an online Instagram web viewer

#putrajaya medias

Photos

WAHHH.. kite faham perasaan dia bila invest duit utk sesuatu yg sgt berbaloiii.. sbb tu WAWAWAX  memastikan yg kualiti produk kami hanya yg terbaik ❤️
.
so kalau korg nk cuba mcm mana  penangan WAWAWAX nii.. meh cecepat wssp 0145257148 utk order dan info lanjut 😎
.
.
#wawawaxbandarbarubangi#wawawaxputrajaya#waxputrajaya#wawawaxagentputrajaya#wawawaxagentbandarbarubangi#wawawaxagentbangi#wawawaxbangi#organichairewmoval#hairwaxmalaysia#waxingmalaysia#waxingspa#wawawax#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#uitmdengkil#bangisentralbutik
WAHHH.. kite faham perasaan dia bila invest duit utk sesuatu yg sgt berbaloiii.. sbb tu WAWAWAX memastikan yg kualiti produk kami hanya yg terbaik ❤️ . so kalau korg nk cuba mcm mana penangan WAWAWAX nii.. meh cecepat wssp 0145257148 utk order dan info lanjut 😎 . . #wawawaxbandarbarubangi #wawawaxputrajaya #waxputrajaya #wawawaxagentputrajaya #wawawaxagentbandarbarubangi #wawawaxagentbangi #wawawaxbangi #organichairewmoval #hairwaxmalaysia #waxingmalaysia #waxingspa #wawawax #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #uitmdengkil #bangisentralbutik 
.
Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan
.
BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT :
1. Baby Hair & Baby Oil Happy 100ml
✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa.
✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli.
✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa.
✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan.
✔ Tiada kesan sampingan.
✔ Untuk kegunaan luaran.

2. Natural Bubble Wash Happy 100ml
✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut.

3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g
✔ Melegakan Batuk
✔ Melegakan Selesema
✔ Melegakan Kembung Perut
✔ Melegakan Nafas Berbunyi
✔ Melegakan Hidung Tersumbat
.
🌸 Harga 🌸
RM100 / RM105 SS

#sayajualbarangbayi #greatbabyskintropika #nursingcover #babytropika #stokistropika #krimtelon #herbalcream #tropika #cyberjaya #equinepark #putrajaya
#bubblewash #babynaturegiftset #dalana  #tropikababyskin 
#tropikaselangor
#sayajualbarangbaby
#sayajualtropika 
#babysoaplavender
#babyhairbodyoillavender 
#babyherbalcream 
#babyoiltropika 
#babyhairbodyoilrose
#babysoaplavender 
#starterpacktropika 
#tropikapenang
#vendorwanted
#tropikaklcc
#bandarsegamat
#greatbabyskintropika #tropikamurah
. Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan . BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT : 1. Baby Hair & Baby Oil Happy 100ml ✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa. ✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli. ✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa. ✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan. ✔ Tiada kesan sampingan. ✔ Untuk kegunaan luaran. 2. Natural Bubble Wash Happy 100ml ✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. 3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g ✔ Melegakan Batuk ✔ Melegakan Selesema ✔ Melegakan Kembung Perut ✔ Melegakan Nafas Berbunyi ✔ Melegakan Hidung Tersumbat . 🌸 Harga 🌸 RM100 / RM105 SS #sayajualbarangbayi  #greatbabyskintropika  #nursingcover  #babytropika  #stokistropika  #krimtelon  #herbalcream  #tropika  #cyberjaya  #equinepark  #putrajaya  #bubblewash  #babynaturegiftset  #dalana  #tropikababyskin  #tropikaselangor  #sayajualbarangbaby  #sayajualtropika  #babysoaplavender  #babyhairbodyoillavender  #babyherbalcream  #babyoiltropika  #babyhairbodyoilrose  #babysoaplavender  #starterpacktropika  #tropikapenang  #vendorwanted  #tropikaklcc  #bandarsegamat  #greatbabyskintropika  #tropikamurah 
.
Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan
.
BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT :
1. Baby Hair & Baby Oil Lavender 100ml
✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa.
✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli.
✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa.
✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan.
✔ Tiada kesan sampingan.
✔ Untuk kegunaan luaran.

2. Natural Bubble Wash Lavender 100ml
✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut.

3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g
✔ Melegakan Batuk
✔ Melegakan Selesema
✔ Melegakan Kembung Perut
✔ Melegakan Nafas Berbunyi
✔ Melegakan Hidung Tersumbat
.
🌸 Harga 🌸
RM100 / RM105 SS

#sayajualbarangbayi #greatbabyskintropika #nursingcover #babytropika #stokistropika #krimtelon #herbalcream #tropika #cyberjaya #equinepark #putrajaya
#bubblewash #babynaturegiftset #dalana  #tropikababyskin 
#tropikaselangor
#sayajualbarangbaby
#sayajualtropika 
#babysoaplavender
#babyhairbodyoillavender 
#babyherbalcream 
#babyoiltropika 
#babyhairbodyoilrose
#babysoaplavender 
#starterpacktropika 
#tropikapenang
#vendorwanted
#tropikaklcc
#bandarsegamat
#greatbabyskintropika #tropikamurah
. Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan . BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT : 1. Baby Hair & Baby Oil Lavender 100ml ✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa. ✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli. ✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa. ✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan. ✔ Tiada kesan sampingan. ✔ Untuk kegunaan luaran. 2. Natural Bubble Wash Lavender 100ml ✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. 3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g ✔ Melegakan Batuk ✔ Melegakan Selesema ✔ Melegakan Kembung Perut ✔ Melegakan Nafas Berbunyi ✔ Melegakan Hidung Tersumbat . 🌸 Harga 🌸 RM100 / RM105 SS #sayajualbarangbayi  #greatbabyskintropika  #nursingcover  #babytropika  #stokistropika  #krimtelon  #herbalcream  #tropika  #cyberjaya  #equinepark  #putrajaya  #bubblewash  #babynaturegiftset  #dalana  #tropikababyskin  #tropikaselangor  #sayajualbarangbaby  #sayajualtropika  #babysoaplavender  #babyhairbodyoillavender  #babyherbalcream  #babyoiltropika  #babyhairbodyoilrose  #babysoaplavender  #starterpacktropika  #tropikapenang  #vendorwanted  #tropikaklcc  #bandarsegamat  #greatbabyskintropika  #tropikamurah 
Arsya SERUM :
👍🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
👍🏼 Membantu melembapkan kulit muka
👍🏼 Anti-aging
👍🏼 Memperbaiki sel-sel kulit mati
👍🏼 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
👍🏼 Memudarkan jeragat & parut
👍🏼 Sesuai untuk semua jenis kulit muka
.
Harga Serum : RM 8
.
Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli ..
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau )
.
selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau )
.
#Kelantan#Melaka#NegeriSembilan#Pahang#Perak#Perlis#PulauPinang#Sabah#Sarawak#Selangor#Terengganu#KualaLumpur#Labuan#Putrajaya#klate#penang#kedahdarulaman#uitmbandaraya#uitmselayang#uitmpenang#serumwajah#serums#serumviral#serummurah#serumbotox#serumc#fattzura#blouse#blousemurah#arsyabeaute
Arsya SERUM : 👍🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata 👍🏼 Membantu melembapkan kulit muka 👍🏼 Anti-aging 👍🏼 Memperbaiki sel-sel kulit mati 👍🏼 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn) 👍🏼 Memudarkan jeragat & parut 👍🏼 Sesuai untuk semua jenis kulit muka . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88 ( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute 
.
Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan
.
BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT :
1. Baby Hair & Baby Oil Lavender 100ml
✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa.
✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli.
✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa.
✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan.
✔ Tiada kesan sampingan.
✔ Untuk kegunaan luaran.

2. Natural Bubble Wash Lavender 100ml
✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut.

3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g
✔ Melegakan Batuk
✔ Melegakan Selesema
✔ Melegakan Kembung Perut
✔ Melegakan Nafas Berbunyi
✔ Melegakan Hidung Tersumbat
.
🌸 Harga 🌸
RM100 / RM105 SS

