an online Instagram web viewer

#sambalhitambelimbingbuluh medias

Photos

Adik ni semalam dah grab sales 12.12. Extended sales pon dia grab uolls πŸ˜‰.
.
.
Jangan nangis masuk bilik pulak kalao bile roger hakak stok dah habis πŸ˜‰. .
.
#sambalhitamtokthevaini #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitammenangis #sambalhitamsedap #sambalhitamviral
Customer grab promotion 12.12 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. .
.
Lekaih order. Stok dah x banyak ni πŸ˜‰. .
.
Nak jadi agen @ dropship? Meh roger kite πŸ˜‰. .
.
#sambalhitamtokthevaini #sambalhitammenangis #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap #sambalhitamviral
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. 
Rasa sekali gerenti repeat lagi. 
Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang.
.
Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. 
www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam
#sambalhitam #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitampahang #sambalhitamsedap #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade #sambalhitampedas #sambalhitamoriginal #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis #sambalhitampahang #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa #sambalhitampower
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. Rasa sekali gerenti repeat lagi. Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang. . Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam #sambalhitam  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitampahang  #sambalhitamsedap  #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade  #sambalhitampedas  #sambalhitamoriginal  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis  #sambalhitampahang  #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam  #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang  #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa  #sambalhitampower 
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. 
Rasa sekali gerenti repeat lagi. 
Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang.
.
Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. 
www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam
#sambalhitam #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitampahang #sambalhitamsedap #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade #sambalhitampedas #sambalhitamoriginal #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis #sambalhitampahang #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa #sambalhitampower
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. Rasa sekali gerenti repeat lagi. Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang. . Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam #sambalhitam  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitampahang  #sambalhitamsedap  #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade  #sambalhitampedas  #sambalhitamoriginal  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis  #sambalhitampahang  #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam  #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang  #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa  #sambalhitampower 
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. 
Rasa sekali gerenti repeat lagi. 
Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang.
.
Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. 
www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam
.
#sambalhitam #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitampahang #sambalhitamsedap #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade #sambalhitampedas #sambalhitamoriginal #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis #sambalhitampahang #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa #sambalhitampower
Thank you cust !! Yg lain tu tak kan tengok jea. Rasa sekali gerenti repeat lagi. Sambal yg sangat sedap 100% ori dari Raub,Pahang. . Cepat klik link kat atas atau klik jea link ni. www.wasap.my/60176173321/naksambalhitam . #sambalhitam  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitampahang  #sambalhitamsedap  #sambalhitambelimbing  #sambalhitamhomemade  #sambalhitampedas  #sambalhitamoriginal  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitammurah  #sambalhitamlipis  #sambalhitampahang  #sambalhitamkuketagih  #sambalhitambelimbingmurah  #sambalhitambonda  #sambalhitam  #sambalhitamviral  #sambalhitamrawang  #sambalhitamraub  #sambalhitambiasa  #sambalhitampower 
Hakak ni grab offer 12.12 😍😍😍. -

Beli 3 travel pek, percuma 1 mini pek. Cepat uolls. 5 jam lagi tinggal πŸ˜‰. -

#sambalhitamtokthevaini #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitamajil
Selamat terbang ke Kelana Jaya, Sepang & Mukah, Sarawak 😍😍😍. -

Lai lai lai. Stok dah berkurang gais πŸ˜‰. Meh grab sorang satu. Pasti xmenyesal. Sedap popaleh weh πŸ˜‹. -

#sambalhitamtokthevaini #sambalhitammenangis #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap #sambalhitamviral
FB POSTER: PAKEJ UMRAH MABRUR

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: PAKEJ UMRAH MABRUR Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Happy Luncheon πŸ˜‹
.
Makan apa tuh? 😁Tak tau nak makan apa? Takda selera? Dengan #sambalhitamtokthevaini InsyaAllah makan bertambah2 nasi heheh
.
Menu yang ringkas boleh dibawa kemana2 dan mudah untuk dihidang πŸ‘πŸ‘
.
Area sekitar kulim dan simpang ampat boleh order dengan suha naa. Klik klik link whatsapp di atas okehπŸ‘Œ
.

#sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitamtokthevaini #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap
Happy Luncheon πŸ˜‹
.
Makan apa tuh? 😁Tak tau nak makan apa? Takda selera? Dengan #sambalhitamtokthevaini InsyaAllah makan bertambah2 nasi heheh
.
Menu yang ringkas boleh dibawa kemana2 dan mudah untuk dihidang πŸ‘πŸ‘
.
Area sekitar kulim dan simpang ampat boleh order dengan suha naa. Klik klik link whatsapp di atas okehπŸ‘Œ
.

#sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitamtokthevaini #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap
Happy Luncheon πŸ˜‹
.
Makan apa tuh? 😁Tak tau nak makan apa? Takda selera? Dengan #sambalhitamtokthevaini InsyaAllah makan bertambah2 nasi heheh
.
Menu yang ringkas boleh dibawa kemana2 dan mudah untuk dihidang πŸ‘πŸ‘
.
Area sekitar kulim dan simpang ampat boleh order dengan suha naa. Klik klik link whatsapp di atas okehπŸ‘Œ
.

#sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitamtokthevaini #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap
Kaki TRAVEL MESTI ❗️ bawa sambal hitam yang VIRAL ni.

