an online Instagram web viewer

#quiz medias

Photos

#Repost @nitasanofficial 
Halo Sobat Nitasan! 
It is time to quiz. 🎉🎉 Kami akan bagi-bagi pulsa 50K lagi nih untuk 5 orang beruntung. Caranya gampang kok: 
1. Follow @nitasanofficial
2. Like postingan ini. 
3. Jawab pertanyaan yang ada di gambar di atas di kolom komentar
4. Ajak teman kamu ikutan dg cara tag/mention 2 teman kamu juga ya. 
Kami tunggu sampai Jum'at 19 Oktober 2018 pukul 23:59 WIB, ya. Kami akan pilih secara acak dan pengumumannya akan kami post di IG pada 21 Oktober 2018. 
Ditunggu ya Sobat Nitasan.

#quiz #quizIG #kuisinstagram #nitasan #kuispulsa #kuisnitasan
#Repost  @nitasanofficial Halo Sobat Nitasan! It is time to quiz. 🎉🎉 Kami akan bagi-bagi pulsa 50K lagi nih untuk 5 orang beruntung. Caranya gampang kok: 1. Follow @nitasanofficial 2. Like postingan ini. 3. Jawab pertanyaan yang ada di gambar di atas di kolom komentar 4. Ajak teman kamu ikutan dg cara tag/mention 2 teman kamu juga ya. Kami tunggu sampai Jum'at 19 Oktober 2018 pukul 23:59 WIB, ya. Kami akan pilih secara acak dan pengumumannya akan kami post di IG pada 21 Oktober 2018. Ditunggu ya Sobat Nitasan. #quiz  #quizIG  #kuisinstagram  #nitasan  #kuispulsa  #kuisnitasan 
#RedCentreQuiz - where was this pic taken?
*
*
*
*
*
*
#quiz #quiztime #NTAustralia #RedCentreNT #NTaustralia #desert #outbackaustralia #TuesdayQuiz
pic by @warren_tribe - thanks for tagging :)
#Quiz Guess what this is.
#Quiz  Guess what this is.
My dad is real and he loves you 💚! ..
..
#popquiz #gogreen #god #godisreal #godlovesyou #bitmoji #jesus #quiz #mondaynight #kid #cool
I took a silly BookRiot Quiz, Find Your Vampire Soulmate while I was on vacation. I was hoping for a new book recommendation, but I got a foreign movie suggestion instead. About to see if The Girl is really my OTP or OTV (One True Vampire).
https://bookriot.com/2018/09/20/vampire-soulmate-quiz/
 #bookriot #quiz #vampire #soulmate #otp #thegirl #foreignfilm #movie
I took a silly BookRiot Quiz, Find Your Vampire Soulmate while I was on vacation. I was hoping for a new book recommendation, but I got a foreign movie suggestion instead. About to see if The Girl is really my OTP or OTV (One True Vampire). https://bookriot.com/2018/09/20/vampire-soulmate-quiz/ #bookriot  #quiz  #vampire  #soulmate  #otp  #thegirl  #foreignfilm  #movie 
Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi!
@fiestagreentea
yuk ikutan @amlifyjahanara
@lasquell_arkendy @iisfirdha16 @rapiharahap @ahmadku73 
#Repost @fiestagreentea (@get_repost)
・・・
Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍

Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁

Cara gampang banget loh : 
1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍

2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬

3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉

Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~

#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi
Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi! @fiestagreentea yuk ikutan @amlifyjahanara @lasquell_arkendy @iisfirdha16 @rapiharahap @ahmadku73 #Repost  @fiestagreentea (@get_repost) ・・・ Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher  senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁 Cara gampang banget loh : 1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍 2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬 3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉 Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~ #kuis  #kuisberhadiah  #quiz  #games  #pertanyaan  #fiestagreentea  #honey  #maduhutan  #nyengirlagi 
Tonight!! Be there, you’ve got to be in it to win it!! #selby #quiz #bingocard #win #autumn
Новая игра! Новые эмоции! Много музыки и отличного настроения! И, конечно же, подарки от наших друзей @mukakms, @chicagoeliteclub и @kirov.park . Большущее спасибо нашим друзьям и спонсорам! Ребята, ждём всех вас на игре номер 6 21 октября в 16:00 в @edison.kms !!! Будет круто! #комсомольскнаамуре #осень #школа #edison_kms #chicago_kms #komsomolsk #komsa #instagram #zagadkiEdisona #quiz #kms
Новая игра! Новые эмоции! Много музыки и отличного настроения! И, конечно же, подарки от наших друзей @mukakms, @chicagoeliteclub и @kirov.park . Большущее спасибо нашим друзьям и спонсорам! Ребята, ждём всех вас на игре номер 6 21 октября в 16:00 в @edison.kms !!! Будет круто! #комсомольскнаамуре  #осень  #школа  #edison_kms  #chicago_kms  #komsomolsk  #komsa  #instagram  #zagadkiEdisona  #quiz  #kms 
OLIVIA FACE 🥕

@rebeccacharlottexo #quiz #quiznight #monday #drag @rupaulsdragrace #quickdrag #halloween #fun #bff #fem  #london #uk #lol #laugh #friends #fun #monday
Siapa ingin dimanjakan Lidahnya

Iciplah kuliner Indonesia

Rasanya tak perlu diragukan

Usai mencoba nikmat rasanya

perutpun pasti senang dibuatnya

Kini ku akan merekomendasikan

Untuk menghilangkan segala dahaga

Rasanya segar menyenangkan

Nikmatnya pasti terbayang2

Ingin meminumnya lagi dan lagi

Apalagi kalau bukan si merah merona,Sirup Kurnia.

