an online Instagram web viewer

#redha medias

Photos

Long time no see, geng! Hahahaha

Visit my friend @ HUKM just now. Her mom struggling with cancer stage 4. Nothing much I can say, just keep strong my dear. Everything happens with a reason and it's gonna be okay if you keep #redha and believe in Allah's faith. I feel the same way when my mom was admitted to hospital, checking up with doctors and do that same things repeatedly until her last breath. It was happened on 9 years ago (2009) when I was 20 years old. It was something that I will never forget until my last breath. Put all your trust to Allah. He knows what is the best for you. Remember that, everyone has been tested and have their own challenges. It depends on you how to solve it. Think positively and you will know the real meaning of REDHA.
#BFF10years
Long time no see, geng! Hahahaha Visit my friend @ HUKM just now. Her mom struggling with cancer stage 4. Nothing much I can say, just keep strong my dear. Everything happens with a reason and it's gonna be okay if you keep #redha  and believe in Allah's faith. I feel the same way when my mom was admitted to hospital, checking up with doctors and do that same things repeatedly until her last breath. It was happened on 9 years ago (2009) when I was 20 years old. It was something that I will never forget until my last breath. Put all your trust to Allah. He knows what is the best for you. Remember that, everyone has been tested and have their own challenges. It depends on you how to solve it. Think positively and you will know the real meaning of REDHA. #BFF10years 
“And this is where I know the years of work in Prisons have helped. 
You would have been damn proud, I’m sure!! Alhamdulillah ☺️☺️”
.
.
.
#whyilovemyjob #quarterlyfiredrill #firstmajorrole #fullgearplusbreathingapparatus #ismellanauditcomingnext #jha #mmo #givingbacktosociety #effortstogo200% #iwillstillmakeyouproud #toAllahweseek #practisingwhatyouadvisedmeto #youarestillmystrength #blessed #nawaitu #tawakkal #redha #sabar #malz #mystory #18oct2018
“And this is where I know the years of work in Prisons have helped. You would have been damn proud, I’m sure!! Alhamdulillah ☺️☺️” . . . #whyilovemyjob  #quarterlyfiredrill  #firstmajorrole  #fullgearplusbreathingapparatus  #ismellanauditcomingnext  #jha  #mmo  #givingbacktosociety  #effortstogo200 % #iwillstillmakeyouproud  #toAllahweseek  #practisingwhatyouadvisedmeto  #youarestillmystrength  #blessed  #nawaitu  #tawakkal  #redha  #sabar  #malz  #mystory  #18oct2018 
Nk share dkt player mobile pegwnd nie korang pernah ade mcm nie klau ade #redha
Nk share dkt player mobile pegwnd nie korang pernah ade mcm nie klau ade #redha 
##memaafkan memang semudah abc....tapi belum tentu melupakan.....kerana tiap perbuatan yg di lakukan....tersimpan di hati...bukan di bibir yg mudah kau hembuskan sejauh mana kau mahu.....biarpun sudah di maafkan....parut tu tetap tersimpul rapi di hati..... ##sabar
##tawakal
##syukur
##redha

Ni je yg aq mampu buat sekarang...
##memaafkan  memang semudah abc....tapi belum tentu melupakan.....kerana tiap perbuatan yg di lakukan....tersimpan di hati...bukan di bibir yg mudah kau hembuskan sejauh mana kau mahu.....biarpun sudah di maafkan....parut tu tetap tersimpul rapi di hati..... ##sabar  ##tawakal  ##syukur  ##redha  Ni je yg aq mampu buat sekarang...
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
Paksi? Check. ✔️🌈
Cant run from reality. #redha #spm
Paksi? Check. ✔️🌈 Cant run from reality. #redha  #spm 
Kepercayaan itu ibarat pemadam.Bila kita mengunakannya untuk menghapus kesalahan...lama-lama pemadam tersebut semakin kecil..begitulah orang yang diharap atas nama kepercayaan jika mereka melakukan kejahatan pada kita😎

