an online Instagram web viewer

#planner medias

Photos

. =================
CIRI-CIRI PLANNER 2019 KAMI Yang LAIN DARI yang LAIN
=================
*Ciri-ciri Planner kami* >>Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI
>>Size standard A5 size
>>Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
>>Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
>>Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
>>Planner di wrap baik
>>Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini
>>264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja
>>Cover : art cart 270gm matt and spot uv
.
.
MENARIKKAN?
.
Kawan2 bolehlah segera dapatkan Planner 2019 ini segera ya sebab......
kami cetak planner ini very very LIMITED taw! 
Opss jap! terlupa, yg paling istimewanya tahun ni kami ada 2 FREEGIFT untuk bagi pada semua
1 notebook , 1 lagi todolist notepad
.
.
==========
BERAPA HARGA PLANNER 2018 NI
==========
.
Dengan semua ciri-ciri yang kami masukkan dan pembaharuan terbaru didalam konten planner 2019 kami ini,
Harga yang kami tawarkan amat berbaloi dengan kualiti

Berserta 2 FREEGIFT

Berapa harganya?

RM25 SAHAJA. Berbaloi kan
.
.
#planner2019
#plannermalaysia2019
#plannersyabab2019
#planner #buku #sayajual #preorder
#baca #cikgu #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #stationery #plannercute #plannermurah #bazzarpaknil #bazar .
. ================= CIRI-CIRI PLANNER 2019 KAMI Yang LAIN DARI yang LAIN ================= *Ciri-ciri Planner kami* >>Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI >>Size standard A5 size >>Setiap muka surat adalah FULL COLOUR >>Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi >>Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy >>Planner di wrap baik >>Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini >>264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja >>Cover : art cart 270gm matt and spot uv . . MENARIKKAN? . Kawan2 bolehlah segera dapatkan Planner 2019 ini segera ya sebab...... kami cetak planner ini very very LIMITED taw! Opss jap! terlupa, yg paling istimewanya tahun ni kami ada 2 FREEGIFT untuk bagi pada semua 1 notebook , 1 lagi todolist notepad . . ========== BERAPA HARGA PLANNER 2018 NI ========== . Dengan semua ciri-ciri yang kami masukkan dan pembaharuan terbaru didalam konten planner 2019 kami ini, Harga yang kami tawarkan amat berbaloi dengan kualiti Berserta 2 FREEGIFT Berapa harganya? RM25 SAHAJA. Berbaloi kan . . #planner2019  #plannermalaysia2019  #plannersyabab2019  #planner  #buku  #sayajual  #preorder  #baca  #cikgu  #usm  #ukm  #politeknik  #kolejkomuniti  #stationery  #plannercute  #plannermurah  #bazzarpaknil  #bazar  .
Love this gift from @catmigrn ❤️❤️thank you for thinking of me! I love it! #2019 #goals #planner #plannercommunity #planneraddict
☘️🌿🍃 #stamp by MoCard
☘️🌿🍃 #stamp  by MoCard
MOH!
MOMENTS OF HIKMAH 📖 .
NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO?
NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO?
NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO?
.
Korang nak note book cantik? 😘 
Korang nak note book murah? 😱 
Korang nak note book up-to-date? 😋 
Korang nak note book apa? 😉 .
Semua yang korang nak, ada ni haaa, disediakan.
.
Notebook bersaiz A5 yang senang untuk korang bawa ke mana-mana.
Dan korang pun boleh guna notebook ni untuk catat nota-nota penting waktu belajar.
Akak-akak yang suri rumah pun, boleh catat resipi makanan kalau tengah tengok tv tu. Heheh.
.
Apa tunggu lagi? Tempoh PRE-ORDER 2 minggu sahaja tauu! 😎😎😎😎😎 .
WHATSAPP SEGERA
WHATSAPP SEGERA
WHATSAPP SEGERA
 0132248406
#nurelhikmah #readit #hikmahsquad #notebook #notebookmurah #notebookcantik 
#planner #momentsofhikmah #preorder #reader #malaysiamembaca #onlinebookstore #bukunota #islam 😘
MOH! MOMENTS OF HIKMAH 📖 . NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO? NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO? NOTE BOOK CANTIK KE NOTE BOOK MACHO? . Korang nak note book cantik? 😘 Korang nak note book murah? 😱 Korang nak note book up-to-date? 😋 Korang nak note book apa? 😉 . Semua yang korang nak, ada ni haaa, disediakan. . Notebook bersaiz A5 yang senang untuk korang bawa ke mana-mana. Dan korang pun boleh guna notebook ni untuk catat nota-nota penting waktu belajar. Akak-akak yang suri rumah pun, boleh catat resipi makanan kalau tengah tengok tv tu. Heheh. . Apa tunggu lagi? Tempoh PRE-ORDER 2 minggu sahaja tauu! 😎😎😎😎😎 . WHATSAPP SEGERA WHATSAPP SEGERA WHATSAPP SEGERA 0132248406 #nurelhikmah  #readit  #hikmahsquad  #notebook  #notebookmurah  #notebookcantik  #planner  #momentsofhikmah  #preorder  #reader  #malaysiamembaca  #onlinebookstore  #bukunota  #islam  😘
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Destination wedding review! 
#France 🇫🇷.
.
The bride told me over 6 years ago that if she got married I would be the one to do her wedding. She then met her soulmate and stayed true to her word. The event was as amazing for me as it was for them. Thanks for the review Daniel 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Destination wedding review! #France  🇫🇷. . The bride told me over 6 years ago that if she got married I would be the one to do her wedding. She then met her soulmate and stayed true to her word. The event was as amazing for me as it was for them. Thanks for the review Daniel 👌
Sometimes having the blues isn’t all that bad 😉 can you tell I’m a Ravenclaw ✨⚡️ #planner #ravenclaw #millennials #blogger #kikkik #apple
New listing: Holly Berries Date Covers #bottledhoneydesigns #stickers #christmas #hollyberry #planner
BEDA PERTANYAAN, BEDA HASIL

Kehidupan seperti apa yang ingin kamu jalani ?
Kehidupan seperti apa yang kamu harapkan ?

Terkesan sama 2 pertanyaan tersebut, tapi tahukah anda, hasilnya bisa sangat berbeda jika anda memahami pertanyaan diatas ?

Yang ingin kita jalani akan membuat kita berpikir bagaimana menemukan caranya, sedangkan yang kita harapkan akan membuat kita hidup dalam angan - angan.

