an online Instagram web viewer

#reviewmalaysia medias

Photos

PROMOSI 💕 Thankyou cust💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 Thankyou cust💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
PROMOSI 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
Thankyou cust💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
Thankyou cust💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
PROMOSI 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
PROMOSI 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
PROMOSI 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 40 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 40 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp +60168244897 . .Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. .
#igersmalaya #vscocammalaysia #vsco #zinccapsules #zinccapsulesbolehtinggi
#tienscapsules #zinccapsulesbest #orderzinccapsules #capsuleszinc #kamibencipenipuonline #tiensmalaysia #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp +60168244897 . .Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . #igersmalaya  #vscocammalaysia  #vsco  #zinccapsules  #zinccapsulesbolehtinggi  #tienscapsules  #zinccapsulesbest  #orderzinccapsules  #capsuleszinc  #kamibencipenipuonline  #tiensmalaysia  #terbesarkatmalaysia  #terbesardimalaysia  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggi  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggiterbaik  #paidreview  #giveaway  #reviewmalaysia 
SEBELUM NAK TIDUR TU.. KITA SHARE DULU TESTIMONI DRI CUSTOMER 😛
.
.
Semoga korang terbawak dlm mimpi sekali! Hehe 😘
.
🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE
🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA
📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY
.
FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah
SEBELUM NAK TIDUR TU.. KITA SHARE DULU TESTIMONI DRI CUSTOMER 😛 . . Semoga korang terbawak dlm mimpi sekali! Hehe 😘 . 🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE 🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA 📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY . FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika  #agentmelaka  #codmelaka  #teammimpimika  #teatoxmimpimika  #teatoxmalaysia  #teatoxmurahmalaysia  #skinnylegteatox  #fitmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #sayajualteatox  #musicallymalaysia  #reviewmalaysia  #sayajualteatoxkurus  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualcollagen  #glowskincollagenmimpimika  #serumwajah  #serummimpimika  #gscmm  #kurusdgnmudah 
FUH NI ADMIN BELANJA SATU VIDEO !!! 😍😚
•
Terpikat hati memikat ??
Iphone X vs iphone 8
•
•
And jangan lupa , promosi buang harga masih ade , stock dh semakin berkurang , cepat cepat guys .
•
Iphone dijamin "ORIGINAL" ya
•
#gadgethafizz #malaysiaiphone #iphonemurahmalaysia #iphonetools #iphonerepair #malaysia #musicallymalaysia #instafamous #paidreview #review #reviewmalaysia #
Dengar cerita igshop @cutethings_igshop kena KECAM sbb semua barangan hipster dorang jual dengan harga yg sangat MURAH!!! Termasuk pos lg tuu.. Dah la MURAH,  CANTIK lg tuu barangan kat @cutethings_igshop..Baik korang cepat2 follow @cutethings_igshop nii cepat..harga sekarang murah2.Harga hanya RM 50 ke bawahh jee, termasuk pos lg tuuu😱. N setiap hari dorang update barang!! Yg pasti tetap TRUSTED SELLER laa@cutethings_igshop nii!
👇🏻
.
.
.
.
Jom follow
@cutethings_igshop
@cutethings_igshop
@cutethings_igshop
.
.
.
.

