an online Instagram web viewer

#pitera medias

Photos

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
자주 출국하면 면세전용 피테라에센스가 마를 날이 없디롱🤣
공항에서 엄마랑 전화하는데 두바이에서 아빠카드 써도 된다길래
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SK2#Pitera#TreatmentEssence#피테라에센스
#면세점에서#시험삼아#긁었는데#엄마#카톡답장#읎넹#🤷🏻‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 자주 출국하면 면세전용 피테라에센스가 마를 날이 없디롱🤣 공항에서 엄마랑 전화하는데 두바이에서 아빠카드 써도 된다길래 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SK2 #Pitera #TreatmentEssence #피테라에센스  #면세점에서 #시험삼아 #긁었는데 #엄마 #카톡답장 #읎넹 #🤷🏻‍♀️
идеальная петербурженка 🤔

конечно, все мы понимаем, что таковых не существует, но в моей голове образ настоящей петербурженки должна олицетворять девушка начитанная, немного острая на язык, умеющая поддержать любой разговор, знающая толк в стиле, любящая  кофе или чай( в Петербурге без согревающих напитков никак 💛) напоследок, у нее должно быть хотя бы одно хобби: будь то шитье, танцы или живопись 🙈 узнали себя или что-то бы добавили?) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  #piter #pitergram #pitera #piterland #pitershop #piterstyle #piterburg #piterdetka #piterarnao #piterpan #piteronline #pitersburg #piterslide #piterfm  #saintpetersburg #tourism #beauty #followforfollowback #likeforlikes #ideal #spbgram #spbgirl #spb❤️
идеальная петербурженка 🤔 конечно, все мы понимаем, что таковых не существует, но в моей голове образ настоящей петербурженки должна олицетворять девушка начитанная, немного острая на язык, умеющая поддержать любой разговор, знающая толк в стиле, любящая кофе или чай( в Петербурге без согревающих напитков никак 💛) напоследок, у нее должно быть хотя бы одно хобби: будь то шитье, танцы или живопись 🙈 узнали себя или что-то бы добавили?) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #piter  #pitergram  #pitera  #piterland  #pitershop  #piterstyle  #piterburg  #piterdetka  #piterarnao  #piterpan  #piteronline  #pitersburg  #piterslide  #piterfm   #saintpetersburg  #tourism  #beauty  #followforfollowback  #likeforlikes  #ideal  #spbgram  #spbgirl  #spb ❤️
Good night, lovelies! 
Don’t forget to sprinkle Facial Treatment Essence before you sleep! Jom manjakan kulit muka dengan Facial Treatment Essence, esok bangun pagi kulit pun rasa lembut, moist and glowing! 😘😁😍
.
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiiminiset #skiiminisize #overnightmiraclemask #facemaskmalaysia #cleansingoil
Good night, lovelies! Don’t forget to sprinkle Facial Treatment Essence before you sleep! Jom manjakan kulit muka dengan Facial Treatment Essence, esok bangun pagi kulit pun rasa lembut, moist and glowing! 😘😁😍 . . . . . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊 . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #rnacream  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #eyecream  #facethewild  #facethecamera  #skii  #sk2  #crystalclearskin  #pitera  #lxpessence  #lxp  #hantarankahwin  #weddinghantaran  #skiiminiset  #skiiminisize  #overnightmiraclemask  #facemaskmalaysia  #cleansingoil 
SALE !!
Exp 01.19

SK II Facial Treatment Cleansing Gel 80gr IDR 180.000

Dengan kombinasi Pitera, Ekstrak Marine Fennel dan bahan pelembut kulit lainnya, gel pembersih makeup ini membersihkan pori-pori kulit, membantu kulit dari bekas makeup dan kotoran. Membersihkan kulit dengan lembut dan menjadikannya lembap tampak sebening kristal. Direkomendasikan untuk berbagai jenis kulit.
TEKSTUR

Gel lunak ini menyebar ke seluruh bagian wajah serta membersihkan bekas makeup dengan mudah.

CARA PENGGUNAAN

Langkah pertama untuk wajah bersih sempurna. Tuang gel seukuran anggur dan dengan ujung jari yang kering, lalu oleskan pada dahi, pipi dan dagu. Pijat perlahan dengan gerakan memutar ke arah luar hingga gel menjadi berminyak. Bersihkan dengan tisu wajah atau campurkan dengan sedikit air, sebelum dibilas dengan air hangat. Gunakan setiap malam sebelum busa pembersih.

#skii #skiimurah #sk2 #sk2murah #skiioriginalmurah #skiiori #skiioriginal #skiipromo #skiiredi #skiiredistok #skiisale #skiifte #piterawater #pitera #facialtreatmentessence #skiisample #skiipreloved #skiiperfectgift #online #olshop #redistok #original #tanjungpinang
SALE !! Exp 01.19 SK II Facial Treatment Cleansing Gel 80gr IDR 180.000 Dengan kombinasi Pitera, Ekstrak Marine Fennel dan bahan pelembut kulit lainnya, gel pembersih makeup ini membersihkan pori-pori kulit, membantu kulit dari bekas makeup dan kotoran. Membersihkan kulit dengan lembut dan menjadikannya lembap tampak sebening kristal. Direkomendasikan untuk berbagai jenis kulit. TEKSTUR Gel lunak ini menyebar ke seluruh bagian wajah serta membersihkan bekas makeup dengan mudah. CARA PENGGUNAAN Langkah pertama untuk wajah bersih sempurna. Tuang gel seukuran anggur dan dengan ujung jari yang kering, lalu oleskan pada dahi, pipi dan dagu. Pijat perlahan dengan gerakan memutar ke arah luar hingga gel menjadi berminyak. Bersihkan dengan tisu wajah atau campurkan dengan sedikit air, sebelum dibilas dengan air hangat. Gunakan setiap malam sebelum busa pembersih. #skii  #skiimurah  #sk2  #sk2murah  #skiioriginalmurah  #skiiori  #skiioriginal  #skiipromo  #skiiredi  #skiiredistok  #skiisale  #skiifte  #piterawater  #pitera  #facialtreatmentessence  #skiisample  #skiipreloved  #skiiperfectgift  #online  #olshop  #redistok  #original  #tanjungpinang 
SALE !!
Exp 11.18

SK II Facial Treatment Cleansing Gel 15gr IDR 20.000

Dengan kombinasi Pitera, Ekstrak Marine Fennel dan bahan pelembut kulit lainnya, gel pembersih makeup ini membersihkan pori-pori kulit, membantu kulit dari bekas makeup dan kotoran. Membersihkan kulit dengan lembut dan menjadikannya lembap tampak sebening kristal. Direkomendasikan untuk berbagai jenis kulit.
TEKSTUR

Gel lunak ini menyebar ke seluruh bagian wajah serta membersihkan bekas makeup dengan mudah.

CARA PENGGUNAAN

Langkah pertama untuk wajah bersih sempurna. Tuang gel seukuran anggur dan dengan ujung jari yang kering, lalu oleskan pada dahi, pipi dan dagu. Pijat perlahan dengan gerakan memutar ke arah luar hingga gel menjadi berminyak. Bersihkan dengan tisu wajah atau campurkan dengan sedikit air, sebelum dibilas dengan air hangat. Gunakan setiap malam sebelum busa pembersih.

#skii #skiimurah #sk2 #sk2murah #skiioriginalmurah #skiiori #skiioriginal #skiipromo #skiiredi #skiiredistok #skiisale #skiifte #piterawater #pitera #facialtreatmentessence #skiisample #skiipreloved #skiiperfectgift #online #olshop #redistok #original #tanjungpinang
SALE !! Exp 11.18 SK II Facial Treatment Cleansing Gel 15gr IDR 20.000 Dengan kombinasi Pitera, Ekstrak Marine Fennel dan bahan pelembut kulit lainnya, gel pembersih makeup ini membersihkan pori-pori kulit, membantu kulit dari bekas makeup dan kotoran. Membersihkan kulit dengan lembut dan menjadikannya lembap tampak sebening kristal. Direkomendasikan untuk berbagai jenis kulit. TEKSTUR Gel lunak ini menyebar ke seluruh bagian wajah serta membersihkan bekas makeup dengan mudah. CARA PENGGUNAAN Langkah pertama untuk wajah bersih sempurna. Tuang gel seukuran anggur dan dengan ujung jari yang kering, lalu oleskan pada dahi, pipi dan dagu. Pijat perlahan dengan gerakan memutar ke arah luar hingga gel menjadi berminyak. Bersihkan dengan tisu wajah atau campurkan dengan sedikit air, sebelum dibilas dengan air hangat. Gunakan setiap malam sebelum busa pembersih. #skii  #skiimurah  #sk2  #sk2murah  #skiioriginalmurah  #skiiori  #skiioriginal  #skiipromo  #skiiredi  #skiiredistok  #skiisale  #skiifte  #piterawater  #pitera  #facialtreatmentessence  #skiisample  #skiipreloved  #skiiperfectgift  #online  #olshop  #redistok  #original  #tanjungpinang 
Tahukah apa itu Galactomyces Ferment Filtrate?
-
-
Galactomyces Ferment Filtrate adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit.
-
Galactomyces Ferment Filtrate lebih akrab disebut juga dengan nama Pitera.
-
-
1 pack QZ beauty care
Only 320K.
-
-
Order
WA 📲 081232521043
-
-
#pitera 
#skincarepitera
#skincareqz 
#skincarehalal
#skincareterdaftarbpom
Tahukah apa itu Galactomyces Ferment Filtrate? - - Galactomyces Ferment Filtrate adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit. - Galactomyces Ferment Filtrate lebih akrab disebut juga dengan nama Pitera. - - 1 pack QZ beauty care Only 320K. - - Order WA 📲 081232521043 - - #pitera  #skincarepitera  #skincareqz  #skincarehalal  #skincareterdaftarbpom 
老東家SK-ll,加上老戰友!完美!
《我的晶瑩美肌》

#肌膚檢測 #團隊合作 #老東家 #主持人 #主持人思瑾 #host #mc #mc_gin #sk2 #pitera #dress #outfit #highhills #red #reddress
Закаты-туманы. 
Волшебство ленинградских вечеров. 🌾
#saintpetersburg #pavlovsk #evening_sky #sunset
#SHINY  สีไหนก็ชอบ เลือกลุคที่ใช่ 
รองพื้นเนื้อแป้ง ตัวเดียวจบ
บำรุง👉🏻กันแดด👉🏻รองพื้น👉🏻แป้ง

อยากหวานใส 👉🏻จัดไป S01 ( ผิวขาว - ผิวสองสี )
.
.