Jadi, mari berhati2 dengan apa yang kita tanyakan pada diri kita sendiri, karena semua yang kita lakukan, dimulai dari apa yang kita pikirkan.

Itu kenapa ada yang bilang, jika kita tidak bisa menguasai pikiran kita, maka kita akan menjadi budak oleh pikiran kita sendiri.

Berbahaya ? tentu saja, tapi jangan khawatir, karena kita bisa belajar bagaimana mengontrol pikiran kita supaya selalu menemukan cara untuk membuat hidup yang lebih baik.

Mulailah mencari perbedaan dari pertanyaan ini :
Kenapa saya belum sukses?
Bagaimana supaya saya sukses ?

Kenapa ini sulit sekali ?
Bagaimana supaya ini menjadi mudah ?

Hidup yang lebih baik dimulai ketika kita menanyakan pertanyaan yang TEPAT pada diri kita sendiri. 
Your partner to a true prosperity
Chang Dra

#time #love #death #life #purpose #tujuanhidup #financial #planner #insurance #passion #panindaiichilife #agenasuransi #masadepan #risk #resiko #secure #perencanaan #keuangan #penting #waktu #investasi #proteksi #pensiun #konsistensi #menabung #warisan #fokus #keluarga #aset #entrepreneur
BEDA PERTANYAAN, BEDA HASIL Kehidupan seperti apa yang ingin kamu jalani ? Kehidupan seperti apa yang kamu harapkan ? Terkesan sama 2 pertanyaan tersebut, tapi tahukah anda, hasilnya bisa sangat berbeda jika anda memahami pertanyaan diatas ? Yang ingin kita jalani akan membuat kita berpikir bagaimana menemukan caranya, sedangkan yang kita harapkan akan membuat kita hidup dalam angan - angan. Jadi, mari berhati2 dengan apa yang kita tanyakan pada diri kita sendiri, karena semua yang kita lakukan, dimulai dari apa yang kita pikirkan. Itu kenapa ada yang bilang, jika kita tidak bisa menguasai pikiran kita, maka kita akan menjadi budak oleh pikiran kita sendiri. Berbahaya ? tentu saja, tapi jangan khawatir, karena kita bisa belajar bagaimana mengontrol pikiran kita supaya selalu menemukan cara untuk membuat hidup yang lebih baik. Mulailah mencari perbedaan dari pertanyaan ini : Kenapa saya belum sukses? Bagaimana supaya saya sukses ? Kenapa ini sulit sekali ? Bagaimana supaya ini menjadi mudah ? Hidup yang lebih baik dimulai ketika kita menanyakan pertanyaan yang TEPAT pada diri kita sendiri. Your partner to a true prosperity Chang Dra #time  #love  #death  #life  #purpose  #tujuanhidup  #financial  #planner  #insurance  #passion  #panindaiichilife  #agenasuransi  #masadepan  #risk  #resiko  #secure  #perencanaan  #keuangan  #penting  #waktu  #investasi  #proteksi  #pensiun  #konsistensi  #menabung  #warisan  #fokus  #keluarga  #aset  #entrepreneur 
My 2019 desktop calendar is now available for purchase on Etsy. Just click the link on my bio to buy them. For all non US customers DM me to order. .
- 4.25”x5.5” cards
- printed on sturdy textured paper
- comes with a wooden stand
- beautifully packed box
.
.
.
#2019 #2019calendar #illustration #botanicalillustration #chairillustration #ihavethisthingforchairs #desktopcalendar #homeoffice #officespace #prints #moderncalendar #planner #desktopsetup #estyshop #etsy #yellow
My 2019 desktop calendar is now available for purchase on Etsy. Just click the link on my bio to buy them. For all non US customers DM me to order. . - 4.25”x5.5” cards - printed on sturdy textured paper - comes with a wooden stand - beautifully packed box . . . #2019  #2019calendar  #illustration  #botanicalillustration  #chairillustration  #ihavethisthingforchairs  #desktopcalendar  #homeoffice  #officespace  #prints  #moderncalendar  #planner  #desktopsetup  #estyshop  #etsy  #yellow 
J7S-...I know it’s not Sunday how can it be it’s Tuesday 🤔...yep I got to Tuesday in a blink of an eye, who said we don’t possess magic!...😂..been busy, I’m sure you know about that!...anyhow as I’m just sharing journals and no not showing them off at all and by no means is this my whole stash..and I may share sometime in the future , this is just what I use....today I’m sharing my little work horses ...yep B6 ( generic brand  390 pages, office works) and A6 ( nu:elite, one of the more better quality notebooks and worth every penny, you have to google nu:elite notebooks to get more information ) these notebooks of mine carry VIP information on a daily basis...I call it my catch all....I use to pen all this in my journal but it gets difficult to share and search information I need so a catch all it is and your probably saying I could use my planner do that and yes I do but sometimes you need more and this is more...a writer will know what I’m talking about....so you see my friends EVERYTHING has a story...write yours!...
.
.
. ........................................•••••••••••.................................. .
.Something a little different for the next seven days...I’m going to feature journals/notebooks...why?....Why not!....they come in different shapes and sizes, they hold from as little as 30 page to as much as 365 +..., they come in different colours and are made from different materials....( truth be told , some are very beautiful and offer a more enjoyable experience than a pice of learth😱😉😂)...
.

#journal#journalcommunity #journaljunkie #notebook #notebooks #writersofinstagram #writing#writerscommunity #writer #bujo#bulletjournal#bulletjournaling #bulletjournallove #paperlove #boundnotebooks  #morningroutine #planneraddict #planner#rings ##personalplanner#travelersnotebook #handmade #creative #journalflip#oldjournal#coffee#diary #writeyourstory#journalpages .
J7S-...I know it’s not Sunday how can it be it’s Tuesday 🤔...yep I got to Tuesday in a blink of an eye, who said we don’t possess magic!...😂..been busy, I’m sure you know about that!...anyhow as I’m just sharing journals and no not showing them off at all and by no means is this my whole stash..and I may share sometime in the future , this is just what I use....today I’m sharing my little work horses ...yep B6 ( generic brand 390 pages, office works) and A6 ( nu:elite, one of the more better quality notebooks and worth every penny, you have to google nu:elite notebooks to get more information ) these notebooks of mine carry VIP information on a daily basis...I call it my catch all....I use to pen all this in my journal but it gets difficult to share and search information I need so a catch all it is and your probably saying I could use my planner do that and yes I do but sometimes you need more and this is more...a writer will know what I’m talking about....so you see my friends EVERYTHING has a story...write yours!... . . . ........................................•••••••••••.................................. . .Something a little different for the next seven days...I’m going to feature journals/notebooks...why?....Why not!....they come in different shapes and sizes, they hold from as little as 30 page to as much as 365 +..., they come in different colours and are made from different materials....( truth be told , some are very beautiful and offer a more enjoyable experience than a pice of learth😱😉😂)... . #journal #journalcommunity  #journaljunkie  #notebook  #notebooks  #writersofinstagram  #writing #writerscommunity  #writer  #bujo #bulletjournal #bulletjournaling  #bulletjournallove  #paperlove  #boundnotebooks  #morningroutine  #planneraddict  #planner #rings  ##personalplanner #travelersnotebook  #handmade  #creative  #journalflip #oldjournal #coffee #diary  #writeyourstory #journalpages  .
☺️ how do you relax after a long day? 
A busy day but finally got some time to relax and enjoy decorating my planner 😴

