an online Instagram web viewer

#perfumedexandra medias

Photos

YES 2 botol RM100 je. Dx Code (Armani Code). Boleh pilih 2 botol dari list di bawah. Pastu boleh join Lucky Draw Mingguan dan Grand Prize. Kot2 dapat bercuti ke Maldives ๐Ÿ˜

RARE EDITION - MEN
1. DX CODE (Armani Code)
2. DX EMOTION (Aigner Blue Emotion)
3. DX PURE VETIVER (Chanel Allure Homme Sport)
4. DX BLEU (Chanel Bleu De Chanel)
5. DX LAMELA (JPG Le Male)
6. DX BLACK XS (Black XS Paco Rabanne)

RARE EDITION - WOMEN
1.  DX CRYSTAL (Versace Bright Crystal)
2.  DX DAISY (Daisy Marc Jacobs)
3.  DX FANTASY (Fantasy Britney Spears)
4.  DX FRESH (DKNY Fresh Blossom)
5.  DX INSHINE (Incanto Shine)
6.  DX LAURA (Ralph RL)
7.  DX MOMENT LE (Our Moment)
8.  DX PERRY (Purr Katy Perry)
9.  DX PURE MIDNIGHT (TresorMidnightRose LANCร”ME)
10.  DX ROSE (Bvlgari Rose Essentielle)
11.  DX STILL (Still JLo)
12.  DX VIOLET (Violet LE)
13.  DX WOMEN (De'Xandra Her)
14.  DX MISSEY (L'Eau D'Issey)
15.  DX MARY L (Lanvin Marry Me)
16.  DX CHERRY (Annick Goutal Petite Cherie)
17.  DX ENGLISH PEAR (English Pear Jo Malone)
18.  DX NARCY PINK (Narciso Pink)
19.  DX NARCY WOMAN (Narciso)
20.  DX AMOUR by De'Xandra
21.  HAWA by De'Xandra

35ml EDP
Halal
Travel Friendly

0197496236

Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/SetPerfumeDeXandra

#VacayScentSale
#SetPerfume
#DeXandra #PerfumeDeXandra
#SetHantaranBajet
#SetHantaranDeXandra
YES 2 botol RM100 je. Dx Code (Armani Code). Boleh pilih 2 botol dari list di bawah. Pastu boleh join Lucky Draw Mingguan dan Grand Prize. Kot2 dapat bercuti ke Maldives ๐Ÿ˜ RARE EDITION - MEN 1. DX CODE (Armani Code) 2. DX EMOTION (Aigner Blue Emotion) 3. DX PURE VETIVER (Chanel Allure Homme Sport) 4. DX BLEU (Chanel Bleu De Chanel) 5. DX LAMELA (JPG Le Male) 6. DX BLACK XS (Black XS Paco Rabanne) RARE EDITION - WOMEN 1. DX CRYSTAL (Versace Bright Crystal) 2. DX DAISY (Daisy Marc Jacobs) 3. DX FANTASY (Fantasy Britney Spears) 4. DX FRESH (DKNY Fresh Blossom) 5. DX INSHINE (Incanto Shine) 6. DX LAURA (Ralph RL) 7. DX MOMENT LE (Our Moment) 8. DX PERRY (Purr Katy Perry) 9. DX PURE MIDNIGHT (TresorMidnightRose LANCร”ME) 10. DX ROSE (Bvlgari Rose Essentielle) 11. DX STILL (Still JLo) 12. DX VIOLET (Violet LE) 13. DX WOMEN (De'Xandra Her) 14. DX MISSEY (L'Eau D'Issey) 15. DX MARY L (Lanvin Marry Me) 16. DX CHERRY (Annick Goutal Petite Cherie) 17. DX ENGLISH PEAR (English Pear Jo Malone) 18. DX NARCY PINK (Narciso Pink) 19. DX NARCY WOMAN (Narciso) 20. DX AMOUR by De'Xandra 21. HAWA by De'Xandra 35ml EDP Halal Travel Friendly 0197496236 Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/SetPerfumeDeXandra #VacayScentSale  #SetPerfume  #DeXandra  #PerfumeDeXandra  #SetHantaranBajet  #SetHantaranDeXandra 
YES 2 botol RM100 je. Boleh pilih dari list di bawah

RARE EDITION - MEN
1. DX CODE (Armani Code)
2. DX EMOTION (Aigner Blue Emotion)
3. DX PURE VETIVER (Chanel Allure Homme Sport)
4. DX BLEU (Chanel Bleu De Chanel)
5. DX LAMELA (JPG Le Male)
6. DX BLACK XS (Black XS Paco Rabanne)

RARE EDITION - WOMEN
1.  DX CRYSTAL (Versace Bright Crystal)
2.  DX DAISY (Daisy Marc Jacobs)
3.  DX FANTASY (Fantasy Britney Spears)
4.  DX FRESH (DKNY Fresh Blossom)
5.  DX INSHINE (Incanto Shine)
6.  DX LAURA (Ralph RL)
7.  DX MOMENT LE (Our Moment)
8.  DX PERRY (Purr Katy Perry)
9.  DX PURE MIDNIGHT (TresorMidnightRose LANCร”ME)
10.  DX ROSE (Bvlgari Rose Essentielle)
11.  DX STILL (Still JLo)
12.  DX VIOLET (Violet LE)
13.  DX WOMEN (De'Xandra Her)
14.  DX MISSEY (L'Eau D'Issey)
15.  DX MARY L (Lanvin Marry Me)
16.  DX CHERRY (Annick Goutal Petite Cherie)
17.  DX ENGLISH PEAR (English Pear Jo Malone)
18.  DX NARCY PINK (Narciso Pink)
19.  DX NARCY WOMAN (Narciso)
20.  DX AMOUR by De'Xandra
21.  HAWA by De'Xandra

35ml EDP
Halal
Travel Friendly

0197496236

Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/DeXandraVacayScentSale

#DeXandra #VacayScentSale
#SetPerfume #PerfumeDeXandra
#GiftBoxDeXandra
YES 2 botol RM100 je. Boleh pilih dari list di bawah RARE EDITION - MEN 1. DX CODE (Armani Code) 2. DX EMOTION (Aigner Blue Emotion) 3. DX PURE VETIVER (Chanel Allure Homme Sport) 4. DX BLEU (Chanel Bleu De Chanel) 5. DX LAMELA (JPG Le Male) 6. DX BLACK XS (Black XS Paco Rabanne) RARE EDITION - WOMEN 1. DX CRYSTAL (Versace Bright Crystal) 2. DX DAISY (Daisy Marc Jacobs) 3. DX FANTASY (Fantasy Britney Spears) 4. DX FRESH (DKNY Fresh Blossom) 5. DX INSHINE (Incanto Shine) 6. DX LAURA (Ralph RL) 7. DX MOMENT LE (Our Moment) 8. DX PERRY (Purr Katy Perry) 9. DX PURE MIDNIGHT (TresorMidnightRose LANCร”ME) 10. DX ROSE (Bvlgari Rose Essentielle) 11. DX STILL (Still JLo) 12. DX VIOLET (Violet LE) 13. DX WOMEN (De'Xandra Her) 14. DX MISSEY (L'Eau D'Issey) 15. DX MARY L (Lanvin Marry Me) 16. DX CHERRY (Annick Goutal Petite Cherie) 17. DX ENGLISH PEAR (English Pear Jo Malone) 18. DX NARCY PINK (Narciso Pink) 19. DX NARCY WOMAN (Narciso) 20. DX AMOUR by De'Xandra 21. HAWA by De'Xandra 35ml EDP Halal Travel Friendly 0197496236 Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/DeXandraVacayScentSale #DeXandra  #VacayScentSale  #SetPerfume  #PerfumeDeXandra  #GiftBoxDeXandra 
.
.
PERFUME DEXANDRA NEW
.