#sayajualbarangbayi #greatbabyskintropika #nursingcover #babytropika #stokistropika #krimtelon #herbalcream #tropika #cyberjaya #equinepark #putrajaya
#bubblewash #babynaturegiftset #dalana  #tropikababyskin 
#tropikaselangor
#sayajualbarangbaby
#sayajualtropika 
#babysoaplavender
#babyhairbodyoillavender 
#babyherbalcream 
#babyoiltropika 
#babyhairbodyoilrose
#babysoaplavender 
#starterpacktropika 
#tropikapenang
#vendorwanted
#tropikaklcc
#bandarsegamat
#greatbabyskintropika #tropikamurah
. Untuk dihantar ke Nursery atau balik kampung atau berjalan jalan . BABY NATURE’S GIFT STARTER KIT : 1. Baby Hair & Baby Oil Lavender 100ml ✔ Sesuai utk bayi baru lahir hingga dewasa. ✔ Tiada steroid dan 100% minyak kelapa dara asli. ✔ Sapukan pada bahagian bermasalah selepas mandi atau pada bila2 masa. ✔ Membasmi bakteria, kulat dan antioksidan. ✔ Tiada kesan sampingan. ✔ Untuk kegunaan luaran. 2. Natural Bubble Wash Lavender 100ml ✔ Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. 3. BABY HERBAL CREAM TROPIKA 50g ✔ Melegakan Batuk ✔ Melegakan Selesema ✔ Melegakan Kembung Perut ✔ Melegakan Nafas Berbunyi ✔ Melegakan Hidung Tersumbat . 🌸 Harga 🌸 RM100 / RM105 SS #sayajualbarangbayi  #greatbabyskintropika  #nursingcover  #babytropika  #stokistropika  #krimtelon  #herbalcream  #tropika  #cyberjaya  #equinepark  #putrajaya  #bubblewash  #babynaturegiftset  #dalana  #tropikababyskin  #tropikaselangor  #sayajualbarangbaby  #sayajualtropika  #babysoaplavender  #babyhairbodyoillavender  #babyherbalcream  #babyoiltropika  #babyhairbodyoilrose  #babysoaplavender  #starterpacktropika  #tropikapenang  #vendorwanted  #tropikaklcc  #bandarsegamat  #greatbabyskintropika  #tropikamurah 
Ukir Nama Emas Indonesia Mampu Milik
Nampak macam emas tapi bukan emas tulen (ada cop916)
Berminat? Sila whatsapp: +628986925698 (trusted seller)
Welcome Seller
.
.
#ukirnama #ukirnamamalaysia #emasmurah #emasindonesia #ukirnamacop916 #sayajualmurah #sayajualonline #malaysia #malaysiainstashop #malaysiashop #malaysiaonlineshop #malaysiashopping #igshopmalaysia #kualalumpur #kelantan #kedah #terengganu #selangor #putrajaya #pulaupinang #pahang #pasirmas #melaka #perlis #perak #johor #brunei #bruneishop #bruneidarussalam #bruneionlineshopping
Ukir Nama Emas Indonesia Mampu Milik Nampak macam emas tapi bukan emas tulen (ada cop916) Berminat? Sila whatsapp: +628986925698 (trusted seller) Welcome Seller . . #ukirnama  #ukirnamamalaysia  #emasmurah  #emasindonesia  #ukirnamacop916  #sayajualmurah  #sayajualonline  #malaysia  #malaysiainstashop  #malaysiashop  #malaysiaonlineshop  #malaysiashopping  #igshopmalaysia  #kualalumpur  #kelantan  #kedah  #terengganu  #selangor  #putrajaya  #pulaupinang  #pahang  #pasirmas  #melaka  #perlis  #perak  #johor  #brunei  #bruneishop  #bruneidarussalam  #bruneionlineshopping 
バラ色の花崗岩で建築されたドームが特徴のモスク。"プトラモスク"(Putra Mosque. Masjid Putra)。別名:ピンクモスク(Pink Mosque)。
最大収容人数15000人。

クアラルンプールの南約25キロに位置するプトラジャヤとゆうマレーシアの行政新首都に建つ。

#putrajaya #putramosque #ピンクモスク #pinkmosque #モスク #мечеть #mosque #マレーシア #malaysia #말레이시아 #landscapes #landscape #風景 #풍경 #풍경사진 #풍경스타그램 #paysage #景色 #전망 #paysages #旅行 #travel #voyager #trip #vacation #vacations #viaje #viajes #путешествие #여행
バラ色の花崗岩で建築されたドームが特徴のモスク。"プトラモスク"(Putra Mosque. Masjid Putra)。別名:ピンクモスク(Pink Mosque)。 最大収容人数15000人。 クアラルンプールの南約25キロに位置するプトラジャヤとゆうマレーシアの行政新首都に建つ。 #putrajaya  #putramosque  #ピンクモスク  #pinkmosque  #モスク  #мечеть  #mosque  #マレーシア  #malaysia  #말레이시아  #landscapes  #landscape  #風景  #풍경  #풍경사진  #풍경스타그램  #paysage  #景色  #전망  #paysages  #旅行  #travel  #voyager  #trip  #vacation  #vacations  #viaje  #viajes  #путешествие  #여행 
Puding Roti Sos Banjir.

Rasa mewah lemak berkrim Sos Kastad tetapi tidak meresap ke dalam Puding Roti. .

Makan sejuk-sejuk memang sedap dan nikmat😘❤.
Ini size yang sebenar. 
Saiz 10 inci. . .

Segala tempahan/pertanyaan whatsapp 017-6729030. 
Thank you. . .

#SayaJual #Dessert
#openfororder 
#foodstagram #delicious
#pudingrotibanjir
#pudingroti #homebaker
#BandarSeriEhsan
#Klia #klia2 #Klcc 
#kotawarisan #nilai
#SalakTinggi #Dengkil 
#Cyberjaya #Putrajaya
#ATIHomemade
Puding Roti Sos Banjir. Rasa mewah lemak berkrim Sos Kastad tetapi tidak meresap ke dalam Puding Roti. . Makan sejuk-sejuk memang sedap dan nikmat😘❤. Ini size yang sebenar. Saiz 10 inci. . . Segala tempahan/pertanyaan whatsapp 017-6729030. Thank you. . . #SayaJual  #Dessert  #openfororder  #foodstagram  #delicious  #pudingrotibanjir  #pudingroti  #homebaker  #BandarSeriEhsan  #Klia  #klia2  #Klcc  #kotawarisan  #nilai  #SalakTinggi  #Dengkil  #Cyberjaya  #Putrajaya  #ATIHomemade 
💐💐💐💐
Stock updated! Check our website or WHATSAPP us to purchase! .
.
🖥 www.bokittamalaysia.my
.
🏡 Bokitta Kuala Terengganu - @bokitta_kualaterengganu
Dataran Austin, Wakaf Tembesu
.
Open from 11am - 8pm
(FRIDAY - 2.30pm - 9.30)
.
#Bokitta #bokittamalaysia #bokittahijab #bokittalovers #subangjaya #subangparade #putrajaya #putraheights #puchong #sunway #shahalam #cyberjaya #usj25 #unoboutiquecafe #onecityskypark #onecity #onecitymall #dataranaustin #bokittaterengganu #bokittakualaterengganu #bokittadataranaustin
💐💐💐💐 Stock updated! Check our website or WHATSAPP us to purchase! . . 🖥 www.bokittamalaysia.my . 🏡 Bokitta Kuala Terengganu - @bokitta_kualaterengganu Dataran Austin, Wakaf Tembesu . Open from 11am - 8pm (FRIDAY - 2.30pm - 9.30) . #Bokitta  #bokittamalaysia  #bokittahijab  #bokittalovers  #subangjaya  #subangparade  #putrajaya  #putraheights  #puchong  #sunway  #shahalam  #cyberjaya  #usj25  #unoboutiquecafe  #onecityskypark  #onecity  #onecitymall  #dataranaustin  #bokittaterengganu  #bokittakualaterengganu  #bokittadataranaustin 
*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi
*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY* Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . ✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*.. . ✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 . ✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut . ✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut... . 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 . #mamadontworry  #minyakrambut  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambutpanjang  #botak  #rambutcantik  #putrajaya  #nilai  #rawang  #kelantan  #kedah  #terengganu  #selangor  #kualalumpur  #lebaran  #babycomel  #rambutlurus  #babycantik  #pelebatrambut  #serumrambut #minyakrambutorganik  #rambutwangi  #rambutsihat  #pelebatrambutbayi #rambutbabypanjang  #rambutbermasalah  #serikembangan  #serdang  #bangi 
*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY*

Kelebihan Utama :- .
💯 Bahan Organic
💯 Diproses secara Traditional
💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik

Kebaikan :- .
✔ Menguatkan rambut
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Mencegah rambut bercabang
✔ Melembutkan rambut
✔ Mewangikan rambut
✔ Melebatkan rambut
✔ Menghitamkan rambut
✔ Mencegah rambut beruban
✔ Menghilangkan kelemumur
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan :- .
♥️ Dijamin Halal dan Suci
♥️ Boleh dibawa solat
♥️ Bau wangian semulajadi
♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna.

Bahan2 :- .
👍 Biji buah keras PREMIUM
👍 Biji buah betik PREMIUM
👍 Bunga tanjung
👍 Natural oil (coconut)
👍 Pelbagai herba terpilih .
✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*..
.
✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 .
✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut
.
✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut...
.
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
🌸Whatsapp 019.760.3948
.
#mamadontworry #minyakrambut
#rambutgugur #rambutkelemumur
#rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya
#nilai #rawang #kelantan #kedah
#terengganu #selangor #kualalumpur
#lebaran #babycomel #rambutlurus
#babycantik #pelebatrambut #serumrambut#minyakrambutorganik
#rambutwangi #rambutsihat
#pelebatrambutbayi#rambutbabypanjang #rambutbermasalah
#serikembangan #serdang #bangi
*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY* Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . ✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*.. . ✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 . ✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut . ✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut... . 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 . #mamadontworry  #minyakrambut  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambutpanjang  #botak  #rambutcantik  #putrajaya  #nilai  #rawang  #kelantan  #kedah  #terengganu  #selangor  #kualalumpur  #lebaran  #babycomel  #rambutlurus  #babycantik  #pelebatrambut  #serumrambut #minyakrambutorganik  #rambutwangi  #rambutsihat  #pelebatrambutbayi #rambutbabypanjang  #rambutbermasalah  #serikembangan  #serdang  #bangi 
🏂Ski Gloves Untuk Wanita 🏂
.
Tak berbaloi nak beli baru untuk kegunaan yang jarang-jarang kan? Mengapa perlu beli jika anda boleh menyewa dari @sewabarangtravel jer!
.
DM kami untuk sewa
.
.
#sewabarangtravel #sewabarangtravelkualalumpur #sewabarangtravelputrajaya #sewabarangtravelcyberjaya #sewabarangtravelmalaysian #sewabarangtravelmurah #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #malaysia #selangor
Jamu mata sat dengan brownies cikna ni..brownies ni boleh request nk letak topping apa yang korang nak.. kalau nak yg plain pun ada rugi kalau tak cuba tau...kalau nak oder cepat2 wssp cikna tau n jangan oder last minit ye 😉

