an online Instagram web viewer

#perfumelelaki medias

Photos

➡️Authentic perfume fragrance
➡️newly sealed and packaged
➡️imported from France/Europe and USA
🔛Rm 150 free postage
▶️buy 3 unit and more for special price
▶️whatsapp 0122645092
▶️no cod only postage (everyday)

#OriginalTester #perfumemalaysia #ralphlauren #debleuchanel #Gucciflora #bvlgariaqva #parfumhugoboss #dolceandgabbana #hugobosswomen #chanelperfume #pacorabanne1million #eclatdarpege #creedaventus #eclat #perfumeoritester #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumetesteroriginal #perfumeaddict #sayajualperfumeoriginal #sayajualminyakwangi #minyakwangioriginal. #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #gucciguilty #gucciguiltyabsolute
➡️Authentic perfume fragrance ➡️newly sealed and packaged ➡️imported from France/Europe and USA 🔛Rm 150 free postage ▶️buy 3 unit and more for special price ▶️whatsapp 0122645092 ▶️no cod only postage (everyday) #OriginalTester  #perfumemalaysia  #ralphlauren  #debleuchanel  #Gucciflora  #bvlgariaqva  #parfumhugoboss  #dolceandgabbana  #hugobosswomen  #chanelperfume  #pacorabanne1million  #eclatdarpege  #creedaventus  #eclat  #perfumeoritester  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurahmalaysia  #perfumeoriginal  #perfumeoriginalmurah  #perfumeoriginalmalaysia  #perfumetesteroriginal  #perfumeaddict  #sayajualperfumeoriginal  #sayajualminyakwangi  #minyakwangioriginal . #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #gucciguilty  #gucciguiltyabsolute 
➡️Authentic perfume fragrance
➡️newly sealed and packaged
➡️imported from France/Europe and USA
🔛Rm 150 free postage
▶️buy 3 unit and more for special price
▶️whatsapp 0122645092
▶️no cod only postage (everyday)

#OriginalTester #perfumemalaysia #ralphlauren #debleuchanel #Gucciflora #bvlgariaqva #parfumhugoboss #dolceandgabbana #hugobosswomen #chanelperfume #pacorabanne1million #eclatdarpege #creedaventus #eclat #perfumeoritester #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumetesteroriginal #perfumeaddict #sayajualperfumeoriginal #sayajualminyakwangi #minyakwangioriginal. #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #chanelcoconoir #coconoir
➡️Authentic perfume fragrance ➡️newly sealed and packaged ➡️imported from France/Europe and USA 🔛Rm 150 free postage ▶️buy 3 unit and more for special price ▶️whatsapp 0122645092 ▶️no cod only postage (everyday) #OriginalTester  #perfumemalaysia  #ralphlauren  #debleuchanel  #Gucciflora  #bvlgariaqva  #parfumhugoboss  #dolceandgabbana  #hugobosswomen  #chanelperfume  #pacorabanne1million  #eclatdarpege  #creedaventus  #eclat  #perfumeoritester  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurahmalaysia  #perfumeoriginal  #perfumeoriginalmurah  #perfumeoriginalmalaysia  #perfumetesteroriginal  #perfumeaddict  #sayajualperfumeoriginal  #sayajualminyakwangi  #minyakwangioriginal . #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #chanelcoconoir  #coconoir 
➡️Authentic perfume fragrance
➡️newly sealed and packaged
➡️imported from France/Europe and USA
🔛Rm 150 free postage
▶️buy 3 unit and more for special price
▶️whatsapp 0122645092
▶️no cod only postage (everyday)

#OriginalTester #perfumemalaysia #ralphlauren #debleuchanel #Gucciflora #bvlgariaqva #parfumhugoboss #dolceandgabbana #hugobosswomen #chanelperfume #pacorabanne1million #eclatdarpege #creedaventus #eclat #perfumeoritester #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumetesteroriginal #perfumeaddict #sayajualperfumeoriginal #sayajualminyakwangi #minyakwangioriginal. #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #dior #diorjadore
➡️Authentic perfume fragrance ➡️newly sealed and packaged ➡️imported from France/Europe and USA 🔛Rm 150 free postage ▶️buy 3 unit and more for special price ▶️whatsapp 0122645092 ▶️no cod only postage (everyday) #OriginalTester  #perfumemalaysia  #ralphlauren  #debleuchanel  #Gucciflora  #bvlgariaqva  #parfumhugoboss  #dolceandgabbana  #hugobosswomen  #chanelperfume  #pacorabanne1million  #eclatdarpege  #creedaventus  #eclat  #perfumeoritester  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurahmalaysia  #perfumeoriginal  #perfumeoriginalmurah  #perfumeoriginalmalaysia  #perfumetesteroriginal  #perfumeaddict  #sayajualperfumeoriginal  #sayajualminyakwangi  #minyakwangioriginal . #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #dior  #diorjadore 
MANCERA ROSES GREEDY
120ML Tester Unit (Untested)
.
.
RM370 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
MANCERA ROSES GREEDY 120ML Tester Unit (Untested) . . RM370 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR HOMME
100ML Tester Unit (Untested)
.
.
RM299 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR HOMME 100ML Tester Unit (Untested) . . RM299 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE EAU INTENSE
100ML Tester Unit (Untested)
.
.
RM299 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE EAU INTENSE 100ML Tester Unit (Untested) . . RM299 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
CACHAREL LOU LOU
50ML
.
.
RM185 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order. .
.
#pomperfume
CACHAREL LOU LOU 50ML . . RM185 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
PACO RABANNE ONE MILLION LUCKY
100ML
.
.
RM339 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
PACO RABANNE ONE MILLION LUCKY 100ML . . RM339 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
alhamdulillah sekali jumpa mesti ada order.... anda tau 
1. love in white - creed
2. rock me - anna sui
3. l'eau d'issey pour homme 
ritu jalan2....ada seller bagi tau perfume dia boleh tahan 48 jam kalau spray kat tubuh kalau dekat baju 24 jam.

tapi kami team Ai just bagi tau boleh tahan 8 ke 12 jam jer. Cukupla tu kan.

