an online Instagram web viewer

#postage medias

Photos

Settled POST OUT ✔✔
.
Tq semua yang order ❤❤
.
Nak mana nak order boleh PM je

COD esok area HKL
Luar HKL by POS termasuk SABAH SARAWAK 🤗🤗
.
#Postage&CODHari2Yer
#TudungNurse 
#TudungBawalNurse 
#TudungSoftAwningNurse 
#TudungScubaNurse 
#TudungHardAwningNurse
[ READY STOCK ] WOODY VST SLINGBAG
-
🌸MATERIAL : SOFT PU
🌸SIZE : 22CM X 12CM X 25CM
-
🌿COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT GREEN, KHAKI & PINK
.
💰RM 28
🚛POSTAGE RM7 SM / RM10 SS
.
.
.
#beg #begmurah #begmurahcantik #begcantik #mampumilik #beglawamurah #jualbeg #sayajualbeg #Malaysia #trustedseller #paidreviewmalaysia #viral #begviral #beauty #women #kids #begwanita  #trustedseller #murah #berkualiti #postage #slingbag #handbag #purse #followforfollowback #likeforfollow
[ READY STOCK ] WOODY VST SLINGBAG - 🌸MATERIAL : SOFT PU 🌸SIZE : 22CM X 12CM X 25CM - 🌿COLOUR : BLACK, DARK GREEN, LIGHT GREEN, KHAKI & PINK . 💰RM 28 🚛POSTAGE RM7 SM / RM10 SS . . . #beg  #begmurah  #begmurahcantik  #begcantik  #mampumilik  #beglawamurah  #jualbeg  #sayajualbeg  #Malaysia  #trustedseller  #paidreviewmalaysia  #viral  #begviral  #beauty  #women  #kids  #begwanita  #trustedseller  #murah  #berkualiti  #postage  #slingbag  #handbag  #purse  #followforfollowback  #likeforfollow 
HASAYA GIRL MATTE LIP
.
Harga :
1 PCS X  RM6
1  BOX X RM38
.
✔#Ready Stock
✔#Retail / Borong
✔#Postage RM8 SM | RM12 SS
*caj ikut berat & kuantiti*
.
Nak order??
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
.
.
#trustedseller #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #bazarpaknil #onlinebisness #vsmalaysia #mascara #bodymist #makeup #makeupmalaysia #lipstick #lipgloss #muabellaz #perfumetravel #beg #purse #icsyvm #product #syjual #murah #suppliment #cantik #puresoap #hudacosmetic #eyeliner #juspulihdara
HASAYA GIRL MATTE LIP . Harga : 1 PCS X RM6 1 BOX X RM38 . ✔#Ready  Stock ✔#Retail  / Borong ✔#Postage  RM8 SM | RM12 SS *caj ikut berat & kuantiti* . Nak order?? 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO . . #trustedseller  #kosmetikmalaysia  #kosmetik  #kosmetikmurah  #bazarpaknil  #onlinebisness  #vsmalaysia  #mascara  #bodymist  #makeup  #makeupmalaysia  #lipstick  #lipgloss  #muabellaz  #perfumetravel  #beg  #purse  #icsyvm  #product  #syjual  #murah  #suppliment  #cantik  #puresoap  #hudacosmetic  #eyeliner  #juspulihdara 
Start Sending Smarter 💌🖥️🖨️💻 - Save up to 70% on your print and mail with Hi-mail®, the Hybrid Mail solution powered by FDM plc. Hi-mail® allows you to print & post all of your documents directly from your PC, Laptop, Smartphone or Tablet for up to 70% less than your existing print and postage costs.⠀
⠀
Find out more about Hi-mail by visiting https://hi-mail.fdmplc.com/ or emailing us at digital@fdmplc.com⠀
⠀
#hybridmail #print #post #digital #webtoprint #mail #postage #savings
Start Sending Smarter 💌🖥️🖨️💻 - Save up to 70% on your print and mail with Hi-mail®, the Hybrid Mail solution powered by FDM plc. Hi-mail® allows you to print & post all of your documents directly from your PC, Laptop, Smartphone or Tablet for up to 70% less than your existing print and postage costs.⠀ ⠀ Find out more about Hi-mail by visiting https://hi-mail.fdmplc.com/ or emailing us at digital@fdmplc.com⠀ ⠀ #hybridmail  #print  #post  #digital  #webtoprint  #mail  #postage  #savings 
Berminat? Tekan link di bio.. #bazarpaknil 
#kosmetikmurahmalaysia 
#cod 
#postage
SYAMPOO KUTU NETUREKIDS
.
Harga :
1  X RM25
.
✔#Ready Stock
✔#Retail / Borong
✔#Postage RM8 SM | RM12 SS
.
Nak order??
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO
.
.
#trustedseller #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #bazarpaknil #onlinebisness #vsmalaysia #mascara #bodymist #makeup #makeupmalaysia #lipstick #lipgloss #muabellaz #perfumetravel #beg #purse #icsyvm #product #syjual #murah #suppliment #cantik #puresoap #hudacosmetic #eyeliner #juspulihdara
SYAMPOO KUTU NETUREKIDS . Harga : 1 X RM25 . ✔#Ready  Stock ✔#Retail  / Borong ✔#Postage  RM8 SM | RM12 SS . Nak order?? 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO 📲WHATSAPP 013 2454616 / KLIK LINK DI BIO . . #trustedseller  #kosmetikmalaysia  #kosmetik  #kosmetikmurah  #bazarpaknil  #onlinebisness  #vsmalaysia  #mascara  #bodymist  #makeup  #makeupmalaysia  #lipstick  #lipgloss  #muabellaz  #perfumetravel  #beg  #purse  #icsyvm  #product  #syjual  #murah  #suppliment  #cantik  #puresoap  #hudacosmetic  #eyeliner  #juspulihdara 
Jerawat merah-merah nak picit? Sakit sangat jangan sesekali picit jerawat.

Nanti muka korang penuh parut hitam. Baik korang rawat jerawat tu dengan aura beauty spray lepas ni skin korang makin sihat dan cantik.

Nak makeup pun cantik jurrr sebab skin dah licin berkilat gitu😍
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ramai pengguna yang telah menggunakan Aura beauty spray. Sebab apa ye? 
Sebab ABS memberikan kelembapan dn kelembutan pada kulit muka. Selain tu, ia dapat merawat masalah kulit muka juga

