an online Instagram web viewer

#sarawak medias

Photos

MAGIC SERI CAHAYA SOAP
.
šŸŒøAda yang bagitau, sejak pakai sabun Ni kulit Lebih halus Dan cerah
šŸŒøAda yang bagitahu jerawat kecut Dan sudah hilang
šŸŒøAda yang bagitahu saya jeragat Mak Dia Dah berkurangan
šŸŒøAda yang bagitahu parut Di muka hampir hilang
šŸŒøAda yang bagitahu masalah kulit berminyak sudah tiada
šŸŒøAda jugak yang bagitahu kawan tegur muka Dia makin berseri2, tak kusam lagi
šŸŒøAda yang bagitahu saya whitehead Tu Boleh cungkil keluar macam Tu saja
.

Ya Allah, seronoknya saya dapat feedback2 positif Dari Pengguna, AlhamdulillahšŸ˜˜
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani
šŸ“±019-259 2921
STOKIS SAH JSD
.

COD AVAILABLE : šŸš˜šŸš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAIšŸš˜šŸš˜
.

#jamususukdara #jsd #sabunsericahaya #sabunjsd #jeragat #jerawat #kulitberminyak #blackhead #whitehead #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
MAGIC SERI CAHAYA SOAP . šŸŒøAda yang bagitau, sejak pakai sabun Ni kulit Lebih halus Dan cerah šŸŒøAda yang bagitahu jerawat kecut Dan sudah hilang šŸŒøAda yang bagitahu saya jeragat Mak Dia Dah berkurangan šŸŒøAda yang bagitahu parut Di muka hampir hilang šŸŒøAda yang bagitahu masalah kulit berminyak sudah tiada šŸŒøAda jugak yang bagitahu kawan tegur muka Dia makin berseri2, tak kusam lagi šŸŒøAda yang bagitahu saya whitehead Tu Boleh cungkil keluar macam Tu saja . Ya Allah, seronoknya saya dapat feedback2 positif Dari Pengguna, AlhamdulillahšŸ˜˜ . SABUN SERI CAHAYA - RM38.90 . WhatsApp Hani šŸ“±019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COD AVAILABLE : šŸš˜šŸš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAIšŸš˜šŸš˜ . #jamususukdara  #jsd  #sabunsericahaya  #sabunjsd  #jeragat  #jerawat  #kulitberminyak  #blackhead  #whitehead  #sayajual  #sayajualjsd  #stokisjsd  #stokisjsdbanting  #jsdselangor  #igersmalaysia  #freereview  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #jsdrich  #hanistokisjsdbanting  #teamhanirich  #empireaurafidarich 
Today we are revealing our latest collaboration with @birdlystamps . Our own little makers sketchbook šŸ¤­ šŸ¤« And todayā€™s project will be...
.
.
.
#stamps #littlemakersco #upanewlevel #arts #kids #colours #studioartclass #newterm #materials #surprise #excited #innovation #todaysproject #fun #kuching #sarawak #malaysia #tuesday #girls #afternoon #troop
Nyx Smlc Readystock 
Stockholm
Athens
Rome
Budapest
Ibiza
San Paolo
Milan 
Cannes
Zurich
London
Antwerp

Rm35/ pcs

Postage add rm8 SM/ rm12 SS

Whatsapp:0132123409
#kotabharu #Vanitymalaysia #vanitykelantan #vanitymirror #vanitycermin #vanitylampu #kelantan #codkb #codkelantan #tumpat #ketereh #pkb #nyx #sobella #nyxmalaysia #kotabaru #sabah #sarawak
Assalamualaikum w.b.t BoskurrršŸ˜€šŸ˜€šŸ˜€
.
šŸ“› Barang Panas Gilerrrr šŸ“›
šŸ’° RM75 FREE POSTAGE ( Semenanjung & SBH/SRWK )
āž”ļøColour : Black White
.
šŸŽÆ Gred AA
šŸŽÆ 1 Bulan Warranty
šŸŽÆ Dapat kotak Ori
šŸŽÆ Rubber Strap
šŸŽÆ Stainless steel
šŸŽÆ Water Resistant
šŸŽÆ šŸ’Æ Quality Tip Top
.
šŸ“² Wasap 0146608424 @ tekan saja link di ā¬†ļø
.
 #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik
#sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
Assalamualaikum w.b.t BoskurrršŸ˜€šŸ˜€šŸ˜€ . šŸ“› Barang Panas Gilerrrr šŸ“› šŸ’° RM75 FREE POSTAGE ( Semenanjung & SBH/SRWK ) āž”ļøColour : Black White . šŸŽÆ Gred AA šŸŽÆ 1 Bulan Warranty šŸŽÆ Dapat kotak Ori šŸŽÆ Rubber Strap šŸŽÆ Stainless steel šŸŽÆ Water Resistant šŸŽÆ šŸ’Æ Quality Tip Top . šŸ“² Wasap 0146608424 @ tekan saja link di ā¬†ļø . #topajamtangan  #topaaccessories  #pialadunia2018  #jamtanganmurahmalaysia  #jamtanganmurah  #jammurahmalaysia  #jammalaysia  #kamijual  #kamijualmurah  #servicejam  #giveawaymalaysia  #jam  #sayapakai  #sayapakaisayajual  #customerfeedbackmalaysia  #customerfeedback  #testimonimalaysia  #jamcouplemurah  #jamcouplemurahmalaysia  #jamtanganonlinemalaysia  #bazarpaknil  #moodrepublik  #sabah  #sarawak  #awekcendol  #malaysiamemilih  #pru14  #ge14 
So thrilled to be part of the inaugural fashion show of ALTA MODA SARAWAK 17-19 AUG 2018.
Seen here are our fellow designers at the official Photoshoot at MERCEDES-BENZ, our Official Automobile Partner for this event.
.
.
.
#ANANNASA #designers #sarawak #mercedesbenz #tourism #promote #fashion #borneo #fashionshoot #fashionshow #runway #promotelocal
#photocredit @kelvinchan.photography
@altamodasarawak @vonjollycoutureofficial
@annasuejewelry
<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! .
.
šŸ”„šŸ”„šŸ”„READY STOCKšŸ”„šŸ”„šŸ”„
.
šŸŽ€Gucci Clutch / Sling BagšŸŽ€
.
āœ…Code #U (3A)
.
.
šŸ’°Rm 85  sm/Rm 90 ss
šŸ“®(Free postage)
.
.
Cara untuk order :-
šŸ“·Screenshot Detail Item
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
ā˜Žwhatshapp/+O1125586896
.
.

#assalamualaikum #kedaionline #slingbagmurah #sayajualbag #sabah #bazarpaknilmurah #bagcantik #sale #sabahan #salemalaysia #sayajualhandbag #handbagmurah #sarawak #uitm #trustedsellermalaysia #ajimaura #muslimah #tudung #baju #blousemurah #salemalaysia #cikgu #handbagmurahmalaysia #handbagonline #jam #terengganu #kasutmurah #Johor
<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! . . šŸ”„šŸ”„šŸ”„READY STOCKšŸ”„šŸ”„šŸ”„ . šŸŽ€Gucci Clutch / Sling BagšŸŽ€ . āœ…Code #U  (3A) . . šŸ’°Rm 85 sm/Rm 90 ss šŸ“®(Free postage) . . Cara untuk order :- šŸ“·Screenshot Detail Item šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ ā˜Žwhatshapp/+O1125586896 . . #assalamualaikum  #kedaionline  #slingbagmurah  #sayajualbag  #sabah  #bazarpaknilmurah  #bagcantik  #sale  #sabahan  #salemalaysia  #sayajualhandbag  #handbagmurah  #sarawak  #uitm  #trustedsellermalaysia  #ajimaura  #muslimah  #tudung  #baju  #blousemurah  #salemalaysia  #cikgu  #handbagmurahmalaysia  #handbagonline  #jam  #terengganu  #kasutmurah  #Johor 
.
KHASIAT JAMU TOK
- Kurus
- Menghaluskan Kulit
- Jerawat mudah kecut
- Melembabkan Kulit
- Membantu peredaran darah
- Menghilangkan Bau Badan
- Menghilangkan Selulit
- Menghilangkan sakit urat ,letih dan ,lesu
- Merawat diabetes
- Mencerahkan kulit wajah yang kusam
- Dapat mengontrol minyak berlebihan
- Mengecilkan pori-pori kulit
- Merawat kitaran haid
- Merawat dalaman wanita
.
WOWW!!!banyaknya manfaat JAMU TOK!! .
šŸ’Ž-100% dari akar kayu
šŸ’Ž-tanpa bahan kimia
.
.
Wsp utk order
šŸ“² 016-793 4782
.
#sayajual #bazaarpaknil
#bizonlinemalaysia #bazaaronlinemalaysia #nakkurus #nakkuruscepat #sayajualsayapakai
#jamukurus #jamubidankampung #jamutok #jamutokoriginal #jamuviral #jamukampung
#viralmalaysia #like4like
#terapiinstagram #dukunsaka
#sabah #sarawak #johor
. KHASIAT JAMU TOK - Kurus - Menghaluskan Kulit - Jerawat mudah kecut - Melembabkan Kulit - Membantu peredaran darah - Menghilangkan Bau Badan - Menghilangkan Selulit - Menghilangkan sakit urat ,letih dan ,lesu - Merawat diabetes - Mencerahkan kulit wajah yang kusam - Dapat mengontrol minyak berlebihan - Mengecilkan pori-pori kulit - Merawat kitaran haid - Merawat dalaman wanita . WOWW!!!banyaknya manfaat JAMU TOK!! . šŸ’Ž-100% dari akar kayu šŸ’Ž-tanpa bahan kimia . . Wsp utk order šŸ“² 016-793 4782 . #sayajual  #bazaarpaknil  #bizonlinemalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayajualsayapakai  #jamukurus  #jamubidankampung  #jamutok  #jamutokoriginal  #jamuviral  #jamukampung  #viralmalaysia  #like4like  #terapiinstagram  #dukunsaka  #sabah  #sarawak  #johor 
Dior Hit - 62mm

RM 1,xXx

DM / whatsapp us guys !

Pre-order now āœˆ
ETA 14 days

#myglamor
#trustedseller
#onlineshopping
#kualalumpur
#malaysia
#brunei
#sabah
#sarawak 
#kelantan
#singapore
#labuan
#penang
#kedah
#terengganu
#perlis
#melaka
#negerisembilan
#luxuryeyewear
#brandedsunglasses
#dioreyewear
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai  ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah #blousetermurah #blousecantik #serendahrm20#blouselace#bajumurah#sayajualmurah#blousemurah#blouseborongmurah#blousecottonmurah#blousedollymurah#blouserm27#blousetermurah#setblouse#setblousemurah#setblousemurah#setblousepalazo#setblouseandskirt#setblousedanpalazo#setblouserm30#blousedolly#setskirtblouse#setskirtblousemurah#borongmurah#setborongmurah#borongpakaianmurah#sabah#sarawak#
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah  #blousetermurah  #blousecantik  #serendahrm20 #blouselace #bajumurah #sayajualmurah #blousemurah #blouseborongmurah #blousecottonmurah #blousedollymurah #blouserm27 #blousetermurah #setblouse #setblousemurah #setblousemurah #setblousepalazo #setblouseandskirt #setblousedanpalazo #setblouserm30 #blousedolly #setskirtblouse #setskirtblousemurah #borongmurah #setborongmurah #borongpakaianmurah #sabah #sarawak #
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai  ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah #blousetermurah #blousecantik #serendahrm20#blouselace#bajumurah#sayajualmurah#blousemurah#blouseborongmurah#blousecottonmurah#blousedollymurah#blouserm27#blousetermurah#setblouse#setblousemurah#setblousemurah#setblousepalazo#setblouseandskirt#setblousedanpalazo#setblouserm30#blousedolly#setskirtblouse#setskirtblousemurah#borongmurah#setborongmurah#borongpakaianmurah#sabah#sarawak#
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah  #blousetermurah  #blousecantik  #serendahrm20 #blouselace #bajumurah #sayajualmurah #blousemurah #blouseborongmurah #blousecottonmurah #blousedollymurah #blouserm27 #blousetermurah #setblouse #setblousemurah #setblousemurah #setblousepalazo #setblouseandskirt #setblousedanpalazo #setblouserm30 #blousedolly #setskirtblouse #setskirtblousemurah #borongmurah #setborongmurah #borongpakaianmurah #sabah #sarawak #
#QReazantBooksForRent
#sewabuku #Novel #KakiNovel #RehanMakhtar.
.
Ada peminat @RehanMakhtar yang sedang mencari novel-novelnya?

