an online Instagram web viewer

#ringan medias

Photos

.
Happy kastemer sekali borong 4 biji terus bantal leyna.
. Happy kastemer sekali borong 4 biji terus bantal leyna.
.
Seronoknya kakak ni borong terus 4 biji bantal leyna yang gebuss gebass ni.
. Seronoknya kakak ni borong terus 4 biji bantal leyna yang gebuss gebass ni.
TILAM KEGEMARAN KELUARGA ANDA
.
ada yang masih mencari tilam? tilam nak lepak? tilam balik kg? tilam bujang?
✔ tebal
✔ padat
✔ tidak tenggelam
✔ 100% handmade
✔ ringan dan mudah alih
.
available in 4 size ⏩ baby ⏩ single ⏩ queen ⏩ king
👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz
👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz
👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz
.
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
TILAM KEGEMARAN KELUARGA ANDA . ada yang masih mencari tilam? tilam nak lepak? tilam balik kg? tilam bujang? ✔ tebal ✔ padat ✔ tidak tenggelam ✔ 100% handmade ✔ ringan dan mudah alih . available in 4 size ⏩ baby ⏩ single ⏩ queen ⏩ king 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/saiz . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
Si adik Manis Dusty Riau tumpang lalu sat na 😘 ( Untuk order boleh klik link whatsapp di bio CikNa )

#lipstick #lipstickmatte #lipstik #lips #lipsmatte #feverglamlipmatte #feverglam #kosmetik #makeupartist #make_up #makeuptutorial #makeup #makeover #makeupvideos #ringan #tahanlama
Masak syudah, si kasep tos gaya ibak reng ayahna, rumah brsih tos dipel ku si ayah, tinggal prawatan diri 😊
(gasik lah masakna nu tereh wae, kn si ayah gk brangkt, pasti jln dooonk 😁) #ringan klo suami mau bantuin pkrjaan rumah 😇 (haturnuhun suamikyuu 😘)
Masak syudah, si kasep tos gaya ibak reng ayahna, rumah brsih tos dipel ku si ayah, tinggal prawatan diri 😊 (gasik lah masakna nu tereh wae, kn si ayah gk brangkt, pasti jln dooonk 😁) #ringan  klo suami mau bantuin pkrjaan rumah 😇 (haturnuhun suamikyuu 😘)
Alhamdulillah, kuy... Buat yang belum nyobain ngemil Mental Tempe, keripik renyah dan gurih Rp 20.000 / bungkus netto 200 gram.. ayoook

Siap dimakan kapan ajah, buat nemenin apa ajah... Order :
WA (081804140281)
SMS (082130330000)

#keripik #tempe #keripiktempe #renyah #gurih #kriuk #kerupuk #cemilan #makanan #ringan #makan #lokal #tradisional #kedelai #murah #meriah #mentaltempe #bandung #jabar #produkdalamnegeri
Morrning meeracle loverrrr..
Moga pagi ini..ceria ceria semuanya..
Awal pagi dapat feedback dari custm...yg menggunakan lipmate angelina...
#natural
#ringan
#meeraclegemstonebeauty
Repost @pegadaianareamanado 
Kapan seharusnya anda berinvestasi 😑
Saat anda memiliki uang. Tidak perlu yang banyak tetapi kepastian manfaat yang anda peroleh saat telah melakukan investasi 🙏
Mari, membeli masa depan dengan harga sekarang 😜
#goldsales #bazaremas #investasi #aman #mudah #ringan #bermanfaat #emasbatangan #mulia #tabunganemas #pegadaian #kanwilv #areamanado #bumn #ojk
@ringana_dagmar_loehr 
Oh das falsche Bild... 🤨 
www.fresh-beauty.net
Heute 20% auf das RINGANA Add repair😍
genau das Richtig bei Akne und Hautproblemen in Verbindung mit dem Hydroserum oder dem Antifalten Serum von RINGANA
.

#ringana #add #adds #antifalten #repair #glow #schön #schönheit #ringan #beauty #beautyful #toll
@ringana_dagmar_loehr www.fresh-beauty.net
Heute 20% auf das RINGANA Add repair😍
genau das Richtig bei Akne und Hautproblemen in Verbindung mit dem Hydroserum oder dem Antifalten Serum von RINGANA
.

#ringana #add #adds #antifalten #repair #glow #schön #schönheit #ringan #beauty #beautyful #toll
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung bawal #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.

wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves #kajang #bangi #putrajaya #semenyih
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung bawal #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves  #kajang  #bangi  #putrajaya  #semenyih 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung bawal #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung bawal #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.

#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.
.
HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓
.
wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. . HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 . wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.

Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .

HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.
.
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung?
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” Jawapannya tudung #fitiyascarves. Dan paling penting tudung ni tak payah gosok.
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” Jawapannya tudung #fitiyascarves . Dan paling penting tudung ni tak payah gosok. . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
[#TERBARU] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti.
.
Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.. .
Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? Dan paling penting IRONLESS.
.
Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.”
.
#material Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara.
#ironless - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun.
#ringan – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran.
#tak pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. .
HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI.

HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna
www.wasap.my/60132332157
.
#bawallover #bawalovers #bawal  #bawalironless #tudungbawal #tudung #bawalmurah #fitiyascarves
[#TERBARU ] Special Kpd Korang Si Cantik Utk Tampil Bergaya Hari Raya Haji Nanti. . Alamak Raya datang lagi, hmmm.. iisshh mesti banyak majlis time2 raya nanti, nie pon dah dapat jemputan dari kawan & sedara mara utk hadir majlis Kenduri & Akikah. Tu baru 2, belum kira beberapa rumah terbuka lagi tu, x pon kawan2 ajak buat Reunion uiiihh seronoknya.. . Seronok pun seronok jgk, tapi bila nak hadir majlis & nak pergi kesana kesini yang jadi masalah nya skrg, mcam mana nak tampil bergaya dgn Tudung? Dan paling penting IRONLESS. . Xkan nak pakai tudung Raya puasa lepas, xpasal2 bila bergambar, ada makcik bawang mengata “Ehh tudung U pakai, sama lar dgn tudung yg U pakai skrg.” . #material  Chiffon Crepe berkualiti tinggi import dari luar negara. #ironless  - sudah tentu xakan kedut walaupun digumpal-gumpal sekalipun. #ringan  – tidak berat mcm tudung material yg sama di pasaran. #tak  pekakkan telinga – bunyi jelas kedengaran even korang bertudung. . HARGA MURAH GILER UOLS. TAK MASUK AKAL LANGSUNG DENGAN KUALITI DAN CANTIK MACAM NI. HANYA RM27 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE.💓 wasap Cikna www.wasap.my/60132332157 . #bawallover  #bawalovers  #bawal  #bawalironless  #tudungbawal  #tudung  #bawalmurah  #fitiyascarves 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
lipstik liquid matte jafra yg bkin bibir anda lebih memukau krn warna x yg so cute..... klo mw tnya" /konsultasi bsa chat wa 082148914900/ dm yach...
#lipstik matte kekinian#
#ringan di bibir#
#tahan lama#
#aman dan halal#
lipstik liquid matte jafra yg bkin bibir anda lebih memukau krn warna x yg so cute..... klo mw tnya" /konsultasi bsa chat wa 082148914900/ dm yach... #lipstik  matte kekinian# #ringan  di bibir# #tahan  lama# #aman  dan halal#
TIDAK MEMERLUKAN RUANG YANG BANYAK DAN RINGAN!

Jangan tak sangka, MACF ni ringan,tidak perlu lagi untuk menyimpan  berat yang berlebihan Di dalam beg tangan tu dengan pencuci muka cecair. M.A.C.F yang ada kelainan, sebab dalam bentuk kertas! Masih tak percaya? Jom tengok video kat bawah⤵

Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan⤵
.
Whatsapp Dewi 90589410 ya!
.
.
#TeamYantiYanmal 
#teamlionmagika 
#macf 
#magikaargancleansingflakes 
#ringan
TIDAK MEMERLUKAN RUANG YANG BANYAK DAN RINGAN! Jangan tak sangka, MACF ni ringan,tidak perlu lagi untuk menyimpan berat yang berlebihan Di dalam beg tangan tu dengan pencuci muka cecair. M.A.C.F yang ada kelainan, sebab dalam bentuk kertas! Masih tak percaya? Jom tengok video kat bawah⤵ Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan⤵ . Whatsapp Dewi 90589410 ya! . . #TeamYantiYanmal  #teamlionmagika  #macf  #magikaargancleansingflakes  #ringan 
Ready stock, keripik renyah dan gurih. 
Rp 8000/ bungkus netto 75 gram

Keripik Tempe gurih dan renyah...
Siap dimakan kapan ajah, buat nemenin apa ajah... Order :
WA 081317101940

#keripik #tempe #keripiktempe #renyah #gurih #kriuk #kerupuk #cemilan #makanan #ringan #makan #lokal #tradisional #kedelai #murah #meriah #mentaltempe #bandung #jabar #produkdalamnegeri
TIDAK MEMERLUKAN RUANG YANG BANYAK DAN RINGAN!

