an online Instagram web viewer

#ponboleh medias

Photos

Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† .

Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ .

#jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps  ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† . Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ . #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† .

Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ .

#jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps  ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† . Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ . #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† .

Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ .

#jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampai kan ni, #jutawanapps  ni adalah bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangan sangat cepat dan pantas untuk buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8ร— setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank ๐Ÿ˜† . Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang berminat nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau 1 sale kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?? ๐Ÿ˜‹ . #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps  bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps  bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps #infokejadianmakassar #setiapjualanmengikutterma #ponboleh #lakonansematamata #incometambahan
Hai korang!!! Meh sini baca sekejap apa yang min nak sampaikan, #jutawanapps  bisnes termudah 2018. Bisnes yang sangat sangat cepat dan pantas nak buat income. Produk dari syarikat Jalur Gemilang, gaji yang diberi 8x setiap bulan. Bayaran cash masuk terus dalam akaun bank๐Ÿ˜. Kerja hanya copy paste, dan share kepada sesiapa yang nak buat income tambahan. Guna henfon semata mata. 100% online, buat kerja dekat rumah pon boleh. Komisyen 51% dari harga jualan dapat RM200 dari setiap jualan. Itu kalau satu sale, kalau 5 sale, tak ke jadi RM1000?๐Ÿ˜‰ #jutawanapps  #infokejadianmakassar  #setiapjualanmengikutterma  #ponboleh  #lakonansematamata  #incometambahan 
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ .

Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ .

#jutawanapps #akaunbank #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong #jaddawajada #akanberhasil #ponboleh #komisyenrm200 #wowww #gunahenfondapatduit
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ . Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ . #jutawanapps  #akaunbank  #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong  #jaddawajada  #akanberhasil  #ponboleh  #komisyenrm200  #wowww  #gunahenfondapatduit 
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ .

Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ .

#jutawanapps #akaunbank #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong #jaddawajada #akanberhasil #ponboleh #komisyenrm200 #wowww #gunahenfondapatduit
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ . Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ . #jutawanapps  #akaunbank  #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong  #jaddawajada  #akanberhasil  #ponboleh  #komisyenrm200  #wowww  #gunahenfondapatduit 
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ .

Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ .

#jutawanapps #akaunbank #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong #jaddawajada #akanberhasil #ponboleh #komisyenrm200 #wowww #gunahenfondapatduit
KOMISYEN JAPPS TERUS MASUK DALAM AKAUN BANK. Alhamdulillah, gaji terus masuk dalam akaun bank. Man Jadda Wajada!!! Siapa yang berusaha, dia pasti akan berhasil. Part time atau fulltime mana mana pon boleh ๐Ÿ˜ญ . Tak ada had umur yang dikenakan, setiap 1 sale syarikat bayar komisyen RM200. Wowww!!! Jom buat duit guna henfon ๐Ÿ˜ . #jutawanapps  #akaunbank  #dalamakaunadabanyakkosongkosongkosongkosong  #jaddawajada  #akanberhasil  #ponboleh  #komisyenrm200  #wowww  #gunahenfondapatduit 
Sape yg nak set kombo PON ada...
Boleh terus wassap acu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Click www.wasap.my/60195414945

#sweetbouquetmurah 
#areabm 
#naksurprise 
#ponboleh
Menyinggah sini sebelum balik. Cuba teka i beli air apa buat stok kat rumah๐Ÿ™ˆ. I dah nak back on track ni. #fuhhsemangat
#eatrealfood#rawfood#fasting#mood#on#but#intermittentfasting#ponboleh ๐Ÿค—
Savage soo jauh hmm #maniac#ponboleh#no
bile 
sorang kat johor
sorang kat kedah
rindu mak ngan ank sedara
#ponboleh
bile sorang kat johor sorang kat kedah rindu mak ngan ank sedara #ponboleh 
Org guna langsir mami guna tdung... #ponboleh
Sejuknyaaaa...selesaaanyaa...
Tu je mami mampu nk ckp!
TAK TEBAL LANGSUNG!!
mula risau nak  amek... rupanya best! Best! Best!
RM20 je gais!!
Terhangat Termurah Kualiti UMPHHH die tak tumpah sikit pon!! #ilezhusna
#ilezhusnasquad
Org guna langsir mami guna tdung... #ponboleh  Sejuknyaaaa...selesaaanyaa... Tu je mami mampu nk ckp! TAK TEBAL LANGSUNG!! mula risau nak amek... rupanya best! Best! Best! RM20 je gais!! Terhangat Termurah Kualiti UMPHHH die tak tumpah sikit pon!! #ilezhusna  #ilezhusnasquad 
Harini en.suami balik dari khusus,masak special sikit๐Ÿ˜˜