Jom datang #QReazantBookRentalStore atau layari website kami di qreazant.com. Kami ada beberapa koleksi novel dari penulis ini dalam koleksi #QReazantBooksForRent kami.

Jika berdekatan dengan area #Bandarbarubangi #Kajang #putrajaya #serdang boleh datang ke kedai kami di 42-1-1A, Jalan Medan Pb2b, sek 9, Bandar Baru Bangi

Jika anda rasa Bandar Baru Bangi tu macam jauh, kami ada service Rent-by-mail di mana kami akan menghantar buku-buku yang anda ingin sewa ke rumah atau office anda menggunakan perkhidmatan #PosLaju.

Kami ada 3 package yang anda boleh pilih dengan kesesuaian bajet anda. .
.
Yang di #Sabah dan #Sarawak pun kami akan hantar :) #Seputeh #SriPetaling #SriHartamas  #Damansara #PetalingJaya #Bangsar #Ampang  #Serdang #TTDI #Titiwangsa #TamanMelawati #BandarUtama #SolarisDutamas #Klang  #AraDamansara #WangsaMaju #BukitJalil
#QReazantBooksForRent  #sewabuku  #Novel  #KakiNovel  #RehanMakhtar . . Ada peminat @RehanMakhtar yang sedang mencari novel-novelnya? Jom datang #QReazantBookRentalStore  atau layari website kami di qreazant.com. Kami ada beberapa koleksi novel dari penulis ini dalam koleksi #QReazantBooksForRent  kami. Jika berdekatan dengan area #Bandarbarubangi  #Kajang  #putrajaya  #serdang  boleh datang ke kedai kami di 42-1-1A, Jalan Medan Pb2b, sek 9, Bandar Baru Bangi Jika anda rasa Bandar Baru Bangi tu macam jauh, kami ada service Rent-by-mail di mana kami akan menghantar buku-buku yang anda ingin sewa ke rumah atau office anda menggunakan perkhidmatan #PosLaju . Kami ada 3 package yang anda boleh pilih dengan kesesuaian bajet anda. . . Yang di #Sabah  dan #Sarawak  pun kami akan hantar :) #Seputeh  #SriPetaling  #SriHartamas  #Damansara  #PetalingJaya  #Bangsar  #Ampang  #Serdang  #TTDI  #Titiwangsa  #TamanMelawati  #BandarUtama  #SolarisDutamas  #Klang  #AraDamansara  #WangsaMaju  #BukitJalil 
Bagi sapaĀ² yang dah try banyak  kaedah,  dah try macamĀ² shampoo untuk mengatasi masalah rambut di atas,  tapi tak berjaya??? Apa kata anda cuba produk faithfleur ini. 
Shampoo ini limited buat masa kini.  Siapa cepat dia dapat ā¤

Rm30

#CsEmpire
#FaithFleur
#RambutSihatMenawan
#shampoo
#kelemumur  #botak  #berminyak #beruban #kepam #berbau
#faithfleurmalaysia 
#betong #sarawak #miri #kuching #spaoh #bintulu #sibu #mukah #tatau #saratok #sarikei
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai  ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah #blousetermurah #blousecantik #serendahrm20#blouselace#bajumurah#sayajualmurah#blousemurah#blouseborongmurah#blousecottonmurah#blousedollymurah#blouserm27#blousetermurah#setblouse#setblousemurah#setblousemurah#setblousepalazo#setblouseandskirt#setblousedanpalazo#setblouserm30#blousedolly#setskirtblouse#setskirtblousemurah#borongmurah#setborongmurah#borongpakaianmurah#sabah#sarawak#
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah  #blousetermurah  #blousecantik  #serendahrm20 #blouselace #bajumurah #sayajualmurah #blousemurah #blouseborongmurah #blousecottonmurah #blousedollymurah #blouserm27 #blousetermurah #setblouse #setblousemurah #setblousemurah #setblousepalazo #setblouseandskirt #setblousedanpalazo #setblouserm30 #blousedolly #setskirtblouse #setskirtblousemurah #borongmurah #setborongmurah #borongpakaianmurah #sabah #sarawak #
Nyx Smlc Readystock 
Stockholm
Athens
Rome
Budapest
Ibiza
San Paolo
Milan 
Cannes
Zurich
London
Antwerp

Rm35/ pcs

Postage add rm8 SM/ rm12 SS

Whatsapp: 0132123409

#Vanitymalaysia #vanitykelantan #vanitymirror #vanitycermin #vanitylampu #kelantan #codkb #codkelantan #tumpat #ketereh #pkb #nyx #sobella #nyxmalaysia #kotabaru #sabah #sarawak
<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! .
.
šŸ”„šŸ”„šŸ”„READY STOCKšŸ”„šŸ”„šŸ”„
.
šŸŽ€Fila Backpack + Sling Bag 2in1šŸŽ€
.
āœ…Code #S
.
.
šŸ’°Rm 75  sm/Rm 80 ss
šŸ“®(Free postage)
.
.
Cara untuk order :-
šŸ“·Screenshot Detail Item
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
ā˜Žwhatshapp/+O1125586896
.
.

#assalamualaikum #kedaionline #slingbagmurah #sayajualbag #sabah #bazarpaknilmurah #bagcantik #sale #sabahan #salemalaysia #sayajualhandbag #handbagmurah #sarawak #uitm #trustedsellermalaysia #ajimaura #muslimah #tudung #baju #blousemurah #salemalaysia #cikgu #handbagmurahmalaysia #handbagonline #jam #terengganu #kasutmurah #Johor
<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! . . šŸ”„šŸ”„šŸ”„READY STOCKšŸ”„šŸ”„šŸ”„ . šŸŽ€Fila Backpack + Sling Bag 2in1šŸŽ€ . āœ…Code #S  . . šŸ’°Rm 75 sm/Rm 80 ss šŸ“®(Free postage) . . Cara untuk order :- šŸ“·Screenshot Detail Item šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ ā˜Žwhatshapp/+O1125586896 . . #assalamualaikum  #kedaionline  #slingbagmurah  #sayajualbag  #sabah  #bazarpaknilmurah  #bagcantik  #sale  #sabahan  #salemalaysia  #sayajualhandbag  #handbagmurah  #sarawak  #uitm  #trustedsellermalaysia  #ajimaura  #muslimah  #tudung  #baju  #blousemurah  #salemalaysia  #cikgu  #handbagmurahmalaysia  #handbagonline  #jam  #terengganu  #kasutmurah  #Johor 
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai  ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah #blousetermurah #blousecantik #serendahrm20#blouselace#bajumurah#sayajualmurah#blousemurah#blouseborongmurah#blousecottonmurah#blousedollymurah#blouserm27#blousetermurah#setblouse#setblousemurah#setblousemurah#setblousepalazo#setblouseandskirt#setblousedanpalazo#setblouserm30#blousedolly#setskirtblouse#setskirtblousemurah#borongmurah#setborongmurah#borongpakaianmurah#sabah#sarawak#
Ready stok blouse cantik dan murah āœØšŸŽ‰ hanya RM25 tidak termasuk postage šŸ™ postage +RM8 šŸ™‰ dijamin cantik,harga murah kawkaw,borong murah lgi minima 10 helai ketas,stok terhad sape cpt dy dpt šŸ to place your order kindly whatsapp at -> 01125429991 š»°½š»° harga lelong šŸŒø #blousemurah  #blousetermurah  #blousecantik  #serendahrm20 #blouselace #bajumurah #sayajualmurah #blousemurah #blouseborongmurah #blousecottonmurah #blousedollymurah #blouserm27 #blousetermurah #setblouse #setblousemurah #setblousemurah #setblousepalazo #setblouseandskirt #setblousedanpalazo #setblouserm30 #blousedolly #setskirtblouse #setskirtblousemurah #borongmurah #setborongmurah #borongpakaianmurah #sabah #sarawak #
Nyx Smlc Readystock 
Stockholm
Athens
Rome
Budapest
Ibiza
San Paolo
Milan 
Cannes
Zurich
London
Antwerp

Rm35/ pcs

Postage add rm8 SM/ rm12 SS

Whatsapp: 0132123409
#Vanitymalaysia #vanitykelantan #vanitymirror #vanitycermin #vanitylampu #kelantan #codkb #codkelantan #tumpat #ketereh #pkb #nyx #sobella #nyxmalaysia #kotabaru #sabah #sarawak
āœØ BAWAL VOILE DIAMOND āœØ
ā€¢
āœØ material bawal premium cotton voile
āœØ ada batu tabur juga dibahagian tudung
āœØ kain mudah dibentuk
āœØ material high quality tidak mudah berbulu
āœØ bidang 45 sahaja

berminat cepat2 klink link whatsapp di bio sementara stock masih ada (screenshot gambar tudung yg diminati sekali)
#bawalvoile #bawalvoilediamon #pencintabawal #bawallovers #bawal #muslimahwear #muslimahijab #hijabfashion #sibu #sibutown #sarawak #sarawakonlineshop #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia
āœØ BAWAL VOILE DIAMOND āœØ ā€¢ āœØ material bawal premium cotton voile āœØ ada batu tabur juga dibahagian tudung āœØ kain mudah dibentuk āœØ material high quality tidak mudah berbulu āœØ bidang 45 sahaja berminat cepat2 klink link whatsapp di bio sementara stock masih ada (screenshot gambar tudung yg diminati sekali) #bawalvoile  #bawalvoilediamon  #pencintabawal  #bawallovers  #bawal  #muslimahwear  #muslimahijab  #hijabfashion  #sibu  #sibutown  #sarawak  #sarawakonlineshop  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia 
So harini @dairygo_ akan kongsikan makanan yang berada di kedudukan ke SEMBILAN terkenal di Malaysia!! Kebiasaannya kita boleh tengok orang akan makan nasi kerabu di waktu pagi bersama teh tarik kan??? So apa kata kalini korang cuba makan sambil MINUM TEH TARIK @dairygo_ . Percayalah rasa dia lagi umpphhh šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±
.
#tehtarik #tehtariklover #tehtarikdairygo #favtehtarik #bisnessonline #malaysia #brunei #singapura #indonesia #tehtarikmurah #agents #stokis #bisness #bangi #kl #johor #pahang #kelantan #perlis #penang #sarawak #sabah #melaka #terengganu #selangor #perak #putrajaya #n9 #kedah
So harini @dairygo_ akan kongsikan makanan yang berada di kedudukan ke SEMBILAN terkenal di Malaysia!! Kebiasaannya kita boleh tengok orang akan makan nasi kerabu di waktu pagi bersama teh tarik kan??? So apa kata kalini korang cuba makan sambil MINUM TEH TARIK @dairygo_ . Percayalah rasa dia lagi umpphhh šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜± . #tehtarik  #tehtariklover  #tehtarikdairygo  #favtehtarik  #bisnessonline  #malaysia  #brunei  #singapura  #indonesia  #tehtarikmurah  #agents  #stokis  #bisness  #bangi  #kl  #johor  #pahang  #kelantan  #perlis  #penang  #sarawak  #sabah  #melaka  #terengganu  #selangor  #perak  #putrajaya  #n9  #kedah 
Tu diaaa. 
Penangan #susukekaldara2 Mmg mengembalikan nostalgia malam pertama. Nak kembali dara?
Keputihan hilang? Fresh, xda bau?
Inserted sebiji cuba tgk camana. Suami suka ke tak.

