an online Instagram web viewer

#perfumemurahwangi medias

Photos

👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁GRANDEUR🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang suka bersosial, bercitarasa tinggi dan suka menarik perhatian🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandragrandeur  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁GRANDEUR🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang suka bersosial, bercitarasa tinggi dan suka menarik perhatian🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandragrandeur  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️GRACE❤️
.
Sesuai untuk wanita yang elegant dan sukakan gaya evergreen 😊
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandragrace #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️GRACE❤️ . Sesuai untuk wanita yang elegant dan sukakan gaya evergreen 😊 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandragrace  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
FIRST STEP OF LOVE IS LISTENING... COMEL KAN AWAK HANTARAN MACAM NI... simple and nice... dah la wangi, 😍😍murah pulak tu
.
🌹 JIMAT POKET, JIMAT MASA😘 ORDER JE DARI NISA😘😘
.
JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
FIRST STEP OF LOVE IS LISTENING... COMEL KAN AWAK HANTARAN MACAM NI... simple and nice... dah la wangi, 😍😍murah pulak tu . 🌹 JIMAT POKET, JIMAT MASA😘 ORDER JE DARI NISA😘😘 . JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
READY STOCK/PERFUME BULAT
RM13X1
BORONG RM 10.50
WASAP 0139872602
#perfumemurahwangi #trustedsellermalaysia
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁TITUS🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang tenang, pendiam dan realistik🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandracredence  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁TITUS🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang tenang, pendiam dan realistik🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandracredence  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️ELENOR❤️
.
Sesuai untuk wanita yang matang, tenang, serius dan pendiam😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandraelenor #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️ELENOR❤️ . Sesuai untuk wanita yang matang, tenang, serius dan pendiam😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandraelenor  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
🌹 JIMAT POKET, JIMAT MASA😘 ORDER JE DARI NISA😘😘
.
JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹 JIMAT POKET, JIMAT MASA😘 ORDER JE DARI NISA😘😘 . JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
Alhamdulilah 😍 Banyak yg tanya perfume .. Harap2 semakin banyak juga yg beli lepas ni 😘 .. Pembelian borong min 6 botol dan ke atas .. Boleh campur brand and boleh campur wangian .. Beli 6 botol terus dapat harga borong .. Jimat tau 🙈 .. Boleh beli share2 dgn kengkawan .. Harga mur2 dgn kualiti terbaik .. Kat luar takkan dapat harga sebaik and semurahhhhhh  ni 🤫 .. Cepat2 ws 0129748556 untuk beli dan borong perfume 🙋🏻‍♀️ .. #perfumemurahmalaysia #perfumemurahwangi #penperfumemurah #perfume20ml #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajualperfumegredaaaaa #sayajualborong #sayajualonline #sayajualminyakwangi #jombelisekarang #codampang #codampangpoint #bazarpaknil #neelofa #cikiyannytrustedseller
Alhamdulilah 😍 Banyak yg tanya perfume .. Harap2 semakin banyak juga yg beli lepas ni 😘 .. Pembelian borong min 6 botol dan ke atas .. Boleh campur brand and boleh campur wangian .. Beli 6 botol terus dapat harga borong .. Jimat tau 🙈 .. Boleh beli share2 dgn kengkawan .. Harga mur2 dgn kualiti terbaik .. Kat luar takkan dapat harga sebaik and semurahhhhhh ni 🤫 .. Cepat2 ws 0129748556 untuk beli dan borong perfume 🙋🏻‍♀️ .. #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahwangi  #penperfumemurah  #perfume20ml  #sayajualperfume  #sayajualperfumemurah  #sayajualperfumegredaaaaa  #sayajualborong  #sayajualonline  #sayajualminyakwangi  #jombelisekarang  #codampang  #codampangpoint  #bazarpaknil  #neelofa  #cikiyannytrustedseller 
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁CREDENCE🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang selamba dan suka mengambil risiko🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandracredence  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁CREDENCE🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang selamba dan suka mengambil risiko🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandracredence  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
( 100 DROPSHIP DIPERLUKAN).
.
Jom jana pendapatan anda sendiri melalui PUDORE FRAGANCES .😍
.
Nak tahu lebih lanjut?
=================
.
PUDORE FRAGANCES mengeluarkan Special Edition Perfume . Perfume ni cuma berharga RM10 untuk 5ml.
.
Perfume ni memang barang yang cepat jual dan bersifat universal .Maksudnya , tak ada trend setting dan semua orang pakai .
.
BACA DULU INFO BERIKUT
====================
Baik , kami jenis tak sembunyi-sembunyi harga dan apa semua . Kami tahu perkara yang paling penting adalah berapa modal dan berapa komisen kan? .
.

