an online Instagram web viewer

#romper medias

Photos

2018 baby girl 4pcs fancy clothing set only for $22.59

Free Shipping to all over the world

https://www.honeyhooray.com/product/2018-baby-girl-fancy-4pcs-clothing-sets/

#babygirl #babygirlclothes #romper #romperforsale #romperforgirl #shopfordaughter #buyforyourdaughter #daughterclothes #bestbuy #buynow
LEBARAN HAJI SEBENTAR LAGI 
ㅤ
Koko bayi jumsuit ini kostum cucok terupdate kekinian plus praktis banget buat bayi
ㅤ
Yuuk diorder sudah READY STOCK LAGI YAH di @pietscorner
ㅤ
Ready mulai 6 bulan sd 18 bulan dengan warna warni ceria loh, cek aja di @pietscorner
.
-------------------------------------------------------------
INFO / PEMESANAN HUBUNGI CS KAMI VIA WHATSAPP:
➡ TIARA 089 933 527 55 (FAST RESPON)
➡ AISYAH 0819 1111 8473 (FAST RESPON)
➡ PIPIET 087 889 555 591
--------------------------------------------------------------
.
Kunjungi kami di ecommerce:
✔ www.shopee.co.id/pietscorner
✔ www.bukalapak.com/pietscorner
✔ www.tokopedia.com/pietscorner
.
#newborn #jumper #jumperbaby #romper #jumperset #romperset #bajunewborn #bajubayi #babyapparel #grosirromperkoko #grosirkokobayi #grosirjumperkoko #fashionbaby #romperkoko #kokobayi #kokoanak #bajukokobayi #kemejakokobayi #bajukokojumper #bajukokomurah #jasbayi #romperjas #romperformal #romperpesta #romperjasbayi #rompertuxedo #bajuakikah
#akikah #kokojumper
LEBARAN HAJI SEBENTAR LAGI ㅤ Koko bayi jumsuit ini kostum cucok terupdate kekinian plus praktis banget buat bayi ㅤ Yuuk diorder sudah READY STOCK LAGI YAH di @pietscorner ㅤ Ready mulai 6 bulan sd 18 bulan dengan warna warni ceria loh, cek aja di @pietscorner . ------------------------------------------------------------- INFO / PEMESANAN HUBUNGI CS KAMI VIA WHATSAPP: ➡ TIARA 089 933 527 55 (FAST RESPON) ➡ AISYAH 0819 1111 8473 (FAST RESPON) ➡ PIPIET 087 889 555 591 -------------------------------------------------------------- . Kunjungi kami di ecommerce: ✔ www.shopee.co.id/pietscorner ✔ www.bukalapak.com/pietscorner ✔ www.tokopedia.com/pietscorner . #newborn  #jumper  #jumperbaby  #romper  #jumperset  #romperset  #bajunewborn  #bajubayi  #babyapparel  #grosirromperkoko  #grosirkokobayi  #grosirjumperkoko  #fashionbaby  #romperkoko  #kokobayi  #kokoanak  #bajukokobayi  #kemejakokobayi  #bajukokojumper  #bajukokomurah  #jasbayi  #romperjas  #romperformal  #romperpesta  #romperjasbayi  #rompertuxedo  #bajuakikah  #akikah  #kokojumper 
Spotted !!!! Are you a Pretty Little Thing? Yes, she's a Pretty Little Thing!!!!!! #plt #pltstyle #fashion #prettylittlething  #ootdfashion #summertimefine  #romper #cropover2018 #brekfus #AreYouaPrettyLittleThing
Merdeka Sale sale sale
. 
Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa
. 
Sleepsuit 
Sale rm28
Beli combo 3psg  RM90 inc pos

Romper
4pasang rm100 free pos
. . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #newborn #babyshark #sale
Merdeka Sale sale sale . Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa . Sleepsuit Sale rm28 Beli combo 3psg RM90 inc pos Romper 4pasang rm100 free pos . . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #newborn  #babyshark  #sale 
Merdeka Sale sale sale
. 
Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa
. 
Sleepsuit 
Sale rm28
Beli combo 3psg  RM90 inc pos