READY SEMUA KOD
.
โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ
๐ŸššPOS LAJU: RM8sm/RM12sm .
*POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* โ™› cara order produk โ™›ย  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke noย 0194219006
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
. ---TERIMA KASIH---
. . PERFUME DEXANDRA NEW . READY SEMUA KOD . โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ ๐ŸššPOS LAJU: RM8sm/RM12sm . *POS ISNIN HINGGA SABTU* . . *TIADA PENGHANTARAN C.O.D* . *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA . . * โ™› cara order produk โ™›ย  ONLINE ORDER : 1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke noย 0194219006 . . 2.kami akan semak stock untuk anda . ---TERIMA KASIH---
HAPPY CUSTOMER ๐Ÿ˜
.
Haa, kak ni dah grab Business Class tau . Berbaloi dan jimat katanya ๐Ÿ˜
.
Dah join pun Contest nak ke Maldives tu . Jika anda belum dapatkan pakej VacayScent kali ni, bertindak cepat tau . Dengar2 ada yang dah mula SOLD OUT .
.
Klik ja sini saya suggest yang BEST2 ok ? --> www.wasap.my/60194328917
.
#dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #promosi
HAPPY CUSTOMER ๐Ÿ˜ . Haa, kak ni dah grab Business Class tau . Berbaloi dan jimat katanya ๐Ÿ˜ . Dah join pun Contest nak ke Maldives tu . Jika anda belum dapatkan pakej VacayScent kali ni, bertindak cepat tau . Dengar2 ada yang dah mula SOLD OUT . . Klik ja sini saya suggest yang BEST2 ok ? --> www.wasap.my/60194328917 . #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #promosi 
. - ๐Ÿ“ŒDeluna ๐Ÿ“Œ
(Midnight Fantasy) . 
Dexandra for her. Ready Stock
1 botol Rm70 
2 botol Rm130 
Free Gift disediakan. 
Jika nak tambah Gift Box add on Rm15. Bole request bau yeโค๏ธ
. 
FREE COD ARA DAMANSARA/ SUBANG2
Postage seluruh Malaysia . 
Nak oder bole click link di bioโฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
@ bole wsp 0123588459
. - ๐Ÿ“ŒDeluna ๐Ÿ“Œ (Midnight Fantasy) . Dexandra for her. Ready Stock 1 botol Rm70 2 botol Rm130 Free Gift disediakan. Jika nak tambah Gift Box add on Rm15. Bole request bau yeโค๏ธ . FREE COD ARA DAMANSARA/ SUBANG2 Postage seluruh Malaysia . Nak oder bole click link di bioโฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ @ bole wsp 0123588459
KENAPA ANDA HARUS BERCUTI KE PRAGUE ? ๐ŸŒด๐Ÿ˜ .
Prague adalah ibu negara Republik Czech . Istimewanya Prage adalah bangunannya yang mempunyai senibina klasik .
.
Jangan lupa juga untuk berkunjung ke Menara Jam yang dikenali sebagai Prague Astronomical Clock yang dianggarkan melebihi 600 tahun .
.
Wangian yang sesuai dipakai di Prague :
.
โ˜‘๏ธ DX Figura
 Wangian wanita yang musky floral, menyerlahkan ciri seorang wanita yang dominan . โ˜‘๏ธ DX Brave
Wangian lelaki muda yang aktif dan menyerlahkan ciri-ciri seorang lelaki berkerjaya ๐Ÿ˜Ž .
#dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #promosi
KENAPA ANDA HARUS BERCUTI KE PRAGUE ? ๐ŸŒด๐Ÿ˜ . Prague adalah ibu negara Republik Czech . Istimewanya Prage adalah bangunannya yang mempunyai senibina klasik . . Jangan lupa juga untuk berkunjung ke Menara Jam yang dikenali sebagai Prague Astronomical Clock yang dianggarkan melebihi 600 tahun . . Wangian yang sesuai dipakai di Prague : . โ˜‘๏ธ DX Figura Wangian wanita yang musky floral, menyerlahkan ciri seorang wanita yang dominan . โ˜‘๏ธ DX Brave Wangian lelaki muda yang aktif dan menyerlahkan ciri-ciri seorang lelaki berkerjaya ๐Ÿ˜Ž . #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #promosi 
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ
.
Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga!
.
Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜
.
โ—PROMO DISEMBERโ—
.
Perfume EDP biasa
1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ
2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile!
.
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #decembersales #perfumedexandra #jualanmurah #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah #dexandraperfumes #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #perfumemalaysia
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ . Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga! . Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜ . โ—PROMO DISEMBERโ— . Perfume EDP biasa 1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ 2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile! . . #dexandraVacayScent  #dexandraYes2018  #dexandraGoTravel  #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #decembersales  #perfumedexandra  #jualanmurah  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah  #dexandraperfumes  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurah  #perfumemalaysia 
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ
.
Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga!
.
Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜
.
โ—PROMO DISEMBERโ—
.
Perfume EDP biasa
1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ
2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile!
.
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #decembersales #perfumedexandra #jualanmurah #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah #dexandraperfumes #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #perfumemalaysia
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ . Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga! . Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜ . โ—PROMO DISEMBERโ— . Perfume EDP biasa 1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ 2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile! . . #dexandraVacayScent  #dexandraYes2018  #dexandraGoTravel  #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #decembersales  #perfumedexandra  #jualanmurah  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah  #dexandraperfumes  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurah  #perfumemalaysia 
.
โ“ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUMEโ“
.
Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu!
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah
. โ“ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUMEโ“ . Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu! . . Nak cuba De'Xandra? PM saya. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) . #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #aidilfitri  #perfumedexandra  #perfumeraya  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah 
.
โ“ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUMEโ“
.
Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu!
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah
. โ“ADAKAH ANDA PENGGEMAR PERFUMEโ“ . Kekal wangi dengan wangian De'Xandra. Spray bau apa hari ni? Kita ada lebih 50 jenis bau yang memikat kalbu! . . Nak cuba De'Xandra? PM saya. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 014-6636736 (Fikri) . #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #aidilfitri  #perfumedexandra  #perfumeraya  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah 
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ
.
Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga!
.
Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜
.
โ—PROMO DISEMBERโ—
.
Perfume EDP biasa
1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ
2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile!
.
