an online Instagram web viewer

#sabuncute medias

Photos

Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.

Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.

Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.

Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.

Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. 😍

#sabuncute
#sabuncutemadu
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#honeysoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. 😍 #sabuncute  #sabuncutemadu  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #honeysoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sabun oat boleh mengurangkan minyak di muka.  Sesuai untuk kulit berminyak. Pakai 2-3 kali seminggu sahaja.

Cara guna.  Basahkan muka dan sabun.  Gosok sabun secara memutar ke seluruh wajah. 
Kemudian bilas.  Boleh guna air suam untuk kesan terbaik.

Oat adalah skrub yang lembut untuk kulit. Menanggalkan sel kulit mati, menghilangkan blackhead dan mencerahkan.

Tak macam skrub kasar yang lain sabun oat ni ada pelembap dari gliserin. Jadi jangan risau,kulit tak kering lepas skrub guna sabun oat.

Tapi kalau nak pakai pelembap lepas berskrub sangat digalakkan. 😍

#sabuncute
#sabuncuteoat
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#oatsoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Sabun oat boleh mengurangkan minyak di muka. Sesuai untuk kulit berminyak. Pakai 2-3 kali seminggu sahaja. Cara guna. Basahkan muka dan sabun. Gosok sabun secara memutar ke seluruh wajah. Kemudian bilas. Boleh guna air suam untuk kesan terbaik. Oat adalah skrub yang lembut untuk kulit. Menanggalkan sel kulit mati, menghilangkan blackhead dan mencerahkan. Tak macam skrub kasar yang lain sabun oat ni ada pelembap dari gliserin. Jadi jangan risau,kulit tak kering lepas skrub guna sabun oat. Tapi kalau nak pakai pelembap lepas berskrub sangat digalakkan. 😍 #sabuncute  #sabuncuteoat  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #oatsoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Kenapa kunyit?

Sebab kunyit ni anti radang. Selain dimakan, boleh disapu pada kulit. Jadi "makanan" pada kulit. 
Hebatnya kunyit ni ada warna kuning keemasan yang cantik. Jadi sabun kunyit ni tanpa pewarna tiruan pun.

Bila sapu pada kulit tak rasa kesat. Buihnya halus dan lembut. Lepas dibilas bagaikan berada di musim salju.

Rasa segar je kulit. Lembut bagai dibelai belai je. Maklumlah sabun dari bahan semulajadi.

Bau oren asli pulak bagi effect tenang. Oren yang tinggi vitamin c boleh mencerahkan. 
Jom cuba serendah rm2 sebiji. 😍

#sabuncute
#sabuncutekunyit
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#turmericsoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Kenapa kunyit? Sebab kunyit ni anti radang. Selain dimakan, boleh disapu pada kulit. Jadi "makanan" pada kulit. Hebatnya kunyit ni ada warna kuning keemasan yang cantik. Jadi sabun kunyit ni tanpa pewarna tiruan pun. Bila sapu pada kulit tak rasa kesat. Buihnya halus dan lembut. Lepas dibilas bagaikan berada di musim salju. Rasa segar je kulit. Lembut bagai dibelai belai je. Maklumlah sabun dari bahan semulajadi. Bau oren asli pulak bagi effect tenang. Oren yang tinggi vitamin c boleh mencerahkan. Jom cuba serendah rm2 sebiji. 😍 #sabuncute  #sabuncutekunyit  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #turmericsoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Tips yang selalu kita dengar kalau ada jerawat. Buat masker guna madu dan serbuk kayu manis.

2 sudu kecil madu, campurkan dengan 1 sudu kecil kayu manis. Sapu dekat tempat berjerawat. 
Dengan adanya sabun cute kayu manis ni lebih mudah tau. 
Korang boleh pakai sabun setiap hari. Tak de risau kalau terlupa nak buat masker bancuh bancuh ni. Lagi mudah tak perlu tumbuk kayu manis dah.

