an online Instagram web viewer

#saja medias

Photos

My dear friends!! This is new info about the benefit for PHJ's fans who wanna buy tickets this Friday. The organizer apologized for their mistake and confirmed this one is an official announcement ~♡♡
.
Hello 2019 PARKHAEJIN'S FANMEETING.
Date: Sunday 13 Jan 2019
Time: 6 pm local time
Venue: Chaengwattana Hall, Central Plaza Chaengwattana. THAILAND
Ticket on sale: Friday 23 Nov 2018
.
.
cr. https://www.facebook.com/145031312794369/posts/289139298383569/
.
.
.
#Hello2019ParkHaeJinFanmeeting
.
#朴海镇 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #ปาร์คแฮจิน #박해진 #parkhaejin #clubjins #mountainmovement #Saja #Saja드라마 #드라마사자 #四子 #KangIlHoon #Chen #DongJin #Michael #FourMen #kactor #actor #TeamPHJ18+
My dear friends!! This is new info about the benefit for PHJ's fans who wanna buy tickets this Friday. The organizer apologized for their mistake and confirmed this one is an official announcement ~♡♡ . Hello 2019 PARKHAEJIN'S FANMEETING. Date: Sunday 13 Jan 2019 Time: 6 pm local time Venue: Chaengwattana Hall, Central Plaza Chaengwattana. THAILAND Ticket on sale: Friday 23 Nov 2018 . . cr. https://www.facebook.com/145031312794369/posts/289139298383569/ . . . #Hello2019ParkHaeJinFanmeeting  . #朴海镇  #朴海鎮  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #ปาร ์คแฮจิน #박해진  #parkhaejin  #clubjins  #mountainmovement  #Saja  #Saja드라마  #드라마사자  #四子  #KangIlHoon  #Chen  #DongJin  #Michael  #FourMen  #kactor  #actor  #TeamPHJ18 +
"Cumple sus sueños quien resiste". Tuve el #honor y el #privilegio de conocer al #Chino #Saja un gran #arquero con el que mi querido #Racing #Club de #Avellaneda logró salir #campeon en #2014.
#Gracias a él por el #titulo (fue sin dudas un jugador clave del #equipo en ese torneo) y al despacho del #Diputado @gonzastraface por avisarme que él los iba a visitar.
#RacingCampeon #ChinoCampeon #Futbol #Football #SanLorenzo #AEKAtenas #Gremio #Zaragoza.
"Cumple sus sueños quien resiste". Tuve el #honor  y el #privilegio  de conocer al #Chino  #Saja  un gran #arquero  con el que mi querido #Racing  #Club  de #Avellaneda  logró salir #campeon  en #2014 . #Gracias  a él por el #titulo  (fue sin dudas un jugador clave del #equipo  en ese torneo) y al despacho del #Diputado  @gonzastraface por avisarme que él los iba a visitar. #RacingCampeon  #ChinoCampeon  #Futbol  #Football  #SanLorenzo  #AEKAtenas  #Gremio  #Zaragoza .
This is ur HD pic but why i can't find this picture on all ur accounts, hmm.... 🤔🤔
where you uploaded this photo?? how can she get this photo?? 🤔🤔
.
.
Thank you for sharing joy 😍😍
@uuuuuuujoy
#parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자
Thank you for ur translate pig 😉😉😍😍😍😍😍😍 @Regran_ed from @pig_hkfc -  OBS Interview 2 (CF)
PHJ HKFC
Produced by Pig Pig
Translated by Eudemon (CN)
Translated by Tiffany (EN)

#parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자 - #regrann
Aku mau, tapi tak pernah memberitahu
.
Jikalau kamu tak tahu, baiklah kuberitahu sejenak
.
Jikalau kamu tahu, harapku kau bisa pahami sejenak
.
.
@ihsanulkarim24 .
.
#lihat #cukup #itu #saja #benar #sajak #ini #biar #tak #berarti #baik #jika #begitu #puisi #itu #akan #mengaum #khalayak #singa #yang #mengamuk
.
.
Pagar pun jadi kata-kata tak berarti
Zatiaľ je to nič moc no časom to bude lepšie
Postavička pre @s1m0n_such0.13 
#saja
Zatiaľ je to nič moc no časom to bude lepšie Postavička pre @s1m0n_such0.13 #saja 
OBS Interview 2 (CF)
PHJ HKFC
Produced by Pig Pig
Translated by Eudemon (CN)
Translated by Tiffany (EN)

#parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자
OBS Interview 2 (CF)
PHJ HKFC
Produced by Pig Pig
Translated by Eudemon (CN)
Translated by Tiffany (EN)

#parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자
Je to nič moc ale som začiatočníčka ono sa to časom zlepší.💙💚💜💛♥️
Postavička pre @simon____ondrasik_____8
Je to nič moc ale som začiatočníčka ono sa to časom zlepší.💙💚💜💛♥️ Postavička pre @simon____ondrasik_____8
. ‏#ArabSeojoonFans_181119 .

