an online Instagram web viewer

#salamjumaat medias

Photos

@Regran_ed from @mahadibz -  Siapa yang boleh bangun 3am untuk tonton bola 😃 Jom dengar bagaimana menggunakan 4 saluran untuk bangun tahajud InsyaAllah. #1minittazkirah #hangsempoi #jomberjaya #duniaakhirat #hangshare #salamjumaat #jumaatbarakah #tahajud #bolasepak - #regrann
Booking deposit rm100

Rm749 Ansuran 4 bln
Discount rm100 if paid by full payment

READY STOCK -  COACH ELLE HOBO IN SIGNATURE CANVAS WITH FLORAL BUNDLE PRINT (BROWN/METALLIC CURRANT/LIGHT GOLD) ETA 16 DEC  #onestopforwomen_readystock

Whatsapp 01111692506

#coachreadystock #coachbagoriginal #handbagcoach #coachmy #assalamualaikum #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy  #putrajaya #salamjumaat #hadiahuntuktunang #tiamosweetheart #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #hantaran #motifviralmalaysia #coachminibrookecarryall #viralmy #coachreadystockmalaysia #ilovemypm  #hantaran #malaysiamemilih #handbagreadystock_osfw17 #klcc #raya2018
Booking deposit rm100 Rm749 Ansuran 4 bln Discount rm100 if paid by full payment READY STOCK - COACH ELLE HOBO IN SIGNATURE CANVAS WITH FLORAL BUNDLE PRINT (BROWN/METALLIC CURRANT/LIGHT GOLD) ETA 16 DEC #onestopforwomen_readystock  Whatsapp 01111692506 #coachreadystock  #coachbagoriginal  #handbagcoach  #coachmy  #assalamualaikum  #semogamurahrezeki  #katespademy  #michaelkorsmy  #putrajaya  #salamjumaat  #hadiahuntuktunang  #tiamosweetheart  #tumioriginal  #salamjumaat  #giftforher  #giftforwife  #bangisentral  #fossiloriginal  #hantaran  #motifviralmalaysia  #coachminibrookecarryall  #viralmy  #coachreadystockmalaysia  #ilovemypm  #hantaran  #malaysiamemilih  #handbagreadystock_osfw17  #klcc  #raya2018 
657# KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 15''
BUST : 39 '' MAX 
WAIST : 42 " - 46 '' MAX 
LENGTH :  68 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 9 "

SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 38 '' MAX 
HIP: 36 '' - 40 '' MAX 
LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 17''
BUST : 47 '' MAX 
WAIST : 45 " - 49 '' MAX 
LENGTH :  69 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 10 "

SKIRT:~
WAIST : 36 '' - 42 '' MAX 
HIP: 40 '' - 44 '' MAX 
LENGTH : 107 CM 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
657# KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 15'' BUST : 39 '' MAX WAIST : 42 " - 46 '' MAX LENGTH : 68 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 9 " SKIRT:~ WAIST : 32 '' - 38 '' MAX HIP: 36 '' - 40 '' MAX LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 17'' BUST : 47 '' MAX WAIST : 45 " - 49 '' MAX LENGTH : 69 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 10 " SKIRT:~ WAIST : 36 '' - 42 '' MAX HIP: 40 '' - 44 '' MAX LENGTH : 107 CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
657# KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 15''
BUST : 39 '' MAX 
WAIST : 42 " - 46 '' MAX 
LENGTH :  68 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 9 "

SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 38 '' MAX 
HIP: 36 '' - 40 '' MAX 
LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 17''
BUST : 47 '' MAX 
WAIST : 45 " - 49 '' MAX 
LENGTH :  69 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 10 "

SKIRT:~
WAIST : 36 '' - 42 '' MAX 
HIP: 40 '' - 44 '' MAX 
LENGTH : 107 CM 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
657# KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 15'' BUST : 39 '' MAX WAIST : 42 " - 46 '' MAX LENGTH : 68 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 9 " SKIRT:~ WAIST : 32 '' - 38 '' MAX HIP: 36 '' - 40 '' MAX LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 17'' BUST : 47 '' MAX WAIST : 45 " - 49 '' MAX LENGTH : 69 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 10 " SKIRT:~ WAIST : 36 '' - 42 '' MAX HIP: 40 '' - 44 '' MAX LENGTH : 107 CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
657# KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 15''
BUST : 39 '' MAX 
WAIST : 42 " - 46 '' MAX 
LENGTH :  68 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 9 "

SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 38 '' MAX 
HIP: 36 '' - 40 '' MAX 
LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN

RM99

MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE

TOP:~
SHOULDER : 17''
BUST : 47 '' MAX 
WAIST : 45 " - 49 '' MAX 
LENGTH :  69 CM 
SLEEVE : 22 ''
ARMHOLE : 10 "

SKIRT:~
WAIST : 36 '' - 42 '' MAX 
HIP: 40 '' - 44 '' MAX 
LENGTH : 107 CM 
Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
657# KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 15'' BUST : 39 '' MAX WAIST : 42 " - 46 '' MAX LENGTH : 68 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 9 " SKIRT:~ WAIST : 32 '' - 38 '' MAX HIP: 36 '' - 40 '' MAX LENGTH : 106 CM 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 P657# PLUS SIZE KURUNG MODERN RM99 MATERIAL : POLITY SOFT WITH NET EMBROIDERY LACE TOP:~ SHOULDER : 17'' BUST : 47 '' MAX WAIST : 45 " - 49 '' MAX LENGTH : 69 CM SLEEVE : 22 '' ARMHOLE : 10 " SKIRT:~ WAIST : 36 '' - 42 '' MAX HIP: 40 '' - 44 '' MAX LENGTH : 107 CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
📢DYXY YES UNTIL 31/12📢
.
hai uols meh dapatkan dyxy SALE PROMO untuk Year End Sale promo hujung tahun jee nak dapat guys‼️ cepat PM ai😅
.
✔️COD AVAILABLE
📱0196033389
📱0196033389
📱0196033389
.
#teamFL #teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxyperfume #dyxybccream #greenteafacemist #usahawandyxy #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #salamjumaat
Tudung Bawal Bidang 60".
• Senang Bentuk
•boleh adjust size
/Material Heavy Chiffon/
Kain Sedap n tak mudah renyuk .

pos SM rm8| SS rm13 -Ready Stock- | RM29 sahaja | 
Borong pun sis open ye^^
For Order Whatapps : +60127419763
.