#redha
Kepercayaan itu ibarat pemadam.Bila kita mengunakannya untuk menghapus kesalahan...lama-lama pemadam tersebut semakin kecil..begitulah orang yang diharap atas nama kepercayaan jika mereka melakukan kejahatan pada kita😎 #redha 
Bila ko dah siap2 nak keluar.... Iron baju, tudung, Make up lagi... Baik nak sarung kasut, sekali 🌨🌨🌨🌨🌨🌨 😭😭😭 #redha
Bila ko dah siap2 nak keluar.... Iron baju, tudung, Make up lagi... Baik nak sarung kasut, sekali 🌨🌨🌨🌨🌨🌨 😭😭😭 #redha 
Quality time with ummi fateh.
Fateh: why abi we should wear a cap?
Abi: u will know when u grow up soon. haha
Ummi: #redha. hahahaa
#qualitytime
#anakabiummi
#relationshipgoals
Repost by @quran.majiid  MASYAALLAH I FEEL TUOCHED ❣😭 #Muslim 
#muslimah 
#masyaallah 
#adab 
#kitab 
#rasullullah 
#akhlak 
#mekkahmadinah 
#wanita 
#islam 
#insaf 
#tabah 
#redha
#subhanaallah
#allahakbar
Kau bilang diri kami cantik.... Kami tahu diri kami menarik ... 😂😝 #SyintaGila #BudakCadd #ilpipoh #susahsenangbersama #akujegroup2tapisesatgroup1 #waktuberehat #kenakuat #tabah #redha #tawakal #bissmilpah #Alhamdulillah dapat classmates gila-gila setaraf aku 😅
JOM SERTAI MISI CHALLLENGE BERSAMA BUKU BUKU TARBIAH SENTAP 😍
.
Korang yang peminat buku buku @tarbiahsentapofficial mesti dah ada banyak koleksi buku kami kan? Tak kan nak simpan je buku banyak banyak tu. Hehe. Kalau dah ada lebih dari 6 buah buku jom join misi challenge buku tarbiah sentap bersama kami
.
Nak join challenge ni senang je!!👇
.
💥1. Awak post gambar gambar buku tarbiah sentap di instagram awak dan tag kami. Tag @tarbiahsentapofficial dan tag @thelittledeeds ya. 😉
.
atau
.
💥2. Bagi je gambar gambar awak yang lawa tu melalui DM atau WHATSAPP (preferably whatsapp, tapi nak hantar di DM pun takpe 🤗), nanti kami post dan tag awak! WHATSAPP 0129330412 atau klik je link whatsapp di bio. 😊
.
.
Macam mana nak dapat buku banyak banyak sekaligus ni?
.
Jom sertai Kombo bulanan jimat habis bersama kami. Bulan ini kami ada dua iaitu Kombo Road To Tarbiah dan Kombo 5 Buku RM50 Jangan lupa gunakan hashtag #CHALLENGEBUKUTARBIAHSENTAP
.
.
📣PROMO OKTOBER:👇
💥5 buku rm50 sahaja!!😱😍
💥PROMO ROAD TO TARBIAH: buku kedua RM15 sahaja!!😍
💥DISKAUN untuk SEMUAAA buku!!!😍😍
.
.
WHATSAPP 012 9330412 SEGERA
WHATSAPP 012 9330412 SEGERA
WHATSAPP 012 9330412 SEGERA
(atau klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds, lagi senang takyah tekan² number 😅)
.
.
HQ: @isbirofficial
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #SuratPutusCinta #TaubatYangTertangguh #dakwah #nakpesan #nakbebel #allah #islam #redha #tolongdengar #paskal #muslimah #jentikhati #igersmalaysia #paidreview #giftreview #malaysia #love #moveon #tilljannah #muhasabahdiri #katakatahikmah #tadabbur #malaysiamembaca #trending
JOM SERTAI MISI CHALLLENGE BERSAMA BUKU BUKU TARBIAH SENTAP 😍 . Korang yang peminat buku buku @tarbiahsentapofficial mesti dah ada banyak koleksi buku kami kan? Tak kan nak simpan je buku banyak banyak tu. Hehe. Kalau dah ada lebih dari 6 buah buku jom join misi challenge buku tarbiah sentap bersama kami . Nak join challenge ni senang je!!👇 . 💥1. Awak post gambar gambar buku tarbiah sentap di instagram awak dan tag kami. Tag @tarbiahsentapofficial dan tag @thelittledeeds ya. 😉 . atau . 💥2. Bagi je gambar gambar awak yang lawa tu melalui DM atau WHATSAPP (preferably whatsapp, tapi nak hantar di DM pun takpe 🤗), nanti kami post dan tag awak! WHATSAPP 0129330412 atau klik je link whatsapp di bio. 😊 . . Macam mana nak dapat buku banyak banyak sekaligus ni? . Jom sertai Kombo bulanan jimat habis bersama kami. Bulan ini kami ada dua iaitu Kombo Road To Tarbiah dan Kombo 5 Buku RM50 Jangan lupa gunakan hashtag #CHALLENGEBUKUTARBIAHSENTAP  . . 