an online Instagram web viewer

#ricesoap medias

Photos

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Ready Rp 7.000/pch
Sabun Beras V-Natural
Rice Milk Soap

Mengandung Extract Beras susu dan Vitamin E yang membantu menjaga kelembaban kulit, membersihkan dan menyegarkan wajah dan tubuh anda.

Ingriedients :
Aqua, Coconut Oil, Sucrose, Alkohol Denat, Stearic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Glycerin, Propylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Hydrolyzed Milk, Protein, Tocopheryl Acetate, BHT, Fragnace

Menyegarkan badan dan membersihkan kulit

Cara Pakai :
Usapkan Sabun Pada Seluruh Tubuh Secara Merata, Bilas Hingga Bersih

Sudah BPOM, jadi Aman ^^ POM NA 18160500685

#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #naturgo  #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah #ricemilksoap #ricesoapmilk
Ready Rp 7.000/pch Sabun Beras V-Natural Rice Milk Soap Mengandung Extract Beras susu dan Vitamin E yang membantu menjaga kelembaban kulit, membersihkan dan menyegarkan wajah dan tubuh anda. Ingriedients : Aqua, Coconut Oil, Sucrose, Alkohol Denat, Stearic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Glycerin, Propylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Hydrolyzed Milk, Protein, Tocopheryl Acetate, BHT, Fragnace Menyegarkan badan dan membersihkan kulit Cara Pakai : Usapkan Sabun Pada Seluruh Tubuh Secara Merata, Bilas Hingga Bersih Sudah BPOM, jadi Aman ^^ POM NA 18160500685 #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #naturgo  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  #ricemilksoap  #ricesoapmilk 
Selamat pagi uols💓 pagi2 ni husna ada masa free. So apa salahnya husna manjakan muka dgn coffee scrub plus hidu aroma coffee scrub. Sgt blh reduce my stress tau👍🏻👍🏻 husna akn buat as mask coffee scrub ni utk memberi lembapan pd kulit husna. Kulit yg lembap snng sgt nk apply foundation tau. Dan bila pkai foundation mmg tahan lama👍🏻😍 best gile uols. Mmg rugi yg xgrab coffee scrub ni. Bkn blh pkai pd muka je, bdn pun boleh. Scrub2 bdn trus halus dan daki2 lama pun hilang😊 okay lah husna nk cuci muka pulak ni. Dh 30 min husna pkai coffee scrub as mask💓
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Selamat pagi uols💓 pagi2 ni husna ada masa free. So apa salahnya husna manjakan muka dgn coffee scrub plus hidu aroma coffee scrub. Sgt blh reduce my stress tau👍🏻👍🏻 husna akn buat as mask coffee scrub ni utk memberi lembapan pd kulit husna. Kulit yg lembap snng sgt nk apply foundation tau. Dan bila pkai foundation mmg tahan lama👍🏻😍 best gile uols. Mmg rugi yg xgrab coffee scrub ni. Bkn blh pkai pd muka je, bdn pun boleh. Scrub2 bdn trus halus dan daki2 lama pun hilang😊 okay lah husna nk cuci muka pulak ni. Dh 30 min husna pkai coffee scrub as mask💓 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
🍀Cara dan Tips penggunaan AO WALIT🍀
-
Sapu di bahagian dada, leher, belakang badan. Jika selsema/hidung tersumbat: sapu sekitar hidung dan calit sedikit dalam hidung.
-
Batuk berkahak banyak:
-
👉Sapu setiap kali selepas mandi,
Sebelum tidur malam
Tengah malam 1-2pagi
Subuh 5-6pagi
Tengahari
-
Batuk menghampiri asma:
👉Sapu setiap 2 jam. Jangan skip sapuan.
-
Batuk/selsema biasa atau hampir reda:
👉Sapu 2x sehari. Selepas mandi.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
🍀Cara dan Tips penggunaan AO WALIT🍀 - Sapu di bahagian dada, leher, belakang badan. Jika selsema/hidung tersumbat: sapu sekitar hidung dan calit sedikit dalam hidung. - Batuk berkahak banyak: - 👉Sapu setiap kali selepas mandi, Sebelum tidur malam Tengah malam 1-2pagi Subuh 5-6pagi Tengahari - Batuk menghampiri asma: 👉Sapu setiap 2 jam. Jangan skip sapuan. - Batuk/selsema biasa atau hampir reda: 👉Sapu 2x sehari. Selepas mandi. - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Malam2 macamni best jugak kalau berSPA kat umah ni dgn peach face scrub. Bau dahla wangii tekstur pun halus je mudah nak serap kat muka. Sesape yg kulit sensitif sgt sesuai tau guna peach face scrub ni. Anyway yg paling husna suka ttg peach face scrub ni sebab more to anti-aging, buah peach & grapeseed oil ni dapat melambatkan penuaan diri utk kulit uols tau. Kulit kita ni makin meningkat usia, makin hilang kolagen dlm kulit. So kulit muka akan berkedut tau. Nak awet muda jom cuba peach face scrub ni. Belum cuba belum tahu. Dah cuba mesti nk repeat oder! 💕
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Malam2 macamni best jugak kalau berSPA kat umah ni dgn peach face scrub. Bau dahla wangii tekstur pun halus je mudah nak serap kat muka. Sesape yg kulit sensitif sgt sesuai tau guna peach face scrub ni. Anyway yg paling husna suka ttg peach face scrub ni sebab more to anti-aging, buah peach & grapeseed oil ni dapat melambatkan penuaan diri utk kulit uols tau. Kulit kita ni makin meningkat usia, makin hilang kolagen dlm kulit. So kulit muka akan berkedut tau. Nak awet muda jom cuba peach face scrub ni. Belum cuba belum tahu. Dah cuba mesti nk repeat oder! 💕 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
GARA -GARA SI HITAM!
.
Jangan tanya kenapa parut 2 tahun lepas boleh hilang harini selepas sekian lama bertempek di muka. Coffee scrub ni bukan sahaja memudarkan parut malah mampu jadikan kulit kekal sihat dan tidak lagi KUSAM.😊🌹
.
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
.
For fast response📲 01137438823 or click in bio
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna
GARA -GARA SI HITAM! . Jangan tanya kenapa parut 2 tahun lepas boleh hilang harini selepas sekian lama bertempek di muka. Coffee scrub ni bukan sahaja memudarkan parut malah mampu jadikan kulit kekal sihat dan tidak lagi KUSAM.😊🌹 . COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. . For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusna 
Petang uols. Sblum keluar cod husna pastikan bibir husna pakai lipstick tau untuk nampak lebih berseri dan segar gitteww. Hihi tp sblum apply lipstick, husna akn scrub bibir utk tanggalkan sel2 kulit mati pd bibir. After scrub je, apply je lipstick pd bibir. Wah! Smooth sgt uols😍 tak kering mcm dlu dh. Skrg lembap je. Haa korang yg belum ad lipscrub prlu ada lipscrub tau utk dptkan bibir yg sihat👍🏻😘 Kami ada 3 flavour. Nak order? Blh dm/ws je 😘
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Petang uols. Sblum keluar cod husna pastikan bibir husna pakai lipstick tau untuk nampak lebih berseri dan segar gitteww. Hihi tp sblum apply lipstick, husna akn scrub bibir utk tanggalkan sel2 kulit mati pd bibir. After scrub je, apply je lipstick pd bibir. Wah! Smooth sgt uols😍 tak kering mcm dlu dh. Skrg lembap je. Haa korang yg belum ad lipscrub prlu ada lipscrub tau utk dptkan bibir yg sihat👍🏻😘 Kami ada 3 flavour. Nak order? Blh dm/ws je 😘 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Bestnyaa mandi dgn whitening body scrub. Bau bdn pun dah hilang uols. Daki2 lama dah takdaaa😍 yg paling best kulit makin halus dan gebu je🙈 kwn2 asyik tanya je pakai lotion apa hihi pdhal kita guna whitening body scrub jer💓 uols dah cuba ke whitening body scrub ni? Ada 3 flavour yg baunya sangat wangii dan segar😘 lekaihh pm husna ok🤗
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Bestnyaa mandi dgn whitening body scrub. Bau bdn pun dah hilang uols. Daki2 lama dah takdaaa😍 yg paling best kulit makin halus dan gebu je🙈 kwn2 asyik tanya je pakai lotion apa hihi pdhal kita guna whitening body scrub jer💓 uols dah cuba ke whitening body scrub ni? Ada 3 flavour yg baunya sangat wangii dan segar😘 lekaihh pm husna ok🤗 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Morning uols. Dah cuci muka dgn rice milk soap ? Segar tak? Mesti segaar. Kulit berminyak pun makin lama makin berkurang. Parut jerawat pun dah pudar. Wahh😍😍 harga? Rm18 je uols🙈
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Morning uols. Dah cuci muka dgn rice milk soap ? Segar tak? Mesti segaar. Kulit berminyak pun makin lama makin berkurang. Parut jerawat pun dah pudar. Wahh😍😍 harga? Rm18 je uols🙈 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Halusnyaaa kulit sekarang. Dulu kulit kasar sangat sebab suka bermakeup dan tak pernah scrub. So makin lama kulit makin kasar. Risau tau. Lst2 jumpa coffee scrub temyracle ni, duk scrub 3x smnggu. Lama2 kulit makin halus dan lembut je😍😍 nak pakai foundation pun sekarang mudah je! Nampak smooooth😘
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Halusnyaaa kulit sekarang. Dulu kulit kasar sangat sebab suka bermakeup dan tak pernah scrub. So makin lama kulit makin kasar. Risau tau. Lst2 jumpa coffee scrub temyracle ni, duk scrub 3x smnggu. Lama2 kulit makin halus dan lembut je😍😍 nak pakai foundation pun sekarang mudah je! Nampak smooooth😘 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Wangi sangat bau peach face scrub ni. Rasa mcm nak makan je😍 tekstur pun halus je tau dan sesuai untuk kulit yg sensitif. Bahan2 yg digunakan sgt bagus utk melambatkan penuaan diri terhdp kulit uols. Confirm awet muda sokmo2 😘 bahan2 yg dgunakan ialah grapeseed oil, peach xtract, french pink clay. Bahan2 yg premium uols sgt berbaloi dgn hrga rm42😘tggu apa lg cpt oder☘️
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Wangi sangat bau peach face scrub ni. Rasa mcm nak makan je😍 tekstur pun halus je tau dan sesuai untuk kulit yg sensitif. Bahan2 yg digunakan sgt bagus utk melambatkan penuaan diri terhdp kulit uols. Confirm awet muda sokmo2 😘 bahan2 yg dgunakan ialah grapeseed oil, peach xtract, french pink clay. Bahan2 yg premium uols sgt berbaloi dgn hrga rm42😘tggu apa lg cpt oder☘️ - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Rice Lavender Homemade Soap available now. Our soaps are made with all-natural ingredients that help brighten your skin, treat skin problems, and fight premature skin aging. 
Lavender soap is made from the aromatic lavender herb, a herb that is popular for its numerous health benefits. The fresh, floral scent of lavender has a calming effect on the body and can even be used to treat stress, depression and anxiety. In addition, lavender oil helps to treat acne and other skin infections.
.
.
.
#beauty #health #wellness #homemadesoap #natural #ricesoap  #customizedph #lavender  #allnaturalsoaps #beautyshop #beautykitchen #antiaging #stressrelief #goodskincare #reseller #resellerph #beauty #health #wellness #homemadesoap #natural #ricesoap #lavendersoap #soapph #naturecures #customizedph#customizedsoap #allnaturalsoaps #beautyshop #beautykitchen #antiaging #stressrelief #goodskincare #reseller #resellerph #resellerphilippines #marvelous #makeithandmade #handmade #handmadesoap #badensbeautykitchen #eventplanner #eventcoordinatorph #soap
#badensbeautykitchen
Rice Lavender Homemade Soap available now. Our soaps are made with all-natural ingredients that help brighten your skin, treat skin problems, and fight premature skin aging. Lavender soap is made from the aromatic lavender herb, a herb that is popular for its numerous health benefits. The fresh, floral scent of lavender has a calming effect on the body and can even be used to treat stress, depression and anxiety. In addition, lavender oil helps to treat acne and other skin infections. . . . #beauty  #health  #wellness  #homemadesoap  #natural  #ricesoap  #customizedph  #lavender  #allnaturalsoaps  #beautyshop  #beautykitchen  #antiaging  #stressrelief  #goodskincare  #reseller  #resellerph  #beauty  #health  #wellness  #homemadesoap  #natural  #ricesoap  #lavendersoap  #soapph  #naturecures  #customizedph #customizedsoap  #allnaturalsoaps  #beautyshop  #beautykitchen  #antiaging  #stressrelief  #goodskincare  #reseller  #resellerph  #resellerphilippines  #marvelous  #makeithandmade  #handmade  #handmadesoap  #badensbeautykitchen  #eventplanner  #eventcoordinatorph  #soap  #badensbeautykitchen 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Love sangatttt!😍❤️
.