0127707607/ 0192131220
cawangan johor (muar) kak sheila 0182922995 
#perfume 
#perfumelelaki
#perfumewanita 
#perfumetahanlama 
#wangianantarabangsa
alhamdulillah sekali jumpa mesti ada order.... anda tau 1. love in white - creed 2. rock me - anna sui 3. l'eau d'issey pour homme ritu jalan2....ada seller bagi tau perfume dia boleh tahan 48 jam kalau spray kat tubuh kalau dekat baju 24 jam. tapi kami team Ai just bagi tau boleh tahan 8 ke 12 jam jer. Cukupla tu kan. 0127707607/ 0192131220 cawangan johor (muar) kak sheila 0182922995 #perfume  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumetahanlama  #wangianantarabangsa 
Authentic Salvatore Ferragamo Uomo Signature Set 📣100ML EAU DE PARFUM , 10ML EAU DE PARFUM , SHAMPOO & SHOWER GEL 100ML 🛒 RM249 ONLY ! ready stock , last call ! 
#tommyteam1212 #kedaiig #kedaiperfume
#kedaiminyakwangi
#kedaionline
#perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeori #perfumeonline #minyakwangimalaysia
#minyakwangi
#minyakwangimurah
#hantaran
#hantarankawin #jalanjalan #lokalah #wangi #igmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #igkl #lazadamalaysia #lazadamy #minyakwangiori #minyakwangioriginal
Authentic Salvatore Ferragamo Uomo Signature Set 📣100ML EAU DE PARFUM , 10ML EAU DE PARFUM , SHAMPOO & SHOWER GEL 100ML 🛒 RM249 ONLY ! ready stock , last call ! #tommyteam1212  #kedaiig  #kedaiperfume  #kedaiminyakwangi  #kedaionline  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumelelaki  #perfumeori  #perfumeonline  #minyakwangimalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #hantaran  #hantarankawin  #jalanjalan  #lokalah  #wangi  #igmalaysia  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #igshopmalaysia  #igkl  #lazadamalaysia  #lazadamy  #minyakwangiori  #minyakwangioriginal 
JIMMY CHOO BLOSSOM
100ML Tester Unit (Untested)
.
.
RM249 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
JIMMY CHOO BLOSSOM 100ML Tester Unit (Untested) . . RM249 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
Antara yg ramai peminat.. baunya boleh kata berlemak sweet fruity dan memang sgt eksklusif..hehe.. memang sgt la sesuai kalau dtg majlis keraian.. ketahanan bau dia xyah ckp la kan.. 8-12jam sdah tntu... wow menarik kn.. PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ...
.
✅Harga murah
.
✅Mesra wuduk
.
✅Tahan lama 8 hingga 12jam
.
✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA
.
✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju
.

Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556

#perfume #perfumemurah #perfumeinspired  #perfumereadystok #perfumeunbrand #perfumeborong #perfumepati #perfumelover #perfumelelaki #perfumemen #perfumewomen #perfumeperempuan #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumesale #minyakwangi #minyakwangiwanita #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah #minyakwangibest #hargasetandingkualiti #bautahanlama #sayajualperfume #murahmurah #readystock #promosi #salegiler2 #megasale #yessale #saleyes
Antara yg ramai peminat.. baunya boleh kata berlemak sweet fruity dan memang sgt eksklusif..hehe.. memang sgt la sesuai kalau dtg majlis keraian.. ketahanan bau dia xyah ckp la kan.. 8-12jam sdah tntu... wow menarik kn.. PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ... . ✅Harga murah . ✅Mesra wuduk . ✅Tahan lama 8 hingga 12jam . ✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA . ✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju . Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556 #perfume  #perfumemurah  #perfumeinspired  #perfumereadystok  #perfumeunbrand  #perfumeborong  #perfumepati  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumemen  #perfumewomen  #perfumeperempuan  #perfumemalaysia  #perfumeonline  #perfumesale  #minyakwangi  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah  #minyakwangibest  #hargasetandingkualiti  #bautahanlama  #sayajualperfume  #murahmurah  #readystock  #promosi  #salegiler2  #megasale  #yessale  #saleyes 
Antara yg ramai peminat.. baunya boleh kata berlemak sweet fruity dan memang sgt eksklusif.. mostly ramai akn ckp bau ni cm bau laici skit.. hehe.. memang sgt la sesuai kalau dtg majlis keraian.. ketahanan bau dia xyah ckp la kan.. 8-12jam sdah tntu... wow menarik kn.. PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ...
.
✅Harga murah
.
✅Mesra wuduk
.
✅Tahan lama 8 hingga 12jam
.
✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA
.
✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju
.

Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556

#perfume #perfumemurah #perfumeinspired  #perfumereadystok #perfumeunbrand #perfumeborong #perfumepati #perfumelover #perfumelelaki #perfumemen #perfumewomen #perfumeperempuan #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumesale #minyakwangi #minyakwangiwanita #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah #minyakwangibest #hargasetandingkualiti #bautahanlama #sayajualperfume #murahmurah #readystock #promosi #salegiler2 #megasale #yessale #saleyes
Antara yg ramai peminat.. baunya boleh kata berlemak sweet fruity dan memang sgt eksklusif.. mostly ramai akn ckp bau ni cm bau laici skit.. hehe.. memang sgt la sesuai kalau dtg majlis keraian.. ketahanan bau dia xyah ckp la kan.. 8-12jam sdah tntu... wow menarik kn.. PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ... . ✅Harga murah . ✅Mesra wuduk . ✅Tahan lama 8 hingga 12jam . ✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA . ✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju . Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556 #perfume  #perfumemurah  #perfumeinspired  #perfumereadystok  #perfumeunbrand  #perfumeborong  #perfumepati  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumemen  #perfumewomen  #perfumeperempuan  #perfumemalaysia  #perfumeonline  #perfumesale  #minyakwangi  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah  #minyakwangibest  #hargasetandingkualiti  #bautahanlama  #sayajualperfume  #murahmurah  #readystock  #promosi  #salegiler2  #megasale  #yessale  #saleyes 
Selamat malam sahabat terhebat.. perfume inspired dh tntu puas hati kan.. sahabat kita ni dh berkali2 repeat.. mmg berbaloi klu tak xkn repeat lg kn.. ari mgu sambil lepak2 kt umah duit masuk.. syokkn 😜😜 .. Alhamdulillah rezeki .
PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ...
.
✅Harga murah
.
✅Mesra wuduk
.
✅Tahan lama 8 hingga 12jam
.
✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA
.
✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju
.

Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556

#perfume #perfumemurah #perfumeinspired  #perfumereadystok #perfumeunbrand #perfumeborong #perfumepati #perfumelover #perfumelelaki #perfumemen #perfumewomen #perfumeperempuan #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumesale #minyakwangi #minyakwangiwanita #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah #minyakwangibest #hargasetandingkualiti #bautahanlama #sayajualperfume #murahmurah #readystock #promosi #salegiler2 #megasale #yessale #saleyes
Selamat malam sahabat terhebat.. perfume inspired dh tntu puas hati kan.. sahabat kita ni dh berkali2 repeat.. mmg berbaloi klu tak xkn repeat lg kn.. ari mgu sambil lepak2 kt umah duit masuk.. syokkn 😜😜 .. Alhamdulillah rezeki . PERFUME INSPIRED 35ML !! Beli 3 botol dapat free gift sehelai tudung..wow 😲😲 menarik bukannn ... . ✅Harga murah . ✅Mesra wuduk . ✅Tahan lama 8 hingga 12jam . ✅Setanding dengan Haruman ANTARABANGSA . ✅Tidak akan tinggalkan kesan Di baju . Jom pakat2 cuba pasti puas hati. Dengan Haruman yg wangi dan sangat berkualiti....💃💃💃 nak risik2 ke terus antr hantaran .. klik je wasap.my/60129498556 #perfume  #perfumemurah  #perfumeinspired  #perfumereadystok  #perfumeunbrand  #perfumeborong  #perfumepati  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumemen  #perfumewomen  #perfumeperempuan  #perfumemalaysia  #perfumeonline  #perfumesale  #minyakwangi  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #minyakwangimurah  #minyakwangibest  #hargasetandingkualiti  #bautahanlama  #sayajualperfume  #murahmurah  #readystock  #promosi  #salegiler2  #megasale  #yessale  #saleyes 
GUESS FOR WOMEN
75ML Tester Unit w/out cap (Untested)
.
.
RM175 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
GUESS FOR WOMEN 75ML Tester Unit w/out cap (Untested) . . RM175 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
THIERRY MUGLER A MEN
100ML
.
.
RM285 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
THIERRY MUGLER A MEN 100ML . . RM285 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
THIERRY MUGLER ANGEL EDP
REFILLABLE STAR 100ML
.
.
RM400 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
THIERRY MUGLER ANGEL EDP REFILLABLE STAR 100ML . . RM400 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
AQUOLINA PINK SUGAR
100ML Tester Unit without cap (Untested)
.
.
RM129 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
AQUOLINA PINK SUGAR 100ML Tester Unit without cap (Untested) . . RM129 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume 
NEW!
JIMMY CHOO FEVER 
GIFT SET
.
.
Set consists of :
1 x 100ML perfume
1 x 100ML body lotion
1 x 7.5ML rollerball
.
.
HARGA :
RM320 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomgiftsetperfume
NEW! JIMMY CHOO FEVER GIFT SET . . Set consists of : 1 x 100ML perfume 1 x 100ML body lotion 1 x 7.5ML rollerball . . HARGA : RM320 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomgiftsetperfume 
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! 
Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! 
Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104
—> www.wasap.my/60186656104  P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe

#lelaki #jejaka #perfumelelaki #perfume #ubatkuat #tahanlama #magictissue #tegang #keras #jamu #kuat #kamasutra #69 #janda #duda #gadis #matipucuk #ubatkuat #abangsado #gagah #teruna #dara #maskulin #handsome #vimax #dexandra #dunhill #ck
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104 —> www.wasap.my/60186656104 P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe #lelaki  #jejaka  #perfumelelaki  #perfume  #ubatkuat  #tahanlama  #magictissue  #tegang  #keras  #jamu  #kuat  #kamasutra  #69  #janda  #duda  #gadis  #matipucuk  #ubatkuat  #abangsado  #gagah  #teruna  #dara  #maskulin  #handsome  #vimax  #dexandra  #dunhill  #ck 
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! 
Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! 
Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104
—> www.wasap.my/60186656104  P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe

#lelaki #jejaka #perfumelelaki #perfume #ubatkuat #tahanlama #magictissue #tegang #keras #jamu #kuat #kamasutra #69 #janda #duda #gadis #matipucuk #ubatkuat #abangsado #gagah #teruna #dara #maskulin #handsome #vimax #dexandra #dunhill #ck
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104 —> www.wasap.my/60186656104 P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe #lelaki  #jejaka  #perfumelelaki  #perfume  #ubatkuat  #tahanlama  #magictissue  #tegang  #keras  #jamu  #kuat  #kamasutra  #69  #janda  #duda  #gadis  #matipucuk  #ubatkuat  #abangsado  #gagah  #teruna  #dara  #maskulin  #handsome  #vimax  #dexandra  #dunhill  #ck 
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! 
Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! 
Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104
—> www.wasap.my/60186656104  P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe

#lelaki #jejaka #perfumelelaki #perfume #ubatkuat #tahanlama #magictissue #tegang #keras #jamu #kuat #kamasutra #69 #janda #duda #gadis #matipucuk #ubatkuat #abangsado #gagah #teruna #dara #maskulin #handsome #vimax #dexandra #dunhill #ck
Muke tak hensem takpe.. janji bau badan wangi broo. Awek pun ramai datang dekat. Hehe . Serius brooo wa dah tryyy memang menjadiii ! Nak tak ttbe awek yg cun kau minat selama ni ttbe je tegur kau ? Tak menggelupur kau silap2 jadi awek kau terus. Ngam abiss ! Kalau nak try boleh whatsapp kat no bawah —> www.wasap.my/60186656104 —> www.wasap.my/60186656104 P/s : Stock jalan laju ni , better grab awal sebelum melepas la aweks kat luar sana. Hehe #lelaki  #jejaka  #perfumelelaki  #perfume  #ubatkuat  #tahanlama  #magictissue  #tegang  #keras  #jamu  #kuat  #kamasutra  #69  #janda  #duda  #gadis  #matipucuk  #ubatkuat  #abangsado  #gagah  #teruna  #dara  #maskulin  #handsome  #vimax  #dexandra  #dunhill  #ck 
"SATU KELUARGA SAYA GUNA ESHAL PERFUME NI... BAUNYA BUAT KENGKAWAN KAT OFIS SAYA TEGUR... MEMANG SEDAP BAUNYA... ADA YANG NAK ORDER JUGAK... TU SAYA DATANG AMIK NI..."
.
Nak dapatkan perfume TAHAN 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #perfumeaddict #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumery #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia
"SATU KELUARGA SAYA GUNA ESHAL PERFUME NI... BAUNYA BUAT KENGKAWAN KAT OFIS SAYA TEGUR... MEMANG SEDAP BAUNYA... ADA YANG NAK ORDER JUGAK... TU SAYA DATANG AMIK NI..." . Nak dapatkan perfume TAHAN 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚 . #agentwanted  #dropshipwanted  #pengedardiperlukan  #perfumeph  #perfumeone  #perfumetester  #perfumebandname  #perfumesph  #perfumemalaysia  #perfumeori  #perfumes  #perfumedubai  #perfumeaddict  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumesale  #perfumeonline  #eshalkl  #minyakwangi  #perfume  #perfumewangi  #perfumery  #perfumelovers  #perfumeoriginal  #perfumethai  #perfumemurahmalaysia 
BODY LOTION BRAND YANG PALING SUSAH NAK JUMPA! 🔥🔥
.
.
Rare item tau Body Lotion Lancome ni. Ada body lotion Lancome La Vie Est Belle 50ML & Lancome La Nuit Tresor 50ML. Bolehlah uolls grab cepat2 sebelum stok habissss 😘❤
.
.
HARGA :
RM30 exc pos EACH
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order 😊
.
.
#pombodylotion
BODY LOTION BRAND YANG PALING SUSAH NAK JUMPA! 🔥🔥 . . Rare item tau Body Lotion Lancome ni. Ada body lotion Lancome La Vie Est Belle 50ML & Lancome La Nuit Tresor 50ML. Bolehlah uolls grab cepat2 sebelum stok habissss 😘❤ . . HARGA : RM30 exc pos EACH . . WhatsApp 016-6344531 untuk order 😊 . . #pombodylotion 
Dapatkan 1 set air freshener kombo 8 botol.
.
Free..free..free 1 botol air freshener 💃
Dapatkan 1 set air freshener kombo 8 botol. . Free..free..free 1 botol air freshener 💃
Thanks customer grab 4 botol terus!
.
Next time order lagi 👏👏👏
Thanks customer grab 4 botol terus! . Next time order lagi 👏👏👏
Romance is Channel Change
.
Kombo 2 botol RM100
.
Grab now sebelum menyesal 😪
Romance is Channel Change . Kombo 2 botol RM100 . Grab now sebelum menyesal 😪
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM80 SM / RM85 SS
3 bottles = RM110 SM / RM115 SS
5 bottles = RM170 SM / RM180 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM80 SM / RM85 SS 3 bottles = RM110 SM / RM115 SS 5 bottles = RM170 SM / RM180 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM80 SM / RM85 SS
