh today so you don't miss out on these offers. The stock is very limited. Call me at (012) 5500 662 or visit us at https://goo.gl/maps/296ay2KavjS2 now!
.
#malaysiatrulyasia
#visitmalaysia2020 
#sayangmalaysia
#Dekatje
#BarShackBangsar 
#ShackAttack 
#DJSlickVick 
#DJSnoopyG
#thepartybuskl
#bangsar 
#bangsarsouth 
#bangsarvillage 
#bangsarvillage2 
#bangsarsouthcity 
#kualalumpur2017 
#kualalumpurpartyplan
#karaoke 
#partyplanner
We are selling all furniture and appliances individually as well as of Sunday. . Different, different apartments available. . Please come to Jalan Taman Seputeh today so you don't miss out on these offers. The stock is very limited. Call me at (012) 5500 662 or visit us at https://goo.gl/maps/296ay2KavjS2 now! . #malaysiatrulyasia  #visitmalaysia2020  #sayangmalaysia  #Dekatje  #BarShackBangsar  #ShackAttack  #DJSlickVick  #DJSnoopyG  #thepartybuskl  #bangsar  #bangsarsouth  #bangsarvillage  #bangsarvillage2  #bangsarsouthcity  #kualalumpur2017  #kualalumpurpartyplan  #karaoke  #partyplanner 
😍😍😍
Good Morning ....... @Regran_ed from @nizarezatnicholas -  #labuan town. Random shots, random fly. Its been a while for me making videos. Hope u guys like it.
•
•
•
•
• 📌  Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA
•
•
•
•

#DekatJe #Labuan #TourismMalaysia #VisitMalaysia2020 #TourismMalaysiaLabuan #SayangMalaysia #MalaysiaTrulyAsia #mydestination  #explore #explorelabuan #exploremalaysia #beautifuldestinations #wonderful_places #wanderlust #travelblogger #travel #travelgram #islandlife #neverstoptraveling #discovernewplaces #outdoors #amazingplaces #sunseasand #tropical #instabeach #nature #beachlover #aerialvideography #스쿠버다이빙 #ダイビング
😍😍😍 Good Morning ....... @Regran_ed from @nizarezatnicholas - #labuan  town. Random shots, random fly. Its been a while for me making videos. Hope u guys like it. • • • • • 📌 Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA • • • • #DekatJe  #Labuan  #TourismMalaysia  #VisitMalaysia2020  #TourismMalaysiaLabuan  #SayangMalaysia  #MalaysiaTrulyAsia  #mydestination  #explore  #explorelabuan  #exploremalaysia  #beautifuldestinations  #wonderful_places  #wanderlust  #travelblogger  #travel  #travelgram  #islandlife  #neverstoptraveling  #discovernewplaces  #outdoors  #amazingplaces  #sunseasand  #tropical  #instabeach  #nature  #beachlover  #aerialvideography  #스쿠버다이빙  #ダイビング 
Sunday Plate Thanks Mom🍝🍜😝
Sunday Plate Thanks Mom🍝🍜😝
What is the feeling when have a vitamin sea at @marimarisepanggarisland with your loved one! Tag them to catch this  dream😀.
.
#riverbugasia #riverbugmalaysia #riverbug #padasrafting #rafting #whitewaterrafting #padaswhitewaterrafting #gopengperak #raftinggram #sabahborneo #sabahokbah #sabahtourism #sabahpotd #sabah #borneo #sayangsabah #sayangmalaysia #visitsabah #trulyasia #mymalaysia #malaysiatourism
Breathtaking view of Kuala Perlis while the sun was setting!

#malaysiazone#CutiCuti1Malaysia #TourismMalaysia #KualaPerlis #FreshAirMalaysia #SayangMalaysia #dekatje #visitmalaysia
(22) 14/10/2018 Scambuster Run 2018. Was supposed to run with my bestie, but she had to attend to other engagements. So I ran the 6km alone. Wasn’t feeling so good last night, I almost wanted to skip it. But I’m glad I didn’t. 6km done and ran 5 weeks in a row.
(22) 14/10/2018 Scambuster Run 2018. Was supposed to run with my bestie, but she had to attend to other engagements. So I ran the 6km alone. Wasn’t feeling so good last night, I almost wanted to skip it. But I’m glad I didn’t. 6km done and ran 5 weeks in a row.
[#A1858]
.
. =================
NANTIKAN ‼️
EARLY BIRD PROMOTION PERHENTIAN ISLAND PACKAGE 2019 💥💥
=================
Salam/ Hai 😁 Sape y pernah ambik pakej #dnamieleisure sdh semestinya kenal & jumpa mereka berdua kan.. Mereka adalah orang penting y bertanggungjawap segala urusan y berkaitan #dnamieleisure & juga menyiapkan #pakejmurah #pakejawesome untuk korang semua. Nantikan pakej best utk 2019 plak. Mereka tengah sibuk kerah idea utk pakej PP tahun dpn plak.Jadi sape plan nak bercuti #pulauperhentian tahun depan?
