an online Instagram web viewer

#raya2018 medias

Photos

Nawrah blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
3 PCS RM80
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(1-8pcs)
.
Material :
Chiffon bubble

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch 
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.
.
#blousemurah #blousecantik #4helairm100 #4pcsrm100 #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouselabuh #blouse #terapiinstagram #kitapunya #sayangimalaysiaku #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #laceblouse #basicblouse #plainblouse #pleatedblouse #raya2018 #dollyblouse #buttonblouse #pregnantblouse #embroidery #embroideryblouse #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia .
Nawrah blouse . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) . Material : Chiffon bubble Other : Button at the back neck Measurement : In cm Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130. In inch Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51. . #blousemurah  #blousecantik  #4helairm100  #4pcsrm100  #blousemalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #blouselawa  #blouselabuh  #blouse  #terapiinstagram  #kitapunya  #sayangimalaysiaku  #bahagiabukanbidaan  #cintalemonmadu  #laceblouse  #basicblouse  #plainblouse  #pleatedblouse  #raya2018  #dollyblouse  #buttonblouse  #pregnantblouse  #embroidery  #embroideryblouse  #bajuraya2018  #bajukurungmurahmalaysia  .
AWAS MAKANAN & MINUMAN MANIS PUNCA KEPUTIHAN ๐Ÿ˜ฒ
.
Makanan dan minuman yang manis serta diambil secara berlebihan boleh menyebabkan pertumbuhan kulat โ€˜Candida Albicansโ€™ lebih cepat membiak.
.
Kulat yang terhasil akan menyebabkan peningkatan asid di dalam organ intim di mana pada akhirnya akan mengganggu kesihatan di bahagian tersebut sehingga seseorang itu akan lebih mudah mengalami keputihan yang disertai rasa gatal di bahagian vagina.
.
Jika anda penggemar makanan dan minuman yang manis, sebaiknya jangan mengambil secara berlebihan.  Nikmati secara berperingkat dan di makan dengan kuantiti yang sedikit kerana ia akan membantu menghindari terjadinya peningkatan gula darah yang boleh menjadi salah satu punca yang menyebabkan keputihan pada wanita.
.
Nak elakkan keputihan melampau boleh amalkan #pinklady kerana antara bahan2 yang terdapat dalam pinklady ๐˜ผ๐™‡๐™€๐™‹๐™‹๐™Š ๐™Š๐˜ผ๐™† / ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™…๐˜ผ๐™†๐˜ผ๐™‰๐™„ & ๐™‹๐™€๐™๐™๐™„๐™๐˜ผ ๐™ˆ๐™„๐™๐™„๐™๐™„๐˜พ๐˜ผ.
โญ Membantu merawat keputihan kerana kandungan estrigent dalam buah ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™…๐˜ผ๐™†๐˜ผ๐™‰๐™„ membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan.
.
Jom consume Pink Lady cecepat! Cepat mula, cepatlah dapat hasilnya. ๐Ÿ˜Š Jom WhatsApp Sofia lelaju. Sofia akan cuba bantu guide adik/kakak. ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile
๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile
๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile
.
.

#makeuptutorial #tutorialmekap #teamfl #kemaman #kemamanidaman #kemamang #kemamangidamang #ootdmalaysia #ootdraya #raya2018 #bajuraya2018 #muamalaysia #pilmontok #gadiscendol #awekcendol #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #breastfeeding #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #laparcendol #gadiscendol
AWAS MAKANAN & MINUMAN MANIS PUNCA KEPUTIHAN ๐Ÿ˜ฒ . Makanan dan minuman yang manis serta diambil secara berlebihan boleh menyebabkan pertumbuhan kulat โ€˜Candida Albicansโ€™ lebih cepat membiak. . Kulat yang terhasil akan menyebabkan peningkatan asid di dalam organ intim di mana pada akhirnya akan mengganggu kesihatan di bahagian tersebut sehingga seseorang itu akan lebih mudah mengalami keputihan yang disertai rasa gatal di bahagian vagina. . Jika anda penggemar makanan dan minuman yang manis, sebaiknya jangan mengambil secara berlebihan. Nikmati secara berperingkat dan di makan dengan kuantiti yang sedikit kerana ia akan membantu menghindari terjadinya peningkatan gula darah yang boleh menjadi salah satu punca yang menyebabkan keputihan pada wanita. . Nak elakkan keputihan melampau boleh amalkan #pinklady  kerana antara bahan2 yang terdapat dalam pinklady ๐˜ผ๐™‡๐™€๐™‹๐™‹๐™Š ๐™Š๐˜ผ๐™† / ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™…๐˜ผ๐™†๐˜ผ๐™‰๐™„ & ๐™‹๐™€๐™๐™๐™„๐™๐˜ผ ๐™ˆ๐™„๐™๐™„๐™๐™„๐˜พ๐˜ผ. โญ Membantu merawat keputihan kerana kandungan estrigent dalam buah ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™…๐˜ผ๐™†๐˜ผ๐™‰๐™„ membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan. . Jom consume Pink Lady cecepat! Cepat mula, cepatlah dapat hasilnya. ๐Ÿ˜Š Jom WhatsApp Sofia lelaju. Sofia akan cuba bantu guide adik/kakak. ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile ๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile ๐Ÿ“ฒ Tekan link whatsapp di profile . . #makeuptutorial  #tutorialmekap  #teamfl  #kemaman  #kemamanidaman  #kemamang  #kemamangidamang  #ootdmalaysia  #ootdraya  #raya2018  #bajuraya2018  #muamalaysia  #pilmontok  #gadiscendol  #awekcendol  #pinklady  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #pinkladymurah  #pinkladyoriginal  #pinkladyhq  #breastfeeding  #pilhormon  #missvketat  #bconfident  #bconfidenthq  #breastlotion  #sweetcandcuphq  #laparcendol  #gadiscendol 
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ cantik tak color2 ni .... design baru ni ...tailor masih tengah jahit ... available saiz s ... cepat whatsapp sis 019-6090253 utk details @ pertanyaan lain
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ cantik tak color2 ni .... design baru ni ...tailor masih tengah jahit ... available saiz s ... cepat whatsapp sis 019-6090253 utk details @ pertanyaan lain
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ
.
OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !!
.
๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
#begsandanglelaki #begtimberland #beglelaki 
#setlelaki #setlelakimurah #sethantaran #sethantaranmurah #baranglelaki #clutchlelaki #clutchlelakimurah #sethantaranbajet #settimberlandmurah #begtimberlandmurah #setjimatlelaki #barangraya #begrayalelaki #raya2018
SET TIMBERLAND๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ . OFFER OFFER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . SATU SET RM120 sahaja termasuk post sm๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . Dapat semua barang mcm dalam gmbar !!!โœ…โœ… Mmg jimat habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rugi kalau tak beli !! . ๐Ÿ“ฒnk order trus whtsapp admin 0177802858๐Ÿ“ฒ . . . . . #begsandanglelaki  #begtimberland  #beglelaki  #setlelaki  #setlelakimurah  #sethantaran  #sethantaranmurah  #baranglelaki  #clutchlelaki  #clutchlelakimurah  #sethantaranbajet  #settimberlandmurah  #begtimberlandmurah  #setjimatlelaki  #barangraya  #begrayalelaki  #raya2018 
Design baru ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข design baru.
.
Whatsapp 019-6090253 utk order @ pertanyaan lain.
.
Cantik tak color ni .... tak payah tunggu raya, dah berkenan beli je terus... boleh pakai kenduri taww ... .
Diana Peplum Batik Kurung Set
.
Retail : RM180 sem | RM190 ss 
Termasuk Postage
Model pakai Size S
.
.
Material peplum : Como Crepe
Material kain : Batik cotton
Baju dan kain tidak bersambung 
Bahagian kain design 6 panel
Peplum kepuk 
Zip di lengan - wudhu friendly
Back zipper โŒ No nursing friendly
.
.
Color yg available :
โœ… Ash Grey : S & M
โœ… Mustard : S & M
โœ… Gold Brown : S & M
.
.

Ukuran dalam inch โ€œ ๐ŸŒธSIZE S
Bahu 14-14.5
Dada 36
Armhole 17
Pinggang baju 29-30
Labuh lengan 22
Labuh baju depan 23
Labuh baju belakang 26

Kain 
Pinggang 26-32
Hips 36-38
Labuh 39
.
.
๐ŸŒธSIZE M
Bahu 15
Dada 38
Armhole 17.5
Pinggang baju 31-32
Labuh lengan 23
Labuh baju depan 24
Labuh baju belakang 27

Kain 
Pinggang 28-34
Hips 37-40
Labuh 39 .