#tudunglabuh#tudunglabuhmalaysia#tudunglabuhbidang60#tudungbidang60#tudunglabuhmurah#bawalbidang60#tudungbawallabuh#tudungbawallabuhmurah#tudungbawalbidang60#tudungmalaysia#tudungmalaysialabuh#shawllabuh#tudungborong#tudungborongmurah#tudungborongmalaysia#tudungborongbidang60#sayajualtudungborong#jualtudungborong#bawalbidang60#bawallabuh#bawalbesar#bazarpaknil#bazaarpaknil#assalamualaikum#nikah#ukhti#salamjumaat
Tudung Bawal Bidang 60". • Senang Bentuk •boleh adjust size /Material Heavy Chiffon/ Kain Sedap n tak mudah renyuk . pos SM rm8| SS rm13 -Ready Stock- | RM29 sahaja | Borong pun sis open ye^^ For Order Whatapps : +60127419763 . #tudunglabuh #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbidang60 #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawalbidang60 #tudungmalaysia #tudungmalaysialabuh #shawllabuh #tudungborong #tudungborongmurah #tudungborongmalaysia #tudungborongbidang60 #sayajualtudungborong #jualtudungborong #bawalbidang60 #bawallabuh #bawalbesar #bazarpaknil #bazaarpaknil #assalamualaikum #nikah #ukhti #salamjumaat 
ANDA NAK PUASA SUNAT ?
PUASA GANTI?
√ Ini tipsnya👇
.

Nasi ialah carbo. Selain nasi anda boleh pilih carbo lain untuk berbuka puasa... Yg paling sesuai ialah BROKOLI 😋
.

Brokoli adalah pilihan yg lebih berkualiti, kenyang yg lebih lama, serat yg tinggi, dan bacaan glycemix index yg lebih rendah drpd nasi putih. .

Ops, ada yg x suka makan brokoli ke?
Ok takpe... Anda masih boleh pilih carbo lain seperti carrot, asparagus utk gantikan nasi..
.
Pilihan di tangan anda... Nak sihat, nak cergas, nak kuat semua boleh dapat kalau anda mengamalkan EAT CLEAN 😊

Coach Nizam 0139393594
Coach Gie 0139393594

#onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife#dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus#tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty#makanandiet #produkkurus #ubatkurus#salamjumaat # #tv3#astroawani #sayajualubatkurus #kecilkanpeha#senamankurus #jomkurus #kempiskanperut#kurussihat
#brunei #johor #kelantan #selangor
ANDA NAK PUASA SUNAT ? PUASA GANTI? √ Ini tipsnya👇 . Nasi ialah carbo. Selain nasi anda boleh pilih carbo lain untuk berbuka puasa... Yg paling sesuai ialah BROKOLI 😋 . Brokoli adalah pilihan yg lebih berkualiti, kenyang yg lebih lama, serat yg tinggi, dan bacaan glycemix index yg lebih rendah drpd nasi putih. . Ops, ada yg x suka makan brokoli ke? Ok takpe... Anda masih boleh pilih carbo lain seperti carrot, asparagus utk gantikan nasi.. . Pilihan di tangan anda... Nak sihat, nak cergas, nak kuat semua boleh dapat kalau anda mengamalkan EAT CLEAN 😊 Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0139393594 #onlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #dietherbalife #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus  #sayanakkurus #tipskuruscepat  #kuruscepat  #malaypretty #makanandiet  #produkkurus  #ubatkurus #salamjumaat  # #tv3 #astroawani  #sayajualubatkurus  #kecilkanpeha #senamankurus  #jomkurus  #kempiskanperut #kurussihat  #brunei  #johor  #kelantan  #selangor 
Sudahkah kita bersyukur atas nikmat kehidupan hari ini?

Follow @sahabat_aida  ya
semoga Hari hari mu penuh manfaat. 
Aamiin

#syukur #rezeki #syukurselalu #salammaulidurrasul #tazkirah #sabarituindah #insyaallah #bersyukur #doayangbaikbaik #isnin #salamjumaat #rezekidariallah #rezekihalal #biteallteam #rezekiallah #niat #jumaatbarakah #wajib  #jombeli #aurainsta #ajimaura
"Alangkah beruntungnya orang yang mengamalkan ilmunya, menginfakkan kelebihan hartanya, dan menahan kelebihan kata-katanya."
.
(H.R Baihaqi)

#syukur #rezeki #syukurselalu #salammaulidurrasul #tazkirah #sabarituindah #insyaallah #bersyukur #doayangbaikbaik #isnin #salamjumaat #rezekidariallah #rezekihalal #biteallteam #rezekiallah #niat #malaysiakini #jumaatbarakah #wajib #ruangrezekihanania #jombeli #aurainsta #ajimaura #yufidstore #ikhlas #dhuha #pahala #perbaikidiri #kematian #dosabesar
"Alangkah beruntungnya orang yang mengamalkan ilmunya, menginfakkan kelebihan hartanya, dan menahan kelebihan kata-katanya." . (H.R Baihaqi) #syukur  #rezeki  #syukurselalu  #salammaulidurrasul  #tazkirah  #sabarituindah  #insyaallah  #bersyukur  #doayangbaikbaik  #isnin  #salamjumaat  #rezekidariallah  #rezekihalal  #biteallteam  #rezekiallah  #niat  #malaysiakini  #jumaatbarakah  #wajib  #ruangrezekihanania  #jombeli  #aurainsta  #ajimaura  #yufidstore  #ikhlas  #dhuha  #pahala  #perbaikidiri  #kematian  #dosabesar 
Booking deposit rm100

Rm749 Ansuran 4 bln
Discount rm100 if paid by full payment

READY STOCK -  COACH ELLE HOBO IN SIGNATURE CANVAS WITH FLORAL BUNDLE PRINT (BROWN/METALLIC CURRANT/LIGHT GOLD) ETA 16 DEC  #onestopforwomen_readystock

Whatsapp 01111692506

#coachreadystock #coachbagoriginal #handbagcoach #coachmy #assalamualaikum #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy  #putrajaya #salamjumaat #hadiahuntuktunang #tiamosweetheart #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #hantaran #motifviralmalaysia #coachminibrookecarryall #viralmy #coachreadystockmalaysia #ilovemypm  #hantaran #malaysiamemilih #handbagreadystock_osfw17 #klcc #raya2018
Booking deposit rm100 Rm749 Ansuran 4 bln Discount rm100 if paid by full payment READY STOCK - COACH ELLE HOBO IN SIGNATURE CANVAS WITH FLORAL BUNDLE PRINT (BROWN/METALLIC CURRANT/LIGHT GOLD) ETA 16 DEC #onestopforwomen_readystock  Whatsapp 01111692506 #coachreadystock  #coachbagoriginal  #handbagcoach  #coachmy  #assalamualaikum  #semogamurahrezeki  #katespademy  #michaelkorsmy  #putrajaya  #salamjumaat  #hadiahuntuktunang  #tiamosweetheart  #tumioriginal  #salamjumaat  #giftforher  #giftforwife  #bangisentral  #fossiloriginal  #hantaran  #motifviralmalaysia  #coachminibrookecarryall  #viralmy  #coachreadystockmalaysia  #ilovemypm  #hantaran  #malaysiamemilih  #handbagreadystock_osfw17  #klcc  #raya2018 
Booking deposit rm100

Rm699 Ansuran 4 bln
Discount rm100 if paid by full payment

READY STOCK - COACH MEDIUM CHARLIE BACKPACK IN SIGNATURE CANVAS (COACH F39522) KHAKI/METALLIC RASPBERRY/LIGHT GOLD
 #onestopforwomen_readystock