#nasidagangisterimithali #ponboleh
Ngah sonok shopping..carik2 xjumpe..ingat kat mne la..hmm sempat layan mesin urut daa..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…siap pesan kat rumah ptut nye ade 1 gak syg๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ponboleh
Ngah sonok shopping..carik2 xjumpe..ingat kat mne la..hmm sempat layan mesin urut daa..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…siap pesan kat rumah ptut nye ade 1 gak syg๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ponboleh 
Toilet wefie at KC annual dinner ๐Ÿ˜‚ #ponboleh
Toilet wefie at KC annual dinner ๐Ÿ˜‚ #ponboleh 
Pukul 6 Dak Lam dah bising2 suruh makan
.
Okay, makan dah, Alhamdulillah
.
Tq Dak Lam, remind suruh makan.. Jap.. Jap.. Sape Dak Lam? Dak Lam tu nick name utk Alarm ๐Ÿคช
.
#ponboleh #daklam #myalarm #mypa #myreminder #makan #lunchcumdinner
Merempit merempit jgak ..solat 5 waktu jangan Tinggai ..sebab perkara pertama yang akan dihisab dimahsyar adalah solat 5waktu yang wajib dilaksanakan-ST-admin
Repost @haris_pisyang 
#krissmodenasclub 
#malaysiankriss 
#supportmalaysiaproduct 
#kawasakiksr110 
#enjinsamamcmkriss
#ponboleh
#support10k
Ooopss.. Sebelum kami terlupa..๐Ÿคญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#harimalaysia2018 #ponboleh #sayangimalaysiaku #jomjalanmelaka #visitmelaka
M A L A Y S I A ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’• , alhamdulillah 61 years ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #benderadekatbelakang #ponboleh ๐Ÿ˜Ž
Semalam race motogp cancel... so abi tgk yg lama punye race... tetiba abi ckp โ€˜marc marquez jatuhโ€™ .... noah balas... โ€˜bukan mak la abi, bapak marquez jatuhโ€™ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ.... noah noah... @fadlizulkfili  #noahrizqy #motogp #gambarsekadarhiasan #diaingatmarctumak #ponboleh
Semalam race motogp cancel... so abi tgk yg lama punye race... tetiba abi ckp โ€˜marc marquez jatuhโ€™ .... noah balas... โ€˜bukan mak la abi, bapak marquez jatuhโ€™ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ.... noah noah... @fadlizulkfili #noahrizqy  #motogp  #gambarsekadarhiasan  #diaingatmarctumak  #ponboleh 
Ini Jeww Laa Mampu, Haha Sape Sanggup Ikut Kesah Kita Ikut Jeew Laa, Yg X Suka Tu Kita X Pksa, Kau Berambus Poon Boleh ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ”ฅ
#staticresearch #staticresearchofficial #kancilstancemy #kancilstance #stayhumble #ftmntsimsia #chamberd #stancelife #ponboleh
Saje2 try bawak lagu ni...jgn marah ey...๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
#haha #singleLagi #singing #layan #jer #sumbangmambang #hentamsaja #budakbarubelajamaingitar #bintangsinar #ponboleh #apaapajerr
Saje2 jerrr.... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
#singleLagi #singing #sumbangmambang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#hahaha #kisahantarakita #layan #bintangsinar #ponboleh #apaapajerr
Create the things u wish existed.. .
.
Yey! It's weekend.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#airmatapengantinrentaptepijalan #ponboleh 
#rumahmamaayahzaquanzafranzahra #simpledecor #homesweethome #homedecor #justmyviewrightnow
Orang yang membenci anda sebenarnya bencikan diri mereka sendiri disebabkan diri anda adalah bayangan yang mereka inginkan.. sama tak muka dgn emoji belon #tenangisgood๐Ÿ #happy #bolehlah #bawabetenang #ponboleh
Memang sgt ekonomi poster dia๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚... seribu dalam satu ๐Ÿ˜…..
.
#superjimatbox #ekonomi #ponboleh #aptb๐Ÿ˜‚ #seribudalamsatu
Bila kau rasa kau kurus tapi kau gemukk...๐Ÿ•บ๐Ÿฝ
Haaaa tepukkk ๐Ÿงค๐Ÿงค๐Ÿงค
#HaaTepuk #ponboleh
Bila kau rasa kau kurus tapi kau gemukk...๐Ÿ•บ๐Ÿฝ Haaaa tepukkk ๐Ÿงค๐Ÿงค๐Ÿงค #HaaTepuk  #ponboleh 
pulut takdak, ketupat pon jadi laaa... bentuk ja lain... #bagijadija #ponboleh #pulutdurian
U can count on me Dwayne Johnson..
#ponboleh
#SkyscraperMy
#mbocinema
#nowshowing
#OOTD tema pagar๐Ÿค“๐ŸŒธ #ponboleh
#hentamsajalah
1 ringgit๐Ÿ˜‹....
#ponboleh
Bila tema kaler baju 2nd raya sama dengan warna cat IAAS ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ #ponboleh #wannadnajnaysrayacelebration #teamrayapahang #nanads2ndsyawal #throwback2ndsyawal
๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #ponboleh
๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #ponboleh 
Bile kau dapat wet raya dari team keja (chinese)..eh jap2 ni sbenanye nak bagi anaknye ke maknye ye??hehe..budak2 takleh pegang duet banyk2 kan..huhu #gongxifacai #ponboleh #8syawal #harinikerja #besoksambungraya
Raya๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
#inikanraya #teamrayakedah #yakyakyeay #ponboleh
๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Žsekaliยฒ anganยฒ xpe kan .. โœŒโœŒbuah kelapa buah duku awkยฒ tlog lah setia pd ak ๐Ÿ™‹๐Ÿ˜ซ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ haha .. ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช #jalnsoragยฒ #ponBoleh #jiwamaukental #mom2son #malaysianGurl #takMintakBanyak #CUKUP #terimaakuseadanya ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Chicken buttermilk derhaka! #iftarday9 
Ladah sulah habis kita guna serbuk black peper..#ponboleh 
#sayamasak #sayasukamakan #instafood #icookedwithlove
Paulo Rangel adalah penganti Pablo Pallares sebagai penyerang Kedah bukan Marko Korac ini di sahkan oleh ketua jurulatih pasukan Kedah Mohd Nidzam Adzha Yusof di Stadium Tunku Abdul Rahman Paroi.

