an online Instagram web viewer

#sabunkopi medias

Photos

Bismillah
Assalamu'alaikum

Paket Mini Jelita Glowing

Terdiri dari
- Mini coffee soap
- Mini coffee mask
- Mini javanase body scrub
.
โค Ekstrak kopi pada paket ini dapat membantu mengangkat sel kulit mati, menghaluskan, melembapkan, dan membersihkan kulit

Harga Rp 40.000

Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502

Pengiriman dari Jogja
Open reseller dan marketer

#sabunkopi #sabunkesehatan #sabunkopimurah #jualsabunpemutih #grosirsabunkopi #jualmaskerkopi #maskerkopi #grosirmaskerkopi #jualbodyscrub #jualbodyscrubmurah #grosirbodyscrub #pakethemat #paketmurah #paketwajah #paketperawatankulit #paketperawatanwajah #paketmakeup #paketriaspengantin
Bismillah Assalamu'alaikum Paket Mini Jelita Glowing Terdiri dari - Mini coffee soap - Mini coffee mask - Mini javanase body scrub . โค Ekstrak kopi pada paket ini dapat membantu mengangkat sel kulit mati, menghaluskan, melembapkan, dan membersihkan kulit Harga Rp 40.000 Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502 Pengiriman dari Jogja Open reseller dan marketer #sabunkopi  #sabunkesehatan  #sabunkopimurah  #jualsabunpemutih  #grosirsabunkopi  #jualmaskerkopi  #maskerkopi  #grosirmaskerkopi  #jualbodyscrub  #jualbodyscrubmurah  #grosirbodyscrub  #pakethemat  #paketmurah  #paketwajah  #paketperawatankulit  #paketperawatanwajah  #paketmakeup  #paketriaspengantin 
Bismillah
Assalamu'alaikum

Paket Mini Jelita Anti Acne

Terdiri dari
- Mini coffee soap
- Mini greentea mask
- Mini greantea body scrub
.
โค Ekstrak teh hijaunya kaya akan anti oksidan polifenol dan sifat anti inflamasinya teruji mampu mengontrol minyak berlebih dan melindungi kullit dari bakteri penyebab jerawat
.
โค Ekstrak kopi pada sabunnya teruji mampu mencerahkan kulit

Harga Rp 40.000

Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502

Pengiriman dari Jogja
Open reseller dan marketer

#sabunkopi #sabunkesehatan #sabunkopimurah #jualsabunpemutih #grosirsabunkopi #jualmaskergreentea #maskergreentea #grosirmaskergreentea #jualbodyscrub #jualbodyscrubmurah #grosirbodyscrub #pakethemat #paketmurah #paketwajah #paketperawatankulit #paketperawatanwajah #paketmakeup #paketriaspengantin #paketperawatanjerawat
Bismillah Assalamu'alaikum Paket Mini Jelita Anti Acne Terdiri dari - Mini coffee soap - Mini greentea mask - Mini greantea body scrub . โค Ekstrak teh hijaunya kaya akan anti oksidan polifenol dan sifat anti inflamasinya teruji mampu mengontrol minyak berlebih dan melindungi kullit dari bakteri penyebab jerawat . โค Ekstrak kopi pada sabunnya teruji mampu mencerahkan kulit Harga Rp 40.000 Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502 Pengiriman dari Jogja Open reseller dan marketer #sabunkopi  #sabunkesehatan  #sabunkopimurah  #jualsabunpemutih  #grosirsabunkopi  #jualmaskergreentea  #maskergreentea  #grosirmaskergreentea  #jualbodyscrub  #jualbodyscrubmurah  #grosirbodyscrub  #pakethemat  #paketmurah  #paketwajah  #paketperawatankulit  #paketperawatanwajah  #paketmakeup  #paketriaspengantin  #paketperawatanjerawat 
Bismillah
Assalamu'alaikum

Paket Mini Jelita Whitening

Terdiri dari
- Mini coffee soap
- Mini coffee mask
- Mini milky yamben body scrub

Harga Rp 40.000

Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502

Pengiriman dari Jogja
Open reseller dan marketer

#sabunkopi #sabunkesehatan #sabunkopimurah #jualsabunpemutih #grosirsabunkopi #jualmaskerkopi #maskerkopi #grosirmaskerkopi #jualbodyscrub #jualbodyscrubmurah #grosirbodyscrub #pakethemat #paketmurah #paketwajah #paketperawatankulit #paketperawatanwajah #paketmakeup #paketriaspengantin
Bismillah Assalamu'alaikum Paket Mini Jelita Whitening Terdiri dari - Mini coffee soap - Mini coffee mask - Mini milky yamben body scrub Harga Rp 40.000 Order?? ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 089692170502 Pengiriman dari Jogja Open reseller dan marketer #sabunkopi  #sabunkesehatan  #sabunkopimurah  #jualsabunpemutih  #grosirsabunkopi  #jualmaskerkopi  #maskerkopi  #grosirmaskerkopi  #jualbodyscrub  #jualbodyscrubmurah  #grosirbodyscrub  #pakethemat  #paketmurah  #paketwajah  #paketperawatankulit  #paketperawatanwajah  #paketmakeup  #paketriaspengantin 
Wajah Flek dan bintik-bintik hitam di wajah bikin kamu gak pede?

Wahhh...saatnya dibasmi dengan sabun yang satu ini. Aromanya menyegarkan lho...dan tentunya bikin wajah kamu jd bersih terawat.

#Batrisyia Sabun VCO Kopi

Komposisi :
VCO, Gliserin, Lye, Minyak Zaitun, Jelly Tripang Laut dan Kopi

Manfaat :
โ€“ Mengurangi kadar minyak berlebih
โ€“ Mengurangi noda, flek dan jerawat
โ€“ Mencerahkan
โ€“ Melembabkan kulit

Disarankan untuk perawatan yg bertujuan untuk menghilangkan flek dan noda hitam pada wajah

Cara Pemakaian :
Potong secukupnya, sisanya disimpan. Basahi potongan sabun ditelapak tangan hingga berbusa, usapkan ke wajah secara merata lalu bilas

Order hub: Nisa
WA/LINE: 0858-5537-369H
BBM: AG64394

#sabunflek #herbaluntukflek #flekwajah #sabunjerawat #obatflek #flekmembandel #batrisyiaherbal #batrisyiaherbalskincare #sabunjerawatbatrisyia #sabunkopi #sabunkopibatrisyia #katalogbatrisyia #produkbatrisyiaherbal #batriayiaherbalori #batriayiaherbaljakarta #creambatrisyia #sabunvco #sabunkopivco
Wajah Flek dan bintik-bintik hitam di wajah bikin kamu gak pede? Wahhh...saatnya dibasmi dengan sabun yang satu ini. Aromanya menyegarkan lho...dan tentunya bikin wajah kamu jd bersih terawat. #Batrisyia  Sabun VCO Kopi Komposisi : VCO, Gliserin, Lye, Minyak Zaitun, Jelly Tripang Laut dan Kopi Manfaat : โ€“ Mengurangi kadar minyak berlebih โ€“ Mengurangi noda, flek dan jerawat โ€“ Mencerahkan โ€“ Melembabkan kulit Disarankan untuk perawatan yg bertujuan untuk menghilangkan flek dan noda hitam pada wajah Cara Pemakaian : Potong secukupnya, sisanya disimpan. Basahi potongan sabun ditelapak tangan hingga berbusa, usapkan ke wajah secara merata lalu bilas Order hub: Nisa WA/LINE: 0858-5537-369H BBM: AG64394 #sabunflek  #herbaluntukflek  #flekwajah  #sabunjerawat  #obatflek  #flekmembandel  #batrisyiaherbal  #batrisyiaherbalskincare  #sabunjerawatbatrisyia  #sabunkopi  #sabunkopibatrisyia  #katalogbatrisyia  #produkbatrisyiaherbal  #batriayiaherbalori  #batriayiaherbaljakarta  #creambatrisyia  #sabunvco  #sabunkopivco 
talk about our Trio Pack.  Do you know you can customise what soaps you like for your trio pack?. .