#freereview #reviewmurah #paidreview #review #reviewmalaysia
Dengar cerita igshop @cutethings_igshop kena KECAM sbb semua barangan hipster dorang jual dengan harga yg sangat MURAH!!! Termasuk pos lg tuu.. Dah la MURAH, CANTIK lg tuu barangan kat @cutethings_igshop..Baik korang cepat2 follow @cutethings_igshop nii cepat..harga sekarang murah2.Harga hanya RM 50 ke bawahh jee, termasuk pos lg tuuu😱. N setiap hari dorang update barang!! Yg pasti tetap TRUSTED SELLER laa@cutethings_igshop nii! 👇🏻 . . . . Jom follow @cutethings_igshop @cutethings_igshop @cutethings_igshop . . . . #freereview  #reviewmurah  #paidreview  #review  #reviewmalaysia 
Pharmacy's @sitiawe dah try hybridshawl taw, nampak awning tegak ja kan. Jom usha tutorial dari si cantik manis ni ;) #bawalshawl #reviewmalaysia #paidreview #giftreview
TAKTAHU PRODUK APA YG SESUAI UTK BAKAR LEMAK? .
Kan ada #looseweightteatox 😍😍
.
Konfirm lemak korang tu terbakar melecur hehe! Tak lah gurau je 😜
.
Perubahan boleh dilihat dlm masa 7 hari je uols 😘
.
Meh cepat ws utk dptkan 😊
.
.
🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE
🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA
📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY
.
.
FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah
TAKTAHU PRODUK APA YG SESUAI UTK BAKAR LEMAK? . Kan ada #looseweightteatox  😍😍 . Konfirm lemak korang tu terbakar melecur hehe! Tak lah gurau je 😜 . Perubahan boleh dilihat dlm masa 7 hari je uols 😘 . Meh cepat ws utk dptkan 😊 . . 🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE 🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA 📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY . . FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika  #agentmelaka  #codmelaka  #teammimpimika  #teatoxmimpimika  #teatoxmalaysia  #teatoxmurahmalaysia  #skinnylegteatox  #fitmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #sayajualteatox  #musicallymalaysia  #reviewmalaysia  #sayajualteatoxkurus  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualcollagen  #glowskincollagenmimpimika  #serumwajah  #serummimpimika  #gscmm  #kurusdgnmudah 
Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss .
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#bawaltia#tudungbawal#bawalprinted#catlover#bawalmurah#borongtudung#terbaik#shawlplain#bawalplain#shawl#bawalsatin#koreansilk#bawalchiffon#jubah#uum#uitm#ukm#tudungmurah#tudungbawal#unikl#style#suriafm#ootd#tv3#bajuraya#jubah#handsock#reviewmalaysia
Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss . Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #bawaltia #tudungbawal #bawalprinted #catlover #bawalmurah #borongtudung #terbaik #shawlplain #bawalplain #shawl #bawalsatin #koreansilk #bawalchiffon #jubah #uum #uitm #ukm #tudungmurah #tudungbawal #unikl #style #suriafm #ootd #tv3 #bajuraya #jubah #handsock #reviewmalaysia 
Sedap tak terkata bak hg. 😆
.
Brownies Keping 
2 flavour -original
-badam .
Meleleh air liur!!!
Makan sekeping tak cukup bro !!!
. 
#abgbrownies #brownieskeping #ootd #malaysia ##addicted #onebitewontregret #biscuits #brownieskepingoriginal #paidreviewmurah #makanan #makananmalaysia #malaysia #dessert #paidreviewmalaysia #reviewmalaysia #melakafood #melaka #malaysiadessert #damnsyafiq #reviewmalaysia
BACKPACK VANS

MATERIAL - CANVAS
SIZE : P18 INCH L 13 INCH
COMPARTMENT : 6
LAPTOP COMPARTMENT : ✔
SKATEBOARD COMPARTMENT : ✔
ZIP : 1 & NON WATERPROOF

Tunggu apa lagi.. customer shopee sdh bg 5 bintang dpkan sgera(3rd slide)

#bagmalaysia #bagpackmalaysia #bagmurah #bagpackvansmurah #nak #vansmalaysia #backpack #nice 
#skater #reviewmalaysia #reviewmurah #shopee

