an online Instagram web viewer

#postageeveryday medias

Photos

GOOD MORNING 💕
.
Yang dah ada set snowbodycarewhitening tuuu jangan lupa apply kt kulit uols tauuu 😍
.
Lotion SPF60 lembut bak sutera, wangi mempersona buat si pengguna ceria & yakin sepanjang hari 😘
.
.
Snow Pinky Lotion SPF60 BEBAS dari bahan kimia terlarang & DILULUSKAN KKM 💯 berkesan dan selamat 😘
.
🌸SNOW PINKY LOTION🌸
-memberi kelembapan & khasiat pada kulit
-mencerah dan memutihkan kulit
-memudarkan kesan parut
-menjadikan kulit lebih bersinar
-cerah kekal sepanjang masa
-merawat penyakit kulit seperti gatal2, bekas gigitan serangga, alergik, sunburn, kudis dan kurap.
.
.
Macam mana nak order?? 🤔
Tak payah susah2 save no fara, cuma tekan link kat bio profile jee, terus boleh whatsapp fara 😘
017-2877846
.
#snowbodycarewhitening #snowwhite #snowbody #snowpink #snowpinkylotion #lotionputih #sabunpemutih #putih #putihkekal #snowbodycarewhiteningra #snowbodycarebandartasikputeri #cod #postageeveryday
GOOD MORNING 💕 . Yang dah ada set snowbodycarewhitening tuuu jangan lupa apply kt kulit uols tauuu 😍 . Lotion SPF60 lembut bak sutera, wangi mempersona buat si pengguna ceria & yakin sepanjang hari 😘 . . Snow Pinky Lotion SPF60 BEBAS dari bahan kimia terlarang & DILULUSKAN KKM 💯 berkesan dan selamat 😘 . 🌸SNOW PINKY LOTION🌸 -memberi kelembapan & khasiat pada kulit -mencerah dan memutihkan kulit -memudarkan kesan parut -menjadikan kulit lebih bersinar -cerah kekal sepanjang masa -merawat penyakit kulit seperti gatal2, bekas gigitan serangga, alergik, sunburn, kudis dan kurap. . . Macam mana nak order?? 🤔 Tak payah susah2 save no fara, cuma tekan link kat bio profile jee, terus boleh whatsapp fara 😘 017-2877846 . #snowbodycarewhitening  #snowwhite  #snowbody  #snowpink  #snowpinkylotion  #lotionputih  #sabunpemutih  #putih  #putihkekal  #snowbodycarewhiteningra  #snowbodycarebandartasikputeri  #cod  #postageeveryday 
.
Bestnya hilang 14KG !! Macam tak percaya kan hanya 5 box je.
Penangan hebat #juicyraspberry bukan cakap kosong.. kami buktikan dengan testimoni bukan saja2 nak janji bulan bintang bagai... .
. 
Sekali dah terkena sure repeat order!! Hidup dah tak risau dengan masalah gemuk lagi..makanlah apa je pun... esok wajib cari stok #juicyraspberry !!😁😁😁
.
.
Teringin nak order? .
Click jer link ni,k ⤵⤵⤵
.
ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394
.
.
#READYSTOCK #juicyraspberry #jk1m  #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus  #kurusselepasbersalin #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #StokisJuicyraspberry
#weightloss #fitness #COD_areaKL #postageeveryday #cabincrewdubai #hatsandwings #Juspower #SEKAT_SELERA #agent_wanted #JRSingapore #zalora #bhonline
. Bestnya hilang 14KG !! Macam tak percaya kan hanya 5 box je. Penangan hebat #juicyraspberry  bukan cakap kosong.. kami buktikan dengan testimoni bukan saja2 nak janji bulan bintang bagai... . . Sekali dah terkena sure repeat order!! Hidup dah tak risau dengan masalah gemuk lagi..makanlah apa je pun... esok wajib cari stok #juicyraspberry  !!😁😁😁 . . Teringin nak order? . Click jer link ni,k ⤵⤵⤵ . ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394 . . #READYSTOCK  #juicyraspberry  #jk1m  #juicyraspberryfiber  #juicyraspberryhq  #Juicyraspberrykualalumpur  #Juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #jomkurus  #jomkahwin  #detox  #nakkurus  #kurusselepasbersalin  #bolehkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #StokisJuicyraspberry  #weightloss  #fitness  #COD_areaKL  #postageeveryday  #cabincrewdubai  #hatsandwings  #Juspower  #SEKAT_SELERA  #agent_wanted  #JRSingapore  #zalora  #bhonline 
.
Org ckp kerana mulut badan binasa,
Tapi #JuicyRaspberry ckp kerana 1 sachet setiap pagi badan korang makin 'berbisa..' bak retissss gitewwww...auchhhh..
.
Betul ke idookk cer ushaaa sekitttt testimoni ni 👆👆
Testimoni bukan propa..korang konsisten korang gakkk yg selim melim & makin lawaaa bukan org lain..
.
Ubah penampilan diri utk tingkatkan keterampilan diri tak salah kan????!!! ..."
.
Cuba dulu baru tau keberkesanannya💃🏻💃🏻💃
.
Info/order click jer link ni,k ⤵⤵⤵
.
ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394
.
.
#READYSTOCK #juicyraspberry #jk1m  #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus  #kurusselepasbersalin #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #StokisJuicyraspberry
#weightloss #fitness #COD_areaKL #postageeveryday #hatsandwings #Juspower #SEKAT_SELERA #agent_wanted #JRSingapore #zalora #bhonline #fesyenterkini #abpbh
. Org ckp kerana mulut badan binasa, Tapi #JuicyRaspberry  ckp kerana 1 sachet setiap pagi badan korang makin 'berbisa..' bak retissss gitewwww...auchhhh.. . Betul ke idookk cer ushaaa sekitttt testimoni ni 👆👆 Testimoni bukan propa..korang konsisten korang gakkk yg selim melim & makin lawaaa bukan org lain.. . Ubah penampilan diri utk tingkatkan keterampilan diri tak salah kan????!!! ..." . Cuba dulu baru tau keberkesanannya💃🏻💃🏻💃 . Info/order click jer link ni,k ⤵⤵⤵ . ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394 . . #READYSTOCK  #juicyraspberry  #jk1m  #juicyraspberryfiber  #juicyraspberryhq  #Juicyraspberrykualalumpur  #Juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #jomkurus  #jomkahwin  #detox  #nakkurus  #kurusselepasbersalin  #bolehkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #StokisJuicyraspberry  #weightloss  #fitness  #COD_areaKL  #postageeveryday  #hatsandwings  #Juspower  #SEKAT_SELERA  #agent_wanted  #JRSingapore  #zalora  #bhonline  #fesyenterkini  #abpbh 
New patterns have been released today! We called it russian series🇷🇺
.
Comes with no power until 800 degree (step 50) no worries because our softlens are so soft until you didn't realize that you are actually wearing contact lens!
.
WhatsApp 0122715780 to order (all items are ready stock) RM25/pair buy 2 *free postage to west!💰
#postageeveryday
#exceptweekend
#russianlens
#ohhmylensRM25
New patterns have been released today! We called it russian series🇷🇺 . Comes with no power until 800 degree (step 50) no worries because our softlens are so soft until you didn't realize that you are actually wearing contact lens! . WhatsApp 0122715780 to order (all items are ready stock) RM25/pair buy 2 *free postage to west!💰 #postageeveryday  #exceptweekend  #russianlens  #ohhmylensRM25 
Tanpa madu tiada kemanisan, tanpa teloq cubre mi, tak smoothla foundation kan kan kan 🥚🥚🥚🧚‍♀️ So meh grab blending egg Cubre Mi yg gebu gebas & lembut gilos ni uolss 🥚🥚🥚🧚‍♀️ WA 0172756910
#blendingeggcubremi
#codserembansenawangrembau 
#postageeveryday 
#trusredseller
Alhamdulillah .sy jual .tq support 💪🏻
#customerfeedback102
#postageeveryday 
#postagesetiaphari
Testimoni by Vsl Beauty Care Fyza Nazir KL

Adakah jerawat menghantui dan menjadi 
mimpi2 Buruk anda?? 'Jerawat Batu? Aduh Sakitnya!' Sesiapapun tidak patut hidup dengan
 kulit berjerawat terutama sekali jika anda bakal menghadapi hari yang istimewa tidak  lama lagi. Dengan produk dan teknik yang betul, anda boleh mula menghilangkan noda kulit yang muncul tiba-tiba dengan secepat yang boleh. 😍😍😍😍 Tistimoni ini bukan tistimoni tipu
Ini adalah asli dari salah sorang agent vsl yang berjaya menghasil kan kulit yang cantik😊

Hebat kan!

Jadi kan hari2 anda ceria dengan skin care kami! ingin dapat kan 
guide yang betul✅
Skin care yang asli✅

Dapat kan pada agent2 sah vsl 🙏🏻 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole
📮Postage All in Malaysia
.
.
🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE .
.
🚗 KUALA LUMPUR
🚗 TESCO AMPANG
🚗 BUKIT BELACAN
🚗 AMPANG POINT
🚗 KLCC/ PAVILION
🚗 BUKIT AMPANG
.
.
#VslAgentAmpang
#VslBeautyCareFyzaNazir
#VslTeamfyzaNazir
#VslUser #VslTeamWeen
#VslAmpangPoint 
#VslTescoAmpang #VslKlcc
#VslPavilion #VslBukitBelacan
#VslBukitAmpang
#VslAeonBigAmpang #VslAvenueK 
#VslLovers #VslByfyza #VslAgentKL #VslAgentSelangor
#VslSelangor #VslGuideByFyza
#VslAgentAmpangKl
#VslAgentBangsar
#VslAgentPantaiDalam
#VslAgentGombak
#VslAgentSetapak
#JelitaSepanjangUsia
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
Testimoni by Vsl Beauty Care Fyza Nazir KL Adakah jerawat menghantui dan menjadi mimpi2 Buruk anda?? 'Jerawat Batu? Aduh Sakitnya!' Sesiapapun tidak patut hidup dengan kulit berjerawat terutama sekali jika anda bakal menghadapi hari yang istimewa tidak lama lagi. Dengan produk dan teknik yang betul, anda boleh mula menghilangkan noda kulit yang muncul tiba-tiba dengan secepat yang boleh. 😍😍😍😍 Tistimoni ini bukan tistimoni tipu Ini adalah asli dari salah sorang agent vsl yang berjaya menghasil kan kulit yang cantik😊 Hebat kan! Jadi kan hari2 anda ceria dengan skin care kami! ingin dapat kan guide yang betul✅ Skin care yang asli✅ Dapat kan pada agent2 sah vsl 🙏🏻 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole 📮Postage All in Malaysia . . 🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE . . 🚗 KUALA LUMPUR 🚗 TESCO AMPANG 🚗 BUKIT BELACAN 🚗 AMPANG POINT 🚗 KLCC/ PAVILION 🚗 BUKIT AMPANG . . #VslAgentAmpang  #VslBeautyCareFyzaNazir  #VslTeamfyzaNazir  #VslUser  #VslTeamWeen  #VslAmpangPoint  #VslTescoAmpang  #VslKlcc  #VslPavilion  #VslBukitBelacan  #VslBukitAmpang  #VslAeonBigAmpang  #VslAvenueK  #VslLovers  #VslByfyza  #VslAgentKL  #VslAgentSelangor  #VslSelangor  #VslGuideByFyza  #VslAgentAmpangKl  #VslAgentBangsar  #VslAgentPantaiDalam  #VslAgentGombak  #VslAgentSetapak  #JelitaSepanjangUsia  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday 
Nak nampak pinggang langsing dan curvy,asset uolls kena besar dari pinggang

Macam mana nak dapatkan asset besar,gunalah bombshell sayang 😊

#bombshellbreastcream#bombshellkuantan#glamjuice#glamjuicekuantan#perfectbreast#perfectbooty#getyourbodydream#glamjuiceforglamgirl#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#postageeveryday#kuantanese#dropshipwanted#yousell#weship📦
Salah satu waktu yang paling baik untuk minum air kosong adalah setelah bangun dari tidur

Khasiat air kosong bukan sekadar untuk membersihkan tubuh, malahan juga sebagai zat yang sangat diperlukan oleh badan

Antara kebaikannya ialah:

1. Menyihatkan jantung
2. Meningkatkan metabolisma
3. Pelarut nutrien
4. Kulit lebih glowing
5. Badan sihat dan segar
6. Mencegah penyakit migrain

Wah banyakkan khasiatnya,rugi siapa tak amalkan minum air kosong ni sebab sumber alkaline paling murah di dunia 😍

#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday
Salah satu waktu yang paling baik untuk minum air kosong adalah setelah bangun dari tidur Khasiat air kosong bukan sekadar untuk membersihkan tubuh, malahan juga sebagai zat yang sangat diperlukan oleh badan Antara kebaikannya ialah: 1. Menyihatkan jantung 2. Meningkatkan metabolisma 3. Pelarut nutrien 4. Kulit lebih glowing 5. Badan sihat dan segar 6. Mencegah penyakit migrain Wah banyakkan khasiatnya,rugi siapa tak amalkan minum air kosong ni sebab sumber alkaline paling murah di dunia 😍 #dropshipwanted #yousell #weshipit ##sugardollbynnkuantan #sugardollsquad #hairproblem #hairsolution #haircareset #hairtonic #hairandskinvitamins #setshampoo #shampoo #conditioner #COD #Inderamahkota #Bandarkuantan #kualaterengganu #postageeveryday 
Pos out to Kluang. Tq cust.. Tahniah ds huda.. Keep it up 😘
.
.
Wasap.my/60176075957/meeracle
.
.
#meeracle
#meeraclejohor 
#meeraclekluang
#postageeveryday 
#legacyjutawanmeeracle 
#ourdreamcometrue 
#skincare #skincaremy #ifmy #zahirahformeeracle #zahirahmacwilson
Woowww!! New colour sape nak taween boleh sngt taw pakai code colour obsess lipmatte ni!opcoss berseri seri bak rembulan terang uolls.

