an online Instagram web viewer

#sayanakcantik medias

Photos

Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? Akak..Meh sini syirah bantu akak 🤗🤗🤗 Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua syrah bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum tidur. (Sejam sebelum) Kemam yer.... Jangan ditelan.. Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..
Selalu kena tipu barang tak sampai😭😭 Akak sayang...yana bukan setakat jual brang je tau,yana nak tolong akak rawat skin akak tu,yana nak guide akak sampai dpt skin yg cun balik..tak main2 la tipu2 ni 😎 😎 😎

Kalau rsa nk suplemen yg ada kkm pm yana kat sini yer 0197043328

#fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantiky
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragath
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut 
#ubatparut..
Selalu kena tipu barang tak sampai😭😭 Akak sayang...yana bukan setakat jual brang je tau,yana nak tolong akak rawat skin akak tu,yana nak guide akak sampai dpt skin yg cun balik..tak main2 la tipu2 ni 😎 😎 😎 Kalau rsa nk suplemen yg ada kkm pm yana kat sini yer 0197043328 #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..
Wahh customer ni nak konsisten consume pss sejak kulit makin putih berseri ni. Yela mana taknya, kawan2 parents asyik duk tegur jer. Merah la pipi ualls🤣 . . Bukan tu jer, pakwe pun asyik melekat je . Asyik ajak selfie jer kulit pun makin cerah cantik kan skrg. Jeles pulak sis tauu 🤧 Tak percaya ? Ualls tengok lah sendiri urat tangan tu pun nampak hijau smpai mak tegur risau tkut apa2🤣 Ok ni lawakk . . So ualls yang ada masalah kulit gelap, tona tak sekata & sunburn boleh laa cuba #pssnewformula  ni. Kesan memang seawal 10hari tau. Lagi satu nasihat sis bila dah berkesan jangan tak consume terus pulak. Badan kita pun shock tau. . . Jum ualls try skrg sis akan bantu rapat2 ualls. Belum cuba belum tahu. Bila cuba pasti jatuh hati ❤️ Ramai dah mcm tu hikhikhik 😛😛 Siapa lagi nak sis bantu sampai jadi mcm ni? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu . . WHATSAPP "PSS" 019 - 5433282 . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
Sis tak nak cakap banyak. Ualls tengok lah sendiri gambar before & after customer yg ni. Kalau ualls nak tahu cust ni dah jadi pengguna setia kami tau. Dari customer terus upgrade jadi agent. Katanya nak bantu ramai lagi orang yang ada masalah macam dia. Bagus betul 😀
.
Walaupun kulit dia takdelah putih melepak mcm kain kapas tapi alhamdulillah sekarang kulit dia double tripple dah makin cerah dari dulu.
.
Mesti ramai tnya nak jadi mcm ni kena habis berapa box ye? Kena makan berapa bulan ye? 🤦🏼‍♀️ Huhh, soalan biasa yg sis dapat. Meh sini rapat2 sis nak explain
.
.
Supplement ni kalau nak tunggu betul2 berkesan nampak effect & nak kesan tu kekal lama memang tak la. Sebab apa? Sebab badan kita ni sentiasa berubah. Once ualls dah dpt kulit yg diidamkan mohon la jgn stop. Teruskan jer konsisten consume sampai bila2. Supplement ni lama2 kita konsisten consume dia dah sebati tau dgn darah & badan kita. Senang lah nak meresap dlm kulit kita ni haa.. .
.
Nasihat sy, bila pakai sesuatu produk truskan je. Jangan nak tiru orang jer asyik nak tukar benda tulah. Benda inilah. Badan pun tak tahu nk proses mana satu😂 Faham? So yang mana baru nak consume tu teruskan konsisten bertahun2. Kesan lagi woww. Percayalahh 😌😌
.
Siapa lagi nak ezan bantu mcm sis ni? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. .
.
.