Jangan tak sangka, MACF ni ringan,tidak perlu lagi untuk menyimpan  berat yang berlebihan Di dalam beg tangan tu dengan pencuci muka cecair. M.A.C.F yang ada kelainan, sebab dalam bentuk kertas! Masih tak percaya? Jom tengok video kat bawah⤵ 🎉 Ready stocks/Instocks
💖 Utk Orders/pertanyaan, sila komen, pm atau msg YanTi di 84918383

#TeamYantiYanmal 
#vivaboomzbyyantiyanmal💖
#teamlionmagika 
#macf 
#magikaargancleansingflakes 
#ringan
TIDAK MEMERLUKAN RUANG YANG BANYAK DAN RINGAN! Jangan tak sangka, MACF ni ringan,tidak perlu lagi untuk menyimpan berat yang berlebihan Di dalam beg tangan tu dengan pencuci muka cecair. M.A.C.F yang ada kelainan, sebab dalam bentuk kertas! Masih tak percaya? Jom tengok video kat bawah⤵ 🎉 Ready stocks/Instocks 💖 Utk Orders/pertanyaan, sila komen, pm atau msg YanTi di 84918383 #TeamYantiYanmal  #vivaboomzbyyantiyanmal 💖 #teamlionmagika  #macf  #magikaargancleansingflakes  #ringan 
MENGANGGAP RINGAN DOSA
#dosa #ringan
Follow :
Instagram : @galeritic
Telegram : t.me/galerytic
MENGANGGAP RINGAN DOSA #dosa  #ringan  Follow : Instagram : @galeritic Telegram : t.me/galerytic
Mau gadai dengan jangka waktu tertentu 🙋
Bisa di Pegadaian dengan FLEKSI 😱😋👍🙏😎
#gadai #jangkawaktutertentu #aman #mudah #nyaman #ringan #cepat #gadaifleksi #pegadaian #kanwilv #areamanado #bumn #ojk
Biar ga ngantuk pas kerja... Ngemil Mental Tempe, keripik renyah dan gurih. 
Rp 20.000 / bungkus netto 200 gram

Siap dimakan kapan ajah, buat nemenin apa ajah... Order :
WA (081804140281)
SMS (082130330000)

#keripik #tempe #keripiktempe #renyah #gurih #kriuk #kerupuk #cemilan #makanan #ringan #makan #lokal #tradisional #kedelai #murah #meriah #mentaltempe #bandung #jabar #produkdalamnegeri
Terima kasih untuk seluruh nasabah yang sudah bertransaksi bersama kami dalam Pegadaian Gold Sales 2018 dan Bazar Emas Pegadaian 🙏
Dengan bertransaksi bersama kami, anda telah menggunakan uang anda secara bijak 😎👍
Mari berinvestasi dari sekarang, untuk memperoleh manfaat dimasa mendatang 🙏
.
.
.
Foto-foto kegiatan Pegadaian Gold Sales 2018 dan Bazar Emas Pegadaian (6-12 Agustus 2018)
#latepost #goldsales #bazaremas #investasi #mudah #aman #ringan #tunai #cicilan #pegadaianb#kanwilv #areamanado #bumn #ojk
Terima kasih untuk seluruh nasabah yang sudah bertransaksi bersama kami dalam Pegadaian Gold Sales 2018 dan Bazar Emas Pegadaian 🙏 Dengan bertransaksi bersama kami, anda telah menggunakan uang anda secara bijak 😎👍 Mari berinvestasi dari sekarang, untuk memperoleh manfaat dimasa mendatang 🙏 . . . Foto-foto kegiatan Pegadaian Gold Sales 2018 dan Bazar Emas Pegadaian (6-12 Agustus 2018) #latepost  #goldsales  #bazaremas  #investasi  #mudah  #aman  #ringan  #tunai  #cicilan  #pegadaianb #kanwilv  #areamanado  #bumn  #ojk 
[M-0010300]
✨SERIUS TAK SIA-SIA PILIH BC CREAM TINGGALKAN FOUNDATION YANG LAIN .
✨ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺😘
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤❤❤ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM Banyak lagi testimoni boleh tengok di .
#bccreambydyana
#bccreambydyana
#bccreambydyana
.
.
BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NI👇🏻
📲WHATSAPP 01124098084
📲WHATSAPP 01124098084
📲WHATSAPP 01124098084
.
❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY BC CREAM NIH 😘
#bccream 
#bccreambydyana
#kosmetikmalaysia
#foundationmalaysia
#teambccreambydyanaselangor
#teamdyxy
#dyxybccream #letscantik #terlajaklaris #takberminyak #ringan #like4like #rugitakcuba #usahawandyxy
[M-0010300] ✨SERIUS TAK SIA-SIA PILIH BC CREAM TINGGALKAN FOUNDATION YANG LAIN . ✨ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺😘 . 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM #bccream  original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤❤❤ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . 10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM Banyak lagi testimoni boleh tengok di . #bccreambydyana  #bccreambydyana  #bccreambydyana  . . BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NI👇🏻 📲WHATSAPP 01124098084 📲WHATSAPP 01124098084 📲WHATSAPP 01124098084 . ❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY BC CREAM NIH 😘 #bccream  #bccreambydyana  #kosmetikmalaysia  #foundationmalaysia  #teambccreambydyanaselangor  #teamdyxy  #dyxybccream  #letscantik  #terlajaklaris  #takberminyak  #ringan  #like4like  #rugitakcuba  #usahawandyxy 
Promo Merdeka!!!! Segera dan segera dapatkan Promo Special MERDEKA!!! --17 pembeli pertama gratis Booking Fee dan dapat Voucher belanja  senilai 1JuTa!!!!
--DP 15% BISA DICICIL 10x
--Angsuran Mulai dari 1.7 jutaan!! ESTUSAE ALAM INDAH @CIKOPO