#weeklyspread #planner #happyplannergirl #crafting #livecreatively #planneraddict #livecreateanddecorate #plannercommunity #stickers
Are you in the @sunshinestickerco, @studio_l2e and @moore.avenue facebook groups? You probably want to be. 🤷🏻‍♀️😍
Are you in the @sunshinestickerco, @studio_l2e and @moore.avenue facebook groups? You probably want to be. 🤷🏻‍♀️😍
New listing: Disney Princess Sayings stickers #disney #disneyprincess #stickers #planner #bottledhoneydesigns
[PLANNER - WELCOME MY LITTLE BABY] ¿Quieres conocer un poco más de nuestro #planner para #bebé? Aquí te dejamos la organización interna para hacer un seguimiento semana a semana de tu dulce espera. 🤗🎀🎁 #regaloespecial #serémamá #mylittleone 💛¡NUEVO!💛 --> Incluye stickers en el interior y podemos colocarle al nombre de tu bebé letras doradas. #letrasfoil #letraspandeoro *Para mayor información pueden enviarnos un inbox 📩  o  escribirnos al 940 622 037 (whatsapp).
**Solicita nuestro servicio #delivery (Lima y provincias). 🚛
[PLANNER - WELCOME MY LITTLE BABY] ¿Quieres conocer un poco más de nuestro #planner  para #bebé ? Aquí te dejamos la organización interna para hacer un seguimiento semana a semana de tu dulce espera. 🤗🎀🎁 #regaloespecial  #serémamá  #mylittleone  💛¡NUEVO!💛 --> Incluye stickers en el interior y podemos colocarle al nombre de tu bebé letras doradas. #letrasfoil  #letraspandeoro  *Para mayor información pueden enviarnos un inbox 📩 o escribirnos al 940 622 037 (whatsapp). **Solicita nuestro servicio #delivery  (Lima y provincias). 🚛
Uma Rosa 😍
Uma Rosa 😍
😍😍😍 loving the Shattered Glass foil on our Crystal collection!
😍😍😍 loving the Shattered Glass foil on our Crystal collection!
It's the Seasons of Screams. Are you ready? 👻👻👻 We can help you print your collaterals for your Halloween parties.  Come on over, and tell us your ideas!

Mr. Printer offers more than prints. We offer solutions! Contact us today! (02) 897-7482 / (02) 893-3671 or e-mail us sales@mrprinter.jp

#printing #printingservices #personalized #portfolio #mrprintermakati #calendars #personalizedcalendar #postcards #envelopes #personalizedenvelope #stickers #diecutstickers #invitations #personalizedinvitations #stickeronsintra #personalizedpostcard
#canvassprinting #digitalprints #notebook #personalizednotebook #planner #personalizedplanner #ringbinding #wrapper #personalizedwrapper #greetingcards #personalizedgreetingcards #canvasprint #photobook
It's the Seasons of Screams. Are you ready? 👻👻👻 We can help you print your collaterals for your Halloween parties.  Come on over, and tell us your ideas! Mr. Printer offers more than prints. We offer solutions! Contact us today! (02) 897-7482 / (02) 893-3671 or e-mail us sales@mrprinter.jp #printing  #printingservices  #personalized  #portfolio  #mrprintermakati  #calendars  #personalizedcalendar  #postcards  #envelopes  #personalizedenvelope  #stickers  #diecutstickers  #invitations  #personalizedinvitations  #stickeronsintra  #personalizedpostcard  #canvassprinting  #digitalprints  #notebook  #personalizednotebook  #planner  #personalizedplanner  #ringbinding  #wrapper  #personalizedwrapper  #greetingcards  #personalizedgreetingcards  #canvasprint  #photobook 
I think we all need to work on keeping up with our planners😉
.
.
.
#study #studygrammer #studying #studyblur #studygram #school #studyinspiration #planner #plannerinspiration #plannermotivation #studymotivation
"Once you've met someone. You never really forget them." -
Remember to tag us in #kokkirisunicorn to be featured! 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 
Cute, unique exclusives and loveable stationery available at www.kokkiri.eu or follow the link in our bio✨
-
"Once you've met someone. You never really forget them." - Remember to tag us in #kokkirisunicorn  to be featured! 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Cute, unique exclusives and loveable stationery available at www.kokkiri.eu or follow the link in our bio✨ -
If you signed up to be notified about pre-sales, check your emails starting at 9:00pm. I’ve got some news and something extra special for you!  Something is FREE!  Let’s GO!💪🏽💪🏽💪🏽 It’s not too late to sign up to be included!  Sign up at the link in my bio.

#entrepreneur #business #entrepreneurship #businessconsulting  #businesseducation #millennials #selfcare #lawyer #workshop #dmv #class #money #whoisincharge #wills #trusts #dc #maryland #dmv #responsibility #goalgetter #vision #invest #investinyourself #author #writing #planner
If you signed up to be notified about pre-sales, check your emails starting at 9:00pm. I’ve got some news and something extra special for you! Something is FREE! Let’s GO!💪🏽💪🏽💪🏽 It’s not too late to sign up to be included! Sign up at the link in my bio. #entrepreneur  #business  #entrepreneurship  #businessconsulting  #businesseducation  #millennials  #selfcare  #lawyer  #workshop  #dmv  #class  #money  #whoisincharge  #wills  #trusts  #dc  #maryland  #dmv  #responsibility  #goalgetter  #vision  #invest  #investinyourself  #author  #writing  #planner 
Mushroom stamps from 1978, the year I was born and my brand new watch (Clssic petite Ashfield 32 in Rose Gold ) 😍 Enjoy a 15%OFF www.danielwellington.com with code marionbcn ⌚️
Mushroom stamps from 1978, the year I was born and my brand new watch (Clssic petite Ashfield 32 in Rose Gold ) 😍 Enjoy a 15%OFF www.danielwellington.com with code marionbcn ⌚️
Tahun 2019 bakal menjelma tak lama lagi. Anda masih mencari2 planner untuk merancang tahun 2019 anda? .

