an online Instagram web viewer

#powersupply medias

Photos

Прямо сейчас двое таких красавцев готовятся к продаже
Блок питания на одну тату-машину с внешним адаптером
#тату #кастом #мастерская #блок_питания 
#tattoo #powersupply #kustomtools
Ready Power Supply Alcatroz MAGNUM 235VX BLACK.
.
Specs :
• 470 Watts (true power)
• Wide Voltage 170 - 240V
• 1x Motherboard 20pin + 4pin Connector
• 1x CPU 4pin Connector
• 4x SATA Connector
• 2x HDD 4pin Connector
• Build-in 12cm silent fan
• Fully Black Coating Case
.
Harga : Rp. 190.000
.
#powersupply #Alcatroz #Alcatrozgaminggear #PSU #psumurah #powersupplymurah
Ready Power Supply Alcatroz MAGNUM 235VX BLACK. . Specs : • 470 Watts (true power) • Wide Voltage 170 - 240V • 1x Motherboard 20pin + 4pin Connector • 1x CPU 4pin Connector • 4x SATA Connector • 2x HDD 4pin Connector • Build-in 12cm silent fan • Fully Black Coating Case . Harga : Rp. 190.000 . #powersupply  #Alcatroz  #Alcatrozgaminggear  #PSU  #psumurah  #powersupplymurah 
Em primeiro lugar queria agradecer pela recepção. Obrigado ^^ fui muito bem recebido, valew ai @dharma.arte.tattoo  espero que esteja a altura e que dure muito e traga muita tattoo pra vocês ...📸📸📸📸 <<< 100% ^^ obrigadão aii e até mais.

AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados

#equipament 
#tattoosupply #tattootools 
#tatt #tattoomachines #eletrônica #handmade #sk8 
#brasil #oldschooltattoo #tattooequipment #tattooequiptment
#graffiti #tatuagem #powersupply #tattoo #footswitch #tattoofootswitch #pedal #pedaleira #brasil #cabodeguitarra #riograndedosul #hiphop #tatuagem
AZVÊRA
#tatted #azverapwt
Em primeiro lugar queria agradecer pela recepção. Obrigado ^^ fui muito bem recebido, valew ai @dharma.arte.tattoo espero que esteja a altura e que dure muito e traga muita tattoo pra vocês ...📸📸📸📸 <<< 100% ^^ obrigadão aii e até mais. AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados #equipament  #tattoosupply  #tattootools  #tatt  #tattoomachines  #eletrônica  #handmade  #sk8  #brasil  #oldschooltattoo  #tattooequipment  #tattooequiptment  #graffiti  #tatuagem  #powersupply  #tattoo  #footswitch  #tattoofootswitch  #pedal  #pedaleira  #brasil  #cabodeguitarra  #riograndedosul  #hiphop  #tatuagem  AZVÊRA #tatted  #azverapwt 
Inilah prediksi #rakitpc gua nanti nya, mudah2an dengan spek seperti ini, bisa streaming sambil mainin #tencentgamingbuddy ,  tau lah game2 sekelas #pubgid , bisa dilihat dari situ gua memakai banyak merk (ya iyalah masa 1 merk doang😁😁) yaitu :

Spek list:
@intel #intel Pentium G5400 3.7GHz harga 995.000 di #indonesia 
@msigaming_indonesia #MSI H310M Pro VH harga 1.090.000
====
Untuk ram nya, gua pilih @vgenmemory #vgentsunami 2x4Gb #ddr4 2666MHz dengan CL 16-18-18-38 harga 1.278.000 (bisa beda2 cuy harga nya)
=======
Untuk #vgacard nya nih, gua pilih merk dari @galaxgaming nih, yah karena bagus aja gitu white gitu, yaitu #galax #nvidia #gt1030 tapi ini sekarang ada 2tipe yaitu yang ddr4 dan yang ddr5, gua pilih yang ddr5 harga 1.250.000 (ingat harga akan berbeda2)
========
Untuk #harddisk nya gua pilih @seagate 1TB yang seri barracuda nya, udh 7200Rpm cuy, gilee kan? Bagus pasti, harga 635.000
========
Untuk #powersupply nya dari @coolermaster MWE 450 watt udh sertifikat 80+ dan menurut para reviewer dari @ilhamsubki dan dari @crankytechid mereka bilang bahwa, PSU ini sudab ada Stabilizer mang, gile abis nih psu, udh murah, durability nya tinggi, dan ada stabilizer lagi dalam nya, gile2 ok lanjutt harga 577.000
========
Untuk #casingpc nya bisa pilih sendiri yak, kalo gua sih milih @1stplayer888 Firedancing V3 cuy, udh dapet 3 fan, udh full transparan lagi, dan ada PSU Cover lagi, wah2 ini sih bagus yak Harga 380.000
===== Ini sebenar nya opsional aja, mau nambah juga ga papa, yaitu fan case dari powerlogic Azzure #blue 2pcs untuk belakang dan atas, 
So sekian untuk postingan berfaedah ini, sampai jumpa, terima kasih, mampir juga channel youtube ku ada di Bio yak (sebenarnya ga ush yak wkwkwkwkwk) 
Dan kunjungi channel bang @ilhamsubki wijaya dari Gaptech.Id di youtube, dan @crankytechid juga yak, dan kasih juga saran2 part pc yang berguna, untuk gua kedepan nya, so #makeityours racikan pc. Dan Tag Gua yak

Terima kasih... #makeityours #coolermaster #MSIGamingID #galaxgaming #seagatebarracuda #intel #g5400 #stabilizer #racikanpc #6juta #personalcomputer #lowendpcgamer #streamer
Inilah prediksi #rakitpc  gua nanti nya, mudah2an dengan spek seperti ini, bisa streaming sambil mainin #tencentgamingbuddy  , tau lah game2 sekelas #pubgid  , bisa dilihat dari situ gua memakai banyak merk (ya iyalah masa 1 merk doang😁😁) yaitu : Spek list: @intel #intel  Pentium G5400 3.7GHz harga 995.000 di #indonesia  @msigaming_indonesia #MSI  H310M Pro VH harga 1.090.000 ==== Untuk ram nya, gua pilih @vgenmemory #vgentsunami  2x4Gb #ddr4  2666MHz dengan CL 16-18-18-38 harga 1.278.000 (bisa beda2 cuy harga nya) ======= Untuk #vgacard  nya nih, gua pilih merk dari @galaxgaming nih, yah karena bagus aja gitu white gitu, yaitu #galax  #nvidia  #gt1030  tapi ini sekarang ada 2tipe yaitu yang ddr4 dan yang ddr5, gua pilih yang ddr5 harga 1.250.000 (ingat harga akan berbeda2) ======== Untuk #harddisk  nya gua pilih @seagate 1TB yang seri barracuda nya, udh 7200Rpm cuy, gilee kan? Bagus pasti, harga 635.000 ======== Untuk #powersupply  nya dari @coolermaster MWE 450 watt udh sertifikat 80+ dan menurut para reviewer dari @ilhamsubki dan dari @crankytechid mereka bilang bahwa, PSU ini sudab ada Stabilizer mang, gile abis nih psu, udh murah, durability nya tinggi, dan ada stabilizer lagi dalam nya, gile2 ok lanjutt harga 577.000 ======== Untuk #casingpc  nya bisa pilih sendiri yak, kalo gua sih milih @1stplayer888 Firedancing V3 cuy, udh dapet 3 fan, udh full transparan lagi, dan ada PSU Cover lagi, wah2 ini sih bagus yak Harga 380.000 ===== Ini sebenar nya opsional aja, mau nambah juga ga papa, yaitu fan case dari powerlogic Azzure #blue  2pcs untuk belakang dan atas, So sekian untuk postingan berfaedah ini, sampai jumpa, terima kasih, mampir juga channel youtube ku ada di Bio yak (sebenarnya ga ush yak wkwkwkwkwk) Dan kunjungi channel bang @ilhamsubki wijaya dari Gaptech.Id di youtube, dan @crankytechid juga yak, dan kasih juga saran2 part pc yang berguna, untuk gua kedepan nya, so #makeityours  racikan pc. Dan Tag Gua yak Terima kasih... #makeityours  #coolermaster  #MSIGamingID  #galaxgaming  #seagatebarracuda  #intel  #g5400  #stabilizer  #racikanpc  #6juta  #personalcomputer  #lowendpcgamer  #streamer 
Never buy this brand of power supply shocked me with full wall voltage and fried itself looks like I gotta get a new power supply. thanks @leandertattoosupply for the heads up should of listened to you.#tattoopowersupply #powersupply #tattoing #dangerous
Never buy this brand of power supply shocked me with full wall voltage and fried itself looks like I gotta get a new power supply. thanks @leandertattoosupply for the heads up should of listened to you.#tattoopowersupply  #powersupply  #tattoing  #dangerous 
Parts for the new pc build are starting to come in!  I decided to run this #evga psu this go around, and it should be enough to fuel a nice big gpu (or two) and some insane core and thread counts!  #evga #pc #computer #pcgaming #psu #gold #1000watt #mixer #streamer #powersupply #pcgamer #allthefps
.
.
<<可能係現今最smart嘅火牛系列>>
.
NZXT 全新 E 系列 ATX 電源供應器
.
.
#有數位電壓同埋溫度監控功能
#10年保用 #NZXT
#有現貨喇
#se_computer_ltd .
歡迎查詢或預留貨品
WhatsApp 一按即可查詢 : 
1. https://goo.gl/Uy5YLs
2. https://goo.gl/hoyP7h
Instagram : https://goo.gl/bi6oMx
WeChat : SECOMPUTERLTD
各款產品價格 👉 https://goo.gl/JkVdTs 👈
================================
旺角店 : 奶路臣街8-8A旺角電腦中心1/F 109-110號舖
Tel : 3586 3930
深水埗店 : 福華街146-152號黃金商場地庫57A舖
Tel : 3705 9193
================================
. . <<可能係現今最smart嘅火牛系列>> . NZXT 全新 E 系列 ATX 電源供應器 . . #有數位電壓同埋溫度監控功能  #10年保用  #NZXT  #有現貨喇  #se_computer_ltd  . 歡迎查詢或預留貨品 WhatsApp 一按即可查詢 : 1. https://goo.gl/Uy5YLs 2. https://goo.gl/hoyP7h Instagram : https://goo.gl/bi6oMx WeChat : SECOMPUTERLTD 各款產品價格 👉 https://goo.gl/JkVdTs 👈 ================================ 旺角店 : 奶路臣街8-8A旺角電腦中心1/F 109-110號舖 Tel : 3586 3930 深水埗店 : 福華街146-152號黃金商場地庫57A舖 Tel : 3705 9193 ================================
Custom clean boost pedal with an internal 9V to 18V supply pump for all kinds of squeaky clean headroom. .
.
#guitareffects #guitarfx #stompbox #cleanboost #pedals #npd #newpedalday #powersupply #pedalboard #knowyourtone #effectspedals #guitar #guitartone #amplifier #knob #hochstrasserelectronics
Alimentatore Hummingbird Aurora 2. Da 1,5 a 17v. Peso 450g.
#tattoo #alimentatore #aurora2 #hummingbird #powersupply
When you absolutely need power, #CTEK is there. Ask how to get our $100 off deal for new distributors!
.
.
.
.
#batterycharger #powersupply #distributor #backup #safety #generator #savemoney #batteries #electricity #poweron #powerup
Seasonic es la mejor relación precio /rendimiento Disponible comprá online ingresando en ➡️delta.com.ar y en nuestro Megastore. #gaming #Bronze #fuente #powersupply #computerbuild #computer #Seasonic
ah cleaned up the big power rig and finally got all cables and connected.... i have the power! now to run as many fuzz pedals as i can at once 🔥💀#pedalboard #pedalboardpower #9v #pedalpower #pedalboardfrenzy #fxpedal #guitarpedal #powersupply #fueltank #ihavethepower #pedalcollection #cables #poweryourpedals #powerbrick #powersupplies #voltagedoubler #currentdoubler #ac #dc #knowyourtone #pedalporn #guitareffects #bosspedals #ehx
گیگابایت دو پاور P850W و P750W از خانواده AORUS را به بازار عرضه میکند 
@Behinekharid
#gigabyte #powersupply #gaming #aorus #hardware #behinekharid #بهینه_خرید #منبع_تغذیه #گیگابایت #پاور
Wireless Water level monitoring system...
RF transceiver modules on both units ...sonar sensor on transmitter and 7seg led display on receiver side... #arduino #arduinouno #arduinopromini #robotics #waterlevel #rfmodules #radio #led #digital #diy #display #coder #communication #wireless #lab #electronics #powersupply  #prototype #programming #sensors #raspberrypi #dslr #nikond3200 #youtuber #howgadgetswork
Вместе с билдером Василием Ласкавым
 https://vk.com/kosmatiy_geolog
Наборы для тату творчества, подробнее в директ
#тату #кастом #мастерская #татумашинка #блок_питания 
#tattoo #powersupply #kustomtools
☝️️Luncuran power Up.
Medan Johor, Malang, Ciputat, Bekasi, Pasar Minggu, Pondok Aren, Pasuruan, Lubuklinggau, Jatibening dan wilayah lainnya yg pakai gojek n grab..🙌 Terima kasih kawan-kawan yg sudah pilih powerUP untuk powering pedal-pedal hebatnya..👍 Yang berminat langsung wa aja.

#ozzmanworkshop #tonebuilder #handbuiltinindonesia #depok #powerup #pedalpower #pedalpowersupply #powersupply #psu #stompbox #customadaptor #patchcable #kabeljumper #kabelgitar #kabelinstrument #kabeljack #mogami #neutrik #noiseless #pedalporn #guitarporn #geartalk #geargasm #gitaris #bassist #gitarisina #ibp #indonesianbassplayers
#bettertone
☝️️Luncuran power Up. Medan Johor, Malang, Ciputat, Bekasi, Pasar Minggu, Pondok Aren, Pasuruan, Lubuklinggau, Jatibening dan wilayah lainnya yg pakai gojek n grab..🙌 Terima kasih kawan-kawan yg sudah pilih powerUP untuk powering pedal-pedal hebatnya..👍 Yang berminat langsung wa aja. #ozzmanworkshop  #tonebuilder  #handbuiltinindonesia  #depok  #powerup  #pedalpower  #pedalpowersupply  #powersupply  #psu  #stompbox  #customadaptor  #patchcable  #kabeljumper  #kabelgitar  #kabelinstrument  #kabeljack  #mogami  #neutrik  #noiseless  #pedalporn  #guitarporn  #geartalk  #geargasm  #gitaris  #bassist  #gitarisina  #ibp  #indonesianbassplayers  #bettertone 
POWER SUPPLY CPU ADVANCE 500W

RP 162.500

#mahakaelektronik #powersupply
Alibaba Hot Saling RIVER Portable Power Station Power Supply For Camping #Bakeup #Camping #powersupply #Alibaba #hotsale
¡Seguimos arriba abajo con mucha música en estos días, saludos a todos colegas! 🎸🎶 #Polytune #Phase90 #Crybaby #CS3 #Boss #Booster  #ElectroHarmonix #Ts9  #Ibanez #Distortion #Joyo #Spark #Dreamscape #JP  #TcElectronic #Flashback2  #PowerSupply 
#Pedalboard #Pedaltrain #guitargear #gear #fender #stratocasters #music #live
Repost by @corsair I 💜 keyboard shots. What keyboard do you have?
#RateMySetup #PC #PCmasterrace #Keyboard #Mouse #Gaming #VideoGame #GForce #HyperX #Corsair #Logictech #NZXT # CPU #Processor #Intel #SetUp #RGB #Razer #Ryzen #Motherboard #RAM #GraphicsCard #PowerSupply #Asus #Microsoft
⚡️Babcock gensets powering up chrome mine operations in Zimbabwe ⚡️#powergeneration #powersupply #Mining #chromemines
Link al vídeo completo en la bio 😎. Como hacer una fuente simple potente.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tech #tecnologia #spacex #siliconvalley #electronics #technology #electronica #powersupply #engineering #engineer #ingenieria #youtube #videooftheday #maker #diy #doityourself #makers #science #ciencia #20likes #protoboard #pcb
It's Pure Uninterrupted💡 Power Supply With This 5kva Inverter.
.
.
.
With solar you get 24 running hours of light and 12 running hours without solar. 👌Perfect fit for 3bedroom flat, or duplex, and will fully power: Refrigerators, Blender, Fan, TV, Lamp points, Charging points, Decoder, etc👏
.
.
Order now and Pay 50% Upfront and Spread The Balance Over 3 months. With an extra 10% off Installation.
.
.
Contact Simple Electrical Solutions System LIMITED (SESS) For That Uninterrupted Power Supply👍
.
. 
Call our Hotline: 08177061341, 08162251210
__
Or Pay a Visit to any of our Branches:
__
Head Office: 23, Kosofe Plaza Ogudu Road, Ojota Lagos.

Branch Office: C2, 14 Arena Oshodi, Service Centre Lagos.
.
.
Contact SESS For Simple Solutions To Your Power Problems
__
#sess #power #light #nepa #solution #powersupply
#powerproblem #solution #electricity #inverter #likeforlike #likeforfollow #Naijacelebrity #celebrity #ads #sponsored #lightup #lightbulb #networking #lagos #nigeria #generators #powersource #tv #plugs #charge #fan #household #TunezMediaBlog #sess @odili.peter
It's Pure Uninterrupted💡 Power Supply With This 5kva Inverter. . . . With solar you get 24 running hours of light and 12 running hours without solar. 👌Perfect fit for 3bedroom flat, or duplex, and will fully power: Refrigerators, Blender, Fan, TV, Lamp points, Charging points, Decoder, etc👏 . . Order now and Pay 50% Upfront and Spread The Balance Over 3 months. With an extra 10% off Installation. . . Contact Simple Electrical Solutions System LIMITED (SESS) For That Uninterrupted Power Supply👍 . . Call our Hotline: 08177061341, 08162251210 __ Or Pay a Visit to any of our Branches: __ Head Office: 23, Kosofe Plaza Ogudu Road, Ojota Lagos. Branch Office: C2, 14 Arena Oshodi, Service Centre Lagos. . . Contact SESS For Simple Solutions To Your Power Problems __ #sess  #power  #light  #nepa  #solution  #powersupply  #powerproblem  #solution  #electricity  #inverter  #likeforlike  #likeforfollow  #Naijacelebrity  #celebrity  #ads  #sponsored  #lightup  #lightbulb  #networking  #lagos  #nigeria  #generators  #powersource  #tv  #plugs  #charge  #fan  #household  #TunezMediaBlog  #sess  @odili.peter
24hours electricity without noisy generators, stress and incessant purchase of fuel and maintenance cost is possible. DM or call/whatsapp 08139290295 for free estimate, education, and other inquiries. #solarnigeria #solarcompany #solarcommunity #solarcompanyinnigeria #renewableenergy
In process... New power supply for the big bulbs. Working with an amazing electronics engineer @vshmit Thank you bro, really enjoying to work with you. 🚀
.
.
.
.
.
#powersupply #electronics #powersupplydevelopment #electronicsengineer #electronicsengineer #pcb #electronicparts #coillight #lighting #powersupply #lighting #lightingdesign #electric
Для своих блоков мы сами паяем начинку. Начинаем с вытравки и сверления плат
🛠️
#тату #кастом #мастерская #блок_питания 
#tattoo #powersupply #kustomtools
Kondisi BARU!!!
Stock barang 100% Ready
Bisa langsung order Boss...
Sebelum order harap memastikan kerusakan TV pelanggan, agar tidak terjadi return karna salah prediksi.
Selamat belanja 😀

#motherboard #mobo #mobomurah #tv #polytron #asesoristv #powersupply #psu #regulator #jualtv #spareparttv #spareparttvmurah #sparepart #remot #remote #remottv #remotlg #remotemurah #lg #samsung #toshiba
Kondisi BARU!!!
Stock barang 100% Ready
Bisa langsung order Boss...
Sebelum order harap memastikan kerusakan TV pelanggan, agar tidak terjadi return karna salah prediksi.
Selamat belanja 😀

#motherboard #mobo #mobomurah #tv #polytron #asesoristv #powersupply #psu #regulator #jualtv #spareparttv #spareparttvmurah #sparepart #remot #remote #remottv #remotlg #remotemurah #lg #samsung #toshiba
What a great mix! Featuring DAC and Powersupply from KALISTA - Métronome Tech 😍
.
#kalista #metronome #technology #hifi #dac #powersupply #jakarta #excellentaudio
Disponibile on line su Tattoosupplies.EU By Micromutazioni il Critical Tattoo - Power Supply CX1-G2 acquistabile al seguente link : https://bit.ly/2mtHYI1

CX1-G2 è il più piccolo e multifunzione dei power supply per tattoo machines esistenti :

Microprocessore per il controllo totalmente digitale
Regolazione precisa con voltaggio da 0-18vdc
Protezione interna da 3.5 amp
Regolazione risoluzione da 1 volt
Presets per liner e shader
Memoria persistente ( non perde i settaggi quando si leva la corrente)
Universal input 110-240vac 50/60hz
Visualizzazione indipendente Volts, Speed (hz), Duty Cycle (%)
adatto per clipcord standard e connessione di pedali
facile da proteggere con normali barriere di superfice
Include un supporto

#tattoosupplies #tattoosupplieseu #tattoosupply #tattoopowersupply #critical #criticalusa #criticalcx1g2 #powersupply #micromutazioni #criticaltattoo #alimentatorecritical
Disponibile on line su Tattoosupplies.EU By Micromutazioni il Critical Tattoo - Power Supply CX1-G2 acquistabile al seguente link : https://bit.ly/2mtHYI1 CX1-G2 è il più piccolo e multifunzione dei power supply per tattoo machines esistenti : Microprocessore per il controllo totalmente digitale Regolazione precisa con voltaggio da 0-18vdc Protezione interna da 3.5 amp Regolazione risoluzione da 1 volt Presets per liner e shader Memoria persistente ( non perde i settaggi quando si leva la corrente) Universal input 110-240vac 50/60hz Visualizzazione indipendente Volts, Speed (hz), Duty Cycle (%) adatto per clipcord standard e connessione di pedali facile da proteggere con normali barriere di superfice Include un supporto #tattoosupplies  #tattoosupplieseu  #tattoosupply  #tattoopowersupply  #critical  #criticalusa  #criticalcx1g2  #powersupply  #micromutazioni  #criticaltattoo  #alimentatorecritical 
With Kent strike for a perfect balance of power at your homes.
#kentboards #kentcables #kentbharat #electricals #tredning #homeinteriors #powersupply #balancepower
Tahambur di....???
Inga, kas rapi lagi e, Kaka. .... Butuh #CCTV #IP Camera, #Fingerprints, #FiFace, #PABX, #AccesDoors #MesinAntrian, #DVR_ATM, #HotelDoorLock hingga #GPSTracker; beserta #kabel #Coaxial #LAN / #HDMI, #HDD, #PowerSupply, #AccesPoint, #Adaptor, konektor hingga aksesorisnya. 
Hubungi kami di 0411 898 3437 (kantor),
WA ke : 0811 444 7719 atau 082 349 292929.
Alamat : Jl. Daeng Tata Raya No. 17A, Makassar.
A new CosMod with @warboy_airbrusher_modder has begun!! ✌️😉 CosMod, from dictionary of @danaries_ 😋 means:
Cos - > Cosplay 
Mod - > Modding
It was clear, right?! 😁 😜 °
°
°
_____________
If you like, you can also follow me on Facebook
❤️❤️❤️
https://www.facebook.com/danielacordellaOFFICIAL
_____________
°
°
°
°
#asukalangley #cosplay #asukalangleysoryu #evangelion #asukacosplay #asuka #asukalangleycosplay #shinji #animecosplay #animegirl #evangelioncosplay #neongenesisevangelion #neongenesisevangelioncosplay #anime #evangelionasuka #cosplayer #cosplaygirl #geekgirl #cosplayphotography #cosplayofinstagram #girlgamer #movie #cosplayart #eva02 #cosplayportrait #cosplaymodel #modding #modder #powersupply #eva02asuka
A new CosMod with @warboy_airbrusher_modder has begun!! ✌️😉 CosMod, from dictionary of @danaries_ 😋 means: Cos - > Cosplay Mod - > Modding It was clear, right?! 😁 😜 ° ° ° _____________ If you like, you can also follow me on Facebook ❤️❤️❤️ https://www.facebook.com/danielacordellaOFFICIAL _____________ ° ° ° ° #asukalangley  #cosplay  #asukalangleysoryu  #evangelion  #asukacosplay  #asuka  #asukalangleycosplay  #shinji  #animecosplay  #animegirl  #evangelioncosplay  #neongenesisevangelion  #neongenesisevangelioncosplay  #anime  #evangelionasuka  #cosplayer  #cosplaygirl  #geekgirl  #cosplayphotography  #cosplayofinstagram  #girlgamer  #movie  #cosplayart  #eva02  #cosplayportrait  #cosplaymodel  #modding  #modder  #powersupply  #eva02asuka 
... mendaki langit ... Butuh #CCTV #IP Camera, #Fingerprints, #FiFace, #PABX, #AccesDoors #MesinAntrian, #DVR_ATM, #HotelDoorLock hingga #GPSTracker; beserta #kabel #Coaxial #LAN / #HDMI, #HDD, #PowerSupply, #AccesPoint, #Adaptor, konektor hingga aksesorisnya. 
Hubungi kami di 0411 898 3437 (kantor),
WA ke : 0811 444 7719 atau 082 349 292929.
Alamat : Jl. Daeng Tata Raya No. 17A, Makassar.
Quando eu percebi que era qualidade e não quantidade só ai e só ai... eu fui para o caminho certo.
AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados

#equipament 
#tattoosupply #tattootools 
#tatt #tattoomachines #eletrônica #handmade #sk8 
#brasil #oldschooltattoo #tattooequipment #tattooequiptment
#graffiti #tatuagem #powersupply #tattoo #footswitch #tattoofootswitch #pedal #pedaleira #brasil #cabodeguitarra #riograndedosul #hiphop #tatuagem
AZVÊRA
#tatted #azverapwt
Quando eu percebi que era qualidade e não quantidade só ai e só ai... eu fui para o caminho certo. AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados #equipament  #tattoosupply  #tattootools  #tatt  #tattoomachines  #eletrônica  #handmade  #sk8  #brasil  #oldschooltattoo  #tattooequipment  #tattooequiptment  #graffiti  #tatuagem  #powersupply  #tattoo  #footswitch  #tattoofootswitch  #pedal  #pedaleira  #brasil  #cabodeguitarra  #riograndedosul  #hiphop  #tatuagem  AZVÊRA #tatted  #azverapwt 
Quando eu percebi que era qualidade e não quantidade só ai e só ai... eu fui para o caminho certo.
AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados

#equipament 
#tattoosupply #tattootools 
#tatt #tattoomachines #eletrônica #handmade #sk8 
#brasil #oldschooltattoo #tattooequipment #tattooequiptment
#graffiti #tatuagem #powersupply #tattoo #footswitch #tattoofootswitch #pedal #pedaleira #brasil #cabodeguitarra #riograndedosul #hiphop #tatuagem
AZVÊRA
#tatted #azverapwt
Quando eu percebi que era qualidade e não quantidade só ai e só ai... eu fui para o caminho certo. AZVERA Eletrônicos e periféricos customizados #equipament  #tattoosupply  #tattootools  #tatt  #tattoomachines  #eletrônica  #handmade  #sk8  #brasil  #oldschooltattoo  #tattooequipment  #tattooequiptment  #graffiti  #tatuagem  #powersupply  #tattoo  #footswitch  #tattoofootswitch  #pedal  #pedaleira  #brasil  #cabodeguitarra  #riograndedosul  #hiphop  #tatuagem  AZVÊRA #tatted  #azverapwt