Choose from soap scrub, facial soap or bath soap. Its only RM15 per pack. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#triopack #tpdtriopack #soap #facialsoap #claysoap #sabunmalaysia #sabunkopi #sabunscrub #soapscrub #vanillalatte #smallbusiness #bathbombs #sugarscrub #coffeescrubmalaysia #sayajual #bazarpaknil #lokalah #marketing #branding #handmadesoap #handmadebusiness #malaysiaboleh #beautyinfluencer #beautyblogger #doorgiftsoap #wedding #weddingfavors #giftmalaysia
talk about our Trio Pack. Do you know you can customise what soaps you like for your trio pack?. . Choose from soap scrub, facial soap or bath soap. Its only RM15 per pack. . . . . . . . . . . #triopack  #tpdtriopack  #soap  #facialsoap  #claysoap  #sabunmalaysia  #sabunkopi  #sabunscrub  #soapscrub  #vanillalatte  #smallbusiness  #bathbombs  #sugarscrub  #coffeescrubmalaysia  #sayajual  #bazarpaknil  #lokalah  #marketing  #branding  #handmadesoap  #handmadebusiness  #malaysiaboleh  #beautyinfluencer  #beautyblogger  #doorgiftsoap  #wedding  #weddingfavors  #giftmalaysia 
.
GREENTEA MINT FACE SCRUB
bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda
.
Ni dia rahsianya!
๐ŸŒฟGREENTEA
๐ŸŒฟPEPPERMINT
๐ŸŒฟWALNUT
๐ŸŒฟSTEMCELL
๐ŸŒฟARGAN
.
GREENTEA MINT FACE SCRUB adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!

Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM!

1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

Berminat wasap 0177469976
. GREENTEA MINT FACE SCRUB bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda . Ni dia rahsianya! ๐ŸŒฟGREENTEA ๐ŸŒฟPEPPERMINT ๐ŸŒฟWALNUT ๐ŸŒฟSTEMCELL ๐ŸŒฟARGAN . GREENTEA MINT FACE SCRUB adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM! Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan Berminat wasap 0177469976
Hai uols!  Harini sis nak share rahsia ukir kening dengan cepat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Œ mudah saja dengan adanya eyebrow kit ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ POSTAGE RM8SM/RM12SS

#eyebrowkit#sisjualmurah#nakedeyebrow#iopeyebrow#odboeyebrow#odbomakeupseries#odbofairybakery#nyxeyeshadow#nyxsoftmattelipcreammurah#nyxeyeliner#kcolly#bedakmiyami#bedakdanos#sabunkopi#sabunbumebime#dms360stemcellserummurah#sabunsusuberas#sabunkunyit
Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah. Namun begitu di dalam obsesi menjaga wajah, kadangkala ada juga kesalahan-kesalahan yang kita lakukan secara sengaja atau tidak.

1 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA SEBELUM TIDUR !!! Kesalahan ni sering kali dilakukan bila kita dah penat dan sangat mengantuk. Balik je rumah, nampak bantal busuk, nampak katil empuk, terus lupa atau malas nak bersihkan mekap kat muka. Lepas tu tidoooo je.

Mekap yang dipakai seharian adalah sudah โ€œrosakโ€ kerana terdedah kepada udara tidak bersih dan sinaran cahaya matahari. Lepas tu tidur pulak dengan mekap tu di wajah, akan mengganggu proses kritikal kulit yang berlaku semasa kita tidur.

2 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA DI WAKTU PAGI !!! Kadangkala, ada di antara kita yang rasa muka dah cukup bersih bila bangun pagi sebab sebelum tidur dan cuci muka. Ye lah.. bukan buat apa pun.. Tido je kan? Kulit kita bernafas kan sebab dah cuci muka?? Haaa salah tanggapan tu yeh!

Tahukan korang.. kita kena tidur 8 jam supaya kulit ada masa yang cukup untuk menjalankan proses pembaharuan. Maka itulah orang kata tidur yang cukup ialah petua wajah cantik! Jadi, sepanjang proses pembaharuan tu berlaku, macam-macam jenis toksin dan produk metabolik dibuang dari kulit.

3 โ€“ MENCUCI MUKA SECARA BERLEBIHAN !!! Ambuiii mentang-mentang suruh cuci muka, habis disentalnye muka tuh! Haaa mencuci muka secara berlebihan bermaksud menggunakan terlalu banyak sabun, menggosok atau menyental muka dengan kasar. Serius aku pernah tengok orang cuci muka dia, pastu ambil towel pergi sental-sental pipi dia.

Korang pikir lagi kuat sental muka tu,lagi bersih la?? NO NO NO!! WRONG!! Perbuatan yang kasar pada kulit wajah akan menyebabkan kemerahan pada kulit, iritasi dan juga kekeringan. .
.
Haaaโ€ฆ lepas ni tolongggg lah take note akan kesalahan yang biasa korang lakukan. Sebenarnya tak susah dan leceh pun menjaga muka ni kalau kita dah biasa lakukannya secara teratur dan berdisiplin. Bila kulit dah ada macam-macam masalah tapi baru nak start jaga betul-betul memanglah susah dan leceh! Kbai.
Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah. Namun begitu di dalam obsesi menjaga wajah, kadangkala ada juga kesalahan-kesalahan yang kita lakukan secara sengaja atau tidak. 1 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA SEBELUM TIDUR !!! Kesalahan ni sering kali dilakukan bila kita dah penat dan sangat mengantuk. Balik je rumah, nampak bantal busuk, nampak katil empuk, terus lupa atau malas nak bersihkan mekap kat muka. Lepas tu tidoooo je. Mekap yang dipakai seharian adalah sudah โ€œrosakโ€ kerana terdedah kepada udara tidak bersih dan sinaran cahaya matahari. Lepas tu tidur pulak dengan mekap tu di wajah, akan mengganggu proses kritikal kulit yang berlaku semasa kita tidur. 2 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA DI WAKTU PAGI !!! Kadangkala, ada di antara kita yang rasa muka dah cukup bersih bila bangun pagi sebab sebelum tidur dan cuci muka. Ye lah.. bukan buat apa pun.. Tido je kan? Kulit kita bernafas kan sebab dah cuci muka?? Haaa salah tanggapan tu yeh! Tahukan korang.. kita kena tidur 8 jam supaya kulit ada masa yang cukup untuk menjalankan proses pembaharuan. Maka itulah orang kata tidur yang cukup ialah petua wajah cantik! Jadi, sepanjang proses pembaharuan tu berlaku, macam-macam jenis toksin dan produk metabolik dibuang dari kulit. 3 โ€“ MENCUCI MUKA SECARA BERLEBIHAN !!! Ambuiii mentang-mentang suruh cuci muka, habis disentalnye muka tuh! Haaa mencuci muka secara berlebihan bermaksud menggunakan terlalu banyak sabun, menggosok atau menyental muka dengan kasar. Serius aku pernah tengok orang cuci muka dia, pastu ambil towel pergi sental-sental pipi dia. Korang pikir lagi kuat sental muka tu,lagi bersih la?? NO NO NO!! WRONG!! Perbuatan yang kasar pada kulit wajah akan menyebabkan kemerahan pada kulit, iritasi dan juga kekeringan. . . Haaaโ€ฆ lepas ni tolongggg lah take note akan kesalahan yang biasa korang lakukan. Sebenarnya tak susah dan leceh pun menjaga muka ni kalau kita dah biasa lakukannya secara teratur dan berdisiplin. Bila kulit dah ada macam-macam masalah tapi baru nak start jaga betul-betul memanglah susah dan leceh! Kbai.
Coffe soap 40k

Siap membasmi selulit dan strechmark.
Siap bikin kulit ibu ibu pekerja keras mamak mamak setrong menikmati luluran tiap mandi.. Seneng kan pastiiik mandi manjah biar hadapi hari dengan kekuatan superrrrr

