an online Instagram web viewer

#queenmutiarahq medias

Photos

Apa itu SERUM?? Serum lebih fokus untuk selesaikan masalah kulit sebab serum ada kandungan aktif yang tinggi. Testur serum lebih halus dan lebih mudah terserap ke lapisan kulit paling dalam. Orang yang pakai serum ni..biasanya nak elokkan kulit wajah yang bermasalah..seperti kulit wajah kusam dan tak bermaya...kulit berjeragat, tona kulit tak sekata dan pelbagai masalah kulit wajah yang selalu dihadapi oleh wanita berusia 30-an dan ke atas. Jangan risau.. Yg xde masalah kulit pon boleh pakai.. Mencegah lebih baik dari merawat😉 Nak kulit anjal, muda, glowing, masalah jerawat, jeragat? Meh try serum queen 👑 InsyaAllah puas hati. #Queenserum  #queenmutiarahq  #serumviral  #lotion  #essen  #glowingskin  #flawless  #jerawat  #jeragat  #bintiktam  #whitehead  #trustedseller  #viral  #mampumilik  #kkmapproved  #pearlpowder  #serbukmutiara  #qmcapsule 
PILIHAN TANPA RAGU JELAS SEKALI QM KAPSUL LULUS KKM!! . . DENGAN KELULUSAN MAL KKM no MAL17096038TC . . KENAPA UOLLSS HARUS PILIH QM KAPSUL?? . ✔ Kulit lebih GEBU ✔ Kulit wajah makin TEGANG aset makin mantop!! ✔ Kulit semakin cerah PINKISH ✔ Merawat parut dengan lebih cepat! ✔ Mengecutkan JERAWAT ✔ Menyingkirkan TOKSIN dalam badan. ✔ Memberikan TENAGA! ✔ Menghapuskan jeragat dan merawat masalah eyebag ✔ Kulit semakin LEMBAB dan LICIN ✔ Dan paling penting jika diambil secara berterusan uolls akan AWET MUDA!! . . Berminat nak mencuba?? Pastikan yang original ye.. Dapatkan dengan agent2 berdaftar sahaja! Jom whatsapp untuk sebarang pertanyaan & oder Klik link wasap.my/60175025002/qmbuy1free1 #queenmutiarahq  #pastikanyangoriginal  #qmpromo  #promosiqmkapsul  #qmkapsulpromo  #putihgebu  #1badanputihsekata 
NAK PUTIH SEGERA!! Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋 . Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu . WHITENING BOOSTER BEBAS KIMIA. DIJAMIN SELAMAT 100% . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR. KESAN TERPANTAS. SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN. . . BANYAK KHASIATNYA SEPERTI. . 🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda. KULIT CERAH berseri. 🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag. 🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum. ✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi. 🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh. ✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan. . . #queenmutiarahq  #queensoypowder 
ANAK RESDUNG JGN DIBIAR!! Euuww... Geli kan? Ini Testimoni sebenar (bukan rekaan!!) 📍📍ALERT!! 📍📍 ALERT IBU, AYAH yg ada anak2 menghidap resdung!! Bahaya menanti jika dibiarkan berterusan!! SAMPAI KLUAR DARAH?? Alamak... JGN DIBIAR SAMPAI TERUK & KRONIK!! JOM SY BANTU CARA ORGANIK, SPRAY2 @ CARA PALING MUDAH UTK MERINGANKAN HIDUNG TERSUMBAT! AKIBAT RESDUNG!! Berminat?? Jom tinggalkan no FON... #magicpsrayqm  #feedback  #produkkecantikan  #queenofmutiara  #magicsprayviral  #queenmutiarahq 
NAK PUTIH SEGERA!! Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋 . Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu . WHITENING BOOSTER BEBAS KIMIA. DIJAMIN SELAMAT 100% . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR. KESAN TERPANTAS. SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN. . . BANYAK KHASIATNYA SEPERTI. . 🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda. KULIT CERAH berseri. 🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag. 🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum. ✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi. 🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh. ✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan. . . Berminat nak cuba? Tinggalkan no wasap ⤵⤵⤵ #queenmutiarahq  #queensoypowder 
#assalamualaikum  and gemorning🙌 . Baru nak breakfast🍳☕? Aaa.. . Don't forget consume qm capsule dulu.. 😉 . . Nak kulit licin, putih ? Cuba lah QM capsule.. . Baru umph.. . . Nak sedap boleh larutkan dalam air soya qm lagiiii lahhh memutih 😍😍😍.. . . Sekarang promo buy 1 free 1 taw jom cepat grab.. . Nnt jgn nangis tepi bucu katil tau nnt klo habis.. 😂 pm lekaih . #queenmutiarahq  #serumviral  #lotion  #essen  #glowingskin  #flawless  #jerawat  #jeragat  #bintiktam  #whitehead  #trustedseller  #viral  #mampumilik  #kkmapproved  #pearlpowder  #serbukmutiara  #qmcapsule 
NAK PUTIH SEGERA!! Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋 . Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu . WHITENING BOOSTER BEBAS KIMIA. DIJAMIN SELAMAT 100% . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR. KESAN TERPANTAS. SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN. . . BANYAK KHASIATNYA SEPERTI. . 🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda. KULIT CERAH berseri. 🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag. 🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum. ✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi. 🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh. ✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan. . . Nk order? Tinggalkan no hp Atau Klik terus www.wasap.my/60182550072/qmsoypowder #queenmutiarahq  #queensoypowder 
MEKAP MAKIN GLOWING DENGAN PENGGUNAAN PURE SERUM!!
.
.
Queen serum dirumus dari bahan-bahan terpilih seperti collagen,seaweed,vitamin c,glycerin dan bahan utama 24k pure gold flakes berfungsi merawat pelbagai masalah kulit anda.
.
Dengan kelulusan KKM NOT1803011347K anda tak perlu risau.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
❌Tanpa merkuri .
Sementara ada promo SET GLOWING RAYA ni apa kata uolls grab lelajuss..
Siapa lambat dia rugi
.

