an online Instagram web viewer

#santaipagi medias

Photos

Assalamualaikum Dan selamat pagi 😊
Assalamualaikum Dan selamat pagi 😊
Layan si slim ni pagi ni.
Next..next..kemana kitaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#santaipagi
Layan si slim ni pagi ni. Next..next..kemana kitaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . #santaipagi 
SANTAI PAGI:πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Buat baik berpada2,buat jahat jgn sesekali.
.
#santaipagi 
#kebaikan 
#sedekah 
#jomberamal 
#shareilmu
Selalunya awal pagi nyanyi lagu Negaraku.. Hari ni kami nak nyanyi lagu Parti Keadilan Rakyat.. Baju tidur pun jadiπŸ˜‚πŸ˜‚
#salamreformasi #santaipagi #chillthesong
kemana merdeka ni bosskur sekalian
@get_repost  #repost
#santaipagi

cc;;@kapcai.jahat
kemana merdeka ni bosskur sekalian @get_repost #repost  #santaipagi  cc;;@kapcai.jahat
Seawal pagi tetapkan matlamat kecil yang kita nak capai harini.

Ambil pen dan kertas tulis secara jelas apa yang kita nak selesaikan dihujung hari nanti. 
Biar sentiasa bermatlamat setiap hari supaya kita tak langgar dinding di kemudian hari.

Selamat pagi!

Assalamualaikum
Seawal pagi tetapkan matlamat kecil yang kita nak capai harini. Ambil pen dan kertas tulis secara jelas apa yang kita nak selesaikan dihujung hari nanti. Biar sentiasa bermatlamat setiap hari supaya kita tak langgar dinding di kemudian hari. Selamat pagi! Assalamualaikum
Morningg semuaaaaa πŸ€— Haa korang yang mana satu? Flat shoes atau high heels?
.
Siapa flat shoes kita gang 😘 Sep sikit πŸ‘‹πŸ» Flat shoes for lyfeeee πŸ˜‚
.
.
#santaipagi #chooseone #teamilala2008 #tudungbawalmurah #tudungbawalchiffon #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #shawllabuh #shawlmurah #shawlmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshop #muslimahattire #ootd #ootdfashion
Merenung masa depan
#pulang
#kualaterengganu 
#Santaipagi
#Holiday
Assalamualaikum.
Selamat pagi 😊

Aameen.
Assalamualaikum. Selamat pagi 😊 Aameen.
Assalamualaikum, selamat pagi πŸ˜‰

#selamat_pagi 
#santaipagi 
#morning
Mendoakan orang lain sedari awal pagi insyaAllah membawa keberkahan hingga ke hujung hari. Selamat pagi isnin semua πŸ€—

Love,
@zawani_elsajida
#saya_agent_sah_elsajida
Mendoakan orang lain sedari awal pagi insyaAllah membawa keberkahan hingga ke hujung hari. Selamat pagi isnin semua πŸ€— Love, @zawani_elsajida #saya_agent_sah_elsajida 
Lo ngomongin gua?Gua ketawa.
Lo nyindir gua?Gua senyumin.
Lo ngehina gua?Gua diemin.
Karna apa?Karna gua gamau ribut sama orang yang dulu pernah ketawa bareng😊 πŸ“Έ : @vscxoo 
@thedonshouse 
@thanksinsomnia 
@thxnsmncatalog 
#santaipagi 
#dibawasantai
Lo ngomongin gua?Gua ketawa. Lo nyindir gua?Gua senyumin. Lo ngehina gua?Gua diemin. Karna apa?Karna gua gamau ribut sama orang yang dulu pernah ketawa bareng😊 πŸ“Έ : @vscxoo @thedonshouse @thanksinsomnia @thxnsmncatalog #santaipagi  #dibawasantai 
Assalamualaikum Dan selamat pagi .
Ceria2 Dan positif selalu πŸ˜πŸ˜€πŸ˜Š
Assalamualaikum Dan selamat pagi . Ceria2 Dan positif selalu πŸ˜πŸ˜€πŸ˜Š
Sekuat mana saya kayuh sekuat itulah saya mengejar cinta awak.πŸ˜…
#santaipagi
#cintaracing
#pelanpelankayuh🚴
Kopi pagiku .... β˜•οΈ
..
Happy weekend friends ..
..
#kopi #coffee #coffeetime #weekend #gooddrinks #instapic #jktfoodbang #jktfooddestination #santaipagi #f52grams #feedfeed #foodie
Satu hari minum air manis2...process neutral pulak bermula.
#jagakesihatan #santaipagi #pesanandoktor #hi
Semua orang akan hadapi masalah
Semua orang pasti akan hadapi kesulitan.
Setiap hari dan ketika. Itu normal.