Makan dengan NASI PANAS. Soo SEDAP Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur pun sesuai. .
WAJIB CUBA ❀️
100g RM12
Pakej: 100g+40g RM 17
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitamoriginal
#sambalbelimbingbuluh
Sambal Hitam Tokthevaini ni boleh buat korang lebih berselera tau bila campur dengan lauk lain. Jom dapatkan sambal hitam. Pasti tak nyesal. πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
#sambalhitam
#sambalhitampahang
#sambalhitamraubpahang
#sambalhitampedas
#sambalhitamsedap
#sambalhitamcukuprasa
#sambalhitambelimbingbuluh
#agensambalhitamkedah
#sambalhitamtokthevaini
#localproduct
Assalamualaikum & Selamat pagi mykamponglovers ... Semoga hari ni rezeki kita melimpah ruah .. Diberi keberkatan dan bermanfaat buat semua .. Aamiin ya rabbal al aamiin .. #kampongmassage #warisanperubatanmelayu #urutankampung #traditionalmassage #kampongherbs #tungkuaromaterapi #tungkubatusungai  #bertangas #tangaskering  #tangasbasah #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sihatdansegar 
#kampongfoodlover
#sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam
Assalamualaikum & Selamat pagi mykamponglovers ... Semoga hari ni rezeki kita melimpah ruah .. Diberi keberkatan dan bermanfaat buat semua .. Aamiin ya rabbal al aamiin .. #kampongmassage  #warisanperubatanmelayu  #urutankampung  #traditionalmassage  #kampongherbs  #tungkuaromaterapi  #tungkubatusungai  #bertangas  #tangaskering  #tangasbasah  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sihatdansegar  #kampongfoodlover  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam 
IbuΒ² kakakΒ²  kat luar sana tu .. Kakmykampong nak bgtau ni kenapa btungku ni baik utk badan ibu2 kat luar sana tu .. πŸ’žMembantu memecahkan lemak dengan cepat. πŸ’žMencantikkan bentuk badan. πŸ’žMemberikan kehangatan diseluruh badan. πŸ’žMelancarkan perjalanan darah. πŸ’žMelegakan urat yang tersimpul. πŸ’žMenghilangkan rasa kebas dan bisa2 badan selepas bersalin. πŸ’žMelancarkan pengeluaran susu ibu. πŸ’žMembantu mengurangkan rasa senggugut. πŸ’žMengelakkan darah nifas dari terkumpul. πŸ’žMelancarkan pengeluaran angin. πŸ’žMengembalikan kecergasan.

Yang tidak dalam pantang juga adalah sangat digalakkan melakukan bertungku supaya aliran darah sentiasa lancar.

Sayangi lah badan uols .. Badan rasa ringan and sedap je bila dah bertungku .. 😍😍 #kampongmassage #warisanperubatanmelayu #urutankampung #traditionalmassage #kampongherbs #tungkuaromaterapi #tungkubatusungai  #bertangas #tangaskering  #tangasbasah #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sihatdansegar 
#kampongfoodlover
#sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
IbuΒ² kakakΒ² kat luar sana tu .. Kakmykampong nak bgtau ni kenapa btungku ni baik utk badan ibu2 kat luar sana tu .. πŸ’žMembantu memecahkan lemak dengan cepat. πŸ’žMencantikkan bentuk badan. πŸ’žMemberikan kehangatan diseluruh badan. πŸ’žMelancarkan perjalanan darah. πŸ’žMelegakan urat yang tersimpul. πŸ’žMenghilangkan rasa kebas dan bisa2 badan selepas bersalin. πŸ’žMelancarkan pengeluaran susu ibu. πŸ’žMembantu mengurangkan rasa senggugut. πŸ’žMengelakkan darah nifas dari terkumpul. πŸ’žMelancarkan pengeluaran angin. πŸ’žMengembalikan kecergasan. Yang tidak dalam pantang juga adalah sangat digalakkan melakukan bertungku supaya aliran darah sentiasa lancar. Sayangi lah badan uols .. Badan rasa ringan and sedap je bila dah bertungku .. 😍😍 #kampongmassage  #warisanperubatanmelayu  #urutankampung  #traditionalmassage  #kampongherbs  #tungkuaromaterapi  #tungkubatusungai  #bertangas  #tangaskering  #tangasbasah  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sihatdansegar  #kampongfoodlover  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional 
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini .
.
Memang sedap tau
.
βœ… Tak kering sangat
βœ… pedas
βœ… tahan lama (3-4 bulan)
βœ… pack yg mudah dibawa
βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH
.
.
Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘
.
.
Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah
πŸ’–
#sambalhitam #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini  . . Memang sedap tau . βœ… Tak kering sangat βœ… pedas βœ… tahan lama (3-4 bulan) βœ… pack yg mudah dibawa βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH . . Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘 . . Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah πŸ’– #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainijohor  #sambalhitamviral  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh 
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 SRIKANDI ISLAM TERULUNG Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Sambal hitam ni bole dapatkan dgn agent SHAH ALAM,  wasap 01156444089.
.
Makan dengan apa shj pon boleh. Boss kita mkn dengan kepci!! 😍
.
Cod shah alam sampai depan pintu rumah!
Postage seluruh Malaysia.
Available for self pickup 😜
.
#sambalhitam #sambalbelimbing #shahalam #makanansedapshahalam #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitampahang #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamtokthevainishahalam #like4likes #likeforfollow #likelike #likeforlikeback #likeforlikes #codshahalam #sayajual #shahalamfood
Sambal hitam ni bole dapatkan dgn agent SHAH ALAM, wasap 01156444089. . Makan dengan apa shj pon boleh. Boss kita mkn dengan kepci!! 😍 . Cod shah alam sampai depan pintu rumah! Postage seluruh Malaysia. Available for self pickup 😜 . #sambalhitam  #sambalbelimbing  #shahalam  #makanansedapshahalam  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamtokthevainishahalam  #like4likes  #likeforfollow  #likelike  #likeforlikeback  #likeforlikes  #codshahalam  #sayajual  #shahalamfood 
apa ni ? Apa ni ? Apa ni ?
.
Ni laaa yang menjadi kegilaan ramai #sambalhitam Meletops πŸ”₯

Boleh makan dengan apa2 jaa makanan penambah rencah rasa yg memanggg auummm laa !
.
#sambalhitam #sambalhitamletups #sambalhitaktokthevaini #sambalhitammillionear #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #bazaarpaknil #icerd #millionear #millionearsquad
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni.