อยากเผ็ชดุ 👉🏻 จัดไป S02 ( ผิวน้ำผึ้ง - ผิวคล้ำ )

#รองพื้น #foundation  #pitera 
ราคา 690.- ส่งฟรี EMS 
#มีบริการเก็บเงินปลายทาง #cod
#SHINY  สีไหนก็ชอบ เลือกลุคที่ใช่ รองพื้นเนื้อแป้ง ตัวเดียวจบ บำรุง👉🏻กันแดด👉🏻รองพื้น👉🏻แป้ง อยากหวานใส 👉🏻จัดไป S01 ( ผิวขาว - ผิวสองสี ) . . อยากเผ็ชดุ 👉🏻 จัดไป S02 ( ผิวน้ำผึ้ง - ผิวคล้ำ ) #รองพ ื้น #foundation  #pitera  ราคา 690.- ส่งฟรี EMS #ม ีบริการเก็บเงินปลายทาง #cod 
I’ve been using this for a few months and I’m falling in love with it! Kak Ellia suka bau dia yang sangattt wangi and delicious, bau berry! 😋
.
.
Tapi, apa yang buat Kak Ellia paling suka sebab Laneige Lip Sleeping Mask ni cepat je rawat bibir kering. I’ve been facing this problem walaupun selalu letak lip balm. But with this lip sleeping mask, my lips are getting better.
.
.
So, for anyone yang ada masalah dry and chapped lips, sangat recommended untuk cuba. It hydrates your lips at night and leaves it soft and supple. Once flaky dead skins dah remove bibir pun nampak lebih pinkish dan membantu kurangkan lebam pada bibir ☺
.
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #sayajuallaneige #laneigemalaysia #laneigemurah #laneigemurahmalaysia #laneigetrialkit #laneigeoriginalmalaysia #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiitrial #skiimini
I’ve been using this for a few months and I’m falling in love with it! Kak Ellia suka bau dia yang sangattt wangi and delicious, bau berry! 😋 . . Tapi, apa yang buat Kak Ellia paling suka sebab Laneige Lip Sleeping Mask ni cepat je rawat bibir kering. I’ve been facing this problem walaupun selalu letak lip balm. But with this lip sleeping mask, my lips are getting better. . . So, for anyone yang ada masalah dry and chapped lips, sangat recommended untuk cuba. It hydrates your lips at night and leaves it soft and supple. Once flaky dead skins dah remove bibir pun nampak lebih pinkish dan membantu kurangkan lebam pada bibir ☺ . . . . . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊 . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #sayajuallaneige  #laneigemalaysia  #laneigemurah  #laneigemurahmalaysia  #laneigetrialkit  #laneigeoriginalmalaysia  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #lxpessence  #lxp  #hantarankahwin  #weddinghantaran  #skiitrial  #skiimini 
Selamat ber-weekend ria, dearest #MaxineFellows 💃🏻
Yuk isi hari libur dengan berbagai kegiatan menyenangkan nan bermanfaat! Salah satunya, memanjakan diri dengan treatment cantik di MAXINE 💆🏻‍♀️
Ssst, mumpung ada diskon 54% 😍 Nikmati berbagai perawatan eksklusif favoritmu dengan hanya 80 RIBU AJAA!! 🎉
.
Seru-seruan bareng keluarga, pasangan, sahabat, dan teman2 dengan quality time di MAXINE yuukk! Badan rileks, pikiran kembali segar, kulit jadi lebih sehat dan cantik alami 💚
.
#maxine #maxineclinic #skincare #beauty #health #beautycare #aesthetic #dokterkulit #beautyclinic #skincareroutine #dermatology #klinikkecantikansurabaya #dokterkecantikan #perawatanwajah #klinikkecantikan #treatment #perawatankulit #krimpencerah #pemutihwajah #pemutih #whitening #bright #sehatcantik #skincarehalal #skincareaman #galactomyces #pitera #weekend #treatment #facial
Selamat ber-weekend ria, dearest #MaxineFellows  💃🏻 Yuk isi hari libur dengan berbagai kegiatan menyenangkan nan bermanfaat! Salah satunya, memanjakan diri dengan treatment cantik di MAXINE 💆🏻‍♀️ Ssst, mumpung ada diskon 54% 😍 Nikmati berbagai perawatan eksklusif favoritmu dengan hanya 80 RIBU AJAA!! 🎉 . Seru-seruan bareng keluarga, pasangan, sahabat, dan teman2 dengan quality time di MAXINE yuukk! Badan rileks, pikiran kembali segar, kulit jadi lebih sehat dan cantik alami 💚 . #maxine  #maxineclinic  #skincare  #beauty  #health  #beautycare  #aesthetic  #dokterkulit  #beautyclinic  #skincareroutine  #dermatology  #klinikkecantikansurabaya  #dokterkecantikan  #perawatanwajah  #klinikkecantikan  #treatment  #perawatankulit  #krimpencerah  #pemutihwajah  #pemutih  #whitening  #bright  #sehatcantik  #skincarehalal  #skincareaman  #galactomyces  #pitera  #weekend  #treatment  #facial 
*
20代後半に突入してから使い始めたSK-II、最初はトライアルセットから使い始めて今は化粧水、乳液、CCクリームを使用中。
今頑張らないでどこで頑張るの?
と自分に言い聞かせながら使用中🙄💨
一気に全部なくなりそうだったのでまとめて買いました。庶民には高価な化粧品。
でももう少しだけ頑張りたい🔥
.
#エスケーツー #sk2 #ピテラ #pitera #フェイシャルトリートメントエッセンス #パワーラディカルニューエイジ #アトモスフィアccクリーム
* 20代後半に突入してから使い始めたSK-II、最初はトライアルセットから使い始めて今は化粧水、乳液、CCクリームを使用中。 今頑張らないでどこで頑張るの? と自分に言い聞かせながら使用中🙄💨 一気に全部なくなりそうだったのでまとめて買いました。庶民には高価な化粧品。 でももう少しだけ頑張りたい🔥 . #エスケーツー  #sk2  #ピテラ  #pitera  #フェイシャルトリートメントエッセンス  #パワーラディカルニューエイジ  #アトモスフィアccクリーム 
Selamat pagi, dear...
Manfaatkan Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yang terkandung dalam QZ beauty care.
-
-
Galactomyces Ferment Filtrateadalah adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit.
-
-
-
-
Order
WA 📲 081232521043
-
-
#pitera 
#skincarepitera
#skincareqz 
#skincarehalal
#skincareterdaftarbpom
Selamat pagi, dear... Manfaatkan Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yang terkandung dalam QZ beauty care. - - Galactomyces Ferment Filtrateadalah adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit. - - - - Order WA 📲 081232521043 - - #pitera  #skincarepitera  #skincareqz  #skincarehalal  #skincareterdaftarbpom 
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!!
.
.
Nak PUTIH mcm retis..?
.
.
Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella.
.
.
Macam mana meletop sudah kan sis ni?
Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍
.
.
Nak Secantik Cinderella
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM140
Promosi 
1 Botol RM100 
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!! . . Nak PUTIH mcm retis..? . . Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella. . . Macam mana meletop sudah kan sis ni? Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍 . . Nak Secantik Cinderella . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM140 Promosi 1 Botol RM100 2 Botol RM170 5 Botol RM310 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!!
.
.
Nak PUTIH mcm retis..?
.
.
Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella.
.
.
Macam mana meletop sudah kan sis ni?
Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍
.
.
Nak Secantik Cinderella
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM140
Promosi 
1 Botol RM100 
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!! . . Nak PUTIH mcm retis..? . . Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella. . . Macam mana meletop sudah kan sis ni? Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍 . . Nak Secantik Cinderella . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM140 Promosi 1 Botol RM100 2 Botol RM170 5 Botol RM310 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!!
.
.
Nak PUTIH mcm retis..?
.
.
Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella.
.
.
Macam mana meletop sudah kan sis ni?
Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍
.
.
Nak Secantik Cinderella
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM140
Promosi 
1 Botol RM100 
2 Botol RM170
5 Botol RM310
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
BOSAN DENGAN KULIT KUSAM & GELAP..!!! . . Nak PUTIH mcm retis..? . . Jom kunyah CCS PEMUTIHAN KULIT seluruh badan. Takyah nak sapu2 hanya perlu kunyah2 dah Secantik Cinderella. . . Macam mana meletop sudah kan sis ni? Ni lah hasilnya consume CGS, kulit peloless, bersih dan gebuss satu badan smp kekaki😍 . . Nak Secantik Cinderella . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM140 Promosi 1 Botol RM100 2 Botol RM170 5 Botol RM310 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
LXP Perfecting Essence mini size 10ML dan juga regular size 150ML. Both are available for purchase. Ini antara Essence yang paling on demand and selling fast tapi selalu limited quantity untuk size mini. Ramai customer Kak Ellia bila dah pakai LXP Essence susah nak U-Turn pada normal essence 😅
Sebab apa ? Sebab LXP Ultimate Perfecting Essence kesan dia lebih cepat berbanding Facial Treatment Essence memandangkan kandungan kepekatan pitera yang ada ada dalam LXP Essence adalah 8x kali ganda! Result pun boleh rasa as fast as 3 days! LXP adalah range paling mahal dalam SKII. So harga full size dia pun memang sangat mahal, RM12xx for 150ML. But as usual, my price is always lower than counter price! Tapi bukan fake ya, 100% original! Bottle tu pun comes with fully sealed ☺️ Untuk yang baru nak mencuba dan terasa mahal sangat untuk spend for that big amount, boleh ambil mini size, bezanya kalau regular size botol dia memang sangat awesome and exclusive! Padan lah dengan harganya kan? 🤗 
But whatever size you choose, yang penting kandungan essence dia tu yang kita nak pakai ! Power sangat! Recommended for user 28 years and above 😘😘
.
.
LXP Essence.
.
🌜Kesan seawal 3 hari
🌜Fast absorption .
🌜Mengandungi 8kali ganda pitera .
🌜Memberi dan mengekalkan kelembapan pada kulit
🌜Memperbaiki tekstur kulit yang kusam .
🌜Kulit lebih lembut dan halus
🌜Menjadikan tona kulit lebih sekata .
🌜Mengurangkan kedutan dan garis halus .
🌜Kulit lebih cerah & glowing
🌜Mencegah spot formation yang menyebabkan jeragat akibat dari sun exposure
🌜Kulit lebih moist, anjal dan tegang .
.
.
Let’s live clear with SK-II 💃🏻❤️
.
. 
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skincaremurah #makeupmurah
LXP Perfecting Essence mini size 10ML dan juga regular size 150ML. Both are available for purchase. Ini antara Essence yang paling on demand and selling fast tapi selalu limited quantity untuk size mini. Ramai customer Kak Ellia bila dah pakai LXP Essence susah nak U-Turn pada normal essence 😅 Sebab apa ? Sebab LXP Ultimate Perfecting Essence kesan dia lebih cepat berbanding Facial Treatment Essence memandangkan kandungan kepekatan pitera yang ada ada dalam LXP Essence adalah 8x kali ganda! Result pun boleh rasa as fast as 3 days! LXP adalah range paling mahal dalam SKII. So harga full size dia pun memang sangat mahal, RM12xx for 150ML. But as usual, my price is always lower than counter price! Tapi bukan fake ya, 100% original! Bottle tu pun comes with fully sealed ☺️ Untuk yang baru nak mencuba dan terasa mahal sangat untuk spend for that big amount, boleh ambil mini size, bezanya kalau regular size botol dia memang sangat awesome and exclusive! Padan lah dengan harganya kan? 🤗 But whatever size you choose, yang penting kandungan essence dia tu yang kita nak pakai ! Power sangat! Recommended for user 28 years and above 😘😘 . . LXP Essence. . 🌜Kesan seawal 3 hari 🌜Fast absorption . 🌜Mengandungi 8kali ganda pitera . 🌜Memberi dan mengekalkan kelembapan pada kulit 🌜Memperbaiki tekstur kulit yang kusam . 🌜Kulit lebih lembut dan halus 🌜Menjadikan tona kulit lebih sekata . 🌜Mengurangkan kedutan dan garis halus . 🌜Kulit lebih cerah & glowing 🌜Mencegah spot formation yang menyebabkan jeragat akibat dari sun exposure 🌜Kulit lebih moist, anjal dan tegang . . . Let’s live clear with SK-II 💃🏻❤️ . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊 . . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #rnacream  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #eyecream  #facethewild  #facethecamera  #skii  #sk2  #crystalclearskin  #pitera  #lxpessence  #lxp  #hantarankahwin  #weddinghantaran  #skincaremurah  #makeupmurah 
大家好我是今年剛大學畢業的社會新鮮人🙋🏼
.
.
.
#skii #sk2 #肌膚檢測 #skincare #essentials #pitera #instadaily
Más diseños de Halloween calentitos!! Aun no tienes el tuyo?? Escríbeme por DM y te haré descuento en todo lo que queda de octubre!! •
•
•
•
•
#halloween #mask #horror #stempower #tattoos #fte #essenceskii #essencesk2 #salesk2 #saleskii #eyecream #skiiworld #trialkitskii #clearlotion #cellumination #ink #sampleskii #jualsamplesk2 #skiioriginal #pitera #jualsample #trialkitsk2 #sk2original #samplesk2 #jualsampleskii #skiimurah #sk2murah #sk2 #inked #skii
Más diseños de Halloween calentitos!! Aun no tienes el tuyo?? Escríbeme por DM y te haré descuento en todo lo que queda de octubre!! • • • • • #halloween  #mask  #horror  #stempower  #tattoos  #fte  #essenceskii  #essencesk2  #salesk2  #saleskii  #eyecream  #skiiworld  #trialkitskii  #clearlotion  #cellumination  #ink  #sampleskii  #jualsamplesk2  #skiioriginal  #pitera  #jualsample  #trialkitsk2  #sk2original  #samplesk2  #jualsampleskii  #skiimurah  #sk2murah  #sk2  #inked  #skii 
Фотографий этой осени хватит до весны выкладывать 😁
🍁🍁🍁
#saintpetersburg #autumn #fontanka #yellow
Mau tau Rahasia Kulit Cantik Alami orang Korea dan Jepang ??? Ini dia salah satu bahan yg sangat terkenal di dunia kecantikan. Galactomyces Firment Filtrate (Pitera) adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. 
Sangat bermanfaat membantu mengatasi masalah kulit seperti : •Menyembuhkan jerawat
•Mengecilkan pori-pori dan bopeng
•Mengontrol kelebihan minyak / sebum
•Melembabkan & Mencerahkan kulit dengan efek glowing
•Memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit

Pitera Halal by dr. Ferihana
.
.
.
#skincare#dmbc#produkkecantikan#dokterkulit#serumwajah#pitera#nightcream#dokterkecantikan#doktermuslimah#daycream
Mau tau Rahasia Kulit Cantik Alami orang Korea dan Jepang ??? Ini dia salah satu bahan yg sangat terkenal di dunia kecantikan. Galactomyces Firment Filtrate (Pitera) adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Sangat bermanfaat membantu mengatasi masalah kulit seperti : •Menyembuhkan jerawat •Mengecilkan pori-pori dan bopeng •Mengontrol kelebihan minyak / sebum •Melembabkan & Mencerahkan kulit dengan efek glowing •Memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit Pitera Halal by dr. Ferihana . . . #skincare #dmbc #produkkecantikan #dokterkulit #serumwajah #pitera #nightcream #dokterkecantikan #doktermuslimah #daycream 
SKII Flawless Set Travel Kit
.
This set inclusive of :
Cleanser 20g 
Toner 30ml 
Essence 30ml 
RNA 15g .
.
.
My special price for this kit is RM199 per set. Perfect as wedding hantaran, gift or for your own daily use 😊
.
.
Flawless set focus untuk merawat large pores, sagging skin, fine line and wrinkles as it includes with RNA Power Cream, an anti ageing moisturiser 😊
.
.
Normal selling price : RM229 per box. Stocks are limited, first pay first serve basis 😘
.
.
.
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #lxpcream #lxpcreammalaysia #lxpserum #rnacream #rnapower #rnamini
SKII Flawless Set Travel Kit . This set inclusive of : Cleanser 20g Toner 30ml Essence 30ml RNA 15g . . . My special price for this kit is RM199 per set. Perfect as wedding hantaran, gift or for your own daily use 😊 . . Flawless set focus untuk merawat large pores, sagging skin, fine line and wrinkles as it includes with RNA Power Cream, an anti ageing moisturiser 😊 . . Normal selling price : RM229 per box. Stocks are limited, first pay first serve basis 😘 . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #rnacream  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #eyecream  #facethewild  #facethecamera  #skii  #sk2  #crystalclearskin  #pitera  #lxpessence  #lxp  #lxpcream  #lxpcreammalaysia  #lxpserum  #rnacream  #rnapower  #rnamini 
Skincare jaman now yang memiliki kandungan PITERA.

AMPUH BANGET UNTUK KULIT CANTIK SEHATMU agar tetap AWET MUDA.

MAU TETAP CANTIK DIUSIA TUA?

Yuks konsisten pakai perawatan dari QZ BEAUTYBOOSTER .
Skincare AMAN.HALA.BERKUALITAS SERTA BPOM

WA 081231492883

#skincareaman
#skincarehalal
#skincarebpom
#pemutihhalal
#pemutihaman
#pemutihbpom
#qz
#pitera
#creamsiang
#creammalam
essential oil is one of our fevourite ingredient in most beauty skin care formulation.

we will bring a raw natural and organic essential oil for you soonest.

we work looking into it. 
keep in tourch. 
regards
-zoonature team-

#essentialoilmalaysia #lavendrroilmalaysia #teatreeoilmalaysia #skincaremalaysia #serummalaysia #somebymi #skii #pitera #photo #insta #papermintoil
Enzym Peel Lotion

Kini ada scrub tanpa butiran yang membantu mengangkat sel kulit mati di wajahmu

Kenapa kulit perlu eksfoliasi (mengangkat sel kulit mati)? Kulit kita beregenerasi tiap 28 hari , namun seiring bertambahnya usia, kemampuan kulit beregenerasi tak lagi sempurna dan pelepasan sel kulit mati menjadi tidak merata.

Manfaat eksfoliasi :

1. Kulit lebih cerah
2. Menghilangkan kusam
3. Mengurangi timbulnya komedo
4. Menghaluskan kulit wajah
5. Membantu kulit beregenerasi dengan baik

Kapan eksfoliasi dilakukan ?

Ukhty bisa melakukan eksfoliasi di rumah seminggu 2x atau 3 hari sekali

Apabila kulit Ukhty termasuk normal, Ukhty bisa menggunakan scrub yang mengandung butiran

Jika kulit Ukhty sensitif atau berjerawat, Ukhty bisa menggunakan peeling enzimatik yang lebih lembut karena tanpa butiran

Enzym peel lotion sangat cocok untuk Ukhty yang memiliki kulit sensitif dan berjerawat

Cara menggunakan :

Oleskan lotion enzym peel ke seluruh wajah, tunggu 1 - 2 menit. Lalu lakukan rotasi ringan di seluruh wajah dengan 2 jari sampai peeling terkelupas. Kemudian bilas dengan air.
.
.
.
#skincare#dmbc#produkkecantikan#dokterkulit#serumwajah#pitera#nightcream#dokterkecantikan#doktermuslimah#daycream
Enzym Peel Lotion Kini ada scrub tanpa butiran yang membantu mengangkat sel kulit mati di wajahmu Kenapa kulit perlu eksfoliasi (mengangkat sel kulit mati)? Kulit kita beregenerasi tiap 28 hari , namun seiring bertambahnya usia, kemampuan kulit beregenerasi tak lagi sempurna dan pelepasan sel kulit mati menjadi tidak merata. Manfaat eksfoliasi : 1. Kulit lebih cerah 2. Menghilangkan kusam 3. Mengurangi timbulnya komedo 4. Menghaluskan kulit wajah 5. Membantu kulit beregenerasi dengan baik Kapan eksfoliasi dilakukan ? Ukhty bisa melakukan eksfoliasi di rumah seminggu 2x atau 3 hari sekali Apabila kulit Ukhty termasuk normal, Ukhty bisa menggunakan scrub yang mengandung butiran Jika kulit Ukhty sensitif atau berjerawat, Ukhty bisa menggunakan peeling enzimatik yang lebih lembut karena tanpa butiran Enzym peel lotion sangat cocok untuk Ukhty yang memiliki kulit sensitif dan berjerawat Cara menggunakan : Oleskan lotion enzym peel ke seluruh wajah, tunggu 1 - 2 menit. Lalu lakukan rotasi ringan di seluruh wajah dengan 2 jari sampai peeling terkelupas. Kemudian bilas dengan air. . . . #skincare #dmbc #produkkecantikan #dokterkulit #serumwajah #pitera #nightcream #dokterkecantikan #doktermuslimah #daycream 
MUKA NAMPAK TUA? 
Tahu tak apa puncanya..?
Sebab yg utama ialah kulit KERING. 
Kulit yg kering boleh menyebabkan kulit muka nampak lebih tua dari usia sebab tu lah kulit kering ni perlukan pelembab yg tinggi yg dapat meresap terus smp ke dalam lapisan kulit.

