an online Instagram web viewer

#rawang medias

Photos

.
.
⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹
PROMOSI PROTON  BULAN  NOVEMBER
⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹
. .
TANPA SST UTK BULAN NOVEMBER SHJ.. .
CEPAT.. CEPAT.. DAPATKAN KERETA PROTON ANDA.! 🕺💃
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
SYARAT PINJAMAN
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
.
✔️ TIDAK ada BLACKLIST
.
.
🔥 Minimum G A J I  B A S I C  RM 2 000 KE ATAS ( ikut MODEL KERETA )*
.
.
✔️ Gaji masuk BANK/ada potongan EPF
.
.
🔥 Masalah PTPTN ( T&C )*
.
.
✔️ KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA & SELANGOR shj
.
.
Kepada  yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin..!
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
0⃣1⃣1⃣ 2⃣1⃣0⃣2⃣ 4⃣0⃣4⃣4⃣ adrinazs
.
0⃣1⃣8⃣ 2⃣7⃣5⃣ 9⃣9⃣8⃣8⃣ zahir
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk whatsapp.! ☝️
.
.
#proton #perodua #peroduaprotononline #protonsaga #protonpersona #protonertiga #preve #protonexora #protoniriz #persona #exora #saga #zerodownpayment #fullloan #keretabaru #sayajualkereta #sayajualonline #terapiinstagram
#bazaarpaknil
. . ⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹ PROMOSI PROTON BULAN NOVEMBER ⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹⏹ . . TANPA SST UTK BULAN NOVEMBER SHJ.. . CEPAT.. CEPAT.. DAPATKAN KERETA PROTON ANDA.! 🕺💃 . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 SYARAT PINJAMAN 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . . ✔️ TIDAK ada BLACKLIST . . 🔥 Minimum G A J I B A S I C RM 2 000 KE ATAS ( ikut MODEL KERETA )* . . ✔️ Gaji masuk BANK/ada potongan EPF . . 🔥 Masalah PTPTN ( T&C )* . . ✔️ KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA & SELANGOR shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin..! . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . 0⃣1⃣1⃣ 2⃣1⃣0⃣2⃣ 4⃣0⃣4⃣4⃣ adrinazs . 0⃣1⃣8⃣ 2⃣7⃣5⃣ 9⃣9⃣8⃣8⃣ zahir . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk whatsapp.! ☝️ . . #proton  #perodua  #peroduaprotononline  #protonsaga  #protonpersona  #protonertiga  #preve  #protonexora  #protoniriz  #persona  #exora  #saga  #zerodownpayment  #fullloan  #keretabaru  #sayajualkereta  #sayajualonline  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
Yg ni budget chocobox. RM25 je tau. Tapi cokelat puas hati tau 🤩 Free delivery area AEON RAWANG. .

By postage add RM5SM/RM8SS .
.
Nak order just DM / Whatsapp sis je tau #muahcikedd #surprisedeliveryrawang #rawang #coklatmurah #chocolatebox #kotakcoklat #deliveryrawang #surprisedeliveryselayang #coklat #chocolatemurahmalaysia
Yg ni budget chocobox. RM25 je tau. Tapi cokelat puas hati tau 🤩 Free delivery area AEON RAWANG. .

By postage add RM5SM/RM8SS .
.
Nak order just DM / Whatsapp sis je tau #muahcikedd #surprisedeliveryrawang #rawang #coklatmurah #chocolatebox #kotakcoklat #deliveryrawang #surprisedeliveryselayang #coklat #chocolatemurahmalaysia
Yg ni budget chocobox. RM25 je tau. Tapi cokelat puas hati tau 🤩 Free delivery area AEON RAWANG. .

By postage add RM5SM/RM8SS .
.
Nak order just DM / Whatsapp sis je tau #muahcikedd #surprisedeliveryrawang #rawang #coklatmurah #chocolatebox #kotakcoklat #deliveryrawang #surprisedeliveryselayang #coklat #chocolatemurahmalaysia
Price RM 66 free shipping 🎗🎗🎗🎗🎗🎗•••NEW•••🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗
Hoddie Set 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻•Color : black/dark grey •Detail
Bust :  44-46"

#ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#kotadamansara #klsentral
Price RM 66 free shipping 🎗🎗🎗🎗🎗🎗•••NEW•••🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗 Hoddie Set 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻•Color : black/dark grey •Detail Bust : 44-46" #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #kotadamansara  #klsentral 
One of the biggest changes for me since starting SchoolHeroes is my dressing. I deal mainly with schools, government agencies and  a predominant Malay community where religion is central. The dress code is miles away from what I’m used too. I enjoy fashion tremendously and so, modest dressing is fun 😄 I discover that I am different in different clothes. What you wear does affect you and your state of mind. As fashion is my passion and my way of expressing myself. I hope it is okay for me to say this. I am grateful that I have the freedom to wear whatever I want in my everyday life. Peace and love to all. ➿
➿
#MuslimahFashion #Conservative #Modest #WhiteLongSleeves #WhiteBlouse #FloralPants #WideLegPants #WhiteHeels #StrappyHeels #SportsWatch #OOTD #Fashionista #WhatToWear #LittleVillage #Kundang #Rawang #TasikBiru #Entrepreneur #EntrepreneurLife #FreeSpirit #Malaysia #MultiCultural
➿
➿
📸 M
One of the biggest changes for me since starting SchoolHeroes is my dressing. I deal mainly with schools, government agencies and a predominant Malay community where religion is central. The dress code is miles away from what I’m used too. I enjoy fashion tremendously and so, modest dressing is fun 😄 I discover that I am different in different clothes. What you wear does affect you and your state of mind. As fashion is my passion and my way of expressing myself. I hope it is okay for me to say this. I am grateful that I have the freedom to wear whatever I want in my everyday life. Peace and love to all. ➿ ➿ #MuslimahFashion  #Conservative  #Modest  #WhiteLongSleeves  #WhiteBlouse  #FloralPants  #WideLegPants  #WhiteHeels  #StrappyHeels  #SportsWatch  #OOTD  #Fashionista  #WhatToWear  #LittleVillage  #Kundang  #Rawang  #TasikBiru  #Entrepreneur  #EntrepreneurLife  #FreeSpirit  #Malaysia  #MultiCultural  ➿ ➿ 📸 M
Pavlova version faddy💖
Untuk order boleh order 3 hari sebelum pick. Klik aje link di bio😘😘 #rawang
#pavlova
#meringue
#tolsgbuaya
#jjrawang
#strawberrry
21/11/18 
HARI PERTAMA DI SENTUL 👉 CL ADDA
.
🌺Pakej pantang yang baru dari @suehana_dbeauty..😍 bermula dari RM650 hingga RM2950🌺 .
.
🌺 Jommm book cpt.. Sebelum terlambattt.. 🤩😍
.
.
👵Mengikut tradisi, wanita Melayu yang baru bersalin dinasihatkan berurut sekurang-kurangnya tiga hari berturut-turut; lebih banyak, lebih baik.
.
👵 🌹Di Suehana D'Beauty, kami ada menyediakan pakej berurut pantang dirumah bagi membantu para wanita menjalani proses berpantang dengan lebih baik.
.
😊 Di antara faedah urutan tradisional selepas bersalin : .
🌸melancarkan perjalanan darah;
🌸mengeluarkan darah (lokia) yang terperangkap dan bertakung;
🌸menaikkan semula rahim;
🌸membetulkan urat-urat yang tegang, terputus atau yang terkeluar daripada tempatnya;
🌸memecahkan lemak;
🌸menegang dan membentuk tubuh untuk membantu si ibu kembali ke bentuk badan asal;
🌸mempercepatkan proses pemulihan keseluruhan selepas bekerja keras melahirkan anak. .
🌺Yang menariknya, urutan traditional selepas bersalin termasuk urutan di bahagian payudara juga, dengan kepercayaan ia akan melancarkan susu ibu.
.
😃 ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/Pantang