WHATSAPP "PSS" 
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Sis tak nak cakap banyak. Ualls tengok lah sendiri gambar before & after customer yg ni. Kalau ualls nak tahu cust ni dah jadi pengguna setia kami tau. Dari customer terus upgrade jadi agent. Katanya nak bantu ramai lagi orang yang ada masalah macam dia. Bagus betul 😀 . Walaupun kulit dia takdelah putih melepak mcm kain kapas tapi alhamdulillah sekarang kulit dia double tripple dah makin cerah dari dulu. . Mesti ramai tnya nak jadi mcm ni kena habis berapa box ye? Kena makan berapa bulan ye? 🤦🏼‍♀️ Huhh, soalan biasa yg sis dapat. Meh sini rapat2 sis nak explain . . Supplement ni kalau nak tunggu betul2 berkesan nampak effect & nak kesan tu kekal lama memang tak la. Sebab apa? Sebab badan kita ni sentiasa berubah. Once ualls dah dpt kulit yg diidamkan mohon la jgn stop. Teruskan jer konsisten consume sampai bila2. Supplement ni lama2 kita konsisten consume dia dah sebati tau dgn darah & badan kita. Senang lah nak meresap dlm kulit kita ni haa.. . . Nasihat sy, bila pakai sesuatu produk truskan je. Jangan nak tiru orang jer asyik nak tukar benda tulah. Benda inilah. Badan pun tak tahu nk proses mana satu😂 Faham? So yang mana baru nak consume tu teruskan konsisten bertahun2. Kesan lagi woww. Percayalahh 😌😌 . Siapa lagi nak ezan bantu mcm sis ni? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. . . . WHATSAPP "PSS" 017-9872636 . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan #terapiinstagram  #kemamkemamputih #ajimaura  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 014-5048715 (dropship) skrg korang akan dpt FREE POST . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
Morning Sayang2 semua 💕 Dah breakfast ke? Aipp ingat tau, sebelum makan pagi kena ambil 1 sachet #pssnewformula dulu tauu. Lepastu barulah gap dalam 30 minit macam tu untuk makan pagi
.
Ramai tanya sis kenapa kena ambil masa prut kosong? Tak boleh ke selepas makan? .
.
.
Bukan sis tak bagi tapi boleh jer . Cuma waktu paling elok utk  ambil vitamin adalah masa perut kosong. Jadi disyorkan ambil sebelum makan pagi/tidur kerana semasa perut kita kosong dalam jangkamasa lama vitamin senang bertindak. Jika perut penuh ianya agak menyukarkan vitamin tadi untuk bertindak. Jadi eloklah ambil 30minit/1jam sebelum makan pagi atau selepas makan malam 😀
.
Dah faham kan? So nasihat sis jagalah perkara yang kita bincangkan di atas ni☝🏻☝🏻 Nampak remeh kan? Tapi sebenarnya ni adalah sebab knpa supplement tu lambat berkesan bg tubuh badan kita
.
Sis nasihatkan sangat2 yang baru nak try #pssnewformula perlu konsisten sekurang-kurangnya selama 3bulan ke atas utk kesan sepenuhnya. Kebiasannya box pertama hanya akan detox badan kita dari toksin yang bertahun2 lamanya di dalam badan. Box yang seterusnya barulah proses bermula. .
.
Tak susah pun nak cantik kan ualls? Kena rajin sikit jer. Lepastu konsisten . Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. .
.
.
WHATSAPP "PSS" 
014 - 5074862 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
Morning Sayang2 semua 💕 Dah breakfast ke? Aipp ingat tau, sebelum makan pagi kena ambil 1 sachet #pssnewformula  dulu tauu. Lepastu barulah gap dalam 30 minit macam tu untuk makan pagi . Ramai tanya sis kenapa kena ambil masa prut kosong? Tak boleh ke selepas makan? . . . Bukan sis tak bagi tapi boleh jer . Cuma waktu paling elok utk ambil vitamin adalah masa perut kosong. Jadi disyorkan ambil sebelum makan pagi/tidur kerana semasa perut kita kosong dalam jangkamasa lama vitamin senang bertindak. Jika perut penuh ianya agak menyukarkan vitamin tadi untuk bertindak. Jadi eloklah ambil 30minit/1jam sebelum makan pagi atau selepas makan malam 😀 . Dah faham kan? So nasihat sis jagalah perkara yang kita bincangkan di atas ni☝🏻☝🏻 Nampak remeh kan? Tapi sebenarnya ni adalah sebab knpa supplement tu lambat berkesan bg tubuh badan kita . Sis nasihatkan sangat2 yang baru nak try #pssnewformula  perlu konsisten sekurang-kurangnya selama 3bulan ke atas utk kesan sepenuhnya. Kebiasannya box pertama hanya akan detox badan kita dari toksin yang bertahun2 lamanya di dalam badan. Box yang seterusnya barulah proses bermula. . . Tak susah pun nak cantik kan ualls? Kena rajin sikit jer. Lepastu konsisten . Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. . . . WHATSAPP "PSS" 014 - 5074862 (admin) 011 - 6203 2824 (admin) 013 - 565 8626 (admin) . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
. Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? . Akak..Meh sini syirah bantu akak 🤗🤗🤗 Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua syrah bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 . 2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum tidur. (Sejam sebelum) . Kemam yer.... Jangan ditelan.. Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 . #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 014-5048715 (dropship) skrg korang akan dpt FREE POST . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
Replenishing Serum C..