Home made Pahang. Penambah selera.Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP

Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
Pakej: 100g+ 40g RM 17
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainimelaka#sambalhitamtokthevainipenang #sambalhitamtokthevainikl
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni. Home made Pahang. Penambah selera.Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi . . WAJIB CUBA πŸ’ 40g RM 6 ❀️ 100g RM12 Pakej: 100g+ 40g RM 17 . #sambalhitambelimbingbuluh  #samabalhitamtokthevaini  #samabalhitamtokthevainijb  #sambalhitammurah  #sambalhitammurahjohor  #samabalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainimelaka #sambalhitamtokthevainipenang  #sambalhitamtokthevainikl 
Alhamdulillah. Rezeki hari ni 😊. Customer bg 10 ⭐️ πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Selamat terbang ke kuantan 😊. -

Meh la order sorang satu 😊. -

#sambakhitampahang #sambalhitamtokthevaini #sambalhitammenangis #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap #sambalhitamviral
Alhamdulillah. Done COD dekat Nurfaa Nfs vendor. Meh la grab sorang satu uolls 😍😍😍. Stok dah makin menyusut πŸ˜‰. -

Klik je link dekat bio untuk order πŸ˜‰. Nak COD pon boleh roger 😊 -

#sambalhitamtokthevaini #sambalhitampahang #sambalhitamviral #sambalhitamvnkery #sambalhitammenangis #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap
Alhamdulillah. Done COD dekat PIMA Ajil. Customer nak rase je dulu ni. Terus grab 1 travel pek, 1 mini pek 😊. -

Mane-mane yang nak order boleh PM @ click link wassap dekat bio πŸ˜‰. - 
Nak COD pon boleh 😊. COD Kuala Terengganu, Kuala Berang, Ajil, Kuala Ibai . -

#sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamsedap #sambalhitamganu #sambalhitamtokthevaini #sambalviral
Ni paling kelako. Sebab belakang lorong rumah jeπŸ˜‚
.
.
TQ CG Amal. Nanti Ecah share feedback CG Amal
.
.
Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP

Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
Pakej: 100g+ 40g RM 17
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainipenang #sambalhitamtokthevainikl 
#sambalhitamtokthevainimelaka
Ni paling kelako. Sebab belakang lorong rumah jeπŸ˜‚ . . TQ CG Amal. Nanti Ecah share feedback CG Amal . . Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi . . WAJIB CUBA πŸ’ 40g RM 6 ❀️ 100g RM12 Pakej: 100g+ 40g RM 17 . #sambalhitambelimbingbuluh  #samabalhitamtokthevaini  #samabalhitamtokthevainijb  #sambalhitammurah  #sambalhitammurahjohor  #samabalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainipenang  #sambalhitamtokthevainikl  #sambalhitamtokthevainimelaka 
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni.

Home made Pahang. Penambah selera.Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP

Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
Pakej: 100g+ 40g RM 17
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainimelaka#sambalhitamtokthevainipenang #sambalhitamtokthevainikl
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni. Home made Pahang. Penambah selera.Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi . . WAJIB CUBA πŸ’ 40g RM 6 ❀️ 100g RM12 Pakej: 100g+ 40g RM 17 . #sambalhitambelimbingbuluh  #samabalhitamtokthevaini  #samabalhitamtokthevainijb  #sambalhitammurah  #sambalhitammurahjohor  #samabalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainimelaka #sambalhitamtokthevainipenang  #sambalhitamtokthevainikl 
Sarapan apa pagi ni? 
Akak makan roti canai dengan sambal hitam tok the vaini haaa... Klik link kat bio tau untuk mendapatkan satu.

#sambalhitamtokthevaini 
#sambalhitambelimbingbuluh 
#sambalhitammurah 
#sambalhitamseremban
Stock Sambal Hitam Raub dan Daging Dendeng Warisan untuk husband kita bawak bekal gi Japan... maklumla kalau tekak melayu ni mmg kena bawak bekal rase Malaysia ke sana..kalau sehari 2 boleh tahan lagi ..tapi kalau dah 12 hari #manamaunye 
Oh ye..yang packin’ takde label tu adalah kacang goreng rangup bersama ikan bilis..sedap wei rase manis manis..mcm snek korea tu...yang ni buat snek dalam bilik kongsi kongsi ngan roommate die...kekadang ade orang lapo kalau se sejuk ni.. Sesapa nak pegi bercuti tu boleh la selit order .. meh call 017-3863699....
#sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitammeknon #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitampahang #sambalhitamraubbymeknonkicthen #sambalhitamsedap #sambalhitamhomemade
Stock Sambal Hitam Raub dan Daging Dendeng Warisan untuk husband kita bawak bekal gi Japan... maklumla kalau tekak melayu ni mmg kena bawak bekal rase Malaysia ke sana..kalau sehari 2 boleh tahan lagi ..tapi kalau dah 12 hari #manamaunye  Oh ye..yang packin’ takde label tu adalah kacang goreng rangup bersama ikan bilis..sedap wei rase manis manis..mcm snek korea tu...yang ni buat snek dalam bilik kongsi kongsi ngan roommate die...kekadang ade orang lapo kalau se sejuk ni.. Sesapa nak pegi bercuti tu boleh la selit order .. meh call 017-3863699.... #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitammeknon  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitampahang  #sambalhitamraubbymeknonkicthen  #sambalhitamsedap  #sambalhitamhomemade 
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni.