Spray spray jurr kulit muka sihat walafiat😚

Dm/pm me📲:0199523628

#testimoniaurabeautyspray#sprayajaib#flawless#abs#dropship#postage#murah#berbaloi#letscantik#teamhanis
Jerawat merah-merah nak picit? Sakit sangat jangan sesekali picit jerawat. Nanti muka korang penuh parut hitam. Baik korang rawat jerawat tu dengan aura beauty spray lepas ni skin korang makin sihat dan cantik. Nak makeup pun cantik jurrr sebab skin dah licin berkilat gitu😍 ------------------------------------------------------------------------------------------- Ramai pengguna yang telah menggunakan Aura beauty spray. Sebab apa ye? Sebab ABS memberikan kelembapan dn kelembutan pada kulit muka. Selain tu, ia dapat merawat masalah kulit muka juga Spray spray jurr kulit muka sihat walafiat😚 Dm/pm me📲:0199523628 #testimoniaurabeautyspray #sprayajaib #flawless #abs #dropship #postage #murah #berbaloi #letscantik #teamhanis 
Sama seperti sel mati pada kulit wajah, sel kulit mati pada badan juga perlu dibuang. Penggunaan scrub badan akan bantu untuk proses regenerasi kulit supaya kulit kekal sihat, bersih, lembap, lembut dan segar.
.
Zeoary Soap @sendayu.tinggi_hq ni diformulasi dengan kulit cengkerang walnut, minyak bunga matahari dan salicylic acid untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, mengatasi masalah jerawat badan, memberi lembapan serta membantu mencerahkan kulit badan supaya kulit kekal lembut dan gebu.
.
Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50)
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #zeoarysoap
Sama seperti sel mati pada kulit wajah, sel kulit mati pada badan juga perlu dibuang. Penggunaan scrub badan akan bantu untuk proses regenerasi kulit supaya kulit kekal sihat, bersih, lembap, lembut dan segar. . Zeoary Soap @sendayu.tinggi_hq ni diformulasi dengan kulit cengkerang walnut, minyak bunga matahari dan salicylic acid untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, mengatasi masalah jerawat badan, memberi lembapan serta membantu mencerahkan kulit badan supaya kulit kekal lembut dan gebu. . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #zeoarysoap 
Tona wajah tak sekata ni pastinya perkara yang paling kita risaukan kan? Tona wajah tak sekata bermaksud warna kulit pada wajah adalah berbeza-beza, ada yang cerah dan ada yang gelap. Selain tu, tona kulit tak sekata ni akan buat wajah kita nampak kusam, tak bermaya dan wajah kita akan nampak tua dari usia sebenar kita tau.
.
Antara faktor penyebab tona tak sekata ni ialah ketidak seimbangan hormon. Sebabtu bagi wanita yang mengandung atau menopause, jeragat dan tompok gelap cepat muncul pada kawasan kulit. Selain tu, tona tidak sekata juga disebabkan oleh sinar uv. Kalau kita tak pakai sunscreen setiap hari, sinar uv akan menyebabkan kulit kita burn, berjeragat dan kering.
.
Nak rawat masalah tona kulit tak sekata ni mudah je, boleh gunakan produk penjagaan wajah yang dirumus untuk pencerahan wajah. Whitening Bar Soap ni mengandungi ekstrak Alpha Arbutin dan Morus Root untuk mencerahkan kulit dengan selamat. Ia juga berkesan untuk memudarkan parut, pigmentasi, jeragat dan tona wajah tidak sekata.
.
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #whiteningbarsoap
Tona wajah tak sekata ni pastinya perkara yang paling kita risaukan kan? Tona wajah tak sekata bermaksud warna kulit pada wajah adalah berbeza-beza, ada yang cerah dan ada yang gelap. Selain tu, tona kulit tak sekata ni akan buat wajah kita nampak kusam, tak bermaya dan wajah kita akan nampak tua dari usia sebenar kita tau. . Antara faktor penyebab tona tak sekata ni ialah ketidak seimbangan hormon. Sebabtu bagi wanita yang mengandung atau menopause, jeragat dan tompok gelap cepat muncul pada kawasan kulit. Selain tu, tona tidak sekata juga disebabkan oleh sinar uv. Kalau kita tak pakai sunscreen setiap hari, sinar uv akan menyebabkan kulit kita burn, berjeragat dan kering. . Nak rawat masalah tona kulit tak sekata ni mudah je, boleh gunakan produk penjagaan wajah yang dirumus untuk pencerahan wajah. Whitening Bar Soap ni mengandungi ekstrak Alpha Arbutin dan Morus Root untuk mencerahkan kulit dengan selamat. Ia juga berkesan untuk memudarkan parut, pigmentasi, jeragat dan tona wajah tidak sekata. . Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #whiteningbarsoap 
Wajah kita ada berbagai jenis. Ada yang jenis berminyak, jenis kering, jenis kombinasi, jenis sensitif dan jenis berjerawat. Setiap jenis wajah memerlukan rawatan yang berbeza. Kulit yang kering memerlukan pencuci dengan kadar kelembapan yang tinggi berbanding kulit yang jenis berminyak. Bahan dalam pencuci untuk kulit sensitif perlu lembut dan tidak mempunyai bahan yang boleh merengsakan kulit. Kulit berjerawat pula perlukan pencuci yang boleh bantu mematikan kuman jerawat pada kulit.
.
Acne Bar Soap @sendayu.tinggi_hq mengandungi pelbagai ekstrak botani yang akan membasmi kuman jerawat pada wajah. Antaranya: • Chamomilla Recutita yang akan melembab dan melindungi kulit dari bakteria penyebab jerawat
• Saponaria Officinalis Leaf untuk melembut kulit dan merawat kemerahan, jerawat dan parut jerawat.
• Asparagopsis Armata  sangat tinggi dengan antioksida dan anti bakteria yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas disamping membersih kulit.
• Aloe Vera yang dirumus khas untuk menenangkan kemerahan kulit dan membantu proses penyembuhan kulit yang berjerawat.
• Humulus Luputus untuk membantu memudarkan parut dan menghalang jerawat dan minyak berlebihan
• Cucumber Fruit yang tinggi kandungan astrigent untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan jerawat dan memudarkan parut jerawat.
• Lavender Oil akan menenang dan menyegar kulit disamping merawat jerawat, kulit mengelupas dan parut jerawat.
• Coconut Oil berfungsi untuk melembap kulit dan membantu menyembuhkan kerosakan kulit dan memudarkan parut.
• Peppermint Oil pula untuk mengawal minyak dan jerawat pada wajah.
.
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #acnebarsoap
Wajah kita ada berbagai jenis. Ada yang jenis berminyak, jenis kering, jenis kombinasi, jenis sensitif dan jenis berjerawat. Setiap jenis wajah memerlukan rawatan yang berbeza. Kulit yang kering memerlukan pencuci dengan kadar kelembapan yang tinggi berbanding kulit yang jenis berminyak. Bahan dalam pencuci untuk kulit sensitif perlu lembut dan tidak mempunyai bahan yang boleh merengsakan kulit. Kulit berjerawat pula perlukan pencuci yang boleh bantu mematikan kuman jerawat pada kulit. . Acne Bar Soap @sendayu.tinggi_hq mengandungi pelbagai ekstrak botani yang akan membasmi kuman jerawat pada wajah. Antaranya: • Chamomilla Recutita yang akan melembab dan melindungi kulit dari bakteria penyebab jerawat • Saponaria Officinalis Leaf untuk melembut kulit dan merawat kemerahan, jerawat dan parut jerawat. • Asparagopsis Armata sangat tinggi dengan antioksida dan anti bakteria yang membantu melindungi kulit dari radikal bebas disamping membersih kulit. • Aloe Vera yang dirumus khas untuk menenangkan kemerahan kulit dan membantu proses penyembuhan kulit yang berjerawat. • Humulus Luputus untuk membantu memudarkan parut dan menghalang jerawat dan minyak berlebihan • Cucumber Fruit yang tinggi kandungan astrigent untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan jerawat dan memudarkan parut jerawat. • Lavender Oil akan menenang dan menyegar kulit disamping merawat jerawat, kulit mengelupas dan parut jerawat. • Coconut Oil berfungsi untuk melembap kulit dan membantu menyembuhkan kerosakan kulit dan memudarkan parut. • Peppermint Oil pula untuk mengawal minyak dan jerawat pada wajah. . Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #acnebarsoap 
Pearl & Yogurt Soap @sendayu.tinggi_hq ni merupakan sabun yang dikhaskan untuk mereka yang nak dapatkan kulit yang lebih lembut, anjal dan cerah. Bagi yang ada kulit berminyak pun boleh pakai Pearl & Yogurt Soap ni sebab ia akan bantu singkirkan minyak tanpa mengeringkan kulit wajah.
.
Kandungan ekstrak mutiara dalam Pearl & Yogurt Soap ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit.
.
Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10)
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #pearlandyogurtsoap #pearlyogurtsoap
Pearl & Yogurt Soap @sendayu.tinggi_hq ni merupakan sabun yang dikhaskan untuk mereka yang nak dapatkan kulit yang lebih lembut, anjal dan cerah. Bagi yang ada kulit berminyak pun boleh pakai Pearl & Yogurt Soap ni sebab ia akan bantu singkirkan minyak tanpa mengeringkan kulit wajah. . Kandungan ekstrak mutiara dalam Pearl & Yogurt Soap ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit. . Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #pearlandyogurtsoap  #pearlyogurtsoap 
Nak jaga kulit ni senang je sebenarnya. Kita Cuma perlu tahu produk apa yang perlu kita pakai dan bila kita perlu pakai.
.
Untuk dapatkan kulit yang berseri dan tidak kusam, boleh gunakan ketiga-tiga produk ni. Ia bukan sahaja bantu untuk jaga dan rawat kulit, tapi turut bantu untuk mencerahkan kulit wajah.
.
STEP 1: Cuci muka 2 kali sehari dengan Whitening Bar Soap.
STEP 2: Buat proses exfoliation kulit 2-3 kali seminggu dengan  menggunakan Facial Scrub With Collagen.
STEP 3: Sapu Anti Aging Moisturiser setiap kali selepas mencuci wajah.
.
Lakukan rutin penjagaan ni dan boleh tengok perubahan yang berlaku pada kulit wajah.
.
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #collagenfacialscrub #whiteningbarsoap #brsmoisturiser