Khas utk yg dah kahwin saja. Tak hamil. Tak kering faraj. Tak sakit bersama suami, dan tak pakai IUCD(alat perancang kehamilan)

Wasap kak ann
019 7110882
Stokis sah JSD

#Susukkekaldara #farajlonggar #farajberbaubusuk #ketatkanfaraj #keputihanteruk #kembalidara #ikhtiarhamil #jsdselangor #stokisjsdsrikembangan #teamjsdannur #sabah #sarawak #johorbahru
Tu diaaa. Penangan #susukekaldara2  Mmg mengembalikan nostalgia malam pertama. Nak kembali dara? Keputihan hilang? Fresh, xda bau? Inserted sebiji cuba tgk camana. Suami suka ke tak. Khas utk yg dah kahwin saja. Tak hamil. Tak kering faraj. Tak sakit bersama suami, dan tak pakai IUCD(alat perancang kehamilan) Wasap kak ann 019 7110882 Stokis sah JSD #Susukkekaldara  #farajlonggar  #farajberbaubusuk  #ketatkanfaraj  #keputihanteruk  #kembalidara  #ikhtiarhamil  #jsdselangor  #stokisjsdsrikembangan  #teamjsdannur  #sabah  #sarawak  #johorbahru 
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY NEEDED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT POKET šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
Who is ready for this!? šŸ˜‹ 
See you tomorrow morning! šŸžšŸ³
We're officially launch at Sweetie Pie Cafe ( Beside Thompson Corner, opposite Sjk Chung Hua No.4 )
.
.
.
#tinykitchenkch #WeLoveTinyKitchen #Sandwiches #breakfast #hashbrown #kuching #sarawak
Flashback balik cust kita . uolls yang duduk dekat area kelantan tu boleh laa ye nak cod or selfpickup . takda masalah šŸ˜»šŸŽ€ . yang jauh tu kita postage je . senang , paling murah and uolls akan puas hati dgn vanity kami . kami buat semdiri tau . kami ada kilang vanity kami sendiri . 
Berminat nak oder ? šŸ“² Whasapp 0132123409
or 
DM je i dekat ig ni 
#Vanitymalaysia #vanitykelantan #vanitymirror #vanitycermin #vanitylampu #kelantan #codkb #codkelantan #tumpat #ketereh #pkb #nyx #sobella #nyxmalaysia #kotabaru #sabah #sarawak
Flashback balik cust kita . uolls yang duduk dekat area kelantan tu boleh laa ye nak cod or selfpickup . takda masalah šŸ˜»šŸŽ€ . yang jauh tu kita postage je . senang , paling murah and uolls akan puas hati dgn vanity kami . kami buat semdiri tau . kami ada kilang vanity kami sendiri . Berminat nak oder ? šŸ“² Whasapp 0132123409 or DM je i dekat ig ni #Vanitymalaysia  #vanitykelantan  #vanitymirror  #vanitycermin  #vanitylampu  #kelantan  #codkb  #codkelantan  #tumpat  #ketereh  #pkb  #nyx  #sobella  #nyxmalaysia  #kotabaru  #sabah  #sarawak 
Assalamualaikum w.b.t BoskurrršŸ˜€šŸ˜€šŸ˜€
.
šŸ“› Barang Panas Gilerrrr šŸ“›
šŸ’° RM75 FREE POSTAGE ( Semenanjung & SBH/SRWK )
āž”ļøColour : Navy Blue
.
šŸŽÆ Gred AA
šŸŽÆ 1 Bulan Warranty
šŸŽÆ Dapat kotak Ori
šŸŽÆ Rubber Strap
šŸŽÆ Stainless steel
šŸŽÆ Water Resistant
šŸŽÆ šŸ’Æ Quality Tip Top
.
šŸ“² Wasap 0146608424 @ tekan saja link di ā¬†ļø
.
 #topajamtangan #topaaccessories #pialadunia2018 #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik
#sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
Assalamualaikum w.b.t BoskurrršŸ˜€šŸ˜€šŸ˜€ . šŸ“› Barang Panas Gilerrrr šŸ“› šŸ’° RM75 FREE POSTAGE ( Semenanjung & SBH/SRWK ) āž”ļøColour : Navy Blue . šŸŽÆ Gred AA šŸŽÆ 1 Bulan Warranty šŸŽÆ Dapat kotak Ori šŸŽÆ Rubber Strap šŸŽÆ Stainless steel šŸŽÆ Water Resistant šŸŽÆ šŸ’Æ Quality Tip Top . šŸ“² Wasap 0146608424 @ tekan saja link di ā¬†ļø . #topajamtangan  #topaaccessories  #pialadunia2018  #jamtanganmurahmalaysia  #jamtanganmurah  #jammurahmalaysia  #jammalaysia  #kamijual  #kamijualmurah  #servicejam  #giveawaymalaysia  #jam  #sayapakai  #sayapakaisayajual  #customerfeedbackmalaysia  #customerfeedback  #testimonimalaysia  #jamcouplemurah  #jamcouplemurahmalaysia  #jamtanganonlinemalaysia  #bazarpaknil  #moodrepublik  #sabah  #sarawak  #awekcendol  #malaysiamemilih  #pru14  #ge14 
SALAM RAMADHAN..
.
BIBIR MENAWAN DI PAGI RAYA
- 5 WARNA "TREND" MASA KINI
- RINGAN DI BIBIR
- MUDAH DISAPU DIBIBIR
- TIDAK MELEKIT
- TAHAN LAMA
- BAU HONEYDEW
.
MERIAHNYA SUASANA AIDILFITRI BERSAMA ARSYA SWEET LIPMATTE..
.
Harga šŸŒø:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Johor#Kedah#Kelantan#Melaka#NegeriSembilan#Pahang#Perak#Perlis#PulauPinang#Sabah#Sarawak#Selangor#Terengganu#KualaLumpur#Labuan#Putrajaya#klate#penang#kedahdarulaman#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
SALAM RAMADHAN.. . BIBIR MENAWAN DI PAGI RAYA - 5 WARNA "TREND" MASA KINI - RINGAN DI BIBIR - MUDAH DISAPU DIBIBIR - TIDAK MELEKIT - TAHAN LAMA - BAU HONEYDEW . MERIAHNYA SUASANA AIDILFITRI BERSAMA ARSYA SWEET LIPMATTE.. . Harga šŸŒø: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜
UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī…

http://www.wasap.my/60136806087/ds

#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #duitraya #duitpoket #duittepi #student #pelajar #surirumah #model #pramugari #gym #gadistudung #zumba #pocopoco #yoga #produkberkesan #produkviral #produkkegilaanwanita #kualaselangor #puncakalam #subang #rawang #ampang #bukitjalil #cheras #selangor #malaysia #sabah #sarawak
DROPSHIP PINK LADY WANTED šŸ˜˜ UNTUNG RM50-RM400 SEHARI šŸ˜ OKAY LAHH TUHH KAN UNTUK DUIT RAYA šŸ˜‹ BERMINAT WHATSAPP ī… http://www.wasap.my/60136806087/ds #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #duitraya  #duitpoket  #duittepi  #student  #pelajar  #surirumah  #model  #pramugari  #gym  #gadistudung  #zumba  #pocopoco  #yoga  #produkberkesan  #produkviral  #produkkegilaanwanita  #kualaselangor  #puncakalam  #subang  #rawang  #ampang  #bukitjalil  #cheras  #selangor  #malaysia  #sabah  #sarawak 
JamuPuteri yg sedap ni ambik 2 kali sehari tau.

Pagi :  50ml sebelum sarapan (utk nak kurus seeloknya ambik sewaktu perut kosong 1-2 jam sebelum makan)
Malam : 50ml sebelum tidur
.
.
Minum air masak secukupnya utk nyahkan toksin dalam badan.Baru produk cepat serap dan utk elakkan healing crisis bykkan ambik sayur hijau dan buah-buahan.šŸ˜Š
.
.
Minum 2 kali sehari mampu:
1) Nampak muda dan berseri
2) Ketatkan miss v longgar
3) Payudara makin tegang
4) Kulit semakin cerah berseri 
5) Atasi keputihan melampau
6) Period tidak teratur
7) Pinggang ramping, perut kempis
.
.
Rugi wei tak cuba #jamuputeri nie. Poket jimat,badan sihat. .
.
.
Whatsapp : 012-2903961
Sy boleh bantu anda. .
.
#jamuputeriarmy 
#jamuputerimalaysia 
#jamuputeriviral 
#cantik 
#sihat
#1001khasiat 
#bazaronline 
#singapore 
#brunei 
#sabah
#sarawak 
#sayajual 
#jamu 
#dramasangat 
#ketat
#slim 
#kurus
JamuPuteri yg sedap ni ambik 2 kali sehari tau. Pagi : 50ml sebelum sarapan (utk nak kurus seeloknya ambik sewaktu perut kosong 1-2 jam sebelum makan) Malam : 50ml sebelum tidur . . Minum air masak secukupnya utk nyahkan toksin dalam badan.Baru produk cepat serap dan utk elakkan healing crisis bykkan ambik sayur hijau dan buah-buahan.šŸ˜Š . . Minum 2 kali sehari mampu: 1) Nampak muda dan berseri 2) Ketatkan miss v longgar 3) Payudara makin tegang 4) Kulit semakin cerah berseri 5) Atasi keputihan melampau 6) Period tidak teratur 7) Pinggang ramping, perut kempis . . Rugi wei tak cuba #jamuputeri  nie. Poket jimat,badan sihat. . . . Whatsapp : 012-2903961 Sy boleh bantu anda. . . #jamuputeriarmy  #jamuputerimalaysia  #jamuputeriviral  #cantik  #sihat  #1001khasiat  #bazaronline  #singapore  #brunei  #sabah  #sarawak  #sayajual  #jamu  #dramasangat  #ketat  #slim  #kurus 
Regrann from @jsd_onlineshoppe -  SET KETAT LENGKAP:
#susukkekaldara
Mengatasi masalah becak
Ketatkan faraj, rapat, sempit faraj, rawat keputihan.
Beri nikmat seks pd suami (auto denyut, auto kemut., auto grip)

#Intimgeljsd 
Sesuai jika kekeringan faraj.
Pelincir wanita.
Bg yg kurang nafsu seks
Sakit bersama suami

#maskervagina 
Mencerahkan miss v.
Ketat faraj.
Atasi masalah becak 
Nak guna set ni? Wasap kak ann. Harga daj masuk pos. Sabah sarawak je tambah lg rm3.
Set tahan lama..kak ann akan guide selepas pembelian. šŸ’‹017 9032210
Wasap kak ann k.

#farajlonggar #autokemut #kemutsedap #setketat #keputihan #mencerahfaraj #buangdakifaraj #celahpahagelap #sabah #sarawak #penang #kelantan  #stokisjsdserikembangan #jamususukdara #jsdoriginal
Regrann from @jsd_onlineshoppe - SET KETAT LENGKAP: #susukkekaldara  Mengatasi masalah becak Ketatkan faraj, rapat, sempit faraj, rawat keputihan. Beri nikmat seks pd suami (auto denyut, auto kemut., auto grip) #Intimgeljsd  Sesuai jika kekeringan faraj. Pelincir wanita. Bg yg kurang nafsu seks Sakit bersama suami #maskervagina  Mencerahkan miss v. Ketat faraj. Atasi masalah becak Nak guna set ni? Wasap kak ann. Harga daj masuk pos. Sabah sarawak je tambah lg rm3. Set tahan lama..kak ann akan guide selepas pembelian. šŸ’‹017 9032210 Wasap kak ann k. #farajlonggar  #autokemut  #kemutsedap  #setketat  #keputihan  #mencerahfaraj  #buangdakifaraj  #celahpahagelap  #sabah  #sarawak  #penang  #kelantan  #stokisjsdserikembangan  #jamususukdara  #jsdoriginal 
Tq  so much kerana berpuas hati dgn perfume CikMie. .
.
Jemput order lagi ye šŸ˜‰šŸ˜‰
šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜
.
.
. 
#alhamdulillah 
#testimoni 
#terimakasih 
#sayajual 
#sayajualsayapakai 
#thankyou
#igshop 
#onlineshopph 
#like4like 
#longlasting 
#topperfume 
#terlaris 
#trustedseller 
#bazarpaknil 
#bazaronline 
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#ootd
#Nur
#neelofa
#ctdk
#syukurselalu
Tuesday look šŸ˜›šŸŽ“
#17072018ā¤ļø #Cyberjaya University College of Medical Sciences
#Sarawak girls šŸ˜
A lot of questions were raised regarding originality of vs products, nowadays there's plenty of seller's that stated their products is 100% original, here's a few simple steps for you to spot the fakes
.
1. There's a "STICKER & SERIAL NUMBER" at the bottom of the bottle ā˜ļøā˜ļøā˜ļø(refer photo)ā˜ļøā˜ļøā˜ļø
.
2. Inside the sticker there will be "3 LAYERS", it will state the "INGREDIENTS" & where the item is "MADE"

3. There is no such thing as
.šŸš« No original reject from vs store/warehouse
šŸš« No direct from factory

4. All Victoria Secret perfumes are "MADE IN USA"

5. Some sellers claimed the serial numbers behind the bottle are original, the numbers are basically the year/week/day of the bottles are made, you need to have the STICKERS to be 100% sure it's ORIGINAL