#sabunkopi #sabunhandmade #sabunsehat #sabunbebaskimia #sabuncipan #sabunherbal #sabunorganik #sabunjogja #sabunserai
#Repost @kosmetik_syb (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
COFFEE SOAP HANASUI / SABUN KOPI DGN SCRUB BPOM

Baru lagi dari Hanasui Cosmetics

Hanasui Coffee Soap with Coffee Scrub

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. 
Manfaatnya antara lain :
1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut

Ingridents :
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT

BPOM NA 18170500287
Berat Bersih : 30gr

Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^
Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #sabunkopigreda #sabunkopi #sabunkopiori #naturgo #sabunkopiviral #sabunkopiborong #sabunkopihomemade #sabunkopimurah #sabunkopihanasui #sabunkopimurahmalaysia #sabunkopioriginal #sabunkopisusu #sabunkopisr12 #sabunkopimalaysia #sabunkopibpom #sabunkopiscrub #sabunkopiauraglow #sabunkopiborongmurah
#Repost  @kosmetik_syb (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป COFFEE SOAP HANASUI / SABUN KOPI DGN SCRUB BPOM Baru lagi dari Hanasui Cosmetics Hanasui Coffee Soap with Coffee Scrub Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut Ingridents : Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT BPOM NA 18170500287 Berat Bersih : 30gr Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^ Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #sabunkopigreda  #sabunkopi  #sabunkopiori  #naturgo  #sabunkopiviral  #sabunkopiborong  #sabunkopihomemade  #sabunkopimurah  #sabunkopihanasui  #sabunkopimurahmalaysia  #sabunkopioriginal  #sabunkopisusu  #sabunkopisr12  #sabunkopimalaysia  #sabunkopibpom  #sabunkopiscrub  #sabunkopiauraglow  #sabunkopiborongmurah 
Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah. Namun begitu di dalam obsesi menjaga wajah, kadangkala ada juga kesalahan-kesalahan yang kita lakukan secara sengaja atau tidak.

1 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA SEBELUM TIDUR !!! Kesalahan ni sering kali dilakukan bila kita dah penat dan sangat mengantuk. Balik je rumah, nampak bantal busuk, nampak katil empuk, terus lupa atau malas nak bersihkan mekap kat muka. Lepas tu tidoooo je.

Mekap yang dipakai seharian adalah sudah โ€œrosakโ€ kerana terdedah kepada udara tidak bersih dan sinaran cahaya matahari. Lepas tu tidur pulak dengan mekap tu di wajah, akan mengganggu proses kritikal kulit yang berlaku semasa kita tidur.

2 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA DI WAKTU PAGI !!! Kadangkala, ada di antara kita yang rasa muka dah cukup bersih bila bangun pagi sebab sebelum tidur dan cuci muka. Ye lah.. bukan buat apa pun.. Tido je kan? Kulit kita bernafas kan sebab dah cuci muka?? Haaa salah tanggapan tu yeh!

Tahukan korang.. kita kena tidur 8 jam supaya kulit ada masa yang cukup untuk menjalankan proses pembaharuan. Maka itulah orang kata tidur yang cukup ialah petua wajah cantik! Jadi, sepanjang proses pembaharuan tu berlaku, macam-macam jenis toksin dan produk metabolik dibuang dari kulit.

3 โ€“ MENCUCI MUKA SECARA BERLEBIHAN !!! Ambuiii mentang-mentang suruh cuci muka, habis disentalnye muka tuh! Haaa mencuci muka secara berlebihan bermaksud menggunakan terlalu banyak sabun, menggosok atau menyental muka dengan kasar. Serius aku pernah tengok orang cuci muka dia, pastu ambil towel pergi sental-sental pipi dia.