Link : whatsapp di bio
shopee.com.my/syfi96
PROMOSI 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
PROMOSI 💋
.
.
EYELASHES PERMING💋ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 30 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #permingbangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #permingnilai #eyelashespermingkl #eyelashespermingsemenyih #eyelashesextention #eyelashespermingmantin #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
PROMOSI 💋 . . EYELASHES PERMING💋ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 30 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #permingbangi  #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #permingnilai  #eyelashespermingkl  #eyelashespermingsemenyih  #eyelashesextention  #eyelashespermingmantin  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
SELAMAT KE PERFECT SERUM NI ????
-
Untuk maklumat uolls , perfect serum sesuai digunakan oleh semua jenis kulit . sbb perfect serum diperbuat daripada bahan yg 100% organik.. 😘
.
.
✅lulus lab test ✅lulus kkm ✅no mercury ✅no paraben ✅tiada pewarna ✅tiada bahan terlarang ✅100% organic .
.
.
Tak percaya ke ? Dah banyak dah testimoni berjaya tau !!! untuk details lanjut jom ws saya ! .
.
Whatsapp 018-8734164 **klik link di bio**
.
.
#emdollperfectserum #emdollbeauty #vitc #vitE #viral2018 #serumpalingbaik #serumjeragat #serumterbaik #serumcantik #serummurah #serumjerawat #serumorganic #serumwangi #serumglowing #serumajaib #serumacne #serumwhitening #sayajualserum #sayanakcantik #reviews #reviewmalaysia #viral #viralmalaysia #murahdancantik
SELAMAT KE PERFECT SERUM NI ???? - Untuk maklumat uolls , perfect serum sesuai digunakan oleh semua jenis kulit . sbb perfect serum diperbuat daripada bahan yg 100% organik.. 😘 . . ✅lulus lab test ✅lulus kkm ✅no mercury ✅no paraben ✅tiada pewarna ✅tiada bahan terlarang ✅100% organic . . . Tak percaya ke ? Dah banyak dah testimoni berjaya tau !!! untuk details lanjut jom ws saya ! . . Whatsapp 018-8734164 **klik link di bio** . . #emdollperfectserum  #emdollbeauty  #vitc  #vitE  #viral2018  #serumpalingbaik  #serumjeragat  #serumterbaik  #serumcantik  #serummurah  #serumjerawat  #serumorganic  #serumwangi  #serumglowing  #serumajaib  #serumacne  #serumwhitening  #sayajualserum  #sayanakcantik  #reviews  #reviewmalaysia  #viral  #viralmalaysia  #murahdancantik 
Thankyou customer 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 40 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
Thankyou customer 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 40 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
.
😨 SEMBUR -SEMBUR JE, KESAN KOTOR DAH HILANG?😱 💦💦💦💦 Bersihkan kotoran di fabrik / tudung dengan hanya semburkan Clean Sprayz ke permukaan yang kotor kemudian lap dan anda sudah selesai !
.
🎨 Produk Clean Sprayz yang paling mudah dibawa kerana bersaiz kecil dan tidak perlu di bancuh hanya goncang-goncang dah boleh guna,
.
🎨 Clean Sprayz bauan lemon, hanya 30saat sahaja kesan kotoran boleh hilang,
.
🎨 Sesuai untuk kotoran yang baru terkena,
.
🎨 Boleh dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang tersayang
.
.
Macam mana nak dapatkan Clean Sprayz ni??
.
.
Whatsapp. "CS" ke 012-4594307
.
.
Nak dapatkan rebate RM25? 
Cepat-cepat whatsapp saya sekarang.
.
.
.
#CleanSprayz #pencucibaju #stainremover #suci #nyxcosmeticsmy #sayangketatsendatpadat #instafemes #aurainsta #aidijuma #spreadlove #igreview #aurainsta10 #blog #terapiinstagram #paidreview #instaboomakademi #reviewmalaysia #sifufbads #sayajual #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualtudung #produkviral #giftreview #moodrepublik #reviewbybinipakazad #bloggerlife #bloggerstyle #travelkit #travelset
. 😨 SEMBUR -SEMBUR JE, KESAN KOTOR DAH HILANG?😱 💦💦💦💦 Bersihkan kotoran di fabrik / tudung dengan hanya semburkan Clean Sprayz ke permukaan yang kotor kemudian lap dan anda sudah selesai ! . 🎨 Produk Clean Sprayz yang paling mudah dibawa kerana bersaiz kecil dan tidak perlu di bancuh hanya goncang-goncang dah boleh guna, . 🎨 Clean Sprayz bauan lemon, hanya 30saat sahaja kesan kotoran boleh hilang, . 🎨 Sesuai untuk kotoran yang baru terkena, . 🎨 Boleh dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang tersayang . . Macam mana nak dapatkan Clean Sprayz ni?? . . Whatsapp. "CS" ke 012-4594307 . . Nak dapatkan rebate RM25? Cepat-cepat whatsapp saya sekarang. . . . #CleanSprayz  #pencucibaju  #stainremover  #suci  #nyxcosmeticsmy  #sayangketatsendatpadat  #instafemes  #aurainsta  #aidijuma  #spreadlove  #igreview  #aurainsta10  #blog  #terapiinstagram  #paidreview  #instaboomakademi  #reviewmalaysia  #sifufbads  #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualtudung  #produkviral  #giftreview  #moodrepublik  #reviewbybinipakazad  #bloggerlife  #bloggerstyle  #travelkit  #travelset 
💎Tasbih Digital
.
🌸Crystal Pony
.
💰RM30.00 exc📮
.
✉️Sekiranya anda ada warna pilihan kami boleh tukar warna kegemaran anda🌸
.
📱Klik ja link dibwah untuk info/order
.
www.wassap.my/011133175025
.
👨‍👩‍👧‍👧Dropship diperlukan
.
#tasbihmurah #tasbihdigital #tasbihdigitalmurah #tasbihdigitalswarovski #tasbih #zikir #lokalah #sapotlokal #sayajualmurah #sayajualtasbih #bazaarpaknilmurah #fattzura #lokalah #lokalbrand #reviewmalaysia #berbuka #puasa #iftar #ramadhan #mekah #umrah #umrahtrip #brunei #singapore #sabah #selangor #malaysia #iphonex #iphone8plus
💎Tasbih Digital . 🌸Crystal Pony . 💰RM30.00 exc📮 . ✉️Sekiranya anda ada warna pilihan kami boleh tukar warna kegemaran anda🌸 . 📱Klik ja link dibwah untuk info/order . www.wassap.my/011133175025 . 👨‍👩‍👧‍👧Dropship diperlukan . #tasbihmurah  #tasbihdigital  #tasbihdigitalmurah  #tasbihdigitalswarovski  #tasbih  #zikir  #lokalah  #sapotlokal  #sayajualmurah  #sayajualtasbih  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #lokalah  #lokalbrand  #reviewmalaysia  #berbuka  #puasa  #iftar  #ramadhan  #mekah  #umrah  #umrahtrip  #brunei  #singapore  #sabah  #selangor  #malaysia  #iphonex  #iphone8plus 
💎Tasbih Digital
.
🌸Crystal Pony
.
💰RM30.00 exc📮
.
✉️Sekiranya anda ada warna pilihan kami boleh tukar warna kegemaran anda🌸
.
📱Klik ja link dibwah untuk info/order
.
www.wassap.my/011133175025
.
👨‍👩‍👧‍👧Dropship diperlukan
.
#tasbihmurah #tasbihdigital #tasbihdigitalmurah #tasbihdigitalswarovski #tasbih #zikir #lokalah #sapotlokal #sayajualmurah #sayajualtasbih #bazaarpaknilmurah #fattzura #lokalah #lokalbrand #reviewmalaysia #berbuka #puasa #iftar #ramadhan #mekah #umrah #umrahtrip #brunei #singapore #sabah #selangor #malaysia #iphonex #iphone8plus
💎Tasbih Digital . 🌸Crystal Pony . 💰RM30.00 exc📮 . ✉️Sekiranya anda ada warna pilihan kami boleh tukar warna kegemaran anda🌸 . 📱Klik ja link dibwah untuk info/order . www.wassap.my/011133175025 . 👨‍👩‍👧‍👧Dropship diperlukan . #tasbihmurah  #tasbihdigital  #tasbihdigitalmurah  #tasbihdigitalswarovski  #tasbih  #zikir  #lokalah  #sapotlokal  #sayajualmurah  #sayajualtasbih  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #lokalah  #lokalbrand  #reviewmalaysia  #berbuka  #puasa  #iftar  #ramadhan  #mekah  #umrah  #umrahtrip  #brunei  #singapore  #sabah  #selangor  #malaysia  #iphonex  #iphone8plus 
‼️ GAMBAR AND VIDEO BRIGHT BUGZ ‼️
.