Whatsapp 019-6090253 utk order @ pertanyaan lain. Laju2 whatsapp sis
Design baru ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข design baru. . Whatsapp 019-6090253 utk order @ pertanyaan lain. . Cantik tak color ni .... tak payah tunggu raya, dah berkenan beli je terus... boleh pakai kenduri taww ... . Diana Peplum Batik Kurung Set . Retail : RM180 sem | RM190 ss Termasuk Postage Model pakai Size S . . Material peplum : Como Crepe Material kain : Batik cotton Baju dan kain tidak bersambung Bahagian kain design 6 panel Peplum kepuk Zip di lengan - wudhu friendly Back zipper โŒ No nursing friendly . . Color yg available : โœ… Ash Grey : S & M โœ… Mustard : S & M โœ… Gold Brown : S & M . . Ukuran dalam inch โ€œ ๐ŸŒธSIZE S Bahu 14-14.5 Dada 36 Armhole 17 Pinggang baju 29-30 Labuh lengan 22 Labuh baju depan 23 Labuh baju belakang 26 Kain Pinggang 26-32 Hips 36-38 Labuh 39 . . ๐ŸŒธSIZE M Bahu 15 Dada 38 Armhole 17.5 Pinggang baju 31-32 Labuh lengan 23 Labuh baju depan 24 Labuh baju belakang 27 Kain Pinggang 28-34 Hips 37-40 Labuh 39 . Whatsapp 019-6090253 utk order @ pertanyaan lain. Laju2 whatsapp sis
Siapa cakap kening tebal tak boleh pakai henna brow? Kening tebal yg ada byk bulu pun boleh pakai tau ๐Ÿ˜

Haa ni founder henna brow #inaicantikbyhoneybella ๐Ÿ™ˆ
iols sendiri dah try. Kening kita pun tebal gak ada byk bulu, tgk result dia sama tak mcm pakai pencil brow?
Ni real feedback tau, takde tipu2.. mmg kita guna henna brow colour black. Takde kening nampak tebal pun, just nice nampak natural je. Honestly mmg iols sgt puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป Korang pun selagi belum cuba tak tahu puas hati ke tak, no worries kita akan guide uols yg beli tu. I will make sure uols dpt kening yg natural & cantik jugak ๐Ÿ˜‰

Yg best henna brow ni menjimatkan masa tak payah lukis kening dah setiap hari. Cepat je siap time makeup tau sbb tak lama pun nak spend masa buat kening, just touch up concealer je.

Tak percaya best? Nanti kita update feedback yg dah try pakai henna brow kita ok. Stay tuned ๐Ÿ˜˜

Nak order?
DM atau click link WA di BIO

#inai #henna #jualinai #sayajualinai #sayajualinaikening #inaikening #hennabrow #hennaeyebrows #letscantikyoureyebrows #makeyoureyebrowsonfleek #eyebrowsonfleek
#inaikeninginaicantikhoneybella #inaikeningichb #inaicantikbyhoneybella #kening #keningtebal #keningnipis #keningcantik #raya2018
Siapa cakap kening tebal tak boleh pakai henna brow? Kening tebal yg ada byk bulu pun boleh pakai tau ๐Ÿ˜ Haa ni founder henna brow #inaicantikbyhoneybella  ๐Ÿ™ˆ iols sendiri dah try. Kening kita pun tebal gak ada byk bulu, tgk result dia sama tak mcm pakai pencil brow? Ni real feedback tau, takde tipu2.. mmg kita guna henna brow colour black. Takde kening nampak tebal pun, just nice nampak natural je. Honestly mmg iols sgt puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป Korang pun selagi belum cuba tak tahu puas hati ke tak, no worries kita akan guide uols yg beli tu. I will make sure uols dpt kening yg natural & cantik jugak ๐Ÿ˜‰ Yg best henna brow ni menjimatkan masa tak payah lukis kening dah setiap hari. Cepat je siap time makeup tau sbb tak lama pun nak spend masa buat kening, just touch up concealer je. Tak percaya best? Nanti kita update feedback yg dah try pakai henna brow kita ok. Stay tuned ๐Ÿ˜˜ Nak order? DM atau click link WA di BIO #inai  #henna  #jualinai  #sayajualinai  #sayajualinaikening  #inaikening  #hennabrow  #hennaeyebrows  #letscantikyoureyebrows  #makeyoureyebrowsonfleek  #eyebrowsonfleek  #inaikeninginaicantikhoneybella  #inaikeningichb  #inaicantikbyhoneybella  #kening  #keningtebal  #keningnipis  #keningcantik  #raya2018 
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality)
.
Sekodi (20 helai)
RM90.00 
Postage: RM10 sm
.
RM60.00 (10 helai)
Postage: RM8 sm
.
๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made)
๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas
๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai
๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung
๐ŸŒธTidak mudah kembang
๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป
๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark
.
#innermurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #borongtudung #tudungmurah #tudungborong #shawlmurah #shawlmurah #shawlkeknis #shawlchiffonmurah #shawlchiffon #innerneelofa #innermurah #innerwarda #wardah #tudungraya #klfw #fattzura #raya2018

Berminat whatsapp link di bio!
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality) . Sekodi (20 helai) RM90.00 Postage: RM10 sm . RM60.00 (10 helai) Postage: RM8 sm . ๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made) ๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas ๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai ๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung ๐ŸŒธTidak mudah kembang ๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป ๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark . #innermurah  #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #borongtudung  #tudungmurah  #tudungborong  #shawlmurah  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawlchiffonmurah  #shawlchiffon  #innerneelofa  #innermurah  #innerwarda  #wardah  #tudungraya  #klfw  #fattzura  #raya2018  Berminat whatsapp link di bio!
[MINI KEBAYA COTTON MURAH] ๐Ÿ˜ฑ

Hai cottonlover๐Ÿ˜ 
Mini Kebaya new arrivalโ™ฅ๏ธ
Simple tp sgt bergaya. ๐Ÿ˜ฌ
Grab lelaju dear. Jgn ada yg menangis tepi katil lg ye๐Ÿ˜…

Jangan risau, harga mampu milik ๐Ÿ˜‰

RM75!
RM75!
RM75!

Wasap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Www.wasap.my/60167094284
Www.wasap.my/60167094284

TQ AND HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜

#cottonlover #ibuanak #bajusedondon #kaincotton #raya2018 #kebayacotton #kurungmodencotton #kebaya #kurungmoden #peplumcotton #peplum #bajukanakkanak #kurungpahangcotton #kurungpahangmurah #kurungpahang  #sedondonibuanak #cottonmurah #bajumurah #kebayamurah #bajubudak #kainmurah #bajupasang #sale  #cottoncantik  #cottonterkini #dhiacotton #cottonplussize #kurungpeplum #kurungpeplumcotton #minikebaya
[MINI KEBAYA COTTON MURAH] ๐Ÿ˜ฑ Hai cottonlover๐Ÿ˜ Mini Kebaya new arrivalโ™ฅ๏ธ Simple tp sgt bergaya. ๐Ÿ˜ฌ Grab lelaju dear. Jgn ada yg menangis tepi katil lg ye๐Ÿ˜… Jangan risau, harga mampu milik ๐Ÿ˜‰ RM75! RM75! RM75! Wasap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Www.wasap.my/60167094284 Www.wasap.my/60167094284 TQ AND HAPPY SHOPPING ๐Ÿ˜ #cottonlover  #ibuanak  #bajusedondon  #kaincotton  #raya2018  #kebayacotton  #kurungmodencotton  #kebaya  #kurungmoden  #peplumcotton  #peplum  #bajukanakkanak  #kurungpahangcotton  #kurungpahangmurah  #kurungpahang  #sedondonibuanak  #cottonmurah  #bajumurah  #kebayamurah  #bajubudak  #kainmurah  #bajupasang  #sale  #cottoncantik  #cottonterkini  #dhiacotton  #cottonplussize  #kurungpeplum  #kurungpeplumcotton  #minikebaya 
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality)
.
Sekodi (20 helai)
RM90.00 
Postage: RM10 sm
.
RM60.00 (10 helai)
Postage: RM8 sm
.
๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made)
๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas
๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai
๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung
๐ŸŒธTidak mudah kembang
๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป
๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark
.
#innermurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #borongtudung #tudungmurah #tudungborong #shawlmurah #shawlmurah #shawlkeknis #shawlchiffonmurah #shawlchiffon #innerneelofa #innermurah #innerwarda #wardah #tudungraya #klfw #fattzura #raya2018