.
Ni laa serum yg fungsi macam botox tu..tak perlu susah2 sakit2 pergi cucuk da..😍😍😍
.
Free consultation wasap mast ok!!
.
🌸 Mastura Jafri
🌿Beauty Consultant Mary Kay
📲 013 270 4265
.
#Marykayrawang #marykay #sayanakcantik #kulitsihat #bebaskimia
#beautyconsultant #kulitsihat #skincare #makeup
#jomcantik #marykaykl #amyrarosli #minaz
#marykay #kerjakosong #partime #fulltime #malaysia #kl #janaincome #beautyconsultant #free #freeclass #makeupclass #marykay #careergoal #jomcantik #bebaskimia #bahanselamat #marykayselayang
#marykaybatucaves #kulitsihat #marykaymalaysia #marykaykualalumpur
Replenishing Serum C.. . Ni laa serum yg fungsi macam botox tu..tak perlu susah2 sakit2 pergi cucuk da..😍😍😍 . Free consultation wasap mast ok!! . 🌸 Mastura Jafri 🌿Beauty Consultant Mary Kay 📲 013 270 4265 . #Marykayrawang  #marykay  #sayanakcantik  #kulitsihat  #bebaskimia  #beautyconsultant  #kulitsihat  #skincare  #makeup  #jomcantik  #marykaykl  #amyrarosli  #minaz  #marykay  #kerjakosong  #partime  #fulltime  #malaysia  #kl  #janaincome  #beautyconsultant  #free  #freeclass  #makeupclass  #marykay  #careergoal  #jomcantik  #bebaskimia  #bahanselamat  #marykayselayang  #marykaybatucaves  #kulitsihat  #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur 
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍 . ============================== KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT ============================== ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang ✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish . ============================= BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada: ============================= ➡JERAWAT BATU ➡JERAWAT BERNANAH ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP ➡KULIT BERMINYAK ➡JERAGAT ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . 📲ws "PSS" ke 014-5048715 (dropship) skrg korang akan dpt FREE POST . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline 
Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? Akak..Meh sini ira bantu akak 🤗🤗🤗
Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua ira bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 2 biji pagi sebelum sarapan
2 biji malam sebelum tidur.
(Sejam sebelum)

Kemam yer.... Jangan ditelan..
Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 #fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantiky
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragath
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut 
#ubatparut..
Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? Akak..Meh sini ira bantu akak 🤗🤗🤗 Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua ira bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum tidur. (Sejam sebelum) Kemam yer.... Jangan ditelan.. Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..
Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 5433282
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss . . Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula  ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 . . Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 . . Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢 . So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr . . WHATSAPP "PSS" 019 - 5433282 . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline  #satissoap  #testimonisatissoap 
Haaa.. Masalah badan pun akan jadi masalah untuk kita.. Mana taknya, badan pun akan membuatkan kita tak selesa..
.
.
Tapi jangan risau, magic lotion ni mampu mengatasi semua masalah yang ada dalam gambar tu 😍
.
.
#sayajualcosmoderm #codcosmodermpuchong #cosmoderm #ilovemyskin #sayanakcantik #tipscantik #bebasparaben #skincaremurahmalaysia #sayajualcosmodermmalaysia #cosmodermseller #cosmodermbalikraya #cosmodermpuchong #agentcosmoderm #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipcosmoderm #teamcosmodermnurul
Haaa.. Masalah badan pun akan jadi masalah untuk kita.. Mana taknya, badan pun akan membuatkan kita tak selesa.. . . Tapi jangan risau, magic lotion ni mampu mengatasi semua masalah yang ada dalam gambar tu 😍 . . #sayajualcosmoderm  #codcosmodermpuchong  #cosmoderm  #ilovemyskin  #sayanakcantik  #tipscantik  #bebasparaben  #skincaremurahmalaysia  #sayajualcosmodermmalaysia  #cosmodermseller  #cosmodermbalikraya  #cosmodermpuchong  #agentcosmoderm  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipcosmoderm  #teamcosmodermnurul 
Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? Akak..Meh sini syirah bantu akak 🤗🤗🤗 Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua syrah bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum tidur. (Sejam sebelum) Kemam yer.... Jangan ditelan.. Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut 
Set Platinum Yanko
.