Body scrub and flavour favourite semua. Wajib scrub barulah badan tak berkerak☺️.
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 01137438823 or click in bio
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna
Love sangatttt!😍❤️ . Body scrub and flavour favourite semua. Wajib scrub barulah badan tak berkerak☺️. - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusna 
Yayy bibir dah tak menggelupas mcm dulu dah. Dulu bibir menggelupas sampaikan nak apply lipstick pun tak cantik. Nampak merekah gittew. So now semenjak ada lipscrub ni bibir dh kurang menggelupas. -
So tggu apa lagi? Cpt dptkan dgn segera. Dpt free lipsbrush tau😘
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Yayy bibir dah tak menggelupas mcm dulu dah. Dulu bibir menggelupas sampaikan nak apply lipstick pun tak cantik. Nampak merekah gittew. So now semenjak ada lipscrub ni bibir dh kurang menggelupas. - So tggu apa lagi? Cpt dptkan dgn segera. Dpt free lipsbrush tau😘 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Kusamnya kulit. Pakai makeup masih kusam juga!  Haaa uolss siapa ada masalah mcm ni? 
Thats why kalau nak makeup make sure kulit kita bersih dan sihat bru best nk makeup. So ada masalah kulit better rawat dlu kulit smpai bersih! Then kalau nak makeup nmpk lg cantik + glowing. Yg ada masalah kulit kusam why not uols cuba detox mask dari temyracle. Confirm meletops! Detox mask mengandungi bahan2 premium yg digunakan. Sgt bagus utk merawat kulit yg kusam. Detox mask  bkn blh rawat kulit kusam je, malah kulit berjerawat pun boleh😍😍 stok mmg dh tak banyak ni. Cpt2 pm husna ok:) -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Kusamnya kulit. Pakai makeup masih kusam juga! Haaa uolss siapa ada masalah mcm ni? Thats why kalau nak makeup make sure kulit kita bersih dan sihat bru best nk makeup. So ada masalah kulit better rawat dlu kulit smpai bersih! Then kalau nak makeup nmpk lg cantik + glowing. Yg ada masalah kulit kusam why not uols cuba detox mask dari temyracle. Confirm meletops! Detox mask mengandungi bahan2 premium yg digunakan. Sgt bagus utk merawat kulit yg kusam. Detox mask bkn blh rawat kulit kusam je, malah kulit berjerawat pun boleh😍😍 stok mmg dh tak banyak ni. Cpt2 pm husna ok:) - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Kenapa mommy hebat semua patut grab 1 atau 2 kotak? .
Apa yang boleh dirawat? 👇🏻
✅Batuk nonstop
✅Selsema lama sesangat
✅Hidung tersumbat
✅Kahak tak hilang2
✅Selalu semput/lelah
✅Nak elak amik neb
✅Susah nau nak tidur malam
✅Sakit kepala
✅Pening
✅Kembung perut
✅Angin
✅Benjol - sekejap je hilang
✅Demam
✅Gatal-gatal
✅Buasir
✅Kena gigit nyamuk jahat
✅Penenang
✅Ulser-bole sapu dalam mulut
.
ALL IN ONE⁉️
The best FIRST AID KIT for your family.. 💕
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Kenapa mommy hebat semua patut grab 1 atau 2 kotak? . Apa yang boleh dirawat? 👇🏻 ✅Batuk nonstop ✅Selsema lama sesangat ✅Hidung tersumbat ✅Kahak tak hilang2 ✅Selalu semput/lelah ✅Nak elak amik neb ✅Susah nau nak tidur malam ✅Sakit kepala ✅Pening ✅Kembung perut ✅Angin ✅Benjol - sekejap je hilang ✅Demam ✅Gatal-gatal ✅Buasir ✅Kena gigit nyamuk jahat ✅Penenang ✅Ulser-bole sapu dalam mulut . ALL IN ONE⁉️ The best FIRST AID KIT for your family.. 💕 - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Buka je penutup dah bau wangii. Apa tu ye? Ofkoslah whitening body scrub. Bau yg sangat wangi dan segarr! Nak kulit halus mulus? Bolehlah scrub badan tau. Jgn fikir scrub tak penting. Scrub sangat penting utk menanggalkan sel2 kulit mati. Kalau duk biarr je sel2 kulit mati haa kulit uols makin kasar tau. Dh grab whitening body scrub? Jgn lmbt2 nnti stock abis! Blh pm husna okeh❤️
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Buka je penutup dah bau wangii. Apa tu ye? Ofkoslah whitening body scrub. Bau yg sangat wangi dan segarr! Nak kulit halus mulus? Bolehlah scrub badan tau. Jgn fikir scrub tak penting. Scrub sangat penting utk menanggalkan sel2 kulit mati. Kalau duk biarr je sel2 kulit mati haa kulit uols makin kasar tau. Dh grab whitening body scrub? Jgn lmbt2 nnti stock abis! Blh pm husna okeh❤️ - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan askma.oil wah wah wah!😘 Macam bgus kan?
-
Produk askma.oil adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti asma, kahak, selesema, batuk dan sebagainya. jangan lupa terus order dengan @askma.oil.byhusna. 💖
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan askma.oil wah wah wah!😘 Macam bgus kan? - Produk askma.oil adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti asma, kahak, selesema, batuk dan sebagainya. jangan lupa terus order dengan @askma.oil.byhusna. 💖 - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
MANFAAT BERAS UNTUK KECANTIKAN KULIT
.
Beras yang menjadi bahan makanan pokok pada sebagian besar negara di Asia juga menjadi sumber bahan makanan pokok kita sehari – hari, ternyata tidak hanya bermanfaat untuk menjadi sumber makanan saja. Selain beras menjadi sumber karbohidrat utama untuk tubuh, kandungan mineral dan vitamin dalam beras juga bermanfaat bagi kesehatan dan kecantikan. Dalam hal perawatan kecantikan, sejak zaman dulu beras telah dijadikan salah satu ramuan untuk merawat kulit wajah wanita.
.
Ternyata, manfaat beras sangat bagus untuk kulit wajah kita. Dengan olahan yang tepat, pemanfaatan beras sebagai bahan merawat kulit wajah sangat efektif dan aman sebagai perawatan yang alami dan minim risiko ketidakcocokan yang bisa menjadi penyebab alergi pada kulit wajah seperti akibat yang biasa ditemui jika menggunakan perawatan berbahan kimia.
.
1. Memperkecil Pori
2. Memutihkan Kulit
3. Regenerasi Kulit
4. Mengatasi Jerawat
5. Mengencangkan Kulit
6. Anti Penuaan Dini
7. Menghilangkan Flek Hitam
8. Menghaluskan Kulit
.
Semua itu bisa kita dapat dalam satu produk Rice Soap dari SR12 Herbal Skin Care ** RICE SOAP SR12 **
Mineral dan vitamin yang terkandung di dalam beras sangat bagus untuk mengangkat minyak pada kulit wajah, mengecilkan pori, meregenerasi sel dan mencerahkan kulit. Sabun ini cocok untuk tipe kulit wajah berminyak dan sensitif. Netto : 60 gr
POM NO : NA18160500687
.
Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian.
.
Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll.
.
Untuk konsultasi & Pemesanan:
Wa : 0857-8375-528
.
#manfaatberas #sabunberas #ricesoap #riceherbalsoap #herbalsoaprice #sabunwajah #sabunwajahherbal #sabunwajahalami #skincare #cucimuka #pembersihmuka #pembersihwajah #pembersihwajahalami #sr12citraraya sr12panongan  #sr12mekarbakti #sr12peusar #subagensr12panongan #subagensr12mekarbakti #subagensr12peusar
