an online Instagram web viewer

#salamramadhan medias

Photos

Paddle pop babyrolls
1box (18 slices): RM25
Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate
.
To order, kindly whatsapp: .
 Www.wassap.my/01123368774
.
#paintedswissroll #swissroll #swissrolls #miniswisroll #kekgulung #kekgulungcorak #kekgulungkartun #kekgulungmini #swissrollmalaysia #kekgulungmalaysia #swissrollmurah #kekgulungmurah #kekmurah #happybirthday #birthdayparty #goodies #doorgift #hantaran #birthdaypresent #salamramadhan #babyshower #birthdaycake #kekbirthday #farewell #salamaidilfitri #convocation #candybuffet #candybuffetmurah #candybuffetkl @ Kuala Lumpur, Malaysia
Paddle pop babyrolls 1box (18 slices): RM25 Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate . To order, kindly whatsapp: . Www.wassap.my/01123368774 . #paintedswissroll  #swissroll  #swissrolls  #miniswisroll  #kekgulung  #kekgulungcorak  #kekgulungkartun  #kekgulungmini  #swissrollmalaysia  #kekgulungmalaysia  #swissrollmurah  #kekgulungmurah  #kekmurah  #happybirthday  #birthdayparty  #goodies  #doorgift  #hantaran  #birthdaypresent  #salamramadhan  #babyshower  #birthdaycake  #kekbirthday  #farewell  #salamaidilfitri  #convocation  #candybuffet  #candybuffetmurah  #candybuffetkl  @ Kuala Lumpur, Malaysia
๐Ÿ™๐Ÿ™‡
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
๐Ÿ™๐Ÿ™‡ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Seberat apapun pasti, pasti mamp!!! โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Seberat apapun pasti, pasti mamp!!! โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
BACA CAPTION !!
.
FlashBack BOM
.
IG @hawaariyyun #predatorquran @predatorquranofficial
.
Masih teringat ketika ummat Islam di fitnah atas terjadinya tragedi bom ini
.
Semoga jadi pelajaran bagi kita, ketika ummat Islam benci dengan agamanya sendiri, itu tanda bahwa dia tidak memahami dan mempelajari Agamanya.
.
Catat bunuh diri itu BODOH,
tapi LEBIH BODOH lagi hidup GAK PAHAM ISLAM
.
Semoga setelah kita melewati bulan Ramadan ini iman ilmu dan ketaqwaan, dan pemahaman kita terhadap Islam bertambah..
.
Aamiin
.
TAG SAHABATMU SAMA2 BELAJAR ISLAM
.
#riilhijrah #yukhijrah #salammaalhijrah #maalhijrah #elmikahijrah #ayohijrah #belajarhijrah #semangathijrah #hijrahyuk #sahabathijrah #temanhijrah  #puasaramadhan #ramadhansale #berkahramadhan #salamramadhan #bulanramadhan #ramadhanpenuhberkah #marhabanyaramadhan
BACA CAPTION !! . FlashBack BOM . IG @hawaariyyun #predatorquran  @predatorquranofficial . Masih teringat ketika ummat Islam di fitnah atas terjadinya tragedi bom ini . Semoga jadi pelajaran bagi kita, ketika ummat Islam benci dengan agamanya sendiri, itu tanda bahwa dia tidak memahami dan mempelajari Agamanya. . Catat bunuh diri itu BODOH, tapi LEBIH BODOH lagi hidup GAK PAHAM ISLAM . Semoga setelah kita melewati bulan Ramadan ini iman ilmu dan ketaqwaan, dan pemahaman kita terhadap Islam bertambah.. . Aamiin . TAG SAHABATMU SAMA2 BELAJAR ISLAM . #riilhijrah  #yukhijrah  #salammaalhijrah  #maalhijrah  #elmikahijrah  #ayohijrah  #belajarhijrah  #semangathijrah  #hijrahyuk  #sahabathijrah  #temanhijrah  #puasaramadhan  #ramadhansale  #berkahramadhan  #salamramadhan  #bulanramadhan  #ramadhanpenuhberkah  #marhabanyaramadhan 
,
*LAST PROMO 2018*

Satu serum rm75
Dua serum rm138
2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage

Promo bermula 12.12. 18

Sehari sahaja.

JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!!
DM @ Whatsapp
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
, *LAST PROMO 2018* Satu serum rm75 Dua serum rm138 2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage Promo bermula 12.12. 18 Sehari sahaja. JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!! DM @ Whatsapp ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369. ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369 ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
, *LAST PROMO 2018*

Satu serum rm75
Dua serum rm138
2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage

Promo bermula 12.12. 18

Sehari sahaja.

JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!!
DM @ Whatsapp
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
, *LAST PROMO 2018* Satu serum rm75 Dua serum rm138 2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage Promo bermula 12.12. 18 Sehari sahaja. JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!! DM @ Whatsapp ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369. ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369 ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
,
*LAST PROMO 2018*

Satu serum rm75
Dua serum rm138
2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage

Promo bermula 12.12. 18

Sehari sahaja.

JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!!
DM @ Whatsapp
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
, *LAST PROMO 2018* Satu serum rm75 Dua serum rm138 2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage Promo bermula 12.12. 18 Sehari sahaja. JOM GRAB BOUGAS BEAUTY SERUM SKRG!! DM @ Whatsapp ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369. ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369 ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-7621369
Done!!! 2 and different location 
Class out (Elitez MMA) ๐Ÿ“setia alam 
Change your LIFE to be ------
SLEEK, SEXY, POWERFUL

DM for more details 
013-3452174 (kaklong) 
#salamramadhan
#piloxing #piloxingssp #welovepiloxing  #boxing
#pilates #dance #welovepiloxing #kaklongpiloxing #fit #fitmom #elitemma #elitezmma #shape #yourbody
Tiang nya agama
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Tiang nya agama โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
#Repost @mangga.my (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Jom kita sama-sama berzikir bersama MANGGA. Insya Allah hati kita pasti lebih tenang. Apa pun yang kita hadapi, percayalah ALLAH selalu bersama kita. Amin... #zikir
#mangga #mangga .

