an online Instagram web viewer

#puchongperdana medias

Photos

TERBARU DARI TUPPERWARE BRANDS ❗❗ 🏵Round Click to Go🏵 💯 air tight & liquid tight

Jom tengok video 👇🏻 betapa bestnya Click to Go ni 😍

Harga pengenalan memang murah kaw2.  Baik grab cepat sebelum naik harga nanti 😉 📲www.wassap.my/0139981839

#tupperwarepromo #tupperwaresale #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #mangkuktingkat #lunchbox #bandarputeripuchong #lacottage #lakeresidence #puchongperdana #puchongprima #puchongintan #puchong #putrajaya #putraperdana
TERBARU DARI TUPPERWARE BRANDS ❗❗ 🏵Round Click to Go🏵 💯 air tight & liquid tight Jom tengok video 👇🏻 betapa bestnya Click to Go ni 😍 Harga pengenalan memang murah kaw2. Baik grab cepat sebelum naik harga nanti 😉 📲www.wassap.my/0139981839 #tupperwarepromo  #tupperwaresale  #tupperware  #tupperwaremalaysia  #tupperwaremurah  #mangkuktingkat  #lunchbox  #bandarputeripuchong  #lacottage  #lakeresidence  #puchongperdana  #puchongprima  #puchongintan  #puchong  #putrajaya  #putraperdana 
Soooo refreshing! Dari tak minum kopi, sampai dah jadi minuman wajib setiap hari. 
#arabicgum memang bagus.. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#kopi #kopiviral #munifhijjaz #sedap #coffee #puchong #puchongperdana #sunnah #usj #bsp #mhtb
Hi uolls, the gorgeous deretan pandan gula melaka hari ni kat sabrina bakery, berbagai size...
Jgn lupa our combo deals for Aidil Adha n merdeka yg sgt hot di pasaran, berbaloi2 ♨️😍💕🍰🎈🎊🎉🎆
Cepat order, tak yah penat2 nak baking masak segala... Kami menyediakn kek2 n sweet treats yg sedap2 belaka dibuat dr bahan2 premium yg pastinya akan memeriahkn majlis anda... 😋😋😋👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻💖🎶🎂🤗💕🙋‍♀️ #raya2018 #bajuraya2018 #kuihraya2018 #keksedap #keksedapmurah #keklover #kekshahalam #kekharijadi #bajuraya2018 #bajukurung #tudungbawal #tudunglabuh #arianilovers #putraheights #putrajaya #dramasangat #klfw #puchongutama #puchongperdana #serikembangan #shahalam #selangor #kualalumpur #kuihmuih #wedelivereveryday #makansedap #jalanjalancarimakan #bukitrimau #bukitjelutong
Hi uolls, the gorgeous deretan pandan gula melaka hari ni kat sabrina bakery, berbagai size... Jgn lupa our combo deals for Aidil Adha n merdeka yg sgt hot di pasaran, berbaloi2 ♨️😍💕🍰🎈🎊🎉🎆 Cepat order, tak yah penat2 nak baking masak segala... Kami menyediakn kek2 n sweet treats yg sedap2 belaka dibuat dr bahan2 premium yg pastinya akan memeriahkn majlis anda... 😋😋😋👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻💖🎶🎂🤗💕🙋‍♀️ #raya2018  #bajuraya2018  #kuihraya2018  #keksedap  #keksedapmurah  #keklover  #kekshahalam  #kekharijadi  #bajuraya2018  #bajukurung  #tudungbawal  #tudunglabuh  #arianilovers  #putraheights  #putrajaya  #dramasangat  #klfw  #puchongutama  #puchongperdana  #serikembangan  #shahalam  #selangor  #kualalumpur  #kuihmuih  #wedelivereveryday  #makansedap  #jalanjalancarimakan  #bukitrimau  #bukitjelutong 
2 RM50 / 4 RM100‼️
-
K A M E L I A  B L O U S E ✨
-
COLOR:
🌈 Nude / Beige / Mint / Purple / Pink
-
SIZE & MEASUREMENT:
🔹Free size fit S-L
Shoulder up to 15.5"
Bust up to 38"
Top length 27"
Arm length 23"
-
MATERIAL:
💃🏻 Moss crepe
-
PRICE:
*TIADA PEMBELIAN SEHELAI*
2️⃣ for RM50
4️⃣ for RM100
-
POSTAGE:
➕RM8 SM
➕RM12 SS
-
P/S:
🌸 You can mix with any design of your choice
-
TO ORDER:
📱DM/WS 01129021204
📱DM/WS 01129021204
📱DM/WS 01129021204
2 RM50 / 4 RM100‼️ - K A M E L I A B L O U S E ✨ - COLOR: 🌈 Nude / Beige / Mint / Purple / Pink - SIZE & MEASUREMENT: 🔹Free size fit S-L Shoulder up to 15.5" Bust up to 38" Top length 27" Arm length 23" - MATERIAL: 💃🏻 Moss crepe - PRICE: *TIADA PEMBELIAN SEHELAI* 2️⃣ for RM50 4️⃣ for RM100 - POSTAGE: ➕RM8 SM ➕RM12 SS - P/S: 🌸 You can mix with any design of your choice - TO ORDER: 📱DM/WS 01129021204 📱DM/WS 01129021204 📱DM/WS 01129021204
Teringinnya Nak Pakai Skirt Lipat?

