an online Instagram web viewer

#portdickson medias

Photos

#Repost @veenarusli

Burnt cheesecake with Nutella by the multitalented 11-yo @danish.harraz, safely landed in Port Dickson. When I was 11, I got my first major scar on the knee from a bike fell.
.
Cerita jalan hidup kita berbeza - tidak perlu sempurna, cukup dengan apa yang menghadirkan bahagia. I pray for this young man to keep moving forward and give his best in embracing life. There will be ups and downs, sweetie, but that’s what living is all about. Now, let’s dive!
.
(I love you, Kakak Veena😍 Thank you so much for keep supporting me with your love and kind words!🤗❤)
.
#burntcheesecake #nutella #asliceofheaven #whatdiet #supportlocaltalents #truelove #kidbaker #journalistonleave #portdickson #hometown #malaysia #chooseyourhappiness
#Repost  @veenarusli Burnt cheesecake with Nutella by the multitalented 11-yo @danish.harraz, safely landed in Port Dickson. When I was 11, I got my first major scar on the knee from a bike fell. . Cerita jalan hidup kita berbeza - tidak perlu sempurna, cukup dengan apa yang menghadirkan bahagia. I pray for this young man to keep moving forward and give his best in embracing life. There will be ups and downs, sweetie, but that’s what living is all about. Now, let’s dive! . (I love you, Kakak Veena😍 Thank you so much for keep supporting me with your love and kind words!🤗❤) . #burntcheesecake  #nutella  #asliceofheaven  #whatdiet  #supportlocaltalents  #truelove  #kidbaker  #journalistonleave  #portdickson  #hometown  #malaysia  #chooseyourhappiness 
" PENAT BEKERJA , PERUT LAPAR TETAPI MALAS NAK KELUAR ??? "

Terus sahaja hubungi kami MHR Burger kerana kami boleh membantu menyelesaikan masalah anda.... Anda yang berada di Port Dickson , Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran dari kawasan Politeknik sehinggaTaman PD Utama... Kami beroperasi dari jam 5 petang sehingga jam 12 malam.. Sebarang pertanyaan dan tempahan anda boleh hubungi @ whatsapp kami di talian 018-2877885.... Apa tunggu lagi cepat ambil handphone terus buat pesanan sekarang.. Love , MHR Burger

#mhrburger
#yourburgerexpert
#bandarsunggala
#portdickson
" PENAT BEKERJA , PERUT LAPAR TETAPI MALAS NAK KELUAR ??? " Terus sahaja hubungi kami MHR Burger kerana kami boleh membantu menyelesaikan masalah anda.... Anda yang berada di Port Dickson , Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran dari kawasan Politeknik sehinggaTaman PD Utama... Kami beroperasi dari jam 5 petang sehingga jam 12 malam.. Sebarang pertanyaan dan tempahan anda boleh hubungi @ whatsapp kami di talian 018-2877885.... Apa tunggu lagi cepat ambil handphone terus buat pesanan sekarang.. Love , MHR Burger #mhrburger  #yourburgerexpert  #bandarsunggala  #portdickson 
"DAUN SEMAMBU" sering dikaitkan dengan penyakit campak dan cacar air pada kanak2.
.

Terdapat kandungan anti bakteria, anti parasit, anti kulat dan anti virus pada pokok semambu. Daunnya yang dikisar menjadi serbuk atau pes dikatakan sangat berkesan untuk melegakan penyakit kulit seperti ekzema, alahan kulit, ruam, gatal-gatal, kurap dan ia juga sangat berkesan apabila digunakan untuk merawat kecederaan kulit akibat terluka atau terbakar.