Home made Pahang. 
Penambah selera  3-4 sudu #sambalhitamtokthevaini .
Makan dengan nasi panas-panas + lauk-pauk yg kita masak 😘.
.
.
Soo SEDAP
Tak Henti Mengunyah tau. Macam 1 pack x cukup jee.. nak menambah2 πŸ˜†

www.wasap.my/60172943561/SalamNurulNakOrder
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainikedah #sambalhitamtokthevainilangkawi
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni. Home made Pahang. Penambah selera 3-4 sudu #sambalhitamtokthevaini  . Makan dengan nasi panas-panas + lauk-pauk yg kita masak 😘. . . Soo SEDAP Tak Henti Mengunyah tau. Macam 1 pack x cukup jee.. nak menambah2 πŸ˜† www.wasap.my/60172943561/SalamNurulNakOrder . . WAJIB CUBA πŸ’ 40g RM 6 ❀️ 100g RM12 . #sambalhitambelimbingbuluh  #samabalhitamtokthevaini  #samabalhitamtokthevainijb  #sambalhitammurah  #sambalhitammurahjohor  #samabalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainikedah  #sambalhitamtokthevainilangkawi 
Mengacau sambal hari ini...
#sambalhitambelimbingbuluh
#sambalhitampahang
#sambalhitamaminahzainal 
#sambalhitambasahaminahzainalsedap 
#pedas wssp hakak untuk tempahan 
0195368867πŸ“žπŸ“žπŸ˜‹πŸ˜‹
"Bersiram adat bermandi budaya 
Menjunjung resam tradisi melayu .. Warisan tok moyang jangan di lupa ..
Patik sembahkan pada Tuanku .. Mandian herba di beri nama ..
Martabatkan warisan perubatan Melayu .." #kampongfoodlover #kampongherbs #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
"Bersiram adat bermandi budaya Menjunjung resam tradisi melayu .. Warisan tok moyang jangan di lupa .. Patik sembahkan pada Tuanku .. Mandian herba di beri nama .. Martabatkan warisan perubatan Melayu .." #kampongfoodlover  #kampongherbs  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional 
Ratah je weiiiiii.
.
"Sedap.... Mudah.... Cepat..... Sedapppppp!"
.
Korang lapar?  Meh cicah sambal hitam ngn roti .
Area SHAH ALAM wasap 01156444089 (klik kat bio)
.
Cod sampai depan pintu rumah.
Postage seluruh malaysia.
Selfpickup pon boleh takde masalah. .
#sambalhitam #sambalbelimbing #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamtokthevainishahalam #sambalhitambelimbingbuluh #like4likes #likeforfollow #likelike #likeforlikeback #makanansedapshahalam #codshahalam #sayajual
#meegorengmamak dengan #sambalhitamtokthevaini. Why not cuba kan
.
Memang sedap tau
.
βœ… Tak kering sangat
βœ… pedas
βœ… tahan lama (3-4 bulan)
βœ… pack yg mudah dibawa
βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH
.
.
Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘
.
.
Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah
πŸ’–
#sambalhitam #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh
#meegorengmamak  dengan #sambalhitamtokthevaini . Why not cuba kan . Memang sedap tau . βœ… Tak kering sangat βœ… pedas βœ… tahan lama (3-4 bulan) βœ… pack yg mudah dibawa βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH . . Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘 . . Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah πŸ’– #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainijohor  #sambalhitamviral  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh 
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Salam tengahari mykamponglovers ... U olls dah makan ke belum .. Kakmykampong tgh prepare brg untuk mengurut org bersalin hari ni .. Last day hari 3 .. Kite lulur 1 bdn dgn param ni .. #kampongfoodlover #kampongherbs #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
Salam tengahari mykamponglovers ... U olls dah makan ke belum .. Kakmykampong tgh prepare brg untuk mengurut org bersalin hari ni .. Last day hari 3 .. Kite lulur 1 bdn dgn param ni .. #kampongfoodlover  #kampongherbs  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional 
Akan tiba masanya nanti segala harta akan hilang , kasih sayang dari segenap manusia akan pudar , segala macam kenikmatan tidak dapat lagi dinikmati .. Yang tinggal hanya lah ilmu dan iman .. Betapa pentingnya ilmu utk semua sehingga ilmu itu tiada penghujung nya .. Betapa pentingnya iman kerana iman itu ibarat mutiara .. Bersinar dalam kegelapan memberi cahaya segenap makhlukNya .. Cari lah ilmu , teguhkan lah iman .. Kerana itu bisa membawa kita menuju yang hakiki dan hanya lah itu bekalan kita nanti .. Salam jumaat .. Jom al kahfi .. Semoga kita thindar dri segala fitnah dunia ... #kampongfoodlover #kampongherbs #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
Akan tiba masanya nanti segala harta akan hilang , kasih sayang dari segenap manusia akan pudar , segala macam kenikmatan tidak dapat lagi dinikmati .. Yang tinggal hanya lah ilmu dan iman .. Betapa pentingnya ilmu utk semua sehingga ilmu itu tiada penghujung nya .. Betapa pentingnya iman kerana iman itu ibarat mutiara .. Bersinar dalam kegelapan memberi cahaya segenap makhlukNya .. Cari lah ilmu , teguhkan lah iman .. Kerana itu bisa membawa kita menuju yang hakiki dan hanya lah itu bekalan kita nanti .. Salam jumaat .. Jom al kahfi .. Semoga kita thindar dri segala fitnah dunia ... #kampongfoodlover  #kampongherbs  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional 
Selamat pagi ! Salam jumaat yang barakah ❀ Jom mulakan pagi kita dengan Bismillah dan senyuman 😊