Cuma yang membezakan kita dan orang lain adalah jenis jenis kesulitan tu berlainan. Berdoa lah sebanyaknya, pujuk lah hati untuk katakan "rencana Allah pastinya indah" walau.. pada mata kasarnya kita rasakan kita tak mampu. Tetapi percayalah di hujung masa nanti kita akan "berterima kasih" sebanyaknya pada Allah 😊 
#assalamualaikum  #selamatpagi πŸ’•β€οΈπŸ˜€
Semua orang akan hadapi masalah Semua orang pasti akan hadapi kesulitan. Setiap hari dan ketika. Itu normal. Cuma yang membezakan kita dan orang lain adalah jenis jenis kesulitan tu berlainan. Berdoa lah sebanyaknya, pujuk lah hati untuk katakan "rencana Allah pastinya indah" walau.. pada mata kasarnya kita rasakan kita tak mampu. Tetapi percayalah di hujung masa nanti kita akan "berterima kasih" sebanyaknya pada Allah 😊 #assalamualaikum  #selamatpagi  πŸ’•β€οΈπŸ˜€
Ngopi pagi kali ini ditemani indahnya laju kereta kita
.....
#kereta #kopi #warungkopisederhana #santaipagi #inspirasi #idea #coffee #indonesia #malang @kai121_ @keretaapikita
Good morning food lovers 
Sarapan pagi dengan yg nikmat....
Nasi uduk isi campur yg murah meriah dan enak dari di nasi uduk bu Lily sunter.... Enak bgt euy 😁😁
..
..
πŸ“Œ
Sunter indah ..
..
#nasiuduk #sarapan #breakfast #santaipagi #kuliner #foodie #jktfoodbang #jktfooddestination #endorsement #goodfood #enak #likeforfollow #eatwell #f52grams #foodporn #foodlover #instagood
My Morning Coffee β˜•οΈ
..
..
..
Happy weekend all 😁
#coffee #coffeetime #santaipagi #weekend #happyweekend #saturday #jangkrikkuliner #enak #metime #likeforfollow
Morning Tea Time.

#metime
#ngeteh
#santaipagi
#weekend
Cauple Balik Dengan Ex Bukan Istilah "Ludah Jilat Balik" Tapi Semuanya Allah Dah Tentukan...Kalau Dah Jodoh Tak Kemana😊... #SantaiPagi
#PadangGp
Cauple Balik Dengan Ex Bukan Istilah "Ludah Jilat Balik" Tapi Semuanya Allah Dah Tentukan...Kalau Dah Jodoh Tak Kemana😊... #SantaiPagi  #PadangGp 
Coffee time in the morning β˜•οΈ
..
..
..
Happy morning ...Happy monday 😁
#mondaymood #mondaycoffee #coffee #coffeetime #goodmorning #jktfoodbang #jktfooddestination #santaipagi #f52grams #likeforfollow
MAJU SENDIRI!!! UST'YUSUF MANSUR akan maju sendiri bila tidak ada satupun yang mendukung.

Saya yakin qt setuju dan sependapat dengan tayangan ini, qt akan merasa memiliki keluarga baru di lingkungan para pebisnis!!! Anda akan dapatkan kebutuhan anda disini, Kami akan selesaikan data anda jika anda berminat hanya dalam 30 menit kedepan.

Mau? Selengkapnya disini:
CEO PAYTREN TN0725440 ⏬
πŸ’Ό Konsultasi & Bimbingan πŸ“² WA :0822-8479-5073 🌍 Web Page : http://bit.ly/PanduanUsaha-Trx
β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ Sekarang juga!!! #santaipagi #sarapan #semangatpagi #Danistarnetofficial #infoanda #ustabdulsomad
MAJU SENDIRI!!! UST'YUSUF MANSUR akan maju sendiri bila tidak ada satupun yang mendukung. Saya yakin qt setuju dan sependapat dengan tayangan ini, qt akan merasa memiliki keluarga baru di lingkungan para pebisnis!!! Anda akan dapatkan kebutuhan anda disini, Kami akan selesaikan data anda jika anda berminat hanya dalam 30 menit kedepan. Mau? Selengkapnya disini: CEO PAYTREN TN0725440 ⏬ πŸ’Ό Konsultasi & Bimbingan πŸ“² WA :0822-8479-5073 🌍 Web Page : http://bit.ly/PanduanUsaha-Trx β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ Sekarang juga!!! #santaipagi  #sarapan  #semangatpagi  #Danistarnetofficial  #infoanda  #ustabdulsomad 
Melepas penat sebentar, di tengah hiruk pikuk politik. Gak mikirin politik dulu. Lari bareng Komandan Kogasma @agusyudhoyono dan mantan cawagub Sumsel @yudhamahyuddin 
Fotonya pas makan bareng aja. Gak enak kalau foto pas lari. Ketahuan yang masih segar selama lari 10 km hanya @agusyudhoyono 
Bersama pemimpin muda, kita pun mesti menyesuaikan diri. Mengakselerasi diri. Agar tetap kompetitif. Pas lah buat jaman now. 
Btw, siapa yang sering lari di cfd? Tetap jaga stamina, ya, sesibuk apapun.