Cube la teka code ap boss amoii gune code lipmatte obsess ape ni? alaa nelopaa dah nmpk ni antikk gilorss😍 availble semua code colour baru cepat meh grab taw!

Whtsapp 0173114841
Wasap.my/60173114841

#ObsessCosmeticMalaysia #obsesscosmeticsselangor
#agentobsesselangor #lipmatte #lipmatteobsess #neelofa #dxyx #hudabeauty #jualmakeup #borongmakeup #makeupmurah #makeupmua #MuaSelangor #Muakl #muapenang #codeveryday #postageeveryday #squadsyiera #nanawarrior #obsessSunway 
#obsesssubangjaya 
#obsesspetalingjaya
#obsessbandarbarubangi 
#obsesstamanmedan
#obsesspantaidalam
#obsessdamansara
#obsessshahalam
Woowww!! New colour sape nak taween boleh sngt taw pakai code colour obsess lipmatte ni!opcoss berseri seri bak rembulan terang uolls. Cube la teka code ap boss amoii gune code lipmatte obsess ape ni? alaa nelopaa dah nmpk ni antikk gilorss😍 availble semua code colour baru cepat meh grab taw! Whtsapp 0173114841 Wasap.my/60173114841 #ObsessCosmeticMalaysia  #obsesscosmeticsselangor  #agentobsesselangor  #lipmatte  #lipmatteobsess  #neelofa  #dxyx  #hudabeauty  #jualmakeup  #borongmakeup  #makeupmurah  #makeupmua  #MuaSelangor  #Muakl  #muapenang  #codeveryday  #postageeveryday  #squadsyiera  #nanawarrior  #obsessSunway  #obsesssubangjaya  #obsesspetalingjaya  #obsessbandarbarubangi  #obsesstamanmedan  #obsesspantaidalam  #obsessdamansara  #obsessshahalam 
Kuatnya VSL untuk bantu skin 
mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼
Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam...
•
Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi,
Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? 
Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚
Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁
Jgn segan bertanya 😉👏 Road to glow 💫 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole
📮Postage All in Malaysia
.
.
🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE .
.
🚗 KUALA LUMPUR
🚗 TESCO AMPANG
🚗 BUKIT BELACAN
🚗 AMPANG POINT
🚗 KLCC/ PAVILION
🚗 BUKIT AMPANG
.
.
#VslAgentAmpang
#VslBeautyCareFyzaNazir
#VslTeamfyzaNazir
#VslUser #VslTeamWeen
#VslAmpangPoint 
#VslTescoAmpang #VslKlcc
#VslPavilion #VslBukitBelacan
#VslBukitAmpang
#VslAeonBigAmpang #VslAvenueK 
#VslLovers #VslByfyza #VslAgentKL #VslAgentSelangor
#VslSelangor #VslGuideByFyza
#VslAgentAmpangKl
#VslAgentBangsar
#VslAgentPantaiDalam
#VslAgentGombak
#VslAgentSetapak
#JelitaSepanjangUsia
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
Kuatnya VSL untuk bantu skin mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼 Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam... • Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi, Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚 Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁 Jgn segan bertanya 😉👏 Road to glow 💫 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole 📮Postage All in Malaysia . . 🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE . . 🚗 KUALA LUMPUR 🚗 TESCO AMPANG 🚗 BUKIT BELACAN 🚗 AMPANG POINT 🚗 KLCC/ PAVILION 🚗 BUKIT AMPANG . . #VslAgentAmpang  #VslBeautyCareFyzaNazir  #VslTeamfyzaNazir  #VslUser  #VslTeamWeen  #VslAmpangPoint  #VslTescoAmpang  #VslKlcc  #VslPavilion  #VslBukitBelacan  #VslBukitAmpang  #VslAeonBigAmpang  #VslAvenueK  #VslLovers  #VslByfyza  #VslAgentKL  #VslAgentSelangor  #VslSelangor  #VslGuideByFyza  #VslAgentAmpangKl  #VslAgentBangsar  #VslAgentPantaiDalam  #VslAgentGombak  #VslAgentSetapak  #JelitaSepanjangUsia  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday 
Nak asset depan belakang sexy,kulit cerah dan makin firm boleh cuba sexy combo. Confirm result dia meletup kebaboom 😍

Klik link ws di bio!

#bombshellbreastcream#bombshellkuantan#glamjuice#glamjuicekuantan#perfectbreast#perfectbooty#getyourbodydream#glamjuiceforglamgirl#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#postageeveryday#kuantanese#dropshipwanted#yousell#weship📦
Kalau rasa awak suka tarik-tarik rambut lepastu macam. Hmm kenapa rambut taknak tumbuh balik ni 😭😭😭
.
Tolonglah beli sugardoll...
.
Nampak macam takda apa-apa tapi bila tumbuh rambut kau yang nyata. Baru kau akan rasa wow gituu 😍
.
#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday#sugardolltestimony#testimonijujur
Kalau rasa awak suka tarik-tarik rambut lepastu macam. Hmm kenapa rambut taknak tumbuh balik ni 😭😭😭 . Tolonglah beli sugardoll... . Nampak macam takda apa-apa tapi bila tumbuh rambut kau yang nyata. Baru kau akan rasa wow gituu 😍 . #dropshipwanted #yousell #weshipit ##sugardollbynnkuantan #sugardollsquad #hairproblem #hairsolution #haircareset #hairtonic #hairandskinvitamins #setshampoo #shampoo #conditioner #COD #Inderamahkota #Bandarkuantan #kualaterengganu #postageeveryday #sugardolltestimony #testimonijujur 
🦋 VSL BEAUTY CARE 🦋

Jealous tengak muka orang lawa , licin je ğŸ˜ž.. meh eida nak bagitau sejak jadi penguna VSL ni dah tak payah nak pakai foundation tebal2 tutup jerawat , hilangkan parut dah tak payah mekap2 .. semua tu dah berlalu 🍂.. bukan nak riak or sombong 😕.. eida just nak share untuk sis2 yang mencari produk yang sesuai dgn muka sendirikan 😜.. nak tolong sis2 diluar sana , srs VSL membantu semua masalah kulit sis2 .. dah ramai  menjadi pengguna setia vsl alhamdulillah muka dorang lagi powerrr 😱.. .
.
Nak cantik kena lah usaha , pls jangan kedekut itu je 🤣
.
InsyaAllah dengan kesabaran , keyakinan semua akan okey .
.
.
Siapa2 yang rasa dah tak tahan tak sabar nak mencuba cepat2 ws eida 👌🏻 ..
.
.
Haa nak bagitau benda yang paling penting 🤭, pengguna vsl tak boleh sorok2 skin dia yang glowing2 tu sebab apa hanya pengguna vsl bila kena UV 🤩🤩🤩 kalah yang mekap beb .. lagi2 time malam bersinar2✨skin dorang .. time tu la pengguna akan jalan2 sambil tersenyum 🤪🤪🤪 .
.
.
📲 www.wasap.my/60195484466/vsl ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
📮Postage All in Malaysia
.
.
🚗 JERTIH
🚗 BESUT
.
.
#vslbeautycarelover
#Vslagentkelantan
#vslagentbesut
#Vsljertih
#VslLovers 
#JelitaSepanjangUsia
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
🦋 VSL BEAUTY CARE 🦋 Jealous tengak muka orang lawa , licin je ğŸ˜ž.. meh eida nak bagitau sejak jadi penguna VSL ni dah tak payah nak pakai foundation tebal2 tutup jerawat , hilangkan parut dah tak payah mekap2 .. semua tu dah berlalu 🍂.. bukan nak riak or sombong 😕.. eida just nak share untuk sis2 yang mencari produk yang sesuai dgn muka sendirikan 😜.. nak tolong sis2 diluar sana , srs VSL membantu semua masalah kulit sis2 .. dah ramai menjadi pengguna setia vsl alhamdulillah muka dorang lagi powerrr 😱.. . . Nak cantik kena lah usaha , pls jangan kedekut itu je 🤣 . InsyaAllah dengan kesabaran , keyakinan semua akan okey . . . Siapa2 yang rasa dah tak tahan tak sabar nak mencuba cepat2 ws eida 👌🏻 .. . . Haa nak bagitau benda yang paling penting 🤭, pengguna vsl tak boleh sorok2 skin dia yang glowing2 tu sebab apa hanya pengguna vsl bila kena UV 🤩🤩🤩 kalah yang mekap beb .. lagi2 time malam bersinar2✨skin dorang .. time tu la pengguna akan jalan2 sambil tersenyum 🤪🤪🤪 . . . 📲 www.wasap.my/60195484466/vsl ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia . . 🚗 JERTIH 🚗 BESUT . . #vslbeautycarelover  #Vslagentkelantan  #vslagentbesut  #Vsljertih  #VslLovers  #JelitaSepanjangUsia  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday 
New and better formula! Lepas ni yang kurus ke chubby ke boleh consume Glam Juice. Siapa yang dah try Glam Juice je tau macam mana power nya bila combine dengan Bombshell 💣 🔥 ⏳
.
Watch my story babes
Love, kakak bombshell penang ✨
.
To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋
.
#testimonibombshell #asetmontok 
#bombshellbeaute #bombshellpenang #glamgirl #glamjuiceforglamgirl #glamgirlpenang #breastandbootycream #collagendrink #nosideeffects #besteverproduct #irahannapenang #penangisland #friendly #kimkardashian #kilafairy #bodygoals #kebayaperfectwear #perfectbody #breastpump #testimonibombshell #testimonibombshellbeaute #bombshellbabes #bombshelloriginal #authorized #postageeveryday #readystock #bombshellirahanna #irahanna #bombshellbeautepenang #bombshelltips
New and better formula! Lepas ni yang kurus ke chubby ke boleh consume Glam Juice. Siapa yang dah try Glam Juice je tau macam mana power nya bila combine dengan Bombshell 💣 🔥 ⏳ . Watch my story babes Love, kakak bombshell penang ✨ . To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋 . #testimonibombshell  #asetmontok  #bombshellbeaute  #bombshellpenang  #glamgirl  #glamjuiceforglamgirl  #glamgirlpenang  #breastandbootycream  #collagendrink  #nosideeffects  #besteverproduct  #irahannapenang  #penangisland  #friendly  #kimkardashian  #kilafairy  #bodygoals  #kebayaperfectwear  #perfectbody  #breastpump  #testimonibombshell  #testimonibombshellbeaute  #bombshellbabes  #bombshelloriginal  #authorized  #postageeveryday  #readystock  #bombshellirahanna  #irahanna  #bombshellbeautepenang  #bombshelltips 
🦋 VSL BEAUTY CARE 🦋

Jealous tengak muka orang lawa , licin je ğŸ˜ž.. meh eida nak bagitau sejak jadi penguna VSL ni dah tak payah nak pakai foundation tebal2 tutup jerawat , hilangkan parut dah tak payah mekap2 .. semua tu dah berlalu 🍂.. bukan nak riak or sombong 😕.. eida just nak share untuk sis2 yang mencari produk yang sesuai dgn muka sendirikan 😜.. nak tolong sis2 diluar sana , srs VSL membantu semua masalah kulit sis2 .. dah ramai  menjadi pengguna setia vsl alhamdulillah muka dorang lagi powerrr 😱.. .
.
Nak cantik kena lah usaha , pls jangan kedekut itu je 🤣
.
InsyaAllah dengan kesabaran , keyakinan semua akan okey .
.
.
Siapa2 yang rasa dah tak tahan tak sabar nak mencuba cepat2 ws eida 👌🏻 ..
.
.
Haa nak bagitau benda yang paling penting 🤭, pengguna vsl tak boleh sorok2 skin dia yang glowing2 tu sebab apa hanya pengguna vsl bila kena UV 🤩🤩🤩 kalah yang mekap beb .. lagi2 time malam bersinar2✨skin dorang .. time tu la pengguna akan jalan2 sambil tersenyum 🤪🤪🤪 .
.
.
📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole
📮Postage All in Malaysia
.
.
🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE .
.
🚗 KUALA LUMPUR
🚗 TESCO AMPANG
🚗 BUKIT BELACAN
🚗 AMPANG POINT
🚗 KLCC/ PAVILION
🚗 BUKIT AMPANG
.
.
#VslAgentAmpang
#VslBeautyCareFyzaNazir
#VslTeamfyzaNazir
#VslUser #VslTeamWeen
#VslAmpangPoint 
#VslTescoAmpang #VslKlcc
#VslPavilion #VslBukitBelacan
#VslBukitAmpang
#VslAeonBigAmpang #VslAvenueK 
#VslLovers #VslByfyza #VslAgentKL #VslAgentSelangor
#VslSelangor #VslGuideByFyza
#VslAgentAmpangKl
#VslAgentBangsar
#VslAgentPantaiDalam
#VslAgentGombak
#VslAgentSetapak
#JelitaSepanjangUsia
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
🦋 VSL BEAUTY CARE 🦋 Jealous tengak muka orang lawa , licin je ğŸ˜ž.. meh eida nak bagitau sejak jadi penguna VSL ni dah tak payah nak pakai foundation tebal2 tutup jerawat , hilangkan parut dah tak payah mekap2 .. semua tu dah berlalu 🍂.. bukan nak riak or sombong 😕.. eida just nak share untuk sis2 yang mencari produk yang sesuai dgn muka sendirikan 😜.. nak tolong sis2 diluar sana , srs VSL membantu semua masalah kulit sis2 .. dah ramai menjadi pengguna setia vsl alhamdulillah muka dorang lagi powerrr 😱.. . . Nak cantik kena lah usaha , pls jangan kedekut itu je 🤣 . InsyaAllah dengan kesabaran , keyakinan semua akan okey . . . Siapa2 yang rasa dah tak tahan tak sabar nak mencuba cepat2 ws eida 👌🏻 .. . . Haa nak bagitau benda yang paling penting 🤭, pengguna vsl tak boleh sorok2 skin dia yang glowing2 tu sebab apa hanya pengguna vsl bila kena UV 🤩🤩🤩 kalah yang mekap beb .. lagi2 time malam bersinar2✨skin dorang .. time tu la pengguna akan jalan2 sambil tersenyum 🤪🤪🤪 . . . 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole 📮Postage All in Malaysia . . 🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE . . 🚗 KUALA LUMPUR 🚗 TESCO AMPANG 🚗 BUKIT BELACAN 🚗 AMPANG POINT 🚗 KLCC/ PAVILION 🚗 BUKIT AMPANG . . #VslAgentAmpang  #VslBeautyCareFyzaNazir  #VslTeamfyzaNazir  #VslUser  #VslTeamWeen  #VslAmpangPoint  #VslTescoAmpang  #VslKlcc  #VslPavilion  #VslBukitBelacan  #VslBukitAmpang  #VslAeonBigAmpang  #VslAvenueK  #VslLovers  #VslByfyza  #VslAgentKL  #VslAgentSelangor  #VslSelangor  #VslGuideByFyza  #VslAgentAmpangKl  #VslAgentBangsar  #VslAgentPantaiDalam  #VslAgentGombak  #VslAgentSetapak  #JelitaSepanjangUsia  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday 
Jom2 Siapa nk cuba Meeracle @ nk repeat oder, skincare simple & mudah masa kini, rugi kalau tak cuba.. Bila dh cuba, skin blink2 gtu mcm Cik Ira Duta Meeracle kita ni lah.. Berminat blh wasup cik nie tau.. 2 hari lg ciknie takde dlm ngara nk cari angin luar, segar kan minda jap.. www.wasap.my/60123729510