#kuiskilatkurnia @sirup_kurnia

#Repost @sirup_kurnia (@get_repost)
・・・
Yuk, tunjukkan cinta dan kebanggaan kita kepada Indonesia lewat cerita di #kuiskilatkurnia kali ini!

Repost/Share postingan ini, follow @sirup_kurnia, tuliskan cerita/karangan tentang Indonesia di captionmu menggunakan awalan huruf Sirup Kurnia! 
Gunakan hashtag #kuiskilatkurnia. Semoga beruntung! Akan dipilih 5 pemenang! 
Periode : 11 – 17 Okt 2018 
#sirupkurnia #kurniamania #kuiskilatkurnia #repost #share #kuis #quiz #karangan #ceritaIndonesia
#cintaIndonesia #Indonesiabangga
Siapa ingin dimanjakan Lidahnya Iciplah kuliner Indonesia Rasanya tak perlu diragukan Usai mencoba nikmat rasanya perutpun pasti senang dibuatnya Kini ku akan merekomendasikan Untuk menghilangkan segala dahaga Rasanya segar menyenangkan Nikmatnya pasti terbayang2 Ingin meminumnya lagi dan lagi Apalagi kalau bukan si merah merona,Sirup Kurnia. #kuiskilatkurnia  @sirup_kurnia #Repost  @sirup_kurnia (@get_repost) ・・・ Yuk, tunjukkan cinta dan kebanggaan kita kepada Indonesia lewat cerita di #kuiskilatkurnia  kali ini! Repost/Share postingan ini, follow @sirup_kurnia, tuliskan cerita/karangan tentang Indonesia di captionmu menggunakan awalan huruf Sirup Kurnia! Gunakan hashtag #kuiskilatkurnia . Semoga beruntung! Akan dipilih 5 pemenang! Periode : 11 – 17 Okt 2018 #sirupkurnia  #kurniamania  #kuiskilatkurnia  #repost  #share  #kuis  #quiz  #karangan  #ceritaIndonesia  #cintaIndonesia  #Indonesiabangga 
@Regran_ed from @courierncargo -  GRATIS PULSA UNTUK ANDA !! 💵 📲🎁 .
2 Pemenang mendapat hadiah Pulsa @ 50K tiap periode (seminggu) 🗓
Caranya mudah : .
•	Like postingan ini .
•	Follow IG @courierncargo .
•	Repost poster ini & tag akun @courierncargo serta tag min 3 teman kamu .
•	Sertakan hastag #PulsaGratisCNC #CNCjogja .
.
PERIODE .
#Periode1 .
 Upload : 22 – 28 Sept 2018 .
 Pengumuman pemenang : 29 Sept 2018 . 
#Periode2 .
 Upload : 29 Sept – 5 Okt 2018 .
 Pengumuman pemenang : 6 Okt 2018 .
#Periode3 .
 Upload : 6 - 12 Okt 2018 .
 Pengumuman pemenang : 13 Okt 2018 .
#Periode4 .
 Upload : 13 – 19 Okt 2018 .
 Pengumuman pemenang : 20 Okt 2018 .
#Periode5 .
 Upload : 20 – 26 Okt 2018 .
 Pengumuman pemenang : 27 Okt 2018 .
.
S & K .
Kriteria pemenang adalah yg sesuai rules diatas & paling banyak jumlah tag teman .
Satu akun hanya bisa menang 1x selama program berlangsung 💰.
.
#PulsaGratisCNC #CNCjogja #Jogja #infojogja #Yogyakarta #jogjaupdate #jogjaku #Quiz #PulsaGratis #Jogjakarta #kurirjogja #cargojogja #jasakirimjogja #gratis #hadiah #pulsa #paketmurahjogja - #regrann
@Regran_ed from @courierncargo - GRATIS PULSA UNTUK ANDA !! 💵 📲🎁 . 2 Pemenang mendapat hadiah Pulsa @ 50K tiap periode (seminggu) 🗓 Caranya mudah : . • Like postingan ini . • Follow IG @courierncargo . • Repost poster ini & tag akun @courierncargo serta tag min 3 teman kamu . • Sertakan hastag #PulsaGratisCNC  #CNCjogja  . . PERIODE . #Periode1  . Upload : 22 – 28 Sept 2018 . Pengumuman pemenang : 29 Sept 2018 . #Periode2  . Upload : 29 Sept – 5 Okt 2018 . Pengumuman pemenang : 6 Okt 2018 . #Periode3  . Upload : 6 - 12 Okt 2018 . Pengumuman pemenang : 13 Okt 2018 . #Periode4  . Upload : 13 – 19 Okt 2018 . Pengumuman pemenang : 20 Okt 2018 . #Periode5  . Upload : 20 – 26 Okt 2018 . Pengumuman pemenang : 27 Okt 2018 . . S & K . Kriteria pemenang adalah yg sesuai rules diatas & paling banyak jumlah tag teman . Satu akun hanya bisa menang 1x selama program berlangsung 💰. . #PulsaGratisCNC  #CNCjogja  #Jogja  #infojogja  #Yogyakarta  #jogjaupdate  #jogjaku  #Quiz  #PulsaGratis  #Jogjakarta  #kurirjogja  #cargojogja  #jasakirimjogja  #gratis  #hadiah  #pulsa  #paketmurahjogja  - #regrann 
Quiz: what’s the median price of a home here in Culver City? Take a guess. Swipe left for the answer. #CulverCityHome #CulverCityMedianhome #eplahomes #CulverCity #CulverCityRealEstate #CulverCityRealtor #CulverCityRealEstareAgent #Hind #quiz
➡️ Revisar 📘 Qual a resposta?
#quiz #Portugues #linguaportuguesa #portugues 
#plural
Another group of Legends Alert!! After the generosity of last week at the @anglers.tw11 tonight’s 1st Birthday Quiz winners at the @the_admiralty_pub decided to donate their £74 prize moneyto @greatormondst on behalf of the @royalparkshalf that I ran in yesterday!!! Amazing and all this before the charity special next Monday!! A massive thanks to them!! #thankyou #charity #donation #winners #overwhelming #birthday #quiz #hosting #money #prize #special #kind #first #pub #social #friends
Another group of Legends Alert!! After the generosity of last week at the @anglers.tw11 tonight’s 1st Birthday Quiz winners at the @the_admiralty_pub decided to donate their £74 prize moneyto @greatormondst on behalf of the @royalparkshalf that I ran in yesterday!!! Amazing and all this before the charity special next Monday!! A massive thanks to them!! #thankyou  #charity  #donation  #winners  #overwhelming  #birthday  #quiz  #hosting  #money  #prize  #special  #kind  #first  #pub  #social  #friends 
QUIZ #310
Observe os detalhes. Qual carro é este? comente!