📣PROMO OKTOBER:👇 💥5 buku rm50 sahaja!!😱😍 💥PROMO ROAD TO TARBIAH: buku kedua RM15 sahaja!!😍 💥DISKAUN untuk SEMUAAA buku!!!😍😍 . . WHATSAPP 012 9330412 SEGERA WHATSAPP 012 9330412 SEGERA WHATSAPP 012 9330412 SEGERA (atau klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds, lagi senang takyah tekan² number 😅) . . HQ: @isbirofficial #DakwahSentap  #TarbiahSentap  #SquadIsbir  #KeranaAkuSayang  #PujukanDariTuhan  #SuratPutusCinta  #TaubatYangTertangguh  #dakwah  #nakpesan  #nakbebel  #allah  #islam  #redha  #tolongdengar  #paskal  #muslimah  #jentikhati  #igersmalaysia  #paidreview  #giftreview  #malaysia  #love  #moveon  #tilljannah  #muhasabahdiri  #katakatahikmah  #tadabbur  #malaysiamembaca  #trending 
Harini gagahkan diri masak lamb briyani sebab teringin sangat, nk mkn kt luar badan pula tk boleh terima kadang-kadang. Lately ni badan dan tekak agak terlalu sensitif, silap makan aje  kena keracunan. Ni baru aje lepas makan, sikit aje jamah sebab tekak tak berselera pula, deria rasa hilang terus, tiada nikmat memakan lagi....makan hanya sekadar untuk melapik perut aje....dulunya seorang pemakan dah tidak lagi.. ...perlahan-lahan ditarik nikmat. Apa pun aku bersyukur, masih bernafas walau ada ketika terlalu perit untuk ku teruskan perjuangan.
#redha
#pasrah
#fighttotheend👊🏿
Harini gagahkan diri masak lamb briyani sebab teringin sangat, nk mkn kt luar badan pula tk boleh terima kadang-kadang. Lately ni badan dan tekak agak terlalu sensitif, silap makan aje kena keracunan. Ni baru aje lepas makan, sikit aje jamah sebab tekak tak berselera pula, deria rasa hilang terus, tiada nikmat memakan lagi....makan hanya sekadar untuk melapik perut aje....dulunya seorang pemakan dah tidak lagi.. ...perlahan-lahan ditarik nikmat. Apa pun aku bersyukur, masih bernafas walau ada ketika terlalu perit untuk ku teruskan perjuangan. #redha  #pasrah  #fighttotheend 👊🏿
#sabar
#redha
#ikhlas
Semuanya kerana Allah dan itulah Bahgia.
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
BAIK DAN IKHLAS??
.
Perbuatan baik yang bernilai itu adalah ikhlasnya bukan banyaknya, kerana untuk apa berbuat baik bila tak ada kata “ikhlas karena Allah”, apalagi bila kebaikan yang dilakukan hanya untuk mendapat nilai dari manusia. Na’udzubillah
.
Jadi, ketika kita cuba untuk melakukan kebaikan, jangan lupa untuk lunakkan hati kerana Allah, agar kebaikan yang kita lakukan tidaklah menjadi sia-sia.
.
Ajarkan hati untuk terus menjadi orang yang paling ikhlas, bukan yang paling baik semata. Sebab dalam kebaikan belum tentu ada keikhlasan, tapi dalam keikhlasan sudah pasti ada kebaikan.
.
@pesanpadahati_ [#PostingKhasPPH]
S H A R E |  R E P O S T
———————————
https://instagram.com/pesanpadahati_
———————————
#pesanpadahati_ #ceramah #tausiyah #hijrah #motivasi #inspirasi #ikhlas #hati #redha #bismillah #bestseller #hidayah #muslimah #muslimin #alhamdulillah #muhasabah #sabar #dakwahituseni #hijab #dakwah #kekinian  #nasihat  #unik #sahabatsurga #nakpesan
BAIK DAN IKHLAS?? . Perbuatan baik yang bernilai itu adalah ikhlasnya bukan banyaknya, kerana untuk apa berbuat baik bila tak ada kata “ikhlas karena Allah”, apalagi bila kebaikan yang dilakukan hanya untuk mendapat nilai dari manusia. Na’udzubillah . Jadi, ketika kita cuba untuk melakukan kebaikan, jangan lupa untuk lunakkan hati kerana Allah, agar kebaikan yang kita lakukan tidaklah menjadi sia-sia. . Ajarkan hati untuk terus menjadi orang yang paling ikhlas, bukan yang paling baik semata. Sebab dalam kebaikan belum tentu ada keikhlasan, tapi dalam keikhlasan sudah pasti ada kebaikan. . @pesanpadahati_ [#PostingKhasPPH ] S H A R E | R E P O S T ——————————— https://instagram.com/pesanpadahati_ ——————————— #pesanpadahati_  #ceramah  #tausiyah  #hijrah  #motivasi  #inspirasi  #ikhlas  #hati  #redha  #bismillah  #bestseller  #hidayah  #muslimah  #muslimin  #alhamdulillah  #muhasabah  #sabar  #dakwahituseni  #hijab  #dakwah  #kekinian  #nasihat  #unik  #sahabatsurga  #nakpesan 
