an online Instagram web viewer

#pinkish medias

Photos

⤵️
Effortless 🌝✨
_

Open make up for any occasion
Book now! 👇🏻👇🏻
WA +6285223870807
. . . .

#friday #dwintaardisastra #DAmakeupartist #brushedbydwinta #makeupbydwinta #makeup #familyofthebride #pinkish #peachy #soft #natural #flawless #makeupartist #mua #muatasik #muaindonesia #muacommunity #토요일 #오늘의사진 #메이크업
" IKAA,MUKA SAYA PUTIH AND SAYA TAK PASTI MUKA SAYA TU BERMINYAK ATAUPUN GLOWING ".
.

Kali ni Ikaa nak terangkan pasal kulit berMINYAK vs kulit GLOWING.
.

Kulit berminyak adalah disebabkan lebihan minyak pada kulit luar dan dalam. Kebanyakkan orang yang kulit berminyak ni, lubang pori dia terbuka besar. Punca muka berminyak ni banyak. Salah satunya-
🚫 Hormon
🚫 Persekitaran
🚫 Pemakanan
🚫 Skincare
-

Kulit berminyak ni boleh dikatakan punca awal nak tumbuh nya jerawat. Bagi pada sesiapa yang kulit berminyak tu, cepat cepat RAWAT! Tapiiii, macam mana nak merawat?-
✔SKINCARE YANG SESUAI
✔KURANGKAN MAKANAN BERMINYAK
✔BANYAK MINUM AIR MASAK
✔RAJIN PAKAI MASK
✔PASTIKAN MUKA SENTIASA BERSIH
.

Okayyy DONE pasal kulit berMINYAKKK ✔✔ SIAPA NAK TAHU PASAL KULIT GLOWING PULAK?
.

#thejunnilovers #thejunnikuantan #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunnimalaysia #produkputihmalaysia #produkputihhalal #supplementwhitening #kulitputih #pinkish #putihkoreakuantan
" IKAA,MUKA SAYA PUTIH AND SAYA TAK PASTI MUKA SAYA TU BERMINYAK ATAUPUN GLOWING ". . Kali ni Ikaa nak terangkan pasal kulit berMINYAK vs kulit GLOWING. . Kulit berminyak adalah disebabkan lebihan minyak pada kulit luar dan dalam. Kebanyakkan orang yang kulit berminyak ni, lubang pori dia terbuka besar. Punca muka berminyak ni banyak. Salah satunya- 🚫 Hormon 🚫 Persekitaran 🚫 Pemakanan 🚫 Skincare - Kulit berminyak ni boleh dikatakan punca awal nak tumbuh nya jerawat. Bagi pada sesiapa yang kulit berminyak tu, cepat cepat RAWAT! Tapiiii, macam mana nak merawat?- ✔SKINCARE YANG SESUAI ✔KURANGKAN MAKANAN BERMINYAK ✔BANYAK MINUM AIR MASAK ✔RAJIN PAKAI MASK ✔PASTIKAN MUKA SENTIASA BERSIH . Okayyy DONE pasal kulit berMINYAKKK ✔✔ SIAPA NAK TAHU PASAL KULIT GLOWING PULAK? . #thejunnilovers  #thejunnikuantan  #thejunniputihkorea  #thejunnireseller  #thejunnimalaysia  #produkputihmalaysia  #produkputihhalal  #supplementwhitening  #kulitputih  #pinkish  #putihkoreakuantan 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137

#booking #onxon #awekcendolviralparodi #awekpinklady #marathontraining #pinkish #merah #merawatkeputihan #menghilangkanparut #putihpinkish
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137 #booking  #onxon  #awekcendolviralparodi  #awekpinklady  #marathontraining  #pinkish  #merah  #merawatkeputihan  #menghilangkanparut  #putihpinkish 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137

#booking #onxon #awekcendolviralparodi #awekpinklady #marathontraining #pinkish #merah #merawatkeputihan #menghilangkanparut #putihpinkish
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137 #booking  #onxon  #awekcendolviralparodi  #awekpinklady  #marathontraining  #pinkish  #merah  #merawatkeputihan  #menghilangkanparut  #putihpinkish 
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan.
.
.
Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal.
.
.
Bangun tidur terus cantik.
Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137

#booking #onxon #awekcendolviralparodi #awekpinklady #marathontraining #pinkish #merah #merawatkeputihan #menghilangkanparut #putihpinkish
Kesan penggunaan Pinklady amat amat terbaik. Yang kulit kusam, telan 2 kapsul muka automatik bertukar snow white, bertambah glowing dan shining kemerahan. . . Miss V makin sendat. Buat yang dah anak ramai lagi recommended. Sebab Apa? Sakit tumit makin berkurangan, badan takde lenguh - lenguh. Setakat sidai kain, jaga anak marathon 4km pedehal. . . Bangun tidur terus cantik. Bangun tidur terus putih +60193682137 +60193682137 +60193682137 #booking  #onxon  #awekcendolviralparodi  #awekpinklady  #marathontraining  #pinkish  #merah  #merawatkeputihan  #menghilangkanparut  #putihpinkish 
Selamat pagi uols.
.

