an online Instagram web viewer

#puo medias

Photos

#MKmaccheese with extra cheese! Who loves creamy will love this one! ๐Ÿง€ open order for this Wednesday (26/9) fast respon- 01124221639 #perak #ipoh #makansedap #foodporn #magickitchenlovers #foodipoh #ipohfood #fooddelivery #ipohcityawesome #anakperak #makanansedap #food #PUO #UTP #sriiskandar #jalankk #meru #simpangpulai #bercham #jelapangipoh
๐Ÿ‘‰ SET : Mix Choc + Bear
.
.
Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :)
.
.
๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ .
.
.
SURPRISE DELIVERY FOR :
.
๐Ÿ’œ ANNIVERSARY
๐Ÿฐ BIRTHDAY
๐ŸŽ“ GRADUATION
๐Ÿ˜ ADMIRE
๐Ÿ’‘ I LOVE YOU
๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc
.
.
๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004
.
.
๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT
.
.
Lots of love with liasara
#kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
๐Ÿ‘‰ SET : Mix Choc + Bear . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . ๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ . . . SURPRISE DELIVERY FOR : . ๐Ÿ’œ ANNIVERSARY ๐Ÿฐ BIRTHDAY ๐ŸŽ“ GRADUATION ๐Ÿ˜ ADMIRE ๐Ÿ’‘ I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc . . ๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004 . . ๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah  #kedaibungaipoh  #ipoh  #politeknik  #puo  #psas  #uitm  #ipohcityawesome  #Perak  #Kedah  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Melaka  #seluruhmalaysia  #bungasegar  #freshflowers  #roses  #bungaros  #convocation  #birthday  #anniversary  #valentine  #surprisedeliverymalaysia  #surprises  #alhamdulillah  #pinkroses  #redroses  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 
๐Ÿ‘‰ SET : Rose + FR bouquet .
.
Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :)
.
.
๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ .
.
.
SURPRISE DELIVERY FOR :
.
๐Ÿ’œ ANNIVERSARY
๐Ÿฐ BIRTHDAY
๐ŸŽ“ GRADUATION
๐Ÿ˜ ADMIRE
๐Ÿ’‘ I LOVE YOU
๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc
.
.
๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004
.
.
๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT
.
.
Lots of love with liasara
#kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
๐Ÿ‘‰ SET : Rose + FR bouquet . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . ๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ . . . SURPRISE DELIVERY FOR : . ๐Ÿ’œ ANNIVERSARY ๐Ÿฐ BIRTHDAY ๐ŸŽ“ GRADUATION ๐Ÿ˜ ADMIRE ๐Ÿ’‘ I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc . . ๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004 . . ๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah  #kedaibungaipoh  #ipoh  #politeknik  #puo  #psas  #uitm  #ipohcityawesome  #Perak  #Kedah  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Melaka  #seluruhmalaysia  #bungasegar  #freshflowers  #roses  #bungaros  #convocation  #birthday  #anniversary  #valentine  #surprisedeliverymalaysia  #surprises  #alhamdulillah  #pinkroses  #redroses  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 
๐Ÿ‘‰ SET : Rose + FR Bouquet
.
.
Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :)
.
.
๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ .
.
.
SURPRISE DELIVERY FOR :
.
๐Ÿ’œ ANNIVERSARY
๐Ÿฐ BIRTHDAY
๐ŸŽ“ GRADUATION
๐Ÿ˜ ADMIRE
๐Ÿ’‘ I LOVE YOU
๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc
.
.
๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004
.
.
๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT
.
.
Lots of love with liasara
#kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
๐Ÿ‘‰ SET : Rose + FR Bouquet . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . ๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ . . . SURPRISE DELIVERY FOR : . ๐Ÿ’œ ANNIVERSARY ๐Ÿฐ BIRTHDAY ๐ŸŽ“ GRADUATION ๐Ÿ˜ ADMIRE ๐Ÿ’‘ I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc . . ๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004 . . ๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah  #kedaibungaipoh  #ipoh  #politeknik  #puo  #psas  #uitm  #ipohcityawesome  #Perak  #Kedah  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Melaka  #seluruhmalaysia  #bungasegar  #freshflowers  #roses  #bungaros  #convocation  #birthday  #anniversary  #valentine  #surprisedeliverymalaysia  #surprises  #alhamdulillah  #pinkroses  #redroses  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 
OSTEMATRIX LEBIH PADA KALSIUM
.
sebelum itu berita baik buat anda semua ostematrix ada buat promosi tau buy 3 less 5% haa bolehlah anda viral pada kawan2 sedara mara untuk beli sekali tau jimat tauu ๐Ÿค—
.
.
tahukah anda ostemmatrix adalah supplement yang tinggi dengan kalsium dan sesuai yang tak suka dengan susu ni.
jadi korang bayangkan orang yg tak suka susu ni memang sah tak sentuh langsung susu ni kan jadi dengan cara inilah anda boleh dapatkan kalsium untuk protect tulang anda setiap hari.
.
.
1 tablet ostematrix = 1 gelas susu kalsium + 80 biji badam .
.
GOLONGAN MANA YANG WAJIB PERLUKAN OSTEM?
๐ŸŒธ ofcouse yang alah dengan susu
๐ŸŒธ tidak suka minum susu
๐ŸŒธ berisiko osteoporosis(tulang rapuh)
๐ŸŒธ ibu mengandung & ibu menyusu
๐ŸŒธ sering mengalami keletihan
๐ŸŒธ susah nak bangun pagi
๐ŸŒธ sering kebas tangan dan kaki
๐ŸŒธ tekanan darah yang tidak seimbang
๐ŸŒธ rasa sakit2 dan lenguh2 badan
๐ŸŒธ masalah kuku, kulit & rambut kasar
๐ŸŒธ kekejangan atau kram
๐ŸŒธ senggugut
.
.
APAKAH MANFAAT CONSUME OSTEMATRIX?
๐ŸŒท membantu pembentukan tulang dan gigi yang sihat
๐ŸŒท mengelakkan penyakit osteoporosis(tulang rapuh)
๐ŸŒท memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒท meringankan stress
๐ŸŒท menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒท meringankan sakit ketika haid
๐ŸŒท membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒท menggalakkan tidur yang selesa
๐ŸŒท mengandungi magnesium yang membantu ibu daripada sembelit
๐ŸŒท mengurangkan migrain
.
seperti yang kita tahu 75% osteoporosis daripada golongan wanita dalam populasi penduduk asia tau jadi sebelum melarat baik consume ostem ni sebab ostem lebih tinggi pada kalsium dan dengan segelas susu belum tentu anda dapat kalsium secukupnya tau
.
.
itu yang jenis minum susu tau and yang jenis tak suka susu? mcm mna lagi anda semua nak dapatkan kalsium seckupnya? ini adalah cara yang trbaik bagi golongan sebegitu
.
.
alhamdulillah ramai customer memberikan  feedback yang positf dengan consume ostem ni tau nak tahu anda kena try la okey ๐Ÿค“
.
.
untuk booking / order and nak harga promo boleh wasap ara and free consulting tau
.
ara | 01161008873
ara | 01161008873
ara | 01161008873
Your SID ๐ŸŒธ
#shaklee
#shakleebyara