Nak jaga kulit ni senang je sebenarnya. Kita Cuma perlu tahu produk apa yang perlu kita pakai dan bila kita perlu pakai. . Untuk dapatkan kulit yang berseri dan tidak kusam, boleh gunakan ketiga-tiga produk ni. Ia bukan sahaja bantu untuk jaga dan rawat kulit, tapi turut bantu untuk mencerahkan kulit wajah. . STEP 1: Cuci muka 2 kali sehari dengan Whitening Bar Soap. STEP 2: Buat proses exfoliation kulit 2-3 kali seminggu dengan menggunakan Facial Scrub With Collagen. STEP 3: Sapu Anti Aging Moisturiser setiap kali selepas mencuci wajah. . Lakukan rutin penjagaan ni dan boleh tengok perubahan yang berlaku pada kulit wajah. . Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #collagenfacialscrub  #whiteningbarsoap  #brsmoisturiser 
Semakin kita meningkat usia, perasan tak yang kulit kita dah semakin jarang berjerawat dan kulit dah tak jadi terlalu berminyak? Ini kerana, semakin kita berusia, kulit kita akan kurang mengeluarkan minyak. Haa, jangan cepat sangat seronok bila kulit dah kurang berminyak atau berjerawat. Ini adalah salah satu tanda kulit semakin menua!
.
Bila semakin berusia, kulit kita akan jadi lebih kering dan masalah kedutan, jeragat dan kulit tak anjal akan bermula. Oleh sebab itulah pentingnya kita gunakan produk yang bersesuaian dengan kulit. Ini kerana, produk yang kita guna waktu remaja dah tak berkesan lagi untuk bantu atasi masalah penuaan kulit.
.
Set Brightening Series ni boleh digunakan untuk mereka yang mengalami masalah penuaan kulit wajah dimana garis halus mula kelihatan, tona kulit tak sekata, jeragat mula muncul serta kulit menjadi kering. Lakukan rutin penjagaan dengan menggunakan Whitening & Moisturise Cleanser sebagai pencuci wajah, Super Hyaluranic Acid Serum untuk mengekalkan kelembapan wajah dan Anti-Aging Moisturiser untuk mengekalkan keanjalan dan keremajaan wajah.
.
Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggibrighteningseries
Semakin kita meningkat usia, perasan tak yang kulit kita dah semakin jarang berjerawat dan kulit dah tak jadi terlalu berminyak? Ini kerana, semakin kita berusia, kulit kita akan kurang mengeluarkan minyak. Haa, jangan cepat sangat seronok bila kulit dah kurang berminyak atau berjerawat. Ini adalah salah satu tanda kulit semakin menua! . Bila semakin berusia, kulit kita akan jadi lebih kering dan masalah kedutan, jeragat dan kulit tak anjal akan bermula. Oleh sebab itulah pentingnya kita gunakan produk yang bersesuaian dengan kulit. Ini kerana, produk yang kita guna waktu remaja dah tak berkesan lagi untuk bantu atasi masalah penuaan kulit. . Set Brightening Series ni boleh digunakan untuk mereka yang mengalami masalah penuaan kulit wajah dimana garis halus mula kelihatan, tona kulit tak sekata, jeragat mula muncul serta kulit menjadi kering. Lakukan rutin penjagaan dengan menggunakan Whitening & Moisturise Cleanser sebagai pencuci wajah, Super Hyaluranic Acid Serum untuk mengekalkan kelembapan wajah dan Anti-Aging Moisturiser untuk mengekalkan keanjalan dan keremajaan wajah. . Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggibrighteningseries 
Bermasalah dengan jerawat, kulit berminyak, parut, pori besar dan wajah tak sekata ? Dapatkan 4 produk ringkas ini utk penjagaan siang & mlm
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
UV Defense Cream Matte Sunscreen RM39.00 (ahli RM31.50)
Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggiselayang #sendayutinggigombak
#sendayutinggiuiagombak
#sendayutinggibatucaves #sendayutinggibatumuda #sendayutinggisentul #sendayutinggidanaukota #sendayutinggisetapak #sendayutinggijalankuching #sendayutinggisegambut #sendayutinggisrihartamas #sendayutinggimontkiara #sendayutinggisolarismontkiara #sendayutinggidutamas #sendayutinggijalanduta #trustedseller #bestseller #bazaronline #bazarpaknil 
#sendayutinggi #acneseries
Bermasalah dengan jerawat, kulit berminyak, parut, pori besar dan wajah tak sekata ? Dapatkan 4 produk ringkas ini utk penjagaan siang & mlm . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) UV Defense Cream Matte Sunscreen RM39.00 (ahli RM31.50) Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggiselayang  #sendayutinggigombak  #sendayutinggiuiagombak  #sendayutinggibatucaves  #sendayutinggibatumuda  #sendayutinggisentul  #sendayutinggidanaukota  #sendayutinggisetapak  #sendayutinggijalankuching  #sendayutinggisegambut  #sendayutinggisrihartamas  #sendayutinggimontkiara  #sendayutinggisolarismontkiara  #sendayutinggidutamas  #sendayutinggijalanduta  #trustedseller  #bestseller  #bazaronline  #bazarpaknil  #sendayutinggi  #acneseries 
POSTAGE! POSTAGE! POSTAGE! 📦📦📦
.
Postage kami setiap hari Isnin Rabu dan Jumaat.  Selalu last order kami ambil last semalam, atau kalau sempat sebelum jam 12 tengahari ini lah, kalau tak sempat juga lusa gamaknye baru kita akan post semula 😁
.
Mana mana yang nak join order Rabu ni pleaseeee WhatsApp cepattt kalau nak dapat barang cepat!
.
WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA
WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA
WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA
.
.
#dakwahsentap #tarbiahsentap #squadisbir #deebooksentap #diskaun #bukubaru #ustazadninroslan #bukubestseller #bukumurah #bukumotivasi #bookstagram #bookaddict #yangterindah #promo #postage #budayakanmembaca #malaysiabaru #malaysiamembaca #youthpower #bukuonline #depanrumah #isnin #sibuk #5bukurm50 #anakmuda #roadtotarbiah #booklover #peacebeuponyou #love
.
.
HQ : @isbirofficial
POSTAGE! POSTAGE! POSTAGE! 📦📦📦 . Postage kami setiap hari Isnin Rabu dan Jumaat. Selalu last order kami ambil last semalam, atau kalau sempat sebelum jam 12 tengahari ini lah, kalau tak sempat juga lusa gamaknye baru kita akan post semula 😁 . Mana mana yang nak join order Rabu ni pleaseeee WhatsApp cepattt kalau nak dapat barang cepat! . WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA WHATSAPP 012 211 7090 SEGERA . . #dakwahsentap  #tarbiahsentap  #squadisbir  #deebooksentap  #diskaun  #bukubaru  #ustazadninroslan  #bukubestseller  #bukumurah  #bukumotivasi  #bookstagram  #bookaddict  #yangterindah  #promo  #postage  #budayakanmembaca  #malaysiabaru  #malaysiamembaca  #youthpower  #bukuonline  #depanrumah  #isnin  #sibuk  #5bukurm50  #anakmuda  #roadtotarbiah  #booklover  #peacebeuponyou  #love  . . HQ : @isbirofficial
Sahi Sarang Burung💕
.
Bermacam feedback yg diterima lepas consume Sahi ni,antaranya :
🎉Jerawat kecut
🎉Jeragat pudar
🎉Kulit jadi lembab
🎉Bibir kemerahan
🎉Tiada lagi kulit merekah
🎉Tiada lagi senggugut
🎉Kekal bertenaga
🎉Melawaskan pembuangan
🎉Gatal²/alahan berkurangan
.
Alhamdulillah,moga Sahi terus dapat membantu selesaikan masalah korang
👍
.
#sahisarangburung #krasasusukambing
#birdsnestsoap #teamsahi #sahijohor
#sahimutiararini #jomsihat #jomcantik
#pinkish #gebugebas #merawat #luaran
#dalaman #kakakconsume #kakakjuai
#selfpickup #postage #cod #codjb
#codmutiararini #codbolehbincang
Sahi Sarang Burung💕 . Bermacam feedback yg diterima lepas consume Sahi ni,antaranya : 🎉Jerawat kecut 🎉Jeragat pudar 🎉Kulit jadi lembab 🎉Bibir kemerahan 🎉Tiada lagi kulit merekah 🎉Tiada lagi senggugut 🎉Kekal bertenaga 🎉Melawaskan pembuangan 🎉Gatal²/alahan berkurangan . Alhamdulillah,moga Sahi terus dapat membantu selesaikan masalah korang 👍 . #sahisarangburung  #krasasusukambing  #birdsnestsoap  #teamsahi  #sahijohor  #sahimutiararini  #jomsihat  #jomcantik  #pinkish  #gebugebas  #merawat  #luaran  #dalaman  #kakakconsume  #kakakjuai  #selfpickup  #postage  #cod  #codjb  #codmutiararini  #codbolehbincang 
Masalah kulit ekzema ni ialah satu keadaan yang menyebabkan kulit jadi kemerahan, gatal, kering dan ada keradangan pada permukaan kulit. Kulit yang ada ekzema ni perlukan penjagaan yang rapi terutama sekali jika penghidap ekzema itu adalah kanak-kanak.
.
Golden Herb’s Soap @sendayu.tinggi_hq ni merupakan sabun dengan formula ekstrak madu dan cendawan ganoderma yang dirumus untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak, jerawat dan iritasi.
.
Kandungan Madu pada sabun ini turut membuatkan ianya sesuai digunakan sebagai sabun mandian untuk mengurangkan iritasi ekzema. Ia akan membantu melembut dan mengurangkan kegatalan pada kulit yang mengelupas akibat ekzema.
.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggi #goldenherbssoap
Masalah kulit ekzema ni ialah satu keadaan yang menyebabkan kulit jadi kemerahan, gatal, kering dan ada keradangan pada permukaan kulit. Kulit yang ada ekzema ni perlukan penjagaan yang rapi terutama sekali jika penghidap ekzema itu adalah kanak-kanak. . Golden Herb’s Soap @sendayu.tinggi_hq ni merupakan sabun dengan formula ekstrak madu dan cendawan ganoderma yang dirumus untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak, jerawat dan iritasi. . Kandungan Madu pada sabun ini turut membuatkan ianya sesuai digunakan sebagai sabun mandian untuk mengurangkan iritasi ekzema. Ia akan membantu melembut dan mengurangkan kegatalan pada kulit yang mengelupas akibat ekzema. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggi  #goldenherbssoap 
Overnight yogurt with Easyfull @sendayu.tinggi_hq
.
Sedap + sedap & sedap 😍😍😋😋
.
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
Overnight yogurt with Easyfull @sendayu.tinggi_hq . Sedap + sedap & sedap 😍😍😋😋 . 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia
Set Trial - RM25
Set Normal - RM59.90
#Postage Add RM7