#queenserum #queenmutiarahq
MEKAP MAKIN GLOWING DENGAN PENGGUNAAN PURE SERUM!! . . Queen serum dirumus dari bahan-bahan terpilih seperti collagen,seaweed,vitamin c,glycerin dan bahan utama 24k pure gold flakes berfungsi merawat pelbagai masalah kulit anda. . Dengan kelulusan KKM NOT1803011347K anda tak perlu risau. ❌Tanpa bahan kimia berbahaya ❌Tanpa merkuri . Sementara ada promo SET GLOWING RAYA ni apa kata uolls grab lelajuss.. Siapa lambat dia rugi . #queenserum  #queenmutiarahq 
KULIT MAKIN MUDA,CERAH,LICIN,DAN CANTIK!!
.
.
Queen serum dirumus dari bahan-bahan terpilih seperti collagen,seaweed,vitamin c,glycerin dan bahan utama 24k pure gold flakes berfungsi merawat pelbagai masalah kulit anda.
.
Dengan kelulusan KKM NOT1803011347K anda tak perlu risau.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
❌Tanpa merkuri .
Sementara ada promo SET GLOWING RAYA ni apa kata uolls grab lelajuss..
Siapa lambat dia rugi
.

#queenserum #queenmutiarahq
KULIT MAKIN MUDA,CERAH,LICIN,DAN CANTIK!! . . Queen serum dirumus dari bahan-bahan terpilih seperti collagen,seaweed,vitamin c,glycerin dan bahan utama 24k pure gold flakes berfungsi merawat pelbagai masalah kulit anda. . Dengan kelulusan KKM NOT1803011347K anda tak perlu risau. ❌Tanpa bahan kimia berbahaya ❌Tanpa merkuri . Sementara ada promo SET GLOWING RAYA ni apa kata uolls grab lelajuss.. Siapa lambat dia rugi . #queenserum  #queenmutiarahq 
Serbuk mutiara dari Jepun.. .
Maintain 1 biji 1 hari...
.
Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. .
Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? .
Qm ni kapsul mutiara asli ye. ..
.
100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘
.
PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI

#queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #qmoriginal #saynotofake #queenmutiaraori #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #queenmutiarahq #putihseluruhbadan #putihgebu #putihsampainampakurathijau #jeragat #jerawat #kulitmukakusam #kulittaksekata #promosi #promogaji #kekasihpaksarela #cintahatibatu #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #bazaarpaknil #bazaar #qmkapsulmutiaraoriginal #putih #fattzura #noradanish #fazura
Serbuk mutiara dari Jepun.. . Maintain 1 biji 1 hari... . Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. . Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? . Qm ni kapsul mutiara asli ye. .. . 100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘 . PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #qmoriginal  #saynotofake  #queenmutiaraori  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #queenmutiarahq  #putihseluruhbadan  #putihgebu  #putihsampainampakurathijau  #jeragat  #jerawat  #kulitmukakusam  #kulittaksekata  #promosi  #promogaji  #kekasihpaksarela  #cintahatibatu  #lafazkankalimahcintamu  #mrlondonmslangkawi  #bazaarpaknil  #bazaar  #qmkapsulmutiaraoriginal  #putih  #fattzura  #noradanish  #fazura 
Serbuk mutiara dari Jepun.. .
Maintain 1 biji 1 hari...
.
Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. .
Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? .
Qm ni kapsul mutiara asli ye. ..
.
100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘
.
PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI

#queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #qmoriginal #saynotofake #queenmutiaraori #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #queenmutiarahq #putihseluruhbadan #putihgebu #putihsampainampakurathijau #jeragat #jerawat #kulitmukakusam #kulittaksekata #promosi #promogaji #kekasihpaksarela #cintahatibatu #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #bazaarpaknil #bazaar #qmkapsulmutiaraoriginal #putih #fattzura #noradanish #fazura
Serbuk mutiara dari Jepun.. . Maintain 1 biji 1 hari... . Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. . Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? . Qm ni kapsul mutiara asli ye. .. . 100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘 . PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #qmoriginal  #saynotofake  #queenmutiaraori  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #queenmutiarahq  #putihseluruhbadan  #putihgebu  #putihsampainampakurathijau  #jeragat  #jerawat  #kulitmukakusam  #kulittaksekata  #promosi  #promogaji  #kekasihpaksarela  #cintahatibatu  #lafazkankalimahcintamu  #mrlondonmslangkawi  #bazaarpaknil  #bazaar  #qmkapsulmutiaraoriginal  #putih  #fattzura  #noradanish  #fazura 
Serbuk mutiara dari Jepun.. .
Maintain 1 biji 1 hari...
.
Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. .
Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? .
Qm ni kapsul mutiara asli ye. ..
.
100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘
.
PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI

#queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #qmoriginal #saynotofake #queenmutiaraori #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #queenmutiarahq #putihseluruhbadan #putihgebu #putihsampainampakurathijau #jeragat #jerawat #kulitmukakusam #kulittaksekata #promosi #promogaji #kekasihpaksarela #cintahatibatu #lafazkankalimahcintamu #mrlondonmslangkawi #bazaarpaknil #bazaar #qmkapsulmutiaraoriginal #putih #fattzura #noradanish #fazura
Serbuk mutiara dari Jepun.. . Maintain 1 biji 1 hari... . Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. . Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? . Qm ni kapsul mutiara asli ye. .. . 100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘 . PASTIKAN YANG ORIGINAL BARULAH BELI #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #qmoriginal  #saynotofake  #queenmutiaraori  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #queenmutiarahq  #putihseluruhbadan  #putihgebu  #putihsampainampakurathijau  #jeragat  #jerawat  #kulitmukakusam  #kulittaksekata  #promosi  #promogaji  #kekasihpaksarela  #cintahatibatu  #lafazkankalimahcintamu  #mrlondonmslangkawi  #bazaarpaknil  #bazaar  #qmkapsulmutiaraoriginal  #putih  #fattzura  #noradanish  #fazura 
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih 
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652