Whatsapp 01111692506

#coachreadystock #coachbagoriginal #handbagcoach #coachmy #assalamualaikum #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy  #putrajaya #salamjumaat #hadiahuntuktunang #tiamosweetheart #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #hantaran #motifviralmalaysia #coachminibrookecarryall #viralmy #coachreadystockmalaysia #ilovemypm  #hantaran #malaysiamemilih #handbagreadystock_osfw17 #klcc #raya2018
Booking deposit rm100 Rm699 Ansuran 4 bln Discount rm100 if paid by full payment READY STOCK - COACH MEDIUM CHARLIE BACKPACK IN SIGNATURE CANVAS (COACH F39522) KHAKI/METALLIC RASPBERRY/LIGHT GOLD #onestopforwomen_readystock  Whatsapp 01111692506 #coachreadystock  #coachbagoriginal  #handbagcoach  #coachmy  #assalamualaikum  #semogamurahrezeki  #katespademy  #michaelkorsmy  #putrajaya  #salamjumaat  #hadiahuntuktunang  #tiamosweetheart  #tumioriginal  #salamjumaat  #giftforher  #giftforwife  #bangisentral  #fossiloriginal  #hantaran  #motifviralmalaysia  #coachminibrookecarryall  #viralmy  #coachreadystockmalaysia  #ilovemypm  #hantaran  #malaysiamemilih  #handbagreadystock_osfw17  #klcc  #raya2018 
🇲🇾
Alahan kacang? Tapi naaak sangat makan coklat?
.
Chocodaps ada coklat truffle yang sangat sedap dan sangat famous sebenarnya utk peminat coklat kat luar sana.
.
Nak order? Jom follow ig sis ni mana tau ada coklat yang uolls berminat. Ha cepat cepat follow ig sis ni. 🔥🔥
.
@my_chocodaps
@my_chocodaps
@my_chocodaps
.
Atau boleh direct whatsapp kat sini
011-6061-5961
011-6061-5961
011-6061-5961
.
.
🇲🇾 Alahan kacang? Tapi naaak sangat makan coklat? . Chocodaps ada coklat truffle yang sangat sedap dan sangat famous sebenarnya utk peminat coklat kat luar sana. . Nak order? Jom follow ig sis ni mana tau ada coklat yang uolls berminat. Ha cepat cepat follow ig sis ni. 🔥🔥 . @my_chocodaps @my_chocodaps @my_chocodaps . Atau boleh direct whatsapp kat sini 011-6061-5961 011-6061-5961 011-6061-5961 . .
Bahagian wajah memanglah orang jaga helok. ❤ letak moisturiser, letak sunblock, letak foundation, letak concealer letak segala semua nya lahh yang namanye mekap. 🌸
Mekap tip top! 
Tapi walaupun mekap kat wajah perfect, jaga helok hias helok untuk nampak cantik, ade jugak segelintir perempuan yang lupa nak jaga bahagian tangan dan kaki dengan helokkk.. 🙁 . 
Mesti la korang tak nak kan bile ada yang tegur : "Muka cantik dah tapi tangan hitam tak sama dengan kulit muka" 😭😭 rasa macam nak tampo je mulut pedas macam tu yea tapi pada waktu yang sama kita tahu apa yang si 'mulut pedas' tu cakap ada betulnya jugak.. Ermm.. . . 
Halamakkkk! 😱😱 so nak buat macam mana ni? 🤔 halahhh halahhh sekarang ni tak payah duk risau dah kalau korang ada masalah macam ni.. Sebab SPRAY MUTEH ade jalan penyelesaiannya!! 😍
. 
Botol kecik molep comel yang mudah dibawa ke mana mana sahaja.. ❤ hanya perlu GONCANG , SPRAY dan GOSOK untuk meratakan ke bahagian tangan dan kaki dengan helokkk! 😍 . 
Waaaa.. tak trpikat ker??
. . #MutehSusuSpray #spraymuteh #sayajual #kelantan #bazaarpaknil #unisza #umk #uitmmachang #warungbadikbadik #ayamkoreacheese #brownieskelantan #husm #uitm #pengkalanchepa #kotabharu #boutiquevendor #kbmall #wcy #HarimauMalaya #affsuzukicup2018 #tiktokmalaysia #tiktok #salamjumaat
Bahagian wajah memanglah orang jaga helok. ❤ letak moisturiser, letak sunblock, letak foundation, letak concealer letak segala semua nya lahh yang namanye mekap. 🌸 Mekap tip top! Tapi walaupun mekap kat wajah perfect, jaga helok hias helok untuk nampak cantik, ade jugak segelintir perempuan yang lupa nak jaga bahagian tangan dan kaki dengan helokkk.. 🙁 . Mesti la korang tak nak kan bile ada yang tegur : "Muka cantik dah tapi tangan hitam tak sama dengan kulit muka" 😭😭 rasa macam nak tampo je mulut pedas macam tu yea tapi pada waktu yang sama kita tahu apa yang si 'mulut pedas' tu cakap ada betulnya jugak.. Ermm.. . . Halamakkkk! 😱😱 so nak buat macam mana ni? 🤔 halahhh halahhh sekarang ni tak payah duk risau dah kalau korang ada masalah macam ni.. Sebab SPRAY MUTEH ade jalan penyelesaiannya!! 😍 . Botol kecik molep comel yang mudah dibawa ke mana mana sahaja.. ❤ hanya perlu GONCANG , SPRAY dan GOSOK untuk meratakan ke bahagian tangan dan kaki dengan helokkk! 😍 . Waaaa.. tak trpikat ker?? . . #MutehSusuSpray  #spraymuteh  #sayajual  #kelantan  #bazaarpaknil  #unisza  #umk  #uitmmachang  #warungbadikbadik  #ayamkoreacheese  #brownieskelantan  #husm  #uitm  #pengkalanchepa  #kotabharu  #boutiquevendor  #kbmall  #wcy  #HarimauMalaya  #affsuzukicup2018  #tiktokmalaysia  #tiktok  #salamjumaat 
(tags your friend 🎗) •
• (Backup Acc : @syamilnazari02 ) #syamilnazari #motivationalquotes #motivation #motivationmonday #tweetgram #tweetlawak #lawaktwitter #posttwitter #twitterupdate #lawaktweet #twitterthreads #twitterquotes #tweetfamous #tweetsfromtwitter #tweetlikethe1600s #tweet #tweetgram #motivationalmonday #motivação #motivasi #family #lovefamily #familygoals #familylife #bilanakmati #moveon #polisevo2 #jangankecam #janganmengata #jangankecamsaya @gengtwitter @twitter.lwak  @lawak_twitter_malaysia_ @tweetwitter.my @viral.twitter @lawak_twitter @lawak.twitters @post_twitter_ @ayat_twitter @lawak.twitter  @twittermy @tweethambar @tweet_viral @tweet_merapu @tweet_seram @tweetbawang @lawak.hangit @lawak.teroks #salamjumaat
(tags your friend 🎗) • • (Backup Acc : @syamilnazari02 ) #syamilnazari  #motivationalquotes  #motivation  #motivationmonday  #tweetgram  #tweetlawak  #lawaktwitter  #posttwitter  #twitterupdate  #lawaktweet  #twitterthreads  #twitterquotes  #tweetfamous  #tweetsfromtwitter  #tweetlikethe1600s  #tweet  #tweetgram  #motivationalmonday  #motivação  #motivasi  #family  #lovefamily  #familygoals  #familylife  #bilanakmati  #moveon  #polisevo2  #jangankecam  #janganmengata  #jangankecamsaya  @gengtwitter @twitter.lwak @lawak_twitter_malaysia_ @tweetwitter.my @viral.twitter @lawak_twitter @lawak.twitters @post_twitter_ @ayat_twitter @lawak.twitter @twittermy @tweethambar @tweet_viral @tweet_merapu @tweet_seram @tweetbawang @lawak.hangit @lawak.teroks #salamjumaat 
GEMUK TANDA GEMBIRA??😳😳
.
Betul ke gemuk tu tanda korang gembira atau bahagia??
.
Kalau betul korang gembira korang akan seronok juga dgn kedatangan penyakit yg akan singgah ke badan korang😭😭..
.
Gambar yg coach tunjuk tu adalah gambar kolestrol yg keliling organ,bila doktor ckp kolestrol tinggi tu..
.
Mcm nie lah rupa nya..😭😭 seram kan..😞
.
.
Klik Link di bio ig coach utk detail mngenai program sebelum terlmbat..
.
#onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus#tipskuruscepat #kuruscepat#makanandiet #produkkurus #ubatkurus#salamjumaat #gymmalaysia#celebrityfitnessmalaysia #dietcepat#kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kecilkanpeha#senamankurus #jomkurus #kempiskanperut#kurussihat #brunei #johor #perak #kelantan - #regrann
GEMUK TANDA GEMBIRA??😳😳 . Betul ke gemuk tu tanda korang gembira atau bahagia?? . Kalau betul korang gembira korang akan seronok juga dgn kedatangan penyakit yg akan singgah ke badan korang😭😭.. . Gambar yg coach tunjuk tu adalah gambar kolestrol yg keliling organ,bila doktor ckp kolestrol tinggi tu.. . Mcm nie lah rupa nya..😭😭 seram kan..😞 . . Klik Link di bio ig coach utk detail mngenai program sebelum terlmbat.. . #onlinecoaching  #tipskurus  #tipsdiet  #dietatkins  #dietkalori  #jomkurus  #sayanakkurus #tipskuruscepat  #kuruscepat #makanandiet  #produkkurus  #ubatkurus #salamjumaat  #gymmalaysia #celebrityfitnessmalaysia  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #kecilkanpeha #senamankurus  #jomkurus  #kempiskanperut #kurussihat  #brunei  #johor  #perak  #kelantan  - #regrann 
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥
.
TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018
.
HARGA PROMOSI
SET JUBAH + FREE KHIMAR
.
Jualan : RM 169 satu set
_____
.
HARGA COMBO 3
RM477 / RM159 (satu set)
.
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH
.
HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain
.
(headchain seperti model pakai di kepala) .
Harga “ADD ON” RM35 FREE POS
.
HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE.
.
WHATSAPP +60134257425
.
www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo
.
#MNSqaysarasyarie #jubahqaysarasyari #jubahsyarie #jubahsyariemurah #jubahsyarieputih #jubahnikahputih #jubahsyariepromo #jubahnikah #jubahtunang #qaysarasyarie
.