#niemeeracle
#meeraclegemstonebeauty
#agentKotaBharu
#codkotabharusalor
#postageeveryday
#AgentDropshipwanted
Masalah tudung kpelek kini dah boleh atasi. Tak semestinya muka jee dapat diatasi tau, tudung pun boleh. Spray-spray jee dah terbentuk.
.
Tak cantiklah kalau tak ada Safiyya Hijab Spray 💖
.
Spray-spray dan iron. Terus hilang kedutan dan tudung senang d bentuk 👏🏻
.
💦 250ml
✨ Senang untuk dibawa kemana-mana sahaja
.
💰 RM16.90 (SM); RM17.90 (SS)
📦 RM8 (SM); RM12 (SS)
ğŸŽ Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian, boleh terus Whatsapp 📲 0108257601 -Hanis-
.
COD: 🚗💨 UiTM Puncak Perdana
Postage: 🚚💨 Setiap hari kecuali Jumaat & Sabtu, dan cuti umum
.
#safiyyahijabspray #pengerastudung #cod #codkotabharu #strachtudung #hilangkedut #codkubangkerian #codjerteh #codpuncakperdana #postageeveryday #postageseluruhmalaysia #safiyyahijabspraykotabharu #penyelamatwanita #penyelamatfabrik #bazaarpaknil #safiyyahijab #tudung #tudungklepet #tudungtakbentuk #produkmalaysia #halal #halalproduct #halalproduk #spraytudung #produkhot  #bazaarpaknilmurah #spraytudungmurah #spraytudungwangi
Masalah tudung kpelek kini dah boleh atasi. Tak semestinya muka jee dapat diatasi tau, tudung pun boleh. Spray-spray jee dah terbentuk. . Tak cantiklah kalau tak ada Safiyya Hijab Spray 💖 . Spray-spray dan iron. Terus hilang kedutan dan tudung senang d bentuk 👏🏻 . 💦 250ml ✨ Senang untuk dibawa kemana-mana sahaja . 💰 RM16.90 (SM); RM17.90 (SS) 📦 RM8 (SM); RM12 (SS) ğŸŽ Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT . Sebarang pertanyaan atau pembelian, boleh terus Whatsapp 📲 0108257601 -Hanis- . COD: 🚗💨 UiTM Puncak Perdana Postage: 🚚💨 Setiap hari kecuali Jumaat & Sabtu, dan cuti umum . #safiyyahijabspray  #pengerastudung  #cod  #codkotabharu  #strachtudung  #hilangkedut  #codkubangkerian  #codjerteh  #codpuncakperdana  #postageeveryday  #postageseluruhmalaysia  #safiyyahijabspraykotabharu  #penyelamatwanita  #penyelamatfabrik  #bazaarpaknil  #safiyyahijab  #tudung  #tudungklepet  #tudungtakbentuk  #produkmalaysia  #halal  #halalproduct  #halalproduk  #spraytudung  #produkhot  #bazaarpaknilmurah  #spraytudungmurah  #spraytudungwangi 
Terkezut gegirls tengok efek bulus mata lepas pakai Hye Mascara🤤🤤
Kan da cakap. Gerenti menjadik punya❗
Terbukti berkesan 💯

Apa lagi ternganga tu. Meh lekass dm kiri kanan tepi belakang or klik lelaju link wassup kat bio😁

#hyemascara #mascaralentik #mascarafiber #mascaramurah #hyemascaraklang #hyemascarashahalam #hyemascaraselangor #dropshipwanted #readystok #codavailable #postageeveryday
Jamu moden rasa masam manis strawberi, dahlah sedap lepastu hasil pun letops kaw 😍

Nak order boleh terus klik link ws di bio 😘

#bombshellbreastcream#bombshellkuantan#glamjuice#glamjuicekuantan#perfectbreast#perfectbooty#getyourbodydream#glamjuiceforglamgirl#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#postageeveryday#kuantanese#dropshipwanted#yousell#weship📦
It comes together in a set. In 1 box,60 tablets hair and skin vitamin and 30ml tonic

Bukan marketing jual 1 botol RM80 tapi dalam ada 15 biji,ada 30 biji...
.

Vitamin sugardoll ada 60 biji dolls,tonic pakai hanya kawasan bermasalah. Boleh ikut video tutorial yang kita bagi.

Tonic kita waterbase so memang tak berminyak

Nak stalk?silalah klik #sugardolltestimoni

#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday
It comes together in a set. In 1 box,60 tablets hair and skin vitamin and 30ml tonic Bukan marketing jual 1 botol RM80 tapi dalam ada 15 biji,ada 30 biji... . Vitamin sugardoll ada 60 biji dolls,tonic pakai hanya kawasan bermasalah. Boleh ikut video tutorial yang kita bagi. Tonic kita waterbase so memang tak berminyak Nak stalk?silalah klik #sugardolltestimoni  #dropshipwanted #yousell #weshipit ##sugardollbynnkuantan #sugardollsquad #hairproblem #hairsolution #haircareset #hairtonic #hairandskinvitamins #setshampoo #shampoo #conditioner #COD #Inderamahkota #Bandarkuantan #kualaterengganu #postageeveryday 
Buang yang NEGATIVE
Ambil yang POSITIVE ✅
.
Hai korang 🙋🏻
Boleh dapat kan item item VSL BEAUTY CARE skincare dari intan agent sah yg berdaftar 📝
Saya juga mencari someone untuk jadi my agent.
.
COD AREA 🚗 💨
SKUDAI - JB
.
Thankyou having me for guide your skin👯
"Guide the best" 13-05
.
www.wasap.my/60143891856/VslIntan .
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Buang yang NEGATIVE Ambil yang POSITIVE ✅ . Hai korang 🙋🏻 Boleh dapat kan item item VSL BEAUTY CARE skincare dari intan agent sah yg berdaftar 📝 Saya juga mencari someone untuk jadi my agent. . COD AREA 🚗 💨 SKUDAI - JB . Thankyou having me for guide your skin👯 "Guide the best" 13-05 . www.wasap.my/60143891856/VslIntan . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
For the first time we met my HEARTBEAT was falling in love with you and I DO will always LOVE YOU FOREVER and ever! Auuucch😍😍
.
Whtsapp 0173114841
Wasap.my/60173114841

#ObsessCosmeticMalaysia #obsesscosmeticsselangor
#agentobsesselangor #lipmattemalaysia #neelofa #dxyx #hudabeauty #jualmakeup #borongmakeup #makeupmurah #makeupmua #MuaSelangor #Muakl #muapenang #codeveryday #postageeveryday #squadsyiera #nanawarrior #obsessSunway 
#obsesssubangjaya 
#obsesspetalingjaya
#obsessbandarbarubangi 
#obsesstamanmedan
#obsesspantaidalam
#obsessdamansara
#obsessshahalam
For the first time we met my HEARTBEAT was falling in love with you and I DO will always LOVE YOU FOREVER and ever! Auuucch😍😍 . Whtsapp 0173114841 Wasap.my/60173114841 #ObsessCosmeticMalaysia  #obsesscosmeticsselangor  #agentobsesselangor  #lipmattemalaysia  #neelofa  #dxyx  #hudabeauty  #jualmakeup  #borongmakeup  #makeupmurah  #makeupmua  #MuaSelangor  #Muakl  #muapenang  #codeveryday  #postageeveryday  #squadsyiera  #nanawarrior  #obsessSunway  #obsesssubangjaya  #obsesspetalingjaya  #obsessbandarbarubangi  #obsesstamanmedan  #obsesspantaidalam  #obsessdamansara  #obsessshahalam 
Asal nak Cantik je suntik Vit C , makan Vitamin C , apa vitamin lain no function ke uol? .
Jeng jeng Jeng .

Mariiiiii Acik yana bertukar professor saintifik kepulauan pasifik 🙈 .

Vitamin B pon bole buat uols cantik gojes kulit lembap macam Suzy Miss A ( artis kepop) 😏 cer google ‘Apa je vitamin B ni bole buat acik yana oi?’ Ok , Panthenol ( Pro vitamin b) ni dia gerudi masuk ke dalam deep skin bagi moisturise dari dalam.
. 
Ahh sudah apa Acik yana mengarut ni ? .

ok bahasa bawang vitamin B masuk ke dalam (sedalam mana cintamu😄) lembapkan kulit terussss improve keadaan skin 😉 .
Sebab tu kulit merah merah atau breakout sesuai pakai produk ade vitamin B jugak sebab dia bantu tauu . .
Aaahhh sudah ditanya pulak mana nak dpt produk ade panthenol ni? kihkihh .
One word :
Puretox