In Sha Allah saya Bantu 😃

Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara #KeranamuAkuJelita #putihseluruhbadan #queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #qmkapsulmutiara #like4like #like4follow #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikan #jeragat #jerawatjeragat #putihseluruhbadan #putihgebuseawal3hari #jomcantik #supplements #putihsampainampakurathijau #jombuatduit #promogaji #qmkapsulmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #salegaji #salecny2018 #sayajual #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #mrlondonmslangkawi
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652 In Sha Allah saya Bantu 😃 Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara  #KeranamuAkuJelita  #putihseluruhbadan  #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #qmkapsulmutiara  #like4like  #like4follow  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #jeragat  #jerawatjeragat  #putihseluruhbadan  #putihgebuseawal3hari  #jomcantik  #supplements  #putihsampainampakurathijau  #jombuatduit  #promogaji  #qmkapsulmutiaraoriginal  #queenmutiarahq  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #salegaji  #salecny2018  #sayajual  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #cintahatibatu  #mrlondonmslangkawi 
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih 
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652

In Sha Allah saya Bantu 😃

Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara #KeranamuAkuJelita #putihseluruhbadan #queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #qmkapsulmutiara #like4like #like4follow #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikan #jeragat #jerawatjeragat #putihseluruhbadan #putihgebuseawal3hari #jomcantik #supplements #putihsampainampakurathijau #jombuatduit #promogaji #qmkapsulmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #salegaji #salecny2018 #sayajual #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #mrlondonmslangkawi
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652 In Sha Allah saya Bantu 😃 Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara  #KeranamuAkuJelita  #putihseluruhbadan  #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #qmkapsulmutiara  #like4like  #like4follow  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #jeragat  #jerawatjeragat  #putihseluruhbadan  #putihgebuseawal3hari  #jomcantik  #supplements  #putihsampainampakurathijau  #jombuatduit  #promogaji  #qmkapsulmutiaraoriginal  #queenmutiarahq  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #salegaji  #salecny2018  #sayajual  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #cintahatibatu  #mrlondonmslangkawi 
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih 
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652

In Sha Allah saya Bantu 😃

Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara #KeranamuAkuJelita #putihseluruhbadan #queenmutiaraon9 #qmkapsulmutiaraoriginal #qmkapsulmutiara #like4like #like4follow #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikan #jeragat #jerawatjeragat #putihseluruhbadan #putihgebuseawal3hari #jomcantik #supplements #putihsampainampakurathijau #jombuatduit #promogaji #qmkapsulmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiarabrunei #queenmutiarasabah #salegaji #salecny2018 #sayajual #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #cintahatibatu #mrlondonmslangkawi
Kapsul ajaib! Kapsul pemutih satu badan!! Korunk nak tak putih sampai nampak urat hijauuuuu macam snow white??? 10 biji kapsul mutiara Untuk 10 hari SAHAJA...1 biji 1 hari.... Nak gebu gebas lg ambik 2biji...nanti terlebih putih.. Bukan muka je putih 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tggalkan no hp @ terus klik link wasap ☎ www.wasap.my/60196430652 In Sha Allah saya Bantu 😃 Promosi hebat menanti anda!!!!!!! #QueenOfMutiara  #KeranamuAkuJelita  #putihseluruhbadan  #queenmutiaraon9  #qmkapsulmutiaraoriginal  #qmkapsulmutiara  #like4like  #like4follow  #bazarpaknil  #bazarpaknilonline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #jeragat  #jerawatjeragat  #putihseluruhbadan  #putihgebuseawal3hari  #jomcantik  #supplements  #putihsampainampakurathijau  #jombuatduit  #promogaji  #qmkapsulmutiaraoriginal  #queenmutiarahq  #queenmutiarabrunei  #queenmutiarasabah  #salegaji  #salecny2018  #sayajual  #kekasihpaksarela  #lafazkankalimahcintamu  #cintahatibatu  #mrlondonmslangkawi 
NAK PUTIH SEGERA!!
Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋
.
Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu
.
WHITENING BOOSTER
BEBAS KIMIA.
DIJAMIN SELAMAT 100% .
SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR.
KESAN TERPANTAS.
SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN.
.
. 
BANYAK KHASIATNYA SEPERTI.
.
🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda.
KULIT CERAH berseri.
🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag.
🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum.
✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi.
🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh.
✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan.
.
.