#mardinasaffiya #bridesmaidcombo #JUBAHSYARIMS #limitedstock #muslimahnextstore #anggunlife #salamjumaat
.
#jomkahwin #perkahwinan #wedding #islamicwedding #jubahnikahmuslimah #dressnikahmuslimah #jubahprincess #batuswarovski #khimarswarovski #jubahflowwy
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥 . TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018 . HARGA PROMOSI SET JUBAH + FREE KHIMAR . Jualan : RM 169 satu set _____ . HARGA COMBO 3 RM477 / RM159 (satu set) . ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI ✅ FREE KHIMAR LABUH . HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain  . (headchain seperti model pakai di kepala) . Harga “ADD ON” RM35 FREE POS . HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE. . WHATSAPP +60134257425 . www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo . #MNSqaysarasyarie  #jubahqaysarasyari  #jubahsyarie  #jubahsyariemurah  #jubahsyarieputih  #jubahnikahputih  #jubahsyariepromo  #jubahnikah  #jubahtunang  #qaysarasyarie  . #mardinasaffiya  #bridesmaidcombo  #JUBAHSYARIMS  #limitedstock  #muslimahnextstore  #anggunlife  #salamjumaat  . #jomkahwin  #perkahwinan  #wedding  #islamicwedding  #jubahnikahmuslimah  #dressnikahmuslimah  #jubahprincess  #batuswarovski  #khimarswarovski  #jubahflowwy 
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥
.
TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018
.
HARGA PROMOSI
SET JUBAH + FREE KHIMAR
.
Jualan : RM 169 satu set
_____
.
HARGA COMBO 3
RM477 / RM159 (satu set)
.
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH
.
HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain
.
(headchain seperti model pakai di kepala) .
Harga “ADD ON” RM35 FREE POS
.
HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE.
.
WHATSAPP +60134257425
.
www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo
.
#MNSqaysarasyarie #jubahqaysarasyari #jubahsyarie #jubahsyariemurah #jubahsyarieputih #jubahnikahputih #jubahsyariepromo #jubahnikah #jubahtunang #qaysarasyarie
.
#mardinasaffiya #bridesmaidcombo #JUBAHSYARIMS #limitedstock #muslimahnextstore #anggunlife #salamjumaat
.
#jomkahwin #perkahwinan #wedding #islamicwedding #jubahnikahmuslimah #dressnikahmuslimah #jubahprincess #batuswarovski #khimarswarovski #jubahflowwy
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥 . TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018 . HARGA PROMOSI SET JUBAH + FREE KHIMAR . Jualan : RM 169 satu set _____ . HARGA COMBO 3 RM477 / RM159 (satu set) . ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI ✅ FREE KHIMAR LABUH . HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain  . (headchain seperti model pakai di kepala) . Harga “ADD ON” RM35 FREE POS . HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE. . WHATSAPP +60134257425 . www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo . #MNSqaysarasyarie  #jubahqaysarasyari  #jubahsyarie  #jubahsyariemurah  #jubahsyarieputih  #jubahnikahputih  #jubahsyariepromo  #jubahnikah  #jubahtunang  #qaysarasyarie  . #mardinasaffiya  #bridesmaidcombo  #JUBAHSYARIMS  #limitedstock  #muslimahnextstore  #anggunlife  #salamjumaat  . #jomkahwin  #perkahwinan  #wedding  #islamicwedding  #jubahnikahmuslimah  #dressnikahmuslimah  #jubahprincess  #batuswarovski  #khimarswarovski  #jubahflowwy 
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥
.
TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018
.
HARGA PROMOSI
SET JUBAH + FREE KHIMAR
.
Jualan : RM 169 satu set
_____
.
HARGA COMBO 3
RM477 / RM159 (satu set)
.
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH
.
HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain
.
(headchain seperti model pakai di kepala) .
Harga “ADD ON” RM35 FREE POS
.
HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE.
.
WHATSAPP +60134257425
.
www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo
.
#MNSqaysarasyarie #jubahqaysarasyari #jubahsyarie #jubahsyariemurah #jubahsyarieputih #jubahnikahputih #jubahsyariepromo #jubahnikah #jubahtunang #qaysarasyarie
.
#mardinasaffiya #bridesmaidcombo #JUBAHSYARIMS #limitedstock #muslimahnextstore #anggunlife #salamjumaat
.
#jomkahwin #perkahwinan #wedding #islamicwedding #jubahnikahmuslimah #dressnikahmuslimah #jubahprincess #batuswarovski #khimarswarovski #jubahflowwy
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥 . TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018 . HARGA PROMOSI SET JUBAH + FREE KHIMAR . Jualan : RM 169 satu set _____ . HARGA COMBO 3 RM477 / RM159 (satu set) . ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI ✅ FREE KHIMAR LABUH . HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain  . (headchain seperti model pakai di kepala) . Harga “ADD ON” RM35 FREE POS . HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE. . WHATSAPP +60134257425 . www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo . #MNSqaysarasyarie  #jubahqaysarasyari  #jubahsyarie  #jubahsyariemurah  #jubahsyarieputih  #jubahnikahputih  #jubahsyariepromo  #jubahnikah  #jubahtunang  #qaysarasyarie  . #mardinasaffiya  #bridesmaidcombo  #JUBAHSYARIMS  #limitedstock  #muslimahnextstore  #anggunlife  #salamjumaat  . #jomkahwin  #perkahwinan  #wedding  #islamicwedding  #jubahnikahmuslimah  #dressnikahmuslimah  #jubahprincess  #batuswarovski  #khimarswarovski  #jubahflowwy 
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥
.
TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018
.
HARGA PROMOSI
SET JUBAH + FREE KHIMAR
.
Jualan : RM 169 satu set
_____
.
HARGA COMBO 3
RM477 / RM159 (satu set)
.
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH
.
HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain
.
(headchain seperti model pakai di kepala) .
Harga “ADD ON” RM35 FREE POS
.
HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE.
.
WHATSAPP +60134257425
.
www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo
.
#MNSqaysarasyarie #jubahqaysarasyari #jubahsyarie #jubahsyariemurah #jubahsyarieputih #jubahnikahputih #jubahsyariepromo #jubahnikah #jubahtunang #qaysarasyarie
.
#mardinasaffiya #bridesmaidcombo #JUBAHSYARIMS #limitedstock #muslimahnextstore #anggunlife #salamjumaat
.
#jomkahwin #perkahwinan #wedding #islamicwedding #jubahnikahmuslimah #dressnikahmuslimah #jubahprincess #batuswarovski #khimarswarovski #jubahflowwy
JUBAH QAYSARA SYARIE restock with promo price🔥🔥🔥 . TARIKH PROMOSI BERLANGSUNG SEHINGGA 15 DISEMBER 2018 . HARGA PROMOSI SET JUBAH + FREE KHIMAR . Jualan : RM 169 satu set _____ . HARGA COMBO 3 RM477 / RM159 (satu set) . ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ✅ FREE BATU EXTRA 20 BIJI ✅ FREE KHIMAR LABUH . HARGA ADD ON HEADCHAIN👸🏼 #MNSqraniaheadchain  . (headchain seperti model pakai di kepala) . Harga “ADD ON” RM35 FREE POS . HARGA ASAL HEADCHAIN RM59 FREE POSTAGE. . WHATSAPP +60134257425 . www.wasap.my/60134257425/qaysarasyariepromo . #MNSqaysarasyarie  #jubahqaysarasyari  #jubahsyarie  #jubahsyariemurah  #jubahsyarieputih  #jubahnikahputih  #jubahsyariepromo  #jubahnikah  #jubahtunang  #qaysarasyarie  . #mardinasaffiya  #bridesmaidcombo  #JUBAHSYARIMS  #limitedstock  #muslimahnextstore  #anggunlife  #salamjumaat  . #jomkahwin  #perkahwinan  #wedding  #islamicwedding  #jubahnikahmuslimah  #dressnikahmuslimah  #jubahprincess  #batuswarovski  #khimarswarovski  #jubahflowwy 
CARYA TUTORIAL PART 2
.
heyh girls uols nak tau tak makeup kit carya nie mudah nak bawa pergi memana😘
.
kecik je takat beg korang yang cecomel tu pon bole masuk taw☺️
.
nak cantik and try dengan makeup kit nie boleh DM sha or tekan link dekat bio nah
.
📦POSTAGE RM8 SM / RM13 SS
.
📱0196033389
📱0196033389
📱0196033389
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #teamfl #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat
CARYA TUTORIAL PART 2 . heyh girls uols nak tau tak makeup kit carya nie mudah nak bawa pergi memana😘 . kecik je takat beg korang yang cecomel tu pon bole masuk taw☺️ . nak cantik and try dengan makeup kit nie boleh DM sha or tekan link dekat bio nah . 📦POSTAGE RM8 SM / RM13 SS . 📱0196033389 📱0196033389 📱0196033389 . #caryacosmetics  #caryalegacy  #caryaxsha  #makeupkit  #caryamudah  #caryalover  #teamfl  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sayajual  #carya  #onenessmakeupkit  #salamjumaat 
🇲🇾
TUN Dr Mahathir Mohamad berkata, kerajaan boleh membuat 'pusingan-U' apabila perlu, sekiranya mereka membuat keputusan yang salah.