Perumahan Cluster/Komersil SUPER MEWAH | EXCLUSIVE CLASS |  BERLOKASI STRATEGIS | SPEC SUPER | BEBAS BANJIR dan Fasilitas LENGKAP dengan HARGA yg sangat terjangkau untuk saat ini. ⏩ *MUDAH DIJANGKAU*
•Akses Tol Cikampek & Cipali (5menit | 2Km)
•Segiti Emas Jakarta-Bandung-Cirebon
•3 Progress Pembangunan Transportasi Cepat : Tol Layang, Kereta Api Ringan(LRT), Kereta Api Cepat (HSR) Jakarta-Cikampek
•1-2 jam ke BANDARA INTERNASIONAL KERTAJATI
• Stasiun Cikampek | Cibungur ⏩ *LOKASI SANGAT STRATEGIS*
•Dekat Instansi Pemerintahan
•Dekat Kawasan Industri BIC & INDOTAISEI •Dekat Stasiun KAI Cikampek & Cibungur
•Dekat Rumah Sakit Siloam & RSIA Titian Bunda
•Dekat SMAN 1 & SMPN 1 Cikampek
•Dekat Pasar Induk Cikopo
•Dekat Pusat Belanja Modern Giant,Tokma, Mall Cikampek,Sadang Trade Center
•Dekat Hutan Lindung Cikopo
•Kawasan Asri Cikopo ⏩ *SPEC SUPER* : Dinding Bata Merah,Pintu Engineering, Genteng Keramik, Listrik tanam (Underground) ⏩ *FASILITAS SUPER*
•Tempat Ibadah
•Mini WaterBoom
•Childern Playground
•Central Kuliner
•Jogging Track
•Keamanan 24 Jam
•Cluster System
•Listrik Underground ⏩ *EXCLUSIVE UNIT TYPE*
Type 34/60
Harga mulai dari Rp. 240JT-an
Type 45/90
Harga mulai dari Rp. 360JT-an
Type 72/90
Harga mulai dari _hold_
Type 80/96
Harga mulai dari _hold_
Ruko 2 Lantai
Harga mulai dari _hold_

Segera miliki dan dapatkan Penawaran Khusus ini Terbatas.  More info & Pemesanan :
*AGUNG WIBOWO* 📲 08111194390 | 087773103825 *Syarat dan ketentuan berlaku