@Regran_ed from @aliffadnn -  Doa taubat - zikir .
.
Siapa yang vote taubat nasuha, nah ๐Ÿ™๐Ÿผ
#zikir #doataubat #taubat #taubatnasuha #zikirharian #muhasabahdiri #pendosa #selawat #oneminutedakwah #cover #anakmalaysia #laguorangkita #islamicquotes #islam #tagsomeone #selamatberpuasa #selamatberbuka #salamramadhan #saturday  #jangankecam ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ - #regrann
#Repost  @mangga.my (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Jom kita sama-sama berzikir bersama MANGGA. Insya Allah hati kita pasti lebih tenang. Apa pun yang kita hadapi, percayalah ALLAH selalu bersama kita. Amin... #zikir  #mangga  #mangga  . @Regran_ed from @aliffadnn - Doa taubat - zikir . . Siapa yang vote taubat nasuha, nah ๐Ÿ™๐Ÿผ #zikir  #doataubat  #taubat  #taubatnasuha  #zikirharian  #muhasabahdiri  #pendosa  #selawat  #oneminutedakwah  #cover  #anakmalaysia  #laguorangkita  #islamicquotes  #islam  #tagsomeone  #selamatberpuasa  #selamatberbuka  #salamramadhan  #saturday  #jangankecam  ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ - #regrann 
Diliat Allah #hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Diliat Allah #hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Jom kita sama-sama berzikir bersama MANGGA. Insya Allah hati kita pasti lebih tenang. Apa pun yang kita hadapi, percayalah ALLAH selalu bersama kita. Amin... #zikir #mangga 
#mangga #mangga .

@Regran_ed from @aliffadnn -  Doa taubat - zikir .
.
Siapa yang vote taubat nasuha, nah ๐Ÿ™๐Ÿผ
#zikir #doataubat #taubat #taubatnasuha #zikirharian #muhasabahdiri #pendosa #selawat #oneminutedakwah #cover #anakmalaysia #laguorangkita #islamicquotes #islam #tagsomeone #selamatberpuasa #selamatberbuka #salamramadhan #saturday  #jangankecam ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ - #regrann
Jom kita sama-sama berzikir bersama MANGGA. Insya Allah hati kita pasti lebih tenang. Apa pun yang kita hadapi, percayalah ALLAH selalu bersama kita. Amin... #zikir  #mangga  #mangga  #mangga  . @Regran_ed from @aliffadnn - Doa taubat - zikir . . Siapa yang vote taubat nasuha, nah ๐Ÿ™๐Ÿผ #zikir  #doataubat  #taubat  #taubatnasuha  #zikirharian  #muhasabahdiri  #pendosa  #selawat  #oneminutedakwah  #cover  #anakmalaysia  #laguorangkita  #islamicquotes  #islam  #tagsomeone  #selamatberpuasa  #selamatberbuka  #salamramadhan  #saturday  #jangankecam  ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ - #regrann 
Lotion sejuk kurus khas utk buang lemak2 degil,biasanya di perut, pinggul, peha & bwh lengan. Jgn risau ia tak panas langsung ye, selesa dipakai
.
Kesan seawal 2minggu dengan penggunaan yang betul & konsisten. Antara khasiatnye ialah:
.
๐ŸŒธMembantu memecah lemak degil
๐ŸŒธMelancarkan peredaran darah
๐ŸŒธMembantu membuang angin dalam badan
๐ŸŒธMembantu menyingkirkan toksin dalam badan
๐ŸŒธMengurangkan sembelit
๐ŸŒธMelancarkan proses pembuangan air
๐ŸŒธJuga dapat mengurangkan masalah senggugut
.
Kenape anda patut cuba ITL ni?sebabnye:
โœ”Ianya tidak panas
โœ”Tidak melekit
โœ”Mudah menyerap kedalam kulit
โœ”Tidak licin
โœ”Bila pakai sejuk aje rase
โœ”Sesuai utk ibu berpantang, menyusu, anak dara, atau sesiapa sahaja yg nak kurus๐Ÿ˜„
.
Bagi yang selalu pakai girdle atau korset, blh sapu ITL ni dulu ye utk mantapkan & cepatkan proses mengempiskan perut๐Ÿ˜€. Pakai ape pon mesti konsisten, minum byk air kosong, dan jaga pemakanan juga paling penting exercise ๐Ÿ˜ƒ
.
โญHarga Rm39
โญKuantiti 120ml
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp sis 017-4841856
.
#slimminglotion #setberpantang #ibuberpantang #setbersalinnawal #setbersalinmurah
#keperluanibuberpantang 
#salamramadhan
#setslimming
#intensivetoninglotion
#NawalHerbalBeauty #lotionkurus #setbersalinasas #setberpantangnawal #kuruslepasbersalin #bazaarpaknil #setbersalinnawalherbalbeauty #losyenberpantang #slimminglotion #cikguseo #fattzura #instashop #kuruslepasberpantang #losyensejukkurus #berpantang #berpantangshop
Lotion sejuk kurus khas utk buang lemak2 degil,biasanya di perut, pinggul, peha & bwh lengan. Jgn risau ia tak panas langsung ye, selesa dipakai . Kesan seawal 2minggu dengan penggunaan yang betul & konsisten. Antara khasiatnye ialah: . ๐ŸŒธMembantu memecah lemak degil ๐ŸŒธMelancarkan peredaran darah ๐ŸŒธMembantu membuang angin dalam badan ๐ŸŒธMembantu menyingkirkan toksin dalam badan ๐ŸŒธMengurangkan sembelit ๐ŸŒธMelancarkan proses pembuangan air ๐ŸŒธJuga dapat mengurangkan masalah senggugut . Kenape anda patut cuba ITL ni?sebabnye: โœ”Ianya tidak panas โœ”Tidak melekit โœ”Mudah menyerap kedalam kulit โœ”Tidak licin โœ”Bila pakai sejuk aje rase โœ”Sesuai utk ibu berpantang, menyusu, anak dara, atau sesiapa sahaja yg nak kurus๐Ÿ˜„ . Bagi yang selalu pakai girdle atau korset, blh sapu ITL ni dulu ye utk mantapkan & cepatkan proses mengempiskan perut๐Ÿ˜€. Pakai ape pon mesti konsisten, minum byk air kosong, dan jaga pemakanan juga paling penting exercise ๐Ÿ˜ƒ . โญHarga Rm39 โญKuantiti 120ml . ๐Ÿ“ฒWhatsapp sis 017-4841856 . #slimminglotion  #setberpantang  #ibuberpantang  #setbersalinnawal  #setbersalinmurah  #keperluanibuberpantang  #salamramadhan  #setslimming  #intensivetoninglotion  #NawalHerbalBeauty  #lotionkurus  #setbersalinasas  #setberpantangnawal  #kuruslepasbersalin  #bazaarpaknil  #setbersalinnawalherbalbeauty  #losyenberpantang  #slimminglotion  #cikguseo  #fattzura  #instashop  #kuruslepasberpantang  #losyensejukkurus  #berpantang  #berpantangshop 
Tujuan hidup!!! #hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Tujuan hidup!!! #hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Selain cheesetart, babyrolls ni pun boleh letak atas hantaran tau sebab dah ada box transparent untuk babyrolls ๐Ÿ˜
.
Color kek ni pun boleh request ikut tema uolls. Nak tulis atas kek ni pun boleh, bagitahu je okay. Harga pun mur mur sajurrr! ๐Ÿคฉ
.
Paddle pop babyrolls
1box (18 slices): RM28 (box included)
Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate
.
To order, kindly whatsapp: .
 http://wowcakery.wasap.my/
.
#paintedswissroll #swissroll #swissrolls #miniswisroll #kekgulung #kekgulungcorak #kekgulungkartun #kekgulungmini #swissrollmalaysia #kekgulungmalaysia #swissrollmurah #kekgulungmurah #kekmurah #happybirthday #birthdayparty #goodies #doorgift #hantaran #birthdaypresent #salamramadhan #babyshower #birthdaycake #kekbirthday #farewell #salamaidilfitri #convocation #candybuffet #candybuffetmurah #candybuffetkl
Selain cheesetart, babyrolls ni pun boleh letak atas hantaran tau sebab dah ada box transparent untuk babyrolls ๐Ÿ˜ . Color kek ni pun boleh request ikut tema uolls. Nak tulis atas kek ni pun boleh, bagitahu je okay. Harga pun mur mur sajurrr! ๐Ÿคฉ . Paddle pop babyrolls 1box (18 slices): RM28 (box included) Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate . To order, kindly whatsapp: . http://wowcakery.wasap.my/ . #paintedswissroll  #swissroll  #swissrolls  #miniswisroll  #kekgulung  #kekgulungcorak  #kekgulungkartun  #kekgulungmini  #swissrollmalaysia  #kekgulungmalaysia  #swissrollmurah  #kekgulungmurah  #kekmurah  #happybirthday  #birthdayparty  #goodies  #doorgift  #hantaran  #birthdaypresent  #salamramadhan  #babyshower  #birthdaycake  #kekbirthday  #farewell  #salamaidilfitri  #convocation  #candybuffet  #candybuffetmurah  #candybuffetkl 
Done!!! 2 and different location 
Class out (Elitez MMA) ๐Ÿ“setia alam 
Sgt penattt!!! ๐Ÿ‘…