_ ‏‎ ‏ ‎ ‏ ‏‏ ‏‎⁧⁩ ⁩‏ [تحديث] سيوجون في الانستقرام : " @jillstuartsport_official دعمت ١٠٠ شخص من طاقم تصوير فلم ⁦‪#Saja‬⁩ بإعطائهم معطف شتوي طويل. شاكر لهم كثيراً لكونهم يعتنوا بعارض الازياء الخاص بهم من قلبهم. لن انسى هذا و سأعمل بجد في التصوير لأريكم تمثيل أفضل".
‏‎⁦
‏‎ ‏⁧⁩
‏⁦⁩
‏‎⁧⁩⁩
‏⁦⁩‏⁦⁩
‏⁦‏⁧⁩
‏‎‏ ‏
‏‎⁧⁩ ‎⁦
‏⁩ ‏⁧⁩
‏‎⁦⁩
‏‎⁩ ⁩
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏
‏⁦‪#WhatsWrongWithSecretaryKim‬⁩⁩
‏⁦‪#ParkSeoJoon‬⁩⁩
‏#parkseojoon #korean #seojoon #actors #korean #CF #بارك_سيوجون #بارك_سيو_جون
. ‏#ArabSeojoonFans_181119  . _ ‏‎ ‏ ‎ ‏ ‏‏ ‏‎⁧⁩ ⁩‏ [تحديث] سيوجون في الانستقرام : " @jillstuartsport_official دعمت ١٠٠ شخص من طاقم تصوير فلم ⁦‪#Saja ‬⁩ بإعطائهم معطف شتوي طويل. شاكر لهم كثيراً لكونهم يعتنوا بعارض الازياء الخاص بهم من قلبهم. لن انسى هذا و سأعمل بجد في التصوير لأريكم تمثيل أفضل". ‏‎⁦ ‏‎ ‏⁧⁩ ‏⁦⁩ ‏‎⁧⁩⁩ ‏⁦⁩‏⁦⁩ ‏⁦‏⁧⁩ ‏‎‏ ‏ ‏‎⁧⁩ ‎⁦ ‏⁩ ‏⁧⁩ ‏‎⁦⁩ ‏‎⁩ ⁩ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏‏‏‎‏‏‏‏‏‏ ‏⁦‪#WhatsWrongWithSecretaryKim ‬⁩⁩ ‏⁦‪#ParkSeoJoon ‬⁩⁩ ‏#parkseojoon  #korean  #seojoon  #actors  #korean  #CF  #بارك_سيوجون  #بارك_سيو_جون 
😜😜😜😅😅😜😜
Buat saja selagi bwt ko hppy..haha

#Tiktok#petang²#
#asiamet#
#211118#
#yakin#saja
Bersuci adalah bagian dari Iman, Alhamdulillah dapat memenuhi antara langit dan bumi,Shalat adalah Nur, Shadaqah adalah bukti. Alqur'an dapat menjadi saksi

#Mesjid #Madrasah #Sekolah #MajlisIlmu #Sahabat #Dumay #Dimana #Saja #Berada #Komplek #Perumahan #Pesona #Asri #Estate #Cikoneng #Bojongsoang #Bandung #Buahbatu #Terusan #Jakarta #Jawabarat #Stasiun #Saudara
Satu adonan bisa jadi bermacam-macam roti,
Kalau adonan hatimu, cukup untuk aku saja 😘
.
.
#adonan
#roti
#bermacam2
#hatimu
#untuk
#aku
#saja
#lovebread
#lovetoeat
#aboutbread
#luqsetiawan 
#astutiaom
TU_MER_MAHOBAT_HAI_#statusupdate #tere #bina #jina #saja #ho #gaya #kaira #naira #mohsinkhan #kartik #love #satatus #lovemotivation #punjabi #love #status #bestpunjabisongs #heart #teching #love #stark @mr_prajapati007_007 @mr.patel_9786 @prakashpatel_111  @paresh_2112_#@tu_mari_life #@gujju_harami__
#Gali MohaLLo Ko #SaJa Kar 
#MasJiDon Ko #VeeRan Na Chod #Dena. 
#Kyun Ke jin Ka #MiLaD Aap #MaNa Rahe Hai #UnKi #ANKhon Ki #THanDak #NaMaZ Hai.. #AssaLamuALaIkum #Eid #MiLad Un NaBi MubaRak..
11192018 Section Tv
.
.
#parkhaejin #saja #사자
#mantoman #박해진 #朴海鎮 #朴海镇
#パクへジン  #ปาร์คแฮจิน #cheeseinthetrap
You are very lucky to be able to take a picture with him but it will be even more horrendous if you can make him hold your shoulder ㅋㅋㅋㅋ  crazy fans' wishes 😁😁 @Regran_ed from @glamour_haejin -  2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376  #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신 
박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen - #regrann
You are very lucky to be able to take a picture with him but it will be even more horrendous if you can make him hold your shoulder ㅋㅋㅋㅋ crazy fans' wishes 😁😁 @Regran_ed from @glamour_haejin - 2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376 #박해진  #朴海镇  #朴海鎮  #ParkHaeJin  #Parkhaejin  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #koreanstar  #사자  #섹션  TV #fourmen  #四子  #Saja  #강일훈  #첸  #동진  #마이클  #일훈  #맨투맨  #manxman  #치즈인더트랩  #cheeseinthetrap  #奶酪陷阱  #연예통신  박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen - #regrann 
😆😆😆 why so cute?? can you tell me why he is like this?? 😆😆😆when he's shy like this it's very cute 😍😍😍😍😍 @Regran_ed from @glamour_haejin -  2018-11-19  Park Hae Jin  Section TV  Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376  #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신 - #regrann
😆😆😆 why so cute?? can you tell me why he is like this?? 😆😆😆when he's shy like this it's very cute 😍😍😍😍😍 @Regran_ed from @glamour_haejin - 2018-11-19 Park Hae Jin  Section TV  Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376 #박해진  #朴海镇  #朴海鎮  #ParkHaeJin  #Parkhaejin  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #koreanstar  #사자  #섹션  TV #fourmen  #四子  #Saja  #강일훈  #첸  #동진  #마이클  #일훈  #맨투맨  #manxman  #치즈인더트랩  #cheeseinthetrap  #奶酪陷阱  #연예통신  - #regrann 
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman
.
.
.
.
Repost wowkdrama.id
[ WOW! INFO ]