#sme #teammomyana #teamCikWanie #sme #g6pd #selsema #batukselsema #batukberkahak #kembungperut #gigitanserangga #codparitbuntar #codnibongtebal #codjawi #codsgbakap #codsimpangampatpenang #wanyhasrita #profilinstagrammercilik #rawatcampak #rawathfmd #rawatekzema #penang #taipingperak #pahang #terengganu #tangkakjohor #changkatjering #portdickson #seremban #posseluruhmalaysia #produksme
"DAUN SEMAMBU" sering dikaitkan dengan penyakit campak dan cacar air pada kanak2. . Terdapat kandungan anti bakteria, anti parasit, anti kulat dan anti virus pada pokok semambu. Daunnya yang dikisar menjadi serbuk atau pes dikatakan sangat berkesan untuk melegakan penyakit kulit seperti ekzema, alahan kulit, ruam, gatal-gatal, kurap dan ia juga sangat berkesan apabila digunakan untuk merawat kecederaan kulit akibat terluka atau terbakar. #sme  #teammomyana  #teamCikWanie  #sme  #g6pd  #selsema  #batukselsema  #batukberkahak  #kembungperut  #gigitanserangga  #codparitbuntar  #codnibongtebal  #codjawi  #codsgbakap  #codsimpangampatpenang  #wanyhasrita  #profilinstagrammercilik  #rawatcampak  #rawathfmd  #rawatekzema  #penang  #taipingperak  #pahang  #terengganu  #tangkakjohor  #changkatjering  #portdickson  #seremban  #posseluruhmalaysia  #produksme 
Hai semua kakak2, adik2, mak2. Lagi2 mak mak yg ada anak kecik nak senang siap ataupun wanita yg ada banyak komitmen. Saya ada satu solution dimana awak semua bole sarung and then libas kiri kanan, done! Ianya adalah bawal instant yg sekarang viral. Ok cepat2 saya nak habiskan stock tudung ni. Ada lagi 6 warna yg available. Boleh scroll nak tgok warna apa yg ada lagi. Kalau rasa takut hilang post ni, awak awak semua bole la save post ni yg ada di hujung sebelah kanan tu. RM22 sahaja exc postage. Sebarang pertanyaan bole click link di bio kita cite2 kat sana ok. Fafa okay je😘😘
------------------------------------
.
.
.
.
#bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantmalaysia #bawalinstantmalas #bawalmalas #bawalmurah #bawalcantik #bawalviral #bawalsarung #bawalsarungmurah #tudungmurah #tudungbawalmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknil #lukut #portdickson #portdicksonbeach #bawalinstanttali #tutorialbawal #tutorialinstantbawal #tutorialbawalinstant #murahmurahje #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopmurahmalaysia #lazyinstantshawl #lazyinstantbawal #portdickson #lukut #pemborongtudung #suppliertudung
Hai semua kakak2, adik2, mak2. Lagi2 mak mak yg ada anak kecik nak senang siap ataupun wanita yg ada banyak komitmen. Saya ada satu solution dimana awak semua bole sarung and then libas kiri kanan, done! Ianya adalah bawal instant yg sekarang viral. Ok cepat2 saya nak habiskan stock tudung ni. Ada lagi 6 warna yg available. Boleh scroll nak tgok warna apa yg ada lagi. Kalau rasa takut hilang post ni, awak awak semua bole la save post ni yg ada di hujung sebelah kanan tu. RM22 sahaja exc postage. Sebarang pertanyaan bole click link di bio kita cite2 kat sana ok. Fafa okay je😘😘 ------------------------------------ . . . . #bawalinstant  #bawalinstantmurah  #bawalinstantmalaysia  #bawalinstantmalas  #bawalmalas  #bawalmurah  #bawalcantik  #bawalviral  #bawalsarung  #bawalsarungmurah  #tudungmurah  #tudungbawalmurah  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #lukut  #portdickson  #portdicksonbeach  #bawalinstanttali  #tutorialbawal  #tutorialinstantbawal  #tutorialbawalinstant  #murahmurahje  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #igshopmurahmalaysia  #lazyinstantshawl  #lazyinstantbawal  #portdickson  #lukut  #pemborongtudung  #suppliertudung 
🚩Port Dickson Event: PD CULTURE FEST 2018
📆29 December 2018
⏰9.00am
📍Dataran Seri Kemang, Telok Kemang PD
.
.
.
#bazinhomestaysunggala 
Wa/Call For Booking👇
+6012 3141 034
+6012 3530 109
#homestaymalaysia #homestayportdickson #homestayportdicksoncantik #homestayportdicksonmurah #homestayportdicksonmalaysia #portdicksonbeach #portdickson
Tahu Tak Meja Apa ni??
.
Langkah pertama untuk menjadi tukang emas...
.
Semoga dipermudahkan jalan & menjadi lebih berilmu untuk  membantu pelanggan kesayangan😊

Kedai Emas Lizzajewels
Garden Homes
Seremban 2
Tahu Tak Meja Apa ni?? . Langkah pertama untuk menjadi tukang emas... . Semoga dipermudahkan jalan & menjadi lebih berilmu untuk membantu pelanggan kesayangan😊 Kedai Emas Lizzajewels Garden Homes Seremban 2
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam.

set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl

#sme #teammomyana #teamCikWanie #sme #g6pd #selsema #batukselsema #batukberkahak #kembungperut #gigitanserangga #codparitbuntar #codnibongtebal #codjawi #codsgbakap #codsimpangampatpenang #wanyhasrita #profilinstagrammercilik #rawatcampak #rawathfmd #rawatekzema #penang #taipingperak #pahang #terengganu #tangkakjohor #changkatjering #portdickson #seremban #posseluruhmalaysia #produksme
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam. set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl #sme  #teammomyana  #teamCikWanie  #sme  #g6pd  #selsema  #batukselsema  #batukberkahak  #kembungperut  #gigitanserangga  #codparitbuntar  #codnibongtebal  #codjawi  #codsgbakap  #codsimpangampatpenang  #wanyhasrita  #profilinstagrammercilik  #rawatcampak  #rawathfmd  #rawatekzema  #penang  #taipingperak  #pahang  #terengganu  #tangkakjohor  #changkatjering  #portdickson  #seremban  #posseluruhmalaysia  #produksme 
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam.

set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl

#sme #teammomyana #teamCikWanie #sme #g6pd #selsema #batukselsema #batukberkahak #kembungperut #gigitanserangga #codparitbuntar #codnibongtebal #codjawi #codsgbakap #codsimpangampatpenang #wanyhasrita #profilinstagrammercilik #rawatcampak #rawathfmd #rawatekzema #penang #taipingperak #pahang #terengganu #tangkakjohor #changkatjering #portdickson #seremban #posseluruhmalaysia #produksme
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam. set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl #sme  #teammomyana  #teamCikWanie  #sme  #g6pd  #selsema  #batukselsema  #batukberkahak  #kembungperut  #gigitanserangga  #codparitbuntar  #codnibongtebal  #codjawi  #codsgbakap  #codsimpangampatpenang  #wanyhasrita  #profilinstagrammercilik  #rawatcampak  #rawathfmd  #rawatekzema  #penang  #taipingperak  #pahang  #terengganu  #tangkakjohor  #changkatjering  #portdickson  #seremban  #posseluruhmalaysia  #produksme 
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam.

set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl

#sme #teammomyana #teamCikWanie #sme #g6pd #selsema #batukselsema #batukberkahak #kembungperut #gigitanserangga #codparitbuntar #codnibongtebal #codjawi #codsgbakap #codsimpangampatpenang #wanyhasrita #profilinstagrammercilik #rawatcampak #rawathfmd #rawatekzema #penang #taipingperak #pahang #terengganu #tangkakjohor #changkatjering #portdickson #seremban #posseluruhmalaysia #produksme
iBu iBu boleh dapatkn set combo nie pada agent yang sah sahaja.. jadi lah pilihan yang bijak utk memulihkan si manja dari demam. set combo. nie meredakan masalah demam, selsema batuk berkahak. serta terkena gigitan serangga.. www.wasap.my/60129423429/gbbsl #sme  #teammomyana  #teamCikWanie  #sme  #g6pd  #selsema  #batukselsema  #batukberkahak  #kembungperut  #gigitanserangga  #codparitbuntar  #codnibongtebal  #codjawi  #codsgbakap  #codsimpangampatpenang  #wanyhasrita  #profilinstagrammercilik  #rawatcampak  #rawathfmd  #rawatekzema  #penang  #taipingperak  #pahang  #terengganu  #tangkakjohor  #changkatjering  #portdickson  #seremban  #posseluruhmalaysia  #produksme 
Paling di cari. Pekat dengan daun tea tree je. Kuman cepat mati.