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#facialcollogen #facialLEDMASKER #facialvshape #facialacne #resdung #waxing #bodyscrub #saunaherba #tangasherba #spaselayang #spamuslahselayang #btcaves #rawang #keponguruttraditional #urutpujukurat #tangas #pakejpengantin #pakejpantang#saunaku #sweedskin @ Suehana D'Beauty Spa & Salon @ Suehana D'Beauty Spa & Salon
21/11/18 HARI PERTAMA DI SENTUL 👉 CL ADDA . 🌺Pakej pantang yang baru dari @suehana_dbeauty..😍 bermula dari RM650 hingga RM2950🌺 . . 🌺 Jommm book cpt.. Sebelum terlambattt.. 🤩😍 . . 👵Mengikut tradisi, wanita Melayu yang baru bersalin dinasihatkan berurut sekurang-kurangnya tiga hari berturut-turut; lebih banyak, lebih baik. . 👵 🌹Di Suehana D'Beauty, kami ada menyediakan pakej berurut pantang dirumah bagi membantu para wanita menjalani proses berpantang dengan lebih baik. . 😊 Di antara faedah urutan tradisional selepas bersalin : . 🌸melancarkan perjalanan darah; 🌸mengeluarkan darah (lokia) yang terperangkap dan bertakung; 🌸menaikkan semula rahim; 🌸membetulkan urat-urat yang tegang, terputus atau yang terkeluar daripada tempatnya; 🌸memecahkan lemak; 🌸menegang dan membentuk tubuh untuk membantu si ibu kembali ke bentuk badan asal; 🌸mempercepatkan proses pemulihan keseluruhan selepas bekerja keras melahirkan anak. . 🌺Yang menariknya, urutan traditional selepas bersalin termasuk urutan di bahagian payudara juga, dengan kepercayaan ia akan melancarkan susu ibu. . 😃 ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/Pantang Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang. #facialcollogen  #facialLEDMASKER  #facialvshape  #facialacne  #resdung  #waxing  #bodyscrub  #saunaherba  #tangasherba  #spaselayang  #spamuslahselayang  #btcaves  #rawang  #keponguruttraditional  #urutpujukurat  #tangas  #pakejpengantin  #pakejpantang #saunaku  #sweedskin  @ Suehana D'Beauty Spa & Salon @ Suehana D'Beauty Spa & Salon
GOLD FACIAL MASK ..K.Sue kekalkn RM 140 SHJ 🤩🤩🤩.. Shining2 dah muka customer KakSue ni.. 😍 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
. . 🍁Dan juga.. Special utk 2 customer K.sue  treatment FACIAL GOLD... KakSue kekalkan harga yg meletupsss.. 🎊🎉🎊🎉 HANYA RM 140 sahajaaa..!!! 🤩😍 ohsemmm taww... ☺️😘🤗😉
. 🌸KELEBIHAN melakukan Facial Anti Aging Gold Mask 24K:
. 🌹Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
. 🌹Mengurangkan kesan kerosakan cahaya matahari (sunburn)
. 🌹 Mencerahkan kulit (memutihkan)
 Firming & bersinar
. 🌹 Menghilangkan bintik-bintik hitam
. 🌹Anti-penuaan - awet muda
. 🌹Memberi pelembab pada wajah
. 🌹Menegangkan kulit wajah
. 🌹Mengurangkan bekas-bekas jerawat dan parut hitam. 💖AS SEEN ON WHI TV3💖
. . 🌸 Let the Beauty be Yours 🌸
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
. 
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 . 
www.wasap.my/60132893144/SpaSalon
www.wasap.my/60132893144/SpaSalon
www.wasap.my/60132893144/SpaSalon
. 
Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty
. 
Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty
. . . 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang. @ Suehana D'Beauty Spa & 
#sweedskin #spaselayang #spamuslimahselayang #gombak #rawang #btcave #resdung #waxing #bodyscrub #uruttraditionalselayang#confinementpackage#penutuppantang #urutpujukurat#bodyscrub#waxing#oneselayang #facialdiamondpeeling #facialcollogen #facialvitc #mandibunga #mandisusu #foreverliving #salonmuslimah #salonmuslimahselayang
GOLD FACIAL MASK ..K.Sue kekalkn RM 140 SHJ 🤩🤩🤩.. Shining2 dah muka customer KakSue ni.. 😍 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . . 🍁Dan juga.. Special utk 2 customer K.sue treatment FACIAL GOLD... KakSue kekalkan harga yg meletupsss.. 🎊🎉🎊🎉 HANYA RM 140 sahajaaa..!!! 🤩😍 ohsemmm taww... ☺️😘🤗😉 . 🌸KELEBIHAN melakukan Facial Anti Aging Gold Mask 24K: . 🌹Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . 🌹Mengurangkan kesan kerosakan cahaya matahari (sunburn) . 🌹 Mencerahkan kulit (memutihkan) Firming & bersinar . 🌹 Menghilangkan bintik-bintik hitam . 🌹Anti-penuaan - awet muda . 🌹Memberi pelembab pada wajah . 🌹Menegangkan kulit wajah . 🌹Mengurangkan bekas-bekas jerawat dan parut hitam. 💖AS SEEN ON WHI TV3💖 . . 🌸 Let the Beauty be Yours 🌸 . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 . www.wasap.my/60132893144/SpaSalon www.wasap.my/60132893144/SpaSalon www.wasap.my/60132893144/SpaSalon . Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty . Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty . . . 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang. @ Suehana D'Beauty Spa & #sweedskin  #spaselayang  #spamuslimahselayang  #gombak  #rawang  #btcave  #resdung  #waxing  #bodyscrub  #uruttraditionalselayang #confinementpackage #penutuppantang  #urutpujukurat #bodyscrub #waxing #oneselayang  #facialdiamondpeeling  #facialcollogen  #facialvitc  #mandibunga  #mandisusu  #foreverliving  #salonmuslimah  #salonmuslimahselayang 
Kau rasa hiii.. Hiii.. Menggoda tergoda.. 🍓🍓🍓
#fruitpastrycake #strawberry #sedap 
#bukitberuntung 
#rawang 
#sgbuloh 
#subangbestari 
#kotadamansara
#Repost @sambalhitammbahmu ・・・
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi !

Nak order / beli #SambalHitamMbahmu , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀

Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam ni ya. #rempeyek & #sambalgorengjawa pon ada 😉

Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g
Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g
Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg

Sila follow & mohon sebarkan. Terima kasseeeh!!! 😘

#sayajual #sayajualsambal #sayajualsambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #sambalikanbilis #sambalhitamPahang #SungaiBuloh #PayaJaras #Kuang #Kundang #Rawang #Damansara #Kepong #Selayang #BatuCaves #Gombak #Ampang #PetalingJaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #LindaRafar #EliteWarriors
#Repost  @sambalhitammbahmu ・・・ Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi  ! Nak order / beli #SambalHitamMbahmu  , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh  boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀 Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam  ni ya. #rempeyek  & #sambalgorengjawa  pon ada 😉 Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg Sila follow & mohon sebarkan. Terima kasseeeh!!! 😘 #sayajual  #sayajualsambal  #sayajualsambalhitam  #sambalpedas  #sambalbelimbing  #sambalikanbilis  #sambalhitamPahang  #SungaiBuloh  #PayaJaras  #Kuang  #Kundang  #Rawang  #Damansara  #Kepong  #Selayang  #BatuCaves  #Gombak  #Ampang  #PetalingJaya  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #LindaRafar  #EliteWarriors 
Ini sama kes macam doa qunut panjang ke pendek ke macam mana?

#honeywax #buangbuluketiak #tipscantik #buangbulu #jrdbatangkali #rawang
Alhamdulillah
COD 2 unit Minyak Kencang Padu di USJ City Mall
Memang padu teruk minyak ni
.
Cust ni siap ada buat servis urut sekali
Pape boleh rojer
.
Cepat mana yang nak besarkan apa yang patut tu
Cepat Grab
Harga memang baik punya
.
Www.wasap.my/60198181620
.
COD area Subang, Kota Damansara, ShahAlam, Sg Buloh, Subang Bestari, Denai Alam, Puncak Alam
.
#Gambiremas #Gambiremasoriginal
#minyakkencangpadu #minyakkuat #ubattahanlama #ubatkuat #subang
#shahalam #kotadamansara #subangbestari
#denaialam #selangor #rawang #usj #setiaalam
#sgbuloh #damansara #puncakalam
#cepatpancut #missv #gelgambir #kualalumpur #pusatbandar #ttdi #negerisembilan #johor #bukitjelutong #pahang #terengganu #kelantan
Alhamdulillah COD 2 unit Minyak Kencang Padu di USJ City Mall Memang padu teruk minyak ni . Cust ni siap ada buat servis urut sekali Pape boleh rojer . Cepat mana yang nak besarkan apa yang patut tu Cepat Grab Harga memang baik punya . Www.wasap.my/60198181620 . COD area Subang, Kota Damansara, ShahAlam, Sg Buloh, Subang Bestari, Denai Alam, Puncak Alam . #Gambiremas  #Gambiremasoriginal  #minyakkencangpadu  #minyakkuat  #ubattahanlama  #ubatkuat  #subang  #shahalam  #kotadamansara  #subangbestari  #denaialam  #selangor  #rawang  #usj  #setiaalam  #sgbuloh  #damansara  #puncakalam  #cepatpancut  #missv  #gelgambir  #kualalumpur  #pusatbandar  #ttdi  #negerisembilan  #johor  #bukitjelutong  #pahang  #terengganu  #kelantan 
Sebelum 😴😴😴 minum secawan air jamu.. Bangun dengan kesegaran di esok hari.
#airjamu #homemade #sedap #terbaik #bawangputih #halia
#serai #kunyit #lemon #habatulsauda #madu #cukaepal 
#bukitberuntung 
#rawang 
#sgbuloh 
#subangbestari 
#kotadamansara
JANGAN BIARKAN‼️ Jangan biarkan lama,sampai menyepiii 😢😢
Ikhtiarlah, Allah suruh kita ikhtiar, 
Tak salah ikhtiar untuk hubungan suami dan isteri kembali pulih dan berkasih sayang 😍