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #decembersales #perfumedexandra #jualanmurah #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah #dexandraperfumes #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #perfumemalaysia
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ . Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga! . Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜ . โ—PROMO DISEMBERโ— . Perfume EDP biasa 1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ 2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile! . . #dexandraVacayScent  #dexandraYes2018  #dexandraGoTravel  #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #decembersales  #perfumedexandra  #jualanmurah  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah  #dexandraperfumes  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurah  #perfumemalaysia 
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ
.
Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga!
.
Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜
.
โ—PROMO DISEMBERโ—
.
Perfume EDP biasa
1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ
2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile!
.
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel #fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #decembersales #perfumedexandra #jualanmurah #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah #dexandraperfumes #perfumelelaki #perfumewanita #perfumemurah #perfumemalaysia
๐ŸŽ‰Vacay Sales 12 - 31 Disember๐ŸŽŠ . Perfume idaman anda semua kini ada offer! Harga normal sebotol RM70, kalau beli dua botol dapat diskaun RM10, kalau beli tiga botol dapat diskaun 30% untuk botol ketiga! . Untuk WANGIAN TERPILIH, kita ada offer RM100 untuk 2 botol!๐Ÿ˜ . โ—PROMO DISEMBERโ— . Perfume EDP biasa 1 botol RM70๐Ÿ˜ฒ 2 botol RM130๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 3 botol RM179๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . Whatsapp 014-6636736 untuk kenal pasti wangian yang bakal jadi milik anda! Atau klik link di profile! . . #dexandraVacayScent  #dexandraYes2018  #dexandraGoTravel  #fiksell  #dexandra  #minyakwangi  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #fiksellperfume  #decembersales  #perfumedexandra  #jualanmurah  #minyakwangidexandra  #moodrepublik  #hantaran  #hantarankahwin  #bazaarpaknil  #hadiah  #dexandraperfumes  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemurah  #perfumemalaysia 
Kombo 3 botol lebih jimat.
.
For limited time only cuolsss ๐Ÿค—
Kombo 3 botol lebih jimat. . For limited time only cuolsss ๐Ÿค—
Yeayyyy..thanks abam grab 3 botol terus. Muka abam pun banyak happy ooo ๐Ÿ˜
.
Lepas ni, so fresh so wangi selalu la abam kita.
.
Hari ni Devotion, esok Grandeur, lusa Vigor. Kerrrlasss sangat ๐Ÿ˜Ž
Yeayyyy..thanks abam grab 3 botol terus. Muka abam pun banyak happy ooo ๐Ÿ˜ . Lepas ni, so fresh so wangi selalu la abam kita. . Hari ni Devotion, esok Grandeur, lusa Vigor. Kerrrlasss sangat ๐Ÿ˜Ž
Vacay Sale start now guys!
.
Grab all as you can before all GONE ๐Ÿ˜ช
Vacay Sale start now guys! . Grab all as you can before all GONE ๐Ÿ˜ช
Sebotol RM70
2 Botol RM130
.
Kombo sale 3 botol RM179
.
Ramai yang grab harga jimat kombo 3 botol terus tau sebab jarangยฒ Dexandra perfume ada sale!
Sebotol RM70 2 Botol RM130 . Kombo sale 3 botol RM179 . Ramai yang grab harga jimat kombo 3 botol terus tau sebab jarangยฒ Dexandra perfume ada sale!
Dexandra Air Freshener selalu mendapat permintaan melambung. Ahaha..
.
Thanks customer yang suka borong banyakยฒ sebab semua 8 bau best sangat lagi menggoda.
Dexandra Air Freshener selalu mendapat permintaan melambung. Ahaha.. . Thanks customer yang suka borong banyakยฒ sebab semua 8 bau best sangat lagi menggoda.
12.12 Sale start now guys!
.
Grab all as you can before all GONE ๐Ÿ˜ฑ
12.12 Sale start now guys! . Grab all as you can before all GONE ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’•Victoria & Helena๐Ÿ’•
.
"Kalau sis tanya apa dua wangian sweet, fresh yang paling popular buat masa ni, jawapannya Victoria dan Helena! Wangian fruity ni menjanjikan penampilan yang lebih menarik kepada si pemakai!"
.
.
Nak cuba?
Jom whatsapp 0134404398
.
.
#dexandra #dexandrakedah #perfumedexandra #perfumetravel #perfumemampumilik #perfumebolehbawasolat #airfreshener #carfreshener #carperfume #pewangikereta #hadiah #hadiahlelaki #hadiahperempuan #dexandrakualanerang #kualanerang #codkualanerang
๐Ÿ’•Victoria & Helena๐Ÿ’• . "Kalau sis tanya apa dua wangian sweet, fresh yang paling popular buat masa ni, jawapannya Victoria dan Helena! Wangian fruity ni menjanjikan penampilan yang lebih menarik kepada si pemakai!" . . Nak cuba? Jom whatsapp 0134404398 . . #dexandra  #dexandrakedah  #perfumedexandra  #perfumetravel  #perfumemampumilik  #perfumebolehbawasolat  #airfreshener  #carfreshener  #carperfume  #pewangikereta  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #dexandrakualanerang  #kualanerang  #codkualanerang 
BELI 8 PERCUMA 1.
.
Best kan pakej Economy class ni? Beli 8 botol air freshener dpt free 1 botol air freshener yg berharga RM10. Dapat jimat RM10 ๐Ÿ˜.
.
Tak semestinya uols beli 8 untuk diri sendiri kan? Boleh share-share beli dgn kwn / family.  Boleh jugak nak dijadikan hadiah.
.
Ada 8 pilihan bau air freshener yg best untuk uols pilih .
๐Ÿฆ VANILLA FRESH
๐ŸŒน ROSE FOREST
๐Ÿ‘ PASSION FRUIT
๐Ÿƒ GREEN TEA
๐Ÿ‹ FOREST DREAM
๐Ÿˆ PASSION FINE
โ˜• COFFEE WARM
๐Ÿฎ ROASTED CARAMEL
.
Harga RM10 sahaja sebotol. Beli 8 botol RM80, dapat 9 botol. Best ke best? ๐Ÿ˜‰.
.
Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab air freshener fav uols. Laku keras air freshener niii.
.
Nak order?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#dexandradeluna
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#dexandraYes2018
#dexandraVacayScent
#dexandraGoTravel
#dexandrayearendsale
#forestdream
#roseforest
#dexandrakl
BELI 8 PERCUMA 1. . Best kan pakej Economy class ni? Beli 8 botol air freshener dpt free 1 botol air freshener yg berharga RM10. Dapat jimat RM10 ๐Ÿ˜. . Tak semestinya uols beli 8 untuk diri sendiri kan? Boleh share-share beli dgn kwn / family. Boleh jugak nak dijadikan hadiah. . Ada 8 pilihan bau air freshener yg best untuk uols pilih . ๐Ÿฆ VANILLA FRESH ๐ŸŒน ROSE FOREST ๐Ÿ‘ PASSION FRUIT ๐Ÿƒ GREEN TEA ๐Ÿ‹ FOREST DREAM ๐Ÿˆ PASSION FINE โ˜• COFFEE WARM ๐Ÿฎ ROASTED CARAMEL . Harga RM10 sahaja sebotol. Beli 8 botol RM80, dapat 9 botol. Best ke best? ๐Ÿ˜‰. . Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab air freshener fav uols. Laku keras air freshener niii. . Nak order? ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandrafresia  #minyakwangidexandra  #dexandradeluna  #dexandrabombshell  #dexandrachaleur  #dexandragucciflora  #dexandraelenor  #dexandraairfreshener  #airfreshenerdexandra  #pewangikereta  #pewangikeretadexandra  #pewangikeretamurah  #perfumekeretadexandra  #perfumekeretamurah  #dexandraYes2018  #dexandraVacayScent  #dexandraGoTravel  #dexandrayearendsale  #forestdream  #roseforest  #dexandrakl 
DISKAUN 30% ?? ๐Ÿ˜ฑ
.
โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS
.
Haa, dengan pembelian Pakej ini, uolss boleh dapat diskaun sebanyak 30% untuk botol yang ketiga tau !
.
Ini bermakna, hanya RM49 sahaja (JIMAT RM21) untuk botol yang ketiga .
.
Inilah masa yang sesuai untuk anda dapatkan wangian EDP Bestseller De'Xandra .