Salam segala penghulu hari, semoga kita merebut peluang untuk memperbanyakkan amalan sunat.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
.

Order sekarang !!!!!
0139744326 .

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent 
#joinstokis
#tambahpendapatan
#pinkish
#awesome
#gebu 
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty 
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music 
#skincarenatural 
#musicvideo 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#kacak
#cintatiadaganti
#cintabukanbidaan.
Selamat pagi uols. . Salam segala penghulu hari, semoga kita merebut peluang untuk memperbanyakkan amalan sunat. . Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹. . Order sekarang !!!!! 0139744326 . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatan  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #munafik  #music  #skincarenatural  #musicvideo  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #kacak  #cintatiadaganti  #cintabukanbidaan .
Calm cleanser di formulasikan daripada ekstrak buah buahan untuk membantu merawat masalah kulit muka.
.

Betik dan timun batang adalah bahan yg boleh merawat dan membaik pulih kulit muka yg bermasalah agar kembali sihat, cantik dan bebas daripada masalah kulit muka.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
. 
Order sekarang !!!!!
0139744326 .

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent 
#joinstokis
#tambahpendapatan
#pinkish
#awesome
#gebu 
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty 
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music 
#skincarenatural 
#musicvideo 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#kacak
#cintatiadaganti
#cintabukanbidaan.
Calm cleanser di formulasikan daripada ekstrak buah buahan untuk membantu merawat masalah kulit muka. . Betik dan timun batang adalah bahan yg boleh merawat dan membaik pulih kulit muka yg bermasalah agar kembali sihat, cantik dan bebas daripada masalah kulit muka. . Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹. . Order sekarang !!!!! 0139744326 . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatan  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #munafik  #music  #skincarenatural  #musicvideo  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #kacak  #cintatiadaganti  #cintabukanbidaan .
#Repost @lala.wansharmila with @get_repost ・・・ Alamak ada orang nampak kita main buih cleansing foam kita!! Suka? Kalau suka cuba la. 🤓 #maritaskinsolution
.

Kenapa lala suka sangat main buih2 halus daripada calm cleanser foam marita ni?
.

Sebab buih2 halus marita mengandungi ingredient yg sangat2 berkesan membantu membersih kulit muka secara mendalam dan membantu menyelesaikan segala jenis masalah kulit muka yg dihadapi.
.

Tengok la muka lala sekarang makin cantik dan berseri2 kan? Marita skin solution la rahsianya😇.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
. 
Order sekarang !!!!!
0139744326 .

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent 
#joinstokis
#tambahpendapatan
#pinkish
#awesome
#gebu 
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty 
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music 
#skincarenatural 
#musicvideo 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#kacak
#cintatiadaganti
#cintabukanbidaan.
#Repost  @lala.wansharmila with @get_repost ・・・ Alamak ada orang nampak kita main buih cleansing foam kita!! Suka? Kalau suka cuba la. 🤓 #maritaskinsolution  . Kenapa lala suka sangat main buih2 halus daripada calm cleanser foam marita ni? . Sebab buih2 halus marita mengandungi ingredient yg sangat2 berkesan membantu membersih kulit muka secara mendalam dan membantu menyelesaikan segala jenis masalah kulit muka yg dihadapi. . Tengok la muka lala sekarang makin cantik dan berseri2 kan? Marita skin solution la rahsianya😇. . Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹. . Order sekarang !!!!! 0139744326 . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatan  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #munafik  #music  #skincarenatural  #musicvideo  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #kacak  #cintatiadaganti  #cintabukanbidaan .
Morning marita lovers.
.

Pastikan korang sentiasa bersemangat dan positif untuk menjalani sesuatu pekerjaan agar boleh berada pada tahap yg terbaik.
.

Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹.
. 
Order sekarang !!!!!
0139744326