#HalalJuiceModenMalaysia
#keretauntukabah #toyotachr #fattahaminz #missfazura #ctdk #neelofa #noradanish #haniszalikha #bazaarpaknil #kualakububharu #batangkali #tanjungmalim #bukitberuntung #rawang
.
RESTOCK ! BATCH 8.0.
.
PROMO NOVEMBER 😍💞 :
Buy 2 : RM40 inc. postage
Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage
Buy 10 : Rm140 FREE postage
.
Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available.
.
.
.
HARGA Bawal chiffon bidang 50 :
1-2pcs RM18/pc
3-9pcs RM16/pc
10-19pcs RM14/pc
20pcs ke atas RM11/pc
.
POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10
.
.
.
.
.
💎material tak jarang
💎mudah dibentuk, tak perlu starch
💎labuh menutup dada
💎jahitan kemas
.
*real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen*
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonborong #bawalchiffonbidang50borong #longshawl #premiumchiffonshawl #chiffon #chiffonshawl #shawl #sayajualshawls #bazaarpaknil #rawang #codtescorawang #petitesntall #thickchiffon #highqualitychiffon #sayajual #gombak #tudung #uitm #bawalheavychiffon #naelofarhijab #hijab #scarves #bawallabuh #shawlmuslimah #tudungbawal #bawalborong
. RESTOCK ! BATCH 8.0. . PROMO NOVEMBER 😍💞 : Buy 2 : RM40 inc. postage Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage Buy 10 : Rm140 FREE postage . Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available. . . . HARGA Bawal chiffon bidang 50 : 1-2pcs RM18/pc 3-9pcs RM16/pc 10-19pcs RM14/pc 20pcs ke atas RM11/pc . POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10 . . . . . 💎material tak jarang 💎mudah dibentuk, tak perlu starch 💎labuh menutup dada 💎jahitan kemas . *real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen* . . #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonbidang50  #bawalchiffonborong  #bawalchiffonbidang50borong  #longshawl  #premiumchiffonshawl  #chiffon  #chiffonshawl  #shawl  #sayajualshawls  #bazaarpaknil  #rawang  #codtescorawang  #petitesntall  #thickchiffon  #highqualitychiffon  #sayajual  #gombak  #tudung  #uitm  #bawalheavychiffon  #naelofarhijab  #hijab  #scarves  #bawallabuh  #shawlmuslimah  #tudungbawal  #bawalborong 
CEPAT2 PROMOSI MASIH ADA...Tq Hafiz orderkan utk mak ... Cepat dan mudah disediakan... Promo NOVEMBER ‼️
.
Produk eFBI by Faizal Ismail .
PANASKAN je dan terus MAKAN!
Ia sudah siap dimasak (Ready to Eat)
.
Rebut harga promo sebelum November berakhir .
013-6716165
013-6716165
013-6716165 
Boleh wasap atau call no ni untuk order 
www.wasap.my/60136716165/efbifood 
#dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dendenglentokfbi #efbifoodreadytoeat #frozenfoodmalaysia #frozenfood #makananmelayu #makanansegera #sedapnya #kakimakan #viralmalaysia #rawang #selayang #batucaves #gombak #bukitberuntung
CEPAT2 PROMOSI MASIH ADA...Tq Hafiz orderkan utk mak ... Cepat dan mudah disediakan... Promo NOVEMBER ‼️ . Produk eFBI by Faizal Ismail . PANASKAN je dan terus MAKAN! Ia sudah siap dimasak (Ready to Eat) . Rebut harga promo sebelum November berakhir . 013-6716165 013-6716165 013-6716165 Boleh wasap atau call no ni untuk order www.wasap.my/60136716165/efbifood #dagingitammanisfbi  #ayamitammanisfbi  #dendenglentokfbi  #efbifoodreadytoeat  #frozenfoodmalaysia  #frozenfood  #makananmelayu  #makanansegera  #sedapnya  #kakimakan  #viralmalaysia  #rawang  #selayang  #batucaves  #gombak  #bukitberuntung 
Pilihan yg bijak pakat2 order set promo... Tima kasih acik Salbiah.. Promo NOVEMBER ‼️
.
Produk eFBI by Faizal Ismail .
PANASKAN je dan terus MAKAN!
Ia sudah siap dimasak (Ready to Eat)
.
Rebut harga promo sebelum November berakhir .
013-6716165
013-6716165
013-6716165 
Boleh wasap atau call no ni untuk order 
www.wasap.my/60136716165/efbifood 
#dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dendenglentokfbi #efbifoodreadytoeat #frozenfoodmalaysia #frozenfood #makananmelayu #makanansegera #sedapnya #kakimakan #viralmalaysia #rawang #selayang #batucaves #gombak #bukitberuntung
Pilihan yg bijak pakat2 order set promo... Tima kasih acik Salbiah.. Promo NOVEMBER ‼️ . Produk eFBI by Faizal Ismail . PANASKAN je dan terus MAKAN! Ia sudah siap dimasak (Ready to Eat) . Rebut harga promo sebelum November berakhir . 013-6716165 013-6716165 013-6716165 Boleh wasap atau call no ni untuk order www.wasap.my/60136716165/efbifood #dagingitammanisfbi  #ayamitammanisfbi  #dendenglentokfbi  #efbifoodreadytoeat  #frozenfoodmalaysia  #frozenfood  #makananmelayu  #makanansegera  #sedapnya  #kakimakan  #viralmalaysia  #rawang  #selayang  #batucaves  #gombak  #bukitberuntung 
TIDUR YG TIDAK MENCUKUPI JUGA PUNCA STRESS AKHIRNYA JEJASKAN KESIHATAN!!
.
Sama jer macam komputer 💻 perlu hibernate atau reformat supaya tidak crash atau hang system dia...
.
Nampak simple tetapi ia sangat penting dalam perkembangan tubuh badan, sistem badan dan perkembangan otak..
.
Dapatkan tidur malam yg berkualiti dan rehatkan badan anda agar ketika anda tidur sistem tubuh badan dapat regenerate new cell dan perbaiki sistem badan dgn baik keesokkan hari anda bangun..
.
Kurangkan makan berat pada waktu malam...seawal jam 5 pagi anda bangun esok akan lebih segar, ringan, mudah dan ceria😍...
.
Selamat Malam 😴..
.
💪🏼.Pengambilan seterusnya untuk musim DECEMBER “KURUS FIT 2018 KASI JADI” masih ada beberapa slot...bagi yang sedang struggle dan tak nak delay lagi harapan untuk turun berat badan 2018..
.
SEASON-40, INTAKE *DEC* TELAH DIBUKA!!
Limited slot✔
Book your slot @annur_raudhah_ @annur_raudhah_ click link bio for more details...
.
#fit #makan #sentap #tipskurus #nakkurus #cikgu #keluarga #wanita #nakcantik #ariani #jubahbesar #bajubesar #skirtbesar #pasarmalam #pengantin #kawin #harianmetro #buletin #kl #malaysia #perak #selangor #melaka #seremban #rawang #kajang #sabah
TIDUR YG TIDAK MENCUKUPI JUGA PUNCA STRESS AKHIRNYA JEJASKAN KESIHATAN!! . Sama jer macam komputer 💻 perlu hibernate atau reformat supaya tidak crash atau hang system dia... . Nampak simple tetapi ia sangat penting dalam perkembangan tubuh badan, sistem badan dan perkembangan otak.. . Dapatkan tidur malam yg berkualiti dan rehatkan badan anda agar ketika anda tidur sistem tubuh badan dapat regenerate new cell dan perbaiki sistem badan dgn baik keesokkan hari anda bangun.. . Kurangkan makan berat pada waktu malam...seawal jam 5 pagi anda bangun esok akan lebih segar, ringan, mudah dan ceria😍... . Selamat Malam 😴.. . 💪🏼.Pengambilan seterusnya untuk musim DECEMBER “KURUS FIT 2018 KASI JADI” masih ada beberapa slot...bagi yang sedang struggle dan tak nak delay lagi harapan untuk turun berat badan 2018.. . SEASON-40, INTAKE *DEC* TELAH DIBUKA!! Limited slot✔ Book your slot @annur_raudhah_ @annur_raudhah_ click link bio for more details... . #fit  #makan  #sentap  #tipskurus  #nakkurus  #cikgu  #keluarga  #wanita  #nakcantik  #ariani  #jubahbesar  #bajubesar  #skirtbesar  #pasarmalam  #pengantin  #kawin  #harianmetro  #buletin  #kl  #malaysia  #perak  #selangor  #melaka  #seremban  #rawang  #kajang  #sabah 
Testimoni Kurung Bella
Emerald green
------------------------
Kurung Bella
.
🌷material pearl skin platinum
🌷cutting baju kurung moden
🌷kain potongan duyung
🌷pinggang separuh getah dan berzip
.
Harga asal rm115 sepasang
.
PROMOSI
Sepasang rm80sm/rm95ss
.
Pakej Bridesmaid
6 pasang RM450
*free postage semenanjung.
.
Berminat whatsapp
📲 0173074947
.
Nak tengok warna lain?
Jom jenguk ig @bajukurungmoden_byzea
.
.
With ♥️,
#zeaqamiraexclusive
Testimoni Kurung Bella Emerald green ------------------------ Kurung Bella . 🌷material pearl skin platinum 🌷cutting baju kurung moden 🌷kain potongan duyung 🌷pinggang separuh getah dan berzip . Harga asal rm115 sepasang . PROMOSI Sepasang rm80sm/rm95ss . Pakej Bridesmaid 6 pasang RM450 *free postage semenanjung. . Berminat whatsapp 📲 0173074947 . Nak tengok warna lain? Jom jenguk ig @bajukurungmoden_byzea . . With ♥️, #zeaqamiraexclusive 
.
RESTOCK ! BATCH 8.0.
.
PROMO NOVEMBER 😍💞 :
Buy 2 : RM40 inc. postage
Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage
Buy 10 : Rm140 FREE postage
.
Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available.
.
.
.
HARGA Bawal chiffon bidang 50 :
1-2pcs RM18/pc
3-9pcs RM16/pc
10-19pcs RM14/pc
20pcs ke atas RM11/pc
.
POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10
.
.
.
.
.
💎material tak jarang
💎mudah dibentuk, tak perlu starch
💎labuh menutup dada
💎jahitan kemas
.
*real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen*
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonborong #bawalchiffonbidang50borong #longshawl #premiumchiffonshawl #chiffon #chiffonshawl #shawl #sayajualshawls #bazaarpaknil #rawang #codtescorawang #petitesntall #thickchiffon #highqualitychiffon #sayajual #gombak #tudung #uitm #bawalheavychiffon #naelofarhijab #hijab #scarves #bawallabuh #shawlmuslimah #tudungbawal #bawalborong
. RESTOCK ! BATCH 8.0. . PROMO NOVEMBER 😍💞 : Buy 2 : RM40 inc. postage Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage Buy 10 : Rm140 FREE postage . Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available. . . . HARGA Bawal chiffon bidang 50 : 1-2pcs RM18/pc 3-9pcs RM16/pc 10-19pcs RM14/pc 20pcs ke atas RM11/pc . POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10 . . . . . 💎material tak jarang 💎mudah dibentuk, tak perlu starch 💎labuh menutup dada 💎jahitan kemas . *real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen* . . #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonbidang50  #bawalchiffonborong  #bawalchiffonbidang50borong  #longshawl  #premiumchiffonshawl  #chiffon  #chiffonshawl  #shawl  #sayajualshawls  #bazaarpaknil  #rawang  #codtescorawang  #petitesntall  #thickchiffon  #highqualitychiffon  #sayajual  #gombak  #tudung  #uitm  #bawalheavychiffon  #naelofarhijab  #hijab  #scarves  #bawallabuh  #shawlmuslimah  #tudungbawal  #bawalborong 
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** Size : S M L Xl
S Waist 26-27 ” Hip 31-35”(L)36”
M Waist 27-28” Hip 33-37” (L) 36”
L Waist 29-30” Hip 35-38”(L) 36”
XL Waist 30-33” Hip 37-40”(L) 36”
Price RM 65 free shipping 
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
*** NEW FOR TODAY *** *** BY MISSAURA *** Size : S M L Xl S Waist 26-27 ” Hip 31-35”(L)36” M Waist 27-28” Hip 33-37” (L) 36” L Waist 29-30” Hip 35-38”(L) 36” XL Waist 30-33” Hip 37-40”(L) 36” Price RM 65 free shipping #blouserm25  #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #tshirthipstermalasia 
MAULID SPECIAL PROMO‼️
.
🔥HANYA RM173/g FREE UPAH UTK SEMUA DESIGN + 30% LESS UTK CINCIN PERMATA🔥
.
HAI Assalamualaikum n Selamat Pagi kakak2 Kesayangan 🤗💕
.
.
PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅ 
FREE GIFT DIBERIKAN✅
FREE CUCIAN EMAS✅ 
TRADE IN TINGGI✅ .
KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH SHAH ALAM