Berminat whatsapp link di bio!
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality) . Sekodi (20 helai) RM90.00 Postage: RM10 sm . RM60.00 (10 helai) Postage: RM8 sm . ๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made) ๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas ๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai ๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung ๐ŸŒธTidak mudah kembang ๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป ๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark . #innermurah  #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #borongtudung  #tudungmurah  #tudungborong  #shawlmurah  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawlchiffonmurah  #shawlchiffon  #innerneelofa  #innermurah  #innerwarda  #wardah  #tudungraya  #klfw  #fattzura  #raya2018  Berminat whatsapp link di bio!
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality)
.
Sekodi (20 helai)
RM90.00 
Postage: RM10 sm
.
RM60.00 (10 helai)
Postage: RM8 sm
.
๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made)
๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas
๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai
๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung
๐ŸŒธTidak mudah kembang
๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป
๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark
.
#innermurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #borongtudung #tudungmurah #tudungborong #shawlmurah #shawlmurah #shawlkeknis #shawlchiffonmurah #shawlchiffon #innerneelofa #innermurah #innerwarda #wardah #tudungraya #klfw #fattzura #raya2018

Berminat whatsapp link di bio!
โค๏ธINNER WARDA VIETNAMโค๏ธ (high quality) . Sekodi (20 helai) RM90.00 Postage: RM10 sm . RM60.00 (10 helai) Postage: RM8 sm . ๐ŸŒธSUPER SELESA (Home made) ๐ŸŒธMaterial soft cotton lycra tidak panas ๐ŸŒธTidak melekap dan tidak memekakan telinga bila dipakai ๐ŸŒธJahitan kebelakang dan tidak menimbulkan garisan di tudung ๐ŸŒธTidak mudah kembang ๐ŸŒธSetanding inner berjenama๐Ÿ‘ป ๐ŸŒธColor random sahaja pastel dan dark . #innermurah  #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #borongtudung  #tudungmurah  #tudungborong  #shawlmurah  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawlchiffonmurah  #shawlchiffon  #innerneelofa  #innermurah  #innerwarda  #wardah  #tudungraya  #klfw  #fattzura  #raya2018  Berminat whatsapp link di bio!
Ruby blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
3 PCS RM80
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(1-8pcs)
.
Material :
Chiffon bubble

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch 
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.
.
#blousemurah #blousecantik #4helairm100 #4pcsrm100 #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouselabuh #blouse #terapiinstagram #kitapunya #sayangimalaysiaku #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #laceblouse #basicblouse #plainblouse #pleatedblouse #raya2018 #dollyblouse #buttonblouse #pregnantblouse #embroidery #embroideryblouse #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia .
Ruby blouse . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) . Material : Chiffon bubble Other : Button at the back neck Measurement : In cm Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130. In inch Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51. . #blousemurah  #blousecantik  #4helairm100  #4pcsrm100  #blousemalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #blouselawa  #blouselabuh  #blouse  #terapiinstagram  #kitapunya  #sayangimalaysiaku  #bahagiabukanbidaan  #cintalemonmadu  #laceblouse  #basicblouse  #plainblouse  #pleatedblouse  #raya2018  #dollyblouse  #buttonblouse  #pregnantblouse  #embroidery  #embroideryblouse  #bajuraya2018  #bajukurungmurahmalaysia  .
Lucy stripe blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
3 PCS RM80
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(1-8pcs)
.
Material :
Thick crepe

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch 
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.
.
#blousemurah #blousecantik #4helairm100 #4pcsrm100 #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouselabuh #blouse #terapiinstagram #kitapunya #sayangimalaysiaku #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #laceblouse #basicblouse #plainblouse #pleatedblouse #raya2018 #dollyblouse #buttonblouse #pregnantblouse #embroidery #embroideryblouse #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia .
Lucy stripe blouse . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) . Material : Thick crepe Other : Button at the back neck Measurement : In cm Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130. In inch Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51. . #blousemurah  #blousecantik  #4helairm100  #4pcsrm100  #blousemalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #blouselawa  #blouselabuh  #blouse  #terapiinstagram  #kitapunya  #sayangimalaysiaku  #bahagiabukanbidaan  #cintalemonmadu  #laceblouse  #basicblouse  #plainblouse  #pleatedblouse  #raya2018  #dollyblouse  #buttonblouse  #pregnantblouse  #embroidery  #embroideryblouse  #bajuraya2018  #bajukurungmurahmalaysia  .
๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
๐Ÿ”ฅ NEW ๐Ÿ”ฅ

NEW ARRIVAL 
QLO7 14.5 MM 
Power/Degree : 000 - 500
Lens Dalam BOTOL
Life span : 1YEAR (terpulang dgn penjagaan lens) ๐ŸŽ€Available color
Blue
Green
Brown
Gray
Pink ๐Ÿ’‹Notes
Original made in KOREA
EVPU CERTIFICATE G&G & GMP CERTIFICATE
*BRAND disney/lawink*
Base curve : 8.6mm
Content : 58% polyhema , 42% water .
.

PRICE RM18
POSTAGE RM8SM/ RM12SS .
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601129015595
@lenslajakcomel

#lens #contactlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #disneylens #moliconlens #lensmalaysia #qlo7 #qlo7lens #qlo7lensmurah  #kantamata #kantamatamalaysia #igshop #lensraya #RAYA2018 #promosilens #promosilensmalaysia #wanzailacollection #lenscomel #lenscomelmurah #lenslajakcomel
๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ”ฅ NEW ๐Ÿ”ฅ NEW ARRIVAL QLO7 14.5 MM Power/Degree : 000 - 500 Lens Dalam BOTOL Life span : 1YEAR (terpulang dgn penjagaan lens) ๐ŸŽ€Available color Blue Green Brown Gray Pink ๐Ÿ’‹Notes Original made in KOREA EVPU CERTIFICATE G&G & GMP CERTIFICATE *BRAND disney/lawink* Base curve : 8.6mm Content : 58% polyhema , 42% water . . PRICE RM18 POSTAGE RM8SM/ RM12SS . . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601129015595 @lenslajakcomel #lens  #contactlens  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #disneylens  #moliconlens  #lensmalaysia  #qlo7  #qlo7lens  #qlo7lensmurah  #kantamata  #kantamatamalaysia  #igshop  #lensraya  #RAYA2018  #promosilens  #promosilensmalaysia  #wanzailacollection  #lenscomel  #lenscomelmurah  #lenslajakcomel 
Classic dot blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
3 PCS RM80
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM8
SS - Add RM12
(1-8pcs)
.
Material :
Chiffon bubble

Other :
Button at the back neck

Measurement :

In cm
Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130.

In inch 
Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51.
.
#blousemurah #blousecantik #4helairm100 #4pcsrm100 #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouselabuh #blouse #terapiinstagram #kitapunya #sayangimalaysiaku #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #laceblouse #basicblouse #plainblouse #pleatedblouse #raya2018 #dollyblouse #buttonblouse #pregnantblouse #embroidery #embroideryblouse #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia .
Classic dot blouse . 1 PCS RM30 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) . Material : Chiffon bubble Other : Button at the back neck Measurement : In cm Length 63, shoulder 38, sleeve 56, armhole 48, bust 107, hip above 130. In inch Length 25, shoulder 15, sleeve 22, armhole 19, bust 42, hip above 51. . #blousemurah  #blousecantik  #4helairm100  #4pcsrm100  #blousemalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #blouselawa  #blouselabuh  #blouse  #terapiinstagram  #kitapunya  #sayangimalaysiaku  #bahagiabukanbidaan  #cintalemonmadu  #laceblouse  #basicblouse  #plainblouse  #pleatedblouse  #raya2018  #dollyblouse  #buttonblouse  #pregnantblouse  #embroidery  #embroideryblouse  #bajuraya2018  #bajukurungmurahmalaysia  .
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ €
โ €

Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details :
โ €
โ €
๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ €

Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA โ €โ € .
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ €
โ € โ €โ € โ €
โ €
๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45
๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100
(Tidak Termasuk Postage)
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak
โ €
โ €
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA โ € โ €
โ € โ €
โœ‚๏ธ Material : CHIFFON โ €
โ €
๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ €
โ €
SIZE S 
Bahu : 14 inci
Dada : 36 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 30 inciโ € โ €โ € โ €
โ €โ €
SIZE  M 
Bahu : 15 inci
Dada : 38 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 30.5 inciโ €

SIZE L
Bahu : 16 inci
Dada : 40 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 31 inci โ €

