an online Instagram web viewer

#sabunCute medias

Photos

Sabun kunyit saupor. Hanya rm2. Tapi diperbuat dari kunyit organik. Tanpa pewangi dan pewarna. Hanya guna essential oil oren sebagai pewangi. ❤️ Mencerahkan kulit
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Melembutkan kulit

Jom la cuba. Rm2 je sebiji. Min order cuma 5biji. Postage rm7.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Sabun kunyit saupor. Hanya rm2. Tapi diperbuat dari kunyit organik. Tanpa pewangi dan pewarna. Hanya guna essential oil oren sebagai pewangi. ❤️ Mencerahkan kulit ❤️ Merawat jerawat dan jeragat ❤️ Melembutkan kulit Jom la cuba. Rm2 je sebiji. Min order cuma 5biji. Postage rm7. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap  #dropshipwanted  #agentwanted 
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman.

Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus.

Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut.

Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncutekayumanis #sabuncute #sabunnatural #teamsaupor
Kenali jenis kulit. Jika kulit berjerawat, tandanya kulit mudah terkena jangkitan kuman. Kayu manis adalah anti kuman. Boleh segera kecutkan jerawat. Penggunaan sabun kayu manis setiap hari memang bagus. Sebab dalam ni pun ada madu. 2 bahan ni sangat bagus untuk kulit berjerawat dan parut. Resdung, dan jeragat pun boleh guna sabun ni. Jika alergi dengan kayu manis boleh guna sabun kunyit atau delima. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncutekayumanis  #sabuncute  #sabunnatural  #teamsaupor 
Memang la bagus sapu madu dekat muka. Tapi jangan tidur bersama-sama masker madu tu.

Nanti bangun, habis muka merah-merah digigit semut. 😂
Jangan susah hati. Cuci je muka dengan sabun kayu manis ni.

Dalam ni pun ada madu sekali. Tu yang ramai suka sabun ni. Senang nak guna. Takde la semut gigit.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncutekayumanis #sabuncute #sabunhomemade #sabunnaturalmurah
Memang la bagus sapu madu dekat muka. Tapi jangan tidur bersama-sama masker madu tu. Nanti bangun, habis muka merah-merah digigit semut. 😂 Jangan susah hati. Cuci je muka dengan sabun kayu manis ni. Dalam ni pun ada madu sekali. Tu yang ramai suka sabun ni. Senang nak guna. Takde la semut gigit. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncutekayumanis  #sabuncute  #sabunhomemade  #sabunnaturalmurah 
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. 
Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan.

Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit.

Http://nak.la/UmmiIra

#sabuncute #teamsaupor #sabunkunyit
Kunyit sering kita guna dalam masakan. Kunyit juga sangat berkhasiat kerana mengandungi kurkumin. Kurkumin merupakan bahan aktif dalam kunyit. Ia tinggi dengan anti bakteria dan antioksidan. Mengamalkan sabun kunyit sebagai pencuci muka boleh menyembuhkan masalah jerawat dan kegatalan pada kulit. Http://nak.la/UmmiIra #sabuncute  #teamsaupor  #sabunkunyit 
Antara testimoni pengguna sabun cute. 
#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu.

Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga.

Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik.

#teamsaupor 
#sabuncute 
#homemadesoap 
#dropshipwanted 
#agentwanted
Kulit kering, anda dilarang skrub muka dengan bahan yang kasar. Kalau boleh elak terus la skrub muka tu. Lebih baik cuci muka dengan sabun madu ni. Boleh cerahkan kulit dan hilangkan jerawat juga. Plus, akan lembapkan kulit dan tak buat kulit nampak bersisik. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap  #dropshipwanted  #agentwanted 
Ready for COD 3 ketul sabun Zindagi Beauty 😘

#sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty #sabuncomel #sabunkek
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna

Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat.

Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. 
Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun oat tanpa pewangi dan pewarna Sesuai untuk kulit sensitif. Malah jenis kulit yang ada ruam dan gatal pun boleh guna sabun oat. Oat boleh kurangkan kegatalan pada kulit dan beri perlindungan dari kesan buruk cahaya matahari. Dengan kata lain boleh elak sunburn dan kekusaman kulit. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Sabun kunyit 
Khas untuk merawat kulit berjerawat dan 'breakout' 
#sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty
Tomato pun sodap 😅

Anak2 tanya boleh makan ke kek ni 😬😄 #sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty
Nah, pilih2 yang mana berkenan 😋

#sabunhandmade #sabuncute #sabunnatural #sabunzindagibeauty
NAK KURUS SEBELUM RAYA!! 💪💪 Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni 🤭

Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan 😉

Let's kurusss 😋

#sabunhandmade #sabuncute #sabunzindagibeauty #sabunnatural
NAK KURUS SEBELUM RAYA!! 💪💪 Yang mana berazam nak pakai baju kebaya Hari Raya ni, wajib beli sabun halia lengkuas ni 🤭 Sebab sabun halia lengkuas ni berfungsi untuk bakar lemak. Selain itu, lengkuas juga berfungsi mematikan fungus panau bagi yang ada panau di badan 😉 Let's kurusss 😋 #sabunhandmade  #sabuncute  #sabunzindagibeauty  #sabunnatural 
Yeeeyyyy...stok sabun Zindagi dah sampai 😍
Yg mne nk try boleh wasap terus ye 😁
0199809260

#sabunhandmade #sabuncute #sabunzindagibeauty #sabunnatural
Sabun Tomato dari Zindagi Beauty 🍅

#sabunhandmade #sabuncomel #sabuncute #sabunzindagibeauty
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat.

Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi.

Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah.

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Sabun madu ni diperbuat dari madu khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering, jerawat dan jeragat. Kadang susah nak cari sabun yang tak keringkan kulit kan. Kalau pakai sabun madu ni tak perlu risau lagi. Sebab akan lembapkan kulit + rawat masalah jerawat dan jeragat. Murah, jimat, berkesan. In shaa Allah. #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain:

Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu.

Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye😉

#teamsaupor
#sabuncute
#homemadesoap
Beza sabun kunyit by Saupor dengan sabun kunyit lain: Bebas pewarna tiruan; warna asli dari kunyit dan titanium dioxide. Titanium dioxide ni digunakan sebagai spf yang ada dalam sunblock tu. Boleh elak sunblock jugak kalau pakai sabun kunyit ni. Memang rugi sape tak try. Bukan sabun dari seberang ye😉 #teamsaupor  #sabuncute  #homemadesoap 
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍
.
3 biji RM5
7 biji RM10
.
Tidak termasuk pos
.
Wahh jimat banyak😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️
.
Whatsapp 📲013-6545109
Whatsapp 📲013-6545109
Whatsapp 📲013-6545109
.
www.wasap.my/60136545109/sabuncute
.
#teamsaupor
#sabuncute
#promosiapril
Saupor ada buat PROMOSI laa😍😍 . 3 biji RM5 7 biji RM10 . Tidak termasuk pos . Wahh jimat banyak😍😍😍😍 . Apa tunggu lagi. Lekas grab sekarang‼️ . Whatsapp 📲013-6545109 Whatsapp 📲013-6545109 Whatsapp 📲013-6545109 . www.wasap.my/60136545109/sabuncute . #teamsaupor  #sabuncute  #promosiapril 
Kulit terlalu berminyak boleh pakai sabun tomato ni. Paling best, sejuk je bila pakai sabun ni.

Nak order? Whatsapp 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute
Sabun madu sesuai untuk kulit kering, jerawat tak banyak.

Nak order?
WHATSAPP 0184631804

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun kayu manis

Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan jeragat. Juga boleh pudarkan parut di wajah.

Order?
WHATSAPP 0184631804
#sabunhomemalaysia #saupor #teamSaupor #sabuncute#handmadesoap
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. 
Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. 
#teamsaupor #sabuncute #sabuncutedelima
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. #teamsaupor  #sabuncute  #sabuncutedelima 
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu.

Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam.

Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif.