OSTEMATRIX LEBIH PADA KALSIUM . sebelum itu berita baik buat anda semua ostematrix ada buat promosi tau buy 3 less 5% haa bolehlah anda viral pada kawan2 sedara mara untuk beli sekali tau jimat tauu ๐Ÿค— . . tahukah anda ostemmatrix adalah supplement yang tinggi dengan kalsium dan sesuai yang tak suka dengan susu ni. jadi korang bayangkan orang yg tak suka susu ni memang sah tak sentuh langsung susu ni kan jadi dengan cara inilah anda boleh dapatkan kalsium untuk protect tulang anda setiap hari. . . 1 tablet ostematrix = 1 gelas susu kalsium + 80 biji badam . . GOLONGAN MANA YANG WAJIB PERLUKAN OSTEM? ๐ŸŒธ ofcouse yang alah dengan susu ๐ŸŒธ tidak suka minum susu ๐ŸŒธ berisiko osteoporosis(tulang rapuh) ๐ŸŒธ ibu mengandung & ibu menyusu ๐ŸŒธ sering mengalami keletihan ๐ŸŒธ susah nak bangun pagi ๐ŸŒธ sering kebas tangan dan kaki ๐ŸŒธ tekanan darah yang tidak seimbang ๐ŸŒธ rasa sakit2 dan lenguh2 badan ๐ŸŒธ masalah kuku, kulit & rambut kasar ๐ŸŒธ kekejangan atau kram ๐ŸŒธ senggugut . . APAKAH MANFAAT CONSUME OSTEMATRIX? ๐ŸŒท membantu pembentukan tulang dan gigi yang sihat ๐ŸŒท mengelakkan penyakit osteoporosis(tulang rapuh) ๐ŸŒท memulihkan kekejangan dan kebas-kebas ๐ŸŒท meringankan stress ๐ŸŒท menstabilkan tekanan darah ๐ŸŒท meringankan sakit ketika haid ๐ŸŒท membantu dalam masalah gastrik ๐ŸŒท menggalakkan tidur yang selesa ๐ŸŒท mengandungi magnesium yang membantu ibu daripada sembelit ๐ŸŒท mengurangkan migrain . seperti yang kita tahu 75% osteoporosis daripada golongan wanita dalam populasi penduduk asia tau jadi sebelum melarat baik consume ostem ni sebab ostem lebih tinggi pada kalsium dan dengan segelas susu belum tentu anda dapat kalsium secukupnya tau . . itu yang jenis minum susu tau and yang jenis tak suka susu? mcm mna lagi anda semua nak dapatkan kalsium seckupnya? ini adalah cara yang trbaik bagi golongan sebegitu . . alhamdulillah ramai customer memberikan feedback yang positf dengan consume ostem ni tau nak tahu anda kena try la okey ๐Ÿค“ . . untuk booking / order and nak harga promo boleh wasap ara and free consulting tau . ara | 01161008873 ara | 01161008873 ara | 01161008873 Your SID ๐ŸŒธ #shaklee  #shakleebyara 
OSTEMATRIX LEBIH PADA KALSIUM
.
sebelum itu berita baik buat anda semua ostematrix ada buat promosi tau buy 3 less 5% haa bolehlah anda viral pada kawan2 sedara mara untuk beli sekali tau jimat tauu ๐Ÿค—
.
.
tahukah anda ostemmatrix adalah supplement yang tinggi dengan kalsium dan sesuai yang tak suka dengan susu ni.
jadi korang bayangkan orang yg tak suka susu ni memang sah tak sentuh langsung susu ni kan jadi dengan cara inilah anda boleh dapatkan kalsium untuk protect tulang anda setiap hari.
.
.
1 tablet ostematrix = 1 gelas susu kalsium + 80 biji badam .
.
GOLONGAN MANA YANG WAJIB PERLUKAN OSTEM?
๐ŸŒธ ofcouse yang alah dengan susu
๐ŸŒธ tidak suka minum susu
๐ŸŒธ berisiko osteoporosis(tulang rapuh)
๐ŸŒธ ibu mengandung & ibu menyusu
๐ŸŒธ sering mengalami keletihan
๐ŸŒธ susah nak bangun pagi
๐ŸŒธ sering kebas tangan dan kaki
๐ŸŒธ tekanan darah yang tidak seimbang
๐ŸŒธ rasa sakit2 dan lenguh2 badan
๐ŸŒธ masalah kuku, kulit & rambut kasar
๐ŸŒธ kekejangan atau kram
๐ŸŒธ senggugut
.
.
APAKAH MANFAAT CONSUME OSTEMATRIX?
๐ŸŒท membantu pembentukan tulang dan gigi yang sihat
๐ŸŒท mengelakkan penyakit osteoporosis(tulang rapuh)
๐ŸŒท memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐ŸŒท meringankan stress
๐ŸŒท menstabilkan tekanan darah
๐ŸŒท meringankan sakit ketika haid
๐ŸŒท membantu dalam masalah gastrik
๐ŸŒท menggalakkan tidur yang selesa
๐ŸŒท mengandungi magnesium yang membantu ibu daripada sembelit
๐ŸŒท mengurangkan migrain
.
seperti yang kita tahu 75% osteoporosis daripada golongan wanita dalam populasi penduduk asia tau jadi sebelum melarat baik consume ostem ni sebab ostem lebih tinggi pada kalsium dan dengan segelas susu belum tentu anda dapat kalsium secukupnya tau
.
.
itu yang jenis minum susu tau and yang jenis tak suka susu? mcm mna lagi anda semua nak dapatkan kalsium seckupnya? ini adalah cara yang trbaik bagi golongan sebegitu
.
.
alhamdulillah ramai customer memberikan  feedback yang positf dengan consume ostem ni tau nak tahu anda kena try la okey ๐Ÿค“
.
.
untuk booking / order and nak harga promo boleh wasap ara and free consulting tau
.
ara | 01161008873
ara | 01161008873
ara | 01161008873
Your SID ๐ŸŒธ
#shaklee
#shakleebyara
OSTEMATRIX LEBIH PADA KALSIUM . sebelum itu berita baik buat anda semua ostematrix ada buat promosi tau buy 3 less 5% haa bolehlah anda viral pada kawan2 sedara mara untuk beli sekali tau jimat tauu ๐Ÿค— . . tahukah anda ostemmatrix adalah supplement yang tinggi dengan kalsium dan sesuai yang tak suka dengan susu ni. jadi korang bayangkan orang yg tak suka susu ni memang sah tak sentuh langsung susu ni kan jadi dengan cara inilah anda boleh dapatkan kalsium untuk protect tulang anda setiap hari. . . 1 tablet ostematrix = 1 gelas susu kalsium + 80 biji badam . . GOLONGAN MANA YANG WAJIB PERLUKAN OSTEM? ๐ŸŒธ ofcouse yang alah dengan susu ๐ŸŒธ tidak suka minum susu ๐ŸŒธ berisiko osteoporosis(tulang rapuh) ๐ŸŒธ ibu mengandung & ibu menyusu ๐ŸŒธ sering mengalami keletihan ๐ŸŒธ susah nak bangun pagi ๐ŸŒธ sering kebas tangan dan kaki ๐ŸŒธ tekanan darah yang tidak seimbang ๐ŸŒธ rasa sakit2 dan lenguh2 badan ๐ŸŒธ masalah kuku, kulit & rambut kasar ๐ŸŒธ kekejangan atau kram ๐ŸŒธ senggugut . . APAKAH MANFAAT CONSUME OSTEMATRIX? ๐ŸŒท membantu pembentukan tulang dan gigi yang sihat ๐ŸŒท mengelakkan penyakit osteoporosis(tulang rapuh) ๐ŸŒท memulihkan kekejangan dan kebas-kebas ๐ŸŒท meringankan stress ๐ŸŒท menstabilkan tekanan darah ๐ŸŒท meringankan sakit ketika haid ๐ŸŒท membantu dalam masalah gastrik ๐ŸŒท menggalakkan tidur yang selesa ๐ŸŒท mengandungi magnesium yang membantu ibu daripada sembelit ๐ŸŒท mengurangkan migrain . seperti yang kita tahu 75% osteoporosis daripada golongan wanita dalam populasi penduduk asia tau jadi sebelum melarat baik consume ostem ni sebab ostem lebih tinggi pada kalsium dan dengan segelas susu belum tentu anda dapat kalsium secukupnya tau . . itu yang jenis minum susu tau and yang jenis tak suka susu? mcm mna lagi anda semua nak dapatkan kalsium seckupnya? ini adalah cara yang trbaik bagi golongan sebegitu . . alhamdulillah ramai customer memberikan feedback yang positf dengan consume ostem ni tau nak tahu anda kena try la okey ๐Ÿค“ . . untuk booking / order and nak harga promo boleh wasap ara and free consulting tau . ara | 01161008873 ara | 01161008873 ara | 01161008873 Your SID ๐ŸŒธ #shaklee  #shakleebyara 
#MKbolognesecheese, penggemar cheese boleh order this one sebab memang berbaloi! Rasa dia urmph tak boleh nak ungkap sedapnya, memang takkan rugi kalau order this one! ๐Ÿคค fast respon- 01124221639 #perak #ipoh #makansedap #foodporn #magickitchenlovers #foodipoh #ipohfood #fooddelivery #ipohcityawesome #anakperak #makanansedap #food #PUO #UTP #sriiskandar #jalankk #meru #simpangpulai #bercham #jelapangipoh
create your health with shaklee ๐ŸŒธ
_

anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ?
.
.
meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee
.
.
kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya
.
.
โ„๏ธ awet muda
โ„๏ธ baik untuk hormon
โ„๏ธ baik untuk prostat
โ„๏ธ kulit remaja
โ„๏ธ pembekal tenaga
โ„๏ธ membaiki pigmentasi
โ„๏ธ membaiki memori
.
.
seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi
.
.
harga pasaran : RM161 .
.
nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey
.
.
ara | 01161008873
create your health with shaklee ๐ŸŒธ _ anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ? . . meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee . . kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya . . โ„๏ธ awet muda โ„๏ธ baik untuk hormon โ„๏ธ baik untuk prostat โ„๏ธ kulit remaja โ„๏ธ pembekal tenaga โ„๏ธ membaiki pigmentasi โ„๏ธ membaiki memori . . seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi . . harga pasaran : RM161 . . nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey . . ara | 01161008873
RESEPI ESP ๐Ÿ˜˜
_
ok korang esp ni korang boleh mix dengan apa2 makanan tambahan untuk menambahkan selera anda
_
ini adalah resepi esp dengan tmbahkan milo dengan esp nak bagi ada rasa koko2 kan so boleh mix anything milo ke vico ke haa cmtu
_
nak lagi sedap korang blend esp dengan ais batu and tmabhkan milo and nak sedapkan lagi tambah aiskrim โ˜บ๏ธ
_
especially yg tak boleh minum vanillaa mmg sarankan buat mcm ni tau nak bagi ada rasa kelainan and esp milo sedap and kenyang tau
_
haa jom sihat dengan esp and dapatkan esp promo masih lagi on
_
Sid Ara 01161008873
RESEPI ESP ๐Ÿ˜˜ _ ok korang esp ni korang boleh mix dengan apa2 makanan tambahan untuk menambahkan selera anda _ ini adalah resepi esp dengan tmbahkan milo dengan esp nak bagi ada rasa koko2 kan so boleh mix anything milo ke vico ke haa cmtu _ nak lagi sedap korang blend esp dengan ais batu and tmabhkan milo and nak sedapkan lagi tambah aiskrim โ˜บ๏ธ _ especially yg tak boleh minum vanillaa mmg sarankan buat mcm ni tau nak bagi ada rasa kelainan and esp milo sedap and kenyang tau _ haa jom sihat dengan esp and dapatkan esp promo masih lagi on _ Sid Ara 01161008873
Mana nak cari rempeyek yg sedap x kedekut cheese & serbuk cili rempah semua tu , rangup dan x berminyak yg pasti x muak๐Ÿ˜‹