SIZE XL
Bahu : 17 inci
Dada : 42 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 31.5 inci โ €
โ €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
โ €
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โ €
โ €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018 #raya2018 #blouseraya2018 #jubahraya2018 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2018 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ € โ € Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : โ € โ € ๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ € Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  โ €โ € . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ € โ € โ €โ € โ € โ € ๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45 ๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) โ € โ € ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak โ € โ € ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA โ € โ € โ € โ € โœ‚๏ธ Material : CHIFFON โ € โ € ๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ € โ € SIZE S Bahu : 14 inci Dada : 36 inci Lengan : 22 inci Labuh : 30 inciโ € โ €โ € โ € โ €โ € SIZE M Bahu : 15 inci Dada : 38 inci Lengan : 22 inci Labuh : 30.5 inciโ € SIZE L Bahu : 16 inci Dada : 40 inci Lengan : 23 inci Labuh : 31 inci โ € SIZE XL Bahu : 17 inci Dada : 42 inci Lengan : 23 inci Labuh : 31.5 inci โ € โ € SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 โ € โŒ NO DM โŒ NO DM โŒ NO DM โ € โ € #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018  #raya2018  #blouseraya2018  #jubahraya2018  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2018  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ €
โ €

Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details :
โ €
โ €
๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ €

Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA โ €โ € .
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ €
โ € โ €โ € โ €
โ €
๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45
๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100
(Tidak Termasuk Postage)
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak
โ €
โ €
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA โ € โ €
โ € โ €
โœ‚๏ธ Material : CHIFFON โ €
โ €
๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ €
โ €
SIZE S 
Bahu : 14 inci
Dada : 36 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 30 inciโ € โ €โ € โ €
โ €โ €
SIZE  M 
Bahu : 15 inci
Dada : 38 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 30.5 inciโ €

SIZE L
Bahu : 16 inci
Dada : 40 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 31 inci โ €

SIZE XL
Bahu : 17 inci
Dada : 42 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 31.5 inci โ €
โ €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
โ €
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โ €
โ €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018 #raya2018 #blouseraya2018 #jubahraya2018 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2018 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ € โ € Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : โ € โ € ๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ € Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  โ €โ € . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ € โ € โ €โ € โ € โ € ๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45 ๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) โ € โ € ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak โ € โ € ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 ~ 14 HARI BEKERJA โ € โ € โ € โ € โœ‚๏ธ Material : CHIFFON โ € โ € ๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ € โ € SIZE S Bahu : 14 inci Dada : 36 inci Lengan : 22 inci Labuh : 30 inciโ € โ €โ € โ € โ €โ € SIZE M Bahu : 15 inci Dada : 38 inci Lengan : 22 inci Labuh : 30.5 inciโ € SIZE L Bahu : 16 inci Dada : 40 inci Lengan : 23 inci Labuh : 31 inci โ € SIZE XL Bahu : 17 inci Dada : 42 inci Lengan : 23 inci Labuh : 31.5 inci โ € โ € SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 โ € โŒ NO DM โŒ NO DM โŒ NO DM โ € โ € #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018  #raya2018  #blouseraya2018  #jubahraya2018  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2018  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 
๐ŸŒธ PEPLUM SONGKET TIARA๐ŸŒธ ๐ŸŒธMaterial Royal Silk  sejuk, flowy n terletak di badan
๐ŸŒธWarna dan corak terbaru di pasaran ๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang
๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri
๐ŸŒธSaiz XS S M L XL XXL ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut
๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok

WHTSAPP 017-4008659
RM107SM/RM112SS

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#koleksibajuraya2018#raya2018#aidiladha2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#repost#terlajaklaris#meletop#ootd#instashopmurah#bajukurungcikgu#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#bazaronlinemalaysia#kebarung#peplummoden
๐ŸŒธ PEPLUM SONGKET TIARA๐ŸŒธ ๐ŸŒธMaterial Royal Silk sejuk, flowy n terletak di badan ๐ŸŒธWarna dan corak terbaru di pasaran ๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang ๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan ๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri ๐ŸŒธSaiz XS S M L XL XXL ๐ŸŒธ โŒ jarang ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok WHTSAPP 017-4008659 RM107SM/RM112SS #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #repost #terlajaklaris #meletop #ootd #instashopmurah #bajukurungcikgu #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #peplummoden 
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐Ÿ‘—NEW ARRIVAL
9012 DRESS WITH FLOWER LACE

PRICE:RM77
 POS RM9SM/RM14SS

LABEL FREE SIZE
Please refer measurements:
Top
Shoulder: 15.5 "
Bust: 40 " MAX
Armhole: 9 "
Hip: 40" MAX
waist:32 "- 36" MAX
Sleeve length: 22"
Lenghth: 140 CM

AVAILABLE IN SIZE*FREE SIZE
**refer measurement guide

Material como crepe with flower lace

WHATSAPP 017-4008659

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#koleksibajuraya2018#raya2018#aidiladha2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#repost#terlajaklaris#meletop#ootd#instashopmurah#bajukurungcikgu#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#bazaronlinemalaysia#kebarung#dress
๐Ÿ‘—NEW ARRIVAL 9012 DRESS WITH FLOWER LACE PRICE:RM77 POS RM9SM/RM14SS LABEL FREE SIZE Please refer measurements: Top Shoulder: 15.5 " Bust: 40 " MAX Armhole: 9 " Hip: 40" MAX waist:32 "- 36" MAX Sleeve length: 22" Lenghth: 140 CM AVAILABLE IN SIZE*FREE SIZE **refer measurement guide Material como crepe with flower lace WHATSAPP 017-4008659 #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #repost #terlajaklaris #meletop #ootd #instashopmurah #bajukurungcikgu #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #dress 
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐Ÿ‘†๐Ÿป HYDROCOR by MOLICON SIGNATURE
.
โฃ HOT โฃ
. ๐Ÿ’ŽDETAILS LENS :
Saiz/Diameter : 14.5mm
Degree/power : 000-700 sahaja
Brand molicon signature (under disney lens)
.
. ๐ŸŽ€Available color
Ash Gray
Silver
Brown
Golden
Jade Gray
Marine Aqua
Marine Gray
Khaki Brown .
.

PRICE RM22
POSTAGE RM8SM/ RM12SS .
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601129015595
@lenslajakcomel

#lens #contactlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #disneylens #moliconlens #lensmalaysia #hydrocor #hydrocorlens #hydrocorlensmurah  #kantamata #kantamatamalaysia #igshop #lensraya #RAYA2018 #promosilens #promosilensmalaysia #wanzailacollection #lenscomel #lenscomelmurah #lenslajakcomel
๐Ÿ‘†๐Ÿป HYDROCOR by MOLICON SIGNATURE . โฃ HOT โฃ . ๐Ÿ’ŽDETAILS LENS : Saiz/Diameter : 14.5mm Degree/power : 000-700 sahaja Brand molicon signature (under disney lens) . . ๐ŸŽ€Available color Ash Gray Silver Brown Golden Jade Gray Marine Aqua Marine Gray Khaki Brown . . PRICE RM22 POSTAGE RM8SM/ RM12SS . . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601129015595 @lenslajakcomel #lens  #contactlens  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #disneylens  #moliconlens  #lensmalaysia  #hydrocor  #hydrocorlens  #hydrocorlensmurah  #kantamata  #kantamatamalaysia  #igshop  #lensraya  #RAYA2018  #promosilens  #promosilensmalaysia  #wanzailacollection  #lenscomel  #lenscomelmurah  #lenslajakcomel 
9013 LAYER DRESS

MATERIAL :  COMO CREPE WITH FLOWER LACE

SHOULDER : 15.5 "
BUST : 40 '' MAX 
WAIST : 33 "- 37 '' MAX 
HIP : 44" MAX 
ARMHOLE: 9 ''
SLEEVE : 22'' LENGTH : 140CM 
Whtsapp 017-4008659
harga  RM77
postage - RM9 sm/ 14ss

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#koleksibajuraya2018#raya2018#aidiladha2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#repost#terlajaklaris#meletop#ootd#instashopmurah#bajukurungcikgu#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#bazaronlinemalaysia#kebarung#dressmoden
9013 LAYER DRESS MATERIAL : COMO CREPE WITH FLOWER LACE SHOULDER : 15.5 " BUST : 40 '' MAX WAIST : 33 "- 37 '' MAX HIP : 44" MAX ARMHOLE: 9 '' SLEEVE : 22'' LENGTH : 140CM Whtsapp 017-4008659 harga RM77 postage - RM9 sm/ 14ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #koleksibajuraya2018 #raya2018 #aidiladha2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #repost #terlajaklaris #meletop #ootd #instashopmurah #bajukurungcikgu #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #dressmoden 
ADEELA JUBAH SPECIAL FOR EJ STYLE 4th ANNIVERSARY โ—๏ธ
.
Accommodating modern Muslimah who wish to cover up properly without compromising style, EJ STYLE latest collection just nails it! ADEELA is the latest design for October 2018. Truly a modern meets traditional piece, this lovely set can be worn for a multiple of occasions. Carefully made with an exclusive lace in both sleeve and  high quality moss crepe material to give comfort for all day long. Price is also affordable for everyone
.
๐Ÿ”ฎSolat Ready, Wudhu' Friendly
๐Ÿ”ฎNursing (breastfeeding) Friendly
๐Ÿ”ฎFuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions)
๐Ÿ”ฎMade of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric
๐Ÿ”ฎModel is wearing size XS
.
๐Ÿ”ฎHand wash separately using mild detergent only
๐Ÿ”ฎDo not bleach
๐Ÿ”ฎHang to dry
๐Ÿ”ฎMinimal ironing at low temperature when needed
๐Ÿ”ฎThe colour of material may have a slight different from the actual colour due to lighting effect*