6. The scent is totally different from original
(this is for seasoned vs customer)
.
Those are some steps to ensure the originality of the perfumes that you want to purchase šŸ˜˜
.
#victoriasecretmalaysia #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #onlineseller #minyakwangi #perfumemurah #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #jb #johorbahru #sabah #sarawak #brunei #kelantan #terengganu #melaka #selangor #perak #kedah #penang
A lot of questions were raised regarding originality of vs products, nowadays there's plenty of seller's that stated their products is 100% original, here's a few simple steps for you to spot the fakes . 1. There's a "STICKER & SERIAL NUMBER" at the bottom of the bottle ā˜ļøā˜ļøā˜ļø(refer photo)ā˜ļøā˜ļøā˜ļø . 2. Inside the sticker there will be "3 LAYERS", it will state the "INGREDIENTS" & where the item is "MADE" 3. There is no such thing as .šŸš« No original reject from vs store/warehouse šŸš« No direct from factory 4. All Victoria Secret perfumes are "MADE IN USA" 5. Some sellers claimed the serial numbers behind the bottle are original, the numbers are basically the year/week/day of the bottles are made, you need to have the STICKERS to be 100% sure it's ORIGINAL 6. The scent is totally different from original (this is for seasoned vs customer) . Those are some steps to ensure the originality of the perfumes that you want to purchase šŸ˜˜ . #victoriasecretmalaysia  #victoriasecretbodymist  #victoriasecretoriginal  #victoriasecretmurah  #onlineseller  #minyakwangi  #perfumemurah  #kedaionline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #sayajual  #kualalumpur  #jb  #johorbahru  #sabah  #sarawak  #brunei  #kelantan  #terengganu  #melaka  #selangor  #perak  #kedah  #penang 
13ML LIMITED EDITION EXCLUSIVE WITH BOX.
.
1 SET ADA 3 PCS. WANGIAN YG BOLEH ANDA PILIH. .
.
SANGAT EXCLUSIVE. SESUAI UNTUK DIJADIKAN HADIAH ATAU HANTARAN PERKAHWINAN. .
.
Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih .
Wangian tahan lama lebih 48jam
MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP  CIKMIE
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
.
.
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume 
#pembekalpenperfume 
#pemborongpenperfume 
#wangiantahanlama 
#mesrasolat 
#perfumecollection 
#perfumeone 
#dexandra
#dubaiperfume 
#sabah 
#sarawak 
#singapore 
#brunei 
#murahmurah 
#berkualiti 
#bazarpaknil 
#igshop 
#onlineshopping 
#malaysia 
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi 
#shopee
13ML LIMITED EDITION EXCLUSIVE WITH BOX. . 1 SET ADA 3 PCS. WANGIAN YG BOLEH ANDA PILIH. . . SANGAT EXCLUSIVE. SESUAI UNTUK DIJADIKAN HADIAH ATAU HANTARAN PERKAHWINAN. . . Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih . Wangian tahan lama lebih 48jam MESRA SOLAT PERFUME . . Bestkan????? . . NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ . . 012-2903961 012-2903961 . . . . . #carperfume  #homeperfume  #penperfume  #pembekalpenperfume  #pemborongpenperfume  #wangiantahanlama  #mesrasolat  #perfumecollection  #perfumeone  #dexandra  #dubaiperfume  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #murahmurah  #berkualiti  #bazarpaknil  #igshop  #onlineshopping  #malaysia  #perfumemalaysia  #trustedseller  #like4like  #kekasihpaksarela  #minyakwangi  #shopee 
JUSTICA JASMINE

Aromanya diadun dari 100% dominan Jasmine. 
Menghasilkan satu bau yang segar pada note awal seakan-akan bau sabun. .
.

Pada note kedua, bauan floral akan keluar menghasilkan satu bau yang lebih manis dan membuai-buai.
.
. 
Sillage atau note ekornya sangat kuat hingga selepas beberapa jam, kita akan terus dapati bauanya kerap naik menerpa hidung.
.
.

#KasturiEmas
#ParfumNaturels
#BukanSekadarWangian
.
. ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢
šŸ“žCall/WhatsApp :
. šŸ‘‰017- 584 2893šŸ‘ˆ .
.
.
.

#sayajual #perfume #minyakwangi #perfumeori #perfumemalaysia #blackoutjustica #instashop #malaysiaonlineshop #malaysianig #instaperfume #branded #perfumeoriginal #perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kl #melaka #n9 #johor #sabah #sarawak #malaysia
JUSTICA JASMINE Aromanya diadun dari 100% dominan Jasmine. Menghasilkan satu bau yang segar pada note awal seakan-akan bau sabun. . . Pada note kedua, bauan floral akan keluar menghasilkan satu bau yang lebih manis dan membuai-buai. . . Sillage atau note ekornya sangat kuat hingga selepas beberapa jam, kita akan terus dapati bauanya kerap naik menerpa hidung. . . #KasturiEmas  #ParfumNaturels  #BukanSekadarWangian  . . ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ā€¢ šŸ“žCall/WhatsApp : . šŸ‘‰017- 584 2893šŸ‘ˆ . . . . #sayajual  #perfume  #minyakwangi  #perfumeori  #perfumemalaysia  #blackoutjustica  #instashop  #malaysiaonlineshop  #malaysianig  #instaperfume  #branded  #perfumeoriginal  #perlis  #kedah  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kl  #melaka  #n9  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜±
.
RESTOCK RESTOCK RESTOCK!
.
.
VANS OLDSKOOL TNT GRAY
Size available : 41 - 45 (READYSTOCK)
.
.
ā°STOCK LAKU KERASSS!
šŸ’ÆKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI!
.
.
IGshop lain pakat dok jual harga RM180 šŸ˜±, tapi kami jual cuma RM120 sahaja šŸ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM80 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada šŸ˜šŸ˜šŸ˜
.
.
PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang šŸ˜†šŸ˜†
.
.
#sneakersmalaysia #sneakersmurahmalaysia  #localsneakers #sneakerscantik #sneakerscantikmurah #sneakerskome #uitm #bazarpaknil #instashop #instashopmalaysia #sayajual #kasutmurah #kasutraya #giveaway #visitmyig #masakwithpassion #perlis #kedah #perak #ipohmali #penang #penangfood #kualalumpur #selangor #melaka #sabah #sarawak #johor #ramadhan2018
Hai semua! harap korang have a good day today. cuba tengok sneakers ni cantik ke takkk šŸ˜±šŸ˜±šŸ˜± . RESTOCK RESTOCK RESTOCK! . . VANS OLDSKOOL TNT GRAY Size available : 41 - 45 (READYSTOCK) . . ā°STOCK LAKU KERASSS! šŸ’ÆKUALITI TERBAIK BOS, RAMAI YANG DAH BERPUAS HATI DENGAN KUALITI KASUT KAMI! . . IGshop lain pakat dok jual harga RM180 šŸ˜±, tapi kami jual cuma RM120 sahaja šŸ™. TAPI ADMIN NAK TURUNKAN LAGI! Korang beli dapat harga RM80 FREE POSTAGE! Ye free postage! Jadi, cepat sementara stock masih ada šŸ˜šŸ˜šŸ˜ . . PM Admin untuk check stock dan size! Jangan risau min tak makan orang šŸ˜†šŸ˜† . . #sneakersmalaysia  #sneakersmurahmalaysia  #localsneakers  #sneakerscantik  #sneakerscantikmurah  #sneakerskome  #uitm  #bazarpaknil  #instashop  #instashopmalaysia  #sayajual  #kasutmurah  #kasutraya  #giveaway  #visitmyig  #masakwithpassion  #perlis  #kedah  #perak  #ipohmali  #penang  #penangfood  #kualalumpur  #selangor  #melaka  #sabah  #sarawak  #johor  #ramadhan2018 
READY STOCK!
.
All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo
.
.
Color : Navy
.
Small : RM310
Medium : RM330
.
.
šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card
šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡·
šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag
.
.
šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰
.
šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers
.
.
šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile)
.
.
#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchamplepliageneo #longchampauthentic #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #rayaclearancesale #lepliageneonavyblue #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sarawak #longchampparis #begtanganmalaysia #rahsiahatiperempuan #heroseorangcinderella #fattzura #elnouraboutique #johorbharu #longchampneomurahmalaysia #longchampfantasie #longchamppolkadott #lepliageneo #longchamplepliageneo #longchampleplanetesmall #longchampneo #longchampparis
READY STOCK! . All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo . . Color : Navy . Small : RM310 Medium : RM330 . . šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡· šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag . . šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰ . šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers . . šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile) . . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchamplepliageneo  #longchampauthentic  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #rayaclearancesale  #lepliageneonavyblue  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sarawak  #longchampparis  #begtanganmalaysia  #rahsiahatiperempuan  #heroseorangcinderella  #fattzura  #elnouraboutique  #johorbharu  #longchampneomurahmalaysia  #longchampfantasie  #longchamppolkadott  #lepliageneo  #longchamplepliageneo  #longchampleplanetesmall  #longchampneo  #longchampparis 
Customer from #tronoh #perak .
Beli terus set promo Mid year sales! Berbaloi2 uā€™olls.. semua FREE GIFTS tu anda punya!! ā¤ļø Yasā€¼ļø
.
.
Berminat? Jom order hari inišŸ‘‡šŸ»
=====================
http://aztecsecret.wasap.my/
http://aztecsecret.wasap.my/
.
#aztecsecretindianhealingclay. šŸ˜˜ .
#aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay
#claymask #maskermuka #produkviral  #egyptianmagic #egyptianmagiccream #lakukeras #viral #motifviral #makeupartismalaysia #cod #puchong
Customer from #tronoh  #perak  . Beli terus set promo Mid year sales! Berbaloi2 uā€™olls.. semua FREE GIFTS tu anda punya!! ā¤ļø Yasā€¼ļø . . Berminat? Jom order hari inišŸ‘‡šŸ» ===================== http://aztecsecret.wasap.my/ http://aztecsecret.wasap.my/ . #aztecsecretindianhealingclay . šŸ˜˜ . #aztecsecret  #aztecsecretindianhealingclay  #claymask  #maskermuka  #produkviral  #egyptianmagic  #egyptianmagiccream  #lakukeras  #viral  #motifviral  #makeupartismalaysia  #cod  #puchong 
Assalam & selamat hari selasa tokrang!

Berita gembira buat semua warga bintulu juak! In conjuction to Sarawak Independence Day falls on Sunday 22 July 2018 tok, kmk ada juak molah a whole week of Pods beradik seperti di dalam gambar, bermula dari :

THURSDAY 19/7/2018 - THURSDAY 26/7/2018

Pods beradik:
-9pcs Nutella Pods RM15
-9pcs Smore Pods RM17
-Mix pods 4/5 Nutella/Smore Pods RM21

Jangan ketinggalan nak order Beradik Pods tok. Siapa penah cerik gerenti terbayang2 nyaman nya. Siapa belom cerik rugi mun tokrang sik order nya. Tok kata org nikmat dunia! šŸ˜˜ Put on hold diet ktk lok. šŸ˜‚

Bah padah ngan kawan ktk, makcik bwg, nenek seberang jalan, abg aji di masjid, kwn laki depan meja ktk.. semua org sekampung. Luk lalai. šŸ˜‚

Spread the love people!! #bintulu #sarawak #sarawakbakers #sarawakfood #sarawakdesserts
Assalam & selamat hari selasa tokrang! Berita gembira buat semua warga bintulu juak! In conjuction to Sarawak Independence Day falls on Sunday 22 July 2018 tok, kmk ada juak molah a whole week of Pods beradik seperti di dalam gambar, bermula dari : THURSDAY 19/7/2018 - THURSDAY 26/7/2018 Pods beradik: -9pcs Nutella Pods RM15 -9pcs Smore Pods RM17 -Mix pods 4/5 Nutella/Smore Pods RM21 Jangan ketinggalan nak order Beradik Pods tok. Siapa penah cerik gerenti terbayang2 nyaman nya. Siapa belom cerik rugi mun tokrang sik order nya. Tok kata org nikmat dunia! šŸ˜˜ Put on hold diet ktk lok. šŸ˜‚ Bah padah ngan kawan ktk, makcik bwg, nenek seberang jalan, abg aji di masjid, kwn laki depan meja ktk.. semua org sekampung. Luk lalai. šŸ˜‚ Spread the love people!! #bintulu  #sarawak  #sarawakbakers  #sarawakfood  #sarawakdesserts 
- INTIM GEL JSD:
ANDA PATUT MENCUBANYA ...
INTIM GEL BY JSD..
.

UTK MENGEMBALIKAN DERIA SENSITIF SEMULAJADI YANG MENJADIKAN ANDA LEBIH SEKSI DAN MENGUNDANG RASA INGIN BERCINTA ā™„ ā™„
.