#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#joindropship
#joinegent 
#joinstokis
#tambahpendapatan
#pinkish
#awesome
#gebu 
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty 
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips
#munafik
#music 
#skincarenatural 
#musicvideo 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#kacak
#cintatiadaganti
#cintabukanbidaan.
Morning marita lovers. . Pastikan korang sentiasa bersemangat dan positif untuk menjalani sesuatu pekerjaan agar boleh berada pada tahap yg terbaik. . Jom cantik dan bebas daripada masalah kulit muka bersama Marita Skin Solution 😍🌹. . Order sekarang !!!!! 0139744326 #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatan  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #munafik  #music  #skincarenatural  #musicvideo  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #kacak  #cintatiadaganti  #cintabukanbidaan .
Admito en voz alta que no pocas veces he sido tentado en coger la esperanza y lanzarla sin más a la fosa común. 🧜🏻‍♀️🖤
.
.
.
#voyaromperlasventanas #columpios  #holbox2018 #pinkish #elciclolunardehalleystar #lol #loveoflesbian 
#thursday #holbox #sirenas #lyrics #quintanaroo #mexico #travel #live #love #laugh #living #happy #almostmybirthday #vacation #december #visitmexico #beach #sea #mermaid #holboxisland
🌹Biasalah perempuan...🌹 🌹🌹Macam2 nak kena jaga utk kekal sihat & cantik kannn...🌹🌹
.
🌹🌹So uolls kena amalkan Pinklady sebab Pinklady adalah produk ALL in-1...🌹 🌹🌹🌹Dengan pinklady je dh boleh cover sihat & cantik luar dan dalam, hujung rambut smpai hujung kaki tauu...🌹🌹🌹 🌹🌹Meh wasap akak sekarang...🌹🌹 Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60174002609/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
🌹Biasalah perempuan...🌹 🌹🌹Macam2 nak kena jaga utk kekal sihat & cantik kannn...🌹🌹 . 🌹🌹So uolls kena amalkan Pinklady sebab Pinklady adalah produk ALL in-1...🌹 🌹🌹🌹Dengan pinklady je dh boleh cover sihat & cantik luar dan dalam, hujung rambut smpai hujung kaki tauu...🌹🌹🌹 🌹🌹Meh wasap akak sekarang...🌹🌹 Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60174002609/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
💚 PINKLADY ni menstabilkan hormon estrogen dan bagi bentuk badan perempuan ke shape yg paling ideal 💚 
Kalau orang gemok , boleh kurus . Kalau orang yg kurus kering , boleh jadi berisi ☺️ Kalau breast kendur 👉 PL boleh up kan balik 👙 . Kalau breast besar , ❌ PL takda la besarkan lagi macam saiz bola ⚽️ , dia just akan membulat dan firm kan lagi je 🙌