RELEASE PRICE: RM59
NORMAL PRICE: RM169

How to order ?
click this whatsapp link: http://www.wasap.my/60104072868

#ejstyle #jubahmampumilikno1 #preorder #eidcollection #new #kurung #jubah #newtrend #muslimah #ejstyleraya2018 #raya2018 #koleksiraya #bajuraya #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajurayamoden #bajurayacantik #ejstyle #rayacollection #fishtail #bajukurung #jubahraya #jubahmurah #kurtaraya #kurtamurah #bajusedondon #bajurayacouple #murah #rayasedondon2018
ADEELA JUBAH SPECIAL FOR EJ STYLE 4th ANNIVERSARY โ—๏ธ . Accommodating modern Muslimah who wish to cover up properly without compromising style, EJ STYLE latest collection just nails it! ADEELA is the latest design for October 2018. Truly a modern meets traditional piece, this lovely set can be worn for a multiple of occasions. Carefully made with an exclusive lace in both sleeve and high quality moss crepe material to give comfort for all day long. Price is also affordable for everyone . ๐Ÿ”ฎSolat Ready, Wudhu' Friendly ๐Ÿ”ฎNursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ”ฎFuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions) ๐Ÿ”ฎMade of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric ๐Ÿ”ฎModel is wearing size XS . ๐Ÿ”ฎHand wash separately using mild detergent only ๐Ÿ”ฎDo not bleach ๐Ÿ”ฎHang to dry ๐Ÿ”ฎMinimal ironing at low temperature when needed ๐Ÿ”ฎThe colour of material may have a slight different from the actual colour due to lighting effect* RELEASE PRICE: RM59 NORMAL PRICE: RM169 How to order ? click this whatsapp link: http://www.wasap.my/60104072868 #ejstyle  #jubahmampumilikno1  #preorder  #eidcollection  #new  #kurung  #jubah  #newtrend  #muslimah  #ejstyleraya2018  #raya2018  #koleksiraya  #bajuraya  #bajuraya2018  #bajurayamurah  #bajurayamoden  #bajurayacantik  #ejstyle  #rayacollection  #fishtail  #bajukurung  #jubahraya  #jubahmurah  #kurtaraya  #kurtamurah  #bajusedondon  #bajurayacouple  #murah  #rayasedondon2018 
BUNTU, STRESS, TAK ADA IDEAAAAA! TOLONG!!
.
.
Memang 3 bulan lepas, hari-hari mood kelaut bila tengok cermin. 
Strugglenyaaaa! Dah pening nak pakai baju yang mana. Asyik ulang yang sama sebab yang lain tak selesa. Cuba bayangkan? Orang pandang kita mesti kata, dia ni asyik baju yang sama jerr. Hmmm STRESSSNYAAA๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
.
Lepastu 1 hari jumpa kawan.  Berkenan jer tengok dia pakai baju.. Eh serius, cantiklah. Beranikan diri je tanya. Rupanya kawan pakai kain ROYAL SILK. Lepas risik, terus beli. Hati ni tak minta lebih, cukuplah rasa selesa
.
TAK SANGKA๐Ÿ˜ฑ..Lepas pakai 1 kali, terus nak pakai berkali-kali๐Ÿ˜๐Ÿ˜....Sangat SELESA, SEJUK, FLOWY, MUDAH IRON dan CANTIK sangat๐ŸŒบ๐ŸŒบ..Makin hari dapat rasa perubahan ketara bila siap makin CEPAT.. Keyakinan diri makin bertambah๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Memang TAK PERCAYA! WOW๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kawan ramai yg tegur perubahan diri๐Ÿ‘
.
Betullah orang kata, malu bertanya sesat jalan๐Ÿ˜„
.
Korang yang ada masalah bab kain ni, jangan tunggu sampai buntu. Jom tampil SELESA, SOPAN CANTIK, BERKEYAKINAN dengan #ROYAL SILK๐ŸŒท๐ŸŒท..Gerenti TERBAIK๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“ž0145239083
.
#kainpasangcantik
#kainpasangmurah
#kainpasangborongmurah 
#cottonmurah #kainpasangseragammurah 
#kainon9murah 
#kainpasangterkini
#seragammurah #borongmurah 
#royalsilk 
#openmeter 
#dubaisilk
#seragamopenmeter
#dullsatin 
#seragamsekolah
#seragampejabat
#cikguseo #batikseragam
#kainpasangopenmeter 
#songketcotton
#songketbungatabur
#kain #raya2018
#temaraya2018
#kainterkini
#kainpasang
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
BUNTU, STRESS, TAK ADA IDEAAAAA! TOLONG!! . . Memang 3 bulan lepas, hari-hari mood kelaut bila tengok cermin. Strugglenyaaaa! Dah pening nak pakai baju yang mana. Asyik ulang yang sama sebab yang lain tak selesa. Cuba bayangkan? Orang pandang kita mesti kata, dia ni asyik baju yang sama jerr. Hmmm STRESSSNYAAA๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” . Lepastu 1 hari jumpa kawan. Berkenan jer tengok dia pakai baju.. Eh serius, cantiklah. Beranikan diri je tanya. Rupanya kawan pakai kain ROYAL SILK. Lepas risik, terus beli. Hati ni tak minta lebih, cukuplah rasa selesa . TAK SANGKA๐Ÿ˜ฑ..Lepas pakai 1 kali, terus nak pakai berkali-kali๐Ÿ˜๐Ÿ˜....Sangat SELESA, SEJUK, FLOWY, MUDAH IRON dan CANTIK sangat๐ŸŒบ๐ŸŒบ..Makin hari dapat rasa perubahan ketara bila siap makin CEPAT.. Keyakinan diri makin bertambah๐Ÿ˜๐Ÿ˜..Memang TAK PERCAYA! WOW๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kawan ramai yg tegur perubahan diri๐Ÿ‘ . Betullah orang kata, malu bertanya sesat jalan๐Ÿ˜„ . Korang yang ada masalah bab kain ni, jangan tunggu sampai buntu. Jom tampil SELESA, SOPAN CANTIK, BERKEYAKINAN dengan #ROYAL  SILK๐ŸŒท๐ŸŒท..Gerenti TERBAIK๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ž0145239083 . #kainpasangcantik  #kainpasangmurah  #kainpasangborongmurah  #cottonmurah  #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini  #seragammurah  #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk  #seragamopenmeter  #dullsatin  #seragamsekolah  #seragampejabat  #cikguseo  #batikseragam  #kainpasangopenmeter  #songketcotton  #songketbungatabur  #kain  #raya2018  #temaraya2018  #kainterkini  #kainpasang  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ €
โ €

Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details :
โ €
โ €
๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ €

Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA
#3100QISTYNAINNARA โ €โ € .
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ €
โ € โ €โ € โ €
โ €
๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45
๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100
(Tidak Termasuk Postage)
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak
โ €
โ €
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ’ฏ PRE ORDER
๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 14 HARI BEKERJA โ €
โŒ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU 14 HARI BEKERJA โ €
โ € โ €
โœ‚๏ธ Material : COTTON POLY โ €
โ €
๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ €
โ €
SIZE S 
Bahu : 14  inci
Dada : 34 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 24 inciโ € โ €โ € โ €
โ €โ €
SIZE  M 
Bahu : 15 inci
Dada : 36 inci
Lengan : 22 inci
Labuh : 24 inciโ €

SIZE L
Bahu : 16 inci
Dada : 38 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 25 inci โ €