Change your LIFE to be ------
SLEEK, SEXY, POWERFUL

DM for more details 
013-3452174 (kaklong) 
#salamramadhan
#piloxing #piloxingssp #welovepiloxing  #boxing
#pilates #dance #welovepiloxing #kaklongpiloxing #fit #fitmom #elitemma #elitezmma #shape #yourbody
Price : RM 25
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 30
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 30
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 44
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 45
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 50
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 50
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 30
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 40
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Upacara pagi ini
#presiden #uinjakarta #folowers
#airinrachmidiany 
#tangerangselatan 
#santri 
#idulfitri 
#salamramadhan 
#gubernurbanten
@idamaolidah 
@jokowi 
@baznas_banten 
@palembang.dinassosial 
@follback.di.nabiilaa.i_ 
@pt.indofood.tbk 
@aburizalbakrie.id 
@rafiahmad_nagita1717 
@sitirahmazein 
@umiliajauhari 
@intansarihamid 
@bambangadihapseno
#dkms 
#abdulqodirjaelani 
#alquranrainbow 
#alquran 
@pencinta_anakyatim 
@dakwahislamid 
@amal_jariah_ 
@hidayatullah_almuhajirin 
@pptarjihmuhammadiyah 
#muhammadiah 
#nahdlatululama 
#universitasnahdlatululamacirebon 
@lanyala_crew 
@daud_ypms 
@sangpengusahabatubara 
@smkpuimajalengka 
#orangkaya 
@beasiswa10000 #Tvone #hitamputihtrans7 #dompetdhuafa #LKC @uas @masruralkadiri
Upacara pagi ini #presiden  #uinjakarta  #folowers  #airinrachmidiany  #tangerangselatan  #santri  #idulfitri  #salamramadhan  #gubernurbanten  @idamaolidah @jokowi @baznas_banten @palembang.dinassosial @follback.di.nabiilaa.i_ @pt.indofood.tbk @aburizalbakrie.id @rafiahmad_nagita1717 @sitirahmazein @umiliajauhari @intansarihamid @bambangadihapseno #dkms  #abdulqodirjaelani  #alquranrainbow  #alquran  @pencinta_anakyatim @dakwahislamid @amal_jariah_ @hidayatullah_almuhajirin @pptarjihmuhammadiyah #muhammadiah  #nahdlatululama  #universitasnahdlatululamacirebon  @lanyala_crew @daud_ypms @sangpengusahabatubara @smkpuimajalengka #orangkaya  @beasiswa10000 #Tvone  #hitamputihtrans7  #dompetdhuafa  #LKC  @uas @masruralkadiri
Persiapan manggung di acara buka bareng #salamramadhan #hotelpoloniamedan
Price : RM 45
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Dietary supplement No.1 terhebat di pasaran & terbukti berkesan. Pinklady boleh membuatkan tubuh & payudara anda menjadi montok & gebu. 
_
Fungsi PinkLady :
โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit.
โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'.
โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'.
โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'.
โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. 
_
Whatsapp +6012-9776306 untuk pembelian atau daftar sbg dropship kami.