Romper
4pasang rm100 free pos
. . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #newborn #babyshark #sale
Merdeka Sale sale sale . Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa . Sleepsuit Sale rm28 Beli combo 3psg RM90 inc pos Romper 4pasang rm100 free pos . . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #newborn  #babyshark  #sale 
🐰Knitted fur Romper 🐰 £20.99 free delivery
🐰Knitted fur Romper 🐰 £20.99 free delivery
Merdeka Sale sale sale
. 
Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa
. 
Sleepsuit 
Sale rm28
Beli combo 3psg  RM90 inc pos

Romper
4pasang rm100 free pos
. . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #newborn #babyshark #sale
Merdeka Sale sale sale . Cepat sape nak sambar sleepsuit and romper inilah masanyaaaaa . Sleepsuit Sale rm28 Beli combo 3psg RM90 inc pos Romper 4pasang rm100 free pos . . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #newborn  #babyshark  #sale 
Next craft show is a biggie! Etsy Made in Canada Sept 28-30. So excited to be part of this show ❤️
Next craft show is a biggie! Etsy Made in Canada Sept 28-30. So excited to be part of this show ❤️
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Smile, it's Tuesday! 😁 My back to school coupon is valid all week long! Code B2SCHOOL earns you a surprise discount with your purchase of $20 or more. 🎈
My pearl headband in use by @annababyphotography 💕
.
.
.
#thedamaskbaby #photoprop #newbornphotography #babyphotography #bestbabyphotography #newborn #newbornbaby #newbornprop #babyclothes  #newbornphotographer #best_pictures_of_newborns
#best_newborn_photo #newbornphotoprop
#babyootd #newbornphotoprops
#newbornphotographyprops #etsy #handmade #propaddict #propvendor #newbornsession #newbornposing #babyboutique #babyphotoshoot #babygift #photographyprops #newbornpropshop #babyromper #newbornpropvendor #babyprops
Smile, it's Tuesday! 😁 My back to school coupon is valid all week long! Code B2SCHOOL earns you a surprise discount with your purchase of $20 or more. 🎈 My pearl headband in use by @annababyphotography 💕 . . . #thedamaskbaby  #photoprop  #newbornphotography  #babyphotography  #bestbabyphotography  #newborn  #newbornbaby  #newbornprop  #babyclothes  #newbornphotographer  #best_pictures_of_newborns  #best_newborn_photo  #newbornphotoprop  #babyootd  #newbornphotoprops  #newbornphotographyprops  #etsy  #handmade  #propaddict  #propvendor  #newbornsession  #newbornposing  #babyboutique  #babyphotoshoot  #babygift  #photographyprops  #newbornpropshop  #babyromper  #newbornpropvendor  #babyprops 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Neu im Sortiment... der Bärchen-Hoodie 🐻 😍
Neu im Sortiment... der Bärchen-Hoodie 🐻 😍
“Dinosaurs are the greatest! And look how my bow perfectly matches the brontosaurus on my romper!” - Madeline Sofia, Aspiring Paleontologist 🦕
“Dinosaurs are the greatest! And look how my bow perfectly matches the brontosaurus on my romper!” - Madeline Sofia, Aspiring Paleontologist 🦕
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
🖤 Maternity wrap around dress 🖤 £11.99 free delivery 🚛
🖤 Maternity wrap around dress 🖤 £11.99 free delivery 🚛
Por encargo 🌸💐
Pedidos via DM o Ws link directo en el perfil.

#zoebabystore #babygirl #romper #babystore
Crocheted top with flower neckpiece 🌸
#kids #huggies #babies #romper #shoes #kidsfashion #blue #instagram #instagood #cashondelivery #nationwide #lahore #top  #crochet #knitting #islamabad #karachi #pakistan #babygoods #hb #bear #instapic —-hB—-
Price” 1700/-
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Aie chiuhuahua!!! 💕