Siapa yang paling sesuai menggunakan Set Platinum Yanko?
.
😊 Orang yang mengalami masalah JERAGAT kerana ia membantu menghilangkan bintik-bintik hitam atau pigment
.
😊 Orang yang ingin nampak AWET MUDA kerana ia mengadungi Anti-Aging (Anti-Penuaan yang membantu membuatkan kulit muka lebih ANJAL)
.
😊 Disarankan untuk sesiapa yang berumur 30 tahun ke atas menggunakan jenis skincare nie
.
Set Platinum Yanko nie, paling power dan extra power dari Basic dan Hydra. Sebab apa?
.
Haa, sebab paling cepat mencerah dan juga merawat jerawat dan parut jerawat. Paling istimewanya adalah mengandungi bahan ANTI PENUAAN dan berkesan menghapuskan jeragat, menganjalkan kulit seterusnya menjadikan kulit jauh lebih muda dari usia sebenar.
.
So, sesuai untuk golongan umur 30 ke atas. Golongan muda pon boleh juga guna, tiada masalah.
.
Cuma di dalam Set Platinum nie ada bahan ANTI PENUAAN, itu sahaja.
.
If nak tahu, Qila pengguna tegar Set Platinum Yanko ler. Hehe!
.
Set Platinum Yanko ada:-
.
🌞 Day Cream
.
🌜 Night Cream
.
😌 Cleanser
.
Jangan risau untuk korang nak cuba atau nak risik-risik dulu ke, Qila highly recommend untuk amik Set Trial dulu.
.
If korang dah nampak yakin dengan effect kulit wajah korang tu, boleh terus grabbb Set Besar pulak. Sebabnyaa, Qila pon bermula dengan Set Trial jugak.

Yanko Skincare by Qiela
012 258 8813📱
"Lets beauty together"
.
Nak direct link whatsapp? Terus pergi page ig @yankoskincare.byqiela
.
#yankoskincare #originalyankoskincare #yankoskincareoriginal #yankoskincareoriginalfromtaiwan #yankoskincaremalaysia #yankomalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #produkhalal #produkkecantikan #agentyankoskincare #sayajualyankoskincare #sayanakcantik #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #ubatparutjerawatberkesan #yankoskincarebyqiela #yankorembau #yankonegerisembilan
Set Platinum Yanko . Siapa yang paling sesuai menggunakan Set Platinum Yanko? . 😊 Orang yang mengalami masalah JERAGAT kerana ia membantu menghilangkan bintik-bintik hitam atau pigment . 😊 Orang yang ingin nampak AWET MUDA kerana ia mengadungi Anti-Aging (Anti-Penuaan yang membantu membuatkan kulit muka lebih ANJAL) . 😊 Disarankan untuk sesiapa yang berumur 30 tahun ke atas menggunakan jenis skincare nie . Set Platinum Yanko nie, paling power dan extra power dari Basic dan Hydra. Sebab apa? . Haa, sebab paling cepat mencerah dan juga merawat jerawat dan parut jerawat. Paling istimewanya adalah mengandungi bahan ANTI PENUAAN dan berkesan menghapuskan jeragat, menganjalkan kulit seterusnya menjadikan kulit jauh lebih muda dari usia sebenar. . So, sesuai untuk golongan umur 30 ke atas. Golongan muda pon boleh juga guna, tiada masalah. . Cuma di dalam Set Platinum nie ada bahan ANTI PENUAAN, itu sahaja. . If nak tahu, Qila pengguna tegar Set Platinum Yanko ler. Hehe! . Set Platinum Yanko ada:- . 🌞 Day Cream . 🌜 Night Cream . 😌 Cleanser . Jangan risau untuk korang nak cuba atau nak risik-risik dulu ke, Qila highly recommend untuk amik Set Trial dulu. . If korang dah nampak yakin dengan effect kulit wajah korang tu, boleh terus grabbb Set Besar pulak. Sebabnyaa, Qila pon bermula dengan Set Trial jugak. Yanko Skincare by Qiela 012 258 8813📱 "Lets beauty together" . Nak direct link whatsapp? Terus pergi page ig @yankoskincare.byqiela . #yankoskincare  #originalyankoskincare  #yankoskincareoriginal  #yankoskincareoriginalfromtaiwan  #yankoskincaremalaysia  #yankomalaysia  #lurveyavitctoner  #lurveyaserum  #produkhalal  #produkkecantikan  #agentyankoskincare  #sayajualyankoskincare  #sayanakcantik  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatjeragat  #ubatparutjerawatberkesan  #yankoskincarebyqiela  #yankorembau  #yankonegerisembilan 
Morning ualls. Tak terlambat lagi kan nak wish? 😛 Bukan apa sis nak remind jer pagi2 ni sebelum breakfast jangan lupa kemam-kemam 1 sachet pss tau. Kemam2 jer dalam mulut selama 5 saat. Lepastu minum air masak hari ni at least 3 litre sehari tau barulah vitamin dari #pssnewformula cepat meresap ke dalam darah kita.