Comfirm ketagih kalau korang try peyek neh.  Makan sekali berebut sekampung ! haha.. Ada yang nak cuba ? 
1 Balang RM23 & 1 pack RM12

#warongwanrose #warongcherose #puo #padangpoloipoh #tamancempakaipoh #tamancempaka #ipohjaya #tamanampang #gunungrapat #smksa #kptmipoh #sarapan #nasilemak #meekari #sedap #sksa #suraualhuda #murahmurah #nasibudget #ayamrempah #rempeyekkakten #repeyekketagih #CheeseandSpicy #AGENTIPOH #ipohjaya #ipohcity #ipohfood #ipohcityawesome #kpjipoh #pantaihospitalipoh #greentownipoh
Mana nak cari rempeyek yg sedap x kedekut cheese & serbuk cili rempah semua tu , rangup dan x berminyak yg pasti x muak๐Ÿ˜‹ Comfirm ketagih kalau korang try peyek neh. Makan sekali berebut sekampung ! haha.. Ada yang nak cuba ? 1 Balang RM23 & 1 pack RM12 #warongwanrose  #warongcherose  #puo  #padangpoloipoh  #tamancempakaipoh  #tamancempaka  #ipohjaya  #tamanampang  #gunungrapat  #smksa  #kptmipoh  #sarapan  #nasilemak  #meekari  #sedap  #sksa  #suraualhuda  #murahmurah  #nasibudget  #ayamrempah  #rempeyekkakten  #repeyekketagih  #CheeseandSpicy  #AGENTIPOH  #ipohjaya  #ipohcity  #ipohfood  #ipohcityawesome  #kpjipoh  #pantaihospitalipoh  #greentownipoh 
KURUS + CANTIK DENGAN ESP ๐Ÿ˜˜
ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป
.
.
ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ
.
.
๐Ÿ€ histidine
- sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah
- meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit.
๐Ÿ€ isoleucine
- mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga.
๐Ÿ€ leucine
- antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman
๐Ÿ€ lysine
- melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga
-  menghasilkan hormon, antibodi dan enzim
๐Ÿ€ methionine
- menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan
๐Ÿ€ threonine
- asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan
๐Ÿ€ phenylalanine
- merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal
๐Ÿ€ tryptophan
- asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur
๐Ÿ€ valine
- penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak
.
wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž
.
.
untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara
.
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
KURUS + CANTIK DENGAN ESP ๐Ÿ˜˜ ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป . . ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ . . ๐Ÿ€ histidine - sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah - meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit. ๐Ÿ€ isoleucine - mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga. ๐Ÿ€ leucine - antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman ๐Ÿ€ lysine - melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga - menghasilkan hormon, antibodi dan enzim ๐Ÿ€ methionine - menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan ๐Ÿ€ threonine - asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan ๐Ÿ€ phenylalanine - merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal ๐Ÿ€ tryptophan - asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur ๐Ÿ€ valine - penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak . wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž . . untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara . ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873
Hi ๐Ÿ˜˜ Semua promo yang saya update akan habis sampai ahad ni okay . Harga promo untuk brownies ni RM 30.00 ye . (harga tak masuk delivery charge) .
Untuk order boleh ws : 0195189692 . (tekan dkt link okay ๐Ÿ˜˜)
.
#creampuff #creampuffipoh #donutcoklat #donutcoklatleleh #donutcoklatipoh #kuihraya #kuihrayaipoh #redvelvetchocchip #redvelvetchocchipscookies #semperit #tartcadburry #seasaltchocolatechipcookies #brownies #browniesipoh #cheesecake #cake #pandangulamelakacake #tehtarikcake #puo #pavlova #pavlovaipoh #kekmurah #kekmurahipoh #chocolatecake #browniesipoh #cheesetart #cheesetartipoh #fancycheesetart #fancycheesetartipoh
Hi ๐Ÿ˜˜ Semua promo yang saya update akan habis sampai ahad ni okay . Harga promo untuk brownies ni RM 30.00 ye . (harga tak masuk delivery charge) . Untuk order boleh ws : 0195189692 . (tekan dkt link okay ๐Ÿ˜˜) . #creampuff  #creampuffipoh  #donutcoklat  #donutcoklatleleh  #donutcoklatipoh  #kuihraya  #kuihrayaipoh  #redvelvetchocchip  #redvelvetchocchipscookies  #semperit  #tartcadburry  #seasaltchocolatechipcookies  #brownies  #browniesipoh  #cheesecake  #cake  #pandangulamelakacake  #tehtarikcake  #puo  #pavlova  #pavlovaipoh  #kekmurah  #kekmurahipoh  #chocolatecake  #browniesipoh  #cheesetart  #cheesetartipoh  #fancycheesetart  #fancycheesetartipoh 
When a toys on the line,  they'll say all sorts of stuff ๐Ÿ˜‚
.
.
#dogs #dog #doggy #doggie #dogsofinstagram #puo #pupper #pups #mutt #mutts #muttsofinstagram #shaggydog #cairnterrier #smartdog #trickdog #dogtrick #dogtoy #followforfollow #f4f
*ESP UNTUK IBU-IBU* ๐Ÿคฐ๐Ÿป
-
korang nak tahu tak bahawa esp ini bagus untuk ibu-ibu hamil tau.. tambahan pula ibu hamil akan berkongsi segala benda dengan baby dari segi makanan minuman tenaga dan sebagainya -

mungkin ibu-ibu diluar sana sering cepat penat terutama bagi yang bekerjaya so ibu-ibu di luar sana wajib perlukan tenaga yang maksimum untuk keperluan seharian
yang dikongsi bersama baby kan ? -
jadi ara nak suggest kepada ibu hamil untuk amalkan esp soy protein tau kerana : โœ… membantu ibu untuk lebih bertenaga
โœ… membantu menghasilkan susu badan selepas bersalin ( pekat dan banyak )
โœ… membantu meningkatkan bekalan darah
โœ… membantu perkembangan tisu janin
โœ… membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
โœ… membina dan memperbaharui sel-sel tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh
โœ… pembentukkan kuku, rambut dan kulit dengan baik
โœ… menjadikan kulit gebu dan licin
โœ… membantu mengatasi masalah loya dan angin 
haaa tengok betapa bagusnyaa esp soy protein ni tau semua esp cover dari ibu smpai baby tau jadi tak rugi laa klau ibu2 sana beli esp ini.. dan esp ni tahan 2 bulan  dan sangat jimatt.

untuk booking / ordering/ consultant boleh wasap ara okey ๐Ÿค—

ara | 01161008873
ara | 01161008873
ara | 01161008873
*ESP UNTUK IBU-IBU* ๐Ÿคฐ๐Ÿป - korang nak tahu tak bahawa esp ini bagus untuk ibu-ibu hamil tau.. tambahan pula ibu hamil akan berkongsi segala benda dengan baby dari segi makanan minuman tenaga dan sebagainya - mungkin ibu-ibu diluar sana sering cepat penat terutama bagi yang bekerjaya so ibu-ibu di luar sana wajib perlukan tenaga yang maksimum untuk keperluan seharian yang dikongsi bersama baby kan ? - jadi ara nak suggest kepada ibu hamil untuk amalkan esp soy protein tau kerana : โœ… membantu ibu untuk lebih bertenaga โœ… membantu menghasilkan susu badan selepas bersalin ( pekat dan banyak ) โœ… membantu meningkatkan bekalan darah โœ… membantu perkembangan tisu janin โœ… membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi โœ… membina dan memperbaharui sel-sel tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh โœ… pembentukkan kuku, rambut dan kulit dengan baik โœ… menjadikan kulit gebu dan licin โœ… membantu mengatasi masalah loya dan angin haaa tengok betapa bagusnyaa esp soy protein ni tau semua esp cover dari ibu smpai baby tau jadi tak rugi laa klau ibu2 sana beli esp ini.. dan esp ni tahan 2 bulan dan sangat jimatt. untuk booking / ordering/ consultant boleh wasap ara okey ๐Ÿค— ara | 01161008873 ara | 01161008873 ara | 01161008873
ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป
.
.
ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ
.
.
๐Ÿ€ histidine
- sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah
- meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit.
๐Ÿ€ isoleucine
- mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga.
๐Ÿ€ leucine
- antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman
๐Ÿ€ lysine
- melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga
-  menghasilkan hormon, antibodi dan enzim
๐Ÿ€ methionine
- menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan
๐Ÿ€ threonine
- asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan
๐Ÿ€ phenylalanine
- merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal
๐Ÿ€ tryptophan
- asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur
๐Ÿ€ valine
- penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak
.
wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž
.
.
untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara
.
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป . . ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ . . ๐Ÿ€ histidine - sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah - meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit. ๐Ÿ€ isoleucine - mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga. ๐Ÿ€ leucine - antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman ๐Ÿ€ lysine - melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga - menghasilkan hormon, antibodi dan enzim ๐Ÿ€ methionine - menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan ๐Ÿ€ threonine - asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan ๐Ÿ€ phenylalanine - merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal ๐Ÿ€ tryptophan - asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur ๐Ÿ€ valine - penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak . wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž . . untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara . ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873
Moh kome ngoder popia tersedap. Sekarang ade keluaran baru iaitu popia ayam. Moh la kome! #puo #produktempatan #perak #ipoh #lokalah
#nel #silenzio #anche #un #sorriso #puo ' #far  #rumore ๐ŸŒž๐ŸŒŠ๐Ÿ˜
Modella 
Per un giorno 
Ora si decolla ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Inizia una nuova era ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป. Si parte con i nostri strepitosi corsi ๐Ÿ˜‰ #insta#restate#sintonizzati#e#scoprirete#tutto#cio#ke#puo#essere#info#
#selfie #al #mare #non #puo #mancare #๐Ÿ˜ #๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜† #slovakgirl #slovakiawoman๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฐ
#blondegirl #sunday #offthesea
Thankyou customer dari Arau!

Antara iphone yang paling byk kami jual, adalah IPHONE 6S 64GB! 
Memang terbaik customer ni, deal kejap je terus sebat Iphone 6s 64gb space grey.

Kami cover untuk COD sekitar Perlis dan Kedah (Changlun, Jitra, Kodiang, Alor Setar, Sintok, Sanglang). Ada yang mencari iphone harga mampu milik dan pilihan orang ramai? Mai whatsapp 011-32283998 atau click link di bio kami. 
#iphonemurahperlis #iphonemurahipoh #iphonemurahkedah #iphonemurahutara #iphonemurah #unimap #uum #uitmarau #uitmkedah #uitmperak #kuips #polipauh #puo #polimas #kptm #unikl #iphoneperlis
Thankyou customer dari Arau! Antara iphone yang paling byk kami jual, adalah IPHONE 6S 64GB! Memang terbaik customer ni, deal kejap je terus sebat Iphone 6s 64gb space grey. Kami cover untuk COD sekitar Perlis dan Kedah (Changlun, Jitra, Kodiang, Alor Setar, Sintok, Sanglang). Ada yang mencari iphone harga mampu milik dan pilihan orang ramai? Mai whatsapp 011-32283998 atau click link di bio kami. #iphonemurahperlis  #iphonemurahipoh  #iphonemurahkedah  #iphonemurahutara  #iphonemurah  #unimap  #uum  #uitmarau  #uitmkedah  #uitmperak  #kuips  #polipauh  #puo  #polimas  #kptm  #unikl  #iphoneperlis 
apa itu esp? ๐Ÿค”
.
.
meh ara nak bgtau dkt korang semua esp adalah minuman soy protein islolate powder daripada sumber protein yang terbaik tau.
.
.
dan esp juga menyediakan 14gram protein soya non GMO berkualiti tinggi.
.
.
dengan mempunyai 9 amino asid yang tidak dapat dihasilkan dalam badan kita and sebab tu kita memang perlukan amino asid ini.
.
.
esp juga adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol.
.
.
dan kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya
.
.
waaa see korang esp ni bukan sebarangan produk tau dan shaklee mengambil masa bertahun2 untuk menghasilkan produk yang selamat dan berkualiti.
.
.
ingin lebih mengetahui mengenai esp atau consulting / ordering daripada ara boleh wasap
.
ara | 01161008873
apa itu esp? ๐Ÿค” . . meh ara nak bgtau dkt korang semua esp adalah minuman soy protein islolate powder daripada sumber protein yang terbaik tau. . . dan esp juga menyediakan 14gram protein soya non GMO berkualiti tinggi. . . dengan mempunyai 9 amino asid yang tidak dapat dihasilkan dalam badan kita and sebab tu kita memang perlukan amino asid ini. . . esp juga adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol. . . dan kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya . . waaa see korang esp ni bukan sebarangan produk tau dan shaklee mengambil masa bertahun2 untuk menghasilkan produk yang selamat dan berkualiti. . . ingin lebih mengetahui mengenai esp atau consulting / ordering daripada ara boleh wasap . ara | 01161008873
Fresh dari oven ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Gambar ni paagi tadi tau sis COD sambal..
Sambal Mengilai petai uollsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sedap sehingga tambah 2 kali tau..
Rugi tak try sambal ni..
.
Cod available untuk area #ipoh
Berminat boleh wassup 0125136512
.
.
#jommakan #Sambalpuakasambalhantu #dapurkaknis #keyangkanperutsuami
#Resepimemikatsuami #masakkan #masak #kongsiresepi #makan #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #serimanjung #manjung #ipoh #ipohmali #ipohcityawesome #malaysiafood #sedap #resepi #resepibonda #bazarpaknil #puo #manjung #uitmseriiskandar #sambalhantuipoh
Fresh dari oven ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Gambar ni paagi tadi tau sis COD sambal.. Sambal Mengilai petai uollsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sedap sehingga tambah 2 kali tau.. Rugi tak try sambal ni.. . Cod available untuk area #ipoh  Berminat boleh wassup 0125136512 . . #jommakan  #Sambalpuakasambalhantu  #dapurkaknis  #keyangkanperutsuami  #Resepimemikatsuami  #masakkan  #masak  #kongsiresepi  #makan  #ketukketukramadhan  #sukamakan  #sukamasak  #serimanjung  #manjung  #ipoh  #ipohmali  #ipohcityawesome  #malaysiafood  #sedap  #resepi  #resepibonda  #bazarpaknil  #puo  #manjung  #uitmseriiskandar  #sambalhantuipoh 
ESP THE BEST !! anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ? gastrik sebab xsmpat makan ?
.
.
meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee
.
.
kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya
.
.
โ„๏ธ nak kurus - esp kawal selera makan
โ„๏ธ nak tambah susu- esp adalah milkbooster
โ„๏ธ nak cantik - menggebu, melicin & menganjalkan kulit
โ„๏ธ nak sihat - menyihatkan tubuh badan overall sebab terhasil kacang soya non gmo and 9 amino asid
โ„๏ธ nak ingatan kuat - membaiki memori ingatan kita
โ„๏ธ nak awet muda- membaiki tulang, menguatkan gigi , rambut, kuku
โ„๏ธ nak higher energy - esp dapat memberi tenaga yang maksimum .
seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi
.
.
nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey
.
.
ara | 01161008873
ESP THE BEST !! anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ? gastrik sebab xsmpat makan ? . . meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee . . kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya . . โ„๏ธ nak kurus - esp kawal selera makan โ„๏ธ nak tambah susu- esp adalah milkbooster โ„๏ธ nak cantik - menggebu, melicin & menganjalkan kulit โ„๏ธ nak sihat - menyihatkan tubuh badan overall sebab terhasil kacang soya non gmo and 9 amino asid โ„๏ธ nak ingatan kuat - membaiki memori ingatan kita โ„๏ธ nak awet muda- membaiki tulang, menguatkan gigi , rambut, kuku โ„๏ธ nak higher energy - esp dapat memberi tenaga yang maksimum . seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi . . nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey . . ara | 01161008873
ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป
.
.
ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ
.
.
๐Ÿ€ histidine
- sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah
- meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit.
๐Ÿ€ isoleucine
- mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga.
๐Ÿ€ leucine
- antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman
๐Ÿ€ lysine
- melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga
-  menghasilkan hormon, antibodi dan enzim
๐Ÿ€ methionine
- menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan
๐Ÿ€ threonine
- asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan
๐Ÿ€ phenylalanine
- merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal
๐Ÿ€ tryptophan
- asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur
๐Ÿ€ valine
- penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak
.
wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž
.
.
untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara
.
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
ara | www.wasap.my/01161008873
ESP MENGANDUNGI 9 AMINO ASID DAN KITA TAKKAN DAPAT DALAM PERMAKANAN KITA SEHARIAN โ˜๐Ÿป . . ni ara nak bgtau apa 9 amino asid tu ok jom kita baca faktanya ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ . . ๐Ÿ€ histidine - sebagai metalloprotein iaitu asid amino yg boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalan darah - meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormone histamine dan mengawal diarrhea atau cirit birit. ๐Ÿ€ isoleucine - mengawal gula dalam darah utk sintesis hermoglobin bagi menghasilkan tenaga. ๐Ÿ€ leucine - antara 3 asid amino yg brfungsi meningkatkan jisim otot dan membantu memulihkan otot selepas senaman ๐Ÿ€ lysine - melakukan sintesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga - menghasilkan hormon, antibodi dan enzim ๐Ÿ€ methionine - menghasilkan sulfur utk metabolism normal tubuh badan ๐Ÿ€ threonine - asid amino yg dperlukan utk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolegan ๐Ÿ€ phenylalanine - merangsang penghasilan hormon catecholamine yang bertindak mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal ๐Ÿ€ tryptophan - asid amino terbesar dan ia membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur ๐Ÿ€ valine - penting utk metabolisma otot dan membaikpulih tisu rosak . wow amazing tak korang? bayangkan dengan esp jee korang boleh mendapatkan manfaat utk kecantikan dan kesihatan korang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . so now jom dapatkan esp dengan ara dan ara akan guide korang okey ๐Ÿ˜Ž . . untuk booking / ordering dan consultant boleh wasap ara . ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873 ara | www.wasap.my/01161008873
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ?
.
.
meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee
.
.
kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya
.
.
โ„๏ธ awet muda
โ„๏ธ baik untuk hormon
โ„๏ธ baik untuk prostat
โ„๏ธ kulit remaja
โ„๏ธ pembekal tenaga
โ„๏ธ membaiki pigmentasi
โ„๏ธ membaiki memori
.
.
seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi
.
.
harga pasaran : RM161 .
.
nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey
.
.
ara | 01161008873
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam? nak diet tapi tak jadi? energy kurang? migrain? jerawat and parut yang banyak ? . . meh ara nak bantu korang macam mana nak dapatkan semua itu dalam 1 sahaja okey iaitu esp shaklee . . kenapa ara cakap cmtu? haa esp shaklee mempunyai banyak manfaat tau antaranya . . โ„๏ธ awet muda โ„๏ธ baik untuk hormon โ„๏ธ baik untuk prostat โ„๏ธ kulit remaja โ„๏ธ pembekal tenaga โ„๏ธ membaiki pigmentasi โ„๏ธ membaiki memori . . seee korangg ๐Ÿ˜ฑ dengan esp shaklee je korang dapat semua manfaat yang ara ckap tu tak rugi pom korang sebab esp tahan selama 2 bulan dan harga pom berbaloi . . harga pasaran : RM161 . . nak harga promo/ara atau nak ara consult dulu korang boleh wasap ara okey . . ara | 01161008873
2018.09.22
Alhamdulillah dan tahniah @kay_riey dan isteri! Semoga Allah merahmati perkahwinan anda berdua insya Allah ๐Ÿ˜Ž
2018ๅนด8ๆœˆ22ๆ—ฅ
ใ”็ตๅฉšใŠใ‚ใงใจใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™ใ€ใ‚ซใ‚คใƒชๅ›ใจๅฆปใ•ใ‚“ใฏใ€ๅนธใ›ใซใชใ‚Œใ‚‹ใ‚ˆใ€‚
#congratulations
#husbandandwife
#tilljannah
#friends
#puo
#marriage
#malaywedding
#ใจใ‚‚ใ ใก
#็ตๅฉš
2018.09.22 Alhamdulillah dan tahniah @kay_riey dan isteri! Semoga Allah merahmati perkahwinan anda berdua insya Allah ๐Ÿ˜Ž 2018ๅนด8ๆœˆ22ๆ—ฅ ใ”็ตๅฉšใŠใ‚ใงใจใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™ใ€ใ‚ซใ‚คใƒชๅ›ใจๅฆปใ•ใ‚“ใฏใ€ๅนธใ›ใซใชใ‚Œใ‚‹ใ‚ˆใ€‚ #congratulations  #husbandandwife  #tilljannah  #friends  #puo  #marriage  #malaywedding  #ใจใ‚‚ใ ใก  #็ตๅฉš 
Hi ๐Ÿ˜˜ Saya dah open order mcm biasa ye . Brownies plain ni ada promo skrg . 2 box for only Rm30.00 (harga tak masuk delivery charge) .
Untuk order boleh ws : 0195189692 . (tekan dkt link okay ๐Ÿ˜˜)
.
#creampuff #creampuffipoh #donutcoklat #donutcoklatleleh #donutcoklatipoh #kuihraya #kuihrayaipoh #redvelvetchocchip #redvelvetchocchipscookies #semperit #tartcadburry #seasaltchocolatechipcookies #brownies #browniesipoh #cheesecake #cake #pandangulamelakacake #tehtarikcake #puo #pavlova #pavlovaipoh #kekmurah #kekmurahipoh #chocolatecake #browniesipoh #cheesetart #cheesetartipoh #fancycheesetart #fancycheesetartipoh
Hi ๐Ÿ˜˜ Saya dah open order mcm biasa ye . Brownies plain ni ada promo skrg . 2 box for only Rm30.00 (harga tak masuk delivery charge) . Untuk order boleh ws : 0195189692 . (tekan dkt link okay ๐Ÿ˜˜) . #creampuff  #creampuffipoh  #donutcoklat  #donutcoklatleleh  #donutcoklatipoh  #kuihraya  #kuihrayaipoh  #redvelvetchocchip  #redvelvetchocchipscookies  #semperit  #tartcadburry  #seasaltchocolatechipcookies  #brownies  #browniesipoh  #cheesecake  #cake  #pandangulamelakacake  #tehtarikcake  #puo  #pavlova  #pavlovaipoh  #kekmurah  #kekmurahipoh  #chocolatecake  #browniesipoh  #cheesetart  #cheesetartipoh  #fancycheesetart  #fancycheesetartipoh 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
NAK TEMPAH BUTTON BADGE?
NAK TAMPAH MAGNETIC CARD?
NAK TEMPAH STICKER?
WASAP KAMI..
.
HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN
.
โœ” Button Badge Pin
โœ” Keychain Button
โœ” Keychain Mirror
โœ” Keychain Arcrylic
โœ” Magnetic Card
.
โœ” Saiz 44mm & 58mm
.
โœ” Cetakan Berkualiti
โœ” Glossy/Matte
.
โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ– 
.
โœ” Harga tidak termasuk postage

Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp
.
โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€
.

Jangan lupa follow
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit
๐Ÿ‘‰ @madeinparit

#jualmurah #sayajualbuttonbadge #buttonbadgemurah #ipoh #manjoi #ulukinta #tanjungrambutan #lokalah  #ipgipoh #tambun #puo #kptmipoh #sekolah #persatuan #kelab #majliskahwin #cenderahati #reunion #doorgift #smkuk #smkasas #utcipoh #buttonbadgerm1 #bazarpaknil #murahmurah #tadika #taska #buttonbadgeiam #buttonbadge
NAK TEMPAH BUTTON BADGE? NAK TAMPAH MAGNETIC CARD? NAK TEMPAH STICKER? WASAP KAMI.. . HARGA BERGANTUNG KEPADA KUANTITI DAN DESIGN . โœ” Button Badge Pin โœ” Keychain Button โœ” Keychain Mirror โœ” Keychain Arcrylic โœ” Magnetic Card . โœ” Saiz 44mm & 58mm . โœ” Cetakan Berkualiti โœ” Glossy/Matte . โ– โ– HARGA SERENDAH 85SENโ– โ–  . โœ” Harga tidak termasuk postage Untuk tempahan/pertanyaan sila Whatsapp . โ–ถโ–ถโ–ถ๐Ÿ“ฒ 017-4059334 (wawa)โ—€โ—€โ—€ . Jangan lupa follow ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit ๐Ÿ‘‰ @madeinparit #jualmurah  #sayajualbuttonbadge  #buttonbadgemurah  #ipoh  #manjoi  #ulukinta  #tanjungrambutan  #lokalah  #ipgipoh  #tambun  #puo  #kptmipoh  #sekolah  #persatuan  #kelab  #majliskahwin  #cenderahati  #reunion  #doorgift  #smkuk  #smkasas  #utcipoh  #buttonbadgerm1  #bazarpaknil  #murahmurah  #tadika  #taska  #buttonbadgeiam  #buttonbadge 
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
SID ARA ๐ŸŒธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . SID ARA ๐ŸŒธ
Bisnes Agent Topup reload termurah di sini๐Ÿ˜Ž
.
SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN
.
Berminat nak jual topup, jual pin prepaid dan bayar bil api dan air? Boleh sertai Agent Topup sekarang! YURAN TERMURAH DAN MODAL SERENDAH RM10๐Ÿ˜
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagiโค
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
Bisnes Agent Topup reload termurah di sini๐Ÿ˜Ž . SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN . Berminat nak jual topup, jual pin prepaid dan bayar bil api dan air? Boleh sertai Agent Topup sekarang! YURAN TERMURAH DAN MODAL SERENDAH RM10๐Ÿ˜ . Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM/ Whatsapp Hazira di no 011-15767759 or nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang! Terhad kepada 9 orang sahaja lagiโค #agent  #topup  #agenttopup  #agenttopupmurah  #agenttopupneeded  #agenttopupwanted  #ukm  #uitm  #upm  #kptm  #kptmbangi  #kptmipoh  #politeknik  #puo  #uia  #kuis  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #zulofa  #fattzurafairytale  #fattzurafairytales  #fattzura  #fattzuratiedtheknot  #fattzuraonly  #fattzuraloverz  #zulofalovers 
#tornare #in #forma #si #puoโ€™ 
Ragazze buongiorno oggi vi presento i due alleati super super efficaci contro la cellulite e pancia gonfia ... The drenante al gusto di frutti rossi e crema rassodante al ๐Ÿ’ฏ % naturale ... #tornare #in #forma 
Con due semplici gesti โค๏ธ
#tornare  #in  #forma  #si  #puo โ€™ Ragazze buongiorno oggi vi presento i due alleati super super efficaci contro la cellulite e pancia gonfia ... The drenante al gusto di frutti rossi e crema rassodante al ๐Ÿ’ฏ % naturale ... #tornare  #in  #forma  Con due semplici gesti โค๏ธ
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
.
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . .
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
.
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . .
Alhamdulillah Wondercheese selamat sampai ke Ayer Hitam , Johor.Well student UTHM yang nak berwondercheese no worries la korang kite dah ade agent dekat Universiti korang hokayhh.So korang nk wondercheese boleh roger je agent kita untuk Cod sekitar Uthm โ˜บ๏ธ.We are still looking for agent di universiti2 lain okayhh.Kolej Matrik ke, Student Mrsm ke , sesape saja yang nk tebalkan poket yang sentiasa nipis atau nk tampal poket yang bocor tu boleh whatsapp sisturr๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Bagi yang luar Perak kite boleh hanta naik bas โ˜บ๏ธ.Do it Now or others will grab the chance first.๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ.FAST ACTION FAST RESULT. #uia #uum #ump #usim #usm #upm #um #ukm #uitm #umt #umk #ump #unimas #ums #sbp #igop #matrik #mrsm #utp #unikl #uniten #msu #kdu #oum #wondercheese #wondercheeseperak #wondercheeseipoh #puo #poli #politeknik
Alhamdulillah Wondercheese selamat sampai ke Ayer Hitam , Johor.Well student UTHM yang nak berwondercheese no worries la korang kite dah ade agent dekat Universiti korang hokayhh.So korang nk wondercheese boleh roger je agent kita untuk Cod sekitar Uthm โ˜บ๏ธ.We are still looking for agent di universiti2 lain okayhh.Kolej Matrik ke, Student Mrsm ke , sesape saja yang nk tebalkan poket yang sentiasa nipis atau nk tampal poket yang bocor tu boleh whatsapp sisturr๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Bagi yang luar Perak kite boleh hanta naik bas โ˜บ๏ธ.Do it Now or others will grab the chance first.๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ.FAST ACTION FAST RESULT. #uia  #uum  #ump  #usim  #usm  #upm  #um  #ukm  #uitm  #umt  #umk  #ump  #unimas  #ums  #sbp  #igop  #matrik  #mrsm  #utp  #unikl  #uniten  #msu  #kdu  #oum  #wondercheese  #wondercheeseperak  #wondercheeseipoh  #puo  #poli  #politeknik 
vitamin c shaklee ๐Ÿ’•
.
.
anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat?
.
.
jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป
.
act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah .
โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran.
โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat.
โœ… melambatkan penuaan pada kulit.
โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit.
โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
โœ…  1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin)
โœ…  1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ…  sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis.
โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx .
.
act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š
.
.
click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ
.
.
vitamin c shaklee ๐Ÿ’• . . anda mempunyai masalah sunburn? kulit kusam ? tona tidak sekata ? energy kurang dalam badan ? sering cepat penat? . . jangan risau semua masalah yang ara cakap tu ada cara penyelesaian tau tadaa vitamin c shaklee ๐ŸŒป . act vit min c ni banyak mempunyai kelebihan yang kita tidak sedari antaranya ialah . โœ… vit c shaklee mempunyai sustained release ( 500mg ) -mencantikkan kulit dari dalam kepada luaran. โœ… meningkatkan sistem imunisasi dalam badan kita supaya badan kita dalam keadaan ringan dan tidak merasa penat. โœ… melambatkan penuaan pada kulit. โœ… kulit kita akan dikawal oleh penyerapan vit c daripada sinaran matahari yang boleh merosakan kulit. โœ…membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. โœ… 1 biji tablet = 7 biji ๐ŸŠ( higher vitamin) โœ… 1 botol vit c mengandungi 180 tablet dan tahan selama 6 bulan โœ… sumber natural-tiada bahan pengawet, pewarna tiruan dan pemanis. โœ… boleh dikatakan sebagai vitamin bajet kerana harga tak sampai RMXxx . . act sekarang ara buat promosi utk vit c shaklee dan jangan risau apa yang best beli ngn ara adalah ara akan guide korang dari segi pemakanan vit c ni ๐Ÿ˜Š . . click at my bio okeyy for order purchase โ˜บ๏ธ . .
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Tq for love๐Ÿ’– and support๐Ÿ™Œ
.
Handmade dream catcher with love โค
.
#dreamcatchermalaysia 
#dreamcatcher
#dreamcatcheripoh
#dreamcatcherkl 
#uitmsriiskandar 
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#maktabperguruanulukinta
#PUO #UPM
#UTP #USM
#kskbsas
#handmade
#etsy #diy #diymalaysia
#artcraft #krafmalaysia
#bohemian
#malaysia
#kualalumpur #KL
#ipohcityawesome
#sayajualmurah
#barangmurah #viral
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Tq for love๐Ÿ’– and support๐Ÿ™Œ . Handmade dream catcher with love โค . #dreamcatchermalaysia  #dreamcatcher  #dreamcatcheripoh  #dreamcatcherkl  #uitmsriiskandar  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #maktabperguruanulukinta  #PUO  #UPM  #UTP  #USM  #kskbsas  #handmade  #etsy  #diy  #diymalaysia  #artcraft  #krafmalaysia  #bohemian  #malaysia  #kualalumpur  #KL  #ipohcityawesome  #sayajualmurah  #barangmurah  #viral 
owner MK be away for 4 days since yesterday (Saturday 22/9) until Tuesday (25/9) Wednesday (26/9) will delivery like usual! You guys can directly ws 011-24221639 for order ๐Ÿ˜‰ #perak #ipoh #makansedap #foodporn #magickitchenlovers #foodipoh #ipohfood #fooddelivery #ipohcityawesome #anakperak #makanansedap #food #PUO #UTP #sriiskandar #jalankk #meru #simpangpulai #bercham #jelapangipoh
#maibanale#esprimersiconilpropriostile#puoโ€™essereunaformadโ€™arteanchequesta#
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!!
.
Roadtour utara 29/9 (sabtu)
Pickup point:
๐Ÿš—RNR #tapah
๐Ÿš—#padangpolo #ipoh
๐Ÿš—juru autocity #penang
๐Ÿš— #usm #penangisland ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar
.
Delivery charges RM20.. Tiada minimum order..
.
Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
#sungkai #puo
#bidor 
#tapah 
#taiping 
#kamunting
#nibongtebal 
#kepalabatas 
#juru 
#pulaupinang 
#bertam 
#kedah 
#perak
#penang
#kekbirthday
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!! . Roadtour utara 29/9 (sabtu) Pickup point: ๐Ÿš—RNR #tapah  ๐Ÿš—#padangpolo  #ipoh  ๐Ÿš—juru autocity #penang  ๐Ÿš— #usm  #penangisland  ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani  ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar  . Delivery charges RM20.. Tiada minimum order.. . Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . #sungkai  #puo  #bidor  #tapah  #taiping  #kamunting  #nibongtebal  #kepalabatas  #juru  #pulaupinang  #bertam  #kedah  #perak  #penang  #kekbirthday 
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!!
.
Roadtour utara 29/9 (sabtu)
Pickup point:
๐Ÿš—RNR #tapah
๐Ÿš—#padangpolo #ipoh
๐Ÿš—juru autocity #penang
๐Ÿš— #usm #penangisland ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar
.
Delivery charges RM20.. Tiada minimum order..
.
Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
#sungkai #puo
#bidor 
#tapah 
#taiping 
#kamunting
#nibongtebal 
#kepalabatas 
#juru 
#pulaupinang 
#bertam 
#kedah 
#perak
#penang
#kekbirthday
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!! . Roadtour utara 29/9 (sabtu) Pickup point: ๐Ÿš—RNR #tapah  ๐Ÿš—#padangpolo  #ipoh  ๐Ÿš—juru autocity #penang  ๐Ÿš— #usm  #penangisland  ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani  ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar  . Delivery charges RM20.. Tiada minimum order.. . Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . #sungkai  #puo  #bidor  #tapah  #taiping  #kamunting  #nibongtebal  #kepalabatas  #juru  #pulaupinang  #bertam  #kedah  #perak  #penang  #kekbirthday 
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!!
.
Roadtour utara 29/9 (sabtu)
Pickup point:
๐Ÿš—RNR #tapah
๐Ÿš—#padangpolo #ipoh
๐Ÿš—juru autocity #penang
๐Ÿš— #usm #penangisland ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar
.
Delivery charges RM20.. Tiada minimum order..
.
Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni
.
Meh mana yg nak order terus klik link di bio
.
#sungkai #puo
#bidor 
#tapah 
#taiping 
#kamunting
#nibongtebal 
#kepalabatas 
#juru 
#pulaupinang 
#bertam 
#kedah 
#perak
#penang
#kekbirthday
Orang - orang utara yang craving kek dari sabrina bakery.. Jom join order sekarang!! . Roadtour utara 29/9 (sabtu) Pickup point: ๐Ÿš—RNR #tapah  ๐Ÿš—#padangpolo  #ipoh  ๐Ÿš—juru autocity #penang  ๐Ÿš— #usm  #penangisland  ๐Ÿš—amanjaya mall #sungaipetani  ๐Ÿš—masjid zahir #alorsetar  . Delivery charges RM20.. Tiada minimum order.. . Jom3 order cepatttt.. Bukan senang nak naik ke utara ni . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . #sungkai  #puo  #bidor  #tapah  #taiping  #kamunting  #nibongtebal  #kepalabatas  #juru  #pulaupinang  #bertam  #kedah  #perak  #penang  #kekbirthday 
misi aku sudah selesai. #malptaac13 #puo #awpuo
Latest tudung untuk bawal manik tabur....tinggal siket je lagi ni sis sis tak mau ke??๐Ÿ˜๐Ÿ˜laku keras ni...kain sedap...even bidang 45 tapi labuh tau. Haaaa..tak jarang...RM 13 ni susah tau nak dapat kat luar2...๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜PM cepat tunggu ape lagi...atau segera whatsapp sis untuk book atau beli 0182425223 (ayu)

#dib #debiยฒ #cdcpuo #puo #dib3a #instafamous #yumyum #meletop #tiktok #shawl #fun #trending #viral #like4like #like4follow #follow4follow #likeforlike #like2like #liketolike
Latest tudung untuk bawal manik tabur....tinggal siket je lagi ni sis sis tak mau ke??๐Ÿ˜๐Ÿ˜laku keras ni...kain sedap...even bidang 45 tapi labuh tau. Haaaa..tak jarang...RM 13 ni susah tau nak dapat kat luar2...๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜PM cepat tunggu ape lagi...atau segera whatsapp sis untuk book atau beli 0182425223 (ayu) #dib  #debiยฒ  #cdcpuo  #puo  #dib3a  #instafamous  #yumyum  #meletop  #tiktok  #shawl  #fun  #trending  #viral  #like4like  #like4follow  #follow4follow  #likeforlike  #like2like  #liketolike 
๐Ÿ‘‰ SET : White Rose Bouquet + FR
.
.
Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :)
.
.
๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ .
.
.
SURPRISE DELIVERY FOR :
.
๐Ÿ’œ ANNIVERSARY
๐Ÿฐ BIRTHDAY
๐ŸŽ“ GRADUATION
๐Ÿ˜ ADMIRE
๐Ÿ’‘ I LOVE YOU
๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc
.
.
๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004
.
.
๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT
.
.
Lots of love with liasara
#kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
๐Ÿ‘‰ SET : White Rose Bouquet + FR . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . ๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ . . . SURPRISE DELIVERY FOR : . ๐Ÿ’œ ANNIVERSARY ๐Ÿฐ BIRTHDAY ๐ŸŽ“ GRADUATION ๐Ÿ˜ ADMIRE ๐Ÿ’‘ I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc . . ๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004 . . ๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah  #kedaibungaipoh  #ipoh  #politeknik  #puo  #psas  #uitm  #ipohcityawesome  #Perak  #Kedah  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Melaka  #seluruhmalaysia  #bungasegar  #freshflowers  #roses  #bungaros  #convocation  #birthday  #anniversary  #valentine  #surprisedeliverymalaysia  #surprises  #alhamdulillah  #pinkroses  #redroses  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 
๐Ÿ‘‰ SET : Pink Rose Bouquet + FR
.
.
Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :)
.
.
๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ .
.
.
SURPRISE DELIVERY FOR :
.
๐Ÿ’œ ANNIVERSARY
๐Ÿฐ BIRTHDAY
๐ŸŽ“ GRADUATION
๐Ÿ˜ ADMIRE
๐Ÿ’‘ I LOVE YOU
๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc
.
.
๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari
.
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004
.
.
๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT
.
.
Lots of love with liasara
#kedaibungamurah #kedaibungaipoh #ipoh #politeknik #puo #psas #uitm #ipohcityawesome #Perak #Kedah #Johor #KualaLumpur #Selangor #Melaka #seluruhmalaysia #bungasegar #freshflowers #roses #bungaros #convocation #birthday #anniversary #valentine #surprisedeliverymalaysia #surprises #alhamdulillah #pinkroses #redroses #syukuralhamdulillah #syukurselalu
๐Ÿ‘‰ SET : Pink Rose Bouquet + FR . . Alhamdulillah customer happy... sis pun happy :) . . ๐Ÿ’Surprise delivery / surprise planner๐Ÿ’ . . . SURPRISE DELIVERY FOR : . ๐Ÿ’œ ANNIVERSARY ๐Ÿฐ BIRTHDAY ๐ŸŽ“ GRADUATION ๐Ÿ˜ ADMIRE ๐Ÿ’‘ I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜ I'M SORRY + etc . . ๐Ÿ”› Menerima tempahan seawal 3 Hari . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP / CALL ~ 01118638004 . . ๐Ÿ’ป PAGE FB ~ KEDAI BUNGA MURAH PENGHANTARAN CEPAT . . Lots of love with liasara #kedaibungamurah  #kedaibungaipoh  #ipoh  #politeknik  #puo  #psas  #uitm  #ipohcityawesome  #Perak  #Kedah  #Johor  #KualaLumpur  #Selangor  #Melaka  #seluruhmalaysia  #bungasegar  #freshflowers  #roses  #bungaros  #convocation  #birthday  #anniversary  #valentine  #surprisedeliverymalaysia  #surprises  #alhamdulillah  #pinkroses  #redroses  #syukuralhamdulillah  #syukurselalu 
HARGA #spicycrunchcornflakes & #crackercheese ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
apa tunggu lagi tuuuuuuu? mari lah ramai ramai beli kerepek sedap dan rare ni ๐Ÿ˜‹๐ŸŒฝ๐Ÿ˜
.
#spicycrunchcornflakes #dedjune2018drm5 #feedbackcustomer #puo #ipoh #paritbuntar #baganserai #kudapkudap #viral #rare #perak #maribeli #sedapgiler
Hai earthlings! ๐Ÿ’‹
.
NAK COD #FaraaLipButter? ๐Ÿš—๐Ÿ’จ Jom COD dgn @_shopperhaven mehh! FREE COD + FREE SPECIAL GIFT lagi tauu ๐Ÿ˜‰ special untuk orang #IPOH
.
FREE COD AREA:
๐Ÿš— #TASEK
๐Ÿš— #BERCHAM
๐Ÿš— #CHEPOR
๐Ÿš— #MERURAYA
๐Ÿš— #JELAPANG
๐Ÿš— #SILIBIN
๐Ÿš— #PUO
๐Ÿš— #TAMANCEMPAKA
๐Ÿš— #KLEBANG
๐Ÿš— #AMPANG
๐Ÿš— #GREENTOWN
๐Ÿš— #MANJOI
. 
Yg tinggal di lain2 tempat, jangan risau, PosLaju kan ada โ˜บ๏ธ #faraalipbutter akan di pos ke SELURUH MALAYSIA tau termasuk la SABAH & SARAWAK ๐Ÿค—
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SETIAP HARI: ISNIN - SABTU
.
Setiap pembelian jugak, ada FREE GIFT yang best2 tauu ๐Ÿ˜˜
.
So apa tunggu lagii uolss  meh la order. Just Click LINK WHATSAPP kat bio tu jerr ๐Ÿ˜˜
.
ONLY AT 
@_shopperhaven โค
. 
#farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirpink #lipstickbase #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral#faraalipbutteripoh #faraalipbutterperak
Hai earthlings! ๐Ÿ’‹ . NAK COD #FaraaLipButter ? ๐Ÿš—๐Ÿ’จ Jom COD dgn @_shopperhaven mehh! FREE COD + FREE SPECIAL GIFT lagi tauu ๐Ÿ˜‰ special untuk orang #IPOH  . FREE COD AREA: ๐Ÿš— #TASEK  ๐Ÿš— #BERCHAM  ๐Ÿš— #CHEPOR  ๐Ÿš— #MERURAYA  ๐Ÿš— #JELAPANG  ๐Ÿš— #SILIBIN  ๐Ÿš— #PUO  ๐Ÿš— #TAMANCEMPAKA  ๐Ÿš— #KLEBANG  ๐Ÿš— #AMPANG  ๐Ÿš— #GREENTOWN  ๐Ÿš— #MANJOI  . Yg tinggal di lain2 tempat, jangan risau, PosLaju kan ada โ˜บ๏ธ #faraalipbutter  akan di pos ke SELURUH MALAYSIA tau termasuk la SABAH & SARAWAK ๐Ÿค— . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE SETIAP HARI: ISNIN - SABTU . Setiap pembelian jugak, ada FREE GIFT yang best2 tauu ๐Ÿ˜˜ . So apa tunggu lagii uolss meh la order. Just Click LINK WHATSAPP kat bio tu jerr ๐Ÿ˜˜ . ONLY AT @_shopperhaven โค . #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirpink  #lipstickbase  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral #faraalipbutteripoh  #faraalipbutterperak 
apa itu esp? ๐Ÿค”
.
.
meh ara nak bgtau dkt korang semua esp adalah minuman soy protein islolate powder daripada sumber protein yang terbaik tau.
.
.
dan esp juga menyediakan 14gram protein soya non GMO berkualiti tinggi.
.
.
dengan mempunyai 9 amino asid yang tidak dapat dihasilkan dalam badan kita and sebab tu kita memang perlukan amino asid ini.
.
.
esp juga adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol.
.
.
dan kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya
.
.
waaa see korang esp ni bukan sebarangan produk tau dan shaklee mengambil masa bertahun2 untuk menghasilkan produk yang selamat dan berkualiti.
.
.
ingin lebih mengetahui mengenai esp atau consulting / ordering daripada ara boleh wasap
.
ara | 01161008873
apa itu esp? ๐Ÿค” . . meh ara nak bgtau dkt korang semua esp adalah minuman soy protein islolate powder daripada sumber protein yang terbaik tau. . . dan esp juga menyediakan 14gram protein soya non GMO berkualiti tinggi. . . dengan mempunyai 9 amino asid yang tidak dapat dihasilkan dalam badan kita and sebab tu kita memang perlukan amino asid ini. . . esp juga adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol. . . dan kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya . . waaa see korang esp ni bukan sebarangan produk tau dan shaklee mengambil masa bertahun2 untuk menghasilkan produk yang selamat dan berkualiti. . . ingin lebih mengetahui mengenai esp atau consulting / ordering daripada ara boleh wasap . ara | 01161008873
CANTIK DAN KURUS DENGAN ESP SHAJA๐Ÿ˜
.
#shakleeesp ( 850gram & tahan 2 bulan )
- esp shaklee ni merupakan sumber protein soya yang terbaik di dunia
- menyediakan 14 gran protein soya non GMO berkualiti tinggi
-dilengkapi 9 amino asid yang diperlukan oleh tubuh badan kita kerana kita tidak dapat hasilkan dalam tubuh badan kita dengan sendiri
- esp juga adalah rendak lemak dan bebas laktosa dan kolestrol
- kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesanya โ„๏ธ milkbooster โ„๏ธ memberi tenaga
โ„๏ธ membantu masalah kesuburan โ„๏ธ kulit cantik, halus, gebu dan berseri
โ„๏ธ kesihatan jantung dan prostat
โ„๏ธ kawal kolestrol
โ„๏ธ diet yang mengenangkan โ„๏ธ memudarkan & menghilangkan jerawat
. โœ… noted; tahukah anda? sel terbentuk daripada protein tau jadi ara nak bgtau adalah amat penting untuk mendapatkan protein yang berkualiti iaitu sel baru dapat tumbuh dengan mengantikan sel lama atau sel mati tau.
.
โœ… sel yang sihat akan lebih mudah menyerap zat dan vitamin dan sebab itu apabila amalkan esp parut hilang sunburn kurang sebab sel dalam keadaan baik ๐Ÿค—
CANTIK DAN KURUS DENGAN ESP SHAJA๐Ÿ˜ . #shakleeesp  ( 850gram & tahan 2 bulan ) - esp shaklee ni merupakan sumber protein soya yang terbaik di dunia - menyediakan 14 gran protein soya non GMO berkualiti tinggi -dilengkapi 9 amino asid yang diperlukan oleh tubuh badan kita kerana kita tidak dapat hasilkan dalam tubuh badan kita dengan sendiri - esp juga adalah rendak lemak dan bebas laktosa dan kolestrol - kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesanya โ„๏ธ milkbooster โ„๏ธ memberi tenaga โ„๏ธ membantu masalah kesuburan โ„๏ธ kulit cantik, halus, gebu dan berseri โ„๏ธ kesihatan jantung dan prostat โ„๏ธ kawal kolestrol โ„๏ธ diet yang mengenangkan โ„๏ธ memudarkan & menghilangkan jerawat . โœ… noted; tahukah anda? sel terbentuk daripada protein tau jadi ara nak bgtau adalah amat penting untuk mendapatkan protein yang berkualiti iaitu sel baru dapat tumbuh dengan mengantikan sel lama atau sel mati tau. . โœ… sel yang sihat akan lebih mudah menyerap zat dan vitamin dan sebab itu apabila amalkan esp parut hilang sunburn kurang sebab sel dalam keadaan baik ๐Ÿค—
Wow.. Abam pon beli sambal kita..
Semua suka tau dengan sambal k. Nis ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Rugi tak cuba..
Berminat boleh wassup saya 0125136512...
Cod area ipoh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#jommakan #Sambalpuakasambalhantu #dapurkaknis #keyangkanperutsuami
#Resepimemikatsuami #masakkan #masak #kongsiresepi #makan #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #serimanjung #manjung #ipoh #ipohmali #ipohcityawesome #malaysiafood #sedap #resepi #resepibonda #bazarpaknil #puo #manjung #uitmseriiskandar #sambalhantuipoh
Wow.. Abam pon beli sambal kita.. Semua suka tau dengan sambal k. Nis ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Rugi tak cuba.. Berminat boleh wassup saya 0125136512... Cod area ipoh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #jommakan  #Sambalpuakasambalhantu  #dapurkaknis  #keyangkanperutsuami  #Resepimemikatsuami  #masakkan  #masak  #kongsiresepi  #makan  #ketukketukramadhan  #sukamakan  #sukamasak  #serimanjung  #manjung  #ipoh  #ipohmali  #ipohcityawesome  #malaysiafood  #sedap  #resepi  #resepibonda  #bazarpaknil  #puo  #manjung  #uitmseriiskandar  #sambalhantuipoh 
HAPPY BIRTHDAY
๐Ÿ’kitkat cadbury bouquet
๐Ÿ–ผwishes card in frame
๐ŸฐSR slice
๐ŸŽˆballoon
๐Ÿ“Ipoh
. .
๐Ÿ’‘Surprise your loved ones with your messages by enjoying our packages.Kindly whassap 0134699290 for more detail. Pre-Order 2 Days.
.
*ADD Rm10 for MIDNIGHT SURPRISE*
.
๐Ÿ•บ๐ŸปSelf-collect:
Bandar Seri Iskandar(SIDEC)
*by appointment
.
๐Ÿš™PENGHANTARAN SELURUH PERAK!
.
#surprisedelivery #perak #chocolatebouquet #chocolatebouquetbajet #chocolatebouquetperak #chocolatebouquetseriiskandar #seriiskandar #manjung #ipoh #batugajah #bota #kitkatbouquet #chocolatebouquetipoh #surprisedeliveryipoh #surprisedeliverymanjung #chocolatebouquetseriiskandar #surprisedeliverytermurah #surprisedeliverycameronhighlands #cameronhighland #cameronhighlandchocolatebouquet #politeknikungkuomar #puo #utp #universititeknologipetronas #uitm #uitmseriiskandarperak #kualakangsar #surprisedeliverykualakangsar #chocolatebouquettaiping #surprisedeliverytaiping #taiping #batugajah
HAPPY BIRTHDAY ๐Ÿ’kitkat cadbury bouquet ๐Ÿ–ผwishes card in frame ๐ŸฐSR slice ๐ŸŽˆballoon ๐Ÿ“Ipoh . . ๐Ÿ’‘Surprise your loved ones with your messages by enjoying our packages.Kindly whassap 0134699290 for more detail. Pre-Order 2 Days. . *ADD Rm10 for MIDNIGHT SURPRISE* . ๐Ÿ•บ๐ŸปSelf-collect: Bandar Seri Iskandar(SIDEC) *by appointment . ๐Ÿš™PENGHANTARAN SELURUH PERAK! . #surprisedelivery  #perak  #chocolatebouquet  #chocolatebouquetbajet  #chocolatebouquetperak  #chocolatebouquetseriiskandar  #seriiskandar  #manjung  #ipoh  #batugajah  #bota  #kitkatbouquet  #chocolatebouquetipoh  #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliverymanjung  #chocolatebouquetseriiskandar  #surprisedeliverytermurah  #surprisedeliverycameronhighlands  #cameronhighland  #cameronhighlandchocolatebouquet  #politeknikungkuomar  #puo  #utp  #universititeknologipetronas  #uitm  #uitmseriiskandarperak  #kualakangsar  #surprisedeliverykualakangsar  #chocolatebouquettaiping  #surprisedeliverytaiping  #taiping  #batugajah 
HAPPY BIRTHDAY
๐Ÿ’kitkat cadbury bouquet
๐Ÿ–ผwishes card in frame
๐ŸฐSR slice
๐ŸŽˆballoon
๐Ÿ“Ipoh
. .
๐Ÿ’‘Surprise your loved ones with your messages by enjoying our packages.Kindly whassap 0134699290 for more detail. Pre-Order 2 Days.
.
*ADD Rm10 for MIDNIGHT SURPRISE*
.
๐Ÿ•บ๐ŸปSelf-collect:
Bandar Seri Iskandar(SIDEC)
*by appointment
.
๐Ÿš™PENGHANTARAN SELURUH PERAK!
.
#surprisedelivery #perak #chocolatebouquet #chocolatebouquetbajet #chocolatebouquetperak #chocolatebouquetseriiskandar #seriiskandar #manjung #ipoh #batugajah #bota #kitkatbouquet #chocolatebouquetipoh #surprisedeliveryipoh #surprisedeliverymanjung #chocolatebouquetseriiskandar #surprisedeliverytermurah #surprisedeliverycameronhighlands #cameronhighland #cameronhighlandchocolatebouquet #politeknikungkuomar #puo #utp #universititeknologipetronas #uitm #uitmseriiskandarperak #kualakangsar #surprisedeliverykualakangsar #chocolatebouquettaiping #surprisedeliverytaiping #taiping #batugajah
HAPPY BIRTHDAY ๐Ÿ’kitkat cadbury bouquet ๐Ÿ–ผwishes card in frame ๐ŸฐSR slice ๐ŸŽˆballoon ๐Ÿ“Ipoh . . ๐Ÿ’‘Surprise your loved ones with your messages by enjoying our packages.Kindly whassap 0134699290 for more detail. Pre-Order 2 Days. . *ADD Rm10 for MIDNIGHT SURPRISE* . ๐Ÿ•บ๐ŸปSelf-collect: Bandar Seri Iskandar(SIDEC) *by appointment . ๐Ÿš™PENGHANTARAN SELURUH PERAK! . #surprisedelivery  #perak  #chocolatebouquet  #chocolatebouquetbajet  #chocolatebouquetperak  #chocolatebouquetseriiskandar  #seriiskandar  #manjung  #ipoh  #batugajah  #bota  #kitkatbouquet  #chocolatebouquetipoh  #surprisedeliveryipoh  #surprisedeliverymanjung  #chocolatebouquetseriiskandar  #surprisedeliverytermurah  #surprisedeliverycameronhighlands  #cameronhighland  #cameronhighlandchocolatebouquet  #politeknikungkuomar  #puo  #utp  #universititeknologipetronas  #uitm  #uitmseriiskandarperak  #kualakangsar  #surprisedeliverykualakangsar  #chocolatebouquettaiping  #surprisedeliverytaiping  #taiping  #batugajah 
di sebalik pokok ada saya.. Disebalik hati saya ad awak.. Eh ๐Ÿ˜…
.
.
Photographer by @imran_daim
.
#puo 
#tudungmurah
di sebalik pokok ada saya.. Disebalik hati saya ad awak.. Eh ๐Ÿ˜… . . Photographer by @imran_daim . #puo  #tudungmurah