49 G, JALAN NELAYAN 19/A
SEKSYEN 19, 
43300 SHAH ALAM,
SELANGOR.

TEL : 03-55456625

GOOGLE MAPS KEDAI
https://goo.gl/maps/Sr31JSDhiBK2 👉Landmark👈
Seksyen 19 Shah Alam, Area SALAM SHAH ALAM SPECIALIST HOSPITAL
.
👉 bawah untuk sebarang pertanyaan👈 ✅ ✅ ✅ PM FB✅ & DM IG
.
p/s : Jangan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh dating sekali kat kedai kita 😘
.
#sritanahmerahshahalam

#emasmurahshahalam #seksyen19 #kedaiemasviral #freeupah #tradetinggi #shahalam #selangor #malaysia #bisnesonline #hantaran #hadiah #wanita #kahwin #lelaki #hadiahharijadi #belimurah #shahalamresident #rawang #bangi #klang #klangvalley #portklang #setiaalam #petalingjaya #sunway
MAULID SPECIAL PROMO‼️ . 🔥HANYA RM173/g FREE UPAH UTK SEMUA DESIGN + 30% LESS UTK CINCIN PERMATA🔥 . HAI Assalamualaikum n Selamat Pagi kakak2 Kesayangan 🤗💕 . . PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅ FREE GIFT DIBERIKAN✅ FREE CUCIAN EMAS✅ TRADE IN TINGGI✅ . KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH SHAH ALAM 49 G, JALAN NELAYAN 19/A SEKSYEN 19, 43300 SHAH ALAM, SELANGOR. TEL : 03-55456625 GOOGLE MAPS KEDAI https://goo.gl/maps/Sr31JSDhiBK2 👉Landmark👈 Seksyen 19 Shah Alam, Area SALAM SHAH ALAM SPECIALIST HOSPITAL . 👉 bawah untuk sebarang pertanyaan👈 ✅ ✅ ✅ PM FB✅ & DM IG . p/s : Jangan lupa tag n share kat member2 ye sis Nnti boleh dating sekali kat kedai kita 😘 . #sritanahmerahshahalam  #emasmurahshahalam  #seksyen19  #kedaiemasviral  #freeupah  #tradetinggi  #shahalam  #selangor  #malaysia  #bisnesonline  #hantaran  #hadiah  #wanita  #kahwin  #lelaki  #hadiahharijadi  #belimurah  #shahalamresident  #rawang  #bangi  #klang  #klangvalley  #portklang  #setiaalam  #petalingjaya  #sunway 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
MAULID SPECIAL PROMO‼️
.
🔥HANYA RM173/g FREE UPAH UTK SEMUA DESIGN + 30% LESS UTK CINCIN PERMATA🔥
.
HAI Assalamualaikum n Selamat Pagi kakak2 Kesayangan 🤗💕
.
.
PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅ 
FREE GIFT DIBERIKAN✅
FREE CUCIAN EMAS✅ 
TRADE IN TINGGI✅ .
KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH SHAH ALAM

49 G, JALAN NELAYAN 19/A
SEKSYEN 19, 
43300 SHAH ALAM,
SELANGOR.

TEL : 03-55456625

GOOGLE MAPS KEDAI
https://goo.gl/maps/Sr31JSDhiBK2 👉Landmark👈
Seksyen 19 Shah Alam, Area SALAM SHAH ALAM SPECIALIST HOSPITAL
.
👉 bawah untuk sebarang pertanyaan👈 ✅ ✅ ✅ PM FB✅ & DM IG
.
p/s : Jangan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh dating sekali kat kedai kita 😘
.
#sritanahmerahshahalam