.
Ramai org cakap leceh la consume supplement ni sbb kena minum air masak byk. Hello?!!! Air masak penting kott dalam kehidupan seharian kita. Kalau x minum air masak mulalah mcm2 penyakit yg dtg tanpa disedari tau. Muka pun mulalah tak berseri even dah pakai byk produk. Sebabtu lah air minuman ni sangat penting utk tubuh badan kita buat proses tau. Air ni lah yg utama dari yg lain. Doktor pun sarankan kita kena minum air masak byk2. .
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teambella
Morning ualls. Tak terlambat lagi kan nak wish? 😛 Bukan apa sis nak remind jer pagi2 ni sebelum breakfast jangan lupa kemam-kemam 1 sachet pss tau. Kemam2 jer dalam mulut selama 5 saat. Lepastu minum air masak hari ni at least 3 litre sehari tau barulah vitamin dari #pssnewformula  cepat meresap ke dalam darah kita. . Ramai org cakap leceh la consume supplement ni sbb kena minum air masak byk. Hello?!!! Air masak penting kott dalam kehidupan seharian kita. Kalau x minum air masak mulalah mcm2 penyakit yg dtg tanpa disedari tau. Muka pun mulalah tak berseri even dah pakai byk produk. Sebabtu lah air minuman ni sangat penting utk tubuh badan kita buat proses tau. Air ni lah yg utama dari yg lain. Doktor pun sarankan kita kena minum air masak byk2. . . KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ . HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ . KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇 ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection seawal 10hari ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang . ✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat . BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada . ➡JERAWAT BATU/BERNANAH ➡JERAGAT ➡PARUT BERLUBANG ➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING ➡SUNBURN ➡PIGMENTASI ➡LIANG PORI TERBUKA LUAS . Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu . . WHATSAPP "PSS" ke 019 - 318 4550 . #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline  #teambella 
Nanti la saya beli..
AKAK MAKIN LAMA AKAK BIAR MAKIN TERUK JADINYA..KITA KAN KAWAN PM JE YANA..YANA BG AKAK HARGA KAWAN KAWAN OKAY 😘😘😘😘 CARI YANA KAT SINI 0197043328

#fereenafams
#fereenateam
#fereenasquad
#jeragat
#jeragathilang 
#sayanakcantik
#serumjeragat
#kulitkusam 
#nakcantiky
#kulitkusamhilang
#ubatjeragat 
#jeragatpudar 
#antijeragat 
#hilangkanjeragat 
#hilangjeragat 
#masalahjeragath
#jeragatdegil
#setjeragat 
#bebasjeragat 
#kulitjeragat
#rawatanjeragat 
#sabunjeragat
#parutjeragat 
#jeragattebal 
#jeragathitam 
#jeragatkurang
#jeragatteruk
#parutjerawat
#parut 
#ubatparut..
Nanti la saya beli.. AKAK MAKIN LAMA AKAK BIAR MAKIN TERUK JADINYA..KITA KAN KAWAN PM JE YANA..YANA BG AKAK HARGA KAWAN KAWAN OKAY 😘😘😘😘 CARI YANA KAT SINI 0197043328 #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..
Don't be afraid to try new things... terutama tang lipstik. 😁
.
Kalau selama ni korang asyik stick ngan 1 color, cuba ubah. Then korang tau korang suka ke tidak. Mcm cik kemal.. memang suka campo2 color. Meriah gitu😆
.
Nak tak main2 lipstik dengan cik kemal?
🌸FREE CONSULTATION AND FREE SKINCARE CLASS/PRODUCT TESTING🌸
.