#TeamSaupor #sabuncute
Tengok orang lain glowing je. Nak tahu apa rahsia mereka? Mereka ni jenis konsisten guna produk kecantikan yang dah beli tu. Sebab tu penting kita konsisten. Semua produk natural ni makan masa untuk nampak kesan sebab merawat dari dalam. Jadi kena sabar dan konsisten. Macam pakai #sabunCute  pun kena sabar untuk dapat hasil yang positif. #TeamSaupor  #sabuncute 
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu?
Ada delima *merah*
Ada kopi *hitam*
Ada madu *kuning cair*
Ada oat *koko*

#sabuncute #teamsaupor
Sarapan pagi untuk kulit anda. Pilih yang mana tu? Ada delima *merah* Ada kopi *hitam* Ada madu *kuning cair* Ada oat *koko* #sabuncute  #teamsaupor 
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. 
Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya.  Jom cuba sabun cute tomato.  #teamsaupor #sabuncute #saupor
Terbukti tomato memang bagus untuk kawal pengeluaran minyak pada muka. Bila muka kurang berminyak, maka kurangla masalah jerawat dan lainnya. Jom cuba sabun cute tomato. #teamsaupor  #sabuncute  #saupor 
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan.
.
.
Setiap bahan ada fungsi masing2.
.
.
Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita.
.
.
Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. 😉😉😉
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunbebaskimia
7 jenis sabun cute , bahan2 dan juga kegunaan. . . Setiap bahan ada fungsi masing2. . . Boleh campur2 nak selesaikan masalah kulit muka kita. . . Apa yg ada perlukan adalah sedikit kesabaran. 😉😉😉 #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunbebaskimia 
Masalah bau badan
.
Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun.  Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi ni.  Terbaik untuk hilangkan bau badan.  #sabuncuteKopi keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa.
.
Sabun cute Kopi
.
Kandungan :gliserin, kopi, pewangi
.
Berat : 10 gram
.
Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki
.
Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun.  Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air
.
#sabuncutekopi 
#homemadesoap 
#sabuncute
#teamsaupor
#sauporkotatinggi
Masalah bau badan . Puncanya sebab mandi koboi. Mandi yang tak bersabun. Sebab tula badan cepat berbau. Nak mandi jangan lupa pakai sabun. Boleh try #sabunKopi  ni. Terbaik untuk hilangkan bau badan. #sabuncuteKopi  keluaran Saupor bukan sabun kopi biasa. . Sabun cute Kopi . Kandungan :gliserin, kopi, pewangi . Berat : 10 gram . Sesuai untuk masalah : bau badan, celahan gelap, menanggalkan daki . Cara penggunaan : basahkan dengan air bersih. Kemudian buihkan sabun. Sapu ke seluruh badan secara memutar selama 10minit. Kemudian bilas dengan air . #sabuncutekopi  #homemadesoap  #sabuncute  #teamsaupor  #sauporkotatinggi 
Siapa dah cuba sabun cute ni????
.
.
.
Kini ada keluaran terbaru 😍😍😍
.
Sabun cute kunyit.
.
.
.
Yeayy.
Jom cuba.
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #bebaskimia
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit.  Cara menggunakan sabun kunyit:
1. Basahkan wajah dengan air. 
2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 
3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 
4. Bilas hingga bersih. 
Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. 
Berminat? 
Direct wassap Ummi Ira 📲 0136258351