Model: @jennywonder_pinup 
Romper: @putrefashion.clothing 
Credit: Maddy Flash

#jennywonder_pinup #putrefashion #pinup #pinupgirl #chihuahua #smile #romper #quebec #pinupquebec
A cada dia que passa uma progressão, assim é o esporte, assim é a vida. Movimente-se, o seu limite pode não ser confortável, mas não há conforto melhor do que buscar o seu limite. 🔰💪🏾
.
.
#romper #inercia #saude #crossfit #nolimite #busqueomelhor #foco #force #fé #melhordemim #pelotaoa5 #warday #felicidade #amorpeloquefaco #progredir #evoluir
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
🌻La flor más bonita de toda la pradera eres tu @gabriela__bella
💰Precio:$MXN511.00 🔎buscar ID:487614
compra ahora👉https://goo.gl/GZBVya
Más productos, haga clic en el enlace en bio
#SHEINMEX #romper #white @shein_mex
🌻La flor más bonita de toda la pradera eres tu @gabriela__bella 💰Precio:$MXN511.00 🔎buscar ID:487614 compra ahora👉https://goo.gl/GZBVya Más productos, haga clic en el enlace en bio #SHEINMEX  #romper  #white  @shein_mex
Php 400
Dress 
Free size, fits up to Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 400 Dress Free size, fits up to Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Yesterday was a rough day in the Perry household. Between dealing with the DMV and school, it definitely was not a great start to the week 😫 But here’s to Tuesday, and hopefully turning the week around ☀️
This is one of my FAVORITE rompers and it’s soo comfy!! Looks great with a jean jacket for a date night ❤️
•
Romper// Socialite from @nordstrom 
Jacket// I Love H81 from @forever21
Yesterday was a rough day in the Perry household. Between dealing with the DMV and school, it definitely was not a great start to the week 😫 But here’s to Tuesday, and hopefully turning the week around ☀️ This is one of my FAVORITE rompers and it’s soo comfy!! Looks great with a jean jacket for a date night ❤️ • Romper// Socialite from @nordstrom Jacket// I Love H81 from @forever21
August Vibes 💕💕🔥🔥💕💕
Monique Romper 💎
📸: @alexnpipes 
www.shopaliciarenee.com
.
.
.
.
#shopaliciarenee #style #romper #summer #august #ootd #glamgoddess
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
One happy baby this morning 😍😍 Romper: @millieandblake #babyclothes #happybaby #brightorange #romper #ninemonthsold #babygirl #love #cute #shopsmall #embroidered
Php 420
Jumpsuit
Free size, fits up to Semi - Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 420 Jumpsuit Free size, fits up to Semi - Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Php 400
Terno ( Top & shorts )
Free size, fits up to Semi - Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 400 Terno ( Top & shorts ) Free size, fits up to Semi - Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Php 450
Polo Dress
Free size, fits up to Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 450 Polo Dress Free size, fits up to Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Ready mom say... Kemeja paddle
Bahan Katun Poplin,model slimfit super Recommended 👔 size 2: LD: 28 P: 40
👔 size 4: LD: 30 P: 41
👔 size 6: LD: 31 P: 43