Blouse yg dah ada pon banyak, tinggal nak cari matching skirt. Teringin pulak nak pakai skirt lipat. Jom ronda ronda di Vanda Studio Boutique. 
Ronda di ig dulu. Berkenan baru order.

Nak beli whatsapp je 0193326296

#bangigateaway #bangi #puchongperdana #cheraskl #balakong #nilai #bangsarsouth #bangsar #petalingjaya #perak #kedahan #perlis #kuantan #melaka #seremban #trengganu #kotabahru #kotadamansara
Baru join beberapa bulan lepas tapi dah berjaya buat sales 8K 😱😱😱
.

Sebab apa? Sebab dia jumpa platform yang betul, thanks to @hafizmahamad @syafiqahaina @zuraposdzi . Sebab juga dia jumpa mentor yang betul @nsabeauty.zierarostam @nsabeau_izzatbinroslan 😍😍😍. .

Orang lain ada 1 mentor bole berjaya, #teamkelangit ada DUA mentor hebat, tak gerak lagi? Taktau nak kata apa 😂
.

#nsabeautyofficial #nsasquad #syafiqahaina #bandarseriputra #bandarmahkotacheras #bandarbarubangi #bangi #bandarsaujanaputra #banting #cyberjaya #hajat #jenjarom #kajang #klang #nsabeauty #puchongperdana #puchong #puchongprima #putrajaya #shahalam #serikembangan #agentwanted #dropshipwelcome
Baru join beberapa bulan lepas tapi dah berjaya buat sales 8K 😱😱😱 . Sebab apa? Sebab dia jumpa platform yang betul, thanks to @hafizmahamad @syafiqahaina @zuraposdzi . Sebab juga dia jumpa mentor yang betul @nsabeauty.zierarostam @nsabeau_izzatbinroslan 😍😍😍. . Orang lain ada 1 mentor bole berjaya, #teamkelangit  ada DUA mentor hebat, tak gerak lagi? Taktau nak kata apa 😂 . #nsabeautyofficial  #nsasquad  #syafiqahaina  #bandarseriputra  #bandarmahkotacheras  #bandarbarubangi  #bangi  #bandarsaujanaputra  #banting  #cyberjaya  #hajat  #jenjarom  #kajang  #klang  #nsabeauty  #puchongperdana  #puchong  #puchongprima  #putrajaya  #shahalam  #serikembangan  #agentwanted  #dropshipwelcome 
Keriaball boleh dimakan pada bila bila masa je... Sarapan pagi 😋
Minum petang 😋
Supper 😬
So tunggu apa lagi cepat click link dekat bio untuk order 😘
#keriaball 
#thekeriaball
#theminikeriaball
#keriagulamelaka
#keriaballmalaysia
#malaysia
#puchongperdana #puchongintan #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #putraperdanapuchong #pulaumerantipuchong #ioimallpuchong #bandarputeripuchong #bandarkinrara
💖💖💖
.
.
Ohh Ainaa Serum, Ainaa Cleanser... .
Adakah kau bakal menjadi milikku? 😘
.
.
Link on bio gais 😉
.
#IDahCantikYouBilaLagi #nadysquad #nsabeautyofficial #nsabeautyrosee #ainaaserumbysyafiqahaina #ainaacleanser #tipscantik #onlinemalaysia #selangor #kualalumpur #puchong #puchongperdana #cyberjaya #serikembangan #putraheight
💥💥💥
.
.
Stock suruttt uolss kat hQ. Alhamdulillah tahniah NSAsquad.Semua tapau habiss 💪 .
Yang nak order boleh dm or whatsapp ok. Service tiptop hakak bagii. 📬Postage and 🚗 cod setiap hari tau. Nak cod mana?Nak pos mana? Meh bisik 😉
.
.
.
☎️ 0179910048 Link on bio ❗
#IDahCantikYouBilaLagi #nadysquad #nsabeautyofficial #nsabeautyrosee #ainaaserumbysyafiqahaina #ainaacleanser #tipscantik #onlinemalaysia #selangor #kualalumpur #puchong #puchongperdana #cyberjaya #serikembangan #putraheights
💥💥💥 . . Stock suruttt uolss kat hQ. Alhamdulillah tahniah NSAsquad.Semua tapau habiss 💪 . Yang nak order boleh dm or whatsapp ok. Service tiptop hakak bagii. 📬Postage and 🚗 cod setiap hari tau. Nak cod mana?Nak pos mana? Meh bisik 😉 . . . ☎️ 0179910048 Link on bio ❗ #IDahCantikYouBilaLagi  #nadysquad  #nsabeautyofficial  #nsabeautyrosee  #ainaaserumbysyafiqahaina  #ainaacleanser  #tipscantik  #onlinemalaysia  #selangor  #kualalumpur  #puchong  #puchongperdana  #cyberjaya  #serikembangan  #putraheights