#ainahomemade#brownies#brownies#brownies#serikembangan#serdang#upm#bangi#putrajaya
Rindu dengan harum mekar bunga bunga cantek 💐

Choc Flower bouquet anyone? 😊

#suprisedelivery 
#putrajaya 
#cyberjaya
Sepotong memang tak cukup...
Lagi² lepas keluarkan dari peti ais...
Fuhhh!
Rase dia?...
Memang bleh tergugat...😋😋😋 .
www.wasap.my/60193450020/
.
 #mirrkitchen  #dessertcake #brulee 
#fruitspastrycake #instafood #instachef #foodlover #foodblog #chefstalk #cheflover  #malaysianfood #homemadefood #homemadecakesarethebest
 #miramohdadib # #halalfood  #foodpics  #dailyfoodfeed #dailyfoodpic #dessertporn #cakesofinstagram #pastryart #pastrychef #petalingjaya #shahalam #putrajaya
Sepotong memang tak cukup... Lagi² lepas keluarkan dari peti ais... Fuhhh! Rase dia?... Memang bleh tergugat...😋😋😋 . www.wasap.my/60193450020/ . #mirrkitchen  #dessertcake  #brulee  #fruitspastrycake  #instafood  #instachef  #foodlover  #foodblog  #chefstalk  #cheflover  #malaysianfood  #homemadefood  #homemadecakesarethebest  #miramohdadib  # #halalfood  #foodpics  #dailyfoodfeed  #dailyfoodpic  #dessertporn  #cakesofinstagram  #pastryart  #pastrychef  #petalingjaya  #shahalam  #putrajaya 
Puding Roti Sos Banjir.

Ini size yang sebenar. 
Saiz 10 inci.
Besar, berat dan banjir dengan Kastad Sos yang lemak manis. Not too sweet...secukup rasa saja awak❤. Makan sejuk-sejuk sedap👍👍. . .

Terima kasih Ida.

Segala tempahan/pertanyaan whatsapp 017-6729030. 
Thank you. . .

#SayaJual #Dessert
#openfororder 
#foodstagram #delicious
#pudingrotibanjir
#pudingroti #homebaker
#BandarSeriEhsan
#Klia #klia2 #Klcc 
#kotawarisan #nilai
#SalakTinggi #Dengkil 
#Cyberjaya #Putrajaya
#ATIHomemade
Puding Roti Sos Banjir. Ini size yang sebenar. Saiz 10 inci. Besar, berat dan banjir dengan Kastad Sos yang lemak manis. Not too sweet...secukup rasa saja awak❤. Makan sejuk-sejuk sedap👍👍. . . Terima kasih Ida. Segala tempahan/pertanyaan whatsapp 017-6729030. Thank you. . . #SayaJual  #Dessert  #openfororder  #foodstagram  #delicious  #pudingrotibanjir  #pudingroti  #homebaker  #BandarSeriEhsan  #Klia  #klia2  #Klcc  #kotawarisan  #nilai  #SalakTinggi  #Dengkil  #Cyberjaya  #Putrajaya  #ATIHomemade 
🎒 OSPREY ARIEL 55L 🎒
.
Sesuai untuk travel selama 5-7 hari... Kondisi yang baik untuk dibawa dan menyimpan barang keperluan sepanjang perjalananan
.
Tak perlu membeli... Kini anda boleh menyewa dengan @sewabarangtravel!
.
DM untuk keterangan lanjut.
.
#sewabarangtravel #sewabarangtravelkualalumpur #sewabarangtravelputrajaya #sewabarangtravelcyberjaya #sewabarangtravelmalaysian #sewabarangtravelmurah #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #malaysia #selangor
New Arrival STOCK

2017 NISSAN GTR35 
New MODEL Japan spec
PREMIUM EDITION PACKAGE
3.8 V6 Twinturbo engine
562bhp

White colour exterior
2tones leather interior
Keyless entry
Keyless push start
Electronic seats
Recaro bucket seats
Brown leather seats
Mf sport steering
Paddle shift
Ori Touch Screen monitor
BOSE soudn system
Reverse camera
Park sensor 
Park assist
20"rims

New style bodykits
New style rims
New style headlamps
New style steering
New style LED lamps .......For more detail whatapp or call...‪012-5654165‬....ASHRAN

#dtcmotors #recondcar #importedcar #keretamewah #keretaimport #luxurycar #bmw #negotillletgo #richkidsofmalaysia #RKOM #malaysia millionaire #jalanampang #mercedes #cclass #amg #sportscar #melaka #tansri #kualalumpurmalaysia #jutawanmudagroup #putrajaya #malaysiacarspotting #sunwaymontana #melawati #tamantundrismail #johor #datin #klcc #terengganu #kitaok
New Arrival STOCK 2017 NISSAN GTR35 New MODEL Japan spec PREMIUM EDITION PACKAGE 3.8 V6 Twinturbo engine 562bhp White colour exterior 2tones leather interior Keyless entry Keyless push start Electronic seats Recaro bucket seats Brown leather seats Mf sport steering Paddle shift Ori Touch Screen monitor BOSE soudn system Reverse camera Park sensor Park assist 20"rims New style bodykits New style rims New style headlamps New style steering New style LED lamps .......For more detail whatapp or call...‪012-5654165‬....ASHRAN #dtcmotors  #recondcar  #importedcar  #keretamewah  #keretaimport  #luxurycar  #bmw  #negotillletgo  #richkidsofmalaysia  #RKOM  #malaysia  millionaire #jalanampang  #mercedes  #cclass  #amg  #sportscar  #melaka  #tansri  #kualalumpurmalaysia  #jutawanmudagroup  #putrajaya  #malaysiacarspotting  #sunwaymontana  #melawati  #tamantundrismail  #johor  #datin  #klcc  #terengganu  #kitaok 
IZINKAN IKLAN KAMI NIE TERLAYAR LAYAR PADA IG ANDA.
.
Jika anda tertarik , anda boleh LIKE dan FOLLOW - IG ikanbesarfresh ( terima kasih )

Dgn nie..
Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur  utk kakak² , isteri² dan mak²  bila hendak memasak..
.
TAK PERLU NAK SIANG ,
TAK PERLU NAK POTONG ,
TAK PERLU NAK CUCI...
.
HANYA ANDA PERLU FIKIR ,
NAK MASAK APA JER.
.
MUDAHKAN...
SENANGKAN..
.
JOM ORDER..
JOM RINGANKAN BEBAN ISTERI² ,IBU² DAN MAK² KITA DI DAPUR ,
.
Bagi isteri² yang bekerja , alangkah penat.. letihnya bila balik nak urusan anak dan memasak didapur.
.
KATA SAYANG ..
.
Boleh call or whatshap  www.wasap.my/60198824851
.
@ikanbesarfresh
.
#ikanfresh
#readytocook 
#jualikan 
#seafood
#selangor
#klang
#portklang
#petalingjaya 
#damansara 
#restoran
#shahalam 
#putrajaya 
#puchong
#cyberjaya
#delivery
#onlinemarket
#kotakemuning
#damansarautama
#cyberjaya
#dengkil
#kajang
#banting
#subangjaya
#onlinemalaysia
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#onlinebizmalaysia
#alamimpian
IZINKAN IKLAN KAMI NIE TERLAYAR LAYAR PADA IG ANDA. . Jika anda tertarik , anda boleh LIKE dan FOLLOW - IG ikanbesarfresh ( terima kasih ) Dgn nie.. Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur utk kakak² , isteri² dan mak² bila hendak memasak.. . TAK PERLU NAK SIANG , TAK PERLU NAK POTONG , TAK PERLU NAK CUCI... . HANYA ANDA PERLU FIKIR , NAK MASAK APA JER. . MUDAHKAN... SENANGKAN.. . JOM ORDER.. JOM RINGANKAN BEBAN ISTERI² ,IBU² DAN MAK² KITA DI DAPUR , . Bagi isteri² yang bekerja , alangkah penat.. letihnya bila balik nak urusan anak dan memasak didapur. . KATA SAYANG .. . Boleh call or whatshap www.wasap.my/60198824851 . @ikanbesarfresh . #ikanfresh  #readytocook  #jualikan  #seafood  #selangor  #klang  #portklang  #petalingjaya  #damansara  #restoran  #shahalam  #putrajaya  #puchong  #cyberjaya  #delivery  #onlinemarket  #kotakemuning  #damansarautama  #cyberjaya  #dengkil  #kajang  #banting  #subangjaya  #onlinemalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #onlinebizmalaysia  #alamimpian 
Bawal emas..
.
.
IZINKAN IKLAN KAMI NIE TERLAYAR LAYAR PADA IG ANDA.
.
Jika anda tertarik , anda boleh LIKE dan FOLLOW - IG ikanbesarfresh ( terima kasih )