#puretox #puretoxesmistbyadillaazizan #detoxspray #power #beauty #skincare #skincareroutine #cantik #jerawat #kulitkusam #stokisbandarsaujanaputra #postageeveryday #codbandarsaujanaputra
Asal nak Cantik je suntik Vit C , makan Vitamin C , apa vitamin lain no function ke uol? . Jeng jeng Jeng . Mariiiiii Acik yana bertukar professor saintifik kepulauan pasifik 🙈 . Vitamin B pon bole buat uols cantik gojes kulit lembap macam Suzy Miss A ( artis kepop) 😏 cer google ‘Apa je vitamin B ni bole buat acik yana oi?’ Ok , Panthenol ( Pro vitamin b) ni dia gerudi masuk ke dalam deep skin bagi moisturise dari dalam. . Ahh sudah apa Acik yana mengarut ni ? . ok bahasa bawang vitamin B masuk ke dalam (sedalam mana cintamu😄) lembapkan kulit terussss improve keadaan skin 😉 . Sebab tu kulit merah merah atau breakout sesuai pakai produk ade vitamin B jugak sebab dia bantu tauu . . Aaahhh sudah ditanya pulak mana nak dpt produk ade panthenol ni? kihkihh . One word : Puretox #puretox  #puretoxesmistbyadillaazizan  #detoxspray  #power  #beauty  #skincare  #skincareroutine  #cantik  #jerawat  #kulitkusam  #stokisbandarsaujanaputra  #postageeveryday  #codbandarsaujanaputra 
Herv Natural Essence 😘 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Bau rose penaik seri anda..
.
Sebaris dior, sk2, estee lauder.
.
Boleh buat teknik 7 layer glass skin.
.
Ahaa suke x? Suke wasap Eli
.
📲0103965499
.
Atau klik bio @elikefli_beautyshop 
#nunutim #hervnatural #essence
Herv Natural Essence 😘 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Bau rose penaik seri anda.. . Sebaris dior, sk2, estee lauder. . Boleh buat teknik 7 layer glass skin. . Ahaa suke x? Suke wasap Eli . 📲0103965499 . Atau klik bio @elikefli_beautyshop #nunutim  #hervnatural  #essence 
Yes girl throw away your pills, no need for high risk surgery when you have Bombshell breast & booty cream 😍✨
.
Watch my story babes
Love, kakak bombshell penang ✨
.
To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋
.
#testimonibombshell #asetmontok 
#bombshellbeaute #bombshellpenang #glamgirl #glamjuiceforglamgirl #glamgirlpenang #breastandbootycream #collagendrink #nosideeffects #besteverproduct #irahannapenang #penangisland #friendly #kimkardashian #kilafairy #bodygoals #kebayaperfectwear #perfectbody #breastpump #testimonibombshell #testimonibombshellbeaute #bombshellbabes #bombshelloriginal #authorized #postageeveryday #readystock #bombshellirahanna #irahanna #bombshellbeautepenang #bombshelltips
Yes girl throw away your pills, no need for high risk surgery when you have Bombshell breast & booty cream 😍✨ . Watch my story babes Love, kakak bombshell penang ✨ . To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋 . #testimonibombshell  #asetmontok  #bombshellbeaute  #bombshellpenang  #glamgirl  #glamjuiceforglamgirl  #glamgirlpenang  #breastandbootycream  #collagendrink  #nosideeffects  #besteverproduct  #irahannapenang  #penangisland  #friendly  #kimkardashian  #kilafairy  #bodygoals  #kebayaperfectwear  #perfectbody  #breastpump  #testimonibombshell  #testimonibombshellbeaute  #bombshellbabes  #bombshelloriginal  #authorized  #postageeveryday  #readystock  #bombshellirahanna  #irahanna  #bombshellbeautepenang  #bombshelltips 
.
Dah cakapkan... minum je sekotak dulu pasti akan rasa kesannya ... pasti akan nampak hasil tu.. walaupun tak banyak.. tapi perut dah rasa kempis!! Baru 7 hari je kot😁😁😁... .
. ✅ Tanpa perlu diet ketat
✅ Tanpa perlu senaman hari2
✅ Tanpa perlu tahan lapar
✅ Tanpa perlu habis duit banyak-banyak
✅ Tanpa perlu buang masa.. hanya sehari sekali.. .
.
.
Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394
.
.
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
.
.
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus  #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss  #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkins #emiratescabincrew
. Dah cakapkan... minum je sekotak dulu pasti akan rasa kesannya ... pasti akan nampak hasil tu.. walaupun tak banyak.. tapi perut dah rasa kempis!! Baru 7 hari je kot😁😁😁... . . ✅ Tanpa perlu diet ketat ✅ Tanpa perlu senaman hari2 ✅ Tanpa perlu tahan lapar ✅ Tanpa perlu habis duit banyak-banyak ✅ Tanpa perlu buang masa.. hanya sehari sekali.. . . . Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394 . . WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 . . #readystock  #testimonijr  #stokistjr  #jomkurus  #sayaminumsayajual  #juicyraspberrykualalumpur  #JuicyRaspberryKurus  #terbuktiberkesan  #diet_tanpa_lapar  #detox  #plussize  #weightloss  #kurussihat  #kesan_seawal_7hari  #AGENTWANTED  #COD_areaKL  #postageeveryday  #fattoslim  #slimmingfibredrink  #JuicyraspberryHQ  #juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #atkins  #emiratescabincrew 
.
Happy Monday Lefff..!
.
Eh korang dh try blum eyeshadow yg superb ni? Color pigmented sgt.. klau blum try baca ni dulu..buka mata besau2 sket sbb halus nauu 🤣
.
.
.
#freyeshadow #frmelter #trustedseller  #postageeveryday #postageseluruhmalaysia #freepostage #freegift #agentwanted #dropshipwanted #kualalumpur #selangor #ferrarossabeauty #ferrarossa #putrajaya #0192638768
.
⚡️💥⚡️Testimoni hangat hari2 ⚡️💥⚡️
.
.
⤵⤵ 15KG hanya dgn 6 box #JuicyRaspberry uolls... Dgn syarat consistent hari2 yer.. .
.
.
✅ Tanpa perlu diet ketat
✅ Tanpa perlu senaman hari2
✅ Tanpa perlu tahan lapar
✅ Tanpa perlu habis duit banyak-banyak
✅ Tanpa perlu buang masa.. hanya sehari sekali.. .
.
.
Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394
.
.
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
.
.
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus  #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss  #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #Atkins #bhonline #saudiairlines #bazarpaknilmurahmurah
. ⚡️💥⚡️Testimoni hangat hari2 ⚡️💥⚡️ . . ⤵⤵ 15KG hanya dgn 6 box #JuicyRaspberry  uolls... Dgn syarat consistent hari2 yer.. . . . ✅ Tanpa perlu diet ketat ✅ Tanpa perlu senaman hari2 ✅ Tanpa perlu tahan lapar ✅ Tanpa perlu habis duit banyak-banyak ✅ Tanpa perlu buang masa.. hanya sehari sekali.. . . . Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394 . . WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 . . #readystock  #testimonijr  #stokistjr  #jomkurus  #sayaminumsayajual  #juicyraspberrykualalumpur  #JuicyRaspberryKurus  #terbuktiberkesan  #diet_tanpa_lapar  #detox  #plussize  #weightloss  #kurussihat  #kesan_seawal_7hari  #AGENTWANTED  #COD_areaKL  #postageeveryday  #fattoslim  #slimmingfibredrink  #JuicyraspberryHQ  #juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #Atkins  #bhonline  #saudiairlines  #bazarpaknilmurahmurah 
Morningg 🌸
.
“Jangan sayang seseorang kerana rupa kerana rupa boleh berubah-ubah. Tapi jagalah skin dan rawatlah skin demi masa akan datang.”
.
Uolls ada yang nak tambah atau nak topup loose item for VSL?? Maihh pm intan utk dapatkan set atau loose item. FREEGUIDE ✅ FREEGIFT ✅
.
Agent Sah VSL Beauty Care 13-05❤️
.
🚗 COD :- TAMAN U - PULAI UTAMA - PULAI JAYA - SRI PULAI - SKUDAI - MUTIARA RINI - JB.
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA.
.
Utk dapatkan VSL, click 👇🏻👇🏻👇🏻
Www.wasap.my/60143891856/sayanakneliVsl
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Morningg 🌸 . “Jangan sayang seseorang kerana rupa kerana rupa boleh berubah-ubah. Tapi jagalah skin dan rawatlah skin demi masa akan datang.” . Uolls ada yang nak tambah atau nak topup loose item for VSL?? Maihh pm intan utk dapatkan set atau loose item. FREEGUIDE ✅ FREEGIFT ✅ . Agent Sah VSL Beauty Care 13-05❤️ . 🚗 COD :- TAMAN U - PULAI UTAMA - PULAI JAYA - SRI PULAI - SKUDAI - MUTIARA RINI - JB. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA. . Utk dapatkan VSL, click 👇🏻👇🏻👇🏻 Www.wasap.my/60143891856/sayanakneliVsl . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
GATAL TAK TAHAN ❓
MELECET AKIBAT TERGARU ❓
MELECET TAKUT TAK HILANG❓
JANGAN RISAU RELIEVER KAN HADERR❗️
3 HARI PENGGUNAAN DAH BAIK ❗️
.
Tak perlu risau,
Vsl beautycare cukup lengkap untuk penjagaan kulit muka awak semua 😊
.
KELEBIHAN VSL RELIEVER :
.
Berfungsi sebagai penyegar pada kulit muka ✅

Reliever meredakan keradangan ✅

Meredakan kemerahan & pedih ✅

Reliever menyejukan kulit muka ✅

Memberi sedikit lembapan pada kulit muka ✅

Membantu menghilangkan bekas/kesan akibat melecet terlebih sapu toner atau akibat mengaru semasa dalam proses pengelupasan ✅