#rumahminimalis #rumahsubsidi #rumahkomersil #bic #indotaise #cikopo #rumahcikampek #cikampek #purwakarta #tolcikampek #tolcipali #cicilanmurah #rumahmewah #clustermurah #terjangkau #murahmeriah #ringan #karawang #karawanginfo #karawanghits #cikampekhits #cipali #tolcipali #jakartacikampek #prewedding #inforumahdijual #infoinvestasi #investasi #rumahmodern #rumahimpian
Promo Merdeka!!!! Segera dan segera dapatkan Promo Special MERDEKA!!! --17 pembeli pertama gratis Booking Fee dan dapat Voucher belanja senilai 1JuTa!!!! --DP 15% BISA DICICIL 10x --Angsuran Mulai dari 1.7 jutaan!! ESTUSAE ALAM INDAH @CIKOPO Perumahan Cluster/Komersil SUPER MEWAH | EXCLUSIVE CLASS | BERLOKASI STRATEGIS | SPEC SUPER | BEBAS BANJIR dan Fasilitas LENGKAP dengan HARGA yg sangat terjangkau untuk saat ini. ⏩ *MUDAH DIJANGKAU* •Akses Tol Cikampek & Cipali (5menit | 2Km) •Segiti Emas Jakarta-Bandung-Cirebon •3 Progress Pembangunan Transportasi Cepat : Tol Layang, Kereta Api Ringan(LRT), Kereta Api Cepat (HSR) Jakarta-Cikampek •1-2 jam ke BANDARA INTERNASIONAL KERTAJATI • Stasiun Cikampek | Cibungur ⏩ *LOKASI SANGAT STRATEGIS* •Dekat Instansi Pemerintahan •Dekat Kawasan Industri BIC & INDOTAISEI •Dekat Stasiun KAI Cikampek & Cibungur •Dekat Rumah Sakit Siloam & RSIA Titian Bunda •Dekat SMAN 1 & SMPN 1 Cikampek •Dekat Pasar Induk Cikopo •Dekat Pusat Belanja Modern Giant,Tokma, Mall Cikampek,Sadang Trade Center •Dekat Hutan Lindung Cikopo •Kawasan Asri Cikopo ⏩ *SPEC SUPER* : Dinding Bata Merah,Pintu Engineering, Genteng Keramik, Listrik tanam (Underground) ⏩ *FASILITAS SUPER* •Tempat Ibadah •Mini WaterBoom •Childern Playground •Central Kuliner •Jogging Track •Keamanan 24 Jam •Cluster System •Listrik Underground ⏩ *EXCLUSIVE UNIT TYPE* Type 34/60 Harga mulai dari Rp. 240JT-an Type 45/90 Harga mulai dari Rp. 360JT-an Type 72/90 Harga mulai dari _hold_ Type 80/96 Harga mulai dari _hold_ Ruko 2 Lantai Harga mulai dari _hold_ Segera miliki dan dapatkan Penawaran Khusus ini Terbatas. More info & Pemesanan : *AGUNG WIBOWO* 📲 08111194390 | 087773103825 *Syarat dan ketentuan berlaku #rumahminimalis  #rumahsubsidi  #rumahkomersil  #bic  #indotaise  #cikopo  #rumahcikampek  #cikampek  #purwakarta  #tolcikampek  #tolcipali  #cicilanmurah  #rumahmewah  #clustermurah  #terjangkau  #murahmeriah  #ringan  #karawang  #karawanginfo  #karawanghits  #cikampekhits  #cipali  #tolcipali  #jakartacikampek  #prewedding  #inforumahdijual  #infoinvestasi  #investasi  #rumahmodern  #rumahimpian 
Happy Birthday to Ketan Pawar, a very talented actor whom we worked with in Ringan. We wish you all the success in the future. 
#HappyBirthday #LandmarcFilms #Ringan @ketanspawar @vidhi_kasliwal
Happy Birthday to Ketan Pawar, a very talented actor whom we worked with in Ringan. We wish you all the success in the future. #HappyBirthday  #LandmarcFilms  #Ringan  @ketanspawar @vidhi_kasliwal
Bedak tabur NuSkin : Finishing Powder Invisible Matte

Formula unik ini membantu untuk menyerap minyak berlebih dan mengurangi kulit wajah yang berkilat, memastikan finishing sempurna lembut tanpa ada penambahkan warna.

Menjaga kesehatan kulit jangka panjang, tanpa mengandung minyak sehingga tidak membuat flek, dan tidak perlu dibersihkan dengan alcohol cukup menggunakan sabun wajah yg lembut bagi kulit. 
Tidak mengandung mercuri ataupun pemutih kimia.

Bedak tabur ini cocok untuk semua jenis kulit, alergic tested. 
Loose powder yang sangat transparan ini membantu untuk membuat foundation dan perona pipi memberikan hasil akhir yang terlihat sempurna dan alami, tanpa lengket atau timbul lipatan.

#NU SKIN DISCOVER THE BEST YOU#NuskinBandung#bahandasar#tepungberas#smooth#glowing#sehat#alami#ringan#nooil#buatharihari#sempurna
Bedak tabur NuSkin : Finishing Powder Invisible Matte Formula unik ini membantu untuk menyerap minyak berlebih dan mengurangi kulit wajah yang berkilat, memastikan finishing sempurna lembut tanpa ada penambahkan warna. Menjaga kesehatan kulit jangka panjang, tanpa mengandung minyak sehingga tidak membuat flek, dan tidak perlu dibersihkan dengan alcohol cukup menggunakan sabun wajah yg lembut bagi kulit. Tidak mengandung mercuri ataupun pemutih kimia. Bedak tabur ini cocok untuk semua jenis kulit, alergic tested. Loose powder yang sangat transparan ini membantu untuk membuat foundation dan perona pipi memberikan hasil akhir yang terlihat sempurna dan alami, tanpa lengket atau timbul lipatan. #NU  SKIN DISCOVER THE BEST YOU#NuskinBandung #bahandasar #tepungberas #smooth #glowing #sehat #alami #ringan #nooil #buatharihari #sempurna 
Suci je muka tanpa jerawat dengan Anti Acne FeverGlam. Tak payah risau lagi dah miss J datang menyerang so boleh feeling Nowa Denish!