MANFAAT BERAS UNTUK KECANTIKAN KULIT . Beras yang menjadi bahan makanan pokok pada sebagian besar negara di Asia juga menjadi sumber bahan makanan pokok kita sehari – hari, ternyata tidak hanya bermanfaat untuk menjadi sumber makanan saja. Selain beras menjadi sumber karbohidrat utama untuk tubuh, kandungan mineral dan vitamin dalam beras juga bermanfaat bagi kesehatan dan kecantikan. Dalam hal perawatan kecantikan, sejak zaman dulu beras telah dijadikan salah satu ramuan untuk merawat kulit wajah wanita. . Ternyata, manfaat beras sangat bagus untuk kulit wajah kita. Dengan olahan yang tepat, pemanfaatan beras sebagai bahan merawat kulit wajah sangat efektif dan aman sebagai perawatan yang alami dan minim risiko ketidakcocokan yang bisa menjadi penyebab alergi pada kulit wajah seperti akibat yang biasa ditemui jika menggunakan perawatan berbahan kimia. . 1. Memperkecil Pori 2. Memutihkan Kulit 3. Regenerasi Kulit 4. Mengatasi Jerawat 5. Mengencangkan Kulit 6. Anti Penuaan Dini 7. Menghilangkan Flek Hitam 8. Menghaluskan Kulit . Semua itu bisa kita dapat dalam satu produk Rice Soap dari SR12 Herbal Skin Care ** RICE SOAP SR12 ** Mineral dan vitamin yang terkandung di dalam beras sangat bagus untuk mengangkat minyak pada kulit wajah, mengecilkan pori, meregenerasi sel dan mencerahkan kulit. Sabun ini cocok untuk tipe kulit wajah berminyak dan sensitif. Netto : 60 gr POM NO : NA18160500687 . Pilih & gunakanlah SR12 Skin care yg diformulasikan dari bahan/ ekstrak alami untuk perawatan kulit wajah kalian. . Yuk konsultasikan masalah kulitmu, SR12 dapat membantu masalah kulit berjerawat, kusam, flek hitam dll. . Untuk konsultasi & Pemesanan: Wa : 0857-8375-528 . #manfaatberas  #sabunberas  #ricesoap  #riceherbalsoap  #herbalsoaprice  #sabunwajah  #sabunwajahherbal  #sabunwajahalami  #skincare  #cucimuka  #pembersihmuka  #pembersihwajah  #pembersihwajahalami  #sr12citraraya  sr12panongan #sr12mekarbakti  #sr12peusar  #subagensr12panongan  #subagensr12mekarbakti  #subagensr12peusar 
Apa fungsi coffee scrub ni Husna? Nak tahu fungsi dia. Meh husna share
-
✔️Dapat melembapkan kulit yang kering
✔️Memudarkan parut
✔️Menghilangkan sunburn
✔️Menanggalkan sel2 mati pada kulit
✔️Menghaluskan kulit yg kasar
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Apa fungsi coffee scrub ni Husna? Nak tahu fungsi dia. Meh husna share - ✔️Dapat melembapkan kulit yang kering ✔️Memudarkan parut ✔️Menghilangkan sunburn ✔️Menanggalkan sel2 mati pada kulit ✔️Menghaluskan kulit yg kasar - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
(Kuala nerus👇🏻)
🚗Manir
🚗Batu enam
🚗Gong badak
🚗unisza
🚗umt
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam (Kuala nerus👇🏻) 🚗Manir 🚗Batu enam 🚗Gong badak 🚗unisza 🚗umt Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Dalam peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus untuk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit korang. Wah! Mesti best kan dapatt kulit awet muda walaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sangat kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat-khasiat peach face scrub diserap ke dalam muka. Plus bau pun yang sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tunggu apa lgi? Cepat-cepat dm cik lia ok:)
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 01137438823 or click in bio
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna
Dalam peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus untuk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit korang. Wah! Mesti best kan dapatt kulit awet muda walaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sangat kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat-khasiat peach face scrub diserap ke dalam muka. Plus bau pun yang sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tunggu apa lgi? Cepat-cepat dm cik lia ok:) - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusna 
Lain rasanya kalau berkahak antara sapu AO dengan tak sapu. Kalau sapu AO bila kita berdehem nak keluarkan kahak tu dia punya lancar dan kecairan tu senang je nak buang. 
Tapi kalau tak sapu, melekat sikit. Lepas tu kadar penghasilan mukus atau kahak ni lebih cepat berbanding bila kita sapu AO Walit dekat leher dan dalam hidung.
-
Tak caya?
-
Try la buat kat diri sendiri. Saya buat tu saya tahu.
-
{MAAF KALAU POST GELI GELEMAN}
-
AO WALIT - Hapus kahak cepat.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Lain rasanya kalau berkahak antara sapu AO dengan tak sapu. Kalau sapu AO bila kita berdehem nak keluarkan kahak tu dia punya lancar dan kecairan tu senang je nak buang. Tapi kalau tak sapu, melekat sikit. Lepas tu kadar penghasilan mukus atau kahak ni lebih cepat berbanding bila kita sapu AO Walit dekat leher dan dalam hidung. - Tak caya? - Try la buat kat diri sendiri. Saya buat tu saya tahu. - {MAAF KALAU POST GELI GELEMAN} - AO WALIT - Hapus kahak cepat. - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Dlm peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus utk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri thdap kulit korang. Wah! Mesti best kan dpt kulit awet muda wlaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sgt kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat2 peach face scrub diserap ke dlm muka. Plus bau pun yg sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tggu apa lgi? Cpt2 dm husna ok:)
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Dlm peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus utk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri thdap kulit korang. Wah! Mesti best kan dpt kulit awet muda wlaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sgt kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat2 peach face scrub diserap ke dlm muka. Plus bau pun yg sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tggu apa lgi? Cpt2 dm husna ok:) - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Kulit berminyaakkkk??!!
-
Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 01137438823 or click in bio
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Kulit berminyaakkkk??!! - Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Kulit berminyaakkkk??!!
-
Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Kulit berminyaakkkk??!! - Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Good for Super Oily to Oily skin 😁✌️😜 #Repost @leelawadee.by.loren
• • • • •
Jam Rice Milk soap