SWIPE. NAK PORI HALUS ? 
SELAGI STOK MASIH ADA. PERCUMA 1 MINI LOVE SABUN ZAITUN DENGAN BELIAN. MINI LOVE RM7 PUN ADAAA

KULIT KEMBALI SEGAR BERSIH BEBAS MINYAK, JERAWAT, KUDIS DAN GATAL2 EKZEMA.

#sabunhalal
#fresh
#semulajadi
#halal
#natural
#ekzema
#jerawat
#promo
#seremban
#seremban2
#bangi
#ampangan
#portdickson
#nilai
#senawang
#putrajaya
#dropship
#jeragat
#tips
#petua
#gliserin
Too cute to be eaten 😍
.
.
#cinderella #avengers #popcake #bithdayparty #villa1638 #portdickson
Rantai tangan berat 2.++ gram
Budget rm dalam RM356 ke RM523
Ini antara item pilihan 💖💕👍💞❤ Barang kemas cun cantik bila dipakai.

Rebut peluang sementara PROMOSI DISEMBER nih

Testimoni @lizzajewels.testimoni
Rantai tangan berat 2.++ gram Budget rm dalam RM356 ke RM523 Ini antara item pilihan 💖💕👍💞❤ Barang kemas cun cantik bila dipakai. Rebut peluang sementara PROMOSI DISEMBER nih Testimoni @lizzajewels.testimoni
H A P P Y . B I R T H D A Y

ADIK AHMAD DZULFITRI

SEMOGA PANJANG UMUR,MURAH REZEKI SELALU DAN SENTIASA DRAHMATI ALLAH SWT 😊

ISNIN 17/12/18 - 4.00 PM 💞TQ CUST ORDER DGN #AMANDASHOPPEDOTBIZ

#graduation
#anniversary
#birthday
#convo
#surprisedelivery 
#surpriseplanner 
#surprisedeliveryportdickson 
#surprisebirthday
#chocbouquetmurah
#chocolatebouquetbajet
#birthdayplanner 
#portdickson 
#negerisembilan
H A P P Y . B I R T H D A Y