Pada episode 'Section TV' yang tayang pada 19 November kemarin, Park Haejin berbicara mengenai donasi yang telah ia sumbangkan selama tujuh tahun terakhir. Pada program tersebut, reporter Park Seulgi menyebut sejumlah aksi baik yang pernah Park Haejin lakukan.
.
.
Park Seulgi berkata, "Sejak 2011, kamu mendonasikan 1.7 milyar won (sekitar 22.1 milyar Rupiah)! Wow!" Park Haejin dengan wajah malunya menjawab, "Apakah aku membuat donasi sebanyak itu?" dan Park Seulgi menjawab, "Iya. Ini luar biasa. Apa yang membuatmu termotivasi?" Dengan lugas Park Haejin menjawab, "Ini lebih mengenai sesuatu hal yang ingin aku lakukan ketika aku mampu membantu orang lain secara finansial."
.
.
.
Udah ganteng baik lagi 😂👍
•
•
•
⚠️ Repost Tag With Credit ⚠️
.
Source : SBS Star
Miro
©KSense (Line)
.
-Han
#WOWKDRAMAID
#WOWFAKTAPARKHAEJIN
#WKDHAN #WFKHAN
#박해진 #parkhaejin #haejinpark #mantoman #manxman #saja #fourman  . . . . Repost wowkdrama.id [ WOW! INFO ] Pada episode 'Section TV' yang tayang pada 19 November kemarin, Park Haejin berbicara mengenai donasi yang telah ia sumbangkan selama tujuh tahun terakhir. Pada program tersebut, reporter Park Seulgi menyebut sejumlah aksi baik yang pernah Park Haejin lakukan. . . Park Seulgi berkata, "Sejak 2011, kamu mendonasikan 1.7 milyar won (sekitar 22.1 milyar Rupiah)! Wow!" Park Haejin dengan wajah malunya menjawab, "Apakah aku membuat donasi sebanyak itu?" dan Park Seulgi menjawab, "Iya. Ini luar biasa. Apa yang membuatmu termotivasi?" Dengan lugas Park Haejin menjawab, "Ini lebih mengenai sesuatu hal yang ingin aku lakukan ketika aku mampu membantu orang lain secara finansial." . . . Udah ganteng baik lagi 😂👍 • • • ⚠️ Repost Tag With Credit ⚠️ . Source : SBS Star Miro ©KSense (Line) . -Han #WOWKDRAMAID  #WOWFAKTAPARKHAEJIN  #WKDHAN  #WFKHAN 
Oooooooo~ cute overload 😍😍😍😍😍😍 thank you for sharing 😍😍😍😍😍😍😍 @Regran_ed from @pig_hkfc -  #parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자 - #regrann
😍😍😍😍😍😍 thank you for sharing 😍😍😍😍😍😍😍 @Regran_ed from @pig_hkfc -  #parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자 - #regrann
Opening mc 😅😅😆...
Mbc section tv episode 940 .
.
.
.
.
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
.
.
Q : how do you manage your skin? 
A : when i have a time, I get a skin care when i don't have a time, i just put a facial mask on. 
Simply manage skin, it's secrets wow skin from phj 😀😄🌸 Mbc section tv episode 940
.
.
.
.
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
. . Q : how do you manage your skin? A : when i have a time, I get a skin care when i don't have a time, i just put a facial mask on. Simply manage skin, it's secrets wow skin from phj 😀😄🌸 Mbc section tv episode 940 . . . . #박해진 #parkhaejin #haejinpark #mantoman #manxman #saja #fourman #
Repost from @rider_rider_malaysia walaupon hujan abam mesti redah untuk mandapat cinta mu 😄😄😄.
.
.
.
📷 by  @syidee_87 .
.
.
.
tq for all support @rider_rider_malaysia 😘😘😘
.
.
#henjuttkitt #duarodatiadabeza #satuminatyangsama #matmoto #matmotorepost #honda #kawasaki #suzuki #yamaha #ducati #agusta #bmw #semuasama #saja #janjisampai #kitapunya #apaaparojer #id #matsaja127
Ketika pagi baru saja menjelang. Kita tidak akan pernah tahu. Apa yang akan dihadiahkan malam. Teka-teka tidak akan berhenti berderap. Menemani setiap langkah kecilmu.
————————————————————————————————————————————————————————————————————
#Ketika #pagi #baru #saja #menjelang #Kita #tidak #akan #pernah #tahu #Apa #yang #akan #dihadiahkan #malam #Teka-teka #tidak #akan #berhenti #berderap #Menemani #setiap #langkah #kecilmu
————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ketika pagi baru saja menjelang. Kita tidak akan pernah tahu. Apa yang akan dihadiahkan malam. Teka-teka tidak akan berhenti berderap. Menemani setiap langkah kecilmu. ———————————————————————————————————————————————————————————————————— #Ketika  #pagi  #baru  #saja  #menjelang  #Kita  #tidak  #akan  #pernah  #tahu  #Apa  #yang  #akan  #dihadiahkan  #malam  #Teka -teka #tidak  #akan  #berhenti  #berderap  #Menemani  #setiap  #langkah  #kecilmu  ————————————————————————————————————————————————————————————————————
براءة
#saja
#ilham
~ Masih kosong. Silahkan mau di isi tulisan apa saja.. #putih #kosong #isi #tulisan #apa #saja #indonesia #instagram
🏠 do vó e da vô 👨‍👨‍👧‍👧 🙏🙌🙌
#vó 
#vô 
#roça 
#paz
#saja
He's enjoying his life.
.
.
.
.
.
.
#sadly #teotfw #teotfwedit #enjoy #life #partner #happiness #relationship #boy #girl #like #woy #jangan #di #lihat #saja #wahyudi
wedding
Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll
======================================= Project :@roman_fhotography 📷
@roman_fhotograp 
Mua @yania_makeup
Call more info...
=======================================
Abadikan moment anda bersama kami