# CARA ORDER PILIH SALAH SATU :
1. WA : 085 852 174 111 
2. Line : 20_4_15
3. PIN BB : D5276733
4. DM

Mau GRATIS Ongkir?
Order via shopee : : https://shopee.co.id/al.haris.ol.shop 
#bajuanakperempuan #jualbajuanak #bajuanaklucu #bajuanakbranded #importkorea #bajuanakimport #kaoskakibayi #oldnavy #babyshoes #legging #carters #bajubaby #celanaanak #next #bajuanakmurah #jumper #gap #romper
Ready mom say... Kemeja paddle Bahan Katun Poplin,model slimfit super Recommended 👔 size 2: LD: 28 P: 40 👔 size 4: LD: 30 P: 41 👔 size 6: LD: 31 P: 43 # CARA ORDER PILIH SALAH SATU : 1. WA : 085 852 174 111 2. Line : 20_4_15 3. PIN BB : D5276733 4. DM Mau GRATIS Ongkir? Order via shopee : : https://shopee.co.id/al.haris.ol.shop #bajuanakperempuan  #jualbajuanak  #bajuanaklucu  #bajuanakbranded  #importkorea  #bajuanakimport  #kaoskakibayi  #oldnavy  #babyshoes  #legging  #carters  #bajubaby  #celanaanak  #next  #bajuanakmurah  #jumper  #gap  #romper 
Spanish designer Alber luxury brocade and bow romper summer sale price £21.99 in sizes 3 6 12 and 18 Months at the Unique Boutique 66 Bolton road blackburn like share please ask any questions I do post #babyboutiqueuk #babyboutique #spanishbabyclothes #alberbaby #romper #traditionalbabywear #traditionalbabyboutique #blue #brocade #sale #babysale
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Php 410
Jumpsuit
Free size, fits up Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 410 Jumpsuit Free size, fits up Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Romper  restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula
. . 
Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. 
Senang kan admin tolong mcm ni? . . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #baby #sale
Romper restockkk dah. Mane mane mummy yg dh excited pilih code tp dah habis kan ritu, meh pm semula . . Mai pm 0176529591 and bgtau code and saiz yg mummy nakkk. Mai admin tolong supaya kali ni tak kecewa lagi tak dapat sleepsuit yang dihajati. Senang kan admin tolong mcm ni? . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #baby  #sale 
We're bringing out the sun with Our Daydream Floral Wrap Dress 🌞🌞
Available in sizes small-large 🙌
You can grab this style online @www.shopcandygirls.com and in store at shops of arima 🌻🌻🌻
We're bringing out the sun with Our Daydream Floral Wrap Dress 🌞🌞 Available in sizes small-large 🙌 You can grab this style online @www.shopcandygirls.com and in store at shops of arima 🌻🌻🌻
Merdeka saleee and restockkk . 
Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa
. 
Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . 
Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan
. 
Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik
. 
Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . 
Jadilah mummy yg bijak di alaf ini
. 
Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat
. 
Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa
. 
Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi
. 
Rm25 sepasang 
Beli 4pasang rm100
. . 
Wasep 0176529591 . 
#bondsinspired #readystock #bajubabymurah #bajubabymalaysia #bajubabymalaysiamurah #syjualmurah #syjualonline #syjual #fattzura #bondsinspiredmurah #jumpermurah #sleepsuitbaby #syjualbondsinspired #sleepsuitbabymalaysia #newborn #rompersmurah #romper #rompersbaby #babyboy #babyshop #babygirl #babyshark #sale
Merdeka saleee and restockkk . Lekas pilih lekas order, kalau lambat takde saiz karang. Jangan nangis tepi bucu katil naaa . Mummy to be tengah siapkan stok baju baby ke? Barang lain dh cukup? Romper dh ade ke sehelai dua? . Senang kalau baby newborn pakai baju jenis romper ni. Senang nak sarung, ade zip dkt depan . Nak tukar pampers pon senang, daddy dah takde alasan tak reti lagi. Sebab senang bile ade zip ni. Zapppp, bukak. Zupppp, tutup balik . Untung sebenarnya beli romper ni, sebab dapat full set baju dari hujung rambut ke hujung kaki. Kalau beli baju je sehelai dah berapa, seluar pulak berapa. Silap2 rm50 pon tak cukup kan? . Jadilah mummy yg bijak di alaf ini . Romper boleh pakai hari hari, buat pakaian harian, nak pakai pon senang sangat . Design pon comelllll sangatttt. Kain dijamin selesa . Cepat dah restockkk ni, kalau habis kang lama nak tunggu stock sampai lagi . Rm25 sepasang Beli 4pasang rm100 . . Wasep 0176529591 . #bondsinspired  #readystock  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #bajubabymalaysiamurah  #syjualmurah  #syjualonline  #syjual  #fattzura  #bondsinspiredmurah  #jumpermurah  #sleepsuitbaby  #syjualbondsinspired  #sleepsuitbabymalaysia  #newborn  #rompersmurah  #romper  #rompersbaby  #babyboy  #babyshop  #babygirl  #babyshark  #sale 
Php 400
Coldshoulder romper
Fits up to Large ( 2 colors )