Dica: Roadster com 740 cv.

Obs: Foto-resposta "primeiro post de amanhã"
Obs: Os 10 primeiros que responderem correto será marcado na foto-resposta.

Para não perder nenhum quiz, ative às notificações dá página!

#MyCarango #cars #car #carlove #amazing #amazingcars #quiz #goodnight
QUIZ #310  Observe os detalhes. Qual carro é este? comente! Dica: Roadster com 740 cv. Obs: Foto-resposta "primeiro post de amanhã" Obs: Os 10 primeiros que responderem correto será marcado na foto-resposta. Para não perder nenhum quiz, ative às notificações dá página! #MyCarango  #cars  #car  #carlove  #amazing  #amazingcars  #quiz  #goodnight 
Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi!
Yuk ikutan guys
@lusi24_nainggolan 
@nenengyuliantini74
@lizzda_satria_nifa
@marliantiniani 
@sintadewi_norma 
#Repost @fiestagreentea (@get_repost)
・・・
Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍

Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁

Cara gampang banget loh : 
1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍

2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬

3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉

Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~

#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi
Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi! Yuk ikutan guys @lusi24_nainggolan @nenengyuliantini74 @lizzda_satria_nifa @marliantiniani @sintadewi_norma #Repost  @fiestagreentea (@get_repost) ・・・ Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher  senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁 Cara gampang banget loh : 1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍 2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬 3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉 Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~ #kuis  #kuisberhadiah  #quiz  #games  #pertanyaan  #fiestagreentea  #honey  #maduhutan  #nyengirlagi 
Mau Dan Tehnya
Bikin Loe
Nyengir Lagi!

#Repost @fiestagreentea
• • •
Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍

Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁

Cara gampang banget loh : 
1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍

2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬

3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉

Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~

#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi
Mau Dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi! #Repost  @fiestagreentea • • • Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher  senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁 Cara gampang banget loh : 1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍 2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬 3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉 Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~ #kuis  #kuisberhadiah  #quiz  #games  #pertanyaan  #fiestagreentea  #honey  #maduhutan  #nyengirlagi 
Can you guess the film? Leave your answer in the comments..
First correct answer wins.
Good luck.🎞⏳🎥🎬🎞 Our previous post stumped  everyone but was succesfully named by TWO timefilm connoisseur  @yigsi 🎖🎖who was able to Name The Frame as 'Jerry Maguire : Dir: Cameron Crowe. 1996'
#film #cinema #nametheframes #hollywood #quiz #lovefilm #love #films #filmschool #movies #filmmaking #actor #actress #video #dvd #instafilm #filmdirector #cinematography #filmbuff #director #filmdirector #instafollow #scifi #syfy #comedy #romance #drama #action #musical #chickflick
Can you guess the film? Leave your answer in the comments.. First correct answer wins. Good luck.🎞⏳🎥🎬🎞 Our previous post stumped everyone but was succesfully named by TWO timefilm connoisseur @yigsi 🎖🎖who was able to Name The Frame as 'Jerry Maguire : Dir: Cameron Crowe. 1996' #film  #cinema  #nametheframes  #hollywood  #quiz  #lovefilm  #love  #films  #filmschool  #movies  #filmmaking  #actor  #actress  #video  #dvd  #instafilm  #filmdirector  #cinematography  #filmbuff  #director  #filmdirector  #instafollow  #scifi  #syfy  #comedy  #romance  #drama  #action  #musical  #chickflick 
Hai @fiestagreentea setelah menguji kefokusan aku, ternyata tulisan pada banner yaitu:
👉 "Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi!"👈 Hai gaes yuk Tes Fokus kamu buat baca tulisan di banner @fiestagreentea
Dan dapetin #MAPGiftVouchernya... Jangan lupa difollow dulu ya.! @nataliawulandari14
@ikkaprass 
@chai.melissa 
@princessmerry_ok 
@hanasegeir ✔️Done follow