Wa:  089691859005
Line:
=======================================
#weddingphoto #weddingpontianak 
#rasaujaya #supadio #kalbar 
#weddingpontianakteam #weddingjogja #wedding #weddingkeren #weddingexpo2017 
#weddingrasaujaya #weddingketapang 
#wedingday #wedingsupadio #wedingstyle #weddingdress #weddingjakarta #canon100D 
#canon5d #weddinglensa50mm #rumahadatmelayupontianak 
#WOpontianak #pontianakWO 
#dekorasipontianak #WO 
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #stbapontianakistheonenonly
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #saja Pontianak is the one minkum
wedding Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll ======================================= Project :@roman_fhotography 📷 @roman_fhotograp Mua @yania_makeup Call more info... ======================================= Abadikan moment anda bersama kami Wa: 089691859005 Line: ======================================= #weddingphoto  #weddingpontianak  #rasaujaya  #supadio  #kalbar  #weddingpontianakteam  #weddingjogja  #wedding  #weddingkeren  #weddingexpo2017  #weddingrasaujaya  #weddingketapang  #wedingday  #wedingsupadio  #wedingstyle  #weddingdress  #weddingjakarta  #canon100D  #canon5d  #weddinglensa50mm  #rumahadatmelayupontianak  #WOpontianak  #pontianakWO  #dekorasipontianak  #WO  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #stbapontianakistheonenonly  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #saja  Pontianak is the one minkum
#Eid#milad#un#nabi#mubarak 🙌♥️😘😇👌
#gali #mohallon #ko #saja #kar #masjidon #ko #veeraan #na #chhod #dena #kyun #ke #jinka #milad #tum #mana #reha #ho #unke #aankhon #ki #thandak #namaz #hai..😇😇
.  @hasnaink07 @saddu07dz__ @mr_faisu_07 @faizbaloch_07 @memonshifu_0727 @adnaan_07dz .
 #faizfa
Mereka ga butuh mami kurus yg wajahnya tirus.. 😋 .. ga papa mami gemukan sekarang yg penting slalu ada deket mreka & bisa ngasi apa aja yg mreka mau.. asal... nilai... UTS - UAS memuaskan 😁

#longwiken #malltomall #saja #status #JUSTIFIKASI #ALASAN #dalamhati #pengenbanget #TIRUS 😂
Ah que saudades ❤️ a vontade é deixar tudo pra trás e correr pró meu lar ❤️😍 A saudade tá matando 😢❤️ #Saja #minasgerais  #sajavoceconhecemg 
Fotografo: @caciosaja2018 ✔️📷📷
Ah que saudades ❤️ a vontade é deixar tudo pra trás e correr pró meu lar ❤️😍 A saudade tá matando 😢❤️ #Saja  #minasgerais  #sajavoceconhecemg  Fotografo: @caciosaja2018 ✔️📷📷
Keinginan yg terkadang hanya menjadi sebuah impian.
#syukuri #saja
Keinginan yg terkadang hanya menjadi sebuah impian. #syukuri  #saja 
राजू  कुसरे  भटेरा  रोड़ बालाघाट निवासी  को 3 वर्ष की सश्रम कारावास और 5500  रु अर्थदण्ड 
मगर्दरा पहाड़ी में नाबालिग लड़की को रोक कर  शादी करने जबर्दस्ती सिंदूर से भर रहा था उसकी  मांग 
धारा 7/8 लैंगिक अपराधों से बालको का सरक्षंण अधिनियम 2012 के  तहत अदालत ने ठहराया दोषो 
सत्र न्यायाधीश दीपक
 कुमार अग्रवाल की अदालत का फैसला #padmeshnews #balaghatexpress #padmeshmedia #saja #court #jail #dj #nabalik
राजू कुसरे भटेरा रोड़ बालाघाट निवासी को 3 वर्ष की सश्रम कारावास और 5500 रु अर्थदण्ड मगर्दरा पहाड़ी में नाबालिग लड़की को रोक कर शादी करने जबर्दस्ती सिंदूर से भर रहा था उसकी मांग धारा 7/8 लैंगिक अपराधों से बालको का सरक्षंण अधिनियम 2012 के तहत अदालत ने ठहराया दोषो सत्र न्यायाधीश दीपक कुमार अग्रवाल की अदालत का फैसला #padmeshnews  #balaghatexpress  #padmeshmedia  #saja  #court  #jail  #dj  #nabalik 
#today #kita #save #disini#saja #ya