3 bottles = RM110 SM / RM115 SS
5 bottles = RM170 SM / RM180 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM80 SM / RM85 SS 3 bottles = RM110 SM / RM115 SS 5 bottles = RM170 SM / RM180 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM80 SM / RM85 SS
3 bottles = RM110 SM / RM115 SS
5 bottles = RM170 SM / RM180 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM80 SM / RM85 SS 3 bottles = RM110 SM / RM115 SS 5 bottles = RM170 SM / RM180 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM30 SM / RM34 SS
2 bottles = RM50 SM / RM55 SS
3 bottles = RM75 SM / RM80 SS
5 bottles = RM120 SM / RM130 SS
INCLUDED POSTAGE ! 
Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM30 SM / RM34 SS 2 bottles = RM50 SM / RM55 SS 3 bottles = RM75 SM / RM80 SS 5 bottles = RM120 SM / RM130 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM30 SM / RM34 SS
2 bottles = RM50 SM / RM55 SS
3 bottles = RM75 SM / RM80 SS
5 bottles = RM120 SM / RM130 SS
INCLUDED POSTAGE ! 
Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM30 SM / RM34 SS 2 bottles = RM50 SM / RM55 SS 3 bottles = RM75 SM / RM80 SS 5 bottles = RM120 SM / RM130 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM30 SM / RM34 SS
2 bottles = RM50 SM / RM55 SS
3 bottles = RM75 SM / RM80 SS
5 bottles = RM120 SM / RM130 SS
INCLUDED POSTAGE ! 
Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM30 SM / RM34 SS 2 bottles = RM50 SM / RM55 SS 3 bottles = RM75 SM / RM80 SS 5 bottles = RM120 SM / RM130 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 set = RM58 SM / RM64 SS
2 sets = RM105 SM / RM115 SS
3 sets = RM145 SM / RM157 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #setperfume #setperfumemurah
🌸🌸🌸🌸🌸 1 set = RM58 SM / RM64 SS 2 sets = RM105 SM / RM115 SS 3 sets = RM145 SM / RM157 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia  #setperfume  #setperfumemurah 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM50 SM / RM54 SS
2 bottles = RM95 SM / RM100 SS
3 bottles = RM125 SM / RM130 SS
5 bottles = RM190 SM / RM200 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM50 SM / RM54 SS 2 bottles = RM95 SM / RM100 SS 3 bottles = RM125 SM / RM130 SS 5 bottles = RM190 SM / RM200 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM45 SM / RM49 SS
2 bottles = RM85 SM / RM90 SS
3 bottles = RM120 SM / RM126 SS
5 bottles = RM187 SM / RM199 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM45 SM / RM49 SS 2 bottles = RM85 SM / RM90 SS 3 bottles = RM120 SM / RM126 SS 5 bottles = RM187 SM / RM199 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 box (3 bottles) = RM40 SM / RM44 SS
2 boxes (6 bottles) = RM80 SM / RM86 SS 
INCLUDED POSTAGE ! 
FREE PURSE SPRAY !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 box (3 bottles) = RM40 SM / RM44 SS 2 boxes (6 bottles) = RM80 SM / RM86 SS INCLUDED POSTAGE ! FREE PURSE SPRAY ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM40 SM / RM44 SS
2 bottles = RM80 SM / RM86 SS
INCLUDED POSTAGE ! 
Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM40 SM / RM44 SS 2 bottles = RM80 SM / RM86 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 box (3 bottles) = RM40 SM / RM44 SS
2 boxes (6 bottles) = RM80 SM / RM86 SS 
INCLUDED POSTAGE ! 
FREE PURSE SPRAY !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 box (3 bottles) = RM40 SM / RM44 SS 2 boxes (6 bottles) = RM80 SM / RM86 SS INCLUDED POSTAGE ! FREE PURSE SPRAY ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM18 SM / RM22 SS
2 bottles = RM25 SM / RM29 SS
3 bottles = RM36 SM / RM40 SS
5 bottles = RM50 SM / RM55 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM18 SM / RM22 SS 2 bottles = RM25 SM / RM29 SS 3 bottles = RM36 SM / RM40 SS 5 bottles = RM50 SM / RM55 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM18 SM / RM22 SS
2 bottles = RM25 SM / RM29 SS
3 bottles = RM36 SM / RM40 SS
5 bottles = RM50 SM / RM55 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM18 SM / RM22 SS 2 bottles = RM25 SM / RM29 SS 3 bottles = RM36 SM / RM40 SS 5 bottles = RM50 SM / RM55 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
🌸🌸🌸🌸🌸
1 bottle = RM18 SM / RM22 SS
2 bottles = RM25 SM / RM29 SS
3 bottles = RM36 SM / RM40 SS
5 bottles = RM50 SM / RM55 SS
INCLUDED POSTAGE !

Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍

How to order?
📸 Screenshot the picture.
📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊

Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊
🌸🌸🌸🌸🌸
#perfume #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #perfumemurah #perfumeonline #perfumeperempuan #perfumelelaki #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #perfumewangi #perfumetahanlama #fragrance #wangi #murahmurah #barangmurah #pocketperfume #perfumebranded #perfumebrandedmurahmurah #perfumebrandedmurahmalaysia #perfumebrandedmalaysia #minyakwangibrandedmurah #minyakwangibrandedhargamurah #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia
🌸🌸🌸🌸🌸 1 bottle = RM18 SM / RM22 SS 2 bottles = RM25 SM / RM29 SS 3 bottles = RM36 SM / RM40 SS 5 bottles = RM50 SM / RM55 SS INCLUDED POSTAGE ! Buy and grab yours now with an affordable price ! 😍 How to order? 📸 Screenshot the picture. 📲 Whatapps to 011-16831108 or just click the link at the profile. 😊 Any information to ask ? Do contact me at this number now, 011-16831108 or just click the link at the profile, easy as a piece of cake. 😆😊 🌸🌸🌸🌸🌸 #perfume  #sayajual  #bazaarpaknil  #hargamurahmurahjer  #hargakasihsayang  #perfumemurah  #perfumeonline  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangilelaki  #minyakwangiperempuan  #perfumewangi  #perfumetahanlama  #fragrance  #wangi  #murahmurah  #barangmurah  #pocketperfume  #perfumebranded  #perfumebrandedmurahmurah  #perfumebrandedmurahmalaysia  #perfumebrandedmalaysia  #minyakwangibrandedmurah  #minyakwangibrandedhargamurah  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmurahmalaysia 
YEAR END SALE !

Berbaki lagi 14 hari sebelum penamatan YES 2018. Dapatkan segera PROMOSI belian 3 botol 10ML dengan harga RM100 sahaja.

Jom miliki segera 😊

#tiktok
#perfumeteamperak
#exo
#codkualakangsar
#codtaiping
#perfumecollection
#perfumemewah
#perfumelelaki
#perfumewanita
#perfumehantaran
#syukurselalu
#dramasangat
#doorgiftbajet
#moodrepublik
#perfumeblackout
#perfumejustica
#ctdk
#harimaumalay
#astrogempak
#tamantasiktaiping
#wangiantahanlama
#beritaharian 
#wanitainspirasi
#malaysiahariini
YEAR END SALE ! Berbaki lagi 14 hari sebelum penamatan YES 2018. Dapatkan segera PROMOSI belian 3 botol 10ML dengan harga RM100 sahaja. Jom miliki segera 😊 #tiktok  #perfumeteamperak  #exo  #codkualakangsar  #codtaiping  #perfumecollection  #perfumemewah  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumehantaran  #syukurselalu  #dramasangat  #doorgiftbajet  #moodrepublik  #perfumeblackout  #perfumejustica  #ctdk  #harimaumalay  #astrogempak  #tamantasiktaiping  #wangiantahanlama  #beritaharian  #wanitainspirasi  #malaysiahariini 
Assalamualaikum 🤗🤗🤗
.
Berita gembira utk penggemar  one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni.
.
👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. .
👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas.
.
📲0187896412
📲0187896412
📲0187896412
.
#minyakwangi #minyakwangilejen #minyakwangimurah #minyakwangiputrajaya #minyakwangicyberjaya #mentor7 #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #petalingjaya #slamfanclub #zamanislam #perfume #perfumecollection #perfumewanita #perfumelelaki #gegarvaganza2018 #gegarvaganza5 #butikvendor #hadiahharijadi #birthdaypresent #hantaran #hantarankahwin #hantarantunang
Assalamualaikum 🤗🤗🤗 . Berita gembira utk penggemar one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni. . 👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. . 👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas. . 📲0187896412 📲0187896412 📲0187896412 . #minyakwangi  #minyakwangilejen  #minyakwangimurah  #minyakwangiputrajaya  #minyakwangicyberjaya  #mentor7  #putrajaya  #cyberjaya  #kajang  #bangi  #petalingjaya  #slamfanclub  #zamanislam  #perfume  #perfumecollection  #perfumewanita  #perfumelelaki  #gegarvaganza2018  #gegarvaganza5  #butikvendor  #hadiahharijadi  #birthdaypresent  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarantunang 
Assalamualaikum 🤗🤗🤗
.
Berita gembira utk penggemar  one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni.
.
👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. .
👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas.
.
📲0187896412
📲0187896412
📲0187896412
.
#minyakwangi #minyakwangilejen #minyakwangimurah #minyakwangiputrajaya #minyakwangicyberjaya #mentor7 #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #petalingjaya #perfume #perfumecollection #perfumewanita #perfumelelaki #gegarvaganza2018 #gegarvaganza5 #butikvendor #hadiahharijadi #birthdaypresent #hantaran #hantarankahwin #hantarantunang
Assalamualaikum 🤗🤗🤗 . Berita gembira utk penggemar one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni. . 👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. . 👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas. . 📲0187896412 📲0187896412 📲0187896412 . #minyakwangi  #minyakwangilejen  #minyakwangimurah  #minyakwangiputrajaya  #minyakwangicyberjaya  #mentor7  #putrajaya  #cyberjaya  #kajang  #bangi  #petalingjaya  #perfume  #perfumecollection  #perfumewanita  #perfumelelaki  #gegarvaganza2018  #gegarvaganza5  #butikvendor  #hadiahharijadi  #birthdaypresent  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarantunang 
Yes..yes..yes..
.
RM100 for 2.
.
Ramai yang dah jadi sasau sebab tak percaya 😅
Yes..yes..yes.. . RM100 for 2. . Ramai yang dah jadi sasau sebab tak percaya 😅
Thanks guys grab 4, 6 botol.
.
Ramai yang tahu Dexandra perfume jarang² buat sale.
.
Ni la masanya simpan stock.
.
Kumpul order untuk lebih jimat juga 😍
Thanks guys grab 4, 6 botol. . Ramai yang tahu Dexandra perfume jarang² buat sale. . Ni la masanya simpan stock. . Kumpul order untuk lebih jimat juga 😍
Y.E.S is COMING !!!!!
.
BODY MIST YEAR END SALE (YES)😱 MURAH, BANYAK, CANTIK. Begitulah tagline kami di The Lab Body Mist 😍 sekarang ni berlangsung YES lagi la bertambah2 murah 😬