.
Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab perfume fav uols ๐Ÿ˜‰.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#dexandradeluna
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#dexandraYes2018
#dexandraVacayScent
#dexandraGoTravel
#dexandrayearendsale
#forestdream
#roseforest
#dexandrakl
DISKAUN 30% ?? ๐Ÿ˜ฑ . โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS . Haa, dengan pembelian Pakej ini, uolss boleh dapat diskaun sebanyak 30% untuk botol yang ketiga tau ! . Ini bermakna, hanya RM49 sahaja (JIMAT RM21) untuk botol yang ketiga . . Inilah masa yang sesuai untuk anda dapatkan wangian EDP Bestseller De'Xandra . . Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab perfume fav uols ๐Ÿ˜‰. . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandrafresia  #minyakwangidexandra  #dexandradeluna  #dexandrabombshell  #dexandrachaleur  #dexandragucciflora  #dexandraelenor  #dexandraairfreshener  #airfreshenerdexandra  #pewangikereta  #pewangikeretadexandra  #pewangikeretamurah  #perfumekeretadexandra  #perfumekeretamurah  #dexandraYes2018  #dexandraVacayScent  #dexandraGoTravel  #dexandrayearendsale  #forestdream  #roseforest  #dexandrakl 
2 BOTOL RM100 JER ๐Ÿ˜ฑ
.
โœ… PAKEJ FIRST CLASS
.
Alhamdulillah ramai yang mula tanya tentang pakej ni .
.
Kalau nak tahu, DX ni adalah wangian RARE dan ianya LIMITED dan selepas ni tak akan dikeluarkan lagi .
.
Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ
.
Haa, nak ke nak ?
.
Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab perfume fav uols sebelum habis stok & discontinue.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#dexandradeluna
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#dexandraYes2018
#dexandraVacayScent
#dexandraGoTravel
#dexandrayearendsale
#forestdream
#roseforest
#dexandrakl
2 BOTOL RM100 JER ๐Ÿ˜ฑ . โœ… PAKEJ FIRST CLASS . Alhamdulillah ramai yang mula tanya tentang pakej ni . . Kalau nak tahu, DX ni adalah wangian RARE dan ianya LIMITED dan selepas ni tak akan dikeluarkan lagi . . Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ . Haa, nak ke nak ? . Sale sehingga 31 Disember sahaja tau. Cepat grab perfume fav uols sebelum habis stok & discontinue. . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandrafresia  #minyakwangidexandra  #dexandradeluna  #dexandrabombshell  #dexandrachaleur  #dexandragucciflora  #dexandraelenor  #dexandraairfreshener  #airfreshenerdexandra  #pewangikereta  #pewangikeretadexandra  #pewangikeretamurah  #perfumekeretadexandra  #perfumekeretamurah  #dexandraYes2018  #dexandraVacayScent  #dexandraGoTravel  #dexandrayearendsale  #forestdream  #roseforest  #dexandrakl 
DISKAUN 30% ?? ๐Ÿ˜ฑ . โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS .
Haa, dengan pembelian Pakej ini, uolss boleh dapat diskaun sebanyak 30% untuk botol yang ketiga tau !
.
Ini bermakna, hanya RM49 sahaja (JIMAT RM21) untuk botol yang ketiga .
.
Inilah masa yang sesuai untuk anda dapatkan wangian EDP Bestseller De'Xandra .
. โ–ถ www.wasap.my/60194328917
.  #dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #promosi
DISKAUN 30% ?? ๐Ÿ˜ฑ . โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS . Haa, dengan pembelian Pakej ini, uolss boleh dapat diskaun sebanyak 30% untuk botol yang ketiga tau ! . Ini bermakna, hanya RM49 sahaja (JIMAT RM21) untuk botol yang ketiga . . Inilah masa yang sesuai untuk anda dapatkan wangian EDP Bestseller De'Xandra . . โ–ถ www.wasap.my/60194328917 . #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #promosi 
๐Ÿ”ฅWANGIAN ROMEO DARI DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ
.
"Perfume seksi untuk lelaki ni sesuai sangat untuk lelaki yang metroseksual, pentingkan keterampilan diri. Elemen vanilla dalam perfume ni memang menawan dan memikat hati. Elemen vanilla yang ditambah dengan unsur woody dan citrus menyerlahkan aura maskulin!"
.
.
โ—Romeo for Himโ—
.
๐Ÿ’•Vanilla |Pepper |Guaiac Wood๐Ÿ’•
.
Berminat?
Whatsapp 0134404398
.
.
Psst: Sekarang ni offer, ada 30% off untuk botol ketiga guysss
.
.
#dexandra #dexandrakedah #perfumedexandra #perfumetravel #perfumemampumilik #perfumebolehbawasolat #airfreshener #carfreshener #carperfume #pewangikereta #hadiah #hadiahlelaki #hadiahperempuan #dexandrakualanerang #kualanerang #codkualanerang
๐Ÿ”ฅWANGIAN ROMEO DARI DE'XANDRA๐Ÿ”ฅ . "Perfume seksi untuk lelaki ni sesuai sangat untuk lelaki yang metroseksual, pentingkan keterampilan diri. Elemen vanilla dalam perfume ni memang menawan dan memikat hati. Elemen vanilla yang ditambah dengan unsur woody dan citrus menyerlahkan aura maskulin!" . . โ—Romeo for Himโ— . ๐Ÿ’•Vanilla |Pepper |Guaiac Wood๐Ÿ’• . Berminat? Whatsapp 0134404398 . . Psst: Sekarang ni offer, ada 30% off untuk botol ketiga guysss . . #dexandra  #dexandrakedah  #perfumedexandra  #perfumetravel  #perfumemampumilik  #perfumebolehbawasolat  #airfreshener  #carfreshener  #carperfume  #pewangikereta  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #dexandrakualanerang  #kualanerang  #codkualanerang 
"Bau perfume boleh mengingatkan kita pada seseorang atau pada kenanganยฒ indah kita."
.
๐Ÿ’ฎGrace for Her EDP๐Ÿ’ฎ
.
๐Ÿ’•Peony| Rose| Litchi๐Ÿ’•
.
Hari tu ada customer cakap bau macam rose bila cium! Tapi bila dah sembur satu office dia tegur cakap "wangi nya, sedap betul bau soft rose dia"
.
Ofcozlah bunga rose, lily dan peony pink dalam perfume ni, kerlassss jahhh! Meletop! Kalau elemen fruity ada buah laici! Susahlah bayangkan, kena beli baru tahu!
.
Whatsapp 0134404398
.
.
#dexandra #dexandrakedah #perfumedexandra #perfumetravel #perfumemampumilik #perfumebolehbawasolat #airfreshener #carfreshener #carperfume #pewangikereta #hadiah #hadiahlelaki #hadiahperempuan #dexandrakualanerang #kualanerang #codkualanerang
"Bau perfume boleh mengingatkan kita pada seseorang atau pada kenanganยฒ indah kita." . ๐Ÿ’ฎGrace for Her EDP๐Ÿ’ฎ . ๐Ÿ’•Peony| Rose| Litchi๐Ÿ’• . Hari tu ada customer cakap bau macam rose bila cium! Tapi bila dah sembur satu office dia tegur cakap "wangi nya, sedap betul bau soft rose dia" . Ofcozlah bunga rose, lily dan peony pink dalam perfume ni, kerlassss jahhh! Meletop! Kalau elemen fruity ada buah laici! Susahlah bayangkan, kena beli baru tahu! . Whatsapp 0134404398 . . #dexandra  #dexandrakedah  #perfumedexandra  #perfumetravel  #perfumemampumilik  #perfumebolehbawasolat  #airfreshener  #carfreshener  #carperfume  #pewangikereta  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #dexandrakualanerang  #kualanerang  #codkualanerang 
.
Dexandra Rare Edition
.
Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
2 botol RM100
2 botol RM100
2 botol RM100
.
Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!!
.
013-353 1680(SisDon)
013-353 1680(SisDon)
atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih .
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualdexandra #perfumedexandra #sayajualperfumedexandra #dexandraperfume #dexandraperfumekajang #liyanadexandraperfume #dexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraputrajaya #dexandrasemenyih #dexandrakl #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangibajet #bazarpaknil