#handmadesoap #sabunhomemademalaysia
#sabuncute
#saupor #teamSaupor #sabunkunyit
Sabun Cute kunyit berfungsi untuk mencerah, melembutkan kulit. Cara menggunakan sabun kunyit: 1. Basahkan wajah dengan air. 2. Buihkan sabun cute dan cuci wajah dengan buih sabun. 3. Buat urutan memutar selama 10 minit di sekitar wajah. 4. Bilas hingga bersih. Alami muka yang lebih segar dan bebas masalah pori dengan amalkan sabun cute dengan konsisten. Berminat? Direct wassap Ummi Ira 📲 0136258351 #handmadesoap  #sabunhomemademalaysia  #sabuncute  #saupor  #teamSaupor  #sabunkunyit 
Best pakai sabun cute.  Sampaikan sanggup order dari Mesir.  Banyak bagi manfaat katanya.
.
Sekarang sabun cute ada 7jenis semuanya. Jom whatsapp no tertera untuk tahu sabun mana paling sesuai dengan kulit anda.
.
.
📲013-6545109
.
.
#sabuncute #sabuncutebysaupor #merawatjerawatjeragat #merawatkulitkusam #mencerahkankulit #mengurangkaneyebag #merawatkulitkering #melembapkankulit #mengurangkankulitberminyak #kotatinggi
Sabun Cute 😍😍😍
.
Tak rugi bersabun cute.  Jerawat pasir cepat kecut.  Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. .
. .
Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji.  Tahan seminggu pulak tu.  Sebulan kos rm8 jee. .
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #testimonisaupor
Sabun Cute 😍😍😍 . Tak rugi bersabun cute. Jerawat pasir cepat kecut. Bintik-bintik hitam pun dah hilang gaiss. . . . Berbaloi hanya 2 ringgit je sebiji. Tahan seminggu pulak tu. Sebulan kos rm8 jee. . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #testimonisaupor 
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. .
.
Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung.
.
.
.
Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. .
.
Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead.
.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #oat #skrubmuka #ciknurrul
Blackhead dan whitehead biasa tumbuh di kawasan berminyak. . . Di wajah kita ada kawasan dipanggil t zone. Iaitu sekitar dahi dan hidung. . . . Untuk tanggalkan whitehead,blackhead paling mudah guna skrub. . . Sabun oat boleh guna untuk skrub dan hilangkan whitehead atau blackhead. . #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #oat  #skrubmuka  #ciknurrul 
Selamat pagi dan happy weekend semua. .
.
.
Pagi ni cuci muka dgn apa tu?
Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor?
.
.
Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air.
.
.
Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍
. 
#bebasjerawat #saupor #sabuncute #kayumanis #nhmartt #ciknurrul
Selamat pagi dan happy weekend semua. . . . Pagi ni cuci muka dgn apa tu? Dah cuba guna sabun cute kayu manis dari saupor? . . Letakkan air sedikit dan gosok sabun dipermukaan tangan, buih memang tak banyak. Sapu dimuka dan urut2 muka menggunakan teknik memutar. Bilas dengan air. . . Yeay, lembutnyaaaa kulit muka dan best! Dah tersenyum2 depan cermin seorang diri. 😍😎😍 . #bebasjerawat  #saupor  #sabuncute  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
PUNCA BIBIR GELAP
.
1.kesan pancaran matahari belebihan.
.
2.reaksi terhadap alahan tertentu.
.
3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti.
.
4.kesan merokok.
.
5.pengambilan kafein keterlaluan.
.
6.ketidakseimbangan hormon.
.
.
Jom rawat bibir dengan #lipsbalm dari #saupor. Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤
.
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute
PUNCA BIBIR GELAP . 1.kesan pancaran matahari belebihan. . 2.reaksi terhadap alahan tertentu. . 3.penggunaan kosmetik yang kurang berkualiti. . 4.kesan merokok. . 5.pengambilan kafein keterlaluan. . 6.ketidakseimbangan hormon. . . Jom rawat bibir dengan #lipsbalm  dari #saupor . Selamat menggunakan bahan alami. ❤❤❤ . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute 
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering.
.
Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun.
.
Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan.
.
Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu.
.
Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor.
#sabuncute #sabunmadu #nhmartt #ciknurrul #teamsaupor
Selain buat masker madu, masker kuning telur pun bagus untuk kulit kering. . Ambil 1 biji kuning telur. Yang putih tak perlu. Campur dengan 1 sudu kecil minyak zaitun. . Kacau rata. Lepas tu kita sapu la dekat muka dalam 10 minit. Bilas bersih dan keringkan. . Kalau tak rajin dan rasa alah dengan bau hanyir telur tu boleh try sabun cute madu. . Sabun madu dapat LEMBAPKAN KULIT dan rawat JERAWAT jugak. Jom cuba sabun madu dari Saupor. #sabuncute  #sabunmadu  #nhmartt  #ciknurrul  #teamsaupor 
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH.
.
tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi.
.
Apa kata bagi hadiah #sabuCute. Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik.
.
Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? 😍
.
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul
SABUN CUTE SESUAI DIJADIKAN HADIAH. . tak lama lagi birthday orang tersayang. Tak tahu nak bagi hadiah apa. Jam, baju semua dah selalu sangat bagi. . Apa kata bagi hadiah #sabuCute . Letak dalam kotak, bungkus cantik cantik. . Mesti dia rasa happy. Sebab bukan je comel sabun ni, tapi merawat kulit. Bestkan? 😍 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar.
.
Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah.
.
Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍
.
Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
Ala comel sangat sabun ni. Sayang pulak nak pakai. Bukan apa dahla harga MAMPU milik. Lepas tu bila pakai parut jerawat makin pudar. . Tak payah la nak berhabis duit beli concealer bagai. Best jugak kalau jerawat dah hilang, pakej sekali kulit makin cerah. . Siapa TAK happy kalau gitu kan. Harga pun rm2 je sebiji. Beli 5 biji boleh pakai untuk 1 BULAN. Seronoknya 😍 . Jom la pm kita untuk pakej kulit gebu cantik menawan dengan harga terlajak murah ni. . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati.
.
Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya.
😍😍😍
.
.
.
Happy weekends gaisss!!!
#nhmartt #saupor #sabuncute
Assalamualaikum dan selamat pagi. . Senyum itu satu sedekah dan dengan senyuman juga mampu menyembunyikan kesedihan dihati. . Jangan give up dalam memberikan senyuman kerana senyuman itu adalah penawar walaupin kita tak melihatnya. 😍😍😍 . . . Happy weekends gaisss!!! #nhmartt  #saupor  #sabuncute 
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS"
.
.
Kebaikan sabun ni dapat ♥️ memudarkan parut jerawat
♥️ merawat jerawat dan resdung
♥️menaikan seri wajah
♥️melambatkan penuaan
.
Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni.
.
Tahan untuk sebulan.
#nhmartt #sabuncute #kayumanis #madu #sabunmuka ##ciknurrul
"SABUN MADU DAN KAYU MANIS" . . Kebaikan sabun ni dapat ♥️ memudarkan parut jerawat ♥️ merawat jerawat dan resdung ♥️menaikan seri wajah ♥️melambatkan penuaan . Hanya rm10 untuk saiz 50g macam dalam gambar ni. . Tahan untuk sebulan. #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis  #madu  #sabunmuka  ##ciknurrul 
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis.
.
Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat :
❤ merawat masalah jerawat
❤memudarkan parut jerawat
❤merawat masalah resdung
❤memudarkan jeragat di wajah.
.
Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja.
.
Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. 
#sabuncute #sabunmuka #kayumanis #nhmartt  #ciknurrul
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis. . Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat : ❤ merawat masalah jerawat ❤memudarkan parut jerawat ❤merawat masalah resdung ❤memudarkan jeragat di wajah. . Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja. . Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. #sabuncute  #sabunmuka  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
#sabuncuteoat yang dapat merawat kulit yang berjerawat.. #sabunCute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran.

Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan.

Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. 
Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni.

Kalau guna #sabun_cute_tomato pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni.

Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat.
#sabuncute
Setiap orang mahukan kulit yang berseri. Mereka akan cuba pelbagai jenis kosmetik di pasaran. Tapi bahan semulajadi juga yang terbaik. Buah dan sayur boleh guna untuk kecantikan. Contohnya tomato. Adalah sejenis sayuran yang bagus untuk kulit. Amalan mengosok buah tomato ke wajah buat kulit lebih berseri. Sebab ada vitamin c dalam tomato ni. Kalau guna #sabun_cute_tomato  pun boleh dapat manfaat yang sama. Sebab ada tomato dalam sabun ni. Lebih mudah nak konsisten. Tetiap hari boleh guna. Yela, kalau simpan buah tomato cepat rosak kan.. Guna sabun cute lebih mudah dan jimat. #sabuncute 
Alhamdullullilah klau dah rezeki tu tak kmna
Jual la apa pun yg penting sikap panjual itu sndri 
Mak jugak pasti ni rezeki anak mak jgak
Tak bnyak pun tak apa janji bhagia nak tlong msalah orng lain... #rznbeauty
#sabuncute
#sabarituindah
#rezekianakituluas
#ikhlasjujuritupenting
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur.

TAPI...
oat jgak baik utk kulit anda
#sabuncute 
#cute
Khasiat oat menurut kajian antarabangsa telah membuktikan ia makanan yang berkhasiat dengan kebaikannya tersendiri serta disarankan untuk semua peringkat umur. TAPI... oat jgak baik utk kulit anda #sabuncute  #cute 
Cube bagi ni mase time nikah dulu. 
Mak buka je bekas cincin tu,  mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute
Cube bagi ni mase time nikah dulu. Mak buka je bekas cincin tu, mesti terkejut coz cincinnya tiada. Uang ade cume #sabunCute 
#sabuncute 
Dah cuba baru tahu 
Belum cuba belum tahu
#sabuncute
Kenapa sabun cute ni saiz kecil je? Sebab korang boleh beli sikit2 dulu untuk cuba.  Kan sabun ni banyak jenis. Ada sabun madu, kayu manis, tomato, delima , oat dan kopi.  Tak tahu mana yang paling sesuai dengan korang kan?. Jadi boleh beli satu biji setiap jenis dulu. Bila dah try, rasa nak repeat order tu boleh beli saiz besar. 
Ada ramai yang macam ni. Mula2 je rasa ragu2 nak try. 
Sekali dah cuba terus repeat order beli saiz besar. Memang ada saiz besar 50g. Jangan risau ye. 😊

#sabuncute
Kenapa sabun cute ni saiz kecil je? Sebab korang boleh beli sikit2 dulu untuk cuba. Kan sabun ni banyak jenis. Ada sabun madu, kayu manis, tomato, delima , oat dan kopi. Tak tahu mana yang paling sesuai dengan korang kan?. Jadi boleh beli satu biji setiap jenis dulu. Bila dah try, rasa nak repeat order tu boleh beli saiz besar. Ada ramai yang macam ni. Mula2 je rasa ragu2 nak try. Sekali dah cuba terus repeat order beli saiz besar. Memang ada saiz besar 50g. Jangan risau ye. 😊 #sabuncute 
Simple naturel for your skin
#sabuncute
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

01112561593

RM 10⏩⏩⏩ 5 pcs

RM10⏩⏩⏩ 5 Pcs
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  01112561593 RM 10⏩⏩⏩ 5 pcs RM10⏩⏩⏩ 5 Pcs
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.
.
Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu.
.
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. . Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. . Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
Buah delima mengandungi antioksidan. 
Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. 
Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. 
Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute delima. Mudah kan nak cantik?

#sabuncutebysaupor☘
Buah delima mengandungi antioksidan. Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute  delima. Mudah kan nak cantik? #sabuncutebysaupor ☘
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

Untuk odee
01112561593
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  Untuk odee 01112561593
Setiap pembelian Lesanda Sweet Foundation
2 PCS RM 56
POSTAGE RM 8
Freegift #kissbeautyMATTELIPSTICK + #SABUNCUTE 1 PCS

#EmpireEzza
01112561593
A9233
#AGENTLESANDACOSMETIC

#EMPIREDONUTKAYU

P/S makin byk grab ..makin byk freegift..
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin

Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.

Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.

Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. 
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. 😉

#sauporNaturalProduk
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. 😉 #sauporNaturalProduk 
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin
.
Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.
.
Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.
.
Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain.
.
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.😉
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin . Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. . Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. . Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. . Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.😉 . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.
.
Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.
.
Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.
.
Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. . Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. . Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. . Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.

Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. 
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute

01112561593

#sabuncutebysaupor
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  01112561593 #sabuncutebysaupor