SIZE XL
Bahu : 17 inci
Dada : 40 inci
Lengan : 23 inci
Labuh : 25 inci โ €
โ €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
โ €
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โŒ NO DM
โ €
โ €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018 #raya2018 #blouseraya2018 #jubahraya2018 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2018 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah
โค ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM โค โ € โ € Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : โ € โ € ๐ŸFASHION 3 HELAI RM100 ๐Ÿ โ € Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  โ €โ € . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†โ € โ € โ €โ € โ € โ € ๐Ÿ‘š 1 HELAI : RM45 ๐Ÿ‘š 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) โ € โ € ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia ๐Ÿ’ฐ Postage : +RM15 Sabah Sarawak โ € โ € ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ’ฏ PRE ORDER ๐Ÿ“ฆ ESTIMATE SAMPAI : DALAM 14 HARI BEKERJA โ € โŒ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU 14 HARI BEKERJA โ € โ € โ € โœ‚๏ธ Material : COTTON POLY โ € โ € ๐Ÿ‘š S / M / L / XL โ € โ € SIZE S Bahu : 14 inci Dada : 34 inci Lengan : 22 inci Labuh : 24 inciโ € โ €โ € โ € โ €โ € SIZE M Bahu : 15 inci Dada : 36 inci Lengan : 22 inci Labuh : 24 inciโ € SIZE L Bahu : 16 inci Dada : 38 inci Lengan : 23 inci Labuh : 25 inci โ € SIZE XL Bahu : 17 inci Dada : 40 inci Lengan : 23 inci Labuh : 25 inci โ € โ € SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775 โ € โŒ NO DM โŒ NO DM โŒ NO DM โ € โ € #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2018  #raya2018  #blouseraya2018  #jubahraya2018  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2018  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 
DD CUSHION #mirellebeauty mengandungi bahan semulajadi spt Mulberry stemcell & Argan Oil. Sesuai utk kulit normal, jeragat, jerawat & kombinasi. Medium full coverage. Utk kod NATURAL lebih sesuai utk tone warna sawo matang & natural.  Dapatkan dengan harga promosi skrg! 2 pcs hanya RM100 Sahaja !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
WhatsApp segera ke 019 3959774
.
#mirellebeauty #hawaskincare #facemist #malaysia #skincare #birthday #ladyboss #sales #promosi #terlajak laris #miraclemist #lipmatte #travel #video #viral #lawakhambar #skincareterbaik #serum #natural #light #ladybosbirthdaysale #ddcushion #raya2018 #murah #sale #gv #gv5 #arganoil
DD CUSHION #mirellebeauty  mengandungi bahan semulajadi spt Mulberry stemcell & Argan Oil. Sesuai utk kulit normal, jeragat, jerawat & kombinasi. Medium full coverage. Utk kod NATURAL lebih sesuai utk tone warna sawo matang & natural. Dapatkan dengan harga promosi skrg! 2 pcs hanya RM100 Sahaja !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . WhatsApp segera ke 019 3959774 . #mirellebeauty  #hawaskincare  #facemist  #malaysia  #skincare  #birthday  #ladyboss  #sales  #promosi  #terlajak  laris #miraclemist  #lipmatte  #travel  #video  #viral  #lawakhambar  #skincareterbaik  #serum  #natural  #light  #ladybosbirthdaysale  #ddcushion  #raya2018  #murah  #sale  #gv  #gv5  #arganoil 
PERCAYA TAK HERO HRITHIK ROSHAN PUN PERNAH GEMUK.
.
STRONG WHY DAPATKAN SEMULA BADAN IDAMAN BELIAU!
.
Hrithik Roshan,hero yang digilai ramai perempuan melalui lakonan Kaho Naa Pyaar Hai sebab sado sangat ni pun pernah gemuk sebab gaya hidup yang tidak sihat. Akibat pemakanan yang tidak sihat, Hrithik naik berat yang mendadak dan lemak banyak berkumpul dibahagian perut beliau.
.
โ€˜WHY TURUN BERAT BADAN YANG KUATโ€™ sebab nak membintangi satu film yang box office. Beliau perlu untuk turunkan berat badan & undergo transformasi badan yang mendadak untuk dapatkan balik badan yang sado semula. Nilai beliau adalah pada badan beliau la kan,namepun artis. .
.
Hrithik sendiri mencari International Trainer & Personal Trainer untuk projek transformasi badan beliau. Dan dalam tempoh 10 minggu beliau UBAH SEMULA GAYA HIDUP & PEMAKANAN beliau .....BOOM!!!! lihatlah hasilnya......swipe left โชโช
.
โ€˜There is no short cuts to successโ€™. Personal trainer beliau berkongsi pemakanan hariannya iaitu meal makanan beliau adalah 8 KALI SEHARI dan keseimbangan pengambilan PROTIN &  KARBOHIDRAT dalam makanan hariannya amatlah penting untuk dapatkan results yang luar biasa ni.
.
.
Memang strong ๐Ÿ’ช๐Ÿป why menyebabkan die kental nak ubah & transform badannya semula. Demi film Box -Office tersebut. .
.
Takde jalan singkat kan. Untuk sesuatu berubah, kita yang perlu UBAH dahulu. .
.
CABARAN KURUS ONLINE INTAKE NOVEMBER DIBUKA SEKARANG!!!
.
~Pendaftaran Whatapps Coach Maryam ๐Ÿ“ฑ017-6151464~
.
Atau klik link di profile .
.
#dietatkinsmalaysia #cabarankurus #cabarankurusonline #jk1m #minaz
PERCAYA TAK HERO HRITHIK ROSHAN PUN PERNAH GEMUK. . STRONG WHY DAPATKAN SEMULA BADAN IDAMAN BELIAU! . Hrithik Roshan,hero yang digilai ramai perempuan melalui lakonan Kaho Naa Pyaar Hai sebab sado sangat ni pun pernah gemuk sebab gaya hidup yang tidak sihat. Akibat pemakanan yang tidak sihat, Hrithik naik berat yang mendadak dan lemak banyak berkumpul dibahagian perut beliau. . โ€˜WHY TURUN BERAT BADAN YANG KUATโ€™ sebab nak membintangi satu film yang box office. Beliau perlu untuk turunkan berat badan & undergo transformasi badan yang mendadak untuk dapatkan balik badan yang sado semula. Nilai beliau adalah pada badan beliau la kan,namepun artis. . . Hrithik sendiri mencari International Trainer & Personal Trainer untuk projek transformasi badan beliau. Dan dalam tempoh 10 minggu beliau UBAH SEMULA GAYA HIDUP & PEMAKANAN beliau .....BOOM!!!! lihatlah hasilnya......swipe left โชโช . โ€˜There is no short cuts to successโ€™. Personal trainer beliau berkongsi pemakanan hariannya iaitu meal makanan beliau adalah 8 KALI SEHARI dan keseimbangan pengambilan PROTIN & KARBOHIDRAT dalam makanan hariannya amatlah penting untuk dapatkan results yang luar biasa ni. . . Memang strong ๐Ÿ’ช๐Ÿป why menyebabkan die kental nak ubah & transform badannya semula. Demi film Box -Office tersebut. . . Takde jalan singkat kan. Untuk sesuatu berubah, kita yang perlu UBAH dahulu. . . CABARAN KURUS ONLINE INTAKE NOVEMBER DIBUKA SEKARANG!!! . ~Pendaftaran Whatapps Coach Maryam ๐Ÿ“ฑ017-6151464~ . Atau klik link di profile . . #dietatkinsmalaysia  #cabarankurus  #cabarankurusonline  #jk1m  #minaz 
ISABEL SERIES .
WILL RELEASE SOON .
STAY TUNED .
Material : Cotton T-Shirt .
Info :
* BFF ( ZIP )
* real colour may differ from picture due to editing n lighting
.
Order: whatsapp ke 012-337 0712 atau klik link di bio
.
#bajumurah #muslimahwear #bajumuslimahmurah #keklapismurah #keklapissedap #raya2018 #raya #bajuraya2018 #rayacollection #rayaootd #biskutraya #biskutrayasedap #biskutraya2018 #hamperraya #asiangames2018 #kuihraya2018 #manisan #abpbh31 #antapernama #kitapunya #doorgift #doorgiftkahwin #dorgiftbajet #paskal #polisevo #doorgiftexclusive #ragaman #sentiasabersyukur #cintatiadaganti #munafik
ISABEL SERIES . WILL RELEASE SOON . STAY TUNED . Material : Cotton T-Shirt . Info : * BFF ( ZIP ) * real colour may differ from picture due to editing n lighting . Order: whatsapp ke 012-337 0712 atau klik link di bio . #bajumurah  #muslimahwear  #bajumuslimahmurah  #keklapismurah  #keklapissedap  #raya2018  #raya  #bajuraya2018  #rayacollection  #rayaootd  #biskutraya  #biskutrayasedap  #biskutraya2018  #hamperraya  #asiangames2018  #kuihraya2018  #manisan  #abpbh31  #antapernama  #kitapunya  #doorgift  #doorgiftkahwin  #dorgiftbajet  #paskal  #polisevo  #doorgiftexclusive  #ragaman  #sentiasabersyukur  #cintatiadaganti  #munafik 
๐Ÿ’• MAGNETIC BROOCH HIJAB๐Ÿ’•