. Dexandra Rare Edition . Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . 2 botol RM100 2 botol RM100 2 botol RM100 . Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!! . 013-353 1680(SisDon) 013-353 1680(SisDon) atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . ๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #sayajualperfumedexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekajang  #liyanadexandraperfume  #dexandra  #dexandrakajang  #dexandrabangi  #dexandraputrajaya  #dexandrasemenyih  #dexandrakl  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibajet  #bazarpaknil 
.
Dexandra Rare Edition
.
Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
2 botol RM100
2 botol RM100
2 botol RM100
.
Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!!
.
013-353 1680(SisDon)
013-353 1680(SisDon)
atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih .
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualdexandra #perfumedexandra #sayajualperfumedexandra #dexandraperfume #dexandraperfumekajang #liyanadexandraperfume #dexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraputrajaya #dexandrasemenyih #dexandrakl #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangibajet #bazarpaknil
. Dexandra Rare Edition . Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . 2 botol RM100 2 botol RM100 2 botol RM100 . Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!! . 013-353 1680(SisDon) 013-353 1680(SisDon) atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . ๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #sayajualperfumedexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekajang  #liyanadexandraperfume  #dexandra  #dexandrakajang  #dexandrabangi  #dexandraputrajaya  #dexandrasemenyih  #dexandrakl  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibajet  #bazarpaknil 
.
Dexandra Rare Edition
.
Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
2 botol RM100
2 botol RM100
2 botol RM100
.
Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!!
.
013-353 1680(SisDon)
013-353 1680(SisDon)
atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih .
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualdexandra #perfumedexandra #sayajualperfumedexandra #dexandraperfume #dexandraperfumekajang #liyanadexandraperfume #dexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraputrajaya #dexandrasemenyih #dexandrakl #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangibajet #bazarpaknil
. Dexandra Rare Edition . Beli sebotol RM70. Tapi beli 2 botol RM100!! Makin banyak anda beli makin jimat๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . 2 botol RM100 2 botol RM100 2 botol RM100 . Cepat sales sah sehingga 31 Disember 2018!! . 013-353 1680(SisDon) 013-353 1680(SisDon) atau klik saje link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . ๐Ÿš™๐Ÿ’จCOD available untuk Kajang, Bangi, Semenyih . . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #sayajualperfumedexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekajang  #liyanadexandraperfume  #dexandra  #dexandrakajang  #dexandrabangi  #dexandraputrajaya  #dexandrasemenyih  #dexandrakl  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibajet  #bazarpaknil 
Salam jumaat
.
.
2 minggu lagi sebelum dexandra sale akan habis... .
.
.
jom ambik kesempatan ni untuk dapatkan perfume kegemaran anda dengan harga yang lebih murahhh๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
.
Samping tu bole dapat peluang bercuti ke maldives jugak๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#dexandra #dexandrakedah #perfumedexandra #perfumetravel #perfumemampumilik #perfumebolehbawasolat #airfreshener #carfreshener #carperfume #pewangikereta #hadiah #hadiahlelaki #hadiahperempuan #dexandrakualanerang #kualanerang #codkualanerang
Salam jumaat . . 2 minggu lagi sebelum dexandra sale akan habis... . . . jom ambik kesempatan ni untuk dapatkan perfume kegemaran anda dengan harga yang lebih murahhh๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . . Samping tu bole dapat peluang bercuti ke maldives jugak๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #dexandra  #dexandrakedah  #perfumedexandra  #perfumetravel  #perfumemampumilik  #perfumebolehbawasolat  #airfreshener  #carfreshener  #carperfume  #pewangikereta  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #dexandrakualanerang  #kualanerang  #codkualanerang 
Dah join ke belum ?
.
Kena join jika nak rebut Hadiah UTAMA pakej percutian ke Maldives ๐ŸŒด๐Ÿ˜ฑ
.
Bukan selalu ada peluang macam ni, ada rezeki, inshaaAllah boleh menang . Nak menang kena ada usaha, tinggal berusaha nak join sahaja .
.
Taktahu nak join macam mana, sini saya ajar .  Klik sini --> www.wasap.my/60194328917
. 
#dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #promosi
Dah join ke belum ? . Kena join jika nak rebut Hadiah UTAMA pakej percutian ke Maldives ๐ŸŒด๐Ÿ˜ฑ . Bukan selalu ada peluang macam ni, ada rezeki, inshaaAllah boleh menang . Nak menang kena ada usaha, tinggal berusaha nak join sahaja . . Taktahu nak join macam mana, sini saya ajar . Klik sini --> www.wasap.my/60194328917 . #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #promosi 
KENAPA ANDA HARUS BERCUTI KE MALDIVES ? ๐ŸŒด๐Ÿ˜
.
Tahu tak, ada 3 restoran bawah laut yang menjadi tarikan pelancong dari seluruh dunia .
.
โœ…  Ithaa Undersea Restaurant
โœ… SEA Restaurant
โœ… Subsix
.
Di sana, anda boleh makan di restoran
dasar laut sambil menikmati
pemandangan Maldives dengan
air biru dan fauna laut yang
cukup eksotik, memberikan
anda nikmat percutian yang tak
terhingga.
.
Oh, sekiranya anda ke sana, ini adalah wangian yang sangat sesuai untuk dipakai di sana .
.
โ˜‘๏ธ DX Romance
Wangian untuk women, bau yang mature bila ke Maldives memang ada gaya orang ada2 ๐Ÿ˜Ž โ˜‘๏ธ DX Emblem
Wangian lelaki matang dengan personaliti yang mempesona ๐Ÿ˜Ž
. 
#dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #promosi
KENAPA ANDA HARUS BERCUTI KE MALDIVES ? ๐ŸŒด๐Ÿ˜ . Tahu tak, ada 3 restoran bawah laut yang menjadi tarikan pelancong dari seluruh dunia . . โœ… Ithaa Undersea Restaurant โœ… SEA Restaurant โœ… Subsix . Di sana, anda boleh makan di restoran dasar laut sambil menikmati pemandangan Maldives dengan air biru dan fauna laut yang cukup eksotik, memberikan anda nikmat percutian yang tak terhingga. . Oh, sekiranya anda ke sana, ini adalah wangian yang sangat sesuai untuk dipakai di sana . . โ˜‘๏ธ DX Romance Wangian untuk women, bau yang mature bila ke Maldives memang ada gaya orang ada2 ๐Ÿ˜Ž โ˜‘๏ธ DX Emblem Wangian lelaki matang dengan personaliti yang mempesona ๐Ÿ˜Ž . #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #promosi 
2 BOTOL RM100 JER ๐Ÿ˜ฑ
.
โœ… PAKEJ FIRST CLASS .
Sejak semalam, alhamdulillah ramai yang mula tanya tentang pakej ni .
.
Kalau nak tahu, DX ni adalah wangian RARE dan ianya LIMITED dan selepas ni tak akan dikeluarkan lagi .
.
Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ
.
Haa, nak ke nak ?
.
โ–ถ www.wasap.my/60194328917 #dexandravacayscent #dexandraperfume #dexandra #perfumedexandra #perfume #promosi
2 BOTOL RM100 JER ๐Ÿ˜ฑ . โœ… PAKEJ FIRST CLASS . Sejak semalam, alhamdulillah ramai yang mula tanya tentang pakej ni . . Kalau nak tahu, DX ni adalah wangian RARE dan ianya LIMITED dan selepas ni tak akan dikeluarkan lagi . . Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ . Haa, nak ke nak ? . โ–ถ www.wasap.my/60194328917 #dexandravacayscent  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #perfume  #promosi 
Set 2 botol perfume perempuan. Kalau pilih perfume dari list Rare Edition, jimat RM30. Selagi stok masih ada.

