an online Instagram web viewer

#promosidexandra medias

Photos

Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM50 EXCLUDE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM50 EXCLUDE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
DE'XANDRA PERFUME ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ PACK BARU & PACK LAMA SEMUA WANGIAN ADA (Ready-Stock)

OFFER๐Ÿ”Š
OFFER๐Ÿ”Š
OFFER๐Ÿ”Š

Old pack - RM40.00
*Yang ni banyakkkkk dah habis ya. Tapi boleh cuba check dgn kita stock mana yang nak, sebab ada beberapa saja lagi yang tinggal. Sebab De'Xandra dah tukar ke new pack ya.

New pack - RM50.00 offer

Apa beza old pack new pack ni?
Beza dia packaging dia saja. Old pack yg botol bulat tu, guna nama lama.
New pack botol petak slim melim, guna nama baru ๐Ÿ”ฅ

Harga masuk postage bagai dah ya~

Jom grab offer ni lelaju. Kat luar tak dapat aih harga gini โ—

Nak cepat boleh direct Whatsapp, link wasap macam kat profile kita ni ya.

Jom pakat follow @kitajualhargaborong.co untuk barang memurah harga borong ๐Ÿ‘ฏ

#dexandra #promosihariraya #saleraya #saleraya2018 #jualanmurah #murah #sayajualmurah #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfume #dexandraborong #dexandraoriginalmurah #dexandrahargaborong #promosidexandra #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandrareview #dexandrainspiredperfume #jualangudang #warehousesale #dexandraoffer #dexandrapromotion
DE'XANDRA PERFUME ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ PACK BARU & PACK LAMA SEMUA WANGIAN ADA (Ready-Stock) OFFER๐Ÿ”Š OFFER๐Ÿ”Š OFFER๐Ÿ”Š Old pack - RM40.00 *Yang ni banyakkkkk dah habis ya. Tapi boleh cuba check dgn kita stock mana yang nak, sebab ada beberapa saja lagi yang tinggal. Sebab De'Xandra dah tukar ke new pack ya. New pack - RM50.00 offer Apa beza old pack new pack ni? Beza dia packaging dia saja. Old pack yg botol bulat tu, guna nama lama. New pack botol petak slim melim, guna nama baru ๐Ÿ”ฅ Harga masuk postage bagai dah ya~ Jom grab offer ni lelaju. Kat luar tak dapat aih harga gini โ— Nak cepat boleh direct Whatsapp, link wasap macam kat profile kita ni ya. Jom pakat follow @kitajualhargaborong.co untuk barang memurah harga borong ๐Ÿ‘ฏ #dexandra  #promosihariraya  #saleraya  #saleraya2018  #jualanmurah  #murah  #sayajualmurah  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfume  #dexandraborong  #dexandraoriginalmurah  #dexandrahargaborong  #promosidexandra  #dexandramalaysia  #dexandrafeedback  #dexandrareview  #dexandrainspiredperfume  #jualangudang  #warehousesale  #dexandraoffer  #dexandrapromotion 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM50 EXCLUDE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM50 EXCLUDE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM50 EXCLUDE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM50 EXCLUDE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Assalamualaikum 
Morning semua!!! Moga hari ini segala urusan kita dipermudahkan olehNya 
P/s jangan lupa wangikan diri anda dengan wangian #dexandra

Kak Ct memilih #chloe pagi ini 
Fresh gitu di pagi isnin โคโค #dexandrasungaipetani 
#dexandraperfume 
#opendropshipdexandraperfumes 
#koleksiwangian 
#ootdperfume 
#airfreshnerdexandra 
#codsungaipetanikedah 
#chloedexandraperfume
#promosidexandra 
#wangianwanitadanlelaki
๐ŸŒทHelena by De'Xandra๐ŸŒท
.
.
Helena DeXandra ada kelebihan tersendiri. Nak tau kenapa jadi rebutan ramai? Siapa pernah pakai Gorgeous perfume ni? .
.
๐ŸŒบ Aroma bunga dengan nota musky lembut, sesuai untuk golongan muda dan manis. Top notenya adalah daripada aroma freesia dan grenadine, manakala base note adalah aroma kasturi putih dan cendana.
.
. ๐ŸŒบ Bunga fressian dalam HELENA bunga yang paling harum. Citrus haruman yang segar dan masam daripada watermelon dan grape buatkan helena lebih fresh tapi spicy,
.
.
Jom dapatkan De'xandra Helena!๐Ÿ˜˜
.
.
#WHATSAPP
019-444 5859
019-444 5859
.
.
#DeXandraPerfume #Helena #umkpc #dropshipwanted #agentdexandra #dexandraoriginal #buy1free1 #promosidexandra
๐ŸŒทHelena by De'Xandra๐ŸŒท . . Helena DeXandra ada kelebihan tersendiri. Nak tau kenapa jadi rebutan ramai? Siapa pernah pakai Gorgeous perfume ni? . . ๐ŸŒบ Aroma bunga dengan nota musky lembut, sesuai untuk golongan muda dan manis. Top notenya adalah daripada aroma freesia dan grenadine, manakala base note adalah aroma kasturi putih dan cendana. . . ๐ŸŒบ Bunga fressian dalam HELENA bunga yang paling harum. Citrus haruman yang segar dan masam daripada watermelon dan grape buatkan helena lebih fresh tapi spicy, . . Jom dapatkan De'xandra Helena!๐Ÿ˜˜ . . #WHATSAPP  019-444 5859 019-444 5859 . . #DeXandraPerfume  #Helena  #umkpc  #dropshipwanted  #agentdexandra  #dexandraoriginal  #buy1free1  #promosidexandra 
Ya Allah sesungguhnya waktu dhuha itu dhuha-Mu, kecantikannya kecantikan-Mu, keindahannya keindahan-Mu, kekuatannya kekuatan-Mu, kekuasaannya kekuasaan-Mu, perlindungannya perlindungan-Mu.

Ya Allah jika rezeki masih di langit, turunkanlah. Jika di bumi, keluarkanlah. Jika sukar, permudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, dekatkanlah. 
Berkat waktu dhuha kecantikan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu, kekuasaan-Mu, limpahkan kepadaku segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. 
Salam Dhuha. 
#goodmorning #salammenjemputrezeki #dexandramurah #promosidexandra #dexandra_hajiji
Ya Allah sesungguhnya waktu dhuha itu dhuha-Mu, kecantikannya kecantikan-Mu, keindahannya keindahan-Mu, kekuatannya kekuatan-Mu, kekuasaannya kekuasaan-Mu, perlindungannya perlindungan-Mu. Ya Allah jika rezeki masih di langit, turunkanlah. Jika di bumi, keluarkanlah. Jika sukar, permudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha kecantikan-Mu, keindahan-Mu, kekuatan-Mu, kekuasaan-Mu, limpahkan kepadaku segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hamba-Mu yang soleh. Salam Dhuha. #goodmorning  #salammenjemputrezeki  #dexandramurah  #promosidexandra  #dexandra_hajiji 
.
CARA HILANGKAN BAU KASUT
.
Sumbat kasut dengan kertas surat khabar
.
Ini cara paling murah pantas dan mudah. Bila waktu malam atau bila anda tak pakai kasut yang busuk tu, ambil kertas surat khabar dan sumbat masuk kedalamnya. Bau busuk itu akan diserap oleh surat khabar jika anda biarkannya semalaman.
.
Namun, jika nak kesan sepantas 5 saat, spray je #DeXandra #BodyOdourless. Selesai masalah bau kasut yang ashem tu.
.
.

#perfumedexandra
#dexandraserikembangan
#trustedseller
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#produkviral
#airfreshener
#bazarpaknil
#tinidexandra
#promosidexandra
#serikembangan
#perfumemalaysia
#penjualperfume
. CARA HILANGKAN BAU KASUT . Sumbat kasut dengan kertas surat khabar . Ini cara paling murah pantas dan mudah. Bila waktu malam atau bila anda tak pakai kasut yang busuk tu, ambil kertas surat khabar dan sumbat masuk kedalamnya. Bau busuk itu akan diserap oleh surat khabar jika anda biarkannya semalaman. . Namun, jika nak kesan sepantas 5 saat, spray je #DeXandra  #BodyOdourless . Selesai masalah bau kasut yang ashem tu. . . #perfumedexandra  #dexandraserikembangan  #trustedseller  #ajimaura  #terapiinstagram  #cspscs  #produkviral  #airfreshener  #bazarpaknil  #tinidexandra  #promosidexandra  #serikembangan  #perfumemalaysia  #penjualperfume 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Limited Abir Original Dexandra
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Limited Abir Original Dexandra HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
๐Ÿ’ฃPROMOSI DEXANDRA BOM KEBABOM๐Ÿ’ฃ
.
๐ŸŒธNew Deโ€™Xandra Perfume โž• Air Freshener๐ŸŒธ
.
Harga Asal = RM65โž•RM10=RM75
.
HARGA PROMOSI = RM70
.
โž•
.
๐Ÿ“ฎFree Postage
.
Meh WhatsaApp zati segera 0196040952 .
#newdexandraperfumerm65 #DexandraChaleur #dexandraElenor #dexandraZahra #dexandramurah #promosiDexandra #airfreshenermurah #airfreshener #dexandracodkulimbutterworth
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Limited Abir Original Dexandra
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Limited Abir Original Dexandra HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Jo malone Peony Original Dexandra
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Jo malone Peony Original Dexandra HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Bvlgari Rose essential Original Dexandra
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Bvlgari Rose essential Original Dexandra HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Burberry Body original Dexandra 35ml
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Burberry Body original Dexandra 35ml HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : DKNY fresh blossom 35ml (last stok sebotol)
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : DKNY fresh blossom 35ml (last stok sebotol) HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ
.
BRAND : Allure home sport for men 35ml
HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20)
.
Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
๐Ÿ“ฑ011.23285813
.
#promosidexandra #dexandramurah #dexandraoriginal
CLEAR STOK RM45 SEBOTOL ! ๐Ÿ”ฅ . BRAND : Allure home sport for men 35ml HARGA : Hanya RM45 ,harga asal RM65 (jimat RM20) . Serious buyer boleh cepat2 booking , fast respond klik link wassap di bio profile ig abamjoe ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 ๐Ÿ“ฑ011.23285813 . #promosidexandra  #dexandramurah  #dexandraoriginal 
Assalamualaikum..seperti yang dijanjikan, antara feedback pengguna Body Odourless De'Xandra.
.
.

Nak lebih yakin...korang kena cuba sendiri...baru puas hati ๐Ÿ˜‰.
.
.

Wassap kak tini ye untuk order @0195273184
.
.

COD Seri Kembangan dan pos seluruh Malaysia.
.
.

#perfumedexandra
#dexandraserikembangan
#trustedseller
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#produkviral
#airfreshener
#bodyodourless
#bazarpaknil
#tinidexandra
#promosidexandra
#serikembangan
#perfumemalaysia
#penjualperfume
Assalamualaikum..seperti yang dijanjikan, antara feedback pengguna Body Odourless De'Xandra. . . Nak lebih yakin...korang kena cuba sendiri...baru puas hati ๐Ÿ˜‰. . . Wassap kak tini ye untuk order @0195273184 . . COD Seri Kembangan dan pos seluruh Malaysia. . . #perfumedexandra  #dexandraserikembangan  #trustedseller  #ajimaura  #terapiinstagram  #cspscs  #produkviral  #airfreshener  #bodyodourless  #bazarpaknil  #tinidexandra  #promosidexandra  #serikembangan  #perfumemalaysia  #penjualperfume 
.
.

Serius banyak sangat kegunaan BO ni.
Nama je โ€œBody Odourlessโ€,
Tapi kegunaannya macam2 hado.
.

Bau keti sehingga ganggu aroma perfume, pakailah BO dulu sebelum spray perfume.
.

Anak ada eczema & ruam lampin, boleh spray BO. InsyaAllah kuranglah rasa rengsa kulit tu.
.

Muka berjerawat batu, BO boleh rawat.
Kulit gatal2 alahan masa mengandung, pun boleh spray BO utk hilangkan rasa gatal tu.
.

Actually BO ni fungsi dia membunuh bakteria & kuman yang menyebabkan bau serta penyakit kulit bertambah serius. Sbb tu BO ni boleh banyak kegunaannya.
.

Nanti tini akan share feedback customer BO ni tau. Korang boleh tengok & baca sendiri apa kata mereka ya ๐Ÿ˜
.

Harga BO ni sangat berpatutan dengan fungsi nya iaitu RM49 saja sebotol.
.

Berminat? Terus wasap je tini ye :
www.wasap.my/60195273184
.

#perfumedexandra
#dexandraserikembangan
#trustedseller
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#produkviral
#airfreshener
#bodyodourless
#bazarpaknil
#tinidexandra
#promosidexandra
#serikembangan
#perfumemalaysia
#penjualperfume
. . Serius banyak sangat kegunaan BO ni. Nama je โ€œBody Odourlessโ€, Tapi kegunaannya macam2 hado. . Bau keti sehingga ganggu aroma perfume, pakailah BO dulu sebelum spray perfume. . Anak ada eczema & ruam lampin, boleh spray BO. InsyaAllah kuranglah rasa rengsa kulit tu. . Muka berjerawat batu, BO boleh rawat. Kulit gatal2 alahan masa mengandung, pun boleh spray BO utk hilangkan rasa gatal tu. . Actually BO ni fungsi dia membunuh bakteria & kuman yang menyebabkan bau serta penyakit kulit bertambah serius. Sbb tu BO ni boleh banyak kegunaannya. . Nanti tini akan share feedback customer BO ni tau. Korang boleh tengok & baca sendiri apa kata mereka ya ๐Ÿ˜ . Harga BO ni sangat berpatutan dengan fungsi nya iaitu RM49 saja sebotol. . Berminat? Terus wasap je tini ye : www.wasap.my/60195273184 . #perfumedexandra  #dexandraserikembangan  #trustedseller  #ajimaura  #terapiinstagram  #cspscs  #produkviral  #airfreshener  #bodyodourless  #bazarpaknil  #tinidexandra  #promosidexandra  #serikembangan  #perfumemalaysia  #penjualperfume 
NAK BAGI HADIAH BIRTHDAY APA EH??๐Ÿ™‡ Asyik coklat, bunga, teddy bear. Hurmmm. 
Macam tak jadi istimewa dah kan, sebab kawan kita boleh agak kita nak bagi apa. 
Haaa. Apa kata kita kasi hadiah perfume. Setiap kali dia sembur dia ingat kita. Tak ke bahagia?? ๐Ÿ˜

Botol promosi masih ada tau. Sebotol hanya RM45. Jom surprise kan kesayangan awak ๐Ÿ˜‰

Nak bagi hadiah perfume klik sini๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60192649594

#hadiahbirthday #hadiahperfume #promosidexandra #perfumes #dexandra #hugoboss #onemillion
NAK BAGI HADIAH BIRTHDAY APA EH??๐Ÿ™‡ Asyik coklat, bunga, teddy bear. Hurmmm. Macam tak jadi istimewa dah kan, sebab kawan kita boleh agak kita nak bagi apa. Haaa. Apa kata kita kasi hadiah perfume. Setiap kali dia sembur dia ingat kita. Tak ke bahagia?? ๐Ÿ˜ Botol promosi masih ada tau. Sebotol hanya RM45. Jom surprise kan kesayangan awak ๐Ÿ˜‰ Nak bagi hadiah perfume klik sini๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60192649594 #hadiahbirthday  #hadiahperfume  #promosidexandra  #perfumes  #dexandra  #hugoboss  #onemillion 
Masa yang dinantikan sudah tiba....offer buy 1 free 1..beli 1pc EDP 35ml dapat free 1pc perfume roll on 3ml yang bernilai Rm10...berbaloi kan...yang besar letak kat meja solek...yang kecil tu boleh letak dalam poket @ handbag๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.

Wassap akak ye untuk order @korang klik link kat bio ig untuk tengok lebih pilihan.
.
.
.

#perfumedexandra
#dexandraserikembangan
#trustedseller
#ajimaura
#terapiinstagram
#cspscs
#produkviral
#airfreshener
#bodyodourless
#bazarpaknil
#tinidexandra
#promosidexandra
#serikembangan
#perfumemalaysia
#penjualperfume
Masa yang dinantikan sudah tiba....offer buy 1 free 1..beli 1pc EDP 35ml dapat free 1pc perfume roll on 3ml yang bernilai Rm10...berbaloi kan...yang besar letak kat meja solek...yang kecil tu boleh letak dalam poket @ handbag๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . . Wassap akak ye untuk order @korang klik link kat bio ig untuk tengok lebih pilihan. . . . #perfumedexandra  #dexandraserikembangan  #trustedseller  #ajimaura  #terapiinstagram  #cspscs  #produkviral  #airfreshener  #bodyodourless  #bazarpaknil  #tinidexandra  #promosidexandra  #serikembangan  #perfumemalaysia  #penjualperfume 
Haii uollss๐Ÿค—๐Ÿค— Selamat beristirehat๐Ÿ˜€

Owhh Adda nak inform nie, Adda ada buat promosi sempena bulan kekasih..๐Ÿ’‘ uollss nak tak dapatkan Air Freshener secara percuma???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ So uollss semua boleh jek hadiahkan satu set Dexandra ini pada insan yang tersayang..โคโค๐Ÿ‘ซ๐Ÿ’‘..
Berbaloi..Bukan sahaja empunya badan wangi, seluruh bilik pun boleh wangi sebab gantung Air Freshener Dexandra tue nanti๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› Dengan setiap pembelian 2 botol EDP Dexandra, uollss akan dapat 1 botol Air Freshener Dexandra yang baru nie๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Tak nak ke?? Place your order NOWโ€ผโ€ผ
JUST CLICK LINK ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601111489651/promosidexandra

#D4738
#zikrperfumeteam
#edpdexandra
#letspassionleadyou
#freeairfreshenerdexandra
#SoFreshSoWangi
#promosidexandra
#tamanperling
#gelangpatah
#tampoi
#bbu
#johorbahru
Haii uollss๐Ÿค—๐Ÿค— Selamat beristirehat๐Ÿ˜€ Owhh Adda nak inform nie, Adda ada buat promosi sempena bulan kekasih..๐Ÿ’‘ uollss nak tak dapatkan Air Freshener secara percuma???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ So uollss semua boleh jek hadiahkan satu set Dexandra ini pada insan yang tersayang..โคโค๐Ÿ‘ซ๐Ÿ’‘.. Berbaloi..Bukan sahaja empunya badan wangi, seluruh bilik pun boleh wangi sebab gantung Air Freshener Dexandra tue nanti๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› Dengan setiap pembelian 2 botol EDP Dexandra, uollss akan dapat 1 botol Air Freshener Dexandra yang baru nie๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Tak nak ke?? Place your order NOWโ€ผโ€ผ JUST CLICK LINK ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601111489651/promosidexandra #D4738  #zikrperfumeteam  #edpdexandra  #letspassionleadyou  #freeairfreshenerdexandra  #SoFreshSoWangi  #promosidexandra  #tamanperling  #gelangpatah  #tampoi  #bbu  #johorbahru 
Apa perbezaan selepas menggunakan Deโ€™Xandra nie ? .

Pertama, jika dulu untuk mendapatkan wangian premium memerlukan sejumlah wang yang banyak sebab rata-rata wangian premium harganya agak tinggi. 
Selepas gunakan Deโ€™Xandra, sudah tentulah lebih JIMAT ๐Ÿ˜

Bila JIMAT, bermakna kita ada lebihan wang yang boleh digunakan untuk urusan lain. Kan bagus tu . Kekal wangi dan JIMAT dalam masa yang sama โ˜บ๏ธ .

Dah cuba ke Deโ€™Xandra yg baru nie ?
.

#agendexandra #dropshipwanted #dropshipdiperlukan
#coddexandrakuantan
#coddexandragambang
#dexandraperfumekuantan
#dexandraperfumepolisas #dexandrakuantan #agendexandrapolisas #agendexandrakuantan #agendexandraperfumekuantan #dexandrajayagading #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang #dexandraperfumekuantan #dexandramurah  #dexandraperfumemurah #agendexandraperfumekempadang #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan #coddexandraperfumegambang #stokisdexandrakuantan #coddexandrakuantan #ermaniexclusive #stokisdexandraperfumekuantan #originaldexandra #stokisdexandragambang #lafazkankalimahcintamu #promosidexandra #dexandrapromo
Apa perbezaan selepas menggunakan Deโ€™Xandra nie ? . Pertama, jika dulu untuk mendapatkan wangian premium memerlukan sejumlah wang yang banyak sebab rata-rata wangian premium harganya agak tinggi. Selepas gunakan Deโ€™Xandra, sudah tentulah lebih JIMAT ๐Ÿ˜ Bila JIMAT, bermakna kita ada lebihan wang yang boleh digunakan untuk urusan lain. Kan bagus tu . Kekal wangi dan JIMAT dalam masa yang sama โ˜บ๏ธ . Dah cuba ke Deโ€™Xandra yg baru nie ? . #agendexandra  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #coddexandrakuantan  #coddexandragambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandraperfumepolisas  #dexandrakuantan  #agendexandrapolisas  #agendexandrakuantan  #agendexandraperfumekuantan  #dexandrajayagading  #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandramurah  #dexandraperfumemurah  #agendexandraperfumekempadang  #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan  #coddexandraperfumegambang  #stokisdexandrakuantan  #coddexandrakuantan  #ermaniexclusive  #stokisdexandraperfumekuantan  #originaldexandra  #stokisdexandragambang  #lafazkankalimahcintamu  #promosidexandra  #dexandrapromo 
Ok bagi dexandra ni posing dulu sebelum nk post to customer. alhamdulillah rezeki awal tahun ni. Kite bg promosi harga new dexandra ni RM60 sahaja free postage ke seluruh negeri malaysia. 
#dexandramalaysia #dexandraperfume #dexandramurah #newdexandra #perfumelelaki #perfumeforhim #perfumemurah #newdexandrapromotion #promosidexandra
Alhamdulillah.

Dropship nak d&g man dan elenor 
D&g ni botol lama so ade promosi harga rm45 je tau. Jimat banyak kan. 
Elenor ni botol baru, nama baru utk gucci flora. Kastemer beli botol baru sbb nak bg hadiah kat isteri katanya. Ia utk bg hadiah mestila pilih yg special sikit kan ๐Ÿ˜Š