Best ke best?

Www.wasap.my/6073058048

#JerungAvaeyra
#BiggerAndStronger #foundation #murahsangat #kualititerbaik #kulitlicin #kulitputih #best #nudesgirls #ringan #HargaLokalKualitiOmputeh #cubalah #makeup #girls
Sudahkah anda berinvestasi hari ini🙋👍 (09 Agustus 2018)
Tidak perlu uang yang banyak, yang pasti mulailah dari sekarang. Dengan memulai sekarang, berarti anda sudah membeli masa depan dengan harga sekarang 😱😎😍😎😘😁
.
.
.
Dapatkan CASHBACK untuk setiap pembelian dalam promo PEGADAIAN GOLD SALES 2018 (bisa diperoleh di seluruh Outlet dan kantor Pegadaian Area Manado)
Berlaku juga untuk wilayah Tomohon, Langowan, Bitung, Amurang, Tahuna, Ternate
#hargaemas #mulia #antamlogammulia #ubsgold #aman #mudah #ringan #bermanfaat #hargapromo #freecashback #goldsales #pegadaian #kanwilv #areamanado #bumn #ojk
Sudahkah anda berinvestasi hari ini🙋👍 (09 Agustus 2018) Tidak perlu uang yang banyak, yang pasti mulailah dari sekarang. Dengan memulai sekarang, berarti anda sudah membeli masa depan dengan harga sekarang 😱😎😍😎😘😁 . . . Dapatkan CASHBACK untuk setiap pembelian dalam promo PEGADAIAN GOLD SALES 2018 (bisa diperoleh di seluruh Outlet dan kantor Pegadaian Area Manado) Berlaku juga untuk wilayah Tomohon, Langowan, Bitung, Amurang, Tahuna, Ternate #hargaemas  #mulia  #antamlogammulia  #ubsgold  #aman  #mudah  #ringan  #bermanfaat  #hargapromo  #freecashback  #goldsales  #pegadaian  #kanwilv  #areamanado  #bumn  #ojk 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
.
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
. So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
So....
Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍
.
.
Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉
Follow
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan 
@kripikbapermedan .

#kripikbapersyakirdaulay #kripik #kripikwijen #kripikbaperbikinmoveon #kripikbapermedan #kripikbapersyakir #medan #kripikbalado #jajananmedan #cemilanmedan #murah #jajanankekinian #medanpunya #cemilanmedanmurah #baper #jajananbapermedan #makanan #ringan #syakirdaulay #punya #wajibcoba #kripikbaper #kulinermedan #enakbanget #kulinerhalal #biji #wijen #sehatk #medankita #medanhitz
So.... Pantengin terus instagram kita dan ikuti Pre Order nyaaaaa😍😍 . . Jangan sampai ketinggalan ya bapers😉 Follow @kripikbapermedan @kripikbapermedan @kripikbapermedan . #kripikbapersyakirdaulay  #kripik  #kripikwijen  #kripikbaperbikinmoveon  #kripikbapermedan  #kripikbapersyakir  #medan  #kripikbalado  #jajananmedan  #cemilanmedan  #murah  #jajanankekinian  #medanpunya  #cemilanmedanmurah  #baper  #jajananbapermedan  #makanan  #ringan  #syakirdaulay  #punya  #wajibcoba  #kripikbaper  #kulinermedan  #enakbanget  #kulinerhalal  #biji  #wijen  #sehatk  #medankita  #medanhitz 
Butuh dana tunai 🙋
Mau yang mudah, aman, cepat, dan ringan 🙋🙋
Ke Pegadaian saja, karena namanya gadai pasti ke Pegadaian. Kalau ke bank, pasti menabung 😀

Pegadaian sudah menerima gadai sejak 1901, kalau yang lain baru belajar terima gadai. Apa mau barang kesayangan anda diberikan ke tempat yang belum terpercaya?