#ponboleh
#kedahpower
Paulo Rangel adalah penganti Pablo Pallares sebagai penyerang Kedah bukan Marko Korac ini di sahkan oleh ketua jurulatih pasukan Kedah Mohd Nidzam Adzha Yusof di Stadium Tunku Abdul Rahman Paroi. #ponboleh  #kedahpower 
Sebab iolls tak ngundi ,,pinjam jari husband lah ... jeles orang dok snap gambar jari je hari ni .... ๐Ÿ˜‚ #ponboleh
Sebab iolls tak ngundi ,,pinjam jari husband lah ... jeles orang dok snap gambar jari je hari ni .... ๐Ÿ˜‚ #ponboleh 
Silauu ! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#ponboleh #kebosanan #whatever #beyourselfโค๏ธ #tuekk
Everyone sees what you appear to be, few experience what you really are. #washroom #ponboleh #sekalisekala #westinhotel
Hapy, anakยฒ dpt ๐Ÿ˜บ ๐Ÿ˜ป ๐Ÿ˜น sorg sekor..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #ponboleh!!!
#hihihi...
Hapy, anakยฒ dpt ๐Ÿ˜บ ๐Ÿ˜ป ๐Ÿ˜น sorg sekor..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #ponboleh !!! #hihihi ...
Looking at those gorg fruits and their vibrant colours, can you guess the menu ??? ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜
.
Stay tuned for the next post, will reveal my current obsession #makcurikanakpunya #ponboleh ๐Ÿ˜‚
Looking at those gorg fruits and their vibrant colours, can you guess the menu ??? ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ . Stay tuned for the next post, will reveal my current obsession #makcurikanakpunya  #ponboleh  ๐Ÿ˜‚
Sorang ja
#ponboleh
Sarapan merangkap makan tghari.... bleh tera tu.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ponboleh
Sarapan merangkap makan tghari.... bleh tera tu.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ponboleh 
mini love untuk awak.. lepasni makin gelap le muka sara... ini la suasa kampung sara  #ponboleh #likeforlove #balikkampung
Kan dah kena tampar ngan pakcik tu hahaha main2 lagi ๐Ÿ˜‚
.
.
#ponboleh
Kan dah kena tampar ngan pakcik tu hahaha main2 lagi ๐Ÿ˜‚ . . #ponboleh 
Ma Boys๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.....
#ponboleh
#kakakbolehmamaboleh๐Ÿ˜€
#janjijiwamuda
Before & After few minutes๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #tb
#abidaugther
Before & After few minutes๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #tb  #abidaugther 
Penat mengejar..dari atas ke bwh,akhirnya dpAat jugk bergambar kat lift #ponboleh
@ismailizzani_  #luarbiasa
Penat mengejar..dari atas ke bwh,akhirnya dpAat jugk bergambar kat lift #ponboleh  @ismailizzani_ #luarbiasa 
"Aku adalah bulan.., kalau tidak suka janganlah pandang ke langit..." ๐Ÿ˜…

#ponboleh
#japanesevillage
Okay!!! I explain la kenapa I curi2 #sniff jari2 kaki I belakang tempurung.

I cuba untuk alami sendiri betapa berdengung nya kepala jika seorang Tok Siak yang pulang dari masjid singgah di 7E mencari Jus kacip fatimah untuk isterinya.  Tiba2 ternampak pula kelibat Tai Song yang digeruninya dari zaman dahulu.