Harga : RM50 sahaja..!!! Postage : Rm10 sm , rm12 ss
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
MUKA TIDAK LAGI BERMINYAK & KULIT MAKIN LEMBUT #feedbackmimpimika .
.
Hanya sapu #mimpimikaserum je uolss! .
Meh dptkan segera 😊
.
.
🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE
🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA
📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY
.
.FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah
MUKA TIDAK LAGI BERMINYAK & KULIT MAKIN LEMBUT #feedbackmimpimika  . . Hanya sapu #mimpimikaserum  je uolss! . Meh dptkan segera 😊 . . 🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE 🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA 📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY . .FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika  #agentmelaka  #codmelaka  #teammimpimika  #teatoxmimpimika  #teatoxmalaysia  #teatoxmurahmalaysia  #skinnylegteatox  #fitmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #sayajualteatox  #musicallymalaysia  #reviewmalaysia  #sayajualteatoxkurus  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualcollagen  #glowskincollagenmimpimika  #serumwajah  #serummimpimika  #gscmm  #kurusdgnmudah 
19 SEPTEMBER 2015 | MENARA BERKEMBAR PETRONAS | PETRONAS TWIN TOWERS #TheTravelMeaningbyKC #TwinSkyscrapers #CTBUH #KualaLumpur #Malaysia #ReviewMalaysia #19092015
19 SEPTEMBER 2015 | MENARA BERKEMBAR PETRONAS | PETRONAS TWIN TOWERS #TheTravelMeaningbyKC #TwinSkyscrapers #CTBUH #KualaLumpur #Malaysia #ReviewMalaysia #19092015
....
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI?