Jom Ter KURUS Ter SYANTIK Ter PUTIH Sama Sama 🌸
Set Trial - RM25 Set Normal - RM59.90 #Postage  Add RM7 Jom Ter KURUS Ter SYANTIK Ter PUTIH Sama Sama 🌸
.
Easyfull + Dfolia Coffee utk rasa yang lagi woww 🤩😋😋
.
Cut craving itu ini+ kenyang lebih lama 😍😍😍
.
🦋readystock‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/01111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, SriHartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #01111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggiselayang #sendayutinggigombak #sendayutinggibatucaves #sendayutinggibatumuda #sendayutinggisentul #sendayutinggidanaukota #sendayutinggisetapak #sendayutinggijalankuching #sendayutinggisegambut #sendayutinggisrihartamas #sendayutinggimontkiara #sendayutinggisolarismontkiara #sendayutinggidutamas #sendayutinggijalanduta #trustedseller #bestseller #bazaronline #bazarpaknil #easyfull #dfoliacoffee
. Easyfull + Dfolia Coffee utk rasa yang lagi woww 🤩😋😋 . Cut craving itu ini+ kenyang lebih lama 😍😍😍 . 🦋readystock‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/01111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, SriHartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #01111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggiselayang  #sendayutinggigombak  #sendayutinggibatucaves  #sendayutinggibatumuda  #sendayutinggisentul  #sendayutinggidanaukota  #sendayutinggisetapak  #sendayutinggijalankuching  #sendayutinggisegambut  #sendayutinggisrihartamas  #sendayutinggimontkiara  #sendayutinggisolarismontkiara  #sendayutinggidutamas  #sendayutinggijalanduta  #trustedseller  #bestseller  #bazaronline  #bazarpaknil  #easyfull  #dfoliacoffee 
Siapa kat sini suka minum Easyfull ni? Easyfull ni bantu untuk untuk kita kawal pengambilan kudapan dan bantu kurangkan rasa lapar. Easyfull ni berperisa coklat dan boleh diambil bila-bila masa tapi lebih bagus kalau ambil 1 jam sebelum makan tengah hari.
.
Easyfull dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, malt, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange. Tahu tak ape kebaikan bitter orange ni? Bitter Orange ni memang biasa digunakan dalam suplemen yang membantu proses penurunan berat badan. Bitter Orange ni berfungsi untuk membantu proses pembakaran lemak dan kalori. Yang menariknya, Bitter Orange ni juga mampu untuk mengawal nafsu makan.
.
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
.
Assalamualaikum, Hai ST Lovers ❤️
🦋readystock here ‼️
🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532
❤️ Free Consultation
🚘 #COD Selayang, Batu Caves, Gombak,  UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara
📬 #601111757532 
#Postage seluruh M’sia
#sendayutinggiselayang #sendayutinggigombak
#sendayutinggiuiagombak
#sendayutinggibatucaves #sendayutinggibatumuda #sendayutinggisentul #sendayutinggidanaukota #sendayutinggisetapak #sendayutinggijalankuching #sendayutinggisegambut #sendayutinggisrihartamas #sendayutinggimontkiara #sendayutinggisolarismontkiara #sendayutinggidutamas #sendayutinggijalanduta #trustedseller
#sendayutinggi #easyfull
Siapa kat sini suka minum Easyfull ni? Easyfull ni bantu untuk untuk kita kawal pengambilan kudapan dan bantu kurangkan rasa lapar. Easyfull ni berperisa coklat dan boleh diambil bila-bila masa tapi lebih bagus kalau ambil 1 jam sebelum makan tengah hari. . Easyfull dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, malt, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange. Tahu tak ape kebaikan bitter orange ni? Bitter Orange ni memang biasa digunakan dalam suplemen yang membantu proses penurunan berat badan. Bitter Orange ni berfungsi untuk membantu proses pembakaran lemak dan kalori. Yang menariknya, Bitter Orange ni juga mampu untuk mengawal nafsu makan. . Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40) . Assalamualaikum, Hai ST Lovers ❤️ 🦋readystock here ‼️ 🦋wasap / pm / dm zana 📲www.wasap.my/+601111757532 ❤️ Free Consultation 🚘 #COD  Selayang, Batu Caves, Gombak, UIA, Batu Muda, Danau Kota, Setapak, Sentul, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Segambut, Sri Hartamas, Mont Kiara , Dutamas, Jalan Duta , Solaris Mont Kiara 📬 #601111757532  #Postage  seluruh M’sia #sendayutinggiselayang  #sendayutinggigombak  #sendayutinggiuiagombak  #sendayutinggibatucaves  #sendayutinggibatumuda  #sendayutinggisentul  #sendayutinggidanaukota  #sendayutinggisetapak  #sendayutinggijalankuching  #sendayutinggisegambut  #sendayutinggisrihartamas  #sendayutinggimontkiara  #sendayutinggisolarismontkiara  #sendayutinggidutamas  #sendayutinggijalanduta  #trustedseller  #sendayutinggi  #easyfull 
I have always recycled my children’s clothing even 28 years ago before everything was online by way of nearly new sales now I EBay everything and my teenager that’s still at home gets the money to buy new clothes. It’s also teaching her how much things cost and to be more mindful when buying things. The other thing is it makes you realise how much money you waste when we buy too much which is why I sell our unwanted things. On another note I’m not going to be popular in our local post office this morning posting this huge pile of parcels #recycling #clothing #ebay #ebayseller #preloved #postage #parcels #nowaste #nolandfill
I have always recycled my children’s clothing even 28 years ago before everything was online by way of nearly new sales now I EBay everything and my teenager that’s still at home gets the money to buy new clothes. It’s also teaching her how much things cost and to be more mindful when buying things. The other thing is it makes you realise how much money you waste when we buy too much which is why I sell our unwanted things. On another note I’m not going to be popular in our local post office this morning posting this huge pile of parcels #recycling  #clothing  #ebay  #ebayseller  #preloved  #postage  #parcels  #nowaste  #nolandfill 
#alhamdulillah 
Walau msih baru tapi sy seronok masih ada sudi support bisnes kecil saya
.
Kak dahlia sentiasa tukar brand skincare. Kdg sebab tak de pun nampak kesan. So dia tak pakai. Hmmm. Salah tu. Tak pe kak..sy guide.
.
Bila dh kena dgn Mary kay mesti tersuka!
.
Jom sy consult. Jgn simpan masalah kulit lama2.
.
#marykaymalaysia 
#marykaykedah
#marykulim
#trustedseller
#kulitbreakout
#karismakosmetik
#deejakosmetik #dnarskosmetik
#naturalbeauty 
#babiesblink 
#marykaypenang #postage
#alhamdulillah  Walau msih baru tapi sy seronok masih ada sudi support bisnes kecil saya . Kak dahlia sentiasa tukar brand skincare. Kdg sebab tak de pun nampak kesan. So dia tak pakai. Hmmm. Salah tu. Tak pe kak..sy guide. . Bila dh kena dgn Mary kay mesti tersuka! . Jom sy consult. Jgn simpan masalah kulit lama2. . #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykulim  #trustedseller  #kulitbreakout  #karismakosmetik  #deejakosmetik  #dnarskosmetik  #naturalbeauty  #babiesblink  #marykaypenang  #postage 
Selamat berborong #kaincotton semua,
Jom singgah datang ke kedai kami #pemborongkaincotton di #pasarpayang #kualaterengganu , NOM KEDAI HL29, boleh terus whatsapp +60139474445 untuk sebarang pertanyaan.
Kami akan whatsapp terus menerus gambar2 kain cotton design terbaru, hot design dan design yg ready stok.
Harga MUR MURR (murah murah) 😂🙋🏻‍♀️
.
#malaysia #indonesia #singapore #thailand 
#postage #worldwide #englishcottonmurah #englishcotton #kaincottonmurah #dropship #puashatiberbaloi2
Selamat berborong #kaincotton  semua, Jom singgah datang ke kedai kami #pemborongkaincotton  di #pasarpayang  #kualaterengganu  , NOM KEDAI HL29, boleh terus whatsapp +60139474445 untuk sebarang pertanyaan. Kami akan whatsapp terus menerus gambar2 kain cotton design terbaru, hot design dan design yg ready stok. Harga MUR MURR (murah murah) 😂🙋🏻‍♀️ . #malaysia  #indonesia  #singapore  #thailand  #postage  #worldwide  #englishcottonmurah  #englishcotton  #kaincottonmurah  #dropship  #puashatiberbaloi2 
Wow Amazing tourmaline crystals
#Weight :335 CT 
#price :3$ per CT 
#postage :free 
#Shipping: DHL and world wide 
#Payment:paypal and western union.
Tudung terbentuk elok,Hati manyak senangg😋😋
.
Bukan sja dkt kembalikan bentuk tudung,bau pun wangi,tak tinggal kesan berminyak,Palinggg pentingg Harga murahhh😱😱😱😱😱
.
No more kedut2,No more kelepek2..Sentiasa confident dgn semua jenis tudung xkira satin,chiffon lembut etc..😘😘
Tudung terbentuk elok,Hati manyak senangg😋😋 . Bukan sja dkt kembalikan bentuk tudung,bau pun wangi,tak tinggal kesan berminyak,Palinggg pentingg Harga murahhh😱😱😱😱😱 . No more kedut2,No more kelepek2..Sentiasa confident dgn semua jenis tudung xkira satin,chiffon lembut etc..😘😘
Tgk cust nurul dah sampai he terus pakai xsabar nak tgk result okay ke idokk, alhamdulillah cust sukaa Sgt.. 😍🙈
Woww.. Korang memang kena beli ni obsess cushion foundation. 💕confirm x menyesal uolls, meletopp gitu feedback cust ni.. Tq dear
.
Meh Yang nak order, nak tnya harga ,make up or anything boleh je, 019-9687233😘💕
/dm pon boleh dear. 💋