@Regran_ed from @fiestagreentea -  Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍

Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁

Cara gampang banget loh : 
1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍

2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬

3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉

Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~

#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi - #regrann
Hai @fiestagreentea setelah menguji kefokusan aku, ternyata tulisan pada banner yaitu: 👉 "Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi!"👈 Hai gaes yuk Tes Fokus kamu buat baca tulisan di banner @fiestagreentea Dan dapetin #MAPGiftVouchernya ... Jangan lupa difollow dulu ya.! @nataliawulandari14 @ikkaprass @chai.melissa @princessmerry_ok @hanasegeir ✔️Done follow @Regran_ed from @fiestagreentea - Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher  senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁 Cara gampang banget loh : 1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍 2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬 3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉 Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~ #kuis  #kuisberhadiah  #quiz  #games  #pertanyaan  #fiestagreentea  #honey  #maduhutan  #nyengirlagi  - #regrann 
#QUIZ: WHICH LASH SHOULD YOU TRY?

Calculate how many a, b & c answers you have!

RESULTS BELOW 👇👇 *
*
*

Mostly As: Everyday Lashes – https://bit.ly/2O4j6Hc

Mostly Bs: Luscious Lashes – https://bit.ly/2CrTZYB

Mostly Cs: Glam Lashes – https://bit.ly/2BWvcuB
#QUIZ : WHICH LASH SHOULD YOU TRY? Calculate how many a, b & c answers you have! RESULTS BELOW 👇👇 * * * Mostly As: Everyday Lashes – https://bit.ly/2O4j6Hc Mostly Bs: Luscious Lashes – https://bit.ly/2CrTZYB Mostly Cs: Glam Lashes – https://bit.ly/2BWvcuB
Let's start as we mean to go on!

Get answering and get yourself onto the leaderboard for pride and #prizes
Let's start as we mean to go on! Get answering and get yourself onto the leaderboard for pride and #prizes 
This was cool ig
Search spacefem.com rainbow in google and you should find this site, and try it out. Post ya results if ya dare ;>
-
-
-
#bored #lol #quiz #test #rainbow
This was cool ig Search spacefem.com rainbow in google and you should find this site, and try it out. Post ya results if ya dare ;> - - - #bored  #lol  #quiz  #test  #rainbow 
Complimenti ai #SuRimini vincitori di questo lunedì a @labirreriaitaliana di #PadernoDugnano
MADU DAN TEHNYA BIKIN LOE NYENGIR LAGI!
@fiestagreentea ikutan yukk @anneneeanne @princess.car1ssa @ifaasyarifah_sa @putri_mozza @nietavarro
#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi
Some people are likely to fail it though 😂😂😂
-
Follow @whichway_network
#dailymemes #quiz #animal #animalkingdom #savage #sarcasm #tagsforlikesapp #therapy
Artigos que já foram cobrados em provas da banca CESPE! (2015-2008)

Lc/75 : Art’s. 1º, 4º, 9º , 14, 18,22, 24, 26 (III),30,45, 46, 47,48, 49,52, 53 (I),54 (I), 62, 63, 72,73, 78,79, 83,90, 98, 103,104,128 §3º, 136, 137,156, 171,  172,182,183,185, 199, 200,201,205,213.

CF: 127,128 caput §1º,§2º.

Obs: Está rolando revisão de administrativo em forma de quiz de questões do Cespe nos stories! 🚨
.
.
.
.
.
.
.

#direitoadministrativo #administrativo 
#cespe #concurseira #concursopublico #mpu #study #questõesdeconcurso #mpu2018 #quiz #estudos #concurso #legislação #legislaçãoaplicadaaompu #raiox
Artigos que já foram cobrados em provas da banca CESPE! (2015-2008) Lc/75 : Art’s. 1º, 4º, 9º , 14, 18,22, 24, 26 (III),30,45, 46, 47,48, 49,52, 53 (I),54 (I), 62, 63, 72,73, 78,79, 83,90, 98, 103,104,128 §3º, 136, 137,156, 171, 172,182,183,185, 199, 200,201,205,213. CF: 127,128 caput §1º,§2º. Obs: Está rolando revisão de administrativo em forma de quiz de questões do Cespe nos stories! 🚨 . . . . . . . #direitoadministrativo  #administrativo  #cespe  #concurseira  #concursopublico  #mpu  #study  #questõesdeconcurso  #mpu2018  #quiz  #estudos  #concurso  #legislação  #legislaçãoaplicadaaompu  #raiox 
NUEVO JUEGO DE PREGUNTAS!!🎮🎮
YA SE ESTAN RUMOREANDO MUCHOS POSIBLES NOMBRES PARA LA MAS ESPERADA PELICULA DEL 2019 "AVENGER 4" Y NOSOTROS QUEREMOS SABER ¿QUE NOMBRE LE PONDRIAN A ESTA PELICULA?💥🎬🎥🤘
.
.
NOSOTROS YA NOS DECIDIMOS POR EL DE AVENGERS "END GAME"🤘
#marvel #game #questions #quiz #jointhegame #movie #avengers4
NUEVO JUEGO DE PREGUNTAS!!🎮🎮 YA SE ESTAN RUMOREANDO MUCHOS POSIBLES NOMBRES PARA LA MAS ESPERADA PELICULA DEL 2019 "AVENGER 4" Y NOSOTROS QUEREMOS SABER ¿QUE NOMBRE LE PONDRIAN A ESTA PELICULA?💥🎬🎥🤘 . . NOSOTROS YA NOS DECIDIMOS POR EL DE AVENGERS "END GAME"🤘 #marvel  #game  #questions  #quiz  #jointhegame  #movie  #avengers4 
Well done to the team IPAD (they didn’t use one, it was their initials!) who won our #Decades #Quiz and £30 at our #Decades Quiz tonight! #TheRoseAndCrown #HintonCharterhouse #Bath
Nueva sección en nuestro perfil. #DGQUIZ 😁😁. sabes la respuesta a esta pregunta?? Responde en los comentarios. ⬇️⬇️.
.
.
#dentistaenpanama #panama #odontologoenpanama #quiz #smile #consultoriodental
Quizzing in the corner came a close second in our #Decades #Quiz at #TheRoseAndCrown, #HintonCharterhouse, #Bath tonight! Enjoy spending your £15 winnings!
Black and white quiz dress for sale. Size 16 £8 buy now and 2.95 postage 
#resellercommunity #ebay #ebayuk #reseller #reselleruk #sslling #sellinguk #dress #quiz #dressforsale #clothing #quizclothes #blackandwhite #sellers #selling #dressforsale
Just a few of the eight #CreativeRound creations from our #Decades #Quiz at #TheRoseAndCrown in #HintonCharterhouse, #Bath...
Madu dan Tehnya
Bikin Loe
Nyengir Lagi! 
@lindachampay9584 @ritaatna13_ @helnis_me @asih_sih17 @reno_ganteng9206