Menawarkan pinjaman tinggi banyak, tapi yang memberikan kenyamanan dan kemudahan hanya di Pegadaian. MENGATASI MASALAH TANPA MASALAH 😎👍
#gadai #mudah #aman #ringan #cepat #kca #pegadaian #kanwilv #areamanado #bumn #ojk
Butuh dana tunai 🙋 Mau yang mudah, aman, cepat, dan ringan 🙋🙋 Ke Pegadaian saja, karena namanya gadai pasti ke Pegadaian. Kalau ke bank, pasti menabung 😀 Pegadaian sudah menerima gadai sejak 1901, kalau yang lain baru belajar terima gadai. Apa mau barang kesayangan anda diberikan ke tempat yang belum terpercaya? Menawarkan pinjaman tinggi banyak, tapi yang memberikan kenyamanan dan kemudahan hanya di Pegadaian. MENGATASI MASALAH TANPA MASALAH 😎👍 #gadai  #mudah  #aman  #ringan  #cepat  #kca  #pegadaian  #kanwilv  #areamanado  #bumn  #ojk 
giordani bedak dengan berbagai warna pilihan yg bisa bikin kulit km lembut dan bisa nutupin noda2 hitam d muka.. #oriflame#bedak#ringan#
giordani bedak dengan berbagai warna pilihan yg bisa bikin kulit km lembut dan bisa nutupin noda2 hitam d muka.. #oriflame #bedak #ringan #
Haii Jafra Lovers 🖤

Kabar gembira kini hadir Lipstick Matte Jafra dengan warna-warna yang ceria mewakili setiap aktifitas mu 😍😍😍 Lipstick Matte Jafra ini lebih ringan di bibir , lebih nyaman , lebih tahan lama tanpa membuat bibir keriing dan sekaligus melembabkan 😳😍😍💝 Konsul/order/join:
WA.087722522547
#jafralipstick #jafralipstickmatte #lipstick #ringan #bibirsexy #bibirsehatalami #cantikalami #jafraaman #jafrabandung #jafraberkualitas #jafrabacktobusiness
Haii Jafra Lovers 🖤 Kabar gembira kini hadir Lipstick Matte Jafra dengan warna-warna yang ceria mewakili setiap aktifitas mu 😍😍😍 Lipstick Matte Jafra ini lebih ringan di bibir , lebih nyaman , lebih tahan lama tanpa membuat bibir keriing dan sekaligus melembabkan 😳😍😍💝 Konsul/order/join: WA.087722522547 #jafralipstick  #jafralipstickmatte  #lipstick  #ringan  #bibirsexy  #bibirsehatalami  #cantikalami  #jafraaman  #jafrabandung  #jafraberkualitas  #jafrabacktobusiness 
Base dengan glow cushion jer.. Bukan pakai fd yg berat2. 😘 tapi tetap cantik dan glowing.  Tak melekit dan rasa ringan ja. .
.
Just wasap 0174999678. Atau tekan jer link kat bio.  Free gift yang menarik beena nak bagi. 
#glowcushion #allura #ringan #takmelekit
Base dengan glow cushion jer.. Bukan pakai fd yg berat2. 😘 tapi tetap cantik dan glowing. Tak melekit dan rasa ringan ja. . . Just wasap 0174999678. Atau tekan jer link kat bio. Free gift yang menarik beena nak bagi. #glowcushion  #allura  #ringan  #takmelekit 
Ready stock, keripik renyah dan gurih. 
Rp 20.000 / bungkus netto 200 gram

Keripik Tempe gurih dan renyah...
Siap dimakan kapan ajah, buat nemenin apa ajah... Order :
WA (081804140281)
SMS (082130330000)

#keripik #tempe #keripiktempe #renyah #gurih #kriuk #kerupuk #cemilan #makanan #ringan #makan #lokal #tradisional #kedelai #murah #meriah #mentaltempe #bandung #jabar #produkdalamnegeri
Moreskin Lipmatte NASA nya bunsist 💋💋
Mau pakai warna apa aja oke👍👍 Sudah bosan dengan lipstik yang mudah ilang dan gak tahan lama???
Sekarang waktunya beralih yuk ke Moreskin lipmatte NASA kak say 👇
Ringan di bibir 💋
Tidak lengket 💋
Dan tahan lama pasti nya 😍
Pilihan warna nya sangat oke👍
Pilih warna sesukamu yaaa... Konsultasi & Pemesanan Wa: 0853 2965 1717
#naturalnusantara
#berkahnasajogja
#lipcream
#tahanlama
#tidaknempel
#ringan
#antiparaben
#bibirindah
#bibircantik
#beautygirl 
#wanitajamannow
Moreskin Lipmatte NASA nya bunsist 💋💋 Mau pakai warna apa aja oke👍👍 Sudah bosan dengan lipstik yang mudah ilang dan gak tahan lama??? Sekarang waktunya beralih yuk ke Moreskin lipmatte NASA kak say 👇 Ringan di bibir 💋 Tidak lengket 💋 Dan tahan lama pasti nya 😍 Pilihan warna nya sangat oke👍 Pilih warna sesukamu yaaa... Konsultasi & Pemesanan Wa: 0853 2965 1717 #naturalnusantara  #berkahnasajogja  #lipcream  #tahanlama  #tidaknempel  #ringan  #antiparaben  #bibirindah  #bibircantik  #beautygirl  #wanitajamannow 
Sebelum keluar ruangan pasti aku selalu pakai Royal Jelly Foundation SPF 20 dari #Jafra
Karna bener2 lindungin kulit aku dr terik matahari dn ga bikin gosong❤
Bikin wajah #Glowing seketika😍 dan yg paling penting nya sih ga berat diwajah apalagi ngangkat di kulit😉