Thankyou for today
[Showbiz Korea] Park Hae-jin Does an Homage Project for Emile Ajar 📸

Cr : twitter arirang 
#ParkHaejin#박해진#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
@Regran_ed from @glamour_haejin -  2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 full version 👉👉https://youtu.be/vIJcD0BPfoU #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신 
박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen - #regrann
@Regran_ed from @glamour_haejin - 2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 full version 👉👉https://youtu.be/vIJcD0BPfoU #박해진  #朴海镇  #朴海鎮  #ParkHaeJin  #Parkhaejin  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #koreanstar  #사자  #섹션  TV #fourmen  #四子  #Saja  #강일훈  #첸  #동진  #마이클  #일훈  #맨투맨  #manxman  #치즈인더트랩  #cheeseinthetrap  #奶酪陷阱  #연예통신  박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen - #regrann 
wedding
Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll
======================================= Project :@roman_fhotography 📷
@roman_fhotograp 
Mua @yania_makeup
Call more info...
=======================================
Abadikan moment anda bersama kami

Wa:  089691859005
Line:
=======================================
#weddingphoto #weddingpontianak 
#rasaujaya #supadio #kalbar 
#weddingpontianakteam #weddingjogja #wedding #weddingkeren #weddingexpo2017 
#weddingrasaujaya #weddingketapang 
#wedingday #wedingsupadio #wedingstyle #weddingdress #weddingjakarta #canon100D 
#canon5d #weddinglensa50mm #rumahadatmelayupontianak 
#WOpontianak #pontianakWO 
#dekorasipontianak #WO 
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #stbapontianakistheonenonly
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #saja Pontianak is the one minkum
wedding Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll ======================================= Project :@roman_fhotography 📷 @roman_fhotograp Mua @yania_makeup Call more info... ======================================= Abadikan moment anda bersama kami Wa: 089691859005 Line: ======================================= #weddingphoto  #weddingpontianak  #rasaujaya  #supadio  #kalbar  #weddingpontianakteam  #weddingjogja  #wedding  #weddingkeren  #weddingexpo2017  #weddingrasaujaya  #weddingketapang  #wedingday  #wedingsupadio  #wedingstyle  #weddingdress  #weddingjakarta  #canon100D  #canon5d  #weddinglensa50mm  #rumahadatmelayupontianak  #WOpontianak  #pontianakWO  #dekorasipontianak  #WO  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #stbapontianakistheonenonly  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #saja  Pontianak is the one minkum
11192018 Section Tv
.
.
#parkhaejin #saja #사자
#mantoman #박해진 #朴海鎮 #朴海镇
#パクへジン  #ปาร์คแฮจิน #cheeseinthetrap
#ParkHaeJin surprised the public with the amount of financial donation that he has made so far. #박해진 
Cr ▶sbs star twitter
.
.
.
.
.
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
It has already been 12 years since Park Hae Jin debuted as an actor!

He recently sat down for an interview on the November 19 broadcast of MBC’s “Section TV.” While looking back on his career, Park Hae Jin commented, “Back then [when I debuted], I really didn’t know what to do. I was berated a lot also.” The MC then asked what he considers his best role to date.

Park Hae Jin revealed, “Personally, “Bad Guys,” which was a turning point in my acting. Character-wise, it was good.” As for what kind of roles he wants to play, the actor affirmed he wanted to try dramas that were more comedic while still being melodramatic. “I’ve played characters who had clearly defined goals, but I want to try a role that is a little looser. Should I say a playboy? A character who plays around,” Park Hae Jin expressed.
.
.
.
.
.
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
It has already been 12 years since Park Hae Jin debuted as an actor! He recently sat down for an interview on the November 19 broadcast of MBC’s “Section TV.” While looking back on his career, Park Hae Jin commented, “Back then [when I debuted], I really didn’t know what to do. I was berated a lot also.” The MC then asked what he considers his best role to date. Park Hae Jin revealed, “Personally, “Bad Guys,” which was a turning point in my acting. Character-wise, it was good.” As for what kind of roles he wants to play, the actor affirmed he wanted to try dramas that were more comedic while still being melodramatic. “I’ve played characters who had clearly defined goals, but I want to try a role that is a little looser. Should I say a playboy? A character who plays around,” Park Hae Jin expressed. . . . . . #박해진 #parkhaejin #haejinpark #mantoman #manxman #saja #fourman #
"Section TV" Park Hae-jin's Middle School Photo Analyzed

Cr : hancinema
Actor Park Hae-jin revealed his middle school graduation pictures.