Jom dapatkan PLANNER ANA 2019. Planner Ana ni bukan setakat planner biasa tau. Tak rugi beli. Anda boleh belikan untuk anak2 juga sebab warna2nya sangat menarik dan ceria.

Apa yang menarik tentang Planner Ana? 📚Important Address & Contact Number
📚 Calendar 2019, 2020, 2021
📚 Public Holiday For Brunei, Singapore & Indonesia
📚 My Important Date / Event
📚 365 Days Planning Chart
📚 Motivation To Success
📚 Timetable
📚 Easy Steps To Setting & Achive Your Goals
📚 My 2019 Goals
📚 Jan-Dec Planner - Daily Planner - Calendar with Tahun Hijrah - Weekly Plan - To do List - Monthly Expenses/ Financial Tracker - Financial Goals - Blank Pages for Notes/Diary/Sketches - Games/ Info / Positive Vibes Zone
📚 My 2019 Project/Event/Big Day
📚 Monthly Payment / Bill
📚 Hafaz Quran
📚 Puasa Sunat, Makruh & Haram
📚 Healthy Menu
📚 Clean Eating
📚 Weight Loss Challenge
📚 30 Days Workout Challenge
📚 Healthy Activities To Do
📚 Saving Challenge
📚 2019 Achievement ✔ Saiz A5, mudah dibawa kemana2.
✔ Susunan & Info yg padat
✔ Sesuai utk pengguna seluruh Malaysia, Brunei & Singapore
✔ 200 pages
✔ Design yg menarik utk ceriakan mood anda setiap hari
✔ Material 80gsm simili, kertas yg berkualiti  Opsss...ada FREE GIFT juga 😘😘
- Kalendar 2019
- Buku Planner Ramadhan, 30hari

Menarik bukan??? JOM TEMPAH SEKARANG
-------------------------------------------
.

PRICE : RM25 sahaja

Postage:
RM7 Semenanjung
RM11 Sabah/Sarawak

#planner #planner2019 #mydiary #cikgumalaysia #malaysianproduct #malaysiaonlineshop #hadiah #hadiahbirthday #bazaarmalaysia #onlineshopping #panelkreatif #bukucatatan
Tahun 2019 bakal menjelma tak lama lagi. Anda masih mencari2 planner untuk merancang tahun 2019 anda? . Jom dapatkan PLANNER ANA 2019. Planner Ana ni bukan setakat planner biasa tau. Tak rugi beli. Anda boleh belikan untuk anak2 juga sebab warna2nya sangat menarik dan ceria. Apa yang menarik tentang Planner Ana? 📚Important Address & Contact Number 📚 Calendar 2019, 2020, 2021 📚 Public Holiday For Brunei, Singapore & Indonesia 📚 My Important Date / Event 📚 365 Days Planning Chart 📚 Motivation To Success 📚 Timetable 📚 Easy Steps To Setting & Achive Your Goals 📚 My 2019 Goals 📚 Jan-Dec Planner - Daily Planner - Calendar with Tahun Hijrah - Weekly Plan - To do List - Monthly Expenses/ Financial Tracker - Financial Goals - Blank Pages for Notes/Diary/Sketches - Games/ Info / Positive Vibes Zone 📚 My 2019 Project/Event/Big Day 📚 Monthly Payment / Bill 📚 Hafaz Quran 📚 Puasa Sunat, Makruh & Haram 📚 Healthy Menu 📚 Clean Eating 📚 Weight Loss Challenge 📚 30 Days Workout Challenge 📚 Healthy Activities To Do 📚 Saving Challenge 📚 2019 Achievement ✔ Saiz A5, mudah dibawa kemana2. ✔ Susunan & Info yg padat ✔ Sesuai utk pengguna seluruh Malaysia, Brunei & Singapore ✔ 200 pages ✔ Design yg menarik utk ceriakan mood anda setiap hari ✔ Material 80gsm simili, kertas yg berkualiti Opsss...ada FREE GIFT juga 😘😘 - Kalendar 2019 - Buku Planner Ramadhan, 30hari Menarik bukan??? JOM TEMPAH SEKARANG ------------------------------------------- . PRICE : RM25 sahaja Postage: RM7 Semenanjung RM11 Sabah/Sarawak #planner  #planner2019  #mydiary  #cikgumalaysia  #malaysianproduct  #malaysiaonlineshop  #hadiah  #hadiahbirthday  #bazaarmalaysia  #onlineshopping  #panelkreatif  #bukucatatan 
#Repost @piekarczykmarta
・・・
This little planner is great! Perfect for a handbag, from the beautiful Georgia Blues collection - maybe I will start planning regularly. @primamarketinginc @myprimaplanner #scrapbooking #primamarketinginc #designer #poland #polishgirl #hobby #diy #planner #plannercommunity #travelersnotebook #primamarketinginc #myprimaplanner #primatravelerjournal
stepping into the new week with some adorable @hellokalon post it notes! I love making quick to do lists to stay on track during the day ☺️ • if you would like to pick up these sticky notes, VROSE15 will get you 15% off no minimum at @hellokalon
stepping into the new week with some adorable @hellokalon post it notes! I love making quick to do lists to stay on track during the day ☺️ • if you would like to pick up these sticky notes, VROSE15 will get you 15% off no minimum at @hellokalon
My car drove me to Michael's...I was supposed to be going to the Dollar Tree..I said I wasn't going to get anything planner related today but since my car drove me there I couldn't resist #happyplanner #mambi #blackgirlsplantoo #blackgirlsplan #planningislife #plannerlife #washitape #plannerstickers #planner
I’m going to be organizing my craft carts tomorrow. ..... and like the true Virgo I am, I needed a list to help me visualize how I wanted to do it.
I’m going to be organizing my craft carts tomorrow. ..... and like the true Virgo I am, I needed a list to help me visualize how I wanted to do it.
Today we have our guest designer, @katpaperlove ,up on the blog with this adorable Halloween flip book! So cute!!! Get your "Magical and Mischievous" kit today and you can make super cute Halloween crafts like this too! And check out this creation and our Guest Designer's other fun Halloween crafts and how to make them on her YouTube channel! Happy Halloween-time!!! 🎃 #halloween #thefairytaleclub #magicalandmischievous #kitclub #papercraftingkit #scrapbookkit #plannerkit #papercrafts #scrapbook #plan #planner #snailmail #flipbook #halloweenflipbook #halloweenminialbum #halloweenscrapbook #octoberdaily #october #spooktober #spooky #halloweencrafts #halloweenplanning #making #makingmagic #vintagehalloween #create #scrapbookgirl #plannergirl #patternedpaper #ephemera
Today we have our guest designer, @katpaperlove ,up on the blog with this adorable Halloween flip book! So cute!!! Get your "Magical and Mischievous" kit today and you can make super cute Halloween crafts like this too! And check out this creation and our Guest Designer's other fun Halloween crafts and how to make them on her YouTube channel! Happy Halloween-time!!! 🎃 #halloween  #thefairytaleclub  #magicalandmischievous  #kitclub  #papercraftingkit  #scrapbookkit  #plannerkit  #papercrafts  #scrapbook  #plan  #planner  #snailmail  #flipbook  #halloweenflipbook  #halloweenminialbum  #halloweenscrapbook  #octoberdaily  #october  #spooktober  #spooky  #halloweencrafts  #halloweenplanning  #making  #makingmagic  #vintagehalloween  #create  #scrapbookgirl  #plannergirl  #patternedpaper  #ephemera 
It's time to introduce a new paper in my shop - Strathmore Writing paper! Its 25% cotton 90 GSM paper in bright white and natural white.