KAK SITI NURHAZLINA

SEMOGA PANJANG UMUR,MURAH REZEKI SELALU DAN SENTIASA DRAHMATI ALLAH SWT 😊

ISNIN 17/12/18 - 1.30 PM 💞TQ CUST ORDER DGN #AMANDASHOPPEDOTBIZ

#graduation
#anniversary
#birthday
#convo
#surprisedelivery 
#surpriseplanner 
#surprisedeliveryportdickson 
#surprisebirthday
#chocbouquetmurah
#chocolatebouquetbajet
#birthdayplanner 
#portdickson 
#negerisembilan
.
Outdoor session Naz & Fadly
Much beautiful and full of love ❤️
.
Pakej wedding:
- Akad Nikah
- Bersanding
- Outdoor
.
Direct WhatsApp +6011-14600314 untuk sebarang pertanyaan lanjut. Kami akan beri harga yang mengikut bajet anda.
. Outdoor session Naz & Fadly Much beautiful and full of love ❤️ . Pakej wedding: - Akad Nikah - Bersanding - Outdoor . Direct WhatsApp +6011-14600314 untuk sebarang pertanyaan lanjut. Kami akan beri harga yang mengikut bajet anda.
.
Outdoor session Naz & Fadly
Much beautiful and full of love ❤️
.
Pakej wedding:
- Akad Nikah
- Bersanding
- Outdoor
.
Direct WhatsApp +6011-14600314 untuk sebarang pertanyaan lanjut. Kami akan beri harga yang mengikut bajet anda.
. Outdoor session Naz & Fadly Much beautiful and full of love ❤️ . Pakej wedding: - Akad Nikah - Bersanding - Outdoor . Direct WhatsApp +6011-14600314 untuk sebarang pertanyaan lanjut. Kami akan beri harga yang mengikut bajet anda.
.
HQ dah umumkan stock BAKINI 2.0 akan release pada END JANUARY
.
semoga semuanya berjalan dengan lancar,dan dipermedahkan semua urusan mereka dan kita semua😉
.
Terima kasih kepada semua customers kami yang menunggu dengan penuh sabar😉dan TAHNIAH kerana anda buat pilihan yang bijak dengan grab PROMOSI yang sangat berbaloi dari @muslimahswimsuit  by bella ammara ini.
.
Bagi yang belum order,masih sempat lagi untuk booking pakej promosi berbaloi ni tau!!mai wsapp kakyus cepat 0167176083.
. HQ dah umumkan stock BAKINI 2.0 akan release pada END JANUARY . semoga semuanya berjalan dengan lancar,dan dipermedahkan semua urusan mereka dan kita semua😉 . Terima kasih kepada semua customers kami yang menunggu dengan penuh sabar😉dan TAHNIAH kerana anda buat pilihan yang bijak dengan grab PROMOSI yang sangat berbaloi dari @muslimahswimsuit by bella ammara ini. . Bagi yang belum order,masih sempat lagi untuk booking pakej promosi berbaloi ni tau!!mai wsapp kakyus cepat 0167176083.
ARSYA SERUM:-
.
✨ 100% Semulajadi tanpa Bahan Kimia 🍃
✨ Lulus KKM 👍🏻
✨ Halal & Selamat Di gunakan 👏🏻
✨ Cepat Meresap ke dalam kulit serta tidak melekit 🤩
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#KualaKrai#Tumpat#BandarayaMelaka#BukitBaru#AyerKeroh#Klebang#MasjidTanah#SungaiUdang#BatuBerendam#AlorGajah#BukitRambai#AyerMolek#Bemban#KualaSungaiBaru#PulauSebang#bazarpaknil#Seremban#PortDickson#Nilai#Bahau#Tampin#KualaPilah#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis
ARSYA SERUM:- . ✨ 100% Semulajadi tanpa Bahan Kimia 🍃 ✨ Lulus KKM 👍🏻 ✨ Halal & Selamat Di gunakan 👏🏻 ✨ Cepat Meresap ke dalam kulit serta tidak melekit 🤩 . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #KualaKrai #Tumpat #BandarayaMelaka #BukitBaru #AyerKeroh #Klebang #MasjidTanah #SungaiUdang #BatuBerendam #AlorGajah #BukitRambai #AyerMolek #Bemban #KualaSungaiBaru #PulauSebang #bazarpaknil #Seremban #PortDickson #Nilai #Bahau #Tampin #KualaPilah #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis 
.
[TERBARU BAKINI V2] .
WOW, KINI BAJU RENANG MUSLIMAH PUN BOLEH MESRA MENYUSU, INGATKAN TAKDE BAJU RENANG MACAM TU. RUPANYA ADA! SERIUS EXCITED NYA DAH LAH DARI BRAND FAMOUS MALAYSIA BELLA AMMARA BAKINI 😍😍😍 .
.
KELEBIHAN #BAKINI #V2
.
🌷 Material Renang 82% Nylon, 18% Spandex (Strechable and UV protection) 🌷 3 color menarik (Black Purple, Black Pink dan Black Blue)
🌷 Size XS - XXL
🌷 BF friendly (mana nak cari baju renang siap boleh menyusu? :*
🌷 Normal size Malaysia, cutting longgar not tight (yeayy dah tak malu malu lagi nak bergambar pakai baju renang), untuk proper swimming dan perlu tight boleh ambil size kecik dari baju biasa pakai.
🌷 Ada cape untuk cover dada
🌷 Ada lubang dibahagian pergelangan tangan untuk letak ibu jari 🌷 Cengkaman di bahagian tangan dan kaki
🌷 Bahagian pinggang full getah (selesa memeri) 🌷 Baju tidak terangkt dalam air sebab ada tali dan button dibahagian dalam baju & seluar
_________________________
BAGAIMANA NAK DAPATKAN BAJU RENANG MUSLIMAH BAKINI V2 INI?
.
1) Akan release soon end of JANUARY 2019.
2) Penghantaran dijangka dibuat pada akhir bulan pada JANUARY 2019. 
3) Harga setelah READY STOK akan lebih mahal berbanding harga PRE ORDER. 
4) Setelah READY STOCK pilihan color dan size TERHAD.
5) BAkini V1 ramai yang menangis tau sbb size yg dah habis.
_________________________
KHAS KEPADA CUSTOMER YANG PRE ORDER 🎁🎁🎁
+ 🧦 FREE STOKIN RENANG BAKINI YG BERNILAI RM39
( FUNGSI UNTUK ELAKKAN DARI TERLUKA DI KAKI JIKA TERPIJAK CORAL TAJAM KETIKA BERJALAN DI PERSISIRAN PANTAI)
+ FREE TUDUNG RENANG BAKINI YG BERNILAI RM59
+ FREE MYSTERY GIFT BEST UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA + FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
WOW BESTNYA macam mana nak PRE ORDER tu? .
KOMEN "DM" sekarang. Nanti kami bagitahu cara nak booking dan dapatkan 🎁 best diatas. .