Kami jelaskan semua disini supaya anda dapat menilai sama ada berbaloi atau tidak join dropship kami 😍
=========
•PERCUMA .
=========
.
Join dropship dengan kami . Tak perlu modal dan percuma .
.
✅Group Support
✅Copy writting ✅Gambar promotion
.
Berapa komisen ?
.
RM2/ botol untuk komisen dropship .
.
"Erm, sikitnyaa ..."
.
Nanti dulu , Mengikut pengalaman kami . Ja-raangg lah dropship cuma dapat buat sales satu botol sehari . .
Biasanya 3-6 botol tu biasa . Darablah komisen.
.
RM2x6= RM12 komisen sehari .
Kalau seminggu ?
.
RM12x7=RM84
.
Kalau sebulan ?🤔
.
================
Perfume pudore ni memang senang sangat nak jual . Brand dah kuat dan harga cuma RM10, semua orang mampu beli. .

Kita ada pengalaman berjaya buat sales 300 botol dalam tempoh 3 hari sahaja .
.
==================
Berminat?
Whatsapp kami sekarang :
🔺019-6972747
🔻019-6972747
//
Klik link berikut 👇🏻👇🏻
.

http://wassmee.us/w/?c=1a8d

Kami sarankan anda cuba dahulu , lagi pun percuma kan?😉
.
.
#pudore #perfumeRM10 #dropship #perfumemurahwangi 
#pudorefragrance
( 100 DROPSHIP DIPERLUKAN). . Jom jana pendapatan anda sendiri melalui PUDORE FRAGANCES .😍 . Nak tahu lebih lanjut? ================= . PUDORE FRAGANCES mengeluarkan Special Edition Perfume . Perfume ni cuma berharga RM10 untuk 5ml. . Perfume ni memang barang yang cepat jual dan bersifat universal .Maksudnya , tak ada trend setting dan semua orang pakai . . BACA DULU INFO BERIKUT ==================== Baik , kami jenis tak sembunyi-sembunyi harga dan apa semua . Kami tahu perkara yang paling penting adalah berapa modal dan berapa komisen kan? . . Kami jelaskan semua disini supaya anda dapat menilai sama ada berbaloi atau tidak join dropship kami 😍 ========= •PERCUMA . ========= . Join dropship dengan kami . Tak perlu modal dan percuma . . ✅Group Support ✅Copy writting ✅Gambar promotion . Berapa komisen ? . RM2/ botol untuk komisen dropship . . "Erm, sikitnyaa ..." . Nanti dulu , Mengikut pengalaman kami . Ja-raangg lah dropship cuma dapat buat sales satu botol sehari . . Biasanya 3-6 botol tu biasa . Darablah komisen. . RM2x6= RM12 komisen sehari . Kalau seminggu ? . RM12x7=RM84 . Kalau sebulan ?🤔 . ================ Perfume pudore ni memang senang sangat nak jual . Brand dah kuat dan harga cuma RM10, semua orang mampu beli. . Kita ada pengalaman berjaya buat sales 300 botol dalam tempoh 3 hari sahaja . . ================== Berminat? Whatsapp kami sekarang : 🔺019-6972747 🔻019-6972747 // Klik link berikut 👇🏻👇🏻 . http://wassmee.us/w/?c=1a8d Kami sarankan anda cuba dahulu , lagi pun percuma kan?😉 . . #pudore  #perfumeRM10  #dropship  #perfumemurahwangi  #pudorefragrance 
Promosi combo RM82 including postage Jom grab sekarang ❤️ Fabulous ParfumeğŸ™ŽğŸ»â€â™‚ Keistimewaannya 💁🏻‍♂
💙Wangiannya meningkatkan keyakinan diri 💙Wangiannya mempunyai keupayaan untuk mencetuskan kenangan indah 💙Wangian menimbul pelbagai emosi yang boleh menaikkan semangat bekerja
💙Haruman mempunyai keupayaan untuk meneutralkan bau yang tidak menyenangkan
💙Harumannya untuk meningkatkan mood atau memberikan perasaan ketenangan di tengah-tengah hari yang sibuk
💙 Halal dan boleh dibawa solat
💙Mempunyai kelulusan KKM