Korang pikir lagi kuat sental muka tu,lagi bersih la?? NO NO NO!! WRONG!! Perbuatan yang kasar pada kulit wajah akan menyebabkan kemerahan pada kulit, iritasi dan juga kekeringan. .
.
Haaaโ€ฆ lepas ni tolongggg lah take note akan kesalahan yang biasa korang lakukan. Sebenarnya tak susah dan leceh pun menjaga muka ni kalau kita dah biasa lakukannya secara teratur dan berdisiplin. Bila kulit dah ada macam-macam masalah tapi baru nak start jaga betul-betul memanglah susah dan leceh! Kbai.
Kalau dah namanya perempuan memang tak sah kalau tak menjaga wajah. Namun begitu di dalam obsesi menjaga wajah, kadangkala ada juga kesalahan-kesalahan yang kita lakukan secara sengaja atau tidak. 1 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA SEBELUM TIDUR !!! Kesalahan ni sering kali dilakukan bila kita dah penat dan sangat mengantuk. Balik je rumah, nampak bantal busuk, nampak katil empuk, terus lupa atau malas nak bersihkan mekap kat muka. Lepas tu tidoooo je. Mekap yang dipakai seharian adalah sudah โ€œrosakโ€ kerana terdedah kepada udara tidak bersih dan sinaran cahaya matahari. Lepas tu tidur pulak dengan mekap tu di wajah, akan mengganggu proses kritikal kulit yang berlaku semasa kita tidur. 2 - TIDAK MEMBERSIHKAN MUKA DI WAKTU PAGI !!! Kadangkala, ada di antara kita yang rasa muka dah cukup bersih bila bangun pagi sebab sebelum tidur dan cuci muka. Ye lah.. bukan buat apa pun.. Tido je kan? Kulit kita bernafas kan sebab dah cuci muka?? Haaa salah tanggapan tu yeh! Tahukan korang.. kita kena tidur 8 jam supaya kulit ada masa yang cukup untuk menjalankan proses pembaharuan. Maka itulah orang kata tidur yang cukup ialah petua wajah cantik! Jadi, sepanjang proses pembaharuan tu berlaku, macam-macam jenis toksin dan produk metabolik dibuang dari kulit. 3 โ€“ MENCUCI MUKA SECARA BERLEBIHAN !!! Ambuiii mentang-mentang suruh cuci muka, habis disentalnye muka tuh! Haaa mencuci muka secara berlebihan bermaksud menggunakan terlalu banyak sabun, menggosok atau menyental muka dengan kasar. Serius aku pernah tengok orang cuci muka dia, pastu ambil towel pergi sental-sental pipi dia. Korang pikir lagi kuat sental muka tu,lagi bersih la?? NO NO NO!! WRONG!! Perbuatan yang kasar pada kulit wajah akan menyebabkan kemerahan pada kulit, iritasi dan juga kekeringan. . . Haaaโ€ฆ lepas ni tolongggg lah take note akan kesalahan yang biasa korang lakukan. Sebenarnya tak susah dan leceh pun menjaga muka ni kalau kita dah biasa lakukannya secara teratur dan berdisiplin. Bila kulit dah ada macam-macam masalah tapi baru nak start jaga betul-betul memanglah susah dan leceh! Kbai.
Hai ...hai...
Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? .
.
Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. ..
.
.
Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan .
.
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#coffeescrub
#lulurkopi
#scrubkopi
Hai ...hai... Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? . . Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. .. . . Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan . . #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #coffeescrub  #lulurkopi  #scrubkopi 
Hai ...hai...
Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? .
.
Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. ..
.
.
Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan .
.
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#coffeescrub
#lulurkopi
#scrubkopi
Hai ...hai... Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? . . Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. .. . . Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan . . #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #coffeescrub  #lulurkopi  #scrubkopi 
Hai ...hai...
Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? .
.
Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. ..
.
.
Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan .
.
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#coffeescrub
#lulurkopi
#scrubkopi
Hai ...hai... Kenapa aku rekomendasikan scrub dari @almeera.nc ? . . Karena terbuat dari kopi khas sumatera utara. Kopi sidikalang dan di mix dngan bahan alami lain. .. . . Manfaat nya yaitu -menyamarkan noda hitam bekas jerawat dan flek hitam. -mencerahkan kulit wajah n tubuh. -merevitalisasi kulit wajah -mengangkat sel kulit mati. - melembabkan dan menghaluskan kulit. -Sebagai body massage - menghilangkan selulit - menghilangkan bau badan . . #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #coffeescrub  #lulurkopi  #scrubkopi 
Thank you gorgeous for your lovely feedback๐Ÿ’. Happy Customer๐Ÿคฉ. She satisfied with the wonderful results using #BelovedOrganicSkincare
.
.
๐ŸงWhat you waiting for? Grab our 100% Organic #BelovedOrganicSkincare NOW! โœ…Suitable for all skin type.
.
.
Get yours by click WhatsApp link in bio/ DM @beloved.organic.skincare
:
#Beloved #Skincare #CustomerFeedback
#BelovedSkincareCustomersFeedback 
#beloved #belovedskincare #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #sabunkopi #sabunkopimalaysia #carrotsoap #sabunpemutih #carrotsoapmalaysia #cellulite #stretchmarks #jerawat #organicserum #herbpowdermalaysia #herbpowdermurah #organichoney #honeybee #naturalsunscreen #sunscreenmurah #whitegoldserum
Thank you gorgeous for your lovely feedback๐Ÿ’. Happy Customer๐Ÿคฉ. She satisfied with the wonderful results using #BelovedOrganicSkincare  . . ๐ŸงWhat you waiting for? Grab our 100% Organic #BelovedOrganicSkincare  NOW! โœ…Suitable for all skin type. . . Get yours by click WhatsApp link in bio/ DM @beloved.organic.skincare : #Beloved  #Skincare  #CustomerFeedback  #BelovedSkincareCustomersFeedback  #beloved  #belovedskincare  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #sabunkopi  #sabunkopimalaysia  #carrotsoap  #sabunpemutih  #carrotsoapmalaysia  #cellulite  #stretchmarks  #jerawat  #organicserum  #herbpowdermalaysia  #herbpowdermurah  #organichoney  #honeybee  #naturalsunscreen  #sunscreenmurah  #whitegoldserum 
๐ŸŒŸB E S T  S E L L I N G๐ŸŒŸ
.
We all need a ๐Ÿ‘ good exfoliator, so why not choose #BelovedSkincare to buff all those pesky lines and dry skin? ๐Ÿค—
.
๐ŸŒฟB E N E F I T S๐ŸŒฟ
๐Ÿ”ธHelps eliminate dead skin
๐Ÿ”ธNatural renewal new skin cells
๐Ÿ”ธCreates glowing effect
๐Ÿ”ธFades dark circles
๐Ÿ”ธSkin looks flawless
๐Ÿ”ธSoften skin
๐Ÿ”ธBrighten skin
๐Ÿ”ธReduce blackheads/whiteheads
๐Ÿ”ธFade black spots/ acne scars
.
๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธDirections :
Mix Belovedโ€™s Coffee & Honey Face Scrub with ๐Ÿ’ฆlittle water, then wet your face.Massage it onto your face in gentle ๐Ÿ”circular motions for 60 secondโณ, leave it for 10-15 minutesโฐ, then rinse with warm water.๐Ÿ’ง
.
๐Ÿ“ฒHurry up! Place your orders NOW before stock last ๐Ÿ“ฆ. Click WhatsApp link on bio or DM/PM is NOWโ€ผ๏ธ
.
.
#beloved #belovedskincare #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysiamurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #lipbalmmurah #sabunkopi #sabunkopimalaysia #carrotsoap #sabunpemutih #carrotsoapmalaysia #cellulite #stretchmarks #jerawat #organicserummalaysia #herbpowdermalaysia #herbpowdermurah #organichoney #honeybee #naturalsunscreen #sunscreenmurah #whitegoldserum
๐ŸŒŸB E S T S E L L I N G๐ŸŒŸ . We all need a ๐Ÿ‘ good exfoliator, so why not choose #BelovedSkincare  to buff all those pesky lines and dry skin? ๐Ÿค— . ๐ŸŒฟB E N E F I T S๐ŸŒฟ ๐Ÿ”ธHelps eliminate dead skin ๐Ÿ”ธNatural renewal new skin cells ๐Ÿ”ธCreates glowing effect ๐Ÿ”ธFades dark circles ๐Ÿ”ธSkin looks flawless ๐Ÿ”ธSoften skin ๐Ÿ”ธBrighten skin ๐Ÿ”ธReduce blackheads/whiteheads ๐Ÿ”ธFade black spots/ acne scars . ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธDirections : Mix Belovedโ€™s Coffee & Honey Face Scrub with ๐Ÿ’ฆlittle water, then wet your face.Massage it onto your face in gentle ๐Ÿ”circular motions for 60 secondโณ, leave it for 10-15 minutesโฐ, then rinse with warm water.๐Ÿ’ง . ๐Ÿ“ฒHurry up! Place your orders NOW before stock last ๐Ÿ“ฆ. Click WhatsApp link on bio or DM/PM is NOWโ€ผ๏ธ . . #beloved  #belovedskincare  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysiamurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #lipbalmmurah  #sabunkopi  #sabunkopimalaysia  #carrotsoap  #sabunpemutih  #carrotsoapmalaysia  #cellulite  #stretchmarks  #jerawat  #organicserummalaysia  #herbpowdermalaysia  #herbpowdermurah  #organichoney  #honeybee  #naturalsunscreen  #sunscreenmurah  #whitegoldserum 
Thank you gorgeous for your lovely feedback๐Ÿ’. Happy Customer๐Ÿคฉ. She satisfied with the wonderful results using #BelovedOrganicSkincare
.
.
๐ŸงWhat you waiting for? Grab our 100% Organic #BelovedOrganicSkincare NOW! โœ…Suitable for all skin type.
.
.
Get yours by click WhatsApp link in bio/ DM @beloved.organic.skincare
:
#Beloved #Skincare #CustomerFeedback
#BelovedSkincareCustomersFeedback 
#beloved #belovedskincare #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #sabunkopi #sabunkopimalaysia #carrotsoap #sabunpemutih #carrotsoapmalaysia #cellulite #stretchmarks #jerawat #organicserum #herbpowdermalaysia #herbpowdermurah #organichoney #honeybee #naturalsunscreen #sunscreenmurah #whitegoldserum
Thank you gorgeous for your lovely feedback๐Ÿ’. Happy Customer๐Ÿคฉ. She satisfied with the wonderful results using #BelovedOrganicSkincare  . . ๐ŸงWhat you waiting for? Grab our 100% Organic #BelovedOrganicSkincare  NOW! โœ…Suitable for all skin type. . . Get yours by click WhatsApp link in bio/ DM @beloved.organic.skincare : #Beloved  #Skincare  #CustomerFeedback  #BelovedSkincareCustomersFeedback  #beloved  #belovedskincare  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #sabunkopi  #sabunkopimalaysia  #carrotsoap  #sabunpemutih  #carrotsoapmalaysia  #cellulite  #stretchmarks  #jerawat  #organicserum  #herbpowdermalaysia  #herbpowdermurah  #organichoney  #honeybee  #naturalsunscreen  #sunscreenmurah  #whitegoldserum 
Are your skin having problems right now? Try our face set all natural and made fresh ๐Ÿ–ค
.
๐Ÿ’Ž RM100 inc postage ๐Ÿ’Ž
.
DM or whatsapp 012-4632250 to order ๐Ÿ’‹โœจ
.
#claymaskmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #naturalclaymask #naturalcoffeescrub #ejennaetis #naetisclaymask #naetiscoffeesoap #naetiscoffeescrub #scrubbadan #scrubkopi #sabunkopi
#Repost @toko_hasanah (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Rp 10.000
Baru lagi dari Hanasui Cosmetics

Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. 
Manfaatnya antara lain :
1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut

Ingridents :
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT

BPOM NA 18170500287
Berat Bersih : 80gr

Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^
Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #hanasui #hanasuicoffeesoap #hanasuisoap #sabunkopi #sabunkopihanasui #naturgo
#Repost  @toko_hasanah (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Rp 10.000 Baru lagi dari Hanasui Cosmetics Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut Ingridents : Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT BPOM NA 18170500287 Berat Bersih : 80gr Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^ Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #hanasui  #hanasuicoffeesoap  #hanasuisoap  #sabunkopi  #sabunkopihanasui  #naturgo 
Since esok weekend, yukk layan tutorial cara pakai #scrubsejukviral nihhh๐Ÿ˜