#teamjerungmira #squadsyiera
#foundation
#cushionfoundation 
#obsess
#obsesscommetic
#postage
#obsseskuantan
Mur mur je bantal belang² nie har.. kat umah sape tak cukup bantal.??? Meh roger² ngan hakak
.
Cod Terengganu - Kuantan & Pos Semenanjung Sahaja
.
Berminat direct wassap⤵️
📱0146056583
.
.
.
#bantal #bantalkepala #bantaltidur #bantalmurah #bantalmalaysia #bantalkekabu #bantalkekabucampur #bantalkekabumurah #codterengganu #codkuantan #codkerteh #codpaka #codkemaman #codkijal #postage
✅LEVIS SLING BAG
✅FABRIK COTTON TEBAL
✅MADE IN HONG KONG
✅HIGH GRED ⚠️KUALITI KAMI 'SETANDING' BUTIK👍🏼👍🏼👍🏼 ⛔️SERIUS NAK BGTAU STOK BETUL2 #TERHAD❗️ HARGA RM169-RM189😱😱😱 NAK HARGA BIG PROMOSI?
WHATSAPP SEGERA
👇🏼👇🏼👇🏼
.
🚧FAST DEAL WASAP>>>📲http://www.wasap.my/60139809353/LevisBeg •

P/S Admin nak bagi #FREE_POSTAGE pada mereka yang whatsapp hari ni !!
===============================
#SHARE kat kawan2 yang lain..👍
•
Saya doakan yang mana share sentiasa murah rezeki dan berjaya !
.
JANGAN LUPA #LIKE SEKALI PAGE NI😁👍🏼
=============================== #sayajualonline #slingbag #levis #levisoriginal #leather #buckle #levismexico #jeansmurah #promosi #levisusa #kekechallenge #onlineshopping #onlineboutique #levisoriginal #jeansmurah #levisvintage #levisvintageclothing #akuyangpakaikoyangpanas #onlineboutique #onlinestore #mensfashion #harimaumalaya #dshopkb #onlineseller #postage #alhamdulillah #hondamalaysia 
#dshopkb2
✅LEVIS SLING BAG ✅FABRIK COTTON TEBAL ✅MADE IN HONG KONG ✅HIGH GRED ⚠️KUALITI KAMI 'SETANDING' BUTIK👍🏼👍🏼👍🏼 ⛔️SERIUS NAK BGTAU STOK BETUL2 #TERHAD ❗️ HARGA RM169-RM189😱😱😱 NAK HARGA BIG PROMOSI? WHATSAPP SEGERA 👇🏼👇🏼👇🏼 . 🚧FAST DEAL WASAP>>>📲http://www.wasap.my/60139809353/LevisBeg • P/S Admin nak bagi #FREE_POSTAGE  pada mereka yang whatsapp hari ni !! =============================== #SHARE  kat kawan2 yang lain..👍 • Saya doakan yang mana share sentiasa murah rezeki dan berjaya ! . JANGAN LUPA #LIKE  SEKALI PAGE NI😁👍🏼 =============================== #sayajualonline  #slingbag  #levis  #levisoriginal  #leather  #buckle  #levismexico  #jeansmurah  #promosi  #levisusa  #kekechallenge  #onlineshopping  #onlineboutique  #levisoriginal  #jeansmurah  #levisvintage  #levisvintageclothing  #akuyangpakaikoyangpanas  #onlineboutique  #onlinestore  #mensfashion  #harimaumalaya  #dshopkb  #onlineseller  #postage  #alhamdulillah  #hondamalaysia  #dshopkb2 
VIRAL Cookies,
"BROWNIES CRUNCHY".
- kurang manis
- rangup
- taburan almond
- peket / botol yang kedap udara
- harga mampu milik
.
Follow @yantis_bakery untuk mengetahui PROMOSI-PROMOSI akan datang.
.
OKTOBER PROMO❗❗❗
1 peket rm 12 (3 peket RM 30)
1 botol rm 18 (3 botol RM 45) .
WHATSAPP
0122146518 - chefyanti
.
#yantisbakery #kerepekbrownies #viralviralviral #hantuchoc #onlineordering #deliveryorder #postage
Alhamdulillah, Meal Shakes selamat terbang ke Kak Rosda di Klang, Selangor..Terima kasih kerana membeli dengan Bro SA..Bro SA doakan anak Kak Rosda semakin kuat, Cerdas dan bersemangat..Amin
#shakleelife
#shakleekulim 
#healthylifestyles 
#postage
Alhamdulillah, Meal Shakes selamat terbang ke Kak Rosda di Klang, Selangor..Terima kasih kerana membeli dengan Bro SA..Bro SA doakan anak Kak Rosda semakin kuat, Cerdas dan bersemangat..Amin #shakleelife  #shakleekulim  #healthylifestyles  #postage 
————————
Mini Lipcream mempunya 5 Pilihan Warna iaitu:
💄 Autumn Brown
💄 Rose Wood
💄 Silky Nude
💄 Dusty Rose
💄 Fuschia Rose
.
Beli sekarang dengan harga RM19 je tauuuu!! Kalau nak, komen di bawah ok!! Info lanjut terus tekan link di bio.
.
#sugarbelle #seribeuty #bellamara #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #teamstars #lengtheningmascara #sugarbellemascara #fibermascara #mascaramesrawudhuk #liquidpeneyeliner #liquideyeliner #sugarbelleeyeliner #mascara #eyeliner #sugarbelle #cosmetics #kecantikkan #beauty #bella #seri #ammara #serikembangan #online #offline #postage #cod #teamstars #instaboomakademi #terapiinstagram #staytuned
———————— Mini Lipcream mempunya 5 Pilihan Warna iaitu: 💄 Autumn Brown 💄 Rose Wood 💄 Silky Nude 💄 Dusty Rose 💄 Fuschia Rose . Beli sekarang dengan harga RM19 je tauuuu!! Kalau nak, komen di bawah ok!! Info lanjut terus tekan link di bio. . #sugarbelle  #seribeuty  #bellamara  #sugarbellecosmetic  #teamsugarbellestars  #teamstars  #lengtheningmascara  #sugarbellemascara  #fibermascara  #mascaramesrawudhuk  #liquidpeneyeliner  #liquideyeliner  #sugarbelleeyeliner  #mascara  #eyeliner  #sugarbelle  #cosmetics  #kecantikkan  #beauty  #bella  #seri  #ammara  #serikembangan  #online  #offline  #postage  #cod  #teamstars  #instaboomakademi  #terapiinstagram  #staytuned 
Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah:
.
💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir.
💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Info lanjut terus tekan link di bio.
.
#sugarbelle #seribeuty #bellamara #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #teamstars #lengtheningmascara #sugarbellemascara #fibermascara #mascaramesrawudhuk #liquidpeneyeliner #liquideyeliner #sugarbelleeyeliner #mascara #eyeliner #sugarbelle #cosmetics #kecantikkan #beauty #bella #seri #ammara #serikembangan #online #offline #postage #cod #teamstars #instaboomakademi #terapiinstagram #staytuned
Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: . 💋Mencantikkan sambil merawat kulit bibir. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Info lanjut terus tekan link di bio. . #sugarbelle  #seribeuty  #bellamara  #sugarbellecosmetic  #teamsugarbellestars  #teamstars  #lengtheningmascara  #sugarbellemascara  #fibermascara  #mascaramesrawudhuk  #liquidpeneyeliner  #liquideyeliner  #sugarbelleeyeliner  #mascara  #eyeliner  #sugarbelle  #cosmetics  #kecantikkan  #beauty  #bella  #seri  #ammara  #serikembangan  #online  #offline  #postage  #cod  #teamstars  #instaboomakademi  #terapiinstagram  #staytuned 
NEW PRODUCT MINI LIPCREAM FROM USA 🇺🇸
RM19 ONLY

Hari ini dengan rasminya kami telah edarkan produk paling laris kami Mini Lipcream dengan harga RM19 sebotol kepada semua ejen dan stokis kami seluruh Malaysia!
.
————————
Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas?
.
✅Made in USA
✅PARABEN-FREE
✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja.
✅Jenis kemasan Matte
✅Terdapat 5 pilihan warna yang mewah!
✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum
.
Kandungan utama Mini Lipcream:
✅Vitamin E
✅Coconut Oil

Info lanjut terus tekan link di bio.
.
#sugarbelle #seribeuty #bellamara #sugarbellecosmetic #teamsugarbellestars #teamstars #lengtheningmascara #sugarbellemascara #fibermascara #mascaramesrawudhuk #liquidpeneyeliner #liquideyeliner #sugarbelleeyeliner #mascara #eyeliner #sugarbelle #cosmetics #kecantikkan #beauty #bella #seri #ammara #serikembangan #online #offline #postage #cod #teamstars #instaboomakademi #terapiinstagram #staytuned
NEW PRODUCT MINI LIPCREAM FROM USA 🇺🇸 RM19 ONLY Hari ini dengan rasminya kami telah edarkan produk paling laris kami Mini Lipcream dengan harga RM19 sebotol kepada semua ejen dan stokis kami seluruh Malaysia! . ———————— Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas? . ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja. ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 5 pilihan warna yang mewah! ✅Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil Info lanjut terus tekan link di bio. . #sugarbelle  #seribeuty  #bellamara  #sugarbellecosmetic  #teamsugarbellestars  #teamstars  #lengtheningmascara  #sugarbellemascara  #fibermascara  #mascaramesrawudhuk  #liquidpeneyeliner  #liquideyeliner  #sugarbelleeyeliner  #mascara  #eyeliner  #sugarbelle  #cosmetics  #kecantikkan  #beauty  #bella  #seri  #ammara  #serikembangan  #online  #offline  #postage  #cod  #teamstars  #instaboomakademi  #terapiinstagram  #staytuned 
Yang tak tahu cara nak grab BUY 1, FREE 2 boleh usha ni👇🏻
.
Cara nak dapat👇🏻
1. Follow igshop @roses.stores dan likes 3 latest post 
2. Follow founder @drdannyrose 
3. Tekan link kat bio untuk proceed ke WS or DM dan bagitahu yang awak dah ikut rules❗️
.
NOTES 📌
Setiap pembelian 1 JBL Earbuds, akan dapat FREE 2 benda ✌🏻
1. Freegifts bernilai RM39 - RM69
2. Free postage 1 Malaysia
.
Goodluck dear followers! 😘
#viral #accessories #gadget #viralawak #rosesstores #rosesgeschaft #roses #murah #postage #cod #trustedseller #warranty #padu #cepat #whatsapp #dm #viralmalaysia #tiktok #musically #rawang #selangor #kl #rembau #uitm #siswa #malaysia #funniest #original #quotes #motivationalquotes
Yang tak tahu cara nak grab BUY 1, FREE 2 boleh usha ni👇🏻 . Cara nak dapat👇🏻 1. Follow igshop @roses.stores dan likes 3 latest post 2. Follow founder @drdannyrose 3. Tekan link kat bio untuk proceed ke WS or DM dan bagitahu yang awak dah ikut rules❗️ . NOTES 📌 Setiap pembelian 1 JBL Earbuds, akan dapat FREE 2 benda ✌🏻 1. Freegifts bernilai RM39 - RM69 2. Free postage 1 Malaysia . Goodluck dear followers! 😘 #viral  #accessories  #gadget  #viralawak  #rosesstores  #rosesgeschaft  #roses  #murah  #postage  #cod  #trustedseller  #warranty  #padu  #cepat  #whatsapp  #dm  #viralmalaysia  #tiktok  #musically  #rawang  #selangor  #kl  #rembau  #uitm  #siswa  #malaysia  #funniest  #original  #quotes  #motivationalquotes 
Hye pencinta coklat ❤
Tengah2 harini tengok tv sambil layan Chocojar sedap gak ni😍 Apekate meh grab 1 kat saya.. RM8 JE❤❤❤ Beli 1 pun dapat freegift tau
Jom order tekan link je dapat 📱
.
.
.
Thanks 🌹
#teammummy #sayajualonline #coklatjarrm8 #chocojarmurah #chocolatemurah #chocojarviral #kampungmelayusubang #subangairport #shahalam #selangor #paskalthemovie #chocojarrm8 #cod #postage #jualmurah #maktakbagijualmahal #nenekmarahjualmahal #bazaarpaknil #tiktokmalaysia #chocojarsedap #sayasukamakan
Hye pencinta coklat ❤ Tengah2 harini tengok tv sambil layan Chocojar sedap gak ni😍 Apekate meh grab 1 kat saya.. RM8 JE❤❤❤ Beli 1 pun dapat freegift tau Jom order tekan link je dapat 📱 . . . Thanks 🌹 #teammummy  #sayajualonline  #coklatjarrm8  #chocojarmurah  #chocolatemurah  #chocojarviral  #kampungmelayusubang  #subangairport  #shahalam  #selangor  #paskalthemovie  #chocojarrm8  #cod  #postage  #jualmurah  #maktakbagijualmahal  #nenekmarahjualmahal  #bazaarpaknil  #tiktokmalaysia  #chocojarsedap  #sayasukamakan 
RM19 SAHAJA

mampu milik.. Stock dah sampai dari USA..hq duk pos2 dah.. Sapa lgi nk order.. Dipersilakan.. Whtsp 01116800913

http://Sugarbellelydia.wasap.my

#sugarbellecosmetic #sugarbelleoriginal #sugarbelle #teamfara #lipcream #postage #cod #cantik #beautiful #vitamin
#testimonicustabitashahalam 
Muka dah cerah with #tabita ..jom whatsapp akak di 012-7444064 tuk join #postage or #codtabita hari ini😉
Haa yes or no?