Seller/User feedback: skin type = oily (sobra!) Day1

impression = after 1st wash my face feels clean and dry. The smells is like a mild milky scent.

Day2

Medjo feeling tight ang skin other than that wala nman visible effect. No pimples pa din. Wait nten ang 3rd day.

Day3

I'm not sure if it's the soap or how often I scrub my face pero it feels smoother 😊. My face is. It that oily than usual. So medjo na lessen ung pag oily na face ko ngyn. Still no pimples so it's seems to be ok sa face ko. 
#leelawadeebyloren #supportlocal #supportonlineseller #imthelocal #pleaseshare #ricesoap #milksoap #lowestprice1
Good for Super Oily to Oily skin 😁✌️😜 #Repost  @leelawadee.by.loren • • • • • Jam Rice Milk soap Seller/User feedback: skin type = oily (sobra!) Day1 impression = after 1st wash my face feels clean and dry. The smells is like a mild milky scent. Day2 Medjo feeling tight ang skin other than that wala nman visible effect. No pimples pa din. Wait nten ang 3rd day. Day3 I'm not sure if it's the soap or how often I scrub my face pero it feels smoother 😊. My face is. It that oily than usual. So medjo na lessen ung pag oily na face ko ngyn. Still no pimples so it's seems to be ok sa face ko. #leelawadeebyloren  #supportlocal  #supportonlineseller  #imthelocal  #pleaseshare  #ricesoap  #milksoap  #lowestprice1 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
(Kuala nerus👇🏻)
🚗Manir
🚗Batu enam
🚗Gong badak
🚗unisza
🚗umt
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam (Kuala nerus👇🏻) 🚗Manir 🚗Batu enam 🚗Gong badak 🚗unisza 🚗umt Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Detox mask penyelamat masalah kulit muka!
-
Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Detox mask penyelamat masalah kulit muka! - Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea?
-
Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍.
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea? - Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
(Kuala nerus👇🏻)
🚗Manir
🚗Batu enam
🚗Gong badak
🚗unisza
🚗umt
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam (Kuala nerus👇🏻) 🚗Manir 🚗Batu enam 🚗Gong badak 🚗unisza 🚗umt Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍
-
Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu!  So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍 - Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu! So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Syukaaaaa banget perawatan pake masker kefir dari sr12, soal nya bisa mencerahkan, melembabkan dan menghilangkan jerawat,, Fre konsul dan order
Wa082119226016

#etawakefir
#coffekefir
#milkkefir
#ricesoap
#honesoap
#cofesoap
#Repost @beautymandiri (@get_repost)
・・・
Grosir Rp 5.000/pch
SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #naturgo  #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah

Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh
#Repost  @beautymandiri (@get_repost) ・・・ Grosir Rp 5.000/pch SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #naturgo  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh
Hai uols:) buat apa je skrg ni? Haa uols tahu tak dlm detox mask mengandungi minyak geranium yg sngt bagus utk merawat kulit muka yg breakout. 
Jgn ingat minyak geranium nk fungsi dia biashe2 tau. Minyak geranium ni penyumbang terbesar untuk mengecutkan jerawat yg ada pd muka uols. Sekiranya jerawat uols yg kemerah2an, makin hari akn kecut disebabkan tindakbalas oleh minyak geranium dlm detox mask 😍kita pggil anti inflammation. Dh cuba ke detox mask ? Stok terhad. Meh pm husna ok😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Hai uols:) buat apa je skrg ni? Haa uols tahu tak dlm detox mask mengandungi minyak geranium yg sngt bagus utk merawat kulit muka yg breakout. Jgn ingat minyak geranium nk fungsi dia biashe2 tau. Minyak geranium ni penyumbang terbesar untuk mengecutkan jerawat yg ada pd muka uols. Sekiranya jerawat uols yg kemerah2an, makin hari akn kecut disebabkan tindakbalas oleh minyak geranium dlm detox mask 😍kita pggil anti inflammation. Dh cuba ke detox mask ? Stok terhad. Meh pm husna ok😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Cuma Rp 6.000/pch
SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #naturgo  #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
Cuma Rp 6.000/pch SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #naturgo  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
KENAPA AKU YANG DIPILIH?? WHY ME?? .
.
Kenapa Pihak Mikae pilih aku jadikan bahan utama dalam AO WALIT?? 🍀Kenapa sarang burung walit?..jom bace detail kt bawah nim k..tq🍀 🍁Ia bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas.
🍁Membuatkan bahan bahan lain turut menyerap pantas ke dalam badan
🍁Sangat mujarab dlm merawat asma
🍁Kaum cina guna untuk rawatan asma/  lelah
🍁Memulihkan salur pernafasan
🍁Melancarkan pernafasan (seandainya batuk non stop)
🍁Mencairkan kahak
🍁Memperkuatkan paru-paru (untuk bayi/ kanak2)
🍁Menyembuhkan batuk-batuk tengah malam.
🍁Minyak pertama dan satu satunya di Malaysia yang dihasilkan daripada. 
SARANG BURUNG WALIT. 🍁Sangat popular di kalangan kaum Cina  dan boleh dijadikan sup untuk kesihatan dalaman. -
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
KENAPA AKU YANG DIPILIH?? WHY ME?? . . Kenapa Pihak Mikae pilih aku jadikan bahan utama dalam AO WALIT?? 🍀Kenapa sarang burung walit?..jom bace detail kt bawah nim k..tq🍀 🍁Ia bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas. 🍁Membuatkan bahan bahan lain turut menyerap pantas ke dalam badan 🍁Sangat mujarab dlm merawat asma 🍁Kaum cina guna untuk rawatan asma/ lelah 🍁Memulihkan salur pernafasan 🍁Melancarkan pernafasan (seandainya batuk non stop) 🍁Mencairkan kahak 🍁Memperkuatkan paru-paru (untuk bayi/ kanak2) 🍁Menyembuhkan batuk-batuk tengah malam. 🍁Minyak pertama dan satu satunya di Malaysia yang dihasilkan daripada. SARANG BURUNG WALIT. 🍁Sangat popular di kalangan kaum Cina dan boleh dijadikan sup untuk kesihatan dalaman. - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Malam uols. Biasa malam2 mcmni husna manjakan muka dengan detox mask dan coffee scrub😍detox mask mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit hingga ke permukaan luar kulit😘 then coffee scrub membersihkan balik kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask itu tadi. Nak kulit sihat dan bersih? Dm / ws husna for more details. Husna akn suggest yg mana sesuai dgn kulit uols😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Malam uols. Biasa malam2 mcmni husna manjakan muka dengan detox mask dan coffee scrub😍detox mask mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit hingga ke permukaan luar kulit😘 then coffee scrub membersihkan balik kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask itu tadi. Nak kulit sihat dan bersih? Dm / ws husna for more details. Husna akn suggest yg mana sesuai dgn kulit uols😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Coffee scrub kesukaan orang ramai sebab boleh jadikan kulit makin halus dan licin. Nak apply foundation lagi best' sebab smooth je dan nampak lebih glowing. Dh tak payah makeup tebal2 tau. Yuhuuu. Happy gilsss uols bila kulit dah bersih so dah takyah nak makeup tebal2 sangat. So uols jgn lupa sblum tdur scrub muka ok😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Coffee scrub kesukaan orang ramai sebab boleh jadikan kulit makin halus dan licin. Nak apply foundation lagi best' sebab smooth je dan nampak lebih glowing. Dh tak payah makeup tebal2 tau. Yuhuuu. Happy gilsss uols bila kulit dah bersih so dah takyah nak makeup tebal2 sangat. So uols jgn lupa sblum tdur scrub muka ok😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Alhamdulillah wajah cust membaik setelah pke pemula🤗
Jerawat pada mati dan wajah lebih cerah.
Hayukk yang mau wajahnya cerah bisa konsul dulu yaaa.
Konsul free ko , order baru bayaar😂
WA 0823 8123 0065
#maskerkefir #etawakefir #vcooil #ricesoap #wajahberminyak #wajahberjerawat #wajahbersihdanglowing #maskerwajah
Rice can be used in your daily beauty care regime. Regular usage of the same can make your skin soft and supple. Rice has excellent properties for cleansing, exfoliation, and conditioning the skin.

#synaa #rice #ricebenefits #riceforskin #skincare #beauty #beautyproducts #ricesoap #soap #handmadesoap #ricehandmadesoap #instabeauty #cosmetics
💕 RICE SOAP 💕

Pom : NA 18160500687
Netto : 60gr

Ingredients :
Sucrose, aqua cocos nucifera oil, propylene glycol, alcohol denat, stearic acid, glycerin, triethanolamine, sodium hydroxide, sodium laureth sulfate, sorbitol, parfum, oryza sativa extract, polyethylene, arcylates copolymer, BHT.

Manfaat Rice Soap
❣ Membantu mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah
❣ Membantu proses penyembuhan jerawat
❣ Melembabkan kulit wajah
❣ Mengangkat kotoran pada wajah

Cara penggunaan :
Basahi wajah dengan air bersih, busahkan herbal soap lalu aplimasikan ke wajah, gosok lembut, diamkan beberapa saat, lalu bilas dengan air bersih

Harga : 22.000-, #ricesoap 
#sabunberas 
#sabunjerawat 
#herbalsoapsr12 
#sr12skincareherbal 
#sr12jakarta 
#sr12herbalskincare 
#sr12skincare
💕 RICE SOAP 💕 Pom : NA 18160500687 Netto : 60gr Ingredients : Sucrose, aqua cocos nucifera oil, propylene glycol, alcohol denat, stearic acid, glycerin, triethanolamine, sodium hydroxide, sodium laureth sulfate, sorbitol, parfum, oryza sativa extract, polyethylene, arcylates copolymer, BHT. Manfaat Rice Soap ❣ Membantu mengurangi kadar minyak berlebih pada wajah ❣ Membantu proses penyembuhan jerawat ❣ Melembabkan kulit wajah ❣ Mengangkat kotoran pada wajah Cara penggunaan : Basahi wajah dengan air bersih, busahkan herbal soap lalu aplimasikan ke wajah, gosok lembut, diamkan beberapa saat, lalu bilas dengan air bersih Harga : 22.000-, #ricesoap  #sabunberas  #sabunjerawat  #herbalsoapsr12  #sr12skincareherbal  #sr12jakarta  #sr12herbalskincare  #sr12skincare 
Hanya Rp 7.000/pcs