MAGNETIC BROOCH item WAJIB YANG PERLU DI MILIKI SEGERA !! Kenapa ia perlu didapati segera? KERANA SETIAP DARINYA ADALAH SANGAT TERHAD ... Tambahan pula HARGA UNTUK BROOCH INI ADALAH MAMPU MILIK untuk semua kaum hawa ....BELI BANYAK UOLLS AKAN DAPAT HARGA LEBIH ISTIMEWA !! Jom order sekarang dengan AGEN TTC kerana STOK TERHAD !! #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #broochmagnetturki #magnetbrooch #broochmagnet #magneticbrooch #turkimagneticbrooch #magpin #magpins #magnetpin #magnetbroochturki #borongbroochmagnet #borongmagnetbrooch #raya2018 #hijabaccessories #hijabistamalaysia #duckscarves #jovianrtw #shawlpublika #klcc #kualalumpur #melaka #sabah #malaysia
๐Ÿ’• MAGNETIC BROOCH HIJAB๐Ÿ’• MAGNETIC BROOCH item WAJIB YANG PERLU DI MILIKI SEGERA !! Kenapa ia perlu didapati segera? KERANA SETIAP DARINYA ADALAH SANGAT TERHAD ... Tambahan pula HARGA UNTUK BROOCH INI ADALAH MAMPU MILIK untuk semua kaum hawa ....BELI BANYAK UOLLS AKAN DAPAT HARGA LEBIH ISTIMEWA !! Jom order sekarang dengan AGEN TTC kerana STOK TERHAD !! #ttcseller  #ttcmembers  #tudungturkimalaysia  #tudungturkicollection  #broochmagnetturki  #magnetbrooch  #broochmagnet  #magneticbrooch  #turkimagneticbrooch  #magpin  #magpins  #magnetpin  #magnetbroochturki  #borongbroochmagnet  #borongmagnetbrooch  #raya2018  #hijabaccessories  #hijabistamalaysia  #duckscarves  #jovianrtw  #shawlpublika  #klcc  #kualalumpur  #melaka  #sabah  #malaysia 
baby 1month pon boleh pakai baju ni insha allah. berminat untuk oder tekan je link dibio๐Ÿ˜‰
baby 1month pon boleh pakai baju ni insha allah. berminat untuk oder tekan je link dibio๐Ÿ˜‰
CARDIGAN.

Material nidha.
Free shawl and belt.
Colour: dusty pink, grey, royal blue, black, magenta pink.
CARDIGAN. Material nidha. Free shawl and belt. Colour: dusty pink, grey, royal blue, black, magenta pink.
Shop for trendy fashion style dresses for women online at @fab.vianaa โค
.
Find the newest both elegant and lovely dresses with super affordable price; RM299.90 only ๐Ÿ˜˜
.
#butikonline 
#onlineboutique 
#bazaarpaknil 
#bajuraya2018 
#bajuraya
#raya2018
#fabvianaa
#fabvianaacasual
#bollywooddress
#bollywooddressmalaysia
#newrelease
#newcollection2018 #turbancantik
#turban #womenturban
#womensfashion #womensturban
Lip cream code CANDY yang sangat sweet ๐Ÿฌ. Candy ada special price tau skrg ni hanya RM25 satu. Kalau beli lebih dari 3 batang dapat harga RM23 satu.
.
Utk pembelian boleh whatsapp 019-9212154 atau terus klik link Whatsapp pd profile bio ๐Ÿ’•
.
.
.
.
#famecosmetic #famekotadamansara #rayaedition2018 #kosmetikmurah #kosmetikcantik #muaselangor 
#muamalaysia #raya2018 #foundationcantik 
#famecosmeticmy #dramasangat #lipsmatte #famelipcream #lipbalm #lipstick #makeuplover 
#lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek 
#hantaran #kotadamansara #ideahantaran
#hantarankahwin #lipbalmmurah #lipsmattemurah #hijab
Lip cream code CANDY yang sangat sweet ๐Ÿฌ. Candy ada special price tau skrg ni hanya RM25 satu. Kalau beli lebih dari 3 batang dapat harga RM23 satu. . Utk pembelian boleh whatsapp 019-9212154 atau terus klik link Whatsapp pd profile bio ๐Ÿ’• . . . . #famecosmetic  #famekotadamansara  #rayaedition2018  #kosmetikmurah  #kosmetikcantik  #muaselangor  #muamalaysia  #raya2018  #foundationcantik  #famecosmeticmy  #dramasangat  #lipsmatte  #famelipcream  #lipbalm  #lipstick  #makeuplover  #lelakikirimantuhan  #cikreenencikngokngek  #hantaran  #kotadamansara  #ideahantaran  #hantarankahwin  #lipbalmmurah  #lipsmattemurah  #hijab 
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ›Join Our Telegram Channel(link in bio )
๐Ÿ›Screenshot & whatsapp MLG 60192055483
#personalshopperuk #personalshopperus #readystockMLG #myslondongallery #iliveinlondon #bazarpaknil #sayajual #handbag #raya2018 #dropshipwanted #originalmurah #mlgteam #smigglemalaysia
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
.
.
Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜
.
PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โœ…28 pilihan warna utk dipilih!
โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka!
โœ…Murah murah!
โœ…Kualiti baik!
.
.
Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
. . Assalamualaikum, hai sis cantik ๐Ÿ˜ . PROMO TERBARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 8 helai RM100 + FREE Brooch ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . โœ…28 pilihan warna utk dipilih! โœ…Ade getah kat bahagian tepi muka! โœ…Murah murah! โœ…Kualiti baik! . . Wasap ke 0192691127 (klik link di bio yer)
SUKA BUAT HAL! BUAT ORANG TAK SENANG DUDUK JE!
-
Kali ni kurungmodern pulak sales 2@RM100, apalagi mai lah grab corak kesukaan korang sekarang!
-
๐Ÿ’ฐ 1psg/RM50
๐Ÿ’ฐ 2psg/RM100
๐Ÿ’ฐ 3psg/RM150
(Price Exc postage)
-
WOW! MURAHNYA, tinggal nak sarung je baju Cik Guzel jual ni. Dahlah sekarang susah sangat nak cari kain berkualiti pada harga yg BERPATUTAN, saya nak grab sepasang lah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
CIRI-CIRI Kurung Modern:
๐Ÿ“Œ Zip sorok & dart di belakang baju
๐Ÿ“Œ Span di bahu
๐Ÿ“Œ Kain selisih depan (kain lipat batik)
๐Ÿ“Œ Kain fully getah & berzip
๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun (takda pesak)
๐Ÿ“Œ Available size XS to XXXL (please refer size chart)

DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON VIRAL NI ?
.
.
Jangan lupa tau LIKE & MENTIONED member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss ๐Ÿ˜
-
Buzz & Shop Now at Guzel's Whatsapp (017-8056318)
๐Ÿ’ฌ Or hit Guzel's link at bio for order, running stock & purchase with us โค
.
#bajuraya2018 #angguncotton #angguncottonmurah #kurungcotton #bajuraya #raya2018 #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcotton #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualbajukurung #bajukurungcikgu #uitmdihatiku #malaysia #kurungcikgu #bajukurungpelajar #kurungcottonmurah #sayajualmurahmurah #sayajualkurungcottonrtw
#rtw
SUKA BUAT HAL! BUAT ORANG TAK SENANG DUDUK JE! - Kali ni kurungmodern pulak sales 2@RM100, apalagi mai lah grab corak kesukaan korang sekarang! - ๐Ÿ’ฐ 1psg/RM50 ๐Ÿ’ฐ 2psg/RM100 ๐Ÿ’ฐ 3psg/RM150 (Price Exc postage) - WOW! MURAHNYA, tinggal nak sarung je baju Cik Guzel jual ni. Dahlah sekarang susah sangat nak cari kain berkualiti pada harga yg BERPATUTAN, saya nak grab sepasang lah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . CIRI-CIRI Kurung Modern: ๐Ÿ“Œ Zip sorok & dart di belakang baju ๐Ÿ“Œ Span di bahu ๐Ÿ“Œ Kain selisih depan (kain lipat batik) ๐Ÿ“Œ Kain fully getah & berzip ๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun (takda pesak) ๐Ÿ“Œ Available size XS to XXXL (please refer size chart) DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON VIRAL NI ? . . Jangan lupa tau LIKE & MENTIONED member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss ๐Ÿ˜ - Buzz & Shop Now at Guzel's Whatsapp (017-8056318) ๐Ÿ’ฌ Or hit Guzel's link at bio for order, running stock & purchase with us โค . #bajuraya2018  #angguncotton  #angguncottonmurah  #kurungcotton  #bajuraya  #raya2018  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungcotton  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualbajukurung  #bajukurungcikgu  #uitmdihatiku  #malaysia  #kurungcikgu  #bajukurungpelajar  #kurungcottonmurah  #sayajualmurahmurah  #sayajualkurungcottonrtw  #rtw 
Makeup mudah & pantas. Apply je DD Cushion #mirellebeauty ni. Utk kod LIGHT lebih sesuai jenis kulit cerah atau kuning langsat. Full coverage & senang nak bawa masuk beg. Dap2 terus glowing!! Best sgt!! Jgn lupa dapatkan dgn harga promosi turun kaw2! Free gift & Free voucher menanti anda !!๐Ÿ˜
_
Whatsapp segera ke 019 3959774
_
#mirellebeauty #hawaskincare #mattelipcream #bloomseries #saleraya #promosi #nudeedition #makeup #sale #dijaminhalal #lipgloss #raya2018 #tweetfemes #kekechallage #skincare #rempah #viral #lipmatte #birthday #sale  #birthdaysale #ladyboss #promosi #malaysia #ladybossbirthdaysale
Makeup mudah & pantas. Apply je DD Cushion #mirellebeauty  ni. Utk kod LIGHT lebih sesuai jenis kulit cerah atau kuning langsat. Full coverage & senang nak bawa masuk beg. Dap2 terus glowing!! Best sgt!! Jgn lupa dapatkan dgn harga promosi turun kaw2! Free gift & Free voucher menanti anda !!๐Ÿ˜ _ Whatsapp segera ke 019 3959774 _ #mirellebeauty  #hawaskincare  #mattelipcream  #bloomseries  #saleraya  #promosi  #nudeedition  #makeup  #sale  #dijaminhalal  #lipgloss  #raya2018  #tweetfemes  #kekechallage  #skincare  #rempah  #viral  #lipmatte  #birthday  #sale  #birthdaysale  #ladyboss  #promosi  #malaysia  #ladybossbirthdaysale 
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
SUKA BUAT HAL! BUAT ORANG TAK SENANG DUDUK JE!
-
Kali ni kurungmodern pulak sales 2@RM100, apalagi mai lah grab corak kesukaan korang sekarang!
-
๐Ÿ’ฐ 1psg/RM50
๐Ÿ’ฐ 2psg/RM100
๐Ÿ’ฐ 3psg/RM150
(Price Exc postage)
-
WOW! MURAHNYA, tinggal nak sarung je baju Cik Guzel jual ni. Dahlah sekarang susah sangat nak cari kain berkualiti pada harga yg BERPATUTAN, saya nak grab sepasang lah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
CIRI-CIRI Kurung Modern:
๐Ÿ“Œ Zip sorok & dart di belakang baju
๐Ÿ“Œ Span di bahu
๐Ÿ“Œ Kain selisih depan (kain lipat batik)
๐Ÿ“Œ Kain fully getah & berzip
๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun (takda pesak)
๐Ÿ“Œ Available size XS to XXXL (please refer size chart)

DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON VIRAL NI ?
.
.
Jangan lupa tau LIKE & MENTIONED member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss ๐Ÿ˜
-
Buzz & Shop Now at Guzel's Whatsapp (017-8056318)
๐Ÿ’ฌ Or hit Guzel's link at bio for order, running stock & purchase with us โค
.
#bajuraya2018 #angguncotton #angguncottonmurah #kurungcotton #bajuraya #raya2018 #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcotton #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualbajukurung #bajukurungcikgu #uitmdihatiku #malaysia #kurungcikgu #bajukurungpelajar #kurungcottonmurah #sayajualmurahmurah #sayajualkurungcottonrtw
#rtw
SUKA BUAT HAL! BUAT ORANG TAK SENANG DUDUK JE! - Kali ni kurungmodern pulak sales 2@RM100, apalagi mai lah grab corak kesukaan korang sekarang! - ๐Ÿ’ฐ 1psg/RM50 ๐Ÿ’ฐ 2psg/RM100 ๐Ÿ’ฐ 3psg/RM150 (Price Exc postage) - WOW! MURAHNYA, tinggal nak sarung je baju Cik Guzel jual ni. Dahlah sekarang susah sangat nak cari kain berkualiti pada harga yg BERPATUTAN, saya nak grab sepasang lah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . CIRI-CIRI Kurung Modern: ๐Ÿ“Œ Zip sorok & dart di belakang baju ๐Ÿ“Œ Span di bahu ๐Ÿ“Œ Kain selisih depan (kain lipat batik) ๐Ÿ“Œ Kain fully getah & berzip ๐Ÿ“Œ Cutting cun melecun (takda pesak) ๐Ÿ“Œ Available size XS to XXXL (please refer size chart) DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON VIRAL NI ? . . Jangan lupa tau LIKE & MENTIONED member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss ๐Ÿ˜ - Buzz & Shop Now at Guzel's Whatsapp (017-8056318) ๐Ÿ’ฌ Or hit Guzel's link at bio for order, running stock & purchase with us โค . #bajuraya2018  #angguncotton  #angguncottonmurah  #kurungcotton  #bajuraya  #raya2018  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungcotton  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualbajukurung  #bajukurungcikgu  #uitmdihatiku  #malaysia  #kurungcikgu  #bajukurungpelajar  #kurungcottonmurah  #sayajualmurahmurah  #sayajualkurungcottonrtw  #rtw 
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
TIFFANY SHAWL

Price : RM39
Combo Price : buy 3 for RM100 (can mix with Natalia Instant Shawl + Clara Shawl)

Material : High Quality Chiffon
Measurement : 2m x 0.75m
Type : Long Shawl

Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #printedshawlmurah #sayajualprintedshawl #sayajual #raya2018 #rayacollection2018 #AgentSahFirdieyra
๐Ÿ‘‰๐ŸปEYELASH EXTENSIONS MURAH JB ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2D,13MM,C CURL,RM100 ๐Ÿ‘‰๐ŸปBOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.WHATSAAP SEKARANGโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ0127990839
๐Ÿ“ฒ0127990839
๐Ÿ“ฒ0127990839 
#eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial  #jbeyelashextensions #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb 
#eyelashextensionsjb #johorbahru #johor #raya2018 #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor
๐Ÿ‘‰๐ŸปEYELASH EXTENSIONS MURAH JB ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2D,13MM,C CURL,RM100 ๐Ÿ‘‰๐ŸปBOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . .WHATSAAP SEKARANGโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ ๐Ÿ“ฒ0127990839 ๐Ÿ“ฒ0127990839 ๐Ÿ“ฒ0127990839 #eyelash  #eyelashextensionsmurahjb  #facial  #jbeyelashextensions  #eyelashextensionsmurah  #eyelashjohor  #jomcantik  #beautician  #lifestylebusiness  #dimplebyjulia  #dimplecreation  #dimplecreationjb  #sulamlesungpipijb  #eyelashextensionsjb  #johorbahru  #johor  #raya2018  #zulialeebeautycartel  #vshape  #extensions  #eyelashextensionpromo  #lovelashes  #viraljohor 
๐Ÿ‘‰๐ŸปEYELASH EXTENSIONS MURAH JB ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2D,13MM,C CURL,RM100 ๐Ÿ‘‰๐ŸปBOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.WHATSAAP SEKARANGโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ0127990839
๐Ÿ“ฒ0127990839
๐Ÿ“ฒ0127990839 
#eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial  #jbeyelashextensions #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor #jomcantik #beautician #lifestylebusiness #dimplebyjulia #dimplecreation #dimplecreationjb #sulamlesungpipijb 
#eyelashextensionsjb #johorbahru #johor #raya2018 #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor
๐Ÿ‘‰๐ŸปEYELASH EXTENSIONS MURAH JB ๐Ÿ‘‰๐Ÿป2D,13MM,C CURL,RM100 ๐Ÿ‘‰๐ŸปBOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL/DIMPLE CREATION BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . .WHATSAAP SEKARANGโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ ๐Ÿ“ฒ0127990839 ๐Ÿ“ฒ0127990839 ๐Ÿ“ฒ0127990839 #eyelash  #eyelashextensionsmurahjb  #facial  #jbeyelashextensions  #eyelashextensionsmurah  #eyelashjohor  #jomcantik  #beautician  #lifestylebusiness  #dimplebyjulia  #dimplecreation  #dimplecreationjb  #sulamlesungpipijb  #eyelashextensionsjb  #johorbahru  #johor  #raya2018  #zulialeebeautycartel  #vshape  #extensions  #eyelashextensionpromo  #lovelashes  #viraljohor