Tidak sesuai digunakan untuk masalah jerawat yang serius & kulit muka yang sangat berminyak ❎
.
VSL Reliever 
Rm15.00  60ml
.
COD @ SELFPICKUP @ POSTAGE
FREE GUIDE ✔️ FREE GIFT ✔️
.
www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl
🌸🆔 : 13-05 🌸
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
GATAL TAK TAHAN ❓ MELECET AKIBAT TERGARU ❓ MELECET TAKUT TAK HILANG❓ JANGAN RISAU RELIEVER KAN HADERR❗️ 3 HARI PENGGUNAAN DAH BAIK ❗️ . Tak perlu risau, Vsl beautycare cukup lengkap untuk penjagaan kulit muka awak semua 😊 . KELEBIHAN VSL RELIEVER : . Berfungsi sebagai penyegar pada kulit muka ✅ Reliever meredakan keradangan ✅ Meredakan kemerahan & pedih ✅ Reliever menyejukan kulit muka ✅ Memberi sedikit lembapan pada kulit muka ✅ Membantu menghilangkan bekas/kesan akibat melecet terlebih sapu toner atau akibat mengaru semasa dalam proses pengelupasan ✅ Tidak sesuai digunakan untuk masalah jerawat yang serius & kulit muka yang sangat berminyak ❎ . VSL Reliever Rm15.00 60ml . COD @ SELFPICKUP @ POSTAGE FREE GUIDE ✔️ FREE GIFT ✔️ . www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl 🌸🆔 : 13-05 🌸 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Acne soap Vsl ini juga dapat memberi 
effect skin kelihatan cerah & bersih
Bebas dari jerawat & kulit berminyak 😘
.
❌ konsisten ❌ maintain ❌ sabar ❌ jadi .
SAY ❌ KEPADA JERAWAT ğŸ‘Ž
.
www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl
🌸🆔 : 13-05 🌸
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Acne soap Vsl ini juga dapat memberi effect skin kelihatan cerah & bersih Bebas dari jerawat & kulit berminyak 😘 . ❌ konsisten ❌ maintain ❌ sabar ❌ jadi . SAY ❌ KEPADA JERAWAT ğŸ‘Ž . www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl 🌸🆔 : 13-05 🌸 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
VSL TESTIMONI & GUIDE Sue Muncet'sz .
Cantik nya skin u sayang
Ni lah dia cust yg slalu menghantui i time malam😍
Asal malam jek dia muncul🤣
Kadang seram nak COD..👻
.
Tp i tetap layan sbb dia ni rajin tepek muka dgn VSL..rajin bertanya..
.
Cakap jek apa item dia tak beli
Semua ado❤️
.
Setahun bertahan macam bercinta pulak dgn VSL 😝
"SETIA USER"
No more skin kusam
No more jerawat bertepek2 kat muka .
Jadi lah seperti dia yg rajin
"Maintain Konsisten"
.
Yg dalam pantang
Yg baru nak try 
Baru nak berpeeling
"HEY YOU DONT GIVE UP
.
COD @ SELFPICKUP @ POSTAGE
FREE GUIDE ✔️ FREE GIFT ✔️
www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl
.
🌸🆔 : 13-05 🌸
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
VSL TESTIMONI & GUIDE Sue Muncet'sz . Cantik nya skin u sayang Ni lah dia cust yg slalu menghantui i time malam😍 Asal malam jek dia muncul🤣 Kadang seram nak COD..👻 . Tp i tetap layan sbb dia ni rajin tepek muka dgn VSL..rajin bertanya.. . Cakap jek apa item dia tak beli Semua ado❤️ . Setahun bertahan macam bercinta pulak dgn VSL 😝 "SETIA USER" No more skin kusam No more jerawat bertepek2 kat muka . Jadi lah seperti dia yg rajin "Maintain Konsisten" . Yg dalam pantang Yg baru nak try Baru nak berpeeling "HEY YOU DONT GIVE UP . COD @ SELFPICKUP @ POSTAGE FREE GUIDE ✔️ FREE GIFT ✔️ www.wasap.my/60143891856/sayanakbelivsl . 🌸🆔 : 13-05 🌸 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Assalamualaikum. Hai.
•
•
Bagi sesiapa yang berdekatan dengan area Selayang, Gombak, Batu Caves dan sekitar boleh dapatkan sambal tempoyak ummi dengan Puan Rohana.
•
•
Boleh contact terus Puan Rohana ya.
•
•
011 1521 3701
011 1521 3701
011 1521 3701
•
Sambal tempoyak ummi fly to Selayang.😆
•
•
•
#sambalummi #sambaltempoyak #sambalpedas #sambal #sambalpetai #sambalbilis #sambaltempoyakpetai #sambaltempoyakbilis #tempoyak #petai #durian #selayang #gombak #batucaves #postageeveryday #sayajual #sayajualonline  #jalanjalancarimakan #MasakanKampung #selerakampung #kampungfood #laukkampung #makanmakan
Assalamualaikum. Hai. • • Bagi sesiapa yang berdekatan dengan area Selayang, Gombak, Batu Caves dan sekitar boleh dapatkan sambal tempoyak ummi dengan Puan Rohana. • • Boleh contact terus Puan Rohana ya. • • 011 1521 3701 011 1521 3701 011 1521 3701 • Sambal tempoyak ummi fly to Selayang.😆 • • • #sambalummi  #sambaltempoyak  #sambalpedas  #sambal  #sambalpetai  #sambalbilis  #sambaltempoyakpetai  #sambaltempoyakbilis  #tempoyak  #petai  #durian  #selayang  #gombak  #batucaves  #postageeveryday  #sayajual  #sayajualonline  #jalanjalancarimakan  #MasakanKampung  #selerakampung  #kampungfood  #laukkampung  #makanmakan 
⚠️ KULIT PUTIH SELURUH BADAN dengan SNOW BODYCARE WHITENING ⚠️
.
👱🏻‍♀️ Baru pakai 7 hari . Satu badan putih melepak sampai nampak jelas urat hijau.
.
🌹 Sis pakai 1set dah nampak kesan memang putih dan bersih je kulit seluruh badan. Parut & jerawat badan semua hilang.
.
🥇 Ramai yang dah berjaya dengan 1set SOAP + LOTION sahaja.
.
🤔 Kalau tak percaya jom tengok testimoni di IG kami sekarang.
.
📌 Bahan Dalam SNOW WHITENING SOAP
✅ Vitamin ACE
✅ Susu Pemutih
✅ Gluta
✅ Aloe vera
✅ Virgin Coconut Oil
.
📌 Bahan Dalam SNOW PINKY LOTION
✅ Vitamin ACE
✅ Serbuk Gluta
✅ Ekstrak Strawbery
✅ Ekstrak Bengkoang
✅ Protein Yogurt
✅ Minyak Jojoba Oil
.
🌟 Kelebihan SNOW BODYCARE WHITENING 🌸 Membersihkan kulit
🌸 Mencerah dan memutihkan kulit seluruh tubuh
🌸 Memudarkan stretchmark dan parut
🌸 Menghilangkan jerawat & bau badan
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menggebukan aset
🌸 Merawat msalah kulit kering/jerawat/sensitif/ruam
.
✔ Soap dan Lotion ada kelulusan KKM 💯
.
Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !!
📲 017-2877846
📲 017-2877846
📲 017-2877846
.
👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘
.
.
#snow #rawang #selangor #snowbodycarerawang #snowbodycarebandartasikputeri #snowbodycarewhiteningselangor #postageeveryday #snowbodycarewhitening #snowbodycares #nakputih #nakcerah #putihkekal #lotionpemutih #sabunpemutih
⚠️ KULIT PUTIH SELURUH BADAN dengan SNOW BODYCARE WHITENING ⚠️ . 👱🏻‍♀️ Baru pakai 7 hari . Satu badan putih melepak sampai nampak jelas urat hijau. . 🌹 Sis pakai 1set dah nampak kesan memang putih dan bersih je kulit seluruh badan. Parut & jerawat badan semua hilang. . 🥇 Ramai yang dah berjaya dengan 1set SOAP + LOTION sahaja. . 🤔 Kalau tak percaya jom tengok testimoni di IG kami sekarang. . 📌 Bahan Dalam SNOW WHITENING SOAP ✅ Vitamin ACE ✅ Susu Pemutih ✅ Gluta ✅ Aloe vera ✅ Virgin Coconut Oil . 📌 Bahan Dalam SNOW PINKY LOTION ✅ Vitamin ACE ✅ Serbuk Gluta ✅ Ekstrak Strawbery ✅ Ekstrak Bengkoang ✅ Protein Yogurt ✅ Minyak Jojoba Oil . 🌟 Kelebihan SNOW BODYCARE WHITENING 🌸 Membersihkan kulit 🌸 Mencerah dan memutihkan kulit seluruh tubuh 🌸 Memudarkan stretchmark dan parut 🌸 Menghilangkan jerawat & bau badan 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menggebukan aset 🌸 Merawat msalah kulit kering/jerawat/sensitif/ruam . ✔ Soap dan Lotion ada kelulusan KKM 💯 . Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !! 📲 017-2877846 📲 017-2877846 📲 017-2877846 . 👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘 . . #snow  #rawang  #selangor  #snowbodycarerawang  #snowbodycarebandartasikputeri  #snowbodycarewhiteningselangor  #postageeveryday  #snowbodycarewhitening  #snowbodycares  #nakputih  #nakcerah  #putihkekal  #lotionpemutih  #sabunpemutih 
⚠️ KULIT PUTIH SELURUH BADAN dengan SNOW BODYCARE WHITENING ⚠️
.
👱🏻‍♀️ Baru pakai 7 hari . Satu badan putih melepak sampai nampak jelas urat hijau.
.
🌹 Sis pakai 1set dah nampak kesan memang putih dan bersih je kulit seluruh badan. Parut & jerawat badan semua hilang.
.
🥇 Ramai yang dah berjaya dengan 1set SOAP + LOTION sahaja.
.
🤔 Kalau tak percaya jom tengok testimoni di IG kami sekarang.
.
📌 Bahan Dalam SNOW WHITENING SOAP
✅ Vitamin ACE
✅ Susu Pemutih
✅ Gluta
✅ Aloe vera
✅ Virgin Coconut Oil
.
📌 Bahan Dalam SNOW PINKY LOTION
✅ Vitamin ACE
✅ Serbuk Gluta
✅ Ekstrak Strawbery
✅ Ekstrak Bengkoang
✅ Protein Yogurt
✅ Minyak Jojoba Oil
.
🌟 Kelebihan SNOW BODYCARE WHITENING 🌸 Membersihkan kulit
🌸 Mencerah dan memutihkan kulit seluruh tubuh
🌸 Memudarkan stretchmark dan parut
🌸 Menghilangkan jerawat & bau badan
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menggebukan aset
🌸 Merawat msalah kulit kering/jerawat/sensitif/ruam
.
✔ Soap dan Lotion ada kelulusan KKM 💯
.
Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !!
📲 017-2877846
📲 017-2877846
📲 017-2877846
.
👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘
.
.
#snow #rawang #selangor #snowbodycarerawang #snowbodycarebandartasikputeri #snowbodycarewhiteningselangor #postageeveryday #snowbodycarewhitening #snowbodycares #nakputih #nakcerah #putihkekal #lotionpemutih #sabunpemutih
⚠️ KULIT PUTIH SELURUH BADAN dengan SNOW BODYCARE WHITENING ⚠️ . 👱🏻‍♀️ Baru pakai 7 hari . Satu badan putih melepak sampai nampak jelas urat hijau. . 🌹 Sis pakai 1set dah nampak kesan memang putih dan bersih je kulit seluruh badan. Parut & jerawat badan semua hilang. . 🥇 Ramai yang dah berjaya dengan 1set SOAP + LOTION sahaja. . 🤔 Kalau tak percaya jom tengok testimoni di IG kami sekarang. . 📌 Bahan Dalam SNOW WHITENING SOAP ✅ Vitamin ACE ✅ Susu Pemutih ✅ Gluta ✅ Aloe vera ✅ Virgin Coconut Oil . 📌 Bahan Dalam SNOW PINKY LOTION ✅ Vitamin ACE ✅ Serbuk Gluta ✅ Ekstrak Strawbery ✅ Ekstrak Bengkoang ✅ Protein Yogurt ✅ Minyak Jojoba Oil . 🌟 Kelebihan SNOW BODYCARE WHITENING 🌸 Membersihkan kulit 🌸 Mencerah dan memutihkan kulit seluruh tubuh 🌸 Memudarkan stretchmark dan parut 🌸 Menghilangkan jerawat & bau badan 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menggebukan aset 🌸 Merawat msalah kulit kering/jerawat/sensitif/ruam . ✔ Soap dan Lotion ada kelulusan KKM 💯 . Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !! 📲 017-2877846 📲 017-2877846 📲 017-2877846 . 👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘 . . #snow  #rawang  #selangor  #snowbodycarerawang  #snowbodycarebandartasikputeri  #snowbodycarewhiteningselangor  #postageeveryday  #snowbodycarewhitening  #snowbodycares  #nakputih  #nakcerah  #putihkekal  #lotionpemutih  #sabunpemutih 
Dapat testimoni dari salah seorang agen kami
Kulit putih gebu sangat sampai kee kaki 😍😍
.
Ni laa hasilnya kalau konsisten guna snowbodycarewhitening
.
Kulit putih gebu kekal 🙈🙈🙈
.
Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !!
📲 017-2877846
📲 017-2877846
📲 017-2877846
.
👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘
.
.
#snow #rawang #selangor #snowbodycarerawang #snowbodycarebandartasikputeri #snowbodycarewhiteningselangor #postageeveryday #snowbodycarewhitening #snowbodycares #nakputih #nakcerah #putihkekal #lotionpemutih #sabunpemutih
Dapat testimoni dari salah seorang agen kami Kulit putih gebu sangat sampai kee kaki 😍😍 . Ni laa hasilnya kalau konsisten guna snowbodycarewhitening . Kulit putih gebu kekal 🙈🙈🙈 . Jika sis berminat, whatsapp fara sekarang !! 📲 017-2877846 📲 017-2877846 📲 017-2877846 . 👉🏻 TEKAN LINK DEKAT BIO @faraa.snowbodycarewhitening 😘 . . #snow  #rawang  #selangor  #snowbodycarerawang  #snowbodycarebandartasikputeri  #snowbodycarewhiteningselangor  #postageeveryday  #snowbodycarewhitening  #snowbodycares  #nakputih  #nakcerah  #putihkekal  #lotionpemutih  #sabunpemutih 
FOUNDATION 2IN1 WATERPROOF PERTAMA DIMALAYSIA!!!
========================
.
Alha Alfa Stay All Day Foundation & Concealer .
KELEBIHAN :
🌹 Full coverage
🌹 Tahan cuaca panas 🌹 Make up tak mudah cair
🌹 Tak bercapuk walaupun berpeluh 🌹 Tak perlu guna concealer
🌹 Mudah nak blend
🌹 Tahan cuaca panas
🌹 Membantu minimakan ketidaksempunaan wajah.
.
CODE :
✅AURORA
✅SABLE
✅BRULEE
.
Alha Alfa Foundation Stay All day..Foundation ni siap ada concealer..
.
‘’ stay all day ‘’ ‘’ stay perfect ‘’
alha alfa foundation + concealer ( waterproof )
.
So special even muka korang berpeluh sekali pon foundation can blend as well and more important nak bawak p mandi pon makeup tak luntur 😍
.
2IN1 ( foundation + concealer ) 👍🏿 so texture dia sangat pekat likat and full coverage ..
.
Wahhh...produk Alha Alfa ni xpernah mengecewakan iolss tau...semua bagus2 & berkualiti👍👍
.
Nak cuba?? Komen NAK & tinggalkan no wssp kat komen k.
.
wasap.my/60132191862 .

#postageeveryday 
#codalhaalfacosmetics_kajangutama 
#codalhaalfacosmetics_bangi 
#codalhaalfacosmetics_petalingjaya
FOUNDATION 2IN1 WATERPROOF PERTAMA DIMALAYSIA!!! ======================== . Alha Alfa Stay All Day Foundation & Concealer . KELEBIHAN : 🌹 Full coverage 🌹 Tahan cuaca panas 🌹 Make up tak mudah cair 🌹 Tak bercapuk walaupun berpeluh 🌹 Tak perlu guna concealer 🌹 Mudah nak blend 🌹 Tahan cuaca panas 🌹 Membantu minimakan ketidaksempunaan wajah. . CODE : ✅AURORA ✅SABLE ✅BRULEE . Alha Alfa Foundation Stay All day..Foundation ni siap ada concealer.. . ‘’ stay all day ‘’ ‘’ stay perfect ‘’ alha alfa foundation + concealer ( waterproof ) . So special even muka korang berpeluh sekali pon foundation can blend as well and more important nak bawak p mandi pon makeup tak luntur 😍 . 2IN1 ( foundation + concealer ) 👍🏿 so texture dia sangat pekat likat and full coverage .. . Wahhh...produk Alha Alfa ni xpernah mengecewakan iolss tau...semua bagus2 & berkualiti👍👍 . Nak cuba?? Komen NAK & tinggalkan no wssp kat komen k. . wasap.my/60132191862 . #postageeveryday  #codalhaalfacosmetics_kajangutama  #codalhaalfacosmetics_bangi  #codalhaalfacosmetics_petalingjaya 
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION.

30ml hanya RM49.90 
Harga yang sangat mampu milik utk semua especially all makeup beginners 😵woww!! Apa yg membezakan Royal Propolis foundation dgn foundation2 lain?

Royal Propolis Foundation Alha Alfa
🐝FD propolis pertama di Malaysia
🐝di rumuskan khas daripada air liur lebah
🐝merawat kulit kusam & parut jerawat
🐝mencantikkan texture kulit menggurutu
🐝menghasilkan matte finishing utk oily skin
🐝sangat full coverage
🐝SPF 30
🐝berkesan utk kulit breakout

Fondie ada 5 CODE:
👩🏼AURI - cerah
👩🏻FERVI - medium light
👩 EDEL- Medium dark
👩🏽MORRI - gelap
👩🏾SALVIA- skin tan

Berminat bole terus 
Wasap.my/60132191862

#postageeveryday 
#codalhaalfacosmetics_kajangutama 
#codalhaalfacosmetics_bangi 
#codalhaalfacosmetics_petalingjaya
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. 30ml hanya RM49.90 Harga yang sangat mampu milik utk semua especially all makeup beginners 😵woww!! Apa yg membezakan Royal Propolis foundation dgn foundation2 lain? Royal Propolis Foundation Alha Alfa 🐝FD propolis pertama di Malaysia 🐝di rumuskan khas daripada air liur lebah 🐝merawat kulit kusam & parut jerawat 🐝mencantikkan texture kulit menggurutu 🐝menghasilkan matte finishing utk oily skin 🐝sangat full coverage 🐝SPF 30 🐝berkesan utk kulit breakout Fondie ada 5 CODE: 👩🏼AURI - cerah 👩🏻FERVI - medium light 👩 EDEL- Medium dark 👩🏽MORRI - gelap 👩🏾SALVIA- skin tan Berminat bole terus Wasap.my/60132191862 #postageeveryday  #codalhaalfacosmetics_kajangutama  #codalhaalfacosmetics_bangi  #codalhaalfacosmetics_petalingjaya 
S E R U M .W H I T E N I N G . B O O S T E R =========================
- Terhangat Abad ini -
.
SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼
.
BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT MASALAH KULIT
.
M E R A W A T . .M A S A L A H : .
✅ LIFTING . ✅ ANJAL KULIT.
✅ WHITENING.
✅ ANTI ACNE.
✅ ANTI ELLERGIC.
✅ REDUCE RESNESS .
✅ kurangkan PARUT JERAWAT.
✅ Kurang kan JERAGAT.
.
.
a c t i v e.  i n g r e d i e n t s : .
✅titanium dioxide (pelindung matahari)
.
✅stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
✅propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
✅lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
✅glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
✅anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
c a r a . g u n a : 
selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
Jom dptkan sekarang! Tinggalkan no fon kat ruangan komen uallss 
wasap.my/60132191862/NakSerumWhitening
.
#postageeveryday 
#codalhaalfacosmetics_kajangutama 
#codalhaalfacosmetics_bangi 
#codalhaalfacosmetics_petalingjaya
S E R U M .W H I T E N I N G . B O O S T E R ========================= - Terhangat Abad ini - . SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼ . BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT MASALAH KULIT . M E R A W A T . .M A S A L A H : . ✅ LIFTING . ✅ ANJAL KULIT. ✅ WHITENING. ✅ ANTI ACNE. ✅ ANTI ELLERGIC. ✅ REDUCE RESNESS . ✅ kurangkan PARUT JERAWAT. ✅ Kurang kan JERAGAT. . . a c t i v e. i n g r e d i e n t s : . ✅titanium dioxide (pelindung matahari) . ✅stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit) . ✅propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas) . ✅lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) . ✅glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) . ✅anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally. . c a r a . g u n a : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . Jom dptkan sekarang! Tinggalkan no fon kat ruangan komen uallss wasap.my/60132191862/NakSerumWhitening . #postageeveryday  #codalhaalfacosmetics_kajangutama  #codalhaalfacosmetics_bangi  #codalhaalfacosmetics_petalingjaya 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 ANDA READYY Stok‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! outlet pun dah ada..atau boleh ke www.alhaalfa.com
.
.
.
rm60 utk satu pallette !! #postageeveryday 
#codalhaalfacosmetics_kajangutama 
#codalhaalfacosmetics_bangi 
#codalhaalfacosmetics_petalingjaya
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 ANDA READYY Stok‼️‼️‼️‼️‼️ . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! outlet pun dah ada..atau boleh ke www.alhaalfa.com . . . rm60 utk satu pallette !! #postageeveryday  #codalhaalfacosmetics_kajangutama  #codalhaalfacosmetics_bangi  #codalhaalfacosmetics_petalingjaya 
.
Penyelesaian kepada masalah OBESITI?
⬇️⬇️⬇️
#Juicyraspberry 
Produk wajib korang kena ada!! Serius gile berkesannya😄
.