0197496236

Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/SetPerfumeDeXandra

#SetPerfume
#DeXandra #PerfumeDeXandra
#DeXandraPutrajaya
#SetHantaranBajet
#SetHantaranDeXandra
Set lelaki dan perempuan dalam satu box. RM145 je. Kalau pilih perfume dari list Rare Edition, dapat jimat RM30. So harga cuma RM115. Banyak beza tu.... buat gift untuk kesayangan atau nak sponsor majlis member ๐Ÿ’•

0197496236

Wasap cik Aza โ†’ wasap.my/60197496236/SetPerfumeDeXandra

#SetPerfume
#DeXandra #PerfumeDeXandra
#DeXandraPutrajaya
#SetHantaranBajet
#SetHantaranDeXandra
"...INI 3 PAKEJ VACAYSCENT YG TERBAIK + HADIAH CONTEST YANG MENARIK..."
.
Kini De'Xandra 12.12 hadir membawa khabar gembira ๐Ÿ˜
.
+++++
APA YG MENARIK ?
+++++
.
โœ… PAKEJ FIRST CLASS
โžก๏ธ Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ
.
โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS
โžก๏ธ Sepanjang VacayScent Sales ini, anda boleh mendapat diskaun pembelian sehingga 30% untuk botol yang ketiga ! Ini bermakna botol yang ketiga hanya RM49 sahaja !
.
โœ… PAKEJ ECONOMY CLASS
โžก๏ธ Dengan pembelian minimum 8 unit Air Freshener, anda akan menerima 1 lagi Air Freshener secara PERCUMA !
.
+++++
SELAIN PAKEJ APA LAGI YANG MENARIK ?
+++++
.
Haa ni nak bagitau, dengan pembelian mana-mana pakej VacayScent ni, uolss ada peluang memenangi Hadiah UTAMA pakej percutian ke Maldives ๐ŸŒด๐Ÿ˜ฑ
.
Haa, best ke best ?
.
Selain itu, uolss juga boleh merebut hadiah mingguan iaitu :
.
โœ… Cash RM2000 ๐Ÿ˜ฑ
โœ… Ipad Mini 4 (Bernilai RM1800) ๐Ÿ˜ฑ
โœ… Huawei P20 (Bernilai RM2300) ๐Ÿ˜ฑ
โœ… TV 4K LED 55" (Bernilai RM2600) ๐Ÿ˜ฑ
.
Untuk order,
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-4261388
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
"...INI 3 PAKEJ VACAYSCENT YG TERBAIK + HADIAH CONTEST YANG MENARIK..." . Kini De'Xandra 12.12 hadir membawa khabar gembira ๐Ÿ˜ . +++++ APA YG MENARIK ? +++++ . โœ… PAKEJ FIRST CLASS โžก๏ธ Baiklah, harga biasa untuk sebotol wangian DX Series ialah RM70 . Untuk VacayScent Sales ini, anda boleh dapatkan 2 botol wangian DX dengan harga RM100 Sahajaโ€ฆ! Lagi BEST, untuk setiap botol seterusnya hanya RM50 jerrโ€ฆ . โœ… PAKEJ BUSINESS CLASS โžก๏ธ Sepanjang VacayScent Sales ini, anda boleh mendapat diskaun pembelian sehingga 30% untuk botol yang ketiga ! Ini bermakna botol yang ketiga hanya RM49 sahaja ! . โœ… PAKEJ ECONOMY CLASS โžก๏ธ Dengan pembelian minimum 8 unit Air Freshener, anda akan menerima 1 lagi Air Freshener secara PERCUMA ! . +++++ SELAIN PAKEJ APA LAGI YANG MENARIK ? +++++ . Haa ni nak bagitau, dengan pembelian mana-mana pakej VacayScent ni, uolss ada peluang memenangi Hadiah UTAMA pakej percutian ke Maldives ๐ŸŒด๐Ÿ˜ฑ . Haa, best ke best ? . Selain itu, uolss juga boleh merebut hadiah mingguan iaitu : . โœ… Cash RM2000 ๐Ÿ˜ฑ โœ… Ipad Mini 4 (Bernilai RM1800) ๐Ÿ˜ฑ โœ… Huawei P20 (Bernilai RM2300) ๐Ÿ˜ฑ โœ… TV 4K LED 55" (Bernilai RM2600) ๐Ÿ˜ฑ . Untuk order, ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-4261388 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra 
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
PERFUME DEXANDRA PILIHAN NO.1 MALAYSIA!๐Ÿ’ Anda masih pening mencari wangian yang ekslusif, mewah, tapi dengan harga berbaloi? 
Dexandra jawapannya. โœ…RM70 sebotol, RM130 -2 botol.
โœ…35ml tahan sehingga 6 bulan.
โœ…Halal, mesra solat.
โœ…Senang bawa travel.
โœ…Dijadikan hadiah hantaran kahwin dan hadiah harijadi special.
โœ…Botol cantik dan menarik  #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
PERFUME DEXANDRA PILIHAN NO.1 MALAYSIA!๐Ÿ’ Anda masih pening mencari wangian yang ekslusif, mewah, tapi dengan harga berbaloi? Dexandra jawapannya. โœ…RM70 sebotol, RM130 -2 botol. โœ…35ml tahan sehingga 6 bulan. โœ…Halal, mesra solat. โœ…Senang bawa travel. โœ…Dijadikan hadiah hantaran kahwin dan hadiah harijadi special. โœ…Botol cantik dan menarik #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #perfumedexandramurah 
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
PERFUME NEELOFA FREE PAPER BAG
.
.
โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ
๐ŸššPOS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
๐ŸššPOS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* โ™› cara order produk โ™›ย  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke noย 0174896125
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #sale
 #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukanmalaysia #perfumevsmurah #perfumeviral #perfumesticker #perfumevictoriasecretmurah #perfumedexandra #perfumedexandramurah #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #perfumedior #perfumedior5in1 #perfumediormurah #perfumeneelofa #perfumeneelofaoriginal #perfumeneelofamurah #neelofaperfume #neelofaperfumemurah #neelofaperfumelimitededition
PERFUME NEELOFA FREE PAPER BAG . . โ†ญHARGA TIDAK TERMASUK POSโ†ญ ๐ŸššPOS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg) ๐ŸššPOS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU* . . *TIADA PENGHANTARAN C.O.D* . *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA . . * โ™› cara order produk โ™›ย  ONLINE ORDER : 1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke noย 0174896125 . . 2.kami akan semak stock untuk anda . . ---TERIMA KASIH--- #sale  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukanmalaysia  #perfumevsmurah  #perfumeviral  #perfumesticker  #perfumevictoriasecretmurah  #perfumedexandra  #perfumedexandramurah  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #perfumedior  #perfumedior5in1  #perfumediormurah  #perfumeneelofa  #perfumeneelofaoriginal  #perfumeneelofamurah  #neelofaperfume  #neelofaperfumemurah  #neelofaperfumelimitededition 
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
WANGIAN MENGGAMBARKAN PERSONALITI. ๐Ÿ˜