#pinkladybodyperfection 
#salamramadhan
Dietary supplement No.1 terhebat di pasaran & terbukti berkesan. Pinklady boleh membuatkan tubuh & payudara anda menjadi montok & gebu. _ Fungsi PinkLady : โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. _ Whatsapp +6012-9776306 untuk pembelian atau daftar sbg dropship kami. #pinkladybodyperfection  #salamramadhan 
READY STOCK
O QUILTED SLINGBAG

MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER
.
SIZE : 22CM L x 7CM W x 19CM .
COLOUR : BLACK , WHITE, SILVER, GOLD .
RM30
RM7 SM / RM10 SS

#roundslingbag #begbulat #slingbagmurah #slingbag #slingbagmurahmalaysia #bazaarpaknil #kl #tiktok #ootd #begmurah #begmurahmalaysia #begraya #begrayamurah #begraya2018 #begviral #trustedseller #ootd #koreanstyle #koreanslingbag #hijab #beghipster #hijabfashion #malaysia #ninija #salamramadhan #begreadystockmalaysia #begreadystock #begsilangmurah #kptm #uitm #iftar
READY STOCK O QUILTED SLINGBAG MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER . SIZE : 22CM L x 7CM W x 19CM . COLOUR : BLACK , WHITE, SILVER, GOLD . RM30 RM7 SM / RM10 SS #roundslingbag  #begbulat  #slingbagmurah  #slingbag  #slingbagmurahmalaysia  #bazaarpaknil  #kl  #tiktok  #ootd  #begmurah  #begmurahmalaysia  #begraya  #begrayamurah  #begraya2018  #begviral  #trustedseller  #ootd  #koreanstyle  #koreanslingbag  #hijab  #beghipster  #hijabfashion  #malaysia  #ninija  #salamramadhan  #begreadystockmalaysia  #begreadystock  #begsilangmurah  #kptm  #uitm  #iftar 
#PermaiMenulis#PermaiMenulis#PermaiMenulis#permaimenulis#PermaiMenulis#PermaiMenulis #SalamRamadhan  #Permaidihati  #permaiquote #quote  #dakwah #permaiwordsofwonder #quotes #goodvibes #positivevibes #positivequotes #jomdakwah #quoteoftheday #quotespilihanadmin #silashare #wesharewecare #pahang #tagsahabatkita #tagkawankita #islamicquote #islamicreminder #permaipahang #spreaddakwah #tagsahabatkita
#SilakanShareSemogaBermanfaat

Subscribe/join channel telegram kami @permaiquote untuk mendapatkan lebih banyak video-video dan gambar-gambar yang bermanfaat :)
.
Kongsikan bersama rakan rakan yang disayangi.
TAG SAHABAT
#PermaiMenulis #PermaiMenulis #PermaiMenulis #permaimenulis #PermaiMenulis #PermaiMenulis  #SalamRamadhan  #Permaidihati  #permaiquote  #quote  #dakwah  #permaiwordsofwonder  #quotes  #goodvibes  #positivevibes  #positivequotes  #jomdakwah  #quoteoftheday  #quotespilihanadmin  #silashare  #wesharewecare  #pahang  #tagsahabatkita  #tagkawankita  #islamicquote  #islamicreminder  #permaipahang  #spreaddakwah  #tagsahabatkita  #SilakanShareSemogaBermanfaat  Subscribe/join channel telegram kami @permaiquote untuk mendapatkan lebih banyak video-video dan gambar-gambar yang bermanfaat :) . Kongsikan bersama rakan rakan yang disayangi. TAG SAHABAT
#PermaiMenulis#PermaiMenulis#PermaiMenulis#permaimenulis#PermaiMenulis#PermaiMenulis #SalamRamadhan  #Permaidihati  #permaiquote #quote  #dakwah #permaiwordsofwonder #quotes #goodvibes #positivevibes #positivequotes #jomdakwah #quoteoftheday #quotespilihanadmin #silashare #wesharewecare #pahang #tagsahabatkita #tagkawankita #islamicquote #islamicreminder #permaipahang #spreaddakwah #tagsahabatkita
#SilakanShareSemogaBermanfaat

Subscribe/join channel telegram kami @permaiquote untuk mendapatkan lebih banyak video-video dan gambar-gambar yang bermanfaat :)
.
Kongsikan bersama rakan rakan yang disayangi.
TAG SAHABAT
#PermaiMenulis #PermaiMenulis #PermaiMenulis #permaimenulis #PermaiMenulis #PermaiMenulis  #SalamRamadhan  #Permaidihati  #permaiquote  #quote  #dakwah  #permaiwordsofwonder  #quotes  #goodvibes  #positivevibes  #positivequotes  #jomdakwah  #quoteoftheday  #quotespilihanadmin  #silashare  #wesharewecare  #pahang  #tagsahabatkita  #tagkawankita  #islamicquote  #islamicreminder  #permaipahang  #spreaddakwah  #tagsahabatkita  #SilakanShareSemogaBermanfaat  Subscribe/join channel telegram kami @permaiquote untuk mendapatkan lebih banyak video-video dan gambar-gambar yang bermanfaat :) . Kongsikan bersama rakan rakan yang disayangi. TAG SAHABAT
Satu minyak enjin bila servis dapat jimat petrol + enjin ringan / lebih pickup / performance cun.
.
Pakai satu kali takda rasa reject boss..
.
#jtx1000 #Jtx4all #Minyakenjin #minyakhitam #serviskenderaan #jimatpetrol #pickupcun #pickupupgrade #performanceupgrade #enjinringan #enjinbersih #jomservis #pulangberaya #salamramadhan #hariraya 
Nak tahu lebih lanjut โคต๏ธ
-
Call/Whatsapp 0182720877
Save ke2 org tua!!! ๐Ÿ‘†#hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Save ke2 org tua!!! ๐Ÿ‘†#hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
[INFO PRODUK]

APAKAH ISTIMEWA FOUNDATION CHARMS BERBANDING FOUNDATION LAINโ“โ“โ“ โœ… Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah serta tidak berminyak).
โœ… Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
โœ… Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
โœ… Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
โœ… Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
โœ… Anti jerawat.
โœ… Tidak basah atau berminyak.

Ualls yang diluar sana yang belum lagi jumpa foundation yang dapat merawat sekaligus dapat membuatkan muka anda glowing di pagi rayaโ“โ“โ“mari cepat2 pm ekin untuk dapatkan lebih details tentang foundation charms y
ang luar biasa .