#emasmurahshahalam #seksyen19 #kedaiemasviral #freeupah #tradetinggi #shahalam #selangor #malaysia #bisnesonline #hantaran #hadiah #wanita #kahwin #lelaki #hadiahharijadi #belimurah #shahalamresident #rawang #bangi #klang #klangvalley #portklang #setiaalam #petalingjaya #sunway
MAULID SPECIAL PROMO‼️ . 🔥HANYA RM173/g FREE UPAH UTK SEMUA DESIGN + 30% LESS UTK CINCIN PERMATA🔥 . HAI Assalamualaikum n Selamat Pagi kakak2 Kesayangan 🤗💕 . . PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅ FREE GIFT DIBERIKAN✅ FREE CUCIAN EMAS✅ TRADE IN TINGGI✅ . KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH SHAH ALAM 49 G, JALAN NELAYAN 19/A SEKSYEN 19, 43300 SHAH ALAM, SELANGOR. TEL : 03-55456625 GOOGLE MAPS KEDAI https://goo.gl/maps/Sr31JSDhiBK2 👉Landmark👈 Seksyen 19 Shah Alam, Area SALAM SHAH ALAM SPECIALIST HOSPITAL . 👉 bawah untuk sebarang pertanyaan👈 ✅ ✅ ✅ PM FB✅ & DM IG . p/s : Jangan lupa tag n share kat member2 ye sis Nnti boleh dating sekali kat kedai kita 😘 . #sritanahmerahshahalam  #emasmurahshahalam  #seksyen19  #kedaiemasviral  #freeupah  #tradetinggi  #shahalam  #selangor  #malaysia  #bisnesonline  #hantaran  #hadiah  #wanita  #kahwin  #lelaki  #hadiahharijadi  #belimurah  #shahalamresident  #rawang  #bangi  #klang  #klangvalley  #portklang  #setiaalam  #petalingjaya  #sunway 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** Size : S M L Xl
S Waist 26-27 ” Hip 31-35”(L) 33”
M Waist 27-28” Hip 33-37”(L)33”
L Waist 29-30” hip 35-38”(L)33”
XL Waist 30-33” Hip 37-40”(L)33”
Price RM 59 free shipping 👗👗👗👗👗👗👗👗👗
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
*** NEW FOR TODAY *** *** BY MISSAURA *** Size : S M L Xl S Waist 26-27 ” Hip 31-35”(L) 33” M Waist 27-28” Hip 33-37”(L)33” L Waist 29-30” hip 35-38”(L)33” XL Waist 30-33” Hip 37-40”(L)33” Price RM 59 free shipping 👗👗👗👗👗👗👗👗👗 #blouserm25  #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #tshirthipstermalasia 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi !

Nak order / beli #SambalHitamMbahmu , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀

Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam ni ya. #rempeyek & #sambalgorengjawa pon ada 😉

Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g
Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g
Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg

#sayajual #sayajualsambal #sayajualsambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #sambalikanbilis #sambalhitamPahang #SungaiBuloh #PayaJaras #Kuang #Kundang #Rawang #Damansara #Kepong #Selayang #BatuCaves #Gombak #Ampang #PetalingJaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #LindaRafar #EliteWarriors
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi  ! Nak order / beli #SambalHitamMbahmu  , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh  boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀 Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam  ni ya. #rempeyek  & #sambalgorengjawa  pon ada 😉 Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg #sayajual  #sayajualsambal  #sayajualsambalhitam  #sambalpedas  #sambalbelimbing  #sambalikanbilis  #sambalhitamPahang  #SungaiBuloh  #PayaJaras  #Kuang  #Kundang  #Rawang  #Damansara  #Kepong  #Selayang  #BatuCaves  #Gombak  #Ampang  #PetalingJaya  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #LindaRafar  #EliteWarriors 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** Free size
Chest 35-42"
Waist 32-40 "
Hip  32-40 " (L) 41"

Colour : brown cream black (brown sugar)

Price RM 60 free shipping 
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
The beautiful wedding of .
.
|Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of . . |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** COLOR : White  Chest free-44
Arms around 12
(L) 17  Price RM 640 Free shipping 
#bajuhipstermalasia #bajustylemalaysia #tshirtmalaysia #sayajualonline #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#kotadamansara #klsentral #klfashion #klevent #kldress
The beautiful wedding of |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden |
.
.

For Site visit and booking:
.
📱 : +60122660172 / +60179226096
.
📧: tsimpol@yahoo.com
.
Fb: Simpol The Garden of Love
.
#simpolthegardenoflove #simpolwedding #simpolgarden #pelamin #pakejkahwintermurah
#kerjakahwin #malaywedding #venuekahwin #dewankahwin #Rawang #pakejkahwin #kahwin #gardenwedding #Chiavarichairs #lamanperkahwinan
#canopy #catering #weddingplanner
#pelaminbajet #pakejtunang #fairytaleswedding #dewankahwin
#inspirasiperkahwinan
#perkahwinandalamtaman #gardenstyle
#gardenweddingmalaysia
#gardenweddingrawang
The beautiful wedding of |Syamimi ❤️ Khairil Asyraf| 18.11.18| venue: @simpolgarden | . . For Site visit and booking: . 📱 : +60122660172 / +60179226096 . 📧: tsimpol@yahoo.com . Fb: Simpol The Garden of Love . #simpolthegardenoflove  #simpolwedding  #simpolgarden  #pelamin  #pakejkahwintermurah  #kerjakahwin  #malaywedding  #venuekahwin  #dewankahwin  #Rawang  #pakejkahwin  #kahwin  #gardenwedding  #Chiavarichairs  #lamanperkahwinan  #canopy  #catering  #weddingplanner  #pelaminbajet  #pakejtunang  #fairytaleswedding  #dewankahwin  #inspirasiperkahwinan  #perkahwinandalamtaman  #gardenstyle  #gardenweddingmalaysia  #gardenweddingrawang 
🌟Duol EyeBrow Brush
.
🌸PRICE: RM12
📦Postage:  RM8 SM| RM12SS
⭐Ready Stock
📲 WhatApp: 019-2035390
💕 Nak lukis kening menjadi lebih mudah tak perlu ada dua brush kini 2in1 handle 
Condition: 100% Brand New
Synthetic Fibre; Handle Material: Wood
.
📲Wassap Only:019-2035390
💫 screenshot gambar sekali
.

#kabukibrush#15pcszoeva#8pcszoeva#foundationbrush#brushset#brushesbellaz#brushmalaysia#beautyblender#rawang#bangi#putrajaya#ifalawlessrawang#iflawlessbangi#naturalaquabase#nabiflawless#kelasmakeup#makeupnikah#makeupbag#makeuptips #anasism#sugarbellecosmetic#temyraclerawang#temyracle#totallycleanrawang#skincaremalaysia#facialsteamermalaysia#brushbag#shawl#duckscarves#hermomy
🌟Duol EyeBrow Brush . 🌸PRICE: RM12 📦Postage: RM8 SM| RM12SS ⭐Ready Stock 📲 WhatApp: 019-2035390 💕 Nak lukis kening menjadi lebih mudah tak perlu ada dua brush kini 2in1 handle Condition: 100% Brand New Synthetic Fibre; Handle Material: Wood . 📲Wassap Only:019-2035390 💫 screenshot gambar sekali . #kabukibrush #15pcszoeva #8pcszoeva #foundationbrush #brushset #brushesbellaz #brushmalaysia #beautyblender #rawang #bangi #putrajaya #ifalawlessrawang #iflawlessbangi #naturalaquabase #nabiflawless #kelasmakeup #makeupnikah #makeupbag #makeuptips  #anasism #sugarbellecosmetic #temyraclerawang #temyracle #totallycleanrawang #skincaremalaysia #facialsteamermalaysia #brushbag #shawl #duckscarves #hermomy 
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** Free size
Shirts 
Chest 48-64" (L) 20"25"
Pants 
Waist 24-36" (L)  35"
Hip 32-46" 
Price RM 66 free shipping 
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
Chocolate Sticks in Box.
Suitable for gift, hantaran, hamper, bouquet (balloon, flower, choc)...credit to @wanideen_
for the nice pictures
#coklat #chocolate #coklathantaran #doorgift #goodies #gift #hampers #hadiah #bouquet #kualalumpur #sungaibuloh #saujanautama #kundang #kuang #rawang #bandartasikputeri #meru #puncakalam #uitmpuncakperdana #bukitrahmanputra #klang #shahalam #damansara #kotadamansara #damansaradamai
*** NEW FOR TODAY ***
*** BY MISSAURA *** Free size
Chest 30-40 "
Waist 30-38 "
Hip 46-58 "
(L) 42"