Btw, korang breakfast apa pagi ni? Sis breakfast roti gardenia dengan sambal hitam je. Simple but very very veryyy delicioussss.. Padu beb !! πŸ”₯πŸ”₯ Tak caye? Meh try beli sepaket then buat. Tengok hasilnya πŸ‘πŸ‘ πŸ˜‹

Jom place order. Klik link di bio ok 😊

#Sambalhitamtokthevaini
#sambalhitampahang
#sambalhitambelimbingbuluh
#sambalhitamlipis
#sambalhitamraub
Selamat pagi ! Salam jumaat yang barakah ❀ Jom mulakan pagi kita dengan Bismillah dan senyuman 😊 Btw, korang breakfast apa pagi ni? Sis breakfast roti gardenia dengan sambal hitam je. Simple but very very veryyy delicioussss.. Padu beb !! πŸ”₯πŸ”₯ Tak caye? Meh try beli sepaket then buat. Tengok hasilnya πŸ‘πŸ‘ πŸ˜‹ Jom place order. Klik link di bio ok 😊 #Sambalhitamtokthevaini  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitamlipis  #sambalhitamraub 
Sporting semua😍
.
TQ tau.
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni.

Home made Pahang. 
Penambah selera
.
Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP

Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
Pakej: 100g+ 40g RM 17
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainipenang #sambalhitamtokthevainikl
Sporting semua😍 . TQ tau. Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni. Home made Pahang. Penambah selera . Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi . . WAJIB CUBA πŸ’ 40g RM 6 ❀️ 100g RM12 Pakej: 100g+ 40g RM 17 . #sambalhitambelimbingbuluh  #samabalhitamtokthevaini  #samabalhitamtokthevainijb  #sambalhitammurah  #sambalhitammurahjohor  #samabalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainipenang  #sambalhitamtokthevainikl 
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 CHECKLIST PENTING SEBELUM MENGERJKN UMRAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Mengapa Bayar Lebih?
.
Sambal Hitam TokTheVaini mampu membantu anda untuk berjimat
.
.
Jom rasai keenankannya
#sambalhitamtokthevaini
#sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamtokthevainiperak #sambalhitamtokthevainipenang
Sambal hitam extra hot, sambal daging pekasam salai dan sambal ikan masin cili api, kini boleh didapati di butik @fashion.empireboutique 
Jom2, kita serbu.. Butik ni di bangi sentral ye. Macam2 produk menarik ada kat butik ni.. Rambang mata tengok.. 😍😍
Sambal hitam extra hot, sambal daging pekasam salai dan sambal ikan masin cili api, kini boleh didapati di butik @fashion.empireboutique Jom2, kita serbu.. Butik ni di bangi sentral ye. Macam2 produk menarik ada kat butik ni.. Rambang mata tengok.. 😍😍
KEDAI KEMBALI DIBUKA!!!
β€’ β€’ β€’
Ada sesiapa kat sini peminat lontong tak? Selalunya kita makan lontong dengan sambal tumis kan? Apa kata cuba ubah makan lontong dengan sambal hitam by The Novelist Kitchen? Sedap juga tau!
.
Nak tempah senang je.
.
Shopee: shopee.com.my/the_novelist_kitchen/1600178861/
.
Whatsapp: http://www.wasap.my/601114736998/sambal
Atau klik link di bio @thenovelistkitchen
.
🌢1 pek 100g RM10.00 SAHAJA!🌢
.
*Harga tidak termasuk caj pos
.
🌢tapi kalau Shopee ada voucher dan FREE SHIPPING untuk setiap pembelian RM35 ke atas.🌢 #sambalhitam
#sambalbelimbing #sambalsedap #sambal #sambalenak #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitampahang #sambalhitamhomemade #sambalhitamsedap #sambalhitampahanghomemade #samballover #sambaldiskaun #sambalpedas  #makan #makanpedas #makanan #makanterus #flatlays #makananpedas #pedasgiler #food #nicefood #Shopee #Shopee1111 #ShopeeSale #ShopeeShockingDeal #ShopeeDiscount #makanantravel
KEDAI KEMBALI DIBUKA!!! β€’ β€’ β€’ Ada sesiapa kat sini peminat lontong tak? Selalunya kita makan lontong dengan sambal tumis kan? Apa kata cuba ubah makan lontong dengan sambal hitam by The Novelist Kitchen? Sedap juga tau! . Nak tempah senang je. . Shopee: shopee.com.my/the_novelist_kitchen/1600178861/ . Whatsapp: http://www.wasap.my/601114736998/sambal Atau klik link di bio @thenovelistkitchen . 🌢1 pek 100g RM10.00 SAHAJA!🌢 . *Harga tidak termasuk caj pos . 🌢tapi kalau Shopee ada voucher dan FREE SHIPPING untuk setiap pembelian RM35 ke atas.🌢 #sambalhitam  #sambalbelimbing  #sambalsedap  #sambal  #sambalenak  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitampahang  #sambalhitamhomemade  #sambalhitamsedap  #sambalhitampahanghomemade  #samballover  #sambaldiskaun  #sambalpedas  #makan  #makanpedas  #makanan  #makanterus  #flatlays  #makananpedas  #pedasgiler  #food  #nicefood  #Shopee  #Shopee1111  #ShopeeSale  #ShopeeShockingDeal  #ShopeeDiscount  #makanantravel 
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini .
.
Memang sedap tau
.
βœ… Tak kering sangat
βœ… pedas
βœ… tahan lama (3-4 bulan)
βœ… pack yg mudah dibawa
βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH
.
.
Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘
.
.
Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah
πŸ’–
#sambalhitam #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini  . . Memang sedap tau . βœ… Tak kering sangat βœ… pedas βœ… tahan lama (3-4 bulan) βœ… pack yg mudah dibawa βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH . . Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘 . . Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah πŸ’– #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainijohor  #sambalhitamviral  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh 
Mandian serum .. Selalu kakmykampong dried kan .. Tp nk kite nak mandi sendiri amik yg raw je kat blkg rumah ... Wangi je bau dia .. Ikat2 rebus sampai hijau sampai naik bau .. Stress realise theraphy .. Best ke best ... Ermmmm 
#kampongfoodlover #kampongherbs #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #kampongspa #spalovers #mobilespa #cantikdansihat #sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
Mandian serum .. Selalu kakmykampong dried kan .. Tp nk kite nak mandi sendiri amik yg raw je kat blkg rumah ... Wangi je bau dia .. Ikat2 rebus sampai hijau sampai naik bau .. Stress realise theraphy .. Best ke best ... Ermmmm #kampongfoodlover  #kampongherbs  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #kampongspa  #spalovers  #mobilespa  #cantikdansihat  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional 
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Sambal hitam biasa, extra hot dan sambal tumis tempoyak ada di sini.. Jom serbu!! Stok terhad!! .
.
.
Nak merasai kehebatan rasa sambal hitam hitam fze? -
-
Whatsapp Farah 013-5828920,
atau terus klik link di bio πŸ‘†
utk sebarang order/pertanyaan.. -
-
Utk pengguna fb, 
boleh klik link‡