#charmssolekdanrawat
#charmsklate
#charmskotabaru
#charmscosmeticshalal
#kosmetikhalaljakim
#kelebihanfoundationcharms
#spf15
#salamramadhan
#ramadhankareem
#betulbetulraya
#dramanur
#dramamonalisa
#klikpengantinmusimsalju 
#agendiperlukan
[INFO PRODUK] APAKAH ISTIMEWA FOUNDATION CHARMS BERBANDING FOUNDATION LAINโ“โ“โ“ โœ… Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah serta tidak berminyak). โœ… Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. โœ… Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat. โœ… Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah. โœ… Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan. โœ… Anti jerawat. โœ… Tidak basah atau berminyak. Ualls yang diluar sana yang belum lagi jumpa foundation yang dapat merawat sekaligus dapat membuatkan muka anda glowing di pagi rayaโ“โ“โ“mari cepat2 pm ekin untuk dapatkan lebih details tentang foundation charms y ang luar biasa . #charmssolekdanrawat  #charmsklate  #charmskotabaru  #charmscosmeticshalal  #kosmetikhalaljakim  #kelebihanfoundationcharms  #spf15  #salamramadhan  #ramadhankareem  #betulbetulraya  #dramanur  #dramamonalisa  #klikpengantinmusimsalju  #agendiperlukan 
Done!!! 2 and different location 
Class out (Elitez MMA) ๐Ÿ“setia alam  Change your LIFE to be ------
SLEEK, SEXY, POWERFUL

DM for more details 
013-3452174 (kaklong) 
#salamramadhan
#piloxing #piloxingssp #welovepiloxing  #boxing
#pilates #dance #welovepiloxing #kaklongpiloxing #fit #fitmom #elitemma #elitezmma #shape #yourbody
Promo dah habis, tapi ada yang berminat lagi sebab sedap ๐Ÿคค terima kasih customer ๐Ÿ˜š
.
Paddle pop babyrolls
1box (18 slices): RM25
Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate
.
To order, kindly whatsapp: .
 http://wowcakery.wasap.my/
.
#paintedswissroll #swissroll #swissrolls #miniswisroll #kekgulung #kekgulungcorak #kekgulungkartun #kekgulungmini #swissrollmalaysia #kekgulungmalaysia #swissrollmurah #kekgulungmurah #kekmurah #happybirthday #birthdayparty #goodies #doorgift #hantaran #birthdaypresent #salamramadhan #babyshower #birthdaycake #kekbirthday #farewell #salamaidilfitri #convocation #candybuffet #candybuffetmurah #candybuffetkl
Promo dah habis, tapi ada yang berminat lagi sebab sedap ๐Ÿคค terima kasih customer ๐Ÿ˜š . Paddle pop babyrolls 1box (18 slices): RM25 Filling: freshcream + Strawberry/blueberry/chocolate . To order, kindly whatsapp: . http://wowcakery.wasap.my/ . #paintedswissroll  #swissroll  #swissrolls  #miniswisroll  #kekgulung  #kekgulungcorak  #kekgulungkartun  #kekgulungmini  #swissrollmalaysia  #kekgulungmalaysia  #swissrollmurah  #kekgulungmurah  #kekmurah  #happybirthday  #birthdayparty  #goodies  #doorgift  #hantaran  #birthdaypresent  #salamramadhan  #babyshower  #birthdaycake  #kekbirthday  #farewell  #salamaidilfitri  #convocation  #candybuffet  #candybuffetmurah  #candybuffetkl 
.
!! PRE ORDER !! - (15-20 days)
Price : RM 10 
min orders = 10pcs
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
.
!! PRE ORDER !! - (15-20 days)
Price : RM 10 
min orders = 10pcs
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
.
!! PRE ORDER !! - (15-20 days)
Price : RM 10 
min orders = 10pcs
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Sebagaimana Nabi shallallahu alaihi wa sallam menyampaikan risalah yang Allahsubahahu wa taโ€™ala turunkan kepada beliau, Beliau juga memerintah ummatnya untuk menyampaikan apa yang mereka terima darinya walaupun hanya satu ayat, Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda:

ุจูŽู„ูู‘ุบููˆุง ุนูŽู†ูู‘ู‰ ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ุขูŠูŽุฉู‹

Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayatโ€ (HR. Bukhari). #Repost: @hanan_attaki

Silahkan share insyaallah postingan ini bermanfaat bagi kita semua

Follow @murad_arul
Follow @murad_arul
Follow @murad_arul
Follow @wandi_fahmi
.โ˜†"Sahabat satu shaf"โ˜†
โ˜†"Jangan menunggu"โ˜†
โ˜†"Aku dan sebuah cerita"โ˜† .

#hijrah #akhwat #ikhwanย  #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzamanย  #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997
#akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh Sebagaimana Nabi shallallahu alaihi wa sallam menyampaikan risalah yang Allahsubahahu wa taโ€™ala turunkan kepada beliau, Beliau juga memerintah ummatnya untuk menyampaikan apa yang mereka terima darinya walaupun hanya satu ayat, Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda: ุจูŽู„ูู‘ุบููˆุง ุนูŽู†ูู‘ู‰ ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ุขูŠูŽุฉู‹ Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayatโ€ (HR. Bukhari). #Repost : @hanan_attaki Silahkan share insyaallah postingan ini bermanfaat bagi kita semua Follow @murad_arul Follow @murad_arul Follow @murad_arul Follow @wandi_fahmi .โ˜†"Sahabat satu shaf"โ˜† โ˜†"Jangan menunggu"โ˜† โ˜†"Aku dan sebuah cerita"โ˜† . #hijrah  #akhwat  #ikhwan ย  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman ย  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
- Salam Jumaat. Penghulu sekelian hari.
.
Hari Jumaat kita banyakkan bersedekah.
.
Hari Jumaat kita banyakkan berselawat.
.
Hari Jumaat kita banyakkan berdoa.
.
Hari Jumaat kita baca surah Al-Kahf.
.
#salamjumaat #jumaat #jumaatbarakah #ramadhan #salamramadhan
Price : RM 30
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 30
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 15
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
La tahzan ๐Ÿ˜‡