#showergelbypinkyfabulousventures 
#serummistbypinkyfabulous 
#perfumeforwomenbypinkyfabulous 
#perfumeformenbypinkyfabulous 
#pinkyfabulousventures 
#yourbeautyismysatisfacfion 
#produkkecantikanmalaysia 
#produkkecantikanmurah 
#perfumemurahmalaysia 
#perfumemurahmurah 
#perfumemurahwangi 
#perfumemurahoriginal 
#serummurahmalaysia 
#showergelmurah 
#beautyshop 
#beautycare 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#igshopmalaysia 
#igmurahmalaysia 
#igmurah 
#igmalaysia
Promosi combo RM82 including postage Jom grab sekarang ❤️ Fabulous ParfumeğŸ™ŽğŸ»â€â™‚ Keistimewaannya 💁🏻‍♂ 💙Wangiannya meningkatkan keyakinan diri 💙Wangiannya mempunyai keupayaan untuk mencetuskan kenangan indah 💙Wangian menimbul pelbagai emosi yang boleh menaikkan semangat bekerja 💙Haruman mempunyai keupayaan untuk meneutralkan bau yang tidak menyenangkan 💙Harumannya untuk meningkatkan mood atau memberikan perasaan ketenangan di tengah-tengah hari yang sibuk 💙 Halal dan boleh dibawa solat 💙Mempunyai kelulusan KKM #showergelbypinkyfabulousventures  #serummistbypinkyfabulous  #perfumeforwomenbypinkyfabulous  #perfumeformenbypinkyfabulous  #pinkyfabulousventures  #yourbeautyismysatisfacfion  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanmurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahmurah  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #serummurahmalaysia  #showergelmurah  #beautyshop  #beautycare  #perfumecollection  #perfumeshop  #igshopmalaysia  #igmurahmalaysia  #igmurah  #igmalaysia 
Hi selamat tengah hari semua,Jom grab perfume by fabulous only rm45 include postage ❤️
Fabulous ParfumeğŸ™ŽğŸ»â€â™‚ Keistimewaannya 💁🏻‍♂
💙Wangiannya meningkatkan keyakinan diri 💙Wangiannya mempunyai keupayaan untuk mencetuskan kenangan indah 💙Wangian menimbul pelbagai emosi yang boleh menaikkan semangat bekerja
💙Haruman mempunyai keupayaan untuk meneutralkan bau yang tidak menyenangkan
💙Harumannya untuk meningkatkan mood atau memberikan perasaan ketenangan di tengah-tengah hari yang sibuk
💙 Halal dan boleh dibawa solat
💙Mempunyai kelulusan KKM