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 400 Coldshoulder romper Fits up to Large ( 2 colors ) To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
LEBARAN HAJI SEBENTAR LAGI 
ㅤ
Koko bayi jumsuit ini kostum cucok terupdate kekinian plus praktis banget buat bayi
ㅤ
Yuuk diorder sudah READY STOCK LAGI YAH di @pietscorner
ㅤ
Ready mulai 6 bulan sd 18 bulan dengan warna warni ceria loh, cek aja di @pietscorner
.
-------------------------------------------------------------
INFO / PEMESANAN HUBUNGI CS KAMI VIA WHATSAPP:
➡ TIARA 089 933 527 55 (FAST RESPON)
➡ AISYAH 0819 1111 8473 (FAST RESPON)
➡ PIPIET 087 889 555 591
--------------------------------------------------------------
.
Kunjungi kami di ecommerce:
✔ www.shopee.co.id/pietscorner
✔ www.bukalapak.com/pietscorner
✔ www.tokopedia.com/pietscorner
.
#newborn #jumper #jumperbaby #romper #jumperset #romperset #bajunewborn #bajubayi #babyapparel #grosirromperkoko #grosirkokobayi #grosirjumperkoko #fashionbaby #romperkoko #kokobayi #kokoanak #bajukokobayi #kemejakokobayi #bajukokojumper #bajukokomurah #jasbayi #romperjas #romperformal #romperpesta #romperjasbayi #rompertuxedo #bajuakikah
#akikah #kokojumper
LEBARAN HAJI SEBENTAR LAGI ㅤ Koko bayi jumsuit ini kostum cucok terupdate kekinian plus praktis banget buat bayi ㅤ Yuuk diorder sudah READY STOCK LAGI YAH di @pietscorner ㅤ Ready mulai 6 bulan sd 18 bulan dengan warna warni ceria loh, cek aja di @pietscorner . ------------------------------------------------------------- INFO / PEMESANAN HUBUNGI CS KAMI VIA WHATSAPP: ➡ TIARA 089 933 527 55 (FAST RESPON) ➡ AISYAH 0819 1111 8473 (FAST RESPON) ➡ PIPIET 087 889 555 591 -------------------------------------------------------------- . Kunjungi kami di ecommerce: ✔ www.shopee.co.id/pietscorner ✔ www.bukalapak.com/pietscorner ✔ www.tokopedia.com/pietscorner . #newborn  #jumper  #jumperbaby  #romper  #jumperset  #romperset  #bajunewborn  #bajubayi  #babyapparel  #grosirromperkoko  #grosirkokobayi  #grosirjumperkoko  #fashionbaby  #romperkoko  #kokobayi  #kokoanak  #bajukokobayi  #kemejakokobayi  #bajukokojumper  #bajukokomurah  #jasbayi  #romperjas  #romperformal  #romperpesta  #romperjasbayi  #rompertuxedo  #bajuakikah  #akikah  #kokojumper 
Little Miss Gigi rocking this regal summer romper from @thebaby.bootique. Too cute!! 😍
Thank you to Mommy, @ash_e_baby , for the share.
•
•
•
#thebabybootique #babybootique #summer #floral #romper #inventoryclearout #markhammoms #vaughanmoms #scarboroughmoms #durhammoms #stoufville #kidsfashion #babygirl #romper
This was supposed to be an easy summer suit. Yep, easy...I don't know what went wrong here... ok, maybe I have a clue. 😁😁 First attempt at knitting or at least first time in a long time. Planning to remake it from the beginning. As they say, practice makes perfect 😁😁 Right now crocheting seems much easier.
Pattern by Tiddelibom 
#lettstrikkettsommerdrakt #adīšana #sticka #bytiddelibom #lilama_crochet #babyromper #romper #knittedromper
Php 420
Dress 
Free size, fits up to Semi - Large

To order
Send photo of item
Pay your order
Wait for your parcel
____________________

Order form:
Receiver's name:
Shipping address:
Cp#:
Payment receipt:
Mode of payment:
BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express.
____________
Helping tags:
#shop # brand new #clothes #dress #unique 
#boho #chic #stylish #romper #jumpsuit 
#pants
#maxi #shorts #skirts #floral #modern
#OOTD
#online shop #affordable
#outfit #maxi dress #cheap #clothing shop
Php 420 Dress Free size, fits up to Semi - Large To order Send photo of item Pay your order Wait for your parcel ____________________ Order form: Receiver's name: Shipping address: Cp#: Payment receipt: Mode of payment: BDO, BPI, Cebuana, LBC, Palawan express. ____________ Helping tags: #shop  # brand new #clothes  #dress  #unique  #boho  #chic  #stylish  #romper  #jumpsuit  #pants  #maxi  #shorts  #skirts  #floral  #modern  #OOTD  #online  shop #affordable  #outfit  #maxi  dress #cheap  #clothing  shop
Ready for a busy day of lunching and shopping.  Ladies who lunch are some of my favorite kind of people! ❤️ #nflunchladies #oldfriendsarethebest  #romper #shortjumper #mystyle #stylebeforeage #lifelongstyle