Gosok je buih dekat muka. Biarkan dalam seminit atau 2 minit untuk bagi khasiat madu dan kayu manis merawat kulit korang hingga flawless. 😍

#sabuncute
#sabuncutekayumanis
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#cinnamonsoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Tips yang selalu kita dengar kalau ada jerawat. Buat masker guna madu dan serbuk kayu manis. 2 sudu kecil madu, campurkan dengan 1 sudu kecil kayu manis. Sapu dekat tempat berjerawat. Dengan adanya sabun cute kayu manis ni lebih mudah tau. Korang boleh pakai sabun setiap hari. Tak de risau kalau terlupa nak buat masker bancuh bancuh ni. Lagi mudah tak perlu tumbuk kayu manis dah. Gosok je buih dekat muka. Biarkan dalam seminit atau 2 minit untuk bagi khasiat madu dan kayu manis merawat kulit korang hingga flawless. 😍 #sabuncute  #sabuncutekayumanis  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #cinnamonsoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Pagi pagi tengok cermin, kulit muka dah berminyak. Padahal baru je pakai foundation. Nak je lap tapi habisla tanggal mekap.

Pernah alami tak situasi ni? Kalau pernah tu tandanya kulit kita jenis berminyak.

Kalau nak tahu, dalam tomato ada asid baik yang sangat menyerap minyak secara natural.

Jadi kalau bermasalah muka berminyak, cuci muka 2 atau 3 kali sehari guna sabun tomato.

In shaa Allah muka dah tak berminyak. Nak mekap pun lebih confident lebih ni.

#sabuncute
#sabuncutetomato
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#tomatosoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Pagi pagi tengok cermin, kulit muka dah berminyak. Padahal baru je pakai foundation. Nak je lap tapi habisla tanggal mekap. Pernah alami tak situasi ni? Kalau pernah tu tandanya kulit kita jenis berminyak. Kalau nak tahu, dalam tomato ada asid baik yang sangat menyerap minyak secara natural. Jadi kalau bermasalah muka berminyak, cuci muka 2 atau 3 kali sehari guna sabun tomato. In shaa Allah muka dah tak berminyak. Nak mekap pun lebih confident lebih ni. #sabuncute  #sabuncutetomato  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #tomatosoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sabun delima adalah salah satu dari enam beradik sabun cute keluaran Saupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#sabuncute
#sabuncutedelima
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor
#naturalingredients
#pomegranatesoap
#noharshchemical
#dropshipwanted
#agentwanted
Sabun delima adalah salah satu dari enam beradik sabun cute keluaran Saupor. Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #sabuncute  #sabuncutedelima  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  #naturalingredients  #pomegranatesoap  #noharshchemical  #dropshipwanted  #agentwanted 
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.

Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.

Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.

Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.

Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor.

#sabuncute
#sabuncutemadu
#treatmentfordryskin
#teamsaupor
#naturalingredients
#chemicalfree
#dropshipwanted
#agentwanted
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. #sabuncute  #sabuncutemadu  #treatmentfordryskin  #teamsaupor  #naturalingredients  #chemicalfree  #dropshipwanted  #agentwanted 
Liang Roma Bebas Kotoran
2 sudu besar yoghurt
1 sudu teh oat

Sapu campuran diatas pada muka.
Biar kering.
Bilas bersih dengan air.

Nak senang? Pakai je sabun cute oat. 
#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
#chemicalfree
#dropshipwanted
#agentwanted
.Saya sabun hebat. Diperbuat dari buah tomato segar. Dah la wangi semerbak..bentuk saya cute sangat sebab bila guna confirm awak2 jatuh cinta dengan saya..al mak long la saya dapat setelkan semua masalah.kalu awak2 nak try guna saya jom dapatkan sy dengan harga rm 29 jer..saya awak dapat.free gift pon awak dapat.

#alkisahsabuncomel
#sabunjaddi
#sabunajaib
#sabuncute
#sabuntomatohajar
.Saya sabun hebat. Diperbuat dari buah tomato segar. Dah la wangi semerbak..bentuk saya cute sangat sebab bila guna confirm awak2 jatuh cinta dengan saya..al mak long la saya dapat setelkan semua masalah.kalu awak2 nak try guna saya jom dapatkan sy dengan harga rm 29 jer..saya awak dapat.free gift pon awak dapat. #alkisahsabuncomel  #sabunjaddi  #sabunajaib  #sabuncute  #sabuntomatohajar 
KELEBIHAN SABUN CUTE MIUT SAUPOR
.
Semua org mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan ? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak ? .
Untuk info , kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES.
.
SLES  adalah Sodium Laureth Sulfate atau dikenali sebagai SLS : Sodium Laurly Sulfate  digunakan untuk banyakan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit , mudah sensetif.
.
Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma .
Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia berbahaya .
Cadangan saya , gunakan sabun kiut miut Saupor kerana bebas SLES . Boleh dapatkan jenis delima,kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi yang boleh menawan orang sekeliling .
.
Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak2 pun tertarik dengan bentuknya yang menawan.