TAG TEMAN KAMU BIAR SEMNGAT !!
.
#riilhijrah #yukhijrah #salammaalhijrah #maalhijrah #elmikahijrah #ayohijrah #belajarhijrah #semangathijrah #hijrahyuk #sahabathijrah #temanhijrah  #puasaramadhan #ramadhansale #berkahramadhan #salamramadhan #bulanramadhan #ramadhanpenuhberkah #marhabanyaramadhan - #regrann # latahzan #sedih #hijrah #animasivisual #animasidakwah #uha #ustadzhananattaki
Animasi by @demation_tv 
@predatorquranofficial  @manda_damanda1742 @demandaqoutes_1717
La tahzan ๐Ÿ˜‡ TAG TEMAN KAMU BIAR SEMNGAT !! . #riilhijrah  #yukhijrah  #salammaalhijrah  #maalhijrah  #elmikahijrah  #ayohijrah  #belajarhijrah  #semangathijrah  #hijrahyuk  #sahabathijrah  #temanhijrah  #puasaramadhan  #ramadhansale  #berkahramadhan  #salamramadhan  #bulanramadhan  #ramadhanpenuhberkah  #marhabanyaramadhan  - #regrann  # latahzan #sedih  #hijrah  #animasivisual  #animasidakwah  #uha  #ustadzhananattaki  Animasi by @demation_tv @predatorquranofficial @manda_damanda1742 @demandaqoutes_1717
Yumni Kurung dengan corak baru yang dinanti2!
.
RM 179 excluding postage
.
โœ” Two piece top and skirt
โœ” Round neckline
โœ” Long sleeves
โœ” Inverted pleats at the back
โœ” Nursing friendly
โœ” Wudhuk friendly
.
Model is wearing S size
Material : Cotton
.
#ccxradiusitesize #ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Yumni Kurung dengan corak baru yang dinanti2! . RM 179 excluding postage . โœ” Two piece top and skirt โœ” Round neckline โœ” Long sleeves โœ” Inverted pleats at the back โœ” Nursing friendly โœ” Wudhuk friendly . Model is wearing S size Material : Cotton . #ccxradiusitesize  #ccxradiusite  #radiusitelovers  #blouselabuh  #blousemuslimah  #warnawarni  #sayajualblouse  #malaysiasale  #bajureadystock  #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Sebelum tidur, jom berzikir bersama MANGGA. Good night sayang-sayang semuaโค๏ธ
.

Semoga bila kita bangun tidur pagi esok, segala urusan dipermudahkan. Amin...
.

@Regran_ed from @aliffadnn -  HASBI RABBI - ZIKIR .
#hasbirabbi #zikir #selawat #zikirharian #zikrullah #zikirmunajat #doaharian #muhasabbahdiri #salamramadhan #selamatberpuasa #selamatberbuka #ramadan2018 #anakmalaysia #malaysiancover #jangankecam #tagsomeone #request #nasyid - #regrann
@hawaariyyun  #predatorquran  @predatorquranofficial -  BACA CAPTION !!
.
keren suara master @felixsiauw bisa kayak pengumuman ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
semangat akan didapat bila terpenuhi 2 hal ,ada yang DIKEJAR olehmu dan ada yang MENGEJAR kamu
.
begitulah kita mendapati semangat ibadah, karena MENGEJAR ridha-Nya dan DIKEJAR waktu ajal
.
wajar pula bila kamu malas ibadah, karena kamu gak yakin DIKEJAR AJAL, sementara ridha-Nya belum TERKEJAR
.
DIKEJAR deadline, bikin semangat, DIKEJAR ajal bikin semangat ibadah
.
 sama juga DIKEJAR anjing, pasti semangat lariii~
.
MENGEJAR bola ke gol juga bikin semangat, bayangin kalo main bola tapi nggak ada yang DIKEJAR?, ya nggak semangat
.
setiap kejenuhan yang muncul karena rutinitas , berpikirlah, apa yang sebenarnya kau KEJAR? dan apa yang MENGEJAR kamu?
.
CC @felixsiauw
.
saudaramu @hawaariyyun
.
TAG TEMAN KAMU BIAR SEMNGAT !!
.
#riilhijrah #yukhijrah #salammaalhijrah #maalhijrah #elmikahijrah #ayohijrah #belajarhijrah #semangathijrah #hijrahyuk #sahabathijrah #temanhijrah  #puasaramadhan #ramadhansale #berkahramadhan #salamramadhan #bulanramadhan #ramadhanpenuhberkah #marhabanyaramadhan - #regrann
@hawaariyyun #predatorquran  @predatorquranofficial - BACA CAPTION !! . keren suara master @felixsiauw bisa kayak pengumuman ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . semangat akan didapat bila terpenuhi 2 hal ,ada yang DIKEJAR olehmu dan ada yang MENGEJAR kamu . begitulah kita mendapati semangat ibadah, karena MENGEJAR ridha-Nya dan DIKEJAR waktu ajal . wajar pula bila kamu malas ibadah, karena kamu gak yakin DIKEJAR AJAL, sementara ridha-Nya belum TERKEJAR . DIKEJAR deadline, bikin semangat, DIKEJAR ajal bikin semangat ibadah . sama juga DIKEJAR anjing, pasti semangat lariii~ . MENGEJAR bola ke gol juga bikin semangat, bayangin kalo main bola tapi nggak ada yang DIKEJAR?, ya nggak semangat . setiap kejenuhan yang muncul karena rutinitas , berpikirlah, apa yang sebenarnya kau KEJAR? dan apa yang MENGEJAR kamu? . CC @felixsiauw . saudaramu @hawaariyyun . TAG TEMAN KAMU BIAR SEMNGAT !! . #riilhijrah  #yukhijrah  #salammaalhijrah  #maalhijrah  #elmikahijrah  #ayohijrah  #belajarhijrah  #semangathijrah  #hijrahyuk  #sahabathijrah  #temanhijrah  #puasaramadhan  #ramadhansale  #berkahramadhan  #salamramadhan  #bulanramadhan  #ramadhanpenuhberkah  #marhabanyaramadhan  - #regrann 
Mengapa engkau tk merindukan NABI MU.. di saat maulid, engkau sibuk pergi bekerja, hari maulid engkau lewatkan hanya untuk pekerjaan ... Sedangkan nabi,, selalu merindukan umatnya!!! . . . ๐Ÿ‘†#hijrah #akhwat #ikhwan #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzaman #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997 #akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Mengapa engkau tk merindukan NABI MU.. di saat maulid, engkau sibuk pergi bekerja, hari maulid engkau lewatkan hanya untuk pekerjaan ... Sedangkan nabi,, selalu merindukan umatnya!!! . . . ๐Ÿ‘†#hijrah  #akhwat  #ikhwan  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Yumni Kurung closeup.
.
.
Untuk size chart refer sini ya ๐Ÿ‘‰#ccxradiusitesize 
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Yumni Kurung closeup. . . Untuk size chart refer sini ya ๐Ÿ‘‰#ccxradiusitesize  Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Yumni Kurung dengan corak baru yang dinanti2!
.
RM 179 excluding postage
.
โœ” Two piece top and skirt โœ” Round neckline
โœ” Long sleeves
โœ” Inverted pleats at the back
โœ” Nursing friendly
โœ” Wudhuk friendly
.
Model is wearing S size
Material : Cotton
.
#ccxradiusitesize #ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Yumni Kurung dengan corak baru yang dinanti2! . RM 179 excluding postage . โœ” Two piece top and skirt โœ” Round neckline โœ” Long sleeves โœ” Inverted pleats at the back โœ” Nursing friendly โœ” Wudhuk friendly . Model is wearing S size Material : Cotton . #ccxradiusitesize  #ccxradiusite  #radiusitelovers  #blouselabuh  #blousemuslimah  #warnawarni  #sayajualblouse  #malaysiasale  #bajureadystock  #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
โœ” Rosette Shawl dengan warna baru u guys. RM42, postage RM8 ke semenanjung.
.
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
โœ” Rosette Shawl dengan warna baru u guys. RM42, postage RM8 ke semenanjung. . Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
โœ” Aria Halfmoon series dengan warna baru u guys. RM49, postage RM8 ke semenanjung.
.
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
โœ” Aria Halfmoon series dengan warna baru u guys. RM49, postage RM8 ke semenanjung. . Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
SIAPA YANG RINDU RAMADHAN ? ๐Ÿ˜
Kode produk : KK 0005
.
.
.
โ–ถBisa pake foto kamu, keluarga, atau sahabat
โ–ถBisa pake desain sendiri
โ–ถBisa digunakan untuk semua jenis smartphone
โ–ถKualitas gambar bagus, sehingga tidak mudah terkelupas
โ–ถPengiriman dari Jakarta via JNE
โ–ถBisa design depan belakang (desain belakang + 20ribu)