NIKMAT SEBALIK KESUSAHAN .
...........................................
DAY#610 | 18-10-2018
CAREGIVER INSAN TBI: STRUGGLING DALAM UJIAN . ...........................................
.
🌹 *APAPUN UJIAN BUKAN KESUSAHAN* 🌹
Assalamualaikum .
InsyaALLAH kita cuba mulai hari ini berlatih tukar mindset dari membayangkan rasa SUSAH kpd rasa REDHA.
.
Dalam Surah AlInsyirah, Allah sangat menggalakkan kita mencari KESUSAHAN. Jangan berhenti cari KESUSAHAN itu. Selesai satu, carilah KESUSAHAN yang lain.
.
🌹 *KENAPA TUHAN SANGAT MENYURUH* 🌹
KESUSAHAN...itu kata kata biasa. Tanggapan kebiasaan orang.
.
Bagi golongan yang BERBAIKSANGKA, KESUSAHAN tidak pernah wujud dalam diri mereka.
Pada mereka KESUSAHAN kecil itu sebenarnya *UJIAN*. KESUSAHAN yang besar itu pula adalah *PEPERIKSAAN* dari TUHAN.
TUHAN kurniakan UJIAN dan PEPERIKSAAN ini tepat pada waktu nya. Waktu yang sudah tentu kita MAMPU.
.
TUHAN bakal memberikan kita sesuatu yang lebih hebat dari sebelum nya. 
Dalam setiap ujian itu tersimpan RAHMAT DAN NIKMAT NYA yang sangat NIKMAT.
Tentang Nikmat yang banyak, boleh aja rujuk pada Surah ArRahman.
.
Nak dapat degree trpaksa lah hadapi lebih 8 kali peperiksaan besar dan sekurang2 nya satu projek final year yang setaraf degree.
.
Apatah lagi TUHAN, sentiasa mahukan makhluk ciptaan NYA HEBAT di sisi NYA.  Lagi dekat dengan NYA lagi hebat ujian NYA. .
Dah tentu UJIAN2 ini SUSAH. Lagi lagi PEPERIKSAAN.
.
🌹MORAL Of De STORI 🌹
TUHAN tidak pernah memberi KESUSAHAN kepada HAMBA NYA. Tuhan kan MAHA PENYAYANG, MENGASIHANI LAGI PEMURAH. 
UJIAN TUHAN berikan adakala sebagai BORDER@STEP PENINGKATAN, 
adakala nya sebagai PERINGATAN.
.
Bersyukurlah mendapat UJIAN, kerana TUHAN sedang memproses kita supaya LEBIH BERDAYA SAING, KENTAL, SABAR, TABAH, BERANI, CEKAL, MANTOP, MINDA KRITIS, DEFENSIF, CERDAS MINDA, TAK MUDAH DITIPU .... dan yang paling penting adalah *REDHA*.
.
REDHA ini sifat sejati bagi HAMBA. .
🌹 *RAHMAT DATANG SELEPAS REDHA* 🌹
Selagi tiada REDHA dalam diri, TUHAN pun jual mahal.
.
REDHA KUNCI REZEKI .
#caregiver #tbi #harmony #freedom #redha #astroria #pmliveastro #whitv3
NIKMAT SEBALIK KESUSAHAN . ........................................... DAY#610  | 18-10-2018 CAREGIVER INSAN TBI: STRUGGLING DALAM UJIAN . ........................................... . 🌹 *APAPUN UJIAN BUKAN KESUSAHAN* 🌹 Assalamualaikum . InsyaALLAH kita cuba mulai hari ini berlatih tukar mindset dari membayangkan rasa SUSAH kpd rasa REDHA. . Dalam Surah AlInsyirah, Allah sangat menggalakkan kita mencari KESUSAHAN. Jangan berhenti cari KESUSAHAN itu. Selesai satu, carilah KESUSAHAN yang lain. . 🌹 *KENAPA TUHAN SANGAT MENYURUH* 🌹 KESUSAHAN...itu kata kata biasa. Tanggapan kebiasaan orang. . Bagi golongan yang BERBAIKSANGKA, KESUSAHAN tidak pernah wujud dalam diri mereka. Pada mereka KESUSAHAN kecil itu sebenarnya *UJIAN*. KESUSAHAN yang besar itu pula adalah *PEPERIKSAAN* dari TUHAN. TUHAN kurniakan UJIAN dan PEPERIKSAAN ini tepat pada waktu nya. Waktu yang sudah tentu kita MAMPU. . TUHAN bakal memberikan kita sesuatu yang lebih hebat dari sebelum nya. Dalam setiap ujian itu tersimpan RAHMAT DAN NIKMAT NYA yang sangat NIKMAT. Tentang Nikmat yang banyak, boleh aja rujuk pada Surah ArRahman. . Nak dapat degree trpaksa lah hadapi lebih 8 kali peperiksaan besar dan sekurang2 nya satu projek final year yang setaraf degree. . Apatah lagi TUHAN, sentiasa mahukan makhluk ciptaan NYA HEBAT di sisi NYA. Lagi dekat dengan NYA lagi hebat ujian NYA. . Dah tentu UJIAN2 ini SUSAH. Lagi lagi PEPERIKSAAN. . 