#showergelbypinkyfabulousventures 
#serummistbypinkyfabulous 
#perfumeforwomenbypinkyfabulous 
#perfumeformenbypinkyfabulous 
#pinkyfabulousventures 
#yourbeautyismysatisfacfion 
#produkkecantikanmalaysia 
#produkkecantikanmurah 
#perfumemurahmalaysia 
#perfumemurahmurah 
#perfumemurahwangi 
#perfumemurahoriginal 
#serummurahmalaysia 
#showergelmurah 
#beautyshop 
#beautycare 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#igshopmalaysia 
#igmurahmalaysia 
#igmurah 
#igmalaysia
Hi selamat tengah hari semua,Jom grab perfume by fabulous only rm45 include postage ❤️ Fabulous ParfumeğŸ™ŽğŸ»â€â™‚ Keistimewaannya 💁🏻‍♂ 💙Wangiannya meningkatkan keyakinan diri 💙Wangiannya mempunyai keupayaan untuk mencetuskan kenangan indah 💙Wangian menimbul pelbagai emosi yang boleh menaikkan semangat bekerja 💙Haruman mempunyai keupayaan untuk meneutralkan bau yang tidak menyenangkan 💙Harumannya untuk meningkatkan mood atau memberikan perasaan ketenangan di tengah-tengah hari yang sibuk 💙 Halal dan boleh dibawa solat 💙Mempunyai kelulusan KKM #showergelbypinkyfabulousventures  #serummistbypinkyfabulous  #perfumeforwomenbypinkyfabulous  #perfumeformenbypinkyfabulous  #pinkyfabulousventures  #yourbeautyismysatisfacfion  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanmurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahmurah  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #serummurahmalaysia  #showergelmurah  #beautyshop  #beautycare  #perfumecollection  #perfumeshop  #igshopmalaysia  #igmurahmalaysia  #igmurah  #igmalaysia 
YEAR END SALE‼️‼️
VICTORIA SECRET ORIGINAL (ROUND-SHAPE)
.
PROMO RM32 // POSTAGE RM8
.
NORMAL PRICE 
RM35
.
Click link in bio to purchase your order
YEAR END SALE‼️‼️ VICTORIA SECRET ORIGINAL (ROUND-SHAPE) . PROMO RM32 // POSTAGE RM8 . NORMAL PRICE RM35 . Click link in bio to purchase your order
YEAR END SALE‼️‼️
VICTORIA SECRET ORIGINAL (V-SHAPE)
.
PROMO RM22 // POSTAGE RM8
.
NORMAL PRICE 
RM25
.
Click link in bio to purchase your order
YEAR END SALE‼️‼️ VICTORIA SECRET ORIGINAL (V-SHAPE) . PROMO RM22 // POSTAGE RM8 . NORMAL PRICE RM25 . Click link in bio to purchase your order
Korang dah bersedia ke untuk berwangi-wangian dengan body mist VICTORIA SECRET? ORIGINAL!!!!
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan body mist dengan harga RUNTUH! .
Jom check it out😘
Korang dah bersedia ke untuk berwangi-wangian dengan body mist VICTORIA SECRET? ORIGINAL!!!! . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan body mist dengan harga RUNTUH! . Jom check it out😘
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁DARK AMBERWOOD 🍁
.
Sangat sesuai untuk jejaka yabg misteri dan penuh sensual🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandradarkamberwood  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁DARK AMBERWOOD 🍁 . Sangat sesuai untuk jejaka yabg misteri dan penuh sensual🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandradarkamberwood  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️LOZEN❤️
.
Sesuai untuk wanita yang prinsipnya teguh namun tetap lemah lembut😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandralozen #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️LOZEN❤️ . Sesuai untuk wanita yang prinsipnya teguh namun tetap lemah lembut😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandralozen  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
🌹 JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹 JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
Bila kita pakai perfume ni memang tak sah kena puji, "wanginya bau awak"😙 sampai orang tertanya tanya kita pakai perfume apa, best kan?😉
.
Bau fresh Floral, sweet, soft yet nice!😍 Orang senang duduk sebelah kite sebab bau lancome Miracle by A PERFUME ni. Bila kite sebut Fresh floral, mesti orang akan terbayang Rose, Jasmine 😊😊
.
Tapi Lancome Miracle by A PERFUME tak tergolong dalam bau tu. So bau macam mana?😕
.
Percaya lahh ! It's more than perfect❤happy and light je bila pakai! Lancome Miracle by A PERFUME buat awak rasa Fresh, Clean and Safe😘 macam lagu keabadian cinta 😝
.
.
Macam best je sis.. Macam mana nak dapatkan?
👇👇👇👇👇👇👇
WHATSAPP || DM 011-10644119
#Aperfume #inspiredperfume #originaldarieurope #perfumeinspired #perfumelovers #perfumemurahwangi #minyakwangimurah #minyakwangioriginal #highendqualityperfumes
Bila kita pakai perfume ni memang tak sah kena puji, "wanginya bau awak"😙 sampai orang tertanya tanya kita pakai perfume apa, best kan?😉 . Bau fresh Floral, sweet, soft yet nice!😍 Orang senang duduk sebelah kite sebab bau lancome Miracle by A PERFUME ni. Bila kite sebut Fresh floral, mesti orang akan terbayang Rose, Jasmine 😊😊 . Tapi Lancome Miracle by A PERFUME tak tergolong dalam bau tu. So bau macam mana?😕 . Percaya lahh ! It's more than perfect❤happy and light je bila pakai! Lancome Miracle by A PERFUME buat awak rasa Fresh, Clean and Safe😘 macam lagu keabadian cinta 😝 . . Macam best je sis.. Macam mana nak dapatkan? 👇👇👇👇👇👇👇 WHATSAPP || DM 011-10644119 #Aperfume  #inspiredperfume  #originaldarieurope  #perfumeinspired  #perfumelovers  #perfumemurahwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangioriginal  #highendqualityperfumes 
Hi guys sekarang ada Promosi untuk shower gel by fabulous only rm18, Jom grab ❤️
Khasiat & kebaikkan Fabulous Shower Gel
🌺💐🌼🌻🌸🌷🌹 💚melembabkan kulit badan
💚mencerahkan kulit 💚merawat gatal-gatal kulit, ruam & kulit  kering
💚menghilangkan bau badan
💚merawat luka
💚mengandungi 7 jenis bunga terpilih
💚merawat penyakit kulit kering, gatal & ruam
💚memelihara kulit dari pancaran cahaya ultraviolet
Ada khasiat 7 bunga terpilih, buah bidara, aloe vera , mandarin orange , walnut scrub.