#muslimahswimsuit #bajurenangmuslimah #burkini #shippingworldwide #bakini #swimwear #bakinimuslimah
. [TERBARU BAKINI V2] . WOW, KINI BAJU RENANG MUSLIMAH PUN BOLEH MESRA MENYUSU, INGATKAN TAKDE BAJU RENANG MACAM TU. RUPANYA ADA! SERIUS EXCITED NYA DAH LAH DARI BRAND FAMOUS MALAYSIA BELLA AMMARA BAKINI 😍😍😍 . . KELEBIHAN #BAKINI  #V2  . 🌷 Material Renang 82% Nylon, 18% Spandex (Strechable and UV protection) 🌷 3 color menarik (Black Purple, Black Pink dan Black Blue) 🌷 Size XS - XXL 🌷 BF friendly (mana nak cari baju renang siap boleh menyusu? :* 🌷 Normal size Malaysia, cutting longgar not tight (yeayy dah tak malu malu lagi nak bergambar pakai baju renang), untuk proper swimming dan perlu tight boleh ambil size kecik dari baju biasa pakai. 🌷 Ada cape untuk cover dada 🌷 Ada lubang dibahagian pergelangan tangan untuk letak ibu jari 🌷 Cengkaman di bahagian tangan dan kaki 🌷 Bahagian pinggang full getah (selesa memeri) 🌷 Baju tidak terangkt dalam air sebab ada tali dan button dibahagian dalam baju & seluar _________________________ BAGAIMANA NAK DAPATKAN BAJU RENANG MUSLIMAH BAKINI V2 INI? . 1) Akan release soon end of JANUARY 2019. 2) Penghantaran dijangka dibuat pada akhir bulan pada JANUARY 2019. 3) Harga setelah READY STOK akan lebih mahal berbanding harga PRE ORDER. 4) Setelah READY STOCK pilihan color dan size TERHAD. 5) BAkini V1 ramai yang menangis tau sbb size yg dah habis. _________________________ KHAS KEPADA CUSTOMER YANG PRE ORDER 🎁🎁🎁 + 🧦 FREE STOKIN RENANG BAKINI YG BERNILAI RM39 ( FUNGSI UNTUK ELAKKAN DARI TERLUKA DI KAKI JIKA TERPIJAK CORAL TAJAM KETIKA BERJALAN DI PERSISIRAN PANTAI) + FREE TUDUNG RENANG BAKINI YG BERNILAI RM59 + FREE MYSTERY GIFT BEST UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA + FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA . WOW BESTNYA macam mana nak PRE ORDER tu? . KOMEN "DM" sekarang. Nanti kami bagitahu cara nak booking dan dapatkan 🎁 best diatas. . #muslimahswimsuit  #bajurenangmuslimah  #burkini  #shippingworldwide  #bakini  #swimwear  #bakinimuslimah 
.
[Baju Renang Muslimah BAkini 2.0]
_
🔥PREORDER PRICE: RM199 ONLY
🐟NORMAL PRICE: RM229
*** once stock release harga kembali asal RM229 tau. Jangan menyesal!
_
🏊🏻‍♂️Size: XS, S, M, L, XL, XXL
🏊🏻‍♂️Color: Black Purple • Black Pink • Black Blue ✔️ ETA: End Jan 2019. Doa2 siap awal 🙏
_
🎁 Boleh Deposit RM50/100 sepasang 😉
🎁 Atau Ansuran 2/3/ 4 kali
🎁 Free Delivery seluruh Malaysia
🎁 Free Swim Socks
🎁 Free Tudung
🎁 Free Mistery Gift
❤️ Extra Free gift *Waterproof case* (if booking with full payment) -
Booking sekarang untuk dapatkan Harga Diskaun! 😍
_
Jom wasap sekarang di 
0167176083
0167176083
0167176083
. [Baju Renang Muslimah BAkini 2.0] _ 🔥PREORDER PRICE: RM199 ONLY 🐟NORMAL PRICE: RM229 *** once stock release harga kembali asal RM229 tau. Jangan menyesal! _ 🏊🏻‍♂️Size: XS, S, M, L, XL, XXL 🏊🏻‍♂️Color: Black Purple • Black Pink • Black Blue ✔️ ETA: End Jan 2019. Doa2 siap awal 🙏 _ 🎁 Boleh Deposit RM50/100 sepasang 😉 🎁 Atau Ansuran 2/3/ 4 kali 🎁 Free Delivery seluruh Malaysia 🎁 Free Swim Socks 🎁 Free Tudung 🎁 Free Mistery Gift ❤️ Extra Free gift *Waterproof case* (if booking with full payment) - Booking sekarang untuk dapatkan Harga Diskaun! 😍 _ Jom wasap sekarang di 0167176083 0167176083 0167176083
Ha ha ,,,xpower org xkomen‼️‼️‼️ Dh power.. Siap org cari Hampa utk repeat❤️ #kopigeleksado #maajunwakjono #jamujawa

Team #portdickson #n9
“As we walk this journey from the beginning till the end, I am glad I have my true love and best friend .”
.
.
Booking kami segera untuk abadikan kenangan anda bersama..
. 
Harga kami mampu milik 😘
. 
Hubungi kami untuk maklumat lanjut 
Call@whatsup : +60 13 224 4857
.
.
#photographer #weddingmalay #malaywedding #fotografi #photoshoot #weddingphotography #weddingdress #photography #vsco #instagood #advertisingphotography #weddingideasmalaysia #bride #groom #portdickson #bridestory #kahwin #pengantin #photographerweddings #photographerweddingmalaysia
“As we walk this journey from the beginning till the end, I am glad I have my true love and best friend .” . . Booking kami segera untuk abadikan kenangan anda bersama.. . Harga kami mampu milik 😘 . Hubungi kami untuk maklumat lanjut Call@whatsup : +60 13 224 4857 . . #photographer  #weddingmalay  #malaywedding  #fotografi  #photoshoot  #weddingphotography  #weddingdress  #photography  #vsco  #instagood  #advertisingphotography  #weddingideasmalaysia  #bride  #groom  #portdickson  #bridestory  #kahwin  #pengantin  #photographerweddings  #photographerweddingmalaysia 
Burnt cheesecake with Nutella by the multitalented 11-yo @danish.harraz, safely landed in Port Dickson. When I was 11, I got my first major scar on the knee from a bike fell. Cerita jalan hidup kita berbeza - tidak perlu sempurna, cukup dengan apa yang menghadirkan bahagia. I pray for this young man to keep moving forward and give his best in embracing life. There will be ups and downs, sweetie, but that’s what living is all about. Now, let’s dive! #burntcheesecake #nutella #asliceofheaven #whatdiet #supportlocaltalents #truelove #kidbaker #journalistonleave #portdickson #hometown #malaysia #chooseyourhappiness
Burnt cheesecake with Nutella by the multitalented 11-yo @danish.harraz, safely landed in Port Dickson. When I was 11, I got my first major scar on the knee from a bike fell. Cerita jalan hidup kita berbeza - tidak perlu sempurna, cukup dengan apa yang menghadirkan bahagia. I pray for this young man to keep moving forward and give his best in embracing life. There will be ups and downs, sweetie, but that’s what living is all about. Now, let’s dive! #burntcheesecake  #nutella  #asliceofheaven  #whatdiet  #supportlocaltalents  #truelove  #kidbaker  #journalistonleave  #portdickson  #hometown  #malaysia  #chooseyourhappiness 
Bila kau rasa 2K18 dah banyak sangat movie2 best ditayangkan 🤣
Ternyata tahun depan bakal koyak rabak lagi dompet nih 😌
Filem mana yg u guys rasa tak sabar nak tonton tahun depan dan mengapa?
(Pilih selain Avengers: Endgame boleh x?) 😂

Credit photo: @GeekFacts & @Kakimuvee

Tune in to Pure Pixels’ Official Youtube channel for more honest-reviewed content!