Xmhl mana pun..paling laris ni.. Stock dah ada kt hq..mana yang dah order hq duk pos keluar.. Whtsp 01116800913

http://Sugarbellelydia.wasap.my

#sugarbellecosmetic #sugarbelleoriginal #sugarbelle #teamfara #lipcream #postage #cod #cantik #beautiful #vitamin
Jom Sis share QNA tentang #serisoap. uolls mesti nak tau jgk kan😉

Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Serisoap?
-Serisoap terdiri daripada Tomato, Grape Seed, Chia Seed dan Walnut Shell.

Berapa lamakah tempoh ketahanan bagi sebuku Serisoap?
-Kebiasaannya dalam 2 hingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan individu)

Bolehkah Serisoap digunakan di bahagian badan juga?
-Ya. Serisoap boleh digunakan di muka dan badan.

Adakah kulit menjadi lebih kering setelah menggunakan Serisoap?
-Tidak. Bagi kulit kering, disarankan bilas muka sejurus setelah sabun diratakan ke seluruh muka.

Bilakah waktu paling sesuai menggunakan Serisoap?
-Pagi dan malam (sebelum tidur)

Adakah Serisoap mampu mengatasi masalah jerawat?
-Ya. Penggunaan Serisoap secara konsisten mampu menghapuskan jerawat.

Bagaimanakah penggunaan Serisoap bagi kulit berminyak?
-Bagi kulit berminyak, kulit muka disarankan untuk dibiarkan seketika setelah Serisoap disapu ke serata muka.
_

#serisoap
#sabuntomato
#khasiattomato
#serisoaptestimoni
#serisoapfeedback
#qnaserisoap
#sabunviral
#sabunterbaik
#lakukeras
#codserisoap
#postage
#aizzdenz 
#postageseluruhmalaysia 
#serisoapnegerisembilan 
#serisoapseremban
Jom Sis share QNA tentang #serisoap . uolls mesti nak tau jgk kan😉 Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Serisoap? -Serisoap terdiri daripada Tomato, Grape Seed, Chia Seed dan Walnut Shell. Berapa lamakah tempoh ketahanan bagi sebuku Serisoap? -Kebiasaannya dalam 2 hingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan individu) Bolehkah Serisoap digunakan di bahagian badan juga? -Ya. Serisoap boleh digunakan di muka dan badan. Adakah kulit menjadi lebih kering setelah menggunakan Serisoap? -Tidak. Bagi kulit kering, disarankan bilas muka sejurus setelah sabun diratakan ke seluruh muka. Bilakah waktu paling sesuai menggunakan Serisoap? -Pagi dan malam (sebelum tidur) Adakah Serisoap mampu mengatasi masalah jerawat? -Ya. Penggunaan Serisoap secara konsisten mampu menghapuskan jerawat. Bagaimanakah penggunaan Serisoap bagi kulit berminyak? -Bagi kulit berminyak, kulit muka disarankan untuk dibiarkan seketika setelah Serisoap disapu ke serata muka. _ #serisoap  #sabuntomato  #khasiattomato  #serisoaptestimoni  #serisoapfeedback  #qnaserisoap  #sabunviral  #sabunterbaik  #lakukeras  #codserisoap  #postage  #aizzdenz  #postageseluruhmalaysia  #serisoapnegerisembilan  #serisoapseremban 
Today postage! 👍 👍 👍
Today postage! 👍 👍 👍
Tutorial sikit cara nak guna ni 👆🏻
.
DM or tekan link kat bio utk WS 👇🏻
@roses.stores
@roses.stores
@roses.stores
.
"FOLLOW jika nak, BUY 1, FREE 2" 🔥
#viral #accessories #gadget #viralawak #rosesstores #rosesgeschaft #roses #murah #postage #cod #trustedseller #warranty #padu #cepat #whatsapp #dm #viralmalaysia #tiktok #musically #rawang #selangor #kl #rembau #uitm #siswa #malaysia #funniest #original #quotes #motivation
Tutorial sikit cara nak guna ni 👆🏻 . DM or tekan link kat bio utk WS 👇🏻 @roses.stores @roses.stores @roses.stores . "FOLLOW jika nak, BUY 1, FREE 2" 🔥 #viral  #accessories  #gadget  #viralawak  #rosesstores  #rosesgeschaft  #roses  #murah  #postage  #cod  #trustedseller  #warranty  #padu  #cepat  #whatsapp  #dm  #viralmalaysia  #tiktok  #musically  #rawang  #selangor  #kl  #rembau  #uitm  #siswa  #malaysia  #funniest  #original  #quotes  #motivation 
Selamat tengah hari uolss🙆‍♀️
Jom Join Postage hari nie😉❤ Sempat lagi kalau uolss nak join tau😊 Wasap Kak Zura sekarang👇🏻👇🏻
.
.
.
Macam mana nak shopping?
.
Senang jer korang boleh FOLLOW jer cara2 kat bawah ni :
1. FOLLOW FB & IG AZISTARSTORE (Pelbagai barangan Kecantikan & Kesihatan pon ada)

2. Lepas dah pilih barang yang korang nak, korang pilih cara penghantaran seperti kat bawah ni
.
SELF PICK UP : Dataran Kemuning Senawang (Landmark : Klinik Kesihatan Senawang)
COD : Area SENAWANG
PEMBELIAN ONLINE : www.azistar.my
BY POS : 018-399 4836 /013-602 1622
.
.
.
#thankyou #postage #poslaju #customerpostage #shopping #beautyinaclick #beautywithazistar #azistarstore #senawang #datarankemuning #dataransenawang #seremban #negerisembilan #codsenawang #mydinsenawang #codmydinsenawang #coddataransenawang #coddatarankemuning #feedbackatazistar #malaysia #instafamous #fazura #viral #sayajualonline #sayajual #produkkecantikan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #terapiinstagram
Selamat tengah hari uolss🙆‍♀️ Jom Join Postage hari nie😉❤ Sempat lagi kalau uolss nak join tau😊 Wasap Kak Zura sekarang👇🏻👇🏻 . . . Macam mana nak shopping? . Senang jer korang boleh FOLLOW jer cara2 kat bawah ni : 1. FOLLOW FB & IG AZISTARSTORE (Pelbagai barangan Kecantikan & Kesihatan pon ada) 2. Lepas dah pilih barang yang korang nak, korang pilih cara penghantaran seperti kat bawah ni . SELF PICK UP : Dataran Kemuning Senawang (Landmark : Klinik Kesihatan Senawang) COD : Area SENAWANG PEMBELIAN ONLINE : www.azistar.my BY POS : 018-399 4836 /013-602 1622 . . . #thankyou  #postage  #poslaju  #customerpostage  #shopping  #beautyinaclick  #beautywithazistar  #azistarstore  #senawang  #datarankemuning  #dataransenawang  #seremban  #negerisembilan  #codsenawang  #mydinsenawang  #codmydinsenawang  #coddataransenawang  #coddatarankemuning  #feedbackatazistar  #malaysia  #instafamous  #fazura  #viral  #sayajualonline  #sayajual  #produkkecantikan  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #terapiinstagram 
Jom Sis share QNA tentang #serisoap. uolls mesti nak tau jgk kan😉

Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Serisoap?
-Serisoap terdiri daripada Tomato, Grape Seed, Chia Seed dan Walnut Shell.

Berapa lamakah tempoh ketahanan bagi sebuku Serisoap?
-Kebiasaannya dalam 2 hingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan individu)

Bolehkah Serisoap digunakan di bahagian badan juga?
-Ya. Serisoap boleh digunakan di muka dan badan.

Adakah kulit menjadi lebih kering setelah menggunakan Serisoap?
-Tidak. Bagi kulit kering, disarankan bilas muka sejurus setelah sabun diratakan ke seluruh muka.

Bilakah waktu paling sesuai menggunakan Serisoap?
-Pagi dan malam (sebelum tidur)

Adakah Serisoap mampu mengatasi masalah jerawat?
-Ya. Penggunaan Serisoap secara konsisten mampu menghapuskan jerawat.

Bagaimanakah penggunaan Serisoap bagi kulit berminyak?
-Bagi kulit berminyak, kulit muka disarankan untuk dibiarkan seketika setelah Serisoap disapu ke serata muka.
_

#serisoap
#sabuntomato
#khasiattomato
#serisoaptestimoni
#serisoapfeedback
#qnaserisoap
#sabunviral
#sabunterbaik
#lakukeras
#codserisoap
#postage
Jom Sis share QNA tentang #serisoap . uolls mesti nak tau jgk kan😉 Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Serisoap? -Serisoap terdiri daripada Tomato, Grape Seed, Chia Seed dan Walnut Shell. Berapa lamakah tempoh ketahanan bagi sebuku Serisoap? -Kebiasaannya dalam 2 hingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan individu) Bolehkah Serisoap digunakan di bahagian badan juga? -Ya. Serisoap boleh digunakan di muka dan badan. Adakah kulit menjadi lebih kering setelah menggunakan Serisoap? -Tidak. Bagi kulit kering, disarankan bilas muka sejurus setelah sabun diratakan ke seluruh muka. Bilakah waktu paling sesuai menggunakan Serisoap? -Pagi dan malam (sebelum tidur) Adakah Serisoap mampu mengatasi masalah jerawat? -Ya. Penggunaan Serisoap secara konsisten mampu menghapuskan jerawat. Bagaimanakah penggunaan Serisoap bagi kulit berminyak? -Bagi kulit berminyak, kulit muka disarankan untuk dibiarkan seketika setelah Serisoap disapu ke serata muka. _ #serisoap  #sabuntomato  #khasiattomato  #serisoaptestimoni  #serisoapfeedback  #qnaserisoap  #sabunviral  #sabunterbaik  #lakukeras  #codserisoap  #postage 
Alhamdulilah
Ya Shakur
Rezeki tanpa disangka
Amin Syukran Sahabat
#Diamond Cream 1 Set
#H.bag LV
#lvbackpack 
#louisvuitton 
#Gojess .
#Dmabutiq 
#dma #diamondanna💎 
#diamondtobe💎 
#BranchBangi
#Readystock 
#Cod#postage
✈️✈️✈️✈️✈️✈️
1 sekolah dulu.
Thanks support bisnes kami boss.
Bangsa lain boleh support kita, mana mungkin bangsa sendiri x support betul x?
Hehe!
Kita jgn selalu condemn org mcm kita paling pro dlm dunia bisnes.
Kena selalu mendongak ke bawah supaya bila 1 hari nanti tersungkur kita masih tahu erti bangun.
Kami nak ajak akak2 abg2 yg rajin scroll fb ni cari duit tepi.
Tak susah kalau nak usaha untuk jd senang.
Click links bawah
http://www.wasap.my/60172544376
Ingat bateri kereta ingat kami.
24jam servis, delivery seluruh KL & Selangor.