Fungsi:-
.
šŸMerapatkan dan mengetatkan miss V
.
šŸMeningkatkan keghairahan
.
šŸKepuasan maksima ketika bersama
.
šŸMencegah pengeringan dan melembapkan miss V
.
šŸMencegah bau di tempat Sulit
.
šŸMembunuh bakteria dan fungus
.
šŸMengatasi masalah keputihan..pakai setiap mlm sebelum tidur sehingga keputihan dan gatal2 sembuh.
.

Awak yang mengalami kekeringan miss v digalakkan memakai #intimgeljsd ..
Sangat sesuai buat isteri yang inginkan keyakinan bersama suami tercinta..
.

Jom WhatsApp kak ann utk details & orderšŸ’“ šŸ“² 017 9032210

INTIM GEL - RM76
.

#intimgel
#gelpelincir
#rawatkeputihan
#missvberbau
#missvkering
#menopous
#perak #kualalumpur #cikgusekolah
#jsdselangor
#jamususukdara 
#serikembangan 
#balakongjaya
#teamjsdannur
#empireaurafidarich 
#sabah
#sarawak
- INTIM GEL JSD: ANDA PATUT MENCUBANYA ... INTIM GEL BY JSD.. . UTK MENGEMBALIKAN DERIA SENSITIF SEMULAJADI YANG MENJADIKAN ANDA LEBIH SEKSI DAN MENGUNDANG RASA INGIN BERCINTA ā™„ ā™„ . Fungsi:- . šŸMerapatkan dan mengetatkan miss V . šŸMeningkatkan keghairahan . šŸKepuasan maksima ketika bersama . šŸMencegah pengeringan dan melembapkan miss V . šŸMencegah bau di tempat Sulit . šŸMembunuh bakteria dan fungus . šŸMengatasi masalah keputihan..pakai setiap mlm sebelum tidur sehingga keputihan dan gatal2 sembuh. . Awak yang mengalami kekeringan miss v digalakkan memakai #intimgeljsd  .. Sangat sesuai buat isteri yang inginkan keyakinan bersama suami tercinta.. . Jom WhatsApp kak ann utk details & orderšŸ’“ šŸ“² 017 9032210 INTIM GEL - RM76 . #intimgel  #gelpelincir  #rawatkeputihan  #missvberbau  #missvkering  #menopous  #perak  #kualalumpur  #cikgusekolah  #jsdselangor  #jamususukdara  #serikembangan  #balakongjaya  #teamjsdannur  #empireaurafidarich  #sabah  #sarawak 
OLD NAVY - FLIP FLOPS Murah LAGI Murah šŸ˜…šŸ˜…šŸ˜
.
Sapa mau hello kakak eh. Harga kat gambo belum diskaun šŸ‘† Depa bagi 40% off pulak šŸ˜‰
.
www.oldnavy.gap.com
.
šŸ¦‰016-2153951šŸ¦‰
.
#nextuk #gapfactory #oldnavy #gap #gapfactory #carters #bonds #cottonon #thechildrensplace #ralphlauren #bandarseribotani #ipoh #perak #jitra #kedah #perlis #penang #kualalumpur #kl #selangor #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #sayajual
OLD NAVY - FLIP FLOPS Murah LAGI Murah šŸ˜…šŸ˜…šŸ˜ . Sapa mau hello kakak eh. Harga kat gambo belum diskaun šŸ‘† Depa bagi 40% off pulak šŸ˜‰ . www.oldnavy.gap.com . šŸ¦‰016-2153951šŸ¦‰ . #nextuk  #gapfactory  #oldnavy  #gap  #gapfactory  #carters  #bonds  #cottonon  #thechildrensplace  #ralphlauren  #bandarseribotani  #ipoh  #perak  #jitra  #kedah  #perlis  #penang  #kualalumpur  #kl  #selangor  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #sayajual 
Assalam & selamat hari selasa tokrang!

Berita gembira buat semua warga bintulu! In conjuction to Sarawak Independence Day falls on Sunday 22 July 2018 tok, kmk nak molah a whole week of Pavlova combo Half&Half seperti di dalam gambar, bermula dari :

THURSDAY 19/7/2018 - THURSDAY 26/7/2018

Combo Half&Half RM35
-3 berries/fruits classic mini pavlova
-3 chocolate nuts pavlova

Siapa cepat nya dapat order awal boleh dpt strawberry, stok berry kmk adalah terhad. BUT if within the week kmk temu gk strawberry, then all week ada berry pavlova.

Bah padah ngan kawan ktk, makcik bwg, nenek seberang jalan, abg aji di masjid, kwn laki depan meja ktk.. semua org sekampung. Luk lalai. šŸ˜‚

Spread the love people!!
#bintulu #sarawak #sarawakbakers #sarawakfood
Assalam & selamat hari selasa tokrang! Berita gembira buat semua warga bintulu! In conjuction to Sarawak Independence Day falls on Sunday 22 July 2018 tok, kmk nak molah a whole week of Pavlova combo Half&Half seperti di dalam gambar, bermula dari : THURSDAY 19/7/2018 - THURSDAY 26/7/2018 Combo Half&Half RM35 -3 berries/fruits classic mini pavlova -3 chocolate nuts pavlova Siapa cepat nya dapat order awal boleh dpt strawberry, stok berry kmk adalah terhad. BUT if within the week kmk temu gk strawberry, then all week ada berry pavlova. Bah padah ngan kawan ktk, makcik bwg, nenek seberang jalan, abg aji di masjid, kwn laki depan meja ktk.. semua org sekampung. Luk lalai. šŸ˜‚ Spread the love people!! #bintulu  #sarawak  #sarawakbakers  #sarawakfood 
READY STOCK!
.
All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo
.
.
Color : Navy
.
Small : RM310
Medium : RM330
.
.
šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card
šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡·
šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag
.
.
šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰
.
šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers
.
.
šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile)
.
.
#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchamplepliageneo #longchampauthentic #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #rayaclearancesale #lepliageneonavy #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sarawak #longchampparis #begtanganmalaysia #rahsiahatiperempuan #heroseorangcinderella #fattzura #elnouraboutique #johorbharu #longchampneomurahmalaysia #longchampfantasie #longchamppolkadott #lepliageneo #longchamplepliageneo #longchampleplanetesmall #longchampneo #longchampparis
READY STOCK! . All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo . . Color : Navy . Small : RM310 Medium : RM330 . . šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡· šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag . . šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰ . šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers . . šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile) . . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchamplepliageneo  #longchampauthentic  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #rayaclearancesale  #lepliageneonavy  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sarawak  #longchampparis  #begtanganmalaysia  #rahsiahatiperempuan  #heroseorangcinderella  #fattzura  #elnouraboutique  #johorbharu  #longchampneomurahmalaysia  #longchampfantasie  #longchamppolkadott  #lepliageneo  #longchamplepliageneo  #longchampleplanetesmall  #longchampneo  #longchampparis 
OLD NAVY - 40% Off Sale pulak šŸ˜…šŸ˜…šŸ˜…
.
www.oldnavy.gap.com
.
šŸ¦‰016-2153951šŸ¦‰
.
#nextuk #gapfactory #oldnavy #gap #gapfactory #carters #bonds #cottonon #thechildrensplace #ralphlauren #bandarseribotani #ipoh #perak #jitra #kedah #perlis #penang #kualalumpur #kl #selangor #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #sayajual
.
ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”
SALE RM50 LESS ā€¼ļø
PROMOTION UNTIL 31 AUGUST
ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€” .
FREE POSTAGE TO SM šŸ’Œ
SS ADD RM5

WASAP
017-7886884
017-7886884
017-7886884

Thanks :) .
#authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia #freepostage #freetwilly
. ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€” SALE RM50 LESS ā€¼ļø PROMOTION UNTIL 31 AUGUST ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€” . FREE POSTAGE TO SM šŸ’Œ SS ADD RM5 WASAP 017-7886884 017-7886884 017-7886884 Thanks :) . #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia  #freepostage  #freetwilly 
SELAMAT DAH POSTšŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»
.
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PUAN DAN SEMUA CUSTOMER KAMI YANG TERUS MENERUS MENYOKONG BISNESS KAMI..
.
TANPA SOKONGAN TERUS MENERUS ANDA , SIAPALAH KAMI..
.
ā¤ļø ā¤ļøā¤ļøā¤ļøšŸ˜ÆšŸ˜ÆšŸ˜ÆšŸ˜Æā¤ļøā¤ļøAlhamdulillah..siap lagi white paperbag size s #selamathariraya Helwa Taman PelangišŸ˜˜šŸ˜˜tanpa baseboard dengan tali dan design yang cun pada harga yang super murah for your #famous design ā¤ļøā¤ļøā¤ļø . .
.
.
Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..
.
.
Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text=
.
.
#paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia
#paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi#malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #tuesday is awsome! šŸ˜˜šŸ˜˜
SELAMAT DAH POSTšŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ» . TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PUAN DAN SEMUA CUSTOMER KAMI YANG TERUS MENERUS MENYOKONG BISNESS KAMI.. . TANPA SOKONGAN TERUS MENERUS ANDA , SIAPALAH KAMI.. . ā¤ļø ā¤ļøā¤ļøā¤ļøšŸ˜ÆšŸ˜ÆšŸ˜ÆšŸ˜Æā¤ļøā¤ļøAlhamdulillah..siap lagi white paperbag size s #selamathariraya  Helwa Taman PelangišŸ˜˜šŸ˜˜tanpa baseboard dengan tali dan design yang cun pada harga yang super murah for your #famous  design ā¤ļøā¤ļøā¤ļø . . . . Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye.. . . Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= . . #paperbag  #paperbags  #paperbagmurah  #paper  #paperbagcostume  #paperbagcustome  #paperbagkahwin  #paperbagmalaysia  #paperbagtanpatali  #print  #printmaking  #prints  #printing  #murah  #paper  #kahwinbajet  #paperbag  #vintage  #weddinggift  #aqiqahgift  #kesyukuran  #birthday  #selamatharijadi #malaysia  #sabah  #sarawak  #brunei  #selangor  #assalamualaikum  #tuesday  is awsome! šŸ˜˜šŸ˜˜
.
----------------
Coach Mini Bennet Satchel In Signature (F36702)
----------------ā€Ø.ā€ØSALE SALE SALE ā€¼ļø .
PRICE
RM380
.
FREE POSTAGE SM šŸ’Œ
SS ADD RM5

COLOUR : BLACK
.
šŸ’–Details
Signature Jacquard
Inside Zip, Cell Phone and Mutlifunction Pockets ,Zip-Top Closure ,Fabric Lining
Handles With 4 Drop
Longer Strap With 23 For Shoulder Or Crossbody Wear
9 (L) x 6 1/2 (H) x 5 (W)
.ā€ØCARA ORDER
1) SCREENSHOT GAMBAR
2) HANTAR KE WASAP (klik kat websiteā˜šŸ¼) .
.
017-7886884
017-7886884ā€Øā€ØThanks :)
#authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia #freepostage #freetwilly
. ---------------- Coach Mini Bennet Satchel In Signature (F36702) ----------------ā€Ø.ā€ØSALE SALE SALE ā€¼ļø . PRICE RM380 . FREE POSTAGE SM šŸ’Œ SS ADD RM5 COLOUR : BLACK . šŸ’–Details Signature Jacquard Inside Zip, Cell Phone and Mutlifunction Pockets ,Zip-Top Closure ,Fabric Lining Handles With 4 Drop Longer Strap With 23 For Shoulder Or Crossbody Wear 9 (L) x 6 1/2 (H) x 5 (W) .ā€ØCARA ORDER 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) HANTAR KE WASAP (klik kat websiteā˜šŸ¼) . . 017-7886884 017-7886884ā€Øā€ØThanks :) #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia  #freepostage  #freetwilly 
šŸ‘ANTARA TESTIMONI YANG BERJAYAšŸ‘
.
Jom join group coaching kami sekarang dengan setiap pembelian..šŸ˜Š
.
Ada 4 org coach yang akan guide korang sampai kurus..šŸ’ŖšŸ”„
.
Nak tahu lebih lanjut? Boleh pm/whatsapp kepada saya sekarang di šŸ“²011-1189 6586.
.
.
#mrfatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #bertindaksekarang #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #kualalumpur
šŸ‘ANTARA TESTIMONI YANG BERJAYAšŸ‘ . Jom join group coaching kami sekarang dengan setiap pembelian..šŸ˜Š . Ada 4 org coach yang akan guide korang sampai kurus..šŸ’ŖšŸ”„ . Nak tahu lebih lanjut? Boleh pm/whatsapp kepada saya sekarang di šŸ“²011-1189 6586. . . #mrfatburner  #fatburner  #fatburnermega  #bakarlemak  #pembakarlemak  #hapuslemak  #bertindaksekarang  #tko  #tkonutrition  #kuruscepat  #jomkurus  #kurus  #juskurus  #dietsihat  #kelantan  #terengganu  #pahang  #perlis  #kedah  #perak  #pulaupinang  #selangor  #melaka  #negerisembilan  #johor  #sabah  #sarawak  #putrajaya  #labuan  #kualalumpur 
Malam Berinai / Henna Night 
First time meeting my sister in law @hanamajid
#feruzxvani #fvweds #FVshitjustgšŸ’treal