#videopart1
#nora owner #millionairejenamasendiri .
.
Diri sendiri xpernah mengaku salah.Kalau awak betul sgt,pasal apa makin ramai org dm i??semua resit bankin atas #Amberbiotechbeauty ade dalam file ye..
.
.
Kesian ngan awk...tgu sat g kitorg dtg ye..
.
.
#millionairejenamasendiri #millionairejenamasendiri #millionairejenamasendiri #millionairejenamasendiripenipu#NoraPenipu #Norapenipu #serumbotox #sabunkopi #jenamasendiri #produkdirectkilang #produkjenamasendiri #viralscammer #viralpenipu
#nora  owner #millionairejenamasendiri  . . Diri sendiri xpernah mengaku salah.Kalau awak betul sgt,pasal apa makin ramai org dm i??semua resit bankin atas #Amberbiotechbeauty  ade dalam file ye.. . . Kesian ngan awk...tgu sat g kitorg dtg ye.. . . #millionairejenamasendiri  #millionairejenamasendiri  #millionairejenamasendiri  #millionairejenamasendiripenipu #NoraPenipu  #Norapenipu  #serumbotox  #sabunkopi  #jenamasendiri  #produkdirectkilang  #produkjenamasendiri  #viralscammer  #viralpenipu 
Ada ke yang mengidam nak ada kulit cantik menawan?
-
Ehh ni bukan taruk chemical okay? Ni kita rawat slow-slow dgn ingredients yang memang 200% selamat dan lulus KKM.
-
Nak ke idok?
.
___
โ™ฅ๏ธ
Ada ke yang mengidam nak ada kulit cantik menawan? - Ehh ni bukan taruk chemical okay? Ni kita rawat slow-slow dgn ingredients yang memang 200% selamat dan lulus KKM. - Nak ke idok? . ___ โ™ฅ๏ธ
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER

Yuhuu porepack udah ready
Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? 
Ini dia solusi nya guys
Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua.
.
Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit.
.
Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya :
Manfaat porepack charcoal
- mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mendetoxifikasi kulit

Manfaat porepack turmeric
- mengangkat komedo
- mengatasi jerawat
- mencerahkan kulit
- mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mengatasi penuaan dini

Yuk di order guys
IDR 10k / 10gram
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#maskerpalembang
#palembang #skincarepalembang #oatpalembang #olshoppalembang #onlinepalembang
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER Yuhuu porepack udah ready Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? Ini dia solusi nya guys Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua. . Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit. . Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya : Manfaat porepack charcoal - mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mendetoxifikasi kulit Manfaat porepack turmeric - mengangkat komedo - mengatasi jerawat - mencerahkan kulit - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mengatasi penuaan dini Yuk di order guys IDR 10k / 10gram #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #maskerpalembang  #palembang  #skincarepalembang  #oatpalembang  #olshoppalembang  #onlinepalembang 
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER

Yuhuu porepack udah ready
Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? 
Ini dia solusi nya guys
Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua.
.
Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit.
.
Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya :
Manfaat porepack charcoal
- mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mendetoxifikasi kulit

Manfaat porepack turmeric
- mengangkat komedo
- mengatasi jerawat
- mencerahkan kulit
- mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mengatasi penuaan dini

Yuk di order guys
IDR 10k / 10gram
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#maskerpalembang
#palembang #skincarepalembang #oatpalembang #olshoppalembang #onlinepalembang
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER Yuhuu porepack udah ready Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? Ini dia solusi nya guys Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua. . Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit. . Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya : Manfaat porepack charcoal - mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mendetoxifikasi kulit Manfaat porepack turmeric - mengangkat komedo - mengatasi jerawat - mencerahkan kulit - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mengatasi penuaan dini Yuk di order guys IDR 10k / 10gram #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #maskerpalembang  #palembang  #skincarepalembang  #oatpalembang  #olshoppalembang  #onlinepalembang 
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER

Yuhuu porepack udah ready
Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? 
Ini dia solusi nya guys
Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua.
.
Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit.
.
Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya :
Manfaat porepack charcoal
- mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mendetoxifikasi kulit

Manfaat porepack turmeric
- mengangkat komedo
- mengatasi jerawat
- mencerahkan kulit
- mengangkat sel kulit mati
- menghaluskan kulit
- mengatasi penuaan dini

Yuk di order guys
IDR 10k / 10gram
#arangaktifpowder
#maskerarang
#activatedcharcoal
#charcoalmask
#charcoal
#arangbambu #sabunmadu 
#sabunkolostrum 
#susukolostrum 
#sabunherbal 
#makingsoap 
#naturalsoap
#sabunpemutih 
#maskeralami 
#maskerorganik 
#maskerbubuk 
#naturalsoap 
#handmadesoap 
#handmadesoapindonesia
#coffeesoap
#sabunkopi
#coffee
#kopiindonesia
#produsensabunherbal
#maskerpalembang
#palembang #skincarepalembang #oatpalembang #olshoppalembang #onlinepalembang
OPEN ORDER ALMEERA POREPACK POWDER Yuhuu porepack udah ready Gimana? Pakai porepack instan komeda ga keangkat semua? Ga nempel? Cuma bisa di pake di area idung doang? Ini dia solusi nya guys Kamu bisa pakai porepack powder di mana aja, dijamin nempel, komedo keangkat semua. . Selain itu, porepack juga dibuat dari bahan bahan alami, tentunya aman untuk kulit. . Varian porepack powder ada charcoal dan turmeric, selain mengangkat komedo, porepack almeera juga ada manfaat lainnya : Manfaat porepack charcoal - mengangkat komedo - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mendetoxifikasi kulit Manfaat porepack turmeric - mengangkat komedo - mengatasi jerawat - mencerahkan kulit - mengangkat sel kulit mati - menghaluskan kulit - mengatasi penuaan dini Yuk di order guys IDR 10k / 10gram #arangaktifpowder  #maskerarang  #activatedcharcoal  #charcoalmask  #charcoal  #arangbambu  #sabunmadu  #sabunkolostrum  #susukolostrum  #sabunherbal  #makingsoap  #naturalsoap  #sabunpemutih  #maskeralami  #maskerorganik  #maskerbubuk  #naturalsoap  #handmadesoap  #handmadesoapindonesia  #coffeesoap  #sabunkopi  #coffee  #kopiindonesia  #produsensabunherbal  #maskerpalembang  #palembang  #skincarepalembang  #oatpalembang  #olshoppalembang  #onlinepalembang 
Ijo-ijo Greentea , cocok banget buat kulit berjewat ๐Ÿ˜˜

Ready banyak canss , cuss sebelum kehabisan ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ijo-ijo Greentea , cocok banget buat kulit berjewat ๐Ÿ˜˜

Ready banyak canss , cuss sebelum kehabisan ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š
PROSES BAGAIMANA PEMUTIHAN KULIT BERLAKU
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š *โœ‹DAY 1* : Kapsul Gf mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. .
*โœ‹DAY 2* : Kulit akan terasa moist dan licin
*โœ‹DAY 3-6* : Kulit mula memutih dan mencerah
*โœ‹DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata .
*โœ‹DAY 30* : Kulit putih dan cerah sempurna!
.