Perdana Menteri berkata, kerajaan, khususnya anggota Kabinet bukanlah manusia yang sempurna dan wajar untuk menarik balik keputusan salah untuk memperbetulkan kesilapan itu.
.
“Kadang-kala, apabila kita menuju ke jalan yang salah, kita perlulah berpatah balik namun hanya apabila perlu.
.
“Kita bukan manusia yang sempurna, walaupun sebahagian daripada kita adalah 'malaikat'.
.
“’Malaikat’ pun melakukan kesilapan dan apabila malaikat buat silap, mereka berpatah balik," katanya pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Harapan (PH) di Petaling Jaya , hari ini.

Turut hadir, Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail; Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim; Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH), Mohamad Sabu dan Timbalan Presiden DAP, Gobind Singh Deo.

Beliau berkata demikian ketika ditanya mengenai persepsi sesetengah pihak yang menyifatkan pentadbiran PH sebagai kerajaan 'pusingan-U' kerana kerap menarik balik keputusan atau dasar selepas dikritik rakyat.

Terbaharu, Menteri Pendidikan, Dr Maszlee Malik semalam menangguhkan mekanisme baharu bayaran balik pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), selepas mengambil kira keperluan mengadakan sesi libat urus dengan pelbagai pemegang taruh.

Berhubung mekanisme bayaran balik yang mewajibkan potongan gaji peminjam itu, Dr Mahathir berkata, kerajaan akan mengubah mekanisme berkenaan selepas mengambil kira pelbagai protes diterima daripada peminjam dan orang ramai.
.
“Ramai orang ada pandangan. Sebelum kita umumkan (mekanisme baharu bayaran balik PTPTN), mereka tak beritahu (pandangan). “Bila kita umum, ada banyak la yang tak puas hati. Tapi untuk kita nak tanya 33 juta orang susah sikitlah. Bila mereka beri reaksi negatif, kita ambil perhatian," katanya.