1 botol | 120ml : RM26.90 (np:RM29.90) siap dapat free gift 1 bottle 5ml lagi 👏

Produk baru ni tapi customer asik duk repeat je sebab best sgt.. Nama je body mist tapi bau tahan agak lama jugak 😁 Jom whatsapp sekarang jangan lepaskan peluang 
www.wasap.my/60145082716/bodymist

#thelabbodymist #thelabboutique #bodymist #yes #thebodyshop #victoriasecret #sayajualbodymist #bazaarpaknil #shahalam #subangbestari #subang #ctdk #unisza #umt #uitm #uitmshahalam #msu #viral #polisevo2 #paskal #malaysia #bodymistlelaki #perfumelelaki #cod #lokalah #codshahalam #codkualaterengganu #kualaterengganu #gongbadak #yearendsalemalaysia
Y.E.S is COMING !!!!! . BODY MIST YEAR END SALE (YES)😱 MURAH, BANYAK, CANTIK. Begitulah tagline kami di The Lab Body Mist 😍 sekarang ni berlangsung YES lagi la bertambah2 murah 😬 1 botol | 120ml : RM26.90 (np:RM29.90) siap dapat free gift 1 bottle 5ml lagi 👏 Produk baru ni tapi customer asik duk repeat je sebab best sgt.. Nama je body mist tapi bau tahan agak lama jugak 😁 Jom whatsapp sekarang jangan lepaskan peluang www.wasap.my/60145082716/bodymist #thelabbodymist  #thelabboutique  #bodymist  #yes  #thebodyshop  #victoriasecret  #sayajualbodymist  #bazaarpaknil  #shahalam  #subangbestari  #subang  #ctdk  #unisza  #umt  #uitm  #uitmshahalam  #msu  #viral  #polisevo2  #paskal  #malaysia  #bodymistlelaki  #perfumelelaki  #cod  #lokalah  #codshahalam  #codkualaterengganu  #kualaterengganu  #gongbadak  #yearendsalemalaysia 
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱
-
BEST KAN?😘😘
-
BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘
-
FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱
-
📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857
-
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurahmalaysia
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱 - BEST KAN?😘😘 - BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘 - FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱 - 📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857 - #perfume  #perfumecollection  #perfumeone  #perfumes  #perfumemurah  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeoriginal  #perfumeori  #perfumeformen  #perfumewangi  #perfumesale  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumetester  #perfumelovers  #perfumemen  #perfumewanita  #perfumeforwomen  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumegiftset  #perfumehantaran  #sethantaran  #perfumekahwin  #sethantaranmurahmalaysia 
RM100 for 2.
.
RM100 for 2.
.
Normal price RM130 for 2 😂
RM100 for 2. . RM100 for 2. . Normal price RM130 for 2 😂
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱
-
BEST KAN?😘😘
-
BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘
-
FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱
-
📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857
-
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurahmalaysia
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱 - BEST KAN?😘😘 - BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘 - FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱 - 📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857 - #perfume  #perfumecollection  #perfumeone  #perfumes  #perfumemurah  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeoriginal  #perfumeori  #perfumeformen  #perfumewangi  #perfumesale  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumetester  #perfumelovers  #perfumemen  #perfumewanita  #perfumeforwomen  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumegiftset  #perfumehantaran  #sethantaran  #perfumekahwin  #sethantaranmurahmalaysia 
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱
-
BEST KAN?😘😘
-
BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘
-
FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱
-
📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857
-
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurahmalaysia
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱 - BEST KAN?😘😘 - BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘 - FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱 - 📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857 - #perfume  #perfumecollection  #perfumeone  #perfumes  #perfumemurah  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeoriginal  #perfumeori  #perfumeformen  #perfumewangi  #perfumesale  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumetester  #perfumelovers  #perfumemen  #perfumewanita  #perfumeforwomen  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumegiftset  #perfumehantaran  #sethantaran  #perfumekahwin  #sethantaranmurahmalaysia 
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱
-
BEST KAN?😘😘
-
BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘
-
FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱
-
📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857
-
#perfume #perfumecollection #perfumeone #perfumes #perfumemurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumeori #perfumeformen #perfumewangi #perfumesale #perfumelover #perfumelelaki #perfumetester #perfumelovers #perfumemen #perfumewanita #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher #perfumegiftset #perfumehantaran #sethantaran #perfumekahwin #sethantaranmurahmalaysia