Susut inci dan berat turun 20KG...
Terbukti berkesan..
.
Berminat??
.
👉🏻 www.wasap.my/60173728394
.
.
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
.
.
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus  #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss  #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkins #bhonline #saudiairlines #JRSingapore
. Penyelesaian kepada masalah OBESITI? ⬇️⬇️⬇️ #Juicyraspberry  Produk wajib korang kena ada!! Serius gile berkesannya😄 . Susut inci dan berat turun 20KG... Terbukti berkesan.. . Berminat?? . 👉🏻 www.wasap.my/60173728394 . . WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 . . #readystock  #testimonijr  #stokistjr  #jomkurus  #sayaminumsayajual  #juicyraspberrykualalumpur  #JuicyRaspberryKurus  #terbuktiberkesan  #diet_tanpa_lapar  #detox  #plussize  #weightloss  #kurussihat  #kesan_seawal_7hari  #AGENTWANTED  #COD_areaKL  #postageeveryday  #fattoslim  #slimmingfibredrink  #JuicyraspberryHQ  #juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #atkins  #bhonline  #saudiairlines  #JRSingapore 
Selain besar tegang montok,bbc juga boleh menghilangkan stretch mark di kawasan dalam rajah tu taw

Klik link ws di bio untuk order

#bombshellbreastcream#bombshellkuantan#perfectbreast#perfectbooty#getyourbodydream#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#postageeveryday#kuantanese
Nah testimoni jujur lagi solid lagi wow 😍

Tak sampai sebulan Uolls

Malas lah nak borak panjang. Korang nak tunggu rambut korang jadi teruk mana baru nak bertindak?
.
Nampak macam remeh, bila dah melopong dah jadi padang jarak padang tekukur. Mulalah kelam kabut. Lepastu cuba sini cuba sana habis duit banyak-banyak

Baik korang grab sugardoll sekarang, dah boleh cantik cepat 😍

#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday#sugardolltestimony#testimonijujur
Nah testimoni jujur lagi solid lagi wow 😍 Tak sampai sebulan Uolls Malas lah nak borak panjang. Korang nak tunggu rambut korang jadi teruk mana baru nak bertindak? . Nampak macam remeh, bila dah melopong dah jadi padang jarak padang tekukur. Mulalah kelam kabut. Lepastu cuba sini cuba sana habis duit banyak-banyak Baik korang grab sugardoll sekarang, dah boleh cantik cepat 😍 #dropshipwanted #yousell #weshipit ##sugardollbynnkuantan #sugardollsquad #hairproblem #hairsolution #haircareset #hairtonic #hairandskinvitamins #setshampoo #shampoo #conditioner #COD #Inderamahkota #Bandarkuantan #kualaterengganu #postageeveryday #sugardolltestimony #testimonijujur 
Si dia tak appreciate you? Or dah dump u ? Time to invest in yourself and get yourself a new man ! 🍑⭐️ Bombshell Breast & Booty cream rm 69 je yang
.
Watch my story babes
Love, kakak bombshell penang ✨
.
To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋
.
#testimonibombshell #asetmontok 
#bombshellbeaute #bombshellpenang #glamgirl #glamjuiceforglamgirl #glamgirlpenang #breastandbootycream #collagendrink #nosideeffects #besteverproduct #irahannapenang #penangisland #friendly #kimkardashian #kilafairy #bodygoals #kebayaperfectwear #perfectbody #breastpump #testimonibombshell #testimonibombshellbeaute #bombshellbabes #bombshelloriginal #authorized #postageeveryday #readystock #bombshellirahanna #irahanna #bombshellbeautepenang #bombshelltips
Si dia tak appreciate you? Or dah dump u ? Time to invest in yourself and get yourself a new man ! 🍑⭐️ Bombshell Breast & Booty cream rm 69 je yang . Watch my story babes Love, kakak bombshell penang ✨ . To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋 . #testimonibombshell  #asetmontok  #bombshellbeaute  #bombshellpenang  #glamgirl  #glamjuiceforglamgirl  #glamgirlpenang  #breastandbootycream  #collagendrink  #nosideeffects  #besteverproduct  #irahannapenang  #penangisland  #friendly  #kimkardashian  #kilafairy  #bodygoals  #kebayaperfectwear  #perfectbody  #breastpump  #testimonibombshell  #testimonibombshellbeaute  #bombshellbabes  #bombshelloriginal  #authorized  #postageeveryday  #readystock  #bombshellirahanna  #irahanna  #bombshellbeautepenang  #bombshelltips 
Testimoni by Cust Intan Kechik ll 🌸
.
Sis ni dulu pakai Vsl then stop 
Lepas stop dia rasa menyesal gila
Sebab tinggalkan Vsl terlalu awal 😂
.
Dia cuba produk lain
Tapi tak berkesan jugak,
Penat cari apa yang sesuai dgn skin😩
Lastly dia cari Vsl balik, 
Alhamdulillah dipertemukan dgn saya 😍
Saya guide dia sampai jadi 👍🏻
.
Now dah lebih 2Month dgn Vsl
And what word that i hear ? 😱
“Lepasni dgn Vsl je, takmau tukar’2 dah”
Wahh alhamdulillah im so proud 
With this customer. Nak guide dia
Senang je tak banyak ragam. 
Ikot je step yg i bagi ❤️
.
So uolls yang nak try tu mehh clik whatsapp number kat bawah ni, yang jauh yang dekat tetap boleh beli dan pakai. Bila dah Konsisten, ada Rezki maihhh la jadi agent sis pulak 😆🙈
.
Sis Pakai ✅ Sis Jual ✅ Sis Guide ✅
🚗 COD Taman U - Pulai Utama - Skudai - Mutiara Rini - JB.
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA. .
🌸 AGENT SAH VSL BEAUTY CARE (13-05) 🌸
Www.wasap.my/60143891856/nakVSL
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Testimoni by Cust Intan Kechik ll 🌸 . Sis ni dulu pakai Vsl then stop Lepas stop dia rasa menyesal gila Sebab tinggalkan Vsl terlalu awal 😂 . Dia cuba produk lain Tapi tak berkesan jugak, Penat cari apa yang sesuai dgn skin😩 Lastly dia cari Vsl balik, Alhamdulillah dipertemukan dgn saya 😍 Saya guide dia sampai jadi 👍🏻 . Now dah lebih 2Month dgn Vsl And what word that i hear ? 😱 “Lepasni dgn Vsl je, takmau tukar’2 dah” Wahh alhamdulillah im so proud With this customer. Nak guide dia Senang je tak banyak ragam. Ikot je step yg i bagi ❤️ . So uolls yang nak try tu mehh clik whatsapp number kat bawah ni, yang jauh yang dekat tetap boleh beli dan pakai. Bila dah Konsisten, ada Rezki maihhh la jadi agent sis pulak 😆🙈 . Sis Pakai ✅ Sis Jual ✅ Sis Guide ✅ 🚗 COD Taman U - Pulai Utama - Skudai - Mutiara Rini - JB. 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA. . 🌸 AGENT SAH VSL BEAUTY CARE (13-05) 🌸 Www.wasap.my/60143891856/nakVSL . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Bombshell Breast Cream
✔Menganjalkan
✔Menegangkan
✔Montok dan mantap
✔Melembutkan kulit
✔Menghilangkan strecth mark
✔Menghilangkan bau kepam

Amaran: Jangan pakai kalau taknak suami melekat 24jam

Click link ws di bio untuk order

#bombshellbreastcream#bombshellkuantan#perfectbreast#perfectbooty#getyourbodydream#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#postageeveryday#kuantanese
Zaman kegilaan waktu duduk asrama dulu

Konon nak tunjuk rambut siapa cantik,padahal semua jenis rambut hantu mak Limah apo ehh 🤣
.
Tahun 2018 ni masih ada lagi ke orang buat macam ni 😜

#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday
.
Dari 80KG ⤵️⤵️⤵️ ke 60KG 😵😵😵
.
.

Rasa macam tak percaya je
Tapi ini reAliti
Tak mustahil pun kalau dengan #juicyraspberry
Kurus dengan mudah je 
Tak payah nak sengsara
Tak perlu Nak rasa terseksa tahan makan
Dan Senaman setiap hari...
.
.
Hanya amalkan diet seimbang + air yang cukup
Dan minum juicy raspberry setiap pagi
KURUS PASTI MILIK UOLLSSS
.
.
Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394
.
.
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
WHATSAPP 0173728394
.
.
#readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus  #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss  #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #fattoslim #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkins #bhonline #saudiairlines #JRSingapore
. Dari 80KG ⤵️⤵️⤵️ ke 60KG 😵😵😵 . . Rasa macam tak percaya je Tapi ini reAliti Tak mustahil pun kalau dengan #juicyraspberry  Kurus dengan mudah je Tak payah nak sengsara Tak perlu Nak rasa terseksa tahan makan Dan Senaman setiap hari... . . Hanya amalkan diet seimbang + air yang cukup Dan minum juicy raspberry setiap pagi KURUS PASTI MILIK UOLLSSS . . Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60173728394 . . WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 WHATSAPP 0173728394 . . #readystock  #testimonijr  #stokistjr  #jomkurus  #sayaminumsayajual  #juicyraspberrykualalumpur  #JuicyRaspberryKurus  #terbuktiberkesan  #diet_tanpa_lapar  #detox  #plussize  #weightloss  #kurussihat  #kesan_seawal_7hari  #AGENTWANTED  #COD_areaKL  #postageeveryday  #fattoslim  #slimmingfibredrink  #JuicyraspberryHQ  #juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #atkins  #bhonline  #saudiairlines  #JRSingapore 
Tau tak apa kelebiha utama #wawawax ? 
1. Kulit bebas bulu. 
2. Bulu baru lambat tumbuh. 
Ramai dah rasa experience best ni. Korang bila lg? Dm tauuuu. 
#organichairremoval #hairremoval #hairwax #homespa #spamurah #wanyhasrita #waxing #threading #onlineshopping #bestseller #codkuis #codkajang #codputrajaya #postageeveryday
Throwback 🌸 Kami semua VSL User 😍 Mak buyong je bukan User set Vsl tapi dia cuma pakai day cream Vsl. Okay takde masalah 😆 u guyss bila lagi nak shantek dengan Vsl 😍❤️
📲 014-3891856 (intan) 
@syazana2512 @vslbeautycarebyintan .
🌸Agent Sah Vsl Beauty Care 13-05🌸
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Throwback 🌸 Kami semua VSL User 😍 Mak buyong je bukan User set Vsl tapi dia cuma pakai day cream Vsl. Okay takde masalah 😆 u guyss bila lagi nak shantek dengan Vsl 😍❤️ 📲 014-3891856 (intan) @syazana2512 @vslbeautycarebyintan . 🌸Agent Sah Vsl Beauty Care 13-05🌸 #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
@zmbeanbag masih berlangsung di Bangi Gateway Shopping Mall
.
SHARE...SHARE..SHARE...!!!.
.
Boleh bawa balik rumah terus hari ni🤗🤗🤗
.
#zmprodux #zmbeanbag #zmjokerset #zm #terasjernang #bangi #beanbagmurahmalaysia #beanbagwarnawarni #beanbagsofa #apartments #condominium #colorful #chillingğŸ˜Ž #artsxdesign #artwork #lovequotes #colorstreet #model #rilex #murahmeriah #murahbanget #murahmurahmurah #decorations #polyfoam #beads #postageeveryday #bangigateaway #selangor
@zmbeanbag masih berlangsung di Bangi Gateway Shopping Mall . SHARE...SHARE..SHARE...!!!. . Boleh bawa balik rumah terus hari ni🤗🤗🤗 . #zmprodux  #zmbeanbag  #zmjokerset  #zm  #terasjernang  #bangi  #beanbagmurahmalaysia  #beanbagwarnawarni  #beanbagsofa  #apartments  #condominium  #colorful  #chilling ğŸ˜Ž #artsxdesign  #artwork  #lovequotes  #colorstreet  #model  #rilex  #murahmeriah  #murahbanget  #murahmurahmurah  #decorations  #polyfoam  #beads  #postageeveryday  #bangigateaway  #selangor 
.
Yang mana satu jadi pilihan hati?
.
➡️ KURUS cara DIET TAHAN MAKAN & SENAMAN?
➡️ atau DIET dengan #juicyraspberry .
.
KENAPA PILIH CARA YANG SUSAH SEDANGKAN ADA JE CARA YANG MUDAH DEPAN MATA?
.
.
✅ Tanpa perlu diet ketat
✅ Tanpa perlu senaman hari2
✅ Tanpa perlu tahan lapar
✅ Tanpa perlu belanja yang besar
✅ Tanpa cara yang renyah.. hanya sekali sehari saja
.
.
Click link for fast response 👇👇
www.wasap.my/60173728394 .
ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394
.
.
#READYSTOCK #juicyraspberry #jk1m  #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus  #kurusselepasbersalin #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #StokisJuicyraspberry
#weightloss #fitness #COD_areaKL #postageeveryday #cabincrew #hatsandwings #Juspower #SEKAT_SELERA #agent_wanted #JRSingapore #zalora #bhonline
. Yang mana satu jadi pilihan hati? . ➡️ KURUS cara DIET TAHAN MAKAN & SENAMAN? ➡️ atau DIET dengan #juicyraspberry  . . KENAPA PILIH CARA YANG SUSAH SEDANGKAN ADA JE CARA YANG MUDAH DEPAN MATA? . . ✅ Tanpa perlu diet ketat ✅ Tanpa perlu senaman hari2 ✅ Tanpa perlu tahan lapar ✅ Tanpa perlu belanja yang besar ✅ Tanpa cara yang renyah.. hanya sekali sehari saja . . Click link for fast response 👇👇 www.wasap.my/60173728394 . ğŸ“žğŸ“ž www.wasap.my/60173728394 . . #READYSTOCK  #juicyraspberry  #jk1m  #juicyraspberryfiber  #juicyraspberryhq  #Juicyraspberrykualalumpur  #Juicyraspberryofficial  #juicyraspberrymurah  #jomkurus  #jomkahwin  #detox  #nakkurus  #kurusselepasbersalin  #bolehkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #StokisJuicyraspberry  #weightloss  #fitness  #COD_areaKL  #postageeveryday  #cabincrew  #hatsandwings  #Juspower  #SEKAT_SELERA  #agent_wanted  #JRSingapore  #zalora  #bhonline 
Percaya atau tidak?
.
Customer ni berusia 63 tahun guys