Ditanya sama ada kegagalan Maszlee dan Pengerusi PTPTPN, Wan Saiful Wan Jan mengambil kira pandangan orang ramai sebelum memutuskan mekanisme itu, Dr Mahathir berkata, setiap manusia ada kelemahan. -H.Metro
.
.
.
🇲🇾 TUN Dr Mahathir Mohamad berkata, kerajaan boleh membuat 'pusingan-U' apabila perlu, sekiranya mereka membuat keputusan yang salah. Perdana Menteri berkata, kerajaan, khususnya anggota Kabinet bukanlah manusia yang sempurna dan wajar untuk menarik balik keputusan salah untuk memperbetulkan kesilapan itu. . “Kadang-kala, apabila kita menuju ke jalan yang salah, kita perlulah berpatah balik namun hanya apabila perlu. . “Kita bukan manusia yang sempurna, walaupun sebahagian daripada kita adalah 'malaikat'. . “’Malaikat’ pun melakukan kesilapan dan apabila malaikat buat silap, mereka berpatah balik," katanya pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Harapan (PH) di Petaling Jaya , hari ini. Turut hadir, Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail; Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim; Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH), Mohamad Sabu dan Timbalan Presiden DAP, Gobind Singh Deo. Beliau berkata demikian ketika ditanya mengenai persepsi sesetengah pihak yang menyifatkan pentadbiran PH sebagai kerajaan 'pusingan-U' kerana kerap menarik balik keputusan atau dasar selepas dikritik rakyat. Terbaharu, Menteri Pendidikan, Dr Maszlee Malik semalam menangguhkan mekanisme baharu bayaran balik pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), selepas mengambil kira keperluan mengadakan sesi libat urus dengan pelbagai pemegang taruh. Berhubung mekanisme bayaran balik yang mewajibkan potongan gaji peminjam itu, Dr Mahathir berkata, kerajaan akan mengubah mekanisme berkenaan selepas mengambil kira pelbagai protes diterima daripada peminjam dan orang ramai. . “Ramai orang ada pandangan. Sebelum kita umumkan (mekanisme baharu bayaran balik PTPTN), mereka tak beritahu (pandangan). “Bila kita umum, ada banyak la yang tak puas hati. Tapi untuk kita nak tanya 33 juta orang susah sikitlah. Bila mereka beri reaksi negatif, kita ambil perhatian," katanya. Ditanya sama ada kegagalan Maszlee dan Pengerusi PTPTPN, Wan Saiful Wan Jan mengambil kira pandangan orang ramai sebelum memutuskan mekanisme itu, Dr Mahathir berkata, setiap manusia ada kelemahan. -H.Metro . . .
#assalamualaikum 
#salamjumaat 
cod to customer...
tq sis 😍😍😘
nanti boleh try satay dekat sis pulak... 😉😉😚
alhamdulillah...terima kasih allah untuk rezeki harini... ☺️☺️
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
#muslimproduct
#babyfoodutara
#babyfoodpenang
#homemadebabyfood
#organicfood
#haysbabyfood
#haysbabyfoodagent
#haysbabyfoodpenang
#penangbabyfood

#MeltyKurmaCookies
#MilkyCheeseCokies
#BrowrnRice
#Anchoviespowder
#Chickenpowder
#Vegetablespasta
#WheatnOatpasta
#MixVege
#salmonfloss
#cheesepowder
#beefpowder
#organictomatoricenoodles
#organicyamricenoodles
#organicpumpkinricenoodles
.
🌼🌸🌷🌺🌹🌻
Ada sebarang pertanyaan atau nak order,
WhatsApp @ DM
🌼 YATH
b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g
📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang
🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang
#assalamualaikum  #salamjumaat  cod to customer... tq sis 😍😍😘 nanti boleh try satay dekat sis pulak... 😉😉😚 alhamdulillah...terima kasih allah untuk rezeki harini... ☺️☺️ . 🌼🌸🌷🌺🌹🌻 #muslimproduct  #babyfoodutara  #babyfoodpenang  #homemadebabyfood  #organicfood  #haysbabyfood  #haysbabyfoodagent  #haysbabyfoodpenang  #penangbabyfood  #MeltyKurmaCookies  #MilkyCheeseCokies  #BrowrnRice  #Anchoviespowder  #Chickenpowder  #Vegetablespasta  #WheatnOatpasta  #MixVege  #salmonfloss  #cheesepowder  #beefpowder  #organictomatoricenoodles  #organicyamricenoodles  #organicpumpkinricenoodles  . 🌼🌸🌷🌺🌹🌻 Ada sebarang pertanyaan atau nak order, WhatsApp @ DM 🌼 YATH b.a.b.y.f.o.o.d.p.e.n.a.n.g 📲www.wasap.my/60133978482/babyfoodpenang 🖥 IG: www.instagram.com/babyfoodpenang
Assalamualaikum mommy semua 😘😘
Untuk makluman, ada beberapa warna dan saiz tudung sekolah dah SOLD OUT ye.Yang paling laris Saiz S & SS . Sape yg nak saiz² tu kena cepat² booking ye.Insya Allah dalam sehari dua lagi stok baru akan masuk.Jom booking sekarang!! Lambat, melepas lagi...😁
.
Amaran Keras!! 😜😜
JANGAN ORDER LAST MINIT MACAM TAHUN LEPAS YE Mommy. KESIAN ANAK² TAK DAPAT PAKAI TUDUNG BARU HARI PERTAMA SEKOLAH 😥
.
Hujung tahun ni ada macam-macam SALE!! POS LAJU dah makin perlahan di sebabkan lambakan parcel. Kalau sebelum ni beli hari ni esok sampai,sekarang dah ambik masa 3-5 hari baru sampai.
.
.
🙋🙋CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'!🚶🚶
SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗
.
Belum gaji?? Tak pe, jangan risau, JOM BOOKING DULU 😁
.
Klik link wasap di profail @tudung4kids utk pembelian
.
.
#tudung4kids
#tudungbudak
#tudungsekolah
#tudungsicomel
#tudungpengawas
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahawningskuba
#tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhinstant #instantshawllabuh #tudungcantik  #tudungbidang60 #tudungraya #tudunginstant #shawlraya  #salamjumaat  #ajimaura #terapiinstagram #zizanmall #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #sayajualtudung #tudung #telekung #muslimahmalaysia #shawl #tudungsarung  #aurainsta #aurainstabatch19
Assalamualaikum mommy semua 😘😘 Untuk makluman, ada beberapa warna dan saiz tudung sekolah dah SOLD OUT ye.Yang paling laris Saiz S & SS . Sape yg nak saiz² tu kena cepat² booking ye.Insya Allah dalam sehari dua lagi stok baru akan masuk.Jom booking sekarang!! Lambat, melepas lagi...😁 . Amaran Keras!! 😜😜 JANGAN ORDER LAST MINIT MACAM TAHUN LEPAS YE Mommy. KESIAN ANAK² TAK DAPAT PAKAI TUDUNG BARU HARI PERTAMA SEKOLAH 😥 . Hujung tahun ni ada macam-macam SALE!! POS LAJU dah makin perlahan di sebabkan lambakan parcel. Kalau sebelum ni beli hari ni esok sampai,sekarang dah ambik masa 3-5 hari baru sampai. . . 🙋🙋CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'!🚶🚶 SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗 . Belum gaji?? Tak pe, jangan risau, JOM BOOKING DULU 😁 . Klik link wasap di profail @tudung4kids utk pembelian . . #tudung4kids  #tudungbudak  #tudungsekolah  #tudungsicomel  #tudungpengawas  #tudungsekolahawninglembut  #tudungsekolahawningskuba  #tudunglabuh  #tudungmurah  #tudunglabuhinstant  #instantshawllabuh  #tudungcantik  #tudungbidang60  #tudungraya  #tudunginstant  #shawlraya  #salamjumaat  #ajimaura  #terapiinstagram  #zizanmall  #ruangrezekihanania  #bazaarpaknil  #sayajualtudung  #tudung  #telekung  #muslimahmalaysia  #shawl  #tudungsarung  #aurainsta  #aurainstabatch19 
alaaa lawa nyee awakk.. natural look sangat😍
.
korang mana nak dapat kan carya cosmetik or nak cod satu malaysia nie boleh WA 📱 hakak okey😘
.
📱0196033389
📱0196033389
📱0196063389
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat #teamfl #makeupbynurulmf
📢DYXY YES UNTIL 31/12📢
.
hai uols meh dapatkan dyxy SALE PROMO untuk Year End Sale promo hujung tahun jee nak dapat guys‼️ cepat PM ai😅
.
✔️COD AVAILABLE
📱0196033389
📱0196033389
📱0196033389
.
#teamFL #teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxyperfume #dyxybccream #greenteafacemist #usahawandyxy #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #salamjumaat
(B1) KURUNG LAIQA V.30

Termasuk Postage

Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 8warna , semua cantik 😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
(B1) KURUNG LAIQA V.30 Termasuk Postage Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk -ironless, x pyh gosok -nursing -mesra wudhu -ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit -sng bwk travel x pyh pikir nk gosok -Capai,sarung,siap..mudah kan.. -ada 8warna , semua cantik 😍 -pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" -saiz s,m,l,xl,2xl,3xl #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
(B1) KURUNG LAIQA V.30

Termasuk Postage

Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 8warna , semua cantik 😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
(B1) KURUNG LAIQA V.30 Termasuk Postage Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk -ironless, x pyh gosok -nursing -mesra wudhu -ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit -sng bwk travel x pyh pikir nk gosok -Capai,sarung,siap..mudah kan.. -ada 8warna , semua cantik 😍 -pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" -saiz s,m,l,xl,2xl,3xl #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
(B1) KURUNG LAIQA V.30

Termasuk Postage

Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 8warna , semua cantik 😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
(B1) KURUNG LAIQA V.30 Termasuk Postage Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk -ironless, x pyh gosok -nursing -mesra wudhu -ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit -sng bwk travel x pyh pikir nk gosok -Capai,sarung,siap..mudah kan.. -ada 8warna , semua cantik 😍 -pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" -saiz s,m,l,xl,2xl,3xl #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
(B1) KURUNG LAIQA V.30

Termasuk Postage

Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 8warna , semua cantik 😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
(B1) KURUNG LAIQA V.30 Termasuk Postage Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk -ironless, x pyh gosok -nursing -mesra wudhu -ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit -sng bwk travel x pyh pikir nk gosok -Capai,sarung,siap..mudah kan.. -ada 8warna , semua cantik 😍 -pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" -saiz s,m,l,xl,2xl,3xl #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
(B1) KURUNG LAIQA V.30

Termasuk Postage

Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 8warna , semua cantik 😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

#kurungplain#kurungkedah#bajukurungmoden#kurungmoden#salamjumaat#bajukurungbatik#bajusedondon#kurungpahang#kurungsaloma#kurungmalaysia#kurungkedah#kurungplain#jubahmurah#bajukebarung#jubah#dressmurah#bajukurungbatik#bajukurungsongket#dressmurah#peplummurah#kebayapeplum#kurungsongket#bajukurungplain#viralmalaysia#cikgu#jubahmurahmalaysia#salamjumaat #kurungsongket#takpayahgosok#kebayabatik#purdahmurah#bajumuslimah
(B1) KURUNG LAIQA V.30 Termasuk Postage Tercari-cari baju utk ke kenduri, pergi kerja.. Nak yg tak payah gosok? Nak jimat masa? LAIQA kan ada 😍 -material lycra,sejuk -ironless, x pyh gosok -nursing -mesra wudhu -ada poket dikanan baju blh ltk kunci,tisu & duit -sng bwk travel x pyh pikir nk gosok -Capai,sarung,siap..mudah kan.. -ada 8warna , semua cantik 😍 -pinggang kain full getah, blh stretch 4-5" -saiz s,m,l,xl,2xl,3xl #kurungplain #kurungkedah #bajukurungmoden #kurungmoden #salamjumaat #bajukurungbatik #bajusedondon #kurungpahang #kurungsaloma #kurungmalaysia #kurungkedah #kurungplain #jubahmurah #bajukebarung #jubah #dressmurah #bajukurungbatik #bajukurungsongket #dressmurah #peplummurah #kebayapeplum #kurungsongket #bajukurungplain #viralmalaysia #cikgu #jubahmurahmalaysia #salamjumaat  #kurungsongket #takpayahgosok #kebayabatik #purdahmurah #bajumuslimah 
They follow you in the sun but leave you in the dark.
#salamjumaat
They follow you in the sun but leave you in the dark. #salamjumaat 
🇲🇾
HASRAT Kementerian Pendidikan menjadikan Bahasa Melayu (BM) sebagai satu daripada bahasa rasmi di Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) mampu dicapai sekiranya mempunyai tekad yang tinggi kerana sifat dan ciri BM yang fleksibel.

Menteri Pendidikan, Dr Maszlee Malik, berkata sifat fleksibel BM yang mudah menerima perubahan itu adalah satu ciri bahasa ilmu yang relevan dengan peredaran zaman sekali gus menjadi satu kekuatan untuk BM berkembang dengan bahasa lain di dunia dalam mengharungi gelombang Revolusi Perindustrian Keempat.

Katanya, ketika ini, Bahasa Inggeris yang memiliki kerangka standardnya yang tersendiri iaitu The Common European Framework of References for Language (CEFR) adalah antara enam bahasa rasmi di PBB.
.
“Justeru, pembinaan Kerangka Standard Bahasa Melayu (KBSM) yang dibangunkan oleh pakar bahasa di negara ini bakal menjadi pengikat kepada kesepakatan dan jati diri penutur dalam konteks budaya dan aspirasi bahasa.
.
“Kementerian akan menjadi peneraju utama dalam memastikan penghasilan kerangka ini dibantu oleh pakar dan agensi berkaitan.
.
“Kerangka ini amat penting bagi memastikan BM bersifat saintifik dan tekal (tidak berubah) serta menjadi rujukan utama dunia dan kelak ia menjadi salah satu bahasa rasmi di PBB.
.
“Selain itu, kerjasama pelbagai pihak seperti kementerian berkaitan, agensi seperti Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), Institut Terjemahan dan Buku Malaysia (ITBM) dan institut pendidikan tinggi perlu diperkasa dan diperluaskan bagi memastikan kelestarian BM,” katanya.