Park Hae-jin was interviewed on the latest episode of the MBC TV show "Section TV". He acknowledged that he looked old when he was in middle school. "The face I had when I was in middle school is the face I have now. So I guess that makes me look younger now?" Meanwhile,Park Hae-jin showed much love for his fans on this day.
.
.
.
#박해진#parkhaejin#haejinpark#mantoman#manxman#saja#fourman#
"Section TV" Park Hae-jin's Middle School Photo Analyzed Cr : hancinema Actor Park Hae-jin revealed his middle school graduation pictures. Park Hae-jin was interviewed on the latest episode of the MBC TV show "Section TV". He acknowledged that he looked old when he was in middle school. "The face I had when I was in middle school is the face I have now. So I guess that makes me look younger now?" Meanwhile,Park Hae-jin showed much love for his fans on this day. . . . #박해진 #parkhaejin #haejinpark #mantoman #manxman #saja #fourman #
wedding
Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll
======================================= Project :@roman_fhotography 📷
@roman_fhotograp 
Mua @yania_makeup
Call more info...
=======================================
Abadikan moment anda bersama kami

Wa:  089691859005
Line:
=======================================
#weddingphoto #weddingpontianak 
#rasaujaya #supadio #kalbar 
#weddingpontianakteam #weddingjogja #wedding #weddingkeren #weddingexpo2017 
#weddingrasaujaya #weddingketapang 
#wedingday #wedingsupadio #wedingstyle #weddingdress #weddingjakarta #canon100D 
#canon5d #weddinglensa50mm #rumahadatmelayupontianak 
#WOpontianak #pontianakWO 
#dekorasipontianak #WO 
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #stbapontianakistheonenonly
#rumahadatpontianak #jerujupontianak #saja Pontianak is the one minkum
wedding Jasa photo & vidio wedding | prewedding | couple | birthday | hunting | wisuda | event | model | dll ======================================= Project :@roman_fhotography 📷 @roman_fhotograp Mua @yania_makeup Call more info... ======================================= Abadikan moment anda bersama kami Wa: 089691859005 Line: ======================================= #weddingphoto  #weddingpontianak  #rasaujaya  #supadio  #kalbar  #weddingpontianakteam  #weddingjogja  #wedding  #weddingkeren  #weddingexpo2017  #weddingrasaujaya  #weddingketapang  #wedingday  #wedingsupadio  #wedingstyle  #weddingdress  #weddingjakarta  #canon100D  #canon5d  #weddinglensa50mm  #rumahadatmelayupontianak  #WOpontianak  #pontianakWO  #dekorasipontianak  #WO  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #stbapontianakistheonenonly  #rumahadatpontianak  #jerujupontianak  #saja  Pontianak is the one minkum
2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376  #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신 
박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen
2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376 #박해진  #朴海镇  #朴海鎮  #ParkHaeJin  #Parkhaejin  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #koreanstar  #사자  #섹션  TV #fourmen  #四子  #Saja  #강일훈  #첸  #동진  #마이클  #일훈  #맨투맨  #manxman  #치즈인더트랩  #cheeseinthetrap  #奶酪陷阱  #연예통신  박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movemen
2018-11-19 Park Hae Jin  Section TV  Interview. Hae Jin was asked about his donation and good deeds cr: https://tv.naver.com/v/4562376  #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신