dan.. YANG PALING PENTING dalam GLUTA FAIRY ๐Ÿ˜˜ : โœ‹DIHASILKAN dr 100% bhn semulajadi
โœ‹KELUARAN bumiputera
โœ‹TANPA pengelupasan
โœ‹TANPA barang kimia terlarang seperti seperti hydroquinone, mercury, paraben dan tretinoin.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
=============================================
Kandungan yang terkandung dalam gluta fairy adalah Pure L-Glutathione, Collagen, Rosehip, Vitamin C, Stem Cell, Alpha Lipoic Acid, dan Fruit Extract.
.
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚
๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚
๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚
#wawasoftlens #lofattah #sabunkolagen #sabunkopi #sabunparut #sabunsemulajadi #sabungluta #sabunvitaminc #yearendsale #sabunmuka #sabunherbal #sabunnurraysa #sabunarbutin  #paidreviewrm10 #storyreviewrm7
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š PROSES BAGAIMANA PEMUTIHAN KULIT BERLAKU ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š *โœ‹DAY 1* : Kapsul Gf mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. . *โœ‹DAY 2* : Kulit akan terasa moist dan licin *โœ‹DAY 3-6* : Kulit mula memutih dan mencerah *โœ‹DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata . *โœ‹DAY 30* : Kulit putih dan cerah sempurna! . dan.. YANG PALING PENTING dalam GLUTA FAIRY ๐Ÿ˜˜ : โœ‹DIHASILKAN dr 100% bhn semulajadi โœ‹KELUARAN bumiputera โœ‹TANPA pengelupasan โœ‹TANPA barang kimia terlarang seperti seperti hydroquinone, mercury, paraben dan tretinoin.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ============================================= Kandungan yang terkandung dalam gluta fairy adalah Pure L-Glutathione, Collagen, Rosehip, Vitamin C, Stem Cell, Alpha Lipoic Acid, dan Fruit Extract. . . ๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ“ฑWHATSAPP KakMera ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ 0135152434 ๐Ÿ™‚ #wawasoftlens  #lofattah  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunparut  #sabunsemulajadi  #sabungluta  #sabunvitaminc  #yearendsale  #sabunmuka  #sabunherbal  #sabunnurraysa  #sabunarbutin  #paidreviewrm10  #storyreviewrm7 
Ijo-ijo Greentea , cocok banget buat kulit berjewat ๐Ÿ˜˜

Ready banyak canss , cuss sebelum kehabisan ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ijo-ijo Greentea , cocok banget buat kulit berjewat ๐Ÿ˜˜

Ready banyak canss , cuss sebelum kehabisan ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
0177826288
.
.

MINYAK ESTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR

Kelebihan Minyak Belacak

untuk Payudara Wanita
๐Ÿ”…bantu Membesarkan Saiz Payudara Yang Kecil
๐Ÿ”…bantu Anjalkan Payudara Yang Jatuh (Sagging Breasts)
๐Ÿ”…bantu Payudara Kekal Bulat Terletak Tanpa Bra

untuk Punggung Wanita
bantu Anjalkan Punggung Yang Jatuh & Menggelebeh

untuk Zakar Lelaki ๐Ÿ”…bantu Tambah Saiz Zakar Yang Kecil (Panjang & Lebar) :ย Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri).
bantu Atasi Masalah Pancut Awal Ketika Bersama:ย Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami
๐Ÿ”…Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi

Cara Guna Minyak Belacak Original
Gunakan 2 Kali Sehari, Selepas Mandi
๐Ÿ”…1 Kali Pada Waktu Pagi (Sebelum Bersarapan Pagi)
๐Ÿ”…1 Kali Pada Waktu Malam (Sebelum Tidur / Bersama Suami Tersayang)

#minyakbelacak #minyakbelacakherbhouse #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakherbhousejohor #tatiskincare #sabunkopi #aurawhite #dtrim #susukambingplatinum
0177826288 . . MINYAK ESTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR Kelebihan Minyak Belacak untuk Payudara Wanita ๐Ÿ”…bantu Membesarkan Saiz Payudara Yang Kecil ๐Ÿ”…bantu Anjalkan Payudara Yang Jatuh (Sagging Breasts) ๐Ÿ”…bantu Payudara Kekal Bulat Terletak Tanpa Bra untuk Punggung Wanita bantu Anjalkan Punggung Yang Jatuh & Menggelebeh untuk Zakar Lelaki ๐Ÿ”…bantu Tambah Saiz Zakar Yang Kecil (Panjang & Lebar) :ย Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). bantu Atasi Masalah Pancut Awal Ketika Bersama:ย Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami ๐Ÿ”…Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi Cara Guna Minyak Belacak Original Gunakan 2 Kali Sehari, Selepas Mandi ๐Ÿ”…1 Kali Pada Waktu Pagi (Sebelum Bersarapan Pagi) ๐Ÿ”…1 Kali Pada Waktu Malam (Sebelum Tidur / Bersama Suami Tersayang) #minyakbelacak  #minyakbelacakherbhouse  #minyakbelacakoriginal  #minyakbelacakherbhousejohor  #tatiskincare  #sabunkopi  #aurawhite  #dtrim  #susukambingplatinum 
#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#coffeesoap #coffeesoapmurah
#coffeesoap1 #coffeesoaphanasui
#coffeesoaphanasuimurah #sabuncoffeemurah #hanasuicoffee #hanasuicoffeesoap
#hanasuicoffeesoapbpom
#sabunkopi#sabunkopimurah
#naturgo#spahanasui #naturgohanasui .

Hanasui Coffee Soap BPOM Original - Sabun Kopi

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. 
Manfaatnya antara lain :
1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut

Ingridents :
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT

BPOM NA 18170500287
Berat Bersih : 30 gram

Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^
Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati
#Repost  @kosmetik.mania (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป #Repost  @kosmetik.mania (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป #coffeesoap  #coffeesoapmurah  #coffeesoap1  #coffeesoaphanasui  #coffeesoaphanasuimurah  #sabuncoffeemurah  #hanasuicoffee  #hanasuicoffeesoap  #hanasuicoffeesoapbpom  #sabunkopi #sabunkopimurah  #naturgo #spahanasui  #naturgohanasui  . Hanasui Coffee Soap BPOM Original - Sabun Kopi Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut Ingridents : Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT BPOM NA 18170500287 Berat Bersih : 30 gram Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^ Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. 
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam. 
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. 
Celebrity Feminine Scrub Wash tu. 
Paling sejuk di Malaysia. 
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi. 
Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. 
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. 
Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu. Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. Bukan sejuk biasa-biasa punya. Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam. Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. Celebrity Feminine Scrub Wash tu. Paling sejuk di Malaysia. Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi. Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Ramai yang tanya saya, tak bahaya ke menggunakan "SCRUB" dalam FEMININE WASH untuk Cik Bunga??
.
Jawapan :
Ohh sudah pasti tidak kakak-kakak dan adik-adik. Tak bahaya menggunakan Celebrity Feminine Scrub Wash kerana
.
Meh saya nak explain ya .
.
Celebrity Feminine Scrub Wash menggunakan Polyethylene Scrub .
.
Merupakan scrub yg halus dah bucu yg specially design yang tidak tajam, tidak bahaya dan best semasa penggunaan tau. .
So bila scrub ia akan mild exfoliate . Takkan calarkan kulit Cik Bunga kita yang lembut itu.
.
Jangan risau. Celebrity Feminine Scrub Wash lulus KKM . Jom rawat masalah Cik Bunga anda sambil Cik Bunga berspa? ๐Ÿ˜

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Ramai yang tanya saya, tak bahaya ke menggunakan "SCRUB" dalam FEMININE WASH untuk Cik Bunga?? . Jawapan : Ohh sudah pasti tidak kakak-kakak dan adik-adik. Tak bahaya menggunakan Celebrity Feminine Scrub Wash kerana . Meh saya nak explain ya . . Celebrity Feminine Scrub Wash menggunakan Polyethylene Scrub . . Merupakan scrub yg halus dah bucu yg specially design yang tidak tajam, tidak bahaya dan best semasa penggunaan tau. . So bila scrub ia akan mild exfoliate . Takkan calarkan kulit Cik Bunga kita yang lembut itu. . Jangan risau. Celebrity Feminine Scrub Wash lulus KKM . Jom rawat masalah Cik Bunga anda sambil Cik Bunga berspa? ๐Ÿ˜ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. 
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam. 
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. 
Celebrity Feminine Scrub Wash tu. 
Paling sejuk di Malaysia. 
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi. 
Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. 
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. 
Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu. Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. Bukan sejuk biasa-biasa punya. Cik Flower selesa dari pagi sampai ke malam. Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. Celebrity Feminine Scrub Wash tu. Paling sejuk di Malaysia. Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak r a w a t sampai akar umbi. Sampai sihat Cik Flower. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. Best gilosssssss. โ„๏ธ Jgn lupa follow Instagram @chantekbysya_ utk anda tengok feedback yang bersepah.๐Ÿ’ƒ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Another day, another Vanilla Latte Soap Scrub.  Our bestselling soap so far ๐Ÿ….
.
.
.
.
.
#sayajualsabun #soapscrub #sabunscrubmalaysia #sabunkopi #scrubkopimalaysia #beautyinfluencer #vanillalatte #coffeelover #exfoliate #cellulite #facesoapmalaysia #bodyscrubsoap #geraniumoil #naturalskincare
COFFE SOAP HANASUI