Dgn nie..
Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur  utk kakak² , isteri² dan mak²  bila hendak memasak..
.
TAK PERLU NAK SIANG ,
TAK PERLU NAK POTONG ,
TAK PERLU NAK CUCI...
.
HANYA ANDA PERLU FIKIR ,
NAK MASAK APA JER.
.
MUDAHKAN...
SENANGKAN..
.
JOM ORDER..
JOM RINGANKAN BEBAN ISTERI² ,IBU² DAN MAK² KITA DI DAPUR ,
.
Bagi isteri² yang bekerja , alangkah penat.. letihnya bila balik nak urusan anak dan memasak didapur.
.
KATA SAYANG ..
.
Boleh call or whatshap  www.wasap.my/60198824851
.
@ikanbesarfresh
.
#ikanfresh
#readytocook 
#jualikan 
#seafood
#selangor
#klang
#portklang
#petalingjaya 
#damansara 
#restoran
#shahalam 
#putrajaya 
#puchong
#cyberjaya
#delivery
#onlinemarket
#kotakemuning
#damansarautama
#cyberjaya
#dengkil
#kajang
#banting
#subangjaya
#onlinemalaysia
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#onlinebizmalaysia
#alamimpian
Bawal emas.. . . IZINKAN IKLAN KAMI NIE TERLAYAR LAYAR PADA IG ANDA. . Jika anda tertarik , anda boleh LIKE dan FOLLOW - IG ikanbesarfresh ( terima kasih ) Dgn nie.. Ikanbesarfresh memudahkan kerja didapur utk kakak² , isteri² dan mak² bila hendak memasak.. . TAK PERLU NAK SIANG , TAK PERLU NAK POTONG , TAK PERLU NAK CUCI... . HANYA ANDA PERLU FIKIR , NAK MASAK APA JER. . MUDAHKAN... SENANGKAN.. . JOM ORDER.. JOM RINGANKAN BEBAN ISTERI² ,IBU² DAN MAK² KITA DI DAPUR , . Bagi isteri² yang bekerja , alangkah penat.. letihnya bila balik nak urusan anak dan memasak didapur. . KATA SAYANG .. . Boleh call or whatshap www.wasap.my/60198824851 . @ikanbesarfresh . #ikanfresh  #readytocook  #jualikan  #seafood  #selangor  #klang  #portklang  #petalingjaya  #damansara  #restoran  #shahalam  #putrajaya  #puchong  #cyberjaya  #delivery  #onlinemarket  #kotakemuning  #damansarautama  #cyberjaya  #dengkil  #kajang  #banting  #subangjaya  #onlinemalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #onlinebizmalaysia  #alamimpian 
Customer  kerja sebagai CABIN CREW di MALAYSIA  LULUS loan 8k.👏👏👏 .

Customer pinjam sebab nak settle kredit kad.. Terima kasih  sebab percayakan servis dhia dan sangup dtg dari jauh.😘😘😘 .  Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇

www.wasap.my/60172027095
www.wasap.my/60172027095
www.wasap.my/60172027095

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#selangor #mas#kerani#putrajaya#airasia#kerajaan#swasta#personalloan#gombak#batucaves#pinjamanperibadi#pinjamanbumiputra#pinjamanmudahlulus#malindoair#masairlines #bazarpaknil #naelofarhijab #muabellaz #bobodimana #bahagiabukanbidaan #ceritaviral #munafik#nealofa
Customer kerja sebagai CABIN CREW di MALAYSIA LULUS loan 8k.👏👏👏 . Customer pinjam sebab nak settle kredit kad.. Terima kasih sebab percayakan servis dhia dan sangup dtg dari jauh.😘😘😘 . Pinjaman tanpa pendahuluan,tanpa bayaran pemprosesan, ada aggrement dan mengunakan konsep "pinjam dahulu bayar kemudian". Nak cuba ? Cek kelayakan? hanya dengan 1 klik link di bawah anda boleh terus berurusan dengan saya 👇 www.wasap.my/60172027095 www.wasap.my/60172027095 www.wasap.my/60172027095 UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ #selangor  #mas #kerani #putrajaya #airasia #kerajaan #swasta #personalloan #gombak #batucaves #pinjamanperibadi #pinjamanbumiputra #pinjamanmudahlulus #malindoair #masairlines  #bazarpaknil  #naelofarhijab  #muabellaz  #bobodimana  #bahagiabukanbidaan  #ceritaviral  #munafik #nealofa 
Tempahan Pagi dari Bahagian Kejuruteraan Automotif Sempena Majlis Perpisahan Pengarah Yang Akan Bersara Wajib.. Selamat Bersara YBhg. Prof. Dato' Ir Haji Mohamad bin Dalib.. #kuihkocipuluthitam #talamtokyopandan #talamkeladiberlauk #putrajaya #byqeenschocolove
🌸 TESTIMONI MASK BIO CELLULOSE TIMEWISE REPAIR 🌸
.
Dalam hanya 30 minit anda akan nampak perubahannya .
❤ wajah nampak glowing ❤ garis2 halus berkurangan
❤ wajah nampak cerah
❤ melembapkan kulit wajah .
👸 @maryk_ayura ☎ www.wasap.my/60172956736
READY STOCK 
C.O.D 
#putrajaya #bangi #puchong #nilai #cyberjaya #banting #klia #sepang #kajang #serikembangan #kotawarisan #salaktinggi 
#marykayshahalam 
#marykayselangor
~ Nak coti2? Trevel ke mana saja?? Jangan lupa Daging Hitam QB ya 😉
.
Sedia menemani kemana saja 😍
.

PROMO HARI MALAYSIA masih berlangsung hingga 1 OKTOBER
.
.
Apa kelebihan Daging Hitam QB ni?? .
.
. ✅ daging yang lembut lagi fresh
. ✅ rasa menambat selera
. ✅ resepi tradisi warisan bonda Che Zan
. ✅ sedap, enak, "juicy" .
. ✅ Pek mudah bawa, mesra "travel"
. ✅Tahan lebih 2 minggu jika di simpan didalam peti sejuk
.
. ❎ TIADA ajinomoto
. ❎ TIADA perisa tambahan
. ❎ TIADA pewarna tambahan
.
Takyah susah2 nak panaskan dalam kuali bagai. Rendam je dalam air panas selama beberapa min. Dahhh siap!! Jimat masa sayangg!! Tak nak panaskan pun takpe kalau rasa dah tak sabar tu kan??
.
.
Untuk selit order swipe atau klik link dekat bio hokeyy 😉
.
.
#SekaliRasaTerusTergoda #DagingHitamQasehBonda #DinDalicious #freegift #makananviral #makananviralmalaysia #bazaarpaknil #makananhalal #malaysianfood #katering #daging #jjcm #makanansedap #travelpack #foodporn #fattzura #fattahamin #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #bangi #kajang #nilai #shahalam #putrajaya  #kedaionlinemalaysia #eusahawan #erezeki #mdec #YouCanDuit ~
~ Nak coti2? Trevel ke mana saja?? Jangan lupa Daging Hitam QB ya 😉 . Sedia menemani kemana saja 😍 . PROMO HARI MALAYSIA masih berlangsung hingga 1 OKTOBER . . Apa kelebihan Daging Hitam QB ni?? . . . ✅ daging yang lembut lagi fresh . ✅ rasa menambat selera . ✅ resepi tradisi warisan bonda Che Zan . ✅ sedap, enak, "juicy" . . ✅ Pek mudah bawa, mesra "travel" . ✅Tahan lebih 2 minggu jika di simpan didalam peti sejuk . . ❎ TIADA ajinomoto . ❎ TIADA perisa tambahan . ❎ TIADA pewarna tambahan . Takyah susah2 nak panaskan dalam kuali bagai. Rendam je dalam air panas selama beberapa min. Dahhh siap!! Jimat masa sayangg!! Tak nak panaskan pun takpe kalau rasa dah tak sabar tu kan?? . . Untuk selit order swipe atau klik link dekat bio hokeyy 😉 . . #SekaliRasaTerusTergoda  #DagingHitamQasehBonda  #DinDalicious  #freegift  #makananviral  #makananviralmalaysia  #bazaarpaknil  #makananhalal  #malaysianfood  #katering  #daging  #jjcm  #makanansedap  #travelpack  #foodporn  #fattzura  #fattahamin  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #bangi  #kajang  #nilai  #shahalam  #putrajaya  #kedaionlinemalaysia  #eusahawan  #erezeki  #mdec  #YouCanDuit  ~
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
Assalamualaikum & Selamat pagi semua. .
Mulakan minggu ini dengan senyuman sambil makan @tauhubegedilibunda sekali dgn sambal kicap pedas PADU.
.
Dalam gambar ni set Medium (30biji). Berbaloi utk siapa2 yang nak makan ramai2 dkt office or makan2 satu family. .
Minggu ni kita nak buat PROMO sikit
📍Pembelian 4 set (small) keatas , delivery caj HANYA RM 5.00
📍 Pembelian set Medium (30biji) & Large (50biji) , delivery caj FOC
. 
Tapi PROMO ni you guys kena order sehari sebelum ye. Mengejut2 kami tak boleh nak siapkan. PROMO utk minggu INI sahaja.
So apa tunggu lagi, pi 📲📲📲📲 whatsapp cepat and place order. JUMAAT khas utk org2 PUTRJAYA & sekitar.
. 
#tauhubegedilviral #tauhubegedilibunda #tauhubegedil #promo #foodie #foodviralmy #makanan #malaysian #foodhunting #makanmakan #gombak #fooddelivery #deliveryfood #putrajaya #foodblogger #jrmkitchen
Assalamualaikum & Selamat pagi semua. . Mulakan minggu ini dengan senyuman sambil makan @tauhubegedilibunda sekali dgn sambal kicap pedas PADU. . Dalam gambar ni set Medium (30biji). Berbaloi utk siapa2 yang nak makan ramai2 dkt office or makan2 satu family. . Minggu ni kita nak buat PROMO sikit 📍Pembelian 4 set (small) keatas , delivery caj HANYA RM 5.00 📍 Pembelian set Medium (30biji) & Large (50biji) , delivery caj FOC . Tapi PROMO ni you guys kena order sehari sebelum ye. Mengejut2 kami tak boleh nak siapkan. PROMO utk minggu INI sahaja. So apa tunggu lagi, pi 📲📲📲📲 whatsapp cepat and place order. JUMAAT khas utk org2 PUTRJAYA & sekitar. . #tauhubegedilviral  #tauhubegedilibunda  #tauhubegedil  #promo  #foodie  #foodviralmy  #makanan  #malaysian  #foodhunting  #makanmakan  #gombak  #fooddelivery  #deliveryfood  #putrajaya  #foodblogger  #jrmkitchen 
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
Kenapa PB ni berbeza?
.
.
PB satunya korset ber FIR, direka 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan. Menjadi pilihan utama back support mereka yang slip disc, lumbar spine, scoliosis atau postur badan yang bongkok. .
.
Terutama PB Elegance, the #newedition PB korset yang lembut, tak terasa seperti pakai korset, & fabriknya lembut. Pakai konsisten 3-6 bulan, badan lebih sekata kemas & in shape. 5 minit pakai, terus nampak instant shaping.
.
.
Rebut peluang dapatkan PB Elegance dengan harga PROMO. Hanya untuk 5 sets sahaja.

#korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kuruspantas #kurussihat
Kenapa PB ni berbeza? . . PB satunya korset ber FIR, direka 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan. Menjadi pilihan utama back support mereka yang slip disc, lumbar spine, scoliosis atau postur badan yang bongkok. . . Terutama PB Elegance, the #newedition  PB korset yang lembut, tak terasa seperti pakai korset, & fabriknya lembut. Pakai konsisten 3-6 bulan, badan lebih sekata kemas & in shape. 5 minit pakai, terus nampak instant shaping. . . Rebut peluang dapatkan PB Elegance dengan harga PROMO. Hanya untuk 5 sets sahaja. #korsetlangsing  #korsetbadan  #solusikurus  #korsetpembakarlemak  #korsetbagus  #korsetpengecilperut  #langsingtanpadiet  #tipslangsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #ibumenyusu  #bengkungbersalin  #kuruspantas  #kurussihat 
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE
.
Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh
.
Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants ni super-duper comfy.
.

Ciri #BellaStripesPants yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau!
.
**SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants. Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww…
.
**OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍
.
** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants.
.
**SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada .
##BellaStripesPants membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants.. wooowwwww bestnyaaaa!!
.
Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage.
.

Berminat?
Whatsapp Kakya .
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2
.
.
#BellaAmmara​ 
#teamBASTAR #bellaammaraputrajaya #bellaammarakakya #bellaraya2018 #bajuraya #bajurayamurah #koleksiraya #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungraya #putrajaya #baimonds #instanttudung #instantshawl #stripespants #palazzo #palazzomurah #palazzomurah #thermeraldamy
BELLA STRIPES PANTS YANG SUPER AWSOME NOW RELEASE . Ramai sangat yang tanya pasal Palazzo yang Kak Belle pakai, dari jauh nampak cantik kan? Kalau tengok dari dekat jatuh cinta, kalau sarung pakai terus jatuh hati tahap tanak pisahhhhh . Hamboiii tengok tuuuuu dia punya penangan.. tapi memang betul, Kak belle paling suka dengan material #BellaStripesPants  ni super-duper comfy. . Ciri #BellaStripesPants  yang boleh buat korang tak tidur malam **GAYA BARU- Cutting #BellaStripesPants  ni memang boleh buat semua melting. Cutting mcm ni juga sesuai untuk travel dan urusan harian tau! . **SELESA- jahitan getah di bahagian pinggan yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar memang akan buat korang selesa walaupun seharian mengayakan #BellaStripesPants . Getah di bahagian pinggang ni jugak tidak mencekam pinggang silm sistur tu, so tidak akan meninggalkan kesan getah pun.. woooowwwwww… . **OMGGGG 5 colour bebe- semua colour yang best seller, mudah nak match dengan top korang. Wowwww cantik-cantik 😍 . ** LIGHT IRON- ini kak belle yakin semua suka. Korang tak payah spend time lama-lama kat iron board tu untuk iron ##BellaStripesPants . . **SESUAI UNTUK SEMUA- Features front pleated pada . ##BellaStripesPants  membolehkan semua org dari pelbagai saiz mengayakan ##BellaStripesPants .. wooowwwww bestnyaaaa!! . Harga RM59 tau ! Harga tidak termasuk postage. . Berminat? Whatsapp Kakya . 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 📲0 1 1 3 6 2 0 9 3 6 2 . . #BellaAmmara ​ #teamBASTAR  #bellaammaraputrajaya  #bellaammarakakya  #bellaraya2018  #bajuraya  #bajurayamurah  #koleksiraya  #koleksiraya2018  #bajukurungmoden  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungraya  #putrajaya  #baimonds  #instanttudung  #instantshawl  #stripespants  #palazzo  #palazzomurah  #palazzomurah  #thermeraldamy 
Kek dilapisi dengan cream special, ditabur pulak dengan kacang Pecan, dan diakhiri dengan drizzle home made butterscotch sauce..can you imagine the taste?😍😍
.
.
Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
.
Order & delivery bole WA 010 2325650. . .
#teamkakmiss
#agentsabrinabakery
#agentdomisicookies
#keksedap
#sedaplainmachiammm
#cakedelivery
#cakedeliverykl
#cakedeliveryselangor
#deliveryteruskehati 
#kekviral
#bakerviral
#cyberjaya
#putrajaya
Kek dilapisi dengan cream special, ditabur pulak dengan kacang Pecan, dan diakhiri dengan drizzle home made butterscotch sauce..can you imagine the taste?😍😍 . . Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . . Order & delivery bole WA 010 2325650. . . #teamkakmiss  #agentsabrinabakery  #agentdomisicookies  #keksedap  #sedaplainmachiammm  #cakedelivery  #cakedeliverykl  #cakedeliveryselangor  #deliveryteruskehati  #kekviral  #bakerviral  #cyberjaya  #putrajaya 
Haa..sapa yang nak ada coach untuk guide sampai kurus?💪 Kami nak bg percuma group coaching dengan setiap pembelian TKO Fat Burner Mega 3.0.
.
Ada 3 orang coach yang akan ajar korang cara yang betul untuk turunkan berat badan.😊 Kalau tak faham boleh post dalam group dan coach2 akan jawab soalan ada. Korng beli, korang dapat join. Tak beli tak dapat join.😎
.
Usaha + TKO Fat Burner = Kurus
.
Nak join? Tekan link Whatsapp di profile tanpa perlu save nombor. Lambat kami tinggal! Jumpa dalam group coaching!🔥
.
.
#mrfatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #bertindaksekarang #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #kualalumpur
Haa..sapa yang nak ada coach untuk guide sampai kurus?💪 Kami nak bg percuma group coaching dengan setiap pembelian TKO Fat Burner Mega 3.0. . Ada 3 orang coach yang akan ajar korang cara yang betul untuk turunkan berat badan.😊 Kalau tak faham boleh post dalam group dan coach2 akan jawab soalan ada. Korng beli, korang dapat join. Tak beli tak dapat join.😎 . Usaha + TKO Fat Burner = Kurus . Nak join? Tekan link Whatsapp di profile tanpa perlu save nombor. Lambat kami tinggal! Jumpa dalam group coaching!🔥 . . #mrfatburner  #fatburner  #fatburnermega  #bakarlemak  #pembakarlemak  #hapuslemak  #bertindaksekarang  #tko  #tkonutrition  #kuruscepat  #jomkurus  #kurus  #juskurus  #dietsihat  #kelantan  #terengganu  #pahang  #perlis  #kedah  #perak  #pulaupinang  #selangor  #melaka  #negerisembilan  #johor  #sabah  #sarawak  #putrajaya  #labuan  #kualalumpur 
Garlic balm. Alternatif rawatan sakit kepala.

RM25 je sebotol
Postage RM8sm, RM11ss
.
.
Klik link untuk respon pantas
www.wasap.my/60132465911

#garlicbalm #garlicbalmviral #tidurlena #pening 
COD #cyberjaya #putrajaya #putraperdana +60132465911.