@Regran_ed from @fiestagreentea -  Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍

Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁

Cara gampang banget loh : 
1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍

2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬

3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉

Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~

#kuis #kuisberhadiah #quiz #games #pertanyaan 
#fiestagreentea #honey #maduhutan #nyengirlagi - #regrann
Madu dan Tehnya Bikin Loe Nyengir Lagi! @lindachampay9584 @ritaatna13_ @helnis_me @asih_sih17 @reno_ganteng9206 @Regran_ed from @fiestagreentea - Guys @fiestagreentea ada quiz lagi nih 😍 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah #MAPGiftVoucher  senilai total IDR 300K untuk 3 pemenang 🎁 Cara gampang banget loh : 1. Follow Instagram @fiestagreentea 👍 2. Repost banner ini di instagram kamu dan tulis kata yang kamu temukan pada captionnya 💬 3. Mention atau tag @FiestaGreenTea beserta 5 orang teman 😉 Coba tes fokus dulu yuk , kalian bisa baca ga tulisan yang ada di banner @fiestagreentea semoga berhasil ya ~ #kuis  #kuisberhadiah  #quiz  #games  #pertanyaan  #fiestagreentea  #honey  #maduhutan  #nyengirlagi  - #regrann 
🤗🤗
Can guess what this product is?

Unique white popping texture, fragrance free.