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #naturgo  #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
Hanya Rp 7.000/pcs SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #naturgo  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Good morning uols😊
~
Bgun pagi2 ni dah scrub badan belum? Best kan lps scrub. Kulit lembut dan halus je😍 bau pun wangi sangat dan segar😘 mineral salts dalam body scrub ni dpat menanggalkan daki2 yg lama tau serta menghilangkan bau badan. Haa yg belum dptkkan. Meh dptkan sekarang okk😘 harga? Rm20 je utk 350gram. 🌸
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Good morning uols😊 ~ Bgun pagi2 ni dah scrub badan belum? Best kan lps scrub. Kulit lembut dan halus je😍 bau pun wangi sangat dan segar😘 mineral salts dalam body scrub ni dpat menanggalkan daki2 yg lama tau serta menghilangkan bau badan. Haa yg belum dptkkan. Meh dptkan sekarang okk😘 harga? Rm20 je utk 350gram. 🌸 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan askma.oil wah wah wah!😘 Macam bgus kan?
-
Produk askma.oil adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti asma, kahak, selesema, batuk dan sebagainya. jangan lupa terus order dengan @askma.oil.byhusna. 💖
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan askma.oil wah wah wah!😘 Macam bgus kan? - Produk askma.oil adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti asma, kahak, selesema, batuk dan sebagainya. jangan lupa terus order dengan @askma.oil.byhusna. 💖 - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Kenapa mommy hebat semua patut grab 1 atau 2 kotak? .
Apa yang boleh dirawat? 👇🏻
✅Batuk nonstop
✅Selsema lama sesangat
✅Hidung tersumbat
✅Kahak tak hilang2
✅Selalu semput/lelah
✅Nak elak amik neb
✅Susah nau nak tidur malam
✅Sakit kepala
✅Pening
✅Kembung perut
✅Angin
✅Benjol - sekejap je hilang
✅Demam
✅Gatal-gatal
✅Buasir
✅Kena gigit nyamuk jahat
✅Penenang
✅Ulser-bole sapu dalam mulut
.
ALL IN ONE⁉️
The best FIRST AID KIT for your family.. 💕
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Kenapa mommy hebat semua patut grab 1 atau 2 kotak? . Apa yang boleh dirawat? 👇🏻 ✅Batuk nonstop ✅Selsema lama sesangat ✅Hidung tersumbat ✅Kahak tak hilang2 ✅Selalu semput/lelah ✅Nak elak amik neb ✅Susah nau nak tidur malam ✅Sakit kepala ✅Pening ✅Kembung perut ✅Angin ✅Benjol - sekejap je hilang ✅Demam ✅Gatal-gatal ✅Buasir ✅Kena gigit nyamuk jahat ✅Penenang ✅Ulser-bole sapu dalam mulut . ALL IN ONE⁉️ The best FIRST AID KIT for your family.. 💕 - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Malam2 macamni best jugak kalau berSPA kat umah ni dgn peach face scrub. Bau dahla wangii tekstur pun halus je mudah nak serap kat muka. Sesape yg kulit sensitif sgt sesuai tau guna peach face scrub ni. Anyway yg paling husna suka ttg peach face scrub ni sebab more to anti-aging, buah peach & grapeseed oil ni dapat melambatkan penuaan diri utk kulit uols tau. Kulit kita ni makin meningkat usia, makin hilang kolagen dlm kulit. So kulit muka akan berkedut tau. Nak awet muda jom cuba peach face scrub ni. Belum cuba belum tahu. Dah cuba mesti nk repeat oder! 💕
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Malam2 macamni best jugak kalau berSPA kat umah ni dgn peach face scrub. Bau dahla wangii tekstur pun halus je mudah nak serap kat muka. Sesape yg kulit sensitif sgt sesuai tau guna peach face scrub ni. Anyway yg paling husna suka ttg peach face scrub ni sebab more to anti-aging, buah peach & grapeseed oil ni dapat melambatkan penuaan diri utk kulit uols tau. Kulit kita ni makin meningkat usia, makin hilang kolagen dlm kulit. So kulit muka akan berkedut tau. Nak awet muda jom cuba peach face scrub ni. Belum cuba belum tahu. Dah cuba mesti nk repeat oder! 💕 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Yayy bibir dah tak menggelupas mcm dulu dah. Dulu bibir menggelupas sampaikan nak apply lipstick pun tak cantik. Nampak merekah gittew. So now semenjak ada lipscrub ni bibir dh kurang menggelupas. -
So tggu apa lagi? Cpt dptkan dgn segera. Dpt free lipsbrush tau😘
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Yayy bibir dah tak menggelupas mcm dulu dah. Dulu bibir menggelupas sampaikan nak apply lipstick pun tak cantik. Nampak merekah gittew. So now semenjak ada lipscrub ni bibir dh kurang menggelupas. - So tggu apa lagi? Cpt dptkan dgn segera. Dpt free lipsbrush tau😘 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
COFFEE KEFIR MASK
by SR12 SkinCare

Kopi dapat membantu mengangkat sel kulit mati, mengecilkan pori-pori dan membersihkan kulit. Selain itu kopi banyak mengandung antioksidan yang dapat melawan radikal bebas dan membantu melindungi kulit dari resiko kerusakan pada sel kulit. -mengencangkan kulit
-menghilangkan flek
-mengatasi jerawat meradang
-sbagai antiseptik dan antibakteri alami yang mampu mengatasi jerawat. -pelembab alami yang dapat membantu melembutkan dan menghaluskan kulit dari kerutan-kerutan halus.

kefir adalah hasil fermentasi dari susu. Dapat melembabkan kulit dan membantu mengangkat kulit mati

Manfaat masker kefir:
1. Kefir butter mengandung Alpha Hydroxy Acid (AHA) yang berfungsi mengangkat sel kulit mati dan memperbaiki jaringan antar sel di kulit.

2.Kefir dapat menstimulasi produksi collagen sehingga garis-garis halus dan keriput berkurang dan dapat meremajakan kulit.

3. AHA dalam kefir butter dapat digunakan sebagai whitening, menghaluskan kulit wajah, menghilangkan noda, flek hitam, dan bekas jerawat di wajah. Metode ini telah digunakan selama ribuan tahun oleh para ratu dan permaisuri raja dan kaisar di pegunungan Caucasus dan sekitarnya.

4. Melindungi muka dari radiasi sinar ultra violet

5. Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yg mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit kita.

6. Dapat membantu memutuskan siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu.

7. Membantu mengurangi iritasi yg disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream yg mengandung logam berat seperti mercury.

8. Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya lemak dibawah lapisan kulit

More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488

#sr12kosmetik #sr12skincareherbal #sr12serang #sr12cilegon #coffemask #coffesoap #sabunkopisr12 #herbalsoap #milkyricesoap #ricesoap #maskerkefir #kefir #kefirmask
COFFEE KEFIR MASK by SR12 SkinCare Kopi dapat membantu mengangkat sel kulit mati, mengecilkan pori-pori dan membersihkan kulit. Selain itu kopi banyak mengandung antioksidan yang dapat melawan radikal bebas dan membantu melindungi kulit dari resiko kerusakan pada sel kulit. -mengencangkan kulit -menghilangkan flek -mengatasi jerawat meradang -sbagai antiseptik dan antibakteri alami yang mampu mengatasi jerawat. -pelembab alami yang dapat membantu melembutkan dan menghaluskan kulit dari kerutan-kerutan halus. kefir adalah hasil fermentasi dari susu. Dapat melembabkan kulit dan membantu mengangkat kulit mati Manfaat masker kefir: 1. Kefir butter mengandung Alpha Hydroxy Acid (AHA) yang berfungsi mengangkat sel kulit mati dan memperbaiki jaringan antar sel di kulit. 2.Kefir dapat menstimulasi produksi collagen sehingga garis-garis halus dan keriput berkurang dan dapat meremajakan kulit. 3. AHA dalam kefir butter dapat digunakan sebagai whitening, menghaluskan kulit wajah, menghilangkan noda, flek hitam, dan bekas jerawat di wajah. Metode ini telah digunakan selama ribuan tahun oleh para ratu dan permaisuri raja dan kaisar di pegunungan Caucasus dan sekitarnya. 4. Melindungi muka dari radiasi sinar ultra violet 5. Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yg mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit kita. 6. Dapat membantu memutuskan siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu. 7. Membantu mengurangi iritasi yg disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream yg mengandung logam berat seperti mercury. 8. Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya lemak dibawah lapisan kulit More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488 #sr12kosmetik  #sr12skincareherbal  #sr12serang  #sr12cilegon  #coffemask  #coffesoap  #sabunkopisr12  #herbalsoap  #milkyricesoap  #ricesoap  #maskerkefir  #kefir  #kefirmask 
Jam Rice Milk soap

Seller/User feedback: skin type = oily (sobra!) Day1

impression = after 1st wash my face feels clean and dry. The smells is like a mild milky scent.

Day2

Medjo feeling tight ang skin other than that wala nman visible effect. No pimples pa din. Wait nten ang 3rd day.

Day3

I'm not sure if it's the soap or how often I scrub my face pero it feels smoother 😊. My face is. It that oily than usual. So medjo na lessen ung pag oily na face ko ngyn. Still no pimples so it's seems to be ok sa face ko.