#showergelbypinkyfabulousventures 
#serummistbypinkyfabulous 
#perfumeforwomenbypinkyfabulous 
#perfumeformenbypinkyfabulous 
#pinkyfabulousventures 
#yourbeautyismysatisfacfion 
#produkkecantikanmalaysia 
#produkkecantikanmurah 
#perfumemurahmalaysia 
#perfumemurahmurah 
#perfumemurahwangi 
#perfumemurahoriginal 
#serummurahmalaysia 
#showergelmurah 
#beautyshop 
#beautycare 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#igshopmalaysia 
#igmurahmalaysia 
#igmurah 
#igmalaysia
Hi guys sekarang ada Promosi untuk shower gel by fabulous only rm18, Jom grab ❤️ Khasiat & kebaikkan Fabulous Shower Gel 🌺💐🌼🌻🌸🌷🌹 💚melembabkan kulit badan 💚mencerahkan kulit 💚merawat gatal-gatal kulit, ruam & kulit kering 💚menghilangkan bau badan 💚merawat luka 💚mengandungi 7 jenis bunga terpilih 💚merawat penyakit kulit kering, gatal & ruam 💚memelihara kulit dari pancaran cahaya ultraviolet Ada khasiat 7 bunga terpilih, buah bidara, aloe vera , mandarin orange , walnut scrub. #showergelbypinkyfabulousventures  #serummistbypinkyfabulous  #perfumeforwomenbypinkyfabulous  #perfumeformenbypinkyfabulous  #pinkyfabulousventures  #yourbeautyismysatisfacfion  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanmurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahmurah  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #serummurahmalaysia  #showergelmurah  #beautyshop  #beautycare  #perfumecollection  #perfumeshop  #igshopmalaysia  #igmurahmalaysia  #igmurah  #igmalaysia 
Perfume murah hanya RM10.00 sahaja perfume ni bau sangat sedap ..perfume pudore ni bau macam Victoria secret bombshell. Perfume I ni sangat sesuai untuk remaja dan dewasa...👀😍dan ia senang bawa kemana mana wow menariknye jom beli📫perfume ni boleh bawak solat so sesuai untuk korang😍#perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumemurahwangi #perfume #murah #perfume2019 #perfumepudore#perfumenia
Hi selamat petang 
Jom grab perfume for women by Pinky fabulous ventures 
Fabulous Parfume🙍🏻‍♀ Keistimewaannya 💁🏻‍♀
💜Wangian membentangkan pemakai untuk mencipta trademark untuk diri
💜wangiannya membangkitkan keyakinan diri
💜wangian mengekalkan kejelitaan sepanjang masa
💜 harumannya membuat penampilan lebih feminin
💜 wanginya mengekalkan bau badan yang harum
💜Halal boleh bawa solat
💜Kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
Harga Promosi only rm40 
Wasap for order 
#showergelbypinkyfabulousventures 
#serummistbypinkyfabulous 
#perfumeforwomenbypinkyfabulous 
#perfumeformenbypinkyfabulous 
#pinkyfabulousventures 
#yourbeautyismysatisfacfion 
#produkkecantikanmalaysia 
#produkkecantikanmurah 
#perfumemurahmalaysia 
#perfumemurahmurah 
#perfumemurahwangi 
#perfumemurahoriginal 
#serummurahmalaysia 
#showergelmurah 
#beautyshop 
#beautycare 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#igshopmalaysia 
#igmurahmalaysia 
#igmurah 
#igmalaysia

Normal Price ~ RM45
ğŸŽŠPromo Price ~ RM40ğŸŽ€
Hi selamat petang Jom grab perfume for women by Pinky fabulous ventures Fabulous Parfume🙍🏻‍♀ Keistimewaannya 💁🏻‍♀ 💜Wangian membentangkan pemakai untuk mencipta trademark untuk diri 💜wangiannya membangkitkan keyakinan diri 💜wangian mengekalkan kejelitaan sepanjang masa 💜 harumannya membuat penampilan lebih feminin 💜 wanginya mengekalkan bau badan yang harum 💜Halal boleh bawa solat 💜Kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) Harga Promosi only rm40 Wasap for order #showergelbypinkyfabulousventures  #serummistbypinkyfabulous  #perfumeforwomenbypinkyfabulous  #perfumeformenbypinkyfabulous  #pinkyfabulousventures  #yourbeautyismysatisfacfion  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanmurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahmurah  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #serummurahmalaysia  #showergelmurah  #beautyshop  #beautycare  #perfumecollection  #perfumeshop  #igshopmalaysia  #igmurahmalaysia  #igmurah  #igmalaysia  Normal Price ~ RM45 ğŸŽŠPromo Price ~ RM40ğŸŽ€
Victoria Secret Body Mist 250ml. 
RM30 price exclude postage. Available for COD and posting. Stock dah tak banyak, pm cepat guys ! 🌹 
#victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahmurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumemurahwangitahanlama #perfumemurahwangi
Dexandra dah masuk wayang tau!
Bukan filem blockbuster la tapi, corporate video saja. Hehe. 
Jadi kawan-kawan yang keluar tengok movie di TGV bermula hari ni sampai Febuari tahun depan, jangan terkejut tengok De'Xandra besar-besar terpampang kat skrin wayang tu tau. Terus senyum, pandang member sebelah dan ucapkan kepadanya. "Psstt....saya pakai De'Xandra ni tau. Nak try satu tak?" Silap haribulan belum keluar wayang pun dah ada yang terjatuh hati. opss!