#menjemputrezeki #wangsamaju #jodohselaludatangtepatwaktu #tiadaarahjodohkita #hashtag #likeforlikes #likeandcomment #followforfollowback #facebook #commentforcomment #positivevibes #negativepeople #ignored #jangankecamsaya #postage #trendingnow #beritaterkini #paidreviewrm5 #bisnesonline #youtube #tv3 #astrogempak #jozan #live #kualalumpurfood #shahalamfood
1 sekolah dulu. Thanks support bisnes kami boss. Bangsa lain boleh support kita, mana mungkin bangsa sendiri x support betul x? Hehe! Kita jgn selalu condemn org mcm kita paling pro dlm dunia bisnes. Kena selalu mendongak ke bawah supaya bila 1 hari nanti tersungkur kita masih tahu erti bangun. Kami nak ajak akak2 abg2 yg rajin scroll fb ni cari duit tepi. Tak susah kalau nak usaha untuk jd senang. Click links bawah http://www.wasap.my/60172544376 Ingat bateri kereta ingat kami. 24jam servis, delivery seluruh KL & Selangor. #menjemputrezeki  #wangsamaju  #jodohselaludatangtepatwaktu  #tiadaarahjodohkita  #hashtag  #likeforlikes  #likeandcomment  #followforfollowback  #facebook  #commentforcomment  #positivevibes  #negativepeople  #ignored  #jangankecamsaya  #postage  #trendingnow  #beritaterkini  #paidreviewrm5  #bisnesonline  #youtube  #tv3  #astrogempak  #jozan  #live  #kualalumpurfood  #shahalamfood 
Mi abuelo coleccionaba timbres. Estos son mis favoritos.
Mi abuelo coleccionaba timbres. Estos son mis favoritos.
⋅ TIP ⋅ 
When you are sending out your invitations, don’t be afraid to ask for some nice stamps at the post office. The last thing you want is for your guests to see cattle on their pristine envelope!
⋅ 
#somethingfabulousinvitations #envelope #invitations
⋅ TIP ⋅ When you are sending out your invitations, don’t be afraid to ask for some nice stamps at the post office. The last thing you want is for your guests to see cattle on their pristine envelope! ⋅ #somethingfabulousinvitations  #envelope  #invitations 
Tasha STOKIS SAH 
Product #dbella .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia .
.
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis .
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory . .
. 
#product dbella
#pilputihgebu
#gebugebas 
#nakcantik 
#putihmelepak 
#cantik #menawan 
#berkesan 
#pilputihgebudbella 
#sayajual
#stokis
#freegift 
#free #postage 
#jomcantik 
#viral 
#selebriti 
#lakukeras
#malaysia 
#supplements 
#collagen 
#scrubs 
#flawless
#pilputih 
#bazaarpaknil 
#feedback
Tasha STOKIS SAH Product #dbella  . . Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 . . www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t . . Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz . . Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia . . Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis . . #GlamorousByT  #GlamorousByTasha  #amyliaNAStashaStory  . . . #product  dbella #pilputihgebu  #gebugebas  #nakcantik  #putihmelepak  #cantik  #menawan  #berkesan  #pilputihgebudbella  #sayajual  #stokis  #freegift  #free  #postage  #jomcantik  #viral  #selebriti  #lakukeras  #malaysia  #supplements  #collagen  #scrubs  #flawless  #pilputih  #bazaarpaknil  #feedback 
Tasha STOKIS SAH 
Product #dbella .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia .
.
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis .
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory . .
. 
#product dbella
#pilputihgebu
#gebugebas 
#nakcantik 
#putihmelepak 
#cantik #menawan 
#berkesan 
#pilputihgebudbella 
#sayajual
#stokis
#freegift 
#free #postage 
#jomcantik 
#viral 
#selebriti 
#lakukeras
#malaysia 
#supplements 
#collagen 
#scrubs 
#flawless
#pilputih 
#bazaarpaknil 
#feedback
Tasha STOKIS SAH Product #dbella  . . Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 . . www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t . . Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz . . Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia . . Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis . . #GlamorousByT  #GlamorousByTasha  #amyliaNAStashaStory  . . . #product  dbella #pilputihgebu  #gebugebas  #nakcantik  #putihmelepak  #cantik  #menawan  #berkesan  #pilputihgebudbella  #sayajual  #stokis  #freegift  #free  #postage  #jomcantik  #viral  #selebriti  #lakukeras  #malaysia  #supplements  #collagen  #scrubs  #flawless  #pilputih  #bazaarpaknil  #feedback 
Baca smpai habis k.. Promo ini hanya sehingga 31hb Oct sahaja.

Wawa serum promo guys..
Ape itu wawa serum..visit my ig n story ig sy skrg.

Jom jdi pembeli yg bijak.. #wawaserumkuantan #wawaserum #wawaserum #cod #codkuantan #postage #kuantanpahang #cantik
Tasha STOKIS SAH 
Product #dbella .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @glamorous_by_t .
.
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia 
Follow Insta @natalisherbs.malaysia .
.
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis 
Follow Insta @putihgebudbella.stokis .
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory . .
. 
#product dbella
#pilputihgebu
#gebugebas 
#nakcantik 
#putihmelepak 
#cantik #menawan 
#berkesan 
#pilputihgebudbella 
#sayajual
#stokis
#freegift 
#free #postage 
#jomcantik 
#viral 
#selebriti 
#lakukeras
#malaysia 
#supplements 
#collagen 
#scrubs 
#flawless
#pilputih 
#bazaarpaknil 
#feedback
Tasha STOKIS SAH Product #dbella  . . Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 . . www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 www.wasap.my/601115283381 . . Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 Direct Whatsapp 0111.528.3381 . . Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t Follow Insta @glamorous_by_t . . Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz Follow Insta @amylia.nastasha.aziz . . Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia Follow Insta @natalisherbs.malaysia . . Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis Follow Insta @putihgebudbella.stokis . . #GlamorousByT  #GlamorousByTasha  #amyliaNAStashaStory  . . . #product  dbella #pilputihgebu  #gebugebas  #nakcantik  #putihmelepak  #cantik  #menawan  #berkesan  #pilputihgebudbella  #sayajual  #stokis  #freegift  #free  #postage  #jomcantik  #viral  #selebriti  #lakukeras  #malaysia  #supplements  #collagen  #scrubs  #flawless  #pilputih  #bazaarpaknil  #feedback 
READY STOCK ✔ LAST PCS ✔ SERIOUS BUYER ONLY ✔
.

RM15PCS #POSTAGE RM8 SM / RM12 SS.
.

Sesuai untuk pakai tak kira masa pergi kolej, kerja. Comel sangat packaging dia!
READY STOCK ✔ LAST PCS ✔ SERIOUS BUYER ONLY ✔ . RM15PCS #POSTAGE  RM8 SM / RM12 SS. . Sesuai untuk pakai tak kira masa pergi kolej, kerja. Comel sangat packaging dia!
Happy Monday!!
😘
Untuk warga Johor selamat bercuti..
Kalau nak order perfume..halo halo nah.. #cars #perfume #pewangikereta #kereta #bossku #carperfume #batupahat #paritraja #cod #postage
LEVIS 505 MADE IN MEXICO(8708)
ZIP
REGULAR
SIZE 28,29,31,32,33,36 & 38
HIGH GRED 100% COPY ORIGINAL

HARGA BIASA KAMI JUAL #RM180

NAK HARGA #PROMOSI??? WhatsApp...
TEKAN
http://wasap.my/60139809353/jeans

#sayajualonline #jeans #levis #levisoriginal #levis501 #levismexico #jeansmurah #promosi #levisusa #kekechallenge #onlineshopping #onlineboutique #levisoriginal #jeansmurah #akuyangpakaikoyangpanas #onlineboutique #onlinestore #mensfashion #harimaumalaya #dshopkb #onlineseller #postage #alhamdulillah #superbike #motorsport #merecikhawau #levisvintageclothing 
#dshopkb2
LEVIS 505 MADE IN MEXICO(8708) ZIP REGULAR SIZE 28,29,31,32,33,36 & 38 HIGH GRED 100% COPY ORIGINAL HARGA BIASA KAMI JUAL #RM180  NAK HARGA #PROMOSI ??? WhatsApp... TEKAN http://wasap.my/60139809353/jeans #sayajualonline  #jeans  #levis  #levisoriginal  #levis501  #levismexico  #jeansmurah  #promosi  #levisusa  #kekechallenge  #onlineshopping  #onlineboutique  #levisoriginal  #jeansmurah  #akuyangpakaikoyangpanas  #onlineboutique  #onlinestore  #mensfashion  #harimaumalaya  #dshopkb  #onlineseller  #postage  #alhamdulillah  #superbike  #motorsport  #merecikhawau  #levisvintageclothing  #dshopkb2 
FOCALLURE FLUID FOUNDATION.
.

FULL COVERAGE + WATERPROOF
.