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat.

JOM ORDER 😍
👇👇
☎ Whatsapp : +60168244885

#Batupahat #johorbahru #Kluang #kotatinggi #kulaijaya #zinccapsules #kasut #comel #lawa #cool #cantik #jafra #zinccapsulesbolehtinggi
#tienscapsules #tiensmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
.... Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI? Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat. JOM ORDER 😍 👇👇 ☎ Whatsapp : +60168244885 #Batupahat  #johorbahru  #Kluang  #kotatinggi  #kulaijaya  #zinccapsules  #kasut  #comel  #lawa  #cool  #cantik  #jafra  #zinccapsulesbolehtinggi  #tienscapsules  #tiensmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggi  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggiterbaik  #paidreview  #giveaway  #reviewmalaysia 
UNICORN theme : Mur Mur ja nak bagi nih. Ajak kawan beli skli 4 casing sis bgi rm100 sorang kena bayar 25 hinggit ja syg2 smua💙💙 Save 40 hinggit 🤣
.
Ada lebih 600 jenis model phone tau🌸
.
✅ Material: Hard Case (FULL PRINT)
✅ Available Phone Models:
* Apple.
* Asus
* Blackberry
* Coolpad
* Google
* HTC
* Huawei
* Lenovo
* LG
* Micromax
* Meizu
* Motorola
* Nokia
* One Plus
* Oppo
* Samsung
* Sony
* Vivo
* Xiaomi
* ZTE
.
.
♦️Price : RM 35 each
♦️Promotion: 4 for RM 100 (SAVE RM 40).
♦️Add RM 8 to SM & RM 11 to SS
.
✅ How To Order?
1. Whatsapp +60195528950 to order
2. Confirm the availability of your phone model.
3. Screenshot & send any of our designs (#casesbyblossamm_) OR send your own design (in full hd)
4. Order Process will take 1-3 weeks after the closing date of each batch.