Utk oder watsap je no di bwh ni ye ๐Ÿ˜Š :
0199673257
0199673257
0199673257

#coddexandrabatu6 #coddexandrasmkgudangrasau
#dexandraairfreshener
#agendexandra #dropshipwanted #dropshipdiperlukan
#coddexandrakuantan
#coddexandragambang
#dexandraperfumekuantan
#dexandrakuantan #agendexandrapolisas #agendexandrakuantan #agendexandraperfumekuantan #dexandrajayagading #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang #dexandraperfumekuantan #dexandramurah  #dexandraperfumemurah #agendexandraperfumekempadang #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan #coddexandraperfumegambang #stokisdexandrakuantan #coddexandrakuantan #ermaniexclusive #stokisdexandraperfumekuantan #originaldexandra #stokisdexandragambang #lafazkankalimahcintamu #promosidexandra
Alhamdulillah. Dropship nak d&g man dan elenor D&g ni botol lama so ade promosi harga rm45 je tau. Jimat banyak kan. Elenor ni botol baru, nama baru utk gucci flora. Kastemer beli botol baru sbb nak bg hadiah kat isteri katanya. Ia utk bg hadiah mestila pilih yg special sikit kan ๐Ÿ˜Š Utk oder watsap je no di bwh ni ye ๐Ÿ˜Š : 0199673257 0199673257 0199673257 #coddexandrabatu6  #coddexandrasmkgudangrasau  #dexandraairfreshener  #agendexandra  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #coddexandrakuantan  #coddexandragambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandrakuantan  #agendexandrapolisas  #agendexandrakuantan  #agendexandraperfumekuantan  #dexandrajayagading  #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandramurah  #dexandraperfumemurah  #agendexandraperfumekempadang  #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan  #coddexandraperfumegambang  #stokisdexandrakuantan  #coddexandrakuantan  #ermaniexclusive  #stokisdexandraperfumekuantan  #originaldexandra  #stokisdexandragambang  #lafazkankalimahcintamu  #promosidexandra 
Promosi De'xandra

Dengan setiap pembelian sebotol Dexandra, anda akan memperolehi roller Dexandra

Menarik kan?

Rm45 sebotol

Stok dalam gambar sahaja ya

Jom whatsapp โคต

0189404053
0189404053
0189404053

#Perfume #PerfumeMurah #PerfumeWangi #PerfumeDexandra #DexandraPerfume #PromosiDexandra #SpraySikitWangiSebatu #LetPassionLeadYou
. .
SEPULUH JAAAA PUN
================== .

Bandingkan perbezaan antara packaging baru dan lama.

Ya Betul.
Isi kandungan masih sama.
35ml.
Tak berubah pun.

TETAPI 
Bandingkan perbezaan antara packaging baru dan lama. 
Perubahan yang boleh dikatakan 100%. Sekarang De'Xandra bukan lagi Inspired Perfumes.
Nama sudah totally berubah.

Ya Betul.
Ianya  Eau De Parfum.
Ianya Solat Friendly.
Ianya Travel Friendly.
Ianya mampu bertahan lebih daripada 8 jam.
InsyaAllah.

MALAH Sekarang ianya lebih Compact dengan Packaging baru.

JADI

Berbaloi ka tidak dengan kenaikan itu?

De'Xandra going for International.
InsyaAllah.
De'Xandra going to wrap airplane JV with Air Asia.
InsyaAllah.
.

#agendexandra #dropshipwanted #dropshipdiperlukan
#coddexandrakuantan
#coddexandragambang
#dexandraperfumekuantan
#dexandraperfumepolisas #dexandrakuantan #agendexandrapolisas #agendexandrakuantan #agendexandraperfumekuantan #dexandrajayagading #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang #dexandraperfumekuantan #dexandramurah  #dexandraperfumemurah #agendexandraperfumekempadang #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan #coddexandraperfumegambang #stokisdexandrakuantan #coddexandrakuantan #ermaniexclusive #stokisdexandraperfumekuantan #originaldexandra #stokisdexandragambang #lafazkankalimahcintamu #promosidexandra #dexandrapromo
. . SEPULUH JAAAA PUN ================== . Bandingkan perbezaan antara packaging baru dan lama. Ya Betul. Isi kandungan masih sama. 35ml. Tak berubah pun. TETAPI Bandingkan perbezaan antara packaging baru dan lama. Perubahan yang boleh dikatakan 100%. Sekarang De'Xandra bukan lagi Inspired Perfumes. Nama sudah totally berubah. Ya Betul. Ianya Eau De Parfum. Ianya Solat Friendly. Ianya Travel Friendly. Ianya mampu bertahan lebih daripada 8 jam. InsyaAllah. MALAH Sekarang ianya lebih Compact dengan Packaging baru. JADI Berbaloi ka tidak dengan kenaikan itu? De'Xandra going for International. InsyaAllah. De'Xandra going to wrap airplane JV with Air Asia. InsyaAllah. . #agendexandra  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #coddexandrakuantan  #coddexandragambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandraperfumepolisas  #dexandrakuantan  #agendexandrapolisas  #agendexandrakuantan  #agendexandraperfumekuantan  #dexandrajayagading  #dexandragambang  #agendexandraperfumegambang  #dexandraperfumekuantan  #dexandramurah  #dexandraperfumemurah  #agendexandraperfumekempadang  #dexandrainderasempurna  #coddexandraperfumekuantan  #coddexandraperfumegambang  #stokisdexandrakuantan  #coddexandrakuantan  #ermaniexclusive  #stokisdexandraperfumekuantan  #originaldexandra  #stokisdexandragambang  #lafazkankalimahcintamu  #promosidexandra  #dexandrapromo 
Dulu rn65. Dekarang harga rm45 sahaja.. Jimat 30% atau rm20...
Nak tambah promosi ne tau.  Kalau anda beli 5botol dalam satu masa,  anda akan dapat free postage dan free 1 botol dexandra.. Wauuu.. Jimat rm56..
Jom rebut peluang sekarang
#dexandra  #promosidexandra #perfumemen #perfumedexandra #perfumedexandramurah #damansara #kotabharu #dropshipwanted #dropship #bazarpaknil
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? ๐Ÿ’Sembur sikit je dah rasa freshhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! ๐ŸŽ‰
.
1 botol RM45 | 2 botol RM90 SM
1 botol RM50 | 2 botol RM100 SS
.
.
Confuse nak pilih perfume? Whatsapp je 0183131727 or walk in @rosehaydenboutique ๐Ÿค—
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? ๐Ÿ’Sembur sikit je dah rasa freshhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! ๐ŸŽ‰ . 1 botol RM45 | 2 botol RM90 SM 1 botol RM50 | 2 botol RM100 SS . . Confuse nak pilih perfume? Whatsapp je 0183131727 or walk in @rosehaydenboutique ๐Ÿค— . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded 
Kadang kala kita tak rasa yg kita sedang mengalami tekanan. Namun tubuh kita "membaca" tekanan ini dan memberikan tindakbalas. 
Hormon stress spt adrenalin dan  kortisol akan meningkat. Bacaan tekanan darah akan meningkat, tahap gula boleh melonjak, degupan jantung menjadi laju dan banyak lagi tindak balas tubuh. 
Ia tidak bagus untuk kesihatan organ tubuh terutama jantung..โค๏ธ P/s: Poslaju & COD perfume Dexandra last pda hari jumaat ini 22/12/2017.. Akan disambung pada awal tahun 2018. Terima kasih semua๐Ÿ’

#Dexandra
#AgentDexandra
#Dexandrapenang
#Dexandraperfume
#promosidexandra Whatsapp: 
0175752170
0175752170
Kadang kala kita tak rasa yg kita sedang mengalami tekanan. Namun tubuh kita "membaca" tekanan ini dan memberikan tindakbalas. Hormon stress spt adrenalin dan kortisol akan meningkat. Bacaan tekanan darah akan meningkat, tahap gula boleh melonjak, degupan jantung menjadi laju dan banyak lagi tindak balas tubuh. Ia tidak bagus untuk kesihatan organ tubuh terutama jantung..โค๏ธ P/s: Poslaju & COD perfume Dexandra last pda hari jumaat ini 22/12/2017.. Akan disambung pada awal tahun 2018. Terima kasih semua๐Ÿ’ #Dexandra  #AgentDexandra  #Dexandrapenang  #Dexandraperfume  #promosidexandra  Whatsapp: 0175752170 0175752170
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_