an online Instagram web viewer

#rosyessencebeautyboosterbyskindetox medias

Photos

Hampa raya2 tu, dah lepas solat. Boleh la touch up balik dengan 2 benda kegemaran #makeuplovers ni. Kalau hampa nak tau, #rosybeautyboosteressence ni fungsi dia boleh jadi makeup base primer tau. Hampa apply #rosybeautyboosteressence dulu. Then hampa boleh terus blend rata #fayreorganicfoundation. Dah boleh dah pi keje terus. Mudahnyaaaa ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #skincareorganik #foundationcreamtopowder #foundationorganik #dywwanzsskindetox #salemalaysia #makeuplovers #makeupgeek #beauty #flawless #cantik #skindetox #fayrefoundation #foundationviral #lokalah #foodforskin #teamskindetox #organik #dywanzscollection #serumorganik #healthyskin #foodforskin #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #skinbooster
Hampa raya2 tu, dah lepas solat. Boleh la touch up balik dengan 2 benda kegemaran #makeuplovers  ni. Kalau hampa nak tau, #rosybeautyboosteressence  ni fungsi dia boleh jadi makeup base primer tau. Hampa apply #rosybeautyboosteressence  dulu. Then hampa boleh terus blend rata #fayreorganicfoundation . Dah boleh dah pi keje terus. Mudahnyaaaa ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #skincareorganik  #foundationcreamtopowder  #foundationorganik  #dywwanzsskindetox  #salemalaysia  #makeuplovers  #makeupgeek  #beauty  #flawless  #cantik  #skindetox  #fayrefoundation  #foundationviral  #lokalah  #foodforskin  #teamskindetox  #organik  #dywanzscollection  #serumorganik  #healthyskin  #foodforskin  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #skinbooster 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Malas yg amat nk jage muka? Busy terlampau sampai tak ckp masa nak jaga muka?
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Malas yg amat nk jage muka? Busy terlampau sampai tak ckp masa nak jaga muka? Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#shockingsale #rosybeautyboosteressence tinggal beberapa hari je lagi hampaa. 
Memang Wowww sangat bila #rosybeautyboosteressence pujaan ramai ni on sale! Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#shockingsale  #rosybeautyboosteressence  tinggal beberapa hari je lagi hampaa. Memang Wowww sangat bila #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai ni on sale! Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai tinggal 11 HARI LAGI! 
Ruginya hampa tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai tinggal 11 HARI LAGI! Ruginya hampa tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
#testimonirosybeautyboosteressence .
.
Dengan penggunaan konsisten #serumajaib, hampa dah boleh say good bye to jerawat dan kulit kusam.๐Ÿ™Œ. Ramai dah cuba. Hampa bila lagi? Kata nak cantik sebelom raya kan. ๐Ÿ™†
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #rejuvenatebar #skindetox #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Dengan penggunaan konsisten #serumajaib , hampa dah boleh say good bye to jerawat dan kulit kusam.๐Ÿ™Œ. Ramai dah cuba. Hampa bila lagi? Kata nak cantik sebelom raya kan. ๐Ÿ™† . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #rejuvenatebar  #skindetox  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Apa beza #rosybeautyboosteressence dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib
ni lain dari yang lain.
.
.
๐ŸŒนTak berminyak
๐ŸŒนCepat meresap
๐ŸŒนBau buah honeydew
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Apa beza #rosybeautyboosteressence  dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib  ni lain dari yang lain. . . ๐ŸŒนTak berminyak ๐ŸŒนCepat meresap ๐ŸŒนBau buah honeydew ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
BAHAN2 YANG TERKANDUNG DALAM BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM DAN KEBAIKANNYA ๐ŸŒน Rose Extract - anti-oksida terbaik utk kulit
-mencerahkan dan melembabkan kulit
-memperbaiki sel2 kulit yg rosak .
 Vitamin E
- Dapat membantu kulit kelihatan lebih muda.
- Membantu mencerahkan kulit.
- Membantu proses penyembuhan kulit
.
๐ŸŠ Vitamin C - Perlindungan dari sinar matahari.
- Mencegah perubahan warna kulit
.
๐ŸŒผEkstrak Bunga Chamomile
- Pelembab yang efektif dan memperlambat proses penuaan kulit.
-Mencerahkan kulit sehingga nampak sehat dan bercahaya
.
๐ŸŒฐ Argan oil
- Menghilangkan Bekas Luka
- Merawat Jerawat dan Jerawat
.
๐ŸƒAloe Vera Extract
- Membantu kulit untuk sentiasa kelihatan lembab-
 Kulit tidak akan kering
- Memberikan wajah berasa fresh dan cool
- Membantu menghilangkan panau dan kesan sunburn ๐Ÿ‹Lemon extract
- Membantu kulit untuk kelihatan lebih glowing
-Mencerahkan kulit
- Melambatkan proses penuaan kulit
- Mengelakkan kulit dari kusam
.
๐Ÿ Apple Stemcell
- Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
- Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit. - Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka
.
.
Kelebihan Beauty Booster Essence:
โœ… membantu merawat masalah jerawat & parut
โœ… membantu merawat masalah jeragat
โœ…membantu merawat masalah kulit kusam, gelap dan selaran (sunburn)
โœ… Mencerahkan kulit tanpan menghakis
โœ…Melembabkan kulit
โœ… Anti-penuaan, anti-oksida & anti radang
โœ… Menyembuhkan luka kecil pada kulit .
.
Nak cuba, boleh klik ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60197151621
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
BAHAN2 YANG TERKANDUNG DALAM BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM DAN KEBAIKANNYA ๐ŸŒน Rose Extract - anti-oksida terbaik utk kulit -mencerahkan dan melembabkan kulit -memperbaiki sel2 kulit yg rosak . Vitamin E - Dapat membantu kulit kelihatan lebih muda. - Membantu mencerahkan kulit. - Membantu proses penyembuhan kulit . ๐ŸŠ Vitamin C - Perlindungan dari sinar matahari. - Mencegah perubahan warna kulit . ๐ŸŒผEkstrak Bunga Chamomile - Pelembab yang efektif dan memperlambat proses penuaan kulit. -Mencerahkan kulit sehingga nampak sehat dan bercahaya . ๐ŸŒฐ Argan oil - Menghilangkan Bekas Luka - Merawat Jerawat dan Jerawat . ๐ŸƒAloe Vera Extract - Membantu kulit untuk sentiasa kelihatan lembab- Kulit tidak akan kering - Memberikan wajah berasa fresh dan cool - Membantu menghilangkan panau dan kesan sunburn ๐Ÿ‹Lemon extract - Membantu kulit untuk kelihatan lebih glowing -Mencerahkan kulit - Melambatkan proses penuaan kulit - Mengelakkan kulit dari kusam . ๐Ÿ Apple Stemcell - Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. - Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit. - Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka . . Kelebihan Beauty Booster Essence: โœ… membantu merawat masalah jerawat & parut โœ… membantu merawat masalah jeragat โœ…membantu merawat masalah kulit kusam, gelap dan selaran (sunburn) โœ… Mencerahkan kulit tanpan menghakis โœ…Melembabkan kulit โœ… Anti-penuaan, anti-oksida & anti radang โœ… Menyembuhkan luka kecil pada kulit . . Nak cuba, boleh klik ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60197151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#serumajaib fav ramai. ๐Ÿ™† Dengan pembelian 1 botol hampa akan JIMAT RM 6, tapi beli 3 botol hampa dapat JIMAT RM 35. Sapa cepat dia dapat
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100