#cinematography #cinema #malaysiancinema #polisevo2 #seriburindu #seribusatucerita #wayang #filem #filemlangsuir #filemmalaysia #tgv #tgvcinemas #dexandra #makinmaju #comingsoon #dexandraperfumes #perfumemurahwangi #travelperfume #perfumes #instareviewfree #instafamousmalaysia #instafamous #perfumeoriginalwangi #minyakwangi #perfumemalaysiaoriginal #perfume
Dexandra dah masuk wayang tau! Bukan filem blockbuster la tapi, corporate video saja. Hehe. Jadi kawan-kawan yang keluar tengok movie di TGV bermula hari ni sampai Febuari tahun depan, jangan terkejut tengok De'Xandra besar-besar terpampang kat skrin wayang tu tau. Terus senyum, pandang member sebelah dan ucapkan kepadanya. "Psstt....saya pakai De'Xandra ni tau. Nak try satu tak?" Silap haribulan belum keluar wayang pun dah ada yang terjatuh hati. opss! #cinematography  #cinema  #malaysiancinema  #polisevo2  #seriburindu  #seribusatucerita  #wayang  #filem  #filemlangsuir  #filemmalaysia  #tgv  #tgvcinemas  #dexandra  #makinmaju  #comingsoon  #dexandraperfumes  #perfumemurahwangi  #travelperfume  #perfumes  #instareviewfree  #instafamousmalaysia  #instafamous  #perfumeoriginalwangi  #minyakwangi  #perfumemalaysiaoriginal  #perfume 
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁MAJESTIC 🍁
.
Sangat sesuai untuk jejaka dengan personaliti menyenangkan dan tidak sukakan konflik🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandramajestic  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁MAJESTIC 🍁 . Sangat sesuai untuk jejaka dengan personaliti menyenangkan dan tidak sukakan konflik🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandramajestic  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️MARILYN❤️
.
Sesuai untuk ibu muda yang feminin dan lemah lembut😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandramarilyn #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️MARILYN❤️ . Sesuai untuk ibu muda yang feminin dan lemah lembut😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandramarilyn  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
2 LAURA untuk customer di Melaka ❤

Sis ni beli untuk diri sendiri & lagi satu nak hadiahkan kat mak dia. Sweet kan?