Contact cik kemal
☎️Www.wasap.my/60102082075/whatsappcikkemal
.
#like4like #gombak #melawati #MaryKaySelangor #marykay #kekaboo #bazarpaknil #sayasukamakeup #kulitsihat #kulitcantik #ilovemarykay #kualalumpur #setapaksentral #wangsamelawati #wangsamaju #gombak #sayanakcantik #mua #marykaykualalumpur
Don't be afraid to try new things... terutama tang lipstik. 😁 . Kalau selama ni korang asyik stick ngan 1 color, cuba ubah. Then korang tau korang suka ke tidak. Mcm cik kemal.. memang suka campo2 color. Meriah gitu😆 . Nak tak main2 lipstik dengan cik kemal? 🌸FREE CONSULTATION AND FREE SKINCARE CLASS/PRODUCT TESTING🌸 . Contact cik kemal ☎️Www.wasap.my/60102082075/whatsappcikkemal . #like4like  #gombak  #melawati  #MaryKaySelangor  #marykay  #kekaboo  #bazarpaknil  #sayasukamakeup  #kulitsihat  #kulitcantik  #ilovemarykay  #kualalumpur  #setapaksentral  #wangsamelawati  #wangsamaju  #gombak  #sayanakcantik  #mua  #marykaykualalumpur 
Ape itu turbo whitening?

Satu satu supliment memutihkan kulit yang tidak akan menggemukkan badan dan bebas gout, KERANA bebas sumber kolagen, stem cell dan astaxanthin. .
Kami x nak bubuh collagen atas faktor2 dibawah :-
▪ Collagen menggemukkan
▪ Collagen memberi alahan resdung
▪ Collagen mengganggu sistem hormon ▪ Collagen mengandungi dadah steroid yg merbahaya
.
KANDUNGAN UTAMA SUPLIMENT TURBO WHITENING adalah :
.
Glutathione (GSH) + Vitamin E + Vitamin C
.
Glutathione juga penting untuk mengekalkan mitokondria sel yang sihat. JANGAN XTAHU.... Ia adalah penting bahawa mitokondria sel yang rosak tidak berfungsi adalah sebahagian daripada proses kanser. TURBO WHITENING mampu meningkatkan imun badan terhadap KANSER!!!!!
Ape itu turbo whitening? Satu satu supliment memutihkan kulit yang tidak akan menggemukkan badan dan bebas gout, KERANA bebas sumber kolagen, stem cell dan astaxanthin. . Kami x nak bubuh collagen atas faktor2 dibawah :- ▪ Collagen menggemukkan ▪ Collagen memberi alahan resdung ▪ Collagen mengganggu sistem hormon ▪ Collagen mengandungi dadah steroid yg merbahaya . KANDUNGAN UTAMA SUPLIMENT TURBO WHITENING adalah : . Glutathione (GSH) + Vitamin E + Vitamin C . Glutathione juga penting untuk mengekalkan mitokondria sel yang sihat. JANGAN XTAHU.... Ia adalah penting bahawa mitokondria sel yang rosak tidak berfungsi adalah sebahagian daripada proses kanser. TURBO WHITENING mampu meningkatkan imun badan terhadap KANSER!!!!!
Ehh kenapa muka akak berkawah sana sini?? Parut jerawat ekkk?? Akak..Meh sini yana bantu akak 🤗🤗🤗 Akak ambil je rawatan dalaman GLUTAB ni..akak ikut petua yana bagi ni tau..confirm akak cantik letopp gituu 😘😘😘 2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum tidur. (Sejam sebelum) Kemam yer.... Jangan ditelan.. Berkesan semasa perut kosong, nanti nutrien senang diserap ke dlm badan akak tau 😘😘😘 Pm yana 0197043328..ehh kalau malas sgt meh yana jer pm buang no kat komen tu yer #fereenafams  #fereenateam  #fereenasquad  #jeragat  #jeragathilang  #sayanakcantik  #serumjeragat  #kulitkusam  #nakcantiky  #kulitkusamhilang  #ubatjeragat  #jeragatpudar  #antijeragat  #hilangkanjeragat  #hilangjeragat  #masalahjeragath  #jeragatdegil  #setjeragat  #bebasjeragat  #kulitjeragat  #rawatanjeragat  #sabunjeragat  #parutjeragat  #jeragattebal  #jeragathitam  #jeragatkurang  #jeragatteruk  #parutjerawat  #parut  #ubatparut ..