RP. 10.000

WA 0878 3449 2358
OPEN RESELLER & DROPSIP.
#coffesoaphanasui #sabunkopi #sabunkopihanasui #sabunkopimurah #coffesoap #hanasuiyeenskin #sabunyeenskin
Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW. Celebrity Feminine Scrub Wash โค

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW . Celebrity Feminine Scrub Wash โค Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
PENCUCI Cik Bunga ANDA TERLALU BIASA? .
Cik Bunga anda perlu dibelai, dijaga, dan dirawat dengan LUAR BIASA. Bukan muka je guna SKINCARE jenama MAHAL? Yang BAWAH guna BIASA-BIASA sahaja?
.
Jom TUKAR PENCUCI Cik Bunga anda kepada CELEBRITY FE.MINI.NE SCRUB WASH by SKIN STORIES. .
PENCUCI Cik Bunha ber-SCRUB pertama di MALAYSIA.
Diperbuat KHAS untuk merawat masalah wanit@.
Seperti Kโ‚ฌGATAL@N, B@U, Kโ‚ฌPUTIH@N , MASALAH DATANG BUL@N, LONG@@R .
dan yang paling istimewa dapat MENCERAHKAN dengan scrub-scrub halus yang terkandung di dalam FW ini.
.
Dirumus KHAS dari MAGNOLIA STEMCELL, MANJ@KANI, SIREH, ALOE VERA, WITC.H HAZEL dan bahan-bahan rahsia lain. 100% NATURAL dan SELAMAT. Yang penting LULUS KKM tau. .
Bau bunga MELUR yang menggod@ pasti akan membuatkan bukan sahaja anda, malah CIK AB@NG terpesona.
.
Jom DAPATKAN Celebrity Fem.inin.e Scrub Wash SEKARANG.
Pencuci Cik Bunga ber-SCUB PERTAMA di MALAYSIA.

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #airishmalaysia #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
PENCUCI Cik Bunga ANDA TERLALU BIASA? . Cik Bunga anda perlu dibelai, dijaga, dan dirawat dengan LUAR BIASA. Bukan muka je guna SKINCARE jenama MAHAL? Yang BAWAH guna BIASA-BIASA sahaja? . Jom TUKAR PENCUCI Cik Bunga anda kepada CELEBRITY FE.MINI.NE SCRUB WASH by SKIN STORIES. . PENCUCI Cik Bunha ber-SCRUB pertama di MALAYSIA. Diperbuat KHAS untuk merawat masalah wanit@. Seperti Kโ‚ฌGATAL@N, B@U, Kโ‚ฌPUTIH@N , MASALAH DATANG BUL@N, LONG@@R . dan yang paling istimewa dapat MENCERAHKAN dengan scrub-scrub halus yang terkandung di dalam FW ini. . Dirumus KHAS dari MAGNOLIA STEMCELL, MANJ@KANI, SIREH, ALOE VERA, WITC.H HAZEL dan bahan-bahan rahsia lain. 100% NATURAL dan SELAMAT. Yang penting LULUS KKM tau. . Bau bunga MELUR yang menggod@ pasti akan membuatkan bukan sahaja anda, malah CIK AB@NG terpesona. . Jom DAPATKAN Celebrity Fem.inin.e Scrub Wash SEKARANG. Pencuci Cik Bunga ber-SCUB PERTAMA di MALAYSIA. Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #skinstories  #skinstoriesbeautycare  #celebrityfemininescrubwash  #femininewash  #pencuciwanita  #hygienwash  #airishmalaysia  #quputeh  #pamoga  #perlaking  #perlashine  #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW. Celebrity Feminine Scrub Wash โค

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Kalau awak rasa awak dah tatahan dengan lendir keputihan dan bau keputihan awak, bertindak untuk merawat. Jangan biar ajeee gitu. Okay? Jangan basuh ngn air paip. Ada pencuci khas taw untuk hilangkan dan rawat masalah awak tu. #CFSW . Celebrity Feminine Scrub Wash โค Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. ๐Ÿ˜ญ
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. ๐Ÿ˜Œ
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. ๐Ÿ˜Œ

Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan?

#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #airishmalaysia #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. ๐Ÿ˜ญ . TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak?? . Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang. Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang. Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi. Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali. Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri. Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi. . Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. . Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami. Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. ๐Ÿ˜Œ . Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. ๐Ÿ˜Œ Hubungi kami : ๐Ÿ“ฑ+6016-353 0370 Tekan je link kat bio kalau awak malas nak simpan number phone. Senang kan? #skinstories  #skinstoriesbeautycare  #celebrityfemininescrubwash  #femininewash  #pencuciwanita  #hygienwash  #airishmalaysia  #quputeh  #pamoga  #perlaking  #perlashine  #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask  #womendesireeessentialcream  #perfumedexandra  #minyakbelacak  #losyenputihajaib  #kopipakbelalang  #susukambingkurmamadu  #putehcollagen 
Sabun Lulur
35.000/pcs
100.000/3pcs

100% Bahan alami, no alchohol dan bahan kimia. Sangat aman digunakan untuk badan ataupun sebagai sabun wajah.