#sabuncute #teamsaupor #facesoup.my
KELEBIHAN SABUN CUTE MIUT SAUPOR . Semua org mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan ? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak ? . Untuk info , kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. . SLES adalah Sodium Laureth Sulfate atau dikenali sebagai SLS : Sodium Laurly Sulfate digunakan untuk banyakan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit , mudah sensetif. . Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma . Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia berbahaya . Cadangan saya , gunakan sabun kiut miut Saupor kerana bebas SLES . Boleh dapatkan jenis delima,kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi yang boleh menawan orang sekeliling . . Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak2 pun tertarik dengan bentuknya yang menawan. #sabuncute  #teamsaupor  #facesoup .my
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman.

Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus.

Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut.

Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncutekayumanis #sabuncute #sabunnatural #teamsaupor
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman. Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus. Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut. Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncutekayumanis  #sabuncute  #sabunnatural  #teamsaupor 
Memang la bagus sapu madu dekat muka. Tapi jangan tidur bersama-sama masker madu tu.

Nanti bangun, habis muka merah-merah digigit semut. πŸ˜‚
Jangan susah hati. Cuci je muka dengan sabun kayu manis ni.

Dalam ni pun ada madu sekali. Tu yang ramai suka sabun ni. Senang nak guna. Takde la semut gigit.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncutekayumanis #sabuncute #sabunhomemade #sabunnaturalmurah
Memang la bagus sapu madu dekat muka. Tapi jangan tidur bersama-sama masker madu tu. Nanti bangun, habis muka merah-merah digigit semut. πŸ˜‚ Jangan susah hati. Cuci je muka dengan sabun kayu manis ni. Dalam ni pun ada madu sekali. Tu yang ramai suka sabun ni. Senang nak guna. Takde la semut gigit. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncutekayumanis  #sabuncute  #sabunhomemade  #sabunnaturalmurah 
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. 
Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan.

Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncute #teamsaupor #sabunkunyit
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan. Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncute  #teamsaupor  #sabunkunyit 
Antara testimoni pengguna sabun cute. 
#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu.

Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga.

Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik.

#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu. Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga. Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna

Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat.

Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. 
Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat. Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Sabun kunyit 
Khas untuk merawat kulit berjerawat dan 'breakout' 
#sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty
Nah, pilih2 yang mana berkenan πŸ˜‹

#sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty
NAK KURUS SEBELUM RAYA!! πŸ’ͺπŸ’ͺ Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni 🀭

Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan πŸ˜‰

Let's kurusss πŸ˜‹

#sabunhandmade #sabuncute #sabunzindagibeauty #sabunnatural
NAK KURUS SEBELUM RAYA!! πŸ’ͺπŸ’ͺ Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni 🀭 Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan πŸ˜‰ Let's kurusss πŸ˜‹ #sabunhandmade  #sabuncute  #sabunzindagibeauty  #sabunnatural 
Yeeeyyyy...stok sabun Zindagi dah sampai 😍
Yg mne nk try boleh wasap terus ye 😁
0199809260

#sabunhandmade #sabuncute #sabunzindagibeauty #sabunnatural
Sabun Tomato dari Zindagi Beauty πŸ…

#sabunhandmade #sabuncomel #sabuncute #sabunzindagibeauty
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat.

Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi.

Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat. Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi. Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain:

Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu.

Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang yeπŸ˜‰

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain: Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu. Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang yeπŸ˜‰ #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍
.
3 biji RM5
7 biji RM10
.
Tidak termasuk pos
.
Wahh jimat banyak😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️
.
Whatsapp πŸ“²013-6545109
Whatsapp πŸ“²013-6545109
Whatsapp πŸ“²013-6545109
.
www.wasap.my/60136545109/sabuncute
.
#teamsaupor
#sabuncute
#promosiapril
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍 . 3 biji RM5 7 biji RM10 . Tidak termasuk pos . Wahh jimat banyak😍😍😍😍 . Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️ . Whatsapp πŸ“²013-6545109 Whatsapp πŸ“²013-6545109 Whatsapp πŸ“²013-6545109 . www.wasap.my/60136545109/sabuncute . #teamsaupor  #sabuncute  #promosiapril 
Kulit terlalu berminyak boleh pakai sabun tomato ni. Paling best, sejuk je bila pakai sabun ni.

