an online Instagram web viewer

#santansegar medias

Photos

Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.00 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.00 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Paper Today, Dengan Izin Allah Moga dipermudahkan...bak kata kawan, Usahawan tetap Usahawan.πŸ˜…
#santansegar #rogerkalaunak
Paper Today, Dengan Izin Allah Moga dipermudahkan...bak kata kawan, Usahawan tetap Usahawan.πŸ˜… #santansegar  #rogerkalaunak 
Ayah Bunda, bener gak sih kalau buat santan itu repot?
Harus memarut, memeras dan menyaring belum lagi tangan suka terluka terkena alat parut nya. Pada akhirnya beli santan kemasan. 
Nah, dengan Food Processor Flexie Vienta sudah gak perlu repot lagi. Dengan fungsi filter Ayah Bunda tinggal masukan kelapa, air, tekan tombol dan tuang, santan pun siap digunakan untuk pelengkap masakan.

Sudah gak ada lagi alasan repot buat santan, dan gak cuma Bunda aja yang bisa baut santan Ayah juga boleh kok coba praktisnya Food Processor Flexie Vienta. Mau coba?

Info detail harga promo dan testimoni follow @galeribuku_bundaumar 
Info detail produk follow @galerymuslimmuslimah .
.
#vienta #vientafoodprocessor #galerybunda085262256154 #galeribunda_hargapromo #santan #memarut #memeras #menyaring
#alatparut #santansegar #gakperlurepot #foodprocessor #foodprocessorflexievienta #filter #fungsifilter #kelapa #airkelapa
#pelengkapmasakan #praktis
Ayah Bunda, bener gak sih kalau buat santan itu repot? Harus memarut, memeras dan menyaring belum lagi tangan suka terluka terkena alat parut nya. Pada akhirnya beli santan kemasan. Nah, dengan Food Processor Flexie Vienta sudah gak perlu repot lagi. Dengan fungsi filter Ayah Bunda tinggal masukan kelapa, air, tekan tombol dan tuang, santan pun siap digunakan untuk pelengkap masakan. Sudah gak ada lagi alasan repot buat santan, dan gak cuma Bunda aja yang bisa baut santan Ayah juga boleh kok coba praktisnya Food Processor Flexie Vienta. Mau coba? Info detail harga promo dan testimoni follow @galeribuku_bundaumar Info detail produk follow @galerymuslimmuslimah . . #vienta  #vientafoodprocessor  #galerybunda085262256154  #galeribunda_hargapromo  #santan  #memarut  #memeras  #menyaring  #alatparut  #santansegar  #gakperlurepot  #foodprocessor  #foodprocessorflexievienta  #filter  #fungsifilter  #kelapa  #airkelapa  #pelengkapmasakan  #praktis 
Kenapa dorang suka guna c putih ni?

1) diproses setiap hari
2) tiada bahan awet
3) tiada bahan campuran terlarang
4) harga murah

Nak tau wasap jela 0162706712/0162706712

#mysekin
#ceritacpenjualsantan
#santanpekat
#santansegar
#santanciligilingkerisek
#santanfresh
#aimkualaselangor
#ilovemyjob
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity #laksa
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity  #laksa 
Anda mencari SANTAN  SEGAR KELUARAN BUMIPUTERA.. www.wasap.my/60165262689
GOMBAK SELAYANG BATU CAVES. RM 12 sekilo . Tidak dicampur air untuk kualiti masakan yang sedap dan menyelerakan . Santan disediakan dalam masa satu jam selepas order diterima bagi memastikan kesegarannya terjamin yeπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ FREE DELIVERY....😊😊😊😊😊 #santan #santansegar #peniagamakanan  #penjualkuihtradisional #catering #caterer  #santanasli  #fooddeliverykl  #foodphotography #fooddeliveryservice  #foodgraphy  #fooddeliverygombak  #foodporn  #kenduri  #kendurikahwin  #kendurikendara #majlis @instagram
Anda mencari SANTAN SEGAR KELUARAN BUMIPUTERA.. www.wasap.my/60165262689 GOMBAK SELAYANG BATU CAVES. RM 12 sekilo . Tidak dicampur air untuk kualiti masakan yang sedap dan menyelerakan . Santan disediakan dalam masa satu jam selepas order diterima bagi memastikan kesegarannya terjamin yeπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ FREE DELIVERY....😊😊😊😊😊 #santan  #santansegar  #peniagamakanan  #penjualkuihtradisional  #catering  #caterer  #santanasli  #fooddeliverykl  #foodphotography  #fooddeliveryservice  #foodgraphy  #fooddeliverygombak  #foodporn  #kenduri  #kendurikahwin  #kendurikendara  #majlis  @instagram
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Apa beza santan dan awak?
Santan putih
Awak gebu😁
So x ade beza la awak🀣