🌹MORAL Of De STORI 🌹 TUHAN tidak pernah memberi KESUSAHAN kepada HAMBA NYA. Tuhan kan MAHA PENYAYANG, MENGASIHANI LAGI PEMURAH. UJIAN TUHAN berikan adakala sebagai BORDER@STEP PENINGKATAN, adakala nya sebagai PERINGATAN. . Bersyukurlah mendapat UJIAN, kerana TUHAN sedang memproses kita supaya LEBIH BERDAYA SAING, KENTAL, SABAR, TABAH, BERANI, CEKAL, MANTOP, MINDA KRITIS, DEFENSIF, CERDAS MINDA, TAK MUDAH DITIPU .... dan yang paling penting adalah *REDHA*. . REDHA ini sifat sejati bagi HAMBA. . 🌹 *RAHMAT DATANG SELEPAS REDHA* 🌹 Selagi tiada REDHA dalam diri, TUHAN pun jual mahal. . REDHA KUNCI REZEKI . #caregiver  #tbi  #harmony  #freedom  #redha  #astroria  #pmliveastro  #whitv3 
Sabar💚
.
"Wahai sekalian orang-orang yang beriman! Mintalah pertolongan (untuk menghadapi susah payah dalam menyempurnakan sesuatu perintah Tuhan) dengan bersabar dan dengan (mengerjakan) sembahyang; kerana sesungguhnya Allah menyertai (menolong) orang-orang yang sabar."
.
[Al-Baqarah:153]
.
#sabar #patient #infiru #islam #iman #ihsan #itqan #istiqamah #up #dakwah #muslim #muslimah #mujahid #mujahidah #pemuda #malaysia #siirualabarakatillah #redha #allah #rasulullah #cinta #love #like #Jannah #heaven #good #follow #addeen
Sabar💚 . "Wahai sekalian orang-orang yang beriman! Mintalah pertolongan (untuk menghadapi susah payah dalam menyempurnakan sesuatu perintah Tuhan) dengan bersabar dan dengan (mengerjakan) sembahyang; kerana sesungguhnya Allah menyertai (menolong) orang-orang yang sabar." . [Al-Baqarah:153] . #sabar  #patient  #infiru  #islam  #iman  #ihsan  #itqan  #istiqamah  #up  #dakwah  #muslim  #muslimah  #mujahid  #mujahidah  #pemuda  #malaysia  #siirualabarakatillah  #redha  #allah  #rasulullah  #cinta  #love  #like  #Jannah  #heaven  #good  #follow  #addeen 
Nampak ja aku senyum mcm happy
Tapi banyak kesedihan yang aku simpan
Biarlah aku simpan kisah hidupku ini..dan biar aku jadi penunggu biar aku penunggu😂😂😂#kaumasihmawarmerah#penunggu#ronniehussein #loveyourlife #dolikeyoudo#gym#fitneess#protien#workout #lovegym#gymhobby#redha#pesan#irfanharis
Luchito-🇨🇴🇨🇴fonseca☎️🇨🇴3005646515#bintashair#redha#modernsalon #haircolour #balayage #tigereyes#blondehair
Hola caracolas ....!!!!El caldito con pelota y fideitos es el mejor invento del mundo mundial y sobre eso no hay discusión posible.... 😏a alguien no le gusta?? Porque no me lo puedo creer..... #hedicho #cocidito #invierno #recetas #fideitos #chuminadas##alimentacionconsciente #alimentacion #healthy #salud #bienestar ##makeup #makeupoftheday #makeupartist #hair #hairstyle #hapirdresser #redha‭ir #mipeluelx #profesional #beauty #blogger #beautyblogger
Hola caracolas ....!!!!El caldito con pelota y fideitos es el mejor invento del mundo mundial y sobre eso no hay discusión posible.... 😏a alguien no le gusta?? Porque no me lo puedo creer..... #hedicho  #cocidito  #invierno  #recetas  #fideitos  #chuminadas ##alimentacionconsciente  #alimentacion  #healthy  #salud  #bienestar  ##makeup  #makeupoftheday  #makeupartist  #hair  #hairstyle  #hapirdresser  #redha ‭ir #mipeluelx  #profesional  #beauty  #blogger  #beautyblogger 
@redhatinc @redingtonvalue @gitextechweek #redingtonvalue #gitextechweek #fmsgitex18 #redha #morethanlinux
Setiap ujian dari Allah ada HIKMAHNYA