박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG  @mountain_movement
2018-11-19 Park Hae Jin Section TV Interview. Hae Jin was asked about his donation and good deeds cr: https://tv.naver.com/v/4562376 #박해진  #朴海镇  #朴海鎮  #ParkHaeJin  #Parkhaejin  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #koreanstar  #사자  #섹션  TV #fourmen  #四子  #Saja  #강일훈  #첸  #동진  #마이클  #일훈  #맨투맨  #manxman  #치즈인더트랩  #cheeseinthetrap  #奶酪陷阱  #연예통신  박해진 공식적 IG , Park Hae Jin official IG @mountain_movement
SAJA Children Championship 2018 has successfully ended last weekend and saw a total of 60 participants from across 5 branches of S A Judo! We want to thank all referees, officials and coaches for ensuring it’s smooth procession. Not forgetting the parents for showing their kind support and cheering their children on! Good job to all participants! We look forward to the next competition 💪 #SAJA #SAJudoAcademy #UnityInDiversity #judo #SAFamily
SAJA Children Championship 2018 has successfully ended last weekend and saw a total of 60 participants from across 5 branches of S A Judo! We want to thank all referees, officials and coaches for ensuring it’s smooth procession. Not forgetting the parents for showing their kind support and cheering their children on! Good job to all participants! We look forward to the next competition 💪 #SAJA  #SAJudoAcademy  #UnityInDiversity  #judo  #SAFamily 
👍👍👍@Regran_ed from @haejinforever -  Hello 2019 PARKHAEJIN'S FANMEETING~♡♡
.
Sunday 13 Jan 2019
18.00 at Chaengwattana Hall
Central Chaengwattana, THAILAND.
.
Ticket available 23 Nov 2018
http://www.thaiticketmajor.com/concert/hello-2019-parkhaejins-fanmeeting-th.html
.
#朴海镇 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #ปาร์คแฮจิน #박해진 #parkhaejin #clubjins #mountainmovement #Saja #Saja드라마 #드라마사자 #四子 #KangIlHoon #Chen #DongJin #Michael #FourMen #kactor #actor #TeamPHJ18+ - #regrann
👍👍👍@Regran_ed from @haejinforever - Hello 2019 PARKHAEJIN'S FANMEETING~♡♡ . Sunday 13 Jan 2019 18.00 at Chaengwattana Hall Central Chaengwattana, THAILAND. . Ticket available 23 Nov 2018 http://www.thaiticketmajor.com/concert/hello-2019-parkhaejins-fanmeeting-th.html . #朴海镇  #朴海鎮  #パクへジン  #พ ัคแฮจิน #ปาร ์คแฮจิน #박해진  #parkhaejin  #clubjins  #mountainmovement  #Saja  #Saja드라마  #드라마사자  #四子  #KangIlHoon  #Chen  #DongJin  #Michael  #FourMen  #kactor  #actor  #TeamPHJ18 + - #regrann 
2018-11-19  Park Hae Jin  Section TV  Interview. Hae Jin was asked to do Aegyo . He is so shy 😍😍😍😍 cr: https://tv.naver.com/v/4562376  #박해진 #朴海镇 #朴海鎮 #ParkHaeJin #Parkhaejin #パクへジン #พัคแฮจิน #koreanstar #사자 #섹션 TV #fourmen #四子 #Saja #강일훈 #첸 #동진 #마이클 #일훈 #맨투맨 #manxman #치즈인더트랩 #cheeseinthetrap #奶酪陷阱 #연예통신
@repost from @only_love_haejin830501 - 😍😍😍😍😍😍😍😍
.
.
@Regran_ed from @pig_hkfc -  #parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자
11192018 Section Tv
.
.
#parkhaejin #saja #사자
#mantoman #박해진 #朴海鎮 #朴海镇
#パクへジン  #ปาร์คแฮจิน #cheeseinthetrap
Haha..😂😍😘😘
Adorable!
Thank you for sharing!#Repost from @pig_hkfc by @quicksave.app
・・・
#parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자 #InstaSaveApp #QuickSaveApp
Aku ingin kamu saja yang menemaniku membuka pagi hingga melepas senja, menenangkan malam dan membagi cerita.——————————————————————————————————————————————————————————————————
#Aku #ingin #kamu #saja #yang #menemaniku #membuka #pagi #hingga #melepas #senja #menenangkan #malam #dan #membagi #cerita #SelamatPagi #selamatsiang #SelamatMalam ——————————————————————————————————————————————————————————————————
Aku ingin kamu saja yang menemaniku membuka pagi hingga melepas senja, menenangkan malam dan membagi cerita.—————————————————————————————————————————————————————————————————— #Aku  #ingin  #kamu  #saja  #yang  #menemaniku  #membuka  #pagi  #hingga  #melepas  #senja  #menenangkan  #malam  #dan  #membagi  #cerita  #SelamatPagi  #selamatsiang  #SelamatMalam  ——————————————————————————————————————————————————————————————————
Katanya temen, kok seru amat ngomongin gue dibelakang? Hahaha. #statusji#bukanjorangmelahirkan#jangan"mi#tegang#santa#saja
🙈🙊😍😍
.
.
11192018 Section Tv
#parkhaejin #saja #사자
#mantoman #박해진 #朴海鎮 #朴海镇
#パクへジン  #ปาร์คแฮจิน #cheeseinthetrap
😍😍😍 @Regran_ed from @pig_hkfc -  #parkhaejin #박해진 #朴海鎮 #パクへジン #พัคแฮจิน #mantoman #manxman #맨투맨 #cheeseinthetrap #치즈인더트랩이벤트 #四子 #Saja #fourmen #사자 - #regrann