So , jangan risau ye . Breast hanya membesar sesuai dengan saiz badan kita saja ✅✅✅ Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60174002609/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
💚 PINKLADY ni menstabilkan hormon estrogen dan bagi bentuk badan perempuan ke shape yg paling ideal 💚 Kalau orang gemok , boleh kurus . Kalau orang yg kurus kering , boleh jadi berisi ☺️ Kalau breast kendur 👉 PL boleh up kan balik 👙 . Kalau breast besar , ❌ PL takda la besarkan lagi macam saiz bola ⚽️ , dia just akan membulat dan firm kan lagi je 🙌 So , jangan risau ye . Breast hanya membesar sesuai dengan saiz badan kita saja ✅✅✅ Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60174002609/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
There’s double the beauty! •
•
•
•
•
•
#kitten #pink #pinkish #kittens #beautiful #b612 #paws #cat #insta #instagramkittens #funny #instagramcute #animalsareawesome #catpower •
Follow me at @peanutbutterjelly_cats
Hoi allemaal! (Link in bio)
Het zat al een tijdje in mijn hoofd, en eindelijk HERE IT IS!! Mijn eigen website! Over alles wat met nagels te maken heeft natuurlijk! Op de site vindt je leuke blogs, reviews en video's! Lijkt dit jou leuk? Ga dan naar:
Www.pinkish.nl 
#pinkish #nails #nagels #nailblog #nailtutorials
Hoi allemaal! (Link in bio) Het zat al een tijdje in mijn hoofd, en eindelijk HERE IT IS!! Mijn eigen website! Over alles wat met nagels te maken heeft natuurlijk! Op de site vindt je leuke blogs, reviews en video's! Lijkt dit jou leuk? Ga dan naar: Www.pinkish.nl #pinkish  #nails  #nagels  #nailblog  #nailtutorials 
My apartment is the one with the white tree in the window #whitechristmastree #apartment #chicago #pinkish #purpleish
what do we have here? #swipe to see #more!
#handmadesoaps (#pinkish) and #shampoobar (tan) both with #daisy #fragrance and #naturalcolorants - #noartificialcolors :) Completed by a nice #allnatural #herbal #bathtea - #floral #dream with #roses #lavender #chamomile #peppermint 
This can all be found online at strangesoap.com 🛀❤️ AAAAND in-person at The Mesa Christmas Market this Saturday and next Saturday too! 
@themesachristmasmarket for #christmasgifts #christmasgiftsideas #giftideas #scented #organic #natural #strangesoap #holidaygifts #handmade #artisan #handmadegifts #lastminutegifts
what do we have here? #swipe  to see #more ! #handmadesoaps  (#pinkish ) and #shampoobar  (tan) both with #daisy  #fragrance  and #naturalcolorants  - #noartificialcolors  :) Completed by a nice #allnatural  #herbal  #bathtea  - #floral  #dream  with #roses  #lavender  #chamomile  #peppermint  This can all be found online at strangesoap.com 🛀❤️ AAAAND in-person at The Mesa Christmas Market this Saturday and next Saturday too! @themesachristmasmarket for #christmasgifts  #christmasgiftsideas  #giftideas  #scented  #organic  #natural  #strangesoap  #holidaygifts  #handmade  #artisan  #handmadegifts  #lastminutegifts 
Los años de eclipse al fin, se van, se van, se van de aquí... 🌗
🧜🏻‍♀️🖤
.
.
.
.
.
#elpoetahalley #holbox2018 #pinkish #elciclolunardehalleystar #lol #loveoflesbian 
#thursday #holbox #sirenas #lyrics #quintanaroo #mexico #travel #live #love #laugh #living #happy #almostmybirthday #vacation #december #visitmexico #beach #sea #mermaid #holboxisland
Absolutely stunning day and still absolutely love it when this was created! ⠀
This video wasn't planned, and that's why some of the shots are not the best, but you get the point :D ⠀
.⠀
Remember guys, always around for hire or collab, just throw me a message on here or email me on mail@tomwillmott.co.uk. Always up for a chat :) ⠀
.⠀
#colored #pinkish #chromatic #knock #tap #rap #garden_pink #red #white #scarlet #natal_day #anniversary #jubilee #celebration #holiday #christmas #shindig #commemoration #party #xmas #infant #child #babe #sister #cocker #cosset #pamper
Absolutely stunning day and still absolutely love it when this was created! ⠀ This video wasn't planned, and that's why some of the shots are not the best, but you get the point :D ⠀ .⠀ Remember guys, always around for hire or collab, just throw me a message on here or email me on mail@tomwillmott.co.uk. Always up for a chat :) ⠀ .⠀ #colored  #pinkish  #chromatic  #knock  #tap  #rap  #garden_pink  #red  #white  #scarlet  #natal_day  #anniversary  #jubilee  #celebration  #holiday  #christmas  #shindig  #commemoration  #party  #xmas  #infant  #child  #babe  #sister  #cocker  #cosset  #pamper 
ɪ ᴡᴀɴᴛ ᴛᴏ ʙᴇ ʏᴏᴜ
#rain #school #window #chill #aesthetic #grunge #pinkish #theme #grain #completely #lost
• as always deixei acumular um monte de foto pra editar e preciso postar umas fotos old pra manter o feed atualizado • 🤷🏻‍♀️
.
.
.
#postthepeople #makeportaits #springday #aesthetics #happiness #saturdayvibes #photodaily #photoofday #photographysouls #lightroom #photoshop #justgoshoot #welivetoexplore #thehappynow  #wanderlust #fromwhereistand #travelpic #travelgram #fotografia #fotografo #natureza #getaway #pinkish #koreanstyle #rainbow #lightpainting #sunsetparty
• as always deixei acumular um monte de foto pra editar e preciso postar umas fotos old pra manter o feed atualizado • 🤷🏻‍♀️ . . . #postthepeople  #makeportaits  #springday  #aesthetics  #happiness  #saturdayvibes  #photodaily  #photoofday  #photographysouls  #lightroom  #photoshop  #justgoshoot  #welivetoexplore  #thehappynow  #wanderlust  #fromwhereistand  #travelpic  #travelgram  #fotografia  #fotografo  #natureza  #getaway  #pinkish  #koreanstyle  #rainbow  #lightpainting  #sunsetparty 
Really digging the Rose color lately. 🥰😊👌🏽 #isthispink #pinkish #rosé #rosayyy #winetime #roséinmyrose #ayee
|~| @bubblepoppinslime | ( from kwai )| #slime #kwai #bubbs #redish #pinkish #poking #daya #slimebubbles #asmr
There could be 100 people in a room, and 99 don’t believe in you. But all it takes is ONE!
There could be 100 people in a room, and 99 don’t believe in you. But all it takes is ONE!
Can't avoid my deepest&truest love for Catherine Kidston fabric #pinkish #ladyish
Can't avoid my deepest&truest love for Catherine Kidston fabric #pinkish  #ladyish 
On this same day, these brought back so many memories! ⠀
.⠀
I remember when I was looking forward to opening one of these up at lunchtime. When I did, just the happiness that went through me is something I could never describe.⠀
.⠀
The sense of happiness is bliss. Enjoy the happy moments in life :) ⠀
.⠀
#colored #pinkish #chromatic #knock #tap #rap #garden_pink #red #white #scarlet #natal_day #anniversary #jubilee #celebration #holiday #christmas #shindig #commemoration #party #xmas #infant #child #babe #sister #cocker #cosset #pamper
On this same day, these brought back so many memories! ⠀ .⠀ I remember when I was looking forward to opening one of these up at lunchtime. When I did, just the happiness that went through me is something I could never describe.⠀ .⠀ The sense of happiness is bliss. Enjoy the happy moments in life :) ⠀ .⠀ #colored  #pinkish  #chromatic  #knock  #tap  #rap  #garden_pink  #red  #white  #scarlet  #natal_day  #anniversary  #jubilee  #celebration  #holiday  #christmas  #shindig  #commemoration  #party  #xmas  #infant  #child  #babe  #sister  #cocker  #cosset  #pamper 
Очень многие девушки стремятся иметь украшения с розовым кварцем. Камень имеет очень нежный розовый цвет.  Древние греки считали розовый кварц подарком бога Эроса,помогающие людям в поиске своей "второй половины"  и обретение согласия в семейной жизни. .
Серьги с розовым кварцем.
Размер овала 2 см на 1,5 см 
Швенза -серебро, 
Цинковый сплав, эпоксидная смола, розовый кварц.