#paperpenguinco #planneraddict #planner #travelersnotebook #strathmorepaper #etsy
Fiz hoje de manhã rapidinho o planner da semana, só pra organizar as coisas mesmo. Fazia um bom tempo que tava colocando os compromissos só no celular e deixando o planner de lado e, pelo menos pra mim, não é a mesma coisa. Minha semana rende muito mais quando eu me oriento pelo planner. Eu não sou muito boa nessa coisa de decorar as páginas, então só coloquei uns adesivos aqui e ali, preciso melhorar nisso! 😬
.
.
.
.
.
#planner #planners #myplanner #myplannercolibri #bulletjournal #bujo #bujobrasil #bulletjournalbrasil #carimbos #carimbosfofos #papelaria #coisasdepapelaria #papelariafofa #studygram #organizacao #planejamento #planejamentosemanal #ft #plannersemanal #planejamentodiario #stabilo #stabilolovers
Fiz hoje de manhã rapidinho o planner da semana, só pra organizar as coisas mesmo. Fazia um bom tempo que tava colocando os compromissos só no celular e deixando o planner de lado e, pelo menos pra mim, não é a mesma coisa. Minha semana rende muito mais quando eu me oriento pelo planner. Eu não sou muito boa nessa coisa de decorar as páginas, então só coloquei uns adesivos aqui e ali, preciso melhorar nisso! 😬 . . . . . #planner  #planners  #myplanner  #myplannercolibri  #bulletjournal  #bujo  #bujobrasil  #bulletjournalbrasil  #carimbos  #carimbosfofos  #papelaria  #coisasdepapelaria  #papelariafofa  #studygram  #organizacao  #planejamento  #planejamentosemanal  #ft  #plannersemanal  #planejamentodiario  #stabilo  #stabilolovers 
The night before getting my train back to #kingston is always super hard, especially as it means leaving this guy behind... The quest to become a #planner is a long and difficult one! But I can do it! 🤓👩🏼‍🎓✊🏻#cats #gradschool #planning #queensu #surp
The night before getting my train back to #kingston  is always super hard, especially as it means leaving this guy behind... The quest to become a #planner  is a long and difficult one! But I can do it! 🤓👩🏼‍🎓✊🏻#cats  #gradschool  #planning  #queensu  #surp 
It's almost my one year anniversary on YouTube! To show my appreciation, I am doing a giveaway. Go check out my PWM video to find the information. Link in bio! #plannercommunity #plannernerd #plannergeek #plannerobsessed #planner #plantosucceed #planneraddict #plannerlove #plannerboss #plannerjunkie #plannerpeace #plannerlife #plannergirl #plannerspread #erincondren #eclifeplanner #ecvertical #teamvertical #lifeloveplan #cricketpaperco #sailormoon
Para que la noche más especial de tu vida sea inolvidable, sólo debes contactarnos al (+58) 414.634.003 o a nuestros correos joselyncardozoeventos@gmail.com y amichiproducciones@gmail.com.
En #AmichiProducciones haremos que tu boda sea un verdadero ensueño.
.
.
.
#EventPlanner #yosoyweddingplanner #weddingplannervenezuela #bodas #taller
#cumpleaños #15años #smash #team #protocolo #organizacion #eventos #planner #weddingplanner #graduacion #matrimonio #eventossociales #eventoscorporativos
Para que la noche más especial de tu vida sea inolvidable, sólo debes contactarnos al (+58) 414.634.003 o a nuestros correos joselyncardozoeventos@gmail.com y amichiproducciones@gmail.com. En #AmichiProducciones  haremos que tu boda sea un verdadero ensueño. . . . #EventPlanner  #yosoyweddingplanner  #weddingplannervenezuela  #bodas  #taller  #cumpleaños  #15años  #smash  #team  #protocolo  #organizacion  #eventos  #planner  #weddingplanner  #graduacion  #matrimonio  #eventossociales  #eventoscorporativos 
#Repost @jvlsound with @get_repost
・・・
El trabajo en equipo lo es todo 💪🏻.
-
En esta boda tuvimos la oportunidad de trabajar en una locación mágica cómo lo es @casadeita donde el ambiente es propicio para cualquier celebración 🎇.
-
Tuvimos el placer de compartir y de disfrutar de la hermosa decoración de @tatianadesign 💃🏻.
-
De encontrarnos una vez más con la ambientación de talentoso equipo de @iiluminacion 💥.
-
Vivir la magia de los personajes de @radicalarte 🃏.
-
Y de disfrutar de grandes talentos como @ahsinfonico y @grupo.chocolate 🎶.
-
Y por supuesto todos acompañados y apoyados por nuestro montaje de #tarima, con el mejor #sonido y la mejor #iluminación 👊🏻.
-
Si a eso le llaman trabajo, tenemos el mejor del mundo 🙌🏻🙏🏻.
-
Contáctanos y vive junto a nosotros la experiencia #JVLSound
-
#Sonido
#Iluminación
#Estructura
#Pantallasled
#WeddingPlanner
#WeddingAndEventPlanner 
#LovePlanner
#Weddings
#EventPlanner 
#Eventos 
#Bodas 
#Planner
#Repost  @jvlsound with @get_repost ・・・ El trabajo en equipo lo es todo 💪🏻. - En esta boda tuvimos la oportunidad de trabajar en una locación mágica cómo lo es @casadeita donde el ambiente es propicio para cualquier celebración 🎇. - Tuvimos el placer de compartir y de disfrutar de la hermosa decoración de @tatianadesign 💃🏻. - De encontrarnos una vez más con la ambientación de talentoso equipo de @iiluminacion 💥. - Vivir la magia de los personajes de @radicalarte 🃏. - Y de disfrutar de grandes talentos como @ahsinfonico y @grupo.chocolate 🎶. - Y por supuesto todos acompañados y apoyados por nuestro montaje de #tarima , con el mejor #sonido  y la mejor #iluminación  👊🏻. - Si a eso le llaman trabajo, tenemos el mejor del mundo 🙌🏻🙏🏻. - Contáctanos y vive junto a nosotros la experiencia #JVLSound  - #Sonido  #Iluminación  #Estructura  #Pantallasled  #WeddingPlanner  #WeddingAndEventPlanner  #LovePlanner  #Weddings  #EventPlanner  #Eventos  #Bodas  #Planner 
Check out our new Weekly Planner Printable!😀😀 I am excited to share this great printable with you.  This printable weekly planner will help get you on track this year to meet your goals. Below you’ll find some of my tips on how to use a free printable weekly planner to get on track with daily tasks, household chores, and even work needs.
Link in my bio!
Check out our new Weekly Planner Printable!😀😀 I am excited to share this great printable with you.  This printable weekly planner will help get you on track this year to meet your goals. Below you’ll find some of my tips on how to use a free printable weekly planner to get on track with daily tasks, household chores, and even work needs. Link in my bio!
New releases are up!  Entire shop marked down 50 percent!! No coupon needed!  No addition coupons may be used please  We Love You All:):). Thanks #MAMBI #happyplanner #create365 #PlannersSets #Planners #plannerstickers #planner sticker #stickers #sticker #plan #planner #planwithme #plannerlove #planneraddict #plannergoodies #plannersister #plannerstickers #plannersistersticker #plannersticker #etsy #erincondren #erincondrenlifeplanner #lifeplanner #loveit #love #mambi #KikkiK #PPP #KikkiK # #FoilSticker