#sabun #sabunpemutih #sabunberasthailand
#sabunpemutihbadan #sabunwajah #sabunjerawat #sabunherbal #sabunherbalalami #sabunberas #sabunkecantikan #sabunkopi #sabunlulur #lulurbadan #lulurpemutihbadan #lulurwajah
Ready :
Lulur mini strawberry 
Lulur mini kemuning 
Lulur mini Greentea
Masker besar Greentea
Masker besar coffee
Lulur medium coffee 
Lulur medium Charcoal
Lulur medium Greentea 
Lulur medium kemuning 
Lulur medium bengkoang
Sabun hi glow jelita 
Sold out : 
Masker mini coffee 
Masker mini Greentea 
Lulur mini coffee 
Lulur mini bengkoang 
Lulur mini Charcoal 
Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ready : Lulur mini strawberry Lulur mini kemuning Lulur mini Greentea Masker besar Greentea Masker besar coffee Lulur medium coffee Lulur medium Charcoal Lulur medium Greentea Lulur medium kemuning Lulur medium bengkoang Sabun hi glow jelita Sold out : Masker mini coffee Masker mini Greentea Lulur mini coffee Lulur mini bengkoang Lulur mini Charcoal Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜ #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit 
Ready :
Lulur mini strawberry 
Lulur mini kemuning 
Lulur mini Greentea
Masker besar Greentea
Masker besar coffee
Lulur medium coffee 
Lulur medium Charcoal
Lulur medium Greentea 
Lulur medium kemuning 
Lulur medium bengkoang
Sabun hi glow jelita 
Sold out : 
Masker mini coffee 
Masker mini Greentea 
Lulur mini coffee 
Lulur mini bengkoang 
Lulur mini Charcoal 
Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ready : Lulur mini strawberry Lulur mini kemuning Lulur mini Greentea Masker besar Greentea Masker besar coffee Lulur medium coffee Lulur medium Charcoal Lulur medium Greentea Lulur medium kemuning Lulur medium bengkoang Sabun hi glow jelita Sold out : Masker mini coffee Masker mini Greentea Lulur mini coffee Lulur mini bengkoang Lulur mini Charcoal Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜ #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit 
Ready :
Lulur mini strawberry 
Lulur mini kemuning 
Lulur mini Greentea
Masker besar Greentea
Masker besar coffee
Lulur medium coffee 
Lulur medium Charcoal
Lulur medium Greentea 
Lulur medium kemuning 
Lulur medium bengkoang
Sabun hi glow jelita 
Sold out : 
Masker mini coffee 
Masker mini Greentea 
Lulur mini coffee 
Lulur mini bengkoang 
Lulur mini Charcoal 
Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ready : Lulur mini strawberry Lulur mini kemuning Lulur mini Greentea Masker besar Greentea Masker besar coffee Lulur medium coffee Lulur medium Charcoal Lulur medium Greentea Lulur medium kemuning Lulur medium bengkoang Sabun hi glow jelita Sold out : Masker mini coffee Masker mini Greentea Lulur mini coffee Lulur mini bengkoang Lulur mini Charcoal Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜ #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit 
Ready :
Lulur mini strawberry 
Lulur mini kemuning 
Lulur mini Greentea
Masker besar Greentea
Masker besar coffee
Lulur medium coffee 
Lulur medium Charcoal
Lulur medium Greentea 
Lulur medium kemuning 
Lulur medium bengkoang
Sabun hi glow jelita 
Sold out : 
Masker mini coffee 
Masker mini Greentea 
Lulur mini coffee 
Lulur mini bengkoang 
Lulur mini Charcoal 
Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Ready : Lulur mini strawberry Lulur mini kemuning Lulur mini Greentea Masker besar Greentea Masker besar coffee Lulur medium coffee Lulur medium Charcoal Lulur medium Greentea Lulur medium kemuning Lulur medium bengkoang Sabun hi glow jelita Sold out : Masker mini coffee Masker mini Greentea Lulur mini coffee Lulur mini bengkoang Lulur mini Charcoal Makser mini ready Minggu depan ya cans ๐Ÿ˜˜ #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit 
Video terakhir tutorial cara pakai #scrubsejukviral๐Ÿ˜

Best ke idok?๐Ÿ˜˜ #videopart3
Ramai yang tak tau, jerawat ni berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tu penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu.
.
Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam.
.
Sebab tu kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer ๐Ÿ˜
.
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! .
___
โ™ฅ๏ธ
. - - #regrann
Ramai yang tak tau, jerawat ni berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tu penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu. . Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam. . Sebab tu kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer ๐Ÿ˜ . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! . ___ โ™ฅ๏ธ . - - #regrann 
New coming soon soap coffee gayo
Original home made takengon city

#grosirkopigayo 
#suplierkopigayo 
#distributorkopi 
#specialitycoffee 
#coffeegayo 
#asacoffee and #asakopi 
#sabunkopi
Scrub sejuk ni sangat unik dan BUKAN KRIM KILO SEBARANGAN tau.
.
Based kaler dalam si scrub sejuk ni ada ekstrak teh hijau. Nama pun teh hijau kann. Teh hijau kaler apa? Hijau. Hijau yang tenang pastuu opkos menyejukkan.
. 
Bau bukan setakat wangi jur namuun wangi yang berkhasiat dan melembabkan kulit.
. 
Nak sental pon mudah, calit siket jer dah bolehh cover seluruh muka. Cara apply, kita basahkan dulu muka, pastuu sapu rata gosok perlahan secara bulatan.
. 
Punya special SCRUB SEJUK ni kita design kannn. Bersusah payah kita dapatkan 200% lulusan KKM semuaaa.
. 
Semborono jer fitnah. Haihhh, cemana tu?๐Ÿ˜
Scrub sejuk ni sangat unik dan BUKAN KRIM KILO SEBARANGAN tau. . Based kaler dalam si scrub sejuk ni ada ekstrak teh hijau. Nama pun teh hijau kann. Teh hijau kaler apa? Hijau. Hijau yang tenang pastuu opkos menyejukkan. . Bau bukan setakat wangi jur namuun wangi yang berkhasiat dan melembabkan kulit. . Nak sental pon mudah, calit siket jer dah bolehh cover seluruh muka. Cara apply, kita basahkan dulu muka, pastuu sapu rata gosok perlahan secara bulatan. . Punya special SCRUB SEJUK ni kita design kannn. Bersusah payah kita dapatkan 200% lulusan KKM semuaaa. . Semborono jer fitnah. Haihhh, cemana tu?๐Ÿ˜
Barang PL DAN NEW mungkin.ada teman2 yang mau bantu Beli.
BU buat modal.
Negoo tipiiisss yaa Dear

#Preloved #PL #cadartali #cadarpurdah #cadarbutterfly #PLcadar #sabun #sabunherbal #sabunbidara #sabunkopi #jupon #lipstik #lipstikmurah
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu.
.
Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam.
.
Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer ๐Ÿ˜
.
Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! .
Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh penting untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu. . Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam. . Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer ๐Ÿ˜ . Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba! .
.
COFFEE HERBAL SOAP

Ingredients: 
Robusta coffee seed powder, sucrose, aqua, cocos nucifera oil dll.

Manfaat : 
Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan & menghilangkan bekas jerawat serta flek pada kulit wajah.
.
.
#SR12cianjur #distributorsr12cianjur #coffeesoap #sabunkopi #sabunwajah #sabunherbal #sabunbatang #sabunpencerah #sabunflekhitam #pelembutwajah #penghilangbekasjerawat #sabunkulitberminyak #pembersihwajah #solusicantik #rahasiacantik #sabunwangi #sabunsr12
. COFFEE HERBAL SOAP Ingredients: Robusta coffee seed powder, sucrose, aqua, cocos nucifera oil dll. Manfaat : Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan & menghilangkan bekas jerawat serta flek pada kulit wajah. . . #SR12cianjur  #distributorsr12cianjur  #coffeesoap  #sabunkopi  #sabunwajah  #sabunherbal  #sabunbatang  #sabunpencerah  #sabunflekhitam  #pelembutwajah  #penghilangbekasjerawat  #sabunkulitberminyak  #pembersihwajah  #solusicantik  #rahasiacantik  #sabunwangi  #sabunsr12 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker 
#stikerproduk #stickerlabel #labelwaterproof #stikerolshop #labelproduk #stikerkemasan #asinanbuah #saladbuahsegar #maskerkefir #banananuget #nightcream #krimtemulawak #cokelatleleh #sabunkopi #maskerkomedo
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerproduk  #stickerlabel  #labelwaterproof  #stikerolshop  #labelproduk  #stikerkemasan  #asinanbuah  #saladbuahsegar  #maskerkefir  #banananuget  #nightcream  #krimtemulawak  #cokelatleleh  #sabunkopi  #maskerkomedo 
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut :
.
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
@cetaklabelstiker
.
.
Diskusi & Tanya" desain:
.
WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677
Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270
.
WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE!
.
#cetakstikerlabel
#infinitylabelstiker 
#stikerproduk #stickerlabel #labelwaterproof #stikerolshop #labelproduk #stikerkemasan #asinanbuah #saladbuahsegar #maskerkefir #banananuget #nightcream #krimtemulawak #cokelatleleh #sabunkopi #maskerkomedo
Ini akun promo/iklan silahkan follow akun berikut : . @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker @cetaklabelstiker . . Diskusi & Tanya" desain: . WA ๐Ÿ“ฒ +62812 9705 9677 Line ๐Ÿ“ฒ csc.infinity270 . WE HELP PRODUCT & PACKAGING LOOK ATTRACTIVE! . #cetakstikerlabel  #infinitylabelstiker  #stikerproduk  #stickerlabel  #labelwaterproof  #stikerolshop  #labelproduk  #stikerkemasan  #asinanbuah  #saladbuahsegar  #maskerkefir  #banananuget  #nightcream  #krimtemulawak  #cokelatleleh  #sabunkopi  #maskerkomedo