Pilihan e-Money :
ใ€‹Bisa E-Money Mandiri, Flazz BCA, BRIZZI BRI, Tapcash BNI

NOTE : Order design seperti dingambar, gunakan kode produk saat mengorder
HARGA : IDR 100.000
ORDER : Klik link di bio
.
mau keren ? c u s t o m i n a j a
.
#salamramadhan #salamramadhanalmubarak #ramadhanmubarak #ramadhanmubarok #ramadhankareem๐ŸŒ™
SIAPA YANG RINDU RAMADHAN ? ๐Ÿ˜ Kode produk : KK 0005 . . . โ–ถBisa pake foto kamu, keluarga, atau sahabat โ–ถBisa pake desain sendiri โ–ถBisa digunakan untuk semua jenis smartphone โ–ถKualitas gambar bagus, sehingga tidak mudah terkelupas โ–ถPengiriman dari Jakarta via JNE โ–ถBisa design depan belakang (desain belakang + 20ribu) Pilihan e-Money : ใ€‹Bisa E-Money Mandiri, Flazz BCA, BRIZZI BRI, Tapcash BNI NOTE : Order design seperti dingambar, gunakan kode produk saat mengorder HARGA : IDR 100.000 ORDER : Klik link di bio . mau keren ? c u s t o m i n a j a . #salamramadhan  #salamramadhanalmubarak  #ramadhanmubarak  #ramadhanmubarok  #ramadhankareem ๐ŸŒ™
Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru.
.
RM49 sehelai ๐Ÿ˜
3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค—
.
Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok.
.
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru. . RM49 sehelai ๐Ÿ˜ 3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค— . Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok. . Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru.
.
RM49 sehelai ๐Ÿ˜
3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค—
.
Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok.
.
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru. . RM49 sehelai ๐Ÿ˜ 3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค— . Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok. . Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Price : RM 36
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 25
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Price : RM 34
Postage : 
RM 5 sm (free postage 2item++) .
.
wasap.my/60136675502
.
#bagmurah #handbagmurah #koreanbag #murahsangat #bazaarpaknil #malaysia #bagcantik #bagcantikmurah #slingbag #totebag #salamramadhan #sayangimalaysiaku #begcantik
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Sebagaimana Nabi shallallahu alaihi wa sallam menyampaikan risalah yang Allahsubahahu wa taโ€™ala turunkan kepada beliau, Beliau juga memerintah ummatnya untuk menyampaikan apa yang mereka terima darinya walaupun hanya satu ayat, Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda:

ุจูŽู„ูู‘ุบููˆุง ุนูŽู†ูู‘ู‰ ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ุขูŠูŽุฉู‹

Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayatโ€ (HR. Bukhari). #Repost: @hanan_attaki

Silahkan share insyaallah postingan ini bermanfaat bagi kita semua

Follow @murad_arul
Follow @murad_arul
Follow @murad_arul
Follow @wandi_fahmi
.โ˜†"Sahabat satu shaf"โ˜†
โ˜†"Jangan menunggu"โ˜†
โ˜†"Aku dan sebuah cerita"โ˜† .