New releases are up! Entire shop marked down 50 percent!! No coupon needed! No addition coupons may be used please We Love You All:):). Thanks #MAMBI  #happyplanner  #create365  #PlannersSets  #Planners  #plannerstickers  #planner  sticker #stickers  #sticker  #plan  #planner  #planwithme  #plannerlove  #planneraddict  #plannergoodies  #plannersister  #plannerstickers  #plannersistersticker  #plannersticker  #etsy  #erincondren  #erincondrenlifeplanner  #lifeplanner  #loveit  #love  #mambi  #KikkiK  #PPP  #KikkiK  # #FoilSticker 
New releases are up!  Entire shop marked down 50 percent!! No coupon needed!  No addition coupons may be used please  We Love You All:):). Thanks #MAMBI #happyplanner #create365 #PlannersSets #Planners #plannerstickers #planner sticker #stickers #sticker #plan #planner #planwithme #plannerlove #planneraddict #plannergoodies #plannersister #plannerstickers #plannersistersticker #plannersticker #etsy #erincondren #erincondrenlifeplanner #lifeplanner #loveit #love #mambi #KikkiK #PPP #KikkiK # #FoilSticker
New releases are up! Entire shop marked down 50 percent!! No coupon needed! No addition coupons may be used please We Love You All:):). Thanks #MAMBI  #happyplanner  #create365  #PlannersSets  #Planners  #plannerstickers  #planner  sticker #stickers  #sticker  #plan  #planner  #planwithme  #plannerlove  #planneraddict  #plannergoodies  #plannersister  #plannerstickers  #plannersistersticker  #plannersticker  #etsy  #erincondren  #erincondrenlifeplanner  #lifeplanner  #loveit  #love  #mambi  #KikkiK  #PPP  #KikkiK  # #FoilSticker 
건강관리🐥
건강관리🐥
This unique vinyl pen holder is up for grabs over at The Planner Genies on Facebook 😊 I love how sleek this one looks 💕
#silver #sequins #prettyvinyl #pens #bossbabe #ladyboss #bosslady #shopsmall #mycreativebiz #makersgonnamake #momboss #goaldigger #creativelifehappylife #womensupportingwomen #girlpower #motivated #calledtobecreative #momlife #plannerbabe #planneraddict #happyplanner #plannernerd #plannergirl #vinylcreations #plannercommunity #planner #plannermom #planneraddict
@mypunkbroidery @theplannergenies
This unique vinyl pen holder is up for grabs over at The Planner Genies on Facebook 😊 I love how sleek this one looks 💕 #silver  #sequins  #prettyvinyl  #pens  #bossbabe  #ladyboss  #bosslady  #shopsmall  #mycreativebiz  #makersgonnamake  #momboss  #goaldigger  #creativelifehappylife  #womensupportingwomen  #girlpower  #motivated  #calledtobecreative  #momlife  #plannerbabe  #planneraddict  #happyplanner  #plannernerd  #plannergirl  #vinylcreations  #plannercommunity  #planner  #plannermom  #planneraddict  @mypunkbroidery @theplannergenies
Ovos mexidos com queijo e molho de pimenta zero Mr Taste, com banana pra acompanhar! Só amanhã depois da feira irei preparar minha semana alimentar! Será um desafio comer as refeições iguais, já que gosto muito de variar pra não cair na rotina , mas vamos focar e tentar para otimizar os resultados! Já irei deixar pré cozidos os legumes e o frango pronto na geladeira para facilitar tudo! 🍽🎯❤ #comidadeverdade #escolhas  #sabrinafrazao #receitafit #transformafit #planejamento #organizaçao #disciplina #constancia #metas #objetivos #planner #evolução #desenvolvimentopessoal #food #fitfoods #eatclean  #dietaetreino  #fit  #vidasaudavel #atividadefisica  #comidasaudavel #nutricao #proteina #nutricaofuncional #nutricaoesportiva  #noexcuses #nevergiveup #lifestyle 🍽
Ovos mexidos com queijo e molho de pimenta zero Mr Taste, com banana pra acompanhar! Só amanhã depois da feira irei preparar minha semana alimentar! Será um desafio comer as refeições iguais, já que gosto muito de variar pra não cair na rotina , mas vamos focar e tentar para otimizar os resultados! Já irei deixar pré cozidos os legumes e o frango pronto na geladeira para facilitar tudo! 🍽🎯❤ #comidadeverdade  #escolhas  #sabrinafrazao  #receitafit  #transformafit  #planejamento  #organizaçao  #disciplina  #constancia  #metas  #objetivos  #planner  #evolução  #desenvolvimentopessoal  #food  #fitfoods  #eatclean  #dietaetreino  #fit  #vidasaudavel  #atividadefisica  #comidasaudavel  #nutricao  #proteina  #nutricaofuncional  #nutricaoesportiva   #noexcuses  #nevergiveup  #lifestyle  🍽
first post jdjdjdjfjjdj ,,,,,hi! i’m 13f, i was born and raised in canada and i’m in grade 9! this is my first post, which is some stickers i made last night, an october calendar spread & my desk area!!! a few things about me: i love reading pop fiction books, webtoons, listening to r&b/kr&b and i’m a huge fan of BTS!1! i’m full filipino and i play flute, piano, and the uke! hdjkdkdkf ok that’s all for now see u soon<3 STREAM MONO FOR A GOOD LIFE
.
.
#studygram #notes #bujo #calendar #study #pen #aesthetic #bts #bt21 #marker #mildliner #muji #washitape #army #desk #school #koya #chimmy #bulletjournal #miniso #flowers #planner #mono #rm #namjoon
first post jdjdjdjfjjdj ,,,,,hi! i’m 13f, i was born and raised in canada and i’m in grade 9! this is my first post, which is some stickers i made last night, an october calendar spread & my desk area!!! a few things about me: i love reading pop fiction books, webtoons, listening to r&b/kr&b and i’m a huge fan of BTS!1! i’m full filipino and i play flute, piano, and the uke! hdjkdkdkf ok that’s all for now see u soon<3 STREAM MONO FOR A GOOD LIFE . . #studygram  #notes  #bujo  #calendar  #study  #pen  #aesthetic  #bts  #bt21  #marker  #mildliner  #muji  #washitape  #army  #desk  #school  #koya  #chimmy  #bulletjournal  #miniso  #flowers  #planner  #mono  #rm  #namjoon 
My #endofweekspread using the beauty that is this @_sweetbellaxoxo_  fall kit. Did anyone else spend the whole weekend binge watching Making a Murderer because you know  your girl right here did!
My #endofweekspread  using the beauty that is this @_sweetbellaxoxo_ fall kit. Did anyone else spend the whole weekend binge watching Making a Murderer because you know your girl right here did!
Ya llegaron los planners 2019!!!! Son tamaño A5 y más prácticos imposible!!! Conseguilos en nuestro local de Rodriguez Peña 1847, Recoleta #planner #anual #planner2019 #planificador #2019
No hay nada más lindo que sorprender a esa persona especial😍 hazlo dándole un cuaderno Personalizado con su caricatura basada en una foto real 🎉 ésto si es un detallazo! Escríbenos al 0992315130 para información y pedidos📱
No hay nada más lindo que sorprender a esa persona especial😍 hazlo dándole un cuaderno Personalizado con su caricatura basada en una foto real 🎉 ésto si es un detallazo! Escríbenos al 0992315130 para información y pedidos📱
RM200 weekdays