Day4

I noticed that my face is less oily than usual. On a normal day before I usually consume 3 strips of clean n clear oil control film, in 1 cleaning. More or less oily na yung face ko after 3hours. Now I can last a wholeday with out blotting the film. Still no pimples. It did dry out my old pimples. Let's see day 5.

#leelawadeebyloren #supportlocal #supportonlineseller #imthelocal #pleaseshare #ricesoap #milksoap #lowestprice1
Jam Rice Milk soap Seller/User feedback: skin type = oily (sobra!) Day1 impression = after 1st wash my face feels clean and dry. The smells is like a mild milky scent. Day2 Medjo feeling tight ang skin other than that wala nman visible effect. No pimples pa din. Wait nten ang 3rd day. Day3 I'm not sure if it's the soap or how often I scrub my face pero it feels smoother 😊. My face is. It that oily than usual. So medjo na lessen ung pag oily na face ko ngyn. Still no pimples so it's seems to be ok sa face ko. Day4 I noticed that my face is less oily than usual. On a normal day before I usually consume 3 strips of clean n clear oil control film, in 1 cleaning. More or less oily na yung face ko after 3hours. Now I can last a wholeday with out blotting the film. Still no pimples. It did dry out my old pimples. Let's see day 5. #leelawadeebyloren  #supportlocal  #supportonlineseller  #imthelocal  #pleaseshare  #ricesoap  #milksoap  #lowestprice1 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Punya masalah sama kulit wajah yang kering ?? Maskerin aja pake MILK KEFIR MASK by SR12 SkinCare 
7 MANFAAT MASKER KEFIR SAPI

1. Dapat mengurangi iritasi yg disebabkan  oleh logam berat seperti mercury yg tanpa sadar kita pakai makeup sebelumnya
2. Dapat membantu Mencerahkan dan membuat kulit terkesan semakin glowing *Cling
3. Dapat Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit
4. Dapat Melawan tanda tanda penuaan dini dan Komedo membandel
5. dapat Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya lemak dibawah lapisan kulit dan jerawat yg disebabkan oleh iritasi
6. Nyaman Digunakan dan bikin Pikiran tenang karena bisa mengurangi ketergantungan dengan cream racikan gak jelas
7. Dapat menghilangkan bekas jerawat atau flek flek hitam dan mengecilkan pori pori yg besar akibat facial atau salah penanganan saat kita berjerawat (DIUTAMAKAN UNTUK KULIT KERING)

More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488

#sr12kosmetik #sr12skincareherbal #sr12serang #sr12cilegon #coffemask #coffesoap #sabunkopisr12 #herbalsoap #milkyricesoap #ricesoap #maskerkefir
Punya masalah sama kulit wajah yang kering ?? Maskerin aja pake MILK KEFIR MASK by SR12 SkinCare 7 MANFAAT MASKER KEFIR SAPI 1. Dapat mengurangi iritasi yg disebabkan oleh logam berat seperti mercury yg tanpa sadar kita pakai makeup sebelumnya 2. Dapat membantu Mencerahkan dan membuat kulit terkesan semakin glowing *Cling 3. Dapat Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit 4. Dapat Melawan tanda tanda penuaan dini dan Komedo membandel 5. dapat Mengatasi masalah jerawat yg disebabkan oleh menumpuknya lemak dibawah lapisan kulit dan jerawat yg disebabkan oleh iritasi 6. Nyaman Digunakan dan bikin Pikiran tenang karena bisa mengurangi ketergantungan dengan cream racikan gak jelas 7. Dapat menghilangkan bekas jerawat atau flek flek hitam dan mengecilkan pori pori yg besar akibat facial atau salah penanganan saat kita berjerawat (DIUTAMAKAN UNTUK KULIT KERING) More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488 #sr12kosmetik  #sr12skincareherbal  #sr12serang  #sr12cilegon  #coffemask  #coffesoap  #sabunkopisr12  #herbalsoap  #milkyricesoap  #ricesoap  #maskerkefir 
Detox mask penyelamat masalah kulit muka!
-
Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Detox mask penyelamat masalah kulit muka! - Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Testimoni pemakain Milky Rice Soap 👆

MILKY RICE SOAP 
by SR12 SkinCare

Bahan Aktif: Beras susu, Vitamin B3, Vitamin E, minyak zaitun, coconut oil, Gliserin Alam.

Fungsi untuk kulit wajah:
1. khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah dan lembut.
2. menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
3. membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
4. bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah.

Fungsi untuk kulit tubuh:
1. menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll.
2. memberi kesegaran sepanjang hari
menghilangkan bau badan

Vitamin dan mineral dalam susu akan memelihara kulit Anda. Memberikan kulit perawatan pelembab setiap kali Anda menggunakan sabun. - Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
- Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan

@22k

More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488

#sr12kosmetik #sr12skincareherbal #sr12serang #sr12cilegon #coffemask #coffesoap #sabunkopisr12 #herbalsoap #milkyricesoap #ricesoap
Testimoni pemakain Milky Rice Soap 👆 MILKY RICE SOAP by SR12 SkinCare Bahan Aktif: Beras susu, Vitamin B3, Vitamin E, minyak zaitun, coconut oil, Gliserin Alam. Fungsi untuk kulit wajah: 1. khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah dan lembut. 2. menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati 3. membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak 4. bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah. Fungsi untuk kulit tubuh: 1. menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll. 2. memberi kesegaran sepanjang hari menghilangkan bau badan Vitamin dan mineral dalam susu akan memelihara kulit Anda. Memberikan kulit perawatan pelembab setiap kali Anda menggunakan sabun. - Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif - Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan @22k More info 👉 WA : 081511829802 / BBM : M13488 #sr12kosmetik  #sr12skincareherbal  #sr12serang  #sr12cilegon  #coffemask  #coffesoap  #sabunkopisr12  #herbalsoap  #milkyricesoap  #ricesoap 
Menghidu minyak angin di saat hidung tersumbat dan selsema dapat meringankan dan memberi kelegaan kepada mereka. Lebih-lebih lagi AO walit ni ada lebih 4 bahan yang sememangnya ekslusif untuk dihidu dan memberi efek menenang dan ringankan sakit kepala kepada pemakai.
-
Gabungan bahan-bahan akar kayu, pati tumbuhan serta minyak lapisan pertama ini menjadikan AO sangat berkesan dan diyakini membantu masalah batuk dan selsema.
-
Jadi setelah anda menyapu pada permukaan hidung dan dalam hidung serta merta aromanya menembus masuk dan efek dingin sedingin salju masuk ke dalam rongga hidung. Kanak-kanak suka sangat lah kalau mereka tersumbat hidung. Sebab tak lama lepas tu terus boleh tarik nafas.
-
Minyak? Jangan risau. Tak lama pun melekat kat tapak tangan. Lepas tu terus boleh pegang hp atau pegang pen. Tak berlengas pun uols. Malah melembutkan lagi kulit uols.
-
Nak tahu lagi ke pasal hidung tersumbat ni? Boleh contct husna +6010-506-8886
-
For fast response📲 +60105068886
.
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma
Menghidu minyak angin di saat hidung tersumbat dan selsema dapat meringankan dan memberi kelegaan kepada mereka. Lebih-lebih lagi AO walit ni ada lebih 4 bahan yang sememangnya ekslusif untuk dihidu dan memberi efek menenang dan ringankan sakit kepala kepada pemakai. - Gabungan bahan-bahan akar kayu, pati tumbuhan serta minyak lapisan pertama ini menjadikan AO sangat berkesan dan diyakini membantu masalah batuk dan selsema. - Jadi setelah anda menyapu pada permukaan hidung dan dalam hidung serta merta aromanya menembus masuk dan efek dingin sedingin salju masuk ke dalam rongga hidung. Kanak-kanak suka sangat lah kalau mereka tersumbat hidung. Sebab tak lama lepas tu terus boleh tarik nafas. - Minyak? Jangan risau. Tak lama pun melekat kat tapak tangan. Lepas tu terus boleh pegang hp atau pegang pen. Tak berlengas pun uols. Malah melembutkan lagi kulit uols. - Nak tahu lagi ke pasal hidung tersumbat ni? Boleh contct husna +6010-506-8886 - For fast response📲 +60105068886 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma 
Kulit terlalu kering? Tak selesa gila kan. Jgn risau coffee scrub kan ada yg dirumus khas dr coconut oil tau. Yg boleh melembapkan kulit uols yg kering tu. scrub scrub dah boleh tanggalkan sel2 mati dan nnti akn tumbuh sel2 yg baru. Kulit akn nampak lebih berseri dan glowing! Dah tk prlu pkai highlighter utk nampak glowing hihiks😋 sebab kulit dh cukup sihat dan bersih😘
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Kulit terlalu kering? Tak selesa gila kan. Jgn risau coffee scrub kan ada yg dirumus khas dr coconut oil tau. Yg boleh melembapkan kulit uols yg kering tu. scrub scrub dah boleh tanggalkan sel2 mati dan nnti akn tumbuh sel2 yg baru. Kulit akn nampak lebih berseri dan glowing! Dah tk prlu pkai highlighter utk nampak glowing hihiks😋 sebab kulit dh cukup sihat dan bersih😘 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Setiap rumah wajib ada Aowalit sbb sgt2 membantu kite ketika dlm kecemasan.Selain tu dia menjadi Penawar utama bg : ✔Resdung
✔Selsema
✔Demam
✔Batuk/kahak dan sakit tekak
✔Gastrik
✔sakit gigi,pening n stress pun blh.