#mysekin
#ceritacpenjualsantan
#santanciligilingkerisek
#sekinchansantan
#sekinchansantansegar
#santansegar
#santanfresh
#santanpek
#aimkualaselangor
#aimmalaysia

0162706712 /0162706712 /0162706712
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Morning.
Promo free postage sehingga 31 oktober.
Tinggal kurg dari 7 hari je.
Jom grab. Untung tau tak perlu byr postage.
#shampoosantankl 
#shampoosantanmyhomelab 
#MyhomeLab 
#promooktober
#shampoosantan
#shampoosantanmurah
#Brunei 
#shampoosantanoriginal
#bajumurah
#tudung
#tudunglabuh
#kelemumur 
#rambutgugur
#freshnnatural
#santansegar
Whats up today GULAI AYAM pucuk daun ubi kayu LUNCH harini, si adik kate sedap sangat adikpun laju je siap makan, kena pakai santan segar apetak sedap dlm hati mommynya hahahah kan

#ayammerah 
#masakgulai
#santansegar 
#mestilahsedap 
#citarasaindonesia 
#mantapkali
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
Packing santan segar 1kg
Call or wassap 01128445960 / 01137516963 untuk order harga borong khas untuk restoran atau catering
.
.
#catering #cateringmalaysia #restoran #kedaimamak #kedaimakan #hargaborong #hargaborongmalaysia #santan #santansegar #santankelapa #pasarborong #pasarborongselangor #pasarborongpandan
Allhamdulilah rezeki bln ini xputus2.trima kasih yg sudi menempah santan di pokjat santan alorlintang.
#kamiakancubabuatygterbaikuntukpelangankami
#santansegar
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. 
@
Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral
Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily.
.
.
. 
#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Jangan lupa, dapatkan #aiskepalmiloviral  anda, hanya di @adamcendol - kami beroperasi dari jam 12.00 tengahari ke 7.30 malam setiap hari. @ Dont forget to grab your dose of #aiskepalmiloviral  Only at @adamcendol - our operating hours are from 12.00pm to 7.30pm daily. . . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity 
.
Terima kasih order dengan kami #hmartbangi
.
.
Anda order, kami hantar
.
#pembekalsantan #pembekalkelapatua #santansegar #kelapatua #kelapajelly #shahalam #klang #bangi
Dear customers and followers,
Come October, #adamcendol will extend operating hours from 12pm up to 12am. We will also include new menu to suit evening preferences, stay tuned!
.
.
Kepada pelanggan yang dihormati,
Mulai bulan Obtober, #adamcendol akan melanjutkan tempoh Operasi dari 12tengahari ke 12tengah malam. Kami juga akan memperkenalkan menu baru, besesuaian dengan kehendak pelanggan.
.
.

#cendolviral #miloaiskepalviral #aiskepalmiloviral #followus #nilai #cendolsantan #homemadecendol #distanceisnothing #availableforbookings #cendol #chendol #cendolasli #santansegar #cendolpulut #readytoserve #bandarbarunilai #cendolnilai #followadamcendol #comegetyours #viral #trending #foodie #foodiemalaysia #malaysianfoodie #inticollegenilai #intiinternationaluniversity
Dear customers and followers, Come October, #adamcendol  will extend operating hours from 12pm up to 12am. We will also include new menu to suit evening preferences, stay tuned! . . Kepada pelanggan yang dihormati, Mulai bulan Obtober, #adamcendol  akan melanjutkan tempoh Operasi dari 12tengahari ke 12tengah malam. Kami juga akan memperkenalkan menu baru, besesuaian dengan kehendak pelanggan. . . #cendolviral  #miloaiskepalviral  #aiskepalmiloviral  #followus  #nilai  #cendolsantan  #homemadecendol  #distanceisnothing  #availableforbookings  #cendol  #chendol  #cendolasli  #santansegar  #cendolpulut  #readytoserve  #bandarbarunilai  #cendolnilai  #followadamcendol  #comegetyours  #viral  #trending  #foodie  #foodiemalaysia  #malaysianfoodie  #inticollegenilai  #intiinternationaluniversity