DIA jg hadirkan rezeki tanpa kita sangka tepat pd masanya.

THANK YOU ALLAH

#Usaha
#Redha
#Tawakkal
Setiap ujian dari Allah ada HIKMAHNYA DIA jg hadirkan rezeki tanpa kita sangka tepat pd masanya. THANK YOU ALLAH #Usaha  #Redha  #Tawakkal 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
15/10/ 2018 # lagi  sekali tgn my hero..Lasak betul bdk sorang ni..ni mc sebulan duk diam2  kt rumah yea!!!
#dugaan#redha#popdone#jgnnakalnakallagiyea!!
Bila kuar dr meeting 3 jam. Gonna miss this depan lift ootd. Have to find new spot pulak at new place. Tempat jatuh lagi dikenang inikan pulak tempat ootd. Cak pong cak pong
Bila kuar dr meeting 3 jam. Gonna miss this depan lift ootd. Have to find new spot pulak at new place. Tempat jatuh lagi dikenang inikan pulak tempat ootd. Cak pong cak pong
😂😟(jadi mayat) #redha jelah
😂😟(jadi mayat) #redha  jelah
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA.
.
.
💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L
.
💍Kelebihan handsocks💍
.
.
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh
.
💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M)
💥 Sepasang RM 17 (Saiz L)
💥Belum MASUK Postage + FREE gift
.
.
💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M)
💥5 pasang RM 85 (Saiz L)
💥FREE Postage + FREE Gift
.
.
#handsockbella
#handsockkawin
#handsocktunang
#handsocklovers
#handsock
#uitm
#politeknik
#unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel
HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella  #handsockkawin  #handsocktunang  #handsocklovers  #handsock  #uitm  #politeknik  #unikl  #assalamualaikum  #tutupaurat  #muslimah  #nakbebel  #thetarbiah  #dakwahsentap  #muslimah  #igshop  #shopping  #paskal  #paidreview  #teamkhabib  #malaysia  #katahikmah  #jentikhati  #nakpesan  #tarbiah  #redha  #ujian  #jakel 
Where there is a will, there is a way.
The moment we realize that everything happens by the will of Allah, (work hard, redha and tawakkal is what we can do) all our worries begins to fade away. Stay calm.. Trust Allah. 
Love, @nabilah_noorlan 💙