Hadiah untuk seseorang tak semestinya kena mahal tau korang, yang penting keikhlasan kita. Cuba bayangkan, tiap kali mak kita pakai perfume ni, mesti dia akan teringat kat kita kan?
2 LAURA untuk customer di Melaka ❤ Sis ni beli untuk diri sendiri & lagi satu nak hadiahkan kat mak dia. Sweet kan? Hadiah untuk seseorang tak semestinya kena mahal tau korang, yang penting keikhlasan kita. Cuba bayangkan, tiap kali mak kita pakai perfume ni, mesti dia akan teringat kat kita kan?
🌹 JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹 JOM HADIAHKAN DE’XANDRA BUAT YANG TERSAYANG😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁WOODBINE 🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang bercitarasa tinggi dan sukakan benda klasik atau evergreen🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandrawoodbine  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁WOODBINE 🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang bercitarasa tinggi dan sukakan benda klasik atau evergreen🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandrawoodbine  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️VICTORIA❤️
.
Sesuai untuk wanita yang High end dan suka menarik perhatian😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandravictoria #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️VICTORIA❤️ . Sesuai untuk wanita yang High end dan suka menarik perhatian😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandravictoria  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
🌹PLEASURE IN THE JOB, PUTS PERFECTION IN THE WORK🌹 SETIAP HARI CREATE A HAPPY TARGET AND ACHIEVE IT😘u can sleep tight bila dapat capai target ... harini punya target dah tercapai ke awak😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹PLEASURE IN THE JOB, PUTS PERFECTION IN THE WORK🌹 SETIAP HARI CREATE A HAPPY TARGET AND ACHIEVE IT😘u can sleep tight bila dapat capai target ... harini punya target dah tercapai ke awak😉 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁DEVOTION 🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang tenang,  pendiam dan suka berahsia🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandradevotion  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁DEVOTION 🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang tenang, pendiam dan suka berahsia🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandradevotion  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️POSH❤️
.
Sesuai untuk wanita yang berpendirian bekerjaya,muda, feminin dan berkeyakinan😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandraposh  #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️POSH❤️ . Sesuai untuk wanita yang berpendirian bekerjaya,muda, feminin dan berkeyakinan😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandraposh  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
🌹The fear we don’t face becomes our limit🌹 assalamualaikum dan selamat pagi semua... semoga hidup anda lebih ceria dan berjaya❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹The fear we don’t face becomes our limit🌹 assalamualaikum dan selamat pagi semua... semoga hidup anda lebih ceria dan berjaya❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁SAVAGE🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang selesa, mudah di dekati dan versatile 🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandrasavage  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁SAVAGE🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang selesa, mudah di dekati dan versatile 🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandrasavage  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️BELLE❤️
.
Sesuai untuk wanita yang berpendirian teguh, profesional , namun tetap sopan😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandrabelle  #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️BELLE❤️ . Sesuai untuk wanita yang berpendirian teguh, profesional , namun tetap sopan😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandrabelle  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
Pya dapat banyak soalan dari customer, perfume ni besar mana ye? Kalau tengok gambar memang susah nak agak sebenarnya. Kekadang nampak besar tapi bila dapat kecik cinonet je. Hahaha.

So, here you go!
Panjang perfume ni 8cm dari tutup sampai ke bahagian bawah botol. Atau kalau korang ada lipstick MAC atau liquid lipstick travel size, haaa lebih kurang samalah panjang dia.

Hope it helps!
Pya dapat banyak soalan dari customer, perfume ni besar mana ye? Kalau tengok gambar memang susah nak agak sebenarnya. Kekadang nampak besar tapi bila dapat kecik cinonet je. Hahaha. So, here you go! Panjang perfume ni 8cm dari tutup sampai ke bahagian bawah botol. Atau kalau korang ada lipstick MAC atau liquid lipstick travel size, haaa lebih kurang samalah panjang dia. Hope it helps!
Siapa nak wangi? Cepat cepat ws Pya sebab stok dah sampai. Masih fresh & ofcoz la wangiiiii.

Klik link kat bio untuk order 😊
Siapa nak wangi? Cepat cepat ws Pya sebab stok dah sampai. Masih fresh & ofcoz la wangiiiii. Klik link kat bio untuk order 😊
🌹Dont wait for something outside , to make you happy inside🌹 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
🌹Dont wait for something outside , to make you happy inside🌹 ❤️ . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
Hi guys 
Nak kulit cantik dan sihat?
Nak produk yang senang guna dan senang bawak ke mana- mana ?
Jom grab serum mist by pinky fabulous ventures ❤️
Spray-spray dah cantik.
Spray-spray kulit dah cerah.
Spray-spray kulit dah lembab.