Cinderella Facial Treatment Essence dapat merawat serta merta masalah kulit kering dan dapat melembabkan kulit selama 24 jam. Bila kulit dah lembab takde lagi masalah kulit muka nmpk tua dari usia. .
Bukan ni jer kelebihan Toner Pitera Cinderella ni, selain dari melembabkan kulit sampai kulit jadi muda remaja, toner ni juga boleh: 🌀Mencerahkan kulit
🌀Mengecilkan liang pori
🌀Memudarkan jeragat degil
🌀Anti penuaan
🌀Mengecutkan jerawat dlm tempoh 2-3 jam 🌀Mengurangkan parut
🌀Memperbaiki struktur kulit yang rosak
🌀Sekatakan tona kulit 🌀Menyeimbangkan PH pada kulit
🌀Mengembalikan kelembapan kulit .
Cara penggunaan pon senang sangat2, y'all hanya perlu pumpkan di cotton dan dap2 kan diseluruh muka dan leher atau pumpkan di tangan tepuk2 di muka dan leher. Senang kan😍 .
Y'all boleh dapat rasakan kesannya dengan sekali penggunaan jer... Nak CUBA?
Meh PM skrg.. Jom Secantik Cinderella
#dropshipwanted #pitera
MUKA NAMPAK TUA? Tahu tak apa puncanya..? Sebab yg utama ialah kulit KERING. Kulit yg kering boleh menyebabkan kulit muka nampak lebih tua dari usia sebab tu lah kulit kering ni perlukan pelembab yg tinggi yg dapat meresap terus smp ke dalam lapisan kulit. Cinderella Facial Treatment Essence dapat merawat serta merta masalah kulit kering dan dapat melembabkan kulit selama 24 jam. Bila kulit dah lembab takde lagi masalah kulit muka nmpk tua dari usia. . Bukan ni jer kelebihan Toner Pitera Cinderella ni, selain dari melembabkan kulit sampai kulit jadi muda remaja, toner ni juga boleh: 🌀Mencerahkan kulit 🌀Mengecilkan liang pori 🌀Memudarkan jeragat degil 🌀Anti penuaan 🌀Mengecutkan jerawat dlm tempoh 2-3 jam 🌀Mengurangkan parut 🌀Memperbaiki struktur kulit yang rosak 🌀Sekatakan tona kulit 🌀Menyeimbangkan PH pada kulit 🌀Mengembalikan kelembapan kulit . Cara penggunaan pon senang sangat2, y'all hanya perlu pumpkan di cotton dan dap2 kan diseluruh muka dan leher atau pumpkan di tangan tepuk2 di muka dan leher. Senang kan😍 . Y'all boleh dapat rasakan kesannya dengan sekali penggunaan jer... Nak CUBA? Meh PM skrg.. Jom Secantik Cinderella #dropshipwanted  #pitera 
В 1781 году архитектор Ч. Камерон построил квартет мостов на Крестовом канале в Новом саду, завершив, тем самым, проект, над которым изначально трудился архитектор И. Неелов. На входе в Китайскую деревню он поставил пару деревянных мостов, украшенных, в первом случае, рельефной «плетенкой», а во втором – узорными листьями. Название «Китайских» они получили благодаря портикам из парных колонн, увенчанных кровлями из листового металла с букетами и зонтиками. Древесина в конструкции мостов оказалась заменена на железо в 1786-м – проектом занимался инженер К. Шпекле. Под его руководством детали конструкции готовили рабочие Сестрорецких оружейных фабрик. По распоряжению императрицы Екатерины II К. Шпекле создал точные копии мостиков Ч. Камерона, и только благодаря металлической основе они и сохранились до сегодняшних дней. Петербуржцам мосты на Крестовом канале приглянулись из-за восточной эстетики (изображения китайцев и драконов) и вниманию создателей к деталям. На их крышах, например, располагалась дюжина жестяных флюгеров, покрытых золотом. Колонны были украшены росписью из гирлянд, а торцы кровель, перила и потолок выкрашены и декорированы в китайской стилистике. Ярко расписанные и позолоченные мосты опираются на гранитную облицовку, а металлические перила стиснуты между литыми чугунными тумбами, увенчанными фигурными вазами. Различие между ними лишь в небольших деталях. Как сказано выше, колонны одного примечательны рельефным орнаментом в нижней части, колонны второго – узорными листьями. Самая крупная реставрация мостов производилась в 1868 году. После войны конструкции ремонтировались несколько раз – в 1949-м, 1961–1963 гг. и 1967-м. В 1971 году их окрасили, но реставрировать не стали. Наконец, в 2011-м состоялся еще один ремонт, устранивший такие аварийные моменты как размытость каменных устоев, сильная коррозия на металлических деталях, плохое состояние настила. После восстановления мосты прекрасно вписались в современный облик Александровского парка и являются одной из главных его достопримечательностей.
В 1781 году архитектор Ч. Камерон построил квартет мостов на Крестовом канале в Новом саду, завершив, тем самым, проект, над которым изначально трудился архитектор И. Неелов. На входе в Китайскую деревню он поставил пару деревянных мостов, украшенных, в первом случае, рельефной «плетенкой», а во втором – узорными листьями. Название «Китайских» они получили благодаря портикам из парных колонн, увенчанных кровлями из листового металла с букетами и зонтиками. Древесина в конструкции мостов оказалась заменена на железо в 1786-м – проектом занимался инженер К. Шпекле. Под его руководством детали конструкции готовили рабочие Сестрорецких оружейных фабрик. По распоряжению императрицы Екатерины II К. Шпекле создал точные копии мостиков Ч. Камерона, и только благодаря металлической основе они и сохранились до сегодняшних дней. Петербуржцам мосты на Крестовом канале приглянулись из-за восточной эстетики (изображения китайцев и драконов) и вниманию создателей к деталям. На их крышах, например, располагалась дюжина жестяных флюгеров, покрытых золотом. Колонны были украшены росписью из гирлянд, а торцы кровель, перила и потолок выкрашены и декорированы в китайской стилистике. Ярко расписанные и позолоченные мосты опираются на гранитную облицовку, а металлические перила стиснуты между литыми чугунными тумбами, увенчанными фигурными вазами. Различие между ними лишь в небольших деталях. Как сказано выше, колонны одного примечательны рельефным орнаментом в нижней части, колонны второго – узорными листьями. Самая крупная реставрация мостов производилась в 1868 году. После войны конструкции ремонтировались несколько раз – в 1949-м, 1961–1963 гг. и 1967-м. В 1971 году их окрасили, но реставрировать не стали. Наконец, в 2011-м состоялся еще один ремонт, устранивший такие аварийные моменты как размытость каменных устоев, сильная коррозия на металлических деталях, плохое состояние настила. После восстановления мосты прекрасно вписались в современный облик Александровского парка и являются одной из главных его достопримечательностей.
When I decided to get back into finding a routine that will work for my busy schedule and skin conditions, I have tried a lot. It’s a fact that what might work for some won’t work for others because we are all unique. But I just like to share what I found that I rank highly ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️:
@freshbeauty #SoyFaceCleanser
@skii #FacialTreatmentClearLotion
@skii #Pitera #FacialTreatmentEssence
@skii #RNAPowerMoisturizer 
@eyenvyaustralia #EyelashConditioner
And finally...
@lanolips #101Ointment to moisturize my dry chapped lips
——
What’s your favorite skincare product?
——
#skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaustralia #skin #healthandbeauty #skintalk #skinpositivity #skincareregime #skincarejunkie #skinlove #beauty #glassskin #asianskincare #acnescars #largepores #acneproneskin #acneproneskincare #bbloggerau #bloggerau #beautybloggerau #beautybloggeraustralia #beautyblogger
When I decided to get back into finding a routine that will work for my busy schedule and skin conditions, I have tried a lot. It’s a fact that what might work for some won’t work for others because we are all unique. But I just like to share what I found that I rank highly ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️: @freshbeauty #SoyFaceCleanser  @skii #FacialTreatmentClearLotion  @skii #Pitera  #FacialTreatmentEssence  @skii #RNAPowerMoisturizer  @eyenvyaustralia #EyelashConditioner  And finally... @lanolips #101Ointment  to moisturize my dry chapped lips —— What’s your favorite skincare product? —— #skincare  #skincareroutine  #skincareproducts  #skincareaustralia  #skin  #healthandbeauty  #skintalk  #skinpositivity  #skincareregime  #skincarejunkie  #skinlove  #beauty  #glassskin  #asianskincare  #acnescars  #largepores  #acneproneskin  #acneproneskincare  #bbloggerau  #bloggerau  #beautybloggerau  #beautybloggeraustralia  #beautyblogger 
Hari gini masih berkutat dengan jerawat?
Ugh, such a big NO! 🙅🏻‍♀️
Kulit sehat bebas jerawat kini bukanlah angan semata. Yes, you can achieve it with MAXINE AcneClear Series 💚
.
Formulasi dengan perpaduan bahan alami & zat aktif seperti Tea Tree Oil, Zinc, Almond & Castor Oil, Glutathione, Vit. C, Niacinamide, Kojic Acid, Sulfur, Salicylic Acid, dan tentunya Galactomyces, yang telah teruji klinis & dermatologis ampuh mengatasi & mencegah jerawat, komedo serta minyak berlebih, juga memudarkan scars/bekas jerawat, dengan tetap melembabkan dan mencerahkan kulit secara efektif ✨
.
With MAXINE, let’s get acne-free in 4 DAYS, guaranteed!👌🏻 Yuk buktikan sendiri!😃
.
Photo cr. @wulankenanga .
#maxine #maxineclinic #skincare #beauty #health #beautycare #aesthetic #dokterkulit #beautyclinic #skincareroutine #dermatology #klinikkecantikansurabaya #dokterkecantikan #perawatanwajah #klinikkecantikan #treatment #perawatankulit #krimpencerah #pemutihwajah #pemutih #whitening #bright #sehatcantik #skincarehalal #skincareaman #galactomyces #pitera #acne #acnescars
Hari gini masih berkutat dengan jerawat? Ugh, such a big NO! 🙅🏻‍♀️ Kulit sehat bebas jerawat kini bukanlah angan semata. Yes, you can achieve it with MAXINE AcneClear Series 💚 . Formulasi dengan perpaduan bahan alami & zat aktif seperti Tea Tree Oil, Zinc, Almond & Castor Oil, Glutathione, Vit. C, Niacinamide, Kojic Acid, Sulfur, Salicylic Acid, dan tentunya Galactomyces, yang telah teruji klinis & dermatologis ampuh mengatasi & mencegah jerawat, komedo serta minyak berlebih, juga memudarkan scars/bekas jerawat, dengan tetap melembabkan dan mencerahkan kulit secara efektif ✨ . With MAXINE, let’s get acne-free in 4 DAYS, guaranteed!👌🏻 Yuk buktikan sendiri!😃 . Photo cr. @wulankenanga . #maxine  #maxineclinic  #skincare  #beauty  #health  #beautycare  #aesthetic  #dokterkulit  #beautyclinic  #skincareroutine  #dermatology  #klinikkecantikansurabaya  #dokterkecantikan  #perawatanwajah  #klinikkecantikan  #treatment  #perawatankulit  #krimpencerah  #pemutihwajah  #pemutih  #whitening  #bright  #sehatcantik  #skincarehalal  #skincareaman  #galactomyces  #pitera  #acne  #acnescars 
Jangan lupa dua langkah wajib ini pada pagi hari 💜
-
-
Manfaatkan Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yang terkandung dalam QZ skincare 😍
-
Galactomyces Ferment Filtrateadalah adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit.
-
-
-
-
Info lengkap dan order
WA 📲 085852458893
-
-
#pitera 
#skincarepitera
#skincareqz 
#skincarehalal
#skincareterdaftarbpom
Jangan lupa dua langkah wajib ini pada pagi hari 💜 - - Manfaatkan Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yang terkandung dalam QZ skincare 😍 - Galactomyces Ferment Filtrateadalah adalah cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit. - - - - Info lengkap dan order WA 📲 085852458893 - - #pitera  #skincarepitera  #skincareqz  #skincarehalal  #skincareterdaftarbpom 
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. .
.
Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. .
.
👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru .
.
👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka
.
.
👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke 
seluruh muka dan leher sehingga rata.
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
🌀 Gunakan produk ini 2x sehari.
Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan .
.
🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan.
.
.
Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. .
.
Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan.
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM240
Promosi 1 SET RM130
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. . . Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. . . 👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru . . 👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka . . 👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke seluruh muka dan leher sehingga rata. . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . 🌀 Gunakan produk ini 2x sehari. Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan . . 🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan. . . Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. . . Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan. . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM240 Promosi 1 SET RM130 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. .
.
Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. .
.
👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru .
.
👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka
.
.
👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke 
seluruh muka dan leher sehingga rata.
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
🌀 Gunakan produk ini 2x sehari.
Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan .
.
🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan.
.
.
Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. .
.
Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan.
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM240
Promosi 1 SET RM130
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. . . Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. . . 👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru . . 👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka . . 👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke seluruh muka dan leher sehingga rata. . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . 🌀 Gunakan produk ini 2x sehari. Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan . . 🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan. . . Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. . . Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan. . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM240 Promosi 1 SET RM130 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. .
.
Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. .
.
👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru .
.
👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka
.
.
👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke 
seluruh muka dan leher sehingga rata.
.
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
🌀 Gunakan produk ini 2x sehari.
Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan .
.
🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan.
.
.
Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. .
.
Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan.
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM240
Promosi 1 SET RM130
Free POS...wow Jimat...!!
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK GUNAKAN SET SKINCARE CINDERELLA. . . Hanya dengan 3 langkah ni jer dah cukup buatkan kulit uolls cerah berseri2 tanpa masalah kulit dan awet muda. . . 👉🏼Step 1 : Cuci muka dengan Magical Soap@Sabun Biru . . 👉🏼Step 2 : Sapukan Facial Treatment Essence Pitera pada kapas muka atau di tapak tangan dan dap2 ke seluruh kulit muka . . 👉🏼Step 3 : Sapukan Magical Cream ke seluruh muka dan leher sehingga rata. . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . 🌀 Gunakan produk ini 2x sehari. Pagi dan malam untuk kesan yang menakjubkan . . 🌀 Sabun dan Cream boleh digunakan diseluruh muka dan badan. . . Kesan Set Skincare Cinderella uolls boleh nampak Seawal 1-7 hari saja. . . Nak kulit CANTIK, SIHAT persis retis? Boleh dapatkan “SSC” 100% selamat, lulus kkm, tanpa mercury, pengelupasan. . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM240 Promosi 1 SET RM130 Free POS...wow Jimat...!! . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
Переносица, плюмбум, мескаль, лютоволк
Переносица, плюмбум, мескаль, лютоволк
Weekend lebih sempurna dengan tampil natural pakai QZ skincare yang sekaligus merawat kulit 💜
-
-
Mengandung Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yaitu cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit.
-
-
1 package QZ beauty care
Only 320K.
-
-
Order
WA 📲 081232521043
-
-
#pitera 
#skincarepitera
#skincareqz 
#skincarehalal
#skincareterdaftarbpom
Weekend lebih sempurna dengan tampil natural pakai QZ skincare yang sekaligus merawat kulit 💜 - - Mengandung Galactomyces Ferment Filtrate atau Pitera yaitu cairan yang disaring dari hasil fermentasi beras. Dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti mengurangi jerawat, mengecilkan pori-pori, mengontrol kelebihan minyak/sebum, melembabkan, mencerahkan kulit dengan efek glowing, memperbaiki tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitas kulit. - - 1 package QZ beauty care Only 320K. - - Order WA 📲 081232521043 - - #pitera  #skincarepitera  #skincareqz  #skincarehalal  #skincareterdaftarbpom 
Если вы хотите подготовить свою фигуру к лету 2019 года, то уже пора начинать тренироваться!!! Для этого нужно очень много времени, чтобы изменить ваш состав тела и заставить пересмотреть свой образ жизни! Ваше тело будет сопративляться и всяческим образом пытаться вернуть вас обратно на диван, и здесь уже кто-то поддаётся своей лени, а самые стойкие продолжают улучшаться и добиваются своей цели!! Как говорится выжывает сильнейший! Приглашаю всех посетить мою "Школу функциональной подготовки", здесь вы сможете научиться управлять своим телом, развить взрывную силу, координацию, реальную силу ваших мышц, баланс, выносливость, мышцы-стабилизаторы (те мышцы, которые работают в повседневной жизни)!!!! Тренировки подходят тем, кто хочет похудеть, набрать мышечную массу или просто хочет, чтобы его мышцы были постоянно в тонусе, или хочет разнообразить свою спортивную жизнь!!! В "Школе" нет возрастных ограничений!!!!!
Записывайтесь на тренировки по ФТЧ (функциональный тренинг Черногузова) m.vk.com/denischernoguzov. WA79214241006, по адресу: г.СПб, пр-т культуры д.1, фитнес клуб De-Vision sport.
#родеодрайв#громовбар#spb_live#ginza#муринскийпарк#тихорецкий43#ресторанфазенда#спб#трансформация#стройныеряды#piterland#yes_pite#photopiterr#piterblog#pitershop#openpiter#instapiter#pitera#piteronline
#piterstyle#piterdetka#piterfm#yes_piter#piter#piterrus#piter_grad#júpiter#functionaltrainingspb#piterpan
Если вы хотите подготовить свою фигуру к лету 2019 года, то уже пора начинать тренироваться!!! Для этого нужно очень много времени, чтобы изменить ваш состав тела и заставить пересмотреть свой образ жизни! Ваше тело будет сопративляться и всяческим образом пытаться вернуть вас обратно на диван, и здесь уже кто-то поддаётся своей лени, а самые стойкие продолжают улучшаться и добиваются своей цели!! Как говорится выжывает сильнейший! Приглашаю всех посетить мою "Школу функциональной подготовки", здесь вы сможете научиться управлять своим телом, развить взрывную силу, координацию, реальную силу ваших мышц, баланс, выносливость, мышцы-стабилизаторы (те мышцы, которые работают в повседневной жизни)!!!! Тренировки подходят тем, кто хочет похудеть, набрать мышечную массу или просто хочет, чтобы его мышцы были постоянно в тонусе, или хочет разнообразить свою спортивную жизнь!!! В "Школе" нет возрастных ограничений!!!!! Записывайтесь на тренировки по ФТЧ (функциональный тренинг Черногузова) m.vk.com/denischernoguzov. WA79214241006, по адресу: г.СПб, пр-т культуры д.1, фитнес клуб De-Vision sport. #родеодрайв #громовбар #spb_live #ginza #муринскийпарк #тихорецкий43 #ресторанфазенда #спб #трансформация #стройныеряды #piterland #yes_pite #photopiterr #piterblog #pitershop #openpiter #instapiter #pitera #piteronline  #piterstyle #piterdetka #piterfm #yes_piter #piter #piterrus #piter_grad #júpiter #functionaltrainingspb #piterpan 
this stuff is magical. ✨ my lashes literally look longer and thicker than ever before! I even have a few of my clients hooked now 🙈 definitely recommended! thank you @babe_lash xx #babelashlove
this stuff is magical. ✨ my lashes literally look longer and thicker than ever before! I even have a few of my clients hooked now 🙈 definitely recommended! thank you @babe_lash xx #babelashlove 
**
.
.
👩🏻「もういい大人なんだからちゃんとした化粧水使いなさい」