#believethat #positivethinker #getup #nevergiveup #everything is #possible #learningprocess #redha #tawakkaltualallah
Belajaq untuk #sabar dan #redha
Congrats to all of us for dapat gold medal 🥇🔥😭 Hard work are all paid off 😇💕💖 #inovasi #goldmedal #roadtoperkaya #sisbarai #redha
People will always have something to say about you, whether good or bad. What matters is what God thinks of you.
If you live your life dwelling on what people say about you, you will lose it.
You can't please everyone.

#letitbe #itsmylife #itsmychoice #good #bad #idontcare #happiness #staystrong #staypositive #keepsmiling #redha
Perjalananku mungkin berliku-liku. Walau sehebat mana dugaan datang bertandang. Kesabaran itu perlu untuk meneruskan amanah dariNya, perjuanganku tidak boleh terhenti dipertengahan jalan kerana tanggungjawab dan amanah ini adalah perjuanganku dalam mencari redhaMu. InsyaAllah.
.

Terima kasih kerana memilih aku dan mendekatkan lagi diri aku dengan Tuhan. Allah tidak akan membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
.

#ayatdarihati #notadiri #roadbacktoAllah #perjalananhidup #imambilal #amanah #tanggungjawab #redha #hijrah #tarbiahhati #muhasabah #ikhlas #syukurselalu #staystrong
Perjalananku mungkin berliku-liku. Walau sehebat mana dugaan datang bertandang. Kesabaran itu perlu untuk meneruskan amanah dariNya, perjuanganku tidak boleh terhenti dipertengahan jalan kerana tanggungjawab dan amanah ini adalah perjuanganku dalam mencari redhaMu. InsyaAllah. . Terima kasih kerana memilih aku dan mendekatkan lagi diri aku dengan Tuhan. Allah tidak akan membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya. . #ayatdarihati  #notadiri  #roadbacktoAllah  #perjalananhidup  #imambilal  #amanah  #tanggungjawab  #redha  #hijrah  #tarbiahhati  #muhasabah  #ikhlas  #syukurselalu  #staystrong 
#redha....
•
•
•
Repost by @alifteega - “KASIH SEORANG NABI”
.
Berapa kasihnya Nabi kepada kita, walau tidak pernah bertemu dengan kita, tetapi disaat kewafatannya, masih mengingati kita. Share dan Tag kawan2 kalian.
.
Speaker : @alifteega
.
Ilmu Tambahan:
1)Nabi tidak pernah berhenti memikirkan nasib ummatnya. Sehinggakan disaat menahan kesakitan ditarik nyawa dari badan masih menyebut diri kita. Subhanallah kasihnya Nabi. Dalam kesakitan masih memikirkan kita. Kita? Tak fikir akan nasib kita di akhirat nanti.
.
‎2)عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا، قَالَ: لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ الْمُتَشَبِّهِينَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ، وَالْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ. .
.
Yang bermaksud, daripada Ibnu ‘Abbas, katanya, “Rasulullah saw mela‘nat lelaki yang meniru-niru gaya perempuan, dan perempuan yang meniru-meniru gaya lelaki.” Jadi sama2 kita pelihara diri.
.
3)Jangan sia siakan kehidupan kita. Allah bagi peluang untuk kita hidup sebagai hamba bukan raja. Allah hantarkan panduan iaitu Quran dan Sunnah. Kalau cintakan dunia, maka hindarkanlah keduanya dan hadapilah siksanya api neraka. Andai kita mahukan syurga, turuti lah sebagaimana perintah Allah dan Rasul. Dunia sementara, dan ianya syurga bagi orang yang kufur dan penjara bagi orang yang beriman kerana dunia ini tidak bernilai disis Allah, andai ianya bernilai pasti Allah berikan pada orang beriman. Sabar, sikit sahaja lagi, kelak kita pasti bahagia andai kita patuh dengan perintahnya.
.
Semoga memberi manfaat, mulakan perubahan segera. Moga Allah redha dan kasih kepada kita. Amin.
.
❤️ @dakwah_murni ❤️
👉🏻DIPERSILAKAN👈🏻
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
☺️
#dakwah #murni #islam #itu #indah #muslim #nasihat
#teega #dakwah #60saat #kongsi #ilmu #manfaat #alifteega #401production #nikah #redha #love #story #hidayah #tarbiahsentap
Repost by @alifteega - “KASIH SEORANG NABI” . Berapa kasihnya Nabi kepada kita, walau tidak pernah bertemu dengan kita, tetapi disaat kewafatannya, masih mengingati kita. Share dan Tag kawan2 kalian. . Speaker : @alifteega . Ilmu Tambahan: 1)Nabi tidak pernah berhenti memikirkan nasib ummatnya. Sehinggakan disaat menahan kesakitan ditarik nyawa dari badan masih menyebut diri kita. Subhanallah kasihnya Nabi. Dalam kesakitan masih memikirkan kita. Kita? Tak fikir akan nasib kita di akhirat nanti. . ‎2)عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا، قَالَ: لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ الْمُتَشَبِّهِينَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ، وَالْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ. . . Yang bermaksud, daripada Ibnu ‘Abbas, katanya, “Rasulullah saw mela‘nat lelaki yang meniru-niru gaya perempuan, dan perempuan yang meniru-meniru gaya lelaki.” Jadi sama2 kita pelihara diri. . 3)Jangan sia siakan kehidupan kita. Allah bagi peluang untuk kita hidup sebagai hamba bukan raja. Allah hantarkan panduan iaitu Quran dan Sunnah. Kalau cintakan dunia, maka hindarkanlah keduanya dan hadapilah siksanya api neraka. Andai kita mahukan syurga, turuti lah sebagaimana perintah Allah dan Rasul. Dunia sementara, dan ianya syurga bagi orang yang kufur dan penjara bagi orang yang beriman kerana dunia ini tidak bernilai disis Allah, andai ianya bernilai pasti Allah berikan pada orang beriman. Sabar, sikit sahaja lagi, kelak kita pasti bahagia andai kita patuh dengan perintahnya. . Semoga memberi manfaat, mulakan perubahan segera. Moga Allah redha dan kasih kepada kita. Amin. . ❤️ @dakwah_murni ❤️ 👉🏻DIPERSILAKAN👈🏻 ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣ ☺️ #dakwah  #murni  #islam  #itu  #indah  #muslim  #nasihat  #teega  #dakwah  #60saat  #kongsi  #ilmu  #manfaat  #alifteega  #401production  #nikah  #redha  #love  #story  #hidayah  #tarbiahsentap 
From small beginning,
Come great things.