#serummistbypinkyfabulous 
#perfumeformenbypinkyfabulous 
#perfumeforwomenbypinkyfabulous 
#showergelbypinkyfabulousventures 
#yourbeautyismysatisfacfion 
#serummurahmalaysia 
#serummalaysia 
#perfumemurahoriginal 
#perfumemurahmurah 
#perfumemurahmalaysia 
#perfumemurahwangi 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#beautyshop 
#showergelmurah 
#befabulous 
#beconsistent 
#beconfident 
#igshoponlinemalaysia 
#igshopmurahmalaysia 
#igmurahmalaysia 
#igmurah 
#igmalaysia
Hi guys Nak kulit cantik dan sihat? Nak produk yang senang guna dan senang bawak ke mana- mana ? Jom grab serum mist by pinky fabulous ventures ❤️ Spray-spray dah cantik. Spray-spray kulit dah cerah. Spray-spray kulit dah lembab. #serummistbypinkyfabulous  #perfumeformenbypinkyfabulous  #perfumeforwomenbypinkyfabulous  #showergelbypinkyfabulousventures  #yourbeautyismysatisfacfion  #serummurahmalaysia  #serummalaysia  #perfumemurahoriginal  #perfumemurahmurah  #perfumemurahmalaysia  #perfumemurahwangi  #perfumecollection  #perfumeshop  #beautyshop  #showergelmurah  #befabulous  #beconsistent  #beconfident  #igshoponlinemalaysia  #igshopmurahmalaysia  #igmurahmalaysia  #igmurah  #igmalaysia 
Jom , sesiapa lagi yang nak join dropship kami .
.
Percuma sahaja .
.
Whatsapp kami sekarang 👇🏻👇🏻
.
🔸019-6972747
🔸019-6972747
-
Klik saja link di bio . 💝
.
#perfumemurahwangi #pudorefragrance #dropship
#datoaliffsyukri #fazura #fattahamin #gombak#batucaves
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁VIGOR🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yang bijak menyesuaikan diri dan suka bersaing 🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandravigor  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁VIGOR🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yang bijak menyesuaikan diri dan suka bersaing 🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandravigor  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️LUVIA❤️
.
Sesuai untuk gadis yang aktif , yang suka bersukan😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandraluvia  #dexandraforher #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️LUVIA❤️ . Sesuai untuk gadis yang aktif , yang suka bersukan😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandraluvia  #dexandraforher  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
❤️❤️DO GOOD THINGS AND GOOD THING WILL HAPPEN TO YOU❤️❤️❤️ KITA KONGSI WANGIAN TERBAIK TAPI DENGAN HARGA MAMPU MILIK😘😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
❤️❤️DO GOOD THINGS AND GOOD THING WILL HAPPEN TO YOU❤️❤️❤️ KITA KONGSI WANGIAN TERBAIK TAPI DENGAN HARGA MAMPU MILIK😘😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
Fresh air is good but it's fresher with PUDORE™ .

Wanna try one?
WS link on the bio✨
Fresh air is good but it's fresher with PUDORE™ . Wanna try one? WS link on the bio✨
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️
.
🍁NEMESIS🍁
.
Sangat sesuai untuk lelaki yg ramah , mudah di dekati dan menyenangkan🍁
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandranemesis  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👱🏼‍♂️DEXANDRA FOR HIM👱🏼‍♂️ . 🍁NEMESIS🍁 . Sangat sesuai untuk lelaki yg ramah , mudah di dekati dan menyenangkan🍁 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandranemesis  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #dexandraforhim  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼
.
❤️ZAHRA❤️
.
Sesuai untuk gadis yang sopan , lembut , simple dan low key😘
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #dexandrazahra  #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
👩🏼DEXANDRA FOR HER👩🏼 . ❤️ZAHRA❤️ . Sesuai untuk gadis yang sopan , lembut , simple dan low key😘 . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #dexandrazahra  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #dropshipdiperlukansegera  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa 
⭐️BESTNYA TRAVEL DENGAN DUIT SENDIRI😍  Sempena bulan DISEMBER NI banyak keistimewaan dan sales untuk dropship tau😍😍jom join team nisa untuk dapatkan diskaun terbaik❤️❤️ SENANG-SENANG JE NAK BUAT rm1000-rm2000 duit tepi , join team nisa n nisa akan guide uolsss😘😘wasap nisa tau... jangan malu2
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 .
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576.
.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
 #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumeselangor #dexandraperfumeshahalam #dexandraoriginal #dexandramurah #dexandraperfumeoriginal #dexandraperfumemurah #perfumedexandra #dexandralover #dropshipwantedmalaysia  #dexandrainspiredperfumes #dexandrawangi #dexandramurahmalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #pewangi  #minyakwangi #minyakwangiterbaik #perfumeterbaik #perfumemurahwangi #perfumemurahoriginal #dexandraperfumebynisa
⭐️BESTNYA TRAVEL DENGAN DUIT SENDIRI😍 Sempena bulan DISEMBER NI banyak keistimewaan dan sales untuk dropship tau😍😍jom join team nisa untuk dapatkan diskaun terbaik❤️❤️ SENANG-SENANG JE NAK BUAT rm1000-rm2000 duit tepi , join team nisa n nisa akan guide uolsss😘😘wasap nisa tau... jangan malu2 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . Whatsapp 📲📲 nisa 018-3726576. . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraselangor  #dexandrashahalam  #dexandraperfumemalaysia  #dexandraperfumeselangor  #dexandraperfumeshahalam  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandraperfumeoriginal  #dexandraperfumemurah  #perfumedexandra  #dexandralover  #dropshipwantedmalaysia  #dexandrainspiredperfumes  #dexandrawangi  #dexandramurahmalaysia  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #pewangi  #minyakwangi  #minyakwangiterbaik  #perfumeterbaik  #perfumemurahwangi  #perfumemurahoriginal  #dexandraperfumebynisa