#cfd #morningrun #lari #larisantai #sudirman #thamrin #jakarta #breakfast #jagastamina #ahy #agusyudhoyono #pemimpin #pemimpinmuda #pemimpinjamannow #indonesia #herzaky #hmp #putrakalbar #strikeforceindonesia #manilka #kogasma #tnlima #ikastara #santaipagi
Melepas penat sebentar, di tengah hiruk pikuk politik. Gak mikirin politik dulu. Lari bareng Komandan Kogasma @agusyudhoyono dan mantan cawagub Sumsel @yudhamahyuddin Fotonya pas makan bareng aja. Gak enak kalau foto pas lari. Ketahuan yang masih segar selama lari 10 km hanya @agusyudhoyono Bersama pemimpin muda, kita pun mesti menyesuaikan diri. Mengakselerasi diri. Agar tetap kompetitif. Pas lah buat jaman now. Btw, siapa yang sering lari di cfd? Tetap jaga stamina, ya, sesibuk apapun. #cfd  #morningrun  #lari  #larisantai  #sudirman  #thamrin  #jakarta  #breakfast  #jagastamina  #ahy  #agusyudhoyono  #pemimpin  #pemimpinmuda  #pemimpinjamannow  #indonesia  #herzaky  #hmp  #putrakalbar  #strikeforceindonesia  #manilka  #kogasma  #tnlima  #ikastara  #santaipagi 
Baru tahu kepenatan melanda..
#santaipagi
Bismilah, alhamdulilah!!! Jangan lupa Dzikir Pagi dulu 100x yaa... Terusin Sholawat sambil jalan kerja, weekend, santai dirumah, dll... Sambil terus memahami tauladanΒ² Nabi Muhammad Saw dan para sahabat yaa.. Tulis di kolom komentar Doa dan Sholawat nya barengΒ²... #santaipagi
#kerjapagi
#ngantor #sarapan #semangatpagi #Danistarnetofficial
#weekend
Sepeda pagi bareng si gantengnya mamah..πŸ˜„πŸ˜˜πŸ˜—πŸ˜πŸ˜
#bicycle ,#santaipagi, #mcsquared_daily ,#bnw ,#bnwphotography ,#lovesons ,#black ,#white ,#weekend ,#familytime, #world_bnw
Kita ada 2 pilihan. Memilih dan dipilih
.
Jika memilih, pilihlah yang Terbaik
Jika dipilih, maka jadilah yang terbaik.
.
#kayketwo 
#santaipagi
Kita ada 2 pilihan. Memilih dan dipilih . Jika memilih, pilihlah yang Terbaik Jika dipilih, maka jadilah yang terbaik. . #kayketwo  #santaipagi 
Nak dapatkan kulit yang cantik tapi tak tahu ape petuanya ye? Jom cuba style KOREA!! #sharing #santaipagi #morning #beautytips #beautifulskin #skincareroutine #koreantips
#regrann from @profmuhaya 😊😊😊 #sharing #santaipagi #morning #assalamualaikum
Assalamualaikum Dan selamat pagi 😊😎
Assalamualaikum Dan selamat pagi 😊😎
Good morning food lovers...
Morning time.. Coffee time β˜•οΈ
..
..
..
Santai pagi sambil menikmati secangkir kopi hangat .... tiada dua rasanya 😁
#coffee #coffeetime #coffeeholic #coffeeaddict #morning #morningbreakfast #santaipagi #mymorning #jktfoodbang #jktfooddestination #jangkrikkuliner #f52grams #instadrinks #kopi #likeforfollow
Merindukan mu adalah candu, seperti kopi yang setiap pagi ku seduh, PAHIT namun tetap ku NIKMATI.
#santaipagi #morning  #coffee #morningcoffee
Noraini toling jangan seksa abang lori.. 😭😭😭 #selamatpagi #goodmorningworld #sentosaregencyhotel #santaipagi #cintaabanglori
Tahukah Kamu Wahai Anakku...Buah2an Disini Peningalan Moyangmu dan Atukmu untuk dirasai Cucu Cicit Mereka pada masa akan datang? Walaupun Mereka Sudah Tiada Bersyukurlah kerana mereka masih ingat untuk kita merasai nikmat peninggalan mereka ini..AL-Fatihah bt papaku,nenekku dan moyangku... #kampungku #musimdurian #musimbuah #santaipagi
Tahukah Kamu Wahai Anakku...Buah2an Disini Peningalan Moyangmu dan Atukmu untuk dirasai Cucu Cicit Mereka pada masa akan datang? Walaupun Mereka Sudah Tiada Bersyukurlah kerana mereka masih ingat untuk kita merasai nikmat peninggalan mereka ini..AL-Fatihah bt papaku,nenekku dan moyangku... #kampungku  #musimdurian  #musimbuah  #santaipagi 
Bila kita nak beli motosikal tapi ayah bagi violin 😍 6 bulan belajar ini lah hasilnya guys πŸ˜‚
β€’
Sekarang tengah ada hot promotion tau πŸ”₯Whatsapp 0102948605 sekarang juga sebelum promo tamat πŸ’•#fouxmy #santaipagi #salamdhuha #promosarawakday
Bila kita nak beli motosikal tapi ayah bagi violin 😍 6 bulan belajar ini lah hasilnya guys πŸ˜‚ β€’ Sekarang tengah ada hot promotion tau πŸ”₯Whatsapp 0102948605 sekarang juga sebelum promo tamat πŸ’•#fouxmy  #santaipagi  #salamdhuha  #promosarawakday 
Tak ada kesedihan 
Tak ada kepedihan 
Hanya,,satu kedamaian
Tak ada air mata
Takan pernah terluka 
Hanya,,,KEBAHAGIAAN 
By: Saint Loco ft astrid 🎢 
#gadoenk_adventure #penikmatindonesia #eksplorenusantara #waterfall #curuglontar #eksplorecurug #wisatabogor #semangatpagi #santaipagi #ngopipagi
No filter
#santaipagi πŸ˜…
Assalamualaikum, selamat pagi.. . . 
Dah bersedia untuk mulakan hari ni?? πŸ˜‰ 
Jom kita mulakan dengan BISMILLAH.. . . 
#santaipagi #morningmotivation #morning #positivevibes #squarescarf #tudung #tudungmuslimah #printedscarf #printedbawal #bawalinstant #bawallovers #bawalcantik #bawalprinted
Menyusuri pergunungan seawal pagi,menikmati keindahan ciptaan Allah untuk di hayati ☺