Multi-phase recovery for damaged and weak skin.
.
.
#leegeehaam #lgh #pop #quiz #onion #recovery #kbeauty #dailycream
Click on the link in our bio to know your baby mama status 🏃🏾‍♀️
#Entertainment #Quiz #Quizzes #Fun #BabyMama #KraksHQ
Fiquem atentos!!! 🧐
.
.
@momentodiabetes (@onerepost)
・・・
A insulina é uma proteína que sofre modificações conforme as condições do ambiente às quais ela é submetida.
.
Temos que tomar cuidado com as temperaturas extremas, por isso vai ai algumas dicas:
.
1 -Jamais coloque a insulina no freezer, pois a temperatura abaixo de 2 graus coloca em risco a eficácia da insulina.
.
2- Evite a porta da geladeira.
.
A porta da geladeira é aberta e fechada constantemente, por isso há uma variação muito grande na temperatura.
.
Então qual o local ideal?
.
O mais recomendado é guardar os frascos que não estão sendo usados nas prateleiras mais baixas, próximo da gaveta de frutas e verduras, mas sem encostar na parede do fundo.
.
O frasco fechado estocado em geladeira irá durar até a data de validade escrita no rótulo.
.
Lembre-se de nunca usar insulina com a data de validade vencida.
.
Quer saber mais?
.
Compre a revista Momento Diabetes nº 12 e tenha saiba mais sobre esse conteúdo.
.
bit.ly/momento-diabetes-12 (Copie e cole no seu navegador) .
.
Ou no link da bio 📲 .
#revista #vidasaudavel #diabetestemcontrole #receita #diabetes #receitasfit #momentodiabetes #glicemia #controle #exercicio #dm1 #dm2 #insulina #bombadeinsulina #aplicativo #carboidrato #batepapo #quiz
Fiquem atentos!!! 🧐 . . @momentodiabetes (@onerepost) ・・・ A insulina é uma proteína que sofre modificações conforme as condições do ambiente às quais ela é submetida. . Temos que tomar cuidado com as temperaturas extremas, por isso vai ai algumas dicas: . 1 -Jamais coloque a insulina no freezer, pois a temperatura abaixo de 2 graus coloca em risco a eficácia da insulina. . 2- Evite a porta da geladeira. . A porta da geladeira é aberta e fechada constantemente, por isso há uma variação muito grande na temperatura. . Então qual o local ideal? . O mais recomendado é guardar os frascos que não estão sendo usados nas prateleiras mais baixas, próximo da gaveta de frutas e verduras, mas sem encostar na parede do fundo. . O frasco fechado estocado em geladeira irá durar até a data de validade escrita no rótulo. . Lembre-se de nunca usar insulina com a data de validade vencida. . Quer saber mais? . Compre a revista Momento Diabetes nº 12 e tenha saiba mais sobre esse conteúdo. . bit.ly/momento-diabetes-12 (Copie e cole no seu navegador) . . Ou no link da bio 📲 . #revista  #vidasaudavel  #diabetestemcontrole  #receita  #diabetes  #receitasfit  #momentodiabetes  #glicemia  #controle  #exercicio  #dm1  #dm2  #insulina  #bombadeinsulina  #aplicativo  #carboidrato  #batepapo  #quiz 
Boa noite!!!
.
.
Em clima do mês de outubro, voltando desse feriado prolongado... Vamos de quiz??
.
.
.
Então vizinhas, qual das princesas da Disney você mais gosta e se identifica?
.
.
.
#quiz #vizinhasrj #princess #vizinhas #vizinhasprincesas #rj #rio #interação
I got violet! 💜💜💜
--
Find this quiz and more like it  @spacefem.com --
#spacefem #quiz #flag #flagcolor #f4f #followforfollow #follow4follow #like #comment #share #follow #instagram #lfl #l4l #likeforlike #like4like #lgbtq #nichememe #nichememes #nichememer #niche #meme #memes #violet
Fantasy kvízest büszke nyertesei... The proud winners of the fantasy quiz night :D
#harrypotter #thelordoftherings #potterhead #tlotr #fantasy #quiz #night #winners🏆
#tuesdaytrivia question.....
True or False, if you pre book for tonight’s #trivia your first 🍺or🍷 is on us?
correct answer = TRUE 👍
Book here: https://tinyurl.com/yc8jmyol
☎️9251 6030
📧drink@hartspub.com
#prizestobewon #freedrinks #teammates #quiz #inittowinit #knowledge #happyhour #craftbeer #wineoclock #therocks #sydney #sydneypubs #publife
New musical game!! I hope you like!😁
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AppSquad.Song.trivial.music.quiz.freemusic.musically.nusic.musica
#musically #music #musica #game #quiz #trivial #addictive #free #share #reta #challenge #videogame #like
#portaldoaprendizdoingles #Repost @woodwardenglish
• • • • •
Woodward English Quiz 157

How _____ does the movie last? 
#ESOL #English #Quiz #Movie #LearnEnglish #Learn #ESL #Question #Grammar #inglés #inglês #anglais #How #EnglishTeacher #Lesson #EnglishLanguage #Teacher #EnglishTeacher
💰
A nice £35 cashprize win tonight for team 'Quizlamic Extremists' at the Secret Weapon Pub Quiz Night in Stratford E15! A 40 point score!
Well done you smarties!
😁👍🏼🏆🥇💰💷🍻🥂
.
@weekly_quiz 
@loading_secretweapon 
@mike_timeoff

#Quiz #QuizNight #PubQuiz #Quizmaster #Trivia #Events #WhatsOn #Gamers #Gaymers #Stratford #London #EastLondon #E15 #LGBTQfriendly #WeeklyQuiz
Due to public @nakuruquiznight is back bigger and better! Get your squad (6_8 friend's) Answer five rounds of questions full of fun and games and you walk away with 10,000ksh and 100bob off... transport discount courtesy  @wasilinakuru Cab..the best Creative name also gets some goodies...hosted by @iamemos Mc Emos at @jikonisnakuru !  #twendeJikonis from 7:30pm

#quiz #quiznight #nakuru #nakurustandup #10,000ksh #sixpack #mashuja
Due to public @nakuruquiznight is back bigger and better! Get your squad (6_8 friend's) Answer five rounds of questions full of fun and games and you walk away with 10,000ksh and 100bob off... transport discount courtesy @wasilinakuru Cab..the best Creative name also gets some goodies...hosted by @iamemos Mc Emos at @jikonisnakuru ! #twendeJikonis  from 7:30pm #quiz  #quiznight  #nakuru  #nakurustandup  #10 ,000ksh #sixpack  #mashuja 
V Cosplay Contest di Ritorno al Futuro "Premio Nicola F. Marcaccini"
🔜 Domenica 4 Novembre 2018
Ore 14:00
📍 Baluardo San Paolino
Lucca Comics and Games