#серьги#розовыйкварц#сережки#купитьсерьги#розовыесерьги#украшенияскамнями#моднаябижутеритя#нежныйцвет#нежнорозовый#sofati#pinkcolour#color#inspiration#овальныесерьги#овал#минимализм#лаконичныеукрашения#лаконичныесерьги#минимализм#милыесерьги#подарок#серьгивподарок#earrings#pinkish#
Очень многие девушки стремятся иметь украшения с розовым кварцем. Камень имеет очень нежный розовый цвет. Древние греки считали розовый кварц подарком бога Эроса,помогающие людям в поиске своей "второй половины" и обретение согласия в семейной жизни. . Серьги с розовым кварцем. Размер овала 2 см на 1,5 см Швенза -серебро, Цинковый сплав, эпоксидная смола, розовый кварц. #серьги #розовыйкварц #сережки #купитьсерьги #розовыесерьги #украшенияскамнями #моднаябижутеритя #нежныйцвет #нежнорозовый #sofati #pinkcolour #color #inspiration #овальныесерьги #овал #минимализм #лаконичныеукрашения #лаконичныесерьги #минимализм #милыесерьги #подарок #серьгивподарок #earrings #pinkish #
Stay tune for more photos for today photoshoot, this is just unedited and original photo from my iphone XS 🤗

#photoshoot #snapshot #rawphoto #unedited #iphonexs #fashionshoot #pink #swimwear #cute #bikini #bikinishoot #asianbeauty #model #beautyqueen #europeanstyle #sexy #hotbabe #pinkish #posing #staytune #pink #original #nofilter #nofilterneeded #sexy #modeling #beautiful #blogger
I can't change the past. But I #trust Allah with my #future . 🌹
#allahknowsbest .

Pic: 
Nope. I'm not so into #printedscarf .😊
#pinkish 💗
#throwback
#2017
NAK CANTIK MACAM @missfazura ?
.
Consume lah #trudollybyfazura.
.
.
=======================================
APA YG BEST SGT TRUDOLLY DETOX PRO NIE?
=======================================
.
❤ Menyingkirkan Toksin dalam badan
❤ Menjadikan berat badan yg ideal
❤ Meningkatkan stamina & tenaga dalam badan
❤ Membaikpulih sistem penghadaman
❤ Perisa Apple +Lemon yg lazat
.
Haaa, lepas dh detox buang toksin dalam badan…korang kena kunyah2 pula #beautybooster tau utk dapatkan kesan yg maksima.
.
====================================
KELEBIHAN TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER
====================================
.
❤  Mencerahkan kulit ❤  Meremajakan kulit semulajadi
❤  Menghilangkan jerawat
❤  Memudarkan jerawat
❤ Perisa Apple +Strawberry yg lazat
.
.
Wow, best kan? Sape nakk puteh gebu gebas & badan yg cun? Kesann seawal 5 hari dah nampak kesan tau!!! mengancam uols! 👍
.
Ayuh, jangan tunggu lagi, Jom dapatkan #TRUDOLLY sekarang! Sis akan cantikk menawan sekelip mata dengan pemakaian yang konsisten.
.
.
Jom cepat² whatsapp Nieda untuk dapatkan set lengkap 4 beradik hanya RM 209. Nieda belanja uolls postage dan Sugar Scrub by trudolly and grab Y. E. S promo sekarang uolls 🎉🎊
.
.
#trudollybyfazura #TruDollySparkleEdition #beautybooster #DetoxPro #flawless #pinkish #glowing #bebastoksin #trudollykuantan #trudollyteamsophie #Fattzura #wkof
NAK CANTIK MACAM @missfazura ? . Consume lah #trudollybyfazura . . . ======================================= APA YG BEST SGT TRUDOLLY DETOX PRO NIE? ======================================= . ❤ Menyingkirkan Toksin dalam badan ❤ Menjadikan berat badan yg ideal ❤ Meningkatkan stamina & tenaga dalam badan ❤ Membaikpulih sistem penghadaman ❤ Perisa Apple +Lemon yg lazat . Haaa, lepas dh detox buang toksin dalam badan…korang kena kunyah2 pula #beautybooster  tau utk dapatkan kesan yg maksima. . ==================================== KELEBIHAN TRUDOLLY BEAUTY BOOSTER ==================================== . ❤ Mencerahkan kulit ❤ Meremajakan kulit semulajadi ❤ Menghilangkan jerawat ❤ Memudarkan jerawat ❤ Perisa Apple +Strawberry yg lazat . . Wow, best kan? Sape nakk puteh gebu gebas & badan yg cun? Kesann seawal 5 hari dah nampak kesan tau!!! mengancam uols! 👍 . Ayuh, jangan tunggu lagi, Jom dapatkan #TRUDOLLY  sekarang! Sis akan cantikk menawan sekelip mata dengan pemakaian yang konsisten. . . Jom cepat² whatsapp Nieda untuk dapatkan set lengkap 4 beradik hanya RM 209. Nieda belanja uolls postage dan Sugar Scrub by trudolly and grab Y. E. S promo sekarang uolls 🎉🎊 . . #trudollybyfazura  #TruDollySparkleEdition  #beautybooster  #DetoxPro  #flawless  #pinkish  #glowing  #bebastoksin  #trudollykuantan  #trudollyteamsophie  #Fattzura  #wkof 
-  Overnight lotion sentiasa memberi kelembapan yg cukup .
.
.
Setiap hari kulit memerlukan air untuk melembabkan kulit agar sentiasa lembab .
.
.
Untuk kekal awet muda marita skin solution ade rahsia nya kalau korang nk tahu cepat wasap cikmar . .
.
Kekal cantik bersama marita skin solution

Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah
.
.
http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita
http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita
.
.
Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃
.
.
#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#cintatiadaganti
#pinkish
#awesome
#gebu
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips 
#music 
#skincarenatural 
#musicvideo 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#joindropship
#joinegent
#joinstokis
#tambahpendapatn - #regrann
- Overnight lotion sentiasa memberi kelembapan yg cukup . . . Setiap hari kulit memerlukan air untuk melembabkan kulit agar sentiasa lembab . . . Untuk kekal awet muda marita skin solution ade rahsia nya kalau korang nk tahu cepat wasap cikmar . . . Kekal cantik bersama marita skin solution Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah . . http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita . . Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃 . . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #cintatiadaganti  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #music  #skincarenatural  #musicvideo  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatn  - #regrann 
Jangan lupe sebelum tidur pastikan calit sedikit overnight lotion  untuk dapat kan kulit yg cantik .
.
.
Kekal cantik bersama marita skin solution

Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah

http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita
http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita

Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃
.
.
#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#cintatiadaganti
#pinkish
#awesome
#gebu
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips 
#harimaumalaya 
#skincarenatural 
#affsuzukicup2018 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#joindropship
#joinegent
#joinstokis
#tambahpendapatn
Jangan lupe sebelum tidur pastikan calit sedikit overnight lotion untuk dapat kan kulit yg cantik . . . Kekal cantik bersama marita skin solution Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃 . . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #cintatiadaganti  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #harimaumalaya  #skincarenatural  #affsuzukicup2018  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatn 
Perubahan diri memerlukan perjuangan bukan sekadar duduk diam, berjuanglah demi perubahan diri .
.
.
Kekal cantik bersama marita skin solution

Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah

http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita
http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita

Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃
.
.
#maritaskinsolution
#skinsolutions
#cantik
#cintatiadaganti
#pinkish
#awesome
#gebu
#jerawathilang
#jeragathilang
#beauty
#kosmetikmalaysia
#beautiful
#healthyskin
#skincare
#skincaretips 
#harimaumalaya 
#skincarenatural 
#affsuzukicup2018 
#skincantik
#skincare 
#tips 
#makanmakan 
#joindropship
#joinegent
#joinstokis
#tambahpendapatn - #regrann
Perubahan diri memerlukan perjuangan bukan sekadar duduk diam, berjuanglah demi perubahan diri . . . Kekal cantik bersama marita skin solution Untuk order dan info lanjut boleh klik link dibawah http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita http://www.wasap.my/60193181521/synakmarita Dapatkan free skin consultation dan hadiah istimewa dari MARITA SKIN SOLUTION yeahaaaaaaa 💃💃 . . #maritaskinsolution  #skinsolutions  #cantik  #cintatiadaganti  #pinkish  #awesome  #gebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #beauty  #kosmetikmalaysia  #beautiful  #healthyskin  #skincare  #skincaretips  #harimaumalaya  #skincarenatural  #affsuzukicup2018  #skincantik  #skincare  #tips  #makanmakan  #joindropship  #joinegent  #joinstokis  #tambahpendapatn  - #regrann 
Jingle Bells 🎺 Jingle Bells 🔔 Jingle Bell 🛎 ROCK ‼️ Our Holiday Edition Scrub is Now Available for Sale... Link In Bio .....Psssst Check Out Our Story For A Holiday Gift 🎁 #pinkishlipscrub #pinkish #lipscrub #lip #scrub #brownsugar #sweetbrown #christmaslist #Santa #naughtyornice #christmas #healthy #smallbusiness #supportsmallbusiness #blackownedbusiness #skincare
I got reminded today of when I was a photographer at My old bosses, Child's 1st birthday - Evie. Such a great day! ⠀
.⠀
Great to catch up with everyone and the environment was so good!⠀
A couple bits that stuck out to me at the second venue was first off, these balloons. Absolutely fantastic and scattered everywhere :) ⠀
.⠀
Never underestimate how nice a balloon can be ;) ⠀
.⠀
#colored #pinkish #chromatic #knock #tap #rap #garden_pink #red #white #scarlet #natal_day #anniversary #jubilee #celebration #holiday #christmas #shindig #commemoration #party #xmas #infant #child #babe #sister #cocker #cosset #pamper
I got reminded today of when I was a photographer at My old bosses, Child's 1st birthday - Evie. Such a great day! ⠀ .⠀ Great to catch up with everyone and the environment was so good!⠀ A couple bits that stuck out to me at the second venue was first off, these balloons. Absolutely fantastic and scattered everywhere :) ⠀ .⠀ Never underestimate how nice a balloon can be ;) ⠀ .⠀ #colored  #pinkish  #chromatic  #knock  #tap  #rap  #garden_pink  #red  #white  #scarlet  #natal_day  #anniversary  #jubilee  #celebration  #holiday  #christmas  #shindig  #commemoration  #party  #xmas  #infant  #child  #babe  #sister  #cocker  #cosset  #pamper 
Masalah keputihan adalah perkara yang tidak asing dalam kalangan wanita. Statistik menunjukkan hampir 75 peratus wanita yang berkahwin berdepan masalah keputihan disebabkan aktiviti seksual.