Percuma FREE GIFT. 
#Garlicbalm #selsema #batuk #garlicbalmcyberjaya #garlicbalmputrajaya  #kahak  #masreca19 #mmu #littlecaliphscyberjaya #brainybunch
Hampa takmau try ka? . Ni Bukan chek kata tapi cust yg kata sedap😍😍. “Fuh memang pedas dan sedap tauhu begedil ni!”
.
“Tauhu begedil paling padu pernah saya rasa!”
.
Tauhu begedil yang kami jual ni, memang tak sama dengan tauhu yang lain! Rasa dia! .
🤤 Pedas dan Berempah
🤤 Padat dengan isi ayam
🤤 TIDAK BERMINYAK
🤤 Ranggup!
.
Sudah lebih 1000 biji terjual dalam masa 3 hari! Sekarang kami nak beri warga group ini peluang untuk merasa! Stok amat terhad! Jom order cepat,sebelum terlambat!
.

Rm12/ box ( 10 Biji ) 
Rm10/box ( 8 biji ) 🏠 Self pickup pun boleh😍
😘 min Delivery 2 Box’s
😐 Caj delivery Rm5

BERMINAT SILAP DIRECT WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134650986

#tauhubegedil #tauhumurah #makan #sayajualmakanan #sedap #shahalam #klang #uitm #selangor #bazarpaknil #sedapmurah #puchong #usj #putrajaya #shahalamfooddelivery #klfood #kualalumpur
Hampa takmau try ka? . Ni Bukan chek kata tapi cust yg kata sedap😍😍. “Fuh memang pedas dan sedap tauhu begedil ni!” . “Tauhu begedil paling padu pernah saya rasa!” . Tauhu begedil yang kami jual ni, memang tak sama dengan tauhu yang lain! Rasa dia! . 🤤 Pedas dan Berempah 🤤 Padat dengan isi ayam 🤤 TIDAK BERMINYAK 🤤 Ranggup! . Sudah lebih 1000 biji terjual dalam masa 3 hari! Sekarang kami nak beri warga group ini peluang untuk merasa! Stok amat terhad! Jom order cepat,sebelum terlambat! . Rm12/ box ( 10 Biji ) Rm10/box ( 8 biji ) 🏠 Self pickup pun boleh😍 😘 min Delivery 2 Box’s 😐 Caj delivery Rm5 BERMINAT SILAP DIRECT WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134650986 #tauhubegedil  #tauhumurah  #makan  #sayajualmakanan  #sedap  #shahalam  #klang  #uitm  #selangor  #bazarpaknil  #sedapmurah  #puchong  #usj  #putrajaya  #shahalamfooddelivery  #klfood  #kualalumpur 
Lets Zumba with me tonite!

@Regrann from @shellysportivo -  jom dansa tonite with @coach.liez  hanya di shelly studio #zumbashellystudio #zumbapuncakjalil #puncakjalil #kinrara #zumbaclass #zinliez #zumbaputrajaya #putrajaya #cyberjaya #zumbafitness #zumbainstructor
tq kakak cantik😘😘brgaya dgn bawal sulam rose..cantik sgt
#sulamrose #sulamtangan #tudungbawal #bangisentral #bangi #cyberjaya #putrajaya
Good morning..... Setiap pagi x miss bawak air gi office.. Bila dah sedap minum air CUCKOO, mmg x nak minum air kt office dah (sbb office kita pakai air mesin yg tong biru tu...) 🤭 Air Cuckoo mmg rasa fresh... Korang dah try.?? #CustomerEdayahCuckoo #Cuckoo_Edayah #Cuckoomalaysia #Cuckooshahalam #Cuckooselangor #Cuckoomurah #Cuckoopuncakalam #Cuckoobest #penapisaircuckoo #Cuckoobest #penapisudaracuckooterbaik #cuckoo #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #uitmpuncakalam  #uitm #shahalam #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualcuckoo #saujanautama #putrajaya #kualalumpur #rezekiallah #aircuckoo #sayajualonline #bukitjelutong
Good morning..... Setiap pagi x miss bawak air gi office.. Bila dah sedap minum air CUCKOO, mmg x nak minum air kt office dah (sbb office kita pakai air mesin yg tong biru tu...) 🤭 Air Cuckoo mmg rasa fresh... Korang dah try.?? #CustomerEdayahCuckoo  #Cuckoo_Edayah  #Cuckoomalaysia  #Cuckooshahalam  #Cuckooselangor  #Cuckoomurah  #Cuckoopuncakalam  #Cuckoobest  #penapisaircuckoo  #Cuckoobest  #penapisudaracuckooterbaik  #cuckoo  #bandarpuncakalam  #puncakalam  #puncakalamfasa3  #uitmpuncakalam  #uitm  #shahalam  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #sayajualcuckoo  #saujanautama  #putrajaya  #kualalumpur  #rezekiallah  #aircuckoo  #sayajualonline  #bukitjelutong 
Deeply hydrates with a water-light feel 🌊
_____________________________

Hydra-V® Skincare diformulasikan untuk combination to normal skin untuk memastikan kulit anda mendapat kelembapan yang lebih dalam serta mengekalkan kelembapan lebih lama 🧖🏻‍♂️🧖🏻‍♀️ . Penyegaran, penambahan serta pemulihan kulit anda dengan kombinasi buah Acai berry Hawaiian serta Liposome akan membuatkan kulit anda lebih lembut. 
Anda boleh mendapatkan rawatan ini di Reflection of Perfection Beauty! 🌸✨🙋🏻‍♀️ Hubungi kami segera bagi merasai kenikmatan kulit yang lembut dan segar hanya di rumah anda! 🏡🚗💨 #mobilefacial #hometohomespa #kecantikanmuka #kecantikanwajah #kl #putrajaya #negerisembilan #selangor #kajang #shahalam
_____________________________

The Artistry Hydra-V® Skincare System is an easy-to-use, 3-step system specially formulated for combination to normal skin to ensure that your skin receives deep, lasting hydration 🧖🏻‍♂️🧖🏻‍♀️. Refresh, replenish, and revitalize your skin with Hawaiian acai berries, combined with an exclusive moisturizing liposome that gives your skin softness you can see and feel ✨. You can get this from our mobile facial. Book now! 🚗💨 #mobilefacial #hometohomespa #kecantikanmuka #kecantikanwajah #kl #putrajaya #negerisembilan #selangor #kajang #shahalam
Deeply hydrates with a water-light feel 🌊 _____________________________ Hydra-V® Skincare diformulasikan untuk combination to normal skin untuk memastikan kulit anda mendapat kelembapan yang lebih dalam serta mengekalkan kelembapan lebih lama 🧖🏻‍♂️🧖🏻‍♀️ . Penyegaran, penambahan serta pemulihan kulit anda dengan kombinasi buah Acai berry Hawaiian serta Liposome akan membuatkan kulit anda lebih lembut. Anda boleh mendapatkan rawatan ini di Reflection of Perfection Beauty! 🌸✨🙋🏻‍♀️ Hubungi kami segera bagi merasai kenikmatan kulit yang lembut dan segar hanya di rumah anda! 🏡🚗💨 #mobilefacial  #hometohomespa  #kecantikanmuka  #kecantikanwajah  #kl  #putrajaya  #negerisembilan  #selangor  #kajang  #shahalam  _____________________________ The Artistry Hydra-V® Skincare System is an easy-to-use, 3-step system specially formulated for combination to normal skin to ensure that your skin receives deep, lasting hydration 🧖🏻‍♂️🧖🏻‍♀️. Refresh, replenish, and revitalize your skin with Hawaiian acai berries, combined with an exclusive moisturizing liposome that gives your skin softness you can see and feel ✨. You can get this from our mobile facial. Book now! 🚗💨 #mobilefacial  #hometohomespa  #kecantikanmuka  #kecantikanwajah  #kl  #putrajaya  #negerisembilan  #selangor  #kajang  #shahalam 
tq awk😘😘sudi share gmbr..brgaya dgn bawal sulam tabur keliling..cantik sgt
#sulamtabur #sulamtangan #sulammesin #tudungbawal #bangisentral #bangi #cyberjaya #putrajaya
Ready stock untuk Akikah.. Berminat?? Hubungi kami segera