#luccacomics #cosplay #ritornoalfuturo #backtothefuture #raduno #fan #cosplayer #Lucca #comics #Luccacomicsandgames #fanclub #contest #cosplaycontest #evento #ritrovo #games #quiz #parata #foto #selfie #gruppocosplayer #luccacomicsandgames2018
Alhamdulillah....kalo rezeki gk kemana kata kk @iranova086 gk boleh minder 🤗🤗 mamet juga kk ya 😘😘😘😘
#Repost @egafood.id (@get_repost)
・・・
Yaayy, bagus-bagus banget nih foto hasil kreasi masakan andalanmu! Terima kasih atas partisipasinya, dan ini dia 8 peserta yang berhasil menjadi pemenang #KreasiHebatku! Yuk kita intip siapa saja nama pemenangnya. Egafood mengucapkan selamat kepada para pemenang!
.
.
Pemenang Utama:
Juara 1: @iranova086
Juara 2: @dyensiska
Juara 3: @nenikhairanipohan
.
.
Pemenang Hiburan:
1. @al.farah85
2. @dhilasina
3. @dyahprameswarie
4. @linda.wang85
5. @mommyzaina
.
.
Pemenang Juara 1 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 3.000.000,-, Happy Call Lejel, dan Produk Egafood.
Pemenang Juara 2 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 2.000.000,-, Frying Pan "Lock & Lock", dan Produk Egafood.
Pemenang Juara 3 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 1.000.000,-, Paket lunch set dari "Tupperware", dan Produk Egafood.
5 Pemenang Hiburan akan mendapatkan paket spesial dari Egafood. .
.
Para pemenang harap melakukan konfirmasi data diri berupa nama, alamat lengkap, nomor HP melalui inbox. Bagi kamu yang belum beruntung, jangan bersedih dulu ya karena Egafood Indonesia bakal mengadakan aktivasi yang pastinya lebih seru! Tunggu kejutan Egafood Indonesia lainnya dengan terus pantengin socmed kami :)
.
.
#sahabatdapurhebat #egafood #egafoodid #kompetisi #quiz #maizenaku #spagetiku #makaroniku #kalduku #longmakaroniku #resep #foodgasm
Alhamdulillah....kalo rezeki gk kemana kata kk @iranova086 gk boleh minder 🤗🤗 mamet juga kk ya 😘😘😘😘 #Repost  @egafood.id (@get_repost) ・・・ Yaayy, bagus-bagus banget nih foto hasil kreasi masakan andalanmu! Terima kasih atas partisipasinya, dan ini dia 8 peserta yang berhasil menjadi pemenang #KreasiHebatku ! Yuk kita intip siapa saja nama pemenangnya. Egafood mengucapkan selamat kepada para pemenang! . . Pemenang Utama: Juara 1: @iranova086 Juara 2: @dyensiska Juara 3: @nenikhairanipohan . . Pemenang Hiburan: 1. @al.farah85 2. @dhilasina 3. @dyahprameswarie 4. @linda.wang85 5. @mommyzaina . . Pemenang Juara 1 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 3.000.000,-, Happy Call Lejel, dan Produk Egafood. Pemenang Juara 2 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 2.000.000,-, Frying Pan "Lock & Lock", dan Produk Egafood. Pemenang Juara 3 akan mendapatkan hadiah uang tunai sebesar Rp 1.000.000,-, Paket lunch set dari "Tupperware", dan Produk Egafood. 5 Pemenang Hiburan akan mendapatkan paket spesial dari Egafood. . . Para pemenang harap melakukan konfirmasi data diri berupa nama, alamat lengkap, nomor HP melalui inbox. Bagi kamu yang belum beruntung, jangan bersedih dulu ya karena Egafood Indonesia bakal mengadakan aktivasi yang pastinya lebih seru! Tunggu kejutan Egafood Indonesia lainnya dengan terus pantengin socmed kami :) . . #sahabatdapurhebat  #egafood  #egafoodid  #kompetisi  #quiz  #maizenaku  #spagetiku  #makaroniku  #kalduku  #longmakaroniku  #resep  #foodgasm 
Mine’s a Symonds and the Harry Potter Mastermind round 🍻
Mine’s a Symonds and the Harry Potter Mastermind round 🍻
Lançamento! 👟📣🔝⠀ Tênis Quiz para um look estiloso e confortável! Venha até a Style Board e garanta já o seu! As melhores marcas você encontra aqui!⠀
⠀
➡ Disponível por R$189,90 ou em 4x de R$47,47.
⠀
#quiz #tenis #modafeminina #StyleBoard #modasurf #modaskate #surf #skate #promoção⠀
⠀
Unidades:
🏢Perus
🏢Franco da Rocha
------------------------------------
Dúvidas ou sugestões:
📞 (11) 3915-3965
Lançamento! 👟📣🔝⠀ Tênis Quiz para um look estiloso e confortável! Venha até a Style Board e garanta já o seu! As melhores marcas você encontra aqui!⠀ ⠀ ➡ Disponível por R$189,90 ou em 4x de R$47,47. ⠀ #quiz  #tenis  #modafeminina  #StyleBoard  #modasurf  #modaskate  #surf  #skate  #promoção ⠀ ⠀ Unidades: 🏢Perus 🏢Franco da Rocha ------------------------------------ Dúvidas ou sugestões: 📞 (11) 3915-3965
Today's quiz focuses on a light in the dashboard. What does this light mean?
#stardrivers #teendrivers #quiz
🚗 Question of the week 🚗
•
Do you know the correct answer? A, B, C or D? 🤔
•
•
•
#questionoftheweek #study #studying #quiz #question #studying #elearning #dmv #unitedstates #america #usa #zutobi
More than a million plastic bottles Are produced every minute folks and less than 10% are recycled. 
Just 1 bottle takes 500 to 1000 years to breakdown and @cocacola Cola make 120 billion a year! Where will they all end up? do the math. It’s not pretty! 
A little quiz before you go to bed tonight; What size are the 3 bottles of drink? .
#quiz #justforfun #competition #isitworthit #saynotosingleuse #breakfreefromplastic #bethechange @sainsburys #saveourseas #saveouroceans #conciousconsumer #osk_oceansseaskindness #plasticrevolutionnow #lookafterourplanet #refuse #reuse #recycle #greenpeace #environmentalist #wastefreejourney #wastefreeliving
More than a million plastic bottles Are produced every minute folks and less than 10% are recycled. Just 1 bottle takes 500 to 1000 years to breakdown and @cocacola Cola make 120 billion a year! Where will they all end up? do the math. It’s not pretty! A little quiz before you go to bed tonight; What size are the 3 bottles of drink? . #quiz  #justforfun  #competition  #isitworthit  #saynotosingleuse  #breakfreefromplastic  #bethechange  @sainsburys #saveourseas  #saveouroceans  #conciousconsumer  #osk_oceansseaskindness  #plasticrevolutionnow  #lookafterourplanet  #refuse  #reuse  #recycle  #greenpeace  #environmentalist  #wastefreejourney  #wastefreeliving 
Yay! Mais um resultado positivo para a conta da English Specialists. Parabéns, Anne, por todo o esforço e horas de estudo investidas. Muito obrigado pela confiança no nosso trabalho. Foi ótimo poder fazer parte dessa jornada e contribuir positivamente. Conte sempre conosco!