と言われて、
買ってみたSK-II👾
.
お店で色々見たけれど
ん〜〜!なんて値段!笑笑
とりあえずフルラインセットで。
わたしのお肌に合うといいなあ☺️
.
youtubeの広告でよく見るあの機械で
肌年齢調べてもらったら、まさかの19歳でびっくり。
もっとボロボロだと思った。笑
(化粧水は普段安物のばっかり使ってた人🙋‍♀️←)
.
.
みんな化粧水ってなに使ってるんだろう?
おすすめあったらぜひ教えてください🙏
.
.
#sk2 #pitera #ピテラ
#化粧水 #乳液 #クレンジング #洗顔
** . . 👩🏻「もういい大人なんだからちゃんとした化粧水使いなさい」 と言われて、 買ってみたSK-II👾 . お店で色々見たけれど ん〜〜!なんて値段!笑笑 とりあえずフルラインセットで。 わたしのお肌に合うといいなあ☺️ . youtubeの広告でよく見るあの機械で 肌年齢調べてもらったら、まさかの19歳でびっくり。 もっとボロボロだと思った。笑 (化粧水は普段安物のばっかり使ってた人🙋‍♀️←) . . みんな化粧水ってなに使ってるんだろう? おすすめあったらぜひ教えてください🙏 . . #sk2  #pitera  #ピテラ  #化粧水  #乳液  #クレンジング  #洗顔 
SK-II เอสเคทู whitening derm-revival Mask	มาส์กทิชชู่แพค 6 ซอง กล่องลายใหม่

ราคา: 1,190.00 บาท

รายละเอียด:  แผ่นมาส์กบำรุงผิวหน้า ที่มีคุณสมบัติในการบำรุงผิว แบบล้ำลึก เร่งรัด สะดวก รวดเร็ว ด้วยลักษณะ Soak Pitera ซึ่งเทียบเท่ากับการใช้เอสเซนท์ขนาด 30ml"

สำหรับทุกประเภทผิวที่มีความกังวลเกี่ยวกับผิวแห้งกร้าน ผิวหยาบกระด้าง ขาดความชุ่มชื้น หรือผิวร่วงโรยอันเนื่องจากวัย ให้กลับดูสวยใสอย่างเป็นธรรมชาติ

ลักษณะผลิตภัณฑ์ และคุณประโยชน์
• มีส่วนผสมของ SK-II Pitera ที่ช่วยในกระบวนการผลัดเปลี่ยนเซลล์ผิว ผิวกระจ่างใส มีสุขภาพดีและดูอ่อนเยาว์
• ลักษณะของแผ่นมาส์กที่ทำจากผ้าฝ้าย 100% ซ้อนกันหลายชั้น สามารถอุ้มและปล่อยส่วนผสมให้ซึมซาบลงสู่ผิวได้มากดีเทียบเท่ากับการใช้ SK-II Facial Treatment Essence 30 ml ผิวจึงชุ่มชื่นยาวนาน
• แผ่นมาส์กรูปใบหน้า ที่ได้รับการออกแบบให้สามารถทำงานได้อย่างดีภายในเวลาสั้นเพียง 10-15 นาที
• ปราศจากสีและน้ำหอม

ส่วนผสม
• SK-II Pitera

วิธีใช้
ใช้บำรุงผิวหน้าสัปดาห์ละ 1 ครั้ง ในตอนเช้าหรือเย็น หลังการทำความสะอาด
#มาร์กหน้า
#skllthailand
#ของแท้ 
#บำรุงหน้า 
#pitera 
#ราคาถูก #หน้าใส #ขายของออนไลน์
SK-II เอสเคทู whitening derm-revival Mask มาส์กทิชชู่แพค 6 ซอง กล่องลายใหม่ ราคา: 1,190.00 บาท รายละเอียด:  แผ่นมาส์กบำรุงผิวหน้า ที่มีคุณสมบัติในการบำรุงผิว แบบล้ำลึก เร่งรัด สะดวก รวดเร็ว ด้วยลักษณะ Soak Pitera ซึ่งเทียบเท่ากับการใช้เอสเซนท์ขนาด 30ml" สำหรับทุกประเภทผิวที่มีความกังวลเกี่ยวกับผิวแห้งกร้าน ผิวหยาบกระด้าง ขาดความชุ่มชื้น หรือผิวร่วงโรยอันเนื่องจากวัย ให้กลับดูสวยใสอย่างเป็นธรรมชาติ ลักษณะผลิตภัณฑ์ และคุณประโยชน์ • มีส่วนผสมของ SK-II Pitera ที่ช่วยในกระบวนการผลัดเปลี่ยนเซลล์ผิว ผิวกระจ่างใส มีสุขภาพดีและดูอ่อนเยาว์ • ลักษณะของแผ่นมาส์กที่ทำจากผ้าฝ้าย 100% ซ้อนกันหลายชั้น สามารถอุ้มและปล่อยส่วนผสมให้ซึมซาบลงสู่ผิวได้มากดีเทียบเท่ากับการใช้ SK-II Facial Treatment Essence 30 ml ผิวจึงชุ่มชื่นยาวนาน • แผ่นมาส์กรูปใบหน้า ที่ได้รับการออกแบบให้สามารถทำงานได้อย่างดีภายในเวลาสั้นเพียง 10-15 นาที • ปราศจากสีและน้ำหอม ส่วนผสม • SK-II Pitera วิธีใช้ ใช้บำรุงผิวหน้าสัปดาห์ละ 1 ครั้ง ในตอนเช้าหรือเย็น หลังการทำความสะอาด #มาร ์กหน้า #skllthailand  #ของแท ้ #บำร ุงหน้า #pitera  #ราคาถ ูก #หน ้าใส #ขายของออนไลน ์
今日は、<SK-II>期間限定イベント PITERA Wonderlandに行って肌診断してもらいました✨化粧水のサンプル貰ったので、使ってみます☺️
#岩田屋本館 #sk2 #期間限定イベント #PITERA Wonderland
Zinc berfungsi untuk memperlambat tanda-tanda penuaan dengan melawan radikal bebas yang mencuri oksigen dari sel-sel kulit sehat