Harga bermula RM650 sahaja

Shaiful 011 1010 4146
Khafiz 011 3161 7796

#akikahmurahkl #akikah #Aqiqah #aqiqahMudah #akikahkambing #akikahlembu #bangi #PUTRAJAYA #klangvalley #KL #klsupplier
Simple kan guna MORA ni.. .
So, dah ada yg simple..kenapa nak pilih yg komplikated.. .
Jom, tukar kepada MORA..😍
.
"Dengan #MORAessential ..🌿🌸
.Tak perlu syak apa2..
.Try saja..,sesiapa pun akan suka.. 😍"
.
Nak order?? Whatsapp ➡️ www.wasap.my/60192766557 .
🌸🍃 🙋 AGENT MORA BINTULU #MoraBINTULU cod PUTRAJAYA
Selfpickup SERDANG RAYA 
Postage: SM, Sabah & Sarawak
Whatsapp 0192766557 .
.
#morasarawak #moraputrajaya
#MORAfacts #MoraFeedBack
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik
#bintulu  #putrajaya 
#apabilaHanaBerMora
Simple kan guna MORA ni.. . So, dah ada yg simple..kenapa nak pilih yg komplikated.. . Jom, tukar kepada MORA..😍 . "Dengan #MORAessential  ..🌿🌸 .Tak perlu syak apa2.. .Try saja..,sesiapa pun akan suka.. 😍" . Nak order?? Whatsapp ➡️ www.wasap.my/60192766557 . 🌸🍃 🙋 AGENT MORA BINTULU #MoraBINTULU  cod PUTRAJAYA Selfpickup SERDANG RAYA Postage: SM, Sabah & Sarawak Whatsapp 0192766557 . . #morasarawak  #moraputrajaya  #MORAfacts  #MoraFeedBack  #arganoil  #purearganoil  #moraessential  #argancleanser  #arganfacialcleanser  #facialcleanser  #moraargancleanser  #moraarganoil  #moramilkyalmondscrub  #morachocolatescrub  #morabeautykit  #moracalissaoil  #serum  #skincare  #ubatjerawat  #ubatcantik  #bintulu  #putrajaya  #apabilaHanaBerMora 
tq kakak cantik😘😘brgaya dgn bawal sulam tenun..cantik sgt
#sulamtenun #sulamtangan #tudungbawal #bangisentral #bangi #cyberjaya #putrajaya
Assalam.... Siapa peminat tudung warna brownie haaaaa ni tudung ni... Cantikkk.... Tapi azi juai combo je ngn boysenberry unggu...
.
Meh meh  watsapp azie 0132905132
.
Available 2 set lagi..
Rm 50 je nak juai... 2 pcs tdg ni..
Postage add rm 8/12ss .

#kekaboo
#mirabelle
#selangor
#putrajaya
#kualalumpur
#semenyih
#cheras
#tudungkekaboomurah
#mirabellas
#kekaboo 
#kekabooexclusive 
#kekaboomurah 
#bawalkekaboo
#bawal
#sayajualtudungkekaboo 
#jualtudung 
#jualtudungbawal
#jualtudungmurah 
#tudungkekabooazie 
#tudungpalingselesa 
#ilovekekaboo 
#kekaboolovers 
#u 
#upm 
#ukm
#bazarpaknilmurah 
#bazaronlinemalaysia 
#bazar
#bazaronline
Assalam.... Siapa peminat tudung warna brownie haaaaa ni tudung ni... Cantikkk.... Tapi azi juai combo je ngn boysenberry unggu... . Meh meh watsapp azie 0132905132 . Available 2 set lagi.. Rm 50 je nak juai... 2 pcs tdg ni.. Postage add rm 8/12ss . #kekaboo  #mirabelle  #selangor  #putrajaya  #kualalumpur  #semenyih  #cheras  #tudungkekaboomurah  #mirabellas  #kekaboo  #kekabooexclusive  #kekaboomurah  #bawalkekaboo  #bawal  #sayajualtudungkekaboo  #jualtudung  #jualtudungbawal  #jualtudungmurah  #tudungkekabooazie  #tudungpalingselesa  #ilovekekaboo  #kekaboolovers  #u  #upm  #ukm  #bazarpaknilmurah  #bazaronlinemalaysia  #bazar  #bazaronline 
One week to go before THE SEPTEMBER ENDS. Merdeka sales akan berakhir. 😆
.
.
Siapa yg berniat untuk ambil treatment, boleh booking dgn segera ya. Esp untuk BELLAVITA BUY 1 FREE 1. After this confirm tak dapat harga tu lagi 😅.
.
.
Booking need full payment ya, boleh buat kemudian m, valid sehingga 6month. (Sebab 2-3x session je kan).
.
#jeragat#pigmentation#darkspot#whitening#mesoprp#rejuranhealer#rejuran#bellavita#skincare#jerawat#acne#ikutcarakita#roadtoflawlessskin#heliocare#heliocare360#seremban#seremban2#negerisembilan#bangi#kajang#nilai#putrajaya#semenyih#melaka#rembau#murah#trusted
One week to go before THE SEPTEMBER ENDS. Merdeka sales akan berakhir. 😆 . . Siapa yg berniat untuk ambil treatment, boleh booking dgn segera ya. Esp untuk BELLAVITA BUY 1 FREE 1. After this confirm tak dapat harga tu lagi 😅. . . Booking need full payment ya, boleh buat kemudian m, valid sehingga 6month. (Sebab 2-3x session je kan). . #jeragat #pigmentation #darkspot #whitening #mesoprp #rejuranhealer #rejuran #bellavita #skincare #jerawat #acne #ikutcarakita #roadtoflawlessskin #heliocare #heliocare360 #seremban #seremban2 #negerisembilan #bangi #kajang #nilai #putrajaya #semenyih #melaka #rembau #murah #trusted 
Apa bezanya #longgirdle #premiumbeautiful ?
.
.
32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
.
.
Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
.
.
Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
.
.
Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
.
.
Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
.
.
Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
.
.
Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
.
.
Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

#korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kuruspantas #kurussihat #pehabesar #punggung #punggungbesar #punggungmontok #pehakecil
Apa bezanya #longgirdle  #premiumbeautiful  ? . . 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal. . . Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. . . Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. . . Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping. . . Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol. . . Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik. . . Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita. . . Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha. #korsetlangsing  #korsetbadan  #solusikurus  #korsetpembakarlemak  #korsetbagus  #korsetpengecilperut  #langsingtanpadiet  #tipslangsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #ibumenyusu  #bengkungbersalin  #kuruspantas  #kurussihat  #pehabesar  #punggung  #punggungbesar  #punggungmontok  #pehakecil 
Apa bezanya #waistnipper #premiumbeautiful ?
.
.
Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
.
.
Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
.
.
Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
.
.
Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
.
.
3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Sangat sesuai untuk mereka yang bermasalah tulang belakang, sakit belakang, perut buncit, gastrik, badan berangin & ibu berpantang.
.
#korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kuruspantas #kurussihat #waisttrainer #pinggangramping #sakitpinggang
Apa bezanya #waistnipper  #premiumbeautiful  ? . . Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. . . Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik. . . Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik. . . Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. . . 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Sangat sesuai untuk mereka yang bermasalah tulang belakang, sakit belakang, perut buncit, gastrik, badan berangin & ibu berpantang. . #korsetlangsing  #korsetbadan  #solusikurus  #korsetpembakarlemak  #korsetbagus  #korsetpengecilperut  #langsingtanpadiet  #tipslangsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #ibumenyusu  #bengkungbersalin  #kuruspantas  #kurussihat  #waisttrainer  #pinggangramping  #sakitpinggang 
Apa bezanya #longbrapremiumbeautiful?
.
.
Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara. Dapat mencerahkan semula putih, tidak menekan payudara & puting, memantapkan payudara.
.
.
Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
.
.
Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat bantu menaikkan semula kedudukan pyudara yang jatuh. .
.
2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
.
.
Rekaan yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
.
.
Rekaan berbentuk U di belakang badan membantu melancarkan pernafasan. Sangat sesuai untuk mereka yang asma atau lelah. 
#korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kuruspantas #kurussihat #payudara #payudarabesar #payudarakendur
Apa bezanya #longbrapremiumbeautiful ? . . Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara. Dapat mencerahkan semula putih, tidak menekan payudara & puting, memantapkan payudara. . . Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara. . . Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat bantu menaikkan semula kedudukan pyudara yang jatuh. . . 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. . . Rekaan yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan. . . Rekaan berbentuk U di belakang badan membantu melancarkan pernafasan. Sangat sesuai untuk mereka yang asma atau lelah. #korsetlangsing  #korsetbadan  #solusikurus  #korsetpembakarlemak  #korsetbagus  #korsetpengecilperut  #langsingtanpadiet  #tipslangsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #ibumenyusu  #bengkungbersalin  #kuruspantas  #kurussihat  #payudara  #payudarabesar  #payudarakendur 
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️ picture from her😊
.
For any inquiry/booking, DM me😊💕
.
🌸Engagement
🌸Solemnization
🌸Reception
🌸Dinner
🌸Photoshoot
🌸Bridesmaid
🌸Convocation
.
I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊
.
✔️Cyberjaya
✔️Putrajaya
✔️Puchong
✔️Dengkil
✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event)
.
#servicemakeupmurah #makeupmurahmalaysia #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #muacyberjayaputrajaya #muapuchong #muacyberjaya 
#makeupdinner #makeupnikah #makeupconvocation #makeuptunang #jacklynhillpalette #morphexjaclynhill #cyberjaya #putrajaya #puchong #mmucyberjaya #limkokwingcyberjaya #cucmscyberjaya #ftmscyberjaya  #ftmscollege #mmucyber #muamalaysia #muacyberjaya #muaputrajaya #muapuchong #muanogoghi
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️ picture from her😊 . For any inquiry/booking, DM me😊💕 . 🌸Engagement 🌸Solemnization 🌸Reception 🌸Dinner 🌸Photoshoot 🌸Bridesmaid 🌸Convocation . I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊 . ✔️Cyberjaya ✔️Putrajaya ✔️Puchong ✔️Dengkil ✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event) . #servicemakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #muacyberjayaputrajaya  #muapuchong  #muacyberjaya  #makeupdinner  #makeupnikah  #makeupconvocation  #makeuptunang  #jacklynhillpalette  #morphexjaclynhill  #cyberjaya  #putrajaya  #puchong  #mmucyberjaya  #limkokwingcyberjaya  #cucmscyberjaya  #ftmscyberjaya  #ftmscollege  #mmucyber  #muamalaysia  #muacyberjaya  #muaputrajaya  #muapuchong  #muanogoghi 
LEPAS HABIS 2 BOX, LOSE 7KG
.
Hello2 selamat tengahari semua..jangan lupa minum 1 sachet #Demica sblm breakfast. Jom baca testimoni adik ni. Dah habis 2 box berat turun dari 55KG sekarang jd 48KG uolsss sikit je lagi nak capai target ❤️. Baju lama pon dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa.. Tak susah pn nak dapatkan size M atau XS. Hanya perlu minum #Demica & ikut tips yg sis bg dekat korang.
.
Komen SAYA NAK