Beliau berkata demikian pada Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu (PABM) Piala Perdana Menteri 2018 di Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) di Kuala Terengganu, semalam.

Pada pertandingan itu, sembilan peserta dari lapan negara termasuk Malaysia layak ke pusingan akhir membabitkan tiga kategori iaitu Antarabangsa, Alam Melayu dan Antarabangsa di Malaysia.

PABM yang memasuki edisi ke-12 disertai 50 peserta dari 31 negara seperti China, Thailand, Bangladesh, Perancis, Jerman, Kemboja, United Kingdom, Indonesia, Brunei dan Singapura bertemakan Pengantarabangsaan Bahasa Melayu.

Sumber: HarianMetro

#irdmalaysia
#inforakyat
.
🇲🇾 HASRAT Kementerian Pendidikan menjadikan Bahasa Melayu (BM) sebagai satu daripada bahasa rasmi di Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) mampu dicapai sekiranya mempunyai tekad yang tinggi kerana sifat dan ciri BM yang fleksibel. Menteri Pendidikan, Dr Maszlee Malik, berkata sifat fleksibel BM yang mudah menerima perubahan itu adalah satu ciri bahasa ilmu yang relevan dengan peredaran zaman sekali gus menjadi satu kekuatan untuk BM berkembang dengan bahasa lain di dunia dalam mengharungi gelombang Revolusi Perindustrian Keempat. Katanya, ketika ini, Bahasa Inggeris yang memiliki kerangka standardnya yang tersendiri iaitu The Common European Framework of References for Language (CEFR) adalah antara enam bahasa rasmi di PBB. . “Justeru, pembinaan Kerangka Standard Bahasa Melayu (KBSM) yang dibangunkan oleh pakar bahasa di negara ini bakal menjadi pengikat kepada kesepakatan dan jati diri penutur dalam konteks budaya dan aspirasi bahasa. . “Kementerian akan menjadi peneraju utama dalam memastikan penghasilan kerangka ini dibantu oleh pakar dan agensi berkaitan. . “Kerangka ini amat penting bagi memastikan BM bersifat saintifik dan tekal (tidak berubah) serta menjadi rujukan utama dunia dan kelak ia menjadi salah satu bahasa rasmi di PBB. . “Selain itu, kerjasama pelbagai pihak seperti kementerian berkaitan, agensi seperti Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), Institut Terjemahan dan Buku Malaysia (ITBM) dan institut pendidikan tinggi perlu diperkasa dan diperluaskan bagi memastikan kelestarian BM,” katanya. Beliau berkata demikian pada Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu (PABM) Piala Perdana Menteri 2018 di Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) di Kuala Terengganu, semalam. Pada pertandingan itu, sembilan peserta dari lapan negara termasuk Malaysia layak ke pusingan akhir membabitkan tiga kategori iaitu Antarabangsa, Alam Melayu dan Antarabangsa di Malaysia. PABM yang memasuki edisi ke-12 disertai 50 peserta dari 31 negara seperti China, Thailand, Bangladesh, Perancis, Jerman, Kemboja, United Kingdom, Indonesia, Brunei dan Singapura bertemakan Pengantarabangsaan Bahasa Melayu. Sumber: HarianMetro #irdmalaysia  #inforakyat  .
Oppo A3s
.
😍1 Casing = RM30
.
😍2 Casing = RM50
.
😍5 Casing = RM110
.
🌈Phone Lain Pun Boleh
.
💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
😍 Contoh Design - @janggut_caseart
. 
#sundate #merecikhawau #kudat #dota #dota2 #jumaat #salamjumaat #huluselangor #kualaselangor #bismillah #georgetown #juasseh #damansara #kotadamansara #karak #nursajat #nikemy #adidasmy #paloh #rahang #hujanrahmat #kolejkomuniti #ampangpoint #kahang #berjimba #jimba #guaniah #guatempurung #fattzura
Oppo A3s . 😍1 Casing = RM30 . 😍2 Casing = RM50 . 😍5 Casing = RM110 . 🌈Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 😍 Contoh Design - @janggut_caseart . #sundate  #merecikhawau  #kudat  #dota  #dota2  #jumaat  #salamjumaat  #huluselangor  #kualaselangor  #bismillah  #georgetown  #juasseh  #damansara  #kotadamansara  #karak  #nursajat  #nikemy  #adidasmy  #paloh  #rahang  #hujanrahmat  #kolejkomuniti  #ampangpoint  #kahang  #berjimba  #jimba  #guaniah  #guatempurung  #fattzura 
Mommy nak warna apa?
Order je kat @tudung4kids macam² warna ada.Tak payah penat-penat cari kat luar. Ada antara warna ni memang tak dijual pun di kedai 😁
.
.
💵RM16.90 (awning lembut biasa)
💵RM19.90 (awning skuba)
FREE POST UTK 5 HELAI (sm)
.
.
📲Klik link wasap di bio @tudung4kids ye untuk pembelian / pertanyaan saiz😊
.
.
.
#tudung4kids
#tudungbudak
#tudungsekolah
#tudungsicomel
#tudungpengawas
#tudungsekolahawninglembut
#tudungsekolahawningskuba
#tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhinstant #instantshawllabuh #tudungcantik  #tudungbidang60 #tudungraya #tudunginstant #shawlraya  #salamjumaat  #ajimaura #terapiinstagram #zizanmall #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #sayajualtudung #tudung #telekung #muslimahmalaysia #shawl #tudungsarung  #aurainsta #aurainstabatch19
Mommy nak warna apa? Order je kat @tudung4kids macam² warna ada.Tak payah penat-penat cari kat luar. Ada antara warna ni memang tak dijual pun di kedai 😁 . . 💵RM16.90 (awning lembut biasa) 💵RM19.90 (awning skuba) FREE POST UTK 5 HELAI (sm) . . 📲Klik link wasap di bio @tudung4kids ye untuk pembelian / pertanyaan saiz😊 . . . #tudung4kids  #tudungbudak  #tudungsekolah  #tudungsicomel  #tudungpengawas  #tudungsekolahawninglembut  #tudungsekolahawningskuba  #tudunglabuh  #tudungmurah  #tudunglabuhinstant  #instantshawllabuh  #tudungcantik  #tudungbidang60  #tudungraya  #tudunginstant  #shawlraya  #salamjumaat  #ajimaura  #terapiinstagram  #zizanmall  #ruangrezekihanania  #bazaarpaknil  #sayajualtudung  #tudung  #telekung  #muslimahmalaysia  #shawl  #tudungsarung  #aurainsta  #aurainstabatch19 
Salam jumaat 👍🏻 #salamjumaat