#santaipagi #hirupudaranyaman #familytrip2018
Bukan mencari yg Terbaik,,
bukan pula mencari yg sempurna,,
karena aq pun sadar masih sangat jauh dari kata itu,,
yang ku lakukan saat ini adalah memperbaiki diri agar bisa seimbang denganmu nanti..
Selamat pagi πŸ˜„πŸ˜„
#selfreminder 
#santaipagi 
#dewewani
#tanpakopi
Bukan mencari yg Terbaik,, bukan pula mencari yg sempurna,, karena aq pun sadar masih sangat jauh dari kata itu,, yang ku lakukan saat ini adalah memperbaiki diri agar bisa seimbang denganmu nanti.. Selamat pagi πŸ˜„πŸ˜„ #selfreminder  #santaipagi  #dewewani  #tanpakopi 
We always take too much time to pursue the big time which is 1/100 of our life.But don't forget the 99/100 of our lifetime is what we should eherish #santaipagi #flower_daily
We always take too much time to pursue the big time which is 1/100 of our life.But don't forget the 99/100 of our lifetime is what we should eherish #santaipagi  #flower_daily 
πŸ’•πŸ˜ŠβœοΈ #Selamatmalam
Coffee time...
Ngopi pagi2... hmm wajib hukumnya y guys 😁
..
...
My Friday 😁
#coffeetime #coffeeaddict #coffeeholic #coffee #f52grams #santaipagi #ngopi #jktfoodbang #jktfoodlover #jktfooddestination #instadrinks #foodies #endorsement #jangkrikkuliner #nongkycantik #nongkytime
#SAVVY #PET #HOTEL sudah buka kembali ❀️❀️❀️ Ayooo datang ke SAVVY #PETHOTEL 😻🐢 Untuk info lebih lanjut bisa menghubungi SAVVY PETHOTEL di:

IG: @savvypet_hotel 
FB: Savvy Pet Hotel 
Line: @wrv7025t 
Email: savvypethotel@gmail.com 
#jualpetbed #jualanpetbed #kasurkucing #kasuranjing #catbed #dogbed #weareopen #NOWOPEN #royal #royalthecat #kucingroyal #royaltycat #actslikearoyal #catsbelike #santaipagi #gayacantik #prettycat #catsofinstagram #dailycat #dailycatdose #cathotel #hotelforcats #hotelkucing #kamarkucing #catsroom
#SAVVY  #PET  #HOTEL  sudah buka kembali ❀️❀️❀️ Ayooo datang ke SAVVY #PETHOTEL  😻🐢 Untuk info lebih lanjut bisa menghubungi SAVVY PETHOTEL di: IG: @savvypet_hotel FB: Savvy Pet Hotel Line: @wrv7025t Email: savvypethotel@gmail.com #jualpetbed  #jualanpetbed  #kasurkucing  #kasuranjing  #catbed  #dogbed  #weareopen  #NOWOPEN  #royal  #royalthecat  #kucingroyal  #royaltycat  #actslikearoyal  #catsbelike  #santaipagi  #gayacantik  #prettycat  #catsofinstagram  #dailycat  #dailycatdose  #cathotel  #hotelforcats  #hotelkucing  #kamarkucing  #catsroom 
#SAVVY #PET #HOTEL sudah buka kembali ❀️❀️❀️ Ayooo datang ke SAVVY #PETHOTEL 😻🐢 Untuk info lebih lanjut bisa menghubungi SAVVY PETHOTEL di:

IG: @savvypet_hotel 
FB: Savvy Pet Hotel 
Line: @wrv7025t 
Email: savvypethotel@gmail.com 
#jualpetbed #jualanpetbed #kasurkucing #kasuranjing #catbed #dogbed #weareopen #NOWOPEN #royal #royalthecat #kucingroyal #royaltycat #actslikearoyal #catsbelike #santaipagi #gayacantik #prettycat #catsofinstagram #dailycat #dailycatdose #cathotel #hotelforcats #hotelkucing #kamarkucing #catsroom
#SAVVY  #PET  #HOTEL  sudah buka kembali ❀️❀️❀️ Ayooo datang ke SAVVY #PETHOTEL  😻🐢 Untuk info lebih lanjut bisa menghubungi SAVVY PETHOTEL di: IG: @savvypet_hotel FB: Savvy Pet Hotel Line: @wrv7025t Email: savvypethotel@gmail.com #jualpetbed  #jualanpetbed  #kasurkucing  #kasuranjing  #catbed  #dogbed  #weareopen  #NOWOPEN  #royal  #royalthecat  #kucingroyal  #royaltycat  #actslikearoyal  #catsbelike  #santaipagi  #gayacantik  #prettycat  #catsofinstagram  #dailycat  #dailycatdose  #cathotel  #hotelforcats  #hotelkucing  #kamarkucing  #catsroom 
Assalamualaikum Selamat pagi😊.. lyna nk bg tips lepas ni kene rajin kentutπŸ˜‚πŸ˜‚ setiap kentut kita akan mengeluarkan 0.0371gram toksin dlm bdn.. so siapa rasa dia selalu kentut tu terus gi timbang bdn turun takπŸ˜…

#santaipagi
#jgnmare
Assalamualaikum Selamat pagi😊.. lyna nk bg tips lepas ni kene rajin kentutπŸ˜‚πŸ˜‚ setiap kentut kita akan mengeluarkan 0.0371gram toksin dlm bdn.. so siapa rasa dia selalu kentut tu terus gi timbang bdn turun takπŸ˜… #santaipagi  #jgnmare 
member dah bagi laluan untuk fun ride minggu depan.. 14 julai 2018.. entah jalan mana la nie.. aku bab macam nie memang lemah.. hahaha.. #KualaKedahCrossCountry #FunRide #bersenam #bersukan #bolehlah #gengayahayah #kayuhansantai #kayuhdanteruskayuh #kualakedah #layankanaje #pancit #penat #santaipagi #sarapan #semakintua