Seriously Korang nak tengok je, kemon orang yang dah berusia pun still ada usaha nak cantik. Ini kan pula korang yang masih banyak collagen dalam badan

Nak helok jangan kedekut okay, orang kedekut ni selalunya rugi 😜

#dropshipwanted#yousell#weshipit##sugardollbynnkuantan#sugardollsquad#hairproblem#hairsolution#haircareset#hairtonic#hairandskinvitamins#setshampoo#shampoo#conditioner#COD#Inderamahkota#Bandarkuantan#kualaterengganu#postageeveryday#sugardolltestimony#testimonijujur
Percaya atau tidak? . Customer ni berusia 63 tahun guys Seriously Korang nak tengok je, kemon orang yang dah berusia pun still ada usaha nak cantik. Ini kan pula korang yang masih banyak collagen dalam badan Nak helok jangan kedekut okay, orang kedekut ni selalunya rugi 😜 #dropshipwanted #yousell #weshipit ##sugardollbynnkuantan #sugardollsquad #hairproblem #hairsolution #haircareset #hairtonic #hairandskinvitamins #setshampoo #shampoo #conditioner #COD #Inderamahkota #Bandarkuantan #kualaterengganu #postageeveryday #sugardolltestimony #testimonijujur 
Jadi natural lagi mudah
Tak perlu pikirkan tebalnya foundation 
waktu nak keluar ,

Tak perlu fikir foundation ape yang 
menutup kesan hitam pada kulit,
Tak perlu memikirkan betapa kusamnya
 muka selepas buang solekan muka,

Kalau kata xnak pakai vsl 
selama-lamanya pon,
Cuba try amik 2minggu sahaja masa 
untuk anda buangkan kulit 
mati yg tebal 
Yes,
Tiada paksaan untuk korang maintain vsl sampai hujung nyawa..
Tapi kebiasaanya..
Pengguna yang dah mencuba pakai vsl,
Jarang stop sebab teruja dgn hasil.

Biasanya yang stop
Mesti pm nak pakai balik..
Sebab mereka tahu bila pakai skincare lain..
Superrr menjadi tu tak sama dengan
vslbeautycare ❤️ 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole
📮Postage All in Malaysia
.
.
🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE .
.
🚗 KUALA LUMPUR
🚗 TESCO AMPANG
🚗 BUKIT BELACAN
🚗 AMPANG POINT
🚗 KLCC/ PAVILION
🚗 BUKIT AMPANG
.
.
#VslAgentAmpang
#VslBeautyCareFyzaNazir
#VslTeamfyzaNazir
#VslUser #VslTeamWeen
#VslAmpangPoint 
#VslTescoAmpang #VslKlcc
#VslPavilion #VslBukitBelacan
#VslBukitAmpang
#VslAeonBigAmpang #VslAvenueK 
#VslLovers #VslByfyza #VslAgentKL #VslAgentSelangor
#VslSelangor #VslGuideByFyza
#VslAgentAmpangKl
#VslAgentBangsar
#VslAgentPantaiDalam
#VslAgentGombak
#VslAgentSetapak
#JelitaSepanjangUsia
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
Jadi natural lagi mudah Tak perlu pikirkan tebalnya foundation waktu nak keluar , Tak perlu fikir foundation ape yang menutup kesan hitam pada kulit, Tak perlu memikirkan betapa kusamnya muka selepas buang solekan muka, Kalau kata xnak pakai vsl selama-lamanya pon, Cuba try amik 2minggu sahaja masa untuk anda buangkan kulit mati yg tebal Yes, Tiada paksaan untuk korang maintain vsl sampai hujung nyawa.. Tapi kebiasaanya.. Pengguna yang dah mencuba pakai vsl, Jarang stop sebab teruja dgn hasil. Biasanya yang stop Mesti pm nak pakai balik.. Sebab mereka tahu bila pakai skincare lain.. Superrr menjadi tu tak sama dengan vslbeautycare ❤️ 📲 www.wasap.my/60126734716/nakvslfyza ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 🚶🏻♀️SELF PICKUP pun bole 📮Postage All in Malaysia . . 🏠WALK IN AMPANG POINT SHOPPING CENTRE . . 🚗 KUALA LUMPUR 🚗 TESCO AMPANG 🚗 BUKIT BELACAN 🚗 AMPANG POINT 🚗 KLCC/ PAVILION 🚗 BUKIT AMPANG . . #VslAgentAmpang  #VslBeautyCareFyzaNazir  #VslTeamfyzaNazir  #VslUser  #VslTeamWeen  #VslAmpangPoint  #VslTescoAmpang  #VslKlcc  #VslPavilion  #VslBukitBelacan  #VslBukitAmpang  #VslAeonBigAmpang  #VslAvenueK  #VslLovers  #VslByfyza  #VslAgentKL  #VslAgentSelangor  #VslSelangor  #VslGuideByFyza  #VslAgentAmpangKl  #VslAgentBangsar  #VslAgentPantaiDalam  #VslAgentGombak  #VslAgentSetapak  #JelitaSepanjangUsia  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday 
Si dia tak appreciate you? Or dah dump u ? Time to invest in yourself and get yourself a new man ! 🍑⭐️ Bombshell Breast & Booty cream rm 69 je yang
.
Watch my story babes
Love, kakak bombshell penang ✨
.
To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋
.
#testimonibombshell #asetmontok 
#bombshellbeaute #bombshellpenang #glamgirl #glamjuiceforglamgirl #glamgirlpenang #breastandbootycream #collagendrink #nosideeffects #besteverproduct #irahannapenang #penangisland #friendly #kimkardashian #kilafairy #bodygoals #kebayaperfectwear #perfectbody #breastpump #testimonibombshell #testimonibombshellbeaute #bombshellbabes #bombshelloriginal #authorized #postageeveryday #readystock #bombshellirahanna #irahanna #bombshellbeautepenang #bombshelltips
Si dia tak appreciate you? Or dah dump u ? Time to invest in yourself and get yourself a new man ! 🍑⭐️ Bombshell Breast & Booty cream rm 69 je yang . Watch my story babes Love, kakak bombshell penang ✨ . To purchased Dm / hotline :: +6017 403 4964 💋 . #testimonibombshell  #asetmontok  #bombshellbeaute  #bombshellpenang  #glamgirl  #glamjuiceforglamgirl  #glamgirlpenang  #breastandbootycream  #collagendrink  #nosideeffects  #besteverproduct  #irahannapenang  #penangisland  #friendly  #kimkardashian  #kilafairy  #bodygoals  #kebayaperfectwear  #perfectbody  #breastpump  #testimonibombshell  #testimonibombshellbeaute  #bombshellbabes  #bombshelloriginal  #authorized  #postageeveryday  #readystock  #bombshellirahanna  #irahanna  #bombshellbeautepenang  #bombshelltips 
BERIMPIAN NAK MAKAN BANYAK TAPI BERAT BADAN MAINTAIN??
.

JOM CAPAI IMPIAN TU DENGAN CONSUME #BODYDREAM COCO S. 😘
MAKAN BANYAK2 TAPI DENGAN SECAWAN #BODYDREAM, LEMAK2/KOLESTEROL DEGIL TAK KAN MELEKAT DALAM BADAN!!
YEAAYYYY!! 😘
.

WASAP SU
0173710211
TEKAN LINK KAT BIO JE👆
.

#bodydreammalaysia #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreammurah  #cocoslimmingjohor #cocoslimmingbatupahat #cocoslimmingmurah #kurustanpasedar #kurussihat #kurussado #kurussolid #cocoslimming #cocoslimmingdrink #postageeveryday #igshop #codbatupahat #titiancinta
BERIMPIAN NAK MAKAN BANYAK TAPI BERAT BADAN MAINTAIN?? . JOM CAPAI IMPIAN TU DENGAN CONSUME #BODYDREAM  COCO S. 😘 MAKAN BANYAK2 TAPI DENGAN SECAWAN #BODYDREAM , LEMAK2/KOLESTEROL DEGIL TAK KAN MELEKAT DALAM BADAN!! YEAAYYYY!! 😘 . WASAP SU 0173710211 TEKAN LINK KAT BIO JE👆 . #bodydreammalaysia  #cocoslimming  #cocoslimmingdrink  #bodydreammurah  #cocoslimmingjohor  #cocoslimmingbatupahat  #cocoslimmingmurah  #kurustanpasedar  #kurussihat  #kurussado  #kurussolid  #cocoslimming  #cocoslimmingdrink  #postageeveryday  #igshop  #codbatupahat  #titiancinta 
Last day!!📣📣📣Last Day!!📣📣📣
.
Jom pakat ramai2 datang ke booth @zmbeanbag di @bangigateway_official hari ini..
.
Pelbagai warna yg kami sediakan..
.
SHARE pada semua rakan2 anda supaya semua boleh memiliki bean bag yg super gebu dan selesa ni.. berkualiti..di jamin tahan lama..xperlu basuh..xperlu jemur.. hanya lap sahaja...👍👍👍
.
Hubungi:-
📲0149051299
📲01111118890
.
#zmprodux #zmbeanbag #zmjokerset #zm #terasjernang #bangi #beanbagmurahmalaysia #beanbagwarnawarni #beanbagsofa #apartments #condominium #colorful #chillingğŸ˜Ž #artsxdesign #artwork #lovequotes #colorstreet #model #rilex #murahmeriah #murahbanget #murahmurahmurah #decorations #polyfoam #beads #postageeveryday #beanbagmalaysia #bangigateway
Last day!!📣📣📣Last Day!!📣📣📣 . Jom pakat ramai2 datang ke booth @zmbeanbag di @bangigateway_official hari ini.. . Pelbagai warna yg kami sediakan.. . SHARE pada semua rakan2 anda supaya semua boleh memiliki bean bag yg super gebu dan selesa ni.. berkualiti..di jamin tahan lama..xperlu basuh..xperlu jemur.. hanya lap sahaja...👍👍👍 . Hubungi:- 📲0149051299 📲01111118890 . #zmprodux  #zmbeanbag  #zmjokerset  #zm  #terasjernang  #bangi  #beanbagmurahmalaysia  #beanbagwarnawarni  #beanbagsofa  #apartments  #condominium  #colorful  #chilling ğŸ˜Ž #artsxdesign  #artwork  #lovequotes  #colorstreet  #model  #rilex  #murahmeriah  #murahbanget  #murahmurahmurah  #decorations  #polyfoam  #beads  #postageeveryday  #beanbagmalaysia  #bangigateway 
Wow rupenya dgn VSL jee kulit dia jadi flawless. jgn ckp sis tak payung.
Tgk skin dia sis rasa mcm nk gigit je pipi.
.
Nak glowing??
Nak flawless mcm adek gojes ni.
Cpt whtsap. Sis guide smpi jdi tau.
Memang merecikkk 🔥
.
📲www.wasap.my/60187784537