3 colours nude , black , brown 
Price RM 65 free shipping 
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
Sapa kata sabrina bakery x juai biskut.. Ni biskut pling top top meletop la.. Belom cuba blom tau keranggupan nya.. Skli gigit wow.. Melekat dihati semua ❤️❤️❤️
.
RM35
RM35
RM35
.
Meh la whatsapp tnya or order, kita bincang.. , klik ja kt bio. . 
http://wasap.my/60146344258/nak_order
http://wasap.my/60146344258/nak_order
http://wasap.my/60146344258/nak_order
. 
#cakelovers #dessertlovers #keksimple #kekmurah #dessertsedap #pavlovamini #dfcc #brownies #browniesmurah #kekhantaran #kekbirthday #deliveryrawang #deliverysgbuloh #deliverydamansara #deliverykkb #deliverypj #deliverybukitsentosa #deliverykek #delivery #rawang #bukitsentosa #bukitberuntung #kkb #rasa #batangkali #pj #mamasabbakery #sabrinabakery
Sapa kata sabrina bakery x juai biskut.. Ni biskut pling top top meletop la.. Belom cuba blom tau keranggupan nya.. Skli gigit wow.. Melekat dihati semua ❤️❤️❤️ . RM35 RM35 RM35 . Meh la whatsapp tnya or order, kita bincang.. , klik ja kt bio. . http://wasap.my/60146344258/nak_order http://wasap.my/60146344258/nak_order http://wasap.my/60146344258/nak_order . #cakelovers  #dessertlovers  #keksimple  #kekmurah  #dessertsedap  #pavlovamini  #dfcc  #brownies  #browniesmurah  #kekhantaran  #kekbirthday  #deliveryrawang  #deliverysgbuloh  #deliverydamansara  #deliverykkb  #deliverypj  #deliverybukitsentosa  #deliverykek  #delivery  #rawang  #bukitsentosa  #bukitberuntung  #kkb  #rasa  #batangkali  #pj  #mamasabbakery  #sabrinabakery 
.
RESTOCK ! BATCH 8.0.
.
PROMO NOVEMBER 😍💞 :
Buy 2 : RM40 inc. postage
Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage
Buy 10 : Rm140 FREE postage
.
Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available.
.
.
.
HARGA Bawal chiffon bidang 50 :
1-2pcs RM18/pc
3-9pcs RM16/pc
10-19pcs RM14/pc
20pcs ke atas RM11/pc
.
POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10
.
.
.
.
.
💎material tak jarang
💎mudah dibentuk, tak perlu starch
💎labuh menutup dada
💎jahitan kemas
.
*real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen*
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonborong #bawalchiffonbidang50borong #longshawl #premiumchiffonshawl #chiffon #chiffonshawl #shawl #sayajualshawls #bazaarpaknil #rawang #codtescorawang #petitesntall #thickchiffon #highqualitychiffon #sayajual #gombak #tudung #uitm #bawalheavychiffon #naelofarhijab #hijab #scarves #bawallabuh #shawlmuslimah #tudungbawal #bawalborong
. RESTOCK ! BATCH 8.0. . PROMO NOVEMBER 😍💞 : Buy 2 : RM40 inc. postage Buy 5 FREE 1 : RM90 inc. postage Buy 10 : Rm140 FREE postage . Click whatsapp link dekat profile untuk tahu warna yang available. . . . HARGA Bawal chiffon bidang 50 : 1-2pcs RM18/pc 3-9pcs RM16/pc 10-19pcs RM14/pc 20pcs ke atas RM11/pc . POSTAGE : 1-3pcs RM8 , 4-5pcs RM10 . . . . . 💎material tak jarang 💎mudah dibentuk, tak perlu starch 💎labuh menutup dada 💎jahitan kemas . *real colour might be different from the photo due to lighting and phone screen* . . #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonbidang50  #bawalchiffonborong  #bawalchiffonbidang50borong  #longshawl  #premiumchiffonshawl  #chiffon  #chiffonshawl  #shawl  #sayajualshawls  #bazaarpaknil  #rawang  #codtescorawang  #petitesntall  #thickchiffon  #highqualitychiffon  #sayajual  #gombak  #tudung  #uitm  #bawalheavychiffon  #naelofarhijab  #hijab  #scarves  #bawallabuh  #shawlmuslimah  #tudungbawal  #bawalborong 
Off Shoulder Guipure Lace Dress
Brand : Miu Miu
Label : PAIPAIJEIMEI
Style : Thai super stars 
Colour only white 
Size : M,L 
M Chest 34” Waist 28” Hip 38” (L) 39”

L Chest 36” Waist 30” Hip 40” (L) 39”