#jafra #foundationspf20 #royaljellyfoundation #pelembab #foundation #ringan #glowing #murah #awet #jafrajogja #jafrabekasi #jafrapalembang #jaframagelang #majalengka #jawatimur #jawabarat #jawatengah #instagram #indonesia #wanita #makeuptutorial #makeup
Sebelum keluar ruangan pasti aku selalu pakai Royal Jelly Foundation SPF 20 dari #Jafra  Karna bener2 lindungin kulit aku dr terik matahari dn ga bikin gosong❤ Bikin wajah #Glowing  seketika😍 dan yg paling penting nya sih ga berat diwajah apalagi ngangkat di kulit😉 #jafra  #foundationspf20  #royaljellyfoundation  #pelembab  #foundation  #ringan  #glowing  #murah  #awet  #jafrajogja  #jafrabekasi  #jafrapalembang  #jaframagelang  #majalengka  #jawatimur  #jawabarat  #jawatengah  #instagram  #indonesia  #wanita  #makeuptutorial  #makeup 
.
Fuhhhh!
.
.
Bestnya dapat peluk si gebu leyna ni, rasa macam peluk tedy bear pula. Hehehe.
.
.
.
☘️KELEBIHAN BANTAL LEYNA FAVOURITE☘️
.
🍁 Kualiti Fabrik Cotton yang terbaik. Sejuk dan selesa.
🍁 Bantal bercorak moden dan mewah
🍁 Ada piping di tepi bantal
🍁 Isian bantal polyester bermutu tinggi
🍁 Bantal gebu, gebas dan selesa dalam dakapan semua 😍
🍁 Ada zip tersorok di tepi bantal
🍁 Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana
🍁 Bantal Boleh dibasuh dan cepat kering
🍁 Buatan Malaysia
.
.
KakMala | 019.694.9739
. Fuhhhh! . . Bestnya dapat peluk si gebu leyna ni, rasa macam peluk tedy bear pula. Hehehe. . . . ☘️KELEBIHAN BANTAL LEYNA FAVOURITE☘️ . 🍁 Kualiti Fabrik Cotton yang terbaik. Sejuk dan selesa. 🍁 Bantal bercorak moden dan mewah 🍁 Ada piping di tepi bantal 🍁 Isian bantal polyester bermutu tinggi 🍁 Bantal gebu, gebas dan selesa dalam dakapan semua 😍 🍁 Ada zip tersorok di tepi bantal 🍁 Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana 🍁 Bantal Boleh dibasuh dan cepat kering 🍁 Buatan Malaysia . . KakMala | 019.694.9739
.
KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION.
.
.
💙 *BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND*
.
💙 Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi.
.
💙 Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai.
.
💙 Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik.
.
💙 Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. . 💙 Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original.
.
💙 Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ.
.
💙Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal.
.
💙Jahitan kemas di tepi bantal dan piping
.
💙 Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.
.
💙 Selesa dan tidak panas
.
💙 Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan 😊
.
💙 Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
.
💙 Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
.
💙 Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
Best ke best? .
.
Berminat?
.
Whatsapp KakMala 019.694.9739
. KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION. . . 💙 *BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION IALAH BANTAL BARU TERUS DARI KILANG. BUKAN BANTAL SECOND HAND* . 💙 Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi. . 💙 Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. . 💙 Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. . 💙 Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. . 💙 Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. . 💙 Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. . 💙Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. . 💙Jahitan kemas di tepi bantal dan piping . 💙 Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung. . 💙 Selesa dan tidak panas . 💙 Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan 😊 . 💙 Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. . 💙 Ringan dan mudah dibawa kemana-mana . 💙 Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan. . Best ke best? . . Berminat? . Whatsapp KakMala 019.694.9739