#ZHAFVLOG #vlog #youtube #instagram #movie #review #malaysia #wayang #games #personal #food #foodporn #music #negerisembilan #waghih #portdickson #springhill #malaysian #youtube #moviereviewer #technology
Bila kau rasa 2K18 dah banyak sangat movie2 best ditayangkan 🤣 Ternyata tahun depan bakal koyak rabak lagi dompet nih 😌 Filem mana yg u guys rasa tak sabar nak tonton tahun depan dan mengapa? (Pilih selain Avengers: Endgame boleh x?) 😂 Credit photo: @GeekFacts & @Kakimuvee Tune in to Pure Pixels’ Official Youtube channel for more honest-reviewed content! #ZHAFVLOG  #vlog  #youtube  #instagram  #movie  #review  #malaysia  #wayang  #games  #personal  #food  #foodporn  #music  #negerisembilan  #waghih  #portdickson  #springhill  #malaysian  #youtube  #moviereviewer  #technology 
Hello Instagramers!!.Please like & share our facebook.. www.facebook.com/pesonaseremban-

#pesonaseremban #photooftheday #seremban #NegeriSembilan #portdickson
#terokaipesonaseremban #visitseremban #v #visitseremban2020 #vsco
Make everyday Beer Day! We are now open EVERYDAY! #laplayapd #portdickson #negerisembilan
皮肤黑黑,没有头发的男人最有魅力🌚🌚🌚#APMS siri 2/2018, Plt 2
📸📸📸 可怜的@arthurlcx
#装B #portdickson #bitch #face #sky #tree
Bag pack LV UNISEX 
Gred 3A
Berminat boleh wasap kowtim harga
01129654855
.
#kmk #murahmurahje #portdickson #senawangspecmato
#KITAXKACAK #onxon #ngamterukbos #bolehdonet2bos #bujirshop
Bag pack LV UNISEX 
Gred 3A
Berminat boleh wasap kowtim harga
01129654855
.
#kmk #murahmurahje #portdickson #senawangspecmato
#KITAXKACAK #onxon #ngamterukbos #bolehdonet2bos #bujirshop
Bag pack LV UNISEX 
Gred 3A
Berminat boleh wasap kowtim harga
01129654855
.
#kmk #murahmurahje #portdickson #senawangspecmato
#KITAXKACAK #onxon #ngamterukbos #bolehdonet2bos #bujirshop
Usher in the New Year with a happy stomach on the 31st of December 2018! #newyearseve #2019 #laplayapd #portdickson #negerisembilan
Ramai yang tanya apa beza BAkini v1 dan v2? Memang banyak sangat beza 😊
.
.
BAkini v1 - mostly sold out
BAkini v2 - Open pre order
.
.
Kalau uolss tunggu Ready Stock kami tak pasti sempat ke tak uolss nak grab nanti sebab kilang dah buat limited sangat. Maybe nanti akan limited size dan color yang nak.
.
.
Normal price rm229 exclude postage
. 
Pre order price rm199, free postage seluruh Malaysia, free headscarf, free swimming sock, free garment bag packaging BAkini, free gift 🎁
.
.
Waaahhh menarik kan.. Bertuah siapa yang booking awal2 ni.. 😍
Ramai yang tanya apa beza BAkini v1 dan v2? Memang banyak sangat beza 😊 . . BAkini v1 - mostly sold out BAkini v2 - Open pre order . . Kalau uolss tunggu Ready Stock kami tak pasti sempat ke tak uolss nak grab nanti sebab kilang dah buat limited sangat. Maybe nanti akan limited size dan color yang nak. . . Normal price rm229 exclude postage . Pre order price rm199, free postage seluruh Malaysia, free headscarf, free swimming sock, free garment bag packaging BAkini, free gift 🎁 . . Waaahhh menarik kan.. Bertuah siapa yang booking awal2 ni.. 😍
EYESHADOW DUO STICK 😍 
4 code warna:
🍉Mulberry
🍉Gingerbread
🍉Buttermilk
🍉Chocolat
.
🍦dalam bentuk pen tekan
🍦mempunyai highlighter
🍦bentuk kecil, mudah dibawa kemana-mana
🍦sangat2 pigmented
🍦mata nampak fresh & menawan!
.
RM 39 
Posted 8RM / 12RM ss
#teamsuperstarhannahadi #dsobsesscosmetichanna
#squadsyiera #yayadiamond #teamsuperstar #hannahadimakeup #makeumalaysia #jommekap #gengkakimekap #sukamekap #fashionista #lipmattemalaysia #lipmattecantik #portdicksonarea #portdickson #lipmategojes#beauty #pengantin #rajasehari #makeupnatural #ideahantaran #sukamekap
EYESHADOW DUO STICK 😍 4 code warna: 🍉Mulberry 🍉Gingerbread 🍉Buttermilk 🍉Chocolat . 🍦dalam bentuk pen tekan 🍦mempunyai highlighter 🍦bentuk kecil, mudah dibawa kemana-mana 🍦sangat2 pigmented 🍦mata nampak fresh & menawan! . RM 39 Posted 8RM / 12RM ss #teamsuperstarhannahadi  #dsobsesscosmetichanna  #squadsyiera  #yayadiamond  #teamsuperstar  #hannahadimakeup  #makeumalaysia  #jommekap  #gengkakimekap  #sukamekap  #fashionista  #lipmattemalaysia  #lipmattecantik  #portdicksonarea  #portdickson  #lipmategojes #beauty  #pengantin  #rajasehari  #makeupnatural  #ideahantaran  #sukamekap 
:
من از ساحل پورت دیکسون برگشتم به سر کار و کلاسام😊
.
خلاصه از اون چیزی دیدم:
پورت دیکسون با ساحل زیباش با کوالالامپور حدود یک ساعت فاصله داره.چون ما تعطیلات رفتیم شلوغ بود.خیلی خیلی ساحل تمیزی داشت که من انتظار نداشتم با این جمعیت اینقدر تمیز باشه.آب دریا برای شنا حتی توی شب هم گرم بود و نزدیک ساحل عمق کمی داشت..
نزدیک ترین ساحل به کوالالامپور هست و اگر ماشین ندارید با ktm و با ۴ رینگیت میتونید برسید به این مکان زیبا.
چون خیلی مورد توجه مردم و توریست ها هست امکانات رفاهی زیادی در طول ساحل برای راحتی مسافرا گذاشتن.هتل هم برای استراحت داره ولی ما توی ساحل چادر زدیم.
اگر مالزی اومدید ارزش دیدن داره 😍
.
#مالزی#کوالالامپور#مهاجرت#مسافرت#سفر #پورتدیکسون #portdickson #malaysia #kualalumpur #trip beach##sea
: من از ساحل پورت دیکسون برگشتم به سر کار و کلاسام😊 . خلاصه از اون چیزی دیدم: پورت دیکسون با ساحل زیباش با کوالالامپور حدود یک ساعت فاصله داره.چون ما تعطیلات رفتیم شلوغ بود.خیلی خیلی ساحل تمیزی داشت که من انتظار نداشتم با این جمعیت اینقدر تمیز باشه.آب دریا برای شنا حتی توی شب هم گرم بود و نزدیک ساحل عمق کمی داشت.. نزدیک ترین ساحل به کوالالامپور هست و اگر ماشین ندارید با ktm و با ۴ رینگیت میتونید برسید به این مکان زیبا. چون خیلی مورد توجه مردم و توریست ها هست امکانات رفاهی زیادی در طول ساحل برای راحتی مسافرا گذاشتن.هتل هم برای استراحت داره ولی ما توی ساحل چادر زدیم. اگر مالزی اومدید ارزش دیدن داره 😍 . #مالزی #کوالالامپور #مهاجرت #مسافرت #سفر  #پورتدیکسون  #portdickson  #malaysia  #kualalumpur  #trip  beach##sea 
The Cape Rachado Lighthouse, also known as the Tanjung Tuan Lighthouse, is a familiar sight to residents and visitors to Port Dickson. Said to be the oldest structure of its kind in the country, the present lighthouse was built in 1863 during the Straits Settlement era of Malaysia’s history.
#propsocialcommunity #propsocial #portdickson #tanjungtuan #caperachado #caperachadolighthouse #historical #historicalmonument
Mandi Bunga jomm.