Nak order? Whatsapp 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute
Sabun madu sesuai untuk kulit kering, jerawat tak banyak.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun kayu manis

Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan jeragat. Juga boleh pudarkan parut di wajah.

Order?
WHATSAPP 0184631804
#sabunhomemalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. 
Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. 
#teamsaupor #sabuncute #sabuncutedelima
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. #teamsaupor  #sabuncute  #sabuncutedelima 
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu.

Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam.

Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif.

#TeamSaupor #sabuncute
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu. Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam. Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute  pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif. #TeamSaupor  #sabuncute 
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu?
Ada delima *merah*
Ada kopi *hitam*
Ada madu *kuning cair*
Ada oat *koko*

#sabuncute #teamsaupor
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu? Ada delima *merah* Ada kopi *hitam* Ada madu *kuning cair* Ada oat *koko* #sabuncute  #teamsaupor 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
Selain digunakan dalam masakan, tomato bagus untuk kulit. 
Boleh buat masker guna buah tomato.  Boleh jugak guna sabun cute tomato ni.  Memang ada tomato dalam ni. 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Selain digunakan dalam masakan, tomato bagus untuk kulit. Boleh buat masker guna buah tomato. Boleh jugak guna sabun cute tomato ni. Memang ada tomato dalam ni. Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan.
.
.
Setiap bahan ada fungsi masing2.
.
.
Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita.
.
.
Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunbebaskimia
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan. . . Setiap bahan ada fungsi masing2. . . Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita. . . Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunbebaskimia 
Masalah bau badan
.
Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun.  Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi ni.  Terbaik untuk hilangkan bau badan.  #sabuncuteKopi keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa.
.
Sabun cute Kopi
.
Kandungan :gliserin, kopi, pewangi
.
Berat : 10 gram
.
Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki
.
Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun.  Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air
.
#sabuncutekopi 
#homemadesoap 
#sabuncute
#teamsaupor
#sauporkotatinggi
Masalah bau badan . Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun. Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi  ni. Terbaik untuk hilangkan bau badan. #sabuncuteKopi  keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa. . Sabun cute Kopi . Kandungan :gliserin, kopi, pewangi . Berat : 10 gram . Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki . Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun. Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air . #sabuncutekopi  #homemadesoap  #sabuncute  #teamsaupor  #sauporkotatinggi 
Siapa dah cuba sabun cute ni????
.
.
.
Kini ada keluaran terbaru 😍😍😍
.
Sabun cute kunyit.
.
.
.
Yeayy.
Jom cuba.
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #bebaskimia
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
Berminat? 
Direct wassap Ummi Ira πŸ“² 0136258351