Masalah keputihan yang gatal dan berbau boleh membuatkan suami tidak selesa sekaligus suami mengelak untuk bersama. Dan keyakinan diri kaum isteri turun dengan mendadak kerana masalah ini. 
Hanya dengan 1 sachet bb glo sebelum dan 30 biji maharani setiap hari dapat bantu selesaikan masalah keputihan berbau sekaligus menggebukan kulit wajah dan badan kakak. 🥰🥰🥰 In sha Allah, dengan izin Allah. Kakak akan mula tengok muka cik abang makin berseri setiap pagi penangan spd, kakak akan rasa selesa tanpa rasa gatal dan bau pon hilang, dan kakak akan mula lihat wajah akan mula glowing pinkish.
Masalah keputihan adalah perkara yang tidak asing dalam kalangan wanita. Statistik menunjukkan hampir 75 peratus wanita yang berkahwin berdepan masalah keputihan disebabkan aktiviti seksual. Masalah keputihan yang gatal dan berbau boleh membuatkan suami tidak selesa sekaligus suami mengelak untuk bersama. Dan keyakinan diri kaum isteri turun dengan mendadak kerana masalah ini. Hanya dengan 1 sachet bb glo sebelum dan 30 biji maharani setiap hari dapat bantu selesaikan masalah keputihan berbau sekaligus menggebukan kulit wajah dan badan kakak. 🥰🥰🥰 In sha Allah, dengan izin Allah. Kakak akan mula tengok muka cik abang makin berseri setiap pagi penangan spd, kakak akan rasa selesa tanpa rasa gatal dan bau pon hilang, dan kakak akan mula lihat wajah akan mula glowing pinkish.
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
❌ Pink Lady FAKE ❌ .
Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE

Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan
.
❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak
❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah
❗Sakit di bahagian ari ari

Kepada customer tersayang 🙌 
Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK
.
Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum.

Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. ❌ Pink Lady FAKE ❌ . Pink Lady MURAH dijual bawah dari harga RM320. Pink Lady RM170-RM190-RM200 😐 Adoiii.. Lagi terang terang lah FAKE Hampa nak hat murah murah.. Nampak murah ja beli 😰 Ori ka dak belakang cita. Hampa kena ingat satu benda.. Kandungan DADAH dan BAHAN KIMIA yang ada di dalam PRODUK FAKE akan memudaratkan kesihatan . ❗Kulit naik bintik2 merah ❗Payudara hancur rosak ❗Buah pinggang rosak ❗Payudara gatal2, naik ruam2 merah ❗Sakit di bahagian ari ari Kepada customer tersayang 🙌 Jadilah PENGGUNA YANG BIJAK . Akhir kata, Pink Lady Original tidak dijual di Lazada/ Shopee/ Carousell dan mana mana E-Commerce. Dapatkan Pink Lady anda sekarang.. Harap maklum. Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
@kojeyradical for Unearthed with @youtubemusic x @nts_radio & @noisey ✨
.
🖥 Full video up on YouTube .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#london #portaits #kojeyradical #unearthed #youtubemusic #ntsradio #noisey #video #interview #series #youtube #music #tracklist #ishootraw #portaits_ig #pursuitofportraits #pinkish #theworldofportraits #editorial #stagedesign #ilabrugalphotography
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
"TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA #LONDEH #KECIK BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua
==========================
Tempahan atau pertanyaan:
.
Boleh taip "PM" kat ruangan komen
.
ATAUPUN .
Tekan sahaja link dibawah
💕PINKLADY BODY PERFECTION💕
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. "TAKKAN NK TUNGGU ASBEN DAH CAKAP #PAYUD4RA  #LONDEH  #KECIK  BARU NK BERUBAH?" Skarang ni PINKLADY BODY PERFECTION menjadi kegilaan para wanita tak kira la yg muda atau yg tua. Bkn ape, nak tlg hakak2 je smua ========================== Tempahan atau pertanyaan: . Boleh taip "PM" kat ruangan komen . ATAUPUN . Tekan sahaja link dibawah 💕PINKLADY BODY PERFECTION💕 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
MUKA LEBIH LICIN DAN KAKI TAK CREMP
.
.
Menurut sumber, 2 punca utama berlakunya cremp kaki atau "simpul biawak" pada ibu mengandung adalah kerana kekurangan nutrien dan kekurangan cecair dalam tubuh. Dan faktor perubahan hormon juga menyebabkan kulit ibu menjadi kusam dan berjerawat. 😣
.
.
Jadi di sebabkan itu, ibu mengandung sgt di sarankan mengambil lebih nutrien bagi mengatasi masalah ini. Jadi jomm ambil SPD spt sis Aima ni.
.
.
Dengan segelas SPD sehari sudah cukup boleh membantu ibu untuk tidak menderita menahan sakit setiap kali cremp kaki malam hari dan bonus juga bila kulit muka semakin licin dan glowing. 😊😊😊 Sekiranya ibu mengambil SPD, ibu akan lihat yang tidur ibu lebih lena, tak perlu bangun malam lagi. Ibu akan start dengar yang suami kata dalam mengandung pon muka berseri2 dan licin. Ibu pon mesti rasa happy sebab suami puji kan.🌷🌷 Jom mula kan ambil segelas SPD setiap hari. 🍷
.
.
#SetPulihDara
#kulitkusam
#PeriodPain
#ikhtiarhamil
#jerawat
#jeragat
#pinkish
#glowing
#MissVKetat
#Keputihan
#ketatpadat
#JutawanSPD
#SetPulihDara
#CLAvengers
#CLAgroup
MUKA LEBIH LICIN DAN KAKI TAK CREMP . . Menurut sumber, 2 punca utama berlakunya cremp kaki atau "simpul biawak" pada ibu mengandung adalah kerana kekurangan nutrien dan kekurangan cecair dalam tubuh. Dan faktor perubahan hormon juga menyebabkan kulit ibu menjadi kusam dan berjerawat. 😣 . . Jadi di sebabkan itu, ibu mengandung sgt di sarankan mengambil lebih nutrien bagi mengatasi masalah ini. Jadi jomm ambil SPD spt sis Aima ni. . . Dengan segelas SPD sehari sudah cukup boleh membantu ibu untuk tidak menderita menahan sakit setiap kali cremp kaki malam hari dan bonus juga bila kulit muka semakin licin dan glowing. 😊😊😊 Sekiranya ibu mengambil SPD, ibu akan lihat yang tidur ibu lebih lena, tak perlu bangun malam lagi. Ibu akan start dengar yang suami kata dalam mengandung pon muka berseri2 dan licin. Ibu pon mesti rasa happy sebab suami puji kan.🌷🌷 Jom mula kan ambil segelas SPD setiap hari. 🍷 . . #SetPulihDara  #kulitkusam  #PeriodPain  #ikhtiarhamil  #jerawat  #jeragat  #pinkish  #glowing  #MissVKetat  #Keputihan  #ketatpadat  #JutawanSPD  #SetPulihDara  #CLAvengers  #CLAgroup 
.
Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis?
.
Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite..
.
Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃
.
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis? . Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite.. . Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃 . . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis?
.
Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite..
.
Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃
.
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis? . Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite.. . Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃 . . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis?
.
Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite..
.
Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃
.
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. Orang dalam pantang blh ambik pinklady x sis? . Ofcoz la yunk... masa dlm sy sgt galakkn uoiss ambik pl ni..sbb badan kite sgt memerlukan suplment untuk baiki semula kerosakkn badan kite.. . Ni sis nk payung feedback smlm y tengah berpantang💃💃💃 . . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸
.
"Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.."
.
.
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls?
.
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. 🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸 . "Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.." . . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls? . Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸
.
"Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.."
.
.
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls?
.
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. 🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸 . "Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.." . . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls? . Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸
.
"Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.."
.
.
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls?
.
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. 🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸 . "Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.." . . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls? . Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
.
🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸
.
"Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.."
.
.
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls?
.
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
.
Stok sangat limited!
.
Cepat2 grab ye syg2, .
Wsp je sis laju2 k
klik link nih
http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ

#payudaramantap #padu #lentik #shapekanbadan #montok #rambutkuranggugur #rambutsihat #mukamerah #pinkish #sengguguttiada #periodpainless #periodteratur #kukucantik #kulitgebu #gebas #tonakulitsekata #kosmetik #pinklady #gebu #mantap  #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #TeamAnie
. 🌸🌸 KULIT TERPAKSA FLAWLESS , PUTIH GEBU LEPAS MAKAN PINK LADY 🌸🌸 . "Perhhhh skin makin hari makin cerah gebu selepas try pink lady. Berbaloi sagat dengan harga. Memang tak rugi la try produk yg tengah viral ni.." . . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover.. Jimatkan uolls? . Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 . Stok sangat limited! . Cepat2 grab ye syg2, . Wsp je sis laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60166145770/pinkladyHQ #payudaramantap  #padu  #lentik  #shapekanbadan  #montok  #rambutkuranggugur  #rambutsihat  #mukamerah  #pinkish  #sengguguttiada  #periodpainless  #periodteratur  #kukucantik  #kulitgebu  #gebas  #tonakulitsekata  #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #TeamAnie 
video teaser 12/12/18 -> Link in Bio!
.
.
.🎥 @arman_deus 
#ramydaze #berlin
video teaser 12/12/18 -> Link in Bio! . . .🎥 @arman_deus #ramydaze  #berlin