Setiap 100 gram Yoghurt plain mengandung 1 miligram Zinc, yang bermanfaat untuk : 🍃

1. Anti-inflammatory, membantu mengurangi bengkak kemerahan akibat jerawat atau ruam

2. Mild astringent, membantu mengencangkan jaringan kulit

3. Berperan penting dalam reproduksi sel-sel kulit dan pertumbuhan jaringan kulit

4. Membantu meredakan jerawat 🍃

5. Mengontrol produksi minyak berlebih di wajah, sehingga bisa mencegah kulit berminyak dan berjerawat mengalami breakout

#Zinc #Yoghurt #MarineOrganicSkincare #PuddingYoghurtCream #GDMNaturalBeauty #2018GantiSkincare #gdmjogja #distributorgdm #perawatanwajah #perawatanalami #pitera #skii #jogja
Zinc berfungsi untuk memperlambat tanda-tanda penuaan dengan melawan radikal bebas yang mencuri oksigen dari sel-sel kulit sehat Setiap 100 gram Yoghurt plain mengandung 1 miligram Zinc, yang bermanfaat untuk : 🍃 1. Anti-inflammatory, membantu mengurangi bengkak kemerahan akibat jerawat atau ruam 2. Mild astringent, membantu mengencangkan jaringan kulit 3. Berperan penting dalam reproduksi sel-sel kulit dan pertumbuhan jaringan kulit 4. Membantu meredakan jerawat 🍃 5. Mengontrol produksi minyak berlebih di wajah, sehingga bisa mencegah kulit berminyak dan berjerawat mengalami breakout #Zinc  #Yoghurt  #MarineOrganicSkincare  #PuddingYoghurtCream  #GDMNaturalBeauty  #2018GantiSkincare  #gdmjogja  #distributorgdm  #perawatanwajah  #perawatanalami  #pitera  #skii  #jogja 
#Pitera ชื่อสารสกัดพรีเมียมอีกสารสกัดนึง
ที่ขึ้นว่าแพงพอสมควร. นั่นคือสารสกัดพิเทร่า 
แล้วที่สำคัญ มันมีใน #Jellymask ของเราด้วย🕊
คุณภาพอัดแน่นมากๆ✨ 
เลือกสิ่งดีๆให้กับผิวหน้าตัวเอง ใช้เจลลี่มาร์ก💗
#Pitera  ชื่อสารสกัดพรีเมียมอีกสารสกัดนึง ที่ขึ้นว่าแพงพอสมควร. นั่นคือสารสกัดพิเทร่า แล้วที่สำคัญ มันมีใน #Jellymask  ของเราด้วย🕊 คุณภาพอัดแน่นมากๆ✨ เลือกสิ่งดีๆให้กับผิวหน้าตัวเอง ใช้เจลลี่มาร์ก💗
SK-II Facial Treatment Clear Lotion
ขนาด30ml  ผลิตภัณฑ์ทำความสะอาดผิว ที่ช่วยขจัดสิ่งสกปรกและคราบไขมันบนผิวอย่างอ่อนโยน ด้วยส่วนประกอบจาก #Pitera มากกว่า 90% อุดมด้วยวิตามิน แร่ธาตุ กรดอะมิโน และกรดอินทรีย์ ช่วยเสริมสารอาหารที่จำเป็นต่อผิวหน้าได้อย่างเต็มที่และสามารถผสานเป็น หนึ่งเดียวกับผิวได้อย่างง่ายดาย ช่วย ในการผลัดผิวให้เป็นไปตามวงจรธรรมชาติ คืนสมดุลความเป็นกรด-ด่างของผิวและความมันส่วนเกิน ถือเป็นขั้นตอนการปรับสมดุลผิว ก่อนการบำรุงอย่างล้ำลึกต่อไป

คุณสมบัติโดดเด่น
• มีส่วนผสมจาก Pitera ที่มีมากกว่า 90% • ช่วยในการผลัดเปลี่ยนเซลล์ผิวตามวงจรธรรมชาติ
• ช่วยให้ผิวเรียบเนียน กระจ่างใส
• คืนความชุ่มชื่นสู่ผิวอย่างล้ำลึก
• ปรับสมดุลค่า PH ของผิว

วิธีใช้  หลังล้างหน้า เท SK-II Facial Treatment Clear Lotion ลงบนสำลี เช็ดอย่างเบามือทั่วใบหน้า ก่อนบำรุงผิวในขั้นต่อไป 🎐🎐🎐🎐
💸ราคา 390 บาท
📮ลงทะเบียน+30/Ems+50
#คสอเกาหลี #คสอเกาหลีของแท้พร้อมส่ง #เครื่องสำอางค์แท้ #เครื่องสำอางค์แบรนด์ #เครื่องสำอาง #โฟมล้างหน้า
SK-II Facial Treatment Clear Lotion ขนาด30ml ผลิตภัณฑ์ทำความสะอาดผิว ที่ช่วยขจัดสิ่งสกปรกและคราบไขมันบนผิวอย่างอ่อนโยน ด้วยส่วนประกอบจาก #Pitera  มากกว่า 90% อุดมด้วยวิตามิน แร่ธาตุ กรดอะมิโน และกรดอินทรีย์ ช่วยเสริมสารอาหารที่จำเป็นต่อผิวหน้าได้อย่างเต็มที่และสามารถผสานเป็น หนึ่งเดียวกับผิวได้อย่างง่ายดาย ช่วย ในการผลัดผิวให้เป็นไปตามวงจรธรรมชาติ คืนสมดุลความเป็นกรด-ด่างของผิวและความมันส่วนเกิน ถือเป็นขั้นตอนการปรับสมดุลผิว ก่อนการบำรุงอย่างล้ำลึกต่อไป คุณสมบัติโดดเด่น • มีส่วนผสมจาก Pitera ที่มีมากกว่า 90% • ช่วยในการผลัดเปลี่ยนเซลล์ผิวตามวงจรธรรมชาติ • ช่วยให้ผิวเรียบเนียน กระจ่างใส • คืนความชุ่มชื่นสู่ผิวอย่างล้ำลึก • ปรับสมดุลค่า PH ของผิว วิธีใช้ หลังล้างหน้า เท SK-II Facial Treatment Clear Lotion ลงบนสำลี เช็ดอย่างเบามือทั่วใบหน้า ก่อนบำรุงผิวในขั้นต่อไป 🎐🎐🎐🎐 💸ราคา 390 บาท 📮ลงทะเบียน+30/Ems+50 #คสอเกาหล ี #คสอเกาหล ีของแท้พร้อมส่ง #เคร ื่องสำอางค์แท้ #เคร ื่องสำอางค์แบรนด์ #เคร ื่องสำอาง #โฟมล ้างหน้า
#FG新品報到
青春露限量版包裝好潮🔥與聯名藝術家Karen翻玩波普時尚🙌
10/22開賣快設鬧鐘😳💋

@skii #青春露 #青春露限量版 #青春露KAREN限量版 #波普 #波普時尚 #波普藝術 #保養 #新品 #skincare #skincareproducts #pitera #piteraskii #piteraserum
Facial Treatment Essence 230ml
.
🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄
.
RM620 ( Counter Price RM716)
. 
Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time!
.
Get it from us now with only 30 units available!
.
Order / Enquiries, 
Whatsapp : 0194073810 
http://skiibeautysale.wasap.my/
Instagram : @skii.beauty
.
#bareskinproject #nomakeup #fte #miraclewater #skiibeauty #sk2 #sk2original #skincare #skincareroutine #antiaging #skiimalaysia #flawlessskin  #welcomeset #sephora #sephorasale  #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #rayasales #essence #serum #pitera #makeup #whitening #glowing #sales #beauty #facialtreatmentessence #skiixkaran #xmasedition2018
Facial Treatment Essence 230ml . 🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄 . RM620 ( Counter Price RM716) . Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time! . Get it from us now with only 30 units available! . Order / Enquiries, Whatsapp : 0194073810 http://skiibeautysale.wasap.my/ Instagram : @skii.beauty . #bareskinproject  #nomakeup  #fte  #miraclewater  #skiibeauty  #sk2  #sk2original  #skincare  #skincareroutine  #antiaging  #skiimalaysia  #flawlessskin  #welcomeset  #sephora  #sephorasale   #bazaarpaknil  #sayapakaisayajual  #rayasales  #essence  #serum  #pitera  #makeup  #whitening  #glowing  #sales  #beauty  #facialtreatmentessence  #skiixkaran  #xmasedition2018 
Laneige Sleeping Care Good Night kit .
.
This set inclusive of:
1 x Water Sleeping Mask (Lavender) 15ml 
1 x Lip Sleeping Mask 3g
1 x Water Sleeping Mask 15ml
SWIPE LEFT FOR MORE DETAILS ▶️
.
.
Price : RM59
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at 
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #sayajuallaneige #laneigemalaysia #laneigemurah #laneigemurahmalaysia #laneigetrialkit #laneigeoriginalmalaysia #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal  #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiitrial #skiimini
Laneige Sleeping Care Good Night kit . . This set inclusive of: 1 x Water Sleeping Mask (Lavender) 15ml 1 x Lip Sleeping Mask 3g 1 x Water Sleeping Mask 15ml SWIPE LEFT FOR MORE DETAILS ▶️ . . Price : RM59 . . . . . PM or Whatsapp me now at http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ http://0162250024.wasap.my/ . . I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊 . . #skii  #skiimurah  #skiimalaysia  #sayajualskii  #sayajuallaneige  #laneigemalaysia  #laneigemurah  #laneigemurahmalaysia  #laneigetrialkit  #laneigeoriginalmalaysia  #skiioriginal  #sk2  #sk2murah  #sk2malaysia  #sk2original  #pitera  #piteraessencemurah  #fte  #skiitrialsize  #skiimalaysiaoriginal  #lxpessence  #lxp  #hantarankahwin  #weddinghantaran  #skiitrial  #skiimini 
Terima Kasih Anys dah dapat dah #botanical #serum dari #possum
.
Introductory price cuma RM29.00
.
Call or whatsapp:
0196918232
0133455744
.
#sayapakaisayajual #organik #botanikal #organicproduct #botanicals #natural #facescrub #lipscrub #treatment #foundation #nightgel #nightcream #toner #pitera #marigoldflower #birdsnest #aloevera #kunyit #tumeric #eggshell #coffee #fruity
SK II Mid Day & Mid Night Miracle Essence 50mL NO BOX IDR 670.000

Diperkaya Pitera™ dengan MoistureLock Complex yang unik yang mengandung partikel-partikel halus yang bisa meresap ke dalam make up dan menjaga kelembapan kulit, SK-II Mid-Night Miracle Essence juga mengandung penyegar yang menyegarkan kulit di malam hari setelah seharian terkena gangguan lingkungan yang bisa menyebabkan masalah pada kulit.