RM400 weekends

ALL IN.. ✔ eventspace
✔ playarea
✔ dine area
✔ balcony area
✔ toilet
✔ surau ✔ wifi
✔ tables
✔ chairs
✔ bouncy castle
✔ toys
✔ music
✔ backdrop ✔ welcome signage
✔ mystery gift for your guests

Nak lagi? Bolehhhh... Kena whatsapp Fiona (017 6349190)

Kena Like post ni tau 🤣

#eventspace #venue #space #eventhall #hall #forrent #ruangsewa #majlis #akikah #tunang #birthday #bridalshower #babyshower #party #event #planner #shahal
RM200 weekdays RM400 weekends ALL IN.. ✔ eventspace ✔ playarea ✔ dine area ✔ balcony area ✔ toilet ✔ surau ✔ wifi ✔ tables ✔ chairs ✔ bouncy castle ✔ toys ✔ music ✔ backdrop ✔ welcome signage ✔ mystery gift for your guests Nak lagi? Bolehhhh... Kena whatsapp Fiona (017 6349190) Kena Like post ni tau 🤣 #eventspace  #venue  #space  #eventhall  #hall  #forrent  #ruangsewa  #majlis  #akikah  #tunang  #birthday  #bridalshower  #babyshower  #party  #event  #planner  #shahal 
📒
Good Morning everyone!!!
I did mathematics! Hahah😂😂 my coaching is off today so after coming from school I m gonna take a nap😪😪😪 and then continue further!
#japan #study #studynotes #planner #studyplanner #bujojournal #bujo #journaling #makingnotes #studygram #physics #studyplanner #studydailychallenge #noriko_0351
Elegir bien el menú que ofrecerás en tu evento es elemental ya que es uno de los recuerdos  fundamentales  de la impresión que se llevarán tus invitados.
.
 Por eso en Corazones Para Lucia te asesoramos, guiamos y organizamos  cada detalle del evento para que puedas disfrutar y que tus invitados queden satisfechos 💙.
.
Contáctanos a través del telf / whatsapp : +57 300 2054505.
.
By: Karina Bermudez
Wedding & Event  Planner.
.
Facebook : @ corazonesparalucia 
#corazonesparaluciaoficial
Elegir bien el menú que ofrecerás en tu evento es elemental ya que es uno de los recuerdos fundamentales de la impresión que se llevarán tus invitados. . Por eso en Corazones Para Lucia te asesoramos, guiamos y organizamos cada detalle del evento para que puedas disfrutar y que tus invitados queden satisfechos 💙. . Contáctanos a través del telf / whatsapp : +57 300 2054505. . By: Karina Bermudez Wedding & Event Planner. . Facebook : @ corazonesparalucia #corazonesparaluciaoficial 
💕✨NEW BUJO ALERT! ✨💕
Hola!!! Este es mi nuevo bullet journal de @lemome_notebooks, lo presento en sociedad jajaja. Ha pasado la prueba de las tintas y las acuarelas ☝🏻y me ha gustado mucho. Lo que sí, sus hojas no son blancas y eso me motiva a poner más dibujos e ideas propias, algo más yo... (O stickers transparentes jajajaja)
Para mi portada de octubre usé esas tintas, el timbre de búho y un post it de luna! El arbolito lo dibujé con un tiralíneas y lo pinté con un brushpen punta fina. 
Así se vienen mis páginas, con un poquito más de imaginación, si que me queda algo 😁 y una que otra idea de insta, las buenas ideas hay que intentarlas, no? Con los créditos claro!
.
.
.
Hey!! This is my new bullet journal, from #lemome, I present it to society XD.
It has passed the quality test of watercolors and inkpads ☝🏻and I have loved the results! The sheets are not white, so that gives me the little push I needed to put more of myself on these pages, my own drawings... (Or clear stickers lol)
For my october cover I used those inkpads, owl stamp and moon post it! And I drew the tree with a fineliner and colored it with a small tip brushpen. 
So this new bujo will have a bit more of my imagination, if I have some of it left 😁, and some IG ideas as well, good ideas are meant to be reproduced, right? With credits of course!
💕✨NEW BUJO ALERT! ✨💕 Hola!!! Este es mi nuevo bullet journal de @lemome_notebooks, lo presento en sociedad jajaja. Ha pasado la prueba de las tintas y las acuarelas ☝🏻y me ha gustado mucho. Lo que sí, sus hojas no son blancas y eso me motiva a poner más dibujos e ideas propias, algo más yo... (O stickers transparentes jajajaja) Para mi portada de octubre usé esas tintas, el timbre de búho y un post it de luna! El arbolito lo dibujé con un tiralíneas y lo pinté con un brushpen punta fina.  Así se vienen mis páginas, con un poquito más de imaginación, si que me queda algo 😁 y una que otra idea de insta, las buenas ideas hay que intentarlas, no? Con los créditos claro! . . . Hey!! This is my new bullet journal, from #lemome , I present it to society XD. It has passed the quality test of watercolors and inkpads ☝🏻and I have loved the results! The sheets are not white, so that gives me the little push I needed to put more of myself on these pages, my own drawings... (Or clear stickers lol) For my october cover I used those inkpads, owl stamp and moon post it! And I drew the tree with a fineliner and colored it with a small tip brushpen.  So this new bujo will have a bit more of my imagination, if I have some of it left 😁, and some IG ideas as well, good ideas are meant to be reproduced, right? With credits of course!