#english #ingles #aulasdeingles #natalrn #natal #esl #efl #toefl #ielts #businessenglish #flexibilidade #business #aulasparticulares #aulasindividuais #traducao #tradutor #interprete #quiz
Yay! Mais um resultado positivo para a conta da English Specialists. Parabéns, Anne, por todo o esforço e horas de estudo investidas. Muito obrigado pela confiança no nosso trabalho. Foi ótimo poder fazer parte dessa jornada e contribuir positivamente. Conte sempre conosco! #english  #ingles  #aulasdeingles  #natalrn  #natal  #esl  #efl  #toefl  #ielts  #businessenglish  #flexibilidade  #business  #aulasparticulares  #aulasindividuais  #traducao  #tradutor  #interprete  #quiz 
Я, Ксения и чипсина на её голове🙃#вертиго #вертиgo #квиз #quiz #saintpetersburg #санктпетербург
My smug face when I channel my inner Hermione and win the Harry Potter quiz :D

#harrypotter #walkabout #quiz #champion #quizard
Can you guess the film? Leave your answer in the comments..
First correct answer wins.
Good luck.🎞⏳🎥🎬🎞 Our previous post stumped  everyone but was succesfully named by film connoisseur  @nadide25 🎖who was able to Name The Frame as 'Blood Diamond: Dir: Edward Zwick. 2006'
#film #cinema #nametheframes #hollywood #quiz #lovefilm #love #films #filmschool #movies #filmmaking #actor #actress #video #dvd #instafilm #filmdirector #cinematography #filmbuff #director #filmdirector #instafollow #scifi #syfy #comedy #romance #drama #action #musical #chickflick
Can you guess the film? Leave your answer in the comments.. First correct answer wins. Good luck.🎞⏳🎥🎬🎞 Our previous post stumped everyone but was succesfully named by film connoisseur @nadide25 🎖who was able to Name The Frame as 'Blood Diamond: Dir: Edward Zwick. 2006' #film  #cinema  #nametheframes  #hollywood  #quiz  #lovefilm  #love  #films  #filmschool  #movies  #filmmaking  #actor  #actress  #video  #dvd  #instafilm  #filmdirector  #cinematography  #filmbuff  #director  #filmdirector  #instafollow  #scifi  #syfy  #comedy  #romance  #drama  #action  #musical  #chickflick 
After each win I question whether my Masters was worth it .
..
...
...
#hqtrivia #hq #sharoncarpenter #scottrogowsky #bericlivingstone #app #game #gaming #quiz #trivia #meme #lol #funny
Quiz Nights Every Wednesday at The Courtyard! Quiz gets started at 8pm! 100 questions including a picture round and music! £1 for every correct answer for the winning team! Second and Third place take part in the Buzzer Round for remaining cash! £100 Drop to end the Night! #thecourtyard#wickersley #rotherham #quiz #quiznight #quizzes #quizzers #trivia #pictureround #buzzerround #pubquiz #wednesdaynight
#Repost @alexbommes with @get_repost
・・・
Herzliche Grüße aus Paris - der Weltmeister macht sich bereit für die angeschlagene Deutsche Mannschaft. Bin sehr gespannt auf deren Auftreten morgen Abend! #FRAGER #nationsleague
-
-
#alexanderbommes #alexbommes #bommes #fernsehmoderator #hamburg #fussball #nationalelf #diemannschaft #sportschau #clubsport #fussballwm2018 #wm #sport #talk #quiz #tietjenundbommes #gefragtgejagt #ndr #daserste #ard @alexbommes
#Repost  @alexbommes with @get_repost ・・・ Herzliche Grüße aus Paris - der Weltmeister macht sich bereit für die angeschlagene Deutsche Mannschaft. Bin sehr gespannt auf deren Auftreten morgen Abend! #FRAGER  #nationsleague  - - #alexanderbommes  #alexbommes  #bommes  #fernsehmoderator  #hamburg  #fussball  #nationalelf  #diemannschaft  #sportschau  #clubsport  #fussballwm2018  #wm  #sport  #talk  #quiz  #tietjenundbommes  #gefragtgejagt  #ndr  #daserste  #ard  @alexbommes