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. Berminat? Direct wassap Ummi Ira πŸ“² 0136258351 #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Best pakai sabun cute.  Sampaikan sanggup order dari Mesir.  Banyak bagi manfaat katanya.
.
Sekarang sabun cute ada 7jenis semuanya. Jom whatsapp no tertera untuk tahu sabun mana paling sesuai dengan kulit anda.
.
.
πŸ“²013-6545109
.
.
#sabuncute #sabuncutebysaupor #merawatjerawatjeragat #merawatkulitkusam #mencerahkankulit #mengurangkaneyebag #merawatkulitkering #melembapkankulit #mengurangkankulitberminyak #kotatinggi
Sabun Cute 😍😍😍
.
Tak rugi bersabun cute.  Jerawat pasir cepat kecut.  Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. .
. .
Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji.  Tahan seminggu pulak tu.  Sebulan kos rm8 jee. .
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #testimonisaupor
Sabun Cute 😍😍😍 . Tak rugi bersabun cute. Jerawat pasir cepat kecut. Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. . . . Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji. Tahan seminggu pulak tu. Sebulan kos rm8 jee. . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #testimonisaupor 
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. .
.
Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung.
.
.
.
Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. .
.
Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead.
.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #oat #skrubmuka #ciknurrul
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. . . Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung. . . . Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. . . Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead. . #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #oat  #skrubmuka  #ciknurrul 
Selamat pagi dan happy weekend semua. .
.
.
Pagi ni cuci muka dgn apa tu?
Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor?
.
.
Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air.
.
.
Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍
. 
#bebasjerawat #saupor #sabuncute #kayumanis #nhmartt #ciknurrul
Selamat pagi dan happy weekend semua. . . . Pagi ni cuci muka dgn apa tu? Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor? . . Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air. . . Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍 . #bebasjerawat  #saupor  #sabuncute  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
PUNCA BIBIR GELAP
.
1.kesan pancaran matahari belebihan.
.
2.reaksi terhadap alahan tertentu.
.
3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti.
.
4.kesan merokok.
.
5.pengambilan kafein keterlaluan.
.
6.ketidakseimbangan hormon.
.
.
Jom rawat bibir dengan #lipsbalm dari #saupor. Selamat menggunakan bahan alami. ❀❀❀
.
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute
PUNCA BIBIR GELAP . 1.kesan pancaran matahari belebihan. . 2.reaksi terhadap alahan tertentu. . 3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti. . 4.kesan merokok. . 5.pengambilan kafein keterlaluan. . 6.ketidakseimbangan hormon. . . Jom rawat bibir dengan #lipsbalm  dari #saupor . Selamat menggunakan bahan alami. ❀❀❀ . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute 
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.
.
Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.
.
Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.
.
Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.
.
Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor.
#sabuncute #sabunmadu #nhmartt #ciknurrul #teamsaupor
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. . Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. . Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. . Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. . Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. #sabuncute  #sabunmadu  #nhmartt  #ciknurrul  #teamsaupor 
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH.
.
tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi.
.
Apa kata bagi hadiah #sabuCute. Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik.
.
Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? 😍
.
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH. . tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi. . Apa kata bagi hadiah #sabuCute . Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik. . Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? 😍 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar.
.
Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah.
.
Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍
.
Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar. . Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah. . Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍 . Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni. . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati.
.
Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya.
😍😍😍
.
.
.
Happy weekends gaisss!!!
#nhmartt #saupor #sabuncute
Assalamualaikum dan selamat pagi. . Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati. . Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya. 😍😍😍 . . . Happy weekends gaisss!!! #nhmartt  #saupor  #sabuncute 
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS"
.
.
Kebaikan sabun ni dapat β™₯️ memudarkan parut jerawat
β™₯️ merawat jerawat dan resdung
β™₯️menaikan seri wajah
β™₯️melambatkan penuaan
.
Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni.
.
Tahan untuk sebulan.
#nhmartt #sabuncute #kayumanis #madu #sabunmuka ##ciknurrul
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS" . . Kebaikan sabun ni dapat β™₯️ memudarkan parut jerawat β™₯️ merawat jerawat dan resdung β™₯️menaikan seri wajah β™₯️melambatkan penuaan . Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni. . Tahan untuk sebulan. #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis  #madu  #sabunmuka  ##ciknurrul 
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis.
.
Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat :
❀ merawat masalah jerawat
❀memudarkan parut jerawat
❀merawat masalah resdung
❀memudarkan jeragat di wajah.
.
Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja.
.
Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. 
#sabuncute #sabunmuka #kayumanis #nhmartt  #ciknurrul
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis. . Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat : ❀ merawat masalah jerawat ❀memudarkan parut jerawat ❀merawat masalah resdung ❀memudarkan jeragat di wajah. . Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja. . Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. #sabuncute  #sabunmuka  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
#sabuncuteoat yang dapat merawat kulit yang berjerawat.. #sabunCute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran.

Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan.

Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. 
Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni.

Kalau guna #sabun_cute_tomato pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni.

Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat.
#sabuncute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran. Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan. Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni. Kalau guna #sabun_cute_tomato  pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni. Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat. #sabuncute 
Alhamdullullilah klau dah rezeki tu tak kmna
Jual la apa pun yg penting sikap panjual itu sndri 
Mak jugak pasti ni rezeki anak mak jgak
Tak bnyak pun tak apa janji bhagia nak tlong msalah orng lain... #rznbeauty
#sabuncute
#sabarituindah
#rezekianakituluas
#ikhlasjujuritupenting
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur.

TAPI...
oat jgak baik utk kulit anda
#sabuncute 
#cute
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur. TAPI... oat jgak baik utk kulit anda #sabuncute  #cute 
Cube bagi ni mase time nikah dulu. 
Mak buka je bekas cincin tu,  mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute
Cube bagi ni mase time nikah dulu. Mak buka je bekas cincin tu, mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute 
Simple naturel for your skin
#sabuncute