Mana nak dapat harga MURAH + 50% DISCOUNT + LUCKY DRAW + FREE POSTAGE???😱😱😱 - BEST KAN?😘😘 - BUY OUR NEW IN BOX NOW WITH 50% DISCOUNT + FREE POSTAGE + LUCKY DRAW (CINCIN EMAS/LOKET EMAS/CASH) 😘😘 - FOR LIMITED TIME ONLY 😱😱😱 - 📲WHATSAPP NOW NOW 0167559857 - #perfume  #perfumecollection  #perfumeone  #perfumes  #perfumemurah  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeoriginal  #perfumeori  #perfumeformen  #perfumewangi  #perfumesale  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumetester  #perfumelovers  #perfumemen  #perfumewanita  #perfumeforwomen  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumegiftset  #perfumehantaran  #sethantaran  #perfumekahwin  #sethantaranmurahmalaysia 
Vacay SALE.
.
Perghhhh..
.
Perghhhh..
.
Perghhhh..
.
Klik link wasap di atas untuk order sekarang!
Vacay SALE. . Perghhhh.. . Perghhhh.. . Perghhhh.. . Klik link wasap di atas untuk order sekarang!
Sampai pack di pos office.
.
Odw ke pos office pun masih ada yang buat order.
.
Nampak sangat SALE harga runtuh ni wajib sambar banyak² 😂
Sampai pack di pos office. . Odw ke pos office pun masih ada yang buat order. . Nampak sangat SALE harga runtuh ni wajib sambar banyak² 😂
Rear edition for him.
.
Sale promo RM100 for 2.
.
Wasap me now guy!
Rear edition for him. . Sale promo RM100 for 2. . Wasap me now guy!
"TAK MAIN LA SEBOTOL2 DAH... SEKALI AMIK MINIMUM MESTI 3 BOTOL.. TAKUT TERLEPAS PROMOSI TAK MASUK AKAL NI... SIAP BOLEH DAPAT RM1000 PULAK TU.. KALAU LAH SAYA DAPAT DUIT TU... SAYA NAK BAGI FAMILY SAYA LA... MESTI DIAORANG GEMBIRA KAN... BESTNYA..."
.
Nak dapatkan perfume TAHAN LEBIH 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚
.
#agentwanted #dropshipwanted #pengedardiperlukan #perfumeph #perfumeone #perfumetester #perfumebandname #perfumesph #perfumemalaysia #perfumeori #perfumes #perfumedubai #wanita #perfumelover #perfumelelaki #perfumesale #perfumeonline #eshalkl #minyakwangi #perfume #perfumewangi #perfumeperempuan #perfumelovers #perfumeoriginal #perfumethai #perfumemurahmalaysia
"TAK MAIN LA SEBOTOL2 DAH... SEKALI AMIK MINIMUM MESTI 3 BOTOL.. TAKUT TERLEPAS PROMOSI TAK MASUK AKAL NI... SIAP BOLEH DAPAT RM1000 PULAK TU.. KALAU LAH SAYA DAPAT DUIT TU... SAYA NAK BAGI FAMILY SAYA LA... MESTI DIAORANG GEMBIRA KAN... BESTNYA..." . Nak dapatkan perfume TAHAN LEBIH 8 JAM serendah Rm15.90 ini? Komen PM atau klik link di bio. Dengan pantas kami bantu anda 😚 . #agentwanted  #dropshipwanted  #pengedardiperlukan  #perfumeph  #perfumeone  #perfumetester  #perfumebandname  #perfumesph  #perfumemalaysia  #perfumeori  #perfumes  #perfumedubai  #wanita  #perfumelover  #perfumelelaki  #perfumesale  #perfumeonline  #eshalkl  #minyakwangi  #perfume  #perfumewangi  #perfumeperempuan  #perfumelovers  #perfumeoriginal  #perfumethai  #perfumemurahmalaysia 
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA MISTERIOSA
GIFT SET
.
.
A strong dark berry, vanilla scent! Perfect to be worn during night. .
Gift set consists of :
1 x 100ML perfume
1 x 50ML body lotion
1 x 10ML travel spray
.
.
HARGA :
RM329 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomgiftsetperfume
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA MISTERIOSA GIFT SET . . A strong dark berry, vanilla scent! Perfect to be worn during night. . Gift set consists of : 1 x 100ML perfume 1 x 50ML body lotion 1 x 10ML travel spray . . HARGA : RM329 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomgiftsetperfume 
Assalamualaikum 🤗🤗🤗
.
Berita gembira utk penggemar  one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni.
.
👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. .
👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas.
.
📲0187896412
📲0187896412
📲0187896412
.
#minyakwangi #minyakwangilejen #minyakwangimurah #minyakwangiputrajaya #minyakwangicyberjaya #mentor7 #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #petalingjaya #perfume #perfumecollection #perfumewanita #perfumelelaki #gegarvaganza2018 #gegarvaganza5 #butikvendor #hadiahharijadi #birthdaypresent #hantaran #hantarankahwin #hantarantunang
Assalamualaikum 🤗🤗🤗 . Berita gembira utk penggemar one drop perfume. Sempena hari gaji, sis nak buat sales utk semua perfume set lelaki & perempuan. Stok adalah limited ye. So jangan tunggu lama-lama, bermula hari ini sehingga esok ye. Jangan lepas peluang ni. . 👉 OFF RM5 💸 untuk women set 1-4 & men set 1-3 & men celebrities set. . 👉 MYSTERY GIFT 🎁 untuk pembelian 2 box ke atas. . 📲0187896412 📲0187896412 📲0187896412 . #minyakwangi  #minyakwangilejen  #minyakwangimurah  #minyakwangiputrajaya  #minyakwangicyberjaya  #mentor7  #putrajaya  #cyberjaya  #kajang  #bangi  #petalingjaya  #perfume  #perfumecollection  #perfumewanita  #perfumelelaki  #gegarvaganza2018  #gegarvaganza5  #butikvendor  #hadiahharijadi  #birthdaypresent  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarantunang 
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY FLORALE
90ML
.
.
RM315 FREE POS
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order.
.
.
#pomperfume
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY FLORALE 90ML . . RM315 FREE POS . . WhatsApp 016-6344531 untuk order. . . #pomperfume