www.wasap.my/60135828920
www.wasap.my/60135828920
www.wasap.my/60135828920
-
-

#sambalhitam #sambalhitampahang
#sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitamfze #sambalpahang
#sambalpedas #sambalsedap
#sambalhitamterbaik #sekalirasajatuhcinta
#sepantas123 #mudahcepatsedap 
#kenduri #sambal  #resepi #resepimudah #pes #doorgift #terlajaklaris #jalanjalancarimakan #viral #belimbingbuluh #masakankampung  #tunang #travel #makananviral #malaysianfood #makansedap #ajimaura
#terapiinstagram
Sambal hitam biasa, extra hot dan sambal tumis tempoyak ada di sini.. Jom serbu!! Stok terhad!! . . . Nak merasai kehebatan rasa sambal hitam hitam fze? - - Whatsapp Farah 013-5828920, atau terus klik link di bio πŸ‘† utk sebarang order/pertanyaan.. - - Utk pengguna fb, boleh klik link‡ www.wasap.my/60135828920 www.wasap.my/60135828920 www.wasap.my/60135828920 - - #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitamfze  #sambalpahang  #sambalpedas  #sambalsedap  #sambalhitamterbaik  #sekalirasajatuhcinta  #sepantas123  #mudahcepatsedap  #kenduri  #sambal  #resepi  #resepimudah  #pes  #doorgift  #terlajaklaris  #jalanjalancarimakan  #viral  #belimbingbuluh  #masakankampung  #tunang  #travel  #makananviral  #malaysianfood  #makansedap  #ajimaura  #terapiinstagram 
Terbaik!! πŸ‘πŸ‘
Terbaik!! πŸ‘πŸ‘
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini .
.
Memang sedap tau
.
βœ… Tak kering sangat
βœ… pedas
βœ… tahan lama (3-4 bulan)
βœ… pack yg mudah dibawa
βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH
.
.
Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘
.
.
Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah
πŸ’–
#sambalhitam #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh
Kurang pedas? Tambah lagi dengan #sambalhitamtokthevaini  . . Memang sedap tau . βœ… Tak kering sangat βœ… pedas βœ… tahan lama (3-4 bulan) βœ… pack yg mudah dibawa βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH . . Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘 . . Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah πŸ’– #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamtokthevainipasirgudang  #sambalhitamtokthevainijohor  #sambalhitamviral  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh 
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 JENIS MAKANAN TERBAIK DI DUNIA Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
.
Sambal hitam nie ssuai sgt untuk bawa pergi travel..
.
.
Tambahan plak sekarang nie musim org pergi umrah..
.
.
Kekadang makanan sana xkna ngn selera org melayu kta, blh tmbhkn @sambalhitamtokthevaini sebagai penambah perasa..
.
.
Lagi brtambah2 selera bila makan nanti..
.
.
#sambalhitam
#sambalhitampahang
#sambalhitamraubpahang
#sambalhitampedas
#sambalhitamsedap
#sambalhitamcukuprasa
#sambalhitambelimbingbuluh
#agensambalhitamkedah
#sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamkedah
. Sambal hitam nie ssuai sgt untuk bawa pergi travel.. . . Tambahan plak sekarang nie musim org pergi umrah.. . . Kekadang makanan sana xkna ngn selera org melayu kta, blh tmbhkn @sambalhitamtokthevaini sebagai penambah perasa.. . . Lagi brtambah2 selera bila makan nanti.. . . #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitamraubpahang  #sambalhitampedas  #sambalhitamsedap  #sambalhitamcukuprasa  #sambalhitambelimbingbuluh  #agensambalhitamkedah  #sambalhitamtokthevaini  #sambalhitamkedah 
Assalamualaikum... Bz lg.. Dgn koje hujung tahun kikkki...org dok g travel, kita travel dgn koje... Xpala, mencari rezeki kan...mcm biasa ler...sblm p koje ptg kan, moh ler menyiapkan oder yg nak di cod kang... Fresh gituuuu..... Yg nk di ngepos, tgh hari sat g.....
#promosi #extra50mg #travelcutisekolah #sambalbawangletops#sambalpetaiciliderhaka#sambalhitamikanbilis #sambaludanggeragau #sambalhitambelimbingbuluh #masakape#peminatsambal#melaka#pahang#perak#kelantan#perlis#kedah#langkawi#selangor#putrajaya#belionline#travelfood
Assalamualaikum... Bz lg.. Dgn koje hujung tahun kikkki...org dok g travel, kita travel dgn koje... Xpala, mencari rezeki kan...mcm biasa ler...sblm p koje ptg kan, moh ler menyiapkan oder yg nak di cod kang... Fresh gituuuu..... Yg nk di ngepos, tgh hari sat g..... #promosi  #extra50mg  #travelcutisekolah  #sambalbawangletops #sambalpetaiciliderhaka #sambalhitamikanbilis  #sambaludanggeragau  #sambalhitambelimbingbuluh  #masakape #peminatsambal #melaka #pahang #perak #kelantan #perlis #kedah #langkawi #selangor #putrajaya #belionline #travelfood 
Memang sedap tau
.
βœ… Tak kering sangat
βœ… pedas
βœ… tahan lama (3-4 bulan)
βœ… pack yg mudah dibawa
βœ… Boleh makan dengan apa pon makanan yang uols suka SH
.
.
Jom try sepeket. Konfem tambah lagi order😘
.
.
Wassap ea. Nak cod/ pos roger ecah
πŸ’–
#sambalhitam #sambalhitampahang  #sambalhitamtokthevaini
#sambalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitamtokthevainijohor #sambalhitamviral #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah #ubatbatuk #cegahbatuk
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah  #ubatbatuk  #cegahbatuk 
Sporting semua😍
.
TQ tau.
Wajib cuba sambal hitam yang VIRAL ni.

