an online Instagram web viewer

#puncakalam medias

Photos

RISAU STRECH MARKS TAK HILANG??
.
.
Jgn risau..asalkan sis rajin pakai lulur flawless, pasti boleh hilang..๐Ÿ›€๐Ÿ›€๐Ÿ›€
Sambil2 layan spa di rumah, strech marks pun hilang..hati pun riang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
.
Sebotol RM15 je...
Skrg ada promosi beli 3, percuma postageโ€ผ๏ธ
.
.
COD - Puncak Alam/Sg Buloh
.
.
www.wasap.my/60139389834/lulur
.
.
#kayrabeauty
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#perlis
#milkboostermalaysia 
#utmskudai 
#lipmattemalaysia 
#alorsetar 
#scrubmuka 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#rawang
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#meru
#kapar 
#damansara
#putrajaya
#lulurflawless
#lulur
#naabeauty
#scrubbadan
RISAU STRECH MARKS TAK HILANG?? . . Jgn risau..asalkan sis rajin pakai lulur flawless, pasti boleh hilang..๐Ÿ›€๐Ÿ›€๐Ÿ›€ Sambil2 layan spa di rumah, strech marks pun hilang..hati pun riang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Sebotol RM15 je... Skrg ada promosi beli 3, percuma postageโ€ผ๏ธ . . COD - Puncak Alam/Sg Buloh . . www.wasap.my/60139389834/lulur . . #kayrabeauty  #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #perlis  #milkboostermalaysia  #utmskudai  #lipmattemalaysia  #alorsetar  #scrubmuka  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #rawang  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #meru  #kapar  #damansara  #putrajaya  #lulurflawless  #lulur  #naabeauty  #scrubbadan 
Teringin nak makan dumpling ๐ŸฅŸ tapi tak tau nak cari mana? Kedai achik ada jual dumpling keluaran #tomataste. Boleh swipe kiri nak tengok hasil dia. .
.
Ni achik try guna air fryer. Memang sedap. Korang patut cuba!!! Macam biasa waze terus kedai achik. Binwaharps Grocer SU. Untuk penduduk Saujana Utama, Hillpark, Puncak Alam, Desa Coalfield dan yang berdekatan boleh terus whatsapp 011 2600 8156 untuk delivery.
.
.
Oh ya ada yang mencari kerja kosong? Achik perlukan pembantu jualan yang ada lesen gdl atau yang boleh bawak van. Kerja fulltime atau part time. Kalau berminat boleh email resume.binwaharps@gmail.com atau whatsapp terus 011 1129 6154
.
.
#binwaharpsgrocer 
#saujanautamasungaibuloh 
#hillpark
#puncakalam
#halalantoyyiban 
#halalinside
#yourhalalstation
#groceries
#beefravioli
Teringin nak makan dumpling ๐ŸฅŸ tapi tak tau nak cari mana? Kedai achik ada jual dumpling keluaran #tomataste . Boleh swipe kiri nak tengok hasil dia. . . Ni achik try guna air fryer. Memang sedap. Korang patut cuba!!! Macam biasa waze terus kedai achik. Binwaharps Grocer SU. Untuk penduduk Saujana Utama, Hillpark, Puncak Alam, Desa Coalfield dan yang berdekatan boleh terus whatsapp 011 2600 8156 untuk delivery. . . Oh ya ada yang mencari kerja kosong? Achik perlukan pembantu jualan yang ada lesen gdl atau yang boleh bawak van. Kerja fulltime atau part time. Kalau berminat boleh email resume.binwaharps@gmail.com atau whatsapp terus 011 1129 6154 . . #binwaharpsgrocer  #saujanautamasungaibuloh  #hillpark  #puncakalam  #halalantoyyiban  #halalinside  #yourhalalstation  #groceries  #beefravioli 
Coffee Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Stock)
โœ…Brown
โœ…Pink

Details
Length: 12cm
Height: 20cm
Width: 6.5cn
Chain Strap: 120cm
Zipper
Coffee Sling Bag RM25 Availability: (Ready Stock) โœ…Brown โœ…Pink Details Length: 12cm Height: 20cm Width: 6.5cn Chain Strap: 120cm Zipper
Tassel Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Stock)
โœ…Gray
โœ…Pink

Details
Diameter: 19cm
Width: 7cm
Adjustable Strap: 125cm
Zipper
Pocket inside
Tassel Sling Bag RM25 Availability: (Ready Stock) โœ…Gray โœ…Pink Details Diameter: 19cm Width: 7cm Adjustable Strap: 125cm Zipper Pocket inside
Crown Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Stock)
โœ…Black
โœ…Cream
โœ…Gold
โœ…Silver

Details
Length: 17cm
Height: 17cm
Width: 8cm
Chain Strap: 120cm
Zipper
Crown Sling Bag RM25 Availability: (Ready Stock) โœ…Black โœ…Cream โœ…Gold โœ…Silver Details Length: 17cm Height: 17cm Width: 8cm Chain Strap: 120cm Zipper
Unicorn Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Stock)
โœ…Rainbow

Details
Length: 16cm
Height: 16cm
Width: 6cm
Chain Strap: 120cm
Zipper
Unicorn Sling Bag RM25 Availability: (Ready Stock) โœ…Rainbow Details Length: 16cm Height: 16cm Width: 6cm Chain Strap: 120cm Zipper
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ
Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ
Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜
#queenb #queenbmerusetiaalam #MaduAsli #maduviral #meletop #polisevo #madustickqueenb #meruklang #shahalam #bangi #kajang #ioimall #putrajaya #puncakalam #bazaarpaknil #chewme
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜ #queenb  #queenbmerusetiaalam  #MaduAsli  #maduviral  #meletop  #polisevo  #madustickqueenb  #meruklang  #shahalam  #bangi  #kajang  #ioimall  #putrajaya  #puncakalam  #bazaarpaknil  #chewme 
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ
Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ
Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜
#queenb #queenbmerusetiaalam #MaduAsli #maduviral #meletop #polisevo #madustickqueenb #meruklang #shahalam #bangi #kajang #ioimall #putrajaya #puncakalam #bazaarpaknil #chewme
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜ #queenb  #queenbmerusetiaalam  #MaduAsli  #maduviral  #meletop  #polisevo  #madustickqueenb  #meruklang  #shahalam  #bangi  #kajang  #ioimall  #putrajaya  #puncakalam  #bazaarpaknil  #chewme 
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ
Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ
Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜
#queenb #queenbmerusetiaalam #MaduAsli #maduviral #meletop #polisevo #madustickqueenb #meruklang #shahalam #bangi #kajang #ioimall #putrajaya #puncakalam #bazaarpaknil #chewme
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜ #queenb  #queenbmerusetiaalam  #MaduAsli  #maduviral  #meletop  #polisevo  #madustickqueenb  #meruklang  #shahalam  #bangi  #kajang  #ioimall  #putrajaya  #puncakalam  #bazaarpaknil  #chewme 
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ
Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ
Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜
#queenb #queenbmerusetiaalam #MaduAsli #maduviral #meletop #polisevo #madustickqueenb #meruklang #shahalam #bangi #kajang #ioimall #putrajaya #puncakalam #bazaarpaknil #chewme
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜ #queenb  #queenbmerusetiaalam  #MaduAsli  #maduviral  #meletop  #polisevo  #madustickqueenb  #meruklang  #shahalam  #bangi  #kajang  #ioimall  #putrajaya  #puncakalam  #bazaarpaknil  #chewme 
Takyah spray byk2. Nanti makin putih gebu plak โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Alhamdulillah ramai dh share feedback baru concume seminggu kulit dah nmpak perubahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Preggy pun boleh consume sebab mewah dengan Sarang Burung dan Vitamin C yang terbukti selamat utk cantikkan kulit uols. 
Pasti akan repeat soon!

#Alhamdulillah
#sakitlutut 
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang 
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita  #belvya
#belvyagold #mybeautyfood #sarangburung
Takyah spray byk2. Nanti makin putih gebu plak โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Alhamdulillah ramai dh share feedback baru concume seminggu kulit dah nmpak perubahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Preggy pun boleh consume sebab mewah dengan Sarang Burung dan Vitamin C yang terbukti selamat utk cantikkan kulit uols. Pasti akan repeat soon! #Alhamdulillah  #sakitlutut  #solatduduk  #sakitkaki  #kolagen  #slippeddisc  #jerawat  #kencingmanis  #elisstropicalcollagen  #sakitlutut  #sakitkaki  #belvya  #leptos  #sgbuloh  #ampang  #scrubbuanglemak  #belvya  #belvyapss  #bakalpengantin  #uitm  #bazaarpaknil  #leptos  #ruhainies  #puncakalam  #ampang  #sgbuloh  #BELVYAGOLD  #umrah  #haji  #ibubapa  #orangtua  #kolagen  #shahalam  #berpantang  #dalamanwanita  #belvya  #belvyagold  #mybeautyfood  #sarangburung 
Diamond Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Stock)
โœ…Silver

Details
Length: 20cm
Height: 13cm
Width: 7cm
Chain Strap: 115cm
Zipper
Diamond Sling Bag RM25 Availability: (Ready Stock) โœ…Silver Details Length: 20cm Height: 13cm Width: 7cm Chain Strap: 115cm Zipper
Bagi mereka yang mahu dekorasi ringkas dan menarik namun dalam masa yang sama tetap mudah dijaga, โ€˜indoor plantโ€™ merupakan antara pilihan tepat. Ficus lyrata misalnya, mampu menaikkan sentuhan semula jadi di ruang rumah atau pejabat selain dapat meningkatkan kualiti udara.
.
Terima kasih Puan Fatin kerana membeli dari kami! ๐ŸŽˆ
.
Berminat? DM/Whatsapp kami sekarang! #ficus #ficuslyrata #fiddleleaffig #pokokhidup #realplant #pokoksegar #freshplants #houseplants  #indoorplants #hiasanrumah #pokokhiasan #dekorasirumah #dekorumah #dekopokok #jualpokokonline #supplypokok #pokoklandskapmurah #shahalam #puncakalam #saujanautama #kualalumpur #kualaselangor #petalingjaya #subangjaya #denaialam #subangbestari
Bagi mereka yang mahu dekorasi ringkas dan menarik namun dalam masa yang sama tetap mudah dijaga, โ€˜indoor plantโ€™ merupakan antara pilihan tepat. Ficus lyrata misalnya, mampu menaikkan sentuhan semula jadi di ruang rumah atau pejabat selain dapat meningkatkan kualiti udara. . Terima kasih Puan Fatin kerana membeli dari kami! ๐ŸŽˆ . Berminat? DM/Whatsapp kami sekarang! #ficus  #ficuslyrata  #fiddleleaffig  #pokokhidup  #realplant  #pokoksegar  #freshplants  #houseplants  #indoorplants  #hiasanrumah  #pokokhiasan  #dekorasirumah  #dekorumah  #dekopokok  #jualpokokonline  #supplypokok  #pokoklandskapmurah  #shahalam  #puncakalam  #saujanautama  #kualalumpur  #kualaselangor  #petalingjaya  #subangjaya  #denaialam  #subangbestari 
Mentari serlah ceria sinaran 
Nyanyi burung riang bersama
Cuti sekolah ambil kesempatan
Periksa gigi bersama keluarga

QisyaDental
Call/Whatsapp: 011 2115 0458

#wecareaboutyou #dentalcareforlife #sakitgigi #rawatanpergigian  #scalingigi #gigipalsu #gigikuning #karanggigi #puncakalam 
#kualaselangor #kualalumpur #selangor
Retro Sling Bag

RM25

Availability: (Ready Sttock)
โœ…Brown
โœ…Dusty Pink

Details
Length: 20cm
Height: 15cm
Width: 8cm
Adjustable Strap: 120cm
Small pocket inside
Zipper & magnet button
Retro Sling Bag RM25 Availability: (Ready Sttock) โœ…Brown โœ…Dusty Pink Details Length: 20cm Height: 15cm Width: 8cm Adjustable Strap: 120cm Small pocket inside Zipper & magnet button
Ficus Lyrata atau Fiddle Leaf Fig sering menjadi pilihan untuk dekorasi ringkas tetapi menarik di ruangan rumah atau pejabat.
.
Terima kasih Encik Wan borong 2 Pasu Ficus Lyrata dari @leavesandpot ๐Ÿ˜Š
.
Ficus Lyrata untuk size ni hanya RM50 sahaja. Berminat? DM/Whatsapp kami sekarang! #ficus #ficuslyrata #fiddleleaffig #pokokhidup #realplant #pokoksegar #freshplants #houseplants  #indoorplants #hiasanrumah #pokokhiasan #dekorasirumah #dekorumah #dekopokok #jualpokokonline #supplypokok #pokoklandskapmurah #shahalam #puncakalam #saujanautama #kualalumpur #kualaselangor #petalingjaya #subangjaya #denaialam #subangbestari
Ficus Lyrata atau Fiddle Leaf Fig sering menjadi pilihan untuk dekorasi ringkas tetapi menarik di ruangan rumah atau pejabat. . Terima kasih Encik Wan borong 2 Pasu Ficus Lyrata dari @leavesandpot ๐Ÿ˜Š . Ficus Lyrata untuk size ni hanya RM50 sahaja. Berminat? DM/Whatsapp kami sekarang! #ficus  #ficuslyrata  #fiddleleaffig  #pokokhidup  #realplant  #pokoksegar  #freshplants  #houseplants  #indoorplants  #hiasanrumah  #pokokhiasan  #dekorasirumah  #dekorumah  #dekopokok  #jualpokokonline  #supplypokok  #pokoklandskapmurah  #shahalam  #puncakalam  #saujanautama  #kualalumpur  #kualaselangor  #petalingjaya  #subangjaya  #denaialam  #subangbestari 
SUDAHKAH ANDA BERBEKAM.. Slot hujung minggu masih kosong lagi. Sebarang pertanyaan boleh terus Call / WhatsApp kami di 018-2188538. 
Untuk LELAKI & PEREMPUAN
Perkhidmatan kami terus ke lokasi anda. 
#bekamsunnah #bekamgout #bekamwajah #bekammigrain #bekamuntuksihat #bekamteruskerumahanda
#saujanautama #sgbuloh #puncakalam #shahalam #kl #klang  #lembahklang
Rasa nyer masam2 manis yea..
.
.
~From Stingless Bee to Healthy~
.
Boleh cari kami di Shopee๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://shopee.com.my/Madu-20Kelulut-20(135ml)-i.64784081.1629689441

@

Boleh hubungi di highlight agent sah yg anda suka๐Ÿ˜‰

#gkmadukelulut #madukelulutoriginal #maduasli100 #madukelulutmalaysia #madukelulutkelantan #stinglessbees #sihatbertenagasemulajadi
#sihatbertenaga #gkmk #puncakalam #serdang #kualalumpur #melaka #pasirputeh #tanahmerah #bukitbunga
Rasa nyer masam2 manis yea.. . . ~From Stingless Bee to Healthy~ . Boleh cari kami di Shopee๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://shopee.com.my/Madu-20Kelulut-20(135ml)-i.64784081.1629689441 @ Boleh hubungi di highlight agent sah yg anda suka๐Ÿ˜‰ #gkmadukelulut  #madukelulutoriginal  #maduasli100  #madukelulutmalaysia  #madukelulutkelantan  #stinglessbees  #sihatbertenagasemulajadi  #sihatbertenaga  #gkmk  #puncakalam  #serdang  #kualalumpur  #melaka  #pasirputeh  #tanahmerah  #bukitbunga 
Konsisten Vivix, ibu berumur 60++ tumbuh kuku semula dan bahagian tapak kaki merekah jadi cantik dan lembut! ~ Anne Lim

#Shaklee #Antiaging #vivix #puncakalam #puncakbestari #bandarpuncakalam #awesome
Ada masalah obesiti?? Jangan risau coach akan bantu Korang 
Free Coaching 
coach monitor berat
.
coach ajar diet tidak lapar .
coach monitor diet .
menu & nota pemakanan disediakan
.
Fungsi Fatburner menaikkan metabolisma badan kadar pembakaran lemak jadi cepat tukar jadi tenaga
.
diet cepat nampak kesan
.
bersenam cepat terbakar lemak dan kalori

Nak berubah?? tekan link di bio profile sy โœ”๏ธ FREE SHAKER โœ”๏ธ FREE POSTAGE โœ”๏ธ FREE NOTA PEMAKNAN
โœ”๏ธ FREE COACHING INVITE GROUP FB .
Cod Klang/shah Alam/puncak alam dan setia alam

#codfatburnermegashahalam #bukitkapar #codmeruklang #puncakalam 
#setiaalam
Ada masalah obesiti?? Jangan risau coach akan bantu Korang Free Coaching coach monitor berat . coach ajar diet tidak lapar . coach monitor diet . menu & nota pemakanan disediakan . Fungsi Fatburner menaikkan metabolisma badan kadar pembakaran lemak jadi cepat tukar jadi tenaga . diet cepat nampak kesan . bersenam cepat terbakar lemak dan kalori Nak berubah?? tekan link di bio profile sy โœ”๏ธ FREE SHAKER โœ”๏ธ FREE POSTAGE โœ”๏ธ FREE NOTA PEMAKNAN โœ”๏ธ FREE COACHING INVITE GROUP FB . Cod Klang/shah Alam/puncak alam dan setia alam #codfatburnermegashahalam  #bukitkapar  #codmeruklang  #puncakalam  #setiaalam 
Alhamdulillah. Thank you Kak Ida dari Rhenus Logistic Sdn Bhd. Sudi order dari kami untuk christmas lunch ๐Ÿ˜Š. Senang berurusan, sebab place order awal. - Nasi Goreng Cina 30pax
- Spaghetti Beef Bolognese 15pax
- Seafood Aglio Olio 15pax
- 10โ€ Nutella Brownies
- 10โ€ Raspberry Ripple Cake with Creamcheese Frosting - 50pcs Drummets & Wings
- FREE air sunquick .
.
.
Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. .
.
Razna Kitchen
๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039

#kotadamansara #bukitjelutong#damansarautama  #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam
Alhamdulillah. Thank you Kak Ida dari Rhenus Logistic Sdn Bhd. Sudi order dari kami untuk christmas lunch ๐Ÿ˜Š. Senang berurusan, sebab place order awal. - Nasi Goreng Cina 30pax - Spaghetti Beef Bolognese 15pax - Seafood Aglio Olio 15pax - 10โ€ Nutella Brownies - 10โ€ Raspberry Ripple Cake with Creamcheese Frosting - 50pcs Drummets & Wings - FREE air sunquick . . . Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. . . Razna Kitchen ๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039 #kotadamansara  #bukitjelutong #damansarautama  #denaialam  #shahalam  #cahayaspk  #creampuffdenaialam  #puncakalam  #subangjaya  #subangbestari  #subangairport  #sungaibuloh  #bukitsubang  #pavlovadenaialam  #elmina  #setiaalam  #customecakeelmina  #fruittart  #dessert  #lasagnamalaysia  #chickenlasagna  #beeflasagna  #lasagnasedap  #homebakermalaysia  #RaznaKitchen  #lasagna  #lasagnedenaialam  #customcakedenaialam 
Boringlah takkan semua makanan berat je kan? Siapa kata gitu... cakes pun kita ada awak ๐Ÿ˜† tinggal pilih je nak apa. Lepastu booking with payment, sap sap sap kita hantar ๐Ÿ˜€. .
.
Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. .
.
Razna Kitchen
๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039

#kotadamansara #bukitjelutong#damansarautama  #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam
Boringlah takkan semua makanan berat je kan? Siapa kata gitu... cakes pun kita ada awak ๐Ÿ˜† tinggal pilih je nak apa. Lepastu booking with payment, sap sap sap kita hantar ๐Ÿ˜€. . . Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. . . Razna Kitchen ๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039 #kotadamansara  #bukitjelutong #damansarautama  #denaialam  #shahalam  #cahayaspk  #creampuffdenaialam  #puncakalam  #subangjaya  #subangbestari  #subangairport  #sungaibuloh  #bukitsubang  #pavlovadenaialam  #elmina  #setiaalam  #customecakeelmina  #fruittart  #dessert  #lasagnamalaysia  #chickenlasagna  #beeflasagna  #lasagnasedap  #homebakermalaysia  #RaznaKitchen  #lasagna  #lasagnedenaialam  #customcakedenaialam 
Spaghetti Beef Bolognese. Semuanya homemade. Bukan readymade โค๏ธ syiok pasal daging tu kita reneh sampai sos memekat. Baru melekat kat pasta uolsss ๐Ÿ™Œ๐Ÿป. .
.
.
Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. .
.
Razna Kitchen
๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039

#kotadamansara #bukitjelutong#damansarautama  #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam
Spaghetti Beef Bolognese. Semuanya homemade. Bukan readymade โค๏ธ syiok pasal daging tu kita reneh sampai sos memekat. Baru melekat kat pasta uolsss ๐Ÿ™Œ๐Ÿป. . . . Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. . . Razna Kitchen ๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039 #kotadamansara  #bukitjelutong #damansarautama  #denaialam  #shahalam  #cahayaspk  #creampuffdenaialam  #puncakalam  #subangjaya  #subangbestari  #subangairport  #sungaibuloh  #bukitsubang  #pavlovadenaialam  #elmina  #setiaalam  #customecakeelmina  #fruittart  #dessert  #lasagnamalaysia  #chickenlasagna  #beeflasagna  #lasagnasedap  #homebakermalaysia  #RaznaKitchen  #lasagna  #lasagnedenaialam  #customcakedenaialam 
Pointed Toe Flat

RM49

Heel Height : 1.5cm

Color : Beige, Black, Brown

Material : PU Leather

Kindly order one size bigger

#sayajualsandal#shahalam#bukitkapar#meru#puncakalam#kasutmurah#igshopmalaysia#hipstersandalmalaysia#bazarpaknil#sandalmurahmalaysia
You nak tambah nasi goreng also can lah ๐Ÿ˜ yang penting place order awai taw. Senang kita nak arrange masa memasak tu ๐Ÿ˜† maklumlah tukang masak sorang je ni ๐Ÿ˜‡. .
.
Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. .
.
Razna Kitchen
๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039

#kotadamansara #bukitjelutong#damansarautama  #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam
You nak tambah nasi goreng also can lah ๐Ÿ˜ yang penting place order awai taw. Senang kita nak arrange masa memasak tu ๐Ÿ˜† maklumlah tukang masak sorang je ni ๐Ÿ˜‡. . . Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. . . Razna Kitchen ๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039 #kotadamansara  #bukitjelutong #damansarautama  #denaialam  #shahalam  #cahayaspk  #creampuffdenaialam  #puncakalam  #subangjaya  #subangbestari  #subangairport  #sungaibuloh  #bukitsubang  #pavlovadenaialam  #elmina  #setiaalam  #customecakeelmina  #fruittart  #dessert  #lasagnamalaysia  #chickenlasagna  #beeflasagna  #lasagnasedap  #homebakermalaysia  #RaznaKitchen  #lasagna  #lasagnedenaialam  #customcakedenaialam 
2 jenis pasta yang berbeza, untuk satu event yang sama. Dari dapur yang sama. Tukang masak yang sama. Howwww cool isssdat? ๐Ÿคช. 15pax Seafood Aglio Olio & Bolognese. .
.

Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. .
.
Razna Kitchen
๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039

#kotadamansara #bukitjelutong#damansarautama  #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam
2 jenis pasta yang berbeza, untuk satu event yang sama. Dari dapur yang sama. Tukang masak yang sama. Howwww cool isssdat? ๐Ÿคช. 15pax Seafood Aglio Olio & Bolognese. . . Click link on bio for any inquiries. ๐Ÿš˜ COD luar kawasan Elmina, Bukit Subang, Denai Alam charge RM5 - RM40. . . Razna Kitchen ๐Ÿ“ฒ 011-3314 7039 #kotadamansara  #bukitjelutong #damansarautama  #denaialam  #shahalam  #cahayaspk  #creampuffdenaialam  #puncakalam  #subangjaya  #subangbestari  #subangairport  #sungaibuloh  #bukitsubang  #pavlovadenaialam  #elmina  #setiaalam  #customecakeelmina  #fruittart  #dessert  #lasagnamalaysia  #chickenlasagna  #beeflasagna  #lasagnasedap  #homebakermalaysia  #RaznaKitchen  #lasagna  #lasagnedenaialam  #customcakedenaialam 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
Suede Sandal

RM49

Material : Suede

Flat Heels

Color : Pink, Yellow, Black

Kindly order one size bigger

#sayajualsandal#shahalam#bukitkapar#meru#puncakalam#kasutmurah#igshopmalaysia#hipstersandalmalaysia#bazarpaknil#sandalmurahmalaysia
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
INNER SILANG RM10
RM10
RM10
.
.
Material: Cotton lycra
-Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik.
-Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh.
.
.
๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. .
.
.
Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! .
.
Name: 
Address:
Hp:
Order:
.
.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜
.
#innersilang #innertudungmurah #innertudung #innermurah #murahmurah #tudung #shawlsmurah #shawlmurahmalaysia #shahalam #beautiful #seksyen7 #seksyen8 #cantik #duajari #uitm #puncakalam #puncakperdana #shawlscantik #innermurah
INNER SILANG RM10 RM10 RM10 . . Material: Cotton lycra -Size boleh di pakai dari kepala besaq sampailah kecik. -Kain dia sangat sangat stretchable and kalau pakai memang sejuk. Takdak rasa ketat kat telinga. Rasa kedap ke pekak ke takda semua tu aihhh. . . ๐ŸŒธ Apa yang best youlss boleh pilih nak inner silang kosong or boleh custom bunga/diamond blingยฒ gitewww. . . . Whatsapp ke 0149076548 or click link at bio untuk order๐Ÿค“ How to order!! . . Name: Address: Hp: Order: . . NAK BELI BORONG PUN BOLEH..HARGA KASIH SAYANG ๐Ÿ˜˜ . #innersilang  #innertudungmurah  #innertudung  #innermurah  #murahmurah  #tudung  #shawlsmurah  #shawlmurahmalaysia  #shahalam  #beautiful  #seksyen7  #seksyen8  #cantik  #duajari  #uitm  #puncakalam  #puncakperdana  #shawlscantik  #innermurah 
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#cyberjaya #rawang #kapar #puncakalam #tanjungkarang #kualaselangor #selangor #bestarijaya #jeram #setiawangsa #setialam #cheras #cheraskl #pandanjaya
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#cyberjaya #rawang #kapar #puncakalam #tanjungkarang #kualaselangor #jeram #setiaalam #cheras #pandanjaya #kotakemuning #balakong
Posted @withrepost โ€ข @keriaball.bukitraja Assalamualaikum. Happy weekend semua ๐Ÿ’•
.
Untuk self pickup harini dan esok boleh refer lokasi ni ya ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
Self pickup kat rumah Ain pun boleh ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ Seri Jati Apartment Setia Alam
.
Untuk order boleh whatsapp Ain okay โ˜บ๏ธ
.
#familykeriaballnana 
#keriaballbukitraja
.
#setiacitymall #shahalam #setiaalam #bukirraja #klang #jalanmeru #puncakalam #uitmpuncakalam #thekeriaball #keriaball #keriaballklang #thekeriaballsetialam #thekeriaballbukitraja #thekeriaballmeru #thekeriaballshahlam #thekeriaballfrozen #thekeriaballreadycook #keriaballsedap #keriaballmeru #keriaballsetiaalam #keriaballshahalam #keriaballbukitraja #keriaballgulamelaka #thekeriaballsedap #keriagulamelaka #paidreviewmalaysia #uitmshahalam #sayajual #tescosetialam
Posted @withrepost โ€ข @keriaball.bukitraja Assalamualaikum. Happy weekend semua ๐Ÿ’• . Untuk self pickup harini dan esok boleh refer lokasi ni ya ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . Self pickup kat rumah Ain pun boleh ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ Seri Jati Apartment Setia Alam . Untuk order boleh whatsapp Ain okay โ˜บ๏ธ . #familykeriaballnana  #keriaballbukitraja  . #setiacitymall  #shahalam  #setiaalam  #bukirraja  #klang  #jalanmeru  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #thekeriaball  #keriaball  #keriaballklang  #thekeriaballsetialam  #thekeriaballbukitraja  #thekeriaballmeru  #thekeriaballshahlam  #thekeriaballfrozen  #thekeriaballreadycook  #keriaballsedap  #keriaballmeru  #keriaballsetiaalam  #keriaballshahalam  #keriaballbukitraja  #keriaballgulamelaka  #thekeriaballsedap  #keriagulamelaka  #paidreviewmalaysia  #uitmshahalam  #sayajual  #tescosetialam 
Non Slip Ribbon Sandal

RM29

Material : Artifical PU

Heels Height : 1.5cm 
Color : BLUE, WHITE, BLACK

Kindly order one size bigger

#sayajualsandal#shahalam#bukitkapar#meru#puncakalam#kasutmurah#igshopmalaysia#hipstersandalmalaysia#bazarpaknil#sandalmurahmalaysia
Cuti2 Sekolah kemana kakak2 wei..
.
.
~From Stingless Bee to Healthy~
.
Boleh cari kami di Shopee๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://shopee.com.my/Madu-20Kelulut-20(135ml)-i.64784081.1629689441

@

Boleh hubungi di highlight agent sah yg anda suka๐Ÿ˜‰

#gkmadukelulut #madukelulutoriginal #maduasli100 #madukelulutmalaysia #madukelulutkelantan #stinglessbees #sihatbertenagasemulajadi
#sihatbertenaga #gkmk #puncakalam #serdang #kualalumpur #melaka #pasirputeh #tanahmerah #bukitbunga
Cuti2 Sekolah kemana kakak2 wei.. . . ~From Stingless Bee to Healthy~ . Boleh cari kami di Shopee๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://shopee.com.my/Madu-20Kelulut-20(135ml)-i.64784081.1629689441 @ Boleh hubungi di highlight agent sah yg anda suka๐Ÿ˜‰ #gkmadukelulut  #madukelulutoriginal  #maduasli100  #madukelulutmalaysia  #madukelulutkelantan  #stinglessbees  #sihatbertenagasemulajadi  #sihatbertenaga  #gkmk  #puncakalam  #serdang  #kualalumpur  #melaka  #pasirputeh  #tanahmerah  #bukitbunga 
Assalamualaikum. Happy weekend semua ๐Ÿ’•
.
Untuk self pickup harini dan esok boleh refer lokasi ni ya ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
Self pickup kat rumah Ain pun boleh ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ Seri Jati Apartment Setia Alam
.
Untuk order boleh whatsapp Ain okay โ˜บ๏ธ
.
#familykeriaballnana 
#keriaballbukitraja
.
#setiacitymall #shahalam #setiaalam #bukirraja #klang #jalanmeru #puncakalam #uitmpuncakalam #thekeriaball #keriaball #keriaballklang #thekeriaballsetialam #thekeriaballbukitraja #thekeriaballmeru #thekeriaballshahlam #thekeriaballfrozen #thekeriaballreadycook #keriaballsedap #keriaballmeru #keriaballsetiaalam #keriaballshahalam #keriaballbukitraja #keriaballgulamelaka #thekeriaballsedap #keriagulamelaka #paidreviewmalaysia #uitmshahalam #sayajual #tescosetialam
Assalamualaikum. Happy weekend semua ๐Ÿ’• . Untuk self pickup harini dan esok boleh refer lokasi ni ya ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . Self pickup kat rumah Ain pun boleh ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ Seri Jati Apartment Setia Alam . Untuk order boleh whatsapp Ain okay โ˜บ๏ธ . #familykeriaballnana  #keriaballbukitraja  . #setiacitymall  #shahalam  #setiaalam  #bukirraja  #klang  #jalanmeru  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #thekeriaball  #keriaball  #keriaballklang  #thekeriaballsetialam  #thekeriaballbukitraja  #thekeriaballmeru  #thekeriaballshahlam  #thekeriaballfrozen  #thekeriaballreadycook  #keriaballsedap  #keriaballmeru  #keriaballsetiaalam  #keriaballshahalam  #keriaballbukitraja  #keriaballgulamelaka  #thekeriaballsedap  #keriagulamelaka  #paidreviewmalaysia  #uitmshahalam  #sayajual  #tescosetialam 
Hai korang! Selamat pagi! Hari cuti nie korang buat apeee? Kak Ira duduk rumah je, tunggu orang mai repair rumah sket ๐Ÿ˜
.
Kak Ira nak bagitau nie, hari nieee last day promo nie tau! Cepat2 sebelum korang terlepas! Rugiiii.
.
Jom whatsapp Kak Ira jom!
.
๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710
๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710
๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710
.
.
#magicjelly #magicjellyrawang #magicjellybandartasikputeri #magicjellypuncakalam #magicjellycountryhomes #magicjellybangi #bandartasikputeri #rawang #puncakalam #uitmpuncakalam #countryhomes #sayapakaisayajual
Hai korang! Selamat pagi! Hari cuti nie korang buat apeee? Kak Ira duduk rumah je, tunggu orang mai repair rumah sket ๐Ÿ˜ . Kak Ira nak bagitau nie, hari nieee last day promo nie tau! Cepat2 sebelum korang terlepas! Rugiiii. . Jom whatsapp Kak Ira jom! . ๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710 ๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710 ๐Ÿ“ฒ Kak Ira 0126083710 . . #magicjelly  #magicjellyrawang  #magicjellybandartasikputeri  #magicjellypuncakalam  #magicjellycountryhomes  #magicjellybangi  #bandartasikputeri  #rawang  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #countryhomes  #sayapakaisayajual 
Tungku herba garam๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Ramai yang masuk kedai kak rina and terus terkesima sebab bau herba, sedap nya bau nii. Bau apa ni?
.
.
Ha kalau mommy semua nak tahu, tu la bau tungku herba garam ni. Yang berpantang memang lega kalau bau tungku herba garam ni. Relax je. Yang ni cuma RM45 tau ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Where to buy? โœจโœจ
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm .
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #keperluanbaby #bantalibu #saujanautama #kedaibaby #kedaibayionlinemalaysia
Tungku herba garam๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Ramai yang masuk kedai kak rina and terus terkesima sebab bau herba, sedap nya bau nii. Bau apa ni? . . Ha kalau mommy semua nak tahu, tu la bau tungku herba garam ni. Yang berpantang memang lega kalau bau tungku herba garam ni. Relax je. Yang ni cuma RM45 tau ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Where to buy? โœจโœจ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #puncakalam  #rawang  #shahalam  #tilambaby  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibumeriah  #newbornbaby  #maternitypillow  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #tilamkekabu  #settilambaby  #keperluanbaby  #bantalibu  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayionlinemalaysia 
Tungku herba garam๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Ramai yang masuk kedai kak rina and terus terkesima sebab bau herba, sedap nya bau nii. Bau apa ni?
.
.
Ha kalau mommy semua nak tahu, tu la bau tungku herba garam ni. Yang berpantang memang lega kalau bau tungku herba garam ni. Relax je. Yang ni cuma RM45 tau ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Where to buy? โœจโœจ
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm .
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia
.
.
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh
#kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #keperluanbaby #bantalibu #saujanautama #kedaibaby #kedaibayionlinemalaysia
Tungku herba garam๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Ramai yang masuk kedai kak rina and terus terkesima sebab bau herba, sedap nya bau nii. Bau apa ni? . . Ha kalau mommy semua nak tahu, tu la bau tungku herba garam ni. Yang berpantang memang lega kalau bau tungku herba garam ni. Relax je. Yang ni cuma RM45 tau ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Where to buy? โœจโœจ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #kedaibarangbaby  #barangbabymurah  #kedaibabysungaibuloh  #sungaibuloh  #puncakalam  #rawang  #shahalam  #tilambaby  #nursingbramurah  #setberpantang  #setbersalin  #bajubaby  #setpantang  #bedungbaby  #susuibumeriah  #newbornbaby  #maternitypillow  #makmakmenyusu  #minyakkelapadara  #bengkungmoden  #tambahsusu  #tilamkekabu  #settilambaby  #keperluanbaby  #bantalibu  #saujanautama  #kedaibaby  #kedaibayionlinemalaysia 
Dah try blom Nasi Goreng Grilled Chickenโ“
.
Ni antara menu favorite regular customer kami taw. .
Tak de dalam menu tapi khas custom made untuk anda yang creative.โ˜บ๏ธ
.
Kat mane? Suke2 by Ko Cafe la.
.
Jom2โ—๏ธโ—๏ธ Makan kat sini.
.
Bole je request ikot tekak korang. Asal ade barang jadi wang maaa...haha
.
Beroperasi hari ni โฐ12pm - 11pmโฐ k.๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#airtanganbudakijok 
#suke2bykocafe 
#jomsinggah
#makan
#cookwithpassion 
#nasikakwook
#nasikakwookijok
#hartalega
#unisel
#inspen
#ijok
#kualaselangor
#puncakalam
#bandartasikputeri
#kotaputeri
#jeram
#kualaselangor
.
๐Ÿ˜Ž๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿด๐Ÿ˜‹
Dah try blom Nasi Goreng Grilled Chickenโ“ . Ni antara menu favorite regular customer kami taw. . Tak de dalam menu tapi khas custom made untuk anda yang creative.โ˜บ๏ธ . Kat mane? Suke2 by Ko Cafe la. . Jom2โ—๏ธโ—๏ธ Makan kat sini. . Bole je request ikot tekak korang. Asal ade barang jadi wang maaa...haha . Beroperasi hari ni โฐ12pm - 11pmโฐ k.๐Ÿ‘๐Ÿป . #airtanganbudakijok  #suke2bykocafe  #jomsinggah  #makan  #cookwithpassion  #nasikakwook  #nasikakwookijok  #hartalega  #unisel  #inspen  #ijok  #kualaselangor  #puncakalam  #bandartasikputeri  #kotaputeri  #jeram  #kualaselangor  . ๐Ÿ˜Ž๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿด๐Ÿ˜‹
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
BELI 3 JENIS COMBO DENGAN HARGA RM100.00 TERUS DAPAT RASA 10 KEK YANG PASTI MENYENGAT SARAF DERIA RASA KORANG
_
Dengan pembelian COMBO  korang akan dapat 3 Jenis Combo dan ada 10 jenis kek terus dalam satu pembelian dengan harga hanya RM100.00. Awesome ke awesome sangat ni
_
Kek apa yang akan dapat dalam Combo-Combo yang kata awesome ni? 
_
Okay meh tgk list dekat bawah ni and korang kira cukup tak 10 jenis kek semuanya ๐Ÿ˜‰
_
๐Ÿ Combo Abg Sado - Brownies Mix Nut, Brownies Legend, Nutella Oat Bar & Congo Bar ๐Ÿ Combo Dahsyat - Red Velvet, Pandan Gula Melaka, DFCC Std & Pecan Butterscotch ๐Ÿ Combo Tsunami - Whoopie Pie King & Nutella Cheese Tart
_
Haaa cukup tak 10 jenis kek korang kira?? Tak awesome lagi ke?? Hehe
Tempahan ke www.wasap.my/+60188704516
.

#cookies #cookieshop #cake #dessert  #petalingjaya #murahmurah #klang #shahalam #fooddeliverypetalingjaya #meruresident #merufoodelivery #shahalamfooddelivery #portklang #salaktinggi #serdang #bangi #puncakalam #kelanajaya #subang #subangjaya #ttdi #kotadamansara #sunway #usj #banting #kinrara #setiaalam #putraheights #sepang #sabrinabakery
BELI 3 JENIS COMBO DENGAN HARGA RM100.00 TERUS DAPAT RASA 10 KEK YANG PASTI MENYENGAT SARAF DERIA RASA KORANG _ Dengan pembelian COMBO korang akan dapat 3 Jenis Combo dan ada 10 jenis kek terus dalam satu pembelian dengan harga hanya RM100.00. Awesome ke awesome sangat ni _ Kek apa yang akan dapat dalam Combo-Combo yang kata awesome ni? _ Okay meh tgk list dekat bawah ni and korang kira cukup tak 10 jenis kek semuanya ๐Ÿ˜‰ _ ๐Ÿ Combo Abg Sado - Brownies Mix Nut, Brownies Legend, Nutella Oat Bar & Congo Bar ๐Ÿ Combo Dahsyat - Red Velvet, Pandan Gula Melaka, DFCC Std & Pecan Butterscotch ๐Ÿ Combo Tsunami - Whoopie Pie King & Nutella Cheese Tart _ Haaa cukup tak 10 jenis kek korang kira?? Tak awesome lagi ke?? Hehe Tempahan ke www.wasap.my/+60188704516 . #cookies  #cookieshop  #cake  #dessert  #petalingjaya  #murahmurah  #klang  #shahalam  #fooddeliverypetalingjaya  #meruresident  #merufoodelivery  #shahalamfooddelivery  #portklang  #salaktinggi  #serdang  #bangi  #puncakalam  #kelanajaya  #subang  #subangjaya  #ttdi  #kotadamansara  #sunway  #usj  #banting  #kinrara  #setiaalam  #putraheights  #sepang  #sabrinabakery 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
Malas NAK pakai BEDAKโ‰๏ธ
.
Dah pakai mcmยฒ tapi JERAWAT nampak bila pakai MAKEUPโ‰๏ธ
.
Aduhaiiiii tak perlu pening lagi kakakยฒ adikยฒ semua... Nah meh sini dapatkan FOUNDATION PRETTYCAKED
.
JIMAT DUIT๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐโ€ผ๏ธ
JIMAT MASA โŒš nak apply kat muka...
JIMAT satu botol 30ml boleh tahan maximum 1 TAHUN โ‰๏ธ
.
Wowwwwโ€ผ๏ธ
.
Best ke idak uolsssโ“
.
Ha jom lekaih dapatkan dari hakakkkkk.....
.
Wasap.my/60126331426
.
#prettycakedSelangor
#prettycakedKualaSelangor
#prettycaked
#agentWanted
#dropshipwanted 
#saujanaUtama
#tanjungkarang 
#puncakalam 
#jeram 
#nakCantikTapiSelamat 
#foundation 
#organicskincare 
#serumglowing
Malas NAK pakai BEDAKโ‰๏ธ . Dah pakai mcmยฒ tapi JERAWAT nampak bila pakai MAKEUPโ‰๏ธ . Aduhaiiiii tak perlu pening lagi kakakยฒ adikยฒ semua... Nah meh sini dapatkan FOUNDATION PRETTYCAKED . JIMAT DUIT๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐโ€ผ๏ธ JIMAT MASA โŒš nak apply kat muka... JIMAT satu botol 30ml boleh tahan maximum 1 TAHUN โ‰๏ธ . Wowwwwโ€ผ๏ธ . Best ke idak uolsssโ“ . Ha jom lekaih dapatkan dari hakakkkkk..... . Wasap.my/60126331426 . #prettycakedSelangor  #prettycakedKualaSelangor  #prettycaked  #agentWanted  #dropshipwanted  #saujanaUtama  #tanjungkarang  #puncakalam  #jeram  #nakCantikTapiSelamat  #foundation  #organicskincare  #serumglowing 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal 
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI
MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI
.
WHATSAPP TO ORDER : 
http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER
โœ” FAST PAYMENT ONLY
โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA
โŒ BACKOUT BUYER
#stokiskekaboo #kekaboo #StokisMirabelle
#TudungKekaboo#puncakalam #bandarpuncakalam
#saujanautamasgbuloh
#tudungbawalmurah #tudungbawalinstant  #tudungmurah 
#tudunglabuh  #tudungonline 
#tudungcantik #tudungbawal
#sayajualtudung #sayapakaitudungbawal #tudungmuslimah  #bawalscarf
#bawallovers๐Ÿ˜  #bawallover 
#bawalmurah #bawalplan
#bawalcantik #bawalcotton 
#bawalprinted  #bawalkekaboo
#kekaboolovers  #kekaboo
#bawal
PRE ORDER OPEN NOW!! NEW DESIGN KEKABOO & MIRABELLE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . KEKABOO : RM 25.00 SEHELAI MIRABELLE : RM 25.00 SEHELAI . WHATSAPP TO ORDER : http://www.wasap.my/60132571297 โœ” SERIUS BUYER โœ” FAST PAYMENT ONLY โœ” POSTAGE ALL MALAYSIA โŒ BACKOUT BUYER #stokiskekaboo  #kekaboo  #StokisMirabelle  #TudungKekaboo #puncakalam  #bandarpuncakalam  #saujanautamasgbuloh  #tudungbawalmurah  #tudungbawalinstant  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungonline  #tudungcantik  #tudungbawal  #sayajualtudung  #sayapakaitudungbawal  #tudungmuslimah  #bawalscarf  #bawallovers ๐Ÿ˜ #bawallover  #bawalmurah  #bawalplan  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalprinted  #bawalkekaboo  #kekaboolovers  #kekaboo  #bawal