Price RM 129 free shipping 
#ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#kotadamansara #klsentral
Off Shoulder Guipure Lace Dress Brand : Miu Miu Label : PAIPAIJEIMEI Style : Thai super stars Colour only white Size : M,L M Chest 34” Waist 28” Hip 38” (L) 39” L Chest 36” Waist 30” Hip 40” (L) 39” Price RM 129 free shipping #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #kotadamansara  #klsentral 
Welcome to our Online Casino🎰
Game List:-
Crown
Lucky Palace
Newtown
SunCity
Sky99
SCR888
3Win8 
Rollex
Joker
#Welcome Bonus 30% untuk game tertentu
#Min TopUp RM10
#Min Cuci RM30
#Bonus untuk games yang tertentu
#Rekomen bonus 30%
#100% Trusted Company
#5min-10min Deposit/Withdraw
#Good VIP Service
#Free ID & Free Registration
#Online Banking / ATM Cash Transfer
♤24Hours Service♤
Whatsapp: 014-2517635
WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my
#Min #malaysya #sabah #sarawak #kl #kualalumpur #rawang #kuantan #games #casino #goodcasino #online #dota2 #like4like #followforfollow #5min #insta good
Welcome to our Online Casino🎰 Game List:- Crown Lucky Palace Newtown SunCity Sky99 SCR888 3Win8 Rollex Joker #Welcome  Bonus 30% untuk game tertentu #Min  TopUp RM10 #Min  Cuci RM30 #Bonus  untuk games yang tertentu #Rekomen  bonus 30% #100 % Trusted Company #5min -10min Deposit/Withdraw #Good  VIP Service #Free  ID & Free Registration #Online  Banking / ATM Cash Transfer ♤24Hours Service♤ Whatsapp: 014-2517635 WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my #Min  #malaysya  #sabah  #sarawak  #kl  #kualalumpur  #rawang  #kuantan  #games  #casino  #goodcasino  #online  #dota2  #like4like  #followforfollow  #5min  #insta  good
Chef theme cake for Xing, tq dear! She requested to make fried rice for the main deco 🍛😋 & the cake with Peanut Butter Flavor🥜🍯
#allcupcakestory #chefthemecake #chef #rawang #alhamdulillah
Welcome to our Online Casino🎰
Game List:-
Crown
Lucky Palace
Newtown
SunCity
Sky99
SCR888
3Win8 
Rollex
Joker
#Welcome Bonus 30% untuk game tertentu
#Min TopUp RM10
#Min Cuci RM30
#Bonus untuk games yang tertentu
#Rekomen bonus 30%
#100% Trusted Company
#5min-10min Deposit/Withdraw
#Good VIP Service
#Free ID & Free Registration
#Online Banking / ATM Cash Transfer
♤24Hours Service♤
Whatsapp: 014-2517635
WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my
#Min #malaysya #sabah #sarawak #kl #kualalumpur #rawang #kuantan #games #casino #goodcasino #online #dota2 #like4like #followforfollow #5min #insta good
Welcome to our Online Casino🎰 Game List:- Crown Lucky Palace Newtown SunCity Sky99 SCR888 3Win8 Rollex Joker #Welcome  Bonus 30% untuk game tertentu #Min  TopUp RM10 #Min  Cuci RM30 #Bonus  untuk games yang tertentu #Rekomen  bonus 30% #100 % Trusted Company #5min -10min Deposit/Withdraw #Good  VIP Service #Free  ID & Free Registration #Online  Banking / ATM Cash Transfer ♤24Hours Service♤ Whatsapp: 014-2517635 WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my #Min  #malaysya  #sabah  #sarawak  #kl  #kualalumpur  #rawang  #kuantan  #games  #casino  #goodcasino  #online  #dota2  #like4like  #followforfollow  #5min  #insta  good
Welcome to our Online Casino🎰
Game List:-
Crown
Lucky Palace
Newtown
SunCity
Sky99
SCR888
3Win8 
Rollex
Joker
#Welcome Bonus 30% untuk game tertentu
#Min TopUp RM10
#Min Cuci RM30
#Bonus untuk games yang tertentu
#Rekomen bonus 30%
#100% Trusted Company
#5min-10min Deposit/Withdraw
#Good VIP Service
#Free ID & Free Registration
#Online Banking / ATM Cash Transfer
♤24Hours Service♤
Whatsapp: 014-2517635
WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my
#Min #malaysya #sabah #sarawak #kl #kualalumpur #rawang #kuantan #games #casino #goodcasino #online #dota2 #like4like #followforfollow #5min #insta good
Welcome to our Online Casino🎰 Game List:- Crown Lucky Palace Newtown SunCity Sky99 SCR888 3Win8 Rollex Joker #Welcome  Bonus 30% untuk game tertentu #Min  TopUp RM10 #Min  Cuci RM30 #Bonus  untuk games yang tertentu #Rekomen  bonus 30% #100 % Trusted Company #5min -10min Deposit/Withdraw #Good  VIP Service #Free  ID & Free Registration #Online  Banking / ATM Cash Transfer ♤24Hours Service♤ Whatsapp: 014-2517635 WeChat: Strike_win888 📲http://scr888trusted.wasap.my #Min  #malaysya  #sabah  #sarawak  #kl  #kualalumpur  #rawang  #kuantan  #games  #casino  #goodcasino  #online  #dota2  #like4like  #followforfollow  #5min  #insta  good
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang 
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang 
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang 
Kasut futsal Baik punya ⚽️ Lawa we rugi tak Greb awal2 😎 🚛 free pos seluruh Malaysia 🇲🇾
🔥 oder  24jam 
Jgn segan Silu geng ...beli Lebih 2 kasut kita bagi promotion boek punya 💥

Kasut futsal ⚽️
Saiz 40-44 
Rm 85 sm & Rm 90 ss 📱Berminat just wasap kat Bio 
#kasut #padang #futsal #kasutcantikmalaysia #murah #sukan #kasutmessi #kasutgempak #kasut #lelaki #kasutmurah #kasutfutsalrare #hadiahwisuda #kasutbola #murahmurah  #sentosa  #sekolah  #futsal⚽  #majulahsukanuntuknegara #sukan #bajumurah  #danautoba #padu #kasutfutsalmalaysia  #setapak #rawang #gombak #smks19moments #smksi #terbaik #selangor #kasutcun
Kasut futsal Baik punya ⚽️ Lawa we rugi tak Greb awal2 😎 🚛 free pos seluruh Malaysia 🇲🇾 🔥 oder 24jam Jgn segan Silu geng ...beli Lebih 2 kasut kita bagi promotion boek punya 💥 Kasut futsal ⚽️ Saiz 40-44 Rm 85 sm & Rm 90 ss 📱Berminat just wasap kat Bio #kasut  #padang  #futsal  #kasutcantikmalaysia  #murah  #sukan  #kasutmessi  #kasutgempak  #kasut  #lelaki  #kasutmurah  #kasutfutsalrare  #hadiahwisuda  #kasutbola  #murahmurah  #sentosa  #sekolah  #futsal ⚽ #majulahsukanuntuknegara  #sukan  #bajumurah  #danautoba  #padu  #kasutfutsalmalaysia  #setapak  #rawang  #gombak  #smks19moments  #smksi  #terbaik  #selangor  #kasutcun 
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang 
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang 
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. 
KENAPA ENAILEAF?

Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai
Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan
Warna lebih tahan lama 
Mudah di pakai dan cepat kering

Enaileaf Lukis
RM15
Sticker RM5
POSTAGE RM8 /RM12SS
COD RAWANG AVAILABLE
.
. 
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #teamkakakmayang
Jom dapatkan enaileaf dgn Rai secara COD area Rawang/Selayang/Setapak. KENAPA ENAILEAF? Bahan semula jadi daripada campuran serbuk inai Merah asli tanpa pewarna sintetik/tiruan Warna lebih tahan lama Mudah di pakai dan cepat kering Enaileaf Lukis RM15 Sticker RM5 POSTAGE RM8 /RM12SS COD RAWANG AVAILABLE . . #enaileaf  #enaicelup  #inaipengantin  #inaimerah  #inaicelupmurah  #inaimerahmenyala  #inaimerahasli  #inailukis  #perkahwinanmelayu  #berinai  #malamberinai  #rawang  #selayang  #codavailable  #teamkakakmayang