Anda yang mana?๐Ÿ˜‰ #dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#perfumedexandra 
#perfumedexandramurah
VACAYSCENT SALE .
.
PAKEJ FIRST CLASS .
๐Ÿ’– DX Series / Limited Edition Series .
๐Ÿ’– 10 wangian lelaki & 36 wangian perempuan .
๐Ÿ’– 1 Botol RM70 .
๐Ÿ’– 2 Botol RM100(JIMAT RM40) .
๐Ÿ’– 3 Botol RM150(JIMAT RM60) .
.
PAKEJ BUSINESS CLASS .
๐Ÿ’– Dexandra 5 Series / Best Seller Series .
๐Ÿ’– 35 wangian terbaik .
๐Ÿ’– 1 Botol RM70 .
๐Ÿ’– 2 Botol RM130 (JIMAT RM10) .
๐Ÿ’– 3 Botol RM179 Sahaja (JIMAT RM31) .
.
PAKEJ ECONOMY CLASS .
๐Ÿ’– Air Freshener .
๐Ÿ’– 1 Botol RM10 .
๐Ÿ’– 8 Botol RM80 + FREE 1 Air Freshener (JIMAT RM10) .
.
Sale sehingga 31 Disember 2018 sahaja. Cepat grab perfume fav uols sebelum habis stok ๐Ÿ˜‰.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#dexandradeluna
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#dexandraYes2018
#dexandraVacayScent
#dexandraGoTravel
#dexandrayearendsale
#forestdream
#roseforest
#dexandrakl
VACAYSCENT SALE . . PAKEJ FIRST CLASS . ๐Ÿ’– DX Series / Limited Edition Series . ๐Ÿ’– 10 wangian lelaki & 36 wangian perempuan . ๐Ÿ’– 1 Botol RM70 . ๐Ÿ’– 2 Botol RM100(JIMAT RM40) . ๐Ÿ’– 3 Botol RM150(JIMAT RM60) . . PAKEJ BUSINESS CLASS . ๐Ÿ’– Dexandra 5 Series / Best Seller Series . ๐Ÿ’– 35 wangian terbaik . ๐Ÿ’– 1 Botol RM70 . ๐Ÿ’– 2 Botol RM130 (JIMAT RM10) . ๐Ÿ’– 3 Botol RM179 Sahaja (JIMAT RM31) . . PAKEJ ECONOMY CLASS . ๐Ÿ’– Air Freshener . ๐Ÿ’– 1 Botol RM10 . ๐Ÿ’– 8 Botol RM80 + FREE 1 Air Freshener (JIMAT RM10) . . Sale sehingga 31 Disember 2018 sahaja. Cepat grab perfume fav uols sebelum habis stok ๐Ÿ˜‰. . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522 . #dexandra  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandrafresia  #minyakwangidexandra  #dexandradeluna  #dexandrabombshell  #dexandrachaleur  #dexandragucciflora  #dexandraelenor  #dexandraairfreshener  #airfreshenerdexandra  #pewangikereta  #pewangikeretadexandra  #pewangikeretamurah  #perfumekeretadexandra  #perfumekeretamurah  #dexandraYes2018  #dexandraVacayScent  #dexandraGoTravel  #dexandrayearendsale  #forestdream  #roseforest  #dexandrakl 
PAKEJ VACAY SCENT SALE DE'XANDRA
.

PAKEJ 1: 1ST CLASS (EDP RARE EDITION)
- Sebotol RM70
- 2 botol RM100
(pembelian seterusnya RM50 sebotol)
.

Klik link bio to order ๐Ÿ˜˜
.

#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel
#dexandraperfume #perfumemurahmalaysia #perfumedexandra #perfumetahanlama #perfumemesrasolat #hantarankahwin #hantarantunang #perfumeviral #zamani #gv5 #sayajualperfume #dexandraoriginal #inspiredperfume #perfumelover #dexandralover #sayajualperfume #bazaarpaknil
PAKEJ VACAY SCENT SALE DE'XANDRA . PAKEJ 1: 1ST CLASS (EDP RARE EDITION) - Sebotol RM70 - 2 botol RM100 (pembelian seterusnya RM50 sebotol) . Klik link bio to order ๐Ÿ˜˜ . #dexandraVacayScent  #dexandraYes2018  #dexandraGoTravel  #dexandraperfume  #perfumemurahmalaysia  #perfumedexandra  #perfumetahanlama  #perfumemesrasolat  #hantarankahwin  #hantarantunang  #perfumeviral  #zamani  #gv5  #sayajualperfume  #dexandraoriginal  #inspiredperfume  #perfumelover  #dexandralover  #sayajualperfume  #bazaarpaknil 
Alhamdulillah. Tak putus2 customer order susu maaez, belleza, beauty secret shalicious, mcm2 lg dengan sy. Tq so much for my beloved customer. Yg borong 30boxes susu maaez dan 30boxes belleza pun ade. Harga kasih sayang je sy kasi. Yg penting best service sy kasi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Thank you sbb selalu support aida_tinicouture3 sejak 2015 lgi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #susumaaez #susumaaezmurah  #susumaaezmurahoriginal
#bellezamurah 
#bellezacollagenmurah
#carmelasoap #mixberrypowder #cshineset #trudolly #slimmewhite 
#beautysecret #deejacosmetic #glowglowingskincare #tatiskincare #lemonex #lemonexadvance #lemonexmurah #perfumedexandra #carmelasoap #whiteningsoap #honeyglowmurah #okayafoundation #riffapinkyscrub #puddingmontoxmurah #letsbengkung
#aida_tinicouture3customerfeedback
Alhamdulillah. Tak putus2 customer order susu maaez, belleza, beauty secret shalicious, mcm2 lg dengan sy. Tq so much for my beloved customer. Yg borong 30boxes susu maaez dan 30boxes belleza pun ade. Harga kasih sayang je sy kasi. Yg penting best service sy kasi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Thank you sbb selalu support aida_tinicouture3 sejak 2015 lgi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #susumaaez  #susumaaezmurah  #susumaaezmurahoriginal  #bellezamurah  #bellezacollagenmurah  #carmelasoap  #mixberrypowder  #cshineset  #trudolly  #slimmewhite  #beautysecret  #deejacosmetic  #glowglowingskincare  #tatiskincare  #lemonex  #lemonexadvance  #lemonexmurah  #perfumedexandra  #carmelasoap  #whiteningsoap  #honeyglowmurah  #okayafoundation  #riffapinkyscrub  #puddingmontoxmurah  #letsbengkung  #aida_tinicouture3customerfeedback