.
.
#pakejpulauperhentianbynor_jaa #ppbnorjaa_gallery #agentsahdnamie #dnamieleisure #jomlepakperhentian #jomlepakperhentianisland #pakejpulauperhentian #pulauperhentianbesar #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #longbeach #fireshow #pulauperhentian #perhentian #perhentianisland #watertaxi #pakejlongbeach #pulauperhentiankecil #packageperhentianisland #kakipulau #kakilepak #kakitravel #perhentianwindmill #visitterengganu #artismalaysia #sayangmalaysia
[#A1858 ] . . ================= NANTIKAN ‼️ EARLY BIRD PROMOTION PERHENTIAN ISLAND PACKAGE 2019 💥💥 ================= Salam/ Hai 😁 Sape y pernah ambik pakej #dnamieleisure  sdh semestinya kenal & jumpa mereka berdua kan.. Mereka adalah orang penting y bertanggungjawap segala urusan y berkaitan #dnamieleisure  & juga menyiapkan #pakejmurah  #pakejawesome  untuk korang semua. Nantikan pakej best utk 2019 plak. Mereka tengah sibuk kerah idea utk pakej PP tahun dpn plak.Jadi sape plan nak bercuti #pulauperhentian  tahun depan? . . #pakejpulauperhentianbynor_jaa  #ppbnorjaa_gallery  #agentsahdnamie  #dnamieleisure  #jomlepakperhentian  #jomlepakperhentianisland  #pakejpulauperhentian  #pulauperhentianbesar  #pakejpulauperhentianmurah  #pakejpulaumurah  #longbeach  #fireshow  #pulauperhentian  #perhentian  #perhentianisland  #watertaxi  #pakejlongbeach  #pulauperhentiankecil  #packageperhentianisland  #kakipulau  #kakilepak  #kakitravel  #perhentianwindmill  #visitterengganu  #artismalaysia  #sayangmalaysia 
Just enjoy the rapid guys! Beautiful picture from the top taken by @ruslanlusi Good day to raft at  Kiulu River, Tamparuli with @riverbugmalaysia.
.
#riverbugasia #riverbugmalaysia #riverbug #padasrafting #rafting #whitewaterrafting #padaswhitewaterrafting #gopengperak #raftinggram #sabahborneo #sabahokbah #sabahtourism #sabahpotd #sabah #borneo #sayangsabah #sayangmalaysia #visitsabah #trulyasia #mymalaysia #malaysiatourism #visitmalaysia #kkcity #kotakinabalu #mylivelifework✌🏼🤙🇲🇾#merdeka#sabah#malaysiaday
Just enjoy the rapid guys! Beautiful picture from the top taken by @ruslanlusi Good day to raft at Kiulu River, Tamparuli with @riverbugmalaysia. . #riverbugasia  #riverbugmalaysia  #riverbug  #padasrafting  #rafting  #whitewaterrafting  #padaswhitewaterrafting  #gopengperak  #raftinggram  #sabahborneo  #sabahokbah  #sabahtourism  #sabahpotd  #sabah  #borneo  #sayangsabah  #sayangmalaysia  #visitsabah  #trulyasia  #mymalaysia  #malaysiatourism  #visitmalaysia  #kkcity  #kotakinabalu  #mylivelifework ✌🏼🤙🇲🇾#merdeka #sabah #malaysiaday 
Team subest carboot sale.
Kami disini mencari rezeki.
Jombeli kereta.
Try loan free je boh.
#0126996189 #perodua #sayangmalaysia #jombeliperodua #peroduaaxiaclub #peroduaalzaclub #peroduamyviclub #peroduabezza #peroduahq #perodua
🌸MUSLIMAH VERSION🌸
TOTEBAG RM10 PER PCS [HARGA TDK TERMASUK POS]. WHATSAPP 📲011-1656 7439
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagmalaysia #totebag #sayajualtotebag #totebagmurahmalaysia #sayajual #sayajualbeg #bazarpaknil #pamoga #terlajaklaris #lokal #lokalah #barangrare #Malaysia #sayangmalaysia
🌸MUSLIMAH VERSION🌸
TOTEBAG RM10 PER PCS [HARGA TDK TERMASUK POS]. WHATSAPP 📲011-1656 7439
.
.
#totebagmurah #totebagcantik #totebagmalaysia #totebag #sayajualtotebag #totebagmurahmalaysia #sayajual #sayajualbeg #bazarpaknil #pamoga #terlajaklaris #lokal #lokalah #barangrare #Malaysia #sayangmalaysia