Home made Pahang. 
Penambah selera
.
Makan dengan nasi panas. Soo SEDAP

Cicah dengan lempeng, jejemput, bubur dan macam macam lagi
.
.
WAJIB CUBA
πŸ’ 40g RM 6
❀️ 100g RM12
Pakej: 100g+ 40g RM 16
.
#sambalhitambelimbingbuluh #samabalhitamtokthevaini
#samabalhitamtokthevainijb #sambalhitammurah #sambalhitammurahjohor 
#samabalhitamtokthevainipasirgudang #sambalhitampenang
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah #ubatbatuk #cegahbatuk
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah  #ubatbatuk  #cegahbatuk 
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah #ubatbatuk #cegahbatuk
FB POSTER: 5 PETUA CEGAH BATUK DI TANAH SUCI Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah  #ubatbatuk  #cegahbatuk 
Warga KAJANG, BANGI, PUTRAJAYA DAN KAWASAN SEKITAR. Kini anda boleh dapatkan sambal hitam extra hot dan smbal daging pekasam salai di sini.. 😘
Warga KAJANG, BANGI, PUTRAJAYA DAN KAWASAN SEKITAR. Kini anda boleh dapatkan sambal hitam extra hot dan smbal daging pekasam salai di sini.. 😘
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
Warga KAJANG, BANGI PUTRAJAYA, DAN KAWASAN2 SEKITAR.. Jangan lupa dapatkan sambal daging pekasam salai Dan sambal ikan Masin cili api di sini @citraklasik 
Macam2 makanan ada dijual di @citraklasik ni.. Jemput datang dan tengok makanan2 yang ada.. πŸ˜‹πŸ˜‹
Warga KAJANG, BANGI PUTRAJAYA, DAN KAWASAN2 SEKITAR.. Jangan lupa dapatkan sambal daging pekasam salai Dan sambal ikan Masin cili api di sini @citraklasik Macam2 makanan ada dijual di @citraklasik ni.. Jemput datang dan tengok makanan2 yang ada.. πŸ˜‹πŸ˜‹
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH

Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni.

Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda.

Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894.

Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain.