Shout out kepada bakal pengantin... Mandi bunga dengan Purut serta susu nak bagi badan ada aura pengantin lagi wangi serta putih gebi gebas camtu... Jom jom pakej pengantin kita bekalkan.

Dariurah hingga la ke premium gituh.

Whatsapp je kami 
0136842222

#spaseremban #spasenawang #facialseremban # #pengantinspasenawang #spapengantinseremban #spapengantinsenawang #spamuslimah #spamuslimahsenawang #spaterbaiksenawang #facialsenawang  #bodywhitening #bleeching #massageterbaik #coffescrub #facialmuslimah #resdungsenawang #bekamsenawang #massagemurahsenawang #whiteningbody #skintags #portdickson #portdicksonbeach
#dermapensenawang #dermapenseremban #avidermseremban #avidermsenawang
Mandi Bunga jomm. Shout out kepada bakal pengantin... Mandi bunga dengan Purut serta susu nak bagi badan ada aura pengantin lagi wangi serta putih gebi gebas camtu... Jom jom pakej pengantin kita bekalkan. Dariurah hingga la ke premium gituh. Whatsapp je kami 0136842222 #spaseremban  #spasenawang  #facialseremban  # #pengantinspasenawang  #spapengantinseremban  #spapengantinsenawang  #spamuslimah  #spamuslimahsenawang  #spaterbaiksenawang  #facialsenawang  #bodywhitening  #bleeching  #massageterbaik  #coffescrub  #facialmuslimah  #resdungsenawang  #bekamsenawang  #massagemurahsenawang  #whiteningbody  #skintags  #portdickson  #portdicksonbeach  #dermapensenawang  #dermapenseremban  #avidermseremban  #avidermsenawang 
Our big family, sweet memories captured 
#tb #portdickson
ARSYA SERUM:-
.
✨ 100% Semulajadi tanpa Bahan Kimia 🍃
✨ Lulus KKM 👍🏻
✨ Halal & Selamat Di gunakan 👏🏻
✨ Cepat Meresap ke dalam kulit serta tidak melekit 🤩
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#KualaKrai#Tumpat#BandarayaMelaka#BukitBaru#AyerKeroh#Klebang#MasjidTanah#SungaiUdang#BatuBerendam#AlorGajah#BukitRambai#AyerMolek#Bemban#KualaSungaiBaru#PulauSebang#bazarpaknil#Seremban#PortDickson#Nilai#Bahau#Tampin#KualaPilah#Kuantan#Temerloh#Bentong#Mentakab#Raub#Jerantut#Pekan#KualaLipis
ARSYA SERUM:- . ✨ 100% Semulajadi tanpa Bahan Kimia 🍃 ✨ Lulus KKM 👍🏻 ✨ Halal & Selamat Di gunakan 👏🏻 ✨ Cepat Meresap ke dalam kulit serta tidak melekit 🤩 . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #KualaKrai #Tumpat #BandarayaMelaka #BukitBaru #AyerKeroh #Klebang #MasjidTanah #SungaiUdang #BatuBerendam #AlorGajah #BukitRambai #AyerMolek #Bemban #KualaSungaiBaru #PulauSebang #bazarpaknil #Seremban #PortDickson #Nilai #Bahau #Tampin #KualaPilah #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis 
美麗牡丹花🌺

#handbouquet #peony #red #white  #silverdollar #silverbrunia #carnationspray #waxflower #black #wrapping #malaysia #florist #portdickson #yuxuanflowerhouse #yuxuanhuawu #花店 #花藝 #牡丹 #雨軒花屋 #波德申 #馬來西亞 
More information please contact:
Yu Xuan Flower House🌿
Office📞:06 651 2536
WeChat:tiffanywee97
IG:tiffanywee97
WhatsApp:+6018 787 0999
Facebook:Yu Xuan Flower House🌸
Asamulaikom warga klang

Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊

Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
Asamulaikom warga klang Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊 Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang  #Kualalumpur  #Bangi  #meru  #KotaKemuning  #klang  #PuncakAlam  #banting  #Dengkill  #Selangor  #petalingJaya  #SungaiBuloh  #SungaiBesit  #Gombak  #KotaDamansara  #Seksyen7  #Seksyen18  #Seksyen19  #Seksyen24  #Seksyen2  #uitmseksyen7  #uitmshahalam  #portdickson  #alamavenue2  #HuluLangat  #jakelshahalam  #wangsamaju 
Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊

Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊 Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang  #Kualalumpur  #Bangi  #meru  #KotaKemuning  #klang  #PuncakAlam  #banting  #Dengkill  #Selangor  #petalingJaya  #SungaiBuloh  #SungaiBesit  #Gombak  #KotaDamansara  #Seksyen7  #Seksyen18  #Seksyen19  #Seksyen24  #Seksyen2  #uitmseksyen7  #uitmshahalam  #portdickson  #alamavenue2  #HuluLangat  #jakelshahalam  #wangsamaju 
Dari awal tahun ke Hujung tahun je dapat la akak simpan duit sket.. Akak nak p jualan Y.E.S tapi baju sluar tudung kasut dah penuh ALMARI. (KEHENDAK NI akak ubah..akak TUKAR PADA KEPERLUAN TAHUN TAHUN MENDATANG,akak beli ASET DALAM BENTUK EMAS 916 999 TULEN yang LAKU NAK JUAL,LAKU NAK PAJAK bila memerlukan TUNAI KELAK)

nak simpan boleh.nak pakai boleh.aset mampu MILIK.

JOM DAPATKAN SEGERA DI KEDAI EMAS LIZZAJEWELS
GARDEN HOMES SEREMBAN 2

Segala pertanyaan boleh wasap cikrah(0104158062)

#bandarbarunilai#mantin#ainsdale#bumiputera#mambau#sendayan#rasah#rembau#nilai#bandarenstek#labu#kualapilah#rahang#pajam#nilai3#bahau#tampin#jelebu#jempol#portdickson#paroi#seremban3#ruangrezekihanania#cyberjaya#mantin#seremban2#seremban
Dari awal tahun ke Hujung tahun je dapat la akak simpan duit sket.. Akak nak p jualan Y.E.S tapi baju sluar tudung kasut dah penuh ALMARI. (KEHENDAK NI akak ubah..akak TUKAR PADA KEPERLUAN TAHUN TAHUN MENDATANG,akak beli ASET DALAM BENTUK EMAS 916 999 TULEN yang LAKU NAK JUAL,LAKU NAK PAJAK bila memerlukan TUNAI KELAK) nak simpan boleh.nak pakai boleh.aset mampu MILIK. JOM DAPATKAN SEGERA DI KEDAI EMAS LIZZAJEWELS GARDEN HOMES SEREMBAN 2 Segala pertanyaan boleh wasap cikrah(0104158062) #bandarbarunilai #mantin #ainsdale #bumiputera #mambau #sendayan #rasah #rembau #nilai #bandarenstek #labu #kualapilah #rahang #pajam #nilai3 #bahau #tampin #jelebu #jempol #portdickson #paroi #seremban3 #ruangrezekihanania #cyberjaya #mantin #seremban2 #seremban 
Asamulaikom warga klang

@emasanuarsec7 
Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊

Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
Asamulaikom warga klang @emasanuarsec7 Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye😊 Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang  #Kualalumpur  #Bangi  #meru  #KotaKemuning  #klang  #PuncakAlam  #banting  #Dengkill  #Selangor  #petalingJaya  #SungaiBuloh  #SungaiBesit  #Gombak  #KotaDamansara  #Seksyen7  #Seksyen18  #Seksyen19  #Seksyen24  #Seksyen2  #uitmseksyen7  #uitmshahalam  #portdickson  #alamavenue2  #HuluLangat  #jakelshahalam  #wangsamaju 
🔉PIN! PIN! PIN!
Guest Testimonial:  Tuan Raja & Family From Malacca
.
.
Guest are welcome to do barbeque activities in our SH unit. If guest want us to prepare charcoal, fire starter and all bbq accessories just add RM20 and we prepare it for you. Guest just bring all raw stuff bbq and condiments ready to grill. Absolutely yummehh😋🍡🍢🌽🍖🍗🍤🍔🍴
.
.
.
(We know how hard for guest if they want to find and buy all bbq accessories themself because of time factor and unfamiliar place/shop. Let just we do it for you. So guest can relax & enjoy quality sea breeze time with family and friends)
Wa/Call For Booking
+6012 3141 034
+6012 3530 109
#homestayportdickson #homestayportdicksonmurah #homestayportdicksoncantik #homestayportdicksonbudget #portdicksonbeach #portdickson #sitiaafiyahkhalid #sitiaafiyah
🔉PIN! PIN! PIN! Guest Testimonial: Tuan Raja & Family From Malacca . . Guest are welcome to do barbeque activities in our SH unit. If guest want us to prepare charcoal, fire starter and all bbq accessories just add RM20 and we prepare it for you. Guest just bring all raw stuff bbq and condiments ready to grill. Absolutely yummehh😋🍡🍢🌽🍖🍗🍤🍔🍴 . . . (We know how hard for guest if they want to find and buy all bbq accessories themself because of time factor and unfamiliar place/shop. Let just we do it for you. So guest can relax & enjoy quality sea breeze time with family and friends) Wa/Call For Booking +6012 3141 034 +6012 3530 109 #homestayportdickson  #homestayportdicksonmurah  #homestayportdicksoncantik  #homestayportdicksonbudget  #portdicksonbeach  #portdickson  #sitiaafiyahkhalid  #sitiaafiyah 
Мои ученики будут выступать в категории "до 8 лет"

#турнир#турнирпошахматам#соревнования#шахматныйтурнир#портдиксон#малайзия##chess#chesscompetition#2018#july#portdickson#tournament

Port Dickson, Malaysia. 
14.07.2018.