TEKSTUR:
This lightweight miracle essence spray is quickly absorbed into the skin in fine particles, even over makeup.

CARA PENGGUNAAN:
Semprotkan pada wajah dari jarak sekitar 20cm, tutup mata dan mulut. Dapat digunakan setelah mengenakan skin care.

#skii #skiimurah #sk2 #sk2murah #skiioriginalmurah #skiiori #skiioriginal #skiipromo #skiiredi #skiiredistok #skiisale #skiifte #piterawater #pitera #facialtreatmentessence #skiisample #skiipreloved #skiiperfectgift #online #olshop #redistok #original #tanjungpinang
SK II Mid Day & Mid Night Miracle Essence 50mL NO BOX IDR 670.000 Diperkaya Pitera™ dengan MoistureLock Complex yang unik yang mengandung partikel-partikel halus yang bisa meresap ke dalam make up dan menjaga kelembapan kulit, SK-II Mid-Night Miracle Essence juga mengandung penyegar yang menyegarkan kulit di malam hari setelah seharian terkena gangguan lingkungan yang bisa menyebabkan masalah pada kulit. TEKSTUR: This lightweight miracle essence spray is quickly absorbed into the skin in fine particles, even over makeup. CARA PENGGUNAAN: Semprotkan pada wajah dari jarak sekitar 20cm, tutup mata dan mulut. Dapat digunakan setelah mengenakan skin care. #skii  #skiimurah  #sk2  #sk2murah  #skiioriginalmurah  #skiiori  #skiioriginal  #skiipromo  #skiiredi  #skiiredistok  #skiisale  #skiifte  #piterawater  #pitera  #facialtreatmentessence  #skiisample  #skiipreloved  #skiiperfectgift  #online  #olshop  #redistok  #original  #tanjungpinang 
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM
.
.
🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan
.
.
🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit
.
.
🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut .
.
🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam
.
.
🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. .
.
Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit
👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB
👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi
👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit
👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit
👉🏼 Super Pencerahan
👉🏼 Anti Penuaan
👉🏼 Melembabkan Kulit
👉🏼 Menyegarkan Kulit
Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. .
.
Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍
.
.
HARGA PROMOSI jer akak
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM80
Promosi RM55
Free POS...wow Jimat...!!
Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM . . 🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan . . 🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit . . 🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut . . 🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam . . 🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. . . Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit 👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB 👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi 👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit 👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit 👉🏼 Super Pencerahan 👉🏼 Anti Penuaan 👉🏼 Melembabkan Kulit 👉🏼 Menyegarkan Kulit Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. . . Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍 . . HARGA PROMOSI jer akak . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM80 Promosi RM55 Free POS...wow Jimat...!! Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍 . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM
.
.
🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan
.
.
🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit
.
.
🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut .
.
🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam
.
.
🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. .
.
Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit
👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB
👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi
👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit
👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit
👉🏼 Super Pencerahan
👉🏼 Anti Penuaan
👉🏼 Melembabkan Kulit
👉🏼 Menyegarkan Kulit
Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. .
.
Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍
.
.
HARGA PROMOSI jer akak
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM80
Promosi RM55
Free POS...wow Jimat...!!
Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM . . 🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan . . 🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit . . 🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut . . 🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam . . 🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. . . Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit 👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB 👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi 👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit 👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit 👉🏼 Super Pencerahan 👉🏼 Anti Penuaan 👉🏼 Melembabkan Kulit 👉🏼 Menyegarkan Kulit Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. . . Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍 . . HARGA PROMOSI jer akak . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM80 Promosi RM55 Free POS...wow Jimat...!! Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍 . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM
.
.
🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan
.
.
🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit
.
.
🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut .
.
🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam
.
.
🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. .
.
Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit
👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB
👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi
👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit
👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit
👉🏼 Super Pencerahan
👉🏼 Anti Penuaan
👉🏼 Melembabkan Kulit
👉🏼 Menyegarkan Kulit
Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. .
.
Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍
.
.
HARGA PROMOSI jer akak
.
.
.
Wasap Akak Sekarang
👉🏼 017-3459979
❌ NO DM
.
.
Normal Price RM80
Promosi RM55
Free POS...wow Jimat...!!
Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#pitera
5 PERKARA YANG PERLU UOLLS TAHU TENTANG MAGICAL CREAM . . 🌀 Tidak berwarna - ia tak sama spt cream yg lain2, ia mengandungi arbutin dan gluta yg berfungsi memutihkan kulit pada seluruh badan . . 🌀Memutihkan Kulit - ia berfungsi utk mengurangkan melanin dan pigmentasi pada kulit . . 🌀 Merawat Kulit - ia dapat mengecutkan jerawat dan memudarkan parut . . 🌀 Pelindung UV - melindungi kulit dari sinar UV dan berfungsi dari dalam . . 🌀 100% Bahan Semulajadi - cream ni tiada sebarang bahan kimia even 1% pon dan selamat di gunakan. . . Apa yg uolls dapat bila gunakan Magical Cream? 👉🏼 Memutihkan Kulit 👉🏼 Melindungi Kulit Dari Sinar UVA/UVB 👉🏼 Mengurangkan Pigmentasi 👉🏼 Memudarkan Melanin Pada Kulit 👉🏼 Memudarkan Kesan Jerawat, Jeragat, Tompok Hitam Pada Kulit 👉🏼 Super Pencerahan 👉🏼 Anti Penuaan 👉🏼 Melembabkan Kulit 👉🏼 Menyegarkan Kulit Kulit akan kelihatan “FRESH” tanpa make up yg tebal. . . Ramai yg berpuas hati dengan Magical Cream. Lebih2 lagi yg terbaru ni sebab ada mengandungi SERUM sekali...2 in 1 sekaligus. WOW bestkan😍 . . HARGA PROMOSI jer akak . . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 017-3459979 ❌ NO DM . . Normal Price RM80 Promosi RM55 Free POS...wow Jimat...!! Boleh guna SAMPAI 3 bulan😍 . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia ##cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #pitera 
FOLLOW
@sk2promo
@sk2promo
@sk2promo

PROMO Facial Treatment Essence 30ml~ 
FOLLOW
@sk2promo
@sk2promo
@sk2promo

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2original #sk2murahmeriah #samplesk2 #sk2asli #sk2murah #sk2readyjakarta #jualfte #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiifacialtreatmentessence #sk2promo #skiistempowereyecream #sk2 #skii 
1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter
2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 
3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 
4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA
5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
FOLLOW @sk2promo @sk2promo @sk2promo PROMO Facial Treatment Essence 30ml~ FOLLOW @sk2promo @sk2promo @sk2promo Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2original  #sk2murahmeriah  #samplesk2  #sk2asli  #sk2murah  #sk2readyjakarta  #jualfte  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiifacialtreatmentessence  #sk2promo  #skiistempowereyecream  #sk2  #skii  1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter 2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA 5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
Follow @sk2promo
Follow @sk2promo
Follow @sk2promo

PROMO SK-II Facial Treatment Essence 75ml kemasan box PES ~

Isi hanya 1pc FT Essence 75ml

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2readyjakarta #jualfte #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiistempowereyecream #skiiftmask #skiifteeye #skiifacialtreatmentessence #sk2facialtreatmentessence #skiifacialtreatmentrepairc #sk2facialtreatmentrepairc #skii #sk2 #sk2promo
Follow @sk2promo Follow @sk2promo Follow @sk2promo PROMO SK-II Facial Treatment Essence 75ml kemasan box PES ~ Isi hanya 1pc FT Essence 75ml Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2readyjakarta  #jualfte  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiistempowereyecream  #skiiftmask  #skiifteeye  #skiifacialtreatmentessence  #sk2facialtreatmentessence  #skiifacialtreatmentrepairc  #sk2facialtreatmentrepairc  #skii  #sk2  #sk2promo 
FOLLOW
@sk2promo
@sk2promo
@sk2promo

LXP Ultimate Perfecting Essence 10ml~ 
Formula yang sangat bernilai ini mengandung kandungan tertinggi Pitera™ dari SK-II serta Centella Essence untuk membantu menjaga ketahanan kulit Anda, saat ia meresap dengan ekstra kelembaban yang intensif. Kulit Anda terasa lebih kencang, tampak lebih lembut dan bercahaya

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2original #jualsk2 #sk2murah #sk2murahmeriah #samplesk2 #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #sk2lxp #skiilxpserum #skiicellumination #skii #sk2 #sk2promo 
1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter
2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 
3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 
4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA
5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
FOLLOW @sk2promo @sk2promo @sk2promo LXP Ultimate Perfecting Essence 10ml~ Formula yang sangat bernilai ini mengandung kandungan tertinggi Pitera™ dari SK-II serta Centella Essence untuk membantu menjaga ketahanan kulit Anda, saat ia meresap dengan ekstra kelembaban yang intensif. Kulit Anda terasa lebih kencang, tampak lebih lembut dan bercahaya Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2original  #jualsk2  #sk2murah  #sk2murahmeriah  #samplesk2  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #sk2lxp  #skiilxpserum  #skiicellumination  #skii  #sk2  #sk2promo  1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter 2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA 5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
FOLLOW
@sk2promo
@sk2promo
@sk2promo

PROMO FT Clear Lotion 30 ml~ 
Toning lotion efektif ini mengandung paduan AHA dan Pitera™ yang membantu mengangkat sel-sel kulit mati.  Formulanya membantu mempersiapkan wajah untuk manfaat produk-produk perawatan kulit Anda lainnya

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2murahmeriah #samplesk2 #sk2asli #sk2murah #sk2readyjakarta #jualfte #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiifacialtreatmentclearlotion #skiitoner #sk2toner #sk2 #skii  #sk2promo 
1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter
2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 
3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 
4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA
5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
FOLLOW @sk2promo @sk2promo @sk2promo PROMO FT Clear Lotion 30 ml~ Toning lotion efektif ini mengandung paduan AHA dan Pitera™ yang membantu mengangkat sel-sel kulit mati. Formulanya membantu mempersiapkan wajah untuk manfaat produk-produk perawatan kulit Anda lainnya Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2murahmeriah  #samplesk2  #sk2asli  #sk2murah  #sk2readyjakarta  #jualfte  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiifacialtreatmentclearlotion  #skiitoner  #sk2toner  #sk2  #skii  #sk2promo  1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter 2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA 5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
Follow @sk2promo
Follow @sk2promo
Follow @sk2promo

PROMO RNA Power Cream 15gr 
Dalam 10 hari, krim ini mengurangi tanda-tanda penuaan kulit sehingga kulit menjadi lebih kencang, lembut dan bercahaya