Agent sah vsl Skudai Jb
🌸🆔 : 01-03-01

#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Wow rupenya dgn VSL jee kulit dia jadi flawless. jgn ckp sis tak payung. Tgk skin dia sis rasa mcm nk gigit je pipi. . Nak glowing?? Nak flawless mcm adek gojes ni. Cpt whtsap. Sis guide smpi jdi tau. Memang merecikkk 🔥 . 📲www.wasap.my/60187784537 Agent sah vsl Skudai Jb 🌸🆔 : 01-03-01 #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Testimoni 🌸
Bila skin dah menguasai diri 💗
Kecantikkan dah menguasai diri 💗
Ai mesti nak sahabat2 ai cantikkan skin dgn product yang ai pakai sekarang 💗
Ai tak suka simpan2 apa yang ai tgh pakai 💗
.
Setengah orang bila dah shantik jee kedekut nak kongsi 🐒🐒
Kedekut nak kongsi ilmu ✋✋
.
Tapi sekarang ayu beritahu . 
Dalam banyak2 skincare yg dah pakai ..
Semua tak menjadi 💗
VSLSKINCARE jugaaa yang merawat skin 💗💗
.
Tengokk laa baik2 .
DARI KUSAM + JERAWAT WEIII 😣
korang tak geli kee tengok ? 
#mohon jangan hempas hp okay bila tengok skin eyg dulu  hahahaha😂
.
Mari laa cubaa guyss VSLSKINCARE 💗
Kakak akan guide masalah skin awak sampai jadi cantik 💗💗
.
“ Love Guide “ 13-05
www.wasap.my/60143891856
www.wasao.my/60143891856
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Testimoni 🌸 Bila skin dah menguasai diri 💗 Kecantikkan dah menguasai diri 💗 Ai mesti nak sahabat2 ai cantikkan skin dgn product yang ai pakai sekarang 💗 Ai tak suka simpan2 apa yang ai tgh pakai 💗 . Setengah orang bila dah shantik jee kedekut nak kongsi 🐒🐒 Kedekut nak kongsi ilmu ✋✋ . Tapi sekarang ayu beritahu . Dalam banyak2 skincare yg dah pakai .. Semua tak menjadi 💗 VSLSKINCARE jugaaa yang merawat skin 💗💗 . Tengokk laa baik2 . DARI KUSAM + JERAWAT WEIII 😣 korang tak geli kee tengok ? #mohon  jangan hempas hp okay bila tengok skin eyg dulu hahahaha😂 . Mari laa cubaa guyss VSLSKINCARE 💗 Kakak akan guide masalah skin awak sampai jadi cantik 💗💗 . “ Love Guide “ 13-05 www.wasap.my/60143891856 www.wasao.my/60143891856 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Wow rupenya dgn VSL jee kulit dia jadi flawless. jgn ckp sis tak payung.
Tgk skin dia sis rasa mcm nk gigit je pipi.
.
Nak glowing??
Nak flawless mcm adek gojes ni.
Cpt whtsap. Sis guide smpi jdi tau.
Memang merecikkk 🔥
.
📲www.wasap.my/60143891856
📲www.wasap.my/60143891856
.
Agent sah vsl Skudai Jb
🌸🆔 : 13-05🌸
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Wow rupenya dgn VSL jee kulit dia jadi flawless. jgn ckp sis tak payung. Tgk skin dia sis rasa mcm nk gigit je pipi. . Nak glowing?? Nak flawless mcm adek gojes ni. Cpt whtsap. Sis guide smpi jdi tau. Memang merecikkk 🔥 . 📲www.wasap.my/60143891856 📲www.wasap.my/60143891856 . Agent sah vsl Skudai Jb 🌸🆔 : 13-05🌸 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Jangan melihat dia yang sekarang
Lihatlah dia dua tahun yang lepas 
Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦
Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪
No lar my dear 🙏🏻😬
.
My Anies Saeman hanya gunakan 
#Vslbeautycare untuk buat skin dia
Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu
.
Memang tak dinafikan 2tahun lepas,
tengok muka dia 2inci tebal 
foundation ,
Sampai rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ????
.
Tapi ke lah harini ,
bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu
Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab 
Vsl buat dia boleh add income berganda .
So nk tahu rahsia dia?
meh pm intan🍃♥️
.
"Guide the best"
agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻
.
Cod @ Selfpickup @ Postage.
Free guide ✔️ Free gift ✔️
.
www.wasap.my/60143891856
www.wasap.my/60143891856
www.wasap.my/60143891856
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Jangan melihat dia yang sekarang Lihatlah dia dua tahun yang lepas Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦 Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪 No lar my dear 🙏🏻😬 . My Anies Saeman hanya gunakan #Vslbeautycare  untuk buat skin dia Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu . Memang tak dinafikan 2tahun lepas, tengok muka dia 2inci tebal foundation , Sampai rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ???? . Tapi ke lah harini , bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab Vsl buat dia boleh add income berganda . So nk tahu rahsia dia? meh pm intan🍃♥️ . "Guide the best" agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻 . Cod @ Selfpickup @ Postage. Free guide ✔️ Free gift ✔️ . www.wasap.my/60143891856 www.wasap.my/60143891856 www.wasap.my/60143891856 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
COMBO GUARANTEE KURUS BERSAMA RATU ‼️‼️
Kali ni lebih istimewa kerana, dengan combo 2 botol ratu slimming jelly & 1 botol ratu reshape cream akan mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan dan akan mempercepatkan lagi lemak degil hilang dengan hanya menyapu ratu reshape cream pada kulit.
.
COMBO GUARANTEE KURUS!!
.

Cara makan :
Ambil 2 sachets RATU SLIMMING JELLY (pagi sebelum breakfast & sebelum dinner)
.
Sapu / Gosok Ratu reshape cream 2 Kali sehari selepas mandi.
.
HARGA UNTUK NEW PROMO ‼️
2 BOTOL RATU SLIMMING JELLY (30 sachets)
+
1 BOTOL RATU RESHAPE CREAM (50gm)
.
RM165 SM
RM170 SS
.
Love, Ratu Penang 🌸
.
Ready stock 📦
.
Dm or whatsapp to purchased Ratu 💋
.
Hotline :: +6017 403 4964
. 
#Ratuslimmingjelly #ratureshapecream 
#Ratubyamyerabeauty #Mixedjellymango
#1stinmalaysia#ratuslimmingjellypenang 
#codpenangisland #amyerabeauty
#jomkurus #bodylangsing  #nosideeffects
#usm #gelugor #queensbaymall #sungaidua #sungainibong #bayanbaru #jelutong #gurney #georgetown #readystock #postageeveryday #freegift #promo #friendlyservice #freeguide #bodygoals #ratuslimmingjellytestimoni #ratuslimmingjellyfeedback #ratutips
COMBO GUARANTEE KURUS BERSAMA RATU ‼️‼️ Kali ni lebih istimewa kerana, dengan combo 2 botol ratu slimming jelly & 1 botol ratu reshape cream akan mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan dan akan mempercepatkan lagi lemak degil hilang dengan hanya menyapu ratu reshape cream pada kulit. . COMBO GUARANTEE KURUS!! . Cara makan : Ambil 2 sachets RATU SLIMMING JELLY (pagi sebelum breakfast & sebelum dinner) . Sapu / Gosok Ratu reshape cream 2 Kali sehari selepas mandi. . HARGA UNTUK NEW PROMO ‼️ 2 BOTOL RATU SLIMMING JELLY (30 sachets) + 1 BOTOL RATU RESHAPE CREAM (50gm) . RM165 SM RM170 SS . Love, Ratu Penang 🌸 . Ready stock 📦 . Dm or whatsapp to purchased Ratu 💋 . Hotline :: +6017 403 4964 . #Ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #Ratubyamyerabeauty  #Mixedjellymango  #1stinmalaysia #ratuslimmingjellypenang  #codpenangisland  #amyerabeauty  #jomkurus  #bodylangsing  #nosideeffects  #usm  #gelugor  #queensbaymall  #sungaidua  #sungainibong  #bayanbaru  #jelutong  #gurney  #georgetown  #readystock  #postageeveryday  #freegift  #promo  #friendlyservice  #freeguide  #bodygoals  #ratuslimmingjellytestimoni  #ratuslimmingjellyfeedback  #ratutips 
Selamat pagi chuolls!
.
lama sket je xup testi,
msuk lagi testi cust bg,
hehe aii bkn xnk up testi,
tp nk crik ayt tu..
.
peh!smpi bekuak rentang
dpn pintu toilet,hahaha
Tapi xpew,gigih aii buat ayat
,cust bambam nomel nie,paling steady,
meroyan sgt pun x part peeling
,diam2 bg gambau skin meletopsss kawww!
hasil berkat sabau sendiri,
confirm puas hati, anda bila lagi?
.
Nak cantik, jgn malu, jom whatsap intan terus
.
www.wasap.my/60143891856/nakVsl
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Selamat pagi chuolls! . lama sket je xup testi, msuk lagi testi cust bg, hehe aii bkn xnk up testi, tp nk crik ayt tu.. . peh!smpi bekuak rentang dpn pintu toilet,hahaha Tapi xpew,gigih aii buat ayat ,cust bambam nomel nie,paling steady, meroyan sgt pun x part peeling ,diam2 bg gambau skin meletopsss kawww! hasil berkat sabau sendiri, confirm puas hati, anda bila lagi? . Nak cantik, jgn malu, jom whatsap intan terus . www.wasap.my/60143891856/nakVsl . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Kuatnya VSL untuk bantu skin 
mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼
Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam...
•
Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi,
Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? •
Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚
Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁
Jgn segan bertanya 😉👏
•
Road to glow 💫
•
Click ⏩ www.wasap.my/60143891856
•
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
Kuatnya VSL untuk bantu skin mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼 Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam... • Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi, Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? • Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚 Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁 Jgn segan bertanya 😉👏 • Road to glow 💫 • Click ⏩ www.wasap.my/60143891856 • #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Hai hampa .. harini ada postage tau mai lekaih sapa nak join sebelum jam 3 Ya.. Wassap terus 0175464981

#postagemalaysia #postageeveryday #postageseluruhmalaysia #postageseluruhnegeri #postageandpackaging
Awak....Cubre Mi foundation x pernah mengecewakan 😍

RM28 jur utk 2 in 1...bleh conceal kening, ringan & glowing sepanjang hari gitew 🧚‍♀️💕 For order WA 👉 0172756910
#cubremimattecoveragefoundation 
#codserembansenawangrembau 
#postageeveryday 
#trustedseller
see MUA terkenal pun cakap nak makeup plolesss melabur laaa sedikit untk skincare😁
.
Apa lagi mari laaa risik2 vslbeuatycare 😉
Nak makeup ploless ke tidokkk... 😝😝
.
Percayalah bila anda dah cuba #vslbeautycare anda sndri akan tinggal kan makeup2 tebal 2..just pakai day cream upama anda pakai faudation 😍
.
Jimat masa
Jimat duit 😉
.
skin problem? whatsapp hanis jangan takut jangan segan ok
.
www.wasap.my/60143891856
.
#Vslbeautycareintan
#vslbeautycareteamputridiana
#vslbeautycareteamintan
#vslbeautycaredropship
#vslbeautycareskudaijb
#vslbeautycaretamanuniversiti
#vslbeautycarepulaiutama
#vslbeautycarepulaiperdana
#vslbeautycaresripulai
#vslbeautycarepulaijaya
#vslbeautycaremutiararini
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycareperak
#vslbeautycarepulaupinang
#vslbeautycareperlis
#vslbeautycarekelantan
#vslbeautycareterengganu
#SayaPakaiSayaJual
#PostageSeluruhMalaysia
#PostageEveryday
#testimonivslbeautycare
see MUA terkenal pun cakap nak makeup plolesss melabur laaa sedikit untk skincare😁 . Apa lagi mari laaa risik2 vslbeuatycare 😉 Nak makeup ploless ke tidokkk... 😝😝 . Percayalah bila anda dah cuba #vslbeautycare  anda sndri akan tinggal kan makeup2 tebal 2..just pakai day cream upama anda pakai faudation 😍 . Jimat masa Jimat duit 😉 . skin problem? whatsapp hanis jangan takut jangan segan ok . www.wasap.my/60143891856 . #Vslbeautycareintan  #vslbeautycareteamputridiana  #vslbeautycareteamintan  #vslbeautycaredropship  #vslbeautycareskudaijb  #vslbeautycaretamanuniversiti  #vslbeautycarepulaiutama  #vslbeautycarepulaiperdana  #vslbeautycaresripulai  #vslbeautycarepulaijaya  #vslbeautycaremutiararini  #vslbeautycarekedah  #vslbeautycareperak  #vslbeautycarepulaupinang  #vslbeautycareperlis  #vslbeautycarekelantan  #vslbeautycareterengganu  #SayaPakaiSayaJual  #PostageSeluruhMalaysia  #PostageEveryday  #testimonivslbeautycare 
Sebagai "perempuan" saya malu
.
.
Sapa nak kulit segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. .
.
Kalau nak cepat cepat dm saya .
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian dapat free gift facebrush bernilai RM20

#rscucumber #rstimun #rsteamonhq #kulitterbakar #kulitberminyak #whiteheadhilang #blackhead #kulitcerah #postageeveryday #tipsbebasjeragat #tipsdaridapur #kulitkusam #freesamples #freesamplerscucumber #sunburn #glowingskin #skincare  #skincaretips #nynasempire #skincarenatural #skincareroutine #jerawat
Sebagai "perempuan" saya malu . . Sapa nak kulit segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat cepat dm saya . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian dapat free gift facebrush bernilai RM20 #rscucumber  #rstimun  #rsteamonhq  #kulitterbakar  #kulitberminyak  #whiteheadhilang  #blackhead  #kulitcerah  #postageeveryday  #tipsbebasjeragat  #tipsdaridapur  #kulitkusam  #freesamples  #freesamplerscucumber  #sunburn  #glowingskin  #skincare  #skincaretips  #nynasempire  #skincarenatural  #skincareroutine  #jerawat 
WOI!
APE DAH JADI DENGAN MUKA AKU NIE????
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
.

Nak masuk 4bulan dengan VSL
skin non stop naik jerawat..
Adakalanya kecik ada kalanya BESAR kedabak😩
Tapi sekarang👇🏼
“kak nasib baik saye sabar kan?”
“kak tq sbb xjemu2 bg kata2 semangat”
“time kasih vsl”

walaupn blm 100% bersih
tp skin yg kelabu
skin yg bekas jerawat nya hitam2
“tinggal kenangan”sudah 📲 www.wasap.my/60176455900 ✔️ Sy pakai
✔️ Sy jual
✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent
🚘COD Disediakan
🚶🏻‍♀️SELF PICKUP pun bole
📮Postage All in Malaysia
.
.
#PostageEveryday
#Vslbeautycareenienordin
#vslteamsenienordin #vslbeautycare #vslbeautycarekl #Vslteamsween #vslagentampang #agentvslkl #vsl #vslbcenienordin #vslenienordin #vslbc
WOI! APE DAH JADI DENGAN MUKA AKU NIE???? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . . . Nak masuk 4bulan dengan VSL skin non stop naik jerawat.. Adakalanya kecik ada kalanya BESAR kedabak😩 Tapi sekarang👇🏼 “kak nasib baik saye sabar kan?” “kak tq sbb xjemu2 bg kata2 semangat” “time kasih vsl” walaupn blm 100% bersih tp skin yg kelabu skin yg bekas jerawat nya hitam2 “tinggal kenangan”sudah 📲 www.wasap.my/60176455900 ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 🚶🏻‍♀️SELF PICKUP pun bole 📮Postage All in Malaysia . . #PostageEveryday  #Vslbeautycareenienordin  #vslteamsenienordin  #vslbeautycare  #vslbeautycarekl  #Vslteamsween  #vslagentampang  #agentvslkl  #vsl  #vslbcenienordin  #vslenienordin  #vslbc