EXC POSTAGE
.
.
Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
#serumajaib  fav ramai. ๐Ÿ™† Dengan pembelian 1 botol hampa akan JIMAT RM 6, tapi beli 3 botol hampa dapat JIMAT RM 35. Sapa cepat dia dapat . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
๐ŸŒนROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE๐ŸŒน

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi :

Ingredients : Glycerine,  Rosa Damascena & Rosa Centifolia extract (pure rose extracts) Matricaria Chamomile extract (chamomile extract), Argania (pure argan oil), Aloe Barbadensis extract (aloe vera), Malus Domestica (green apple extract), Citrus extract, Parfume, natural colorant ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
๐ŸŒนROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE๐ŸŒน Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi : Ingredients : Glycerine, Rosa Damascena & Rosa Centifolia extract (pure rose extracts) Matricaria Chamomile extract (chamomile extract), Argania (pure argan oil), Aloe Barbadensis extract (aloe vera), Malus Domestica (green apple extract), Citrus extract, Parfume, natural colorant ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#shockingsale #rosybeautyboosteressence pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. .
.
Ada masalah jerawat?
Masalah parut jerawat?
Pores besar?
Kulit muka berminyak?
Makeup tak tahan lama?
.
.
#serumajaib ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #shockingsale  #rosybeautyboosteressence  pujaan ramai. Ruginya tak grab sekarang. . . Ada masalah jerawat? Masalah parut jerawat? Pores besar? Kulit muka berminyak? Makeup tak tahan lama? . . #serumajaib  ni boleh membantu hampa. Tunggu apa lagi, mai whatsapp akak 019-7151621 nnt kalau tak hampa nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰1 BOTOL RM 39 EXC POSTAGE . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
Selamat pagi hampa! Salam jumaat. Ada good news utk #skindetoxlovers ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™†
.
.
Big boss announced #shockingsale untuk #rosybeautyboosteressence / #serumajaib.
.
.
Harga JIMAT BANYAK

HARGA NORMAL: RM 45 EXC POSTAGE

HARGA SALE:
๐Ÿ‘‰1 RM 39 EXC POSTAGE (JIMAT RM6)
๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE (JIMAT RM 35)
.
.
*#shockingsale sampai habis stok.. Sapa cepat dia dapat. Stok habis, #shockingsale tamat.๐Ÿ™Œ
.

WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #serumorganik  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah  #sale #organik
Selamat pagi hampa! Salam jumaat. Ada good news utk #skindetoxlovers  ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™† . . Big boss announced #shockingsale  untuk #rosybeautyboosteressence  / #serumajaib . . . Harga JIMAT BANYAK HARGA NORMAL: RM 45 EXC POSTAGE HARGA SALE: ๐Ÿ‘‰1 RM 39 EXC POSTAGE (JIMAT RM6) ๐Ÿ‘‰3 BOTOL RM 100 EXC POSTAGE (JIMAT RM 35) . . *#shockingsale  sampai habis stok.. Sapa cepat dia dapat. Stok habis, #shockingsale  tamat.๐Ÿ™Œ . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #serumorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #sale  #organik 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. 
Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja
Sbb essence ni bersifat organic

Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit

Organic+ organic = superb bff !
Organic + hard chemical = arch nemesis !

#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence  ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja Sbb essence ni bersifat organic Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit Organic+ organic = superb bff ! Organic + hard chemical = arch nemesis ! #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Apa beza #rosybeautyboosteressence dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib
ni lain dari yang lain.
.
.
๐ŸŒนTak berminyak
๐ŸŒนCepat meresap
๐ŸŒนBau buah honeydew
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Apa beza #rosybeautyboosteressence  dengan serum lain? Ni ha hampaa, sebab #serumajaib  ni lain dari yang lain. . . ๐ŸŒนTak berminyak ๐ŸŒนCepat meresap ๐ŸŒนBau buah honeydew ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox