an online Instagram web viewer

#pulutkuningshahalam medias

Photos

Hi, assalammualaikum๐Ÿ˜Š mcm biasa agak bz dgn tempahan2 pulut kuning.. ni antara tempahan2 last week..๐Ÿ˜Š
.
Yg nak tempah sila book date anda cepat2 sblom full๐Ÿ˜‰
.
Nak tempah PULUT KUNING??
Deret whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
012-6046819
ATAU
Klik je link whtsapp kat atas profile tu.
.
#pulutkuning #pulutkuningberhias #pulutkuningharijadi #pulutkuningkawin #pulutkuningsanding #pulutkuningnikah #pulutkuningtunang #pulutkuningpengantin #pulutkuninghantaran #dulanghantaran #pulutkuningduatingkat #pulutkuningbertingkat #pulutkuningtingkat #pulutkuningfreshflower #pulutkuningsedekah #pulutkuningkesyukuran #tempahanpulutkuning #tempahanpulutkuningberhias #pulutkuningsungaibuloh #pulutkuningkl #pulutkuningselangor #pulutkuningshahalam #pulutkuningpuncakalam #pulutkuningsetiaalam #pulutkuningsaujanautama #pulutkuningmerbausempak #pulutkuningdamansaradamai #dossetgrandsubang
Hi, assalammualaikum๐Ÿ˜Š mcm biasa agak bz dgn tempahan2 pulut kuning.. ni antara tempahan2 last week..๐Ÿ˜Š . Yg nak tempah sila book date anda cepat2 sblom full๐Ÿ˜‰ . Nak tempah PULUT KUNING?? Deret whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 012-6046819 ATAU Klik je link whtsapp kat atas profile tu. . #pulutkuning  #pulutkuningberhias  #pulutkuningharijadi  #pulutkuningkawin  #pulutkuningsanding  #pulutkuningnikah  #pulutkuningtunang  #pulutkuningpengantin  #pulutkuninghantaran  #dulanghantaran  #pulutkuningduatingkat  #pulutkuningbertingkat  #pulutkuningtingkat  #pulutkuningfreshflower  #pulutkuningsedekah  #pulutkuningkesyukuran  #tempahanpulutkuning  #tempahanpulutkuningberhias  #pulutkuningsungaibuloh  #pulutkuningkl  #pulutkuningselangor  #pulutkuningshahalam  #pulutkuningpuncakalam  #pulutkuningsetiaalam  #pulutkuningsaujanautama  #pulutkuningmerbausempak  #pulutkuningdamansaradamai  #dossetgrandsubang 
Pesan arwah Ayah Mak Njang... "Hang meniaga makan ni jangan ingat nak untung duit je lebih. Niat bagi betoi, niat bagi pelanggan makan sedap, puas hati, kenyang"

Alhamdulillah... untung bukan datang daripada duit ringgit saja. Tapi drpd barakah tiap2 kali buat pulut dgn niat yang baik2, untung dapat kawan baru drpd pelanggan yg order, untung macam2 lagi.

#sayajualpulutkuning
#pulutkuningtradisi 
#pulutkuningsedap 
#pulutkuningshahalam 
#pulutkuningpuncakalam 
#pulutkuningserunding
#shahalam 
#bukitjelutong 
#puncakalam
Pesan arwah Ayah Mak Njang... "Hang meniaga makan ni jangan ingat nak untung duit je lebih. Niat bagi betoi, niat bagi pelanggan makan sedap, puas hati, kenyang" Alhamdulillah... untung bukan datang daripada duit ringgit saja. Tapi drpd barakah tiap2 kali buat pulut dgn niat yang baik2, untung dapat kawan baru drpd pelanggan yg order, untung macam2 lagi. #sayajualpulutkuning  #pulutkuningtradisi  #pulutkuningsedap  #pulutkuningshahalam  #pulutkuningpuncakalam  #pulutkuningserunding  #shahalam  #bukitjelutong  #puncakalam 
Assalamualaikum... Lama tak update biz pulut mak njang ni.

Sepi tak bermaksud biz tak jalan. Selalu je pulut siap, deliver pastu lupa ambik gambar. Mak Njang n pulut sama2 camera shy๐Ÿ˜„. Terima Kasih Puan Zuri dari Puncak Alam. Untuk birthday kakak ipar. Moga Allah limpahkan rezeki dan bahagia buat Puan Zuri sekeluarga.

#pulutkuning 
#pulutkuningserunding
#pulutkuningtradisi 
#pulutkuningshahalam
#pulutkuningpuncakalam
#pulutkuningsedap
@a.h.tasty Dah upgrade menu tau. Bukan setakat menu masakan melayu tapi kami juga sediakan buffet utk western minimum 100pax. Nak pek pun takda masalah... Nak masak chicken chop, lamb chop live di majlis anda pun boleh. Lagi sedap makan panas-panas kan. Insyallah... Rasa 5 star tapi harga budget. Mana nak dapat! Mana lagi kalau bukan dari kami @a.h.tasty

call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#westernbudgetshahalam
#westernshahalam
#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
@a.h.tasty Dah upgrade menu tau. Bukan setakat menu masakan melayu tapi kami juga sediakan buffet utk western minimum 100pax. Nak pek pun takda masalah... Nak masak chicken chop, lamb chop live di majlis anda pun boleh. Lagi sedap makan panas-panas kan. Insyallah... Rasa 5 star tapi harga budget. Mana nak dapat! Mana lagi kalau bukan dari kami @a.h.tasty call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #westernbudgetshahalam  #westernshahalam  #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
@a.h.tasty Dah upgrade menu tau. Bukan setakat menu masakan melayu tapi kami juga sediakan buffet utk western minimum 100pax. Nak pek pun takda masalah... Nak masak chicken chop, lamb chop live di majlis anda pun boleh. Lagi sedap makan panas-panas kan. Insyallah... Rasa 5 star tapi harga budget. Mana nak dapat! Mana lagi kalau bukan dari kami @a.h.tasty

call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#westernbudgetshahalam
#westernshahalam
#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
@a.h.tasty Dah upgrade menu tau. Bukan setakat menu masakan melayu tapi kami juga sediakan buffet utk western minimum 100pax. Nak pek pun takda masalah... Nak masak chicken chop, lamb chop live di majlis anda pun boleh. Lagi sedap makan panas-panas kan. Insyallah... Rasa 5 star tapi harga budget. Mana nak dapat! Mana lagi kalau bukan dari kami @a.h.tasty call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #westernbudgetshahalam  #westernshahalam  #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Pulut Kuning by #SeleraCikWawa
Tempahan dibuka untuk hari minggu.. DM for details.

#PulutKuning
#PulutKuningCikWawa
#PulutKuningTelokPanglimaGarang
#PulutKuningSijangkang
#PulutKuningShahAlam
Hi, assalammualaikum๐Ÿ˜Š mcm lama menyepi kannn.. ada je.. siapkan tempahan.. tempahan onn je mcm biasa.. cuma bz sikit tu yg xsempat2 nak update gamba2 order๐Ÿ˜Š ni antara order2 last week.. ni pon kbykan gamba2 dari customer.. bz nawww smpai xsempat nk amik gamba๐Ÿ˜Š
.
Yg nak tempah sila book date anda cepat2 sblom full๐Ÿ˜‰
.
Nak tempah PULUT KUNING??
Deret whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
012-6046819
ATAU
Klik je link whtsapp kat atas profile tu.
.
#pulutkuning #pulutkuningberhias #pulutkuningharijadi #pulutkuningkawin #pulutkuningsanding #pulutkuningnikah #pulutkuningtunang #pulutkuningpengantin #pulutkuninghantaran #dulanghantaran #pulutkuningduatingkat #pulutkuningbertingkat #pulutkuningtingkat #pulutkuningfreshflower #pulutkuningsedekah #pulutkuningkesyukuran #tempahanpulutkuning #tempahanpulutkuningberhias #pulutkuningsungaibuloh #pulutkuningkl #pulutkuningselangor #pulutkuningshahalam #pulutkuningpuncakalam #pulutkuningsetiaalam #pulutkuningsaujanautama #pulutkuningmerbausempak #pulutkuningdamansaradamai #dossetgrandsubang
Hi, assalammualaikum๐Ÿ˜Š mcm lama menyepi kannn.. ada je.. siapkan tempahan.. tempahan onn je mcm biasa.. cuma bz sikit tu yg xsempat2 nak update gamba2 order๐Ÿ˜Š ni antara order2 last week.. ni pon kbykan gamba2 dari customer.. bz nawww smpai xsempat nk amik gamba๐Ÿ˜Š . Yg nak tempah sila book date anda cepat2 sblom full๐Ÿ˜‰ . Nak tempah PULUT KUNING?? Deret whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 012-6046819 ATAU Klik je link whtsapp kat atas profile tu. . #pulutkuning  #pulutkuningberhias  #pulutkuningharijadi  #pulutkuningkawin  #pulutkuningsanding  #pulutkuningnikah  #pulutkuningtunang  #pulutkuningpengantin  #pulutkuninghantaran  #dulanghantaran  #pulutkuningduatingkat  #pulutkuningbertingkat  #pulutkuningtingkat  #pulutkuningfreshflower  #pulutkuningsedekah  #pulutkuningkesyukuran  #tempahanpulutkuning  #tempahanpulutkuningberhias  #pulutkuningsungaibuloh  #pulutkuningkl  #pulutkuningselangor  #pulutkuningshahalam  #pulutkuningpuncakalam  #pulutkuningsetiaalam  #pulutkuningsaujanautama  #pulutkuningmerbausempak  #pulutkuningdamansaradamai  #dossetgrandsubang 
Minggu minggu terakhir Shawal. Masih meriah. Katering hari ini 300pax di Alam Megah seksyen 27 Shah Alan oleh Puan Rohana Abdullah. Memilih set nasi putih dan lauk pauk sahaja. Menu daging masak hitam, kari ayam kentang, acar timun dan special beras basmathi. Nak order set nasi dan lauk pauk mcm Puan Rohana ni pun boleh. Jimat kos. Air dengan buah boleh prepare sendiri. Semoga majlis berjalan lancar dan diberkati.

call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Minggu minggu terakhir Shawal. Masih meriah. Katering hari ini 300pax di Alam Megah seksyen 27 Shah Alan oleh Puan Rohana Abdullah. Memilih set nasi putih dan lauk pauk sahaja. Menu daging masak hitam, kari ayam kentang, acar timun dan special beras basmathi. Nak order set nasi dan lauk pauk mcm Puan Rohana ni pun boleh. Jimat kos. Air dengan buah boleh prepare sendiri. Semoga majlis berjalan lancar dan diberkati. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Minggu minggu terakhir Shawal. Masih meriah. Katering hari ini 300pax di Alam Megah seksyen 27 Shah Alam oleh Puan Rohana Abdullah. Memilih set nasi putih dan lauk pauk sahaja. Menu daging masak hitam, kari ayam kentang, acar timun dan special beras basmathi. Nak order set nasi dan lauk pauk mcm Puan Rohana ni pun boleh. Jimat kos. Air dengan buah boleh prepare sendiri. Semoga majlis berjalan lancar dan diberkati.

call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Minggu minggu terakhir Shawal. Masih meriah. Katering hari ini 300pax di Alam Megah seksyen 27 Shah Alam oleh Puan Rohana Abdullah. Memilih set nasi putih dan lauk pauk sahaja. Menu daging masak hitam, kari ayam kentang, acar timun dan special beras basmathi. Nak order set nasi dan lauk pauk mcm Puan Rohana ni pun boleh. Jimat kos. Air dengan buah boleh prepare sendiri. Semoga majlis berjalan lancar dan diberkati. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Alhamdulilah customer puas hati. Throwback semalam selesai 2 tugas katering di Seksyen 11 Shah Alam 150pax dan di Setia Alam 200pax. 
Meh lah nak order dgn akak utk sebarang majlis pun boleh. Minimum 50pax hingga 500pax. Harga boleh bincang punya! ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Alhamdulilah customer puas hati. Throwback semalam selesai 2 tugas katering di Seksyen 11 Shah Alam 150pax dan di Setia Alam 200pax. Meh lah nak order dgn akak utk sebarang majlis pun boleh. Minimum 50pax hingga 500pax. Harga boleh bincang punya! ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Alhamdulilah customer puas hati. Throwback semalam selesai 2 tugas katering di Seksyen 11 Shah Alam 150pax dan di Setia Alam 200pax. 
Meh lah nak order dgn akak utk sebarang majlis pun boleh. Minimum 50pax hingga 500pax. Harga boleh bincang punya! ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224

SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Alhamdulilah customer puas hati. Throwback semalam selesai 2 tugas katering di Seksyen 11 Shah Alam 150pax dan di Setia Alam 200pax. Meh lah nak order dgn akak utk sebarang majlis pun boleh. Minimum 50pax hingga 500pax. Harga boleh bincang punya! ๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Alhamdulilah Selesai 100pax nasi hujan panas semperna sambutan Aidilfitri di Pantai Hospital Bangsar. Bukan Shah Alam je kami cover utk delivery. Area luar pun boleh. Yg penting sediakan je ongkos utk delivery cas nya yea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan open house masih dibuka.  Begitu juga utk majlis-majlis lain. Minimum 50pax hingga 500pax. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 Bagi budget anda kita bincang! Kalau kena dgn menu kita on ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Alhamdulilah Selesai 100pax nasi hujan panas semperna sambutan Aidilfitri di Pantai Hospital Bangsar. Bukan Shah Alam je kami cover utk delivery. Area luar pun boleh. Yg penting sediakan je ongkos utk delivery cas nya yea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan open house masih dibuka. Begitu juga utk majlis-majlis lain. Minimum 50pax hingga 500pax. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 Bagi budget anda kita bincang! Kalau kena dgn menu kita on ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat 
Alhamdulilah Selesai 100pax nasi hujan panas semperna sambutan Aidilfitri di Pantai Hospital Bangsar. Bukan Shah Alam je kami cover utk delivery. Area luar pun boleh. Yg penting sediakan je ongkos utk delivery cas nya yea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan open house masih dibuka.  Begitu juga utk majlis-majlis lain. Minimum 50pax hingga 500pax. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 Bagi budget anda kita bincang! Kalau kena dgn menu kita on ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty

#minikateringshahalam
#kateringkecilkecilan
#kateringmurah
#pulutkuningmurahshahalam
#kateringshahalam
#pulutkuningshahalam
#shahalamresident
#programsedekahmakanankhamisdanjumaat
Alhamdulilah Selesai 100pax nasi hujan panas semperna sambutan Aidilfitri di Pantai Hospital Bangsar. Bukan Shah Alam je kami cover utk delivery. Area luar pun boleh. Yg penting sediakan je ongkos utk delivery cas nya yea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Untuk tempahan open house masih dibuka. Begitu juga utk majlis-majlis lain. Minimum 50pax hingga 500pax. call @ whatsapp http://www.wasap.my/60193911224 Bagi budget anda kita bincang! Kalau kena dgn menu kita on ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ SILA FOLLOW I.G @a.h.tasty #minikateringshahalam  #kateringkecilkecilan  #kateringmurah  #pulutkuningmurahshahalam  #kateringshahalam  #pulutkuningshahalam  #shahalamresident  #programsedekahmakanankhamisdanjumaat