Jadikan Aowalit Alternatif Ubat Anak anda!
For fast response📲 +60199083386 .
#askmaoil #ubatbatuk #ubatselesema #selesema #ubatuntukanak #rawatselesemabatukberkahak #askmaoilterengganu #codkualaterengganu  #minyakgamat #terengganu #likeforlike #lfl #like4like #minyakkelapadara #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #askmaoilmurah #ubatkanak2  #ubatasma #aowalit.by.mamayam
Setiap rumah wajib ada Aowalit sbb sgt2 membantu kite ketika dlm kecemasan.Selain tu dia menjadi Penawar utama bg : ✔Resdung ✔Selsema ✔Demam ✔Batuk/kahak dan sakit tekak ✔Gastrik ✔sakit gigi,pening n stress pun blh. Jadikan Aowalit Alternatif Ubat Anak anda! For fast response📲 +60199083386 . #askmaoil  #ubatbatuk  #ubatselesema  #selesema  #ubatuntukanak  #rawatselesemabatukberkahak  #askmaoilterengganu  #codkualaterengganu  #minyakgamat  #terengganu  #likeforlike  #lfl  #like4like  #minyakkelapadara  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #askmaoilmurah  #ubatkanak2  #ubatasma  #aowalit .by.mamayam
Kulit wajah berminyak?
Parut jerawat degil?
Jerawat beranak pinak?
Kulit kusam gelap?
Sunburn?
Bau badan?
Celah perlipatan berdaki hitam?
.
Cuba Rice Milk Soap Temyracle. RM18 je tp sangat berkesan. Uolss tahu skincare mahal mcm SKII tu pon formulated pakai beras jugak. Khasiat rice milk, rice seed, organic glycerin soap base yg membantu mengawal minyak berlebihan di muka, mencerahkan, menegangkan, mengecutkan jerawat dan memudarkan parut. Jatuh hati❤
.
.
.
FREE skin consultation
FREE guide
📲+60193203150

#coffeescrub #ricesoap #homemadescrub #homemademask #natural #organicskincare #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #ubatputih #kulitcerah #kulitkusam #poriporiterbuka #skincaremalaysia #makeupmurah #makeuptutorial #muamalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #skincareviral #jamuviral #produkviral
Kulit wajah berminyak? Parut jerawat degil? Jerawat beranak pinak? Kulit kusam gelap? Sunburn? Bau badan? Celah perlipatan berdaki hitam? . Cuba Rice Milk Soap Temyracle. RM18 je tp sangat berkesan. Uolss tahu skincare mahal mcm SKII tu pon formulated pakai beras jugak. Khasiat rice milk, rice seed, organic glycerin soap base yg membantu mengawal minyak berlebihan di muka, mencerahkan, menegangkan, mengecutkan jerawat dan memudarkan parut. Jatuh hati❤ . . . FREE skin consultation FREE guide 📲+60193203150 #coffeescrub  #ricesoap  #homemadescrub  #homemademask  #natural  #organicskincare  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatjeragat  #ubatputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #poriporiterbuka  #skincaremalaysia  #makeupmurah  #makeuptutorial  #muamalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #skincareviral  #jamuviral  #produkviral 
Shop now at: healthynpretty.myshopify.com
#charcoal #sugarscrubs #ricesoap #handmade #allnatural
Ready Rp 4.500/pch
MINIM 3 LUSIN.
SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #naturgo  #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
Ready Rp 4.500/pch MINIM 3 LUSIN. SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #naturgo  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
Bestnyaa mandi dgn whitening body scrub. Bau bdn pun dah hilang uols. Daki2 lama dah takdaaa😍 yg paling best kulit makin halus dan gebu je🙈 kwn2 asyik tanya je pakai lotion apa hihi pdhal kita guna whitening body scrub jer💓 uols dah cuba ke whitening body scrub ni? Ada 3 flavour yg baunya sangat wangii dan segar😘 lekaihh pm husna ok🤗
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Bestnyaa mandi dgn whitening body scrub. Bau bdn pun dah hilang uols. Daki2 lama dah takdaaa😍 yg paling best kulit makin halus dan gebu je🙈 kwn2 asyik tanya je pakai lotion apa hihi pdhal kita guna whitening body scrub jer💓 uols dah cuba ke whitening body scrub ni? Ada 3 flavour yg baunya sangat wangii dan segar😘 lekaihh pm husna ok🤗 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Hi guys. Husna sering sgt dengar perbualan orang ramai ttg masalah kulit berminyak terutama skali cuaca2 yg panas terik ni. Berminyak teruk sampai nampak sinar gittew kt dahi. Confirm tak selesa gila. Husna pun pernah tau mengalami masalah kulit berminyak ni. Perghh memang tak best langsung. Berminyak tu boleh buat ikan goreng😫 siapa je yg suka kulit berminyak ni? Kalau kulit berminyak teruk ni, pertumbuhan jerawat sangat mudah uols. Ishh tu lah jgn dibiarkan sangat kulit berminyak tu. byk kesan buruk kalau biarkan kulit berminyak pada muka. Antaranya, liang pori makin besar, berjerawat tau. -
Jangan risau okk. Rice milk soap kan ada. Dh rmai yg pakai bg feedback rice milk soap  mmg bagus utk kulit berminyak👍🏻👍🏻😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Hi guys. Husna sering sgt dengar perbualan orang ramai ttg masalah kulit berminyak terutama skali cuaca2 yg panas terik ni. Berminyak teruk sampai nampak sinar gittew kt dahi. Confirm tak selesa gila. Husna pun pernah tau mengalami masalah kulit berminyak ni. Perghh memang tak best langsung. Berminyak tu boleh buat ikan goreng😫 siapa je yg suka kulit berminyak ni? Kalau kulit berminyak teruk ni, pertumbuhan jerawat sangat mudah uols. Ishh tu lah jgn dibiarkan sangat kulit berminyak tu. byk kesan buruk kalau biarkan kulit berminyak pada muka. Antaranya, liang pori makin besar, berjerawat tau. - Jangan risau okk. Rice milk soap kan ada. Dh rmai yg pakai bg feedback rice milk soap mmg bagus utk kulit berminyak👍🏻👍🏻😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah