an online Instagram web viewer

#pottytrainingtime medias

Photos

Going to the pool at the #linq and brining this little gem with
🚽🚽🚽 . .
#pottytrainingtime #sendwine #praysplease #notgonnabefun #somuchpee #pottytraining #pottytrainingsucks
Just 1 year old and already used the potty that’s cause I’ve been consistent #pottytrainingtime
Just 1 year old and already used the potty that’s cause I’ve been consistent #pottytrainingtime 
Headed to the trailhead with this sweet girl to try out the new bike trailer we got......so much for that!! 🤷🏼‍♀️😴 Maybe we’ll try for next weekend. 😃
•
•
•
•
•
•
#sleepygirl #bikeride #summerdayfun #terribletwos #toddlermama #happyhealthylife #gettinoutside #pottytrainingtime #mygirlmyworld #napfirst #infertilityjourney #ttc #pizzaforlife
#proudmom It'd been potty training boot camp this weekend. Kaylynn finally told us she had to go potty all on her own! We're making great progress! #proudmommymoment #pottytraining #blogging #blogger #momblog #myheart #momlife #kids #pottytrainingtime
This is a #poopy post (only a new mommy will get excited about poop) ... we had our second successful #poop in her #potty and look at that #happybaby !! Still learning her #eliminationcommunication signs! #infantpottytraining #pottytrainingtime #kingbabythrone #pottytraining #lessdirtydiapers #clothdiapering #there_will_probably_always_be_baby_laundry_in_the_background #proudmama #kqiara_ava_russell
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS
==========================
✅PRICE:
RM13 only!
✅COMBO PRICE (END 5/8/2018)
1 pc RM20 inc pos
3 pcs RM45 inc pos
5 pcs RM70 inc pos
10 pcs RM130, FREE POSTAGE!
.
.
Ciri-ciri:
✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training'
✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin
✔️Penyerapan yang tinggi
✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan
✔️Design gambar yang comel😍
✔️Boleh dicuci & dipakai semula
.
💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer
💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU)
💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester
.
Material:
Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine)
.
Size :
90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg)
100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg)
👆🏻Recommendation👆🏻
.
.
.
.
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime #seluarbaby #babypants
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS ========================== ✅PRICE: RM13 only! ✅COMBO PRICE (END 5/8/2018) 1 pc RM20 inc pos 3 pcs RM45 inc pos 5 pcs RM70 inc pos 10 pcs RM130, FREE POSTAGE! . . Ciri-ciri: ✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training' ✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin ✔️Penyerapan yang tinggi ✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan ✔️Design gambar yang comel😍 ✔️Boleh dicuci & dipakai semula . 💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer 💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU) 💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester . Material: Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine) . Size : 90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg) 100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg) 👆🏻Recommendation👆🏻 . . . . . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime  #seluarbaby  #babypants 
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS
==========================
✅PRICE:
RM13 only!
✅COMBO PRICE (END 5/8/2018)
1 pc RM20 inc pos
3 pcs RM45 inc pos
5 pcs RM70 inc pos
10 pcs RM130, FREE POSTAGE!
.
.
Ciri-ciri:
✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training'
✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin
✔️Penyerapan yang tinggi
✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan
✔️Design gambar yang comel😍
✔️Boleh dicuci & dipakai semula
.
💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer
💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU)
💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester
.
Material:
Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine)
.
Size :
90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg)
100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg)
👆🏻Recommendation👆🏻
.
.
.
.
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime #seluarbaby #babypants
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS ========================== ✅PRICE: RM13 only! ✅COMBO PRICE (END 5/8/2018) 1 pc RM20 inc pos 3 pcs RM45 inc pos 5 pcs RM70 inc pos 10 pcs RM130, FREE POSTAGE! . . Ciri-ciri: ✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training' ✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin ✔️Penyerapan yang tinggi ✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan ✔️Design gambar yang comel😍 ✔️Boleh dicuci & dipakai semula . 💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer 💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU) 💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester . Material: Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine) . Size : 90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg) 100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg) 👆🏻Recommendation👆🏻 . . . . . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime  #seluarbaby  #babypants 
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS
==========================
✅PRICE:
RM13 only!
✅COMBO PRICE (END 5/8/2018)
1 pc RM20 inc pos
3 pcs RM45 inc pos
5 pcs RM70 inc pos
10 pcs RM130, FREE POSTAGE!
.
.
Ciri-ciri:
✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training'
✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin
✔️Penyerapan yang tinggi
✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan
✔️Design gambar yang comel😍
✔️Boleh dicuci & dipakai semula
.
💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer
💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU)
💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester
.
Material:
Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine)
.
Size :
90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg)
100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg)
👆🏻Recommendation👆🏻
.
.
.
.
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime #seluarbaby #babypants
3 LAYERS WATER PROOF POTTY TRAINING PANTS ========================== ✅PRICE: RM13 only! ✅COMBO PRICE (END 5/8/2018) 1 pc RM20 inc pos 3 pcs RM45 inc pos 5 pcs RM70 inc pos 10 pcs RM130, FREE POSTAGE! . . Ciri-ciri: ✔️Direka untuk anak-anak yang dah bersedia untuk stage 'potty training' ✔️Anti bocor. Mengurangkan iritasi kulit dan ruang lampin ✔️Penyerapan yang tinggi ✔️Pinggang elastik. Muat-muat cantik kat perut baby. Senang dipakai dan ditanggalkan ✔️Design gambar yang comel😍 ✔️Boleh dicuci & dipakai semula . 💡Surface layer: 100% combed cotton graphics printed layer 💡Middle layer: Thermoplastic polyurethane (TPU) 💡Inner layer: 85% cotton % 15% polyester . Material: Leg: elastic band ( flexible, very close to thigh to prevent leakage of urine) . Size : 90 (Suitable for 2-3Y) - Waist to crotch 22cm (below 16kg) 100 (Suitable for 3-5Y) - Waist to crotch 24cm (above 16kg) 👆🏻Recommendation👆🏻 . . . . . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime  #seluarbaby  #babypants 
New arrival in shop!
.
Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅
.
POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik!
.
Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁
.
Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime
New arrival in shop! . Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅 . POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik! . Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁 . Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘 . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime 
New arrival in shop!
.
Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅
.
POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik!
.
Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁
.
Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime
New arrival in shop! . Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅 . POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik! . Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁 . Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘 . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime 
New arrival in shop!
.
Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅
.
POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik!
.
Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁
.
Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘
.
.
#pottypantsmurah #pottytraining #pottytrainingpants #pottytrainingpantsmurah #pottypantsmalaysia #pottytrained #pottytrainingtime
New arrival in shop! . Dah get ready nak “diapers-free” anak? Tapi tak nak bergaduh dengan batang mop dekat rumah, takut anak tak sempat berlari ke toilet dan tercicir di tengah jalan?😅😅😅 . POTTY TRAINING PANTS jawapannya! Tak perlu sental seluar kalau terkencing atau terberak🤭 Just focus dekat pants ni je. Basuh, bilas, keringkan & boleh pakai balik! . Senangnya nk latih anak dengan pants ni sebabnya bila anak dah terkencing tu, dia rasa tak selesa. Cepat2 nak tukar & lama-lama dia tak nak dah pants ni & automatically free from diapers! Dapatlah jimat duit berganda-ganda sebulan kan?😁 . Jom cuba POTTY TRAINING PANTS ni. Harga? Berbaloi sangat. Standby at least 3-5 pcs sehari dah cukup dah! Stay tuned for more details! Corak comel sangat untuk menarik perhatian anak anda😘 . . #pottypantsmurah  #pottytraining  #pottytrainingpants  #pottytrainingpantsmurah  #pottypantsmalaysia  #pottytrained  #pottytrainingtime 
Papa this potty sucks #pottytrainingtime
Let the potty training commence..... So far we have mastered using the potty at home but the time has come to leave the house in pants. Fingers crossed it goes well 🤞🏼#pottytrainingtime
Let the potty training commence..... So far we have mastered using the potty at home but the time has come to leave the house in pants. Fingers crossed it goes well 🤞🏼#pottytrainingtime 
⭐Potty Trainer - The Neverland Pirates ⭐️ All items available onhand
Visit our Shop

Store Name: THE BABY STORE PH

Address:
Mother Ignacia Place
139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city

Monday-Saturday 10am-7pm
Sunday 9am-6pm

Mobile: 0917 726 0627
Landline: (02) 958 0905

Landmarks: 
Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt.

Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes)
Ig: @thebabystoreph
Website: www.thebabystoreph.com
WAZE: THE BABY STORE PH
 #thebabystoreph #potty #pottytrainingtime #babystuff #babyneedsph #babyshopph #babyessentialsph #babystuffsph #babyproductsph
⭐Potty Trainer - The Neverland Pirates ⭐️ All items available onhand Visit our Shop Store Name: THE BABY STORE PH Address: Mother Ignacia Place 139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city Monday-Saturday 10am-7pm Sunday 9am-6pm Mobile: 0917 726 0627 Landline: (02) 958 0905 Landmarks: Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt. Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes) Ig: @thebabystoreph Website: www.thebabystoreph.com WAZE: THE BABY STORE PH #thebabystoreph  #potty  #pottytrainingtime  #babystuff  #babyneedsph  #babyshopph  #babyessentialsph  #babystuffsph  #babyproductsph 
⭐Potty Trainer - Thomas and Friends⭐️ All items available onhand
Visit our Shop

Store Name: THE BABY STORE PH

Address:
Mother Ignacia Place
139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city

Monday-Saturday 10am-7pm
Sunday 9am-6pm

Mobile: 0917 726 0627
Landline: (02) 958 0905

Landmarks: 
Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt.

Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes)
Ig: @thebabystoreph
Website: www.thebabystoreph.com
WAZE: THE BABY STORE PH
 #thebabystoreph #potty #pottytrainingtime #babystuff #babyneedsph #babyshopph #babyessentialsph #babystuffsph #babyproductsph
⭐Potty Trainer - Thomas and Friends⭐️ All items available onhand Visit our Shop Store Name: THE BABY STORE PH Address: Mother Ignacia Place 139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city Monday-Saturday 10am-7pm Sunday 9am-6pm Mobile: 0917 726 0627 Landline: (02) 958 0905 Landmarks: Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt. Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes) Ig: @thebabystoreph Website: www.thebabystoreph.com WAZE: THE BABY STORE PH #thebabystoreph  #potty  #pottytrainingtime  #babystuff  #babyneedsph  #babyshopph  #babyessentialsph  #babystuffsph  #babyproductsph 
⭐Potty Trainer - The First Years Disney/Pixar Car Racing Mission⭐️ All items available onhand
Visit our Shop

Store Name: THE BABY STORE PH

Address:
Mother Ignacia Place
139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city

Monday-Saturday 10am-7pm
Sunday 9am-6pm

Mobile: 0917 726 0627
Landline: (02) 958 0905

Landmarks: 
Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt.

Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes)
Ig: @thebabystoreph
Website: www.thebabystoreph.com
WAZE: THE BABY STORE PH
 #thebabystoreph #potty #pottytrainingtime #babystuff #babyneedsph #babyshopph #babyessentialsph #babystuffsph #babyproductsph
⭐Potty Trainer - The First Years Disney/Pixar Car Racing Mission⭐️ All items available onhand Visit our Shop Store Name: THE BABY STORE PH Address: Mother Ignacia Place 139 Mother Ignacia Ave., Brgy. South Triangle, Diliman, Quezon city Monday-Saturday 10am-7pm Sunday 9am-6pm Mobile: 0917 726 0627 Landline: (02) 958 0905 Landmarks: Mini Stop, Pantoja Bakery, across ABS-CBN (ELJ BLDG) along Mother Ignacia Ave., we are located inside the Mother Ignacia Place beside the MIP Foodcourt. Free Parking space available at power up badminton. Just inform the guard that you're The Baby Store Ph's customer. :) Note: Pls call us first before going to the store to check availability of items. **Credit Card Payment Accepted(visa/mastercard)** Fb page: The Baby Store Ph (485k Likes) Ig: @thebabystoreph Website: www.thebabystoreph.com WAZE: THE BABY STORE PH #thebabystoreph  #potty  #pottytrainingtime  #babystuff  #babyneedsph  #babyshopph  #babyessentialsph  #babystuffsph  #babyproductsph 
❤️This father daughter moment almost made my heart melt in a puddle and fall in love all over again!! (like in a different way😜)
You see, it’s moments like this, I wouldn’t want to miss for anything! 
I would rather work hard in another room, while they sleep😴
Instead of giving up...
-Evenings, -finding a babysitter,
-family time,
-most of my paycheck to cover daycare for 3 little children
.
I’ll take changing diapers, messy hands, potty training, And building a business from the ground up, to NOT MISS MOMENTS LIKE THIS😘😘
.
.
.
.
#raisingtwins #janessaandhailey #twindad #twinparents #fatherdaughtermoment #hobbylobbyfind #weddingrehersal #twintoddlers #pottytrainingtime #pottytraing #hairstylist_tribe #hairstylistatheart #daycarekids #familytimematters #workingevening #wyomissingpa
❤️This father daughter moment almost made my heart melt in a puddle and fall in love all over again!! (like in a different way😜) You see, it’s moments like this, I wouldn’t want to miss for anything! I would rather work hard in another room, while they sleep😴 Instead of giving up... -Evenings, -finding a babysitter, -family time, -most of my paycheck to cover daycare for 3 little children . I’ll take changing diapers, messy hands, potty training, And building a business from the ground up, to NOT MISS MOMENTS LIKE THIS😘😘 . . . . #raisingtwins  #janessaandhailey  #twindad  #twinparents  #fatherdaughtermoment  #hobbylobbyfind  #weddingrehersal  #twintoddlers  #pottytrainingtime  #pottytraing  #hairstylist_tribe  #hairstylistatheart  #daycarekids  #familytimematters  #workingevening  #wyomissingpa 
Even the hardest parenting tasks can't possibly be harder than spending 27 years in jail and fighting for the freedom of your people. Even more reason to take Nelson Mandela’s words to heart.  Not only did he survive imprisonment without developing hate and bitterness, but his actions dismantled apartheid in South Africa, something that felt impossible for decades. 
Whatever challenges you are facing in the parenting world, know that there is a solution.  Some solutions may be easier to find than others.  But there are always solutions and ways through the dark.  We are happy to be the #pottytraining solution for hundreds of parents across the U.S. and the world-shoutout to our customers in the UK, Australia, Germany, Spain, and yes South Africa!  #keepcalmandpottyon #peekabooworldwide
Even the hardest parenting tasks can't possibly be harder than spending 27 years in jail and fighting for the freedom of your people. Even more reason to take Nelson Mandela’s words to heart. Not only did he survive imprisonment without developing hate and bitterness, but his actions dismantled apartheid in South Africa, something that felt impossible for decades. Whatever challenges you are facing in the parenting world, know that there is a solution. Some solutions may be easier to find than others. But there are always solutions and ways through the dark. We are happy to be the #pottytraining  solution for hundreds of parents across the U.S. and the world-shoutout to our customers in the UK, Australia, Germany, Spain, and yes South Africa! #keepcalmandpottyon  #peekabooworldwide 
He’s sooo cute !!! #pottytrainingtime
A Corevette to use the potty...I was raised in the wrong family 😜. Rewards for potty training can look different for every family. The manual discusses approriate rewards from high fives and hugs to edibles and small toys (no Corvettes, sorry!). Friday funny from @bearncare. Let’s POTTY people. 🚽❤️ #pottytraining101 #pottytraining #pottyshop #letspotty #potty #pottytalk #pottyhumor #ocmoms #toddlers #yesyoucanpottytraining #toddlermom #lamoms #motherhoodunplugged #toddlerlove #childhoodunplugged #pottytime #toddlerfun #pottytrained #pottytrainingtime
A Corevette to use the potty...I was raised in the wrong family 😜. Rewards for potty training can look different for every family. The manual discusses approriate rewards from high fives and hugs to edibles and small toys (no Corvettes, sorry!). Friday funny from @bearncare. Let’s POTTY people. 🚽❤️ #pottytraining101  #pottytraining  #pottyshop  #letspotty  #potty  #pottytalk  #pottyhumor  #ocmoms  #toddlers  #yesyoucanpottytraining  #toddlermom  #lamoms  #motherhoodunplugged  #toddlerlove  #childhoodunplugged  #pottytime  #toddlerfun  #pottytrained  #pottytrainingtime 
Here is another testimonial from one of my amazing clients 💖😍
.
.
Are you struggling with potty training? Or maybe you have no idea where to start? Well, this testimonial could be you! Contact me today to find out about the BEST new way to potty train - customized plans specific for your family with expert support throughout the journey. Set your child up for success!
.
.
#pottytraining #pottytrainingtime #pottytrainingtips #pottytime #momshelpingmoms #testimonial #diapers #startpottytraining #pottytrainingsucks #pampers #motherhoodunplugged #letthembelittle #customized #trainingpants #toilettraining #haveaplan #mom #mommyblogger #blogger #parenthood #motherhood #momlife #mumlife #dadlife #toddlermom #toddlermum #toddlerlife #consultant #mompreneur #instamom
Here is another testimonial from one of my amazing clients 💖😍 . . Are you struggling with potty training? Or maybe you have no idea where to start? Well, this testimonial could be you! Contact me today to find out about the BEST new way to potty train - customized plans specific for your family with expert support throughout the journey. Set your child up for success! . . #pottytraining  #pottytrainingtime  #pottytrainingtips  #pottytime  #momshelpingmoms  #testimonial  #diapers  #startpottytraining  #pottytrainingsucks  #pampers  #motherhoodunplugged  #letthembelittle  #customized  #trainingpants  #toilettraining  #haveaplan  #mom  #mommyblogger  #blogger  #parenthood  #motherhood  #momlife  #mumlife  #dadlife  #toddlermom  #toddlermum  #toddlerlife  #consultant  #mompreneur  #instamom 
I need advices and recommendations from mums. 💐💐💐 Nicole is almost 1 year and half and I want to start potty training, Do you think that’s a good age? or is it too early ? and also what did you do for training yours ? Does it take a lot of time? I would be glad if you share your experience in the comments. ⬇️ 🚽👶 Thanks a lot 💖💖💖 #babylife #nicolehundal #littlexpert #pottytraining #pottytrainingtime #pottytrainingexpert #pottytime #mompower
Your morning mantra✌🏻to my strong empowered women!! Own it, show up, have the courage to make the changes you need to make😘Swipe left for a look at what leg day looked like in my 4 day a week program...so far I think this one was my favorite because by working the legs...you’re burning all day long😍Make today great ladies and keep going...I believe in you!
Your morning mantra✌🏻to my strong empowered women!! Own it, show up, have the courage to make the changes you need to make😘Swipe left for a look at what leg day looked like in my 4 day a week program...so far I think this one was my favorite because by working the legs...you’re burning all day long😍Make today great ladies and keep going...I believe in you!
Anyone else starting their #pottytraining journey? We're here for you mama 💜 whether you're a little bit nervous or never been more ready! Grab a pair of potty training pants and get started! Link in bio 👆#pottytrainingtime #toddlerlife #makeclothmainstream

#mioment captured by: @setmef & @oliviamckeephotography
My little helper tonight. Doesn’t her meal look yummy?! 🤣👩🏼‍🍳 Maybe the food is better when you cook with no pants on. 😂
•
•
•
•
•
#littlechef #mommysgirl #happyhealthylife #littlecook #toddlersofinstagram #toddlermom #pottytrainingtime #terribletwos #pizzaforlife #pizzaaddict #infertilityjourney #ttc #nopants
Introducing Otter the river pirate Holmes-Trsek. His parents are a bit strange but he loves us so far! Heart exploding, just about my favourite day ever 🐶😍❤️ @otterthedogg @pointseven 
#dogsofinstagram #dogsmakelifebetter #furangel #vancity #falife #love #iloveyoshi #adventuretime #pottytrainingtime #newbestfriend
The ULTIMATE test of self control is not taking a handful of the potty training treats each time the kiddo gets to choose an M&M.
.
Am I right? 😉
.
Often times we give into something just because it's right in front of us. Not because we need the candy. 🍫
.
Because it's convenient. Not because fast food is the best choice. 🍟
.
Because we don't have a plan in place for using our time wisely. Not because scrolling through social media is the productive thing to do.📱
.
Life's about making good choices.
.
What good choices have you made lately?
.
#fireworkphilosophy #motherhood #momstrong #momming #momlifebelike #momlife #momwin #momminainteasy #workingmomma #workingmom #workingmomlife #wildandfreechildren #toddlerlife #pottytraining #pottytrainingtime #pottytraining101 #pottytrainingsuccess #rememberthis #wordsofwisdom #candylover #chocolatelover #chocoholic #sweettreats
The ULTIMATE test of self control is not taking a handful of the potty training treats each time the kiddo gets to choose an M&M. . Am I right? 😉 . Often times we give into something just because it's right in front of us. Not because we need the candy. 🍫 . Because it's convenient. Not because fast food is the best choice. 🍟 . Because we don't have a plan in place for using our time wisely. Not because scrolling through social media is the productive thing to do.📱 . Life's about making good choices. . What good choices have you made lately? . #fireworkphilosophy  #motherhood  #momstrong  #momming  #momlifebelike  #momlife  #momwin  #momminainteasy  #workingmomma  #workingmom  #workingmomlife  #wildandfreechildren  #toddlerlife  #pottytraining  #pottytrainingtime  #pottytraining101  #pottytrainingsuccess  #rememberthis  #wordsofwisdom  #candylover  #chocolatelover  #chocoholic  #sweettreats 
Don’t forget to check out my latest post on how I potty trained Aliza is 3 days 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 I know you want to say GOODBYE to those DIAPERS💸! www.COTAMOM.com 💻❤️
Don’t forget to check out my latest post on how I potty trained Aliza is 3 days 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 I know you want to say GOODBYE to those DIAPERS💸! www.COTAMOM.com 💻❤️
Can’t wait to have this guy all next week,no matter how busy you are making money always keep FAM in mind!! #huckleberry #pottytrainingtime #2018 #june #dadlife
Family fun in the garden tonight!! 👨‍👩‍👧 Seems crazy we’ll already be canning beans this weekend!  Love that this lets us enjoy them throughout the year!

What’s your favorite thing to can?
•
•
•
•
•
#fambam #familybonding #happyhealthylife #homegrown #canningseason #healthlife #countrylife #countrygirl #positivemindset #terribletwos #toddlermom #pottytrainingtime #pizzaforlife #freshveggies #gardenfresh
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita.
Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri.
Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet.

Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja:
- Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus.
- Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran
- Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi
- Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan!
- ukuran S/M (BB 5- 10kg)
L/XL (BB lebih dari 10kg)

HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi #babyshoplamongan #babyshopgresik #tokobayimurah #partnercuddleme #bajubayibranded
Training Pants merupakan Celana yang ditujukan untuk membantu Si Kecil dan Bundanya Lulus Toilet Training dengan Praktis dan Suka Cita. Trainingpant dapat mengantisipasi “kecelakaan” bila si kecil tidak mampu menahan pipisnya sehingga terpaksa pipis di celana. Pipis tidak tercecer di lantai yang dapat menyebabkan si kecil terpeleset pipisnya sendiri. Si kecil juga belajar menyadari kebasahan (sensasi basah setelah pipis) sehingga tdk nyaman lagi menggunakan celana basah sehingga belajar menggunakan toilet. Bagaimana CuddleMe Adjustable Training Pants bekerja: - Lapisan waterproof menjaga kebasahan tidak tembus. - Lapisan luar dan dalam cotton terry menyentuh lembut dan aman bagi kulit bayi - Penyerap ultra 2 lapis cotton fleece & lapisan waterproof meminimalkan kebocoran - Fitur unik, adjustable waist memungkinkan untuk mengkostumisasi ukuran pinggang untuk pas dengan bayi. Lipat kelebihan elastic hole dalam kantung label - Trim stretchy dan lembut disekeliling paha memberikan kenyamanan maksimum pada bayi - Pilihan luas motif dan warna membuat potty training menyenangkan! - ukuran S/M (BB 5- 10kg) L/XL (BB lebih dari 10kg) HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi  #babyshoplamongan  #babyshopgresik  #tokobayimurah  #partnercuddleme  #bajubayibranded 
Kenapa Harus Memilih TrainingPant CuddleMe???? Cuma TrainingPant CuddleMe yang bisa disesuaikan Lingkar Pinggangnya, 
Jadi Lebih Hemat deh bisa dipakai Lebih Lama Enggak perlu ganti size meski si dedek sudah tambah Endut perutnya👍👍
.
HARGA RESMI @35rb 
BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME

TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313

#trainingpantcuddleme  #trainingpantantibocor  #celanaanak  #celanatoilettraining  #trainingpant #pottytrainingtime #celanabayi  #trainingpantmurah #trainingpantscuddleme #trainingpants #celanapendekbayi #kidszona #perlengkapanbayi
Kenapa Harus Memilih TrainingPant CuddleMe???? Cuma TrainingPant CuddleMe yang bisa disesuaikan Lingkar Pinggangnya, Jadi Lebih Hemat deh bisa dipakai Lebih Lama Enggak perlu ganti size meski si dedek sudah tambah Endut perutnya👍👍 . HARGA RESMI @35rb BARANG ORIGINAL 100% KARENA KAMI PARTNER RESMI CUDDLE ME TANYA STOK, MOTIF DAN INFO LENGKAP HUB WA 081390130313 #trainingpantcuddleme   #trainingpantantibocor   #celanaanak   #celanatoilettraining   #trainingpant  #pottytrainingtime  #celanabayi   #trainingpantmurah  #trainingpantscuddleme  #trainingpants  #celanapendekbayi  #kidszona  #perlengkapanbayi 
You read that right, I just programmed Alexa to remind my daughter to go potty!  I wrote all about it in my latest blog post (link in bio). What have you programmed Alexa to do for you?
You read that right, I just programmed Alexa to remind my daughter to go potty! I wrote all about it in my latest blog post (link in bio). What have you programmed Alexa to do for you?
And here we go so far so good #bigboy #pottytrainingtime #lilundies
Well. This is how potty training seems to be going thus far 😂🙄
Well. This is how potty training seems to be going thus far 😂🙄
Today, July 18, would have been Nelson Mandela's 100th birthday. He is a hero to me and millions of others. A legend, a soldier, a peacemaker, but at the core a man with the integrity to stand up for what is right. 
My late father hosted Nelson Mandela in his home before his 27 years of imprisonment. My mother visited Mandela in 1995 when he was the President of South Africa, a year after my father passed away.  The purpose of the visit was to return the boots Mandela had left in my father's home more than 30 years before. Ironically, Mandela died on my birthday in 2013. 
Nelson Mandela  is woven into the fabric of my being. I don't remember a time when I did not know who he was and the sacrifices he made for the betterment of South Africa, and the world.  In fact the divestment movement in response to his lengthy imprisonment was a pre-cursor to the social responsibility that we have come to expect of all corporations today. 
For the last 10 years a portrait of Nelson Mandela, by @johannagoodman,  has hung in our home. As a result, our children will also never remember a time when they did not know Nelson Mandela’s story.  And I will continue to share it. Rest in Power Madiba! Amandla Awethu!

#nelsonmandela #mandela100 #madiba
Today, July 18, would have been Nelson Mandela's 100th birthday. He is a hero to me and millions of others. A legend, a soldier, a peacemaker, but at the core a man with the integrity to stand up for what is right. My late father hosted Nelson Mandela in his home before his 27 years of imprisonment. My mother visited Mandela in 1995 when he was the President of South Africa, a year after my father passed away. The purpose of the visit was to return the boots Mandela had left in my father's home more than 30 years before. Ironically, Mandela died on my birthday in 2013. Nelson Mandela is woven into the fabric of my being. I don't remember a time when I did not know who he was and the sacrifices he made for the betterment of South Africa, and the world. In fact the divestment movement in response to his lengthy imprisonment was a pre-cursor to the social responsibility that we have come to expect of all corporations today. For the last 10 years a portrait of Nelson Mandela, by @johannagoodman, has hung in our home. As a result, our children will also never remember a time when they did not know Nelson Mandela’s story. And I will continue to share it. Rest in Power Madiba! Amandla Awethu! #nelsonmandela  #mandela100  #madiba 
Potty training? Toilet seats are amazing for transitioning. So many cute designs to choose from too!🦄 Summer is a great time to start potty training. Make it personal and more fun for them. DM to order. #potty #pottytraining #pottytrainingboys #pottytrained #mermaid #personalisedgifts #personalisedpotty #pottytrainingproblems #pottytime #pottytraining101 #pottytrainingfun #pottybreak #pottytrain #pottyadventures #pottytrainingtime #pottyseat #toddler #toddlerlife #toilet #nappyhair
Potty training? Toilet seats are amazing for transitioning. So many cute designs to choose from too!🦄 Summer is a great time to start potty training. Make it personal and more fun for them. DM to order. #potty  #pottytraining  #pottytrainingboys  #pottytrained  #mermaid  #personalisedgifts  #personalisedpotty  #pottytrainingproblems  #pottytime  #pottytraining101  #pottytrainingfun  #pottybreak  #pottytrain  #pottyadventures  #pottytrainingtime  #pottyseat  #toddler  #toddlerlife  #toilet  #nappyhair 
⭐️POTTY TALK ⭐️ So this week we’ve started #pottytraining Our health visitor has said Miley is more than ready to start. She knows when she needs to ‘wee wee’ and ‘poop’ it’s more down to me being ready with a new born. We got her some big girl pants and she was really excited. But all of sudden she’s getting upset when she needs to go and won’t actually use the potty ( she’s never done anything on it, but will sit and pretend) so it’s safe to say we’ve had a few accidents. We’re going to do a sticker chart and Mileys chosen some stickers she likes in a hope it encourages her to use it. But other suggestions are more than welcomed, throw them at me Mummas??!!! What have you found that works for you and yours? #pottytraining #potty #pottytalk #toddlerlife #toddler #mumma #pottytrainingproblems #pottytrainingtime #daughter #babygirl #suggestionsplease
⭐️POTTY TALK ⭐️ So this week we’ve started #pottytraining  Our health visitor has said Miley is more than ready to start. She knows when she needs to ‘wee wee’ and ‘poop’ it’s more down to me being ready with a new born. We got her some big girl pants and she was really excited. But all of sudden she’s getting upset when she needs to go and won’t actually use the potty ( she’s never done anything on it, but will sit and pretend) so it’s safe to say we’ve had a few accidents. We’re going to do a sticker chart and Mileys chosen some stickers she likes in a hope it encourages her to use it. But other suggestions are more than welcomed, throw them at me Mummas??!!! What have you found that works for you and yours? #pottytraining  #potty  #pottytalk  #toddlerlife  #toddler  #mumma  #pottytrainingproblems  #pottytrainingtime  #daughter  #babygirl  #suggestionsplease 
Potty training the first time went spectacularly wrong. Erin just wasn't ready so we waited a few months and gave it another go recently. This time though, we had a bit of help from @babybjorn and as you can see, Erin is so happy to be on her Smart Potty! Ours is gold and reminds me of a throne. Take a look on the blog today to see what we think of the Smart Potty and Toilet Training Seat. @babyvillepr.
Potty training the first time went spectacularly wrong. Erin just wasn't ready so we waited a few months and gave it another go recently. This time though, we had a bit of help from @babybjorn and as you can see, Erin is so happy to be on her Smart Potty! Ours is gold and reminds me of a throne. Take a look on the blog today to see what we think of the Smart Potty and Toilet Training Seat. @babyvillepr.
We spent the majority of our day at Gypsy Hill today, got to meet up with my friend Tracie (@saltyhair_notacare) while she's in town from Alaska (and we didn't even get any pics together! 😭).
.
And Levi had to ride home naked... Because 💩. He will be 4 next week. We've tried all the things. Throw me your best potty training tips! I'm desperate. 😫😧😬
.
.
#childhoodwonders #ChildhoodUnplugged #GetOutside #creekside #creeks #pondlife #duckling #koipond #gypsyhill #homeschooler #homeschoolfamily #familyfuntime #familytrails #outsidefun #waterway #playgroundfun #playgrounds #toddlerlove #toddlerdays #toddlerplay #momlifebelike #momlife💕 #momlifebestlife #hotmessmom #hotmessmama #hotmessexpress #pottytrainingboys #pottytrained #pottytrainingproblems #pottytrainingtime
We spent the majority of our day at Gypsy Hill today, got to meet up with my friend Tracie (@saltyhair_notacare) while she's in town from Alaska (and we didn't even get any pics together! 😭). . And Levi had to ride home naked... Because 💩. He will be 4 next week. We've tried all the things. Throw me your best potty training tips! I'm desperate. 😫😧😬 . . #childhoodwonders  #ChildhoodUnplugged  #GetOutside  #creekside  #creeks  #pondlife  #duckling  #koipond  #gypsyhill  #homeschooler  #homeschoolfamily  #familyfuntime  #familytrails  #outsidefun  #waterway  #playgroundfun  #playgrounds  #toddlerlove  #toddlerdays  #toddlerplay  #momlifebelike  #momlife 💕 #momlifebestlife  #hotmessmom  #hotmessmama  #hotmessexpress  #pottytrainingboys  #pottytrained  #pottytrainingproblems  #pottytrainingtime 
It’s #emojiday and we just cannot believe how the #poop emoji has swept the nation. It’s on bedspreads, T-shirts, bags and this summer there are even pool floats shaped like this emoji everywhere.  Then why is #pottytraining still so hard for many parents to talk about? Drop an emoji in the comments section that describes how you feel about potty training.  We wish everyone would adopt our mantra to #keepcalmandpottyon  Maybe our smiling babyhead (swipe right to see it) should become the cheerful emoji for potty training. What do you think? 🤔😉
It’s #emojiday  and we just cannot believe how the #poop  emoji has swept the nation. It’s on bedspreads, T-shirts, bags and this summer there are even pool floats shaped like this emoji everywhere. Then why is #pottytraining  still so hard for many parents to talk about? Drop an emoji in the comments section that describes how you feel about potty training. We wish everyone would adopt our mantra to #keepcalmandpottyon  Maybe our smiling babyhead (swipe right to see it) should become the cheerful emoji for potty training. What do you think? 🤔😉
This was today’s transformation takeover in our private support group and I thought I’d share with my Instagram fam too❤️
.
The before pic was soon after I had Liv...I was exhausted, stressed and was drinking way too many Blue Moons🍻to calm my postpartum anxiety and to cope. To be honest, I felt defeated...yet I kept going💪🏻I didn’t quit on ME, my clients or my team.👊🏻
.
Thanks to our coach community, our Fit Club, and the power of helping and showing up for others...I successfully got through that season🙌🏻Coaching has been that integral piece to keep me on the journey despite setbacks. Coaching goes so much deeper than just health and fitness...it’s about finding yourself and then inspiring others to do the same.👭💕👭💕👭💕
.
For that I’m grateful. It kept me going when most would quit🙏🏻
.
The second pic is me now...the most ME I’ve ever been, working on myself more than I ever have, and having 100% conviction for what I do as a coach to help change the world!
.
If you’re in a tough season like I was...know that this too shall pass...you and only you are capable of turning it around and getting your Healthy Revenge! It just takes one step at a time! I’m here to help and cheer you on📲👭join one of my Fit clubs or better yet, pay it forward by joining our team as a coach! #healthyrevengemovement
This was today’s transformation takeover in our private support group and I thought I’d share with my Instagram fam too❤️ . The before pic was soon after I had Liv...I was exhausted, stressed and was drinking way too many Blue Moons🍻to calm my postpartum anxiety and to cope. To be honest, I felt defeated...yet I kept going💪🏻I didn’t quit on ME, my clients or my team.👊🏻 . Thanks to our coach community, our Fit Club, and the power of helping and showing up for others...I successfully got through that season🙌🏻Coaching has been that integral piece to keep me on the journey despite setbacks. Coaching goes so much deeper than just health and fitness...it’s about finding yourself and then inspiring others to do the same.👭💕👭💕👭💕 . For that I’m grateful. It kept me going when most would quit🙏🏻 . The second pic is me now...the most ME I’ve ever been, working on myself more than I ever have, and having 100% conviction for what I do as a coach to help change the world! . If you’re in a tough season like I was...know that this too shall pass...you and only you are capable of turning it around and getting your Healthy Revenge! It just takes one step at a time! I’m here to help and cheer you on📲👭join one of my Fit clubs or better yet, pay it forward by joining our team as a coach! #healthyrevengemovement 
Baby is ready // Mama is not 🤦‍♀️ // who has the best potty training tips? // and who is sending me 🍷?
Baby is ready // Mama is not 🤦‍♀️ // who has the best potty training tips? // and who is sending me 🍷?
Potty training your child is a wonderful accomplishment for many reasons. It signals that your child has passed some developmental milestones in terms of putting together and implementing all of the skill sets required to do so.  Emotionally, your child has accepted that using a toilet is expected and he will no longer have the freedom to go anywhere any time and that you clean the royal bum.  There is no “best time” to try, however, I suggest around 2 ½ years to 3 years old.  There is no shortage of advice on how to accomplish this task from friends, family, and on-line. Just pick a method and stay on the plan.  If you are not successful, find another technique and try again, or try combining some of the techniques.  I will discuss two methods that you can try. For both methods use a potty chair which makes it easier for your child to accomplish this task, somewhat, independently.  Be sure to praise your child during every step, avoid negative feedback, and be patient.  A small bribe such as a sticker or small toy might be in order as well.  Remember to be patient with your little one. 
A few weeks before starting this process begin flushing any stool in the toilet so that your child sees where it goes, then wash your hands and have your child do the same.  Hand washing will be done after every step.  Next, with clothes on, have your child sit on the potty five or six times a day for three days.  Next, have your child sit on the potty without a diaper or clothes as if he/she were actually using the potty for five or six days.  The last step involves observing for cues that your child is going to have a bowel movement or urinate and respond by placing your child on the potty.  You can also ask if he/she needs to use the potty.  Also, have your child sit on the potty at the following scheduled intervals: every morning upon waking, before meals and snacks, a half an hour after a meal or snack, and before bed. 
The next method involves simply placing your child on the potty every 30, 60 or 90 minutes.  You can set an alarm or use a “potty watch” to remind your child to use the potty.  This seems simple enough and works for many children, good luck!
Potty training your child is a wonderful accomplishment for many reasons. It signals that your child has passed some developmental milestones in terms of putting together and implementing all of the skill sets required to do so. Emotionally, your child has accepted that using a toilet is expected and he will no longer have the freedom to go anywhere any time and that you clean the royal bum. There is no “best time” to try, however, I suggest around 2 ½ years to 3 years old. There is no shortage of advice on how to accomplish this task from friends, family, and on-line. Just pick a method and stay on the plan. If you are not successful, find another technique and try again, or try combining some of the techniques. I will discuss two methods that you can try. For both methods use a potty chair which makes it easier for your child to accomplish this task, somewhat, independently. Be sure to praise your child during every step, avoid negative feedback, and be patient. A small bribe such as a sticker or small toy might be in order as well. Remember to be patient with your little one. A few weeks before starting this process begin flushing any stool in the toilet so that your child sees where it goes, then wash your hands and have your child do the same. Hand washing will be done after every step. Next, with clothes on, have your child sit on the potty five or six times a day for three days. Next, have your child sit on the potty without a diaper or clothes as if he/she were actually using the potty for five or six days. The last step involves observing for cues that your child is going to have a bowel movement or urinate and respond by placing your child on the potty. You can also ask if he/she needs to use the potty. Also, have your child sit on the potty at the following scheduled intervals: every morning upon waking, before meals and snacks, a half an hour after a meal or snack, and before bed. The next method involves simply placing your child on the potty every 30, 60 or 90 minutes. You can set an alarm or use a “potty watch” to remind your child to use the potty. This seems simple enough and works for many children, good luck!
This morning I ate my breakfast in the bathroom while listening to Elmo potty time on YouTube.. why does he always want to sit on the potty right when I’m about to eat? Tell me your potty training advice or stories?!
#potty #pottytrainingboys #pottytrainingproblems #pottytrainingtime #pottytime #pottytraining101 #pottytrain #toddlermomlife #toddlermoments #toddlermommy #toddlermoms #toddlermomproblems #toddlermomma #toddlermoment #boymomlife #boymomproblems #boymom💙 #boymomma #boymomsrock #boymomforlife #boymoms #boymomadventures #boymommy #lifeofaboymom
This morning I ate my breakfast in the bathroom while listening to Elmo potty time on YouTube.. why does he always want to sit on the potty right when I’m about to eat? Tell me your potty training advice or stories?! #potty  #pottytrainingboys  #pottytrainingproblems  #pottytrainingtime  #pottytime  #pottytraining101  #pottytrain  #toddlermomlife  #toddlermoments  #toddlermommy  #toddlermoms  #toddlermomproblems  #toddlermomma  #toddlermoment  #boymomlife  #boymomproblems  #boymom 💙 #boymomma  #boymomsrock  #boymomforlife  #boymoms  #boymomadventures  #boymommy  #lifeofaboymom 
I know I needed this reminder today so I wanted to share 🖤
I know I needed this reminder today so I wanted to share 🖤
We’ve been on the potty training bus for quite some time now... but FINALLY this lil dude is getting the hang of it!! First trip to Costco wearing BIG BOY undies and no accident.... that deserves cookies to celebrate ya’ll! & I’m REFUSING to buy anymore pull-ups.... 😂#sorrychip