#casinghandphone #custommade #casingstyle #phonestyle #casingmurah #reviewmalaysia #paidreview #phone #casing #casingcustom #barangmurah #sayajual #murah #bigbang #blackpink #bts #kpop #korea #kdrama #twice
UNICORN theme : Mur Mur ja nak bagi nih. Ajak kawan beli skli 4 casing sis bgi rm100 sorang kena bayar 25 hinggit ja syg2 smua💙💙 Save 40 hinggit 🤣 . Ada lebih 600 jenis model phone tau🌸 . ✅ Material: Hard Case (FULL PRINT) ✅ Available Phone Models: * Apple. * Asus * Blackberry * Coolpad * Google * HTC * Huawei * Lenovo * LG * Micromax * Meizu * Motorola * Nokia * One Plus * Oppo * Samsung * Sony * Vivo * Xiaomi * ZTE . . ♦️Price : RM 35 each ♦️Promotion: 4 for RM 100 (SAVE RM 40). ♦️Add RM 8 to SM & RM 11 to SS . ✅ How To Order? 1. Whatsapp +60195528950 to order 2. Confirm the availability of your phone model. 3. Screenshot & send any of our designs (#casesbyblossamm_ ) OR send your own design (in full hd) 4. Order Process will take 1-3 weeks after the closing date of each batch. #casinghandphone  #custommade  #casingstyle  #phonestyle  #casingmurah  #reviewmalaysia  #paidreview  #phone  #casing  #casingcustom  #barangmurah  #sayajual  #murah  #bigbang  #blackpink  #bts  #kpop  #korea  #kdrama  #twice 
🌸 LILY INSTANT SHAWL 🌸
-
Material Shawl: Heavy chiffon georgette
Size: 2.0m x 0.7m
.
✅ Instant 2 muka
✅ Tak jarang bila dah lilit
✅ Labuh tutup dada/adjustable
✅ Design ekslusif dgn white diamond
.
RM39/pcs
Postage RM7 SM/RM10 SS
-
Grab now before menyesal 😄
Harga affordable tau 💯
-
📲 Click link at bio to order & text me your chosen color ❤️
Limited pcs only, first pay first served basis applied. 
Thank you & happy shopping with us 💕
-
#namisyacollection #namisyalookbook #instantshawlbynamisya #instantshawlmurah #lilyinstantshawlbynamisya #lilyinstantshawl #reviewmalaysia #instantlorellloop
🌸 LILY INSTANT SHAWL 🌸 - Material Shawl: Heavy chiffon georgette Size: 2.0m x 0.7m . ✅ Instant 2 muka ✅ Tak jarang bila dah lilit ✅ Labuh tutup dada/adjustable ✅ Design ekslusif dgn white diamond . RM39/pcs Postage RM7 SM/RM10 SS - Grab now before menyesal 😄 Harga affordable tau 💯 - 📲 Click link at bio to order & text me your chosen color ❤️ Limited pcs only, first pay first served basis applied. Thank you & happy shopping with us 💕 - #namisyacollection  #namisyalookbook  #instantshawlbynamisya  #instantshawlmurah  #lilyinstantshawlbynamisya  #lilyinstantshawl  #reviewmalaysia  #instantlorellloop 
Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss .
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#bawaltia#tudungbawal#bawalprinted#catlover#bawalmurah#borongtudung#terbaik#shawlplain#bawalplain#shawl#bawalsatin#koreansilk#bawalchiffon#jubah#uum#uitm#ukm#tudungmurah#tudungbawal#unikl#style#suriafm#ootd#tv3#bajuraya#jubah#handsock#reviewmalaysia
Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss . Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #bawaltia #tudungbawal #bawalprinted #catlover #bawalmurah #borongtudung #terbaik #shawlplain #bawalplain #shawl #bawalsatin #koreansilk #bawalchiffon #jubah #uum #uitm #ukm #tudungmurah #tudungbawal #unikl #style #suriafm #ootd #tv3 #bajuraya #jubah #handsock #reviewmalaysia 
Bila"  hidup hanya untuk memancing " be like... 😅😰😰😰
.
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
YEAYHHH!! CIK ABG ASYIK PUJI JE MUKA MAKIN LAWA WALAUPUN TAK APPLY MAKE UP TEBAL 😍😍
.
.
Ini semua penangan #mimpimikaserum tau! Hanya calit-calit je weh .
Konfirm hilang masalah kulit wajah 😘
.
Harga: RM60 sajo
.
🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE
🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA
📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY
.
.
FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah
YEAYHHH!! CIK ABG ASYIK PUJI JE MUKA MAKIN LAWA WALAUPUN TAK APPLY MAKE UP TEBAL 😍😍 . . Ini semua penangan #mimpimikaserum  tau! Hanya calit-calit je weh . Konfirm hilang masalah kulit wajah 😘 . Harga: RM60 sajo . 🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE 🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA 📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY . . FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika  #agentmelaka  #codmelaka  #teammimpimika  #teatoxmimpimika  #teatoxmalaysia  #teatoxmurahmalaysia  #skinnylegteatox  #fitmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #sayajualteatox  #musicallymalaysia  #reviewmalaysia  #sayajualteatoxkurus  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualcollagen  #glowskincollagenmimpimika  #serumwajah  #serummimpimika  #gscmm  #kurusdgnmudah 
Semakin ramai mengatakan ketagihan kepada 🍪Abg Brownies.
.
*Emoji xnk sebut pun xpe. Hihi 😎.
.
Contact :
@ineedsyafiq
@ineedsyafiq
@ineedsyafiq
.
#addicted #onebitewontregret #biscuits #brownieskepingoriginal #paidreviewmurah #makanan #makananmalaysia #malaysia #dessert #paidreviewmalaysia #reviewmalaysia #melakafood #melaka #malaysiadessert #damnsyafiq #reviewmalaysia
ORI EARPOD 👆🏻💯
Info -

Original earpod by apple
Kita hanya ada jack je
Earpod lightning takde
Datang dalam kotak

Harga : RM79
Postage : Rm10 sm , rm12 ss
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp +60168244897 . .Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. .
#igersmalaya #vscocammalaysia #vsco #zinccapsules #zinccapsulesbolehtinggi
#tienscapsules #zinccapsulesbest #orderzinccapsules #capsuleszinc #kamibencipenipuonline #tiensmalaysia #terbesarkatmalaysia #terbesardimalaysia #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp +60168244897 . .Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. . #igersmalaya  #vscocammalaysia  #vsco  #zinccapsules  #zinccapsulesbolehtinggi  #tienscapsules  #zinccapsulesbest  #orderzinccapsules  #capsuleszinc  #kamibencipenipuonline  #tiensmalaysia  #terbesarkatmalaysia  #terbesardimalaysia  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggi  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggiterbaik  #paidreview  #giveaway  #reviewmalaysia 
For all contact lens Can Mix / New contact lens Hydro Dana 16 mm ( Brown / Grey )