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him!
🥰🥰🥰🥰🥰
Part 3 of 3, Clip 3
-
20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF
-
http://naver.me/5SgIFbX9
-
-
박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵)
-
#박해진 #ParkHaeJin #HaejinPark #朴海镇 #パクへジン #ปาร์คแฮจิน #樸海鎮 #FourMen #Saja #사자 #KangIlhoon #Chen #DongJin #Michael #MantoMan #ManxMan #맨투맨
#PHJPH #ledmask #mbc #mbcsectiontv
#nonskiphjclips #phjclips
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him! 🥰🥰🥰🥰🥰 Part 3 of 3, Clip 3 - 20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF - http://naver.me/5SgIFbX9 - - 박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵) - #박해진  #ParkHaeJin  #HaejinPark  #朴海镇  #パクへジン  #ปาร ์คแฮจิน #樸海鎮  #FourMen  #Saja  #사자  #KangIlhoon  #Chen  #DongJin  #Michael  #MantoMan  #ManxMan  #맨투맨  #PHJPH  #ledmask  #mbc  #mbcsectiontv  #nonskiphjclips  #phjclips 
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him!
🥰🥰🥰🥰🥰
Part 2 of 3, Clip 3
-
20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF
-
http://naver.me/5SgIFbX9
-
-
박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵)
-
#박해진 #ParkHaeJin #HaejinPark #朴海镇 #パクへジン #ปาร์คแฮจิน #樸海鎮 #FourMen #Saja #사자 #KangIlhoon #Chen #DongJin #Michael #MantoMan #ManxMan #맨투맨
#PHJPH #ledmask #mbc #mbcsectiontv
#nonskiphjclips #phjclips
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him! 🥰🥰🥰🥰🥰 Part 2 of 3, Clip 3 - 20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF - http://naver.me/5SgIFbX9 - - 박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵) - #박해진  #ParkHaeJin  #HaejinPark  #朴海镇  #パクへジン  #ปาร ์คแฮจิน #樸海鎮  #FourMen  #Saja  #사자  #KangIlhoon  #Chen  #DongJin  #Michael  #MantoMan  #ManxMan  #맨투맨  #PHJPH  #ledmask  #mbc  #mbcsectiontv  #nonskiphjclips  #phjclips 
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him!
🥰🥰🥰🥰🥰
Part 1 of 3, Clip 3
-
20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF
-
http://naver.me/5SgIFbX9
-
-
박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵)
-
#박해진 #ParkHaeJin #HaejinPark #朴海镇 #パクへジン #ปาร์คแฮจิน #樸海鎮 #FourMen #Saja #사자 #KangIlhoon #Chen #DongJin #Michael #MantoMan #ManxMan #맨투맨
#PHJPH #ledmask #mbc #mbcsectiontv
#nonskiphjclips #phjclips
He was made to do this fan service aegyo and how cute can he get being all embarrassed and shy at the same time! Tho he can do this everyday and fans will be lining up to watch him! 🥰🥰🥰🥰🥰 Part 1 of 3, Clip 3 - 20181119 Park Hae Jin on MBC Section TV for LED Mask CF - http://naver.me/5SgIFbX9 - - 박해진의 팬 서비스 애교♡ (심쿵) - #박해진  #ParkHaeJin  #HaejinPark  #朴海镇  #パクへジン  #ปาร ์คแฮจิน #樸海鎮  #FourMen  #Saja  #사자  #KangIlhoon  #Chen  #DongJin  #Michael  #MantoMan  #ManxMan  #맨투맨  #PHJPH  #ledmask  #mbc  #mbcsectiontv  #nonskiphjclips  #phjclips 
Selamat pagi kakak2 adik2 makcik2 abang2 🙈🙈
_
Awak semua tengah sarapan ape tu? 🤔 Hihihi
_
_
Mehh sis A nak cerita sikit tentang #CHOCODAPS yg enak si makan begitu saja 😂 #CHOCODAPS ni ada banyak flavour tauu tauu. Sungguh tak kan mengecewakan awak2 semua 😍
_
_
Opsss 😳 nak tau lebih lanjut, mehh kita borak2 dulu kt ws
_
📞 www.wasap.my/60103944028 *(sis A)*
_
_
_
#hidup #memberi #makna #rezeki #doa #ikhtiar #usaha #sunnah #berniaga #projek #marketing #CHOCODAPS #enak #dimakan #begitu #saja
Selamat pagi kakak2 adik2 makcik2 abang2 🙈🙈 _ Awak semua tengah sarapan ape tu? 🤔 Hihihi _ _ Mehh sis A nak cerita sikit tentang #CHOCODAPS  yg enak si makan begitu saja 😂 #CHOCODAPS  ni ada banyak flavour tauu tauu. Sungguh tak kan mengecewakan awak2 semua 😍 _ _ Opsss 😳 nak tau lebih lanjut, mehh kita borak2 dulu kt ws _ 📞 www.wasap.my/60103944028 *(sis A)* _ _ _ #hidup  #memberi  #makna  #rezeki  #doa  #ikhtiar  #usaha  #sunnah  #berniaga  #projek  #marketing  #CHOCODAPS  #enak  #dimakan  #begitu  #saja 
Mari kita bersholawat Nabi agar dapat syafaat kelak di hari akhir

#Maulid #Nabi #Besar #Kita #Muhammad #SAW #Sholawat #Dari #Sahabat #Dumay #Dimana #Saja #Berada #Komplek #Perumahan #Pesona #Asri #Estate #Cikoneng #Bojongsoang #Buahbatu #Bandung #Jawabarat #Mesjid #Muslimin #Muslimat
ستشفى الجراح💙😁
#اكسبلورر #مشاعر_قلم #مشاعر_مبعثرة #saja
Ulama di masa depan
. 
aminn
. 
#doakan
#saja
#ulun
#sakira
#kawa
#jadi
#ulamaindonesia
.
#followforlike
#likeforfollow
#follow
@muhammadirfanbaydhaw 
@_mhmmdridwan26