RM25 #POSTAGE RM8 sm / RM12 ss
FOCALLURE FLUID FOUNDATION. . FULL COVERAGE + WATERPROOF . RM25 #POSTAGE  RM8 sm / RM12 ss
Nk kulit wajah cantik ‼️bershine2 bila bangun pagi ‼️ haaaa korang kena beli bougas serum ni dijamin korang pakai serum ni muka korang terus flawlesss ‼️‼️‼️‼️ jerawat yang ada dekat muka akan cepat kecut .
So cepat dapatkan sekarang juga jgn tunggu esok lusa okay cpt cpt cpt ‼️‼️‼️
.
Contact sis
017-5388674
017-5388675
017-5388674
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia
Nk kulit wajah cantik ‼️bershine2 bila bangun pagi ‼️ haaaa korang kena beli bougas serum ni dijamin korang pakai serum ni muka korang terus flawlesss ‼️‼️‼️‼️ jerawat yang ada dekat muka akan cepat kecut . So cepat dapatkan sekarang juga jgn tunggu esok lusa okay cpt cpt cpt ‼️‼️‼️ . Contact sis 017-5388674 017-5388675 017-5388674 . #bougasserum  #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #wajahcantik  #jerawathilang  #wajahmulus  #wajahberseri  #sisjual  #postage  #serum  #skincare  #malaysia  #skincareterbaik  #sckincareno1  #hotitem  #serummalaysia 
・・・
Haii akak2 cantik yg tengah scroll ig sekarang nie.❤️ NAK TAHU TAK !! Nana nak ajar akak2 cantik yg duk scrolling ig mcm mna nak apply #ainaaserum dekat skin kita 😍
.
Apa yg ada dlm #ainaaserum nie ?
🌷Aloe vera
❤️Timun
🌷Lavender
❤️Soapworts
🌷Asparagopsis Armata .

Kebaikan timun pada kulit 😋
.
🍂kulit nampak more younger
🍂skin akan more brighten
🍂Reduce the eyebag
🍂 Relieve surburn kulit
🍂 Moisturise kulit
🍂 Slow down the aging process
.
#nsabeautyofficial #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser #serumsyafiqahaina #hafizmahamad #perempuancantik #malaysia #latest #reviewmurah #wanted #letscantik #syafiqahaina #kotabharu #cod #postage #agentsah #agentnsabeauty #ainaakelantannsateammadiha #nsateammadiha #nsabeautykelantan #nsaketereh #nsakoklanas #nsanilampuri #kelantan #ainaaserum #serumviral #nsabeautymelor #agentkelantan
・・・ Haii akak2 cantik yg tengah scroll ig sekarang nie.❤️ NAK TAHU TAK !! Nana nak ajar akak2 cantik yg duk scrolling ig mcm mna nak apply #ainaaserum  dekat skin kita 😍 . Apa yg ada dlm #ainaaserum  nie ? 🌷Aloe vera ❤️Timun 🌷Lavender ❤️Soapworts 🌷Asparagopsis Armata . Kebaikan timun pada kulit 😋 . 🍂kulit nampak more younger 🍂skin akan more brighten 🍂Reduce the eyebag 🍂 Relieve surburn kulit 🍂 Moisturise kulit 🍂 Slow down the aging process . #nsabeautyofficial  #IDahCantikYouBilaLagi  #ainaaserum  #ainaacleanser  #serumsyafiqahaina  #hafizmahamad  #perempuancantik  #malaysia  #latest  #reviewmurah  #wanted  #letscantik  #syafiqahaina  #kotabharu  #cod  #postage  #agentsah  #agentnsabeauty  #ainaakelantannsateammadiha  #nsateammadiha  #nsabeautykelantan  #nsaketereh  #nsakoklanas  #nsanilampuri  #kelantan  #ainaaserum  #serumviral  #nsabeautymelor  #agentkelantan 
OMG MUKA DIAA ❗️❗️❗️ Ya allah muka da makin sihat bestnye dapat dengar satu per satu feedback Ainaa Serum ni tau nampak je botol kecik kecik cili padi tapi hasilnye meletop macam sis ni korang tu bila nak try lagi? Sangat la rugi bila korang tak apply lagi AINAA SERUM AND AINAA CLEANSER ! Jom la guys lawa dan handsome sama sama ♥️ 📲 Whatsapp 0104674573 or DM je Suhaa @nsabeauty.suhaa 
#serumsyafiqahaina #hafizmahamad #perempuancantik #malaysia #latest #dropship #reviewmurah #wanted #letscantik #income #syafiqahaina #klang #shahalam #cod #postage #agentsah #agentnsabeauty #official #ainacosmetic #agent #hotselling #raya2018 #flatseriperantau #sgsireh #kgdelek#nsateameyka#nsateamnur#telukpulai#sgudang#klang#shahalam#tanjongharapan
OMG MUKA DIAA ❗️❗️❗️ Ya allah muka da makin sihat bestnye dapat dengar satu per satu feedback Ainaa Serum ni tau nampak je botol kecik kecik cili padi tapi hasilnye meletop macam sis ni korang tu bila nak try lagi? Sangat la rugi bila korang tak apply lagi AINAA SERUM AND AINAA CLEANSER ! Jom la guys lawa dan handsome sama sama ♥️ 📲 Whatsapp 0104674573 or DM je Suhaa @nsabeauty.suhaa #serumsyafiqahaina  #hafizmahamad  #perempuancantik  #malaysia  #latest  #dropship  #reviewmurah  #wanted  #letscantik  #income  #syafiqahaina  #klang  #shahalam  #cod  #postage  #agentsah  #agentnsabeauty  #official  #ainacosmetic  #agent  #hotselling  #raya2018  #flatseriperantau  #sgsireh  #kgdelek #nsateameyka #nsateamnur #telukpulai #sgudang #klang #shahalam #tanjongharapan 
ALL Garments SOLD. Fashionstylist, Visual Merchandiser & Published Author of 9 novels. Shop online with Uniquely Sherrie on Poshmark.com. Top 10% Seller & 5 STAR rated! #poshmarkambassador#poshcloset#poshcloset#postage#poshsellers #poshmarkcloset #topseller #soldout#5star
First Day Cover FDC | Sampul Surat Hari Pertama | pm saya if you're interested | Selangor | update 14/10/2018

#setemlama #duitlama #barangantik #baranglama #oranglama #sampulsuratharipertama #malaysia #pengumpulsetem #peminatsetem #posmalaysia #postage #negotillletgo #fdc #firstdaycover #collection #koleksi #special #edisikhas
When you just have to smash through those inserts!
When you just have to smash through those inserts!
Beautiful girl wears beautiful scarf! #AZPrintFlamingo green :)
People will stare. Make it worth their while. :)
People will stare. Make it worth their while. :)
Makin bersih da kulit adik manis ni😍😍😍
.
Guna scrub sejuk ja boleh dapat kulit mcm ni..Jangan ingt scrub saja2 tau..Bahan2 dlm scrub tu bahan premium dan boleh rawat pelbagai msalah kulit..
.
Sayangnya rasa kalau xgrab😘Dah ada produk bgus selesaikan kulit guna bahan organic tpi still xnak rawat kulit ke? 👯👯
Makin bersih da kulit adik manis ni😍😍😍 . Guna scrub sejuk ja boleh dapat kulit mcm ni..Jangan ingt scrub saja2 tau..Bahan2 dlm scrub tu bahan premium dan boleh rawat pelbagai msalah kulit.. . Sayangnya rasa kalau xgrab😘Dah ada produk bgus selesaikan kulit guna bahan organic tpi still xnak rawat kulit ke? 👯👯
Promo yuran keahlian serendah RM30 sahaja!! Sah sehingga 31 oktober 2018.

Dulu RM150, sekarang RM30 jurr. Murah gilerr.

#stokis #dexandra #dexandraperfume #murah #exclusive #affordable #postage #seluruhmalaysia #ampang #kualalumpur #syintagila ##syintagiladancecontest
Assalamualaikum guyss hari ni sis nk share dengan korang mengenai bahan2 yg ada dalam bougas serum👍 .
Korang jangan risau bahan2 ni semua tidak ❎ akan membahayakan kulit wajah korang sis sendiri pun pakai serum dan ianya sangat selamat 👍
.
Korag boleh dm or wssp sis
017-5388674
017-5388674
017-5388674
.

#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #wajahcantik #jerawathilang #wajahmulus #wajahberseri #sisjual #postage #serum #skincare #malaysia #skincareterbaik #sckincareno1 #hotitem #serummalaysia
Assalamualaikum guyss hari ni sis nk share dengan korang mengenai bahan2 yg ada dalam bougas serum👍 . Korang jangan risau bahan2 ni semua tidak ❎ akan membahayakan kulit wajah korang sis sendiri pun pakai serum dan ianya sangat selamat 👍 . Korag boleh dm or wssp sis 017-5388674 017-5388674 017-5388674 . #bougasserum  #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #wajahcantik  #jerawathilang  #wajahmulus  #wajahberseri  #sisjual  #postage  #serum  #skincare  #malaysia  #skincareterbaik  #sckincareno1  #hotitem  #serummalaysia 
#feedbackrosesstores 🌹
.
Ramai gak grab time promo baki berapa hari lagi ni kan 😘 Mana tak nya, kalau dah dapat FREE postage + FREE gifts kan @mhd.zlhlmy 😆
.
DM or tekan link kat bio utk WS 👇🏻
@roses.stores
@roses.stores
@roses.stores
.
"FOLLOW jika nak, BUY 1, FREE 2" 🔥
#viral #accessories #gadget #viralawak #rosesstores #rosesgeschaft #roses #murah #postage #cod #trustedseller #warranty #padu #cepat #whatsapp #tiktok #musically #rawang #selangor #rembau #uitm #siswa #malaysia #funniest #original #quotes #motivationalquotes
#feedbackrosesstores  🌹 . Ramai gak grab time promo baki berapa hari lagi ni kan 😘 Mana tak nya, kalau dah dapat FREE postage + FREE gifts kan @mhd.zlhlmy 😆 . DM or tekan link kat bio utk WS 👇🏻 @roses.stores @roses.stores @roses.stores . "FOLLOW jika nak, BUY 1, FREE 2" 🔥 #viral  #accessories  #gadget  #viralawak  #rosesstores  #rosesgeschaft  #roses  #murah  #postage  #cod  #trustedseller  #warranty  #padu  #cepat  #whatsapp  #tiktok  #musically  #rawang  #selangor  #rembau  #uitm  #siswa  #malaysia  #funniest  #original  #quotes  #motivationalquotes