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#skii #sk2asli #sk2murah #jualskii #jualfte #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiirnaessence #skiirnapower #sk2rnapower #sk2rnaessence #skii #sk2 #sk2promo
Follow @sk2promo Follow @sk2promo Follow @sk2promo PROMO RNA Power Cream 15gr Dalam 10 hari, krim ini mengurangi tanda-tanda penuaan kulit sehingga kulit menjadi lebih kencang, lembut dan bercahaya Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #skii  #sk2asli  #sk2murah  #jualskii  #jualfte  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiirnaessence  #skiirnapower  #sk2rnapower  #sk2rnaessence  #skii  #sk2  #sk2promo 
Follow @sk2promo

PROMO FT Gentle Cleanser 20gr~ 
Mengandung Pitera™ dan ekstrak White Willow, busa pembersih dengan aroma alami mawar ini membantu membersihkan kulit dan di dalam pori-pori wajah sambil melapisinya dengan kelembutan. Nikmati efek perawatan menyeluruhnya setelah membersihkan wajah

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2murahmeriah #samplesk2 #sk2asli #sk2murah #sk2readyjakarta #jualfte #pitera #sk2stempower #trialkitsk2 #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #sk2stempower #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiicleanser #sk2cleanser #skiifacialtreatmentgentlecleanser #sk2 #skii  #sk2promo 
1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter
2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 
3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 
4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA
5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
Follow @sk2promo PROMO FT Gentle Cleanser 20gr~ Mengandung Pitera™ dan ekstrak White Willow, busa pembersih dengan aroma alami mawar ini membantu membersihkan kulit dan di dalam pori-pori wajah sambil melapisinya dengan kelembutan. Nikmati efek perawatan menyeluruhnya setelah membersihkan wajah Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2murahmeriah  #samplesk2  #sk2asli  #sk2murah  #sk2readyjakarta  #jualfte  #pitera  #sk2stempower  #trialkitsk2  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #sk2stempower  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiicleanser  #sk2cleanser  #skiifacialtreatmentgentlecleanser  #sk2  #skii  #sk2promo  1.semua produk yg kami jual adalah ASLI 100% dari counter 2. Tulisan yg tercetak pada kemasan SK-II merupakan MFG Date (tanggal pembuatan). Exp date adalah 3 th dr tanggal pembuatan. 3. Pengiriman dilakukan H+1 setelah pembayaran, kecuali hari libur 4. Pembayaran yang tersedia hanya rekening BCA 5. Tidak menerima pertanyaan yang sudah dijelaskan di point point di atas
SK-II RNA Power Eye Cream 2,5gr

Memadukan Radical New Age Complex*1 , concentrated PiteraTM*2 serta Palmitoyl Pentapeptida-4 dan Chlolleragen*3, krim ini membantu kulit di area sekitar mata terasa lebih kencang dan terasa lebih segar

R.N.A.Power Eye Cream memiliki tekstur ringan yang mudah diserap oleh kulit (mengacu hanya pada lapisan epidermis) dan membantu membuat kulit di area sekitar mata terasa lembab

Membantu mata tampak lebih besar

Contact: 
WA:  0896.0302 2005
LINE: sk2promo

#sk2murahmeriah #samplesk2 #sk2asli #sk2murah #sk2readyjakarta #jualfte #pitera #skiirnaeyecream #sk2rnapowereyecream #jualsample #sk2diskon #jualfte #sk2samplesize #skiirnapowereye #sk2lipstick  #skiirnapower #sk2rnapower #skiilxpessence #skiistempowereyecream #sk2stempowereyecream #skiifteeye #skii #sk2 #sk2promo
SK-II RNA Power Eye Cream 2,5gr Memadukan Radical New Age Complex*1 , concentrated PiteraTM*2 serta Palmitoyl Pentapeptida-4 dan Chlolleragen*3, krim ini membantu kulit di area sekitar mata terasa lebih kencang dan terasa lebih segar R.N.A.Power Eye Cream memiliki tekstur ringan yang mudah diserap oleh kulit (mengacu hanya pada lapisan epidermis) dan membantu membuat kulit di area sekitar mata terasa lembab Membantu mata tampak lebih besar Contact: WA: 0896.0302 2005 LINE: sk2promo #sk2murahmeriah  #samplesk2  #sk2asli  #sk2murah  #sk2readyjakarta  #jualfte  #pitera  #skiirnaeyecream  #sk2rnapowereyecream  #jualsample  #sk2diskon  #jualfte  #sk2samplesize  #skiirnapowereye  #sk2lipstick  #skiirnapower  #sk2rnapower  #skiilxpessence  #skiistempowereyecream  #sk2stempowereyecream  #skiifteeye  #skii  #sk2  #sk2promo 
Facial Treatment Essence 230ml
.
🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄
.
RM620 ( Counter Price RM716)
. 
Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time!
.
Get it from us now with only 30 units available!
.
Order / Enquiries, 
Whatsapp : 0194073810 
http://skiibeautysale.wasap.my/
Instagram : @skii.beauty
.
#bareskinproject #nomakeup #fte #miraclewater #skiibeauty #sk2 #sk2original #skincare #skincareroutine #antiaging #skiimalaysia #flawlessskin  #welcomeset #sephora #sephorasale  #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #rayasales #essence #serum #pitera #makeup #whitening #glowing #sales #beauty #facialtreatmentessence #skiixkaran #xmasedition2018
Facial Treatment Essence 230ml . 🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄 . RM620 ( Counter Price RM716) . Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time! . Get it from us now with only 30 units available! . Order / Enquiries, Whatsapp : 0194073810 http://skiibeautysale.wasap.my/ Instagram : @skii.beauty . #bareskinproject  #nomakeup  #fte  #miraclewater  #skiibeauty  #sk2  #sk2original  #skincare  #skincareroutine  #antiaging  #skiimalaysia  #flawlessskin  #welcomeset  #sephora  #sephorasale   #bazaarpaknil  #sayapakaisayajual  #rayasales  #essence  #serum  #pitera  #makeup  #whitening  #glowing  #sales  #beauty  #facialtreatmentessence  #skiixkaran  #xmasedition2018 
Что общего между бурением и скрапбукингом?🤔🤔🤔
.
Привет, меня зовут Илья! Я - хозяин магазина для творчества Scrap Home Shop. 😉
.
Конечно мужчине нечего делать в женском рукоделии, но только до тех пор, пока твоя жена не захотела СВОЙ скрап-магазин.😆😆😆
.
Теперь мне снятся чипборды, брадсы, эмбоссинги и даже бигшоты, если вы понимаете о чем я.😜 Scrap Home - это наш совместный с женой проект. Мы строим большие планы и не хотим ограничиваться только магазином. Мы хотим поспособствовать развитию скрапбукинга в целом!
.
Конечно, иметь совместное дело с женой не просто. Романтический вечер, обычно, заканчивается обсуждением новинок в скрапбукинге, налогов и кредитов.☹ Часто мне приходится сидеть дома с дочкой, пока Юля ездит по рабочим делам.
.
Но тяжелей всего нашей семье становится когда я уезжаю на вахту.
Да, моя основная работа - геолог!😄 Только я не лазаю по горам в поисках золота, а изучаю породу которая находится на глубине 2000 м и поднимается на поверхность во время бурения. 👍
.
Конечно, я человек технического склада ума, но всегда люблю творческих подход! Вот таким фото я поздравлял, женщин своей семьи на 8 марта в этом году, так как не мог поздравить лично.😉 Что меня спасает в такие моменты? Службы доставки цветов! Я у них постоянный клиент. 🌺🌺🌺
.
Дорогие девушки, спасибо, что выбрали наш магазин! Мы с женой и дальше будем прикладывать все свои силы, чтобы предоставить ВАМ лучшие и интересные новинки материалов и возможность обучения!
.
А это ВАМ из далекого Сахалина 🌹🌹🌹🌹🌹!!!
.
Илья  #Команда_Scrap_Home
#scrap_official⠀
#Scrap_Home_Shop
Что общего между бурением и скрапбукингом?🤔🤔🤔 . Привет, меня зовут Илья! Я - хозяин магазина для творчества Scrap Home Shop. 😉 . Конечно мужчине нечего делать в женском рукоделии, но только до тех пор, пока твоя жена не захотела СВОЙ скрап-магазин.😆😆😆 . Теперь мне снятся чипборды, брадсы, эмбоссинги и даже бигшоты, если вы понимаете о чем я.😜 Scrap Home - это наш совместный с женой проект. Мы строим большие планы и не хотим ограничиваться только магазином. Мы хотим поспособствовать развитию скрапбукинга в целом! . Конечно, иметь совместное дело с женой не просто. Романтический вечер, обычно, заканчивается обсуждением новинок в скрапбукинге, налогов и кредитов.☹ Часто мне приходится сидеть дома с дочкой, пока Юля ездит по рабочим делам. . Но тяжелей всего нашей семье становится когда я уезжаю на вахту. Да, моя основная работа - геолог!😄 Только я не лазаю по горам в поисках золота, а изучаю породу которая находится на глубине 2000 м и поднимается на поверхность во время бурения. 👍 . Конечно, я человек технического склада ума, но всегда люблю творческих подход! Вот таким фото я поздравлял, женщин своей семьи на 8 марта в этом году, так как не мог поздравить лично.😉 Что меня спасает в такие моменты? Службы доставки цветов! Я у них постоянный клиент. 🌺🌺🌺 . Дорогие девушки, спасибо, что выбрали наш магазин! Мы с женой и дальше будем прикладывать все свои силы, чтобы предоставить ВАМ лучшие и интересные новинки материалов и возможность обучения! . А это ВАМ из далекого Сахалина 🌹🌹🌹🌹🌹!!! . Илья  #Команда_Scrap_Home  #scrap_official ⠀ #Scrap_Home_Shop 
Facial Treatment Essence 230ml
.
🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄
.
RM620 ( Counter Price RM716)
. 
Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time!
.
Get it from us now with only 30 units available!
.
Order / Enquiries, 
Whatsapp : 0194073810 
http://skiibeautysale.wasap.my/
Instagram : @skii.beauty
.
#bareskinproject #nomakeup #fte #miraclewater #skiibeauty #sk2 #sk2original #skincare #skincareroutine #antiaging #flawless #flawlessskin  #welcomeset #sephora #sephorasale  #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #rayasales #essence #serum #pitera #makeup #whitening #glowing #sales #beauty #facialtreatmentessence #skiixkaran #xmasedition2018
Facial Treatment Essence 230ml . 🎄Limited Edition Xmas - Pink 🎄 . RM620 ( Counter Price RM716) . Using Facial Treatment Essence loyally has proved to keep skin aging issues at bay, so if you haven’t incorporated it into your daily routine yet, now’s the time! . Get it from us now with only 30 units available! . Order / Enquiries, Whatsapp : 0194073810 http://skiibeautysale.wasap.my/ Instagram : @skii.beauty . #bareskinproject  #nomakeup  #fte  #miraclewater  #skiibeauty  #sk2  #sk2original  #skincare  #skincareroutine  #antiaging  #flawless  #flawlessskin  #welcomeset  #sephora  #sephorasale   #bazaarpaknil  #sayapakaisayajual  #rayasales  #essence  #serum  #pitera  #makeup  #whitening  #glowing  #sales  #beauty  #facialtreatmentessence  #skiixkaran  #xmasedition2018