Photography by @iserazak
Bride makeup by @d.divineriya
Bride + Groom Henna by @babyygohenna 
Henna Night Decorations by @thysaco ( gift from my sister @ely_wahid ) 
#sarawakselangorwedding #kuching #sarawak #borneo #sarawakwedding
šŸ’•KAIN BELLA AMAYA EXCLUSIVEšŸ’•
.
šŸ’ø Harga : RM60
.
šŸŒ¹ Material : Royal Silk
.
šŸŒ¹ Bidang 45 (4 mtr)
.
šŸŒ¹Kain Lembut, Sejuk & Selesa
.
šŸŒ¹ āŒ OPEN METER
.
šŸŒ¹Ready stock
.
šŸŒ¹Sangat berkualiti & Cantik sesangat
.
šŸŒ¹Senang gosok
.
Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer šŸ˜‰ .
.
ā˜Žwww.wasap.my/60196741704
.
šŸ“² https://t.me/galeri_jelita_scarf
.
@kainpasang_jelita_scarf
@bajumurah_jelita_scarf
@jelita_scarf.official
.
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangmurah
#kainseragam
#kaincotton
#songket
#jubah
#minaz
#murah
#kaincottonmurah 
#terapiinstagram
#songketcotton
#songketmurah
#kainela
#raya2018
#dressdewasa
#bajuraya
#bajukurung 
#cikgu
#bazaarpaknil 
#uitm
#usm
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#murahdancantik
#kualalumpur
#johor
#sarawak
šŸ’•KAIN BELLA AMAYA EXCLUSIVEšŸ’• . šŸ’ø Harga : RM60 . šŸŒ¹ Material : Royal Silk . šŸŒ¹ Bidang 45 (4 mtr) . šŸŒ¹Kain Lembut, Sejuk & Selesa . šŸŒ¹ āŒ OPEN METER . šŸŒ¹Ready stock . šŸŒ¹Sangat berkualiti & Cantik sesangat . šŸŒ¹Senang gosok . Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer šŸ˜‰ . . ā˜Žwww.wasap.my/60196741704 . šŸ“² https://t.me/galeri_jelita_scarf . @kainpasang_jelita_scarf @bajumurah_jelita_scarf @jelita_scarf.official . #jelitascarf  #kain  #kainmurah  #kainpasang  #kainpasangmurah  #kainseragam  #kaincotton  #songket  #jubah  #minaz  #murah  #kaincottonmurah  #terapiinstagram  #songketcotton  #songketmurah  #kainela  #raya2018  #dressdewasa  #bajuraya  #bajukurung  #cikgu  #bazaarpaknil  #uitm  #usm  #instashopmurah  #instashopmalaysia  #murahdancantik  #kualalumpur  #johor  #sarawak 
Kalau konsisten guna PINKLADYā€¼ļø
.
.
Pastinya hasil akan dapat camni šŸ‘‡šŸ»šŸ‘‡šŸ» orang kata, jangan takut untuk mencuba . kalo dah cuba, barulah jatuh cinta & confirm nak repeat orderšŸ’—šŸ’•
.
Part yang paling kita suka bila orang tegur kita ada perubahan kan ?? mesti dalam hati ketawa kecil šŸ˜‚šŸ˜‚ padahal consume PINKLADY je ..
.
.
haa siapa nak body melentik, shape, kerengge ??
.
.
FAST RESPOND terus tekan link
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
šŸ“²www.wasap.my/601127640260/NAK+PINKLADY .
Jom join Dropship atau Agent dengan saya. Takde modal pon dikenakan. Limit sehingga 100 orang saje. First whatsapp, ade MONEY GIFT saya bagi. šŸ˜Š
šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡
šŸ“²www.wasap.my/601127640260/JOIN+DROPSHIP

#pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyacademy #viral #borneo #brunei #sabah #sarawak #trustedseller #pinkladyoriginal #kelantan#dropshipwanted #agentwanted
Kalau konsisten guna PINKLADYā€¼ļø . . Pastinya hasil akan dapat camni šŸ‘‡šŸ»šŸ‘‡šŸ» orang kata, jangan takut untuk mencuba . kalo dah cuba, barulah jatuh cinta & confirm nak repeat orderšŸ’—šŸ’• . Part yang paling kita suka bila orang tegur kita ada perubahan kan ?? mesti dalam hati ketawa kecil šŸ˜‚šŸ˜‚ padahal consume PINKLADY je .. . . haa siapa nak body melentik, shape, kerengge ?? . . FAST RESPOND terus tekan link šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ šŸ“²www.wasap.my/601127640260/NAK+PINKLADY . Jom join Dropship atau Agent dengan saya. Takde modal pon dikenakan. Limit sehingga 100 orang saje. First whatsapp, ade MONEY GIFT saya bagi. šŸ˜Š šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡šŸ‘‡ šŸ“²www.wasap.my/601127640260/JOIN+DROPSHIP #pinkladyoriginal  #pinklady  #pinkladyacademy  #viral  #borneo  #brunei  #sabah  #sarawak  #trustedseller  #pinkladyoriginal  #kelantan #dropshipwanted  #agentwanted 
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters,
.
.
šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena Long Blouse !!
Mandarin Collar
Drop Shoulder
Button Down Blouse
Straight cut sleeve
Sided pocket
Slit by the side
Can be worn as outerwear.
.
.
Price : RM139 Inclusive Postage SM
.
.
Available color :
White Color
Gray 
Black
Navy blue
Beige
Nude brown
Olive brown
Pastel gray
Sky blue
Pale yellow
Pastel orange
Dusty red
.

Measurement :
Size L/XL
Bust: 58 inches
Hips : 58 inches
Length : 42 Inches
.
. . *Size XXL*
Bust: 58 inches
Hips:  68 inches
Length: 45 inches

Pre-order And No Backout Buyer.
To order just WA 01115042643šŸ˜Š

Jazakillahu Kheiran

#tudungonline #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungsatinmalaysia #tudung #promosi #promosimalaysia #onlineshopmalaysia #hijab #hijabfashion #hijabmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igmalaysia #malaysia #scarf #scarfmalaysia #irdinakaisa #kuching #sarawak #outer wear #pants #flarepants #longblouse
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters, . . šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena  Long Blouse !! Mandarin Collar Drop Shoulder Button Down Blouse Straight cut sleeve Sided pocket Slit by the side Can be worn as outerwear. . . Price : RM139 Inclusive Postage SM . . Available color : White Color Gray Black Navy blue Beige Nude brown Olive brown Pastel gray Sky blue Pale yellow Pastel orange Dusty red . Measurement : Size L/XL Bust: 58 inches Hips : 58 inches Length : 42 Inches . . . *Size XXL* Bust: 58 inches Hips: 68 inches Length: 45 inches Pre-order And No Backout Buyer. To order just WA 01115042643šŸ˜Š Jazakillahu Kheiran #tudungonline  #tudungmurah  #tudungmalaysia  #tudungsatinmalaysia  #tudung  #promosi  #promosimalaysia  #onlineshopmalaysia  #hijab  #hijabfashion  #hijabmalaysia  #onlineshopmalaysia  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igmalaysia  #malaysia  #scarf  #scarfmalaysia  #irdinakaisa  #kuching  #sarawak  #outer  wear #pants  #flarepants  #longblouse 
BLOUSE CANDY 3.0
.
Sangat comel dipadankan dengan palazzo dan skirt. .
Berminat? Boleh Whatsapp untuk lebih lanjut
www.wassap.com.my/60105652911
.
Harga RM25
Saiz Free Size
Penghantaran
EM RM8/sehelai, RM11 utk 2-4 helai
WM RM13/sehelai, RM16 utk 2-4 helai
BLOUSE CANDY 3.0 . Sangat comel dipadankan dengan palazzo dan skirt. . Berminat? Boleh Whatsapp untuk lebih lanjut www.wassap.com.my/60105652911 . Harga RM25 Saiz Free Size Penghantaran EM RM8/sehelai, RM11 utk 2-4 helai WM RM13/sehelai, RM16 utk 2-4 helai
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters,
.
.
šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena Long Blouse !!
Mandarin Collar
Drop Shoulder
Button Down Blouse
Straight cut sleeve
Sided pocket
Slit by the side
Can be worn as outerwear.
.
.
Price : RM139 Inclusive Postage SM
.
.
Available color :
White Color
Gray 
Black
Navy blue
Beige
Nude brown
Olive brown
Pastel gray
Sky blue
Pale yellow
Pastel orange
Dusty red
.

Measurement :
Size L/XL
Bust: 58 inches
Hips : 58 inches
Length : 42 Inches
.
. . *Size XXL*
Bust: 58 inches
Hips:  68 inches
Length: 45 inches

Pre-order And No Backout Buyer.
To order just WA 01115042643šŸ˜Š

Jazakillahu Kheiran

#tudungonline #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungsatinmalaysia #tudung #promosi #promosimalaysia #onlineshopmalaysia #hijab #hijabfashion #hijabmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igmalaysia #malaysia #scarf #scarfmalaysia #irdinakaisa #kuching #sarawak #outer wear #pants #flarepants #longblouse
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters, . . šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena  Long Blouse !! Mandarin Collar Drop Shoulder Button Down Blouse Straight cut sleeve Sided pocket Slit by the side Can be worn as outerwear. . . Price : RM139 Inclusive Postage SM . . Available color : White Color Gray Black Navy blue Beige Nude brown Olive brown Pastel gray Sky blue Pale yellow Pastel orange Dusty red . Measurement : Size L/XL Bust: 58 inches Hips : 58 inches Length : 42 Inches . . . *Size XXL* Bust: 58 inches Hips: 68 inches Length: 45 inches Pre-order And No Backout Buyer. To order just WA 01115042643šŸ˜Š Jazakillahu Kheiran #tudungonline  #tudungmurah  #tudungmalaysia  #tudungsatinmalaysia  #tudung  #promosi  #promosimalaysia  #onlineshopmalaysia  #hijab  #hijabfashion  #hijabmalaysia  #onlineshopmalaysia  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igmalaysia  #malaysia  #scarf  #scarfmalaysia  #irdinakaisa  #kuching  #sarawak  #outer  wear #pants  #flarepants  #longblouse 
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters,
.
.
šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena Long Blouse !!
Mandarin Collar
Drop Shoulder
Button Down Blouse
Straight cut sleeve
Sided pocket
Slit by the side
Can be worn as outerwear.
.
.
Price : RM139 Inclusive Postage SM
.
.
Available color :
White Color
Gray 
Black
Navy blue
Beige
Nude brown
Olive brown
Pastel gray
Sky blue
Pale yellow
Pastel orange
Dusty red
.