#asampedasmelaka #telekung #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungcotton #ikanasampedas #sambalhitam #sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #keretasewamurah #sewakereta #selimut #bajukurung #bajukurungmoden #kebayamodern #kebaya#tudung #tudungruffle #bajucantik #tikar #tukangkayu #tukangrumah
FB POSTER: 5 TEMPAT PALING MUSTAJAB BERDOA DI MEKAH Nak buat FB Poster untuk produk anda? Macam pelanggan Payung Republic dari EZ TELEKUNG ni. Sedia terima tempahan untuk pelbagai jenis perniagaan. Nak konsep macam mana pon boleh. Kalau tiada idea, kami boleh suggest konsep untuk anda. Pertanyaan dan tempahan, sila What's App 019-566 4894. Follow ig/fb @payungrepublic untuk lihat khidmat grafik kami yang lain. #asampedasmelaka  #telekung  #telekungsolat  #telekungsitikhadijah  #telekunghantaran  #telekungcotton  #ikanasampedas  #sambalhitam  #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #keretasewamurah  #sewakereta  #selimut  #bajukurung  #bajukurungmoden  #kebayamodern  #kebaya #tudung  #tudungruffle  #bajucantik  #tikar  #tukangkayu  #tukangrumah 
🌢PASTI TAK MENYESALLLL!!
SEDAP POPALEH WEH!🌢
.
*APA YG  BEST SANGAT SAMBAL HITAM TOKTHEVAINI NI?*
.
*🌢ORIGINAL PAHANG**> Resepi Raub pahang Yang Pedas yang Original Gabungan Masam Masin Manis Pedas Yang Sedak Popaleh Weh. *🌢RESEPI?*πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
resepi ikan bilis, bawang merah, bawang putih, asam belimbing, garam gula kerek gula putih, cili merah, dan resepi air tngan seorang ibu 😍
.
*🌢 STOCK FRESH* > Kami Tak simpan stock lama2 guys Masak je habes masak je habes
.
*🌢 SEDIA UNTUK DIMAKAN* > Bukak je boleh terus makan tak perlu nak panaskan atau masak semula.
.
*🌢 SEPAKET YANG BERBALOI* > 100 Gram sambal hitam Tokthevaini menjimatkan duit poket bagi student2 yang nak berjimat *BERAPA LAMA TAHAN SAMBAL HITAM SEDAP NIEEWWWWWH?* 1: kalau tak bukak dari paket/bekas: *tahan 3-4 bulan , tapi rasa akan berubah sikit laaaπŸ˜…* 2: saya student, xde peti ais, bila bukak ,letak luar peti. brapa lama? *1-2 bulan jika di tutup kemas dan menggunakan sudu*

SKALA PEDAS: 6⃣ daripadaa 1⃣0⃣ 🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢
*HARGA MURAH MURAH KITA BAGI* *🌿TRAVEL PACK : RM12 /100g*
*🌢MINI PACK: RM6 /40g*

jom wasap laju2 sebelum stok habis πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60173290274/naksambalsvainiboleh

COD? AREA FELDA SUNGAI KOYAN 😊 *Postage ikut berat*

MARI DAPATKAN SEGERAAAAπŸ˜πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
#sambalhitampahang #sambalhitambelimbingbuluh #sambalhitam #sambalhitammurah #sambalhitamtokthevaini
🌢PASTI TAK MENYESALLLL!! SEDAP POPALEH WEH!🌢 . *APA YG BEST SANGAT SAMBAL HITAM TOKTHEVAINI NI?* . *🌢ORIGINAL PAHANG**> Resepi Raub pahang Yang Pedas yang Original Gabungan Masam Masin Manis Pedas Yang Sedak Popaleh Weh. *🌢RESEPI?*πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ resepi ikan bilis, bawang merah, bawang putih, asam belimbing, garam gula kerek gula putih, cili merah, dan resepi air tngan seorang ibu 😍 . *🌢 STOCK FRESH* > Kami Tak simpan stock lama2 guys Masak je habes masak je habes . *🌢 SEDIA UNTUK DIMAKAN* > Bukak je boleh terus makan tak perlu nak panaskan atau masak semula. . *🌢 SEPAKET YANG BERBALOI* > 100 Gram sambal hitam Tokthevaini menjimatkan duit poket bagi student2 yang nak berjimat *BERAPA LAMA TAHAN SAMBAL HITAM SEDAP NIEEWWWWWH?* 1: kalau tak bukak dari paket/bekas: *tahan 3-4 bulan , tapi rasa akan berubah sikit laaaπŸ˜…* 2: saya student, xde peti ais, bila bukak ,letak luar peti. brapa lama? *1-2 bulan jika di tutup kemas dan menggunakan sudu* SKALA PEDAS: 6⃣ daripadaa 1⃣0⃣ 🌢🌢🌢🌢🌢🌢🌢 *HARGA MURAH MURAH KITA BAGI* *🌿TRAVEL PACK : RM12 /100g* *🌢MINI PACK: RM6 /40g* jom wasap laju2 sebelum stok habis πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60173290274/naksambalsvainiboleh COD? AREA FELDA SUNGAI KOYAN 😊 *Postage ikut berat* MARI DAPATKAN SEGERAAAAπŸ˜πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ . #sambalhitampahang  #sambalhitambelimbingbuluh  #sambalhitam  #sambalhitammurah  #sambalhitamtokthevaini 
Selamat petang uolss.. Buat ape tu ? Ada ni haaa dok bru lepas petik2 daun kat blkg .. Kjp lagi nak blk klang jumpa spalovers kite ..😍😍😍 sedapnyaaa bau .... #seraiwangi #haliabara #daunpandan #driedleave&herbs #kampongfoodlover #kampongherbs #kampongpantangherbs #kampongpantangfood #sambalhitampedas #sambalhitambelimbingbuluh #dagingpekasam #pekasamtelursotong #semuaadadisini #bazaaronline  #bazaarpaknil #berpantangcarakampung #urutantradisional
Selamat petang uolss.. Buat ape tu ? Ada ni haaa dok bru lepas petik2 daun kat blkg .. Kjp lagi nak blk klang jumpa spalovers kite ..😍😍😍 sedapnyaaa bau .... #seraiwangi  #haliabara  #daunpandan  #driedleave &herbs #kampongfoodlover  #kampongherbs  #kampongpantangherbs  #kampongpantangfood  #sambalhitampedas  #sambalhitambelimbingbuluh  #dagingpekasam  #pekasamtelursotong  #semuaadadisini  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #berpantangcarakampung  #urutantradisional