#queenmutiarahq #queensoypowder
NAK PUTIH SEGERA!! Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋 . Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu . WHITENING BOOSTER BEBAS KIMIA. DIJAMIN SELAMAT 100% . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR. KESAN TERPANTAS. SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN. . . BANYAK KHASIATNYA SEPERTI. . 🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda. KULIT CERAH berseri. 🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag. 🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum. ✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi. 🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh. ✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan. . . #queenmutiarahq  #queensoypowder 
10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA... 1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je puteh 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? PM NOW.....!!!!!! In Sha Allah saya Bantu KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA : 👉 Mencegah penuaan kulit 👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit 👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit 👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat 👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit 👉 Menyahtoksikkan sistem badan 👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan 👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan 👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan 👉 Mengatur semula metabolisme badan 👉 Mengurangkan kegelisahan 👉 Menenangkan hati 👉 Merawat sakit kerongkong 👉 Mengurangkan demam 👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi ) 👉 Membetulkan sistem saraf 👉 Memperbaiki penglihatan 👉 Merawat insomnia 👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki 👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman 👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia 👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi 👉 Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan #queenmutiara #queenmutiaraoriginal  #queenmutiarahq #agentperak  #seaweedfoundation #foundationqueenofmutiara  #fdseaweed #follow4like  #likeforfollow  #likeforlike #terapiinstagram  #bazarpaknil #bisnesonlinemalaysia  #bisnesonline #bisneswomen  #surirumah  #onlineshop #onlineseller  #trustedseller  #agentwanted #dropshipwanted 
10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA... 1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je puteh 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? PM NOW.....!!!!!! In Sha Allah saya Bantu #queenmutiara #queenmutiaraoriginal  #queenmutiarahq #agentperak  #seaweedfoundation #foundationqueenofmutiara  #fdseaweed #follow4like  #likeforfollow  #likeforlike #terapiinstagram  #bazarpaknil #bisnesonlinemalaysia  #bisnesonline #bisneswomen  #surirumah  #onlineshop #onlineseller  #trustedseller  #agentwanted #dropshipwanted 
NAK PUTIH SEGERA!! Jom combine QM dengan Queen Soy Powder Whitening Booster ni😋😋 . Sedap dan berkhasiat juga mempercepatkan kesan pemutihan kulit uolls tauu . WHITENING BOOSTER BEBAS KIMIA. DIJAMIN SELAMAT 100% . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN UMUR. KESAN TERPANTAS. SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU / DIGALAKKAN. . . BANYAK KHASIATNYA SEPERTI. . 🥛✔Mencerahkan kulit 5x ganda. KULIT CERAH berseri. 🥛✔Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan eyebag. 🥛✔Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda dan menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum. ✔Menghaluskan kulit seperti kulit bayi. 🥛✔Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh. ✔Mensekatakan tona kulit seluruh badan. . . #queenmutiarahq  #queensoypowder  #queenofmutiarahq  #mamangterbaik  #mampumiliksemuaorang  #machang  #terbaikqm  #makcikbawang  #kulitputih  #SayaSuka  #sayajualsayaminum  #jompmsaya  #jombeli  #muahhhhh  #agnetsahqm  #murahsangat2  #Rm28 
10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA... 1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je puteh 1 Badan Putih Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? PM NOW.....!!!!!! In Sha Allah saya Bantu #queenmutiara #queenmutiaraoriginal  #queenmutiarahq #agentperak  #seaweedfoundation #foundationqueenofmutiara  #fdseaweed #follow4like  #likeforfollow  #likeforlike #terapiinstagram  #bazarpaknil #bisnesonlinemalaysia  #bisnesonline #bisneswomen  #surirumah  #onlineshop #onlineseller  #trustedseller  #agentwanted #dropshipwanted