Go over to @nashsprintwork and mention me!
Go over to @nashsprintwork and mention me!
My shop is celebrating halloween!!
My shop is celebrating halloween!!
【Oct 15.10 - 21.10 Weekly Spread】
“𝘠𝘰𝘶 𝘴𝘦𝘦 𝘶𝘴 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘵𝘰 𝘴𝘦𝘦 𝘶𝘴 - 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦𝘴𝘵 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴, 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘮𝘰𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘷𝘦𝘯𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴. 𝘉𝘶𝘵 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘦𝘢𝘤𝘩 𝘰𝘯𝘦 𝘰𝘧 𝘶𝘴 𝘪𝘴 𝘢 𝘣𝘳𝘢𝘪𝘯...𝘢𝘯𝘥 𝘢𝘯 𝘢𝘵𝘩𝘭𝘦𝘵𝘦...𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘣𝘢𝘴𝘬𝘦𝘵 𝘤𝘢𝘴𝘦...𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘦𝘴𝘴...𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘤𝘳𝘪𝘮𝘪𝘯𝘢𝘭...𝘋𝘰𝘦𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘯𝘴𝘸𝘦𝘳 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘲𝘶𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯? 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦𝘳𝘦𝘭𝘺 𝘺𝘰𝘶𝘳𝘴, 𝘵𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬𝘧𝘢𝘴𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣.”
——————————————————————————
Back to school! 🎒 Do you remember their famous quote? And yes that’s right! I did The Breakfast Club theme. Does anyone remember the movie? It’s such a high school classic and I love how the film portray different personalities coming together to establish a bond. 😍
——————————————————————————
#bujo #bujoweeklyspread #bujoinspiration #bujoideas #bujolove #backtoschool #aesthetic #bujobeauty #bujojunkies #bujoplanning #bujotracker #bujo2018 #bujogram #plannernerd #bujooctober #flatlay #bujoart #bujoaddicts #bujoinspire #handletter #quote #bujomonthly #bujoideasrepost #bujocollections #agenda #planner #planneraddict #plannercommunity #calligraphy #plannerstickers
【Oct 15.10 - 21.10 Weekly Spread】 “𝘠𝘰𝘶 𝘴𝘦𝘦 𝘶𝘴 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘵𝘰 𝘴𝘦𝘦 𝘶𝘴 - 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦𝘴𝘵 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴, 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘮𝘰𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘷𝘦𝘯𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴. 𝘉𝘶𝘵 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘦𝘢𝘤𝘩 𝘰𝘯𝘦 𝘰𝘧 𝘶𝘴 𝘪𝘴 𝘢 𝘣𝘳𝘢𝘪𝘯...𝘢𝘯𝘥 𝘢𝘯 𝘢𝘵𝘩𝘭𝘦𝘵𝘦...𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘣𝘢𝘴𝘬𝘦𝘵 𝘤𝘢𝘴𝘦...𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘦𝘴𝘴...𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘤𝘳𝘪𝘮𝘪𝘯𝘢𝘭...𝘋𝘰𝘦𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘯𝘴𝘸𝘦𝘳 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘲𝘶𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯? 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦𝘳𝘦𝘭𝘺 𝘺𝘰𝘶𝘳𝘴, 𝘵𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬𝘧𝘢𝘴𝘵 𝘊𝘭𝘶𝘣.” —————————————————————————— Back to school! 🎒 Do you remember their famous quote? And yes that’s right! I did The Breakfast Club theme. Does anyone remember the movie? It’s such a high school classic and I love how the film portray different personalities coming together to establish a bond. 😍 —————————————————————————— #bujo  #bujoweeklyspread  #bujoinspiration  #bujoideas  #bujolove  #backtoschool  #aesthetic  #bujobeauty  #bujojunkies  #bujoplanning  #bujotracker  #bujo2018  #bujogram  #plannernerd  #bujooctober  #flatlay  #bujoart  #bujoaddicts  #bujoinspire  #handletter  #quote  #bujomonthly  #bujoideasrepost  #bujocollections  #agenda  #planner  #planneraddict  #plannercommunity  #calligraphy  #plannerstickers