Dari ‘Aisyah ra., Rasulullah saw.bersabda :”orang yang ahli dalam Al-Qur’an akan bersama dengan para malaikat pencatat mulia lagi benar. Dan orang yang terbata-bata membaca Al-Qur’an dan dia bersusah payah (untuk mempelajarinya), maka baginya pahala dua kali.” (HR. Bukhari, Muslim, Abu Daud, Tirmidzi, Nasa’I dan Ibnu Majah)

#Syukur 
#Sabar
#Redha
#TumpangSolehAnak2
#Pengalaman
#Halaqah12
#QiamSritiBTP
From small beginning, Come great things. Dari ‘Aisyah ra., Rasulullah saw.bersabda :”orang yang ahli dalam Al-Qur’an akan bersama dengan para malaikat pencatat mulia lagi benar. Dan orang yang terbata-bata membaca Al-Qur’an dan dia bersusah payah (untuk mempelajarinya), maka baginya pahala dua kali.” (HR. Bukhari, Muslim, Abu Daud, Tirmidzi, Nasa’I dan Ibnu Majah) #Syukur  #Sabar  #Redha  #TumpangSolehAnak2  #Pengalaman  #Halaqah12  #QiamSritiBTP 
Minggu lps aku ade ckp dgn kwn aku..aku taye bkpe family dye xbg nek mtr sbb tkut accident so aku reply klu nk jd nek kte pun blh but now it haapen to me..bahu patoh n muke rabok..blsn pd aku.
Skrg rht dr kje dr crossfit n dr lade
#redha 
#speddyrecovery
Minggu lps aku ade ckp dgn kwn aku..aku taye bkpe family dye xbg nek mtr sbb tkut accident so aku reply klu nk jd nek kte pun blh but now it haapen to me..bahu patoh n muke rabok..blsn pd aku. Skrg rht dr kje dr crossfit n dr lade #redha  #speddyrecovery