Buy 3 Pairs = RM55 
#
-Free Postage
#
-Free lens Case x 3 
#

#
Power Degree Can mix 
#
💯 import from Korea 
#
Can pm me on inbox use picture to Dm me -Or comment on below . And will reply you soon possible 👍🏻 #
- ( 2 -3 Delivery 📦) .

#
#shimmerbrown #aurorabrown #caribelens #hydroanastasia #jasminegray #nobluk #nobluklens #noblukringlens #noblukmalaysia #penang #malaysia #malaysiaonlineshop #kualalumpur #reviewmalaysia #cklensdhouse #pmcklensindhouse
For all contact lens Can Mix / New contact lens Hydro Dana 16 mm ( Brown / Grey ) Buy 3 Pairs = RM55 # -Free Postage # -Free lens Case x 3 # # Power Degree Can mix # 💯 import from Korea # Can pm me on inbox use picture to Dm me -Or comment on below . And will reply you soon possible 👍🏻 # - ( 2 -3 Delivery 📦) . # #shimmerbrown  #aurorabrown  #caribelens  #hydroanastasia  #jasminegray  #nobluk  #nobluklens  #noblukringlens  #noblukmalaysia  #penang  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #kualalumpur  #reviewmalaysia  #cklensdhouse  #pmcklensindhouse 
For all contact lens Can Mix / New contact lens Hydro Dana 16 mm ( Brown / Grey )

Buy 3 Pairs = RM55 
#
-Free Postage
#
-Free lens Case x 3 
#

#
Power Degree Can mix 
#
💯 import from Korea 
#
Can pm me on inbox use picture to Dm me -Or comment on below . And will reply you soon possible 👍🏻 #
- ( 2 -3 Delivery 📦) .

#
#shimmerbrown #aurorabrown #caribelens #hydroanastasia #jasminegray #nobluk #nobluklens #noblukringlens #noblukmalaysia #penang #malaysia #malaysiaonlineshop #kualalumpur #reviewmalaysia #cklensdhouse #pmcklensindhouse
For all contact lens Can Mix / New contact lens Hydro Dana 16 mm ( Brown / Grey ) Buy 3 Pairs = RM55 # -Free Postage # -Free lens Case x 3 # # Power Degree Can mix # 💯 import from Korea # Can pm me on inbox use picture to Dm me -Or comment on below . And will reply you soon possible 👍🏻 # - ( 2 -3 Delivery 📦) . # #shimmerbrown  #aurorabrown  #caribelens  #hydroanastasia  #jasminegray  #nobluk  #nobluklens  #noblukringlens  #noblukmalaysia  #penang  #malaysia  #malaysiaonlineshop  #kualalumpur  #reviewmalaysia  #cklensdhouse  #pmcklensindhouse 
....
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI?

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
☎Whatsapp +60168244897

#Batupahat #johorbahru #Kluang #kotatinggi #kulaijaya #zinccapsules #kasut #comel #lawa #cool #cantik #jafra #zinccapsulesbolehtinggi
#tienscapsules #tiensmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #ubattinggimurah #ubattinggimalaysia #ubattinggi #ubattinggiterbaikdunia #ubattinggiterbaik #paidreview #giveaway #reviewmalaysia  #segamatbaru #tangkak #tangkakjohor
.... Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI? Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ☎Whatsapp +60168244897 #Batupahat  #johorbahru  #Kluang  #kotatinggi  #kulaijaya  #zinccapsules  #kasut  #comel  #lawa  #cool  #cantik  #jafra  #zinccapsulesbolehtinggi  #tienscapsules  #tiensmalaysia  #terlajaklaris  #terlajakmurah  #ubattinggimurah  #ubattinggimalaysia  #ubattinggi  #ubattinggiterbaikdunia  #ubattinggiterbaik  #paidreview  #giveaway  #reviewmalaysia  #segamatbaru  #tangkak  #tangkakjohor 
Feedback yg gojes 😍