Atau

Tekan Link untuk Whatsapp-> http://www.wasap.my/60172004561/nak+order+demica or 0176654326
.
Cod available #serikembangan #putrajaya #equinpark #puncakjalil #serdang #selangorarea
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdansihat
LEPAS HABIS 2 BOX, LOSE 7KG . Hello2 selamat tengahari semua..jangan lupa minum 1 sachet #Demica  sblm breakfast. Jom baca testimoni adik ni. Dah habis 2 box berat turun dari 55KG sekarang jd 48KG uolsss sikit je lagi nak capai target ❤️. Baju lama pon dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa.. Tak susah pn nak dapatkan size M atau XS. Hanya perlu minum #Demica  & ikut tips yg sis bg dekat korang. . Komen SAYA NAK Atau Tekan Link untuk Whatsapp-> http://www.wasap.my/60172004561/nak+order+demica or 0176654326 . Cod available #serikembangan  #putrajaya  #equinpark  #puncakjalil  #serdang  #selangorarea  . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdansihat 
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️
.
For any inquiry/booking, DM me😊💕
.
🌸Engagement
🌸Solemnization
🌸Reception
🌸Dinner
🌸Photoshoot
🌸Bridesmaid
🌸Convocation
.
I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊
.
✔️Cyberjaya
✔️Putrajaya
✔️Puchong
✔️Dengkil
✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event)
.
#servicemakeupmurah #makeupmurahmalaysia #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #muacyberjayaputrajaya #muapuchong #muacyberjaya 
#makeupdinner #makeupnikah #makeupconvocation #makeuptunang #jacklynhillpalette #morphexjaclynhill #cyberjaya #putrajaya #puchong #mmucyberjaya #limkokwingcyberjaya #cucmscyberjaya #ftmscyberjaya  #ftmscollege #mmucyber #muamalaysia #muacyberjaya #muaputrajaya #muapuchong #muanogoghi
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️ . For any inquiry/booking, DM me😊💕 . 🌸Engagement 🌸Solemnization 🌸Reception 🌸Dinner 🌸Photoshoot 🌸Bridesmaid 🌸Convocation . I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊 . ✔️Cyberjaya ✔️Putrajaya ✔️Puchong ✔️Dengkil ✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event) . #servicemakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #muacyberjayaputrajaya  #muapuchong  #muacyberjaya  #makeupdinner  #makeupnikah  #makeupconvocation  #makeuptunang  #jacklynhillpalette  #morphexjaclynhill  #cyberjaya  #putrajaya  #puchong  #mmucyberjaya  #limkokwingcyberjaya  #cucmscyberjaya  #ftmscyberjaya  #ftmscollege  #mmucyber  #muamalaysia  #muacyberjaya  #muaputrajaya  #muapuchong  #muanogoghi 
Kenapa PB ni berbeza?
.
.
PB satunya korset ber FIR, direka 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan. Menjadi pilihan utama back support mereka yang slip disc, lumbar spine, scoliosis atau postur badan yang bongkok. .
.
Terutama PB Elegance, the #newedition PB korset yang lembut, tak terasa seperti pakai korset, & fabriknya lembut. Pakai konsisten 3-6 bulan, badan lebih sekata kemas & in shape. 5 minit pakai, terus nampak instant shaping.
.
.
Rebut peluang dapatkan PB Elegance dengan harga PROMO. Hanya untuk 5 sets sahaja.

#korsetlangsing #korsetbadan #solusikurus #korsetpembakarlemak #korsetbagus #korsetpengecilperut #langsingtanpadiet #tipslangsing #jomkurus1malaysia #jomkurus #ibumenyusu #bengkungbersalin #kuruspantas #kurussihat
Kenapa PB ni berbeza? . . PB satunya korset ber FIR, direka 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan. Menjadi pilihan utama back support mereka yang slip disc, lumbar spine, scoliosis atau postur badan yang bongkok. . . Terutama PB Elegance, the #newedition  PB korset yang lembut, tak terasa seperti pakai korset, & fabriknya lembut. Pakai konsisten 3-6 bulan, badan lebih sekata kemas & in shape. 5 minit pakai, terus nampak instant shaping. . . Rebut peluang dapatkan PB Elegance dengan harga PROMO. Hanya untuk 5 sets sahaja. #korsetlangsing  #korsetbadan  #solusikurus  #korsetpembakarlemak  #korsetbagus  #korsetpengecilperut  #langsingtanpadiet  #tipslangsing  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #ibumenyusu  #bengkungbersalin  #kuruspantas  #kurussihat 
Morning guys..senang bila ayam dah siap potong n bungkus cenggini..jimat waktu..nak simpan dlm esbox senang..nk keluarkn dr esbox utk masak pun senang..thank you @tauke.seafood ..
.
.
Apa ditunggu servis utk kaki dapor mmg super convinience ni mmg terbaik..nak cuba boleh halo halo tauke okay..
.
.For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813

#putrajaya #cyberjaya #klangvalley #cheras #bazarpaknil #barangdapurbasah #mymarket2u #beliikanonlineje #selayang #klcity #ikansegaronline #mutiaravillecyberjaya #seafooddelivery #lakefrontcyberjaya #dpulzecyberjaya #mascera19 #cyber10 #wismatani #mcmc #itechtower #shaftburysquare #jayagrocercyberjaya #amanputra #putraperdana #nusaputra #vegaresidensi #pinggirancyber #puchong #shahalam #ikansegaronline
Morning guys..senang bila ayam dah siap potong n bungkus cenggini..jimat waktu..nak simpan dlm esbox senang..nk keluarkn dr esbox utk masak pun senang..thank you @tauke.seafood .. . . Apa ditunggu servis utk kaki dapor mmg super convinience ni mmg terbaik..nak cuba boleh halo halo tauke okay.. . .For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajaya  #cyberjaya  #klangvalley  #cheras  #bazarpaknil  #barangdapurbasah  #mymarket2u  #beliikanonlineje  #selayang  #klcity  #ikansegaronline  #mutiaravillecyberjaya  #seafooddelivery  #lakefrontcyberjaya  #dpulzecyberjaya  #mascera19  #cyber10  #wismatani  #mcmc  #itechtower  #shaftburysquare  #jayagrocercyberjaya  #amanputra  #putraperdana  #nusaputra  #vegaresidensi  #pinggirancyber  #puchong  #shahalam  #ikansegaronline 
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️
.
For any inquiry/booking, DM me😊💕
.
🌸Engagement
🌸Solemnization
🌸Reception
🌸Dinner
🌸Photoshoot
🌸Bridesmaid
🌸Convocation
.
I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊
.
✔️Cyberjaya
✔️Putrajaya
✔️Puchong
✔️Dengkil
✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event)
.
#servicemakeupmurah #makeupmurahmalaysia #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #muacyberjayaputrajaya #muapuchong #muacyberjaya 
#makeupdinner #makeupnikah #makeupconvocation #makeuptunang #jacklynhillpalette #morphexjaclynhill #cyberjaya #putrajaya #puchong #mmucyberjaya #limkokwingcyberjaya #cucmscyberjaya #ftmscyberjaya  #ftmscollege #mmucyber #muamalaysia #muacyberjaya #muaputrajaya #muapuchong #muanogoghi
🌸 A I D A 🌸 Simple look for dinner☺️ . For any inquiry/booking, DM me😊💕 . 🌸Engagement 🌸Solemnization 🌸Reception 🌸Dinner 🌸Photoshoot 🌸Bridesmaid 🌸Convocation . I'm covering these 👇🏻area for makeup services😊 . ✔️Cyberjaya ✔️Putrajaya ✔️Puchong ✔️Dengkil ✔️Negeri Sembilan (special area😊, 2 weeks prior to the event) . #servicemakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #servismakeupmurahcyberjaya  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #muacyberjayaputrajaya  #muapuchong  #muacyberjaya  #makeupdinner  #makeupnikah  #makeupconvocation  #makeuptunang  #jacklynhillpalette  #morphexjaclynhill  #cyberjaya  #putrajaya  #puchong  #mmucyberjaya  #limkokwingcyberjaya  #cucmscyberjaya  #ftmscyberjaya  #ftmscollege  #mmucyber  #muamalaysia  #muacyberjaya  #muaputrajaya  #muapuchong  #muanogoghi 
❤READY STOCK❤ 
Luxury Wooden Serving Tray ▪️Bamboo tray
▪Colour natural only
▪Size 40cm (L) x 25cm (W) x 3cm (H)
▪Price RM200 
Please place your order ONLY via wattsup or DM.

#handmade #bambooseries #bowls #tableware #bambootray #reusable #home #saladbowl #trustedseller #kualalumpur #bangi #kajang #putrajaya