Pay raise here we come 😜
We’ve been on the potty training bus for quite some time now... but FINALLY this lil dude is getting the hang of it!! First trip to Costco wearing BIG BOY undies and no accident.... that deserves cookies to celebrate ya’ll! & I’m REFUSING to buy anymore pull-ups.... 😂#sorrychip  Pay raise here we come 😜
When they take a new step 😭 this clever little man took his first pee on potty today 😍 to a mum this is pretty much gold no more dam nappies 😂 #pottytrainingtime #cleverboy #mummiesboys #boysboysboys
Coming sooooon!!!!!
Potty training Reward Chart #potty #pottyrewards #welldone #pottytraining #pottytrainingtime #motivation #toilettraining 🤛🏻 ⭐️🎗🏆
Our potty adventure feels like it’s taking as long as all three Lord of the Rings movies combined 🤦‍♀️ ...but at least we have all our potty accessories organized thanks to the Peek-a-Boo caddy by @smartstoy  And someday when we are ready to take the potty show on the road we can just move it all to the car!
Our potty adventure feels like it’s taking as long as all three Lord of the Rings movies combined 🤦‍♀️ ...but at least we have all our potty accessories organized thanks to the Peek-a-Boo caddy by @smartstoy And someday when we are ready to take the potty show on the road we can just move it all to the car!
Oh, crap! It’s time to start potty training
✨
The time is almost upon our household, the time many parents dread. We are now entering {{{tHe pOTty tRaiNinG zONe}}}
✨
Luckily, a friend recommended an amazing book by @jamieglowacki, “Oh, Crap! Potty Training”. This book has been so helpful in preparing me and easing some of the stress and worry that I had so I started thinking, “well, what about baby bear? Let’s find him some potty training books, too!”
✨
One of the biggest lessons from Jamie’s book was that if we dread potty training and view it as a chore our children will as well. I will probably be sharing some of our highs and lows and what works and doesn’t work as we go along. What are some of your favorite potty training tips and suggestions?
Oh, crap! It’s time to start potty training ✨ The time is almost upon our household, the time many parents dread. We are now entering {{{tHe pOTty tRaiNinG zONe}}} ✨ Luckily, a friend recommended an amazing book by @jamieglowacki, “Oh, Crap! Potty Training”. This book has been so helpful in preparing me and easing some of the stress and worry that I had so I started thinking, “well, what about baby bear? Let’s find him some potty training books, too!” ✨ One of the biggest lessons from Jamie’s book was that if we dread potty training and view it as a chore our children will as well. I will probably be sharing some of our highs and lows and what works and doesn’t work as we go along. What are some of your favorite potty training tips and suggestions?
HAPPY MONDAY!! Welcome to Day 1 of my new 8 week journey! 
Hope you don’t mind, but I will be sharing with you everyday how it’s going from a nutrition perspective, a fitness perspective and a mental perspective!! 🤸🏼‍♀️ There has been a HUGE build up of anticipation for this day and with that comes a lot of mental preparation. 🤔 ❌ Can I do it?
❌ How hard will it be? ❌ What if I fail? ❌ What if I don’t see results?
❌ What if I get a pizza craving? 😂

All of these are SO common when starting something new, but the key is you gotta get out of your own head!! Let me say that again.... 💥 GET OUT OF YOUR OWN HEAD!! 💥

All those crazy (mostly negative) thoughts will kill your mojo girl!! Just forget about them and DO YOUR BEST!  You aren’t in competition with anyone but YOU! 
So that’s EXACTLY what I had to do. 
This morning was AMAZING!! Which I would have never thought pushing myself so hard that my arms were shaking.....like I couldn’t even lift a pencil shaking!! .....would ever be considered amazing!! 🤣

Well it was! ❤️ When you push yourself to the limits, that’s when the REAL magic happens!! Now go out there and make some magic happen girl!! 😘
•
•
•
•
•
#goals #pushyourself #nolimits #weightlossjourney #mentalshift #positivemindset #toddlermom #twoyearsold #infertilitysurvivor #infertilityjourney #happyhealthylife #terribletwos #pottytraining #pottytrainingtime #pizzaaddict #pizzaforlife #countrygirl #countrymusic #chaseyourdreams
HAPPY MONDAY!! Welcome to Day 1 of my new 8 week journey! Hope you don’t mind, but I will be sharing with you everyday how it’s going from a nutrition perspective, a fitness perspective and a mental perspective!! 🤸🏼‍♀️ There has been a HUGE build up of anticipation for this day and with that comes a lot of mental preparation. 🤔 ❌ Can I do it? ❌ How hard will it be? ❌ What if I fail? ❌ What if I don’t see results? ❌ What if I get a pizza craving? 😂 All of these are SO common when starting something new, but the key is you gotta get out of your own head!! Let me say that again.... 💥 GET OUT OF YOUR OWN HEAD!! 💥 All those crazy (mostly negative) thoughts will kill your mojo girl!! Just forget about them and DO YOUR BEST! You aren’t in competition with anyone but YOU! So that’s EXACTLY what I had to do. This morning was AMAZING!! Which I would have never thought pushing myself so hard that my arms were shaking.....like I couldn’t even lift a pencil shaking!! .....would ever be considered amazing!! 🤣 Well it was! ❤️ When you push yourself to the limits, that’s when the REAL magic happens!! Now go out there and make some magic happen girl!! 😘 • • • • • #goals  #pushyourself  #nolimits  #weightlossjourney  #mentalshift  #positivemindset  #toddlermom  #twoyearsold  #infertilitysurvivor  #infertilityjourney  #happyhealthylife  #terribletwos  #pottytraining  #pottytrainingtime  #pizzaaddict  #pizzaforlife  #countrygirl  #countrymusic  #chaseyourdreams 
Your morning mantra girlfriend😘😘🙌🏻when you want something bad enough...you just don’t quit on yourself because you faced a hurdle or a “bad eating weekend” or a missed few days of workouts👊🏻Just get back up, keep going imperfectly and show up!!! So much love this Monday😍I’m here to help if you want some Healthy Revenge ✌🏻💕🙌🏻Swipe left for my day 2 biceps and back montage😜this program is seriously going to give me back my 💪🏻
Your morning mantra girlfriend😘😘🙌🏻when you want something bad enough...you just don’t quit on yourself because you faced a hurdle or a “bad eating weekend” or a missed few days of workouts👊🏻Just get back up, keep going imperfectly and show up!!! So much love this Monday😍I’m here to help if you want some Healthy Revenge ✌🏻💕🙌🏻Swipe left for my day 2 biceps and back montage😜this program is seriously going to give me back my 💪🏻
OK mommas- I need help!! We have been on and off talking about starting to potty train this tornado. She definitely seems physically ready. And on days like today, where swim diapers give her a rash, regular diapers blow up like a balloon, and the nearest bathroom is a walk uphill, I feel so ready to jump in. But then I think about how easy it has been to go places this summer and not worry about finding bathrooms- and I am unsure if I am ready to give up that freedom! Selfish- But true! .
.
.
I know that every child is different, but I am just so curious and need some advice- when did you start potty training, and how long did it take before you didn’t feel trapped to the house?.
.
.
.
#lifeofamom #toddlermama #toddlermoms #toddlermommy #toddlermomlife #toddlergirlmom #motherhoodmoments #momshelpingmoms #momshelpmoms #pottytraining #pottytrainingproblems #pottytrainingsucks #pottytraining101 #pottytrainingtime #pottytrain #pottytrainingsuccess #thismomlife #newbiemom #mombie #firsttimemomma #firsttimemom #momproblems #momcode
OK mommas- I need help!! We have been on and off talking about starting to potty train this tornado. She definitely seems physically ready. And on days like today, where swim diapers give her a rash, regular diapers blow up like a balloon, and the nearest bathroom is a walk uphill, I feel so ready to jump in. But then I think about how easy it has been to go places this summer and not worry about finding bathrooms- and I am unsure if I am ready to give up that freedom! Selfish- But true! . . . I know that every child is different, but I am just so curious and need some advice- when did you start potty training, and how long did it take before you didn’t feel trapped to the house?. . . . #lifeofamom  #toddlermama  #toddlermoms  #toddlermommy  #toddlermomlife  #toddlergirlmom  #motherhoodmoments  #momshelpingmoms  #momshelpmoms  #pottytraining  #pottytrainingproblems  #pottytrainingsucks  #pottytraining101  #pottytrainingtime  #pottytrain  #pottytrainingsuccess  #thismomlife  #newbiemom  #mombie  #firsttimemomma  #firsttimemom  #momproblems  #momcode 
We have officially started potty training! 😭😭 he has been telling me lately when his diaper is wet so I decided to give it a try. And he has been doing so good! .
.
.
.
.
.
#fortworthmom #latinavlogger #latinamom #fortworthtx #mommyoftwo #mommyvlogger #mommyblogger #influencer #fortworthinfluencer #momlife #momof2 #pottytrainingboys #pottytrainingtime #vlogger #ytvlogger #fortworthyoutuber
My sweet boy has surprised me. We are on day 3 of potty training and were able to go to target, the park, and the old mill! I did not think we would be leaving the house this soon! He’s a rock star (and needed rock star sunglasses to show the world).
My sweet boy has surprised me. We are on day 3 of potty training and were able to go to target, the park, and the old mill! I did not think we would be leaving the house this soon! He’s a rock star (and needed rock star sunglasses to show the world).