Thankyou customer 💕
EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕
.
. RM 40 only ❗️❗️❗️
- area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️
- tahan 3 - 6 months ❗️
- dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️
- melentik & melebatkan ❗️
- confirm lentikkkk ❗️
- halal ❗️
- jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️
.
Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲
.
.
#eyelashesperm #perming #eyeshadow #fakeeyelashes #makeupforever #tarte #fentybeauty #eyelashespermingselangor #eyelashespermingnegerisembilan #perming bangi #eyelashesmurah #eyelashespermingbangi #eyelashespermingkl #eyelashextension #eyelasheslift #eyelashes #eyelashespermingjb #eyelashespermingkajang #eyelashespermingnilai
#reviewmalaysia #giftreview #lentikbulumata #lentikbulumatamurah #brazil #worldcup
Feedback yg gojes 😍 Thankyou customer 💕 EYELASHES PERMING ORIGINAL by @__nisaaaaa 💕 . . RM 40 only ❗️❗️❗️ - area beranang, mantin, kesuma , semenyih, nilai&kajang bangi minimum 2 person ❗️ - tahan 3 - 6 months ❗️ - dijamin tak gugur kan bulu mata sebab set ORI ❗️ - melentik & melebatkan ❗️ - confirm lentikkkk ❗️ - halal ❗️ - jimatkan masa makeup u ouls girllss ❗️ . Tekan link at bio untuk booking. Why kene booking sbb ramai n takot full 📲 . . #eyelashesperm  #perming  #eyeshadow  #fakeeyelashes  #makeupforever  #tarte  #fentybeauty  #eyelashespermingselangor  #eyelashespermingnegerisembilan  #perming  bangi #eyelashesmurah  #eyelashespermingbangi  #eyelashespermingkl  #eyelashextension  #eyelasheslift  #eyelashes  #eyelashespermingjb  #eyelashespermingkajang  #eyelashespermingnilai  #reviewmalaysia  #giftreview  #lentikbulumata  #lentikbulumatamurah  #brazil  #worldcup 
#feedbackmimpimika dari Agent Mimpimika sendiri 😍😍
.
.
Kan dah habaq! Haha teatox Mimpimika memang menjadi weh! .
Khai akan bgi guideline smpai korang turun tau 😘
.
.
🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE
🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA
📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY
.
.
FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah
#feedbackmimpimika  dari Agent Mimpimika sendiri 😍😍 . . Kan dah habaq! Haha teatox Mimpimika memang menjadi weh! . Khai akan bgi guideline smpai korang turun tau 😘 . . 🙋🏻‍♀️ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE 🚗 COD SEKITAR BANDAR MELAKA 📱 010-4595931 🚚 POS EVERYDAY . . FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika  #agentmelaka  #codmelaka  #teammimpimika  #teatoxmimpimika  #teatoxmalaysia  #teatoxmurahmalaysia  #skinnylegteatox  #fitmalaysia  #jomkurus  #jomcantik  #sayajualteatox  #musicallymalaysia  #reviewmalaysia  #sayajualteatoxkurus  #sayajualmurahmalaysia  #sayajualcollagen  #glowskincollagenmimpimika  #serumwajah  #serummimpimika  #gscmm  #kurusdgnmudah 
Nak nampak smart? 😏 Nk nampak omei? 😘
Nak ke tak nak jadi kacak..Nak ke tak nak jadi omei.. Ewahh.. 🎶

Dont worry meh.. @fashiondotmy ada sediakan pelbagai barangan yang boleh nampakkan anda jadi jejaka idaman Malaya dan juga gegirl yg omei.. 😘

Jom follow IG ni ⬇
---> @fashiondotmy
---> @fashiondotmy
---> @fashiondotmy

Dah ada yang berminat? Terus ws ⬇
--> 017-327 4159 - Iris_keisha
--> 017-327 4159 - Iris_keisha
--> 017-327 4159 - Iris_keisha
Nak nampak smart? 😏 Nk nampak omei? 😘 Nak ke tak nak jadi kacak..Nak ke tak nak jadi omei.. Ewahh.. 🎶 Dont worry meh.. @fashiondotmy ada sediakan pelbagai barangan yang boleh nampakkan anda jadi jejaka idaman Malaya dan juga gegirl yg omei.. 😘 Jom follow IG ni ⬇ ---> @fashiondotmy ---> @fashiondotmy ---> @fashiondotmy Dah ada yang berminat? Terus ws ⬇ --> 017-327 4159 - Iris_keisha --> 017-327 4159 - Iris_keisha --> 017-327 4159 - Iris_keisha