#hijrah #akhwat #ikhwanย  #odoj #sahabathijrah #ukmi #islam #yukikutukmi #anakgaulikutukmi #ukmiantiradikalisme #untuksahabatku #sunnah #islamituindah #islamicquotes #akhirzamanย  #islamberbagi #hananattaki #ustad #dakwah #salamramadhan #dakwahagamaislam #istiqomah #beraniberubah #beranihijrahitukeren #beranihijrah #beranihijrahitubaik #tausyiah #rabu28051997
#akudansebuahcerita @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh Sebagaimana Nabi shallallahu alaihi wa sallam menyampaikan risalah yang Allahsubahahu wa taโ€™ala turunkan kepada beliau, Beliau juga memerintah ummatnya untuk menyampaikan apa yang mereka terima darinya walaupun hanya satu ayat, Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda: ุจูŽู„ูู‘ุบููˆุง ุนูŽู†ูู‘ู‰ ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ุขูŠูŽุฉู‹ Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayatโ€ (HR. Bukhari). #Repost : @hanan_attaki Silahkan share insyaallah postingan ini bermanfaat bagi kita semua Follow @murad_arul Follow @murad_arul Follow @murad_arul Follow @wandi_fahmi .โ˜†"Sahabat satu shaf"โ˜† โ˜†"Jangan menunggu"โ˜† โ˜†"Aku dan sebuah cerita"โ˜† . #hijrah  #akhwat  #ikhwan ย  #odoj  #sahabathijrah  #ukmi  #islam  #yukikutukmi  #anakgaulikutukmi  #ukmiantiradikalisme  #untuksahabatku  #sunnah  #islamituindah  #islamicquotes  #akhirzaman ย  #islamberbagi  #hananattaki  #ustad  #dakwah  #salamramadhan  #dakwahagamaislam  #istiqomah  #beraniberubah  #beranihijrahitukeren  #beranihijrah  #beranihijrahitubaik  #tausyiah  #rabu28051997  #akudansebuahcerita  @ustadzabdulsomad @ukmipolmed @ustadzadihidayat.vidgram @haikalhassan_quote @derrysulaiman @felixsiauw @masjidallathiif @mozaik_islam @islamgram.id @alhabibjindan @ahmadalhabsyi_real @2019.prabowo.presiden @grabid @akhwatmedan @melodydalampuisi @kajianustadzadihidayat @kajian_uas @kajianislam_ust_adihidayat.lc @presidenilc @matanajwa @mahasiswamuslim @pecinta_quran @generasipejuangg @pemudahijrah @pemudahijrah @muslimahberdakwah
Done!!! 2 and different location 
Class out (Elitez MMA) ๐Ÿ“setia alam 
As requested elite mma family 
Taki-taki for tonight!!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Change your LIFE to be ------
SLEEK, SEXY, POWERFUL

DM for more details 
013-3452174 (kaklong) 
#salamramadhan
#piloxing #piloxingssp #welovepiloxing  #boxing
#pilates #dance #welovepiloxing #kaklongpiloxing #fit #fitmom #elitemma #elitezmma #shape #yourbody
Contoh warna2 wajib ada untuk Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru.
.
Nak tengok warna2 yang available boleh tengok previous post hakak k.
.
RM49 sehelai ๐Ÿ˜
3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค—
.
Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok.
.
Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite
.
Apa2 pertanyaan just wassap kita k
๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€
Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu.
.
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Contoh warna2 wajib ada untuk Myla Bawal Crochet @radiusite. Ada 19 warna menarik yang baru. . Nak tengok warna2 yang available boleh tengok previous post hakak k. . RM49 sehelai ๐Ÿ˜ 3 pcs dapat harga combo RM130 ๐Ÿค— . Price excluding postage. Grab sebelum kehabisan stok. . Untuk katalog refer sini ๐Ÿ‘‰#ccxradiusite  . Apa2 pertanyaan just wassap kita k ๐ŸŽ€013.5100.130๐ŸŽ€ Atau klik link di bio tak perlu save nombor dulu. . #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Inayah Express Hijab dari #dreemika. Cantik sesuai untuk buat hadiah kepada yang tersayang.
.
RM69 excluding postage.
4 warna menarik.
.
Nak ORDER melalui WHATSAPP @ DM boleh order melalui kami @calistacrafts โคโค013.5100.130โคโค Klik link di bio kami dah boleh order! ๐Ÿ‘ฏhanya perlu bayar postage + harga barang!
.
#ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Inayah Express Hijab dari #dreemika . Cantik sesuai untuk buat hadiah kepada yang tersayang. . RM69 excluding postage. 4 warna menarik. . Nak ORDER melalui WHATSAPP @ DM boleh order melalui kami @calistacrafts โคโค013.5100.130โคโค Klik link di bio kami dah boleh order! ๐Ÿ‘ฏhanya perlu bayar postage + harga barang! . #ccxradiusite  #radiusitelovers  #blouselabuh  #blousemuslimah  #warnawarni  #sayajualblouse  #malaysiasale  #bajureadystock  #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Inayah Express Hijab dari #dreemika. Cantik sesuai untuk buat hadiah kepada yang tersayang.
.
RM69 excluding postage.
4 warna menarik.
.
Nak ORDER melalui WHATSAPP @ DM boleh order melalui kami @calistacrafts โคโค013.5100.130โคโค Klik link di bio kami dah boleh order! ๐Ÿ‘ฏhanya perlu bayar postage + harga barang!
.
#ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Inayah Express Hijab dari #dreemika . Cantik sesuai untuk buat hadiah kepada yang tersayang. . RM69 excluding postage. 4 warna menarik. . Nak ORDER melalui WHATSAPP @ DM boleh order melalui kami @calistacrafts โคโค013.5100.130โคโค Klik link di bio kami dah boleh order! ๐Ÿ‘ฏhanya perlu bayar postage + harga barang! . #ccxradiusite  #radiusitelovers  #blouselabuh  #blousemuslimah  #warnawarni  #sayajualblouse  #malaysiasale  #bajureadystock  #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Assalamualaikum wbt semua.. ada yang cuti ke hร ri ni? Admin cuti sebab nak habiskan annual leave & spend quality times with family hari ni ๐Ÿ˜‹
.
Just nak ingatkan yang CARAMELLO Kurung saiz M masih available dan harga masih flat price RM129 tau. Grab cepat before habis stock!
.
#ccxradiusitesize #ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock
#radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
Assalamualaikum wbt semua.. ada yang cuti ke hร ri ni? Admin cuti sebab nak habiskan annual leave & spend quality times with family hari ni ๐Ÿ˜‹ . Just nak ingatkan yang CARAMELLO Kurung saiz M masih available dan harga masih flat price RM129 tau. Grab cepat before habis stock! . #ccxradiusitesize  #ccxradiusite  #radiusitelovers  #blouselabuh  #blousemuslimah  #warnawarni  #sayajualblouse  #malaysiasale  #bajureadystock  #radiusiteraya2018  #radiusite  #bajuraya  #salamramadhan  #selamathariraya  #tudungraya  #aidilfitri1439H  #rayasebulan  #ramadhankareem  #jombalikkampung  #balikkampung  #ketupatrendang  #crispyrendang  #aidilfitri2018  #syawal1439H  #ramadhan1439H  #sayajualbajuraya  #sayajualtudung  #fvraya2018  #fashionvalet 
Carilah kawan yang bermutu , bukannya yang berhantu ๐Ÿ‘ป
#salamramadhan #tenang