Measurement :
Size L/XL
Bust: 58 inches
Hips : 58 inches
Length : 42 Inches
.
. . *Size XXL*
Bust: 58 inches
Hips:  68 inches
Length: 45 inches

Pre-order And No Backout Buyer.
To order just WA 01115042643šŸ˜Š

Jazakillahu Kheiran

#tudungonline #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungsatinmalaysia #tudung #promosi #promosimalaysia #onlineshopmalaysia #hijab #hijabfashion #hijabmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igmalaysia #malaysia #scarf #scarfmalaysia #irdinakaisa #kuching #sarawak #outer wear #pants #flarepants #longblouse
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh sisters, . . šŸŒ¹We are open for pre order #by_NASaqeena  Long Blouse !! Mandarin Collar Drop Shoulder Button Down Blouse Straight cut sleeve Sided pocket Slit by the side Can be worn as outerwear. . . Price : RM139 Inclusive Postage SM . . Available color : White Color Gray Black Navy blue Beige Nude brown Olive brown Pastel gray Sky blue Pale yellow Pastel orange Dusty red . Measurement : Size L/XL Bust: 58 inches Hips : 58 inches Length : 42 Inches . . . *Size XXL* Bust: 58 inches Hips: 68 inches Length: 45 inches Pre-order And No Backout Buyer. To order just WA 01115042643šŸ˜Š Jazakillahu Kheiran #tudungonline  #tudungmurah  #tudungmalaysia  #tudungsatinmalaysia  #tudung  #promosi  #promosimalaysia  #onlineshopmalaysia  #hijab  #hijabfashion  #hijabmalaysia  #onlineshopmalaysia  #instashopmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #igmalaysia  #malaysia  #scarf  #scarfmalaysia  #irdinakaisa  #kuching  #sarawak  #outer  wear #pants  #flarepants  #longblouse 
#PROMOSITERBARU RM70 je korang 
#CANTIKMURAHKEMAS
#PUASHATIGILER
#BERKUALITI šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN  serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set.

saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad)
.
.
.
.
įƒ¦CIRI2 įƒ¦
(āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date
(āœ”) Design adalah 100% FK
(āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang.
.
.
.
Berminat????
Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210

#framekiter #FK #dropshipdiperlukan #homedeco #homedecor #kufi #khat #giftwedding #weddingday #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #kelantan #terengganu #perlis #kedah #selangor #sabah #sarawak #pulaupinang #penang #malaysian
#PROMOSITERBARU  RM70 je korang #CANTIKMURAHKEMAS  #PUASHATIGILER  #BERKUALITI  šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set. saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad) . . . . įƒ¦CIRI2 įƒ¦ (āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date (āœ”) Design adalah 100% FK (āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang. . . . Berminat???? Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210 #framekiter  #FK  #dropshipdiperlukan  #homedeco  #homedecor  #kufi  #khat  #giftwedding  #weddingday  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #kelantan  #terengganu  #perlis  #kedah  #selangor  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #penang  #malaysian 
#PROMOSITERBARU RM70 je korang 
#CANTIKMURAHKEMAS
#PUASHATIGILER
#BERKUALITI šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN  serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set.

saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad)
.
.
.
.
įƒ¦CIRI2 įƒ¦
(āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date
(āœ”) Design adalah 100% FK
(āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang.
.
.
.
Berminat????
Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210

#framekiter #FK #dropshipdiperlukan #homedeco #homedecor #kufi #khat #giftwedding #weddingday #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #kelantan #terengganu #perlis #kedah #selangor #sabah #sarawak #pulaupinang #penang #malaysian
#PROMOSITERBARU  RM70 je korang #CANTIKMURAHKEMAS  #PUASHATIGILER  #BERKUALITI  šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set. saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad) . . . . įƒ¦CIRI2 įƒ¦ (āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date (āœ”) Design adalah 100% FK (āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang. . . . Berminat???? Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210 #framekiter  #FK  #dropshipdiperlukan  #homedeco  #homedecor  #kufi  #khat  #giftwedding  #weddingday  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #kelantan  #terengganu  #perlis  #kedah  #selangor  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #penang  #malaysian 
Senyuman yang menawan dengan bahan semulajadi. Dapatkan minyak argan paling asli dari Morocco!  @swerapurestarganoil 10ml percuma!!! .
.
šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“ Whatsapp 0āƒ£1āƒ£7āƒ£3āƒ£2āƒ£5āƒ£7āƒ£8āƒ£1āƒ£2āƒ£ for order!
.
.
#makmertuaorgmorocco #malaysianmoroccan #malaysia #morocco #arganoil #arganoilmurah #arganoiloriginal #arganoilborong #arganoilmalaysia #arganoiluntukmuka #minyakarganmalaysia #minyakarganoriginal #minyakarganmurah  #minyakarganpalingbest #minyakarganuntukmuka #sweralover #swerapurestarganoil #lips #bibircantik #cantik #skincare #beautiful #beautytips #muamalaysia #makeupartist #makeupartistmalaysia  #organics #natural #sabah #sarawak
Senyuman yang menawan dengan bahan semulajadi. Dapatkan minyak argan paling asli dari Morocco! @swerapurestarganoil 10ml percuma!!! . . šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“šŸ†“ Whatsapp 0āƒ£1āƒ£7āƒ£3āƒ£2āƒ£5āƒ£7āƒ£8āƒ£1āƒ£2āƒ£ for order! . . #makmertuaorgmorocco  #malaysianmoroccan  #malaysia  #morocco  #arganoil  #arganoilmurah  #arganoiloriginal  #arganoilborong  #arganoilmalaysia  #arganoiluntukmuka  #minyakarganmalaysia  #minyakarganoriginal  #minyakarganmurah  #minyakarganpalingbest  #minyakarganuntukmuka  #sweralover  #swerapurestarganoil  #lips  #bibircantik  #cantik  #skincare  #beautiful  #beautytips  #muamalaysia  #makeupartist  #makeupartistmalaysia  #organics  #natural  #sabah  #sarawak 
The only CDs i have from the duration of the festival.. #rwmf2018 and #fringefestival #kuching #sarawak #borneo should collect more next year. Hahaha
Visit Sarawak Cultural Village.

The weather so hot so i am šŸ˜‚šŸ˜‚
.
.
.
#sarawak #cultural #village #trip
#PROMOSITERBARU RM70 je korang 
#CANTIKMURAHKEMAS
#PUASHATIGILER
#BERKUALITI šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN  serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set.

saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad)
.
.
.
.
įƒ¦CIRI2 įƒ¦
(āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date
(āœ”) Design adalah 100% FK
(āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang.
.
.
.
Berminat????
Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210