Harap2 Tok Siak tidak rebah di pangkuan peti ais dek kerna bingung yang menimpa.

Orang tua ni kadang2 nampak je garang, tapi hati mereka sensitif. Harap ada yang boleh explain pada beliau siapa yang tak patut berada di situ. Tok Siak, gadis bertudung, atau Tai Song? 
Leave your comment.  #kurikkurikbau #jemmteroxxx #ponboleh #halal #xdehalbro #commonkatanya #monkeybusiness #halalharamjanganmain #instadaily #monyet
Okay!!! I explain la kenapa I curi2 #sniff  jari2 kaki I belakang tempurung. I cuba untuk alami sendiri betapa berdengung nya kepala jika seorang Tok Siak yang pulang dari masjid singgah di 7E mencari Jus kacip fatimah untuk isterinya. Tiba2 ternampak pula kelibat Tai Song yang digeruninya dari zaman dahulu. Harap2 Tok Siak tidak rebah di pangkuan peti ais dek kerna bingung yang menimpa. Orang tua ni kadang2 nampak je garang, tapi hati mereka sensitif. Harap ada yang boleh explain pada beliau siapa yang tak patut berada di situ. Tok Siak, gadis bertudung, atau Tai Song? Leave your comment. #kurikkurikbau  #jemmteroxxx  #ponboleh  #halal  #xdehalbro  #commonkatanya  #monkeybusiness  #halalharamjanganmain  #instadaily  #monyet 
Nasi lemak apa ada namanya untuk breakfast.

Bahan-bahan:
-beras
-lada kering
-ikan bilis
-kangkung
-timun
-telur
-kacang

Cara buat nasi:
Basuh, letak air macam biasa. Letak santan, daun pandan, halia. Masukkan garam sikit.

Cara buat sambal:
Blend lada kering, ikan bilis, bawang merah, bawang putih & belacan. Masak sambal macam biasa. 
Kalau orang Melaka, biasa makan nasi lemak dengan sayur kangkung ๐Ÿ˜

#nasi #nasilemak #buahbidara #kangkung #timun #kacang #breakfast #boleh #lunch #ponboleh #dinner #bolehjuga #marimakan #makan #resepi #recipe #health #healthy #unhealthy #santan #milk #coconutmilk #plate #white #flower #colorful #plates #home #house
Nasi lemak apa ada namanya untuk breakfast. Bahan-bahan: -beras -lada kering -ikan bilis -kangkung -timun -telur -kacang Cara buat nasi: Basuh, letak air macam biasa. Letak santan, daun pandan, halia. Masukkan garam sikit. Cara buat sambal: Blend lada kering, ikan bilis, bawang merah, bawang putih & belacan. Masak sambal macam biasa. Kalau orang Melaka, biasa makan nasi lemak dengan sayur kangkung ๐Ÿ˜ #nasi  #nasilemak  #buahbidara  #kangkung  #timun  #kacang  #breakfast  #boleh  #lunch  #ponboleh  #dinner  #bolehjuga  #marimakan  #makan  #resepi  #recipe  #health  #healthy  #unhealthy  #santan  #milk  #coconutmilk  #plate  #white  #flower  #colorful  #plates  #home  #house 
Breakfast gue pagi ini...
Hahahahaha kau mampu?
๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
Dengan kepala sekali kau bagi
#sotoayam 
#sotoayamkampung 
#kepalaayam 
#ponboleh 
#breakfast 
#sarapanpagi 
#onlyinjogja 
#indonesianfood 
#musttry 
#youcandoit 
#๐Ÿ˜ฐ
Sementara boleh jadi selamanya , ๐Ÿ˜™ 
#ponboleh
Sementara boleh jadi selamanya , ๐Ÿ˜™ #ponboleh 
Ada acara mintak tali tak ๐Ÿ˜‚ geng kita dah siap ikatt ni hehehe ๐Ÿ™ˆ .
#santaipetang
#ponboleh
Ada acara mintak tali tak ๐Ÿ˜‚ geng kita dah siap ikatt ni hehehe ๐Ÿ™ˆ . #santaipetang  #ponboleh 
#LunchBagOTD ; nasik impit (rice cake) with beef curry. Guess, who am I? I am a mee-curry-wanna-be. Boohooo! #PonBoleh.
_
Today's Bodyjam was soooooooo fun. The Bhangra moves made it so festive and full of energy. Love love love it! โค๏ธ
#LunchBagOTD  ; nasik impit (rice cake) with beef curry. Guess, who am I? I am a mee-curry-wanna-be. Boohooo! #PonBoleh . _ Today's Bodyjam was soooooooo fun. The Bhangra moves made it so festive and full of energy. Love love love it! โค๏ธ