#framekiter #FK #dropshipdiperlukan #homedeco #homedecor #kufi #khat #giftwedding #weddingday #kualalumpur #melaka #johor #pahang #perak #kelantan #terengganu #perlis #kedah #selangor #sabah #sarawak #pulaupinang #penang #malaysian
#PROMOSITERBARU  RM70 je korang #CANTIKMURAHKEMAS  #PUASHATIGILER  #BERKUALITI  šŸ” Korang mesti impikan ruang rumah yang UP TO DATE & MODEN? Menghias rumah kini lebih mudah. Pihak HQ tampilkan NEW DESIGN serendah RM70 sahaja, harga mampu milik. Set dibuka untuk 20 set setiap design. Selepas kuota mencukupi harga akan kembali asal RM 120/ set. saiz : 12 x 12 inch (allah & muhammad) . . . . įƒ¦CIRI2 įƒ¦ (āœ”) Material adalah kayu ringan. senang pasang di dinding dan design up to date (āœ”) Design adalah 100% FK (āœ”) Mudah dibersihkan jika berhabuk (āœ”) Sesuai dijadikan hiasan dinding dirumah, pejabat, premis perniagaan dan juga boleh dihadiahkan kepada org yang tersayang. . . . Berminat???? Boleh terus wasap sy klik link ni terus šŸ‘‰http://www.wasap.my/+60194970210 #framekiter  #FK  #dropshipdiperlukan  #homedeco  #homedecor  #kufi  #khat  #giftwedding  #weddingday  #kualalumpur  #melaka  #johor  #pahang  #perak  #kelantan  #terengganu  #perlis  #kedah  #selangor  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #penang  #malaysian 
Caption : #checkup
Photo from :
Official Instagram : @awangtatsukawa
Official Facebook : Awang Tatsukawa
--------------------------------
#fashion #friends #smile #like4like #instamood #family #nofilter #amazing #style #follow4follow #cool #funny #webstagram #baby #instacool #awesome #kuching #sarawak #malaysia #instamood #picoftheday #selfie #ootd #awangiddraqidzaqwan
JANGAN ABAIKAN WANGIAN ANDA.
šŸŒ·ā˜˜šŸŒ·ā˜˜šŸŒ·ā˜˜
.
Sesibuk mana pun urusan kita kat luar sana, pastikan kita tak lupa 
untuk pakai wangi-wangian yang menjadi SUNNAH Nabi kita Muhammad SAW, kerana ia membantu diri supaya lebih berkeyakinan dengan bauan yang menenangkan.šŸ˜
.
ā€œWangian yang menusuk kalbu, bau yang sangat harum dan mewah.šŸ˜
.
Dengan harga mampu milik RM35 sahaja untuk kegunaan 2-3 bulan. Sebotol 30ml Melure Perfumes ini ditawarkan untuk anda menjadi pengguna bijak tanpa perlu habiskan ratusan ringgit sebab nak dapatkan bau yang hampir sama.šŸ’–
.
.
MELURE FOR MEN
===============
.
šŸŽ©Melure No.7 Inspired By Dunhill Blue.
-Bau wangi, fresh dan aroma green dengan unsur bau oren dan rosewood.
.
šŸŽ©Melure No.8 Inspired By Armani Sport.
-Bau wangi, fresh dan unsur woody, lemon & pudina utk kesegaran maskulin yg gemar bersukan
.
šŸŽ©Melure No.9 Inspired By Bvlgari Extreme.
-Bau wangi, elegant, deep, attractive & intense dengan unsur citrus & cactus zest.
.
šŸŽ©Melure No.10 Inspired By Polo Sport
-Bau wangi, fresh, woody, aromatic & feeling green
.
šŸŽ©Melure No.11 Inspired By 212 VIP Men
-Bau fresh, woody, aromatic & berkarisma
.
.
šŸ‚Bau wangi & refreshing
šŸ‚Tahan wangi lebih 12 Jam
šŸ‚30 ml
šŸ‚Mesra solat
šŸ‚Rm 35 Sem
.
.
SĶŸĶŸEĶŸĶŸSĶŸĶŸIĶŸĶŸAĶŸĶŸPĶŸĶŸAĶŸĶŸ YĶŸĶŸGĶŸĶŸ BĶŸĶŸEĶŸĶŸRĶŸĶŸMĶŸĶŸIĶŸĶŸNĶŸĶŸAĶŸĶŸTĶŸĶŸ MĶŸĶŸEĶŸĶŸNĶŸĶŸJĶŸĶŸAĶŸĶŸDĶŸĶŸIĶŸĶŸ AGENT DĶŸĶŸRĶŸĶŸOĶŸĶŸPĶŸĶŸSĶŸĶŸHĶŸĶŸIĶŸĶŸPĶŸĶŸ BĶŸĶŸOĶŸĶŸLĶŸĶŸEĶŸĶŸHĶŸĶŸ PĶŸĶŸMĶŸĶŸ/WĶŸĶŸHĶŸĶŸAĶŸĶŸTĶŸĶŸSĶŸĶŸAĶŸĶŸPĶŸĶŸPĶŸĶŸ
.
šŸšššŸ’ØšŸ…暟…“šŸ…½šŸ…¶šŸ…·šŸ…°šŸ†ƒšŸ…°šŸ†šŸ…°šŸ…½ šŸ†‚šŸ…“šŸ…»šŸ†„šŸ†šŸ†„šŸ…·šŸ‡²šŸ‡¾šŸšššŸ’Ø
.
šŸ†ƒšŸ…¾ šŸ…¾šŸ†šŸ…³šŸ…“šŸ† šŸ…²šŸ…¾šŸ…½šŸ†ƒšŸ…°šŸ…²šŸ†ƒ
šŸ“²011-32011625 (šŸ††šŸ…·šŸ…°šŸ†ƒšŸ†‚šŸ…°šŸ…暟…æ)ā€Ø.ā€Ø#agendropshipwanted #MelureForWomen #StayClassyAtYourOwnClassšŸ’‹#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan
JANGAN ABAIKAN WANGIAN ANDA. šŸŒ·ā˜˜šŸŒ·ā˜˜šŸŒ·ā˜˜ . Sesibuk mana pun urusan kita kat luar sana, pastikan kita tak lupa untuk pakai wangi-wangian yang menjadi SUNNAH Nabi kita Muhammad SAW, kerana ia membantu diri supaya lebih berkeyakinan dengan bauan yang menenangkan.šŸ˜ . ā€œWangian yang menusuk kalbu, bau yang sangat harum dan mewah.šŸ˜ . Dengan harga mampu milik RM35 sahaja untuk kegunaan 2-3 bulan. Sebotol 30ml Melure Perfumes ini ditawarkan untuk anda menjadi pengguna bijak tanpa perlu habiskan ratusan ringgit sebab nak dapatkan bau yang hampir sama.šŸ’– . . MELURE FOR MEN =============== . šŸŽ©Melure No.7 Inspired By Dunhill Blue. -Bau wangi, fresh dan aroma green dengan unsur bau oren dan rosewood. . šŸŽ©Melure No.8 Inspired By Armani Sport. -Bau wangi, fresh dan unsur woody, lemon & pudina utk kesegaran maskulin yg gemar bersukan . šŸŽ©Melure No.9 Inspired By Bvlgari Extreme. -Bau wangi, elegant, deep, attractive & intense dengan unsur citrus & cactus zest. . šŸŽ©Melure No.10 Inspired By Polo Sport -Bau wangi, fresh, woody, aromatic & feeling green . šŸŽ©Melure No.11 Inspired By 212 VIP Men -Bau fresh, woody, aromatic & berkarisma . . šŸ‚Bau wangi & refreshing šŸ‚Tahan wangi lebih 12 Jam šŸ‚30 ml šŸ‚Mesra solat šŸ‚Rm 35 Sem . . SĶŸĶŸEĶŸĶŸSĶŸĶŸIĶŸĶŸAĶŸĶŸPĶŸĶŸAĶŸĶŸ YĶŸĶŸGĶŸĶŸ BĶŸĶŸEĶŸĶŸRĶŸĶŸMĶŸĶŸIĶŸĶŸNĶŸĶŸAĶŸĶŸTĶŸĶŸ MĶŸĶŸEĶŸĶŸNĶŸĶŸJĶŸĶŸAĶŸĶŸDĶŸĶŸIĶŸĶŸ AGENT DĶŸĶŸRĶŸĶŸOĶŸĶŸPĶŸĶŸSĶŸĶŸHĶŸĶŸIĶŸĶŸPĶŸĶŸ BĶŸĶŸOĶŸĶŸLĶŸĶŸEĶŸĶŸHĶŸĶŸ PĶŸĶŸMĶŸĶŸ/WĶŸĶŸHĶŸĶŸAĶŸĶŸTĶŸĶŸSĶŸĶŸAĶŸĶŸPĶŸĶŸPĶŸĶŸ . šŸšššŸ’ØšŸ…暟…“šŸ…½šŸ…¶šŸ…·šŸ…°šŸ†ƒšŸ…°šŸ†šŸ…°šŸ…½ šŸ†‚šŸ…“šŸ…»šŸ†„šŸ†šŸ†„šŸ…·šŸ‡²šŸ‡¾šŸšššŸ’Ø . šŸ†ƒšŸ…¾ šŸ…¾šŸ†šŸ…³šŸ…“šŸ† šŸ…²šŸ…¾šŸ…½šŸ†ƒšŸ…°šŸ…²šŸ†ƒ šŸ“²011-32011625 (šŸ††šŸ…·šŸ…°šŸ†ƒšŸ†‚šŸ…°šŸ…暟…æ)ā€Ø.ā€Ø#agendropshipwanted  #MelureForWomen  #StayClassyAtYourOwnClass šŸ’‹#melure  #melureperfume  #perfumemelure  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #murah  #sayajualperfume  #originalperfume  #sayajual  #petalingjaya  #selangor  #puchong  #kualalumpur  #malaysia  #sabah  #sarawak  #labuan 
READY STOCK!
.
All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo
.
.
Color : Navy
.
Small : RM310
Medium : RM330
.
.
šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card
šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡·
šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag
.
.
šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰
.
šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers
.
.
šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile)
.
.
#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchamplepliageneo #longchampauthentic #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #rayaclearancesale #lepliageneonavyblue #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sarawak #longchampparis #begtanganmalaysia #rahsiahatiperempuan #heroseorangcinderella #fattzura #elnouraboutique #johorbharu #longchampneomurahmalaysia #longchampfantasie #longchamppolkadott #lepliageneo #longchamplepliageneo #longchampleplanetesmall #longchampneo #longchampparis
READY STOCK! . All Time Favourite Longchamp Le Pliage Neo . . Color : Navy . Small : RM310 Medium : RM330 . . šŸŒø All bag 100% Authentic and comes with care card šŸŒø Longchamp Paris.. Made in france šŸ‡«šŸ‡· šŸŒø Comes with longchamp dustbag/paperbag . . šŸ’° The best with afforadble prices šŸ˜‰ . šŸ™… Strictly NO refund NO backout buyer and NO for fussy buyers . . šŸ“² Place your order now, WhatsApp me : Noura 019 626 8806 (whatapps link at bio profile) . . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchamplepliageneo  #longchampauthentic  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #rayaclearancesale  #lepliageneonavyblue  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sarawak  #longchampparis  #begtanganmalaysia  #rahsiahatiperempuan  #heroseorangcinderella  #fattzura  #elnouraboutique  #johorbharu  #longchampneomurahmalaysia  #longchampfantasie  #longchamppolkadott  #lepliageneo  #longchamplepliageneo  #longchampleplanetesmall  #longchampneo  #longchampparis 
New ! Yumssss šŸ˜˜ šŸŽˆ READY STOCK AT #SELAMUDABOUTIQUE šŸŽˆJEMPUT SINGGAH MY SWEET DARLINGS ! :)
.
. .
šŸŽˆ #selamudaboutique beroperasi setiap hari kecuali hari Ahad dari jam 9am - 6pm . šŸŽˆ Rehat jam 2pm - 3pm . ( satu jam ) šŸŽˆ ā° * Hari Jumaat rehat dari jam 12.30pm - 2.30pm . šŸŽˆ Location : šŸ¢ Area depan hospital hulu terengganu , kuala berang . Sederet dengan LHDN . Sederet dengan D.I.Y . Bangunan depan Taman Kirana ;) šŸŽˆ NAK ORDER ONLINE ? NAK POS ?šŸ“¦ ā˜Ž Click www.wasap.my/60145128667 utk DIRECT WHATSAPP 
#selamudaboutique #syukur #alhamdulillah #vendorwanted #callingforvendor #sayajual #sayajualmurah #vendorboutique #vendorconcept #vendor #awesome #kualaberang #terengganu #kelantan #pahang #kedah #perlis #perak #pulaupinang #melaka #johor #negerisembilan #kualalumpur #sabah #sarawak #malaysia
New ! Yumssss šŸ˜˜ šŸŽˆ READY STOCK AT #SELAMUDABOUTIQUE  šŸŽˆJEMPUT SINGGAH MY SWEET DARLINGS ! :) . . . šŸŽˆ #selamudaboutique  beroperasi setiap hari kecuali hari Ahad dari jam 9am - 6pm . šŸŽˆ Rehat jam 2pm - 3pm . ( satu jam ) šŸŽˆ ā° * Hari Jumaat rehat dari jam 12.30pm - 2.30pm . šŸŽˆ Location : šŸ¢ Area depan hospital hulu terengganu , kuala berang . Sederet dengan LHDN . Sederet dengan D.I.Y . Bangunan depan Taman Kirana ;) šŸŽˆ NAK ORDER ONLINE ? NAK POS ?šŸ“¦ ā˜Ž Click www.wasap.my/60145128667 utk DIRECT WHATSAPP #selamudaboutique  #syukur  #alhamdulillah  #vendorwanted  #callingforvendor  #sayajual  #sayajualmurah  #vendorboutique  #vendorconcept  #vendor  #awesome  #kualaberang  #terengganu  #kelantan  #pahang  #kedah  #perlis  #perak  #pulaupinang  #melaka  #johor  #negerisembilan  #kualalumpur  #sabah  #sarawak  #malaysia 
RƒLEX YATCH MASTER
.
āš”FULLY AUTOMATIC
āš”NO BATTERY
āš”FULLY STAINLESS STEEL
āš”DOUBLE LOCK CLIP
āš”DATE SHOWING
āš”100% SAPPHIRE CRYSTAL GLASS
āš”HIGH GLOW IN THE DARK (BLUE COLOUR) āš”DIAMETER 40MM
āš”BOX ADD ON RM 45

HARGA MARKET RM 320
HARGA SAYA JUAL RM 290

SM FREE POSTAGE
SS TAMBAH RM 5

TEKAN LINK DI BIO @ae.empire
.
.
.
#jamtangan
#murah
#malaysia
#hadiahbapa
#jamtanganmurah
#kedaionline
#hadiahibu
#puashati
#hadiah
#hadiahisteri
#suprise
#hadiahjamtangan
#jamcantik
#jammurah
#jamberkualiti
#jamgred
#lawak
#trendingmalaysia
#tiktokmalaysia
#hadiahsuami
#sabah
#sarawak
#perlis
#kedah
#selangor
#perak
#teganu
#pahang
#hantankahwin
#hantarantunang
RƒLEX YATCH MASTER . āš”FULLY AUTOMATIC āš”NO BATTERY āš”FULLY STAINLESS STEEL āš”DOUBLE LOCK CLIP āš”DATE SHOWING āš”100% SAPPHIRE CRYSTAL GLASS āš”HIGH GLOW IN THE DARK (BLUE COLOUR) āš”DIAMETER 40MM āš”BOX ADD ON RM 45 HARGA MARKET RM 320 HARGA SAYA JUAL RM 290 SM FREE POSTAGE SS TAMBAH RM 5 TEKAN LINK DI BIO @ae.empire . . . #jamtangan  #murah  #malaysia  #hadiahbapa  #jamtanganmurah  #kedaionline  #hadiahibu  #puashati  #hadiah  #hadiahisteri  #suprise  #hadiahjamtangan  #jamcantik  #jammurah  #jamberkualiti  #jamgred  #lawak  #trendingmalaysia  #tiktokmalaysia  #hadiahsuami  #sabah  #sarawak  #perlis  #kedah  #selangor  #perak  #teganu  #pahang  #hantankahwin  #hantarantunang 
ā—SALE SALE SALEā—

BLOUSE ALIA
Rm17  pos 8 sm /10 ss 
Baju 16
Dada 40
Labuh baju 34
Labuh tgn 22
Lilit ketiak 20

Material polybeld cotton

#dropshipwanted#dropshipdiperlukan #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #brunei #sarawak #blouselabuh #kelantan #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #instapic #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #plussizefashion #gemukisawesome #ootd
ā—SALE SALE SALEā— BLOUSE ALIA Rm17 pos 8 sm /10 ss Baju 16 Dada 40 Labuh baju 34 Labuh tgn 22 Lilit ketiak 20 Material polybeld cotton #dropshipwanted #dropshipdiperlukan  #blousemurah  #blousecantik  #blousemuslimah  #unikl  #unimap  #ums  #brunei  #sarawak  #blouselabuh  #kelantan  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bajuraya  #bajukurung  #bajukurungmurah  #sayajual  #bazaronline  #bazarpaknil  #instapic  #prelovedmurah  #sayajualmurah  #blouse  #terapiinstagram  #plussizefashion  #gemukisawesome  #ootd 
šŸ˜˜šŸŽ†Supreme WaistBagšŸŽ†šŸ˜˜
ā©5A QualityāŖ
ā©Big SpaceāŖ
ā©Fashion\SportāŖ
ā©Tahan LasakāŖ
šŸ”›RM100šŸ”›
#bagsuprememurah #begsuprememalaysia #begsuprememurahmalaysia #begsekolah #fashion #sport #murah #berkualiti #begtrendy #begbrandedmurah #like #likeforlikes #likeforfollow #followforfollowback #follow #sabah #semenanjung #sarawak
#jenterafly #kakimotor #rider #flytillsky
ā€¼ļøSUPREME X TNF SLINGBAG Goldā€¼ļø šŸ’¢2 compartment
šŸ’¢Material Nylon šŸ’¢Logo printed
šŸ§RM90šŸ§
#bagsuprememurah #begsuprememalaysia #begsuprememurahmalaysia #begsekolah #fashion #sport #murah #berkualiti #begtrendy #begbrandedmurah #like #likeforlikes #likeforfollow #followforfollowback #follow #sabah #semenanjung #sarawak
#jenterafly #kakimotor #rider #flytillsky
In Stock šŸ’„
Dior Desertic - 58mm

RM 1,xXx

DM / whatsapp us guys !

Next day delivery available šŸ˜‰

#myglamor
#trustedseller
#onlineshopping
#kualalumpur
#malaysia
#brunei
#sabah
#sarawak 
#kelantan
#singapore
#labuan
#penang
#kedah
#terengganu
#perlis
#melaka
#negerisembilan
#luxuryeyewear
#brandedsunglasses
#dioreyewear
šŸ˜˜šŸŽ†Supreme WaistBagšŸŽ†šŸ˜˜
ā©5A QualityāŖ
ā©Big SpaceāŖ
ā©Fashion\SportāŖ
ā©Tahan LasakāŖ
šŸ”›RM100šŸ”›
#bagsuprememurah #begsuprememalaysia #begsuprememurahmalaysia #begsekolah #fashion #sport #murah #berkualiti #begtrendy #begbrandedmurah #like #likeforlikes #likeforfollow #followforfollowback #follow #sabah #semenanjung #sarawak
#jenterafly #kakimotor #rider #flytillsky